2020. július 13., hétfő - Jenő
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
Ukrajnában eddig 155-en haltak meg a járványban
Ukrajnában a járvány kezdete óta 155-en haltak meg influenzában és felső légúti megbetegedésben, az elmúlt 24 órában 11-en vesztették életüket - közölte az ukrán egészségügyi minisztérium. A tárca honlapján közzétett legfrissebb adatok szerint Ukrajnában a járvány kezdetétől 969,25 ezer megbetegedést regisztráltak, ebből 32,4 ezret az elmúlt nap során. Ugyanezen időszakban közel 50 ezer személyt kezeltek kórházban, az utóbbi huszonnégy órában mintegy négyezren szorultak kórházi ápolásra. Az egészségügyi intézmények intenzív osztályain jelenleg 446 beteget kezelnek.
2009.11.09. 11:00
 
 
Miliband nem vállalja az uniós külügyminiszterséget
Nem vállalja az európai unió külügyi és biztonságpolitikai főképviselőjének tisztét David Miliband brit külügyminiszter - írta egy osztrák lap, egyre esélyesebbnek tartva a posztra Alfred Gusenbauer volt osztrák kancellárt. A brüsszeli értesülése szerint a tisztség egyik esélyesének tartott brit politikus vasárnap közölte Poul Nyrup Rasmussennel, az Európai Szocialisták Pártjának elnökével, hogy "Londonban marad". A lap szerint Rasmussen Werner Faymann osztrák kancellárral és José Luís Zapatero spanyol kormányfővel együtt keres lehetséges jelölteket.
2009.11.09. 10:45
 
 
Újabb történelmi csúcson az arany ára
Hétfőn is folytatódott az arany árának emelkedése: reggel 1.107,10 dolláron, új történelmi csúcson jegyezték a nemesfém unciáját Londonban. Az arany ezzel az idén már 25 százalékot drágult, az 1.100 dolláros határt a múlt héten pénteken lépte át. Az arany unciánkénti ára 2001 óta évről-évre emelkedik, és a drágulás üteme egyre gyorsul. Az ezer dolláros szintet szeptemberben haladta meg, majd szinte hetente új csúcsra emelkedett és alig két hónap alatt 100 dollárral nőtt.
2009.11.09. 10:30
 
 
Andor László szerint sok múlik a kapcsolatrendszeren
Andor László szerint egy EU-biztos befolyása mindenképpen több lehet az egyhuszonhetednél; sok múlik azon, hogy ki mennyire jól tud érvelni és milyen kapcsolatrendszert épít ki a kollégáival. Az uniós biztosnak jelölt közgazdász a Népszabadság hétfői számában hangsúlyozta: nem tudja, hogy milyen tárcát kap, de a gazdasággal kapcsolatos területen viszonylag kevés felkészülésre lenne szüksége. Arra, hogy a Fideszben kommunista bankárnak titulálták, az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) igazgatósági tagja azt mondta: nem beskatulyázni kellene személyeket, hanem lényegi kérdésekről, konkrét ügyekről beszélni.
2009.11.09. 10:30
 
 
Obama Netanjahuval tárgyal hétfőn Washingtonban
Barack Obama amerikai elnök hétfőn Washingtonban Benjamin Netanjahu izraeli kormányfővel folytat tárgyalásokat - erősítette meg a Fehér Ház helyi idő szerint vasárnap. A megbeszélés napirendjéről egyelőre nem közölt részleteket az amerikai kormányzat, de nyilvánvaló, hogy a megrekedt közel-keleti béketárgyalások újrakezdésének kérdései állnak majd a találkozó előterében. A palesztinok visszautasítják a tárgyalások újrakezdését mindaddig, amíg Izrael be nem fagyaszt minden zsidó telepépítést Ciszjordániában és Kelet-Jeruzsálemben, leendő palesztin államuk tervezett fővárosában. Netanjahu azért látogat Washingtonba, hogy részt vegyen és felszólaljon az észak-amerikai zsidó vezetők fórumán.
2009.11.09. 09:15
 
 
Belga-magyar barátságos mérkőzés: Koeman 19 fős kerete
Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte azt a 19 játékost, akire számít a Belgium elleni, szombati barátságos mérkőzésen Gentben. A csapat tagjai kedden találkoznak a belga városban, és vesznek részt az első közös edzésen. A szövetségi kapitány korábbi jelöltjei közül kimaradt Szélesi Zoltán és Gyepes Gábor, valamint sérülés, illetve betegség miatt Dárdai Pál, Huszti Szabolcs és Gaál Miklós. Csatlakozik viszont a Budapestről kedden reggel útnak induló Kabát Péterhez, Farkas Balázshoz, Horváth Gáborhoz, Bodnár Lászlóhoz és Rudolf Gergelyhez az utólag meghívott Sándor György. A többiek - szerte Európából - egyenesen Gentbe érkeznek kedd délig.
2009.11.09. 09:00
 
 
Sikerült tengeri csigákban gyöngyöt előállítani
Több mint 25 évi eredménytelen kísérletezés után végre sikerült a tengerbiológusoknak gyöngyöt kitenyészteniük az óriás szárnyascsigában. Az áttörés fontos előrelépés az ipar számára, hiszen az így előállított tengeri ékszer minősége kiváló. A gyöngytenyésztők alapvetően osztrigákat "vesznek rá" arra, hogy előállítsák a kerek, nemes és keresett gyöngyházgolyókat. Az amerikai Atlanti Egyetem floridai Harbor Branch Oceanográfiai Intézetének (HBOI) kutatóinak két évre volt szükségük, hogy egy karib-tengeri csigafajból, az óriás szárnyascsigából gyöngyöket csalogassanak elő, méghozzá eddig már több mint kétszázat.
2009.11.09. 08:00
 
 
A visszaküldött Ptk.-ról döntenek ma a képviselők
A köztársasági elnök által az Országgyűlésnek visszaküldött új polgári törvénykönyvről (Ptk.) és a jelnyelvi törvényről is dönt a Ház ma, háromnapos ülésének első napján. Sólyom László köztársasági elnök nem írta alá és nem hirdette ki a Ptk.-t, hanem október 13-án megfontolásra visszaküldte a törvényhozásnak. A parlament hétfőn szinte egyhangúlag fogadta el a kormány által támogatott módosító javaslatokat. Ma záróvita és zárószavazás lesz a visszaküldött Ptk.-ról.
2009.11.09. 07:15
 
 
Több villamosenergiát, de kevesebb gázt fogyasztott a lakosság
Tovább bővült a vezetékes gázzal ellátott lakások aránya tavaly, az egy főre jutó háztartási villamosenergia-felhasználás 2,7 százalékkal nőtt, az egy háztartási fogyasztóra jutó gázfelhasználás pedig 1 százalékkal csökkent az előző évhez képest - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). Ez az elektromos készülékek háztartásonkénti számának növekedésével és használatának változásával függ össze. Megnőtt a készenléti állapotban áramot fogyasztó készülékek (televíziók, számítógépek, internetmodemek) száma is. Elterjedtek a mosogatógépek, és egyre népszerűbbé vált a légkondicionáló berendezések használata is.
2009.11.08. 22:00
 
 
Még nincs gyanúsítottja a tompai hármasgyilkosságnak
A bűnügyi szakemberek még nem fejezték be a vizsgálatokat a gyilkosság helyszínén, ezért hétfőn is folytatják a munkát; egyelőre nincs gyanúsítottja a bűncselekménynek - közölte a rendőrség. A család kapcsolatrendszerét térképezik fel a nyomozók, és keresik azt, hogy milyen körből kerülhettek ki az elkövetők - mondta a Bács-Kiskun megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. Mihályné Bornmeisza Eleonóra őrnagy elmondta, hogy továbbra is folyik a lehetséges tanúk felkutatása.
2009.11.08. 21:15
 
 
Minden nyolcadik német visszasírja a berlini falat
Húsz esztendővel a berlini fal leomlása után minden nyolcadik német - keleten és nyugaton egyaránt - a fal mielőbbi visszaállítását akarja. A Leipziger Volkszeitung hétfői számában megjelenő írás idéz a lap megrendelésére végzett reprezentatív fölmérésből, amely szerint a megkérdezettek 12 százaléka nyilatkozott ebben az értelemben. Szemben velük 79 százalék szerint a fal leomlása minden németet boldoggá tett. Kilenc százaléknak vagy nincs véleménye a kérdésről, vagy nem akart nyilatkozni.
2009.11.08. 20:15
 
 
NBI: Győr- DVSC 1-0
Bár egy félidőt emberelőnyben játszott, mégis kikapott Győrben a címvédő és Bajnokok Ligája-résztvevő Debrecen a labdarúgó Soproni Liga 14. fordulójának vasárnapi mérkőzésén. Győri ETO FC - DVSC-TEVA 1-0 (1-0), gólszerző: Pilibaitis (1.). Győr, 2200 néző. Korai győri vezetés után a debreceniek játszottak mezőnyfölényben, helyzetük is több adódott. Babic rossz ütemű szerelése után a második félidőben gyorsan emberhátrányba került az ETO, és ez a folytatásban meghatározta a játék képét. A DVSC többször is közel állt az egyenlítéshez, ám a tíz emberrel védekező ETO nagy küzdelemben otthon tartotta a három pontot.
2009.11.08. 19:45
 
 
Utasítást adtak a Kínában eltűnt magyarok helikopteres felkutatására
A kínai hadsereg Szecsuan tartományi illetékesei döntést hoztak az eltűnt magyar hegymászók helikopteres kutatásáról, de a kutatás fejleményeiről nem rendelkezik friss információval a pekingi magyar külképviselet - közölte Sárközy Péter főkonzul. A hétvégén semmiféle érdemi jelentés nem érkezett a tartományi székhelyről Csengtuból, sem a négy magyar hegymászó eltűnésének valószínűsített helyszínéről, a keresésükre indított csoporttól, vagy a mentők hegy-közeli központjából.
2009.11.08. 19:15
 
 
Szegeden kezelik az állapotos új influenzás nőt
Sajtóinformációk szerint a Szegedi Belgyógyászati Klinika intenzív osztályán kezelik azt a várandós nőt, akit a H1N1 vírus fertőzött meg és szövődményei miatt életveszélyes állapotban van. A TV2 úgy tudja a nőnek kétoldali tüdőgyulladása van. Falus Ferenc tiszti főorvos az információt sem megerősíteni sem cáfolni nem kívánta, annyit mondott, hogy Magyarországon van egy ilyen eset, de a város bármelyik lehet, így akár Szeged, Miskolc vagy Sopron is. A beteg állapotáról azonban annyit elárult, hogy továbbra is kritikus, tehát életveszélyben van.
2009.11.08. 19:00
 
 
Valószínűleg csak jövőre lesz fővárosi közgyűlési listája az MSZP-nek
Várhatóan csak jövőre dönt az MSZP budapesti szervezete arról, hogy kik szerepeljenek a jövő évi önkormányzati választás fővárosi közgyűlési listáján - tudta meg az MTI. Burány Sándor fővárosi MSZP-elnök megerősítette: több helyi szervezet is felvetette a héten, hogy halasszák el a december 11-re tervezett budapesti küldöttértekezletet, amely dönt majd a fővárosi közgyűlési listáról. Az indoklás az volt, hogy most elsősorban a jövő tavaszi országgyűlési választásokra kell koncentrálni.
2009.11.08. 18:15
 
 
Férfi kézilabda BL: fontos meccset bukott a Pick Szeged
A továbbjutás szempontjából fontos mérkőzésen kikapott a Pick Szeged a vendég spanyol Valladolidtól a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 4. fordulójában vasárnap, így a magyar csapat nagyon nehéz helyzetbe került. Férfi BL, A csoport, 4. forduló: Pick Szeged-Valladolid (spanyol) 23-30 (12-15). A Szeged jövő vasárnap a Montpellier otthonában lép pályára.
2009.11.08. 18:15
 
 
Kertész Imre: az elmúlt tíz évben rosszabbodott a helyzet
"Magyarországon az elmúlt tíz évben folyamatosan rosszabbodott a helyzet. A szélsőjobboldal és az antiszemiták váltak hangadóvá" - jelentette ki a Die Welt című lapnak adott interjújában Kertész Imre. A német konzervatív napilap abból az alkalomból kérdezte a Nobel-díjas magyar írót, hogy Kertész Imre november 9-én - a berlini fal leomlásának 20. évfordulóján - tölti be 80. életévét. Az újság arról faggatta a német fővárosban élő írót, hogy berlininek vagy budapestinek érzi magát. Kertész kijelentette: "Nagyvárosi ember vagyok, és mindig az is voltam. Egy nagyvárosi ember nem budapestinek vallja magát. A város ugyanis teljes mértékben balkanizálódott. Egy nagyvárosi ember Berlinhez kötődik."
2009.11.08. 17:15
 
 
Megkezdődött a szabadság ünnepe Berlinben
Egy nappal a történelmi évforduló előtt már vasárnap megkezdődtek a berlini fal leomlásának 20. évfordulójával kapcsolatos ünnepségek a német fővárosban. A vendéglátók, illetve a szervezők szerint Berlinben a szabadságot ünnepli a világ, ezért az ünnepi program "a szabadság ünnepe" elnevezést viseli. Az ünnepségek csúcspontja november 9., azaz a tényleges évforduló napja, illetve az esti rendezvény, amelynek főszereplői között lesz Mihail Gorbacsov és Lech Walesa mellett Daniel Barenboim és Jon Bon Jovi is.
2009.11.08. 16:45
 
 
Orbán Viktor nem támogatja az államfőválasztás közvetlenné tételét
Nem tervezem és nem támogatom a magyar közjogi rendszer teljes felforgatását, nem támogatom a köztársaságielnök-választás közvetlenné tételét - mondta Orbán Viktor, a Fidesz elnöke Kecskeméten. Támogatom a kisebb parlamentet, támogatom a települési és a megyei önkormányzatok testületeinek körülbelül a felére csökkentését, de nem támogatom annak a rendszerváltáskor gyökerező gondolatnak a megváltoztatását, hogy a politikai főhatalom a magyar parlamenti képviselőkre leadott voksok alapján szülessen meg - jelentette ki Orbán Viktor, a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület rendezvényén, amelyet a zsúfolásig megtelt Katona József Színházban rendeztek meg.
2009.11.08. 16:30
 
 
Az amerikai képviselőház megszavazta az egészségügyi reformcsomagot
Az amerikai képviselőház megszavazta az egészségügyi reformcsomagot, amely a lakosság túlnyomó többségére kiterjesztené a betegbiztosítás rendszerét. A Barack Obama amerikai elnök belpolitikai programja szempontjából meghatározó egészségügyi csomag további 36 millió amerikaira terjesztené ki a betegbiztosítást, amely a következő években a tervek szerint már a lakosság 96 százalékának nyújtana ellátást. Az elmúlt évtizedek legnagyobb változását jelenti az amerikai egészségügyi politikában, s képviselőházi elfogadása kulcsfontosságú győzelem Obama számára.
2009.11.08. 16:00
 
 
Motorsport, Valenciai Nagydíj: Talmácsi tizenhatodik
Talmácsi Gábor a 16. helyen végzett a MotoGP kategóriában a gyorsaságimotoros- világbajnokság idei utolsó versenyén, a vasárnapi Valenciai Nagydíjon. A futamot a spanyol Dani Pedrosa nyerte. A vb-pontversenyben az elsőségét már korábban bebiztosító olasz Valentino Rossi mögött a spanyol Jorge Lorenzo lett a második, Pedrosa pedig a harmadik. Talmácsi, aki a 250-esektől június elején került át a királykategóriába, tizenhetedikként zárt. A magyar versenyző jövőre a 250-es géposztályt felváltó Moto2-ben, a Speedup Aprilia Team színeiben szerepel majd a futamokon.
2009.11.08. 15:45
 
 
Tudósok megfejtették az illat- és szagemlékek titkát
Ahogy a nagymamák frissen sült süteményeinek illata, úgy egy döglött hal bűze is képes akár örökre belevésni magát az ember agyába - állapították meg izraeli szakemberek. A kutatók szerint bár a rossz szagok erősebb benyomást gyakorolnak ránk - valószínűleg az evolúciós védekezési mechanizmusunkból adódóan -, a kellemes illatok is képesek akár örökre beleivódni az emberi emlékezetbe.
2009.11.08. 15:15
 
 
Motorsport, Valenciai Nagydíj: Aojama a világbajnok a 250-eseknél
Aojama Hirosi szerezte meg a világbajnoki címet a gyorsaságimotoros-világbajnokság 250 kcm-es géposztályában. A vasárnapi zárófutamon, a Valenciai Nagydíjon a japán pilóta hetedik lett, de ez is elég volt neki a végső sikerhez, legnagyobb riválisa, a címvédő olasz Marco Simoncelli ugyanis előzőleg kiesett. Németh Balázst a 13. pozícióban intették le, ezzel ő három pontot szerzett, Tóth Imre pedig 19. lett. A futamon a spanyol Hector Barbera volt a leggyorsabb.
2009.11.08. 14:15
 
 
Haye pontozással elhódította Valujev nehézsúlyú vb-címét
Pontozással legyőzte Nyikolaj Valujevet, a jelenlegi világbajnokot David Haye szombat éjjeli meccsükön, elhódítva tőle a WBA, Boksz Világszövetség nehézsúlyú vb-címét. A bírók nem egyhangú döntést hoztak, ketten 116-112 pontra az angol ökölvívót látták jobbnak, míg a harmadik 114-114-es holtversenyt hozott ki az orosz ellenféllel a nürnbergi összecsapáson. Haye az első brit nehézsúlyú világbajnok azóta, hogy Lennox Lewis hat évvel ezelőtt visszavonult.
2009.11.08. 14:00
 
 
A G20-ak elvetik Brown bankadó-javaslatát
Egyöntetű elutasítás fogadta a brit kormányfő által a G20-csoport hétvégi skóciai tanácskozásán felvetett javaslatot, amely szerint a pénzügyi tranzakciók megadóztatásával kellene csökkenteni a bankrendszerbeli veszteségek közfinanszírozási kockázatait. A világ 19 legnagyobb fejlett és feltörekvő gazdasága, valamint az EU alkotta Húszak pénzügyminiszterei és jegybankárai előtt Gordon Brown - a bankok életben tartására fordított hatalmas költségvetési összegekre utalva - kijelentette: a társadalom számára elfogadhatatlan, hogy "ha a pénzügyi szektor jól működik, annak hozadékából csak kevesek részesülnek, a csőd költségeit azonban mindenki kénytelen viselni".
2009.11.08. 13:45
 
 
Meghaladta a százmillió dollárt a Jackson-film nemzetközi bevétele
Meghaladta a százmillió dollárt a This Is It című Michael Jackson-film nemzetközi bevétele. A produkciót jegyző Sony filmstúdió közlése szerint az amerikai és kanadai jegyeladásokat is beleszámítva a júniusban elhunyt popsztár utolsó koncertpróbáiból összevágott film eddig összesen 144 millió dollárt (durván 26 milliárd forintot) hozott a konyhára. A 111 perces alkotást október 28-án mutatták be. A rendkívüli érdeklődésre való tekintettel az Egyesült Államokban és Kanadában decemberig kiterjesztették a film forgalmazását, holott eredetileg csak két hétre tervezték a vetítést.
2009.11.08. 13:30
 
 
Obama a hatodik leggazdagabb az amerikai kormányban
Barack Obama elnök 3,7 millió dolláros vagyonával az amerikai kormányzat hatodik leggazdagabb tisztviselője, nála külügyminisztere, Hillary Clinton is gazdagabb. A volt first lady vagyonát 21,5 millió dollárra becsüli a Center for Responsive Politics (CRP) független washingtoni kutatóintézet, amely a pénz és politika viszonyát vizsgálja. Az Egyesült Államok kormányának leggazdagabb tisztviselője Mary Schapiro, a Wall Street-i tőzsdefelügyelet elnöke 26,6 millió dolláros becsült vagyonnal. A második helyen álló Clintont Eric Holder igazságügy-miniszter követi 11,5 millió dollárral.
2009.11.08. 12:45
 
 
Újabb gyanúsított a Natascha Kampusch-ügyben
Újabb gyanúsított személy után nyomoznak Ausztriában a Natascha Kampusch-ügyben - írta egy osztrák napilap. A grazi ügyészség törvénytelen fogva tartás címén vette őrizetbe Ernst H.- t - írta a Die Presse. A férfit Kampusch elrablója, Wolfgang Priklopil barátjaként ismeri az osztrák közvélemény. Priklopil nyolc és fél éven át tartotta bezárva most 21 éves áldozatát. Miután a lány 2006-ban megszökött, Priklopil öngyilkosságot követett el, előtte azonban találkozott H.-val.
2009.11.08. 12:45
 
 
Vízilabda, LEN Kupa: harmadszor is nyert a Szeged
Harmadik mérkőzésén is győzött a címvédő Szeged a vízilabda LEN Kupa hazai selejtezőjében, vagyis százszázalékos teljesítménnyel jutott tovább. A magyar alakulat már szombaton biztosította helyét a sorozat legjobb 16 csapata között. H csoport (Szeged): Szeged Beton-Duisburg (német) 14-9 (3-2, 5-2, 3-3, 3-2). A két korábbi összecsapásukon rendkívül meggyőző teljesítményt nyújtó szegediek vasárnap is magabiztosan játszottak, győzelmükhöz a második negyedtől nem férhetett kétség.
2009.11.08. 12:30
 
Tenisz, mini WTA-vb: Rezai a tornagyőztes
A francia Aravane Rezai nyerte a Bajnokok tornája elnevezésű, 600 ezer dollár összdíjazású fedettpályás női teniszversenyt Balin, miután a döntőben a második játszma elején visszalépett ellenfele. Rezai 7:5-re hozta az első szettet honfitársa, Marion Bartoli ellen, aki combsérülés miatt nem tudta folytatni a játékot. A világranglistán 44. Rezai pályafutása második WTA-viadalán diadalmaskodott az után, hogy idén májusban, Strasbourgban győzött. Az idényzáró viadalon két magyar, Czink Melinda és Szávay Ágnes is indult, ám mindketten utolsók lettek háromtagú csoportjukban, s egyformán győzelem nélkül búcsúztak.
2009.11.08. 12:15
 
 
Vízilabda, LEN Kupa: Ferencvárosi győzelem és továbbjutás
A Ferencváros egy góllal legyőzte vasárnap délelőtt a házigazdák együttesét a vízilabda LEN Kupa nagyváradi selejtezőjében, ezzel csoportmásodikként bejutott a sorozat legjobb 16 csapata közé. I csoport (Nagyvárad): FTC Fisher Klíma - Oradea (román) 11-10 (4-1, 4-4, 1-3, 2-2). A csoport végeredménye: 1. Oradea 6 pont (31-25), 2. FTC 6 (34-30), 3. Kosice 6 (31-27), 4. Sori 0. Az azonos pontszámú három csapat összevetésében az Oradea volt a legjobb, a Kosice pedig a legrosszabb, mert a két együttes mérkőzésén a hazaiak három góllal (9-6) nyertek, míg az FTC elleni találkozóikon egy gól döntött.
2009.11.08. 12:15
 
 
Szénmonoxid-mérgezés egy VI. kerületi szórakozóhelyen
Kilenc ember került szénmonoxid-mérgezés gyanújával kórházba egy budapesti pincehelyiségből vasárnapra virradóra - közölte a fővárosi tűzoltóság. A VI. kerületben, a Szondi és a Szinyei Merse utcák sarkán lévő szórakozóhelyről a mentők szállítottak kórházba megfigyelésre a mérgezetteket. A kiérkezett tűzoltók a pincehelyiséget kiszellőztették, majd átadták a helyszínt a Gázművek szakembereinek, hogy pontosan meghatározzák a szénmonoxid-szivárgás okait.
2009.11.08. 11:30
 
 
Szolgálatba állt a WTC-romokból épült amerikai hadihajó
Szolgálatba állt szombaton a WTC ikertornyainak maradványai felhaszálnásával épült amerikai hadihajó, az USS New York, amelybe több tonnányi, a 2001. szeptember 11-én romba döntött Világkereskedelmi Központból származó acélt építettek be. A partraszálló hadműveleteket támogató, helikopterhordozó hadihajó október közepére készült el, s a Northrop Grumman hajóépítő üzemének dokkjából, a louisianai Avondale-ből hajózott ki az ünnepélyes avatóra: a Mississippin a Mexikói öbölbe, majd Florida megkerülésével érkezett New Yorkba. A hadihajó közel egymilliárd dollárba került.
2009.11.08. 11:30
 
The New York Times: 17,5 százalék a "valódi" munkanélküliség Amerikában
A hivatalos adatnál jóval nagyobb a munkanélküliség az Egyesült Államokban, az állástalanok tábora már akkora, mint a múlt század harmincas éveiben, a nagy gazdasági világválság idején volt - írta a The New York Times. A tekintélyes lap szerint a munkanélküliek táborába tartoznak azok is, akik már feladták a reményt, hogy valaha el tudnak helyezkedni, és nem szerepelnek a nyilvántartási rendszerben, továbbá közéjük tartoznak a részmunkaidőben foglalkoztatottak is, akik teljes állást szeretnének. A szélesebb értelemben vett munkanélküliségi ráta így 17,5 százalék - írta hétvégén a lap.
2009.11.08. 11:00
 
 
Paczolay: a jelenlegi parlament már nem választ alkotmánybírót
A jelenlegi parlament már nem dönt az Alkotmánybíróság hiányzó két tagjáról, ahogy a testület ügyrendjéről sem, és várhatóan a mulasztásos alkotmánysértések döntő többségével sem foglalkozik már - mondta Paczolay Péter, a taláros testület elnöke az MTI-nek adott interjújában. Az elnök mégsem ezeket nevezte a legnagyobb hiányosságnak, hanem azt, hogy a népszavazásra vonatkozó szabályok újragondolására még csak kísérletet sem tett a jogalkotó.
2009.11.08. 10:30
 
 
Rövidpályás gyorskorcsolya Vk: Huszár Erika hetedik 500 méteren
Huszár Erika a hetedik helyen végzett 500 méteren a montreali gyorskorcsolya Világkupa-viadal szombati napján. A magyar versenyző ezzel nagy lépést tett a vancouveri olimpiai kvóta megszerzése felé, ugyanis a jövő februári ötkarikás játékokon való induláshoz ennek, illetve az egyesült államokbeli Marquette-ben jövő hétvégén sorra kerülő Vk-versenynek az összesítésében 500 méteren a legjobb 32 között kell végezni. Ugyanez igaz az 1000 méteres távra is, míg 1500-on a legjobb 36 korcsolyázó, váltóban pedig az első nyolc csapat szerez kvótát.
2009.11.08. 09:30
 
 
Hét lépésből vaskori színaranykincslelés
Hét lépésből kincset lelt egy brit férfi: első fémdetektoros kutatóútjának pár métere után. Az eset Nagy-Britanniában történt. A 35 éves David Booth - aki "civilben" őr egy szafariparkban -, 240 fontért (72 ezer forintért) vette a fémdetektort, amellyel öt nappal később egymillió font - 300 millió forint - értékűre becsült, vaskori színarany ékszereket talált. Pedig túl nagy gyakorlata nem volt, mindössze egy órán át ismerkedett konyhájában és az udvarban az eszközzel, majd autóba szállt, hogy a közeli mezőn megkezdje a kutatást - a föld birtokosának engedélyével. Leparkolás után azonban úgy vélte, megvizsgálja kocsija környékét, mielőtt nekiáll a rétnek, és a hetedik lépésre már jelzett is a műszer.
2009.11.08. 09:30
 
 
Üzleti ügyfeleknek bővít a Second Life
Üzleti ügyfelek felé bővít a Second Life közösségi portál, amely virtuális világában kínál biztonságos helyet a vállalati összejöveteleknek. A Second Life Enerprise, azaz a Linden Lab vállalatoknak szánt terméke 55 ezer dollártól (10 millió forinttól) érhető el, és olyan cégek támogatását élvezi, mint az IBM, a Northrop Grumman fegyvergyártó, vagy az amerikai tengerészet Tengeralatti Hadviselés Központja (NUWC). Az IBM számításai szerint a Second Life több mint 320 ezer dollárt spórolt az informatikai vállalatnak azzal, hogy a legutóbbi konferenciáját a költséges üzleti utak kihagyásával a virtuális világban tartotta meg.
2009.11.08. 09:30
 
 
A tűzjelzők nem jeleztek, a kutya igen
Tűzjelzőket pipált le egy kutya az Egyesült Államokban: a készülékek hallgattak, ő viszont nem. A két éves kutya hajnali háromkor ébresztette fel ugatásával gazdáit, egy házaspárt, akik döbbenten észlelték, hogy egész házukat sűrű füst üli meg. Gyorsan kimenekítették 11 és 15 éves gyerekeiket, majd hívták a tűzoltókat. A házban két tűzjelző is van, de nem léptek működésbe. A kutya gazdái meg akarják jutalmazni megmentőjüket. A tűzjelzőket feltehetően "lefokozzák" a kukába.
2009.11.08. 09:15
 
 
Kárpátaljai sóból készült kávézó nyílt Kijevben
Kárpátalján bányászott kősóból kialakított belső terű kávézó nyílt a napokban az ukrán fővárosban, a vendéglátóhelyen még a világítótestek is sóból vannak. A családi vállalkozásként működtetett kávézó készítéséhez használt 10 tonna természetes kősót az aknaszlatinai sóbányából szállították Kijevbe. A vendéglátó egységben a tulajdonosok a kárpátaljai bányában működő gyógykamrák steril mikroklímáját szeretnék újjáteremteni - írta a Szegodnya című ukrán napilap. A különleges kávézóban kősótömbökből vannak a falak, a padló és a mennyezet, de még a csillárok is. Sőt a helyiségek bútorzatának intarziáit is sókristályokból készítették.
2009.11.08. 09:15
 
 
A feldolgozóiparban tervezik elbocsátani a legtöbb embert
A cégek 2009 első 10 hónapjában 34.500 embert érintő csoportos létszámleépítési bejelentést tettek a munkaügyi központok kirendeltségein, a legtöbbet a feldolgozóiparban, mivel a leépíteni szándékozott munkaerő több mint kétharmada ebben az ágazatban dolgozott - derül ki az Állami Foglalkoztatási Szolgálat (ÁFSZ) honlapján a munkaerőpiacról közölt októberi adatokból. Tavaly január-októberben 15.700 munkavállalóra vonatkozó leépítési szándékot jelentettek be a munkaadók, vagyis a válság következtében több mint kétszeresére nőtt az elbocsátandó dolgozók száma.
2009.11.08. 09:00
 
 
Az olimpiáról visszamaradt óvszerekre lehet licitálni egy kínai férfinál
Egy olimpiai szuveníreket gyűjtő kínai férfi a 2008-as pekingi játékokról visszamaradt ötezer óvszert kínál eladásra a hónap végén. A China Daily című lap értesülése szerint a tulajdonos egyben szeretné értékesíteni a csomagot, melynek darabjain szerepel az ötkarikás mozgalom jelmondata: "gyorsabban, magasabbra, erősebben". Az árverésen a kikiáltási ár 5000 jüan, azaz csaknem 500 euró lesz. A legutóbbi nyári olimpián százezer óvszert biztosítottak - ingyen - az olimpiai falu lakóinak.
2009.11.08. 09:00
 
 
Manpower: nyitottak a munkaadók az atipikus foglalkoztatás iránt
A magyarországi munkaadók jóval nyitottabbak a nem saját állományú munkaerő foglalkoztatására, mint a régió más országainak vállalatvezetői, azonban a dolgozó beillesztésében - felvétel, betanítás - a régiós átlagnál kisebb arányban alkalmazzák ugyanazt a bánásmódot, mint a saját munkaerő alkalmazásakor - derül ki a Manpower tanácsadó cég legfrissebb felméréséből. A globális felmérés eredményeiből kiderül, hogy a munkaadók 62 százaléka szerint vállalatuk emberi erőforrás stratégiájában nem töltenek be fontos szerepet a nem saját állományú dolgozók. A kérdésre a cégvezetők 34 százaléka válaszolt igennel, a bizonytalanok aránya pedig négy százalék volt.
2009.11.08. 09:00
 
 
Az EU a párbeszéd folytatására szólított fel a hondurasi belviszályban
Az Európai Unió a párbeszéd folytatására szólította fel a hondurasi belviszályban szemben álló feleket szombaton. Az EU soros, svéd elnöksége Brüsszelben kiadott közleményében aggodalmának adott hangot, hogy egyelőre meghiúsul a belpolitikai válság rendezésére kidolgozott megállapodás megvalósítása, az államcsínnyel elmozdított elnök, Manuel Zelaya és utóda, Roberto Micheletti ügyvezető elnök által tervezett nemzeti egységkormány megalakítása. A megállapodást egy hete amerikai közvetítéssel kötötték, hogy véget vessenek a négy hónapja tartó hondurasi belpolitikai válságnak.
2009.11.08. 08:45
 
 
Talmácsi jövőre gyári pilóta lesz a Moto2-ben
Gyári pilóta lesz jövőre Talmácsi Gábor a gyorsaságimotoros-világbajnokság új kategóriájában, a 250 kcm-et váltó Moto2-ben. Az idén a MotoGP-ben versenyző magyar motoros a Speedup Aprilia Team színeiben szerepel a futamokon. Az idén júniustól a MotoGP-ben versenyző magyar motoros a Speedup Aprilia Team színeiben szerepel a futamokon - közölte az MTI-vel a menedzsmentje. A 2007-ben a 125 kcm-esek között világbajnok pilóta csapattársa az olasz Andrea Iannone lesz. A valenciai záró futamot követően december elején kétnapos tesztet szervez az Aprilia, hogy mielőbb megkezdődhessen az alapozás a 2010-es idényre.
2009.11.07. 22:00
 
 
Új vírus miatt intenzív osztályon egy kismama
Az új influenza szövődményei miatt került intenzív osztályra egy kismama - mondta az országos tiszti főorvos az MTI-nek szombaton. Falus Ferenc, az RTL Klub Híradójának mondottakat megerősítve hangsúlyozta az oltás fontosságát, és leszögezte: nem kell megvárni, amíg magyarországi adatok vannak arra vonatkozóan, hogy az influenzajárvány veszélyes. A kismamáról csak annyit lehet tudni, hogy állapota kritikus és intenzív osztályon ápolják. Falus Ferenc az MTI-nek elmondta: a tisztiorvosi szolgálathoz eddig csak néhány értékelhető bejelentés érkezett arról, hogy háziorvos megtagadta az oltást, vagy nem javasolta a hozzá fordulónak. Ha ez bebizonyosodik, az érintett orvost felelősségre vonják.
2009.11.07. 21:30
 
 
Idén háromszor annyi heroint foglaltak le, mint tavaly
A vám- és pénzügyőrség szeptember végéig 87 alkalommal összesen 210,7 kg kábítószert derített fel, ami csaknem 178 százalékos növekedést jelent az előző év azonos időszakához képest, heroinból több mint háromszorosát foglalták le az előző év első kilenc hónapjában felderített mennyiségnek - derül ki a szervezet honlapján közzétett gyorsjelentésből. A lefoglalt kábítószer mintegy fele heroin volt: a vám- és pénzügyőrség az első háromnegyedévben 94,48 kilogramm heroint foglalt le, több mint háromszorosát az előző év azonos időszakában felderített mennyiségnek (28,28 kilogramm).
2009.11.07. 21:15
 
 
Maradásra kéri Abbászt az izraeli államfő
Simon Peresz izraeli államfő maradásra szólította fel palesztin kollégáját, Mahmúd Abbászt abban a beszédében, amelyet Jichák Rabin néhai kormányfő meggyilkolása évfordulóján tartott megemlékezésen mondott el szombaton. '"Mindketten aláírtuk az oslói megállapodást, felszólítom önt, mint kollégámat: ne hagyja abba" - mondta az izraeli elnök a tel-avivi megemlékezésen, amelyet Rabin 15 évvel ezelőtti meggyilkolásának színhelyén tartottak mintegy 20 ezer ember részvételével. Peresz azt is hangsúlyozta, hogy támogatja a konfliktus "kétállamos megoldását".
2009.11.07. 21:15
 
 
Jégkorong Pannon Kupa: magyar győzelem a horvátok ellen
A magyar jégkorong-válogatott remek játékkal 7-1-re nyert Horvátország csapata ellen a székesfehérvári Pannon Kupa szombati, második fordulójában, így vasárnap a szlovénokkal csatázik majd az első helyért. Az elejétől kezdve óriási nyomás alatt volt a horvát kapu. Az első gólra sem kellett sokat várni, Horváth lövése nyomán a hátsó palánkról vágódott vissza a korong, amelyet Nagy Gergő egyből a kapuba vágott. Aztán emberelőnyben Hegyi talált be. A horvátok váratlanul szépítettek, ám ez nem törte meg a hazai lendületet. A pihenőt követően mit sem változott a kép: a magyarok támadtak, a vendégek védekeztek. A harmadik játékrész is örömhokit hozott, amely során Kiss Ákos szerzett két parádés találatot.
2009.11.07. 21:00
 
 
Orosz szerzők szerint KGB-ügynök volt Antonio Samaranch
A hajdani szovjet titkosszolgálat, a KGB ügynöke volt Juan Antonio Samaranch, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság korábbi elnöke - állította egy Moszkvában megjelent könyv, amelyről legfrissebb számában a Die Zeit című hamburgi hetilap, továbbá a Süddeutsche Zeitung is beszámolt. A 89 éves spanyol Samaranch 1980-tól 2001-ig állt a NOB élén, és még jelenleg is a bizottság tiszteletbeli elnöke. A könyv szerzőinek állítása szerint a korábbi rendkívül tekintélyes sportdiplomata a fasiszta Franco-rezsim funkcionáriusa volt, később pedig a szovjet titkosszolgálat ügynöke lett.
2009.11.07. 21:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931[1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista