2020. július 11., szombat - Nóra, Lili
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
Nemzetközi elfogatóparancs egy volt erzsébetvárosi képviselő ellen
Nemzetközi és európai elfogatóparancsot adott ki a Fővárosi Bíróság egy volt erzsébetvárosi önkormányzati képviselő, Czibula Csaba ellen - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség vezetője szerdán. A volt képviselőt a Hunvald György polgármester és társai ellen folyó ingatlanügyben keresi a hatóság. A főügyészség gyanúja szerint a férfi az önkormányzat gazdasági bizottságának tagjaként 2003-2004-ben több millió forintot kapott, hogy - a hivatali kötelességét megszegve - a gazdasági bizottságban és a képviselő-testületben egyes VII. kerületi ingatlanoknak a Gál György akkori bizottsági elnök által előterjesztett módon és értéken történő értékesítését támogassa.
2009.11.18. 13:15
 
 
A TÁRKI gazdasági szemléletváltást sürget
Gazdasági szemléletváltást, az intézményrendszer reformját sürgetik gazdaságkutatók, akik szerint a magyar gazdaságban nem sebességváltásra, hanem "váltóátállításra" van szükség. A TÁRKI és a KOPINT-TÁRKI által készített szakértői anyag szerdai ismertetésén Kolosi Tamás, az intézetek elnöke elmondta: Magyarország lemaradásának okai nem egyszerűen a gazdaság belső rendszerében, sokkal inkább a kialakult intézményrendszerben keresendők, amely ma is tartalmazza az államszocialista rendszer sok elemét. Problémának nevezte azt is, hogy a rendszerváltáskor beépült biztosítékok (kétharmados törvények) ma már diszfunkcionálisak.
2009.11.18. 13:00
 
 
Új influenza járvány van Magyarországon
Elérte a járványos szintet az új influenzavírus okozta megbetegedések száma, a legfrissebb adatok szerint a 46. héten 22 ezren fordultak influenzaszerű tünetekkel orvoshoz - mondta el Csohán Ágnes, az Országos Epidemiológiai Központ járványügyi főosztályának vezetője egy szerdai, budapesti konferencián. A járványküszöb a heti 20 ezer megbetegedés. A szakember közölte: az elmúlt héten az előző héthez képest 30 százalékkal emelkedett az orvoshoz fordulók száma. A legtöbb megbetegedés Pest megyében volt.
2009.11.18. 12:45
 
 
Fontos személyi döntések előtt az Európai Unió
Az Európai Unió tagországainak állam-, illetve kormányfői rendkívüli találkozót tartanak csütörtök este Brüsszelben, hogy eldöntsék, kik töltsék be azokat az uniós csúcstisztségeket, amelyeket a december elsején hatályba lépő Lisszaboni Szerződés hív életre. Politikai szempontból kiemelkedő jelentőségű az Európai Tanács elnökének, valamint az EU külügyi és biztonságpolitikai főképviselőjének - uniós diplomáciai apparátussal megerősítendő - posztja. A tagállami kormányokat képviselő Tanács főtitkárának a személyéről is dönteni kell, de ez a beosztás nem döntéshozó, hanem sokkal inkább adminisztratív jellegű.
2009.11.18. 12:45
 
 
Zuschlag-per: tanúként hallgatták meg Mesterházy Attilát
A Gyermek-, Ifjúsági- és Sportminisztérium (GYISM), majd az utódszervezeteinek politikai államtitkáraként sem a pályázati tevékenységgel sem az egyedi támogatási kérelmekkel kapcsolatban nem volt hatásköröm és szerepem - mondta Mesterházy Attila, az MSZP országgyűlési képviselőcsoportjának vezetője a Zuschlag-per szerdai tárgyalási napján tett tanúkihallgatásakor. Mesterházy közölte: Ocsovai Tamástól nem kérte, hogy adott civil szervezet részesüljön támogatásban. Ocsovai Tamás, aki a GYISM ifjúsági ügyekért felelős helyettes államtitkára volt, tanúvallomásában azt állította, hogy Mesterházy Attila is adott instrukciókat a támogatandó szervezetek pályázataival kapcsolatban.
2009.11.18. 12:30
 
 
Kétszáz millió dolláros hitelt ad a Világbank Szerbiának
A Világbank 200 millió dollár (134,5 millió euró) értékben hagyott jóvá hitelt Szerbia számára. A szerb kormányfő-helyettes tájékoztatása szerint az összeget az államháztartási hiány fedezésére fordítják. A hitel az egyik első eredménye a Nemzetközi Valutaalappal kötött 2,9 milliárd eurós készenléti hitelmegállapodás sikeres revíziójának. A világbanki hitel mellett Szerbia az EU-tól is vár egy rövid időn belül folyósítandó, 200 millió eurós makrofinanciális segélyt. Az IMF januárban 400 millió eurós hitelkeretet adott Szerbiának, majd ezt májusban 2,9 milliárd euróra növelte.
2009.11.18. 12:00
 
 
Éjfélkor búcsúzik a Sláger és a Danubius rádió
Ma éjfélkor búcsúzik a két országos kereskedelmi rádió: csütörtöktől a Sláger frekvenciáján a Neo FM, a Danubiusén a Class FM jelentkezik. A Neo tájékoztatása szerint a rádió "túlnyomórészt zenét sugároz majd, műfaji vagy korszakbeli megkötések nélkül", a zenei kínálat több mint harmada magyar lesz, ezek között is fontos szerepet kapnak az új dalok. A hétköznap délután 4-6 óra között - Winkler Róbert és Bazsó Gábor vezetésével jelentkező Ezeröcsi című produkció, vagy az este nyolc és tíz óra között adásba kerülő Álláspont olyan műsorok, amelyek hangvételükben, tartalmukban egyértelműen újdonságnak számítanak majd a rádiós piacon - írják. A Class a TV2-től szerződtetett délutáni műsorvezetőt.
2009.11.18. 12:00
 
 
Heteken belül döntenek Polanski szabadlábra helyezésről
Roman Polanski ügyében két-három hét múlva dönt a felsőbb szintű svájci bíróság arról, hogy elfogadja-e a rendező szabadlábra helyezési kérelmét. Ez a második alkalom, hogy a kiskorú molesztálása miatt az Egyesült Államokban évtizedek óta körözött rendező kérvényezte a szabadlábra helyezést. A lengyel és francia állampolgárságú Polanski beadványát első alkalommal azért utasította el az elsőfokú bíróság, mert félőnek tartották, hogy a rendező megszökik az igazságszolgáltatás elől. Emellett a garanciákat sem tartotta kielégítőnek.
2009.11.18. 11:45
 
 
Német jó tanácsok csokoládéevéshez
"Tízből kilenc ember imádja a csokoládét, a tizedik pedig hazudik" - idézték német szakértők azt a híres mondást, amely a csokoládé fogyasztásával kapcsolatban terjedt el. Mindezt pedig abból az alkalomból tették, hogy az "édes öröm" habzsolására vonatkozóan megnyugtató jótanácsokat fogalmaztak meg. A szerdán nyilvánosságra hozott fogyasztási etikett lényege: a csokoládéból akár még sokat is ehet az ember, ha valóban az élvezetre helyezi a hangsúlyt. Ez pedig konkrétan azt jelenti, hogy minőségi csokoládét fogyaszt - lassan. Akárcsak a bor esetében, ahol szintén a lassú kortyolgatáson és a minőségen van a hangsúly.
2009.11.18. 11:45
 
Meghalt Svájcban az első H1N1 vírussal fertőzött beteg
Svájcban meghalt az első H1N1 vírussal fertőzött beteg, az áldozat egy csecsemő - közölte szerdán a svájci egészségügyi minisztérium. A tárca szóvivője szerint a csecsemő az észak-svájci Bázel kantonból való, és halála a H1N1 vírus okozta új típusú influenzának tudható be. Svájcban rohamosan terjed az új típusú influenza, az oltási kampány a múlt héten kezdődött.
2009.11.18. 10:45
 
Váltás! Labancz Lilla helyett fodrásza döntött
Az Álom.net akkor még szőke sztárja hirtelen barnává változott, és talán nem is hátrányára. Labancz Lilla az internetes sztártévének beszélt arról, hogy a hajszín váltásról még a szülei sem tudtak: fodrásza beszélte rá! A színésznő egy kicsit azért csügged: azt mondja, hogy a sötétebb hajszínével kevésbé hívja fel magára a pasik figyelmét!
2009.11.18. 10:34
 
 
Kiss Péter: a kisebbségek a nemzet szerves részei
A kormány a hazai kisebbségeket a nemzet szerves részének, egyenrangú tagjának tekinti - mondta Kiss Péter tárca nélküli miniszter szerdán a Parlamentben. A Magyar Köztársaság területén élő nemzeti és etnikai kisebbségek 2007. február és 2009. február közötti helyzetéről szóló beszámoló és az annak elfogadásáról szóló országgyűlési határozati javaslat expozéjában Kiss Péter kiemelte: 2007-ben változott a kisebbségi önkormányzatok számára a központi költségvetésből nyújtott feladatarányos támogatások elszámolásának rendje.
2009.11.18. 10:15
 
 
Új mobilszolgáltatási modell a Vodafone-tól és a postától
Új szolgáltatási üzleti modellt vezet be a Vodafone Magyarország és a Magyar Posta: a virtuális szolgáltatásnak is nevezett megoldás lényege, hogy a kistelepüléseken élők ott is hozzájuthatnak a mobilkészülékekhez és az alapszolgáltatásokhoz, ahol ma egyetlen mobilcégnek sincs semmilyen értékesítési pontja. A két társaság ugyan még nem hozta nyilvánosságra az ügylet részleteit, de az MTI úgy értesült, hogy majdnem 800 postán és postai értékesítési ponton vehetnek majd péntektől mobilt az emberek. A szolgáltatás alapdíja percenként bruttó 30-35 forint között lesz, de talán közelebb a 30-hoz.
2009.11.18. 10:15
 
 
Mikola: válságmenedzselést is kell majd folytatni az egészségügyben
Válságmenedzselést is kell majd folytatnia az egészségügyben a Fidesznek, ha kormányra kerül; az egészségügyi ellátás struktúráját pedig csak évtizedes távlatban lehet rendezni - mondta Mikola István, a Fidesz szakpolitikusa a Magyar Nemzetnek adott interjújában. A napilap szerdai számában megjelent interjúban Mikola István azt mondta, a 2010-es költségvetés "rettenetes helyzetet" jelent az egészségügynek, mert reálértéken további forráskivonást eredményez, amit a jelenlegi struktúrával nem lehet kezelni. Mikola István közölte, át kell vizsgálni az egész költségvetést, mert "válsághelyzetben a szociális területek, az egészségügy és az oktatás működtetése is sorskérdés".
2009.11.18. 10:00
 
 
Megtalálták az eltűnt tornanádaskai gyerekeket
Sikerült megtalálni és beazonosítani a kedden eltűnt tornanádaskai gyerekek pontos helyét a rendőrségnek, miután beszéltek velük mobiltelefonon; az öt fiú egy magyarországi határkőnél várja a keresésükre indultakat - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t szerdán. Egyedné Novodonszki Éva, a Borsod megyei rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: megvannak a gyermekek, éppen feléjük tartanak a rendőrök. Sikerült velük felvenni a kapcsolatot mobiltelefonon, kétszer is beszéltek. A gyermekek elmondták, találtak egy Magyarországot jelölő határkövet, beolvasták ennek számát, így sikerült feltérképezni a pontos helyüket.
2009.11.18. 09:15
 
 
Rendőrökkel csaptak össze fiatalok Athénban
Szélsőbaloldali fiatalok összecsaptak a rendőrséggel kedden késő este a görög fővárosban; legkevesebb tizenhárom rendőr könnyebben megsebesült, kétszáz embert őrizetbe vettek - jelentette a görög tömegtájékoztatás. Nagyjából 1200 fiatal kezdett randalírozni Athén belvárosában egy rendezvény után. Kövekkel és Molotov-koktélokkal dobálták meg a rendőröket, és fölgyújtottak több autót. A rendőrök könnygázt vetettek be. Előzőleg mintegy 17 ezren vettek részt - többségében egyetemisták - az athéni műszaki egyetemen az 1973. november 17-én kitört, vérbe fojtott diáklázadást felidéző emlékünnepségen.
2009.11.18. 09:15
 
 
Raikkönen kihagyja a következő Forma-1-es idényt
Kihagyja a jövő évi szezont Kimi Raikkönen, a Forma-1 2007-es világbajnoka. Az idén Ferrarival versenyzett finn pilóta döntésének hátterében az áll, hogy nem tudott megállapodni a McLaren csapattal. "Úgy gondoltuk, hogy vagy a McLaren vagy semmi - mondta a Turun Sanomat című finn lapnak kedden Steve Robertson menedzser. - Az egyezség azonban nem jött létre, így Kimi nem indul az F1-ben, legalábbis jövőre nem." A Ferrari szeptember 30-án jelentette be, hogy Raikkönen távozik az istállótól, helyét pedig a spanyol Fernando Alonso veszi át.
2009.11.18. 09:00
 
 
Álügynökökként próbáltak bankot rabolni
Szövetségi ügynöknek próbálta beállítani magát 5 férfi egy bankban az Egyesült Államokban és közölte, hogy a pénzintézet köteles átadnia a széfben lévő összes készpénzét. A csapat természetesen írásos megbízást és rendelkezést is hamisított, a bankigazgató azonban megtagadta az együttműködést. Az ügynökök erre megbilincselték és fenyegetni kezdték, ám hiába. Az öt férfit letartóztatták a rendőrök, amint kiléptek a bankból, utána pedig átadták őket valódi szövetségi ügynököknek, a bankrablás ugyanis az FBI "dolga".
2009.11.18. 07:30
 
 
A kisebbségek helyzetéről tárgyalnak a Házban
A Magyar Köztársaság területén élő nemzeti és etnikai kisebbségek 2007. február és 2009. február közötti helyzetéről szóló beszámoló és az annak elfogadásáról szóló országgyűlési határozati javaslat vitájával folytatódik ma a parlament ülése. A dokumentum többek között foglalkozik a kisebbségi önkormányzatok működésének tapasztalataival, a kisebbségek támogatásának rendszerével, illetve a roma integrációt segítő kormányzati intézkedésekkel. Megvitatják az egyszerűsített foglalkoztatásról szóló törvényjavaslatot, amely az alkalmi munkavállalói könyvvel történő foglalkoztatás helyébe egy új, egyszerűsített adminisztrációval létesíthető munkaviszony szabályainak meghatározására irányul.
2009.11.18. 07:15
 
 
Az MSZP elnöksége szerint a Jobbiké az erőszak programja
A szélsőjobboldali politikát folytatók, a Magyar Gárda betiltását tudomásul nem vevők, a nosztalgiacsendőrséget felállítók viselik a felelősséget a Sajóbábonyban történtek miatt, de azok is felelősök, akik összekacsintanak velük - állapította meg keddi közleményében az MSZP országos elnöksége, hozzátéve: fontos, hogy Orbán Viktor végre felemelte a szavát a szélsőjobboldali erőszak ellen. A dokumentum arra is kitér, hogy bár a helyzet feszült, "egyik oldalon sincs helye önbíráskodásnak", egy jogállamban ugyanis erőszak nem szülhet újabb erőszakot, a törvénysértés pedig újabb törvénysértést.
2009.11.17. 22:00
 
 
Országos közúti ellenőrzést tart szerdán a közlekedési hatóság
Országos, összehangolt közúti közlekedésbiztonsági ellenőrzést tart szerdán 10 és 16 óra között a Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH) - közölte a hatóság. Az ellenőrzés során a "Látni és látszani" elvet akarja az NKH érvényesíteni. A cél a hibás, nem jól működő, rosszul beállított jelző-, vagy világítóberendezéssel közlekedő járművek kiszűrése, a javítható hibák helyszíni megszűntetése - olvasható a közleményben. Ellenőrzik majd a műszaki állapotot és azt is, felkészítették-e a tulajdonosok a járműveket a téli közlekedésre. A közlekedési hatóság ellenőrei a helyszínen nem javítható hiányosság esetén műszaki vizsgálatra rendelik be a járművet, míg kisebb szabálytalanság észlelésekor figyelmeztetnek.
2009.11.17. 21:30
 
 
Diákok tízezrei tüntettek Németországban jobb oktatást követelve
Középiskolai és egyetemi diákok tízezrei tüntettek kedden Németország több városában jobb oktatási feltételeket követelve. Az ország több egyetemi városában - köztük Berlinben, Bonnban, Braunschweigben, Nürnbergben és Münchenben - a tiltakozó diákok az utcákra vonultak, vagy megszállták iskoláikat, állást foglalva a képzésre fordítandó pénzügyi támogatások növelése, a tandíjak eltörlése, az oktatás rendszerének egyszerűsítése, az óra-, illetve a vizsgaszámok csökkentése mellett. A tüntetések néhány napja kezdődtek, a keddi megmozdulás azonban már országos jellegű volt.
2009.11.17. 21:30
 
 
Feladta magát Cindy Crawford zsarolója
Feladta magát az a 26 éves német férfi, aki százezer dollárt (csaknem 18 millió forintot) próbált kicsikarni Cindy Crawford volt szupermodelltől és férjétől egy fotóért cserébe, amelyen lányuk egy székhez kötözve látható. A férfi azzal fenyegette a házaspárt, hogy nyilvánosságra hozza a fényképet. A felvételt a lány állítása szerint 7 éves korában akkori dadája készítette, amikor "rabló-pandúrosdit" játszottak. Edis Kayalar kedden este jelentkezett a rendőrségen Stuttgartban. A férfit Los Angelesben egy rendbeli zsarolással vádolják, s amennyiben elítélik, akár kétéves szabadságvesztésre is számíthat. Az amerikai igazságügy-miniszter szóvivője szerint az Egyesült Államok még nem kérte hivatalosan Kayalar kiadatását.
2009.11.17. 20:45
 
NB I: három vereség után először nyert a Debrecen
Sorozatban elszenvedett három vereség után egygólos győzelmet aratott a Kecskemét felett a címvédő, házigazda Debrecen a labdarúgó Soproni Liga 15. fordulójának keddi mérkőzésén. Eredmény: DVSC-TEVA - Kecskeméti TE-ERECO 1-0. Debrecen, 3000 néző. Gólszerző: Czvitkovics (27.). Az alacsony színvonalú mérkőzésen a valamivel agilisabb és támadóbb szellemű futballt bemutató debreceniek megérdemelten gyűjtötték be a három bajnoki pontot.
2009.11.17. 20:15
 
Labdarúgó Magyar Kupa, negyeddöntő: egygólos előnyt szerzett az Újpest
Az Újpest FC Kabát Péter büntetőből szerzett találatával egygólos előnyre tett szert a Videoton ellen a Magyar Kupa negyeddöntőjének keddi mérkőzésén. A címvédő Budapest Honvéd viszont nehéz helyzetből várja majd a jövő heti visszavágót, miután saját közönsége előtt 1-1-es döntetlent ért el a Győr ellen. Eredmény: Videoton FC-Újpest FC 0-1, Budapest Honvéd-Győri ETO FC 1-1.
2009.11.17. 20:15
 
 
Oltóközpontok lesznek Magyarországon
Oltóközpontokat jelölt ki az egészségügyi kormányzat, hogy megkönnyítse az új influenzavírus elleni oltóanyaghoz való hozzájutást a lakosságnak - jelentette be a szakminiszter. Székely Tamás közölte: országosan 200 ilyen hely lesz, a hét végéig 30 kezdi meg működését "tesztüzemmódban", a jövő hét végére pedig valamennyi működik majd. A miniszter elmondta: nagy valószínűséggel elérheti a megbetegedési arány a járványküszöböt. A 45. heti jelentés szerint 16.700-an fordultak orvoshoz influenzaszerű tünetekkel, azonban figyelemmel az elmúlt heti és hét eleji iskolabezárásokra, előfordulhat, hogy az e heti megbetegedések száma eléri a 20 ezret.
2009.11.17. 19:30
 
 
Romagyilkosságok: elfogadták a titkosszolgálati hátteret vizsgáló jelentést
Elfogadta a romagyilkosságok felderítésének titkosszolgálati hátterét vizsgáló tényfeltáró munkacsoport jelentését az Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottsága - jelentette be a bizottság több mint kétórás zárt ülése után Gulyás József, a munkacsoport SZDSZ-es vezetője kedden. A jelentés egy titkos és egy nyilvános részből áll. Gulyás rögtönzött sajtótájékoztatóján elmondta, hogy szakmai és politikai felelősség terheli a Nemzetbiztonsági Hivatal volt vezetőjét, Laborcz Sándort, valamint a titkosszolgálatokat felügyelő volt minisztert, Szilvásy Györgyöt. Az NBH-t később felügyelő Ficsor Ádám csak kis mértékben tehető felelőssé - fűzte hozzá.
2009.11.17. 19:15
 
 
Bajnai és a belga kormányfő az uniós csoportos elnökség teendőiről tárgyalt
Elsősorban a jövő januárban kezdődő spanyol-belga-magyar uniós csoportos elnökség teendőiről és aktuális uniós kérdésekről egyeztetett Bajnai Gordon magyar miniszterelnök és Herman Van Rompuy, a Belga Királyság kormányfője Budapesten. Közös sajtótájékoztatójukon Bajnai Gordon úgy fogalmazott: a fő témájuk "az első hármas" beindítása, a szoros együttműködés kialakítása volt annak érdekében, hogy a "trió" új lendületet tudjon majd adni az Európai Uniónak. Emlékeztetett arra: a három ország a Lisszaboni Szerződés életbe lépése után első alkalommal alkot csoportos elnökséget az EU-ban, amelynek során másfél évig folyamatosan együttműködnek.
2009.11.17. 18:45
 
 
Az MDF zéró toleranciát vezetne be a lopásokkal szemben
Törvényjavaslatot nyújtott be az Országgyűlésnek az MDF: a párt kezdeményezése szerint 20.000 forintról 5.000 forintra csökkentenék a tulajdon elleni szabálysértések értékhatárát. "A növekvő bűnözés és a szélsőséges gondolatok terjedése azzal okolható, hogy a kormány és a rendőrség nem tud megnyugtató válaszokat adni a tarthatatlan közállapotokra" - olvasható a törvényjavaslat benyújtását indokló közleményben, mely szerint nem csupán a rendőrség alacsony létszámával van probléma, de a törvényi szabályozás sem biztosít megfelelő szankciókat. Ha ma valaki 18.500 forintos értékben követ el lopást, nem kell számolnia semmi komolyabb következménnyel - emelte ki a Dávid Ibolya pártelnök jegyezte dokumentum.
2009.11.17. 18:45
 
 
A Michelin-kalauz szerint idén Tokió a gasztronómia fővárosa
Tokió lett kedden a gasztronómia fővárosa, miután a Michelin-kalauz 2010-es kiadványában a japán főváros 11 éttermét jutalmazta a maximálisan adható három csillaggal. Az eddig legjobbnak számító Párizsban "csak" tíz háromcsillagos étterem található. A Tokióról szóló legújabb kiadásában az egyik legnevesebb éttermi kalauz összesen 261 csillagot osztott ki - 34-gyel többet, mint tavaly - a nagyváros 160 ezer étterme közül 197-nek. A 11 háromcsillagos mellett idén már (a tavalyi 36 után) 42 kétcsillagos és (a tavalyi 128 után) 144 egycsillagos étterem is található a japán fővárosban.
2009.11.17. 17:45
 
 
Az áldozatok házában dolgozó férfi követte el a hármasgyilkosságot Tompán
Az áldozatok házában dolgozott az a 29 éves kelebiai férfi, aki a gyanú szerint elkövette a hármasgyilkosságot Tompán - közölte Polyák Zsolt őrnagy, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályának vezetője. A férfit a tíz napig tartó helyszíni szemle bizonyítékainak elemzése után fogták el hétfőn, és azóta beismerte a bűncselekmény elkövetését - mondta a nyomozás vezetője. Polyák Zsolt a tett okairól nem beszélt, csak annyit mondott, hogy "a bűncselekmény minősítése majd csak ezután történik meg". A gyanúsítottat már a november 4-ei gyilkosság napján kihallgatták, de csak a bizonyítékok kiértékelése alapján vált egyértelművé, hogy ő az elkövető - tette hozzá a bűnügyi osztály vezetője.
2009.11.17. 17:00
 
 
Újabb óvodákat, iskolát zártak be Fejérben az új vírus miatt
Újabb óvodákban és egy újabb iskolában kellett egy-egy hetes kényszerszünetet elrendelni a hiányzók magas száma miatt Fejér megyében. Iszkaszentgyörgyön szerdától tanítási szünet lesz a község iskolájában, ahol a tanulók 42 százaléka hiányzott feltehetően influenzaszerű megbetegedések miatt. A fertőzés gyors terjedésére jellemző, hogy egyetlen nap alatt 15-tel nőtt a hiányzók száma - mondta el a község jegyzője. Eddig egyetlen kisgyermek szervezetében sem mutatták ki a vizsgálatok a H1N1 vírust. A tanítási szünet idején az intézményben mindvégig lesz ügyeletes pedagógus.
2009.11.17. 16:15
 
 
Abbász: nem egyoldalú lépés kérni, hogy az ENSZ ismerje el a palesztin államot
Nem egyoldalú lépés az, ha megpróbáljuk elérni, hogy az ENSZ Biztonsági Tanácsa (BT) ismerje el a független palesztin államot - jelentette ki Mahmúd Abbász palesztin elnök, miután tárgyalt Hoszni Mubarak egyiptomi államfővel. Abbász szerint a palesztinok bizonytalan helyzete miatt kérik a BT-t a palesztin állam elismerésére. Az Abbászt Kairóba elkísérő Száeb Erekát főtárgyaló úgy nyilatkozott, hogy a palesztin állam elismerésének kérdése jó időben került előtérbe. Az Abbász vezette Fatah mozgalom ellenlábasa, a Gázai övezetet uraló Hamász radikális szervezet kedden Damaszkuszban kiadott közleményében leszögezte: addig nem szabad kikiáltani a palesztin államot, ameddig Ciszjordánia izraeli megszállás alatt van.
2009.11.17. 16:15
 
 
Fidesz: az oltóanyagból is üzletet csinál az állam
A Fidesz szerint azért drága az új típusú influenzavírus elleni oltóanyag, mert az állam ebből is üzletet csinál, a járványból is hasznot akar húzni. Pesti Imre, az ellenzéki párt szakpolitikusa sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: "rosszízű biznisz áldozata lett" Magyarországon a vakcina. A fideszes képviselő közölte: az Egészségügyi Minisztérium és a vakcinagyártó Omninvest Kft. között megkötött, hétfőn nyilvánosságra hozott szerződésből kiderül, hogy az oltóanyag ára 1.050-1.090 forint plusz áfa között van, ugyanakkor a patikákban 1.930 forintba kerül. Ez azért van így - folytatta -, mert az Egészségügyi Készletgazdálkodási Intézet (EKI) 450 forintért vállalja egy ampulla tárolását, szállítását.
2009.11.17. 16:00
 
 
Susan Boyle-t ütötték-verték tanárai
Kegyetlen diákévekről számolt be Susan Boyle, az utóbbi évek legnagyobb brit énekes sztárja, akit - elmondása szerint - a többiekénél kissé lassabb tanulási tempója miatt naponta kékre-zöldre vertek brutális tanárai. A 48 éves, egyedül élő skót háziasszony, akit faluján kívül korábban senki nem ismert, tavasszal lett gyakorlatilag öt perc alatt világhírű, miután hihetetlen énekhanggal döbbentette meg az ITV kereskedelmi televízió évente megrendezett tehetségkutató vetélkedőjének zsűrijét és közönségét.
2009.11.17. 15:00
 
 
Előmerészkedtek a kéthetes szurikátakölykök a Fővárosi Állatkertben
Előjöttek a föld alatti üregekből a Fővárosi Állat- és Növénykert legifjabb, két hete született szurikátái. A felnőtt állatok figyelőszolgálatot tartanak fenn az október végén világra jött apróságok védelmében, ugyanis a kölykök vakon és gyámoltalanul születnek. Két hetes koruk elteltével, miután a szemük is kinyílt, a kis állatok most előmerészkedtek a föld alatti üregrendszerből. A mindössze tizenhat hónapos, hollandiai születésű anyaállatnak ezek az első kölykei - közölte az intézmény.
2009.11.17. 15:00
 
 
Molnár Oszkár jelöltségét támogatta a Fidesz helyi választókerülete
Egyhangúlag Molnár Oszkár képviselőjelöltségét támogatták a következő országgyűlési képviselőválasztáson a Fidesz Borsod-Abaúj-Zemplén megye 8-as számú választókerületében működő szervezetei - ezt maga az edelényi polgármester tudatta az MTI-vel. A parlamenti képviselő erről arra reagálva tájékoztatta az MTI-t, hogy a Népszava keddi számában azt írta, Molnár Oszkár nem lesz fideszes jelölt. Orbán Viktor azt mondta, hogy elsődlegesen a helyi szervezetek alakítják ki álláspontjukat, mert ez egy demokratikus párt, a 8-as számú választókerület a titkos szavazásról készült jegyzőkönyvet hétfőn adta le - emlékeztet Molnár.
2009.11.17. 14:45
 
 
Juhász: a szélsőjobboldal a felelős a Sajóbábonyban történtekért
A szélsőjobboldali politikát folytatók, a Magyar Gárda betiltását tudomásul nem vevők, a "nosztalgia-csendőrséget felállítók viselik a felelősséget a Sajóbábonyban történtek miatt - jelentette ki Juhász Gábor, a polgári nemzetbiztonsági szolgálatokat irányító tárca nélküli miniszter a nemzetbiztonsági kabinet ülése után tartott kormányszóvivői tájékoztatón. A miniszter hozzátette: felelősek azok is, akik "összekacsintanak velük".
2009.11.17. 14:45
 
 
Felszállt a helikopter Szecsuanban, de a magyarok nyomait nem találták
Kedden a déli órákban felszállt egy kínai katonai helikopter Szecsuan (Sichuan)tartományban, és személyzete mintegy 4200-4400 méterre emelkedve a megadott területen és koordináták szerint felderítette a terepet abban a térségben, ahol nagy valószínűséggel eltűnt a négy magyar hegymászó október 22-én vagy 23-án - közölte helyi idő szerint délután öt órakor a tartományi külügyi hivatal helyettes vezetője. A magyar főkonzul elmondása szerint a kínai keresők a szecsuani hegymászószövetség által rendelkezésükre bocsátott információk, fényképek és feladatmeghatározás alapján repültek be a megadott területre, de emberi nyomokat nem találtak.
2009.11.17. 14:15
 
 
Felgyorsult a H1N1-járvány terjedése Franciaországban
A francia iskolások körében erősen felgyorsult az új típusú influenza terjedése: míg múlt pénteken negyven osztályban és tíz iskolában tartottak tanítási szünetet a megbetegedések nagy száma miatt, addig jelenleg már 124 osztályban és 32 oktatási intézményben szünetel a tanítás - közölte kedden Luc Chatel francia oktatási miniszter. Az egészségügyi intézet (INVS) hétfőn este közzétett jelentése szerint az elmúlt héten 11-en vesztették életüket a H1N1-vírus miatt, és ezzel 43-ra emelkedett Franciaország európai területén az új típusú influenza halálos áldozatainak száma.
2009.11.17. 14:15
 
A Budapest Art Fair 2009 díszvendége Ausztria
Klasszikus és kortárs remekművek... Magyar és nemzetközi alkotások... Világhírű művészek és feltörekvő ifjú tehetségek... Elgondolkodtató, ironikus és provokatív témák… És rengeteg izgalmas és szórakoztató program: tárlatvezetések, dokumentumfilm vetítések ősbemutatóval, szakmai beszélgetések az Artmagazin Fórumon, képregény és karikatúra aukció, képzőművészeti játszóház gyerekeknek és egy különleges karitatív művészeti projekt várja a Budapest Art Fair 2009 antik és kortárs kiállítás és vásár látogatóit 2009. november 19-22. között a Műcsarnokban. A tizenhat évvel ezelőtti debütálása óta folyamatosan fejlődő, egyre népszerűbbé és elismertebbé váló, külföldi művészeti portálok és szakmai fórumok által is jegyzett kiállításon az évek óta jelen lévő külföldi galériák mellett idén négy osztrák galéria bemutatkozásával Ausztria lesz a díszvendég.
2009.11.17. 14:13
 
Szárnyakat Tháliának! Mentsük meg a kassai Thália Színházat!
A kassai Thália Színház megmentéséért november 27-28-29-én jótékonysági napokat tart a Duna Televízió. A Nemzet Televíziója tematikus összeállításokkal, a színház három nagysikerű színdarabjának bemutatásával és adományvonal létrehozásával igyekszik segítséget nyújtani a felvidéki teátrumnak fennmaradásáért vívott küzdelmében.
2009.11.17. 14:09
 
Nem, kösz! Erik miért vált ki a No Thanx-ből?
Vasárnap már új énekessel koncertezett a No Thanx zenekar, ugyanis úgy találták, hogy ez így jobb lesz mindannyijuknak. A döntés nem egyik napról a másik napra született, sokkal inkább egy hosszú út következménye volt az elválás. Erik egyenlőre szeretne az iskolára koncentrálni, de a szóló énekesi pálya sem áll tőle távol.
2009.11.17. 14:07
 
Ganxsta Zolee felesége nem lehet sztár
A rocker és felesége sokszor mutatkozik együtt a médiában, ám Zolee mégsem szeretné, ha a felesége celebbé válna. Ganxsta szerint nem igazán jó, ha két ismert ember is van a családban, hiszen ez a világ rengeteg idővel jár és nem nagyon érnének rá egymással foglalkozni. Zolee és párja egyébként sok időt tölt gyermekük nevelésével, így a büszke apa nem venné jó néven, ha ez az idő csökkenni kezdene.
2009.11.17. 14:06
 
 
Bedák Pál nem bokszol az Erdei-gálán
Betegsége miatt nem léphet kötelek közé Bedák Pál szombaton, a kieli profi ökölvívógálán, amelyen Erdei Zsolt vívja a fő meccset a Boksz Világtanács (WBC) cirkálósúlyú világbajnokával, az olasz Giacobbe Fragomenivel. A monokli.com tájékoztatása szerint így elmarad az amatőrként világbajnoki ezüstérmes légsúlyú bokszoló spanyol Lahcene Zemmouri elleni, hat menetesre tervezett mérkőzése. Bedák eddig öt mérkőzést vívott a profik között, és valamennyit megnyerte.
2009.11.17. 14:00
 
 
Alkotmányos a szuperbruttósítás
Alkotmányos a szuperbruttósítás, miután ez az adóalap-kiegészítés egy korrekciós tényező - mondta ki az Alkotmánybíróság a januárban életbe lépő személyijövedelemadó-változásokról kedden. Az indítványozók, köztük Szabó Máté ombudsman azért fordultak az Ab-hoz, mert álláspontjuk szerint az adóalap-növelő tételek bevezetése miatt adózni fog a ténylegesen meg nem szerzett jövedelem, az állam a munkáltató által fizetett járulékok után keletkeztet a magánszemélyeknél adófizetési kötelezettséget. A szakszervezetek, bár nem tartják jó ötletnek a szuperbruttósítást, elfogadják az Alkotmánybíróság döntését.
2009.11.17. 13:45
 
 
A Jobbik elnöke szerint "tudatosan hergelik" a cigányságot
Vona Gábor, a Jobbik elnöke szerint "tudatosan szítják és hergelik a cigányságot" a (jogerősen betiltott) Magyar Gárda és a párt ellen. A politikus a Borsod megyei Sajóbábonyban kedden úgy fogalmazott, a településen kialakult helyzet "csepp a tengerben, pattanásig feszült a helyzet", főleg Kelet-Magyarországon. Azt mondta, bebizonyosodott, hogy az elmúlt 20 év cigánypolitikája csődöt mondott. Vona Gábor Sajóbábonyban beszélt azzal az MSZP-s önkormányzati képviselővel, akit egy roma nő megpofozott vasárnap, illetve beszélt az utcán helyi roma lakosokkal is, majd fórumot tartott a helyi általános iskolában.
2009.11.17. 13:45
 
 
MDF: a parlamenti pártok álljanak ki a H1N1 elleni védőoltás mellett
Az MDF azt kezdeményezi, hogy a parlamenti pártok közös felhívásban álljanak ki a H1N1 elleni védőoltás mellett - mondta Pusztai Erzsébet, az MDF népjóléti kabinetvezetője kedden az MTI-nek. Minden politikai szereplő közös felelőssége, hogy a bizonytalanság fokozása helyett egyértelművé tegye: nincs miért félni a magyar oltóanyagtól, mert teljesen megbízható - emelte ki. Mint mondta, Magyarország különösen szerencsés helyzetben van, mivel a WHO által elismert védőoltást fejlesztett ki, amely képes kivédeni az új vírus okozta megbetegedéseket.
2009.11.17. 13:45
 
 
Londoni elemzők: kedvező jel, hogy Magyarország nem hívja le az IMF-pénzt
Az elmúlt egy év reformjainak kedvező hatásairól tanúskodik a magyar kormány azon döntése, hogy nem veszi igénybe a Nemzetközi Valutaalap (IMF) hitelkeretének következő részletét - áll egy vezető nemzetközi befektetési társaság keddi értékelésében. Oszkó Péter pénzügyminiszter előző nap, az IMF-EU-Világbank finanszírozási program felülvizsgálatának lezárulta után jelentette be, hogy Magyarország nem hívja le az esedékes IMF-részletet. A londoni és prágai székhelyű, Közép-Kelet-Európára szakosodott Wood & Co. főközgazdásza, Raffaella Tenconi ehhez fűzött keddi elemzésében kiemelte: a döntéssel Magyarország "muníciót" tartalékolhat, arra az esetre, ha erre a jövőben szükség lenne.
2009.11.17. 13:15
 
 
Új vírus: több mint 3200 óvodában és iskolában oltanak
Eddig 3257 óvodában és iskolában kezdődött meg a gyerekek oltása a H1N1 vírus elleni oltóanyaggal - mondta el Falus Ferenc országos tiszti főorvos egy budapesti iskolában kedden. Bakonyi László, az Oktatási Hivatal elnöke arról számolt be, hogy az óvodások és általános iskolások 10-15 százaléka kapta meg a védőoltást a mintegy egymillió gyerek közül. Közölte azt is, a hivatal adatszolgáltatási kérelemmel fordult az oktatási intézményekhez, hogy jelezzék, hol van tömeges megbetegedés, hol kell esetleg oktatásszervezési szempontból intézkedni.
2009.11.17. 13:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922[1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista