2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
Mélyponton az építőipar, rekordszámú vállalkozás került csődbe
A magyar építőipar teljesítménye az előző félévinél is nagyobb visszaesést szenvedhet el 2009. második felében a jelentős építkezések elmaradása miatt a KPMG felmérése szerint. Az Opten céginformációs szolgáltató adatai alapján még soha nem ment tönkre annyi építőipari cég Magyarországon egy év alatt, mint az idén. A KPMG tanácsadó cég közleményében hangsúlyozza: a jelenlegi nehéz helyzet ellenére bizakodásra adhat okot, hogy a globális felmérésben részt vevők 35 százaléka a válság ellenére sem csökkentette alkalmazottainak létszámát, ráadásul a válaszadók 73 százaléka a korábbiaknál jobban ügyel a kockázatkezelési kérdésekre.
2009.12.18. 14:00
 
 
Hideget és meleget is kapott a színpadon debütáló Keira Knightley
Hideget-meleget kapott a kritikusoktól Keira Knightley filmsztár, aki csütörtök este Londonban debütált első színházi szerepében. A 24 éves Knightley, aki A Karib-tenger kalózaival tett szert népszerűségre, Moliere A mizantróp című darabjának aktualizált feldolgozásában lépett fel a Comedy Színházban. A londoni lapok premiert követő kritikáinak egy része hitelesnek ítélte játékát, ám akadt olyan vélemény is, miszerint "annyi karizma van benne, mint egy aranyhalban, és "olyan piszkafa vékony, hogy bele lehetne állítani egy esernyőtartóba".
2009.12.18. 13:45
 
Őrült szexis lehetsz! Mit? Hogy? Megmutatjuk!
Újra divat a keleti ihletésű testfestés, bindi, ékszerek, hosszúhaj. Épp te maradnál ki a hajkövekből, hennából, aranykrémekből? Őrült szexi leszel, amint a bulin elővillan ruhádból bindis köldököd, aranyban csillogó vállad, dekoltázsod. Persze csak diszkréten!
2009.12.18. 13:31
 
 
Szakított Reese Witherspoon és Jake Gyllenhaal
Szakított Reese Witherspoon és Jake Gyllenhaal. A Los Angeles Times című lap értesülése szerint a színészpár már december elején véget vetett a kapcsolatnak, Witherspoon ugyanis még nem állt készen egy újabb házasságra és több időt szeretett volna eltölteni gyermekeivel is. Witherspoon november végén még tagadta a szakításról szóló híreket. Az Oscar-díjas színészek a Kiadatás című film forgatásán kerültek közel egymáshoz. Gyhllenhaal a Túl a barátságon című, Witherspoon pedig A nyughatatlan című filmben nyújtott alakításáért kapta meg az arany szobrocskát.
2009.12.18. 13:00
 
 
Átrendeződhet az európai autógyártás
Az európai autógyártók az állami támogatások révén megőrizték ugyan likviditásukat, és zömmel pozitív üzemi eredménnyel (EBIT) zárják 2009-et, de a kamatterhek vészesen lenyomják, vagy veszteségbe fordítják az eredményeket - írja a Calyon Bank piaci elemzése. A bank elemzői szerint könnyen elképzelhető, hogy átrendeződik az európai autópiac a válság nyomán. Az európai gyártókat a legfontosabb hazai piacokon - elsősorban Németországban, Franciaországban és Nagy-Britanniában - meghirdetett keresletösztönző programok idén még kihúzták a csávából, de a kontinensen jövőre újabb 6 százalékkal esik vissza az értékesítés.
2009.12.18. 13:00
 
 
Új vírus: megkezdődött a magyar vakcina exportja
Hazai vállalásának maradéktalan teljesítése után, december elején megkezdte a H1N1 vírus elleni vakcina exportját az Omninvest Kft. - közölte a cég szóvivője. A külföldi vevők az itthoni, adagonkénti ár többszörösét fizetik az oltóanyagért. Németh Zsolt elmondta, legalább 60-80 ország érdeklődik a Pilisborosjenőn előállított oltóanyag iránt, és legalább ötvenszer annyi vakcinát adhatnának el külföldön, mint amennyit a kapacitásuk "elbír".
2009.12.18. 13:00
 
 
Az evásoknak is december 21. az adófeltöltés határideje
Ebben az évben december 21-én jár le az adófeltöltés határideje, és hétfőig van lehetőség bejelentkezni az egyszerűsített vállalkozói adó (eva) hatálya alá. Az adófeltöltési kötelezettség alapvetően minden kettős könyvvitelt vezető, illetve az eva hatálya alá eső vállalkozásra vonatkozik. Bár a feltöltési kötelezettség határideje december 20-a, mivel ez most vasárnapra esik, a fenti cégeknek ezúttal december 21-ig kell eleget tenniük kötelezettségüknek.
2009.12.18. 12:45
 
 
Változik a MÁV, a Volán és a BKV menetrendje az ünnepek miatt
Az ünnepek miatt megváltozik a MÁV, a Volán és a BKV menetrendje, valamint a parkolás rendje is. A karácsonyi ünnepek előtt munkanap-áthelyezés lesz: 19-e (szombat) munkanap, december 24-e (csütörtök) pedig szabadnap. A MÁV, a Volán és a BKV is pénteki menetrend szerint közlekedteti járatait 19-én, 24-én pedig a szombati menetrend lesz érvényben. December 24-én a BKV utolsó nappali járatai 16 óra körül indulnak, majd az éjszakai menetrend lép életbe. December 25-én és 26-án munkaszüneti napi menetrend lesz érvényes mindhárom társaságnál. Fizetni kell a parkolásért december 19-én, viszont 24-től január 3-ig ingyenes lesz a parkolás.
2009.12.18. 12:45
 
 
A legboldogabb amerikaiak a napfényes államokban élnek
Nem meglepő módon az Egyesült Államok legjobb életminőségű területein vallják magukat a legboldogabbnak az emberek - derült ki a Science magazinból. Az amerikai Betegségellenőrzési és Megelőzési Központ (CDC) kutatói 1,3 millió lakost kérdeztek meg négy éven át arról, hogy mennyire elégedettek életükkel. Az elemzésből kiderült, hogy a boldogság szubjektív foka egybeesett az életminőséget hivatalosan meghatározó tényezőkből - melyek a közterületek minőségétől az adószabályokig terjednek - adódó értékeléssel. Az Egyesült Államok legboldogabb állama a felmérés szerint a dixiland hazája, Louisianad. A boldogsági sorban Hawaii, Florida és Arizona következik, a teljes listát New York állam zárja.
2009.12.18. 12:30
 
Dukai Regina és a turkálók
A modell szeret jó áron vásárolni, de a turkáló valamiért mégsem az ő világa. Regina szerint igazi kincseket is rejthetnek az ilyen helyek, de Ő nem tér be, hiszen utána valamiért koszosnak érzi magát. A barnává változott sztárnak azzal már nincs gondja, ha egy ismerőse turkálóból visz neki ruhát, csak azért fohászkodik, hogy neki ne kelljen betérnie oda. Regina egyébként gyakran ajándékoz ismerőseinek a saját ruháiból, főleg a vidéki ismerősök járhatnak Dukai féle cuccokban.
2009.12.18. 12:21
 
Klausmann Viktor most jött rá, hogy milyen a szerelem!
Már hét hónapos Klausmann Viktor kislánya, de csak most jött rá arra, hogy mi is az a szerelem férfi és nő közt! Persze nem arról van szó, hogy Viktor eddig nem szerette volna a kedvesét, de a kislányával már egészen különös kapcsolatot ápol. Klausmann talán még a Szerencsekerék első élő adásánál sem izgult annyira, mint gyereke születése előtt néhány nappal, de már teljes a nyugalom. A tévés szerint a szerelem az, amikor egy hét hónapos kislány, ami az Ő vére, fura hangokat ad ki magából, amikor meglátja őt.
2009.12.18. 12:19
 
 
P. Diddy és Oprah a világ legbefolyásosabb twitterezői között
Pete Cashmore blogger a világ legbefolyásosabb twitterezője, de az elsők között szerepel P. Diddy rapper és Oprah Winfrey tévés személyiség is - derült ki a közösségi oldal hírességeit rangsoroló összeállításból. Az INQ Moblie a neves személyiségek által írt bejegyzések számát, a mások által írt üzenetekre adott válaszok minőségét, és a hírességek tweetjeire adott válaszok számát figyelembe véve állította össze a nemzetközi rangsort - írta honlapján a The Daily Telegraph. Ezek alapján Pete Cashmore blogger, a Mashable közösségi médiablog-oldal vezetője a világ legbefolyásosabb twitterezője. A második helyen P. Diddy áll, akit Stephen Fry brit színész, humorista követ.
2009.12.18. 12:15
 
Bűbájos italok az ünnepekre
A koktélkészítés művészet. Ám ne hidd, hogy csupán a mixer ért hozzá. Próbáld csak meg: mixelj, rázz és öntögess. De még mielőtt elkezdenéd, szerezz be: shakert, keverőpoharat, keverőkanalat, szűrőt, mércét, gyümölcsfelszúrókát és jégfogót. Koktélok A-tól Z-ig.
2009.12.18. 12:13
 
 
Clooney, Streep és Bullock a hollywoodi színészdíj esélyesei között
George Clooney, Meryl Streep és Sandra Bullock is esélyes a legnagyobb hollywoodi színészcéh szakmai díjaira. Az Egek ura című recessziós vígjáték, a Precious című harlemi kamaszdráma és a Becstelen Brigantyk című második világháborús Tarantino-sztori három-három jelöléssel vezeti a Filmszínészek Céhének csütörtökön nyilvánosságra hozott jelöltlistáját. A legjobb színészgárda díjára a Becstelen Brigantyk, a Precious, az An Education című hatvanas években játszódó brit dráma, a The Hurt Locker című iraki háborús film és a Nine című musical stábja esélyes.
2009.12.18. 12:00
 
 
Sikeresnek értékelte tubesi sátrazását Páva Zsolt pécsi polgármester
Sikeresnek értékelte tubesi demonstrációját, a hegyen töltött éjszakát Páva Zsolt, Pécs polgármestere péntek reggel. "Megérte. Elértük amit akartunk. Sokan figyeltek ránk, sok telefonhívást és sms-t kaptunk, folyamatosan jöttek látogatók, hogy támogatásukról biztosítsanak, és ételt, italt is hoztak nekünk" - mondta újságíróknak a fideszes politikus. Páva Zsolt egy katonai sátorban éjszakázott Nagy Csaba alpolgármester, Hoppál Péter, Csizi Péter, valamint Kővári János közgyűlési képviselők társaságában, hogy így tiltakozzon a hegyre tervezett katonai lokátor építése ellen.
2009.12.18. 12:00
 
 
A háztartások fogyasztási kiadása az első 9 hónapban 8 százalékkal csökkent
Változatlan áron számolva a háztartások fogyasztási kiadása az első kilenc hónapban mintegy 8 százalékkal csökkent, amely a bruttó hazai termék (GDP) első háromnegyedévi 7,1 százalékos visszaesésére erőteljesen hatott - áll a Központi Statisztikai Hivatal pénteken kiadott összefoglaló jelentésében. A bruttó átlagkereset 2009. január-októberben 196.100 forintot, a nettó átlagkereset 122 ezer forintot tett ki. A bruttó nominális átlagkereset 0,9 százalékkal, a nettó pedig 1,8 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit. Ezen belül a versenyszférában a nettó átlagkereset 4,4 százalékkal növekedett, míg a költségvetés területén 4,4 százalékkal csökkent.
2009.12.18. 11:45
 
 
A mumbai "merénylő" visszavonta vallomását
Visszavonta vallomását a tavalyi mumbai terrortámadást végrehajtó fegyveres csoport egyetlen életben maradt, állítólagos tagja, azt állítva, hogy beismerő vallomását kínzással kényszerítették ki. Egy tíztagú csoport támadta meg tavaly november 26-28-án a Tádzs Mahal és Oberoi szállodát, egy zsidó kulturális központot és a Victoria pályaudvart. Túszokat ejtettek, majd az indiai kommandósokkal vívott harcban 174 ember meghalt, köztük kilenc támadó. A 21 éves pakisztáni Mohammed Adzsmal Amir Iman - ragadványnevén Kaszab (mészáros) -, aki a terrorcselekményeket végrehajtó csoport egyetlen életben maradt tagja, a korábbi kihallgatásokkor elismerte, hogy kapcsolatban állt a pakisztáni szélsőségesekkel.
2009.12.18. 11:45
 
 
Ellopták az auschwitzi haláltábor bejárata fölötti felirat betűit
Ellopták az egykori auschwitz-birkenaui koncentrációs tábor bejárata fölé erősített hírhedt náci jelmondat, az Arbeit macht frei (A munka szabaddá tesz) betűit - közölték a múzeummá átalakított tábor vezetői. Egy rendőrségi szóvivő szerint a tettesek hajnali fél négy és öt óra között szerelhették le a vasból készült feliratot. Elvileg nem volt nehéz dolguk, de tudniuk kellett, miként volt a jelmondat a helyére erősítve - fűzte hozzá. A rendőrség nagy erőkkel nyomoz a tettesek kézre kerítésére. Egyelőre a térfigyelő kamerák éjszakai felvételeit elemzik, és egy nyomkereső kutyát vetettek be.
2009.12.18. 11:30
 
 
Moszkvában befagyott több bankautomata
A Moszkvára köszöntött hidegben kezdenek befagyni a bankjegykiadó automaták, amitől érdekesen működnek: csak nagyobb összegeket nem hajlandó kiadni a több tucat "mirelitmasinának" a zöme, és csupán néhány nem ad semmit. A befagyott, de kisebb összegeket azért adó gépek "fukarsági" szoftverére van magyarázat. A Moszkovszkij Komszomolec című lapnak egy szakértő elmagyarázta, hogy a nagyobb értékű bankjegyeket tároló acéldoboz az automatákban a borításhoz közel, lent helyezkedik el, ezért ennek a pénzkiadó mechanizmusa fagy be elsőként. A kisebb értékű bankjegyek széfje feljebb van, ezért csak jóval később bénul meg a hidegtől.
2009.12.18. 11:15
 
 
KÖNYV: A törvény szőke őre
Cate Fante erős, okos és gyönyörű, és amikor szövetségi bíróvá nevezik ki, még ő sem hiszi el, hogy képes lesz ellátni ezt a megtisztelő feladatot. A harmincas éveiben járó szőkeség úgy érzi magát új kollégái körében, mint a világ legelőkelőbb nyugdíjas otthonában. A lelke mélyén azonban tudja, hogy nem érett még meg a feladatra. Kétségei azonban még a legjobb barátnője előtt is rejtve maradnak, aki mit sem sejt furcsa és sötét kettős életéről. Miután a bírónő egy hatalmas vihart kavaró ügyben szigorúan betartja a törvény betűjét, és az alperes javára ítél, elszabadul a pokol. A felperes kétségbeesésében megöli ellenfelét, majd önmagával is végez, ám Cate pokoljárása még csak ezután veszi kezdetét. Egy rosszakarójának köszönhetően egyik napról a másikra minden tévécsatorna és napilap a csinos bírónő titkát boncolgatja. A barátja otthagyja, a karrierje romokban hever, ám az igazi gondok még csak ezután kezdődnek.
2009.12.18. 10:17
 
 
Női szexöröm és férfiúi körülmetéltség
Döntően ugyanolyan élvezetesnek találják a szexet körülmetélés után a férjükkel ugandai nők, vagy még jobbnak, mint előtte - állapították meg a British Journal of Urology International című szaklap legfrissebb számában megjelent felmérésükben amerikai kutatók. A nőknek csupán 3 százaléka számolt be szexuális elégedettsége csökkenéséről partnere körülmetélése után, 57 százalékuk nem tapasztalt változást, 40 százalékuk pedig jobban élvezte a szexet. A megelégedettségbeli különbség nem mutatott összefüggést a nők korával, vallásával vagy végzettségével.
2009.12.18. 10:15
 
 
Klímacsúcs: nincs megállapodás a kibocsátás-csökkentésről
Az egész éjjel folyó intenzív tárgyalások ellenére sem sikerült megegyezésre jutni a tárgyalóknak Koppenhágában a kibocsátás-csökkentési vállalások mértékéről és időzítéséről. Az éjjel elfogadott megállapodás-tervezet annyit rögzít, hogy a globális felmelegedés mértékét 2 Celsius fokon belül kell tartani, és a fejlődő országok klímaváltozás elleni erőfeszítéseit a gazdag országok legalább évi 100 milliárd dollárral támogatják majd hosszú távon - értesült a Reuters. Barack Obama amerikai elnök nemrég érkezett meg a dán fővárosba. A Fehér Ház közlése szerint Obama kétoldalú megbeszélést folytat majd többek között a kínai és a dán miniszterelnökkel, valamint az orosz és a brazil elnökkel.
2009.12.18. 10:15
 
 
Gyorsult a népességfogyás az év első tíz hónapjában
Gyorsult a népességfogyás Magyarországon 2009 első tíz hónapjában az elmúlt év hasonló időszakához képest - közölte a Központi Statisztikai Hivatal pénteken. A természetes fogyás 26.183 fő volt, 1502-vel több az egy évvel korábbinál. A januártól októberig terjedő időszakban 81.278 gyerek született, 2,1 százalékkal kevesebb, mint egy évvel korábban. A halálozások száma 107.461 volt, a tavalyinál 0,2 százalékkal kevesebb. A nemzetközi vándorlás figyelembevételével becsült népességszám az időszak végén 10 millió 19 ezer volt - olvasható a statisztikai hivatal közleményében.
2009.12.18. 09:15
 
 
MSZP-tervek: új családtámogatási rendszer, differenciált családi pótlék
A szocialisták tandemben folytatják a kormánnyal: az első szakaszban az elmúlt időszak válságkezelésének eredményeit mutató ügyek lesznek hangsúlyosak, a másodikban olyan témákra fókuszálnak, amelyek megoldását a Bajnai-kormány kezdi meg, míg tavasszal a párt választási vállalásai kerülnek előtérbe - írja a pénteki Népszabadság. A lap szerint januárban hirdetik meg például azt a korábbi vállalásukat, amely szerint munkaviszonnyá alakul az otthon ápolás, és képzéssel mások ápolására is lehet jelentkezni. Új családtámogatási rendszer kialakításán is dolgoznak. A Népszabadság úgy tudja, a szocialista műhelyekben a családi pótlék kifizetésének differenciálási lehetőségeit is vizsgálják.
2009.12.18. 09:00
 
 
Washington hazájukba küld vissza jemeni foglyokat Guantánamóról
Washington azt tervezi, hogy hazájukba küld vissza a napokban hat olyan jemenit, akit terrorizmus gyanújával a guantánamói börtöntáborban őriznek, és elképzelhető, hogy több tucatnyi követi őket - jelentette pénteken a The Washington Post című amerikai napilap. Az ügyben nemrég magas szintű tárgyalások voltak a két ország képviselői között, Stephen Kappes, a CIA igazgatóhelyettese például személyesen járt az arab országban - írta a lap meg nem nevezett forrásokra hivatkozva. A CIA hivatalosan nem volt hajlandó nyilatkozni az értesülésről.
2009.12.18. 09:00
 
 
A Külügyminisztérium szerint a szlovák kormány döntése nem diplomáciai siker
A szlovák kormány december 16-i döntése akkor lenne diplomáciai siker, ha a szlovákiai kisebbségek, köztük a legnagyobb lélekszámú magyarok korrektnek és végrehajthatónak látnák az államnyelvtörvényt - közölte a Külügyminisztérium csütörtökön az MTI-vel, reagálva a szlovák kormányfő kijelentésére. Robert Fico a pozsonyi TASR hírügynökségnek nyilatkozva azt mondta, hogy az államnyelvtörvény ügye Szlovákia nagy diplomáciai sikere, amelyre építeni kell. A magyar Külügyminisztérium szerint, ha ez így lenne, akkor Magyarország se fejezné ki jogos aggodalmát.
2009.12.18. 08:15
 
 
"Minicsúcstalálkozót" tartottak a klímakonferencia zárónapja előtt
Több mint kéttucat ország és nemzetközi szervezet magas rangú vezetője ült tárgyalóasztalhoz csütörtökön késő este Koppenhágában a klímakonferencia zárónapja előtt. Péntek hajnalban, a több mint háromórás különtalálkozó végén diplomaták elmondták: a vezetők abban állapodtak meg, hogy tárgyalódelegációk reggelre összeállítanak egy tervezetet egy politikai nyilatkozatról, amely alapul szolgálhat majd az új klímaegyezmény elfogadásához. Reggel nyolc órakor a minicsúcstalálkozó résztvevői ismét összeülnek és tovább tárgyalnak a nyilatkozat tartalmáról. Pénteken, az ENSZ égisze alatt zajló klímakonferencia utolsó napján több mint 190 ország vezetője gyűlik össze a dán fővárosban.
2009.12.18. 07:15
 
Sportcsillagok Gálaestje: Hosszú Katinka az év női sportolója
Hosszú Katinka lett az év legjobb női sportolója a magyar sportújságírók szavazása alapján. A római úszó-világbajnokságon egy arany- és két bronzérmet nyert Hosszú az idén az Eb-n és a vb-n is éremhalmozó kajakos Kovács Katalinnal volt szoros versenyben az első helyért. Kovács az elmúlt két évben is másodikként végzett, 2002-ben és 2003-ban pedig győzött. A harmadik helyen szintén kajakos, Kovács páros társa, Janics Natasa zárt. Eredmény: 1. Hosszú Katinka 1614 pont, 2. Kovács Katalin 1496, 3. Janics Natasa 597.
2009.12.17. 22:15
 
 
Gyurta Dániel és Hosszú Katinka lett az Év sportolója
Gyurta Dániel és Hosszú Katinka úszót, az U20-as labdarúgó-válogatottat és irányítójukat, Egervári Sándort, illetve Mocsai Lajost, az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapatának edzőjét választották az év legjobbjának a Magyar Sportújságírók Szövetségének (MSÚSZ) 52. alkalommal kiírt szavazásán. A díjakat a Syma Sport- és Rendezvénycsarnokban, a Sportcsillagok Gálaestjén adták át csütörtökön a kategóriák dobogósainak. A gálaműsorral egybekötött ünnepségen megjelent többek között Varga Zoltán sportért felelős önkormányzati miniszter, a Brüsszelben tartózkodó Schmitt Pál, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke pedig videóüzenetben köszöntötte a megjelenteket.
2009.12.17. 22:15
 
 
Fővárosi Közgyűlés: befejezte munkáját a testület
Befejezte decemberi, kétnapos ülését csütörtök este a Fővárosi Közgyűlés. A képviselők nem tárgyalták meg mind a közel száz, napirenden szereplő előterjesztést, de Demszky Gábor főpolgármester szerint minden fontos ügyben döntöttek. A főpolgármester hatvan napirendi pont megtárgyalása után berekesztette a közgyűlés ülését, és közölte, hogy este 7 órától közmeghallgatást tartanak. Demszky Gábor újságíróknak elmondta: minden lényeges előterjesztést megtárgyaltak szerdán és csütörtökön. A többit elhalasztják. Közölte azt is, hogy legközelebb januárra hívja össze a képviselőket.
2009.12.17. 21:45
 
 
Bajnai: az igazságosságnak kell vezérelnie a tárgyalásokat a klímacsúcson
Az előrelátás, az igazságosság, és a nagylelkűség elveinek, valamint a józan észnek kell vezérelniük az ENSZ-klímatárgyalásokat - mondta a plénum előtt tartott beszédében Bajnai Gordon Koppenhágában. A magyar miniszterelnök hangsúlyozta: szilárdan hisz abban, hogy a fenntarthatóság és a fejlődés összeegyeztethető egymással, és hogy a zöld gazdaság növekedése közép- és hosszú távon fellendíti a versenyképességet, és hozzájárul új és jobb munkahelyek létrehozásához. Ahhoz, hogy ez megvalósulhasson, meg kell változtatni a termelés és a fogyasztás szerkezetét, korlátozni kell a kibocsátásokat, és az energiafogyasztást a megújuló energiaforrások arányának növelésével kell ésszerűbbé és hatékonyabbá tenni - hangsúlyozta Bajnai.
2009.12.17. 21:45
 
 
WHO: korai még a világméretű influenzajárvány végéről beszélni
Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) illetékese szerint korai még a világméretű influenzajárvány végéről beszélni, mivel a betegség továbbra is gyors ütemben terjed az északi féltekén. Fukuda Keidzsi, a világszervezet influenza szakértője csütörtökön a WHO genfi székhelyén elmondta: bár Észak-Amerikában a járvány már túljutott a csúcspontján, Európa bizonyos térségeiben, valamint Közép-Ázsiában változatlanul gyors ütemben terjed a H1N1 vírus. A járvány eddig csaknem tízezer ember halálát okozta világszerte. A japán szakértő szerint az új influenza terjedésének súlypontja jelenleg Franciaország, Csehország, Svájc, Kazahsztán, Kirgizisztán és Oroszország.
2009.12.17. 21:15
 
Vallási rítusból szúrtak tűket a brazil kisfiúba
Volt mostohaapja egy afrobrazil vallási rítust követve szúrt bele negyvenkét tűt egy kétéves brazil kisfiú testébe, akit egy speciális klinikára szállítottak csütörtökön, mivel két tű veszélyesen közel van a szívéhez. A rendőrség szerdán vette őrizetbe Roberto Carlos Magalhaes 30 éves kőművest, aki a kezdeti tagadás után csütörtökön bevallotta, hogy ő szúrta bele a tűket a gyermekbe két nő segítségével. A férfi azt vallotta, hogy egy transzba esett nő parancsára szurkálta tele tűkkel a kisgyereket - közölte csütörtökön a rendőrség. A hatóság összesen három személyt (a tettesen kívül a két nőt) vett őrizetbe, vádemelésre azonban még nem került sor.
2009.12.17. 21:15
 
 
Klímacsúcs: Barroso az eddigi amerikai vállalások fokozását várja Obamától
Az eddig bejelentett amerikai klímavédelmi vállalások fokozását várja Koppenhágában Barack Obama amerikai elnöktől Jose Manuel Barroso. Az Európai Bizottság elnöke csütörtök koraeste úgy fogalmazott: "Nem hiszem, hogy (Obama) csak azért jön ide, hogy megismételje a Kongresszus által előkészített törvénytervezet szövegét". A péntek reggel a dán fővárosba érkező amerikai elnök korábban arra tett ígéretet, hogy az USA 17 százalékkal csökkenti üvegházgáz-kibocsátását 2005 és 2020 között. Ez jóval elmarad Japán és az Európai Unió által vállalt mértéktől, a bejelentést mégis széles körben jelentős előrelépésnek értékelték, mivel az előző elnök, George W. Bush semmilyen vállalást nem volt hajlandó tenni e téren.
2009.12.17. 21:15
 
 
Sportcsillagok Gálaestje: az U20-as labdarúgó-válogatott az év csapata
A 20 éven aluli labdarúgó-válogatott lett az év csapata a magyar sportújságírók szavazása alapján. Az U20-as gárda bronzérmet szerzett az egyiptomi világbajnokságon, ezzel 55 év után nyert ismét magyar labdarúgó-válogatott érmet vb-n. Az 1958 óta tartó voksoláson legutóbb 1985-ben végzett futballcsapat az élen, helyezett pedig 1995-ben volt.Az U20-asok több mint kétszer annyi pontot kaptak, mint a második női kajak négyes, a harmadik pedig a férfi öttusacsapat lett. Eredmény: Csapat: 1. U20-as labdarúgó-válogatott 1406 pont, 2. Női kajak négyes 667, 3. Férfi öttusacsapat 585.
2009.12.17. 20:45
 
 
Bundabotrány: eddig hat személy és 12 csapat neve merült fel
A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) szerint az eddigi adatok alapján hat személy és 12 csapat neve merült fel a magyarországi labdarúgó bundabotrányban. Erről az origo.hu számolt be csütörtökön. A portál azt írta: kérdésükre, hogy a hat személy futballista-e, a nyomozóiroda nem kivánt válaszolni, mint ahogy arról sem nyilatkozott, hogy történt-e bármilyen érdemi előrelépés a nyomozásban. Hogy a Nemzeti Sport által - a játékos-nyilatkozatok alapján - emlegetett három utánpótlás válogatott meccsről, illetve a bochumi ügyészség által említett 13 NB I-es meccsről bebizonyosodott-e a bundavád, az iroda képviselője nemmel válaszolt.
2009.12.17. 20:45
 
 
Labdarúgó, Magyar Kupa: hosszabbítás után jutott a legjobb 4 közé a Debrecen
Utolsóként a bajnoki címvédő Debrecen került a legjobb négy közé a labdarúgó Magyar Kupában, miután az MTK elleni negyeddöntő csütörtöki visszavágóján büntetőkkel harcolta ki a továbbjutást. Eredmény: MTK Budapest - DVSC-TEVA 2-0 (0-0, 2-0, 2-0) - büntetőkkel: 4-5. Gól: Pál (77.), Zsidai (80.) Továbbjutott: a Debrecen, 2-2-es összesítéssel, büntetőkkel. Az elődöntőben az Újpest a Zalaegerszeggel, a címvédő Honvéd pedig a Debrecennel találkozik. Az első mérkőzésekre március 23-án és 24-én kerül sor, míg a visszavágókat április 13-án és 14-én rendezik.
2009.12.17. 20:30
 
 
Sportcsillagok Gálaestje: Mocsai Lajos az év edzője
Mocsai Lajos lett az év edzője a magyar sportújságírók szavazása alapján. Az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapatának mestere szakmai tudása mellett emberi nagyságáról is tanúbizonyságot tett, amikor Marian Cozma meggyilkolása után aratott győzelmeket együttesével a Bajnokok Ligájában. Az öt kategória közül az edzőknél volt a legszorosabb a verseny. A második helyen az úszó Gyurta Dániel trénere, Széles Sándor végzett. Harmadikként a többek között a kajakos Kovács Katalint is edző Csipes Ferenc zárt. Eredmény: 1. Mocsai Lajos 865, 2. Széles Sándor 780, 3. Csipes Ferenc 739.
2009.12.17. 20:30
 
 
Sportcsillagok Gálaestje: Egervári Sándor lett az év szövetségi kapitánya
Egervári Sándor lett az év szövetségi kapitánya a magyar sportújságírók szavazása alapján. Egervári Sándor vezetésével a 20 éven aluli labdarúgó-válogatottak egyiptomi világbajnokságán bronzérmet szerzett a magyar csapat. A Magyar Sportújságírók Szövetsége voksolásán 1995 óta lehet szavazni a legjobb szövetségi kapitányra, Egervári személyében először nyert labdarúgó-szakember. A második helyen Kiss László, az úszók mestere, a harmadikon pedig a szövetségi kapitányként idén debütált Storcz Botond, a kajak-kenu válogatott irányítója végzett. Eredmény: 1. Egervári Sándor 1251 pont, 2. Kiss László 1029, 3. Storcz Botond 948.
2009.12.17. 20:00
 
 
Ártatlanul ült 35 évet egy amerikai férfi
A börtönben ártatlanul eltöltött 35 év után DNS-vizsgálatnak köszönhetően került szabadlábra csütörtökön egy amerikai férfi. James Baint 1974-ben egy kilencéves kisfiú elrablásáért és megerőszakolásáért ítélték életfogytig tartó börtönbüntetésre. Elítéltként Bain lankadatlanul küzdött a DNS-teszt elvégzéséért, amelyet végül az Innocence Project nevű floridai szervezet közbenjárásával ki is harcolt magának. A vizsgálatok őt igazolták, és egyértelműen bebizonyították, hogy nem ő követte el a bűncselekményeket. A bíró elrendelte Bain szabadon bocsátását, a férfi csütörtökön szabad emberként távozott a bíróság épületéből.
2009.12.17. 20:00
 
 
F1: Abu-Dzabiban tesztel Schumacher, mielőtt dönt a visszatérésről
Német lapértesülések szerint Abu-Dzabiban tesztel majd Michael Schumacher, mielőtt eldönti, hogy újra versenyez-e a Forma-1-ben. A Bild és több német lap úgy tudja, hogy a 2006-ban visszavonult pilóta két héten belül kezdi meg a gyakorlást és azt követően határoz a további menetrendről. Schumacher a hírek szerint egy "alacsonyabb kategóriájú" GP2-es géppel tesztel majd Abu-Dzabiban. A média napok óta arról cikkez, hogy a német pilóta a Mercedesszel köt majd szerződést, a csapat azonban szombaton cáfolta ezt. Az idén vb-első Brawn GP-ből alakult istálló spekulációnak minősítette azokat a híreket, amelyek arról szóltak, hogy a német sztár 2010-ben, 3,5 millió eurós fizetésért a Mercedes alkalmazásában versenyezne.
2009.12.17. 18:30
 
 
A Metallica énekese földet adományoz
Kaliforniai otthona közvetlen közelében fekvő földet - összesen 135 hektárt - adományozott a megyének James Hetfield amerikai énekes, a Metallica frontembere. Marin megye elöljárói testülete egyhangú döntésben fogadta el az ajándékba kínált területet, amellyel kapcsolatban Hetfield csak azt kérte, hogy maradjon meg mezőgazdasági területnek. A világhírű zenész már korábban is adományozott földet, akkor 160 hektárnyit. Az átruházás azt tükrözi, hogy Hetfield nyugalmat, háborítatlan vidéket akar maga körül - mondta Scott Hochstrasser, a zenész tanácsadója a Marin Independent Journal című újságnak.
2009.12.17. 18:30
 
 
Mesterházy: nem lett volna jó az előre hozott választás
Az MSZP vitatja Sólyom László köztársasági elnök azon kijelentését, amely szerint az embereknek jót tett volna, ha Gyurcsány Ferenc miniszterelnök távozását követően előre hozott választások mellett dönt a parlament. Ezt Mesterházy Attila, az MSZP miniszterelnök-jelöltje mondta az MTI-nek az államfő csütörtöki, a Heti Válasz című hetilapban megjelent interjújára reagálva. Mesterházy leszögezte: az előre hozott választás a választási kampány miatt három-négy hónapos bizonytalanságot jelentett volna, az pedig kiszámíthatatlan folyamatokat indított volna el egyebek között a forint árfolyamának változásában. A köztársasági elnök nem kellően kiegyensúlyozottan fogalmazta meg kritikai észrevételeit - emelte ki a szocialista kormányfőjelölt.
2009.12.17. 18:15
 
 
50 bázispontos jegybanki kamatvágást várnak az elemzők
A jegybank a várakozások szerint hétfőn a jelenlegi 6,50 százalékról 50 bázisponttal 6,00 százalékra csökkenti alapkamatát - derül ki a Reuters hírügynökség által elemzők körében végzett felmérésből. A megkérdezett 23 elemző közül 16-an számítanak 50 bázispontos kamatvágásra, 6-an 25 bázispontos csökkentést valószínűsítettek, egy elemző pedig a kamat tartását várja. A kamatvágás, amennyiben az a többség előrejelzésének megfelelően 50 bázispontosnak bizonyul, sorban az ötödik azonos mértékű csökkentés lesz idén július óta, amikor az alapkamat újból elérte a tavaly októberi egyszeri 300 bázispontos emelés előtti 8,50 százalékos szintet.
2009.12.17. 18:00
 
Szujó Zolit sérti a celebség!
Az RTL Klub műsorvezetője nem tartja magát celebnek, és nem is akar az lenni. Már a barátai is jól tudják, hogy ha meg akarják őt sérteni, akkor celebnek titulálják. Szujó Zoltán elsősorban egy televíziósnak és médiamunkásnak tartja magát, így nem érdekes, és nem is akarja, hogy érdekes legyen a bulvársajtó számára. A Froma1-től a reggeliző asztal mellé költözött képernyős egyébként nagyon elégedett ezzel a helyzettel, csupán a munkája mellékhatásának tartja, hogy néha feltűnik itt-ott.
2009.12.17. 17:53
 
Krecz Tibor távozik a Figyelő éléről
Krecz Tibor egyéni terveinek megvalósítása miatt jelezte a Sanoma Budapest Zrt. vezetőinek, hogy nem tudja tovább ellátni a Figyelő főszerkesztői pozícióját, így 2009. december 17-ei dátummal távozik a kiadótól.
2009.12.17. 17:49
 
 
Nincs határidőhöz kötve az amerikai kivonulás Afganisztánból
Az Egyesült Államok kabuli nagykövete csütörtökön hangsúlyozta, hogy nincs határidőhöz kötve az amerikai csapatok kivonása, egyúttal megerősítette Washingtonnak azt a vállalását, hogy az ország védelmét addigra átadják az afgán biztonsági erőknek. Az amerikai csapatok "2001 júliusában kezdik meg a kivonulást Afganisztánból" egy "fokozatos és felelősségteljes átmenet" keretében, amely annak függvényében halad majd, hogy az afgán rendőrség és hadsereg mennyire lesz képes önállóan garantálni az ország biztonságát - jelentette ki Karl Eikenberry nagykövet afganisztáni és nyugati tisztségviselők egy kabuli találkozóján.
2009.12.17. 17:45
 
 
Mini EU-csúcs Koppenhágában
"Mini EU-csúcsot" hívtak össze az unió vezetői Koppenhágában a tárgyalások megmentésére. Az egyeztetésen José Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke mellett részt vett Angela Merkel német kancellár, Nicolas Sarkozy francia elnök, Gordon Brown brit miniszterelnök, valamint Lars Lokke Rasmussen dán, Fredrik Reinfeldt svéd és Donald Tusk lengyel kormányfő. A tárgyalásokról részletek nem szivárogtak ki. A dpa német hírügynökség szerint nyitott a kérdés, hogy az EU továbbra is más államok hasonló mértékű vállalásához köti-e saját, 1990 és 2020 közötti időszakra vonatkozó kibocsátás-csökkentési vállalásának 20-ról 30 százalékra emelését.
2009.12.17. 17:45
 
 
Hasznos tanácsok a nagy hidegben
Moszkvában beköszöntött a hideg, a hőmérő a városban mínusz 17-18, a környéken mínusz 20-25 Celsius-fokot mutat. Először is megfelelően, rétegesen kell öltözködni, de főleg a lábát kell az embernek melegen tartani, mert erős lehűlésük a vér pangásához vezethet és veszélyessé válhat. Az orvosok azt ajánlják, hogy a szívbetegségekkel küzdők ilyen időben lehetőleg ne menjenek az utcára, de ha mégis ki kell menniük, előtte vegyenek be valamilyen vérhígítót. Nem célszerű a szabadban futni, nehéz terheket cipelni, mert a sűrűbb vért a szív nehezebben pumpálja. Végül semmiképpen nem szabad alkoholos italt inni, ugyanis kikapcsolja a szervezet hőszabályozását.
2009.12.17. 17:30
 
 
Nem lesz pilótasztrájk karácsonykor a Malévnál
A Malév és a pilóták érdekvédelmi szervezete, a Hunalpa megállapodott abban, hogy a Malév-pilóták nem lépnek sztrájkba az idén, nem tartják meg a karácsonyra tervezett munkabeszüntetést - közölte a Malév csütörtökön, a társaság és a Hunalpa képviselőinek egyeztetését követően.
2009.12.17. 17:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893[1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista