2020. július 10., péntek - Amália
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
Premier League: kikapott a Liverpool
Kétgólos vereséget szenvedett a sereghajtó Portsmouth vendégeként a második félidőben tíz játékossal futballozó Liverpool az angol labdarúgó Premier League 18. fordulójának szombat délutáni nyitómérkőzésén. A liverpooli alakulat hetedszer kapott ki a jelenlegi bajnoki idényben. Eredmény: Portsmouth-FC Liverpool 2-0 (1-0) , gól: Belhadzs (33.), Piquionne (82.) piros lap: Mascherano (45., Liverpool).
2009.12.19. 16:30
 
 
Véget ért a klímacsúcs
Tizenhárom napig tartó tárgyalássorozat után szombaton délután lezárult a koppenhágai ENSZ klímakonferencia utolsó plenáris ülése, és ezzel véget ért a világszervezet eddigi legnagyobb szabású éghajlatváltozási tanácskozása. Az eredetileg 12 naposra tervezett konferencia a vártnál jóval szerényebb eredménnyel zárult; a 193 delegáció egy új nemzetközi szerződés elfogadása helyett mindössze tudomásul vett egy kevés konkrétumot tartalmazó, két és fél oldalas politikai nyilatkozatot. Az ENSZ vezető tisztségviselői hangsúlyozzák, hogy a Koppenhágai Egyezmény címet viselő dokumentum alapján tovább folytatódhat a munka, és a következő, 2010-es mexikóvárosi klímakonferencián megalkothatják az éghajlatvédelmi harcot szabályozó, kötelező jogi érvénnyel bíró szerződést.
2009.12.19. 16:15
 
 
Száz bázisponttal csökken a diákhitel kamata
A Diákhitel Központ (DK) igazgatósága évi 9,5 százalékban állapította meg a diákhitel 2010. január 1. és június 30. közötti időszakban érvényes kamatát - tette közzé a DK szombaton napilapokban. Ez 100 bázisponttal alacsonyabb az előző félévinél, ami 10,5 százalék volt. Őri András, a DK kommunikációs igazgatója az MTI-nek elmondta: a diákhitel kamata az önköltségi működtetés érdekében, jogszabályi előírás alapján három elemből tevődik össze: a korábbi időszak átlagos forrásköltségéből, a működési, működtetési költségből és a kockázati prémiumból.
2009.12.19. 15:45
 
Igazi szűz vagy?
Ha az alábbi állítások közül legalább kettő nem illik rád, akkor sajnos az aszcendensed és a csillagjegyed nincs valami nagy harmóniában.
2009.12.19. 15:27
 
Vitorlázó Vk: Berecz Zsombor hatodik Melbourne-ben
Berecz Zsombor a Laser hajóosztályban a hatodik helyen végzett a vitorlázó Világkupa-sorozat első állomásán, Melbourne-ben. A magyar szövetség szombati tájékoztatása szerint az olimpiai hajóosztályok számára kiírt viadalon Berecz 43 induló között az utolsó napon megtartott úgynevezett Medal Race-t - amelyen dupla pont jár - megnyerte. Berecz rajthoz áll majd az augusztusig tartó Vk-sorozat további futamain is: Miamiban, majd Palma de Mallorcán, Hyeres-ben, Medemblikben, Kielben és Weymouth-ban.
2009.12.19. 15:15
 
 
Milliárdok a munkanélküliség enyhítésére Észak-Magyarországon
Összességében mintegy harmincmilliárd forintot fordíthatott ebben az évben különböző jogcímeken a munkanélküliség enyhítésére az észak-magyarországi régió három megyéje - közölte a regionális munkaügyi tanács és a regionális munkaügyi központ. A tájékoztatás szerint a Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves és Nógrád megyék alkotta észak-magyarországi régióban hazai és uniós forrásból mintegy 30 milliárd forint állt rendelkezésére a kedvezményezetteknek foglalkoztatási tárgyú programok, támogatások megvalósításához. Az összeg több mint 71 ezer ember elhelyezkedési esélyeinek javítását, munkaerőpiacra történő kihelyezését vagy ott tartását tette, teszi lehetővé.
2009.12.19. 15:15
 
 
Másodfokú riasztást adtak ki a havazás miatt Közép-Magyarországon is
A Dél-Dunántúlt és a Közép-Dunántúlt követően Közép-Magyarországon is kiadta a másodfokú, narancs színnel jelölt riasztást az Országos Meteorológiai Szolgálat szombat délután, mert egyes helyeken néhány óra alatt 5 centiméternél több friss hó várható. A közép-magyarországi régióban eddig csak elsőfokú riasztás volt érvényben. Korábban az ország többi régiójára is elrendelték az elsőfokú riasztást, mert 2 centimétert meghaladó mennyiségű friss hó eshet.
2009.12.19. 15:15
 
 
Késésekre kell számítani Ferihegyen a havazás miatt
Késésekre kell számítani a Ferihegyi repülőtéren, mert a havazás miatt más európai légikikötőkből eleve késve érkeznek a járatok Budapestre - közölte a Budapest Airport szombaton. Az előrejelzések szerint Budapesten is intenzív havazás kezdődik, Ferihegyen 5-10 centiméter friss hóval számolnak, ezért elrendelték a repülőtéren a hóeltakarítást. Az erős havazást okozó ciklon várhatóan Ferihegy forgalmát is befolyásolja. Ennek elsősorban az az oka, hogy a Nyugat-Európából induló járatok eleve késve érkeznek Magyarországra.
2009.12.19. 14:45
 
 
5-6 évvel ezelőtti szintre esik vissza a karácsonyi vásárlások nagysága
Az idén az öt-hat évvel ezelőtti szintre eshet a december havi kereskedelmi forgalom az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) szerint. Az OKSZ-nél úgy látják az áruk mennyiségét tekintve a kereskedelmi fogyasztás 2007. óta tartó visszaesése miatt jelenleg azzal lehet számolni, hogy a decemberi bevásárlások nagysága az öt-hat évvel ezelőtti szintre esik vissza. A vásárlók decemberi költése több lesz ugyan, mint 2009 előző hónapjaiban, ám a teljes kereskedelmi forgalom értéke a korábbi előrejelzésnél is kisebb, 800-810 milliárd forint lehet - idézi a szakértői véleményeket a szövetség közleménye.
2009.12.19. 14:15
 
 
Amerikában lecsengőben az újinfluenza második hulláma
Az Egyesült Államokban már túljutott a csúcsponton az újinfluenza-vírus második hulláma - számoltak be kutatók. A klinikai laborkísérleteken végző Quest Diagnostics szakemberei által helyi idő szerint pénteken közzétett jelentése megerősíti az amerikai egészségügyi hatóságok arról szóló beszámolóját, hogy a vírus egész országszerte visszahúzódóban van, és második csúcspontját októberben érte el. "A negatív teszteredményekhez viszonyítva még mindig a 14 év alatti gyerekek adják arányaiban - 40 százalékban - a legtöbb pozitív mintát. Összehasonlításképpen: ebben a korcsoportban ez az arány októberben még 80 százalék volt" - derült ki a Quest közleményéből.
2009.12.19. 14:15
 
 
Elfogták a gyáli lány gyilkosát
Elfogták a péntek reggeli gyáli gyilkosság feltételezett tettesét, a lány volt barátját - jelentették be budapesti sajtótájékoztatójukon a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vezetői szombaton. A 21 éves Z. Dávid beismerte, hogy ő lőtte agyon az iskolába tartó - budapesti állandó lakcímre bejelentett, fővárosi iskolába járó, de Gyálon lakó - 16 éves D. Bernadettet. A gyanúsítottat őrizetbe vették. D. Bernadett reggel a buszmegálló felé tartott, hogy iskolába menjen. Z. Dávid várta, és arra készült, hogy az erdőben megöli őt. Mivel nem tudta rávenni a lányt arra, hogy menjenek az erdőn keresztül, az úton sétáltak tovább, majd Z. Dávid egy lépéssel lemaradt a lánytól, és rálőtt.
2009.12.19. 13:45
 
 
Benyújtotta új kormánya névsorát az afgán elnök
Hamid Karzai afgán elnök benyújtotta szombaton a parlamentben új kormánya névsorát, amellyel egyszerre akarja elnyerni a nemzetközi közösség és az őt támogató befolyásos afgánok tetszését. Az ülés mozgalmas kezdete után - számos képviselő megkérdőjelezte az eljárás törvényességét -, Mohammed Kászim Fahim első alelnök, egykori hadúr bejelentette, hogy a 23 kijelölt miniszter személyét a parlament hagyja jóvá. Anvar Hán, a parlamenti ügyek minisztere ezután felolvasta a miniszterjelöltek listáját, és azok nevük hallatán egyenként a képviselők elé ültek.
2009.12.19. 13:30
 
 
79 beteget ápoltak eddig új vírussal Székesfehérváron
Influenza vagy influenzaszerű megbetegedés miatt a járvány kitörése óta 79 beteget ápoltak a közép-dunántúli régióban a súlyos felsőlégúti megbetegedések kezelésére kijelölt Fejér Megyei Szent György Kórházban - mondta szombaton Almási Ferenc kistérségi tiszti főorvos sajtótájékoztatón Székesfehérváron. A kórházba utalt betegek közül hetet kellett az intenzív osztályon ápolni, és hat esetben volt szükség lélegeztetőgép alkalmazására. Halálos áldozatot eddig nem követelt a járvány a régióban.
2009.12.19. 13:15
 
 
Már 140 amerikai bank ment tönkre az idén
Hét újabb amerikai bank pénteki bezárásával az idén már 140-re emelkedett az Egyesült Államokban azoknak a pénzintézeteknek a száma, amelyek tönkrementek a pénzügyi válság miatt. Az áldozatok most is többnyire kisebb pénzintézetek. A hét most bezárt bank vagyona összesen mintegy 14 milliárd dollár volt. A fizetésképtelenség azonban - csakúgy mint a korábbi amerikai bankcsődök esetében - nem jelenti a bankok végleges megszűnését, máris új vevő veszi meg a pénzintézeteket. Most mind a hét bankot az állami betétbiztosítási hatóság (FDIC) vette át.
2009.12.19. 12:45
 
 
Meztelen kerékpáros tiltakozásra készülnek New Yorkban
Az Egyesült Államok keleti partját fenyegető hideghullám ellenére is meztelen kerékpáros tiltakozásra készülnek szombaton a nagyváros biciklistái, amiért Brooklynban megszüntetnek egy biciklisávot. A kerékpárosok azzal vádolják a várost, hogy azért szüntetik meg a sávot, mert a Brooklyn városrész Williamsburg nevű negyedében élő ortodox zsidókat zavarta, hogy nap mint nap lenge öltözetet viselő női biciklisek látványával kellett szembesülniük. Az ott élők szerint ugyanakkor nem erről van szó, hanem biztonsági megfontolásokról. A meztelen bringásokra - amennyiben tényleg hajlandóak pucéron nekivágni a városnak - az előrejelzések szerint hóvihar és farkasordító hideg vár.
2009.12.19. 12:45
 
Kaszinómogulé lett a legdrágább Rembrandt
Steve Wynn amerikai kaszinómogul vásárolta meg a nemrégiben a Christie's londoni árverésén rekordáron, 33,2 millió dollárért eladott Rembrandt-festményt - értesült a The New York Times. A Christie's aukciósház nem fedi fel a telefonon licitáló vevő kilétét - mondta a patinás intézmény szóvivője. A New York Times a "tranzakcióhoz közeli" forrásokból tudta meg a vásárló nevét. Az 1658-ban készült Csípőre tett kezű férfi portréja eladási rekordot jelentett, korábban soha nem fizettek ennyit a holland mester képeiért.
2009.12.19. 12:15
 
 
Petíciót adtak át légi szakszervezetek a PM-ben
Petícióban követelik a légiközlekedési szakszervezetek a repülőtéren és a Malévnél kialakult, az érdekképviseletek szerint már kritikus helyzet, a szerződések és a problémák orvoslására készülő tervek nyilvánosságra hozatalát; az Oszkó Péter pénzügyminiszternek címzett petíciót szombaton adták át a Pénzügyminisztériumban. Óvári Tamás, a pilótákat tömörítő Hunalpa elnöke szombaton azt mondta, idén már biztosan nem sztrájkolnak a Malév pilótái, de a munkabeszüntetés lehetőségét továbbra is fenntartják arra az esetre, ha nem tudnak megegyezni a munkáltatóval. A felek szombaton is tárgyalóasztalhoz ültek, hogy egyebek között a szakszervezet béremelési igényéről egyeztessenek.
2009.12.19. 11:30
 
Finom kis mézes
És ami nem maradhat el a karácsonyi asztalokról, mézes sütemény, nem csak finom, látványnak is szép.
2009.12.19. 11:23
 
 
Az afgán elnök benyújtotta új kormánya névsorát
Hamid Karzai afgán elnök benyújtotta szombaton a parlamentben új kormányának névsorát, amellyel egyszerre akarja elnyerni a nemzetközi közösség és az őt támogató befolyásos afgánok tetszését. Az ülés mozgalmas kezdete után - egyes képviselők megkérdőjelezték az eljárás törvényességét -, Mohammed Kászim Fahim alelnök, egykori hadúr bejelentette, hogy a 23 kijelölt miniszter személyét a parlament hagyja jóvá. Anvar Hán, a parlamenti ügyek minisztere ezután felolvasta a miniszterjelöltek listáját, és azok nevük hallatán egyenként a képviselők elé ültek.
2009.12.19. 11:00
 
 
Drágulhatnak az autópálya-matricák
Az autópályadíjak emelését javasolja a közlekedési tárca, de az átlag 8,6 százalékos drágításról, valamint az idei áfaemelés kompenzációjáról még nincs döntés, így a tarifák leghamarabb februárban változhatnak - írja szombati számában a Népszabadság. Az összesen 13,6 százalékos átlagos díjváltozás azonban nem egyformán érintené az autósokat. A tarifaemelés pontos mértéke az egyes járműkategóriákban még nem ismert, a lap azonban úgy tudja, ha a szaktárca javaslatát elfogadják, lesznek autósok, akik akár 15-17 százalékkal is többet fizetnek jövőre, mások pedig csak 2-3 százalékos drágulást érzékelnek majd.
2009.12.19. 10:00
 
 
A szerb külügyminiszter volt az első vízummentes határátlépő a schengeni övezetbe
Vuk Jeremic szerb külügyminiszter volt az első, aki péntek éjfél után vízummentesen léphetett be Szerbiából a schengeni övezetbe a röszkei határátkelőnél. A politikus rögtönzött sajtótájékoztatóján az európai integráció felé tett fontos lépésnek nevezte a vízummentességet, "amelyre már húsz éve vártak". Vuk Jeremic kijelentette, a következő lépés Szerbia uniós taggá válása. A külügyminiszter, mint mondta, biztos benne, hogy ez bekövetkezik, s így Szerbia már nemcsak földrajzi értelemben fog Európához tartozni. Néhány perccel éjfél után vajdasági magyarok nagyobb csoportja is megérkezett az átkelőhöz, többüknél piknikkosár és pezsgő is volt.
2009.12.19. 09:30
 
 
Forma-1: a Ferrari elnöke várja Schumacher visszatérését
Várja a Forma-1 hétszeres világbajnokának, Michael Schumachernek a visszatérését Luca di Montezemolo, a Ferrari elnöke. "Felhívott telefonon, és közölte, hogy nagyon, nagyon, nagyon komoly esélye van annak, hogy a Mercedes csapatánál versenyezzen. De hozzátette: ez még nem 100 százalékig eldöntött" - nyilatkozta Montezelomo, aki egyben jelezte: az "igazi" Schumacher örökre a Ferrari család tagja marad. Német lapértesülések szerint a pilóta Abu-Dzabiban tesztel majd, mielőtt eldönti, hogy újra versenyez-e a Forma-1-ben.
2009.12.19. 09:30
 
 
Cseh Tamásra emlékeznek vasárnap Szegeden
Cseh Tamásra emlékeznek vasárnap délután Szegeden a Dóm téren; a magyar zenei élet augusztusban elhunyt kiválóságát művészek és zenészek idézik meg - közölte a programot szervező Mocselini Rudolf. Cseh Tamás gazdag életművéből Takáts Eszter énekesnő, valamint Róka Szabolcs és Kátai Zoltán gitár-, koboz-, kontra-, lant- és fidulakísérettel idézi fel a művészt. Cseh Tamás 67 éves korában, augusztus 8-án hunyt el. Cseh Tamás több mint ezerkétszáz dal szerzője, ezek mindennapi élethelyzetekről, vágyakról szólnak. Művészi munkája elismeréseként 1993-ban Liszt Ferenc-díjat, 2001-ben Kossuth-díjat kapott.
2009.12.19. 09:00
 
 
Egységesítik a szállodai minősítéseket az EU-ban
Új, egységes kategóriába sorolják az Európai Unió több mint 17 ezer szállodáját, az ehhez szükséges egységes követelményrendszert a cseh, holland, német, magyar, osztrák, svájci és svéd szállodaszövetségek összefogásával megalakult Hotelstars Union alakítja ki - közölte a Magyar Szállodaszövetség. Az új követelményrendszert már a jövő év elején alkalmazzák Ausztriában, a Cseh Köztársaságban, Németországban és Svédországban. Magyarországon a jogi keretek megteremtésével előreláthatólag 2010 második, harmadik negyedévében, míg Svájcban és Hollandiában 2011-től vezeti be.
2009.12.19. 08:30
 
Miért létfontosságú az alvás a csecsemő fejlődéséhez?
Mi történik, amikor a baba becsukja szemét? Bármily meglepő, de a baba ilyenkor is tanul.
2009.12.19. 08:21
 
 
Szonda Ipsos: jóval népszerűtlenebb elődeinél a köztársasági elnök
Bár jelenleg is Sólyom László vezeti a politikusok népszerűségi listáját, elődeivel összehasonlítva kimondható: ő az eddigi legkevésbé kedvelt köztársasági elnök - számol be a Szonda Ipsos piackutató felméréséről a Népszava szombati száma. Az adatok szerint Sólyom rokonszenvindexe már 2006-2007 fordulóján 50 pont alá került, míg Göncz Árpád - második ciklusában, 1995 és 2000 között - jellemzően 70 és 80 közötti pontszámokat kapott, de Mádl Ferencnek is - 2000 és 2005 között - 60-65 között voltak a mutatói. Árnyalja a képet, hogy jelenleg minden politikus 50 alatti pontszámokat kap.
2009.12.19. 08:00
 
 
Klímacsúcs: a plenáris ülés jóváhagyására vár a megállapodás-tervezet
A koppenhágai ENSZ-klímakonferencia plenáris ülésének jóváhagyására vár az a megállapodás-tervezet, amelyet pénteken késő este fogadtak el az amerikai, a brazil és a dél-afrikai elnök, valamint a kínai és az indiai miniszterelnök megbeszélésén. Barack Obama pénteken késő este jelentette be, hogy sikerült "jelentős és példa nélküli" áttörést elérni a koppenhágai ENSZ-klímakonferencián. A jogilag nem kötelező érvényű megállapodás-tervezet tartalmáról nem közölt részleteket, de diplomáciai források szerint a szöveg nem határozna meg kibocsátás-csökkentési konkrétumokat az országok számára, hanem a konkrét számokról 2010 januárjáig kellene nyilatkoznia az egyes államoknak.
2009.12.19. 07:15
 
 
A legnaposabb amerikai államok a legboldogabbak
A legtöbb szabadban végezhető tevékenységet kínáló és legnaposabb amerikai államok a legboldogabbak - derült ki a szövetségi Betegségmegelőzési Központ (CDC) friss tanulmányából. A felmérés szerint a jelzett államok, köztük a déli Louisiana és Florida, valamit a csendes-óceáni Hawaii lakossága általánosságban jobban érzi magát, pozitívabb életszemléletű, mint azok, akik más államokban élnek. A felmérés rávilágított, hogy azokon a helyeken, ahol a legboldogabb emberek élnek, többnyire kedvezőbb az éghajlat, jobb a levegő minősége, színvonalasabbak az iskolák, de a bűnözési arány is magasabb.
2009.12.19. 07:15
 
Konyhatervezés: ha a nulláról indulunk
Mindenekelőtt el kell döntenünk, hogy megfelelő-e a konyha elhelyezése. A földszintről esetleg érdemes áthelyezni a konyhát a kertbe nyíló alagsor szintjére. Ha viszont az emeletre költöztetjük a konyhát, a helyiség több fényt és nagyobb teret kaphat, míg a hálószobák elhelyezésére alkalmasabb lehet a hűvösebb alsó szint.
2009.12.18. 21:51
 
 
Újinfluenza: meghaladta a tízezret a halálos áldozatok száma
Több mint tízezer ember halálát okozta eddig a tavasz óta világjárványt okozó H1N1-es új influenzavírus - közölte pénteken az Egészségügyi Világszervezet (WHO). December 13-ig a világ mintegy 208 országa és területe legalább 10 582 olyan halálesetről számolt be, amelyért a H1N1-es vírus tehető felelőssé, s ez a szám csak az utolsó héten közel ezerrel nőtt - állapítja meg weboldalán a WHO. Az északi félteke nagy részén, különösen Észak-Amerikában már elérte csúcspontját a járvány téli hulláma, viszont Közép- és Délkelet-Európában, valamint Ázsia déli és középső részén még mindig növekszik a megbetegedések száma.
2009.12.18. 21:15
 
 
IMF: lehívható az ötödik hitelrészlet, de Magyarország nem veszi igénybe
A Nemzetközi Valutaalap (IMF) igazgatósága pénteki ülésén megállapította, hogy Magyarország teljesítette a feltételeket, és az IMF hitelkeretéből a 725,1 millió SDR (jelenlegi árfolyamon 796,217 millió euró) összegű ötödik hitelrészlet lehívható, ám Magyarország az újabb részletet nem veszi igénybe - közölte a Pénzügyminisztérium az MTI-vel. Magyarország tavaly októberben kötött hitelkeret-megállapodást az IMF-fel, az Európai Unióval és a Világbankkal 20 milliárd euró összegben. Az IMF igazgatósága 2008. november 6-án 10,5 milliárd SDR (aktuális árfolyamon 1 SDR=1,0985 euró) összegű készenléti hitelkeretet hagyott jóvá Magyarország számára.
2009.12.18. 21:15
 
 
Minden ötödik amerikai a mobiltelefonját használja a karácsonyi vásárlásokhoz
Minden ötödik amerikai fogyasztó a mobiltelefonját használja a karácsonyi vásárlásokhoz, a mobilok az ünnepi vásárlási szezon alapkellékévé váltak a tengerentúlon - ismertette a Deloitte könyvvizsgáló cég felmérését a The New York Times pénteken. A mobiltelefonos vásárlók közel fele tájékozódik a termékekről, böngészi az árakat telefonján. A megkérdezett telefonos vásárlók csaknem egyharmada készülékén keres árkedvezményt biztosító kuponokat és olvas értékeléseket az árukról, egynegyedük ténylegesen mobiltelefonjukon veszi meg a kiválasztott termékeket. Stacy Jainak, a Deloitte kiskereskedelmi forgalmi szakértője rámutatott: a mobiltelefonos vásárlás elterjedése lehetőség, egyszersmind kihívás a kiskereskedőknek.
2009.12.18. 20:45
 
 
Január 13-án lesz Andor László bizottsági meghallgatása
Január 13-án tartják Andor László meghallgatását az Európai Parlament (EP) illetékes szakbizottságában - közölte az EP. A magyar biztosjelöltnek a foglalkoztatás- és szociálpolitikai tárcát szánja José Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke, így Andort a foglalkoztatási és szociális ügyek EP-bizottsága faggatja majd három órán keresztül. A biztosjelölti meghallgatásokat január 11. és 15. között Brüsszelben, valamint 18-19-én Strasbourgban tartják. Minden tagállam egy biztost adhat a testületbe. A szabályok értelmében a meghallgatáson nem csak az illetékes szakbizottság tagjai lehetnek jelen és tehetnek fel kérdéseket a biztosjelöltnek, hanem korlátozott számban más bizottságokban ténykedő EP-képviselők is.
2009.12.18. 20:30
 
 
Obama: egész közel a megállapodás az új START-szerződésről
Az Egyesült Államok és Oroszország immár egészen közel van a megállapodáshoz a hadászati támadó fegyverek korlátozásáról szóló új START-szerződés ügyében - közölte Barack Obama amerikai elnök Koppenhágában, miután a klímacsúcs adta lehetőséget kihasználva külön tárgyalást folytatott Dmitrij Medvegyev orosz államfővel. Medvegyev szerint a két fél álláspontja nagyon közel van egymáshoz, de még rendezni kell egyes technikai részleteket. "Remélem, hogy ezt elég gyorsan meg tudjuk tenni" - tette hozzá. Ugyanakkor Szergej Prihogyko, az orosz elnök legfőbb külpolitikai tanácsadója azt mondta, hogy idén már nem kötik meg a megállapodást, s a tárgyalások januárban is folytatódnak.
2009.12.18. 20:00
 
 
Szerbia a jövő héten nyújtja be az EU-csatlakozási kérelmet
Szerbia a jövő héten nyújtja be a csatlakozási kérelmet az EU-hoz - közölte pénteken egy szerb kormányilletékes. A szerbiai EU Integrációs Tanács rövidesen javasolni fogja ezt a kormánynak, és reméljük, hogy a kormány a jövő hét elején hivatalosan is benyújtja a kérelmet - mondta a nevének elhallgatását kérő kormányilletékes. Boris Tadic szerb elnök közölte: a tanács és a kormány szombati ülésén dönt a lépésről, de figyelmeztetett, hogy "kapkodásra nincs szükség".
2009.12.18. 19:30
 
 
MSZP: olcsóbbá teszi a magánnyugdíj-rendszert az új törvény
A napokban elfogadott, magánnyugdíj-rendszerről szóló törvényjavaslat biztonságosabbá, működési költségeiben ésszerűbbé, olcsóbbá teszi a magánnyugdíj intézményeit - mondta Kékesi Tibor, az MSZP országgyűlési képviselője az MTI-nek. A teljes mértékben hiányzó járadékszabályozás törvényi szinten megjelenik, így ténylegesen is lehetőség van olyan havi nyugdíjfizetésekre, illetve nyugdíj-kiegészítésekre, amire eddig nem volt szabályozás. Ezzel a nem szakember számára is egyszerű, közérthető, átlátható, stabil és biztonságos magánnyugdíj-rendszer működhet tovább - közölte.
2009.12.18. 19:15
 
 
A gázár átlagosan 4%-kal emelkedik január 1-jén
A földgáz végfelhasználói ára fogyasztói csoportonként eltérően, átlagosan négy százalékkal emelkedik 2010. január 1-jén a lakosságot, a kisfogyasztókat és a közüzemeket ellátó úgynevezett egyetemes szolgáltatói körben - közölte a Magyar Energia Hivatal az árszabályozási időszakra rögzített forint-dollár árfolyam alapján számított árat pénteken a honlapján. A 2009 januári átlagárakhoz képest ez 6-18 százalékos csökkenés. A hivatal közlése szerint az egyes szolgáltatók 2009. december 16-ig beérkezett árkérelmei alapján alakulnak ki az egyetemes szolgáltatás végleges maximált árai, aminél az ár alacsonyabb lehet, de magasabb nem.
2009.12.18. 19:00
 
 
Londoni elemzők szerint a közép-európaiak 2015-től lehetnek eurótagok
A pénzügyi válság visszavetette a közép-kelet-európai EU-tagállamok euróövezeti csatlakozási menetrendjét, és jóllehet az országcsoport a megingás után visszatér a konvergencia-pályára, 2015 előtt most már nem valószínű csatlakozásuk a valutaunióhoz - áll az egyik vezető londoni befektetési csoport pénteki elemzésében. A Goldman Sachs szerint az új EU-tagállamok a pénzügyi válság kitörése előtt jelentős haladást értek el a maastrichti csatlakozási feltételek teljesítése felé vezető úton, és "szemük előtt már a 2012-2013-as euróövezeti belépés lehetősége lebegett". A cég szerint a válság előtt az infláció volt a legfőbb aggodalom forrása, most azonban a költségvetési helyzet vált a legnagyobb kihívássá.
2009.12.18. 18:00
 
 
Politikai természetű megállapodás várható a klímacsúcson
Az eredeti tervekkel ellentétben nem jogi kötelezettségekkel járó új klímavédelmi szerződéssel, hanem egy politikai jellegű nyilatkozattal zárulhat a koppenhágai ENSZ klímakonferencia. A zárónyilatkozat várhatóan az új nemzetközi szerződés megkötésének céldátumát sem tartalmazza. Péntek délután a Reuters hírügynökség azt jelentette, hogy ENSZ maradásra kéri a Koppenhágában összegyűlt állam- és kormányfőket, mert a konferencia hivatalos vége előtt alig pár órával még mindig nem körvonalazódik a megegyezés az alapvető kérdésekben. A világszervezet aztán cáfolta az értesülést.
2009.12.18. 18:00
 
 
4,4 millió éves csontváz az év tudományos áttörése
Az ember legősibb elődjéhez tartozó, 4,4 millió éves csontváz felfedezését választotta a 2009-es év legnagyobb tudományos áttörésének szokásos év végi értékelésében a Science magazin. Az Ardi néven ismertté vált leletet követi a tízes listán a víz felfedezése a Holdon, valamint az ultravékony szénatomlapok kísérleti elektronikus eszközökben való alkalmazása. Az Ardipithecus ramidus 1,2 millió évvel idősebb, mint a leghíresebb Australopithecus-lelet, "Lucy", amelyre szintén Etiópiában bukkantak a hetvenes években. Lucy egy nőstény csontváza, amelynek alapján a tudósok feltételezték, hogy az emberi faj az Australopithecusokból fejlődött ki. Az Ardipithecus viszont az emberelődök egy még korábbi fázisát jelenti.
2009.12.18. 18:00
 
Fiatal lány holttestét találták meg egy gyáli utcán
Egy Gyálon élő, ám budapesti állandó lakcímmel rendelkező, iskolába tartó 16 éves lány holttestét találták meg pénteken a reggeli órákban egy gyáli utcában - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatója. Megerősítette azokat a sajtóértesüléseket, melyek szerint több lövés érte a fiatalt, ám hogy pontosan mennyi és mely testrészein, arról a halottszemle után lehet csak biztosat mondani - tette hozzá. A bűncselekmény gyors felderítésére hatalmas rendőri erőket vetettek be. Az eddigi meghallgatások alapján bizonyosnak tűnik, hogy a fiatal lányt iskolába menet érte a támadás, és az is tudható, hogy nem rablótámadásról van szó, mivel az áldozatnak semmilyen értéke nem tűnt el.
2009.12.18. 17:45
 
 
Több mint négymillió autó Peking útjain
Naponta kétezer új gépkocsit adnak el a kínai fővárosban, s a szakemberek kiszámították, hogy ezen a hétvégén már több mint 4 millió autó futhat a pekingi utakon - ismertette a fővárosi kormányzat közlekedésirányítási hivatala. A múlt vasárnap már 3,99 millió regisztrált autó volt Pekingben, így várható, hogy most lépik át a négymilliós számot. Ebből - a statisztika szerint - az következik, hogy a 16 millió állandó lakossal rendelkező Pekingben minden negyedik ember már egy gépkocsi birtokosa. Vannak ugyanakkor - ha nem is nagy számban -, akik nem egy, és nem is két autót tartanak.
2009.12.18. 16:15
 
 
Sólyom ügyében az Európai Bírósághoz fordul a Külügyminisztérium
Sólyom László Szlovákiából való kitiltása ügyében az Európai Bírósághoz fordul a Külügyminisztérium - közölte a külügyminiszter. Balázs Péter a köztársasági elnök ügyében azt mondta, hogy az Európai Bizottság által a héten nyilvánosságra hozott vélemény részben Magyarországot igazolja, a bizottságnak azt a meglátását viszont, amely szerint az államfő más elbírálás alá esik, nem tartják kielégítőnek. Balázs Péter szerint ha ezt elfogadnák, akkor más elbírálás alá esne a kormányfő, a külügyminiszter vagy a Külügyminisztérium dolgozói és nem lehet pontosan meghatározni, hogy a sornak hol van vége.
2009.12.18. 16:00
 
 
Obama nem tett új vállalásokat a klímacsúcson
Nem tett új klímavédelmi vállalásokat országa nevében Barack Obama amerikai elnök a koppenhágai klímacsúcs pénteki plenáris ülésén tartott beszédében. Az amerikai elnök a világ vezetőit "közös cselekvésre" buzdította egy klímavédelmi egyezmény elérése érdekében. Obama ugyanakkor nem növelte a már korábban bejelentett 17 százalékos, 2005 és 2020 közötti időszakra vonatkozó amerikai kibocsátás-csökkentési vállalást. Obama megismételte a korábban tett amerikai vállalásokat, kiemelte az átláthatóság fontosságát a kibocsátás-csökkentés ellenőrzésében, és hangsúlyozta: az Egyesült Államok tovább folytatja a klímaváltozás elleni küzdelmet, függetlenül attól, hogy mi történik Koppenhágában.
2009.12.18. 14:30
 
 
Óceánnal borított Föld-szerű exobolygót fedeztek föl
A Földhöz hasonlatos bolygót fedeztek fel a Naprendszeren kívül amerikai és európai csillagászok. Az egyelőre a GJ 1214b nevet viselő égitest a szakértők szerint bővelkedhet vízben.
2009.12.18. 14:21
 
 
DubPhase with DJ Distance (Planet MU, Tectonic, Rinse FM - UK)
DJ Distance a kezdetektől jelen van a londoni dubstep színtéren, már akkor ilyen zenék készítésével foglalkozott, amikor még neve sem volt az egésznek. Nagy hatással voltak rá kedvenc metálzenekarai (Fear Factory, Pantera, Deftones), ám egy DJ Zinc szám hallatán megvilágosodott, és elkezdett más stílusokra koncentrálni, majd a legendás FWD>> klubestek egyikén végleg megpecsételődött sorsa.
2009.12.18. 14:19
 
 
Fülöp Gábor kiállítása
A művész három szobrot állít ki, melyek mindegyike életnagyságú emberi alak. A figurák beállítása ókori utalásokat hordoz, az egyiptomi, görög emberábrázolási tradíciókhoz való visszanyúlás monumentális hatást kölcsönöz a műveknek. Ezzel ellentétesen hat a szobrok különbözőképpen, mindhárom esetben bravúrosan kifaragott felülete: az organikus hatású felszíneknek, illetve magának a fának az élő anyaga az emlékszerűség helyett az élő, mozgásban lévőt, folyton alakulót helyezi előtérbe és teszi e szobrok fő karakterjegyévé.
2009.12.18. 14:16
 
 
GyárSztár Tehetségkutató Verseny és Fesztivál
December 18-19-én zenei tehetségkutató versenyt és fesztivált rendeznek a Bakelitben, kizárólag alternatív rock- és popzene műfajába tartozó, nem tömegigényeket kielégítő zenekarok számára kínálva bemutatkozási és továbbfejlődési lehetőséget.
2009.12.18. 14:09
 
 
Boldogtalanok
Füst Milán 1914-ben írta megrendítő drámáját, a Boldogtalanokat, amit kilenc évig nem mutatott be egyetlen magyar színház sem.
2009.12.18. 14:07
 
Reflektorfényben a pocak mérete
A külvilág számára a várandósság egyértelmű jele a ruha alatt gömbölyödő pocak látványa. Ahogy növekszik a magzat, úgy válik egyre félreérthetetlenebbé eme domborulat.
2009.12.18. 14:03
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892[1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista