2020. július 8., szerda - Ellák
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
Továbbra is fennakadások vannak a vasúti közlekedésben
Továbbra is fennakadások vannak a vasúti közlekedésben a hó és a hideg miatt, a budapesti Keleti pályaudvar továbbra sem képes a teljes üzemű működésre - közölte a Mávinform az MTI-vel. Hangsúlyozta: a továbbiakban sem lesz könnyebb a helyzet, mivel a fagymentesítő folyadék is ráfagy a váltókra. A Keletiben csak úgy tud beállni egy vonat, ha az előtte lévő kiindul, az elhaladó vonatok azonban ismét behordják a váltókba a havat, amelyet utána megint ki kell takarítani. A Déli és a Nyugati pályaudvar továbbra is fogad és indít szerelvényeket, de késésekre kell számítani. Az elővárosi vonatok a hatvani és az újszászi oldalról csak Rákosig, illetve Kőbánya-felsőig közlekednek.
2009.12.21. 08:45
 
 
Az év végéig lehet visszalépni az állami nyugdíjrendszerbe
Az év végéig lehet visszalépni az állami nyugdíjrendszerbe, az arra jogosultaknak december 31-ig kell jelezniük magánnyugdíjpénztáruknál, ha vissza akarnak térni a társadalombiztosítási (tb) nyugdíjrendszerbe. A határidő elmulasztása jogvesztéssel jár. A magánnyugdíjpénztári tagok egy része számára az Országgyűlés által 2009. június 29-én elfogadott törvény lehetővé tette, hogy 2009. december 31-ig visszaléphessenek a társadalombiztosítási nyugdíjrendszerbe. A lehetőség azon pénztártagok számára nyílt meg, akik 2008. december 31-ig betöltötték az 52. életévüket, és önként (nem pályakezdőként) váltak magánnyugdíjpénztári taggá. Pénztári szakemberek 55-57 év felett célszerűnek látják a visszalépést.
2009.12.21. 07:45
 
 
Megtalálták az ellopott auschwitzi feliratot
Megtaláltak az egykori auschwitz-birkenaui koncentrációs tábor bejárata fölé erősített hírhedt náci jelmondat feliratát, amelyet a minap loptak el ismeretlen tettesek - közölte hétfőre virradóra a lengyel rendőrség. Katarzyna Padlo rendőrségi szóvivő szerint a feliratot Észak-Lengyelországban találta meg a rendőrség. Őrizetbe vettek öt, 25 és 39 év közötti férfit, és Krakkóba viszik őket kihallgatni. Egy másik rendőrségi szóvivő, Dariusz Nowak azt mondta, hogy a fémfeliratot szavakra vágva, három részben találták meg. A rendőrség hétfő reggel tájékoztatja a nyilvánosságot az ügy részleteiről.
2009.12.21. 07:45
 
 
Bármikor kitörhet a Fülöp-szigeteki Mayon vulkán
Bármikor kitörhet a Fülöp-szigeteki Mayon vulkán szakértők szerint. Hétfőn már lávaszökőkutak alakultak ki kráterében. Már több tízezer lakost költöztettek el a közeléből, de gondot jelent a hatóságoknak, hogy egyesek macska-egér harcot játszva újra meg újra visszatérnek veszélyeztetett otthonukba - közölte Albay tartomány kormányzója. A szigetország legaktívabb tűzhányója egy hete kezdett vulkáni tevékenységre utaló jeleket mutatni, és a helyi katasztrófavédelmi hatóságok ezt követően döntöttek arról, hogy a környék lakosságát ideiglenesen kitelepítik a vulkán körüli 6-8 kilométeres körzetből. Az intézkedés körülbelül 50 ezer embert érint.
2009.12.21. 07:45
 
 
Éjfélig fogadja el a BKV a vasúti bérleteket
A vasúttársaság kérésére a BKV Zrt. nem 18 óráig - mint korábban bejelentették - , hanem várhatóan éjfélig elfogadja a MÁV-Start bérleteit egyes metró-, busz- és villamosjáratokon - közölte a fővárosi közlekedési társaság. A kétheti, havi, valamint 30 napos vasúti bérletet és arcképes igazolványt az időjárási viszonyoktól függően fogadják el egyes BKV-járatokon. Ezek a 2-es és a 3-as metró, a Gödöllői és Ráckevei HÉV, az 1, 1A, 3, 4, 6, 12, 14, 19, 28, 37, 37A, 62, 62A villamosok és a 7, 7E, 33, 33E, 54, 55, 68, 84E, 88, 89E, 94E, 97E, 98, 98E, 103, 114, 160, 161, 161A, 162, 162A, 262, 168E, 169E, 172E, 173, 173E, 176E, 198, 200E, 201E, 202E, 213, 214, 260, 261E, 272, 276E és 294E jelzésű autóbusz.
2009.12.20. 22:15
 
 
Növekedett Berlusconi népszerűsége
50% fölé kúszott az olasz miniszterelnök népszerűsége, mivel az ellene intézett támadás az együttérzés hullámát váltotta ki még a baloldali szavazók körében is. A Corriere della Sera című napilapban vasárnap közzétett közvélemény-kutatási adatok szerint Silvio Berlusconi népszerűsége 55,9%-ra emelkedett a november közepén mért 48,6%-ról. Különösen a fiatalok és a hívő katolikusok körében növekedett a bizalom a kormányfő iránt, de még a balközép szavazók táborában is 17%-ra bővült a szimpatizánsok aránya. Egy héttel ezelőtt, december 13-án Milánóban támadta meg Berlusconit egy pszichiátriai kezelés alatt álló férfi.
2009.12.20. 21:15
 
Két tizenéves alatt beszakadt a jég Kazincbarcikán
Kórházba szállították azokat a tizenéveseket, akik alatt beszakadt a Csónakázó-tó jege Kazincbarcikán. Sérüléseik nem életveszélyesek, de lehűltek a fagyos vízben - mondta az MTI-nek Valics Dezső, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese. A tűzoltókat jégbeszakadás miatt riasztották a Csónakázó-tóhoz - mondta korábban az MTI-nek a Borsod megyei katasztrófavédelmi igazgatóság. A két gyerek - mint utóbb kiderült, a fiú 15, a lány 13 éves - ugyanis rámerészkedett a tó jegére, amely beszakadt alattuk. A katasztrófavédelmi igazgatóság felhívta a figyelmet arra is, hogy a tavak, folyók megfagyott felülete fokozottan balesetveszélyes, mert még vékony a jégréteg, ezért egyelőre alkalmatlan a csúszkálásra.
2009.12.20. 20:45
 
 
George Weah és Puskás Ferencné adja át hétfőn a Puskás-díjat
Puskás Ferencné és George Weah adja át hétfőn a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) éves, zürichi gáláján a Puskás-díjat, amelyet idén először ítélnek oda az év legszebb gólját szerző játékosnak. Erről a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia tájékoztatta az MTI-t. Az Aranycsapat három éve elhunyt legendás futballistájának özvegye először és utoljára vállal szerepet a díjátadáson, társa pedig az Aranylabdát és az Év játékosa címet (1995) egyedüli afrikaiként kiérdemlő libériai Weah lesz a ceremónia során. A Puskás-díj létrehozásáról szóló szerződést október 20-án írta alá Puskás Ferenc özvegye és a Joseph Blatter FIFA-elnök a Puskás Akadémián tett látogatásakor. A gála hétfőn 19:30 órakor kezdődik.
2009.12.20. 20:45
 
 
Mesterházy: rossz kompromisszumokkal zárult a klímacsúcs
Rossz kompromisszumokkal fejeződtek be a klímatárgyalások Koppenhágában, és úgy tűnik, sok ország továbbra sem veszi komolyan a fenyegető környezeti katasztrófát - írta közleményében Mesterházy Attila, az MSZP miniszterelnök-jelöltje. "Hiszem, hogy a klímaváltozás elleni harcban csak a kiütéses győzelem elfogadható!" - fogalmazott a politikus, aki szerint Magyarország ezen a téren példát tud és fog mutatni más országoknak. A magyar és az európai uniós delegáció ambiciózus és eltökélt állásponttal ment Koppenhágába, a Bajnai-kormány pedig már konkrét tettekkel - például a megújuló energiaforrásokon alapuló fűtés áfájának csökkentésével - bizonyította, hogy kész határozott lépéseket tenni a környezet védelméért - írta a politikus.
2009.12.20. 20:15
 
 
Kedden nyújtják be a szerb EU-csatlakozási kérelmet
Szerbia december 22-én, kedden Stockholmban benyújtja csatlakozási kérelmét az Európai Unióhoz - jelentette vasárnap az RTS állami televízió szerb államelnökségi forrásra hivatkozva. Cvetkovic kormányfő előző nap közölte: országa úgy döntött, hogy kéri felvételét az unióba, és "most arra várunk, hogy Svédország közölje, mikor adhatjuk át hivatalosan a kérelmet". December 31-ig Svédország tölti be az unió soros elnöki tisztét. Az RTS idézte Fredrik Reinfeldt svéd miniszterelnököt is, aki szerint Szerbia "történelmi lépést tett azzal a döntéssel, hogy benyújtja csatlakozási kérelmét". "Örömmel fogadom Boris Tadic szerb elnököt Stockholmban december 22-én, a felvételi kérelem hivatalos benyújtásának napján" - mondta a svéd kormányfő.
2009.12.20. 20:15
 
 
Emil Boc román miniszterelnök-jelölt közzé tette kormánylistáját
Emil Boc román miniszterelnök-jelölt vasárnap közzétette véglegesített kormánylistáját, amelyet már a késő délutáni órákban a parlament elé terjeszt. A Boc által javasolt kabinetnek 15 minisztériuma lesz, amihez hozzáadódik a miniszterelnöki és a tárca nélküli miniszterelnök-helyettesi tisztség. A Boc által javasolt mostani kormánynak néggyel kevesebb minisztériuma lenne, mint az októberben megbuktatott, szintén általa vezetett kabinetnek. A Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) négy posztot kap az új kormányban, így Markó Béla a miniszterelnök-helyettesi, Borbély László a környezetvédelmi, Cseke Attila az egészségügyi, Kelemen Hunor pedig a kulturális miniszteri tisztséget töltheti majd be.
2009.12.20. 20:15
 
 
Meghalt Montazeri nagyajatolláh, az iráni ellenzék vallási vezetője
Meghalt 87 éves korában az iráni ellenzék legtekintélyesebb vallási vezetője, Hoszein Ali Montazeri nagyajatolláh - jelentette a hivatalos iráni média. "Hoszein Ali Montazeri az elmúlt éjszaka otthonában elhunyt" - közölte a hivatalos IRNA hírügynökség egyik jelentésében, anélkül, hogy az egyházi méltóság rangját megemlítette volna. A halálhírt az elhunyt unokája, Nasszer Montazeri is megerősítette. Több hírforrás egybehangzó jelentése szerint a nagyajatolláh betegség következtében hunyt el szombaton Kom (Kum) szent városban. Egyik orvosa elmondta, hogy a nagyajatolláh cukorbeteg volt, asztmában szenvedett és tüdőproblémái voltak. A hivatalos médiában szívrohamról adtak hírt.
2009.12.20. 20:15
 
 
F1-es utcai futam lesz Rómában
Várhatóan 2012-ben, esetleg egy évvel később Forma-1-es világbajnoki futamot rendeznek Róma utcáin - az erről szóló megállapodást vasárnap írták alá. Maurizio Flamini főszervező a RAI közszolgálati tv-csatornán elmondta, hogy másféléves kemény munka után sikerült egyezségre jutni Bernie Ecclestone-nal, az F1 első emberével. Giovanni Alemanno római főpolgármester sietett közölni, hogy támogatják a rendezést és a GP semmiképpen sem lesz a monzai verseny alternatívája, hiszen ott a pályán zajlik a viadal, míg a fővárosban utcai futamot bonyolítanak majd le.
2009.12.20. 19:15
 
 
Boksz: Bedák Pál kiütéssel nyerte hatodik profi meccsét
A légsúlyú Bedák Pál kiütéssel nyerte hatodik profi mérkőzését szombaton a schwerini ökölvívógálán. A monokli.com információja szerint az amatőrként világbajnoki ezüstérmes bokszoló - aki egy hónapja betegsége miatt nem szerepelhetett Erdei Zsolt címmeccse előtt - a második menetben terítette le a spanyol Lahcene Zemmourit. A 24 éves Bedák eddig veretlen a profik között. Ugyanott a dpa hírügynökség tájékoztatása alapján a könnyűsúlyú Vető Gábor pontozással verte a tanzániai Obote Amemét, míg az Erdei Zsolttól a Boksz Világszervezet (WBO) félnehézsúlyú övét megöröklő német Jürgen Brahmer szintén bírói döntéssel bizonyult jobbnak az orosz Dmitrij Zuhockinál.
2009.12.20. 18:00
 
Megérkeztek Csehországból Kenyába az északi fehér orrszarvúk
Szerencsésen megérkezett Kenyába vasárnap az a négy északi fehér orrszarvú, amelyet a csehországi Dvur Kralové afrikai állatokra specializálódott állatkertje indított útra az előző nap, hogy megpróbálja biztosítani a kihalástól fenyegetett faj túlélését. A rinocéroszok megfelelően szellőztetett fakonténerekben utaztak, és majdnem végig aludtak a 24 órán át tartó, 7000 kilométeres úton - mondta Dana Holecková, a cseh állatkert igazgatója, aki elkísérte az állatokat az Ol Pejeta parkba. Kilencven százalékos esélye van annak, hogy szaporodni tudnak új környezetükben, amely a faj természetes élőhelye - tette hozzá.
2009.12.20. 17:45
 
 
Nem enyhült az időjárás Európában, káosz a közlekedésben
A kontinensen átsöprő hideghullám következményeként európaiak tízezrei vesztegeltek vasárnap is pályaudvarokon, repülőtereken és autóutakon. A dermesztő hideg és hóesés áldozatokat követelt, egyedül Lengyelországban 15 ember fagyott meg szombaton. A francia légi közlekedési hatóság a Charles de Gaulle és az Orly repülőtérről induló járatok 40 százalékát törölte vasárnap délután. Franciaország nyugati és északnyugati részén vasárnapra többé-kevésbé normalizálódott a helyzet, de a tömegközlekedési eszközök több városban, csakúgy mint Belgium déli részén, vagy Hágában és más belga városokban, továbbra sem járnak.
2009.12.20. 17:00
 
 
Megindult a vasúti közlekedés a Déli pályaudvaron
Megjavították a váltót a budapesti Déli pályaudvaron, így ott már megindult a vasúti közlekedés - mondta az MTI-nek vasárnap délután négy óra után Peiper Károly, a Mávinform sajtóügyeletese. A Keleti pályaudvaron azonban - ahol délelőtt a váltófűtés romlott el - még nem állt helyre a forgalom. A Nyugati pályaudvar továbbra is fogad és indít szerelvényeket - tette hozzá. Mint mondta: Budapest elővárosi vasúti közlekedésében jelentősek a fennakadások, nem menetrendszerűen közlekednek a vonatok, jelentős késésekre kell számítani.
2009.12.20. 16:45
 
 
Női kézilabda-vb: az orosz válogatott szerezte meg az aranyérmet
A címvédő orosz válogatott nyerte a kínai női kézilabda-világbajnokságot, miután a vasárnapi döntőben 25-22-re legyőzte a francia csapatot. A fináléban: Oroszország-Franciaország 25-22 (14-11). A franciák nyugodtak meg előbb, 4-2-re elhúztak, ám negyedóra elteltével már a címvédő vezetett. Állandósult a 2-3 gólos különbség, amely a második félidőre megmaradt. A végjátékban szintén jobbak voltak az oroszok, és megérdemelten őrizték meg vb-címüket. Az oroszok ebben az évtizedben már negyedszer nyertek, ezt megelőzően 2001-ben, 2005-ben és 2007-ben diadalmaskodtak.
2009.12.20. 16:30
 
 
Fidesz: a kormány ellehetetleníti az embereket
A Fidesz szerint a családokat "megsarcoló" áremelésekkel és megszorításokkal - a csökkenő reálbérek mellett - a kormány ellehetetleníti az embereket. Erről Fónagy János, a párt országgyűlési képviselője beszélt sajtótájékoztatóján. Az ellenzéki képviselő felidézte: a kormány korábban azt mondta, a megszorítások stabilizálni fogják a gazdaságot, az embereknek pedig ezeken felül nem kell újabb terheket viselniük. Ezzel szemben az elmúlt héten alig volt olyan nap, hogy ne jelentettek volna be valamilyen újabb áremelést - mondta. Nőnek a MÁV és a BKV tarifái, emelik a gáz árát, Budapesten drágul a csatornahasználati díj is - sorolta a fideszes politikus.
2009.12.20. 16:30
 
 
Dzurinda: az MKP az egyetlen, akit Fico nem vehet be a jövőbeni koalícióba
Mikulás Dzurinda szerint a Magyar Koalíció Pártja (MKP) az egyetlen olyan párt, amelyet az Irány-Szociáldemokrácia (Smer), a jövő évi szlovákiai parlamenti választás legnagyobb esélyese semmiképpen sem vehet be a kormánykoalícióba. "(Robert) Fico úr bárkit meghívhat a koalícióba, csak az MKP-t nem" - jelentette ki az ellenzéki Szlovák Demokratikus és Keresztény Unió (SDKU) elnöke a közszolgálati televízió vasárnapi vitaműsorában. A volt kormányfő, akinek pártja nyolc évig (1998-2006) kormányzott koalícióban a magyarokkal is, megjegyezte: úgy véli, hogy ezt Csáky Pál, az MKP elnöke - akinek pártja eddig nem határolódott el a Smerrel való esetleges együttműködéstől - is "előbb vagy utóbb meg fogja érteni".
2009.12.20. 16:00
 
 
A román demokrata párt és az RMDSZ aláírták az együttműködési megállapodást
A román Demokrata Liberális Párt (PD-L) és a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) vezetői aláírták azt a koalíciós megállapodást, amely a két politikai erő közös kormányzásának az alapelveit rögzíti. Ezt Markó Béla, az RMDSZ elnöke jelentette be a hét végén. A politikus közölte, hogy a két alakulat vezetőinek véglegesíteniük kell még a kormányprogramot. Rámutatott: a koalíciós együttműködési megállapodás azokat a törvénytervezeteket tartalmazza, amelyeknek az elfogadásával mindkét fél egyetért. A megállapodáson kívül véglegesítették a koalíció működési szabályzatát is, amely előírja, hogy a vitás kérdések esetében egy hét tagú testületnek kell határoznia.
2009.12.20. 16:00
 
 
A Shell vezette konzorcium több tízmilliárd dollárt fektet be Irakban
Több tízmilliárd dollárt fektet be a Royal Dutch Shell által vezetetett konzorcium egy iraki olajlelőhely kiaknázásába - közölte a Shell egyik vezetője vasárnap. A vállalkozásban a Shell tulajdoni hányada 60 százalék, míg a Petronas malajziai állami cégé 40 százalék. A konzorcium december 11-én nyerte el az engedélyt arra, hogy a Bászrához közeli gigantikus Majnoon olajmezőn megkezdje a kitermelést. A Shell számításai szerint az olajlelőhely 12,58 milliárd hordó kőolajkészlettel rendelkezik. A konzorcium azt tervezi, hogy hat év múlva már napi 1,8 millió hordó kőolajat termel.
2009.12.20. 15:15
 
 
Bajnai: ez volt a válságkezelés egyetlen útja
Bajnai Gordon, visszatekintve az elmúlt hónapokra, most is úgy látja, ez volt a válságkezelés egyetlen útja; a miniszterelnök a Vasárnapi Híreknek adott interjújában arról is beszélt, hogy Magyarország továbbviszi a szlovák nyelvtörvény ügyét minden nemzetközi fórumon. A Fidesz magatartásával kapcsolatban Bajnai azt mondta: elég volt már a parttalan politikai cirkuszból és a cselekvést helyettesítő kommunikációs csatákból. A kormányfő szerint a Fidesz részéről egymásnak teljességgel ellentmondó nyilatkozatok hangzanak el arról, mit tennének, ha ők kormányoznának.
2009.12.20. 13:30
 
Emelkedő forgalomban csökkent a BUX értéke az elmúlt héten
Emelkedő forgalomban 2,65 százalékot veszített értékéből a Budapesti Értéktőzsde mutatója, a BUX és a hetet 20.385,38 ponton, az előző pénteki záró értéknél 554,22 ponttal alacsonyabban zárta. A forgalom meghaladta a 95 milliárd forintot, ez mintegy 12 milliárddal volt több az előző hetinél. Változatlanul az OTP a parkett főszereplője: a forgalom 60,99 százaléka a bankpapíré volt. A Mol 12,63 százalékkal, a Richter 9,63 százalékkal, a Magyar Telekom pedig 9,33 százalékkal részesedett a forgalomból. A héten az útkeresés jellemezte a budapesti részvénypiacot. Az árfolyamok általában szűk sávban lefelé mozogtak, a likviditás alacsony volt, a pénteki napot kivéve, amely az összes forgalom csaknem harmadát adta.
2009.12.20. 12:45
 
Túrós rétes recept az ünnepekre
Nehéz elképzelni a karácsonyt, rétes nélkül. A finom túrós rétes a család kedvence, lássuk, hogy is készül.
2009.12.20. 12:07
 
3 dolog, amire érdemes odafigyelnünk az ünnepek előtt
Nyugodtabban várjuk a gyertyagyújtás idejét, ha előre megszervezzük az ünnepi előkészületeket. Vonjuk be a teendőkbe az egész családot. Papíron vagy számítógépen összeírhatjuk a feladatokat. És azt is, hogy melyik nap mit csinálunk munka előtt vagy után.
2009.12.20. 11:51
 
Fáj a torkod? Így kezeld!
A hűléses hurutot okozó vírusok, és a légutakat fertőző baktériumok gyulladást keltő hatása az orr, a garat, a gége, sőt rendszerint a felső légutak nyálkahártyáját is érinti. Ezt a köznyelvben torokgyulladásnak hívjuk.
2009.12.20. 11:48
 
 
Jégből faragott ragadozók Debrecenben
Tigris, puma, medve, kígyó, sas és még számtalan vadállat jégből készült szobrát csodálhatják meg azok, akik kilátogatnak az ünnepek után a IV. Debreceni Jégszobrász Show-ra, amelyen idén a ragadozók világa áll a középpontban. A jeges műalkotásokat több mint egymázsás kristálytiszta jégtömbökből faragják ki a művészek például elektromos fűrész, csákány és vasaló segítségével. Ebben az évben a szobrászok a városban látható Predátorok kiállítás által ihletett félelmetes ragadozókat faragják ki az érdeklődők szeme láttára - közölte az MTI-vel a Főnix Rendezvényszervező Kht.
2009.12.20. 11:15
 
 
Kihalófélben van a családi kirándulás hagyománya
Az emberek kétharmada egyáltalán nem megy már közös családi sétákra - derült ki egy Európában és Amerikában végzett nemzetközi felmérésből. A brit Loughborough Egyetem sporttal és egészségüggyel is foglalkozó karának tudósai a felmérés során összesen 5236 embert kérdeztek meg. A válaszadók több mint fele - 52 százaléka - bevallottan kevesebbet indul közös sétára, mint tíz évvel ezelőtt. Ennek legfőbb okaként a családtagok érdektelenségét (45 százalékban) és az időhiányt (43 százalékban) jelölték meg. A megkérdezettek 39 százaléka szerint kevés információval rendelkeznek arról, hova lehetne kirándulásokat szervezni; 38 százalék fáradtságra, 33 százalék pedig a motiváció hiányára hivatkozott.
2009.12.20. 10:45
 
 
A piac újabb 50 bázispontos kamatcsökkentést vár hétfőn
Kamatdöntő ülést tart hétfőn a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa, a piac a jegybanki alapkamat újabb 50 bázispontos mérséklését várja, így az irányadó kamat a jelenlegi 6,5 százalékról 6,0 százalékra változhat. A Reuters felmérésében résztvevő 23 budapesti elemző közül 22 vár kamatcsökkentést, közülük 16-an újabb 0,5 százalékos kamatvágást jeleznek. A várt 50 bázispontos csökkentéssel az alapkamat 20 éves története során csak 2005. szeptember 20. és 2006. június 20. között jegyzett legalacsonyabb szintjére térhet vissza.
2009.12.20. 10:15
 
 
Jégtelenítés miatt késnek az induló gépek Ferihegyen
Harminc-negyven perces késésekkel indulnak a járatok Ferihegyről, főként a repülőgépek jégtelenítése miatt - tájékoztatta az MTI-t a Budapest Airport (BA) kommunikációs igazgatója vasárnap délelőtt. Hardy Mihály elmondta: emellett mindkét kifutópályát folyamatosan tisztítaniuk kell, mert a szél - bár iránya miatt a fel- és leszállást nem zavarja - ráfújja a havat. Hozzátette: továbbra is huszonegy géppel takarítják a repteret. Az utasoknak számolniuk kell azzal is, hogy a repülőtérre jutás az időjárási nehézségek miatt több időbe telhet. Emellett Hardy azt is tanácsolta, hogy az utasok ellenőrizzék járatuk várható indulási idejét a www.bud.hu honlapon.
2009.12.20. 10:00
 
Élő állatok a Meseváros betlehemes játékában
Bárány, szamár, ökör, valamint egy teve is részt vesz a Meseváros betlehemes játékában a fővárosi Kossuth téren. Az Ország Karácsonyának záróeseményeként december 22-én és 23-án láthatják a műsort a látogatók. A karácsonyi népszokást felelevenítő betlehemes előadáson mesélő mondja el a kis Jézus születésének történetét, a klasszikus zenei betétek mellett pedig népi betlehemesekből hangzanak el részletek. A betlehemes játék 12 óra és 19 óra között óránként lesz látható a Meseváros előtti téren. A korábbi évek hagyományait követve folytatódnak a már megszokott programok a téren: a Mikulás továbbra is házában várja a gyermekeket, akiket várakozás közben krampuszok és tűzzsonglőrök szórakoztatnak.
2009.12.20. 09:15
 
 
30 millió palack pezsgőt adnak el évente Magyarországon
Magyarországon évente nagyjából 30 millió palack pezsgőt adnak el, ennek mintegy felét az év végén, a karácsonyi és újévi vásárlások idején. Horváth Csaba, a Hegyközségek Nemzeti Tanácsának (HNT) főtitkára az MTI-nek elmondta: évente 30-35 millió palack, hozzávetőleg 240.000 hektoliter pezsgő készül Magyarországon. Ebből mintegy negyvenezer hektoliternyit visznek külföldre, főként a skandináv országokba és a balti államokba. A legális behozatal nagyjából ugyanilyen nagyságrendű. A főtitkár közölte: a pezsgő szezonális terméknek tekinthető, a lakosság ugyanis elsősorban a nagyobb ünnepek előtt, és az év vége felé vásárolja ezt az italt.
2009.12.20. 08:45
 
Havazás: nincs járhatatlan út az országban, megszűnt a torlódás az M0-áson
Járhatatlan út nincs az országban, minden település megközelíthető - közölte vasárnap reggel az MTI-vel Palády Ferenc, az Útinform ügyeletese. Az elmúlt órákban a havazás intenzitása csökkent az országban, a reggeli órákban már csak a Dunántúl középső részéről, valamint az Északi-Középhegységből jeleztek havazást. Zala megyében -15 és -18 fok körüli a hőmérséklet, keleten -4 fokot mutat a hőmérő higanyszála. Palády szerint a főutak általában latyakosak, hókásásak, az alsóbbrendű utak havasak. A Dunántúl északi, északnyugati részén enyhe szél viszi a havat, de egyelőre nem okoz fennakadást. Az Útinform ügyeletese szerint vasárnap napközben hóátfúvások okozhatnak gondot.
2009.12.20. 08:30
 
 
A fővárosban megtisztították az utakat, tudnak közlekedni a BKV járművei
A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. (FKF) munkagépei hajnalra megtisztították a budapesti főútvonalakat, s a BKV járművei reggel üzemkezdéskor gond nélkül el tudtak indulni - közölte az MTI-vel Horti Zsófia, az FKF szóvivője. Szombat délután óta húsz centis hó esett Budapesten. Horti Zsófia szerint az FKF hókotrógépei jelenleg is dolgoznak, és napközben is tisztítani fogják az utakat. Erős János, a BKV fődiszpécsere megerősítette az MTI-nek, hogy a közlekedési vállalat járművei mindenhol - a budai hegyvidéken is - közlekednek, miután az FKF munkagépei letisztították az utakat.
2009.12.20. 08:15
 
 
Európa-szerte is problémákat okoz a havazás a közlekedésben
Európa-szerte fennakadást okoz a hóesés a közlekedésben. Franciaországban a havazás és a hideg időjárás okozta műszaki problémák miatt szombatra virradóra leállították a La Manche-csatorna alatti alagútban közlekedő Eurostar vonatokat, szombaton napközben pedig az ország nagy részén fennakadások voltak a közlekedésben. A meteorológiai szolgálat 35 észak- és nyugat-franciaországi megyében rendelt el másodfokú, narancs színnel jelölt riasztást. Óvatosságra intik az északkeleti megyék és a főváros térségének lakóit is.
2009.12.19. 22:00
 
Kezd kihülni a kapcsolatod? Ne hagyd!
Minden kapcsolatnak jót tesz a tárgyilagos elemzés. Ha nem akarsz szakemberhez fordulni, megteszi a házi segély is. Íme néhány hasznos ötletünk.
2009.12.19. 21:34
 
Életfogytiglani árkedvezmény szendvicstetkóért
Életük végéig 25 százalékos engedményt kapnak egy szendvicsfajta árából azok, akik magukra tetováltatják az étket. Aki élni akar a lehetőséggel, annak az Egyesült Államokban Cleveland egy külvárosába kell elfáradnia, Lakewoodba, ott pedig a Melt Bar and Grilled étterembe, melynek specialitása a sültsajtos szendvics. Az étteremnek egy tetoválószalon ad sajtosszendvics-kedvezményt. Az első fecske már megvan: egy férfi Popeye-t tetováltatta magára, ám a rajzfilmhős kezében a klasszikus spenótkonzerv helyett sültsajtos szendvics van.
2009.12.19. 21:15
 
Az ország legkisebb városában áll az ország legmagasabb karácsonyfája
Az ország legkisebb városában, azaz a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Pálházán áll az ország legmagasabb élő karácsonyi fenyőfája. A rekorder karácsonyfa egy több mint 30 méteres - 15 éves - őslucfenyő. A hagyományoknak megfelelően minden éven adventkor borul díszkivilágításba, idén csaknem 18 és félezer izzót helyeztek el rajta. A fa kerülete alul mintegy két méter, lombozatának alsó átmérője 18 méter. Az 1200 lakosú zempléni kisváros hagyományos városi karácsonyi ünnepségre december 23-án, szerdán kerül sor - közölte az MTI-vel Kretovics István, a fa és a díszítés egyik alkotója.
2009.12.19. 21:15
 
Szex a legszebb ajándék
Mit ajándékozz a kedvesednek, akinek amúgy lehetetlenség a kedvében járni? Íme, néhány jó tanács - ettől aztán biztos eldobja magát.
2009.12.19. 20:51
 
 
Bajnai: a koppenhágai csúcs a klímavédelem fontos állomása volt
Bár nem hozta meg a várt eredményt, a koppenhágai klímacsúcs mégis fontos állomás volt a klímaváltozás elleni küzdelemben - értékelte Bajnai Gordon miniszterelnök a nemrég zárult ENSZ éghajlatvédelmi konferencia eredményeit. Csalódtunk, mert Magyarország és az Európai Unió egy ambiciózus, átfogó, jogilag kötelező megállapodás tető alá hozását szerette volna elérni a tárgyalásokon. Ehhez képest az elfogadott keretmegállapodás alatta marad a várakozásoknak, kevés konkrétumot tartalmaz" - idézi a miniszterelnököt a közlemény.
2009.12.19. 20:30
 
 
Klubvilágbajnokság: a Barcelona a győztes
A Bajnokok Ligája-címvédő spanyol FC Barcelona nyerte a labdarúgócsapatok Abu-Dzabiban rendezett klubvilágbajnokságát, miután a szombati döntőben 1-1-es döntetlent követően hosszabbításban 2-1-re legyőzte az argentin Estudiantes gárdáját. A Barcelona története során első alkalommal hódította el ezt a trófeát, korábban kétszer kikapott a fináléban. A szombati találkozón Boselli góljával az Estudiantes vezetett, a Barcelona a 89. percben harcolta ki a hosszabbítást jelentő döntetlent Pedro találatával, míg a kupát eldöntő gólt az aranylabdás Lionel Messi szerezte a 110. percben.
2009.12.19. 20:15
 
 
A WBC Erdei-Wlodarczyk meccset akar
A Boksz Világtanács (WBC) úgy határozott, hogy cirkálósúlyú világbajnokának, Erdei Zsoltnak a lengyel Krzysztof Wlodarczyk ellen kell megvédenie címét. A monokli.com internetes szaklap információi szerint a két bokszoló menedzsmentjének január 22-ig kell megállapodniuk a részletekről, s amennyiben az egyezség nem jön létre, az a fél rendezhet, amelyik többet ajánl a meccsért a szervezetnek. A szabályok értelmében az Erdei-Wlodarczyk mérkőzést január 22-től számolva 90 napon belül meg kell majd rendezni, ám egyedi elbírálás alapján a WBC lehetőséget adhat arra, hogy valamivel később csapjon össze a két bokszoló.
2009.12.19. 19:45
 
 
Törökország szintén vízummentességet kér az EU-tól
Ahmed Davutoglu török külügyminiszter szombaton felszólította az Európai Uniót, oldja fel a vízumkötelezettséget Törökországgal szemben. Ezzel arra reagált, hogy az EU Szerbiával, Montenegróval és Macedóniával szemben megtette ezt a lépést: a könnyítés szombatra virradóra lépett hatályba.Törökország 2005-ben kezdte meg a csatlakozási tárgyalásokat, de nem részese az országok közötti szabad mozgást biztosító schengeni egyezménynek.
2009.12.19. 19:45
 
 
Csaknem országszerte fennakadásokat okoz a hóesés
Csaknem országszerte fennakadásokat okoz a hóesés szombat este. A Dunántúlon reggel óta havazik. A Balatontól délre eső területeken, a Bakonyban, Vas és Zala megyében 10-15 centi hó hullott. A havazás már átterjedt a Dunától keletre eső területekre is: Heves, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar megye kivételével mindenütt havazik. A frissen behavazott területeken a takarítás ellenére havas, hókásás az úthálózat, nagyon nehezen lehet közlekedni. Járhatatlan út még nincs. Országszerte többfelé késnek a vonatok, a Ferihegyi repülőtérre késve érkeznek, és késve indulnak a gépek. Budapesten is lelassult a közlekedés, a BKV hegyi járatai többnyire rövidített úton közlekednek.
2009.12.19. 19:15
 
 
Szerbia az EU-csatlakozási kérelem benyújtása mellett döntött
Szerbia úgy döntött, hogy benyújtja a csatlakozási kérelmet az Európai Unióhoz - közölte újságírókkal Mirko Cvetkovic kormányfő, reményét fejezve ki, hogy ez a lépés még az idén megtörténhet. "Most arra várunk, hogy Svédország közölje, mikor adhatjuk át hivatalosan a kérelmet" - tette hozzá Cvetkovic. December 31-ig Svédország tölti be az unió soros elnöki tisztét. Ezt megelőzően, szombaton a szerb Európai Integrációs Tanács azt ajánlotta a kormánynak, hogy még az év végéig nyújtsa be a csatlakozási kérelmet az uniónak.
2009.12.19. 19:00
 
 
Bundesliga: őszi bajnok a Leverkusen
A Mönchengladbach felett aratott szombati győzelmével megnyerte - ráadásul veretlenül - az őszi szezont a Bayer Leverkusen a német labdarúgó-bajnokságban. A pontvadászat első szakaszának zárófordulójában győzött a Bayern München is, amely a sérült Dárdai Pál nélkül felálló, sereghajtó Hertha BSC-t verte magabiztosan hazai pályán, a címvédő Wolfsburg viszont csak egy pontot szerzett az Eintracht Frankfurt vendégeként. Eredmények: Bundesliga, 17. forduló: Bayer Leverkusen-Borussia Mönchengladbach 3-2, Bayern München-Hertha BSC 5-2, Borussia Dortmund-SC Freiburg 1-0, Eintracht Frankfurt-VfL Wolfsburg 2-2, Hannover 96-VfL Bochum 2-3.
2009.12.19. 18:00
 
 
Szécsényben volt szombat reggel a leghidegebb
Szombat hajnalban Szécsényben volt a leghidegebb, mínusz 19,4 Celsius fokot mértek - mondta Jenki Szilvia, az Országos Meteorológiai Szolgálat meteorológusa. A meteorológus elmondta: ezzel nem dőlt meg a napi rekord, mivel 1963-ban Lentiben mínusz 24 fokot mértek. Országszerte nagyon hideg volt szombaton, átlagosan mínusz 5, mínusz 9 fokig emelkedett a hőmérő higanyszála. Az átlagos hőmérséklet ilyenkor mínusz 0,4 fok - mondta.
2009.12.19. 18:00
 
 
Az amerikai szenátus is elfogadta a védelmi költségvetést
Az amerikai képviselőház után szombaton a szenátus is elfogadta a jövő évi védelmi költségvetést; a hatalmas összegű, 626 milliárd dolláros büdzsé egyebek mellett tartalmazza az iraki és afganisztáni háborús kiadásokat. A kongresszus 100 tagú felsőházában 88-10 arányú szavazással jóváhagyott költségvetés már csak Barack Obama elnök aláírására vár. A Pentagon műveleteit 2010. szeptember 30-ig fedező költségvetésben 128 milliárd dollárt irányoztak elő a két háborúra, de elemzők szerint ez nem lesz elegendő az Obama által bejelentett 30 ezer fős afganisztáni csapaterősítés finanszírozására is.
2009.12.19. 18:00
 
 
Az OPEC szinten tartja termelési kvótáját a jövő héten
A Kőolajexportáló Országok Szervezete (OPEC) a termelési kvóta szinten tartásáról dönt a jövő héten, mivel a 70 dollár fölötti hordónkénti olajár elfogadható az olajkartell számára - vélte a Reuters által megkérdezett valamennyi elemző. Az OPEC olajügyi miniszterei december 22-én ülnek össze Luandában, hogy döntsenek a szervezet termelési szintjéről. "Ha most 60 dollár lenne a nyersolaj ára, akkor valószínűleg hosszabb tárgyalást igényelne a termelési szint elfogadása. Így azonban minden bizonnyal gyors döntés születik" - mondta a Societe Generale szakelemzője.
2009.12.19. 17:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891[1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista