2020. július 15., szerda - Henrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
Megtalálták a finnországi ámokfutó holttestét
Megtalálták a szilveszteri finn ámokfutó holttestét csütörtökön Espoóban egy lakásban - közölte a rendőrség. A finn rendőrség a 43 éves férfit, a koszovói születésű Ibrahim Shkupollit gyanúsítja azzal, hogy csütörtökön reggel négy embert lőtt le a Helsinkitől 15 kilométerre fekvő Espoo bevásárlóközpontjában. Később egy ötödik holttestet is találtak, aki a Hensingin Sanomat című finn lap szerint a férfi volt felesége. Az asszonyt lelőtték. "Megerősítették, hogy a hatodik megtalált holttest a lövöldözőé" - mondta újságíróknak a nyomozást vezető Jukka Kaski. Shkupollit korábban elítélték volt feleségének bántalmazásáért és a bíróság távoltartást rendelt el.
2009.12.31. 15:15
 
 
Usain Bolt szerint Cristiano Ronaldo volt az év sportolója
A L'Equipe francia sportnapilapnál az év sportolójának választott Usain Bolt szerint Cristiano Ronaldót illette volna ez a cím. "Természetesen egy futballistát választottam volna, de nem az argentin Lionel Messit, hanem C. Ronaldót" - válaszolt a jamaicai sprinter arra kérdésre, hogy ő kit tart a 2009-es esztendő legjobb sportolójának. A 23 éves atléta saját pályafutásáról úgy vélekedett, hogy még nem érte el teljesítőképességének határát, s tervei szerint 9.4 másodpercre szeretné szorítani a 100 méteres síkfutás általa augusztusban futott 9.58-as világrekordját. Ugyanakkor hozzátette, egyáltalán nem tartja magát legyőzhetetlennek.
2009.12.31. 15:15
 
 
Toni az idény végéig kölcsönbe került az AS Romához
Az idény végéig kölcsönben az AS Roma színeiben folytatja pályafutását Luca Toni, a Bayern München olasz labdarúgója. Ezt a bajor klub csütörtökön jelentette be hivatalosan. Az olasz válogatottal 2006-ban világbajnok futballista, akit szerződése 2011 nyaráig köti a Bayernhez, már át is esett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon. Toni és a sajtó már egy hete kész tényként kezelte, hogy a Bayernnél Louis van Gaal vezetőedző nyári érkeztével kegyvesztetté vált csatár januártól a Farkasoknál játszik. A 32 éves játékos azt reméli a váltástól, hogy rendszeres játéklehetőséget kap, s így visszaküzdi magát válogatott keretébe a jövő nyári világbajnokságra.
2009.12.31. 14:30
 
Egy ötödik áldozat holttestét is megtaláltak a finnországi Espoóban
A szilveszteri finn ámokfutó ötödik áldozatának holttestét is megtalálták Espoo városában, amelynek bevásárlóközpontjában négy embert lőtt le csütörtökön. A Hensingin Sanomat szerint az ötödik áldozat a férfi volt felesége, akit a hatóságok csütörtökön holtan találták lakásán, amikor a lövöldözést követően nyomozni kezdtek a lövöldöző után. Az asszonyt lelőtték. A hatóságok körözést adtak ki a Koszovóban született Ibrahim Shkupolli ellen. Közétették fényképét és a lakosság segítségét kérték. A 43 éves Shkupollit korábban elítélték volt feleségének bántalmazásáért és a bíróság távoltartást rendelt el. Jyrky Kallio, Espoo rendőrfelügyelője szerint a rendőrség Shkupollit gyanúsítja exfelesége megölésével is.
2009.12.31. 14:30
 
 
Vesztett a Google egy általa indított doménnév-használati vitában
A Groovle.com doménnevet birtokló kanadai vállalat megnyerte a Google óriásvállalat által indított keresetet, amelyben azt kifogásolja, hogy megtévesztő a 207 Media nevű vállalkozás keresőszolgáltatásának és weboldal készítő programjának webes hivatkozása. A vitában eljáró döntőbíróság azonban nem látta megalapozottnak a Google kérését azzal érvelve, hogy nem eléggé megtévesztő a groovle kifejezés - olvasható a BBC hírportálján. A Groovle.com két és fél éve működik anélkül, hogy a Google-től bármilyen kifogás érkezett volna hozzájuk. Az oldal egyébként a Google erőforrásaival üzemel de a vállalkozás fő működési területe az online honlapkészítés.
2009.12.31. 14:30
 
 
Erősödött a forint az év utolsó napján
A dollár gyengülésével párhuzamosan erősödött a forint az év utolsó napján: az eurót csütörtök délután egy órakor 270,24 forinton jegyezték a bankközi kereskedelemben a reggel kilenc órai 272,52 forint és a szerda délutáni 271,82 forint után. A dollár jegyzése 187,72 forint 1,4412 dolláros euró árfolyam mellett a szerda délutáni 190,13 forint, illetve 1,4290 dollár/euró után. A svájci frankot 182,18 forinton jegyezték 182,93 forint után, 100 japán jent pedig 203,16 forinton 205,56 forint után. A dollárnak az év utolsó napján bekövetkezett váratlan gyengülése nyereséghez juttatta a feltörekvő devizákat, közöttük a zlotyt és a forintot is.
2009.12.31. 14:30
 
 
Fidesz: megbénulhat a rendőrség az üzemanyagtender eredménye miatt
A Fideszhez érkező információk szerint nagy a bizonytalanság a rendőrségen belül a kormányzati üzemanyagtender eredménye miatt. Kontrát Károly, az ellenzéki párt politikusa az MTI-nek azt mondta, hogy emiatt akár meg is bénulhat a rendőrség működése. Szollár Domokos kormányszóvivő szerdán közölte, hogy az OMV nyerte a kormányzati szervek egységes tankolására kiírt tendert, mivel az osztrák olajipari társaság minden üzemanyag-kategóriában 2-3 forinttal nagyobb kedvezményt ajánlott a Molnál.
2009.12.31. 14:15
 
 
Nehéz évet jósolt és összefogást sürgetett a német kancellár
Nehéz évet jósolt az állampolgárok számára és összefogást sürgetett Angela Merkel német kancellár. Csütörtökön nyilvánosságra hozott, hagyományos újévi üzenetében a közelmúltban újjáválasztott kancellár annak a nézetnek adott hangot, hogy a 2010-es esztendő még rendkívül nehéz év lesz. Merkel szerint nem lehet számítani arra, hogy a gazdasági válság gyorsan véget ér. "Sőt egyes dolgok még nehezebbek lesznek, még mielőtt jobbra fordulhat minden" - fogalmazott a kancellár. Mindennek kapcsán Merkel hangsúlyozta, hogy ebben a helyzetben különösen szükség van arra az összetartásra, amelyet a németek 20 évvel ezelőtt a berlini fal leomlásakor tanúsítottak.
2009.12.31. 14:15
 
 
Tíz év alatt hatszázszor került börtönbe egy mexikói férfi
Tíz év alatt hatszázszor ült börtönben egy mexikói férfi, igaz, többször ő kérte, hogy csukják le. Az 56 éves Tomas Andrade egy édességboltban dolgozik eladóként, és gyakran felönt a garatra. Az elmúlt tíz évben összesen hatszázszor vették őrizetbe, kivétel nélkül mindig iszákosságért és közrendzavarásért. A matamorosi férfi ezzel országos rekordot állított fel - írja a Reforma című helyi lap. Andrade gyakran maga kérte, hogy ültessék le, mert olyan részeg volt, hogy félt: elüti az autó vagy kirabolják. Ilyenkor mindig 36 órát - a törvény által előírt "kijózanodási időt" - töltött a rács mögött, aztán ki is engedték - számolt be egy rendőr a lapnak.
2009.12.31. 13:00
 
 
Internetre került a mobiltelefon-lehallgatási útmutató
A mobiltelefon-ipar haragját váltotta ki az a német biztonsági szakértő, aki a világhálón publikálta: miként lehet feltörni és házi módszerekkel lehallgatni a mobilhívásokat. A 28 éves Karsten Nohl és az interneten keresztül kapcsolatot tartó nemzetközi kutatói csapata létrehozott egy kódkönyvet, amellyel a GSM-hálózatok titkosítását lehet feltörni, és ezzel bárki lehallgathatja a világ több mint 3 milliárd mobilhasználóját. A kódtörési eljárást a fájlcserélő oldalakon keresztül bárki letöltheti, aláásva ezzel a 21 éve használt A5/1 jelű, 64 bites titkosítási eljárást. Nohl szerint mindössze azért törték fel a kódot, hogy az iparág figyelmét felhívják a biztonsági rendszereik tökéletesítésére.
2009.12.31. 12:30
 
 
Kevesebb tiltott pirotechnikai eszközt foglalt le idén a vám- és pénzügyőrség
A tavalyihoz képest kevesebb alkalommal és kevesebb mennyiségben foglalt le tiltott pirotechnikai terméket a vám- és pénzügyőrség idén - mondta Sipos Jenő, a vám- és pénzügyőrség szóvivője a csütörtöki kormányszóvivői tájékoztatón, Budapesten. A vám- és pénzügyőrség raktáránál tartott tájékoztatón a szóvivő azt mondta, ez az elmúlt évek szigorú ellenőrzésének köszönhető. Sipos Jenő beszámolt arról is, hogy a lefoglalt tiltott pirotechnikai termékek - mint például a petárda - 90 százaléka a Távol-Keletről származik.
2009.12.31. 12:15
 
 
Az IMF elfogadta Törökország feltételeit egy készenléti hitelmegállapodáshoz
A Nemzetközi Valutaalap elfogadta Törökország feltételeit egy újabb készenléti hitelszerződés megkötéséhez. A török kormányfő korábban elutasította az IMF több alapvető feltételét. Törökország korábbi, 10 milliárd dolláros hitelmegállapodása az IMF-fel 2008. májusban járt le.
2009.12.31. 11:45
 
 
Az iráni ellenzék szerint katonai egységek tartanak Teheránba
Katonai egységek és páncélozott járművek tartanak Teheránba - jelentette csütörtökön egy iráni ellenzéki honlap. A tüntetési tilalom ellenére erre a napra terveztek demonstrációt a fővárosba Mir Hoszein Muszavi ellenzéki vezető támogatói. "Több száz katona és több tucatnyi páncélozott jármű tart Teherán felé. A járművek egy része olyan, amilyeneket utcai zavargások ellen szoktak bevetni" - olvasható a Dzsarasz című weboldalon, de értesülését a brit hírügynökség egyelőre nem tudta ellenőrizni. A honlap szerint már egyébként is erős katonai jelenlét tapasztalható a főváros több terén a tervezett tüntetésre készülve.
2009.12.31. 11:00
 
 
Állami támogatással jó évet zár a német autóipar
A német autóipar sokkal jobb állapotban érte meg az év végét, mint az a vállalati vezetők egy évvel ezelőtt remélték, sőt a belföldi értékesítés hétéves csúcsot dönthet. Az autógyártók azonban nem igazán saját erőből, sokkal inkább állami támogatással vészelték át a krízist. A legnagyobb segítség a "roncsprémium" volt. A német kormány 5 milliárd eurót fordított arra, hogy 2500 euróval honorálja mindegy egyes használt autó lecserélését újra. Ez pusztán számszakilag kétmillió új autót jelent. Segített az is, hogy a kormány bővítette a rövidített munkaidő alkalmazhatóságának futamidejét, aminek köszönhetően az iparág megtakaríthatta a tömeges elbocsátások magas költségeit.
2009.12.31. 10:45
 
 
A Forma-1-et megint kitünteti a királynő
Ismét szerepel Forma-1-es bajnok, színész és veterán rocker a brit uralkodói elismerésekben, köztük lovagi címben részesülők a csütörtökön közzétett újévi listáján, a mostanában nem túl népszerű bankárokat azonban ezúttal sem érdemesítette nagy számban magas kitüntetésre II. Erzsébet királynő. A 979 nevet tartalmazó idei újévi listára felkerült Jenson Button, a Forma-1-es autóverseny-sorozat 2009-es szezonjának 29 esztendős brit világbajnoka, aki a Brit Birodalom Rendjének Tagja (MBE) címmel egészítheti ki névjegyét az újév első napjától. Volt csapatfőnöke, Ross Brawn is az uralkodó elé járulhat; ő a Brit Birodalom Rendjének tisztje (OBE) cím birtokosa.
2009.12.31. 10:45
 
 
Szesztilalom a világ egyik legnagyobb szilveszteri mulatságán
Alkoholtilalmat rendeltek el az ausztráliai Sydney kikötőjében, ahol másfél millió ember részvételével tartják a világ egyik legnevezetesebb szilveszteri partiját. "A cél nem az, hogy elrontsuk az embereket örömét, hanem az, hogy garantáljuk mindenki biztonságát" - mondta Andrew Scipione rendőrfőnök, utalva arra, hogy a korábbi években újra és újra verekedésekhez, erőszakcselekményekhez vezetett a túlzott alkoholizálás. A legelszántabb bulizók már csütörtök hajnalban kimentek a kikötőbe, hogy a legjobb helyről nézhessék a világ egyik leglátványosabb szilveszteri mulatságát, amelynek fénypontja az éjféli - közép-európai idő szerint 14 órai - tűzijáték.
2009.12.31. 10:15
 
 
Szekeres: konkrét tervekkel áll elő az MSZP a parlamenti kampányban
Konkrét tervekkel áll elő az MSZP a parlamenti kampányban - nyilatkozta a Népszabadság csütörtöki számában Szekeres Imre, a Magyar Szocialista Párt elnökhelyettese, aki a korrupcióról és a párt helyzetéről is beszélt. Az Ez nem mennyország, de nem is a pokol című interjúban a tervek közül néhány "címszót" említett: a munkanélküli segély időtartamának meghosszabbítását, a munkanélkülivé váló pályakezdő diplomások segítését. Szintén a program része egy új nyugdíjkorrekciós program indítása és a családi pótlék emelése az infláció mértékének megfelelően, miként az is, hogy a gazdaság teljesítményétől függően négy év alatt 12-15 százalékkal emelkedjenek a reálbérek.
2009.12.31. 10:15
 
 
Az amerikai hírszerzés tudta, hogy az al-Kaida karácsonyi meglepetésre készül
Az amerikai hírszerzés tudta, hogy az al-Kaida nemzetközi terrorhálózat "karácsonyi meglepetésre készül", de a felderítés nagyon bizonytalan jelzéseket kapott, így nem "állt össze az a kép", ami előre jelezte volna a Delta-Northwest gépe elleni merényletkísérletet - jelentette ki egy magas rangú amerikai hírszerző tiszt a CBS televíziós állomásnak szerdán. A névtelenséget kérő nyilatkozó elmondta: hogy az elhárítási és nyomozó ügynökségek között működő Nemzeti Terrorizmusellenes Központ, amely a nemzetközi szervezetekhez köthető feltételezett terroristák listáját kezeli, naponta 8 ezer bejelentést kap.
2009.12.31. 10:00
 
 
Továbbra is 272 forintos euró közelében ingadozik forint
Alig változott a forint árfolyama, továbbra is 272 forintos euró környékén ingadozik: az eurót 272,52 forinton jegyezték csütörtök délelőtt kilenc órakor a bankközi kereskedelemben. Szerdán délután négy órakor 271,82 forinton állt a jegyzés. A dollárt 189,07 forinton jegyezték 1,4413 dolláros euró árfolyam mellett az előző délutáni 190,13 forint 1,4290 euró/dollár után. A svájci frank jegyzése 183,38 forint 182,93 forint után, 100 japán jent 205,26 forint 205,56 forint után. A forgalom változatlanul alacsony, a piacon alig érzékelhető mozgás.
2009.12.31. 10:00
 
 
Elfogatóparancsot adtak ki egy bolíviai ellenzéki ellen
Elfogatási parancsot adott ki helyi idő szerint szerdán a bolíviai igazságszolgáltatás Evo Morales szocialista elnök volt választási ellenfele, Manfred Reyes Villa ellen, aki korábban Cochabamba tartomány jobboldali kormányzója volt. A hatóságok adócsalással és választási csalással gyanúsítják. Reyes Viala többször hangoztatta, hogy politikai indíttatású jogi meghurcolás áldozata. Két hete fellelhetetlen, de állítólag Bolíviában tartózkodik és telefonon érintkezik a médiával.
2009.12.31. 10:00
 
 
Kevéssé ragályos és legtöbbször enyhe lefolyású a H1N1-influenza
Minden magas lázzal, izomfájdalommal járó H1N1-fertőzésre négy olyan megbetegedés juthat, amelynél nincsenek komoly tünetek - jelentették francia járványügyi szakértők csütörtökön. Egy, a New England Journal of Medicine című orvosi szaklapban megjelent másik tanulmány szerzői pedig egy a nyolchoz számítják annak esélyét, hogy elkapjuk a H1N1-et, ha otthonunkban valaki megfertőződött. Az utóbbi tanulmányt a londoni Imperial College kutatói készítették az amerikai járványügyi központtal közösen. A fertőzési mintázatot 216 betegnél és mintegy 600 hozzátartozójuknál elemezték. A családtagoknak csak mintegy 13 százaléka kapta el a H1N1-vírust.
2009.12.31. 09:15
 
 
Semjén: a Fidesz-KDNP szövetséget az országépítés eszközének tekintjük
Fidesz-KDNP koalíció lesz, nem hagyják, hogy a Benes-dekrétumok hatályban maradjanak, visszaállítják az egyházi iskolák egyenlő támogatását - nyilatkozta Semjén Zsolt, a KDNP elnöke a Magyar Hírlap csütörtöki számában. Szavai szerint "a hatalmat, amint a Fidesz-KDNP szövetséget is, az országépítés eszközének tekintjük, és élni is fogunk vele. Tisztában vagyunk vele, hogy a választások után kutya kemény időszak következik". A szlovák nyelvtörvényt a magyar diplomácia csődjének, az Európai Unió szégyenének nevezte. Az európai gyakorlattal és a józan ésszel ellentétesnek nevezte Semjén Zsolt azt, hogy a népszámlálási kérdésekben nem szerepel a vallási hovatartozás.
2009.12.31. 09:00
 
 
Teréz anya és Katharine Hepburn is bélyegre kerül
A Nobel-díjas Teréz anya és az Oscar-díjas Katharine Hepburn előtt is azzal tiszteleg az amerikai posta, hogy jövőre bélyegen örökíti meg arcképüket. Az amerikai posta minden évben kibocsát hasonló megemlékező jellegű bélyegsorozatokat, amivel híres emberek, helyek és intézmények előtt tiszteleg. Ezek a sorozatok csupán korlátozott példányban látnak napvilágot, ezért a gyűjtők nagy becsben tartják őket. A jövő évben többek között Gene Autry, az éneklő cowboy, az 1920-as évektől az 1960-as évekig fennálló Néger Liga (Negro Leagues) afroamerikai baseballsztárjai és Winslow Homer amerikai tájképfestő is bélyeget kap.
2009.12.31. 08:15
 
 
Spielberg és Kidman is osztja majd az Arany Glóbuszokat
Steven Spielberg, Nicole Kidman és az Avatar sztárja, Sam Worthington is csatlakozott azokhoz a hírességekhez, akiknek kezéből a győztesek átvehetik januárban az Arany Glóbusz-díjakat. A hollyoodi külföldi újságírók szövetsége január 17-én tartja meg a 67. ünnepélyes díjkiosztását a Beverly Hilton Hotelben. Az Arany Glóbusz-díjak átadására Hollywood színe-java vállalkozott. A listán szerepel Jennifer Aniston, Halle Berry, Julia Roberts, Mickey Rourke, Colin Farrell, Leonardo DiCaprio és Robert De Niro is.
2009.12.31. 08:00
 
 
A legtöbb termék esetében 10 százalékkal emelkedik a jövedéki adó
Tíz százalékkal drágul január elsejétől a jövedéki adó hatálya alá eső termékek többsége. A Pénzügyminisztérium tájékoztatása szerint a benzin esetében 10 százalékkal, a gázolajnál 8 százalékkal emelkedik a közteher mértéke. Az MTI számítása szerint így a benzin mintegy 14 forinttal, a gázolaj pedig 9 forinttal kerül majd többe a jövő év első napjától. A cigaretta 8 százalékkal drágulhat a változások hatására, míg a szivarok esetében nem emelkedik a jövedéki adó. A módosítás nem érinti a szőlőből készült borokat sem, azonban a többi alkoholterméknél, így a sör, a pezsgő valamint a tömény szesz és a gyümölcsbor esetében 10 százalékkal emelkedik a jövedéki adó mértéke.
2009.12.31. 08:00
 
 
A Chelsea 49 millió eurós veszteséggel zárta a 2009-es évet
Az angol labdarúgó-bajnokságban jelenleg listavezető Chelsea 49 millió eurós veszteséggel zárta a 2009-es esztendőt. A londoni klub így is javított tavalyi mérlegén, ugyanis egy évvel korábban 73,5 milliós deficittel zárt. Ez sorozatban a negyedik év amikor negatív mérleget könyvelhetett el az egyesület. A veszteség elsősorban abból fakad, hogy a Chelsea minden átigazolási időszakban milliókat költ új játékosok megvételére amióta Roman Abramovics a tulajdonos. Bruce Buck elnök szerint ugyanakkor az a cél, hogy rövid időn belül "önellátóvá" váljon az egyesület.
2009.12.31. 07:45
 
 
A GfK szerint 9 százalékkal csökkenhetett 2009-ben a háztartások fogyasztása
Előrejelzések szerint 2009-ben akár 9 százalékkal is alacsonyabb lehetett a háztartások fogyasztása az előző évinél, és rövid távon nem várható jelentős javulás - nyilatkozta a Népszava csütörtöki számában Kozák Ákos, a GfK Hungária Piackutató Intézet ügyvezető igazgatója. A magyar háztartások ma átlagosan minden 100 forintból 25-27 forintot élelmiszerre költenek, ellentétben a legtöbb nyugat-európai országgal, ahol ez az összeg 15 forint körül van - mondta Kozák Ákos. Megemlítette, hogy a fogyasztói közhangulat az elmúlt hónapokban nem tükrözte a tényleges adatokat. A nyár végén és ősszel a háztartások bizakodóbbak voltak, mint ahogyan arra a valós helyzet alapján számítani lehetett volna.
2009.12.31. 07:30
 
 
Újabb két H1N1 érintett beteg hunyt el Szegeden
Újabb két ember halálában játszott szerepet a H1N1 vírus Szegeden; egy férfi és egy krónikus veseelégtelenségben szenvedő nő vesztette életét - közölte a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központja szerdán. A tájékoztatás szerint ezzel már két férfi- és öt női beteg, valamint egy gyermek halála hozható kapcsolatba a H1N1 vírussal. Jelenleg tíz férfit, kilenc nőt és tizenegy gyermeket ápolnak H1N1 érintettséggel Szegeden, heten vannak lélegeztető-gépen. Eddig összesen 321 főt vettek fel influenzaszerű tünetek miatt a klinikai központ intézményeibe, közülük 165 bizonyult H1N1 pozitívnak. Hét betegnél a vizsgálat még tart.
2009.12.31. 07:15
 
 
Kovacsics Anikó lett az év kézilabdázója
A szurkolók szavazatai alapján Kovacsics Anikót, a Győri ETO KC irányítóját választották az év kézilabdázójának, míg az év edzője az MKB Veszprém csapatát irányító Mocsai Lajos lett. Ezt a Nyíregyházán rendezett Kézilabda Gála zárásaként jelentették be. Az eseményen fellépett a tíz évvel ezelőtt Bajnokok Ligáját nyert Dunaferr női együttese is. A többek között Radulovics Bojanával, Kocsis Erzsébettel és Balogh Beatrixszel felálló újvárosiak 14-11-re győzték le az ismert közszereplőkkel megerősített Médiacápák fantázianevet viselő alakulatot. Ezt követően az edzők és játékvezetők meccse következett. Az est fő eseménye a Királyok-Ászok mérkőzés volt. A vegyescsapatokat a közönség állította össze.
2009.12.30. 21:45
 
 
Több mint 1.300 kilométer közút felújítása kezdődik meg jövőre
Több mint 1.300 kilométer mellékút felújítása kezdődik meg 2010-ben a Regionális Operatív Programok (ROP) 2009-2010-es akciótervének keretében - közölte a Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium. A 2009-2010-es akcióterv kerete várhatóan eléri az 50 milliárd forintot - emeli ki a minisztérium. A tárca közleményében rámutatott: még tart a ROP 2007-2008-as akciótervének megvalósítása, jelenleg 177 kilométeren folynak még munkák, amelyek legkésőbb 2010 tavaszán fejeződnek be. A KHEM közleménye szerint a Regionális Operatív Program keretében megvalósuló négy- és öt számjegyű utak felújításánál a projektgazda szerepét a Magyar Közút Nonprofit Zrt. tölti majd be.
2009.12.30. 21:45
 
 
Az MSZP számára a nyugdíjasoké az egyik legfontosabb társadalmi csoport
Az MSZP számára az egyik legfontosabb társadalmi csoport a nyugdíjasok közössége - mondta Mesterházy Attila, a párt alelnöke, miniszterelnök-jelöltje, miután megbeszélést folytatott Schmuck Andorral, a Tisztelet Társasága elnökével. Mesterházy közölte: az MSZP választási ígéreteiben kiemelt hangsúlyt kapnak majd a nyugdíjasok. Kérdésre elmondta: több pont is szimpatikus számára a Tisztelet Társasága javaslataiból. Ezek közül példaként említette azt, mely szerint a fiatalok csak az után szerezhetnék meg diplomájukat, képesítésüket, ha előbb végeztek valamilyen közösségi munkát. Arra a kérdésre, hogy jövőre jobb vagy rosszabb lesz-e a nyugdíjasoknak, Mesterházy úgy reagált: erre nagyon nehéz egyértelmű választ adni.
2009.12.30. 21:30
 
 
Orbán: teljes megújulásra lesz szüksége Magyarországnak 2010-ben
Orbán Viktor szerint Magyarországnak teljes megújulásra lesz szüksége 2010-ben. A Fidesz elnöke ezt a honlapjára szerdán felkerült újévi köszöntőjében mondta. Az egyperces videóban Orbán Viktor úgy fogalmaz: az újév mindig magával hozza az új kezdet lehetőségét is, alkalmat ad arra, hogy "megfogalmazzuk, mit hibáztunk el, mit kellene a jövőben másképpen tennünk". Véleménye szerint Magyarországnak sok mindenben változnia kell. Mint mondta, az új kezdet magával hozhatja a teljes újrakezdést, a teljes megújulást is, és szerinte Magyarországnak éppen erre, a teljes megújulásra lesz szüksége a 2010-es évben.
2009.12.30. 21:30
 
 
Elpusztult a világ egyik legöregebb zsiráfja
Elpusztult a világ egyik legöregebb zsiráfjaként számon tartott Morefu, a 24 esztendős példány az alabamai Birmingham állatkertjének lakója volt. A szakértők szerint a zsiráfok általában 13 évig élnek, ám fogságban akár 25 éves kort is elérhetik. Morefu, akinek neve szuahéliül "hosszú"-t jelent, 1985-ben került az észak-amerikai állatkertbe. Több mint 5 méter magas volt, súlya elérte az egy tonnát. Az utóbbi időben számos betegséggel küzdött, és mivel állapota csak rosszabbodott, az állatkert állatorvosa végül elaltatta. Az állatkertekből és akváriumokból adatokat gyűjtő Nemzetközi Fajnyilvántartó Rendszer adatbázisából derült ki, hogy Morefu volt a legöregebb hím zsiráf Észak-Amerikában.
2009.12.30. 21:15
 
Állítólag elhagyta Teheránt az iráni ellenzék két legfőbb vezetője
Elhagyta Teheránt, és egy észak-iráni városba utazott az iráni ellenzék két vezetője, Mir-Hoszein Muszavi és Mehdi Karubi - jelentette az IRNA iráni állami hírügynökség. Karubi fia azonnal cáfolta a hírt. Az IRNA jelentése szerint a két korábbi elnökjelölt a Kaszpi-tenger partján elterülő Mazanderan tartományban, Kelar-Abad városában van. A hírügynökség azt írta, a két politikus kénytelen volt elmenekülni Teheránból, mert az emberek a megbüntetésüket követelték, mivel mindketten "főszerepet vállaltak a (júniusi elnök)választás után az erőszak szításában". A legtöbb szavazatot a hivatalos eredmény szerint Mahmúd Ahmadinezsád elnök szerezte. Muszavi és Karubi a régi-új elnök kihívói voltak.
2009.12.30. 21:00
 
 
Kirúgták állásából a királynőn viccelődő angol rádiós műsorvezetőt
Kirúgtak állásából egy angol rádiós műsorvezetőt, aki unalmasnak nevezte II. Erzsébet brit királynő hagyományos karácsonyi beszédét, majd viccelődni kezdett az angol királyi ház turisztikai vonzerején. Tom Binns elmondása szerint tévedésből kezdték el végig leadni a királynő beszédét, és amikor erre rájött, valahogy megpróbált kibújni a helyzetből. Végül megszakította a közvetítést, és azt mondta, a beszédről csak egy szó jut eszébe: az unalmas. Binns ezután azon kezdett viccelődni, hogy a királyi családot sok brit az ország fontos turisztikai vonzerejének tartja, pedig a franciák is szépen vonzzák a látogatókat, annak ellenére, hogy ők lefejezték a királyaikat.
2009.12.30. 20:15
 
 
Jégkorong Magyar Kupa: a Dunaújváros győzött a döntőben
A hazai pályán játszó Dunaújváros nyerte a jégkorong Magyar Kupát, miután a szerdai fináléban 6-1-re legyőzte az Újpestet. Hamburger Hungária Magyar Kupa, döntő: Dunaújvárosi Acélbikák.Docler-Újpest 6-1 (3-0, 1-1, 2-0). Gól: Azari (4., 30.), Magosi (7.), Papp (19.), Hegyi (47.), Tőkési (50.), illetve Kiss G. (23.) Az első játékrész elején két kontratámadásból vezetést szerzett a házigazda, ráadásul közvetlenül a szünet előtt tovább növelte az előnyét. A fordulás után hamar csökkentette hátrányát az Újpest és ettől feszültebb lett a hangulat, rengeteg volt a kiállítás. A meccs derekánál kockáztattak a fővárosiak, kettős emberelőnyük során még a hálóőrt is lehozták, ám ez megbosszulta magát.
2009.12.30. 19:45
 
 
Rekordszámú látogató volt a múzeumi nagyrendezvényeken 2009-ben
Együttesen több mint 600 ezer látogatót vonzottak az Oktatási és Kulturális Minisztérium (OKM) múzeumi nagyrendezvényei, a Múzeumok Éjszakája, a Múzeumok Őszi Fesztiválja és az idén első alkalommal megszervezett Múzeumok Őszi Éjszakája. A június 20-i Múzeumok Éjszakájának programjaira több mint 380 ezer látogató volt kíváncsi - közölte szerdán az OKM. Az első Múzeumok Éjszakáját 2003-ban pár ezren látogatták, tavaly azonban már 379 ezren vettek részt az eseményen.
2009.12.30. 19:45
 
 
Lovaggá ütik Peter Jackson filmrendezőt
Lovaggá ütik Peter Jacksont, A Gyűrűk Ura-trilógia Oscar-díjas új-zélandi filmrendezőjét. Sir Peter Jackson az indoklás szerint "a filmművészetnek tett szolgálataiért" kapja a lovagi címet, amelyet hagyományosan Új-Zéland brit uralkodója, II. Erzsébet szentesít. A J. R. R. Tolkien regénytrilógiája nyomán forgatott nagyszabású filmeposz összesen 17 Oscar-díjat kapott az Amerikai Filmakadémiától. Az Új-Zélandon forgatott produkció jelentősen hozzájárult a szigetország idegenforgalmának és filmiparának fellendüléséhez. Jackson jelenleg a trilógia előzményfilmje, A hobbit című kétrészes produkció előkészítésén dolgozik. A forgatás 2010-ben kezdődik Új-Zélandon - derült ki a stúdió szerdai, statisztákat toborzó hirdetéséből.
2009.12.30. 19:00
 
 
Az OMV a Mol-nál olcsóbban vállalta a kormányzati autók tankolását
Az OMV nyerte a kormányzati szervek egységes tankolására kiírt tendert, mivel az osztrák olajipari társaság minden üzemanyag-kategóriában 2-3 forinttal nagyobb kedvezményt ajánlott a Mol-nál - közölte Szollár Domokos. A kormányszóvivő közleményében hangsúlyozza: a december 19-én aláírt keretszerződés 50 millió liter üzemanyag beszerzésére ad lehetőséget legfeljebb egy éves időtartamra. A nyertes a mindenkori kiskereskedelmi árhoz képest ad kedvezményt, amelynek állandó a mértéke. A közbeszerzés során az ajánlati ár volt a legfontosabb, 70 százalékos súllyal szereplő bírálati szempont.
2009.12.30. 18:15
 
Afgán elnöki tanácsadó: civilek haltak meg a NATO-légicsapásban
Ártatlan civilek vesztették életüket az afgán elnök által megbízott vizsgálóbizottság megállapítása szerint a hétvégén Kelet-Afganisztánban egy NATO-légitámadásban. Aszadulla Vafa, a bizottság vezetője - Hamid Karzai elnök főtanácsadója - szerdán közölte: tíz ártatlan civil halt meg a légicsapásban szombaton a Pakisztánnal szomszédos Kunar tartományban egy faluban. Az áldozatok között nyolc gyerek van, 12-14 évesek - mondta, igaz, elismerte, hogy az áldozatokat eltemették, mire a delegáció a helyszínre ért. Folyik egy másik vizsgálat is az ügyben, ezt a NATO és az afgán hatóságok közösen vezetik. NATO-illetékesek közlése szerint a légicsapás áldozatai fiatal férfiak, kivétel nélkül felkelők.
2009.12.30. 17:45
 
 
Gasparovic: nem jó a szlovák-magyar viszony
Ivan Gasparovic szerint nem jó a szlovák-magyar viszony, s ezért a helyzetért nagymértékben a Magyar Koalíció Pártja (MKP) viseli a felelősséget. "Ha azt mondanám, hogy nem rossz a szlovák-magyar viszony, akkor valószínűleg hazudnék. Mindenki tudja, hogy ez nem így van. Nyíltan meg kell mondani, hogy bár mindketten tagjai vagyunk az Európai Uniónak, a NATO-nak, az ENSZ-nek, s bár együttműködünk a Visegrádi Négyek keretén belül, a kapcsolatok nem jók" - jelentette ki a szlovák államfő a TARS hírügynökség által szerdán nyilvánosságra hozott interjúban. "Megengedem magamnak, hogy kimondjam: ezen nem jó kapcsolatokért nagy felelősséget viselnek a mai MKP-t alkotó pártok" - vélekedett Gasparovic.
2009.12.30. 17:45
 
 
Szilveszterezzen kolostorban
Kolostori szilveszterezésre invitálja a nyugalomra vágyókat egy klastrom Lengyelországban. Tavaly 60 vendég élt a lehetőséggel és választotta 3 napos évvégi programul Tyniec Benedek rendi apátságát. A dél-lengyelországi monostor a Visztula fölé magasodik sziklaormon, napi 80 zlotyba - 5 ezer forintba - kerül az ellátás. A "kolostortor" a vendégek számára azonos a szerzetesekével, nem kerül semmilyen különlegesség a tányérokra, és nincs szilveszter éjféli tűzijáték meg egyéb duhajkodás. Pezsgő helyett éjfélkor teát kap mindenki.
2009.12.30. 17:30
 
 
Fico: csökkenteni lehet a kilengéseket a szlovák-magyar kapcsolatokban
Robert Fico bízik abban, hogy a szlovák és a magyar fél a jövő évben értelmesen fog viselkedni, s ezzel képes lesz a minimumra csökkenteni az esetleges kilengéseket a kétoldalú kapcsolatokban. A szlovák miniszterelnök a TASR hírügynökség által nyilvánosságra hozott interjújában úgy vélekedett, hogy egyes politikusok nem megfelelő nyilatkozatait azonban nem lehet megakadályozni. "A vita minden bizonnyal nagyon élénk lesz azt követően, hogy kormányzati pozícióba kerül a Fidesz, mert bármilyen nyilatkozatot is tesz Orbán Viktor, akár mint miniszterelnök, vagy ha ne adj isten valamilyen konkrét lépésekkel jönne elő, kötelességünk lesz védeni a Szlovák Köztársaság nemzeti érdekeit, de művelt, európai módon" - hangoztatta Fico.
2009.12.30. 17:00
 
Jégkorong Magyar Kupa: a Miskolcé a bronzérem
A Miskolci Jegesmedvék szerezték meg a bronzérmet a jégkorong Magyar Kupában, miután szerdán 6-3-ra nyertek a Ferencváros ellen Dunaújvárosban. Hamburger Hungária Magyar Kupa, a 3. helyért: Miskolci Jegesmedvék-FTC Trio Trend 6-3 (1-2, 4-1, 1-0). Gól: Cizek (14., 36.), Sijka (23.), Sike (34.), Fekecs (37.), Maklári (57.), illetve Kauttonen (12.), Hegyi (19.), Jánosi (30.).
2009.12.30. 16:45
 
 
Nem egyformán ártalmasak a gyorséttermi menük
Azoknál az amerikai nőknél, akik rendszeresen hamburgert vagy olajban sült csirkét fogyasztottak, jóval nagyobb eséllyel alakult ki 2-es típusú diabétesz, mint azoknál, akik más típusú gyorsételt részesítettek előnyben - közölték vizsgálati eredményüket bostoni kutatók. A tíz évig tartó követéses felmérésben 44 072 fekete nő vett részt. A kutatókat nem lepte meg, hogy azok között, akik rendszeresen gyorséttermi menüt ettek - a hamburgertől a kínai kosztig -, sokkal nagyobb volt a túlsúlyosak aránya. A vizsgálat tíz éve alatt 2873 nőnél alakult ki kettes típusú cukorbetegség, nagyobb valószínűséggel azoknál, akik inkább hamburgert vagy olajban sült csirkét ettek, mint azoknál, akik más jellegű gyorsételeket, például sült halat vagy kínai ételt.
2009.12.30. 16:00
 
 
Stratégiai Szövetség: nem érkezett meg a kórházak hatmilliárdos támogatása
Nem érkezett meg az egészségügyi intézményekhez az a hatmilliárd forintos többlettámogatás, amelyről még októberben egyezett meg a szaktárca a szakmai szervezetekkel - közölte a Stratégiai Szövetség a Magyar Kórházakért Egyesület. Az egészségügyi tárca hétfőn közölte, hogy átutalták az összeget, amelyet az intézmények 2010. január elsejétől használhatnak fel. A Stratégiai Szövetség szerint a hatmilliárd forint intézményenként körülbelül 3-4 napos ellátmánynak megfelelő összeg. A kórházak jelenlegi anyagi helyzetében ez csak "csepp a tengerben", a 100 milliárdos adósság állományból nem old meg semmit.
2009.12.30. 15:45
 
Londoni elemzők: egyensúlyba kerülhet az idei magyar folyómérleg
Egyensúlyba kerülhet az idén a magyar folyó fizetési egyenleg - jósolták londoni feltörekvő piaci elemzők a vártnál sokkal nagyobb többletet mutató harmadik negyedévi mérlegadatok szerdai ismertetése után. Az MNB közlése szerint a harmadik negyedévben 698 millió euró többlettel zárt a folyó fizetési mérleg. Az előzetes londoni konszenzus átlagosan zéró körüli folyó egyenleget valószínűsített a vizsgált időszakra, de a legderűlátóbb citybeli elemzők sem vártak 300-400 millió eurónál nagyobb többletet a harmadik negyedévre.
2009.12.30. 15:30
 
 
A BKV-szakszervezetek január 12-étől határozatlan idejű sztrájkot hirdettek
Január 12-e nulla órától határozatlan idejű BKV-sztrájkot hirdetett több szakszervezet, mivel a szerdai egyeztetésen sem született megállapodás a kollektív szerződésről - mondta Nemes Gábor, a sztrájkbizottság szóvivője. A BKV menedzsmentje érthetetlennek tartja, hogy miért nem írnak alá a szakszervezetek egy olyan kollektív szerződést, amely azokat a pontokat tartalmazza, amelyben eddig már megegyezés született. A sztrájkfelhíváshoz eddig 11 szakszervezet csatlakozott, ez Nemes Gábor elmondása szerint a BKV dolgozóinak 65-70 százalékát jelenti. Az egyeztetés a kollektív szerződésről 12 órától ugyan folytatódik, de Nemes szerint nem várható, hogy megegyezés születik, mivel nem közelednek az álláspontok.
2009.12.30. 15:00
 
 
VPOP: kiemelkedő eredmények a gazdasági bűncselekmények felderítésében
Több olyan gazdasági bűnügyet is felderített a vám- és pénzügyőrség az idén, amellyel az elkövetők milliárdos kárt okoztak az államnak - közölte a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnokságának (VPOP) szóvivője. Sipos Jenő tájékoztatása szerint a legtöbb büntetőeljárás számviteli rend megsértésének gyanúja miatt folyik a VPOP-nál, a második leggyakoribb bűncselekmény az adócsalás, amelyhez kapcsolódóan több ügyben felderítettek pénzmosást is.
2009.12.30. 15:00
 
 
Újabb törvényt küldött vissza megfontolásra az államfő
Megfontolásra visszaküldte az Országgyűlésnek a Közbeszerzési és Közérdekvédelmi Hivatalról szóló törvényt Sólyom László köztársasági elnök - közölte a Köztársasági Elnöki Hivatal szerdán az MTI-vel. A közlemény szerint az államfő azért nem írta alá a jogszabályt, mert többek között nem értett egyet azzal, hogy a törvény egyes rendelkezései 2009. december 31-e és 2011. január 1-e között hat különböző időpontban lépnek hatályba. Sólyom László szerint a jogszabályok ilyen gyors és bonyolult változása veszélyezteti a hatékonyságot, megnehezíti a jogkövető magatartást, valamint az átlátható és ellenőrizhető jogalkalmazást. Döntéséről és annak indokairól levélben tájékoztatta az Országgyűlést.
2009.12.30. 14:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883[1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista