2020. július 2., csütörtök - Ottó
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
Tízmilliárd dolláros segélyt javasoltak Haitinek az adományozók
Tízmilliárd dollár értékű nemzetközi újjáépítési segélyt javasolt a földrengés sújtotta Haiti számára a szomszédos Dominikai Köztársaság elnöke az adományozó országok képviselőinek első tanácskozásán. Miközben Haitiba továbbra is áramlanak a nemzetközi segélyszállítmányok, az adományozók - külföldi országok és nemzetközi szervezetek - képviselői a Dominikai Köztársaság fővárosában, Santo Domingóban helyi idő szerint hétfőn már a hosszabb távú újjáépítésről és annak költségeiről ejtettek szót. A múlt keddi, a Richter-skála szerinti 7-es erősségű földrengésben az eddigi adatok szerint több mint 70 ezer ember meghalt, 250 ezer megsérült, másfél millióan pedig hajléktalanná váltak.
2010.01.19. 10:00
 
 
Először képviselte hivatalosan nagyanyját Vilmos herceg Új-Zélandon
Először képviselte hivatalosan Erzsébet királynőt Vilmos herceg hétfőn Új-Zélandon. A brit trónörökös, Károly herceg elsőszülött fiát sikítozó, kiabáló tinédzserek és néhány demonstráló fogadta Wellingtonban. Vilmos herceg a várakozásokkal ellentétben nem egy hölgy kíséretében érkezett, hanem egy kivivel, Új-Zéland nemzeti madarával. Gyakran nevezik így külföldön magukat az új-zélandiakat is. "Ez az én kivi-randevúm" - mondta nevetve a leendő trónörökös.
2010.01.19. 09:30
 
 
Evolúciós előnnyel jár a monogámia
A monogám kapcsolat jelentős evolúciós előnyökkel jár mindkét fél számára - vélik kutatók. A férfiak biztosabbak lehetnek abban, hogy a közös gyerekek saját utódaik, míg a nők számíthatnak arra, hogy a biztos származás előnyére válik gyermekeiknek. Akadnak olyan helyzetek, amelyekben matematikailag kimutatható, hogy jobb stratégia a monogámia. Egyértelműen előnyös a monogámia például akkor, ha szűkösen áll rendelkezésre megművelhető föld: túl kockázatos ugyanis kevéske földet sok utód közt felosztani.
2010.01.19. 09:30
 
 
2,4 százalékkal csökkent 2009 január-novemberben a reálkereset
A reálkeresetek - a fogyasztói árak 4,1 százalékos növekedése mellett - 2009 január-novemberben 2,4 százalékkal maradtak el az egy évvel korábbitól - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden. A legalább 5 fős vállalkozásoknál és a költségvetési intézményeknél a számviteli nyilvántartások alapján jelentett bruttó átlagkeresetek 2009 első tizenegy hónapjában 0,5 százalékkal, a nettó átlagkeresetek 1,6 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbit. A versenyszférában 0,3 százalékkal emelkedett; a költségvetési szférában - döntően a 13. havi juttatás kifizetési szabályainak változása miatt - 8,7 százalékkal csökkent a reálkereset az előző év azonos időszakához viszonyítva.
2010.01.19. 09:15
 
 
A rákkal küzdő Dennis Hopper válik ötödik feleségétől
A rákbetegsége miatt ágyhoz kötött Dennis Hopper bejelentette, hogy elválik ötödik feleségétől, Victoria Duffy színésznőtől. Az amerikai filmsztár szóvivője azzal magyarázta a szakítást, hogy a párnak "sok gondja volt, és most már mindketten békét és nyugalmat akarnak". A 73 éves Hopper a múlt hét végén nyújtotta be a válási papírokat. A színész prosztatarákja miatt kemoterápiás kezelés alatt áll, de szóvivője szerint "tiszta tudattal" döntött a válásról. A 42 éves Duffynak és Hoppernek van egy hatéves kislánya.
2010.01.19. 09:15
 
 
Sok helyen síkosak az utak, néhol még havazik az országban
Sok helyen jég és hókása nehezíti a közlekedést az ország útjain; néhol még havazik - közölte a Útinform kedd reggel. A Útinform szerint a Dél-Alföldön, a Kisalföldön, a Dunántúl középső területein, a Bakonyban, a Vértesben, Veszprém környékén, a Balaton felvidéken és a Mecsekben még esik a hó. Az utak általában havasak, hókásásak és síkosak, a lehűlés miatt pedig sok helyen lefagyásra is számítani kell. Bár a havat mindenhol takarítják, ennek ellenére nagy a csúszásveszély - közölte az Útinform.
2010.01.19. 08:15
 
 
Skócia Nagy-Britannia legszomjasabb része
Évente 46 liter tömény szeszes italt hajt fel egy skót felnőtt, ami fejenként 12,2 liter tiszta szesznek, vagy 130 palack bornak felel meg - derült ki egy felmérésből. A skót kormány adatai szerint a mennyiség nem emelkedett 2005 óta, de így is Skócia Nagy-Britannia legszomjasabb része, egynegyeddel többet isznak lakosai, mint Angliában és Walesben. A skót egészségügyi minisztérium szerint az utóbbi évtizedekben megemelkedett skót szeszfogyasztás fő oka, hogy 70 százalékkal olcsóbbak lettek az alkoholos italok. Emiatt példátlanul súlyos gond az egészségügynek az italozással összefüggő betegségek kúrálása, de a szesz jócskán hozzájárul a bűnözéshez és a gazdasági termelékenyég gyengüléséhez is.
2010.01.19. 08:00
 
 
Erdei: jövőre fellendülhet a magyar bankszektor jövedelmezősége
A magyar bankszektor jövedelmezősége idén alacsony lesz, jövőre azonban jelentősen fellendülhet - mondta Erdei Tamás, a Magyar Bankszövetség elnöke hétfő este a Reuters brit hírügynökségnek. Erdei az idei évre várt alacsony jövedelmezősséget többek között azzal indokolta, hogy lassú marad a gazdasági talpraállás üteme. A bankszövetség elnöke megjegyezte, hogy a csaknem két évtizede legsúlyosabb magyarországi gazdasági visszaesés alatt a magyarországi bankok rekord mennyiségű pénzt tettek félre, hogy megvédjék magukat a nemteljesítő hitelektől, amelyek aránya várhatóan 6-8 százalék körül tetőzik.
2010.01.19. 07:15
 
 
Obama január 27-én mondja el beszédét az USA helyzetéről
Barack Obama amerikai elnök január 27-én mondja el az Egyesült Államok helyzetéről szóló szokásos elnöki beszédet a kongresszusban, február elsején pedig beterjeszti a 2011-es pénzügyi évre szóló költségvetési tervezetét - közölte a washingtoni Fehér Ház. Jóllehet az elnök tavaly január 20-i hivatalba lépése után egy hónappal beszédet mondott a törvényhozás két háza előtt, a beiktatástól eltelt idő rövidsége miatt Washingtonban azt nem sorolják Obama "saját" évértékelő beszédei közé, hanem a mostani lesz az elnök első ilyen felszólalása.
2010.01.19. 07:15
 
Egy kicsi mozgás mindenkinek kell
Elmúltak az ünnepek, ideje leadni a fölösleges kilókat.
2010.01.18. 23:19
 
 
Port-au-Prince olyan, mintha atomtámadás érte volna
Port-au-Prince egy olyan városra emlékeztet, amelyet atomcsapás ért - jelentette ki hétfőn Kenneth Merten, az Egyesült Államok haiti nagykövete a CNN-nek nyilatkozva. Merten az amerikai hírtelevízióban elmondta, hogy vidéken is több várost szinte a földdel tett egyenlővé a legkevesebb 70 ezer halottat követelő január 12-i földrengés. Közlése szerint a nemzetközi segélycsapatok 75 embert mentettek ki a romok közül. Hétfőn további 2 ezer tengerészgyalogost várnak Haitira, akik a fosztogatók megfékezésére vethetők be. A Pentagon közlése szerint már mintegy 7 ezer amerikai katona van Haitin.
2010.01.18. 22:00
 
 
Rohammunkában dolgoznak a magyar segélycsoportok Haitiban
Folyamatosan, még éjszaka is dolgoznak Haitiban a magyar mentőcsoportok munkatársai - közölte hétfőn az MTI-vel a Magyar Református Szeretetszolgálat és a Magyar Baptista Szeretetszolgálat. A baptisták két részre váltak, az egyik csoport Port-au-Prince-ben, egy klinikán már éjjel is műtéteket végez. Sok az amputálás, mert a beérkező betegek sérüléseinek 90 százaléka a végtagokat érinti, de folyik helyreállítás is. A másik csoport mozgó mentőként a főváros peremkerületeit járja. Az ő munkájukat az ENSZ hangolja össze a többi segélycsapatéval. Jól vannak, erőszakkal személyesen nem találkoztak, inkább hálát tapasztaltak - mondta el róluk Révész Szilvia.
2010.01.18. 22:00
 
 
A közös gázvezetékről is tárgyalt Bajnai és Kosor Zágrábban
Az év végére elkészülhet, a jövő év közepétől pedig már teljes kapacitással üzemelhet a Magyarországot és Horvátországot összekötő gázvezeték, amely éves szinten 6-6,5 milliárd köbméter földgáz szállítására alkalmas - közölte Bajnai Gordon kormányfő a horvát miniszterelnökkel folytatott hétfői tárgyalásait követően Zágrábban sajtótájékoztatón. Jadranka Kosor és a magyar miniszterelnök a horvát fővárosban főként gazdasági témákról, elsősorban az energiabiztonság erősítését szolgáló közös gázvezeték-összeköttetésről tárgyalt, és napirendre került Horvátország tervezett európai uniós csatlakozása is.
2010.01.18. 21:30
 
 
Afrika Kupa: hiába győzött Mali, Angola és Algéria a továbbjutó
Mali válogatottja ugyan 3-1-re legyőzte a malawi csapatot hétfőn, de az A csoportból az egymással döntetlent játszó Angola és Algéria jutott tovább a negyeddöntőbe a labdarúgó Afrika Kupán. A csoport, 3. forduló: Angola-Algéria 0-0, Mali-Malawi 3-1 (2-0), g: Kanouté (1.), S. Keita (3.), Bagayoko (85.), illetve Russell (58.). A csoport végeredménye: 1. (és továbbjutott) Angola 5 pont, 2. (és továbbjutott) Algéria 4, 3. Mali 4, 4. Malawi 3. Azonos pontszám esetén az egymás elleni eredmény számít, s az Algéria-Mali mérkőzés 1-0-val zárult múlt csütörtökön.
2010.01.18. 21:15
 
 
Demonstrációt terveznek az eredetiségvizsgálók
Demonstrációt terveznek péntekre a gépjármű eredetiségvizsgálattal foglalkozó szervezetek, mivel szerintük a kormány jogszerűtlenül bontotta fel 2011. január végéig szóló szerződésüket. Balla Béla, az öt magyarországi eredetiségvizsgáló cég egyikének, az IHG Zrt.-nek a vezetője hétfőn elmondta: a budapesti Felvonulási tértől a Miniszterelnöki Hivatalhoz tartó tiltakozómenetükkel az ágazat mintegy háromezer munkahelyének megmentését, valamint a gépjármű-tulajdonosok költségeinek csökkentését is el szeretnék érni.
2010.01.18. 21:00
 
 
Férfi kézilabda Eb: tizenöt játékost nevez a kapitány
Tizenöt játékost nevez a keddi, franciák elleni első Európa-bajnoki mérkőzésre Csoknyai István, a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya. Az együttes hétfőn utazott el 17 játékossal Bécsújhelyre, ám az olimpiai bajnok elleni nyitányra ketten - Zubai Szabolcs és Putics Barna - nem öltöznek be. Kettejük közül egyikőjük még szerepet kaphat a kontinensviadalon. A magyarok kedden a franciákkal, szerdán a spanyolokkal, pénteken pedig a csehekkel találkoznak. A csoport első három helyezettje jut az innsbrucki középdöntőbe.
2010.01.18. 20:00
 
 
Örök megújulás címen nyílik kiállítás a nemzeti múzeum új szerzeményeiből
Az elmúlt 13 év szerzeményeiből mutat be az őskortól az európai uniós csatlakozásig átívelő válogatást a Magyar Nemzeti Múzeum; az Örök megújulás című időszaki tárlatot keddtől láthatja a nagyközönség. A kiállítás hétfői megnyitóján az intézmény főigazgatója, Kovács Tibor emlékeztetett a ma emberének felelősségére az elmúlt korok hagyatékának továbbadásában. Kiemelte: az új szerzeményekből összeállított tárlat annak a bizonyítéka, hogy "a társadalom nem feledkezett meg a nemzet múzeumáról". A kiállítást megnyitó Pálinkás József, a Magyar Tudományos Akadémia elnöke arra figyelmeztetett, hogy "az újdonságok mámorának kultúrájában" a társadalomnak nem szabad a saját nyomtalanságán dolgoznia.
2010.01.18. 19:45
 
Még egy villanykocsi a Citroentől
C-Zero néven mutatta be teljesen elektromos miniautóját a Citroen.
2010.01.18. 19:36
 
 
A Vöröskereszt szerint továbbra is katasztrofális a helyzet Haitin
A Vöröskereszt Nemzetközi Bizottsága hétfői jelentése szerint a földrengést követő hatodik napon továbbra is katasztrofális a helyzet Haitin, s a lakosság egyre agresszívabb az élelem és víz hiánya miatt. A jelentés a részvétlenség terjedéséről is szól: a hullákat az utcára dobálják, és akit összegyűjtöttek, Port-au-Prince-ben helyenként utcai gödrökben égetik el. Már nem folyik a halottak kiásása a romok alól, onnan már csak használható tárgyakat gyűjtenek. A Vöröskereszt felhívja a figyelmet arra, hogy romlik az egészségügyi helyzet az ideiglenes táborokban, és járványok kitörése fenyeget.
2010.01.18. 19:00
 
 
Ecostat: a negyedik negyedévben áll meg a GDP visszaesés
A negyedik negyedévben megáll a bruttó hazai termék (GDP) visszaesése, de az elsőben 0,5 százalékkal, a másodikban és a harmadikban még 0,4-0,4 százalékkal csökken a GDP, 2010. egészében 0,3 százalékkal - áll az Ecostat legújabb előrejelzésében, amelyet hétfőn juttatott el az MTI-hez. A kormány várakozása szerint a GDP az idén 0,6 százalékkal zsugorodik. Az Ecostat ugyanakkor megjegyzi, hogy a negyedéves adatokat még nagyobb bizonytalanság övezi, mint az éves előrejelzéseket, a gazdasági recesszió hatására ez a bizonytalanság tovább emelkedett.
2010.01.18. 18:30
 
 
Újabb két beteg halt meg H1N1 miatt Szegeden
Meghalt egy H1N1 vírussal fertőzött nő és egy gyerek Szegeden, mindketten súlyos alapbetegséggel is küzdöttek - közölte a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) hétfőn az MTI-vel. Az elhunytakról az egyetem nem adott további felvilágosítást. Az SZTE klinikai központjának tájékoztatása szerint a náluk ápolt betegek közül eddig tizenhét ember - öt férfi, kilenc nő és három, 18 éven aluli gyerek - halála hozható összefüggésbe az új típusú influenzával. Hétfőn délután Szegeden hét olyan beteget - négy férfit, két nőt és egy gyereket - kezeltek, akinek a szervezetében kimutatták a H1N1 vírust. Közülük egy férfi szorul intenzív ellátásra.
2010.01.18. 18:15
 
 
Több mint 100 millió euró gyorssegélyt nyújt Haitinak az EU
Több mint százmilló euró azonnali segélyt nyújt az Európai Unió a múlt héten pusztító erejű földrengés által sújtott Haitinak - közölte Brüsszelben Iván Gábor nagykövet, a magyar EU-képviselet vezetője. A nap folyamán Catherine Ashtonnek, az EU kül- és biztonságpolitikai főképviselőjének az elnökletével rendkívüli tanácskozást tartottak az EU-országok humanitárius segítségnyújtással, illetve fejlesztési támogatással kapcsolatos kérdésekben illetékes szakminiszterei, hogy összehangolják a karibi szigetország gyors megsegítésének teendőit. Magyarországot Iván Gábor képviselte az ülésen.
2010.01.18. 17:45
 
Nagy ugrás előtt a Fiat - három év, egymillió autó
A Fiat következő három évben egymillió autót állíthat elő évente.
2010.01.18. 17:21
 
Citromlével fényesebb a hab
A tejszínhab könnyebben felverődik és keményebb lesz, ha a tejszínt és a keverőtálat is alaposan lehűtjük felhasználás előtt. Fényesebb lesz, ha egy-két csepp citromlevet vagy ecetet adunk hozzá habosítás közben.
2010.01.18. 17:19
 
A szívre is káros a földrengés
Japán kutatók összegyűjtötték egy földrengés sújtotta terület halálozási adatait az esemény utáni három évben, és a szívroham okozta halálesetek számát összevettétek a földrengés előtti öt esztendő adataival. Kiderült: az infarktus okozta halálozás 14 százalékkal nőtt. Főleg nők haltak meg a földrengés utáni időkben.
2010.01.18. 17:17
 
 
Ferihegyi sztrájk: a pénzügyminiszterhez fordult a LESZ
A pénzügyminiszterhez és a vagyonkezelő vezérigazgatójához fordult a Malév földi kiszolgáló cégénél sztrájkot tartó Légiközlekedési Egyesült Szakszervezet (LESZ), hogy segítséget kérjen a munkáltatóval folytatott egyeztetések eredményes lezárásához - mondta el Csorba Attila, a LESZ elnöke az MTI-nek hétfőn. Limburger Lóránt, a Malév GH igazgatója pedig arról számolt be, hogy a Malév vezérigazgatója, Martin Gauss hétfőn kora este tájékoztatja a sztrájkolókat a társaság helyzetéről és lehetőségeiről. A LESZ hétfőn este hirdetett határozatlan idejű sztrájkot, miután nem tudott megegyezni a munkáltatóval a kollektív szerződésről.
2010.01.18. 17:15
 
 
Szegénységi küszöb alatt él minden ötödik gyermek az EU-ban
Az Európai Unió lakosságának 17 százalékát, ezen belül a 17 év alattiaknak átlagosan 20 százalékát sújtja a szegénység az EU statisztikai hivatalának (Eurostat) 2008-as adatokat tartalmazó elemzése szerint. A legnagyobb mértékben sújtott országok között található Lettország (26 százalék), Románia (23), Bulgária (21), Görögország, Spanyolország és Litvánia (20-20). Magyarország 12 százalékkal a lista másik végén áll a legalacsonyabb rátájú Csehország (9 százalék), valamint Hollandia és Szlovákia (11-11) mögött, Ausztria, Dánia, Svédország és Szlovénia társaságában.
2010.01.18. 17:15
 
Kismamákra sem veszélyes a légzsák
Terhes anyáknak is biztonságos a légzsák - közli egy amerikai kutatás. Összehasonlították a légzsákkal felszerelt és a légzsák nélküli autók baleseteinek a kimenetelét, és nem találtak különbséget sem az anyai, sem a magzati sérülések rizikóját illetően.
2010.01.18. 17:11
 
Sok az elhízott, lyukas fogú amerikai
Kudarcot vallottak az amerikaiak népegészségügyi reformtörekvései, amelyeket 2010.re tűzött ki célul maga elé a kormányzat egy évtizede. Több az elhízott amerikai, több sót esznek, emelkedett a magas vérnyomással élők száma és több gyereknek van kezeletlen lyukas foga, mint egy évtizede.
2010.01.18. 17:07
 
 
Ipsos: jelentősen befolyásolják a fogyasztókat a reklámújságok
A reklámújságok jelentősen befolyásolják a fogyasztókat abban, hogy hol és mikor bonyolítsák le vásárlásaikat - állapítja meg az Ipsos piackutató felmérése. A társaság szerint a reklámújságok leginkább a havi rendszerességgel végzett nagybevásárlások, illetve a nagyobb értékű rendszeresen vásárolt termékek esetében tudják befolyásolni a vásárlókat, akik elsősorban tejet, ásványvizet, gyümölcslevet, vegyiárukat, pelenkát, illetve az áruházak sajátmárkás termékeit választják ezen katalógusok alapján.
2010.01.18. 16:45
 
 
Sok Avatar, Neytiri és Pandora lesz Amerikában
Valószínűleg sok csecsemő kapja majd az Avatar nevet az Egyesült Államokban. Amerikában természetes jelenségnek számít, hogy sokan a legsikeresebb mozifilmek szereplőiről nevezik el az újszüllötteket. James Cameron világszerte sikert arató új sci-fije nyomán az amerikai mozirajongók körében máris az Avatar az egyik a legnépszerűbb név. A kasszasikerlistákat már ötödik hete vezető háromdimenziós alkotás vasárnap este elnyerte a legjobb filmnek járó Arany Glóbusz-díjat, és Cameron a legjobb rendező lett, ami nyilván újabb ösztönzés a mozirajongók számára, hogy gyerekeiket a film címe vagy valamelyik szereplője után nevezzék el.
2010.01.18. 16:30
 
Megbocsátani jó
A partnernek elfelejteni, hogy megsértette az érzelmeinket, a legnehezebb feladat egy párkapcsolatban.
2010.01.18. 16:21
 
 
Tom Hanks és Julia Roberts újra együtt
Tom Hanks hosszú kihagyás után ismét a rendezői székbe ül. Az Oscar-díjas színész, Julia Robertsel közösen játssza a főszerepet, készülő komédiájában, aminek a forgatókönyvét is ő írta.
2010.01.18. 16:16
 
 
Sakk, Wijk aan Zee: Lékó remizett Karjakinnal
Lékó Péter világossal döntetlent játszott hétfőn az orosz Szergej Karjakinnal a hollandiai Wijk aan Zee-ben zajló Corus 2010 sakk szuperverseny harmadik fordulójában. A viadal honlapja szerint a felek a 36. lépésben állapodtak meg a remiben. Az egypontos Lékó kedden a kubai Leinier Dominguezzel játszik, és a sötét bábukat vezeti majd.
2010.01.18. 16:15
 
 
Hetven útszakaszt újít meg a főváros idén
Hetven útszakaszt újít fel a főváros idén - ismertette a Főpolgármesteri Kabinet hétfői ülésén elhangzottakat a városháza kommunikációs igazgatója. Elmondta: két ütemben végzik majd a rekonstrukciós munkálatokat; elsőként a már tavaly előkészített 29 útszakasz felújítását végzik el, a kivitelező kiválasztásra kiírt közbeszerzési eljárás után, várhatóan május és augusztus között. Ebben az ütemben újul meg egyebek mellett az Alsó Törökvész út, az Ördögárok utca, az Etele út, a Németvölgyi út, az Egressy út és a Nagy Lajos Király útja is. Nyáry Krisztián beszámolt arról is, hogy idén már megszűnt a beruházásokhoz igényelhető állami pályázat.
2010.01.18. 16:15
 
 
WHO: várhatóan mérsékelt marad az újinfluenza járvány
Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) hétfői közlése szerint a H1N1 vírus okozta járvány várhatóan elmarad az 1918-as világjárvány hatásától és inkább az 1957-es és 1968-as, kevesebb halálos áldozatot követelő influenzajárványhoz lesz hasonlatos. Margaret Chan, a WHO főigazgatója Genfben elmondta, hogy az északi féltekén már enyhül a helyzet, bár áprilisig még okozhat újabb megbetegedéseket. Egyelőre korai volna arról nyilatkozni, mi történik, ha a déli féltekén is beköszönt a tél és a vírus fertőzőbbé válik.
2010.01.18. 16:00
 
 
NHH: tavaly 432 ezerrel csökkent a mobilosok száma
Az elmúlt évben megtört a magyarországi mobilpiac növekedése, a három szolgáltató ügyfeleinek száma éves szinten közel 432 ezerrel, 11 millió 792 ezerre csökkent, de az ügyfélszámon belül 363 ezerrel emelkedett a havi előfizetéssel rendelkezők száma - közölte a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH). A közlemény szerint 2009-ben, a februári minimális emelkedést nem számítva, egyedül decemberben nőtt a teljes ügyfélszám, de akkor is jóval kisebb mértékben, mint egy évvel korábban: 2008 decemberében a növekedés 275 ezres, 2009 decemberében pedig 105 ezres volt.
2010.01.18. 15:15
 
 
Pert helyezett kilátásba bin Laden spanyol arcmása
Pert helyezett kilátásba az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) ellen Gaspar Llamazares spanyol baloldali politikus, amiért az ő fényképét használták fel ahhoz, hogy felfrissítsék Oszama bin Laden körözési fotóját az amerikai külügyminisztérium honlapján. Llamazares, aki az Egyesült Baloldal nevű pártszövetség vezetője volt és jelenleg a harmadik legnagyobb spanyolországi párttömörülés parlamenti szóvivője, megütközéssel értesült a hét végén arról, hogy a 2004-es spanyolországi választási kampány plakátjain szereplő fényképét használta fel ahhoz az FBI szakembere, hogy a terroristavezérről, Oszama bin Ladenről több mint 10 éve készült fotót a legújabb digitális technikával "öregítse".
2010.01.18. 15:15
 
 
A Mercedes csapatfőnöke szerint Michael Schumacher lesz a világbajnok
Ross Brawn szerint a visszatérő Michael Schumacher idén, 41 évesen megszerzi nyolcadik Forma-1-es világbajnoki címét. A három év szünet után újra F1-es autóba ülő német sztárnak három világbajnokkal is meg kell majd küzdenie, és a Mercedes GP csapatfőnöke úgy véli, hogy épp Fernando Alonso, Lewis Hamilton és Jenson Button lehet a legnagyobb ellenfele. "Ha választanom kellene négyük közül, egyértelműen azt mondanám, hogy Michael az esélyes - mondta hétfőn Brawn. - Kell majd neki néhány verseny, hogy megszokja az új körülményeket, de onnantól remélem, hogy a régi Schumachert láthatjuk majd."
2010.01.18. 14:45
 
 
A tavalyi volt a nemzetközi idegenforgalom egyik legrosszabb éve
A válság miatt tavaly megtört a nemzetközi idegenforgalom növekedésének lendülete. Az ENSZ idegenforgalmi szervezete, az UNWTO hétfőn ismertetett adatai szerint tavaly világszerte 880 millióan keltek útra, 4 százalékkal kevesebben az egy évvel korábbinál. A szakma bevételei ennél nagyobb mértékben, 6 százalékkal esetek vissza. A nemzetközi szervezet az idén némi élénkülésre számít, az idegenforgalom 3-4 százalékkal bővülhet a megindult lassú gazdasági növekedésnek köszönhetően, de komoly kockázatokat jelent a korábban bevezetett ösztönző programok megszüntetése.
2010.01.18. 14:30
 
A szlovákiai nyelvtörvény ügyében tájékozódik a Velencei Bizottság
A szlovákiai államnyelvtörvény ügyében tájékozódik a Velencei Bizottság, amelynek küldöttsége hétfőn Pozsonyban kezdett tisztázó jellegű beszélgetéseket a nemzeti kisebbségek, a civil szervezetek és az állami szervek képviselőivel. Viliam Figusch, az Európa Tanács pozsonyi tájékoztató irodájának igazgatója elmondta: a küldöttség az ellentmondásos nyelvtörvényről alkotott politikai és lakossági, civil véleményekre kíváncsi. A küldöttség elsőként a Szlovákiai Magyarok Kerekasztalának (SZMK) képviselőivel folytatott megbeszélést. Petőcz Kálmán, az SZMK szóvivője elmondta: mintegy két óra állt rendelkezésükre, hogy kifejtsék véleményüket.
2010.01.18. 14:00
 
 
Még nem döntöttek, meghosszabbítják-e a BKV-bérletek érvényességét
A BKV vezetése hétfő délig nem döntött arról, meghosszabbítják-e a bérletek érvényességét a hatnapos sztrájk miatt; a cég sajtóirodáján az MTI megkeresésére egyelőre nem tudtak tájékoztatást adni. Hétfő reggel az index.hu beszámolója szerint hosszú sorok kígyóztak több BKV-pénztárnál, és nagy volt a bizonytalanság azok között, akiknek a múlt heti sztrájk alatt járt le a BKV-bérlete, mikortól vegyenek újat. Kocsis István, a BKV vezérigazgatója még csütörtökön elképzelhetőnek mondta, hogy a sztrájk miatt meghosszabbítják majd a bérletek érvényességét. Mint mondta, ellentételezni kell azokat a bérlettel rendelkező utasokat, akik a sztrájk idején nem kapják meg a számukra szükséges szolgáltatásokat.
2010.01.18. 13:30
 
 
Antinászajándék-lista
Antinászajándék-listával rukkolt ki egy áruházlánc Nagy-Britanniában a házasságok felbontása alkalmából a feleknek ajándékozni vágyó rokonok, barátok számára. A válásiportéka-lajstrom eléggé hasonló az esküvői ajánlathoz, van rajta ágynemű, törölköző, mikrosütő, plazmatévé stb. "A válás miatt az egyik fél rendszerint távozik a közös otthonból, aminek nyomán híján van az összes alapvető dolognak új lakásában" - magyarázta a Debenhams boltlánc egy vezetője. Az időzítés optimális, mivel január táján tetőzik a párok válási kedve. Ráadásul egyre divatosabbak a "válásmenyegzők", amikor is vidám duhajkodással ünnepli meg egy társaság a kezdeti boldogítóból boldogtalanítóvá vált igen feloldását.
2010.01.18. 12:45
 
 
Oszkó: nincs szükség az IMF-pénzre
Magyarországnak már nincs szüksége a Nemzetközi Valutaalap (IMF) pénzügyi támogatására - mondta a Financial Timesnak Oszkó Péter. A magyar pénzügyminiszter a londoni gazdasági napilap internetes kiadásán hétfőn megjelent interjúban kijelentette: Magyarország kizárólag a piacról is fedezni tudja külső finanszírozási igényeit. "Már nincs szükségünk az IMF-pénzre, és arra számítok, hogy miután Magyarország a jövőre nézve is ugyanezt a pályát célozza, nem is lesz szükségünk pénzügyi segítségre" - idézte a lap Oszkó Pétert.
2010.01.18. 12:30
 
 
Újabb sokmilliós fiktív szerződésekkel gyanúsítják Hunvaldot
Hunvald György, korrupciós cselekmények miatt csaknem egy éve előzetes letartóztatásban lévő erzsébetvárosi szocialista polgármestert újabb sokmilliós fiktív tanácsadói szerződések miatt gyanúsította meg az ügyészség - tudatta a Központi Nyomozó Főügyészség hétfőn. Az egyik gyanúsítás szerint 2008 elején Gál György, az önkormányzat gazdasági bizottságának jelenleg szintén előzetes letartóztatásban lévő egykori szabad demokrata elnöke arra kérte Hunvald Györgyöt, hogy a barátnőjével olyan szerződést kössön, melynek révén tényleges munkavégzés nélkül havi rendszeres juttatásban részesülhet a VII. kerületi önkormányzattól - tartalmazza Keresztes Imre főügyész közleménye.
2010.01.18. 12:15
 
 
IFFHS: Puhl negyedik a játékvezetők örökranglistáján
Puhl Sándor holtversenyben a negyedik a játékvezetők örökranglistáján a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezet, az IFFHS összeállítása szerint. Az élen az olasz Pierluigi Collina áll. A hétfőn nyilvánosságra hozott lajstrom az 1987 és 2009 közötti teljesítményeket veszi figyelembe, mivel azóta választják meg évente a világ legjobb bíróját. Puhlt pályafutása során négyszer választották meg az év legjobbjának, az 1994-es világbajnoki döntő mellett 1997-ben a Bajnokok Ligája fináléjában is bíráskodott.
2010.01.18. 12:00
 
Labancz Lilla sokat sír!
Az Álom.net sztárja őszintén vallott az internetes sztártévének arról, hogy mennyire érzékeny lélek. Labancz Lilla régen és még ma is gyakran sír. Ha valami bántja a színésznőt, akkor egyből lebiggyed a szája, és kicsordulnak a könnyek. Lilla egyébként majdnem minden miatt képes sírni: elég hozzá egy kellemetlen szituáció, egy kritika, vagy akár egy állatokról szóló film is.
2010.01.18. 11:06
 
 
Mérsékelték az árvízvédelmi készültséget az apadó Hortobágy-Berettyón
A Hortobágy-Berettyó apadása lehetővé tette, hogy elsőfokúra mérsékeljék az árvízvédelmi készültséget a folyó alsó szakaszán, Mezőtúr és Túrkeve térségében, a felső szakaszon pedig várhatóan kedden csökken a vízszint a harmadfokú készültségi szint, 350 centiméter alá - közölte a Közép-Tisza vidéki Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság (Köti-Kövizig) védelemvezetője hétfőn. Még harmadfokú védelmi készültség van érvényben 58 kilométeren, a Hortobágy-Berettyón Karcag és Túrkeve között, másodfokú 55 kilométeren, a Hármas-Körösön, és elsőfokú 345 kilométeres szakaszon, a Közép-Tisza és a Zagyva mentén.
2010.01.18. 10:45
 
 
Megduplázza hibridautó gyártását a Toyota
Egymillió darabra, a tavalyi duplájára kívánja növelni a Toyota a hibridautó gyártást a következő évben - írta hétfőn a Nikkei című japán lap. A tokiói gazdasági napilap szerint a világ legnagyobb autógyártója címért a Volkswagennel szoros versenyben álló társaság nemrég értesítette beszállítóit, hogy a hazai gyártású hibridek számát az idén 800 ezerre, 2011-ben 900 ezerre, majd újabb egy éven belül 1,1 millióra kívánja emelni.
2010.01.18. 10:15
 
 
Nincs megállapodás a kollektív szerződésről a BKV-nál
Nem született megállapodás a kollektív szerződésről (ksz) a BKV menedzsmentje és a 26 szakszervezet között a hétfő hajnalig tartó tárgyalásokon - közölte Gulyás Attila, a Városi Tömegközlekedési Dolgozók Szakszervezeti Szövetségének (VTDSZSZ) elnöke. Vasárnap a BKV ugyan meg tudott egyezni a sztrájkot hirdető 14 szakszervezettel, de a nem sztrájkoló 12 érdekképviselet szerint a sztrájkmegállapodásban foglaltak rosszabbak, mint amiről ők december végén aláírták a papírokat. Az új ajánlatot ezért nem írhatják alá - mondta a szakszervezeti vezető.
2010.01.18. 10:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867[1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista