2020. július 2., csütörtök - Ottó
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
Mínusz 10 foknál már árthat a szabadtéri sport
Télen a szabad levegőn futóknak is csökkenteniük kell a penzumot, mivel hideg időben a sportolók kiszolgáltatottabbak a meghűléses betegségekkel szemben, mínusz 10 fok alatt pedig már egyenesen ártalmas az egészségre a kinti sport. A túl intenzív igénybevétel gyengíti az immunrendszert - hívta fel a figyelmet Christian Gäbler osztrák szakember. "Nulla fok körül még nem rossz futni, de mínusz tíz foknál már azt javaslom pácienseimnek, hogy ne a szabadban sportoljanak, hanem válasszanak beltéri alternatívát, például ergométert vagy elliptikus trénert" - fejtette ki az orvos.
2010.01.28. 17:30
 
 
Nyugdíjszakértők szerint csak a jövő generációra vonatkozhat a svéd modell
Az egyéni járulékszámlára befizetett összegek után járó járadékfizetést csak a jövendő generációknál lehetne bevezetni, de akkor is egy nagyon átgondolt, több éves előkészítő munka után - nyilatkozták az MTI-nek nyugdíjszakértők, akik szerint az ismert példák közül az úgynevezett svéd modell csak az egyik lehetőség. A svéd nyugdíjrendszerben az emberek ugyanúgy kötelezően fizetik a járulékokat, mint Magyarországon, de az állami nyugdíjkassza egy képzeletbeli számlán mindenkiről nyilvántartja, mennyi járulékot fizetett, és az összegeket egy virtuális kamattal értéken is tartja. Amikor egy svéd állampolgár nyugdíjba megy, a virtuális számláján lévő összeghez képest kapja a nyugdíját.
2010.01.28. 16:45
 
 
Orbán: a profi labdarúgásra nem szabad költségvetési pénzt költeni
A profi labdarúgásra nem szabad, az iskolai sportra, az utánpótlás-nevelésre viszont kell költségvetési pénzt költeni Orbán Viktor, a Fidesz elnöke szerint. "A következő kormány az új generációk, a fiatalok egészségét, oktatását elsőrangú, ha úgy tetszik, klebelsbergi fontosságú kérdésnek tekinti majd, ezért oktatásra, kultúrára, sportra mindig lesz pénz! Mert a pénz olyan, mint az idő, arra jut, amire akarjuk, hogy jusson" - mondta. Orbán Viktor ezt azon az egyeztetésen mondta, melyen az NB I-es csapatok vezetői vettek részt Garancsi Istvánnak, a Videoton FC tulajdonosának meghívására a felcsúti Puskás Akadémiához tartozó alcsútdobozi Sport Hotelben.
2010.01.28. 16:30
 
 
Mesterházy: a nyugdíjmodell 2050-ig fenntartható
2050-ig fenntartható a mostani nyugdíjmodell - mondta az MSZP miniszterelnök-jelöltje, az MSZOSZ Nyugdíjas Szövetség választmányának csütörtöki ülése után. A következő 10-15 évben gondolkodni kell azon, hogy miként lehet a mostani nyugdíjrendszert fenntarthatóvá tenni, de a kormány eddigi intézkedései biztosítják a stabilitást - jelentette ki Mesterházy Attila. Hozzátette: március körül dönthet a kormány a méltányossági nyugdíjkassza növeléséről.
2010.01.28. 16:30
 
 
Caroline hercegnő "legyőzte" a sajtót
Címlapon kellett bocsánatot kérnie csütörtökön Caroline monacói hercegnőtől és férjétől a Paris Match francia társasági magazinnak, miután a hercegnő korábban pert nyert a válását híresztelő lappal szemben. A Paris Match magazin legfrissebb számának címlapján kényszerült közzétenni, hogy megsértette az 53 éves hercegnő, valamint botrányairól ismert férje, az 55 éves Ernst August hannoveri herceg jogait, amikor 2009 szeptemberében első oldalán közölt a pár válásáról szóló értesülésekkel kiegészített fényképet Caroline-ról.
2010.01.28. 16:15
 
 
Zuschlag tagadta, hogy bűnszervezetet hozott létre
Zuschlag János szerint nem törekedtek olyan civil háló kiépítésére, amelynek kizárólag az volt a célja, hogy az ifjúsági politikai szervezetek finanszírozását biztosítsa. A volt szocialista képviselő az ellene és társai ellen a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon folyó per csütörtöki tárgyalási napján vallomásában azt mondta, fenntartja ugyanakkor, hogy volt néhány egyesület, melynek az volt a szerepe, hogy politikai ifjúsági szervezet finanszírozását biztosítsa. Ezt azonban nem tartja hálózat kiépítésének - mondta az elsőrendű vádlott, aki korábbi kérésének megfelelően hosszabban reagálhatott az elmúlt időszakban elhangzott tanúvallomásokra. Határozottan tagadta, hogy bűnszervezetet hozott létre.
2010.01.28. 16:15
 
 
Június közepére állhat fel az új kormány
A választási fordulók időpontjait, a közjogi határidőket és az elmúlt ciklusok hagyományait figyelembe véve az MTI számításai szerint május közepe táján alakulhat meg az új Országgyűlés, és legkésőbb június közepére új kormánya lehet az országnak. Az MTI úgy tudja, azzal lehet számolni, hogy az új összetételű Országgyűlés leghamarabb május közepe táján ülhet össze. Az első választási forduló április 11-én, a második április 25-én lesz, ezt követően körülbelül 3 hét áll rendelkezésre az esetleges jogorvoslatok elbírálására, vagyis ez időszak május 16-ig tarthat. 2006-ban 19 nappal a második forduló után vált jogerőssé a választási eredmény.
2010.01.28. 16:15
 
 
Többet tévézünk és internetezünk a válság alatt
Európa-szerte és Magyarországon egyaránt több szabadidőt töltenek otthon az emberek tévézéssel és internetezéssel, mint a válság előtt - derül ki a UPC megbízásából a The Reputation Institute által készített kutatásból. A reprezentatív felmérést 2009 októbere és decembere között végezték 11 ezer európai állampolgár bevonásával. A kutatás egyik fő megállapítása, hogy az európai tévénézők nagy része mára belefáradt a gazdasági világválsággal foglalkozó elemzések és műsorok folyamatos áradatába. Többségük arról is meg van győződve, hogy a szűnni nem akaró és túlzó tévés jelenlét súlyosbította a valós helyzetet.
2010.01.28. 16:00
 
Erős profitnövekedés a Nokiánál a negyedik negyedben
Okostelefonjai kimagasló értékesítése és az alacsonyabb költségek 65 százalékos profitnövekedéshez segítették a negyedik negyedévben a finn Nokiát, a világ elsőszámú mobiltelefon-gyártóját. Ugyanakkor a cég bevétele csökkent az időszakban. Az adózott eredmény 948 millió euró lett, az egy évvel korábbi 576 millió után, miközben a nettó bevétel 5,3 százalékkal 12,0 milliárd euróra csökkent a tavalyelőtti negyedik negyed 12,7 milliárd eurójáról. A cég jó eredményeihez hozzájárult az is, hogy az átalakítási költségeket is tartalmazó egyszeri tételek a tavalyi negyedik negyedévben jelentősen alacsonyabbak voltak, mint az összehasonlítási időszakban, 2008 utolsó negyedében.
2010.01.28. 15:30
 
 
Több mint százan vannak két évnél is régebben előzetesben
Több mint százan vannak olyanok, akik két évnél is régebb óta előzetes letartóztatásban vannak - derül ki a büntetés-végrehajtás múlt évi statisztikai adataiból, amelyeket csütörtökön hoztak nyilvánosságra. Közülük mintegy huszan vannak olyanok, akik 33 hónapnál is régebb óta a kényszerintézkedés alatt állnak, vagyis közel vannak a három évhez. A jelenleg hatályos büntetőeljárási törvény szerint ha az előzetes letartóztatás tartama a három évet eléri, akkor megszűnik az előzetes letartóztatás. Ha az ezt követően elrendelt lakhelyelhagyási tilalom, illetve házi őrizet szabályát megszegi az érintett, újra előzetes letartóztatásba helyezhető.
2010.01.28. 15:30
 
 
Szabálysértési eljárásokról döntött Brüsszel, Magyarország kettőben érintett
Több tucat szabálysértési eljárásról döntött az Európai Bizottság szerdán a 27 tagország esetében. Magyarországot két határozat érinti: Brüsszel továbbra is a szolgáltatás szabadságát korlátozónak tartja a magán biztonsági szolgáltatásokat nyújtani kívánó külföldi cégekre vonatkozó előírásokat, lezárta viszont a foglalkoztatással összefüggő megkülönböztetés-mentességet garantáló irányelv miatti eljárást. A bizottság közleménye szerint a a brüsszeli végrehajtó testület azt kifogásolja, hogy a biztonsági szolgáltatások területén ideiglenesen Magyarországon szolgáltatni kívánóknak be kell lépniük a szakmai kamarába, emellett előzetesen működési engedélyt kell kérniük.
2010.01.28. 15:00
 
 
Ötvenmilliós alap a szlovákiai magyarok a nyelvtörvény miatti kárpótlására
A kormány 50 millió forintos alapot hoz létre február 1-jétől azoknak a szlovákiai magyaroknak a kárpótlására, akiket megbírságoltak anyanyelvük használata miatt a szomszédos országban - jelentette be a miniszterelnök csütörtökön Budapesten. Bajnai Gordon közölte, a pénz a Szlovákiai Magyarok Kisebbségi Kerekasztalán és annak háttérintézményén, a Fórum Intézeten keresztül juthat el az érintettekhez. A két szervezet jogi és pénzügyi segítséget, valamint tanácsot, támogatást és kárpótlást ad az eljárás alá vont vagy megbírságolt magyaroknak.
2010.01.28. 14:15
 
 
Bajnai Gordon az ország megmentését nevezte fő feladatának
Az ország megmentését nevezte fő feladatának a Süddeutsche Zeitung csütörtöki számában megjelent interjúban Bajnai Gordon. A liberális német napilap a címében is ezt emelte ki, az alcímben pedig arra emlékeztetett, hogy Bajnai csak egy évre vállalta el a kormányfői tisztséget, és - mint írta - kemény reformokkal megakadályozta az államcsődöt. "Fő feladatom nem az, hogy a pártlogikát kövessem, hanem az, hogy megmentsem az országot" - fogalmazott a miniszterelnök az újságnak arra a feltételezésére, hogy hagyta magát dróton rángatni a szocialista párt által, amely áprilisban elveszítheti a hatalmat.
2010.01.28. 14:15
 
 
Az MDF a fővárosban 17 egyéni választókerületben indítana SZDSZ-es politikust
Az MDF a tervek szerint a fővárosban 17 egyéni választókerületben indít SZDSZ-es politikust, 14 helyen saját jelöltet állít, egy választókerületben pedig közös jelölt lesz - közölte Lévai Zoltán, az MDF budapesti elnöke csütörtökön. A fővárosi listát konszenzusos, mindkét fél által elfogadott személy vezeti majd, akit az MDF képviselője követ, az SZDSZ a harmadik és negyedik helyre állíthat saját embert - teszi hozzá közleményében a politikus. Az MDF-es politikus az Index hírportálon szerdán megjelent írásra reagál, amelyben azt írják: várhatóan tizenkilenc fővárosi választókerületben állíthat az SZDSZ jelölteket az MDF-fel kötött megállapodás alapján.
2010.01.28. 14:00
 
 
A főváros nem akar elköteleződni BKV-tarifaemelés mellett
A Fővárosi Közgyűlés egy fideszes javaslatra csütörtökön úgy döntött, hogy a kormánnyal kötendő finanszírozási megállapodásban nem kíván elköteleződni sem viteldíjemelés, sem pedig járatritkítás mellett. Ez azt jelenti, hogy újra kell tárgyalni a főváros és a kormány közötti szerződéstervezetet, ami 23 milliárd forintos támogatást biztosított volna a BKV működtetéséhez. A közgyűlés Wintermantel Zsolt (Fidesz) javaslatát támogatva felkérte Demszky Gábor (SZDSZ) főpolgármestert arra, hogy a BKV finanszírozásáról megkötendő szerződéssel kapcsolatban folytasson tárgyalásokat a fentiek érdekében.
2010.01.28. 14:00
 
Csökkent a vásárlóerő Európában tavaly
Tavaly átlagosan 3,7 százalékkal csökkent a vásárlóerő Európában - áll az osztrák RegioData kutató intézet közleményében. Számításaik szerint Magyarországon 3,5 százalékos volt a visszaesés. Ez azt jelenti, hogy egy európai polgár számára tavaly átlagosan 360 euróval kevesebb állt rendelkezésre, hogy megvásárolja a számára szükséges termékeket, szolgáltatásokat, vagy akár takarékoskodjon. Az árfolyammozgások, illetve az esetleges leértékelések nélkül jó esetben is stagnált az európai háztartások vásárlóereje tavaly az egy évvel korábbihoz képest.
2010.01.28. 13:45
 
 
Forma-1: bemutatták a Ferrari istálló új versenykocsiját
Maranellóban bemutatták csütörtökön a Forma-1-es Ferrari istálló új versenykocsiját. Az olasz csapat az idei szezonban az F10-essel száll majd harcba a világbajnoki pontokért, ezzel visszatért a korábbi hagyományokhoz, azaz az "F" (Ferrari) mellé az aktuális év száma került. Tavaly az autógyár Forma-1-es pályafutásának hatvanadik évfordulója alkalmából az F60-assal versenyeztek a pilóták. A bemutatón természetesen jelen volt az istálló két pilótája, a Hungaroringen elszenvedett tavalyi balesete után visszatérő brazil Felipe Massa, valamint az új igazolás, a kétszeres világbajnok spanyol Fernando Alonso is.
2010.01.28. 13:30
 
 
Brown: megkezdődik Afganisztán "átadása"
A londoni Afganisztán-konferencia a biztonsági feladatok átadási folyamatának kezdetét jelenti - mondta a csütörtöki rendezvényt megnyitó beszédében a brit kormányfő. Gordon Brown a hetven ország és nemzetközi szervezet részvételével összehívott értekezlet kezdetén kijelentette: a találkozó célja annak a feltételrendszernek a felvázolása, amelynek alapján megkezdődhet az ellenőrzés átadása "térségről térségre, tartományról tartományra" az afgán fegyveres erőknek. Brown szerint az afganisztáni biztonsági erők létszáma jövő októberre eléri a 300 ezret.
2010.01.28. 13:30
 
 
Tenisz, Australian Open: Murray az első döntős
Elsőként a brit Andy Murray jutott be a döntőbe az ausztrál nyílt teniszbajnokság férfi egyes versenyében, miután négy játszmában nyert a horvát Marin Cilic ellen. A 22 éves skót karrierje második Grand Slam-döntőjére készülhet, ellenfele a világelső Roger Federer és a 2008-ban finalista Jo-Wilfried Tsonga összecsapásának győztese lesz. Érdekesség, hogy Murray-nek mindkét játékossal szemben pozitív a mérlege. Eredmény: férfi egyes, elődöntő: Murray (brit, 5.)-Cilic (horvát, 14.) 3:6, 6:4, 6:4, 6:2.
2010.01.28. 13:15
 
 
Oszkó: a tartalékok alapján döntenek a kieső ingatlanadó pótlásáról
A költségvetési tartalékok számbavétele és az adóbevétel-prognózisok kiszámítása után lehet majd pontosan megmondani, hogyan kompenzálják az ingatlanadó kiesését a költségvetésben - mondta Oszkó Péter pénzügyminiszter csütörtökön a Magyar Televízió Ma reggel című műsorában. Az Alkotmánybíróság kedden meghozott egyhangú határozatával visszamenőleges hatállyal megsemmisítette az egyes nagy értékű vagyontárgyakat terhelő adóról szóló törvény ingatlanadóra vonatkozó részét. Az ingatlanadó 50 milliárd forintos bevételi tétellel szerepelt az idei költségvetésben.
2010.01.28. 13:15
 
 
Határozatlan időre felfüggesztették a Margit híd felújítását
Határozatlan időre felfüggesztették a Margit híd felújításának bizonyos munkálatait csütörtök délelőtt, a partoknál zavartalan a felújítás - közölte a felújítást végző Mh 2009 konzorcium projektvezetője. Az intézkedést a rendkívül hideg időjárással indokolta a társaság. A projektvezető tájékoztatása szerint a hideg miatt sem a hegesztési, sem a lángvágási munkákat nem lehet szakszerűen elvégezni, a rögzítő csavarok fúrásához, illetve a régi pályaelemek feldarabolásához használt víz pedig megfagy, ami balesetveszélyes is. Amíg nem emelkedik tartósan mínusz öt fok fölé a hőmérséklet, a munkálatokat nem tudják megkezdeni.
2010.01.28. 12:45
 
 
KSH: Magyarországon csak nyomokban enyhül a recesszió
Miközben a világgazdaságról rendelkezésre álló adatok a múlt év közepétől a globális recesszió enyhülését mutatják, Magyarország gazdasági teljesítményében csak nyomokban érzékelhető kedvező fordulat - összegezte a rendelkezésre álló legfrissebb adatokra alapozott havi összefoglalójában a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) csütörtökön. Míg az ipari termelés visszaesésének novemberi jelentős lassulása alapvetően a bázishatásnak tudható be, más területeken, mint az építőiparban, foglalkoztatásban és a kiskereskedelmi forgalomban tovább romlott a helyzet a legutolsó rendelkezésre álló tizenegy havi adatok szerint 2009 végén.
2010.01.28. 12:00
 
 
Még kérdéses a félárú BKV-vonaljegy bevezetése
A Fővárosi Közgyűlés csütörtöki ülésén nem vette napirendre azt a fideszes indítványt, ami a BKV-tarifák február 1-jei, mintegy négy százalékos emelését lényegében visszavonta volna, de napirenden maradt az a javaslat, ami félárú tanulói vonaljegyet vezetne be. A képviselők többsége az MSZP-nek azt a kezdeményezését sem támogatta a napirendre vételnél, ami a diákok mellett a nyugdíjasok, az öregségi korhatárt elérők és az otthonápolási díjban részesülők számára vezetett volna be márciustól félárú vonaljegyet. Az előterjesztések napirendre vétele azért nem kapott többséget a közgyűlésben, mert a testület két ellenzéki frakciója, az MSZP és a Fidesz nem támogatta egymás javaslatait.
2010.01.28. 12:00
 
 
Obama: mozgásba kell lendíteni a gazdaságot
Barack Obama amerikai elnök szerda esti évértékelő beszédében a különbségeken való felülemelkedésre, a "politika zsibbasztó súlyának legyőzésére" hívta fel a kongresszus republikánus és demokrata párti tagjait, hogy összefoghassanak Amerika problémáinak megoldására. Az amerikai kormány mindent megtesz azért, hogy mozgásba lendítse a gazdaságot, munkahelyeket teremtsen és segítsen a középosztálynak - sorolta legfőbb üzenetei között Barack Obama az unió helyzetéről szóló beszédében. Ígéretet tett, nem adja fel azt a törekvését, hogy javítson az amerikaiak egészségügyi ellátásán és felhívta a kongresszust, álljon mellé ebben.
2010.01.28. 11:45
 
 
Drágulnak hétfőtől a Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút helyközi tarifái
Változnak hétfőtől a Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút (GYSEV) helyközi tarifái - közölte a társaság csütörtökön. A menetjegyek átlagosan 15 százalékkal, míg a bérletek átlagosan 10 százalékkal drágulnak - írják, jelezve, hogy március elsejével bevezetik a regisztrációs jegyet, amelynek megváltása ekkortól minden díjmentes vasúti utazásra jogosult számára kötelező lesz. A 6 évnél fiatalabbak, a 65 évnél idősebbek, valamint a vasutasok a jegypénztárakban válthatják meg "az utazási szokások felmérésére szolgáló" jegyeiket, ahol erre nincsen mód, ott már a szerelvényen, a jegyvizsgálótól kérhetnek ilyet.
2010.01.28. 11:45
 
 
A legjobb futócipő a meztelen láb
A legjobb futócipő a meztelen láb lehet - közölték amerikai kutatók a Nature tudományos magazinban. Kutatók szerint a cipő viselésétől tartózkodó futók kisebb valószínűséggel szereznek súlyos lábsérüléseket, mert másként tartják a lábukat. A cipőt viselő futók általában a sarkukkal érnek elsőként a talajra, míg a mezítlábas futók lábfejük elejével vagy közepével érintik először a talajt. Amerikai és kenyai szakemberek olyan futókat vizsgáltak, akik mindig is mezítláb futottak, akik mindig cipőt viseltek, illetve olyanokat, akik időközben tértek át cipőről mezítlábas futásra. Megállapították, hogy a mezítlábasok léptei általában ruganyosabbak voltak, és lábizmaikat hatékonyabban használták.
2010.01.28. 11:30
 
 
Több mint 130 millió forint adomány érkezett eddig a Fideszhez
Eddig több mint 130 millió forint adomány érkezett a Fideszhez a párt támogatóitól; önkéntesnek több mint 50 ezren jelentkeztek - közölte Nyitrai Zsolt csütörtökön Budapesten. A Fidesz operatív igazgatója sajtótájékoztatóján kifejtette: a legtöbb önkéntes a közép-magyarországi régióból jelentkezett, többségük nő. Az adománygyűjtéssel kapcsolatban elmondta: a több mint 130 millió forintnyi adomány körülbelül 41 ezer befizetésből gyűlt össze. Az átlagos támogatás fejenként 3.200 forint volt.
2010.01.28. 11:30
 
Az ukrán parlament felmentette a belügyminisztert
Az ukrán parlament csütörtökön felmentette tisztségéből Jurij Lucenko belügyminisztert, Julija Timosenko kormányfő, államfőjelölt szoros szövetségesét. A 450 tagú törvényhozásban 231 képviselő szavazott a tárcavezető menesztésére, vagyis mindössze öttel több mint, amennyi szükséges volt az indítvány elfogadásához. Lucenko eltávolítását a belügyminisztérium éléről a Régiók Pártja kezdeményezte. Ennek a pártnak a vezetője, Viktor Janukovics száll harcba Timosenkóval az ukrán elnökválasztás második fordulójában, február 7-én.
2010.01.28. 11:30
 
 
A munkanélküliséget tarják a legnagyobb problémának az EU polgárai
A magyarok és az Európai Unió polgárainak többsége a munkanélküliséget tartja a legjelentősebb problémának - derült ki a csütörtökön Budapesten bemutatott 72. Eurobarométer-felmérés magyar nemzeti jelentésének adataiból. A 2009 őszén elvégzett közvélemény-kutatás eredményei szerint a gazdasági válság tovább mélyítette a magyarokra jellemző társadalmi depressziót. Az élettel való általános elégedettség Magyarországon továbbra is jóval az EU-átlag alatti: a megkérdezetteknek csak 42 százaléka elégedett az életével, míg az unióban ez az érték 78 százalék.
2010.01.28. 11:30
 
 
Pénteken szmogriadót rendelhetnek el Budapesten
Pénteken elrendelhetik Budapesten a szmogriadó riasztási fokozatát, mert az elmúlt napokban jelentősen megnőtt a levegőben a szálló por koncentrációja - közölte a Főpolgármesteri Hivatal csütörtökön. Ha elrendelik a szmogriadó riasztási szintjét, akkor a gépjárműforgalmat is korlátozhatják, egy napon csak a páros, vagy csak a páratlan rendszámú autók közlekedhetnek - olvasható a közleményben. A fővárosban elhelyezett mérőállomások csütörtök reggeli adatai szerint a Teleki téren, a Gilice téren, a Honvéd sporttelepnél és a Kőrakás parknál lépi túl a szálló por koncentrációja a riasztási értéket.
2010.01.28. 11:00
 
 
A jedizmust követheti a heavymetal-vallás
Újabb vallással gazdagodhat Nagy-Britannia: a heavy metallal. A kemény rockzene híveit a Metal Hammer című brit magazin buzdítja arra, hogy vallják vallásuknak a zenei műfajt a következő népszámláson. A legutóbbin népszámláláson hasonló történt a jediséggel, akkor 400 ezren vallották magukat a jedi egyház hívének, amelynek alapja a Csillagok háborúja mozifilmsorozat. Az összeírók azonban akkor a "nem vallásos" kategóriába sorolták a jó oldalán küzdő lézerkardozó jedi lovagokat. A heavy metal még messze nem ilyen sikeres, követői alig 10 ezren vannak - adta hírül az Ananova brit hírügynökség.
2010.01.28. 10:45
 
 
Botrányhősök és diszkó a Bécsi operabálon
A bulvársajtót Lindsay Lohan és Katie Price, a vendégeket a keringő mellett diszkózene is várja az idei bécsi operabálon. Az év társasági eseményének számító rendezvényt ezúttal is a megszokott pompával rendezik meg. Két napot és három éjszakát vesznek igénybe az előkészületek, hogy február 11-én estére bálteremmé varázsolják az operaház nézőterét. Az idei "bálok bálján" a műsor fénypontja az operaház 13 szólistájának dalcsokra lesz, amelyet 14 ismert operaáriából állítottak össze. Az est egyebekben Frédéric Chopinnek állít emléket, abból az alkalomból, hogy ebben az évben lesz a zeneszerző születésének 200. évfordulója.
2010.01.28. 10:45
 
 
Ecostat: folytatódott a gazdasági kilábalás januárban is
Januárban a negyedik egymást követő hónapban emelkedett az Ecostat és Világgazdaság közös mutatószáma, a gyorsulási irányadó; az index 0,14 százalékos emelkedést jelzett. Az Ecostat, MTI-hez csütörtökön eljutatott közleményében hangsúlyozza: ez az elmúlt két év leghosszabb bővülési periódusa. A gyorsulási irányadó összetevői közül az idei első hónapban nyolc a növekedés, és kettő a csökkenés irányába hatott. A Világgazdaság honlapján csütörtökön megjelent cikk szerint egyre határozottabban kirajzolódik ugyan, hogy a magyar gazdaságban véget ért a 2008-ban kezdődött mély recesszió, ám összességében még igen kis mértékű a bővülés, és a jelenlegi állapot inkább stagnálásként jellemezhető.
2010.01.28. 10:15
 
 
Az ország több pontján havazik
Változó intenzitással havazás kezdődött az ország több területén csütörtök délelőtt, főként a nyugati és északi régiókban lehet pár centiméternyi friss hóra számítani - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat. Havazik a fővárosban is, Vadász Vilmos meteorológus közlése szerint azonban jelentős mennyiségű friss hóra egyelőre nem kell számítani. Hozzátette ugyanakkor, hogy a héten további, ennél jelentősebb havazásra is számítani lehet. A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. szóvivője arról tájékoztatta az MTI-t, hogy jelenleg 81 géppel takarítják Budapest fő- és tömegközlekedési útvonalait, fennakadás sehol sincs, de lelassult a közlekedés.
2010.01.28. 10:00
 
 
Jancsó Miklós új filmjét vetítik a 41. Magyar Filmszemle megnyitóján
Jancsó Miklós új moziját, az Oda az igazságot vetítik kedden a 41. Magyar Filmszemle megnyitóján. A 88 éves rendező Mátyás királyról forgatott magyar-osztrák-lengyel koprodukcióban történelmi drámát, ami kevésbé az uralkodóról, sokkal inkább rólunk, az országról szól. A film utalásokat tartalmaz arra, hogy Mátyás király nem az az igazságos, jóságos uralkodó volt, aki a néphagyományban, a mesékben fennmaradt. Jancsó fontosnak tartja kiemelni, hogy évszázadokkal ezelőtt, Magyarország több részre szakadása után egyre nagyobb szükség volt egy nemzeti hősre, mint kapaszkodóra, és a romantika korában Mátyás királyt tették meg ennek, miközben a valódi Mátyás nem hasonlított a kreált képre.
2010.01.28. 09:30
 
 
Túlélőt találtak a francia mentőalakulatok Haitin
Túlélőt találtak a francia mentőalakulatok Haitin, 15 nappal az országot sújtó földrengés után. A 16 éves lányt egy ház romjai alól szabadították ki helyi idő szerint szerdán a fővárosban, Port-au-Prince-ben. Él, de nagyon kiszáradt, s eltört az egyik lába. Samuel Bernes, a francia polgári védelem szóvivője nem tudta megmondani, hogy a lány valóban már 15 napja a romok alatt volt-e, vagy valamelyik későbbi utórengés áldozata. Ugyanakkor azt közölte, hogy a túlélő nagyon gyenge, ami szerinte inkább az előbbi variációt támasztja alá. René Préval haiti elnök közölte: már majdnem 170 ezer holttestet gyűjtöttek össze a földrengés óta.
2010.01.28. 08:30
 
Gyöngyösön indul Fodor Gábor egyéni körzetben
Gyöngyösön, egyéni körzetben indul az országgyűlési választásokon Fodor Gábor, és az SZDSZ volt elnöke vezetheti majd azt a Heves megyei listát is, amelyen MDF-es és szabad demokrata politikusok egyaránt helyet kapnak - értesült a Népszava. A lap csütörtöki számában azt írta, hogy tudomásuk szerint a két párt most annak a lehetőségét keresi, hogyan szerepelhet majd a liberális jelöltek neve mellett az SZDSZ logója úgy, hogy az együttműködés ne közös listát eredményezzen. Abban az esetben ugyanis a két pártnak 10 százalékot kellene elérnie a bejutáshoz a parlamentbe.
2010.01.28. 08:00
 
 
Megtalálták a lezuhant etióp gép fekete dobozait
Megtalálták a Bejrút közelében hétfőn hajnalban lezuhant etióp utasszállító gép repülési adatait rögzítő fekete dobozokat. A hírt egy libanoni illetékes közölte szerda késő este. A fekete dobozok a Földközi-tengerben, 1300 méter mélyen vannak, alig néhány kilométerre a szárazföldtől. A libanoni hadsereg egyik szóvivője szerint egyelőre tanulmányozzák, miként tudnák a felszínre hozni a készülékeket. Szakértők azt remélik, hogy a pilótafülkében elhangzottakat, valamint a repülési információkat rögzítő fekete dobozok egyértelmű választ adnak majd a gép katasztrófájának az okára.
2010.01.28. 07:45
 
 
Oszkó: a tartalékokból fedezhető az ingatlanadó kiesése
A költségvetés tartalékából fedezhető az ingatlanadó kiesése - mondta Oszkó Péter pénzügyminiszter az MTI-nek. A pénzügyi tárca vezetője szerint a most kibocsátott 2 milliárd dollár összegű kötvény biztonságot nyújt a következő kormány számára. Bár az Alkotmánybíróság döntése után néhányszavas javítással alkotmányossá tehető az ingatlanadó, de a választásokig csupán kétszer ülésező parlamentnek erre már nincs elegendő ideje - jelezte a pénzügyminiszter. Ugyanakkor a technikai előkészítés megtörténik, így, ha a választás után összeülő új parlament "józanul kíván dönteni", akkor újra benyújthatja a jogszabályt - tette hozzá.
2010.01.27. 22:15
 
 
TÁRKI: csökkent a különbség a Fidesz és az MSZP támogatottsága között
Csökkent a különbség a két legnagyobb párt támogatottsága között a TÁRKI legújabb felmérése szerint: a Fidesz és az MSZP között januárban 40 százalékpontnyi, míg tavaly novemberben még 51 százalékpontnyi különbséget mértek. A közvélemény-kutató cég a felmérést január 8. és 18. között végezte a felnőtt lakosság körében, ezer ember megkérdezésével. Az MTI-hez szerdán eljuttatott összegzés szerint az elmúlt hónapok "trendjétől" kissé elütő kép utalhat arra, hogy a szavazók számára a választás már nem olyan távoli, hanem egyre közelebbi és reális, így a kis mértékű elmozdulás egyfajta tudatosabb választói magatartásként is értelmezhető.
2010.01.27. 22:15
 
 
Sarkozy beszédével megnyílt a davosi Világgazdasági Fórum
Nicolas Sarkozy francia elnök szerint meg kell változtatni a világon a banktevékenységre vonatkozó szabályokat, a bankok működésének biztonságát szavatoló intézkedéseket, és a bankok elszámoltathatóságát. Sarkozy szerdai felszólalásával hivatalosan kezdetét vette a 40. Világgazdasági Fórum Davosban. A francia államfő szerint, ha "mindezeket nem hajtják végre, a jövőnk kerül veszélybe". A francia elnök úgy fogalmazott: "olyan megengedhetetlen helyzet alakult ki a világon, amikor a bankok többé már nem igazi feladatukat látják el. A bankár feladata nem a spekuláció, hanem a hitelnyújtással összefüggő kockázatok elemzése."
2010.01.27. 22:15
 
Megmentették a Balti-tengerre jégtáblán kisodródó kutyát
Egy hajó legénysége mentett meg Lengyelországban egy kutyát, amely egy jégtáblán 24 kilométerre sodródott ki a Balti-tengerre. A szerencsétlen ebet még a Visztula folyón, mintegy 100 kilométerre a torkolattól délre látták először, de a tűzoltóknak nem sikerült kimenteni a jégtáblára keveredett állatot. Amikor a hajó legénysége sötétedés előtt nem sokkal megpillantotta, már 24 kilométerre kiúszott a nyílt tengerre.
2010.01.27. 21:00
 
 
iPad néven mutatta be az Apple a régóta várt tábla-PC-t
Hagyományos billentyűzet nélkül, érintőképernyővel működik az Apple óriási várakozás övezte tábla-PC-je, amelyet iPad néven mutatott be San Franciscóban Steve Jobs cégfőnök. Az új számítástechnikai kütyü valahol félúton helyezkedik el az okostelefon és a hordozható számítógép között; hasonlít az iPhone-ra, de nagyobb annál, viszont kisebb egy laptopnál. Az 1,25 centiméter vastag és 680 grammos eszköz 9,7 colos, azaz 24,6 centiméter átmérőjű érintőképernyővel rendelkezik. Nem tartalmaz mozgó alkatrészt, merevlemez helyett 16, 32, vagy 64 gigabájtos SSD (szilárdtest-meghajtó) háttértárat tartalmaz. A beépített akkumulátor üzemideje 10 óra, a kommunikációról Wi-fi és Bluetooth-kapcsolat gondoskodik.
2010.01.27. 20:45
 
 
Nem változott az amerikai alapkamat
Az amerikai jegybank (Fed) nem változtatott alapkamatán szerdán, a várakozásoknak megfelelően. Az egynapos kamat célsávja 0,0 és 0,25 százalék között maradt.
2010.01.27. 20:30
 
Közel 80 éves kondorkeselyű pusztult el egy amerikai állatkertben
Feltehetően a világ legidősebb, fogságban élő kondorkeselyűje pusztult el egy amerikai állatkertben. A közel 80 éves Thaao 1993-ban érkezett az amerikai Connecticut államba, a bridgeporti állatkertbe, miután életének nagy részét a pittsburghi állatkertben töltötte. Halálának okát a boncolás során sem sikerült megállapítani. Az andoki kondornak is nevezett kondorkeselyű normális esetben legfeljebb ötven évig él. A vadon élő egyedek száma mára becslések szerint néhány ezerre csökkent, elsősorban a fegyveres vadászat és az óceán növekvő szennyezettsége következtében.
2010.01.27. 20:00
 
 
Női kézilabda, Magyar Kupa: továbbjutott a címvédő Győr
A címvédő Győr nyert a Dunaújváros ellen a női kézilabda Magyar Kupa szerdai elődöntőjében. Eredmények: Alcoa-Fehérvár - ASA-Consolis-Hódmezővásárhely 31-34 (17-16), Bugyi SE-Újbuda - FTC-RightPhone 28-34 (14-21), Győri Audi ETO KC - Dunaújváros 39-24 (19-14). A továbbjutásról egy mérkőzés döntött. A négyesdöntőt február 27-én és 28-án rendezik.
2010.01.27. 19:45
 
Újabb repülőteret nyitottak meg Haitin
Újabb repülőtér üzemel teljes gőzzel Haitin, miután helyreállították a bő két héttel ezelőtti, pusztító földrengés után. A Jacmel reptér megnyitását Peter McKay kanadai védelmi miniszter jelentette be. Az új légikikötő tehermentesítheti a főváros, Port-au-Prince nemzetközi repülőterét, amely egymaga nem képes fogadni a Haitiba érkező, segélyszállítmányokkal megrakott gépeket. A Jacmel kedden már fogadott is 64 légi járművet, miután kanadai katonák eltakarították a kidőlt fákat a leszállópálya végéből, és megjavították a világítást.
2010.01.27. 19:45
 
 
EU: megfelelő lépéseket tett Magyarország az államháztartási hiány leszorítására
Megfelelő lépéseket tett eddig Magyarország arra, hogy államháztartási hiányát az előírt, a GDP-hez viszonyított 3 százalékos szint alá szorítsa a 2011-es céldátumra, de jövőre még további intézkedésekre lesz szükség - állapította meg szerdán kiadott értékelésében az Európai Bizottság. "A bizottság Magyarország esetében úgy értékelte, hogy a hatóságok a pénzügyminiszteri tanács által legutóbb, 2009 júliusában kibocsátott ajánlásoknak megfelelően jártak el" - áll a jelentésben, amelyet a brüsszeli végrehajtó testület szerdán véglegesített. Úgy vélte azonban, a már bejelentett, egyelőre kompenzálás nélküli 2011-es adócsökkentések miatt kiegészítő intézkedésekre is szükség lesz.
2010.01.27. 19:30
 
 
MSZP: folytatódik a Fidesz rágalomhadjárata
Az MSZP a Fidesz "rágalomhadjáratának" részeként értékeli, hogy az ellenzéki párt feljelentést tett közérdekű adatokkal való visszaélés bűncselekménye miatt Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök és Veres János volt pénzügyminiszter ellen a 2006-os államháztartási adatok eltitkolása kapcsán. Az MSZP szerint jól láthatóan folytatódik a Fidesz rágalomhadjárata, az ellenzéki párt még az ügyészséget is megpróbálja eszközként használni a lejárató kampányában. Az MSZP országgyűlési képviselőcsoportja az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében kommentálta így azt a hírt, hogy Balsai István, a Fidesz elnöki stábjának jogi igazgatója szerdán átadta a feljelentést a Legfőbb Ügyészség kabinetirodája vezetőjének.
2010.01.27. 18:45
 
 
Obama: az antiszemitizmus minden formája ellen küzdeni kell
Az antiszemitizmus és tudatlanság minden formája ellen küzdeni kell - üzente Barack Obama az auschwitzi koncentrációs tábor felszabadulásának 65. évfordulóján. Az amerikai elnök az egykori haláltábor helyszínén, a lengyelországi Oswiecimben tartott aznapi megemlékezés részvevőinek, köztük túlélőknek küldött üzenetet. Előre felvett üzenetéből a washingtoni Fehér Ház közölt részleteket. Obama hangsúlyozta: az ember nem szemlélheti tétlenül a gonosz cselekedeteit. Méltatta a túlélők bátorságát, hogy visszatértek oda, ahol a második világháború idején csaknem egymillió zsidót öltek meg.
2010.01.27. 18:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858[1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista