2020. július 14., kedd - Őrs
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
Az energia volt az egyik fő téma a magyar-orosz bizottsági ülésén
Több területen is jó kilátásai vannak a magyar-orosz gazdasági kapcsolatok fejlődésének, amelyekkel a Magyar-Orosz Gazdasági Együttműködési Kormányközi Bizottság foglalkozott budapesti ülésén. Viktor Zubkov, az Orosz Föderáció első miniszterelnök-helyettese kiemelte: folytatódik a paksi atomerőmű modernizálása, és úgy vélte, hogy az a modern technológia, amit az orosz fél ajánl, jó alapja lehet az erőmű bővítésének. Hangsúlyozta, hogy továbbra is támogatják a magyar tőkebehozatalt Oroszországba. Kifejtette: a kormányok feladata, hogy kedvező légkört biztosítsanak a kölcsönös beruházásoknak. Az orosz cégek készek arra, hogy részt vegyenek a magyar metróhálózat fejlesztésében is - emelte ki az orosz miniszterelnök-helyettes.
2010.01.29. 15:30
 
 
A költségvetési bizottságban hallgatná meg a Fidesz Gyurcsányt és Verest
Összehívták keddre az Országgyűlés költségvetési bizottságának ülését a kormányzati adatok hitelességével kapcsolatban; az ülésre meghívót kapott Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök és Veres János volt pénzügyminiszter is - derül ki az Országgyűlés honlapján olvasható bizottsági meghívóból. Varga Mihály, a bizottság fideszes elnöke hívta össze a testületet a következő napirendi ponttal: az államadósságról, a költségvetés hiányáról és a kormányzati szektor hitelfelvételeiről szóló kimutatások, prognózisok valódisága. Gyurcsány Ferenc és Veres János mellett a meghívottak között van Oszkó Péter pénzügyminiszter, Belyó Pál, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) elnöke és Langmár Ferenc újságíró is.
2010.01.29. 15:30
 
 
Navracsics: intézményesülhet a keleti bővítés az unióban
Nagy lehetőséget jelent Közép-Európa számára, hogy 2011-ben egész évben két térségbeli állam - Magyarország és Lengyelország - tölti majd be az Európai Unió soros elnöki tisztségét, ezzel a keleti bővítés intézményesülni fog az unióban - mondta Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője pénteken az uniós elnökségi trióról szóló konferencián. A fideszes politikus rámutatott, hogy Magyarország érdekei több ponton kötődnek Lengyelországéhoz, ezért fontos lenne egyeztetni a spanyol-belga-magyar trió után következő hármas elnökséggel is.
2010.01.29. 15:30
 
 
Növekednek a parkolási díjak Budapesten
Növekednek a parkolási díjak Budapesten hétfőn - közölte a Főpolgármesteri Hivatal pénteken. A közgyűlés 2009 áprilisában döntött arról, hogy a várakozási díj kiszámításának alapja a 2. díjtételű övezetben a mindenkori BKV vonaljegy ára legyen, és ehhez viszonyítva változzon a többi övezet parkolási díja is. A BKV vonaljegy ára február 1-től 320 forintra emelkedik. Ennek megfelelően a parkolási díjak a következőképpen változnak: 1. övezet: 375 forint helyett 400 forint/óra, 2. övezet: 300 forint helyett 320 forint/óra, 3. övezet: 225 forint helyett 240 forint/óra, 4. övezet: 150 forint helyett 160 forint/óra.
2010.01.29. 15:15
 
 
Foci: Bori mégsem kíván a Ferencvárosnál játszani
Bori Gábor mégsem kíván a Ferencvárosnál játszani - közölte a Máltán edzőtáborozó labdarúgócsapat pénteken. A klub szerdán még azt közölte honlapján, hogy a 26 esztendős MTK-játékos - aki korábban az Újpest FC-nél is szerepelt kölcsönben - csütörtökön esik át a kötelező orvosi vizsgálaton, majd pénteken Máltára utazik, s csatlakozik a gárdához, amelynél kölcsönben játszott volna az idény végéig. Az FTC vezetése most bejelentette, hogy Bori Gábor a körülötte kialakult helyzetre hivatkozva jelezte: nem kíván a Ferencvárosban szerepelni. Az eset hátterében feltehetően az áll, hogy felkerült az internetre egy videó, amelyen Bori, még újpestiként, egy égő Fradi-sállal látható.
2010.01.29. 15:00
 
 
Aláírták a Déli Áramlat projekttársaságának szerződését
Aláírták a Déli Áramlat magyarországi projekttársaságának, a Déli Áramlat Zrt. alapítói szerződését a magyar-orosz gazdasági bizottság ülését követően pénteken a Parlamentben. A dokumentumot Bajnai Gordon magyar miniszterelnöknek és a kormányközi bizottság társelnökeinek - Oszkó Péter pénzügyminiszternek és Viktor Zubkovnak, az Orosz Föderáció első miniszterelnök-helyettesének - a jelenlétében írták alá a Gazprom és a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) képviselői.
2010.01.29. 14:30
 
 
Idén 0,3 százalékkal csökken, jövőre 3,7 százalékkal nő a GDP
A konvergenciajelentés 2010-ben 0,3 százalékos GDP-csökkenéssel, jövőre a bruttó hazai termék (GDP) 3,7 százalékos, 2012-ben 3,8 százalékos növekedésével számol - közölte a Pénzügyminisztérium a honlapján pénteken. A kormány 2010. január 27-i ülésén hagyta jóvá a jelentést és az Országos Érdekegyeztető Tanács Gazdasági Bizottságának tájékoztatását követően január 29-én nyújtotta be az Európai Bizottság és a Tanács részére. A most közzétett jelentés 4,1 százalékos inflációt prognosztizál 2010-re, 2,3 százalékos pénzromlást jövőre, és 2,6 százalékot 2012-re.
2010.01.29. 14:30
 
 
Antal Attilát házi őrizetbe helyezte a bíróság
Házi őrizetbe helyezte Antal Attilát, a BKV volt vezérigazgatóját a Budai Központi Kerületi Bíróság pénteken. A csalás és más bűncselekmények miatt folyó büntetőeljárásban a Fővárosi Főügyészség indítványára 30 napra, február 28-ig rendelte el Antal Attila házi őrizetét a bíróság. A Fővárosi Bíróság honlapján olvasható tájékoztatás szerint a döntés jogerős. A kényszerintézkedés indoka egyfelől az, hogy a gyanúsított jelenléte az eljárási cselekményeknél másképp nem biztosítható, másfelől pedig, hogy szabadlábon hagyása esetén meghiúsítaná, megnehezítené vagy veszélyeztetné a bizonyítást. Antal Attila jelenleg a Vértes Volán Zrt. vezérigazgatója.
2010.01.29. 14:30
 
 
Bill Gates 10 milliárd dollárt ad új vakcinákra
Bill Gates, a Microsoft társalapítója és felesége bejelentették, hogy alapítványuk 10 milliárd dollárt adományoz a következő tíz évben új vakcinák kutatására és azok eljuttatására a világ legszegényebb országaiba. Az üzletember a davosi Világgazdasági Fórum alkalmából pénteken kiadott közleményében hangsúlyozta, hogy "a vakcinák évtizedévé kell tennünk a mostanit". Gates hozzátette, hogy "az innováció elősegíti majd minden eddiginél több gyermek megmentését".
2010.01.29. 14:15
 
 
Anne Hathaway parádés ceremónián vette át a Hasty Pudding-díjat
Anne Hathawayt a hagyományoknak megfelelően színes utcai parádéval köszöntötte a Harvard diákszínházi társulata az Év Asszonyának járó Hasty Pudding-díj átadása alkalmából. A csütörtöki ceremónián a vidám menet az egyetem mellett húzódó Massachusetts sugárúton vonult végig. A szokásnak megfelelően a férfiak női ruhát öltöttek magukra. A tavaly Oscra-díjra jelölt Hathaway az elismerést megtestesítő pudingos edény átvételével olyan jeles elődök társaságába került, mint Kathrine Hepburn, Lauren Bacall vagy Meryl Streep.
2010.01.29. 14:00
 
 
Fidesz: Mádi László szembement a párttal, nem indulhat a választáson
Nem indulhat Mádi László a Fidesz listáján a tavaszi országgyűlési választáson, mivel szembement a párt álláspontjával - közölte Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője pénteken. A Fidesz álláspontja világos és egyértelmű: elutasítja az ingatlanadót, amelynek bevezetése "igazságtalan, tisztességtelen és rossz döntése volt a kormánynak" - írta közleményében Cser-Palkovics András. A kommüniké szerint Mádi László csütörtökön a Fidesz álláspontjával ellentétesen nyilatkozott, ezért nem szerepelhet a Fidesz listáján az országgyűlési választáson.
2010.01.29. 13:45
 
 
Operabáli etikett 13 pontban
Az operabál közeledtével a készülődés közepette a bálozóknak az etikett szabályaival is illik megismerkedniük, a Budapesti esemény vendégeinek azonban nem lesz könnyű dolguk, ha maradéktalanul eleget akarnak tenni az elvárásoknak. A szervezők 13 pontba szedték a társasági eseményre vonatkozó főbb protokollszabályokat. Minden alkalomra, így az Operabálra is pontosan kell érkezni - hangzik az első, és egyben az egyik legfontosabb szabály. Az öltözködésnél a vendégeknek gondolniuk kell arra, hogy a kevesebb minőségileg több lehet. Fontos, hogy az estélyi ruha, az ékszerek mennyisége és mérete, a frizura, valamint a smink, ne lépje túl a jó ízlés határát - szól a második tanács.
2010.01.29. 13:30
 
Bemutatták a Fidesz-KDNP Pest megyei képviselőjelöltjeit
Minden idők legjobb csapataként jellemezték a 2010-es országgyűlési választásokon induló Pest megyei egyéni képviselőjelölteket a Fidesz regionális vezetői pénteken. A 16 jelöltet egyenként bemutató budapesti sajtótájékoztatón Pesti Imre, a Fidesz közép-magyarországi regionális igazgatója közölte: a pártszövetség Pest megyei jelöltjeinek 20 százaléka új induló, a többiek pedig "kipróbált" politikusok. Úgy fogalmazott, mindenki érzi, hogy nagyon nehéz nyolc, illetve négy éven vagyunk túl, és azt is, hogy az ország lakossága változást akar.
2010.01.29. 13:30
 
 
EU-trió: új szakasz kezdődik az unió történetében
A spanyol-belga-magyar uniós elnökségi trió felelőssége, hogy útjára indítsa az Európai Uniót történetének legújabb szakaszában, amelyet a Lisszaboni Szerződés határoz meg - jelentette ki a spanyol külügyminisztérium uniós ügyekben illetékes államtitkára pénteken Budapesten egy konferencián. Diego López Garrido elmondta, hogy a trió-elnökség programjában kiemelt helyet kap a tagállamok gazdaságpolitikájának, szociálpolitikájának és foglalkoztatáspolitikájának összehangolása. Balázs Péter külügyminiszter közölte: az EU-elnökség tagjainak a váratlan eseményekre is fel kell készülniük, mert teljesítőképességüket azzal is bizonyíthatják, hogy az ilyen helyzetekre miként reagálnak.
2010.01.29. 13:30
 
 
Tovább egyeztetnek a Malév jövőjéről
Nem született végső megállapodás a Malév jövőjéről a magyar-orosz vegyesbizottság pénteki ülésén, Viktor Zubkov orosz első miniszterelnök-helyettes az ülést követően annyit mondott: a közös erőfeszítéseknek köszönhetően "képesek leszünk megőrizni a Malévot, mint magyar légitársaságot". Oszkó Péter pénzügyminiszter hozzátette: több területen is folytatják az egyeztetéseket, így a Malévről is.
2010.01.29. 13:15
 
 
Fidesz: töröljék Gyurcsányt és Verest az MSZP országos listájáról
A Fidesz elnöksége arra kéri Mesterházy Attilát, az MSZP miniszterelnök-jelöltjét, hogy kezdeményezze Gyurcsány Ferenc volt kormányfő és Veres János volt pénzügyminiszter törlését a szocialista párt országos listájáról - közölte Navracsics Tibor pénteken Budapesten. Az ellenzéki párt frakcióvezetője sajtótájékoztatóján azt mondta: Gyurcsány Ferenc és Veres János két olyan "emblematikus figurája" az elmúlt időszaknak, "akik tevékenyen is részt vettek a közvélemény, a választópolgárok, illetve a nemzetközi közvélemény megtévesztésében, a hazugságokon alapuló politikában".
2010.01.29. 13:15
 
 
Forma-1: bemutatták az új McLarent
Bemutatták a Forma-1-es McLaren-Mercedes istálló új versenyautóját az angliai Newburyben. Az MP4-25 elnevezésű modell leleplezésekor természetesen jelen volt a tavalyi világbajnok, a csapat új tagja, a brit Jenson Button, valamint honfitársa, a 2008-as első Lewis Hamilton is. "Rendkívül büszke vagyok rá, hogy ma itt lehetek. Alig várom, hogy beüljek az új autóba" - mondta Button. Az istálló hétfőn kezdi meg a teszteket Valenciában. A szezon március 14-én kezdődik Bahreinban.
2010.01.29. 13:00
 
 
Nem sikerült elnököt jelölni az MTV élére
Az MTV-t felügyelő kuratórium elnökségnek pénteken nem sikerült elnököt jelölni a cég élére - értesült az MTI kuratóriumi forrásokból. Az MTI információi szerint kilencen szavaztak Rományi Bélára, de ez sem volt elegendő ahhoz, hogy megkapja a szükséges kétharmados többséget, miután ehhez tíz szavazatra lett volna szükség. Mellette Havasi János öt, Jutasi Zoltán pedig egy szavazatot kapott. A kuratórium elnöksége az MTI információ szerint ezután döntött arról, hogy kiírja az új pályázatot, amelynek részleteit a következő ülésükön tárgyalják meg.
2010.01.29. 13:00
 
 
Demszky már a választási kampányban sem vesz részt
Demszky Gábor szerint az őszi önkormányzati választások utáni távozásával lezárul egy két évtizedes politikai korszak Budapesten; a szabaddemokrata főpolgármester pénteken azt is hangoztatta, hogy egy korrekt pénzügyi helyzetben lévő várost, sínen lévő nagyberuházásokat hagy majd utódjára. A várost kisebbségből irányító liberális városvezető, aki utoljára tartott évnyitó sajtótájékoztatót, azt mondta: nem számít nyugodt évre, hanem inkább "több politikai színházra", kevesebb érdemi munkára a közgyűlésben. Demszky Gábor bejelentette azt is, nem kíván már részt venni a választási kampányban sem.
2010.01.29. 12:15
 
 
A munkanélküliség 10,5 százalékon stagnált
A munkanélküliség 2009 utolsó negyedévében nem változott, a ráta 10,5 százalék volt, ami megegyezik a szeptember-novemberivel. Tavaly egész évben a munkanélküliség 10,0 százalék volt, 2,2 százalékponttal több, mint egy éve - jelentette a Központi Statisztikai Hivatal pénteken. Tavaly a negyedik negyedévben a 15-74 éves foglalkoztatottak száma 3 millió 783 ezer, a munkanélkülieké 442 ezer fő volt, ami 10,5 százalékos munkanélküliségi rátát jelentett. 2009-ben éves átlagban a foglalkoztatottak létszáma 3 millió 782 ezer, a munkanélkülieké pedig 421 ezer volt.
2010.01.29. 11:45
 
 
Továbbra is jelentős a pénzügyi bizonytalanság Kelet-Közép-Európában
Továbbra is jelentős a pénzügyi bizonytalanság a balti államokban, Magyarországon, Romániában és Bulgáriában - jelentette ki Nouriel Roubini világhírű amerikai közgazdász Davosban egy osztrák lapnak. "Úgy látom, néhány kivételtől eltekintve továbbra is nagyon törékeny marad a helyzet Kelet- és Közép-Európában" - folytatta a gondolatmenetet a Der Standard pénteki számában. Roubini szerint a pénzügyi rendszer, az adósságteher és a fizetőeszközök alapvető túlértékeltsége továbbra is gondot jelent majd a térségben. A pénzügyi válsággal kapcsolatban általánosságban úgy vélekedett: "minden ugyanúgy folytatódik, mint azelőtt".
2010.01.29. 11:45
 
Börtönben a Hősök sztárja
A nagysikerű Hősök tévésorozat egyik szereplőjét, Adrian Pasdart ittas vezetés miatt kapcsolták le a rendőrök.
2010.01.29. 11:43
 
 
Tenisz, Australian Open: Federer is a döntőben
Az első helyen kiemelt svájci Roger Federer gond nélkül győzte le a francia Jo-Wilfried Tsongát és bejutott az ausztrál nyílt teniszbajnokság férfi egyes vasárnapi döntőjébe, ahol majd a brit Andy Murray lesz az ellenfele. A rekordot jelentő sorozatban 23. Grand Slam-elődöntőjében érdekelt világelső pénteken alig hibázott, míg riválisa ugyanakkor minden szettben sokat rontott, és ez gyors vereséget jelentett számára. A találkozó kevesebb mint másfél óráig tartott. A 28 esztendős Federernek ez lesz pályafutása 22. GS-fináléja, a 15-szörös bajnok Melbourne-ben eddig háromszor diadalmaskodott, ugyanakkor tavaly a spanyol Rafael Nadallal szemben alulmaradt a döntőben.
2010.01.29. 11:30
 
 
Nem lesz szmogriadó Budapesten
Nem lép életbe pénteken Budapesten a szmogriadó riasztási fokozata, mert javult a levegő minősége, de a tájékoztatási fokozatot elrendelik - közölte a Főpolgármesteri Hivatal. A város kilenc pontján elhelyezett mérőműszerek által mért szállópor koncentrációja napi átlagban meghaladta a 75 mikrogramm/köbméter küszöbértéket, ezért kell a tájékoztatási fokozatot elrendelni - olvasható a közleményben. A tájékoztatási fokozat életbe lépésével Demszky Gábort főpolgármester a többi között önkorlátozásra kéri a lakosságot, a közintézményeket és az ipari légszennyezőket, különösen kérve a gépjárműhasználat mérséklését, a közösségi közlekedés igénybevételének előnybe részesítését.
2010.01.29. 11:30
 
Bar Refaeli ismét Leonardo DiCaprio ágyában
Az ünnepek alatt újra együtt a pár, igaz nem tudni mennyi ideig tart majd a románc.
2010.01.29. 11:07
 
 
Budai Gyula bemutatta bizonyítékát Bábolna MSZP-s polgármestere ellen
Budai Gyula bemutatta annak a kölcsönszerződésnek az eredeti példányát, amely szerint Horváth Klára, Bábolna MSZP-s polgármestere 20 millió forintos magánkölcsönt vett fel az IKR Zrt. vezérigazgatójától. Ez a cég volt az, amely megnyert egy, a bábolnai önkormányzat által kiírt pályázatot egy 85 hektáros állami terület bérbeadására - emlékeztetett Budai Gyula, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének (Magosz) szövetségi igazgatója pénteken Budapesten, a Központi Nyomozó Főügyészség előtt tartott sajtótájékoztatóján. "Teljesen egyértelmű, hogy az események összefüggnek" - fogalmazott.
2010.01.29. 10:45
 
 
Emelkedtek az ipari termelői árak decemberben
Az ipari termelői árak 2009 decemberében az előző havihoz képest 0,1 százalékkal, 2008 decemberéhez viszonyítva 1,3 százalékkal nőttek, tavaly egész évben 4,9 százalékkal emelkedtek - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. Az ipar belföldi értékesítési árai 2009 decemberében az előző havihoz képest nem változtak, míg 2008. decemberhez viszonyítva 0,7 százalékkal emelkedtek. Az ipari exportértékesítés árai a 2009. novemberinél 0,2 százalékkal voltak magasabbak, az egy évvel korábbit 1,7 százalékkal haladták meg. Tavaly egész évben a belföldi értékesítés árai 1,3 százalékkal, az exportértékesítési árak pedig 7,4 százalékkal nőttek.
2010.01.29. 09:30
 
 
Újabb holttesteket találtak a beligiumi házomlás helyszínén
A tűzoltók péntek hajnalban találtak két további holttestet annak a háznak a romjai között, amely szerda hajnalban omlott össze a belgiumi Liege központjában. Így már 11 azoknak a száma, akik bizonyosan életüket vesztették a katasztrófában. Hozzátették, hogy még legalább két áldozatot keresnek. A hatóságok továbbra sem tudják pontosan, hogy hány ember tartózkodott a házban a robbanáskor. A belügyminiszter szerint összesen 15-20-an lehettek az épületben. Willy Demeyer liege-i polgármester csütörtökön azt mondta, hogy körülbelül tíz embert eltűntként tartanak nyilván.
2010.01.29. 09:00
 
 
Szövetséget kötnek a szocialisták a Tisztelet Társaságával
Hivatalos programalapú szövetséget kötnek a szocialisták a Schmuck Andor vezette Tisztelet Társaságával (TT) - tudta meg a Népszabadság. A lap pénteki számában megjelent írás szerint a közeledést jól mutatja, hogy a TT több javaslatát a szocialisták beemelték választási programjukba. Ilyen a kegyeleti járadék, illetve a büntetőjogi szigorítás is, és további elképzelések is jó fogadtatásra találtak a kormánypárti oldalon, mint például az idősek internetes képzési lehetőségeinek támogatása. A Tisztelet Társasága így várhatóan hivatalosan is az MSZP programjának támogatása mellett foglalhat majd állást.
2010.01.29. 08:15
 
 
GfK: a vásárlók egyre tudatosabban keresik az akciókat
A magyar háztartások a válság hatására egyre inkább figyelnek az akciókra és a promóciókra vásárlásaik során, a legtudatosabban az alapvető élelmiszereket keresik az üzletek polcain - olvasható a GfK Hungária "Shopping Monitor" című tanulmányában. A GfK közleményében hangsúlyozza: a magyar háztartások vásárlási szokásait feltérképező tanulmány szerint a legtöbben a hipermarketekben és a kisebb önkiszolgáló boltokban vásárolnak, előbbiek előnye ugyanis a széles választék, utóbbiaké a lakóhelyhez közeli fekvés. Az üzletláncok közötti választásnál továbbra is az árszínvonal, a minőség és a választék a döntő, azonban a korábbi tendenciákhoz képest lényegesen megnőtt az akciók szerepe is.
2010.01.29. 07:30
 
 
Made in Italy menüsort indít a McDonald's Olaszországban
Forradalmi újítás felé halad a világ leghíresebb gyorsétterem-lánca: a McDonald's olasz éttermeiben hamarosan bevezetik a McItaly menüsort, amely kizárólag olasz termékeket használ majd fel. Az új ételkínálat bevezetése nagyrészt Luca Zaia olasz mezőgazdasági miniszternek köszönhető, aki nagy hangsúlyt fektet hazája gasztronómiai világának megvédésére. A tavasszal megjelenő McItaly kínálatában kizárólag olyan szendvicsek és saláták szerepelnek, amelyekhez teljes egészében Olaszországban készült hozzávalókat használnak fel.
2010.01.29. 07:30
 
 
A szenátus megerősítette Bernanke Fed-elnöki jelölését
A washingtoni szenátus csütörtökön megerősítette Ben Bernanke Fed-elnöki jelölését. Az amerikai szövetségi törvényhozás 70-30 arányú szavazással hagyta jóvá Barack Obama elnök jelöltjét, aki második négyéves periódusát kezdheti meg a központi bank élén. A szavazást éles vita előzte meg; Bernanke kritikusai bírálták azt, ahogyan a Fed a pénzügyi válságot kezelte. Három évtizede nem ütközött ennyire kemény ellenállásba a Fed-elnöki jelölés, igaz, a szenátus még soha nem utasította el az amerikai elnök jelöltjét. Bernanke megerősítése győzelem Obama számára, aki szerint a Fed-elnöknek rendkívüli szerepe volt a recesszióból való kilábalásban.
2010.01.29. 07:30
 
 
Afrika Kupa: Egyiptom-Ghána döntő lesz
Egyiptom-Ghána döntőt rendeznek vasárnap az angolai labdarúgó Afrika Kupán. A csütörtöki második elődöntőben a címvédő egyiptomi együttes a 39. percben büntetőből szerezte meg a vezetést Benguelában, majd a tíz emberrel játszó ghánaiak teljesen összeroppantak, sorra kapták a gólokat és végül nyolcan maradtak a pályán. Eredmények, elődöntő: Egyiptom-Algéria 4-0 (1-0), g: Rabu (39., 11-esből), Zidan (66.), Abdel-Safi (81.), Gredo (94.) piros lap: Halliche (38.), Belhadzs (70.), Chaouchi (83.) - mindhárom Algéria.
2010.01.29. 07:15
 
Futsal Eb: döntőbe jutottak a címvédő spanyolok is
A címvédő spanyolok játszanak majd a portugálokkal a magyarországi futsal Európa-bajnokság szombati fináléjában, miután a csütörtöki második elődöntőben nagyon simán legyőzték a cseheket. A debreceni Főnix Csarnokban rendezett mérkőzés egyoldalú volt. A csehek a harmadik bekapott gól után, már az első félidő végén vészkapussal játszottak - amint azt tették a magyarok elleni sikeres csoporttalálkozójukon - de a szünetig tovább nőtt a különbség. A pihenőt követően is a spanyolok akarata érvényesült, többször teremtettek kihagyhatatlan helyzetet, míg a cseheknek csupán szépíteniük sikerült, 8-0 után. Eredmény, elődöntő: Spanyolország-Csehország 8-1 (4-0).
2010.01.28. 22:00
 
 
Evander Holyfield nem bokszol Ugandában
Nem rendezik meg Evander Holyfield Ugandába tervezett ökölvívó-mérkőzését, amelyen egy kisebb szervezet, a WBF nehézsúlyú világbajnoki címe lett volna a tét. Az öklöző menedzsere csütörtökön azt mondta: az előbb január 16-ra, majd február 20-ra kiírt találkozó azért marad el, mert a szervezők nem fizették ki időben a beígért összeget. A Francois Botha elleni ütközetre így várhatóan majd Miamiban kerül sor, március 6-án. A 47 éves Holyfield eddigi profi mérlege 42 győzelem, 10 vereség és 2 döntetlen, legutóbb 2008 decemberében vitatott bírói ítéletet követően pontozással kapott ki az orosz Nyikolaj Valujevtől a WBA világbajnoki címmérkőzésén.
2010.01.28. 21:30
 
 
Meghalt J. D. Salinger, a Zabhegyező írója
Meghalt az amerikai irodalom klasszikusai közé tartozó J. D. Salinger, a Zabhegyező írója - tudatta a család. New Hampshire-i otthonában, 91 éves korában érte a halál - közölte a zsidó és ír katolikus szülőktől származó író fia. Híres regénye, a Zabhegyező 1951-ben jelent meg, és rövid időn belül kultikus művé vált, különösen a fiatalok körében, bár szabados, gyakran cinikus és vulgáris nyelvezete miatt több országban és amerikai szövetségi államban is betiltották. Főszereplője, az érzékeny lelkű lázadó tizenéves, Holden Caulfield halhatatlanná vált, az amerikai irodalom leghíresebb antihőse lett Huckleberry Finn óta. A könyvet több mint 60 millió példányban adták ki a világon, hatása még évtizedekkel múltán is érezhető.
2010.01.28. 21:30
 
 
ENSZ: a haiti főváros 75 százalékát újjá kell építeni
A haiti főváros, Port-au-Prince 75 százalékát újjá kell építeni a földrengés után - közölte az ENSZ-főtitkár haiti különmegbízottjának helyettese, Paul Farmer csütörtökön az amerikai szenátus külügyi bizottságának meghallgatásán. John Kerry bizottsági elnök kérdésére válaszolva a helyettes különmegbízott elmondta, hogy a legjobb nemzetközi csapatra lesz szükség, hogy a haitiakkal együtt megtervezzék az újjáépítést. "Az elmúlt 25 év problémái után Haiti számára az jelentené a legnagyobb esélyt, ha kihasználnák az alkalmat, hogy közösen, nemzetközi erőfeszítéssel valami újat, életképeset teremtsenek" - vélte Kerry.
2010.01.28. 21:30
 
 
Megnyitják a vasúti várótermeket a rászorulóknak a hideg miatt
A rendkívüli hideg miatt megnyitják az ország összes pályaudvarának várótermét a rászorulók számára - tájékoztatta az MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatósága az MTI-t. A vasúttársaság csütörtökön 18 órakor adta ki az utasítást, amely szerint a rendkívüli időjárási viszonyokra való tekintettel valamennyi pályaudvar várótermébe betérhetnek a rászorulók, de mint megjegyezték, ez technikailag nem minden állomáson megoldható.
2010.01.28. 21:15
 
 
Legalább 195 milliárddal tartoznak tartósan az APEH-nak
Az adóhatóságnak 2009 végén 1.655 vállalkozás tartozott egyenként több mint 100 millió forinttal, valamint 2.955 magánszemély és egyéni vállalkozó egyenként több mint 10 millió forinttal folyamatosan, 180 napon túl - derül ki az APEH honlapján közzétett listákból. Az APEH negyedévente teszi közzé a tartós - a vállalkozások közül a 100 millió forintnál, a magánszemélyek és egyéni vállalkozók közül 10 millió forintnál nagyobb összeggel folyamatosan, 180 napon túl tartozó - adósok listáit, amelyek csak az adózó nevét és címét, illetve székhelyét, valamint a társaságok, vállalkozók esetében az adóazonosítót tartalmazzák, a fennálló tartozás összegét nem ismertetik.
2010.01.28. 20:00
 
Davosi fórum: terítéken Görögország, a bankok és Haiti
Görögország helyzete, a globális pénzügyi rendszer reformja és a Haiti segélyezés volt terítéken a davosi Világgazdasági Fórum második napján. A görög kormányfő megismételte, hogy országa nem lép ki az euróövezetből, és aláhúzta, hogy Görögország, mint az euróövezet "gyenge láncszeme" helyzetét spekulánsok végső soron az euró elleni támadásra akarják kihasználni. Az euró dollárárfolyama csütörtök délután hathavi mélypontra süllyedt. Cáfolta egyúttal azokat a sajtójelentéseket, hogy Görögországot bármely euróövezeti ország kisegítené.
2010.01.28. 19:45
 
Afrika Kupa: döntőbe jutottak a ghánaiak
Elsőként Ghána jutott be a döntőbe az angolai labdarúgó Afrika Kupán, miután csütörtökön, az elődöntőben legyőzte Nigériát. Eredmény, elődöntő: Ghána-Nigéria 1-0 (1-0). Gól: Gyan (21.).
2010.01.28. 19:30
 
 
Elhalasztották a döntést a félárú diák- és nyugdíjasjegyekről
Hosszas vita után a képviselők elhalasztották végül a döntést a Fővárosi Közgyűlésben a félárú diák- és nyugdíjasjegyekről csütörtökön késő délután. A közgyűlés elé került fideszes javaslat szerint a diákoknak, a nyugdíjasoknak, az öregségi korhatárt elérőknek és az otthonápolási díjban részesülnek vezették volna be az új jegytípust, első alkalommal a fővárosi közlekedési cég történetében. A javaslattal lényegében megegyező szocialista indítvány napirendre vételét az ülés kezdetén a testület elutasította, és csak a Fidesz diákokra vonatkozó első javaslatát engedte a közgyűlés elé tárgyalásra.
2010.01.28. 19:15
 
 
A dohányzás cukorbetegséget okoz
A dohányzás nem csak daganatos, vagy szív- és érrendszeri betegségeken keresztül öl orvosi adatok szerint. Az aktív és passzív dohányzás cukorbajt is okoz - állítja az Osztrák Cukorbetegek Szövetségének (ÖDG) szóvivője. A felismerés fényében "megengedhetetlen", hogy az osztrák egészségügyi miniszter új vizsgálati eredményekre vár egy szigorúbb dohányzásellenes törvény bevezetésével - hangzott el a szövetség bécsi sajtótájékoztatóján. Bernhard Ludvik, a bécsi általános kórház (AKH) diabetológusa és az ÖDG volt elnöke foglalta össze a dohányzás és a cukorbaj összefüggéseire vonatkozó tudományos vizsgálatokat.
2010.01.28. 19:00
 
 
Oszkó: javított a kormány az idei makropályán
A korábban várt 0,6 százalékos visszaesésről 0,3 százalékra mérsékelte az idei gazdasági visszaesést a kormány a legfrissebb konvergenciajelentésben - jelentette be Oszkó Péter pénzügyminiszter. Hozzátette: 2010 második felében már növekedhet a gazdaság és 2011-től a bővülés dinamikusabb lehet. A kedvezőbb makropályát egyebek között a javuló exportkilátások indokolják, ezért a kormány az idei export növekedési ütemet 3 százalékról 5,5 százalékra emelte. Javította a folyó fizetési mérleg idei hiányára vonatkozó előrejelzést is: a GDP 0,5 százalékáról 0,2 százalékára. A külső finanszírozási képesség a GDP 1,6 százaléka lehet és mindezek alapján tartható az idei, 3,8 százalékos hiánycél - hangsúlyozta Oszkó Péter.
2010.01.28. 19:00
 
 
Fidesz: irreálisak az MSZP nyilatkozatai nyugdíjügyben
A Fidesz szerint az MSZP és kormánya részéről nyugdíjügyben elhangzó, "optimista jövőt festő" nyilatkozatok irreálisak, fedezet nélküliek, és követik azt a "hazugságsort", amelyet a "gyurcsányizmus" jelent Magyarországon. Iván László, az ellenzéki párt nyugdíjas tagozatának elnöke csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján közölte: ilyen megállapításnak tekinthető Mesterházy Attilának, az MSZP miniszterelnök-jelöltjének azon nyilatkozata is, miszerint a mostani nyugdíjmodell 2050-ig fenntartható. A fideszes szakpolitikus kiemelte, a helyzet súlyos: Magyarországon 260 ezer ember kap 30 ezer forint alatti nyugdíjat, 1,5-2 millióan pedig a létminimum vagy a létminimumot éppen meghaladó szinten kapnak nyugdíjat.
2010.01.28. 18:30
 
 
Gyorsaságimotoros-vb: Talmácsi két hét múlva kezdi meg tesztelést
Február 11-én, a valenciai pályán kezdi meg a tesztelést Talmácsi Gábor, aki a 250 kcm-et felváltó új kategóriában, a Moto2-ben érdekelt az idén a gyorsaságimotoros-világbajnokságon. A csapat közleménye szerint a 2007-ben a 125 kcm-esek között világbajnok magyar sportember még nem a versenymotorral gyakorol majd két napig, hanem egy saját készítésű géppel, amely nagyon hasonlít a Moto2-es járműhöz. Az előírt szabályoknak tökéletesen megfelel, és már számos olyan alkatrésszel szerelik fel, melyet a vb-n is használni fog a csapat. Erre azért lesz szükség, mert a versenymotorok előreláthatólag abban az időpontban még nem állnak rendelkezésre.
2010.01.28. 18:15
 
 
A világ legnagyobb csokoládéshow-ja Pekingben
A kínaiaktól hagyományosan idegen csokoládét igyekeznek közelebb vinni az emberekhez a pekingi Madárfészek stadion mögött létrehozott parkkal, ahol a kultúra és a szórakozás a csokoládé jegyében ölt különböző formát. A "Csokoládé Csodaország" pénteken nyílik meg a nagyközönség előtt. A világ legnagyobb "csokoládéshow"-jának mondják, 20 ezer négyzetméteren terül el és 10 millió dollárba került. Az öt pavilonból álló komplexumban 80 tonna csokoládé felhasználásával készültek el az alkotások. Több mint ezer kézművesmunka van zárt térben, vitrinekben, illetve szabadon.
2010.01.28. 18:15
 
 
Európa-szerte akadozik a közlekedés a havazás miatt
Európa több országában okozott fennakadásokat a hóesés a közlekedésben csütörtökön. Németországot, Ausztriát, Csehországot és Szlovákiát is megbénította a havazás, a hegyi utak szinte mindenhol járhatatlanok. Németországban 20 centiméteres hó esett, a jég és a hó együttesen az elmúlt órákban óriási fennakadásokat okozott mind a légi, mind a vasúti, mind pedig a közúti közlekedésben. Csehországban hóviharok tombolnak, a német-cseh határon fekvő Érchegységben és Karlovy Vary környékén is mínusz 30 Celsius-fok körüli fagyot mértek. A magyarok által is gyakran használt D1-es autópálya Brno (Brünn) és Prága között behavazott, csúszós.
2010.01.28. 18:00
 
Levették a vagyonadó-kalkulátort az APEH honlapjáról
Az APEH eltávolította honlapjáról a vagyonadó-kalkulátort, miután csütörtökön megjelent a Magyar Közlönyben az Alkotmánybíróság (AB) határozata. Az AB kedden alkotmányellenessé nyilvánította, és visszamenőleges hatállyal megsemmisítette a nagy értékű vagyontárgyakat terhelő adóról szóló törvény lakóingatlanokra vonatkozó részeit. Bakonyi Ágnes, az APEH szóvivője az MTI-nek korábban elmondta: a már rögzített adatokat az adatvédelmi szabályoknak megfelelően, jegyzőkönyvvel megsemmisítik. Kedden délutánig 630 ezren töltötték le a kalkulátort, és 16 ezren mentették el az adatokat.
2010.01.28. 17:30
 
Megkezdődik a biztonsági ellenőrzés átadása Afganisztánban
A biztonsági ellenőrzés átadásának idei elkezdéséről, és a tálib ellenállók társadalmi visszailleszkedését célzó stratégiáról döntöttek a csütörtöki londoni Afganisztán-konferencia részvevői. A 70 ország és nemzetközi szervezet részvételével tartott egynapos értekezlet késő délután véglegessé vált zárónyilatkozata szerint az átadási folyamat 2010 végén megkezdődik, és három éven belül már az afgán fegyveres erők adják a biztonsági ellenőrzést ellátó alakulatok létszámának többségét. Emellett az afgán kormány lehetővé teszi a visszailleszkedést a társadalomba azoknak a tálib ellenállóknak, akik lemondanak az erőszakról.
2010.01.28. 17:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857[1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista