2020. július 6., hétfő - Csaba
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
Itt a tavasz legnagyobb aerobik eseménye
Itt a tavasz legjobb aerobik eseménye, amely szeretettel várja a mozogni vágyó, aerobikot kedvelő hölgyeket és urakat.
2010.03.04. 19:23
 
 
Lebonyolító mérnök nélkül maradhat a 4-es metró kivitelezése
Lebonyolító mérnök nélkül maradhat a 4-es metró kivitelezése áprilistól, mivel nincs több pénz a tevékenységet ellátó Eurometróval kötött szerződés első szakaszára - közölte a DBR Metró Projekt Igazgatóság csütörtökön az MTI-vel. Ha nem sikerül megoldást találni, akkor újra leállhat a kivitelezés. Az Eurometro Kft. szerződése ugyan 2012-ig szól, de a szerződés 2006-os megkötésekor az első szakasz tervezett véghatárideje 2010 közepe volt. Mivel erre az időre számolták ki a költségeket, a szerződés első szakaszra vonatkozó pénzügyi kerete március végén kimerül.
2010.03.04. 19:15
 
 
’48-as huszárok kéthetes díszszemléje Budapest közterein
2010. március 9. és március 15. között a Magyar Köztársaság Kormánya a főváros több helyszínén ünnepi megemlékezéseket tart az 1848-49. évi forradalom és szabadságharc 162. évfordulója alkalmából. A hivatalos ünnepi események mellett idén is számos, fiataloknak és családoknak szóló rendezvények várják az érdeklődőket.
2010.03.04. 19:12
 
Kész átverés új műsorvezetője MC DC
Az RTL Klub Csillag születik című műsorából megismert szabadszájú freestyle rapper, MC DC új szerepben, a Kész átverés műsorvezetőjeként mutatkozik be a tévénézőknek.
2010.03.04. 18:57
 
Megvan Horváth Éva társa
Végre kiderült: Hujber Feri lesz Horváth Éva új műsorvezető-társa az RTL Klub Reggelijében. A színészről köztudott, hogy nem felhőtlen a viszonya egyes sajtóorgánumokkal, éppen ezért nem is szívesen nyilatkozik az újságíróknak. Mint mondta: nyugtatóval tudja majd csak elviselni, hogy ezentúl a bulvárlapok állandó szereplője lesz.
2010.03.04. 18:53
 
 
Energiahivatal: köbméterenként 16-17 forint gázáremelés lenne indokolt
Köbméterenként 16-17 forint áremelés lenne indokolt áprilistól a lakosságot és a kisfogyasztókat ellátó, úgynevezett egyetemes szolgáltatók által értékesített földgáz árában - derül ki abból a prezentációból, amelyet a Magyar Energia Hivatal mutatott be újságíróknak csütörtökön Budapesten. Az egyes szolgáltatóknak március 5-ig van lehetőségük árváltoztatási kérelmet beadni a hivatalhoz, a hivatalnak pedig 20 napja arra, hogy elbírálja az április elsejétől életbe lépő változást.
2010.03.04. 18:15
 
 
Gyilkosság Porcsalmán
Hat gyanúsítottat vettek őrizetbe a rendőrök a Porcsalmán csütörtökre virradóra történt támadással kapcsolatban, a bántalmazás következtében egy ember meghalt, kettő pedig kórházba került - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel. A Mátészalka és Csenger között fekvő településen többen ütő- és szúrószerszámokkal felfegyverkezve támadtak rá egy család Lehel közi házára az éjszaka, s a 34 éves családfőt olyan súlyosan bántalmazták, hogy a férfi a helyszínen életét vesztette - idézte fel Fülöp Gergely.
2010.03.04. 18:15
 
 
Befejeződött a vihar áldozatainak keresése Franciaországban
A francia polgári védelem csütörtökön befejezte a vihar sújtotta tengerparti területeken az áldozatok keresését, akiknek száma még tovább emelkedett. A legutolsó mérleg szerint 53-an vesztették életüket, 7-en súlyosan, 72-en könnyebben sérültek meg - közölte a belügyminiszter. Brice Hortefeux nem zárta ki, hogy a gyász időszakát követően büntetőeljárás indul azon önkormányzati vezetők ellen, akik nem tartották be az árvízvédelmi előírásokat azokon a településeken, ahol a legtöbb ember vesztette életét az áradásokban. Az első, nem hivatalos becslések szerint az anyagi kár valamivel több mint egymilliárd euró.
2010.03.04. 17:15
 
 
Szinte minden aktív internetező tagja valamelyik közösségi oldalnak
Az aktív internetezők kivétel nélkül tagjai valamilyen közösségi hálózatnak, derül ki az első magyar digitális média kutatásból, amely a UPC Magyarország Kft. megbízásából készült. A netezők 90 százaléka a magyar iwiwen jegyezte be adatait, ezt követi a myVIP és a Facebook tábora. A magyar internetezők 90 százaléka számára az internethasználat napi tevékenységnek számít, és minden negyedik válaszadó szinte folyamatosan on-line állapotban van. Egyelőre csak a válaszadók 5 százaléka osztja meg élete eseményeit, gondolatait a közösségi oldalakon - derül ki a felmérésből.
2010.03.04. 17:15
 
 
Az adóigazgatási dolgozók petíciót adtak át a pénzügyminiszternek
Csaknem ötezer - a szervezők szerint pontosan 4.671 - az adóigazgatásban dolgozó köztisztviselő demonstrált csütörtökön Budapesten a Pénzügyminisztérium előtt, követelve a két adóigazgatási szervezet stabilitásának megteremtését, a többletfeladatokhoz kapcsolódó források biztosítását, az adóigazgatásban dolgozók nagyobb erkölcsi és anyagi elismerését. Az adórevizorok és pénzügyőrök demonstrációján más szakszervezetek képviselői is megjelentek, kifejezve szolidaritásukat. A demonstráció résztvevői közfelkiáltással petíciót fogadtak el, amelyet a pénzügyminiszternek címeztek, ezt Pichler Ferenc, a PM szóvivője vette át a miniszter nevében.
2010.03.04. 16:30
 
 
Maradt 1 százalékon az euróövezeti alapkamat
Nem változtatott az 1 százalékos irányadó kamaton az Európai Központi Bank (EKB) csütörtöki kamatdöntő ülésén. Az euróövezet központi bankjának döntése megfelel az elemzői várakozásoknak. Az EKB kormányzó tanácsa legutóbb 2009. május 7-én változtatta a kamatot, akkor 25 bázisponttal a jelenlegi 1 százalékra csökkentette. A döntést követő sajtótájékoztatón Jean-Claude Trichet EKB- elnök kifejtette: az euróövezet gazdasága növekedő pályára állt, főként a kormányzati ösztönző programok, a külpiaci kereslet élénkülésére fellendülő export és a raktárkészletek apadása által gerjesztett termelésnövekedés hatására.
2010.03.04. 16:15
 
 
Újabb gyanúsítások a BKV-ügyben
Gyanúsítottként hallgatták ki Hagyó Miklós korábbi főpolgármester-helyettes kommunikációs igazgatóját a BKV-ügyben csütörtökön és a lakásában házkutatást tartottak - értesült az MTI rendőrségi forrásból. Az MTI úgy tudja: Lelovics Ottót, Hagyó Miklós korábbi főpolgármester-helyettes munkatársát gyanúsították meg. A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleményében azt írta: a BKV Zrt.-vel kapcsolatos büntetőeljárás során L. Ottót felbujtóként elkövetett hűtlen kezelés bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók. A közlemény szerint L. Ottó a tevékenységével 5 cég 13 szerződése vonatkozásában 20 millió forintot meghaladó vagyoni hátrányt okozott a BKV-nak.
2010.03.04. 16:15
 
 
Hiány van az űrhajósokból Oroszországban
Hiány van Oroszországban az űrhajósjelöltekből, a korábbinál jóval kevesebben vágynak a világűrbe - közölte az asztronautákat kiképző központ. Oroszországban nagy hagyományai voltak annak, hogy Jurij Gagarin nyomán fiatalok váltsák valóra álmukat, és jussanak fel az űrbe. Az érdeklődés azonban megcsappant - mondta a Moszkva közeli Csillagvárosban működő kiképző központ vezetője, Szergej Krikaljov. A szakember szerint a Szovjetunió összeomlása óta eltelt közel két évtizedben egyre kevesebben jelentkeztek űrhajósnak.
2010.03.04. 16:00
 
 
Elrendelték a nyomozást a tűzoltóságnál történt szexuális zaklatás ügyében
Nyomozást rendelt el a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a fővárosi tűzoltóságnál történt szexuális zaklatás ügyében - közölte Tafferner Éva szóvivő. Bende Péter vezérőrnagy, a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság (FTP) vezetője hétfőn tett feljelentést ismeretlen tettes ellen kényszerítés gyanújával, mert tudomására jutott, hogy szolgálaton kívüli tűzoltók szexuálisan zaklatták, megalázták társukat. A tűzoltóparancsnok három tűzoltó ellen méltatlansági eljárást indított, szolgálati viszonyukat felfüggesztette, míg egy főosztályvezető vezetői megbízatást azonnali hatállyal visszavonta.
2010.03.04. 15:15
 
Vadon Jani utálja a bébiszittereket!
Vadon Jani, Sebestyén Balázs hű társa magánéletéről keveset tudtunk mindeddig. A rádiós műsorvezető most arról mesélt nekünk, hogy ugyan feleségével kettesben elég ritkán tudnak elmenni bárhová, mégsem viszi rá a lélek, hogy bébiszitterre bízza gyermekét. Jani alapvetően egy bizalmatlan típus.
2010.03.04. 14:41
 
 
Az FC Barcelona a klubvilágranglista élén, 95. a Debrecen
Továbbra is a 2009-ben minden lehetséges trófeát begyűjtött spanyol FC Barcelona vezeti a labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet, az IFFHS aktuális klubvilágranglistáját, amelyen a Debrecen a 95. helyen áll. A Bajnokok Ligájában szerepelt magyar csapat két helyet javított előző pozíciójához képest.
2010.03.04. 14:30
 
 
NVC Presents: Oliver Huntemann
Oliver Huntemann 2008-as, első magyarországi fellépése óta sem tétlenkedett - pedig két felejthetetlen albumával, a hivatalos Depeche Mode, Chemical Brothers és Underworld remixekkel, vagy a Stephan Bodzinnal közös Rekorder projekttel a háta mögött akár még ezt is elnéztük volna neki.
2010.03.04. 14:27
 
 
13. Lakástrend and Design Kiállítás
Az immár tizenharmadik alkalommal megrendezett kiállításon a megszokott igényességgel találkozhat a látogató, hiszen napjaink lakberendezési trendjeit a tárlatot vendégül látó Műcsarnok nagyszerű tereiben elhelyezett exkluzív enteriőr-installációk jelenítik meg.
2010.03.04. 14:23
 
 
A kék szín boldoggá tesz
A kék szín boldoggá tesz - állapították meg amerikai kutatók. A Marylandi Egyetem kötelékében működő Mind Lab tudósai önkéntesek egy csoportján vizsgálták különböző színek és fények hatását. Mint kiderült, a kék és a zöld a férfiaknál váltotta ki a boldogság érzetét, míg a kék, lila és narancssárga a hölgyeknél érte el ugyanazt a hatást - olvasható a The Daily Telegraph online kiadásában. A kék és a vörös a bizalmat erősítette a férfiaknál, míg a kék és a lila kombinációja bizonyult ilyen vonatkozásban a leghatékonyabbnak a nőknél. A kutatók szerint az élénk színek általában is jótékonyan hatottak a vizsgált személyekre.
2010.03.04. 14:21
 
 
Lunatika
Az emberi tudomány fejlődésének olyan stádiumához közelítünk, amelyben az ember rövidesen képes lesz magánál értelmesebb, gyorsabb, okosabb, és életrevalóbb egyedeket mesterségesen létrehozni.
2010.03.04. 14:19
 
 
Tárki: jelentősen nőtt a választási hajlandóság
A szavazásra jogosultak 60 százaléka venne részt biztosan egy most vasárnapi választáson, ami jelentős növekedés a decemberi és a januári 51 százalékos arányhoz képest - közölte a Tárki Társadalomkutatási Intézet szerdán. A kampány hatására nőtt a pártpreferenciával rendelkezők aránya, és ezzel együtt valamelyest csökkent a preferenciájukban bizonytalanok és a válaszmegtagadók aránya. A Tárki azt várja, hogy április 11-én a részvétel mértéke 63-65 százalék között lesz. Ez esetben a Fidesz-KDNP a listás szavazatok 53-55 százalékára, az MSZP 21-23, a Jobbik 10-12 százalékára számíthat. Rajtuk kívül az LMP, esetleg az MDF érheti el a parlamentbe jutáshoz szükséges 5 százalékot.
2010.03.04. 14:15
 
 
Orbán: Európának le kell győznie a kapitalizmus válságát
Orbán Viktor szerint Európának nincs más választása, mint legyőzni a kapitalizmus válságát, ehhez valós emberi munkára és "állandóságtudatra" van szükség, nem lehet ugyanis folyamatosan átmeneti állapotban élni. Európának sokkal világosabban ki kell mondania, hogy a munkát támogatja, a spekulációt pedig ellenzi - mondta a Fidesz elnöke az Európai Néppárt EP-frakciója vezetésének budapesti ülésén csütörtökön.
2010.03.04. 14:15
 
 
100 csoda - A jövő születése
A kiállításon olyan hazai találmányokat, fejlesztéseket és innovációkat mutatnak be, melyeket a hazai közönség még nem ismer, de a nagyvilágban már komoly sikereket értek el, és területükön hamarosan megkerülhetetlenné válnak.
2010.03.04. 14:13
 
 
Véglegesítette Brüsszel az energiaberuházások támogatását
Véglegesítette az Európai Bizottság csütörtökön annak a 43 energiaipari nagyberuházási tervezetnek a listáját, amelyeket egy négymilliárd eurós brüsszeli költségvetési keretből külön támogatnak, mert nagymértékben hozzájárulnak az EU gazdaságélénkítéséhez, és növelik az energiaellátás biztonságát. Már korábban bejelentett programok tartoznak ide, köztük a Nabucco gázvezeték 200 millió eurós támogatása, a szlovák-magyar (30 millió euró), román-magyar (16,6 millió), horvát-magyar gázvezeték-összeköttetés (20 millió), továbbá a magyar-osztrák elektromos összeköttetés támogatása (13 millió), valamint a fordított irányú gázáramlás segítése, amelyből Magyarországra 8 millió euró uniós pénz jut.
2010.03.04. 14:00
 
 
Lada-márkajelzés a Reanult F1-es autóin
A Lada orosz autómárka logója felkerül a Forma-1-ben szereplő Reanult autóira az idei évben. Az istálló csütörtökön jelentette be, hogy múlt hétfőn megállapodott a Ladát készítő AvtoVAZ gyárral, és a versenygépek mellett a márkajel a pilóták overalljaira és a csapat uniformisaira is felkerül. A megállapodás azért jöhetett létre, mert a Renault 25 százalékos részesedéssel bír az AvtoVAZban, a legnagyobb orosz autógyárban, és a francia nagyvállalat a jövője szempontjából kiemelt fontosságúnak tartja az oroszországi piac megnyerését.
2010.03.04. 13:15
 
 
Mesterházy cáfolja, hogy az elmúlt 8 évben nem voltak eredmények
Mesterházy Attila szerint káros és rossz politikai stratégia, ha valaki azt akarja elhitetni, hogy az elmúlt nyolc évben semmi nem történt, semmi fejlődés nem volt az országban. A szocialista miniszterelnök-jelölt erről azon a budapesti, több helyszint érintő körútján beszélt, amelyen négy kerület különböző pontjain szocialista országgyűlési képviselőkkel mutat be fejlesztéseket. Horváth Csaba szocialista főpolgármester-jelölt a körút első helyszínén, a XI. kerületben arról beszélt: a jó várospolitikusnak az a dolga, hogy jó szolgáltatásokat és közösségi tereket teremtsen a városlakóknak.
2010.03.04. 13:15
 
 
Az idén már 3-4 százalékos növekedés lehet a turizmusban
Az idén már 3-4 százalékos növekedést várnak a szakemberek a turizmusban - mondta Varga Zoltán önkormányzati miniszter a 33. utazás kiállítás megnyitóján a Budapesti Vásárközpontban. A miniszter elmondta: tavaly a belföldi turizmus meghaladta a beutazót, ami a válság negatív hatásait jól tompította, hosszú távon azonban nem fenntartható. Szerinte a jövőben erőteljesen kell ösztönözni a beutazó turizmust. Az idén 35 ország 600 kiállítója mutatja be szolgáltatásait az utazás kiállításon, amelyet március 5-7. között rendeznek meg.
2010.03.04. 13:15
 
 
Megemelik a Margit hidat
Megemelik és magasabbra helyezik a Margit hidat a pesti rakpart fölött, így a felújítás után a nagyobb járművek sem szorulnak be a híd alá - közölte a felújítást végző Mh 2009 konzorcium. Emiatt többször is lezárják a pesti felső rakpartot. Az új pályalemezek beépítésével a pályaszint 20 centiméterrel magasabbra kerül. Az emelés és a kísérő munkák idejére a pesti felső rakpartot a híd alatti részen lezárják. Emiatt március 5-én este 10 óra és 8-án reggel 5 óra között, 11-én este 10 óra és 12-én reggel 5 óra között, valamint 12-én este 10 óra és 15-én reggel 5 óra között a gépkocsik északi irányból a Pannónia utca, a déli irányból a Szemere és a Hegedűs Gyula utca irányába tehetnek kitérőt.
2010.03.04. 13:15
 
 
Genetikai teszt segíthet eldönteni, hogy milyen diétát kövessünk
Az Amerikai Szív Társaság éves találkozóján ismertették azt a tanulmányt, amelyben genetikai teszttel állapították meg, hogy a túlsúlyos résztvevőket melyik diéta segíti a leginkább a fogyásban. 140 önkéntes nő közül véletlenszerűen választották ki, hogy melyik diétát kövessék: az alacsony szénhidráttartalmú Atkins, a szinte semmi zsírt nem engedélyező Ornish, a kevés zsírt megengedő LEARN vagy a kiegyensúlyozottabb Zone diétát. Mintegy száz nőnél a DNS-tesztet is elvégezték. Egy év elteltével azok a nők, akik a genetikai típusuknak leginkább megfelelő diétát alkalmazták, testtömegük 5,3 százalékával lettek karcsúbbak, míg azok, akiknél nem egyezett a típus a diétával, csak 2,3 százalékot fogytak.
2010.03.04. 13:00
 
Magyar szupermodell a T Style magazinban - képpel
A T Style márciusi fotósorozatában a tehetséges magyar modell, Mihalik Enikő került lencsevégre.
2010.03.04. 12:59
 
Téli paralimpia: Ottawában lobbant fel a láng
Ünnepélyes külsőségek között fellobbant szerdán a vancouveri téli paralimpia lángja Ottawában. A fáklyát a helyi őslakos leszármazottak képviselői megáldották a kanadai fővárosban, majd elsőként a házigazdák 1976-os paralimpiai bajnoka, Arnold Boldt vette kézbe. A következő tíz napban egy több mint 600 tagú váltó viszi a játékok jelképét, amely jövő pénteken gyúl ki a vancouveri BC Place Stadionban sorra kerülő nyitóünnepségen. Március 12. és 21. között 44 ország 540 fogyatékos sportolója - köztük az alpesi síelő Dani Gyöngyi és Koleszár Balázs - verseng majd a 64 aranyéremért.
2010.03.04. 12:00
 
10 apró jel, hogy a pasid komolyan vesz
Ismerheted egy éve, egy hónapja vagy akár csak egy hete... Amíg nem mondja ki a bűvös szót: szeretlek, addig a következő apró jelekből következtetheted ki, hogy fülig szerelmes beléd.
2010.03.04. 11:47
 
 
A madártej előzött a Magyarország Kedvenc Étele szavazáson
A madártej átvette a vezetést a somlói galuskától, tovább nőtt az Újházi tyúkhúsleves előnye, a sertéspörkölt pedig az utolsó előtti a félidejéhez érkezett Magyarország Kedvenc Étele internetes szavazáson, amelyen eddig 33 ezren adták le voksukat. Az Újházi tyúkhúsleves 10 512 szavazattal nem csak a leves kategóriát, hanem a szavazást is vezeti. A levesek körében a babgulyás továbbra is a második, azonban zsugorodott az előnye a harmadik helyezett halászlé előtt a szervezők tájékoztatása szerint. A főétel kategóriában 9170 szavazattal továbbra is a töltött káposzta vezet a brassói aprópecsenye és a lecsó előtt.
2010.03.04. 11:45
 
A válság előtti szinten áll a befektetési alapokban kezelt vagyon nagysága
Míg 2008-ban a befektetési alapokban kezelt vagyon 21 százalékkal zsugorodott, addig a tavalyi évben csaknem ugyanennyivel, 19 százalékkal bővült a piac - derül ki a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetségének (BAMOSZ) adataiból. Tavaly mintegy 130 milliárd forint friss tőke áramlott a befektetési alapokba, a vagyon teljes növekedése pedig megközelítette az 500 milliárd forintot - ismertette Temmel András, a szövetség főtitkára. Hozzátette: a hozamoknak döntő szerepük volt a vagyon bővülésében.
2010.03.04. 11:00
 
 
A kávé alapvetően szívbarát
A kávérajongók számára jó hírek hangzottak el az Amerikai Szív Társaság e héten zajló San Franciscó-i éves konferenciáján. A kávézó embereknek például kisebb a kockázatuk arra, hogy rendellenes szívritmussal kerülnek kórházba. Nincs jele annak, hogy napi néhány csésze kávé növelné az érelmeszesedés kockázatát, és a későbbiekben szívrohamot válthatnak ki. Sőt mi több, a kávé egyik alkotórésze csökkentheti a nőknél a cukorbetegség kialakulásának kockázatát.
2010.03.04. 11:00
 
 
A néppárt EP-frakciójának vezetője szerint erős kormányra van szükség
Eljött az idő Magyarországon, hogy hosszú idő szocialista kormányzása után erős kormányt válasszanak - mondta Joseph Daul, az Európai Néppárt európai parlamenti (EP) frakciójának vezetője csütörtökön Budapesten. Joseph Daul a néppárt EP-frakciója vezetőségének kihelyezett ülésén kijelentette: Orbán Viktor, a Fidesz elnöke a néppárti "politikai család" egyik legjelentősebb személyisége, nagy tisztelet övezi; az egész politikai család abban bízik, hogy a magyarok bizalmukról biztosítják április 11-én és 25-én az országgyűlési választásokon.
2010.03.04. 11:00
 
 
Nyugdíjba vonult a Hudson hős pilótája
Harminc éves szolgálat után szerdán nyugdíjba vonult a Hudson hős pilótája, aki tavaly januárban 150 utas életét mentette meg, amikor vészhelyzetben a New Yorkot New Jerseytől elválasztó folyón landolt. Az 59 éves Chesley Sullenberger kapitányt - akit becenevén Sullyként ismert meg a világ a páratlan bravúr után - az észak-karolinai Charlotte nemzetközi repülőterén búcsúztatták hivatalosan, miután utoljára földet ért egy menetrend szerinti járattal. Sullenberger az utasok ovációja és kollégái tapsa közepette lépett ki a US Airways 1167-es gépéből, amelyet Fort Lauderdale-ből vezetett a charlotte-i Douglas légikikötőig.
2010.03.04. 11:00
 
 
A CeBIT-et is megöli az internet
A világ legrangosabb számítástechnikai és távközlési kiállításán, a hannoveri CeBIT-en megjelent kiállítók szerint elsősorban nem a gazdasági válság és a cégek szűkös anyagi háttere miatt csökken a részvétel, a visszaesést inkább az internet előretörésével magyarázható, amely lassan feleslegessé teszi az ehhez hasonló nagyszabású rendezvényeket. A közönség ma már az interneten értesül először a legújabb technológiai fejlesztésekről. A www.engadget.com szakmai blogon például számtalan kémfelvétel található a legfrissebb, még sorozatgyártásra váró kütyükről. Az Apple hamarosan boltokba kerülő iPadjének már a kamerával szerelt változata is látható.
2010.03.04. 10:45
 
Vanessa Paradis levetkőzött - képpel
A francia Elle magazin címlapján mutatta meg meztelen felső testét Vanessa Paradis, és mint a képen is látszik, még mindig szexi a kétgyermekes anyuka.
2010.03.04. 10:43
 
Orbán Viktor: nincs ok a félelemre
Orbán Viktor szerint egy vezetésre vállalkozó politikusnak, politikai közösségnek egyetlen dologtól kell félnie, a félelemtől. A Fidesz elnöke az Európai Néppárt európai parlamenti frakciója vezetésének budapesti ülésén azt mondta: ha egy közösség, egy nemzet, egy politikai család szembe néz a kihívásokkal, akkor semmi oka a félelemre. Mint mondta, Európa akkor volt erős, akkor nem rettegett semmitől, amikor volt közös célja. Orbán ilyen célnak nevezte a II. világháború után a tartós európai béke megteremését, ez Európai Unió létrehozását, Európa újraegyesítését.
2010.03.04. 10:30
 
 
A sötétség rontja az erkölcsöt
A sötétség nem csak rejtekhelyet kínál, erkölcsünkön is csorbát ejthet: már egy napszemüveg is elegendő ahhoz, hogy úgy érezzük, kivontuk magunkat mások ellenőrzése alól - ilyenkor hajlamosabbak vagyunk becstelenek és önzők lenni. A Torontói Egyetem kutatócsapatának kísérletében a résztvevők egyik csoportja napszemüveget kapott, míg a többiek nem. Hat dollárt kellett valakivel megosztaniuk. A napszemüvegesek önzőbben viselkedtek, és nagyobb összeget tartottak meg maguknak, mint a napszemüveg nélküliek. Habár a két csoport a kísérlet egész ideje alatt más helyiségben tartózkodott, a napszemüvegesek mégis nagyobb mértékben érezték magukat elrejtve, mint társaik.
2010.03.04. 09:15
 
 
KSH: 3,9 milliárd euró külkereskedelmi többlet 2009-ben
A külkereskedelmi mérleg tavaly 3,9 milliárd euró (1.125 milliárd forint) aktívumot mutatott, így az egyenleg 4,299 milliárd euróval (1.188 milliárd forint) javult a 2008-as 319 millió euró (63 milliárd forint) passzívumhoz mérten - közölte a részletes adatokat a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) csütörtökön az MTI-vel. A februárban közölt előzetes adatok ennél nagyobb, 4,57 milliárd eurós aktívumot mutattak 2009-re. A KSH adatai szerint tavaly az export volumene 12, az importé pedig 17 százalékkal esett vissza.
2010.03.04. 09:15
 
 
Magyar Nemzet: Lendvai Ildikó is a Budaházy-csoport célpontja volt
Lendvai Ildikó bántalmazása is a Hunnia Mozgalom tervei között szerepelt - állította a Magyar Nemzetnek a Budaházy-csoport ügyében hangfelvételeket rögzítő százhalombattai vállalkozó. Benkő Györgynek ezt az ügy egyik gyanúsítottja tavaly februárban egy telefonbeszélgetés során említette meg - írta a lap. Benkő szerint a politikust egy belvárosi lakóház lépcsőházában bántalmazta volna a csoport. A mozgalom végül azért állt el a Lendvai elleni támadástól, mert azt túlságosan kockázatosnak ítélte meg. A Magyar Nemzet szerint Benkő úgy véli, hogy a terroristacsoport más ismert politikust is bántalmazott volna.
2010.03.04. 09:15
 
 
Mexikóban azonosították a H1N1 első mutációját
Mexikói tisztviselők szerdán megerősítették, hogy igazolták az A(H1N1) influenza vírusának első mutációját egy lánynál, aki túlélte a fertőzést. Jose Angel Cordova egészségügyi miniszter mexikói újságíróknak elmondta, hogy az eset az újinfluenza vírus első bizonyított mutációja, noha 423 másik gyanús esetet jelentettek már. Elmondta, hogy a lányt két hónappal ezelőtt Mexikóváros egyik kórházában kezelték légúti problémákkal, majd később súlyos tüdőgyulladással tért vissza, amelyből felépült.
2010.03.04. 09:15
 
Barátságos mérkőzés: 42 év után nyertek ismét a spanyolok Franciaországban
Az Európa-bajnok spanyol labdarúgó-válogatott 2-0-ra legyőzte szerdán a házigazda franciákat barátságos mérkőzésen, s ezzel egy hosszú nyeretlenségi sorozatot zárt le, ugyanis legutóbb 42 éve tudott diadalmaskodni a rivális otthonában. Az angolok hátrányból fordítva nyertek az Afrika Kupa-győztes Egyiptom ellen Londonban. Eredmények: Franciaország-Spanyolország 0-2 (0-2). Gól: Villa (22.), Ramos (45.) Skócia-Csehország 1-0 (0-0). Gól: Brown (62.). Anglia-Egyiptom 3-1 (0-1). Gól: Crouch (57., 80.), Wright-Phillips (75.), illetve Zidan (23.).
2010.03.04. 09:00
 
 
Budapesten ülésezik az Európai Néppárt frakcióvezetése
Budapesten ülésezik ma és holnap az Európai Néppárt európai parlamenti (EP) frakciójának vezetése. Az eseményen felszólal José Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke és Orbán Viktor, a Fidesz elnöke is, akik a szociális piacgazdaság fenntartásáról beszélnek majd. A néppárti frakció vezetése a Fidesz meghívására tartja a magyar fővárosban a tanácskozását, amelynek az egyik témája a munkahelyteremtés lesz, a másik pedig az uniós források felhasználása a hátrányosabb helyzetű régiók felzárkóztatására. Az ülést Joseph Daul, a néppárt EP-frakciójának vezetője, valamint Szájer József, a frakció helyettes vezetője és Schmitt Pál, az EP alelnöke nyitja meg.
2010.03.04. 08:15
 
 
A felsőoktatásban tanulók magasabb bérre számítanak
A felsőoktatásban tanulók szerint nettó 125 ezer és 200 ezer forint közötti összeg szükséges a megfelelő megélhetéshez - ez derült ki többi között abból a vizsgálatból, amelynek összegzését az MTI-hez is eljuttatták. A felsőoktatásban tanulók jövedelmi igényeit felmérő, az Educatio Nonprofit Kft. megbízásából 2009-ben végzett kutatásban mintegy hétezer választ összegeztek. A válaszadók a havi diplomás nettó kezdő bért 75 ezer és 150 ezer forint közöttire, míg a megfelelő megélhetést biztosító havi nettó jövedelmet 125 ezer forint és 200 ezer forint közötti sávba tették. A megkérdezettek az általuk reálisnak tartott havi kezdő bérnél több mint 52 ezer forinttal magasabb összeget ítéltek elfogadhatónak.
2010.03.04. 08:15
 
Rendőrautón narkózott egy német férfi
Véletlenül épp egy civil rendőrautón narkózott egy férfi Németországban, és véletlenül épp akkor értek kocsijukhoz a rendőrök. A 26 éves férfi Nürnbergben, egy diszkó melletti parkolóban öntött kábító hatású port egy találomra választott autó tetejére, és már épp felszippantott volna orrán keresztül, mikor meglepte a két civil ruhás rendőr. A férfit őrizetbe vették, kocsijuk tetejét leporolták, de óvatosan, hogy megőrizhessék bizonyítéknak a drogot. Az esetről a nürnbergi rendőrség szóvivője számolt be a sajtónak.
2010.03.04. 08:00
 
 
A nyugati országok átadták Oroszországnak az iráni szankciós javaslatokat
Az iráni atomválság rendezésében érintett nyugati országok átadták Oroszország és Kína képviselőinek az Irán elleni újabb szankciókkal kapcsolatos javaslataikat - vált ismertté az ENSZ New York-i központjából származó diplomáciai forrásokból. Az Egyesült Államok, Nagy-Britannia, Franciaország és Németország által előterjesztett javaslatok között szerepelnek állítólag újabb intézkedések az iráni Forradalmi Gárda tagjai ellen, illetve a tengeri szállításokat, a banki és a biztosítási ágazatot érintő szigorúbb korlátozások.
2010.03.04. 07:15
 
 
Életbe lépett a "végső menedékes rendelet"
Hétfőtől él az a kormányrendelet, amely biztosítja, hogy egyetlen fogyasztó se maradjon gázellátás nélkül, ha az ellátást biztosító cég bármilyen ok miatt nem képes szolgáltatni. Szollár Domokos kormányszóvivő elmondta: ha a Magyar Energia Hivatal azt tapasztalja, hogy egy cég nem tudja biztosítani a gázellátást, akkor annak működését 90 napra felfüggesztheti, ez időtartamra, a feladat átvételére pedig alternatív gázellátó céget kereshet; az átvételt a lakossági fogyasztók nem érzik meg, az új szolgáltató által szabott gázár nem lehet magasabb az egyetemes szolgáltatás áránál.
2010.03.03. 23:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826[1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista