2020. július 14., kedd - Őrs
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
Az EU-trojka célul tűzné ki a nők foglalkoztatási rátájának 75 százalékra növelését
Spanyolország, Belgium és Magyarország azt javasolja, hogy az Európai Unió most készülő új növekedési programjába kiemelt célként vegyék bele a nők foglalkoztatási rátájának 75 százalékra növelését 2020-ig. Az EU soros elnökségét egymás után adó trojka szakminiszterei a spanyolországi Valenciában pénteken tartott kötetlen tanácskozásukon fogadták el ezt a javaslatot, amelyet az Európa Tanács és az Európai Bizottság elé terjesztenek. Az új, 2020-ig szóló növekedési programot várhatóan júniusban hagyja jóvá az unió. A trojka másik kérése, hogy a tagországok "a legnagyobb prioritással" alkalmazzák a nemek közötti egyenlőség elvét az összes uniós politikában.
2010.03.26. 18:30
 
PM-jelentés az államháztartás pénzügyi és vagyoni helyzetéről
Az idei év első két hónapja után az államháztartás hiánya pénzforgalmi szemléletben - helyi önkormányzatok nélkül - 350,6 milliárd forintot volt, ami összhangban van a prognózisban rögzített 39,9 százalékos mértékkel - áll a Pénzügyminisztérium jelentésében. Az éves pénzforgalmi hiánycél 870,3 milliárd forint. Az elmúlt években az államháztartásban tapasztalható jelentős szezonalítás miatt, amely mind a bevételi, mind a kiadási oldalon jelentkezik, az első negyedévben az időarányosnál jóval nagyobb deficit alakul ki. Az idei esztendőben is érvényesül a szezonalítás, s ennek megfelelően a negyedéves hiány szintén jóval az időarányos feletti lesz.
2010.03.26. 18:15
 
Az IMF kockázatokat lát a 2010-es hiánycélt illetően
A Nemzetközi Valutaalap (IMF), amely szerint Magyarország pénzügyi helyzete ugyan javult, kockázatokat lát a 2010-es hiánycél teljesítését illetően - derült ki a washingtoni székhelyű pénzintézet pénteken közzétett jelentéséből. Az ország pénzügyi helyzete alapvetően erősödött, "de többet kell tenni azért, hogy a hiányt határozott csökkenő pályára állítsák" - olvasható a magyar készenléti hitelkeret ötödik felülvizsgálatáról szóló részletes szakértői jelentésben, amelyet az intézet igazgatósága a héten hagyott jóvá. A befektetői bizalom visszatérőben van, és a gazdaság a felépülés útjára lépett, de a költségvetési politika további szigorítására van szükség a középtávú makrogazdasági stabilitás és növekedés biztosítására.
2010.03.26. 18:15
 
 
Módosulnak a légtérhasználati engedélyeztetés szabályai
A kormány április 1-jei hatállyal módosította a magyar légtér igénybevételéről szóló rendeletet - közölte a kormányszóvivő az MTI-vel. Szollár Domokos elmondta: a módosítás eredményeként életszerűbb szabályok jönnek létre, világosabbá és egyértelműbbé válnak a felelősségi körök, és pontosabb határidőket szabnak meg a légtérhasználati engedélykérelmekre. Hozzátette: az eddigi hét helyett nyolc nappal a tervezett berepülés előtt kell kérelmezni az egyszeri berepülési engedélyt.
2010.03.26. 17:30
 
Izraeli katonák haltak meg egy gázai övezeti tűzpárbajban
Két izraeli katona meghalt pénteken egy tűzpárbajban, amely azután robbant ki, hogy Hán-Júnisz palesztin faluból páncéltörő rakétát lőttek ki egy izraeli járőrre a Gázai övezet határának a közelében. A Hamász radikális palesztin szervezet katonai szárnyának a szóvivője bejelentette, hogy harcosaik önvédelemből izraeli katonákkal szálltak szembe, akik mintegy ötszáz méterre behatoltak a Gázai övezetbe. Abu Obejda szavaiból nem derül ki, hogy a páncéltörő gránátot ki lőtte ki. Az övezetet uraló Hamász az utóbbi időben de facto tűzszünethez tartja magát, de más szélsőséges szervezetek erre nem mindig vannak tekintettel.
2010.03.26. 17:15
 
 
A Toyota napokra leállítja a termelést Európában
A kereslet visszaesése miatt napokra leáll a termelés a Toyota több európai üzemében. A japán autógyártó pénteki közleménye szerint a nagy-britanniai Burnastonban húsvétkor nyolc munkanapon lesz kényszerszünet. A franciaországi Valenciennes-ben működő Toyota üzemben április és július között összesen tíz napon áll majd a munka, májustól pedig visszafogják a napi termelést, és nem hosszabbítják meg a kölcsönzött alkalmazottak szerződését. A Toyota az év eleji visszahívási sorozatnak és az állami autóvásárlási programok lezárulásának tulajdonítja a kereslet visszaesését.
2010.03.26. 17:15
 
 
Obama és Medvegyev megállapodott az új START-szerződésben
Barack Obama amerikai és Dmitrij Medvegyev orosz elnök pénteken telefonon megállapodott az új START-szerződés utolsó részleteiről. Ez jelentősen csökkenteni fogja a két ország atomarzenálját. A megállapodást április 8-án Prágában írják alá. A megegyezés tényét a Fehér Ház és Kreml sajtóhivatala is megerősítette. A megállapodás mindkét fél esetében 1550-ben szabja meg a nukleáris robbanófejek maximális számát - ami 30 százalékos csökkentést jelent -, és 700-ban állapítja meg a hadrendbe állítható szárazföldi, illetve tengeralattjárókra telepített ballisztikus rakéták és hadászati bombázók számát. A hordozóeszközök száma, beleértve a hadrendbe nem állított egységeket is, összességében nem haladhatja meg a 800-at.
2010.03.26. 17:15
 
 
Bajnai: teljesíthető a 4 százalékos hiány
Magyarország számára teljesíthető marad a GDP 4 százalékát kitevő költségvetési hiány, amennyiben a következő kormány kitart a nagyon sikeres szigorú pénzügyi politika mellett, amelyet a szakmai kormány az utóbbi 18 hónapban folytatott - nyilatkozott Bajnai Gordon miniszterelnök a CNBC amerikai gazdasági hírcsatornának pénteken Brüsszelben. A túlságosan erős megszorító intézkedések esetleges magyarországi vagy görögországi kedvezőtlen politikai következményeit firtató a kérdésre azt mondta: "a magyarok elég bölcsek voltak, és gyorsan elfogadták a válságkezelő programot".
2010.03.26. 17:00
 
 
Alsóneműért megtekinthető képzőművészeti tárlat nyílik Odesszában
Vedd le az alsóneműd vagy húzz el! címmel nyílik szombaton képzőművészeti performansz-kiállítás a dél-ukrajnai Odesszában, amelynek látogatói csak alsóneműjükért cserében tekinthetik meg a tárlatot szervező kijevi művész képeit. A TrueMan művésznevet használó kijevi festő a nem mindennapi, mindössze két órán át nyitva tartó kiállításról a korrespondent.net ukrán hírportálnak pénteken elmondta, hogy a festményeit csak azok láthatják, akik belépődíj gyanánt átadják neki saját alsóneműjüket. A látogatók intim ruhadarabjukat magukkal hozhatják a zsebükben vagy a táskájukban, de a galériában rögtönzött fülkében is levehetik - tette hozzá.
2010.03.26. 16:45
 
 
Elkészült az M6/M60-as autópálya Szekszárd és Pécs között
Teljesen elkészült az M6/M60-as autópálya Szekszárd és Pécs között, a 80 kilométeres szakaszt a március 31-én tervezett ünnepélyes átadást követően helyezik forgalomba. Rakita András, a Mecsek Construction Group főmérnöke az M6-os bátaszéki alagútjánál pénteken elmondta: a kivitelezők az átadásig kisebb munkákat, az úttest tisztítását végzik, pénteken tartják a pályaszakasz utolsó forgalomtechnikai ellenőrzését. A főmérnök hozzátette: a Mecsek Autópálya Koncessziós (MAK) Zrt. 30 éves koncessziós szerződés alapján két év alatt építette meg az autópályát, amely nyolc völgyhídon - köztük az ország második leghosszabb, 866 méteres szebényi viaduktján -, és négy alagúton keresztül halad.
2010.03.26. 16:30
 
 
Tavaly 12,2 százalékkal csökkent a világkereskedelmi forgalom
A világkereskedelmi forgalom volumene 2009-ben 12,2 százalékkal csökkent, ami 70 éve a legnagyobb visszaesés - közölte pénteken a World Trade Organization. A WTO egyszersmind hivatalosan is megerősítette, hogy tavaly Kína megelőzte Németországot, és a világ elsőszámú exportőrévé lépett elő. Kína első helyezését illetően a WTO adatai kimutatták: a kivitel tavaly 1,2 ezer milliárd dollárt volt, Németországé 1,12 ezer milliárd, a harmadik helyen álló Németországé 1,06 ezer milliárd.
2010.03.26. 16:00
 
 
Szombat este elsötétül a világ egy órára
Szombat este fél 9-kor a világ 125 országában, köztük Magyarországon is számos településen, intézményben és háztartásban kialszanak a fények egy órára a klímavédelem és környezettudatosság jegyében. A Természetvédelmi Világalap (WWF) Föld órája elnevezésű kezdeményezéséhez idén minden eddiginél több település csatlakozott Magyarországon. Az akció honlapján található számláló ebben a pillanatban 113 települést, 369 intézményt és 8657 személyt mutat. Budapesten elsötétül többek között minden híd, a Parlament, a budai vár, a Citadella, a Hősök tere, a Vajdahunyad vára, a Nemzeti Múzeum, a Széchenyi fürdő és a Gellért szálló is.
2010.03.26. 16:00
 
Gerevich Aladár nevét vette fel a Nemzeti Sportcsarnok
A legeredményesebb magyar olimpikon, a hétszeres ötkarikás aranyérmes Gerevich Aladár nevét vette fel az egykori kiváló vívó születésének századik évfordulója alkalmából rendezett pénteki ünnepségen a budapesti Nemzeti Sportcsarnok. A Magyar Vívó Szövetség (MVSZ), valamint a Nemzeti Utánpótlás-nevelési és Sportszolgáltató Intézet (NUSI) közös rendezvényén - amelyre a Magyar Olimpiai Bizottság és a Wesselényi Miklós Sport Közalapítvány támogató együttműködésével került sor - elsőként Varga Zoltán sportot felügyelő önkormányzati miniszter méltatta a kardvívás 1910. március 16-án született és 1991-ben elhunyt művészét, majd bejelentette, hogy a létesítmény neve ezentúl Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok.
2010.03.26. 15:30
 
Londoni elemzők szerint javulnak a magyar eurókilátások
Az elmúlt egy évben végrehajtott szerkezeti reformok nyomán javult Magyarország esélye arra, hogy a másik két térségi eurótagjelölt, Csehország és Lengyelország előtt lépjen be az euróövezetbe - áll az egyik vezető londoni befektetési csoport pénteki elemzésében. A JP Morgan londoni elemző részlegének új konvergencia-helyzetértékelése szerint miközben "az egész világ" lazította tavaly költségvetési politikáját, Magyarország a hazai össztermék (GDP) csaknem 3 százalékának megfelelő mértékben csökkentette strukturális deficitjét.
2010.03.26. 15:00
 
 
Gallup: az MSZP és a Jobbik fej-fej mellett küzdhet a második helyért
A Gallup közvélemény-kutató intézet márciusi felmérése szerint a Lehet Más a Politika (LMP) bejuthat a parlamentbe, míg az MSZP és a Jobbik fej-fej mellett küzdhet a második helyért a Fidesz "példátlan arányú győzelme" mellett. A március 18. és 22. között készített, ezer ember kérdőíves megkérdezésén alapuló felmérés szerint a kampányfinis előtt a Fidesz a listás szavazatok 60 százalékát szerezheti meg, az MSZP 17 százalékot, a Jobbik pedig 16 százalékot kaphat április 11-én. Az LMP eszerint a számítás szerint a bejutást jelentő 5 százalék környékén helyezkedik el, míg az MDF-nek a 2 százalékos eredményével kevés esélye mutatkozik a parlamentbe jutásra.
2010.03.26. 14:45
 
 
Nőtt az érettségizők és a felvételizők száma idén
Nőtt az érettségizők és a felvételizők száma Magyarországon, az idén a tavalyihoz képest körülbelül kétezerrel többen szeretnének érettségizni, a felsőoktatásba pedig 13 ezerrel többen jelentkeztek, mint egy évvel korábban - közölte Hiller István oktatási miniszter pénteken Budapesten. Az idén mintegy 140 ezren tesznek majd valamilyen érettségi vizsgát, körülbelül kétezerrel többen, mint 2009-ben. Tíz százalékkal nőtt az emelt szintű érettségire jelentkezők aránya. Az írásbeli érettségik május 3-án kezdődnek, az emelt szintű szóbeli vizsgákat június 3. és 9. között, a középszintű szóbeli vizsgákat június 14. és 25. között tartják - mondta a miniszter.
2010.03.26. 14:45
 
 
Jövő csütörtökön ül össze a gazdasági bizottság a gázáremelés miatt
Jövő csütörtökre hívja össze az Országgyűlés gazdasági bizottságát a gázáremelés ügyében Podolák György (MSZP), a testület elnöke. Podolák György az MTI-nek pénteken annyit mondott: a tervezett napirend a második negyedéves gázáremelés. A Magyar Energia Hivatal csütörtökön jelentette be, hogy áprilistól átlagosan 10,1 százalékkal emelkedik a földgáz végfelhasználói ára az egyetemes szolgáltatói körben. Ezt követően az MSZP - amely nem ért egyet az április 1-jei áremelésről szóló döntéssel - jelezte, hogy kezdeményezik a gazdasági bizottság rendkívüli ülésének összehívását az ügyben.
2010.03.26. 14:30
 
 
Nettó 4,4 milliárd forint jut az idén autópálya-felújításra
Várhatóan nettó 4,4 milliárd forintot költ 2010-ben az autópályák felújítására az Állami Autópálya Kezelő (ÁAK) Zrt. - közölte a társaság pénteken. Az ÁAK Zrt. kezelésébe tartozó gyorsforgalmi úthálózat fenntartására, a tavalyi évhez viszonyítva mintegy 1,1 milliárd forinttal többet fordítanak. Ebből a tervek szerint 2,8 milliárd forint jut az utak felújítására, 400 millió a forgalomtechnikai berendezések és az egyéb úttartozékok kihelyezésére és felújítására, 700 millió a hídfelújításokra, valamint 500 millió forint az egyéb fenntartási tevékenységekre, például hézagkezelésre.
2010.03.26. 14:30
 
 
Újabb BA-sztrájk szombattól, budapesti járattörlésekkel
Újabb, ezúttal négynapos sztrájkba kezdenek szombattól a British Airways (BA) légitársaság utaskísérői. A cég törölt járatai között több budapesti is van. A BA 13 ezer légi utaskísérőjéből 12 ezret képviselő Unite szakszervezet szombaton nulla órától hirdette meg az egy héten belüli második munkabeszüntetést, amely a tervek szerint kedd éjfélig tart. A sztrájksorozat bér-, létszám- és munkaszervezési viták miatt kezdődött. A cég légi kiszolgáló személyzete a múlt hétvégén is három napig sztrájkolt, bár a BA szerint a járatok kétharmada elindult a sztrájk alatt, mivel sokan mégis felvették a munkát, és a társaság számos más cégtől repülőgépeket bérelt a sztrájk idejére, személyzettel együtt.
2010.03.26. 14:15
 
 
Új tagokkal bővül az OVB
Új tagokkal bővül az Országos Választási Bizottság, mert a parlamenti választáson országos listát állító pártok - listájuk nyilvántartásba vétele után - jogosultak egy-egy tagot delegálni a testületbe. A Fidesz-KDNP Sasvári Róbert ügyvédet, a Jobbik Hunyadi Gábort, a párt jogsegélyszolgálatának vezetőjét, az LMP Szabó Miklóst, a Civil Mozgalom pedig Frenkel Attila műfordítót küldi az OVB-be - tájékoztatták a pártok az MTI-t. Az OVB múlt pénteken vált hattagúvá: a parlament által korábban megválasztott Szigeti Péter elnök, Halmai Gábor elnökhelyettes, valamint Fazekas Marianna, Bordás Vilmos és Szoboszlai György mellé akkor ülhetett be eskütétele után az MSZP által delegált Litresits András ügyvéd.
2010.03.26. 14:15
 
 
BKV-ügy: előzetesben marad Mesterházy Ernő, Zelenák Tibort szabadlábra helyezték
Előzetes letartóztatásban marad a BKV-üggyel összefüggésben gyanúsított Mesterházy Ernő, Demszky Gábor főpolgármester volt főtanácsadója a Fővárosi Bíróság döntése értelmében. Zelenák Tibort, a BKV volt főosztályvezetőjét ugyanakkor szabadlábra helyezte a másodfokú bíróság. A Fővárosi Bíróság az MTI megkeresésére pénteken közölte, hogy M. Ernő gyanúsított vonatkozásában az elsőfokú bíróság végzését helybenhagyta. Ez azt jelenti, hogy a tanácsadó június 5-ig előzetesben marad. A Fővárosi Bíróság Z. Tibor gyanúsított esetében azért változtatta meg az elsőfokú bíróság végzését, mert esetében az előzetes letartóztatás törvényi feltételei nem állnak fenn.
2010.03.26. 14:15
 
 
Lajcák: jobban ki kellene használni a szlovák-magyar alapszerződés lehetőségeit
Miroslav Lajcák szerint a szlovák-magyar kapcsolatokban felmerülő problémák megoldásához jobban ki kellene használni azokat a lehetőségeket, amelyeket a két ország közti politikai alapszerződésben rögzítettek. A pozsonyi diplomácia vezetője szerint a szlovák-magyar kapcsolatok problémáiról sokan beszélnek, és sokféle "legjobb megoldást" javasolnak. "Kevésbé hallatszik azonban azoknak a hangja, akik arra szólítanak fel, hogy térjünk vissza az alapokhoz, és elsősorban azokat a kétoldalú eszközöket használjuk ki, amelyeket az alapszerződés biztosít" - jelentette ki Lajcák csütörtökön Pozsonyban a szlovák külügyminisztérium évfordulós konferenciáján.
2010.03.26. 14:15
 
 
Női kézilabda Eb-selejtező: Görbicz kimaradt a szűkítésnél
Szűkítette a svédek elleni, áprilisi Európa-bajnoki selejtezőre készülő keretét Mátéfi Eszter, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya. A szövetség hivatalos honlapjának pénteki beszámolója szerint a 18 fős együttesből többek között hiányzik a Győr sérüléssel bajlódó irányítója, Görbicz Anita, aki a bő keretnek még tagja volt. Ugyanakkor helyet kapott benne Tomori Zsuzsanna, akivel szerdán szerződést bontott a Győr, így jelenleg nincs csapata. A magyar válogatott március 31-én 16 játékossal utazik el Lundba, a másnapi mérkőzés helyszínére.
2010.03.26. 13:15
 
Mariah Carey fejére ült rendezőjének
Az énekesnő új turnéjának főpróbáján fejére ült rendezőjének.
2010.03.26. 13:02
 
 
Fodor Gábor: nincs zárás a mérsékelt pártok és a "szélek" között
Fodor Gábor több helyről is kapott politikai felkérést az elmúlt hónapokban, de féltette hitelességét, ezért visszautasította őket. Az SZDSZ volt elnöke a FigyelőNetnek adott, pénteken megjelent interjújában úgy értékeli, a magyar demokráciát ma leginkább a Jobbik veszélyezteti és a valódi probléma az, hogy "a választóvonal nem a szélsőséges és a mérsékelt pártok között húzódik, hanem a mérsékelt pártok között van és a szélek felé nincs zárás". Fodor Gábor az Fn.hu kérdésére az MDF országos listájának összetételével nem kívánt foglalkozni.
2010.03.26. 13:00
 
Cheryl Cole elajándékozta jegygyűrűjét
A Girls Aloud legszebb énekesője elajándékozta jegygyűrűjét.
2010.03.26. 12:59
 
 
F1: Heidfeld a pilóták vezetője
Társai Nick Heidfeldet választották a versenyzőket tömörítő szervezet (GPDA) élére a Forma-1-es Ausztrál Nagydíj pénteki szabadedzései után tartott voksoláson. A Mercedes GP 32 éves tesztpilótája mellett a tavaly világbajnoki ezüstérmes német Sebastian Vettel (Red Bull) és a brazil Felipe Massa (Ferrari) került még be a háromfős vezetői testületbe. A három év kihagyás után idén visszatért, hétszeres vb-győztes német Michael Schumacher úgy döntött, hogy nem lép be ismét a GPDA-ba.
2010.03.26. 12:30
 
 
Tovább élnek a fogamzásgátló tablettát szedő nők?
Egy 39 éven át tartó követéses vizsgálat eredménye szerint a fogamzásgátlót szedő nők kockázata kisebb volt a bármely okból történő elhalálozásra, mint azoké, akik soha nem szedtek tablettát. A British Medical Journal című orvosi folyóiratban megjelent tanulmány szerint "az orális fogamzásgátlás nem állt összefüggésben a halálozás hosszú távú kockázatnövekedésével a felmérésben résztvevő nagy számú brit nőnél, valójában inkább előnye mutatkozott". Több mint 46 ezer nő egészségét követték nyomon a közel négy évtizedes vizsgálatban a skóciai Aberdeeni Egyetem kutatói.
2010.03.26. 11:45
 
F1: téves riasztás miatt keltek korán Buttonék
A Forma-1-es világbajnoki címvédő brit Jenson Buttonnak, és csapattársának, Lewis Hamiltonnak is téves riasztás miatt kellett elhagynia melbourne-i szállodai szobáját pénteken, hajnali hat órakor. A McLaren pilótái, valamint a csapat tagjai mellett több száz vendéget is kitessékeltek szobáikból a vészjelző berendezés megszólalása miatt, néhány perccel később azonban kiderült, hogy téves riasztás történt. Buttont és Hamiltont láthatóan nem zavarta meg a hajnali közjáték, az Ausztrál Nagydíj első két szabadedzésén ugyanis ők futották a leggyorsabb köridőket.
2010.03.26. 11:45
 
 
Oszkó: társadalmilag fenntartható nyugdíjrendszer kell
Bár a magyar nyugdíjrendszer pénzügyi értelemben még jó ideig fenntartható, Magyarországnak társadalmilag fenntartható nyugdíjrendszerre van szüksége - mondta Oszkó Péter pénzügyminiszter a Nyugdíj és Időskori Kerekasztal (NYIKA) és a Portfolió által rendezett nyugdíj konferencia pénteki második napján. Ma kevesen fizetnek sok adót illetve, járulékot, ezért a munkára rakodó terhek magasak, ezért Magyarország versenyképességi helyzete a régión belül sem kedvező - magyarázta a társadalmilag fenntartható nyugdíjrendszer szükségességét a pénzügyminiszter.
2010.03.26. 11:45
 
 
Orbán: Martonyi János irányítaná a külpolitikát
Martonyi János irányítja majd a magyar külpolitikát, beleértve az európai uniós elnökséggel járó feladatokat is, ha a Fidesz kormányra kerül - jelentette be Orbán Viktor, a Fidesz elnöke az InfoRádiónak adott telefonos interjúban. Martonyi János már az 1998-től működő Orbán-kormányban is betöltötte ezt a tisztséget. Orbán Viktor konkrétumok említése nélkül elmondta, hogy lesz két-három olyan téma is a soros elnökség átvétele utáni, jövő januárban kezdődő féléves ciklusban, amelyet Magyarország indít majd meg.
2010.03.26. 11:00
 
 
Hetvenöt százalékos foglalkoztatási arányt akar elérni az unió
A 20 és 64 év közötti korosztályon belül 75 százalékos foglalkoztatási arányt akar elérni az Európai Unió 2020-ra. Az EU állam-, illetve kormányfői - kétnapos brüsszeli tanácskozásuk pénteki zárónapján - nyilatkozatot kívánnak elfogadni az elkövetkező évtizedre szóló uniós fejlesztési stratégiáról, amelynek egyik tervezetében számszerűsítik a 75 százalékos foglalkoztatási célkitűzést. Korábbi értesülések szerint vita tárgya, hogy a célok szövegszerű felvázolásán túl már most konkrét célszámokat is előírjanak-e. Ugyancsak szerepel a szóban forgó tervezetben, hogy kutatásra a bruttó nemzeti termék 3 százalékát kell fordítani, a szén-dioxid-kibocsátást pedig 20 százalékkal kell csökkenteni 2020-ig.
2010.03.26. 09:30
 
 
Forma-1, Ausztrál GP: a McLarenek a szabadedzések legjobbjai
A McLaren két pilótája, a brit Lewis Hamilton és a címvédő Jenson Button érték el a pénteki szabadedzések két legjobb idejét a Forma-1-es Ausztrál Nagydíjon, Melbourne-ben. Az első szabadedzést még a Reanault lengyel pilótája, Robert Kubica nyerte meg, a másodikon azonban Hamilton volt a leggyorsabb, őt követte csapattársa, a harmadik pedig a hazai közönség előtt szereplő Mark Webber (Red Bull). A három év kihagyás után visszatért, hétszeres világbajnok német Michael Schumacher (Mercedes) a nap ötödik legjobb idejét produkálta.
2010.03.26. 09:15
 
 
Meghosszabbították Gál György előzetes letartóztatását
Meghosszabbította Gál György, a VII. kerületi önkormányzat gazdasági bizottsága volt SZDSZ-es elnökének előzetes letartóztatását a Fővárosi Bíróság. A bíróság honlapján olvasható közlemény szerint a különösen nagy kárt okozó, üzletszerűen, bűnszervezet tagjaként elkövetett csalás bűntette és más bűncselekmények miatt a Fővárosi Bíróság május 27-ig meghosszabbította G. György gyanúsított előzetes letartóztatását. Az erzsébetvárosi ingatlanügyben a Központi Nyomozó Főügyészség nyomoz.
2010.03.26. 09:15
 
 
Tenisz, Miami: Kuznyecova lesz Szávay ellenfele
Az első helyen kiemelt orosz Szvetlana Kuznyecova lesz Szávay Ágnes ellenfele a Miamiban zajló keménypályás tenisztora harmadik fordulójában, miután előbbi három szettben nyert a kínai Peng Suaj ellen. A pénteki játéknapon Czink Melinda az orosz Marija Kirilenkóval mérkőzik a 32-be jutásért, magyar idő szerint 15 órakor. Eredmények: nők (4,5 millió dollár összdíjazás): 2. forduló (a 32 közé jutásért): Kuznyecova (orosz, 1.)-Peng (Peng, kínai) 6:2, 3:6, 6:4, V. Williams (amerikai, 3.)-Cirstea (román) 6:4, 6:3, Bacsinszky (svájci)-Li (Li, kínai, 8.) 6:4, 4:6, 7:6 (7-3), Dulko (argentin)-A. Bondarenko (ukrán) 7:5, 6:2, Vinci (olasz)-Medina Garrigues (spanyol) 6:4, 7:6 (7-5).
2010.03.26. 08:45
 
 
Daimler-botrány: rendkívüli tanácskozást tart a Renault vezetése
Rendkívüli tanácskozást tart április 6-án a Renault francia autógyár vezetése amiatt, mert közeljutottak ugyan egy megállapodáshoz a Daimlerral a kölcsönös tulajdonszerzésről, a német autógyár azonban a minap vesztegetési botrányba keveredett - jelentette pénteken a Le Figaro című francia napilap. A lap szerint a Renault vezetése gyors döntést akar hozni, majd azt közölni a saját részvényeseivel, valamint a Daimleréival. A Daimlernál április 14-én, a Renault-nál április 30-án lesz részvényesi közgyűlés.
2010.03.26. 08:15
 
 
Sarah Palin több millió dollárért mutatja be Alaszkát
Sarah Palin korábbi amerikai alelnökjelölt, republikánus politikus epizódonként egymillió dollár feletti összegért mutatja be nyolcrészes sorozatban Alaszka csodáit a Discovery-birodalom egyik csatornáján az Egyesült Államokban. A 46 éves Palin - 2006 és 2009 között Alaszka kormányzója - a műfajban nagy sikereket elért Mark Burnett valóságshow-producerrel karöltve készül a forgatásra, amely a tervek szerint nyáron veszi kezdetét. A bemutató időpontjáról még nincsenek információk, a sorozatot a The Learning Channel (TLC) sugározza majd, a címe pedig Sarah Palin's Alaska (Sarah Palin Alaszkája) lesz.
2010.03.26. 08:15
 
 
Visszaköveteli volt neje mellimplantátumait egy olasz férfi
Visszaköveteli válófélben lévő feleségétől a beültetett mellimplantátumokat egy olasz férfi, mondván, hogy a javak megosztásába ez is beletartozik. A 37 éves férfi és a 36 éves nő több éven át voltak házasok, a férj ajándékként lepte meg feleségét a 3500 eurós (923 ezer forint) mellnagyobbító műtéttel. A házasság azonban zátonyra futott, a férj pedig visszaköveteli feleségétől az "ajándékokat" - számolt be a La Gazzetta di Parma című olasz lap.
2010.03.26. 07:45
 
 
Napi Gazdaság: túlköltekezett az MSZP
Túllépte a kampányköltség engedélyezett határát az MSZP, a Fidesz még éppen a törvényes sávban van. Eddig összességében 1,2 milliárd forintot fordítottak a pártok kampányukra - írja a pénteki Napi Gazdaság a kepmutatas.hu virtuális internetes kampányszámla adatai alapján. A februári reklámköltési adatokkal együtt eddig összesen közel 584 millió forintot költött az MSZP saját maga népszerűsítésére - derül ki a Transparency International Magyarország, a Freedom House és az Eötvös Károly Közpolitikai Intézet által működtetett honlapról.
2010.03.26. 07:45
 
 
Andor László szerint nem lesz EU-s minimálbér
Nem lesz EU-s minimálbér, sem Magyarországon, sem más tagállamban, egy darabig még biztosan nem - nyilatkozta Andor László, a területért felelős magyar európai uniós biztos a Világgazdaságnak. A lap pénteki számában a biztos kifejtette: a bérpolitika nemzeti hatáskörbe tartozik, vagyis minden tagállam maga jogosult dönteni a minimálbér bevezetéséről, ebbe az EU-nak nincs beleszólása. Ugyanakkor maga is elismerte, hogy valóban egyre gyakrabban esik szó a minimálbér uniós szintű bevezetéséről.
2010.03.26. 07:45
 
 
Az amerikai képviselőház is elfogadta az egészségügyi módosító csomagot
Az amerikai szenátus után a képviselőház is elfogadta csütörtök este a maga által korábban jóváhagyott egészségügyi reformtörvény módosító csomagját, 220-207 arányban. A csomag így már Barack Obama elnök elé kerülhet aláírásra. Néhány órával korábban a szenátus szavazta meg a módosítást 56-43 arányban. A tervezetet a republikánus szenátorok egyike sem támogatta, és három demokrata politikus is nemmel voksolt. A módosító csomag e heti vitájában a republikánusok több mint 40 különböző természetű, tartalmi és eljárásbeli kifogást emeltek a csomag megtorpedózására vagy elfogadásának késleltetésére.
2010.03.26. 07:30
 
 
Vitalij Klicsko emlékezetes bokszot ígér
Vitalij Klicsko, a Boksz világtanács (WBC) nehézsúlyú világbajnoka azt ígéri, olyan teljesítményt nyújt a lengyel Albert Sosnowski elleni, május 29-i címmérkőzésén, melyet sokáig emlegetnek majd a szurkolók. "Én vagyok a legerősebb a világon, és garantálom, hogy aki megnézi a meccset, az sosem felejti el - mondta csütörtökön, a meccs helyszínén, a németországi Gelsenkirchenben az idősebbik Klicsko-fivér. - Találkoztam Sosnowskival, és láttam a szemében, hogy akarja ezt az övet, de ez addig marad nálam, amíg én azt szeretném."
2010.03.26. 07:30
 
 
Megállapodtak az euróövezet vezetői a görög támogatási csomagról
Megállapodtak az euróövezet országainak állam- és kormányfői csütörtök este abban a pénzügyi mechanizmusban, amelyet szükség esetén a zónához tartozó Görögország vehet igénybe. Különtalálkozójukon a 16 ország vezetői elfogadták Angela Merkel német kancellár és Nicolas Sarkozy francia elnök aznap közösen kidolgozott tervét - jelentették be uniós diplomáciai források a tanácskozás helyszínén, Brüsszelben. A megállapodás szerint Athén a Nemzetközi Valutaalaptól (IMF), illetve kétoldalú alapon a többi euróövezeti országtól is hitelhez juthat, ha a piacokról normális feltételekkel már nem tud kölcsönözni.
2010.03.26. 07:15
 
 
Felfüggesztette az OVB Kolompár Orbán (MCF) képviselőjelölt mentelmi jogát
Felfüggesztette Kolompár Orbán (MCF) képviselőjelölt mentelmi jogát csütörtök esti ülésén az Országos Választási Bizottság. Kolompár Orbán Borsod-Abaúj-Zemplén megye 5. számú egyéni választókerületében indul jelöltként az MCF Roma Összefogás színeiben. Kolompár mentelmi jogának felfüggesztése iránt a Kecskeméti Városi Bíróság fordult az OVB-hez, mert ellene több bűncselekmény miatt büntetőeljárás van folyamatban. Az OVB emlékeztetett rá: az országgyűlési képviselők választásáról szóló törvény szerint a képviselőválasztáson jelöltként igazolt személyt mentelmi jog illeti meg, amelynek felfüggesztéséről az OVB határoz.
2010.03.25. 22:15
 
Primera División: könnyed Real-győzelem csúcsbeállítással
A Real Madrid magabiztos győzelmet aratott csütörtökön Getafe otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában. A Real Madrid ezzel egy 69 éves rekordot állított be: sorozatban nyolcadik bajnoki mérkőzésén lőtt legalább három gólt, erre utoljára 1941-ben a városi rivális Atlético Madrid volt képes. Eredmény: Getafe-Real Madrid 2-4 (1-4). gól: Parejo (38.), Pedro Leon (80.), illetve C. Ronaldo (13., 37.), Higuaín (20., 23.).
2010.03.25. 22:15
 
U17-es Eb-selejtező: vereséggel kezdett a magyar csapat
Az U17-es magyar labdarúgó-válogatott 1-0-ás vereséget szenvedett csütörtökön a német csapattól a Svájcban zajló Európa-bajnoki selejtezőtornán. A májusban Liechtensteinben sorra kerülő kontinensviadalon a 7 selejtezőcsoport első helyezettjei, valamint a legjobb második indulhat majd. Eredmény: Németország-Magyarország 1-0 (1-0). Gól: Pusch. A csoport másik mérkőzésén: Szerbia-Svájc 2-1 (1-1).
2010.03.25. 22:15
 
 
Jégkorong ob I: újra bajnok a Fehérvár
Ifj. Ocskay Gábor halálának első évfordulóján lett újra bajnok a Fehérvár jégkorongcsapata, amely csütörtökön a döntősorozatban negyedszer is legyőzte - ezúttal büntetőkkel - a Dunaújvárost. Az újvárosiak a négy győzelemig tartó párharcban most játszottak a legjobban, a fehérváriaknak meg kellett szenvedniük a sikerért. A szétlövésben a hazaiaknál Mihály és Ladányi is értékesítette kísérletét, míg a vendégek nem tudtak a kapuba találni.
2010.03.25. 21:45
 
 
Orbán: hazugságra nem lehet sikeres politikát építeni
Hazugságra nem lehet sikeres politikát építeni - fogalmazta meg Orbán Viktor Brüsszelben az Európai Uniónak most feladott "görög lecke" fő tanulságát. A Fidesz elnöke, az Európai Néppárt alelnöke részt vett a néppárti vezetők találkozóján az EU-csúcsértekezlet előtt, amelynek legizgalmasabb kérdése az lett, hogy miként segíthet az unió a pénzügyi bajba került, euróövezetbeli Görögországon. A néppárti találkozó után Orbán magyar újságíróknak nyilatkozott. "Magyarországnak, ha el akarja kerülni Görögország sorsát, minél hamarabb fel kell fednie a valódi tényeket" - mondta.
2010.03.25. 21:30
 
 
Tenisz, Miami: Szávay játékot sem veszítve jutott a legjobb 32 közé
Szávay Ágnes két sima játszmában legyőzte csütörtökön az ausztrál Alicia Molikot, s ezzel bejutott a legjobb 32 közé a Miamiban zajló, keménypályás tenisztorna 4,5 millió dollár összdíjazású női versenyében. A viadal honlapja szerint a világranglistán 31., 27. helyen kiemelt magyar játékos - aki az első körben erőnyerő volt - gyakorlatilag "leütötte a pályáról" a rangsorban 110. Molikot, aki még játékot sem tudott nyerni a mindössze 50 perces találkozón. Szávay következő ellenfele az első helyen kiemelt orosz Szvetlana Kuznyecova és a kínai Peng Suaj párharcának továbbjutója lesz. Eredmény: nők (4,5 millió dollár összdíjazás), 2. forduló (a 32 közé jutásért): SZÁVAY (27.)-Molik (ausztrál) 6:0, 6:0.
2010.03.25. 20:30
 
 
Az amerikai szenátus elfogadta az egészségügyi módosító csomagot
Az amerikai szenátus csütörtökön jóváhagyta a képviselőház által a hét végén jóváhagyott egészségügyi reformtörvény módosító csomagját, a demokrata párti többség legyőzte a republikánusok ellenállását. A szavazás 56-43-as eredménnyel zárult, a tervezetet republikánus szenátorok egyike sem támogatta. A csomag nem kerülhet egyenesen Barack Obama elnökhöz aláírásra, mert az ellenzéknek sikerült elérnie, hogy a szövegen módosítani kellett. Így a tervezetet vissza kell még küldeni a képviselőházba újbóli szavazásra.
2010.03.25. 20:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807[1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista