2020. július 7., kedd - Appolónia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
A Facebook a választásokon való részvételre ösztönzi brit felhasználóit
A Facebook is szavazásra ösztönzi brit felhasználóit a május 6-i parlamenti választások közeledtével. A közösségi portál a brit választási bizottsággal együttműködve szombaton minden belépő felhasználójától megkérdezi majd, hogy regisztrált-e már a választásokra. Ha nem, az oldal a választási bizottság honlapjára irányítja az illetőt, ahol elvégezheti a szükséges regisztrációt. (Nagy-Britanniában csak az vehet részt a választásokon, akik előzőleg regisztrált. Ezt az állampolgárok ezúttal április 20-ig tehetik meg.)
2010.04.09. 17:00
 
 
Elmarad a mozdonyvezetők szombati sztrájkja
Elmarad a MÁV mozdonyvezetőinek szombatra meghirdetett sztrájkja, miután a szakszervezet pénteken megegyezett a munkáltatóval - tájékoztatták a felek a pénteki tárgyalást követően. A Mozdonyvezetők Szakszervezete kedden jelentette be, hogy munkabeszüntetést tart április 10-én, szombat 8 és 14 óra között, ha legkésőbb 2010. április 9-én nem jön létre megállapodás a kollektív szerződés helyi függelékei ügyében. Ezek határozzák meg például a munkarendet, a munkaidő-beosztás szabályait, a pihenőidőt, a szolgálatba jelentkezés és a munkavégzés helyszínét.
2010.04.09. 17:00
 
 
Orbán: a Fidesz létrehozta "a tíz plusz egy ügy bizottságát"
A Fidesz már létrehozta "a tíz plusz egy ügy bizottságát" - jelentette be Orbán Viktor az InfoRádió Aréna című műsorában pénteken, amelyet felvételről este héttől sugároznak. A Fidesz elnöke szerint az új parlament valamikor május 20-30-a között alakulhat meg; tervei között szerepel az "alapköltségvetés" elkészítése, és az, hogy az adórendszer egyszerűsítése után, 2011-től már "söralátéten" is elférjen a szja-bevallás. Orbán Viktor az első három törvényt firtató kérdésre az válaszolta: lesznek a közbiztonságot erősítő, a rendteremtés irányába mutató jogszabályok; olyanok is, melyek a korrupció visszaszorítását szolgálják, az indokolatlan kifizetések azonnali leállításáról szólnak.
2010.04.09. 17:00
 
 
Guinness-rekordot döntött az Óda
Guinness-rekordot döntött 760, főként középiskolás diák Miskolc-Lillafüreden pénteken, ahol egyszerre szavalták el József Attila Óda című versét a költészet napja alkalmából. A szervező Miskolc Városi Könyvtár célkitűzése az volt, hogy a költészet napja alkalmából több százan egyszerre szavalják el József Attila Ódáját, megdöntve ezzel a legtöbben egyszerre verset mondók magyar Guinness-rekordját, amelyet Budapesten állítottak fel. Pénteken a lillafüredi függőkertben, azaz az Óda keletkezésének helyszínén hivatalos adatok szerint 760 fő - főként középiskolás diák - döntötte meg a magyar Guinness-rekordot, amelyet Sebestyén István magyarországi rekordkoordinátor hitelesített.
2010.04.09. 16:45
 
Súlyemelő Eb: Krutzler Eszter nyert a B csoportban
Krutzler Eszter volt a legjobb a minszki súlyemelő Európa-bajnokság 75 kilogrammos kategóriájának pénteki, B csoportos versenyében - végső helyezése az A csoport szombati viadalának végeredményétől függ. A 2004-es athéni olimpián 69 kg-ban ezüstérmes, 29 esztendős magyar emelő a fehéroroszországi kontinensviadalon - az Eb honlapja szerint - szakításban és lökésben is a harmadik, utolsó gyakorlatát rontotta el, így előbbi fogásnemben 95, utóbbiban pedig 115 kilóig jutott, ez által összetettben 210 kg-mal utasította mögé öt vetélytársnőjét.
2010.04.09. 16:15
 
 
Golf, US Masters: Tiger Woods jobb mint valaha
Az első napon mutatott játéka alapján úgy tűnik, Tiger Woodsnak sikerült felülkerekednie az elmúlt hónapok botrányain, az amerikai sztár ugyanis még soha nem kezdett ilyen jól az év első Major golftornáján, a US Mastersen. A szexbotránya miatt november óta nem versenyző Woods csütörtökön 68 ütésből, az alapütésszámnál néggyel kevesebből teljesítette Augustában a 18 lyukas pályát, s ezzel a vezető Fred Couples mögött két ütéssel lemaradva, holtversenyben a hetedik helyen áll. "Jól éreztem magam a pályán" - kezdte napi értékelését a 34 éves játékos, akinek minden ütését több ezer néző figyelte a helyszínen. "Az első lyuknál megpróbáltam a biztonságra törekedni, a cél az volt, hogy játékban legyek, aztán már csináltam a dolgomat."
2010.04.09. 16:15
 
 
Vasárnap 23 óra körül lesz 99%-os a választási adatok feldolgozottsága
Vasárnap várhatóan 23 óra körül már 99 százalékos lesz az adatok feldolgozottsága, akkor tart majd sajtótájékoztatót az országgyűlési képviselő-választás első fordulójának előzetes eredményeiről az Országos Választási Iroda - közölte Virág Rudolf, az OVI vezetője. A választási felkészülésről tartott sajtótájékoztatón Virág elmondta, hogy az OVI internetes tájékoztató oldalán, a www.valasztas.hu-n a szavazás napján azonnal megjelenő adatok a választási folyamat átláthatóságát segítik, az oldalnak pusztán tájékoztatási szerepe van.
2010.04.09. 16:15
 
 
Cowboyt játszik Harrison Ford
Nyeregbe pattan Harrison Ford: cowboyt alakít a Cowboys and Aliens című fantasztikus westernfilmben. A film rendezője, Jon Favreau a Twitteren adta hírül, hogy a hollywoodi színész már a részletekről tárgyal a Dreamworks stúdióval. A tervek szerint nyáron kezdik a forgatást. A képregény-adaptációból készülő filmben a fehér telepesek harcolnak az apacsokkal, majd közösen védekeznek a földönkívüliek inváziója ellen.
2010.04.09. 16:15
 
 
Az EU kész beavatkozni Görögország érdekében
Az Európai Unió kész beavatkozni Görögország ügyében, ha ez szükségessé válik - mondta Herman van Rompuy EU-elnök a Le Monde-nak. A francia lap pénteki számában megjelent interjúban a politikus hangsúlyozta: ha a görögök igénylik az uniós segítséget, akkor meg is kapják. Van Rompuy elmondta: az euróövezet pénzügyminiszterei még áprilisban tisztázzák az adósságválsággal sújtott övezeti tagállam megsegítésének nyitott kérdéseit. Hosszas huzavona után a legutóbbi uniós csúcson a huszonhetek egyezségre jutottak az Athént szükség esetén támogatni hivatott pénzügyi mechanizmus körvonalairól.
2010.04.09. 16:00
 
 
Változatos programok a költészet napján Budapesten
Már szombattól változatos programokkal, többek között versszínházzal, irodalmi sétával és egész napos felolvasással ünneplik április 11-ét, a költészet napját, egyben József Attila születésének 105. évfordulóját a fővárosi színházak, kulturális intézmények és egyesületek. Szombaton 14 órakor a IX. kerületi József Attila-emlékhely indít irodalmi sétát, melynek során az érdeklődők a költő egykori ferencvárosi lakóhelyeit látogathatják meg a Gát utcától a Ferenc térig. Az idei költészet napja keretében rendezendő felolvasást 13 órakor a József Attila Társaság koszorúzásos megemlékezése szakítja csak meg.
2010.04.09. 16:00
 
 
A választási szakapparátus készen áll a választásra
A választási szakapparátus készen áll arra, hogy törvényesen, szakszerűen, biztonságosan bonyolítsa le az országgyűlési képviselők választásának vasárnapi fordulóját - hangzott el az Országos Választási Iroda (OVI) pénteki, a választási felkészülésről tartott nemzetközi sajtótájékoztatóján. Virág Rudolf, az Országos Választási Iroda (OVI) vezetője elmondta: a választáson 44 jelölő szervezet (párt) vetette magát nyilvántartásba, a 176 egyéni választókerületben 814 egyéni jelölt indul, ebből 19 függetlenként. A 20 területi választókerületben összesen 117 területi listát állítottak a pártok, és hat országos listát is nyilvántartásba vett az OVB.
2010.04.09. 15:15
 
Obama: Karzai továbbra is kulcsfontosságú partner
Hamid Karzai afgán elnök továbbra is kulcsfontosságú partner az Egyesült Államok számára a terrorizmus elleni globális háborúban, annak ellenére, hogy nemrégen keményen bírálta a Nyugatot - jelentette ki Barack Obama amerikai elnök az ABC televíziónak Prágából adott pénteki interjúban. Obama a 2001. szeptember 11-i, Amerika elleni terrortámadásra utalva kifejtette: azért harcolnak Afganisztánban amerikai katonák, mert 3 ezer amerikai halt meg abban a támadásban, amelyet onnan indítottak, és "ezek az emberek még mindig ott vannak és merényleteket terveznek amerikaiak megölésére". "Biztosítanunk kell, hogy egy hasonló (esemény) nem következik be újra" - szögezte le.
2010.04.09. 15:15
 
Rekordon az arany ára a görög válság miatt
A görög adósságválság és a tartósan alacsony kamatszint kilátása miatt minden korábbinál magasabbra emelkedett az arany euróban kifejezett ára pénteken. Egy uncia (32,1 gramm) arany 863 euróba került pénteken kora délután a nemzetközi fémpiaci kereskedelemben. Dollárban számolva valamivel az idei csúcs alatt, 1.586,85 dolláros unciánkénti áron kereskedtek a nemesfémmel. "A nyereségvágy és a félelem hajtja felfelé az arany árát" - értelmezte a piaci folyamatokat gyorselemzésében a Commerzbank. A német bankház szakértői szerint a tőzsdén kereskedhető, nemesfémekkel foglalkozó befektetési alapok - az úgynevezett ETF-ek - rendkívüli tempóban vásárolják az aranytömböket.
2010.04.09. 14:30
 
 
Beluzsárné Belicza Andrea főhadnagy az év szóvivője az MTI-nél
Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kapta Az év szóvivője díjat az MTI-től. Az év sajtós csapata a Nemzeti Sportszövetség kommunikációs stábja lett. Az idén először átadott, Az év sajtóbarát polgármestere díjat Rajnai Gábor, Oroszlány polgármestere vehette át a Magyar Távirati Iroda (MTI) Zrt. ügyfeleinek rendezett fogadáson. Vince Mátyás, az MTI elnöke a nemzeti hírügynökség újságíróinak javaslatai alapján ismerte el azoknak a szakembereknek a teljesítményét, akik tavaly különösen sokat segítették az MTI munkáját, s ezen keresztül a magyar közvélemény tájékoztatását.
2010.04.09. 14:30
 
Kiválik a Pannonból, önálló mobilmárka lesz a djuice
A fiataloknak szóló mobilmárka, a djuice kiválik a Pannon GSM Távközlési Zrt.-ből, önálló lesz - közölte Bíró Balázs a márka vezetője pénteken Budapesten sajtótájékoztatón. Elmondta: a márka a jövőben csak a 26 év alattiaknak értékesít előfizetéseket és szolgáltatásokat, és tarifáit és szolgáltatásait a 15 és 26 év közötti korosztály igényeinek folyamatos kutatásával és figyelembevételével alakítja. A mintegy 500 ezer djuice-előfizető számát az év végre 100-200 ezerrel szeretnék növelni.
2010.04.09. 13:30
 
 
Vona: az elmúlt 20 évről kell népítéletet mondani
Vona Gábor, a Jobbik miniszterelnök-jelöltje szerint az elmúlt húsz év legizgalmasabb választása előtt áll az ország, amelyen a magyar embereknek az elmúlt két évtizedről kell népítéletet mondaniuk. A Jobbik elnöke Morvai Krisztinával, a párt államfőjelöltjével tartott pénteki, budapesti sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: aki úgy érzi, hogy az elmúlt húsz év jó irány volt, és kisebb-nagyobb módosításokkal ezen az úton kell továbbjárni, az "válogasson a parlamenti menüből", míg aki ezt az időszakot zsákutcaként értékeli, és teljesen más irányba indulna, annak a Jobbik által lehetősége van a "valódi nemzeti erőt" választania.
2010.04.09. 13:30
 
 
A BKV 1 százalékos bérfejlesztést javasol
A BKV 1 százalékos bérfejlesztési ajánlatot tett pénteken a szakszervezeteknek, az emelés a BKV összes dolgozóját érintheti - derül ki az MTI birtokába került dokumentumból. A közlekedési társaság július elsejével emelné meg a törzsbért, illetve vállalja, hogy fizeti a kollektív szerződésben (ksz) rögzített 6 ezer forintos melegétkeztetési utalványokat, és hozzájárul a nyugdíj- és egészségpénztári befizetésekhez. A cég vállalta továbbá, hogy az év első kilenc hónapi gazdálkodása után megvizsgálja a személyi jellegű ráfordításokat, illetve az év végi 45 ezer forintos "pulykapénz" kifizetésének lehetőségét is.
2010.04.09. 13:30
 
 
Százmilliós adócsalást derítettek fel a vámosok Bács megyében
Közel százmillió forintos adócsalást derített fel a Vám- és Pénzügyőrség Dél- alföldi Regionális Nyomozó Hivatala több Bács-Kiskun megyei társaságnál - tájékoztatta a pénzügyőrség regionális parancsnokságának sajtóreferense az MTI-t. A három kecskeméti céget képviselő két magyar állampolgár az Európai Unió más országaiból haszongépjárműveket hozott Magyarországra, majd azokat értékesítette, azonban bevételének egy részét nem vallotta be az adóhatóságnak - közölte Némedi Varga Éva. Ezzel a módszerrel több év alatt összesen 32 millió forint áfával rövidítették meg az állami költségvetést - tette hozzá.
2010.04.09. 12:30
 
 
Maradt 1 százalékon az euróövezeti alapkamat
Nem változtatott az 1 százalékos irányadó kamaton az Európai Központi Bank (EKB) kamatdöntő ülésén. Az euróövezet központi bankjának döntése megfelelt az elemzői várakozásoknak. Az EKB kormányzó tanácsa legutóbb 2009. május 7-én változtatta a kamatot, akkor 25 bázisponttal, a jelenlegi 1 százalékra csökkentette. Az EKB elnöke elmondta: továbbra is megfelelő a bank kamatpolitikája, tekintettel arra, hogy az euróövezet tizenhat országában csak mérsékelt lesz a gazdasági növekedés. Jean-Claude Trichet utalt arra, hogy alapvetően nem változtak az euróövezet kilátásai az előző hónaphoz képest, amikor szintén a kamattartás mellett döntött a bank monetáris tanácsa.
2010.04.09. 11:30
 
 
Méltatta az új START-szerződést Bajnai Gordon
Az Egyesült Államok, Magyarország és a többi NATO-tagállam egy értékközösség része, amely nem sérült, hanem erősödött azzal, hogy Washington és Moszkva aláírta a START-III. szerződést - mondta Bajnai Gordon miniszterelnök az MTI-nek csütörtök este Prágában, miután munkavacsorán vett részt 10 közép- és kelet-európai állam- és kormányfő társaságában az amerikai elnök meghívására. Bajnai Gordon néhány percet négyszemközt is beszélt Barack Obamával, aki a vacsora előtt szívélyesen, mosolyogva fogadta a magyar kormányfőt. Obama azt mondta: "nagyon nagy eredménynek tartja, amit a magyar kormány az elmúlt egy évben az ország stabilizációja terén elért" - közölte a miniszterelnök.
2010.04.09. 11:30
 
 
Kiállítják Picasso "letagadott" festményét
Kiállítják Pablo Picasso "letagadott" festményét, amely a mester munkáiból rendezett tárlaton kap helyet a New York-i Metropolitan Múzeumban. Valószínűtlen, hogy a kép az április 27-én nyíló kiállítás fénypontjai között szerepeljen, története azonban érdekessé teheti. Az Erotikus jelenet című festmény egy hajával babráló meztelen nőt ábrázol, amint épp egy férfi ölében fekszik. Az alkotás eredetiségét sokáig megkérdőjelezték, de nem ez volt az oka annak, hogy a neves múzeum 1982 óta a pincében őrizte. "Egyszerűen nem valami jó, összecsapott" - vélekedett Gary Tinterow, a Metropolitan XIX. századi, modern és kortárs művészettel foglalkozó kurátora. Talán maga Picasso is ezért mondta, hogy a kép csak vicc, és barátai készítettek.
2010.04.09. 11:15
 
 
Rálőttek az MSZP egyik pécsi irodájára
Feltehetően csúzlival lőttek az MSZP egyik pécsi irodájára péntekre virradó éjjel - közölte a rendőrség. Az elsődleges helyszíni vizsgálatok alapján az elkövető nem légfegyvert, hanem csúzlit és kavicsot használt, ezzel ütött lyukat az ablaküvegen. A rendőrség rongálás szabálysértés miatt indított eljárást. Az esetről Szili Katalin baranyai szocialista országgyűlési képviselőjelölt számolt be péntek délelőtt újságíróknak, aki mondta: az elkövető feltehetően légfegyvert használt a Nagy Ferenc téri épület elleni támadáshoz, de senki sem sérült meg.
2010.04.09. 11:15
 
 
EL: Gera gólpasszt adott, elődöntős a Fulham
A Gera Zoltánnal a felálló Fulham 1-0-ra nyert a német bajnok Wolfsburg otthonában, így kettős győzelemmel jutott a legjobb négy közé a labdarúgó Európa Ligában. A magyar támadó az első percben gólpasszt adott Bobby Zamorának, a 82. percben lecserélték. Európa Liga, negyeddöntő, visszavágók: VfL Wolfsburg-Fulham 0-1, továbbjutott: a Fulham, kettős győzelemmel, 3-1-es összesítéssel, Atlético Madrid-Valencia 0-0, tj: az Atlético Madrid, 2-2-es összesítéssel, Liverpool-Benfica 4-1, tj: a Liverpool, 5-3-as összesítéssel. Az elődöntőben a Hamburger SV a Fulhammel, az Atlético Madrid a Liverpoollal játszik.
2010.04.09. 11:00
 
 
Kézilabda: Tomori a Fradiban folytatja
Tomori Zsuzsanna a Ferencváros női kézilabdacsapatánál folytatja pályafutását. A 22 éves válogatott átlövő egy évre szóló szerződést kötött a fővárosi klubbal, amelyben már a pénteki edzésen részt vesz. Tomori korábban a Dunaferrben, a Vasasban és a Győrben kézilabdázott, utóbbi együttesnél azonban annyira megromlott a viszonya Konkoly Csaba vezetőedzővel, hogy március 24-én távozott. A jelenlegi idényben még nem szerepelhet új klubja színeiben, ám a válogatottban helyet kapott a svédek elleni két Európa-bajnoki selejtezőn.
2010.04.09. 11:00
 
 
Százmilliós beruházásból újul meg a Blaha Lujza tér
A tervek szerint jövő tavaszra megújulhat a fővárosi Blaha Lujza tér; a több mint 100 millió forintos beruházást a volt sajtószékház helyére luxusszállót és üzletközpontot építő cég finanszírozza - írta pénteki számában a Népszabadság. Az Ablon ingatlanfejlesztő cég elképzelései szerint az Europeum néven megépült új házuk előtti ötezer négyzetméteres teret, ami a Blaha teljes területének kétharmada, újra kell formálni. A szakhatósági, önkormányzati és fővárosi bizottsági jóváhagyásra váró terv szerint a területet sokkal átjárhatóbbá és átgondoltabbá lehet szabni. Az új terv lényege a teljesen nyitott térszerkezet, amitől az egész terület jóval nagyobbnak tűnik, mint most.
2010.04.09. 11:00
 
 
267 forint felett stabilizálódik az euró
Pénteken kora reggel 267 forint felett stabilizálódott az euró forintárfolyama: 267,67 forinton jegyezték a nemzetközi devizakereskedelemben, míg csütörtökön későn 267,80 forint/euró volt az árfolyam. A forint csütörtökön zuhant nagyot a szerdai árfolyamhoz képest: egészen a 269-es euró jegyzésig jutott, a kockázatos eszközök piacain tapasztalható pesszimista befektetői hangulat miatt, majd a nap végére visszakapaszkodott, de a régiós valuták közül így is a legrosszabbul teljesített csütörtökön.
2010.04.09. 11:00
 
 
Újra nőtt a kereskedelmi szálláshelyek forgalma
Megtörni látszik a szálláshely-szolgáltatási piacot 2008 vége óta jellemző visszaesés, mivel a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken közölt adatai szerint január-februárban 3 százalékkal nőtt a vendégek és a vendégéjszakák száma a kereskedelmi szálláshelyeken az előző év azonos időszakához képest. A KSH adatai szerint kismértékben a szálláshelyek árbevétele is nőtt január-februárban: a bruttó bevétel 25 milliárd forint volt, amely folyó áron - 2 százalékos infláció mellett - egy százalékkal magasabb az egy évvel korábbinál.
2010.04.09. 11:00
 
 
Mesterházy: egy a nemzet, nincs két Magyarország
Egy nemzet van, nincs két Magyarország, és aki ennek ellentmond, az ellen határozottan fellép az MSZP - mondta Mesterházy Attila, a szocialista párt miniszterelnök-jelöltje Miskolcon, a párt országos kampányzáró rendezvényén. Április 11-e csak a választás első fordulója, ezután még jön április 25-e, addig nagyon sokat kell dolgozni ahhoz, hogy a második fordulóban is jól szerepeljen az MSZP - vélekedett a politikus több mint háromezer ember előtt megtartott beszédében a miskolci sportcsarnokban, a Generali Arénában.
2010.04.09. 11:00
 
 
Szigorította a PSZÁF az intézkedési- és bírságpolitikáját
A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) megújította intézkedési- és bírságpolitikáját, szélesítette az intézkedési lehetőségek skáláját, egyúttal megemelte a jogsértések, szabálytalanságok esetén kiszabható bírságok összegét. A felügyelet pénteki közleménye szerint a legkisebb intézményi bírságösszege 100 ezer forint, ami korábban alacsonyabb volt. Valamennyi intézménytípusnál emelkedett a felső összeghatár. Ez a bankok, biztosítók esetén 100 millió forintig, pénzügyi vállalkozásoknál, befektetési vállalkozásoknál 50 millió forintig, pénztáraknál 20 millió forintig is terjedhet azzal, hogy rendkívüli esetben most már akár 2 milliárd forintot is elérhet a kiszabható bírság.
2010.04.09. 11:00
 
 
MNO: az MSZP-nek részletes adatbázisa van a választókról
A szocialisták részletes adatbázist építettek fel az elmúlt évek során szimpatizánsaikról, továbbá politikai ellenfeleikről, azok szimpatizánsairól, aktivistáiról, valamint azok családtagjairól is - olvasható a Magyar Nemzet Online-on (MNO) megjelent írásban, amely egy, az interneten elérhető videófelvételre hívja fel a figyelmet. A videón egy sötét szobában, eltorzított hanggal arról beszél egy felismerhetetlen nyilatkozó, hogy ezzel a rendszerrel, amelyet Ron Werber, az MSZP egykori kommunikációs tanácsadója "hozott Magyarországra", nyerték meg a 2002-es választást. Az MSZP szerint provokáció a videó.
2010.04.09. 11:00
 
 
Havonta nyolcszázezerbe kerül egy házi őrizetes ellenőrzése
A házi őrizetben lévők folyamatos ellenőrzését lehetővé tevő miniszteri rendelet a múlt hét végén lépett hatályba. Az MTI számítása szerint jelenleg havi nettó nyolcszázezer forintba kerül egy házi őrizetes folyamatos őrzése. Az Országos Rendőr-főkapitányság közölte: 241 házi őrizetest kell ellenőrizniük, közülük 35-en vannak, akiket az új rendelkezés érint. A házi őrizeteseknek mintegy fele a BRFK hatáskörébe tartozik.
2010.04.09. 11:00
 
 
Orbán: rövid időn belül komoly intézkedések születhetnek
Orbán Viktor szerint ha a Fidesz nyeri a választást, akkor a parlament megalakulását követő első hónapon belül már komoly intézkedések születhetnek. Egyetlen napot sem lehet hagyni "kicsorogni az ujjaink között" - fogalmazott a Fidesz elnöke a Magyar Televízió Ma reggel című műsorában pénteken, a választási kampány utolsó napján. A pártelnök úgy látja, kampányuk sikerességét mutatja, hogy az emberek többsége tudja, melyek lennének kormányra kerülve a Fidesz első lépései, ezért "kezdő 11" helyett érdemes továbbra is általában beszélni a kérdésekről.
2010.04.09. 11:00
 
 
Ma lejár az igazoláskérés határideje
Ma délután 4 óráig kérhet igazolást az áprilisi országgyűlési választásra az a magyar választópolgár, aki a választás valamelyik, vagy mindkét fordulójában nem a lakóhelyén, hanem más magyarországi településen kíván szavazni. Ma reggelig 61.756-an jelezték, hogy az első fordulóban igazolással kívánnak szavazni. Az a választópolgár, aki a szavazás napján nem tartózkodik lakóhelyén, de Magyarország egy másik településén (választókerületében) élni kíván a választójogával, igazolással szavazhat. Igazolást személyesen vagy meghatalmazott útján ma 16 óráig lehet kérni a lakóhely szerinti jegyzőtől.
2010.04.09. 11:00
 
 
Kétharmados Fidesz-többséget jósolnak a közvélemény-kutatók
A Fidesz-KDNP kétharmadosnál is nagyobb többségét és - a Szonda Ipsos kivételével - az LMP Országgyűlésbe jutását valószínűsítik a közvélemény-kutatók a választás vasárnapi első fordulója előtti utolsó előrejelzésükben. A második helyre - a Jobbik előnyét mérő Gallup kivételével - az MSZP-t várják az intézetek, és abban is egyetértenek, hogy az MDF kiesik a parlamentből. A részvétel előreláthatóan elmarad a négy és a nyolc évvel ezelőttitől. A szavazást megelőző napokban nagy összhang alakult ki a közvélemény-kutatók között, bár két héttel ezelőtt a Fidesz várható győzelmén kívül szinte semmiben nem értettek egyet az intézetek.
2010.04.09. 11:00
 
 
Átmeneti kormány alakult Kirgizisztánban
Átmeneti kormányt alakított a kirgizisztáni ellenzék, miután Kurmanbek Bakijev elnök az előző napi zavargások nyomán elmenekült a fővárosból. Az ellenzék által utcára vitt tüntetők és kormányerők szerdán kezdődött összecsapásainak csütörtöki adatok szerint 75 halálos áldozata és mintegy ezer sebesültje van. Az országban szombatra nemzeti gyászt hirdettek. Az átmeneti kormány feje, Roza Otunbajeva volt külügyminiszter felszólította az államfőt, hogy mondjon le tisztségéről, Bakijev azonban ezt elutasította, bár maga is elismerte, hogy minden hatalmi eszközétől megfosztották. A politikus megerősítette, hogy Dél-Kirgizisztánban tartózkodik, s úgy vélekedett: külföldi erők állnak a zavargások mögött.
2010.04.09. 11:00
 
 
Állami kitüntetés Arthur Schneier New York-i rabbinak
A Magyar Köztársasági Érdemrend Középkeresztje a Csillaggal kitüntetést nyújtották át Arthur Schneier rabbinak, a Lelkiismeret Felhívása Alapítvány elnökének 80. születésnapja alkalmából helyi idő szerint csütörtökön a New York-i főkonzulátuson. A Sólyom László köztársasági elnök által adományozott elismerést a rabbi annak a tevékenységnek az elismeréseként kapta, amelyet a vallásszabadság, az emberi jogok és a vallásközi türelem terjesztéséért és támogatásáért fejtett ki az általa alapított szervezet vezetőjeként. Az elismerést Polgár Viktor főkonzul és Horváthné Fekszi Márta ENSZ-nagykövet adta át a New York-i Park East zsinagóga főrabbijának.
2010.04.09. 11:00
 
A vámhatóság bevezette a Jövedéki Árumozgás és Ellenőrző Rendszert
Idén április 1-től működik a Vám- és Pénzügyőrség Jövedéki Árumozgás és Ellenőrző Rendszere (EMCS), amely az adófelfüggesztés keretében szállított minden jövedéki termékeket felügyel és nyomon követ az Európai Unió területén - közölte a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnoksága. Az EMCS elektronikus okmányok használatával ellenőrzi - a vonatkozó uniós jogszabályban meghatározott kivételektől eltekintve az adókötelezettség alól átmenetileg mentes jövedéki termékek - például ásványolaj, alkohol- és dohánytermék - szállítását - közölte a VPOP.
2010.04.09. 10:45
 
 
Az OTP nem tervez osztalékfizetést az idén
Az OTP Bank Nyrt. nem tervez osztalékfizetést az idén, a magyar számviteli szabványok szerinti 102,3 milliárd forint adózott eredményt a 10,2 milliárd forint általános tartalékképzés után az eredménytartalékba helyezi - derül ki a pénteken közzétett közgyűlési határozati javaslatból. A bank sem tavaly, sem tavaly előtt nem fizetett osztalékot a részvényeseinek, utoljára 2007-ben volt osztalékfizetés, akkor részvényenként 145 forint.
2010.04.09. 08:45
 
 
Hódít a highbowl a japán bárokban
Egyre népszerűbb az úgynevezett highbowl, a legújabb divatital a japán bárokban és éttermekben. A whiskyalapú, szódával és friss gyümölcsök, például grapefruit levével kevert koktélok mellett újra népszerűek a háború előtti idők üdítő italai is. A Cider, illetve a Ramune névre hallgató szénsavas italok már a mai nagypapák idejében is kedveltek voltak, de most még nagyobb választékban, még többféle gyümölcs ízében újra virágkorukat élik.
2010.04.09. 08:30
 
 
Az OVB szerint hiteles a hangfelvétel, a testület feljelentést tesz
Az Országos Választási Bizottság (OVB) szerint több jogszabályt is megsértett a Fidesz a választók adatainak gyűjtésével, a testület ezért hivatalból feljelentést is tesz a rendőrségen. A testületet az MSZP kampányfőnöke kérte a jogsértések megállapítására. Az OVB 6:3 arányban úgy döntött, hogy a Kubatov Gábornak tulajdonított hangfelvétel hiteles, fennáll a jogosulatlan adatkezelés, ezért büntetőfeljelentést tesz és - mivel a kijelentések a jelenlegi választásra is vonatkoznak - 5:4 arányban úgy döntöttek, eltiltják a pártot az adatbázis használatától.
2010.04.08. 21:45
 
Férfi kézilabda, Pannon Kupa: Nagy László nem kapott meghívót a válogatottba
Nagy László nem tagja a jövő heti Pannon Kupára készülő magyar kézilabda-válogatott keretének, ugyanakkor Mocsai Tamás ismét meghívót kapott. A 18 fős csapatot csütörtökön jelölte ki Mocsai Lajos szakmai igazgató és Csoknyai István szövetségi kapitány. Újra a keretben van Mocsai Tamás, aki tavaly lemondta a válogatottságot. Nagy László, a Barcelona ásza ugyanakkor továbbra sem tagja a keretnek, így továbbra is nyitott a kérdés, hogy a jövőben a magyar vagy a spanyol válogatottban folytatja. Az Ózdon, Tiszaújvárosban és Miskolcon rendezendő Pannon Kupán sorrendben a görög, a szlovák és a lengyel csapat lesz az ellenfél.
2010.04.08. 21:45
 
 
A szén-dioxid magas szintje magyarázhatja a halálközeli élményeket
A halálközeli élmények, így a fényvillanások, a béke és öröm érzete, az isteni találkozások talán egyszerűen a vérben megnövekedett szén-dioxid koncentrációval magyarázhatók - vélik szlovén kutatók. Korábbi kutatások szerint halálközeli élményekről számol be a szívrohamot túlélők 11-23 százaléka, az azonban élénk vitát vált ki, mi okozza ezeket az élményeket. Egyesek fizikai, fiziológiai okokat találtak a háttérben, míg mások transzcendentális erőről beszélnek.
2010.04.08. 19:45
 
 
Újabb áldozata van az új típusú influenzának
Több mint két hónappal a legutóbbi magyarországi haláleset után újabb áldozata van az új típusú influenzának: elhunyt egy 60 éves asszony Szegeden - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ). A nőt vasárnap az új típusú influenza tüneteivel szállították a Szegedi Tudományegyetem kórházába. Az asszony több krónikus betegségben is szenvedett, és az elsődleges információk szerint nem részesült védőoltásban. A beteget intenzív osztályon ápolták és állapota miatt gépi lélegeztetés is szükségessé vált. Életét azonban nem tudták megmenteni.
2010.04.08. 19:30
 
 
Csaknem teltház volt az idei Budapesti Tavaszi Fesztiválon
Magas, 98 százalékos látogatottsággal zárult a 2010-es jubileumi Budapesti Tavaszi Fesztivál. A rosszabb anyagi kondíciók miatt ugyan kevesebb eseményt rendeztek, de a műfaji gazdagság nem csökkent - hangsúlyozta Zimányi Zsófia fesztiváligazgató, hozzátéve: jövőre Európa és Liszt Ferenc lesz a fókuszban. A fesztivál alatt 11 zenekari és 16 kamarakoncert hangzott el, 3 templomi hangversenyt rendeztek, 9 opera- és 4 musical-, illetve operettelőadásra válthattak jegyet az érdeklődők. Tizenhárom magyarországi premier mellett 8 ősbemutatót is tartottak a BTF-en, koncertpódiumon és színházban egyaránt.
2010.04.08. 19:15
 
 
Megegyezett a világ tetejéről Kína és Nepál
Évtizedeken át tartó vita után megegyezett a Föld legmagasabb pontjának, a Mount Everestnek a magasságáról Kína és Nepál - számoltak be hivatalos források csütörtökön. A Mount Everest hivatalos magasságát indiai mérések alapján 1954-ben 8848 méterben határozták meg, Nepál ehhez tartotta magát. Kínai hegymászók és kutatók 2005-ös Everest-expedíciója viszont eltérő eredményt hozott, szerintük a legfelső hóréteg nélkül a hegycsúcs mintegy 3,7 méterrel alacsonyabb az 1954-es adatoknál, vagyis "csak" 8844,43 méteres. A kínaiak még hibahatárt is megadtak, méghozzá 21 centimétert. A héten tanácskozást folytató kínai és nepáli küldöttek most megegyeztek abban, hogy mindkét adat pontos.
2010.04.08. 19:15
 
 
Orbán: vasárnap több minden dől el, mint egy egyszerű választáson
Orbán Viktor szerint a történelem megtette a magáét, most "rajtunk a sor, hogy cselekedjünk, ítéljünk jó és rossz felett, vagyis válasszunk". A Fidesz elnöke pártja fővárosi kampányzáró rendezvényén azt mondta: annak tudatában kell választani, hogy vasárnap több minden dől el, mint egy egyszerű választásnál szokott. "Minden eldől, ami fontos számunkra, amiért hosszú évek óta erőnket megfeszítve dolgozunk" - jelentette ki. Orbán mindenkit szavazásra buzdított.
2010.04.08. 18:00
 
 
Újabb állítólagos Kubatov-beszédrészlet jelent meg az interneten
Újabb hangfelvétel került fel a YouTube videomegosztóra, amelyet szintén Kubatov Gábornak, a Fidesz pártigazgatójának tulajdonítanak. A hangfelvételen választási csalásokról számol be Kubatov Gábor. A hangfelvételen megszólaló beszélő - aki a videó feliratozása szerint Kubatov Gábor - feltételezhetően a pécsi választásokról beszélve elmondja: "volt olyan párt, aki összeszedte például Szili Katalin szórólapját, és beszórta a postaládákba vasárnap. Majd fölhívta az aktivistáját és a következő dolgot kérdezte: te, Jóska, nem mennél le megnézni a postaládákat, állítólag turkáltak (...). Jóska lement, és láss csodát, megtalálta a szórólapokat."
2010.04.08. 17:45
 
 
Átmeneti kormányt alakított a kirgiz ellenzék vezetője
Roza Otunbajeva, a kirgiz ellenzék vezetője csütörtökön bejelentette: átmeneti kormányt alakított. A volt kirgiz külügyminiszter elmondta: a tervek szerint az átmeneti kormány fél évig fog működni. Ez idő alatt új alkotmányt szerkesztenek, megteremtik a szabad és tisztességes elnökválasztáshoz szükséges feltételeket, és fél év múlva elnökválasztást tartanak. Kurmanbek Bakijev kirgiz elnök csütörtökön leszögezte, hogy nem mond le tisztségéről. A www.24.kg című kirgiz regionális hírportálon megjelent, Bakijevnek tulajdonított nyilatkozat az ellenzéket teszi felelőssé a közép-ázsiai országot az elmúlt napokban megrengető erőszakcselekményekért.
2010.04.08. 17:45
 
Sandra Bullock nem fizet, ha megcsalják
Jesse James nem kap egy centet se, ha megcsalja kedvesét, már pedig többször is megtette.
2010.04.08. 17:43
 
Újabb élelmiszerbotrány Kínában: mészpor a lisztben
Kínai lapbeszámolók szerint egy élelmiszeradalékokat gyártó kínai vállalat porított meszet kevert azokba a fehérítő porokba, amelyeket a lisztkészítésnél használnak. A beszámolók arra nem tértek ki, hogy a lisztből, illetve a belőle készült termékekből jutott-e külföldre is. A Legal Weekend vállalati forrásokra hivatkozva arról számolt be, hogy a Kína keleti partvidékén található Csiangszu tartomány egyik vállalata - a Yuzhong Food Additive Co. - két kilogrammonként fél kilogramm porított meszet kevert a fehérítő porba, majd ezt értékesítette környékbeli négy nagy malomnak.
2010.04.08. 17:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796[1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista