2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
Népszabadság: muzeális gépeken repül a politikai elit
A lengyel elnöki gép katasztrófája rávilágít arra is: milyen áldatlan állapotok uralkodnak az állam- és kormányfők légi fuvarozása terén, úgy hazánkban, mint a régióban - írta a Népszabadság, felemlítve, hogy a magyar "Air Force One" egy 2004-ben vásárolt Antonov-26 típusú repülőgép. A 410-es oldalszámú repülőt 1980. január 24-én adták át, előbb a szovjet, később az orosz légierő kötelékében látott el szállítási feladatokat.
2010.04.13. 11:30
 
 
Napi fél óra mozgással a depresszió ellen
A rendszeres mozgás csökkenti a stresszt és a dühöt, sőt jó közérzetet okoz. Szakértők szerint széleskörűen kellene alkalmazni a depressziós és szorongásos megbetegedések kezelésében. A dallasi Déli Metodista Egyetem kutatói régebbi kutatásokat elemeztek, és rá kellett jönniük, hogy a hagyományos gyógyszeres- és viselkedésterápia nem jut el a célcsoport minden tagjához. A mozgás azonban segíthet a depresszió, vagy a félelmek és kísérőjelenségeik, például a szapora szívverés leküzdésében - derítették ki egy vizsgálattal.
2010.04.13. 11:15
 
 
Benedek Tibor a nyártól edzőként segíti Kemény Dénest
A háromszoros olimpiai bajnok Benedek Tibor a nyártól edzőként segíti Kemény Dénes munkáját - adta tudtul kedden a www.vlv.hu, a magyar férfi vízilabda-válogatott hivatalos honlapja. "Felkértem Benedek Tibort, aki ezt nagy megtiszteltetésként értékelve, nagy örömmel elfogadta. Edzőként lesz a segítségemre, azokon a területeken, ahol szükséges - nyilatkozta a szövetségi kapitány. - Londonban mindenképpen, de addig is nyerni szeretnénk, s úgy gondolom, azzal, hogy Tibor lesz a meglévő edzők mellett a segítőm, a csapat győzelmi esélyei nőnek."
2010.04.13. 11:00
 
 
A fogyasztói árak 5,9 százalékkal nőttek
A fogyasztói árak márciusban 0,7 százalékkal nőttek az egy hónappal korábbihoz képest, és 5,9 százalékkal haladták meg az egy évvel azelőtti szintet - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. A Napi Gazdaság által közölt várakozások 5,7 százalékos inflációról szóltak. A KSH munkatársa elmondta, hogy elsősorban az üzemanyag és az élelmiszer drágulása hajtotta az inflációt havi és éves szinten egyaránt. Az üzemanyag egy hónap alatt 3 százalékkal drágult, ez a havi inflációs adatot 0,2 százalékponttal emelte - tette hozzá. Megjegyezte: a többi főcsoport nem okozott meglepetést, az ilyenkor szokásosnak megfelelően alakult. Egyedül az idényáras élelmiszerek átlag feletti, havi drágulását emelte ki.
2010.04.13. 10:15
 
 
Kétnapos lesz a lengyel elnök temetési szertartása
Kétnapos lesz a hét végén légikatasztrófában elhunyt Lech Kaczynski elnök temetési szertartása: az állami szertartásra szombaton kerül sor, míg az elnöki pár temetése vasárnap lesz - jelentette be Varsóban Jacek Sasin, az elnöki hivatal helyettes vezetője. "A gyászszertartást szombatra tervezik, logikus, hogy az elnöki pár temetésére vasárnap kerül sor" - mondta Sasin kedden a lengyel közszolgálati rádiónak. Moszkvából reggel elindult az a repülőgép, amely a lengyel elnök feleségének, Maria Kaczynskának a holttestét szállítja Lengyelországba.
2010.04.13. 09:45
 
 
FT: a magyar választók megteremtették a lehetőséget a szükséges reformokra
A jobbközép Fidesz földcsuszamlásszerű győzelemhez juttatásával a magyar választók égetően szükséges reformokra teremtettek lehetőséget, ám a derűlátást mérsékli a Jobbik "szégyenletesen erős" eredménye - áll a Financial Times szerkesztőségi kommentárjában. A londoni gazdasági-politikai napilap "Magyar démonok" címmel megjelent szerkesztőségi írása szerint a Jobbik szavazataránya riasztó szintű támogatottság egy olyan párt esetében, amely nyíltan Európa "legvisszataszítóbb, ádáz nacionalista hagyományait" testesíti meg, és amely a zsidókat és a romákat teszi felelőssé más magyarok bajaiért.
2010.04.13. 08:30
 
Ismét megsérült a brit balesetrekorder
Ismét szerencsétlenül járt Nagy-Britannia egyik legesendőbb, mondhatni balesetrekorder embere. Ezúttal egy markológéppel gyűlt meg a baja az immár 58 éves férfinak annyira, hogy eltörött mindkét lába. Az erőgép véletlenül egy falnak szorította. Korábbi nevezetes sérüléses esései közül kiemelendő az, amikor egy krumplira lépett, és az, amikor egy macskában botlott el. Utóbbi úgy elgáncsolta, hogy a peches Mick Wilary nyílt koponyatörést szenvedett. Eddigi kórházi krónikája szerint már több mint harmincszor sérült meg alaposan, 15 csontja törött. A férfi mezőgazda, és számtalanszor rúgták már meg tehenek. Előfordult, hogy véletlenül késsel levágott egy ujjából, és sokszor törte el ujjait, amikor kalapált.
2010.04.13. 08:00
 
 
Elárverezik Diana hercegnő híres estélyijét
Elárverezik Diana hercegnő híres estélyijét, azt a fekete ruhát, amelyet röviddel eljegyzése után viselt, és amellyel egy csapásra hírnevet szerzett. Diana egy londoni eseményen viselte a mélyen kivágott fekete ruhát, nem sokkal azután, hogy Károly walesi herceggel bejelentették eljegyzésüket. Az estélyi ára a várakozások szerint eléri majd az 50 ezer fontot (15 millió forint). A későbbi hercegnő mindössze 19 éves volt, amikor a ruhát viselte, az volt az első hivatalos alkalom, amelyen Károly kíséretében jelent meg. A ruha láttán a sajtó rögtön a királyi család legcsillogóbb tagjának kiáltotta ki a menyasszonyt.
2010.04.13. 08:00
 
 
Tériszonyos bagoly
Tériszonyos baglyot próbál repülésre bírni egy férfi Nagy-Britanniában. A madár retteg a magasságtól, ezért aztán repülni egyáltalán nincs kedve. Fiókakora óta emberek közt él, nem okították repülni, ösztönei pedig nem túl erősen parancsolnak neki. "Troy inkább embernek érzi magát, mint bagolynak" - idézte egy madárszakértőt a brit Metro újság. "Mindent emberi szemszögből néz. Még azt se tudja, hogyan kell ülni egy faágon, csak akkor hajlandó rá, ha gondozója is azt teszi" - mondta a lapnak Ashley Smith. A baglyot egy 25 éves férfi, Gareth Tonen pátyolgatja. Fáradhatatlanul mászik vele fára, hogy hozzászoktassa a magassághoz. Tonen bízik a sikerben.
2010.04.13. 07:45
 
Népszabadság: Mesterházy pártelnökként építheti újra a baloldalt
A Népszabadság szerint az MSZP a választáson teljesítette a pártvezetés által előre kitűzött célt, ami megerősíti Mesterházy Attila pozícióit, és idővel pártelnök is lehet a párt miniszterelnök-jelöltjéből. A lap keddi számában azt írták: Mesterházy Attila személye forrásaik szerint továbbra is bírja a meghatározó pártvezetők támogatását. "Ha egyben tudja tartani az erővonalakat, ha élni tud a lehetőséggel, a baloldal meghatározó vezetője lehet a következő négy évben", mondják többen. A Népszabadság egymástól független, megbízható forrásai biztosak abban, hogy Mesterházy Attilát az MSZP következő - a második forduló után mielőbb összehívott - kongresszusa pártelnökké választhatja.
2010.04.13. 07:15
 
 
Egymásra mutogat a Fidesz és az MSZP az igazolással szavazók ügyében
A Fidesz szóvivője szerint nevetséges felvetés, csúnya és megalapozatlan vád a szocialisták részéről, hogy a Fidesz központilag szervezett volna átjelentkező jobboldali szavazókat vasárnap. Mesterházy Attila szerint az ezzel összefüggésben az MSZP-ről tett kijelentéséért a bíróságon kellene felelnie a Fidesz szóvivőjének. Szijjártó Péter az MTV Az Este című műsorában az átjelentkező szavazókra utalva feltette a kérdést: csak nem abban az adatbázisban szerepelnek ezek az emberek, amelyet a "szocialisták vezetnek"?
2010.04.12. 22:15
 
 
A WP négy, a NYT két Pulitzert nyert idén
A The Washington Post négy, a The New York Times című amerikai napilap pedig két Pulitzer-díjat nyert idén; a 2009-es év kiemelkedő újságírói teljesítményeit elismerő kitüntetéseket hétfőn hirdették ki New Yorkban. Az elsősorban oknyomozó cikkek írásával foglalkozó manhattani központú ProPublica lett az első olyan nonprofit internetes hírszolgálat, amely elnyerte az újságíró szakma legrangosabb elismerését.
2010.04.12. 22:15
 
 
Obama tárgyalásaival megkezdődött a nukleáris csúcs
Barack Obama amerikai elnök és külföldi államfők kétoldalú tárgyalásaival hétfőn Washingtonban megkezdődött az a kétnapos nukleáris biztonsági csúcstalálkozó, amelynek a nukleáris terrorizmus megelőzését szolgáló program elfogadása a célja. Obama és II. Abdallah jordániai király megbeszélésükön sürgették Izraelt és a palesztinokat, hogy mielőbb indítsanak közvetlen béketárgyalásokat. Obama újabb szankciókat szorgalmazott az amerikai álláspont szerint titokban atomfegyver kifejlesztésére törekvő Irán ellen. Ez a legnagyobb nemzetközi értekezlet az Egyesült Államokban az ENSZ 1945-ös San Franciscó-i alakuló konferenciája óta, 47 állam részvételével zajlik.
2010.04.12. 21:30
 
Varga Zoltánra emlékeztek az Albert Stadionban
Varga Zoltánra, a Ferencváros és a magyar válogatott pénteken elhunyt labdarúgójára emlékeztek hétfő este az Albert Flórián Stadionban. A klub vezetősége Springer Ferenc szobra körül alakított ki egy emlékhelyet, ahová elsőként Berki Krisztián, az FTC Zrt. vezérigazgatója, valamint Rieb György, az FTC elnöke közösen helyezett el egy koszorút. A teljes szakmai stáb mellett az első csapat játékosai Lipcsei Péter vezetésével gyertyát gyújtottak, ugyanígy tettek a klub legendás alakjai, mint például Albert Flórián, Szűcs Lajos, Rákosi Gyula. A drukkerek este hat óta folyamatosan érkeztek, körülbelül kétezer szurkoló búcsúzott Varga Zoltántól.
2010.04.12. 20:15
 
 
Változás lesz a Mol igazgatóságában
A Mol igazgatóságának három tagja, Akar László, Kamarás Miklós és Kemenes Ernő lemondási szándékát jelezte a testületnek, amely az április 29-én tartandó éves rendes közgyűlés végeztével válik hatályossá - közölte a Mol Nyrt. a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján hétfőn este. A közlemény szerint a Mol igazgatósága tudomásul vette mindhármuk lemondását. Akar László azért hozta meg ezt a döntést, hogy elősegítse a Mol regionális partnerségi stratégiájának megvalósítását, és az április 29-én tartandó éves rendes közgyűlés Martin Romant, a CEZ vállalat elnökét válassza meg a Mol igazgatósági tagjává.
2010.04.12. 20:15
 
 
Bíróság elé próbálják állíttatni a pápát
A papi pedofília eseteinek eltussolása miatt két militáns brit ateista író, Richard Dawkins és Christopher Hitchens azt tervezi, hogy legközelebbi nagy-britanniai látogatásakor "az emberiesség elleni bűncselekmény" vádjával megpróbálja bíróság elé állíttatni XVI. Benedek pápát. A pápa a múlt hét végén a papi pedofíliával kapcsolatos botrányba keveredett, amikor napvilágra került, hogy 1985-ben, a Hittani Kongregáció prefektusaként megpróbálta elodázni egy gyermekeket molesztáló pap eltávolítását az egyházból. A pápa a tervek szerint szeptember 16. és 19. között látogat Nagy-Britanniába. A két ateista értelmiségi brit törvényszék vagy a hágai Nemzetközi Büntetőbíróság elé akarja citálni a pápát.
2010.04.12. 20:15
 
 
Csökkent a gyermekágyi halandóság a világban
Globálisan 35 százalékkal csökkent, az Egyesült Államokban, Kanadába és Norvégiában viszont meglepően magas a szülésben vagy azt követően elhunyt anyák száma - derült ki egy frissen ismertetett tanulmányból. Kutatók szerint 2008-ban az AIDS-betegség 61 ezer anya halálát okozta a szülés során vagy az azt követő rövid időszakban. A legtöbben Afrikában haltak meg a betegség következtében. "Még mindig túl sok anya hal meg világszerte, de most már több okunk van az optimizmusra" - mondta a Washingtoni Egyetem tudósa, a kutatás vezetője. Az amerikai intézmény véleménye ugyanakkor ellentmond többek közt az Egészségügyi Világszervezet (WHO) álláspontjának.
2010.04.12. 20:00
 
 
Foci: Adebayor lemondta a válogatottságot
Hétfőn lemondta a válogatottságot Emmanuel Adebayor, a Manchester City togói futballistája. A 26 éves támadó azért döntött így, mert "még mindig kísértik a januári tragikus események", amikor is gépfegyverekkel támadtak nemzeti csapatukra az Afrika Kupa előtt. "Mi csak futballisták voltunk, akik mérkőzésre mentek, képviselni a hazájukat. Meg akartak ölni minket, ezt soha többé nem szeretném átélni" - nyilatkozta Adebayor.
2010.04.12. 20:00
 
 
Az egyházi vezetők mostantól kötelesek feljelenteni a pedofil papokat
A Szentszék weboldalán hétfőn először közölte, hogy a püspökök és más magas rangú egyházi vezetők kötelesek jelenteni a világi hatóságoknak, ha pedofília esetéről értesülnek. A Vatikán szerint a bűnüldöző szervekkel való együttműködés már régóta a katolikus egyház hivatalos politikája, de ez első ízben került a nyilvánosságra egy laikusoknak szánt útmutatásban, amelyet a Szentszék weboldalára töltöttek fel. "A bűncselekményeknek az illetékes hatóságoknak történő jelentésére vonatkozó polgári törvények minden esetben követendőek" - hangzik az útmutatás.
2010.04.12. 19:45
 
 
Briatore 2013-tól ismét beszállhat a Forma-1-be
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) hétfői döntésének értelmében Flavio Briatore, a Renault istálló korábbi csapatfőnöke 2013-tól visszatérhet a Forma-1-be. Az 59 éves olasz üzletember, aki korábban életre szóló eltiltást kapott, elfogadta a döntést. Pat Symonds, a volt főmérnök, aki ötéves eltiltást kapott, szintén 2013 január elsején térhet vissza a sportba. Jean Todt FIA-elnök szerint a motorsport imázsának érdekében ideje volt "pontot tenni" az ügy végére.
2010.04.12. 19:15
 
 
12 egyéni mandátum elvesztésével is kétharmadot szerezhet a Fidesz
Megszerzi a kétharmados parlamenti többséget a Fidesz, ha legfeljebb 9 egyéni választókerületben veszít a választás második fordulójában, sőt a párt akár 12 egyéni mandátum elbukásával is alkotmányozó többségre tehet szert - derül ki a Political Capital vizsgálatából. Az elemzés szerint a Fidesznek akkor biztosan nem lesz kétharmados többsége a következő Országgyűlésben, ha tizenkettőnél több egyéni választókerületben veszít a választás második fordulójában. A bizonytalanság oka, hogy a kétharmados többség megszerzéséhez nem elég az egyéni mandátumokkal számolni, mivel azok sorsa meghatározza az országos listás mandátumok alakulását is.
2010.04.12. 19:15
 
A Tesco egyelőre nem teszi vissza polcaira a Novofruct bébiételeit
A Tesco addig nem teszi vissza áruházai polcaira a szlovák Novofruct cég bébiételeit, amíg mind a terméket bevizsgáló hatóságtól, mind pedig a gyártótól nem kap megerősítő nyilatkozatot arról, hogy nem károsak az emberi egészségre - mondta Iglódi-Csató Judit, a társaság szóvivője az MTI-nek hétfőn. A Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal (MgSZH) a múlt héten tiltotta be a szlovák cég OVKO márkájú bébidesszertjének forgalmazását arra hivatkozva, hogy a termékben növényvédőszer-hatóanyagot mért, ezért az rákkeltő hatású lehet.
2010.04.12. 19:00
 
A Fidesz támogatottságát túl-, az LMP-ét alábecsülték a közvélemény-kutatók
Alapvetően jól vizsgáztak a közvélemény-kutatók: a választás előtti utolsó becslésében mind a hét intézet a Fidesz kétharmados többségét jósolta, ami az első forduló után valószínűsíthető is, noha a párt eredménye elmaradt az előre jelzettől. Egy kivétellel azt is eltalálták, hogy az MSZP végez a második helyen, és az MDF kiesése is igazolta őket. Az LMP támogatottságát azonban még azok a kutatások is alábecsülték, amelyek a párt parlamentbe jutásával számoltak. A szavazás előtt publikált közvélemény-kutatási adatsorok ismeretében a Lehet Más a Politika a választás nagy nyertese.
2010.04.12. 18:30
 
 
A pénzszámlálás fájdalomcsillapító
A pénzszámlálás csillapítja a fájdalmat - fedezték fel amerikai kutatók. A Minnesotai Egyetem tudósai a kísérleti alanyok felével kötegnyi pénzt számoltattak, egész pontosan 80 darab százdollárost (1,4 millió forint). A másik csoport tagjai csak üres papírt kaptak. Ezután mindenki belemártotta kezét kínzóan meleg vízbe. A kutatók egyrészt mindegyiküknél mérték, hogy mennyi ideig bírja bent tartani karját, másrészt megkérdezték az alanyokat, hogy milyen erősnek érezték fájdalmukat. Az eredmény: a pénzszámlálók jobban bírták a fájdalmat.
2010.04.12. 18:15
 
 
OVI: nem szervezési mulasztás okozta a hosszú várakozást
Nem szervezési mulasztás okozta vasárnap, hogy egyes, az igazolással szavazók számára kijelölt szavazókörök előtt hosszú sorok kígyóztak - mondta az országgyűlési képviselő-választás első fordulójának tapasztalatairól tartott sajtótájékoztatón Virág Rudolf, az Országos Választási Iroda vezetője hétfőn. Virág Rudolf sajnálkozását fejezte ki a hosszas várakozásért. Hangsúlyozta: az igazolással szavazásra vonatkozó törvény olyan mértékben megköti a választási igazgatás szerveinek kezét, hogy csak kicsi a mozgásterük a szavazás gyorsítására. Az Országos Választási Bizottság (OVB) elnöke még nem döntötte el, lemond-e posztjáról, vagy a helyén marad.
2010.04.12. 17:45
 
 
Az MSZP számít az LMP-s és az MDF-es szavazatokra a második fordulóban
Az MSZP a második fordulóban számít az LMP-sek, az MDF-esek és az otthon maradottak szavazataira is. Lendvai Ildikó úgy fogalmazott: az LMP-vel kapcsolatban minden gesztusra és minden megoldásra nyitottak. A pártelnök kérdésre válaszolva azt mondta: ebben a visszalépés lehetősége is benne van. Az LMP részéről elhangzott nyilatkozatok ellenére úgy vélekedett: vezetőiknek és szavazóiknak végig kellene gondolniuk, hogy nyolc körzeten múlik az egyik oldal túlhatalma, miközben az LMP már biztonságos arányban bent van a parlamentben, jelöltjeik pedig többnyire a harmadik helyen állnak.
2010.04.12. 17:00
 
 
Labdarúgó NB I: Kis Károly váltja Gellei Imrét a Paksnál
Edzőt cserélt az NB I-ben szereplő Paksi FC labdarúgócsapata: az eddigi vezetőedző, Gellei Imre helyét Kis Károly foglalja el a kispadon. Gellei hétfőn délután közölte a klubvezetéssel, hogy a sorozatos kudarcok miatt lemond és átadja a helyét. A korábban a Vácnál és a Pécsi MFC-nél is dolgozó Kis pályaedzőként tevékenykedett Gellei mellett a Paksi FC-nél. A Tolna megyei együttes tavasszal hét mérkőzésen mindössze három pontot gyűjtött és négy vereséget szenvedett, így az őszi 9. helyről a 14.-re csúszott vissza a Soproni Ligában.
2010.04.12. 16:30
 
 
Harry herceg tízezer fontos pezsgődáridója
Mindenki Harry herceg vendége volt az elmúlt hét végén az egyik legmenőbb londoni éjszakai szórakozóhelyen, ahol a brit uralkodó unokája - a szerencsés vendégek becslése szerint - legalább 10 ezer fontért (csaknem hárommillió forintnyi összegért) hívta meg pezsgőre a luxuskocsmaközönségét . A The Sun, a legnagyobb brit bulvárlap hétfői beszámolója szerint Harry - Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnő 25 éves másodszülött fia - hosszú szünet után ismét betért kedvenc londoni ivójába, az előkelő Kensington kerületben működő Boujis bárba, ahol palackonként 200 fontért mérik a nemes pezsgőféléket.
2010.04.12. 16:30
 
 
Érvényes volt a választás a húsz területi listás választókerületben
Érvényes volt a vasárnapi választás a húsz területi listás választókerületben, ezért második fordulót már nem kell tartani. A Fidesz-KDNP 87 területi listás mandátumot szerzett, az MSZP 28-at, a Jobbik 26-ot, a Lehet Más a Politika pedig 5-öt. A területi választókerületben a pártok listáinak jelöltjei a leadott szavazatok arányában jutnak mandátumhoz. A területi listáról mandátumhoz jutott képviselők neve csak azt követően derül ki, ha minden egyéni választókerületben meglesz a választás eredménye. Azt a képviselőt ugyanis, aki egyéni választókerületben mandátumot szerzett, le kell húzni a területi listáról, ő ugyanis arról már nem szerezhet mandátumot.
2010.04.12. 16:30
 
 
Orbán: növelni kell Magyarország versenyképességét
Orbán Viktor a következő kormány legfontosabb feladatának Magyarország versenyképességének nagyságrendekkel történő növelését tartja, úgy, hogy közben erősödjön a szociális biztonság. A Fidesz elnöke nemzetközi sajtótájékoztatóján a vezetésével felálló kormány első gazdaságpolitikai intézkedései közé sorolta az adócsökkentést, a bürokrácia csökkentését és a korrupció elleni fellépést. Hozzátette: államreformot is végre akarnak hajtani.
2010.04.12. 15:45
 
 
Az ügyészség döntött az MSZP-s feljelentések ügyében
A Központi Nyomozó Főügyészség hétfőn döntött Puch László és Lendvai Ildikó feljelentéseiről, amelyeket választás rendje elleni bűncselekmény miatt tettek - közölte a főügyészség szóvivője. Fazekas Géza a döntés tartalmáról - arra hivatkozva, hogy először a feljelentőket értesítik - egyelőre nem beszélt. Az interneten múlt szerdán jelentek meg hírek arról, hogy a YouTube videomegosztóra felkerült titkos hangfelvételen "állítólag" Kubatov Gábor pártigazgató tart előadást a Fidesz kampánymódszereiről, többi között arról, hogy a 2009-es pécsi időközi választásokon ismerték a 38 ezer Fidesz-szavazó nevét, korát, telefonszámát, mobilszámát, e-mail címét, és még azt is, milyen erős támogatói a Fidesznek.
2010.04.12. 15:30
 
 
Vizsgálatot indít az ombudsman az eredmények közzétételével kapcsolatban
Jóri András szerint a vasárnapi választások alkalmával a közérdekű adatok megismeréséhez fűződő alkotmányos jogot érintő visszásság állt elő, ezért az adatvédelmi biztos vizsgálatot indít az előzetes választási eredmények közzétételével összefüggésben. A biztos szerint a közérdekű adatok megismeréséhez fűződő alkotmányos jogot érintő visszásság állt elő, mivel a választók nem értesülhettek időben a választás előzetes eredményeiről, amelyek közérdekű adatok. "Ezzel szemben alternatív, megbízhatatlan csatornákon keresztül adatokhoz lehetett jutni, ahelyett, hogy a hivatalos információs rendszer alapján, közszolgálati médiumokon keresztül tájékozódhattak volna a választók" - szögezte le.
2010.04.12. 15:00
 
 
Üdvözölte a Fidesz választási győzelmét az EP néppárti frakcióvezetője
Üdvözölte a Fidesz és a KDNP első fordulóbeli, nagyarányú választási győzelmét Joseph Daul, az Európai Parlament néppárti képviselőcsoportjának frakcióvezetője Brüsszelben hétfőn kiadott közleményében. Daul álláspontja szerint "az eredmények világosan tükrözik, hogy a magyar polgárok, Orbán Viktor és egy erős Fidesz kormány vezetésével, készen állnak, hogy egy új korszakot kezdjenek. A rend, siker, fejlődés, gyarapodás és szolidaritás korszakát." Az Európai Bizottság szóvivője azt jelezte, hogy a végrehajtó testület nem kívánja kommentálni az eredményeket.
2010.04.12. 14:30
 
 
Szombaton temetik Kaczynski lengyel államfőt
Szombaton lesz az oroszországi repülőszerencsétlenségben elhunyt Lech Kaczynski lengyel elnök temetése - közölte weboldalán a Gazeta Wyborcza című lengyel napilap. A lengyel elnöki hivatal hétfői közlése szerint azonosították a néhai elnök felesége, Maria Kaczynska holttestét is, valószínűleg kedden szállítják vissza Lengyelországba. Az elnöki hivatal és a miniszterelnöki iroda képviselői hétfőn tanácskoznak az áldozatok temetésének megszervezéséről - mondta el Jacek Sasin, az elnöki hivatal helyettes vezetője. Egy korábbi közlés szerint Lech Kaczynski elnök koporsóját már kedden nyilvánosan felravatalozzák.
2010.04.12. 14:30
 
 
Pannon Hoki Kupa: Magyarország-Norvégia 2-1
A magyar jégkorong-válogatott 2-1-re legyőzte a világ élvonalába tartozó norvég csapatot a Pannon Hoki Kupa zárónapján, így az osztrákok mögött másodikként zárta a budapesti tornát. Az első harmadban nem esett gól, majd Ladányi egy szép akció végén talált be. Gyorsan egyenlítettek a norvégok, ám a záró játékrészben Peterdi egy kapu előtti kavarodásból nem kegyelmezett. A csapat kedden folytatja a munkát, és keretszűkítés után pénteken utazik a szombaton rajtoló ljubljanai divízió I-es vb-re.
2010.04.12. 14:15
 
 
Nem változik az üzemanyagok ára
A héten nem változtat az üzemanyagok nagykereskedelmi árán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI. A társaság a múlt héten bruttó 4 forinttal emelte a 95-ös benzin és 6 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát. Az emeléssel a benzin átlagára új csúcsra, 337 forintra nőtt, a gázolajé 312 forintra emelkedett. Az autósok 10-30 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.
2010.04.12. 14:15
 
 
Kilencedszer is férjhez megy Elizabeth Taylor?
Elizabeth Taylor kilencedszer is beevezhet a házasság révébe: celebhírek szerint az élő hollywoodi legenda az utóbbi időben nagyon közel került a nála több mint húsz évvel fiatalabb Jason Wintershez. Brit lapok már korábban beszámoltak róla, hogy a pár 2007-ben Hawaiin töltött egy romantikus vakációt. A 49 esztendős Winters a közelmúltban lett a popsztár Janet Jackson menedzsere.
2010.04.12. 14:15
 
 
Újraírják az interneten Shakespeare Rómeó és Júliáját
Huszonegyedik századi köntösbe öltöztetik William Shakespeare egyik leghíresebb darabját, a Rómeó és Júliát, amelyet a Twitter és a YouTube felhasználói költenek át. A Such Tweet Sorrow elnevezésű irodalmi kaland a Royal Shakespeare Company és a mobilkészülékekre szórakoztató tartalmakat készítő Mudlark közös vállalkozása. A szervezők már kortárs keretek közé helyezték a történet főbb vonalait, a karaktereket azonban a véletlenre bízva a Twitter közösségi portálra érkező bejegyzések alapján formálják majd. A tagokat megragadta a kezdeményezés, a www.suchtweetsorrow.com címre már érkeznek is a rövid üzenetek.
2010.04.12. 14:15
 
 
Még sorban állnak a fővárosi választópolgárok számos szavazókörben
Este 7 órakor befejeződött az országgyűlési képviselők választásának első fordulója. A 11 ezer szavazókör többségét már bezárták, azonban 17 kerületben, ahol várakozási idő alakult ki, az Országos Választási Bizottság (OVB) állásfoglalása értelmében a határidő után is biztosítják a szavazás lehetőséget azoknak, akik még 7 óráig beálltak a sorba. Sorban állnak a szavazni kívánó fővárosi választópolgárok a II., a III., a IV., a XI., a XIII. és a XIV. kerület egy-egy szavazókörében, de a helyi választási bizottságok mindenütt ügyelnek arra, hogy aki urnazárás előtt érkezik, az élhessen szavazati jogával - közölte a Fővárosi Választási Bizottság szóvivője. A hosszú várakozásra azokban a szavazókörökben kell számítani, ahol a lakóhelyüktől távol, igazolással szavazni akarók adhatják le voksukat.
2010.04.12. 14:15
 
 
Meghosszabbították a kampánycsendet
Meghosszabbította a kampánycsendet az Országos Választási Bizottság (OVB), mert több szavazókör előtt még hosszú sorok álltak vasárnap este 19 óra után; azon helyek egy részéről van szó, ahol az igazolással szavazók adhatják le voksukat. Egy-másfél órával kitolódik a kampánycsend - jelentette be Szigeti Péter, az OVB elnöke az Országos Választási Központban vasárnap este negyed 8-kor kezdődött rendkívüli sajtótájékoztatóján, amikor több ilyen adat nyilvánosságot látott. Szigeti Péter közölte: ez azt is jelenti, hogy jóval magasabb feldolgozottság mellett érkeznek meg az első tájékoztató adatok a szavazókörökből.
2010.04.12. 14:15
 
 
Hajnal 3 óráig tarthat a szavazás a XI. kerületben
Hétfő hajnal 3 óráig tarthat a főváros XI. kerületének 19-es számú választókörében igazolással történő voksolás a helyi választási bizottság egyik munkatársa szerint, aki az MTI tudósítójának vasárnap este fél tízkor azt mondta: még több százan várnak a voksolásra. Duday Miklós az MTI tudósítójának úgy fogalmazott: ha csak egy szavazó egy percet vesz igénybe, akkor is még legalább öt órán keresztül tarthat a szavazás. Ezért valószínűleg hajnali három óra előtt nem biztos, hogy be tudják fejezni munkájukat. Este 7 órakor zárták le a több száz méter hosszan kígyózó sorokat, majd sorszámot osztottak ki az igazolással szavazni kívánók között, és összesen 712 ember kapott pecséttel ellátott sorszámot.
2010.04.12. 14:15
 
 
A közvélemény-kutatók szerint számolni kellett volna rendkívüli helyzettel
Közvélemény-kutató cégek vezetői szerint számolniuk kellett volna rendkívüli helyzettel az országgyűlési választás lebonyolítóinak, a kialakult helyzettel kapcsolatban vizsgálatra van szükség a felelősség megállapítására, de mindez nem kérdőjelezi meg a választási eredményeket. "Rendkívüli helyzet van, de ez semmiképp sem kérdőjelezi meg a választási eredményeket"" - közölte Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet kutatási igazgatója a HírTV választási műsorában azzal összefüggésben, hogy több szavazókör előtt még hosszú sorok álltak vasárnap este 19 óra után; olyan helyeken, ahol az igazolással szavazók adhatják le voksukat.
2010.04.12. 14:15
 
 
2007-ben változott az igazolással szavazás szabályozása
2007-ben változott meg az igazolással szavazás szabályozása - közölte az Országos Választási Iroda vezetője az Országos Választási Bizottság vasárnap esi ülésén. Virág Rudolf arról tájékoztatta a testületet, hogy március 22-én "álltak össze" a szavazatszámláló bizottságok, március 23-ára mintegy 21 ezer igazolással szándékozót "látott" a rendszer, ez a szavazás napjáig 60 ezerre duzzadt, ami nagyságrendileg azonos a 2006-os választáson igazolással szavazók számával. Emlékeztetett rá: a 2006-os országgyűlési választáson kifogások érték az akkori igazolással szavazás rendszerét, ezért az Alkotmánybíróság úgy döntött, hogy az Országgyűlés hozzon olyan szabályt, amely megakadályozza, hogy egy választópolgár két vagy több képviselő megválasztásában vehessen részt.
2010.04.12. 14:15
 
 
Elindulhat az OVI eredménytájékoztatása
Vasárnap este 22 óra után 15 perccel az Országos Választási Bizottság támogatta, hogy az Országos Választási Iroda (OVI) vezetője indítsa el a tájékoztató oldalát, ahonnan megismerhetőek lesznek az országgyűlési képviselő-választás részeredményei. Virág Rudolf, az OVI vezetője közölte: a rendszer negyed óra alatt áll fel üzemkészre, és onnan kezdve körülbelül negyed óra alatt jelennek meg az első részeredmények. Virág Rudolf korábban azt közölte a testülettel: négy fővárosi szavazókörben várnak még arra, hogy szavazhassanak, mint mondta, vidéken már mindenhol befejezték a szavazást.
2010.04.12. 14:15
 
 
Lendvai: az MSZP vizsgálatot követel
Az MSZP azt javasolja, hogy a parlament vizsgálja újra a választási törvénynek azt a módosítását, amelyet az Alkotmánybíróság írt elő és amelynek során a kétharmados többség Salamon László (KDNP) javaslatát magáévá tette - jelentette be Lendvai Ildikó, az MSZP elnöke. A pártelnök hozzátette: annak megvizsgálását javasolják, hogy mi vezetett jónéhány körzetben a szavazás ilyen elhúzódásához. Lendvai Ildikó azt firtatta: fölmerülhet-e a gyanú, hogy "a választás utolsó óráiban Kubatov-szavazók jelentek meg a szavazófülkéknél, máshonnan megjelent szavazók". Szerinte meg kell vizsgálni, hogy történt-e a törvénymódosítással való visszaélés. Hangsúlyozta: az MSZP igényli az átgondolást és követeli a vizsgálatot.
2010.04.12. 14:15
 
 
Mesterházy: a választók leváltották az MSZP által támogatott kormányt
Mesterházy Attila az MSZP választási központjában tartott tájékoztatón közölte: választók leváltották az MSZP által támogatott kormányt, de arról is döntöttek, hogy az MSZP legyen az ellenzék legerősebb pártja. A második forduló az ellenzékről fog szólni, arról, milyen erős kontrollja lesz Orbán Viktornak, a Fidesz-kormánynak - mondta. Az MSZP miniszterelnök-jelöltje vasárnap késő este telefonon gratulált Orbán Viktornak, a Fidesz elnökének pártja választási eredményéhez, és azt kérte tőle: a nemzet érdekében használja a felhatalmazását, legyen minden magyar ember miniszterelnöke.
2010.04.12. 14:15
 
 
Orbán: életem legnagyobb feladata előtt állok
"Életem legnagyobb feladata előtt állok" - jelentette ki Orbán Viktor, a Fidesz miniszterelnök-jelöltje pártja választási központjában vasárnap késő este; úgy értékelte: a magyar emberek a választás első fordulójának napján ítéletet mondtak, legyőzték a reménytelenséget. Hozzátette: a következő kormány megalakításához szükséges parlamenti többség már rendelkezésre áll. Kijelentette: az emberek 2010-ben ítéletet mondtak egy kudarcot valló korszak felett. "Ez a győzelem nem a Fideszé, ez a győzelem az önöké, ez a győzelem Magyarországé" - fogalmazott. Magyarország munkát, rendet, biztonságot akar - értékelte Orbán Viktor, hozzátéve: ez a feladat megoldható, de ehhez szüksége van kivétel nélkül minden magyar emberre.
2010.04.12. 14:15
 
 
Virág Rudolf: 119 egyéniben lehet eredményes az első forduló
Az Országos Választási Iroda vezetőjének tájékoztatása szerint a szavazás várhatóan 119 egyéni választókerületben lesz érvényes és eredményes, érvényes és eredménytelen pedig 57 helyen. Virág Rudolf az Országos Választási Központban tartott tájékoztatót Sólyom László államfő jelenlétében a szavazóköri adatok mintegy 99 százalékos összesítése alapján. Bejelentette: az országos listáról a Fidesz-KDNP közös listája, valamint az MSZP, a Jobbik és az LMP részesülhet mandátumban. A 23.30-as adatok szerint 21 budapesti egyéni választókerültben kell második fordulót tartani, mivel egyik jelölt sem kapta meg a szavazatok több mint felét.
2010.04.12. 14:15
 
 
Négy párt jutott a parlamentbe a területi listákra leadott szavazatok alapján
A területi listákra leadott szavazatok 98,9 százalékos feldolgozottságánál 4 párt - Fidesz-KDNP, MSZP, Jobbik, LMP - lépi át az ötszázalékos országgyűlési küszöböt. Valamennyi területi listát a Fidesz-KDNP nyerte meg az első fordulóban. Az MSZP 11, a Jobbik 9 területi listán lett második. Az Országos Választási Iroda honlapja szerint (23.10-kor) 265 mandátumot osztottak ki, ebből 206 a Fidesz-KDNP-é. Az MSZP 28, a Jobbik 26, a Lehet Más a Politika 5 mandátumhoz jutott. A Fidesz-KDNP 119 egyéni és 87 területi listás mandátumot kapott. A három másik párt csak a területi listákról jutott képviselői helyekhez.
2010.04.12. 14:15
 
 
Politológusok szerint tektonikus változások indultak el a pártrendszerben
Történelmi siker a Fidesz választási győzelme, a magyar pártrendszerben pedig tektonikus változások indultak el G. Fodor Gábor, a Századvég Alapítvány kutatási igazgatója szerint. Szomszéd Orsolya, a Nézőpont Intézet elemzője is úgy véli, hogy a Fidesz megszerezheti a kétharmados többséget, ehhez 52 mandátumra van még szüksége. Európában példátlan, hogy egy párt kétharmados parlamenti többségre tegyen szert, a Fidesznek pedig erre nagy az esélye - mondta az MTI-nek G. Fodor Gábor. A politológus hozzátette: tektonikus változások kezdődtek a magyar politikában, először került be két új politikai erő az Országgyűlésbe, a kétpólusú pártrendszer ezzel a múlté, ami a stratégiák újraírására sarkallja majd a pártokat.
2010.04.12. 14:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793[1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista