2020. július 11., szombat - Nóra, Lili
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
Elmarasztalták a pakisztáni hatóságokat a Bhutto-gyilkosság ügyében
Elmarasztalta a pakisztáni hatóságokat a Benazir Bhutto volt pakisztáni kormányfő halálának körülményeit vizsgáló ENSZ-bizottság. A 65 oldalas jelentésben a bizottság tagjai megállapították, hogy a politikus halála megelőzhető lett volna, ha a Pervez Musarraf vezette kormány, Pandzsáb állam kormányzata és a ravalpindi kerületi rendőrség a politikust fenyegető "rendkívüli biztonsági kockázatok ismeretében" meghozták volna a megfelelő biztonsági intézkedéseket.
2010.04.16. 13:45
 
 
EU: visszajár a tagállamoknak 2%-nyi tavalyi költségvetési befizetés
Megmaradt a tavalyi költségvetésből az Európai Unió közös kasszájában 2,25 milliárd euró, ezt az Európai Bizottság beszámítja a tagországok idei évre vonatkozó hozzájárulásába - jelentette be az Európai Bizottság Brüsszelben. Idén minden tagállamnál a befizetése szerinti arányban vonnak le a tavalyi többletből. A legnagyobb befizető, Németország számára ez 460 millió eurót jelent, Magyarországnak 16 milliót, a legkisebb hozzájáruló Máltának pedig 1,1 milliót. Janusz Lewandowski költségvetési biztos közleményében rámutatott, hogy a mindössze 2 százaléknyi megmaradt hozzájárulás azt jelenti, az EU továbbra is hatékonyan, jól tervezetten gazdálkodik a központi költségvetéssel.
2010.04.16. 13:30
 
 
Elhunyt Popper Péter pszichológus, író
Hetvenhetedik életévében elhunyt Popper Péter pszichológus, pszichoterapeuta, egyetemi tanár. Az egyik legnépszerűbb magyar pszichológus péntek hajnalra bekövetkezett haláláról Pataki Istvánné, Popper Péter könyveinek kiadója, a Saxum Kiadó irodalmi vezetője tájékoztatta az MTI-t. Popper, akinek fő kutatási területe a pszichoterápia, a társadalmi beilleszkedési zavarok és a valláspszichológia volt, Budapesten született 1933. november 19-én.
2010.04.16. 13:15
 
 
Eladó az FC Liverpool
Eladó az angol labdarúgó élvonalban érdekelt FC Liverpool: a klub amerikai tulajdonosai, Tom Hicks és George Gillett pénteken a Barclays Capitalt bízták meg azzal, hogy vevőt találjon. A 18-szoros angol bajnok és ötszörös európai kupagyőztes klub élére azonnali hatállyal kinevezték Martin Broughtont, a British Airways légitársaság vezetőjét, akit az eladási folyamat felügyeletével bíztak meg. "A Liverpool FC összes hitelező bankja teljes támogatásáról biztosított minket - írta közös közleményében Hicks és Gillett. - A tulajdonosi pozícióban eltöltött három év eredményes és izgalmas volt számunkra, de úgy döntöttünk, hogy az elért növekedést követően mostantól olyan tulajdonosoknak szeretnénk eladni az egyesületet, akik a következő szintre is képesek eljuttatni azt."
2010.04.16. 13:00
 
 
Az OVI közleménnyel fordul a választókhoz a második forduló ügyében
Felkerült az Országos Választási Iroda (OVI) internetes tájékoztató oldalára, a www.valasztas.hu-ra a közlemény, amelyben tájékoztatják a választókat, mely választókerületekben lesz második forduló, és a választók hol érdeklődhetnek a szavazással kapcsolatos tudnivalókról. Az OVI közölte azt is, melyik tíz, igazolással szavazásra kijelölt szavazókörben szavaznak várhatóan sokan. Az OVI felhívása szerint 57 egyéni választókerületben lesz április 25-én második forduló. Az OVI tájékoztatja a választókat, hogy a második fordulóban csak ezekben a választókerületekben lehet szavazni, és csak akkor, ha az első fordulóban is (akár igazolással, akár anélkül) e választókerületek egyikében szavazott vagy szavazhatott volna a választópolgár.
2010.04.16. 13:00
 
 
Többlettel zárt az eurózóna külkereskedelme februárban
Meglepetésre többlettel zárt az eurózóna külkereskedelme februárban, amikor az export bővülése meghaladta az importét - közölte az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat pénteken. A külkereskedelme aktívum 2,6 milliárd euró lett a januári 9,0 milliárd euró hiány után. Tavaly februárban 1,2 milliárd euró passzívum alakult ki a külkereskedelemben. A szakértők 0,2 milliárd euró külkereskedelmi hiánnyal számoltak idén februárra. Februárban az eurózóna kivitele 12,5 százalékkal haladta meg a januárit, míg a behozatala 0,6 százalékkal bővült. Éves szinten az export 10 százalékkal, az import 6,0 százalékkal nőtt.
2010.04.16. 12:15
 
 
Az európai légi járatok 60 százalékát törlik
Az európai légi járatok 60 százalékát nem indítják el pénteken az izlandi vulkánkitörésből eredő hamufelhő terjedése miatt, s a felhő még legalább 24 órán át korlátozni fogja a kontinens légi forgalmát - közölte az európai légiforgalmi hatóság. Az európai légtér átlagosan napi 28 ezer kereskedelmi repülőjáratából pénteken mintegy 11 ezer indulhat csak útnak. Csütörtökön még ennek közel a duplája, 20 334 járat közlekedett. A fennakadás miatt utasok tízezrei vesztegelnek Európa repülőterein. Az európai hatóságok közleményben figyelmeztették az utazni készülőket, hogy előre érdeklődjenek a reptér-üzemeltetőktől a járatok indításáról. Ferihegyen eddig mintegy 40 járatot töröltek.
2010.04.16. 12:15
 
 
A brit konzervatívok szabályoznák az új EU-tagok polgárainak bevándorlását
Szabályozná az újonnan EU-taggá váló országok polgárainak nagy-britanniai bevándorlását a hatalomba készülő brit Konzervatív Párt - derült ki a brit politikatörténet első miniszterelnök-jelölti tévévitáján, amelyet csütörtök este rendeztek a három legnagyobb brit parlamenti párt vezetőinek részvételével. A nyitó téma a javában zajló brit választási kampány egyik leghevesebben vitatott kérdése, a bevándorlás volt. David Cameron, a Konzervatív Párt vezetője kijelentette: az elmúlt időszakban voltak olyan évek, amelyekben a nettó bevándorlás elérte a 200 ezer főt. Cameron közölte: a Konzervatív Párt szerint az éves nettó bevándorlást néhány százezerről néhány tízezerre kell csökkenteni.
2010.04.16. 12:00
 
 
Hat kontinens filmjei az idei cannes-i versenyprogramban
Hat kontinens 13 országából 16 alkotás versenyezhet az Arany Pálmáért a 63. cannes-i filmfesztivál hivatalos versenyprogramjában, de a válogatás még nem végleges, a következő napokban várhatóan bővülni fog - jelentette be Thierry Frémaux művészeti igazgató csütörtökön Párizsban. A 63. cannes-i filmfesztivál Ridley Scott és Russel Crowe újabb közös munkájával, a Robin Hood című film bemutatójával május 12-én nyílik meg. A filmfesztivál háziasszonya Kristin Scott Thomas lesz. A Franciaországban élő brit színésznő a zsűri elnöki tisztét betöltő Tim Burton, valamint a testület többi tagjának fogadásával nyitja meg a fesztivált, május 23-án pedig a díjátadó gálát vezényli majd.
2010.04.16. 11:30
 
 
Vilmos herceg esküvőjére fogadott egy elegáns úr Windsorban
Hatalmas összeggel próbált fogadni valaki a minap Vilmos brit trónörökös esküvőjének időpontjára - ám a fogadóiroda visszautasította az ajánlatot, attól tartva, hogy az illető bennfentes információ birtokában lehet. A William Hill windsori irodájának alkalmazottai több gyanús körülményre lettek figyelmesek. A legfőbb ezek közül a fogadás összege volt, a játékosjelölt ugyanis kétezer fonttal (csaknem 600 ezer forinttal) akarta megjátszani a tétet, jóllehet a tipikus fogadási összeg nem haladja meg a 8-10 fontot. Feltűnő volt emellett az illető rendkívüli jólöltözöttsége. A Daily Expressnek a William Hill szóvivője elmondta: az ismeretlen fogadó olyan volt, mint "egy Ralph Lauren-hirdetés".
2010.04.16. 11:30
 
 
21 évre emelnék a prostituáltak alsó korhatárát Hollandiában
Az eddigi 18 évről 21 évre emelné a prostituáltak alsó korhatárát a holland kormány a bordélyházak és az örömlányok működésének engedélyezésével kapcsolatos szigorítások keretében. "A 21 évesek jobban meg tudják ítélni, hogy mit jelent prostituáltként dolgozni, emellett jobban fel vannak készülve a kliensekkel való bánásmódra és tárgyalásra is" - hangsúlyozta a holland igazságügyi minisztérium közleménye. Ernst Hirsch Ballin, a tárca vezetője már el is juttatta a parlamentnek azt a törvényjavaslatot, amely felfrissíti a prostitúció és a szexüzlet szabályozását. A prostitúciót tíz éve legalizálták Hollandiában, ám a hatóságoknak egyre több gondot okoz a szervezett bűnözés kiszorítása Amszterdam belvárosából.
2010.04.16. 11:15
 
 
Megduplázódott az orosz milliárdosok száma
Vlagyimir Liszin, a Novolipecki Fémipari Kombinát tulajdonosa vezeti a leggazdagabb oroszok listáját, amelyet legfrissebb számában közölt a Forbes Magazin orosz kiadása. A lap értékelése szerint a tavalyi lista összeállítása óta a válság ellenére, vagy éppen azért, közel megduplázódott az orosz milliárdosok száma, 32-ről 62-re. Ugyancsak megduplázódott a 100 leggazdagabb orosz vagyona: míg tavaly 149 milliárd dollárt tett ki, az idén már 279 milliárdra rúgott. Mindez első sorban azzal függ össze, hogy az orosz RTSZ tőzsdeindex ugyanilyen arányban emelkedett, miközben a gazdaság egésze stagnál.
2010.04.16. 11:15
 
 
Semjén Zsolt lehet Orbán Viktor másik helyettese
Varga Mihály mellett Semjén Zsolt is Orbán Viktor helyettese lehet a kormányfővárományos Fidesz-vezető miniszterelnöksége idején; a KDNP elnöke vélhetően a nemzetpolitikáért felelne - értesült fideszes forrásból az MTI. A jelenlegi tervek szerint két miniszterelnök-helyettese lehet Orbán Viktornak. A kancellária vezetőjeként minden lap egybehangzóan Navracsics Tibort említi, gazdasági miniszternek pedig Matolcsy Györgyöt. Azt már Orbán Viktor bejelentette, hogy Martonyi János lesz a külügyminiszter. Az MTI információi szerint kormányzati szóvivőből is kettő lenne: egyikük Orbán Viktor mellett dolgozna közvetlenül, másikuk pedig a kormányzati munkát kommunikálná.
2010.04.16. 11:15
 
 
Este éri el Magyarország határát a vulkáni hamufelhő
Várhatóan pénteken az esti órákban éri el Magyarország határát az észak-nyugat-európai légi közlekedést megbénító vulkáni hamufelhő, az eddigi információk szerint csak súrolja az országot, de ha szükséges, korlátozzák a magyar légtér használatát is. Szilágyi Károly, a Budapest Airport szóvivője elmondta: az eddigi adatok szerint kicsi az esélye annak, hogy az izlandi vulkánkitörésből származó hamufelhő miatt le kell zárni a légteret. Fehér Imre a légiforgalmi szolgálat, a HungaroControl szóvivője pedig megerősítette: folyamatosan egyeztetnek a meteorológiai szolgálattal. Ha szükséges elrendelik a légtérkorlátozást.
2010.04.16. 11:15
 
 
Kínában nem adják fel az élők utáni kutatást
Amíg van remény, nem adják fel az élők utáni kutatást - hangoztatta Ven Csia-pao kínai kormányfő Jüsu központjában az északnyugat-kínai Csinghajtartományban történt nagy erejű földrengés legsúlyosabban érintett településén. Ven előző nap érkezett a szerdai 7,1-es erősségű földrengés sújtotta térségbe és azóta a mentést ellenőrzi, beszél a mentőkkel, a sérültekkel, igyekszik megnyugtatni az eltűnt hozzátartozóik miatt aggódókat, az ellátásra szorulókat. Megígérte, hogy mindenkit maximálisan ellátnak, biztosítják a ruhát, az élelmet és az ivóvizet, s mielőbb helyreállítják az infrastruktúrát, különösen az áramszolgáltatást.
2010.04.16. 10:45
 
 
KSH: január-februárban 4 százalékkal nőtt a reálkereset
A reálkeresetek - az infláció 6,1 százalékos növekedése mellett - 2010. január-februárjában 4,0 százalékkal haladták meg az előző évit - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. Nemzetgazdasági szinten az átlagos nettó kereset 131.600 forint (ezen belül a fizikai foglalkozásúaké 95.200 forint, a szellemi foglalkozásúaké 168.400 forint) volt, 10,3 százalékkal magasabb az előző évinél. A versenyszférában 9,8 százalék, a költségvetési szervezeteknél pedig 11,3 százalékkal nőttek a nettó keresetek. Az alkalmazásban állók létszáma 2010. január-februárban átlagosan 2 millió 613 ezer volt.
2010.04.16. 10:30
 
 
Kínai Nagydíj: Hamiltoné a második szabadedzés
Lewis Hamilton, a McLaren brit pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kínai Nagydíj pénteki második szabadedzésén, Sanghajban. A második helyen a német Nico Rosberg (Mercedes) végzett, míg a harmadik a világbajnoki címvédő brit Jenson Button (McLaren) lett. A negyedik legjobb időt a hétszeres világbajnok német Michael Schumacher (Mercedes) autózta.
2010.04.16. 10:15
 
 
Bajnai: a vészkorszak nemzeti tragédia volt
"A holokausztra, az emberiség - egyben Magyarország - történetének egyik legnagyobb tragédiájára emlékezni emberi kötelesség, emlékeztetni pedig demokratikus felelősség" - írja a holokauszt áldozatainak magyarországi emléknapi közleményében Bajnai Gordon. A kormányfő úgy fogalmaz: "a vészkorszak számunkra nemzeti tragédia volt. Magyarok öltek magyarokat". A miniszterelnök közlése szerint az emléknapon "sok százezer egykor élt honfitársunkat gyászoljuk, a túlélők fájdalmában osztozunk, de szembe kell néznünk a gyilkosok bűneivel is".
2010.04.16. 10:00
 
 
Kínai Nagydíj: Button az első szabadedzés legjobbja
A világbajnoki címvédő Jenson Button, a McLaren brit pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kínai Nagydíj pénteki első szabadedzésén, Sanghajban. Őt a német Nico Rosberg (Mercedes) és a brit Lewis Hamilton (McLaren) követte. A negyedik legjobb időt a hétszeres világbajnok német Michael Schumacher (Mercedes) autózta. Fernando Alonso Ferrarijában valószínűleg tönkrement a motor, emiatt a spanyol versenyző nehéz helyzetbe kerülhet a folytatást illetően.
2010.04.16. 08:30
 
 
Indiában több a mobiltelefon, mint az illemhely
Indiában több a mobiltelefon, mint a WC - derült ki egy New Yorkban közzétett ENSZ-jelentésből. A dokumentum szerint a világ második legnépesebb országában csak 366 millió embernek, vagyis a lakosság 31 százalékának adatik meg, hogy illemhelyet használjon. A nyilvántartott mobiltelefonok száma viszont jóval magasabb, 545 millió, ebben valószínűleg közrejátszik az is, hogy sok indiainak két, három vagy akár több készüléke van.
2010.04.16. 08:15
 
 
Érettségizett hóhért keresnek Zimbabwéban
Egyre aktívabban keresnek hóhért Zimbabwéban, mert még mindig üres az ítéletvégrehajtó állása, pedig már 2004-ben nyugdíjba vonult a legutóbbi kivégző. A börtönökben mintegy félszáz elítélt várja, hogy végrehajtsák halálos ítéletét. A foglalkoztatási feltételek között szerepel a középiskolai érettségi, szakmai gyakorlatot ugyanakkor nem követel meg az afrikai ország kormányának illetékes hivatala, amely már hirdetést is fontolóra vett az állás betöltetésére. Külön képzést viszont kap a hóhér, hogy fel tudja mérni helyesen a testsúlyt, lélektanilag is felvértezett legyen, értsen a kötelekhez, a csomózáshoz.
2010.04.16. 08:00
 
 
Magyar Hírlap: megszűnt a távfűtés versenyhátránya a gázfűtéssel szemben
Míg korábban olyan hírek röppentek fel, hogy több épület szeretne leválni a távhőszolgáltatásról, most pont az ellenkezőjére akadnak példák - írta a Magyar Hírlap. A lap azt írta, hogy a téli időszak bebizonyította: a korszerűsített távhőszolgáltatás olcsóbb, mint a gázfűtés. Ez is közrejátszik abban, hogy új intézmények csatlakoznak a rendszerhez, s már olyan lakótömb is van, amely évekkel ezelőtt vált le a távfűtésről, s most visszatérne. A változást az okozza, hogy megszűnt a távfűtés versenyhátránya a gázfűtéssel szemben.
2010.04.16. 07:45
 
 
Obama: amerikai űrhajósok a 2030-as évekig eljutnak a Marsra
Amerikai űrhajósok várhatóan a 2030-as évek közepéig eljutnak a Marsra - mondta Barack Obama elnök a floridai Kennedy Űrközpontban. Obama azt is közölte: az amerikai Űrkutatási Hivatal programja keretében várakozása szerint asztronautákat lehet majd küldeni egy kisbolygóra is. "Nagy áttöréseket szeretnénk" - jelentette ki az űrközpont dolgozói előtt, és hangsúlyozta: "nálam senki nincs jobban elkötelezve az emberes űrrepülés, a világűr ember általi felfedezése iránt".
2010.04.16. 07:30
 
 
Magyar Nemzet: kézről kézre jártak a kenőpénzek a HM-ben
Elvesztegetett honvédelem címmel cikksorozatot indított a Magyar Nemzet a Honvédelmi Minisztériumban kirobbant korrupciós ügyről a birtokukba jutott kihallgatási jegyzőkönyvek alapján. A lap azt írta, hogy bár a vallomást tevők a bűnszövetséget eddig csak a HM egyik társasága, a HM Térképészeti Nonprofit Kft. esetében ismerték el, de az előzetes letartóztatásba került alkalmazottak vallomásai megerősítik a lap által már többször felvetett értesülést is, hogy az elmúlt években egy jól bejáratott korrupciós hálózat alakulhatott ki a honvédelmi tárcánál.
2010.04.16. 07:15
 
 
Nem okoz globális lehűlést az izlandi vulkánkitörés
Az izlandi vulkánkitörés okozta roppant méretű hamu- és gázfelhő egyelőre túl kicsi ahhoz, hogy akár csak késleltesse is a globális fölmelegedést, mint ahogy azt 1991-ben a fülöp-szigeteki Pinatubo vulkán kitörése tette - közölték szakértők. A XX. század legnagyobb vulkánkitörésével és a mexikói El Chichon 1982-es kitörésével annyi por és hamu került a felsőlégkörbe, hogy átlagosan 0,5-0,7 Celsius fokkal csökkentette hosszú hónapokon keresztül a globális átlaghőmérsékletet. "Az izlandi kitörés nem hasonlítható össze a Pinatubóval, nem éri el azt a mértéket, hogy globális következményei legyenek" - hangsúlyozta Hans Olav Hygen, a norvég meteorológiai intézet klímakutatója.
2010.04.15. 22:27
 
 
Lengyel légikatasztrófa: újabb 34 áldozatot szállítottak haza Moszkvából
Csütörtök délután fél ötkor leszállt a varsói Okecie repülőtéren az a Boeing C-17-es repülőgép, amely Moszkvából szállította haza a Szmolenszk mellett bekövetkezett repülőszerencsétlenség újabb 34 áldozatát. A gépet katonai díszpompával fogadták az ügyvezető államfő, Bronislaw Komorowski és több más vezető államférfi jelenlétében. A koporsókat a repülőtérről a varsói Torwar sportközpontba szállították, ahol az előző nap Varsóba vitt 30 áldozatot is búcsúztatták. Csütörtökön különgépen szállították Varsóba a lengyel emigrációban működő utolsó elnök, Ryszard Kaczorowski földi maradványait.
2010.04.15. 22:15
 
 
Izlandban lakosok százait evakuálják
Legalább 800 embert evakuálnak az izlandi Eyjafjallajokull vulkán kitörése miatt a környező falvakból - közölte csütörtök este a polgári védelem. A francia meteorológiai szolgálat szerint az első vulkáni porfelhő este 8 óra tájban elérte Franciaország északi részét és várhatóan reggel két órára éri el a párizsi régiót és Luxemburgot. Péntek délutánig meghosszabbították a brit légtér zárlatát. A brit országos légi irányítási központ (NATS) csütörtök este közölte: a brit légtérzárlat feloldására "legkorábban" helyi idő szerint pénteken 13 órakor lehet számítani. A hamufelhő már a transzatlanti járatokat is érinti.
2010.04.15. 22:15
 
 
Jogerősek az első forduló eredményei
Jogerőssé váltak a múlt vasárnapi országgyűlési képviselőválasztás első fordulójának eredményei, minden jogorvoslati eljárás lezárult csütörtök estére. Az egyéni választókerületi, valamint a területi választókerületi eredményeket hétfő 16 óráig kellett megállapítaniuk az illetékes választási bizottságoknak. A területi választási bizottságok eredményt megállapító határozata ellen nem érkezett jogorvoslati kérelem, csak az egyéni választókerületi eredmények ellen. Ezek ellen kedd 16 óráig lehetett jogorvoslatot kérni, amelyeket szerda 16 óráig kellett elbírálni. Ezen döntések ellen ugyancsak egynapos határidővel, csütörtök 16 óráig lehetett jogorvoslati kérelmet beadni.
2010.04.15. 21:15
 
 
Kommunikációs és szervezési eszközökkel is gyorsítaná a szavazást az OVI
Rendeletmódosítás mellett kommunikációs és szervezési eszközökkel is próbálja gyorsítani az igazolással szavazást az országgyűlési képviselők választásának második fordulójában az Országos Választási Iroda (OVI). Virág Rudolf, az OVI vezetője a részletekről csütörtökön tájékoztatta az Országos Választási Bizottságot (OVB). Az OVI - más intézkedések mellett - kezdeményezte a vonatkozó önkormányzati miniszteri rendelet módosítását úgy, hogy az igazolással szavazók adatait nem kézzel vezetnék fel a névjegyzékbe, hanem már szerepelnének egy előre kinyomtatott listán. Ezen a szavazatszámláló bizottság jelzéssel látná el, hogy mely választópolgárokat vette névjegyzékbe.
2010.04.15. 19:15
 
 
Lemondott a megbuktatott kirgiz elnök
Aláírta lemondólevelét Kurmanbek Bakijev, a múlt héten megbuktatott kirgiz elnök - közölte csütörtökön az átmeneti kormány egyik nevének elhallgatását kérő minisztere. Bakijev csütörtökön Biskekből Kazahsztánba utazott. Az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ), amelynek soros elnöke Kazahsztán, közleményben jelentette be, hogy a múlt szerdán megbuktatott elnök Kazahsztán, Oroszország, az Egyesült Államok, valamint az EBESZ, az ENSZ és az Európai Unió erőfeszítéseinek köszönhetően utazott Kazahsztánba.
2010.04.15. 19:00
 
 
22 ferihegyi járatot töröltek az izlandi vulkánkitörés miatt
Az izlandi vulkánkitörés miatt csütörtökön 22 ferihegyi járatot töröltek, a gépek pénteki közlekedéséről még nincs információja a Budapest Airportnak - mondta el Szilágyi Károly, a BA szóvivője. Ferihegyről a skandináv országokba, illetve brit, német és francia célállomásokra közlekedő járatokat töröltek. A magyar utasok időben tájékozódtak a gépek törléséről, a külföldi turisták azonban gyakran csak Ferihegyen szembesülnek a helyzettel, de viszonylagos türelemmel fogadják a rendkívüli körülmény miatti járattörléseket. A légitársaságok átfoglalják az utasok jegyeit, vagy szállást biztosítanak a Budapesten rekedteknek - tette hozzá a szóvivő.
2010.04.15. 18:15
 
 
Birkózó Eb, 59 kg: Sastin Marianna bronzérmes lett
Sastin Marianna bronzérmet szerzett az 59 kg-os kategóriában a bakui birkózó Európa-bajnokság csütörtöki versenynapján. A tavalyi világbajnokságon is harmadik magyar sportoló a bronzmeccsen három menetben győzte le az orosz Natalija Szmirnovát. Sastin - a viadal honlapja alapján - az első két percet 1-0-ra elbukta, a folytatás azonban jobban sikerült neki: a második menetet 4-0-ra, míg a harmadikat 3-0-ra megnyerte, így megszerezte a magyar csapat első érmét a bakui kontinensviadalon.
2010.04.15. 18:00
 
 
A BKV és a szakszervezetek megegyeztek a bérfejlesztés egyik részéről
Megegyeztek a BKV és az érdekképviseletek a bérfejlesztés egyik részéről csütörtökön; a 160 ezer forint alatti keresőknek a cég nettó 5,1 százalék bérfejlesztést ajánlott, amit a szakszervezetek elfogadtak. A BKV az Országos Érdekegyeztető Tanács (OÉT) ajánlását figyelembe véve alakította ki a béremelési javaslatát. A megemelt béreket már a jövő héten, hóközi kifizetéssel folyósítják. Gulyás Attila, a Városi Tömegközlekedési Dolgozók Szakszervezeti Szövetségének (VTDSZSZ) elnöke a tárgyalásokat követően az MTI-nek azt mondta: a BKV ajánlatával teljesült a VTDSZSZ bérigénye, de a teljes állományra vetítve is van bérfejlesztési követelésük.
2010.04.15. 17:30
 
 
Az IMF hétfőn kezdi meg a tárgyalásokat a görög kormánnyal
A Nemzetközi Valutaalap (IMF) vezérigazgatója delegációt küld Athénba, hogy tárgyalásokat kezdjenek a görög kormány képviselőivel egy lehetséges, többéves IMF-hitelprogramról. "A görög hatóságok kérésére beleegyeztem, hogy egy IMF-csapatot küldjek Athénba, amely a jövő hétfőn kezdi meg a tárgyalásokat a görög hatóságokkal" - jelentette be Washingtonban Dominique Strauss-Kahn, az IMF vezérigazgatója. Strauss-Kahn szerint a görögországi tárgyalások összhangban állnak az Európai Unió közös fellépésről szóló ajánlatával. Elmondta: a finanszírozás módja és a hitel nagysága az athéni eszmecsere függvénye.
2010.04.15. 16:30
 
 
Megbénult Észak- és Nyugat-Európa légi közlekedése
Teljesen leállt a légi forgalom csütörtökön Nagy-Britanniában, mivel egy izlandi tűzhányó kitörése miatt vulkáni hamu sodródott az ország fölé, veszélyeztetve a repülőgépek biztonságos működését. Több más észak- és nyugat-európai országban repülési korlátozásokat rendeltek el. A brit országos légi irányítási központ utasítása alapján helyi idő szerint péntek reggel 6 óráig egyetlen légi járat sem léphet be a brit légtérbe, és egyetlen repülőgép sem szállhat fel brit repülőterekről. A Malév is törölte nyolc esti járatát; nem indulnak el a csütörtök esti amszterdami, dublini, göteborgi gépek, illetve a Helsinkibe, Koppenhágába, Stockholmba közlekedők, valamint a késő délutáni-esti londoniak.
2010.04.15. 16:30
 
 
Cozma-ügy: vádat emelt az ügyészség
Vádat emelt az ügyészség a Marian Cozma és társai ellen elkövetett emberölés, valamint más bűncselekmények miatt csütörtökön a gyanúsítottakkal szemben - jelentette be Fejes Péter megyei főügyész Veszprémben. Közlése szerint az ügyészség az emberölés bűntettétől elkülönítette a csoportosan elkövetett és a köznyugalmat súlyosan megzavaró, nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntettét. Az emberölés ügyében hét embert vádolnak, s abban a megyei főügyészség emelt vádat a megyei bíróságnál, a csoportosan elkövetett garázdaság miatt pedig a veszprémi városi ügyészség tette meg a vádemelést a veszprémi városi bíróságnál. A bűnügynek összesen 27 gyanúsítottja van.
2010.04.15. 15:15
 
 
Premier League: négy jelölt az Év játékosa díjra
Az angol Profi Labdarúgók Szövetsége (PFA) csütörtökön nyilvánosságra hozta négy jelöltjét az Év játékosa díjra, közülük a legnagyobb esélyes Wayne Rooney, a Manchester United válogatott csatára. A Vörös Ördögök gólgyárosa mellett Didier Drogba, a Chelsea elefántcsontparti támadója, Cesc Fabregas, az Arsenal spanyol középpályása, illetve Carlos Tévez, a Manchester City argentin csatára lehet a győztes. Rooneyt és Fabregast egyúttal az Év legjobb fiatal játékosa címre is jelölték. Tavaly Ryan Giggs, az MU veterán szélsője nyerte a díjat.
2010.04.15. 14:45
 
 
F1, Kínai GP: Schumachernek még időre van szüksége
Saját bevallása szerint még mindig tanulóidőszakban van, és időre van szüksége Michael Schumachernek, a három év kihagyás után visszatért hétszeres Forma-1-es világbajnoknak. A Mercedes GP 41 éves német versenyzője csütörtökön, a hétvégi Kínai Nagydíj helyszínén megtartott sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, eltart egy darabig, mire felveszi a ritmust a jelenlegi legjobbakkal. "Természetesen boldogabb lennék, ha jobb eredményeket értem volna el a szezon első három futamán, de tudom, hogy mit teszek, ezért nincs okom csalódottnak lenni" - mondta Schumacher.
2010.04.15. 14:15
 
 
Olmert hivatalosan is a fő gyanúsítottja egy ingatlanbotránynak
Ehud Olmert volt izraeli miniszterelnököt hivatalosan is egy nagy jeruzsálemi ingatlanbotrány fő gyanúsítottjának nyilvánították csütörtökön, miután egy jeruzsálemi bíróság feloldotta a nevét illető hírzárlatot - közölte a helyi média. Eddig a hírek csak úgy szólhattak, hogy a fő gyanúsított "egy magas rangú közéleti személyiség", akinek a nevét kezdőbetűivel adták meg. A 63 éves Olmertet azzal gyanúsítják, hogy 3,5 millió sékel (700 ezer euró) kenőpénzt kapott jeruzsálemi polgármestersége (1993-2003) idején - közölték a tájékoztatási eszközök, amelyek szerint rövidesen kihallgatja őt a rendőrség.
2010.04.15. 14:15
 
 
Fidesz: amíg nem születik megállapodás, marad a kilakoltatási moratórium
A Fidesz szóvivőjének közlése szerint amíg nem születik megállapodás a bajbajutott hitelfelvevők helyzetének rendezésére, addig a következő kormány fenn fogja tartani a kilakoltatási moratóriumot. Szijjártó Péter kifejtette: a kérdés sürgős megoldást igényel, mert családokat nem lehet az utcára tenni. Mint írta, a probléma gyökerét ez esetben is a munkanélküliség drámaian magas szintje jelenti; ezért a nemzeti ügyek kormányának egyik legfontosabb célkitűzése a munkahelyek megvédése és új munkahelyek létrehozása lesz. Szerdától léptek hatályba az új árverezési szabályok.
2010.04.15. 14:00
 
 
A Fidesz-kormány új megállapodásra törekszik az IMF-fel és az EU-val
A Fidesz kormány új pénzügyi megállapodásra, vagy a már meglévő kiterjesztésére törekszik a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) és az Európai Unióval - jelentette ki Martonyi János, a külügyminiszteri poszt várományosa, a Reuters hírügynökségnek adott nyilatkozatában. Mint elmondta, az új megállapodásnak figyelembe kell vennie a Fidesz gazdaságélénkítő céljait. "Tartanunk kell magunkat az alapvető szabályokhoz és körülményekhez, de természetesen ésszerűen kell tárgyalnunk, és figyelmet kell fordítanunk a növekedés beindítására, a lehetséges gazdaságösztönzésre, amelyre végső soron szükségünk van, és egyidejűleg megfelelő figyelmet kell fordítanunk a reformokra" - idézte a hírügynökség Martonyit.
2010.04.15. 13:45
 
 
Az MSZP panaszt tesz a Legfőbb Ügyészségen a Kubatov-ügy miatt
Az MSZP panaszt tesz a Legfőbb Ügyészség Kiemelt Ügyek Főosztályánál a Kubatov-hangfelvétel miatt tett feljelentéseik elutasítása miatt és azt kéri, hogy a Legfőbb Ügyészség utasítsa a Központi Nyomozó Főügyészséget, hogy folytasson le eljárást az ügyben. Az ügyészség szerdán közölte, hogy elutasította a Kubatov-videóval kapcsolatos MSZP-s feljelentéseket, amelyeknél nem azt vizsgálták, hogy ki van a felvételen, hanem hogy a feljelentésekben foglaltak alapján megállapítható-e bűncselekmény. Budai Bernadett, az MSZP szóvivője úgy értékelte: a Központi Nyomozó Főügyészség nem volt abban a helyzetben, hogy kétséget kizáróan minősíthesse büntetőjogi szempontból a kifogásolt cselekményt.
2010.04.15. 13:45
 
 
Fidesz: bűnszervezetben talicskázták ki a pénzt a BKV-ból
A Fidesz szerint kiderült, hogy bűnszervezetben történt a közpénzek kitalicskázása a BKV-ból az MSZP-SZDSZ-es városvezetés és az általuk delegált igazgatótanácsi tagok utasításai szerint. Papcsák Ferenc, a Fidesz fővárosi képviselője azt mondta: minél nagyobb felhatalmazást kap pártja a parlamenti választás második fordulójában, annál előbb tud majd rendet tenni a fővárosban. A politikus sajtótájékoztatóján mindezt azzal kapcsolatban mondta, hogy bűnszervezetben való részvétellel egészítette ki Antal Attila, a BKV korábbi vezérigazgatója, Zelenák Tibor volt főosztályvezető és Mesterházy Ernő, Demszky Gábor főpolgármester tanácsadója gyanúsítását a rendőrség.
2010.04.15. 13:45
 
 
A főbíró szerint tarthatatlan a bíróságok idei költségvetése
Baka András szerint bírósági rendszer alulfinanszírozott, az idei 64,9 milliárd forintos költségvetés valószínűleg nem lesz tartható. A Legfelsőbb Bíróság és az Országos Igazságszolgáltatási Tanács elnöke a hajdú-bihari összbírói értekezletet követő csütörtöki, debreceni sajtótájékoztatón azt mondta: a szervezet költségvetése 2009-hez képest 2 milliárd forinttal csökkent, de az inflációt tekintve ennek csaknem kétszerese hiányzik a büdzséből.
2010.04.15. 13:45
 
 
VPOP: teljesen elektronizálták a kiviteli vámeljárást
Idén az első negyedévben már teljesen megvalósult az elektronikus kiviteli vámkezelés, így a lezajlott 132.000 eljárásnál teljesen megszűnt a papír alapú forgalom - közölte a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnoksága. Magyarországon a kiviteli vámeljárások terén tavaly elektronizálták a kiviteli vámkezelést. Tavaly az export-vámkezelések mintegy 88%-át végezték elektronikusan, ez közel 420.000 vámkezelést jelentett. A VPOP közlése szerint a behozatali vámeljárások elektronizálása is növekvő tendenciát mutat. 2009-ben még 45%-a volt az import-vámeljárásoknak elektronikus, 2010 első negyedévében pedig már közel 60.000 esetben, 71 százalékban végzett a vámhatóság import-vámkezeléseket elektronikusan.
2010.04.15. 12:00
 
 
Kate Winslet a libák és kacsák védelmében kampányol
Kate Winslet a PETA állatvédő szervezet kampányához csatlakozva videofilmen szólított fel a hízott liba- és kacsamáj fogyasztásának bojkottjára. "Csatlakozzanak hozzánk, és segítsenek a kacsákon és libákon azzal, hogy megfogadják, nem esznek többé hízott kacsa- és libamájat" - kérte az Oscar-díjas színésznő az állatokkal való etikus bánásmódért küzdő szervezet (PETA) számára készített videofelvételen. Winslet előtt olyan sztárok emelték fel a hangjukat ebben az ügyben, mint Roger Moore vagy John Gielgud, de a dailylatestnews.com szerint Károly herceg, a brit trónörökös is letiltotta a királyi menüről ezt az ínyenc fogást.
2010.04.15. 12:00
 
 
A depressziós felnőttek többet dohányoznak
A depresszióban szenvedő felnőttek kétszer nagyobb valószínűséggel dohányoznak és többet is, mint a nem depressziós emberek - mutatta ki egy szerdán közzétett amerikai tanulmány. A húsz év fölötti, depresszióval küzdő emberek 43 százaléka cigarettázik, míg a nem depressziós felnőtteknek 22 százaléka, derült ki az Egyesült Államok országos egészségügyi statisztikai rendszeréből származó adatok felhasználásával készült elemzésből. A most ismertetett jelentést Laura Pratt és Debra Brody, a központ szakértői készítették.
2010.04.15. 11:30
 
 
KDNP: nem Salamon indítványozta a választási törvény módosítását
Nem a kereszténydemokrata Salamon László, hanem az akkori önkormányzati és területi miniszter Bajnai Gordon terjesztette be azt a jogszabály-módosítást, amely vasárnap káoszt okozott a voksolásnál egyes szavazókörökben - mondta Halász Zsuzsa, a Kereszténydemokrata Néppárt szóvivője. A választási eljárásról szóló törvény 2007-es módosítását önkormányzati és területi miniszterként Bajnai Gordon neve fémjelezte - közölte a szóvivő, hozzátéve: a módosításról szóló egyeztetésen részt vett az Országos Választási Iroda (OVI) akkori vezetője, Rytkó Emília is.
2010.04.15. 11:30
 
 
Katie Price: Nem tudok róla, hogy terhes lennék!
Pletykák szerint a nagymellű glamour lány gyereket vár, de ketrec harcos férje hallani se akar róla.
2010.04.15. 11:09
 
 
Charlize Theron fitt és szexi
Az Olasz meló sztárja nincs megelégedve testével, ezért intenzíven edz és készül a bikini szezonra.
2010.04.15. 10:49
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790[1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista