2020. július 12., vasárnap - Izabella
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
Jobban van a kórházban ápolt 102 éves Oscar Niemeyer
Jobban van az április 25-e óta kórházban ápolt Oscar Niemeyer, a 102 éves világhírű brazil építész várhatóan két hét múlva hagyhatja el a kórházat. Az örökifjú tervező urológiai fertőzés miatt került kórházba, egészségi állapota azt sem tette lehetővé, hogy megjelenjen a túlnyomó részt általa megálmodott Brazíliaváros fennállásának ötvenéves évfordulójára rendezett ünnepségeken. Az építész "jól reagál a kezelésre, várhatóan 15 nap múlva elhagyhatja a kórházat" - számolt be Oscar Niemeyer kezelőorvosa. A hírek szerint az idős férfi teljesen eszméletén van, beszél és jó az étvágya. Kezelése során intravénás antibiotikumokat kap.
2010.05.02. 17:45
 
 
Eljegyzésgyanús gyűrű Vilmos herceg kedvesének kezén
"Gyanús" gyűrűt vélt felfedezni Vilmos brit trónörökös kedvesének kezén egy brit menyasszonyügyi szakfolyóirat, bár a dolog - legalábbis egyelőre - vaklármának tűnik. A bombát a Brides (Menyasszonyok) című magazin robbantotta, miután twitteres oldalán beszámolt róla, hogy kémei "megaméretű hatalmas eljegyzési gyűrűvel" az ujján látták Kate Middletont az egyik legelőkelőbb londoni városrész, a Sloane Square exkluzív fodrász- és szépségszalonjában. Udvari megfigyelők is úgy vélik, hogy a herceg most már "inkább előbb, semmint utóbb" megkéri kedvese kezét, a hivatalos bejelentés akár már a csütörtökön esedékes brit parlamenti választások után elhangozhat.
2010.05.02. 17:30
 
 
Megakatasztrófa alakulhat ki a Mexikói-öbölben
Az Exxon Valdez tankhajó 1989-es baleseténél is súlyosabb olajkatasztrófa van kialakulóban a Mexikói-öbölben - idézett szakértőket vasárnapi tudósításában a CBS News hírcsatorna. Az Exxon Valdezből 11 millió gallon olaj ömlött a tengerbe Alaszka partjainál. A Mexikói-öbölben a British Petroleum által működtetett olajplatform április 22-i elsüllyedése óta nem sikerült megfékezni a szivárgást, a nyersolaj továbbra is akadálytalanul ömlik a tengerbe, becslések szerint naponta 210 ezer gallon (795 ezer liter). Vasárnapig 2 millió gallon olaj ömölhetett a vízbe.
2010.05.02. 17:30
 
 
MÁV: nincs technikai akadálya a szárnyvonalak újranyitásának
A MÁV az elmúlt hónapokban mindent megtett, hogy megőrizze a vasúti pálya és a műszaki berendezések állapotát azon a 29 szárnyvonalon, ahol tavaly óta szünetel a személyszállítás - mondta Sigulinszki Tibor, a vasúttársaság szóvivője vasárnap az MTI-nek. Szavai szerint így nincs technikai akadálya annak, hogy egy esetleges kormányzati döntés után ezeken a vonalakon ismét személyvonatok közlekedjenek. Sigulinszki Tibor elmondta, hogy az említett szárnyvonalak egy részén zavartalan a teherforgalom. Hozzátette: legutóbbi információi szerint mind a 29 szárnyvonalon használható a vasúti pálya, mivel a MÁV eleget tett feladatának, és fenntartotta azt az állapotukat, amelyben a személyszállítás leállításakor voltak.
2010.05.02. 17:15
 
 
Két nap alatt 23 ezer látogatója volt a magyar pavilonnak Sanghajban
Átlagosan napi 12 ezres forgalomra számítanak a sanghaji világkiállítás magyar szekciójának vezetői, így nem okozott meglepetést az első két nap 23 ezres "látogatói mérlege" a magyar pavilonban, ahol a Gömböc feltalálóival is találkozott az MTI tudósítója. A kínai hoszteszek kitartóan magyaráznak az egész nap érkező vendégseregnek, és igyekeznek a bonyolult lényeget egyszerűen világossá tenni. Aki épp nem fényképez, annak lehetősége van arra, hogy az üvegborítású fapulton kialakított gömböcsimogatóban kipróbálja az alumíniumból, vagy plexiből készült 22, illetve 5 kilós darabokat.
2010.05.02. 17:15
 
 
München ünnepel, Berlin gyászol
Ezrek ünnepelték vasárnap Münchenben a Bayern München 22. bajnoki címét, miközben a berlini szurkolók Dárdai Pál csapatát a Hertha BSC-t siratták. Az időközben futballtartománnyá vált német fővárosnak - szívében a híres Olimpiai Stadionban - 13 év óta először nem lesz első ligás csapata. Noha a Bundesliga tavaszi szezonjából egy forduló még hátra van, a bajnoki cím sorsa, illetve az első számú kieső már eldőlt. Szakértők szerint Louis van Gaal csapata teljesen megérdemelten nyerte a bajor klub történetének újabb - ezúttal már a 22. - bajnokságát, míg ugyanezek a szakértők vélekedtek úgy, hogy a Friedhelm Funkel vezette berlini kék-fehérek nem érdemelték meg a bennmaradást.
2010.05.02. 16:45
 
 
Sólyom László újraválasztását szorgalmazzák értelmiségiek
Sólyom László újraválasztását szorgalmazza 11 értelmiségi, akik hétfőn felhívással fordulnak majd az új Országgyűléshez. Az MTI-nek vasárnap megküldött, a sajtótájékoztatóra szóló meghívó aláírói között van Karátson Gábor író, Kopp Mária egyetemi tanár, Lányi András író, Majtényi László volt ombudsman, Makovecz Imre építész, Mellár Tamás, a KSH volt elnöke, Schneller István, Budapest volt főépítésze, Szabó Gellért, a Magyar Faluszövetség elnöke, Tölgyessy Péter politológus, Vida Gábor akadémikus és Zlinszky János volt alkotmánybíró.
2010.05.02. 16:15
 
 
Fontos nyomokat találtak a pokolgépet rejtő New York-i autóban
Az amerikai belbiztonsági miniszter szerint a hatóságoknak sikerült fontos nyomokat rögzíteniük a New York-i Times Square-en talált, pokolgépet rejtő terepjáróban. Janet Napolitano az NBC tv-n arról beszélt, hogy ujjlenyomatot is találtak a járműben egyéb fontos bizonyítékok mellett. A hatóságok "terrorista merénylet lehetőségeként" kezelik az eseményt. Mint elmondta, még túl korai a felelősök kilétéről beszélni és azt nem említette, hogy amerikaiak vagy külföldiek állhatnak a kísérlet mögött.
2010.05.02. 16:15
 
 
Demszky: az ingyenebédet is fizetnie kell valakinek
Demszky Gábor (SZDSZ) főpolgármester szerint furcsa, hogy az a Horváth Csaba (MSZP) beszél a BKV ingyenességről, aki néhány hónapja kormánybiztosként még az inflációkövető tarifákról írt alá szerződést a fővárossal. "Ingyenebéd természetesen nincs, mindig ki kell mondani, hogy ki fizet azok helyett, akiknek díjmentes egy szolgáltatás" - mondta a városvezető az MTI-nek vasárnap, arra utalva, hogy a szocialista politikus pártja majálisán szombaton azt mondta, 2013-ig díjmentessé tennék a közösségi közlekedést Budapesten.
2010.05.02. 15:45
 
 
Francia és német bankokat érint leginkább a görög válság
Francia és német bankoknak tartozik a legtöbb pénzzel Görögország a Nemzetközi Fizetések Bankjának (BIS) vasárnap ismertetett adatai szerint. Francia bankoknak 75 milliárd dollárral, német pénzintézeteknek 45 milliárd dollárral tartozik az ország. Osztrák bankok 4 milliárd euróval, svájciak 3,6 milliárd dollárral "ragadtak bent". A BIS elemzése rámutat, hogy Görögország mellett most már Portugáliában, Spanyolországban és Írországban is kezdenek akuttá válni a pénzügyi problémák, ami azt jelenti, hogy a külföldi bankok még nagyobb nyomás alá kerülnek.
2010.05.02. 15:45
 
 
Továbbra sem látszik biztos győztes a brit választások előtt
Az elmúlt hetekhez hasonlóan a vasárnap közölt legfrissebb közvélemény-kutatások sem valószínűsítenek egyértelmű győztest a csütörtökön esedékes brit parlamenti választásokra. A The Sunday Times megbízásából elvégzett felmérés a tizenhárom éve ellenzékben politizáló Konzervatív Pártnak 35, az eddigi örök harmadik Liberális Demokratáknak 28, a kormányzó Munkáspártnak 27 százalékos támogatottságot jelzett. A The Sunday Telegraph által közölt adatsor szerint a toryk 36, a Labour 29, a liberálisok 27 százalékra számíthatnak.
2010.05.02. 15:30
 
 
Lehetséges új nyom a három éve eltűnt Madeleine ügyében
Elképzelhető, hogy új nyomot találtak, ezért az éppen három éve eltűnt kislányuk, Madeleine keresésének folytatását kérik a rendőrségtől a McCann szülők Nagy Britanniában. A 2007. május 3-án Portugáliában eltűnt kislány szülei szerint magánnyomozójuk új információkkal szolgált, amelyeknek végére kell járni, és más területek is vannak, ahol fontos nyomok lehetnek. Gerry McCann az évforduló közeledtével keserűen jegyezte meg, hogy sem a brit, sem pedig a portugál rendőrség nem nyomoz már kislánya ügyében. "Kérdés, hogy megtettek-e mindent, ami lehetséges. A válasz nem" - fogalmazott a férfi. "Be kell látnunk, nincsenek olyan erőink mint a rendőrségnek, hogy kövessük a nyomokat" - tette hozzá.
2010.05.02. 15:30
 
 
Beindult a nagyüzem Sanghajban
Kínaiak százezrei választották hétvégi programjuknak a sanghaji világkiállítást, ahol egyre többeknek válik világossá, hogy valószínűleg sosem látják belülről a legnépszerűbb pavilont, a kínait, de ettől függetlenül rendületlenül, fegyelmezetten és kitartóan állják mindenütt a sort, élvezik a programokat, vásárolnak és ismerkednek a világgal. Az első napon alig volt 210 ezer látogatója a világkiállításnak, de vasárnap - a 30 fokos meleg ellenére - már nagyjából 390 ezren érkeztek. Délelőtt 10 órakor az egyik kapunál még 25 ezer ember várt bebocsátásra, délre viszont majd minden kapunál eltűntek a sorok.
2010.05.02. 14:45
 
 
Halle Berry kapcsolata véget ért gyereke apjával
Hivatalosan is megerősítette a különválásukról szóló híreket Halle Berry színésznő élettársa és kislányának apja, Gabriel Aubry. Az ismert férfimodell közleményben tudatta, hogy útjaik különváltak a 43 éves Oscar-díjas színésznővel. "Sajnálattal tudatom, hogy Halle és én úgy döntöttünk, különválunk" - fogalmazott a 34 éves Aubry. A férfi megerősítette: a jövőben is csak szeretettel és tisztelettel lesznek egymás iránt. "Ő az egyik legfontosabb és legszeretettebb ember az életemben, és mindig is az marad" - írta.
2010.05.02. 14:30
 
 
Női kézilabda NB I: előny a kiütéses győzelmet arató Győrnél
A Győr simán, 35-21-re legyőzte a vendég Debrecent a női kézilabda NB I döntőjének első, vasárnapi mérkőzésén, és ha jövő szombaton a hajdúsági csapat otthonában is diadalmaskodni tud, akkor megvédi címét. A DVSC csak az első negyedórában tudta megszorítani esélyesebb ellenfelét, utána már egyértelműen az ETO akarata érvényesült. Női NBI, Arany Ászok rájátszás, döntő, 1. mérkőzés: Győri Audi ETO KC - DVSC-Korvex 35-21 (16-9). Az egyik fél második győzelméig tartó párharc állása: 1- 0 a Győr javára. A következő mérkőzést szombaton rendezik Debrecenben. Az esetleges harmadik meccset május 15-én tartják ugyancsak Győrben.
2010.05.02. 14:30
 
 
Gyorsaságimotoros-vb, Spanyol Nagydíj: Talmácsi 9.
Talmácsi Gábor a kilencedik helyen végzett vasárnap a Moto2-esek között, a gyorsaságimotoros-világbajnokság második futamán, a Spanyol Nagydíjon. A viadalt a hazai közönség előtt szereplő Toni Elias nyerte, a japán Tomizava Soja lett a második és a svájci Thomas Lüthi végzett a harmadik helyen. Talmácsi remekül kapta el a rajtot, feljött a 4. helyre, sőt egy rövid ideig a 3. volt, ám egy tömeges bukás miatt meg kellett ismételni a startot. A második indításnál a magyar versenyző megtartotta a 7. pozícióját, és bár megpróbált felzárkózni az élbolyhoz, ez nem sikerült.
2010.05.02. 14:00
 
 
Bono Afrikáról tárgyalt Barack Obamával
Az amerikai vezetés afrikai fejlesztési terveiről folytatott megbeszélést Bono és Barack Obama a washingtoni Fehér Házban. Obama az ovális irodában fogadta az ír zenészt, a tárgyaláson az amerikai elnök nemzetbiztonsági tanácsadói közül többen is részt vettek. A U2 zenekar aktivistaként is elismert énekese arról folytatott eszmecserét a politikusokkal, hogy miként lehetne hatékonyabbá tenni az Egyesült Államok külföldre irányuló segélyeit. Emellett szóba került a az innováció és a technika lehetőségeinek jobb kihasználása, amely az elmaradott térségek gazdasági növekedésének előmozdítását szolgálná.
2010.05.02. 14:00
 
 
Pénteken találkozik a palesztin elnök és az amerikai különmegbízott
Mahmúd Abbász palesztin elnök pénteken találkozik George Mitchellel, az amerikai közel-keleti különmegbízottal - jelentette be vasárnap Száeb Erekát palesztin főtárgyaló. Mitchell az izraeli-palesztin béketárgyalások felújítására irányuló erőfeszítések keretében találkozik a palesztin elnökkel. A tárgyalások a 2008 végén lezajlott gázai háború óta szünetelnek. A felek ez idő szerint közvetett tárgyalásokra készülnek, amelyek során közvetlenül mindegyikük csak az amerikai féllel találkozik. A cél végső soron az, hogy az izraeliek és a palesztinok közvetlen tárgyalásokat folytassanak egymással.
2010.05.02. 14:00
 
 
Urbitális majális: több ezren kíváncsiak a 4-es metró épülő állomásaira
Több ezren kíváncsiak a 4-es metró két épülő állomására, az előzetes regisztráció során szinte minden hely betelt, de azokat is körbevezetik a Móricz Zsigmond körtéri és Baross téri állomásokon, akik jelentkezés nélkül érkeznek a helyszínekre. Jelenleg a Móricz Zsigmond körtéri állomás építése tart legelőrébb, itt már a belső beépítők dolgoznak. Az állomás szerkezete teljesen készen van és a vágányépítést is megkezdték az állomás közelében. Az érdeklődők az MTI tudósítójának tapasztalatai szerint nagyon pozitívan fogadták, hogy az állomás építése már ennyire előrehaladott. A legtöbben azonban azt kérdezik, mikorra lesz kész a 4-es metró.
2010.05.02. 13:45
 
 
Mintegy 20 sebesült és több száz őrizetbe vétel Németországban
Mintegy 20 sebesült és több mint 300 őrizetbe vétel a május 1-jei németországi megmozdulások nem hivatalos mérlege. A neonáci Német Nemzeti-demokrata Párt (NPD) szervezésében szélsőjobboldali tüntetők az ország több városában felvonulásokkal igyekeztek megakadályozni a május 1-jei rendezvényeket, a politikai pártok, különböző társadalmi szervezetek, továbbá baloldali csoportok pedig ellentüntetésekkel akadályozták meg ezt. Elsősorban Berlinben és Hamburgban súlyos összecsapások zajlottak le szélsőjobboldali és szélsőbaloldali tüntetők között, és az összetűzések vasárnap hajnalig tartottak. A sebesültek között több rendőr is van, egyikük állapota életveszélyes.
2010.05.02. 13:00
 
 
Kingstonban villogott Usain Bolt
Minden idők negyedik legjobb eredményével nyerte a 200 métert a Kingstonban rendezett nagyszabású nemzetközi atlétikai versenyen Usain Bolt, a világ leggyorsabb embere. A jamaicai csillag 19.56 mp-cel, különösebb megerőltetés nélkül győzött. "Elsősorban arra voltam kíváncsi, milyen formában vagyok" - mondta a háromszoros olimpiai és világbajnok 23 éves sprinter, aki 0.37 mp-cel maradt el a tavalyi berlini vb-n elért világcsúcsától. Eredmények, győztesek: férfiak: 100 m: Carter, 200 m: Bolt 19.56 mp, 400 m: Gay 45.05 mp, 800 m: Robinson 1:47.57 p, 1500 m: Kithii 3:40.30 p, 110 m gát: Thomas 13.33 mp, 400 m gát: Clement 48.55 mp, súly: Cantwell 21,50 m.
2010.05.02. 12:45
 
 
Londoni elemzők szerint csak a kezdet vége a görög pénzügyi segély
Csupán "a kezdet végének" minősítik londoni elemzők Görögország pénzügyi kisegítését, hangsúlyozva, hogy az egyszeri csomag korántsem hosszú távú megoldás, és az euróövezet többi gyenge költségvetési és adóssághelyzetű tagállama is még bajba kerülhet. A Lombard Street Research nevű vezető londoni gazdaságelemző cég értékelése szerint bizonyos, hogy Görögországnak 2011-ben és 2012-ben még több pénzre lesz szüksége. A további segítségnyújtást azonban "kétségtelenül" újabb elhúzódó tárgyalások előzik majd meg, amelyeket erősödő piaci kilengések kísérnek.
2010.05.02. 12:45
 
 
Pokolgépet találtak a New York-i Times Square-en
Pokolgépet találtak rendőrök szombat este a New York-i Times Square környékén egy parkoló gépkocsiban, a hatóságok lezárták és kiürítették a környéket. A New York-i rendőrség szerint egy rendőr felfigyelt arra, hogy füst jön ki egy parkoló terepjáróból. Egyes hírek szerint a jármű meggyulladt, és szemtanúk állítólag látták, amint egy ember sietve hagyja el az égő Nissan Pathfindert. A helyszínre érkező tűzszerészek propángázos tartályokat, állítólag benzines kannát és ismeretlen eredetű port, illetve időzítő berendezést is találtak az autó hátsó ülésén. New York polgármestere szerint halálos támadást sikerült meghiúsítani.
2010.05.02. 12:45
 
 
Megnyitották a manhattani Times Square-t
Megnyitották a forgalom előtt a manhattani Times Square-t vasárnap, miután elszállították onnan azt a terepjárót, amelyben egy házi készítésű pokolgépet talált a rendőrség. A sötétzöld Nissan Pathfinderben propángáztartályokat és benzines kannákat találtak helyi idő szerint szombat este. A Times Square környékét több órára lezárták a hatóságok, a forgalmat elterelték. Miután a szakértők megbizonyosodtak róla, hogy a robbanószerkezet nem léphet működésbe, elszállították a járművet, és ezután ismét megindulhatott a forgalom a turisták körében népszerű negyedben.
2010.05.02. 12:45
 
 
Megállapodott Athén az IMF-fel és az EU-val
Megszületett a megállapodás Görögország, valamint a Nemzetközi Valutaalap (IMF) és az Európai Unió között a többéves pénzügyi támogatási csomagról - jelentette be vasárnap Athénban Jeórjiosz Papandreu görög miniszterelnök. A kormány rendkívüli ülésén, a televízióban élőben közvetített beszédében leszögezte: a tárgyalások a kormány azon erőfeszítéseinek részét képezték, hogy elkerüljék a csődhelyzetet. Hozzátette: a megállapodáshoz kapcsolódó szigorú takarékossági program a görög lakosságtól is nagy áldozatokat kíván. A kormányfő nem ismertette a megállapodás részleteit, de azt kiemelte, hogy mindeddig példátlan méretű nemzetközi támogatási nagyságrendről van szó.
2010.05.02. 12:15
 
 
Torinóba érkezett a pápa
Torinóba érkezett XVI. Benedek pápa, hogy a vasárnapot a katolikus vallás egyik legfontosabb ereklyéje, a torinói lepel tiszteletének szentelje. Az egyházfő misét mutat be, majd imádkozik a torinói székesegyházban őrzött kelme előtt, amelyen sokak szerint Krisztus testének lenyomata látható. A leplet a 2002-ben elvégzett restaurálás óta most állítják ki először, és eddig mintegy 1,5 millió ember tekintette meg. A katolikus egyháznak nincs hivatalos állásfoglalása arról, hogy a szövet, amely többek szerint a XIII. vagy a XIV. században keletkezett, valóban Jézus Krisztus halotti leple-e.
2010.05.02. 12:00
 
 
A JP Morgan emelte a nyersolaj idei árára vonatkozó becslését
A JP Morgan emelte a Brent és a WTI olajfajták idei átlagárára vonatkozó előrejelzését, elsősorban a feltörekvő országok, köztük Kína növekvő keresletére tekintettel. Az amerikai befektetési bank azzal számol, hogy az északi-tengeri Brent olajfajta hordónkénti átlagára 88,60 dollár lesz az idén az eddig várt 84,0 dollárral szemben. A nyugati féltekén irányadó WTI amerikai könnyűolajfajta hordónkénti átlagárára vonatkozó előrejelzését 84,0 dollárról 88,0 dollárra módosította. A JP Morgan szerint a negyedik negyedévben a Brent átlagára 95 dollár lesz, és ekkor valószínűleg többször megközelíti majd a hordónkénti 100 dollárt.
2010.05.02. 12:00
 
 
Egy ember még mindig őrizetben az FTC-UTE rendbontás miatt
Egy embert még mindig őrizetben tart a rendőrség a pénteki Ferencváros-Újpest bajnoki labdarúgó mérkőzés előtti és utáni rendbontás miatt - közölte a BRFK sajtóügyeletese. Kormos Endre vasárnap az MTI-nek elmondta, a férfit garázdaság miatt állították elő 22 társával együtt még péntek este, a többieket azonban már elengedték. Akikkel szemben eljárás indult, szabadlábon védekezhetnek - fűzte hozzá. Két emberrel szemben hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt intézkedtek; az ő ügyükben azonban az ügyészség folytatja le az eljárást.
2010.05.02. 11:30
 
 
Az ombudsman szerint hibás a kormány roma diplomásoknak szóló programja
Bírálja a kisebbségi ombudsman a kormány programját, amelyet roma diplomások foglalkoztatására dolgozott ki; Kállai Ernő szerint hibás volt a tervezés és a végrehajtás is. Kállai Ernő a kormányprogramot vizsgáló, az MTI birtokába került jelentésében több hiányosság mellett arra is rámutatott: a tervezett kétszáz helyett mindössze 46 fiatallal kötöttek szerződést március közepéig, ráadásul nem a célcsoporthoz tartozó álláskeresők is bekerültek a pályázók, majd a foglalkoztatottak körébe. Jelentésében az országgyűlési biztos ajánlásokat is megfogalmazott.
2010.05.02. 11:30
 
 
Bloomberg: halálos támadást sikerült meghiúsítani New Yorkban
Halálos támadást sikerült meghiúsítani New Yorkban éber járókelőknek és a biztonsági hatóságoknak köszönhetően - jelentette be Michael Bloomberg, New York polgármestere vasárnapi sajtótájékoztatóján. A robbanószerkezetet sikerült eltávolítani és hatástalanítani. Egyelőre nem tudni, hogy ki állhat a robbantási kísérlet mögött. New York állam kormányzója terrorcselekménynek nevezte a meghiúsított robbantási kísérletet. "Szerencsére nem esett baja senkinek, így a városi, az állami és a szövetségi hatóságok teljes figyelmüket annak szentelhetik, hogy felelősségre vonják ennek a terrorcselekménynek az elkövetőit" - állt David Paterson közleményében.
2010.05.02. 11:15
 
 
Az IMF szerint 10 év alatt kecmereg ki Görögország a válságból
A Nemzetközi Valutaalap (IMF) szerint Görögországnak tíz évre lesz szüksége ahhoz, hogy felülkerekedjen pénzügyi válságán. Erről a Der Spiegel című lap számol be hétfőn megjelenő számában, forrásmegjelölés nélkül. A német hetilap úgy tudja, az amerikai pénzügyminiszter nyomást gyakorolt a német kormányra azzal a céllal, hogy támogassa a válságba került Görögország megsegítését célzó nemzetközi erőfeszítéseket. A lap szerint Timothy Geithner a G7-ek múlt heti washingtoni ülésén a német ellenállás mielőbbi felhagyására szólított fel, amikor tárgyalt Jörg Asmussen német pénzügyminiszter-helyettessel.
2010.05.02. 11:15
 
 
Fájdalmat is csillapít a nevetés
Azok a társadalmak, amelyek tagjai elfelejtenek nevetni, elveszítik vitalitásukat és életerejüket - május első vasárnapján ünnepeljük a nevetés világnapját. Már Sigmund Freud is felismerte, hogy a nevetés az életrevalóság elengedhetetlen feltétele - aki nem nevet többé, az az élettől a halál felé fordul. Ezt tapasztalják a kórházakban és szanatóriumokban végzett munkájuk során a bohócdoktorok is. A nevetés ugyanis nemcsak boldoggá tesz, hanem a fájdalmat is csillapítja. Erre a meggyőződésre alapozza működését a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány, amelynek "orvosai" a vizitek alkalmával több ezer beteg gyermeket látogatnak meg a kórházak gyermekgyógyászati osztályain a világ több országában.
2010.05.02. 10:45
 
 
OTP: a magyar adósságpálya fenntartható, Görögország csapdában
Magyarország esetében az adósságpálya fenntarthatóvá vált az elmúlt évek során végrehajtott egyenlegjavító intézkedések következtében, míg Görögország adósságcsapdába került - állítja az OTP Bank elemzés főosztálya a két ország adóssághelyzetének összehasonlításáról készült elemzése. Az OTP Bank elemzői szerint Magyarország esetében az adósságpálya fenntarthatóvá vált, és amennyiben a kormányzat 2014-re teljesíteni kívánja a GDP arányos államháztartási hiányra előírt 3 százalékos maastrichti kritériumot - amihez alig 1 százalékpontos további egyenlegjavítás szükséges - a GDP arányos adósság 2020-ra 70 százalék közelébe csökkenhet.
2010.05.02. 10:15
 
 
Profi boksz: Mayweather továbbra is veretlen
Megőrizte veretlenségét Floyd Mayweather Jr.: az ex-világbajnok egyhangú pontozással verte meg ellenfelét, az ugyancsak amerikai Shane Mosleyt a Las Vegasban zajló szombat esti összecsapásban. Az MGM Grand Garden Arenában zajló ütközet során a 33 éves Mayweather nem adott esélyt a nála öt évvel idősebb, és a WBA (Boksz Világszövetség) váltósúlyú bajnoki övével büszkélkedő ellenfelének. A világ egyik legjobb védekező ökölvívója 11 menetet nyert a 12-ből, és ezzel tovább javított eddigi mérlegén: mind a 41 profi meccsét megnyerte, ráadásul 25-öt kiütéssel.
2010.05.02. 10:00
 
 
Újabb csúcsra emelkedik a benzin ára
Vége a "kegyelmi" állapotnak, piaci elemzők szerint a jövő héten újabb üzemanyag áremelés jön, és ekkor, ha bármilyen csekély mértékben is nő a benzin ára, új történelmi csúcsot ér el: a benzin átlagára jelenleg 337 forint, míg a gázolajé 313 forint. Két hét viszonylagos nyugalom után ezen a héten ugyanis az árakat befolyásoló események történtek, illetve néhány régebben kezdődött, középtávú változás is érzékelhető mértékűvé vált.
2010.05.02. 10:00
 
 
A tűzoltók védőszentjére emlékeznek országszerte
Látványos járműfelvonulásokkal, családi rendezvényekkel és elismerések átadásával emlékeznek az elkövetkező napokban Szent Flóriánra, a tűzoltók védőszentjére; az ünnepségsorozat központi rendezvényét vasárnap Pásztón tartják a kormány és a tűzoltó szakszervezetet, parancsnokságok vezetőivel. A Nógrád megyei városban a tűzoltóságot is felügyelő önkormányzati miniszter elismeréseket ad át a szolgálatteljesítés során kiemelkedőt nyújtó tűzoltóknak. Vasárnap Szentendrén is tűzoltónapot tartanak, ahol a családi rendezvények mellett a lánglovagok tánctudásukat és ügyességüket is összemérik egymással, illetve civilekkel.
2010.05.02. 10:00
 
 
Serena Williams Rómában tér vissza
A kétmillió dollár összdíjazású római salakpályás női tenisztornán tér vissza a versenyzéshez a világelső Serena Williams. Az amerikai teniszező az Australian Openen aratott január 30-i diadala óta térdsérülése miatt nem versenyzett. A viadalon, amelyen a főtábla mérkőzései vasárnap kezdődnek meg, csak egy magyar játékos szerepel: Arn Gréta a selejtezőből verekedte fel magát a 64-es főtáblára. Első ellenfele délután a szlovén Polona Hercog lesz.
2010.05.02. 09:45
 
 
Vérbeli Chelsea-szurkoló a Liverpool megbízott elnöke
Nem sok örömre volt okuk az idény során a Liverpool szurkolóinak, kellemetlen meglepetésből azonban maradt számukra a végére is, kiderült ugyanis, hogy a labdarúgóklub élére április közepén kinevezett Martin Broughton Chelsea-szurkoló. Az amerikai tulajdonosok, Tom Hicks és George Gillett bő két hete jelentették be, hogy eladó a 18-szoros angol bajnok és ötszörös európai kupagyőztes klub, egyúttal felkérték a Barclays Capitalt vevő felkutatásával, az eladási folyamat felügyeletével pedig Broughtont, a British Airways légitársaság vezetőjét bízták meg.
2010.05.02. 09:30
 
 
Nemzetközi összefogás kell az online-adat védelemhez
A magyar piacon is tevékenykedő Business Software Alliance (BSA) kutatása szerint az európai polgárok többsége nincs tisztában azzal, hol tárolják online adatait és kinek a felelőssége védelmezni azokat, a válaszadók szerint ugyanakkor az internetes biztonság fenntartása nemzetközi együttműködést igényel. A BSA kutatása szerint az európai polgárok ötödének fogalma sincs arról, vajon adatai fellelhetőek-e a "virtuális térben", az úgynevezett számítási felhőben (cloud computing), sőt 60 százalékuk még a számítási felhő fogalmáról sem hallott.
2010.05.02. 09:15
 
 
Késik a vidékfejlesztési beruházási előlegek igénylése
Várhatóan csak egy-másfél hónap múlva lehet előleget igényelni az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program (ÚMVP) vidékfejlesztési projektjeinek nyertes pályázataihoz, holott a korábbi elképzelések szerint május 1-jétől lehetett volna beadni az igényeket - közölte a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium (FVM) államtitkára. Gőgös Zoltán közölte: az unióban a támogatási előleg fizetéséről szóló elképzelést ugyanis nemcsak az agrárügyekben illetékes szakmai apparátusnak kell jóváhagynia, hanem a versenyjoggal foglalkozónak is. Az EU-ban ugyanis a szóban forgó támogatást újként kezelik, ezért szigorúbb az eljárás.
2010.05.02. 09:15
 
 
Az olasz nők hajlandók a fiúknak fizetni
Naponta 300 ezer olasz nő keres magának szépfiút interneten kényeztetésért, romantikáért vagy szexért. A szolgáltatás tarifái 100 és 1000 euró között mozognak - számolt be a Corriere Veneto című regionális napilap."Jóképű, jótestű húszéves fiúk " kínálták szolgáltatásaikat kizárólag hölgyeknek az észak-olasz Treviso utcáin osztogatott szórólapokon. A két egyetemista - az újságnak adott interjúban - elmondta: pár nap alatt félezer nő fordult meg honlapjukon. Kezdő gigolóként 50 eurót kérnek egy közös vacsoráért, 100 eurót a szexért.
2010.05.02. 09:00
 
 
Csatlakozott a Nemzetközi Űrállomáshoz a Progressz teherűrhajó
Sikeresen csatlakozott a Nemzetközi Űrállomáshoz (ISS) az orosz Progressz-M teherűrhajó, amely több mint 2,5 tonna rakományt szállított az űrbázisra. Az orosz repülésirányítási központ közlése szerint a teherűrhajó nem tudott automatikus üzemmódban hozzákapcsolódni az ISS-hez, ezért Oleg Kotov, az űrállomás parancsnoka kézi vezérléssel végezte el a műveletet szombat este. A Progressz-M szerdán startolt a kazahsztáni Bajkonur űrközpontból. Több mint 2,5 tonna terhet - élelmiszert, vizet, tisztálkodási eszközöket, üzemanyagot, különféle műszereket és ajándékokat - szállított az ISS-re, amely fedélzetén jelenleg három orosz, két amerikai és egy japán űrhajós tartózkodik.
2010.05.02. 08:45
 
 
Craig Short a következő idényben elhagyja a Ferencvárost
Craig Short menedzser a következő szezonban elhagyja a Ferencváros labdarúgócsapatát. Az FTC Labdarúgó Zrt. sajtóközleményében a licenc-szabályzattal indokolta a döntést. A 2010/11.évi klublicenc-szabályzat személyügyi része ugyanis kimondja, hogy csak az a klub kaphat licencet, aki olyan edzőt alkalmaz, aki pro edzői képesítéssel rendelkezik. A szabályzat kimondja, hogy a vezetőedző az a személy, aki a mérkőzés előtt (közben) és után a sajtó rendelkezésére kell, hogy álljon. Kevin McCabe tulajdonos pénteki látogatása alkalmával döntés született, hogy Craig Short nem lehet a Ferencváros vezetőedzője a következő bajnoki idényben, így a szezon végén távozik és visszaköltözik Angliába.
2010.05.02. 08:30
 
 
Triplájára nőtt az olajfolt a Mexikói-öbölben egy nap alatt
Körülbelül egy nap leforgása alatt triplájára nőtt a Mexikói-öbölben kialakult olajfolt nagysága - állítja a miami egyetem egyik kutatója műholdfelvételek alapján. Hans Graber szerint a műholdakról gyűjtött felvételeken az látszik, hogy az olajfolt sokkal gyorsabban terjed, mint azt korábban gondolták. Helyi idő szerint csütörtökön készített műholdfelvételeken az olajszennyeződés közel 3000 négyzetkilométerre terjedt ki, de péntek estére már elérte a 9900 négyzetkilométert, vagyis több mint triplájára nőtt körülbelül egy nap alatt.
2010.05.02. 08:15
 
 
Rabokkal is takaríttatják a tengerpartot
Rabokat is befognak a Mexikói-öbölben kialakult olajszennyeződésnek Louisiana állam partjaira vetődő részének eltakarításába - jelentette be az állam kormányzója. Bobby Jindal elmondta: az állam büntetésvégrehajtási szervei együttműködnek a helyi természetvédelmi hatósággal annak érdekében, hogy az őrizeteseket megtanítsák a szennyeződés szakszerű eltávolítására. A foglyok így segíthetik majd a helyzet kezelésével megbízott szövetségi szervek munkáját. Jindal bejelentette azt is, hogy a louisianai természetvédelmi hatóság a helyi Nemzeti Gárda egyes tagjait is megtanítja a partra vetődő olajfoltok eltávolítására, akik tudásukat továbbadhatják más társaiknak.
2010.05.01. 22:15
 
 
475 éves a legrégebbi gyógyszertár Grazban
Ünnepséggel és rendezvényekkel ünnepli fennállásának 475. jubileumát Graz legrégibb gyógyszertára májusban. A vállalkozást 1535-ben említették hivatalos okmányban. Akkoriban az olasz Dominicus Clemens vezette a patikát, őt aztán még huszonöten követték. Bernd Milenkovics, aki 1980 óta áll a gyógyszertár élén, 2004-ben teljesen átalakíttatta és korszerűsítette a patikát. Ma összesen harmincnégyen dolgoznak benne. Tekintélyes kora ellenére nem a grazi, hanem egy judenburgi patika a legidősebb Stájerországban. A legrégebbi osztrák gyógyszertár pedig 1320 óta működik Innsbruckban, a bécsi korrekordert 1325-ben alapították.
2010.05.01. 22:15
 
 
Öten sérültek meg a fábiánsebestyéni fogathajtó versenyen
Öten sérültek meg szombaton a Fábiánsebestyénben rendezett fogathajtó versenyen, mindenki csupán könnyebb sérüléseket szenvedett - pontosította korábbi közlését a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. A versenyen az egyik fogat beszorult két akadály közé, amelytől a lovak megbokrosodtak. A hajtó elvesztette uralmát a jármű felett, az felborult és feldöntött egy korlátot. A balesetben három néző, illetve a hajtó és a segédhajtó is könnyebben megsérült - mondta Szenti Szabolcs. A korábbi információ négy sérültről, közöttük egy súlyos sérülésről szólt. A Szentesi Rendőrkapitányság az ügyben közigazgatási eljárást indított.
2010.05.01. 22:00
 
 
A szélsőjobboldal tüntetett május elsején Németországban
A szélsőjobboldal elleni országos megmozdulássá vált május elseje Németországban. A neonácinak bélyegzett Német Nemzeti-demokrata Párt (NPD) szervezésében szélsőjobboldali tüntetők az ország több városában felvonulásokkal igyekeztek megzavarni a május elsejei rendezvényeket, a politikai pártok, különböző társadalmi szervezetek, továbbá baloldali csoportok ugyanakkor ellentüntetésekkel akadályozták meg ezt. Szombat esti értesülések szerint egyedül Berlinben a rendőrség több mint 200 neonácit vett őrizetbe. A rendőrség az ország több nagyvárosában, mindenekelőtt Berlinben és Hamburgban felkészült a tüntetésekre, így a szélsőséges csoportok közötti összetűzésekre is.
2010.05.01. 22:00
 
 
Hétfőn a magyar írásbelikkel kezdődnek az érettségi vizsgák
Hétfőn reggel a magyar nyelv és irodalom, valamint a magyar mint idegen nyelv írásbelikkel megkezdődnek a tavaszi érettségi vizsgák, a matúrát az idén is rendkívül szigorú biztonsági intézkedések mellett szervezik. Az Oktatási Hivatal tájékoztatása szerint magyar nyelv és irodalom vizsgatárgyból középszinten 1.177 helyszínen 91.029 vizsgázó, emelt szinten 31 helyszínen 1.127 vizsgázó tesz érettségit. Magyar mint idegen nyelvből középszinten 51 helyszínen 84 diák, emelt szinten 4 helyszínen 21 tanuló vizsgázik. A magyar nyelv és irodalom középszintű írásbelije 240 percig tart. A vizsgázóknak két feladatlapot kell kitölteniük: a szövegértési feladatlapra 60 perc, a szövegalkotási feladatlapra pedig 180 perc áll a rendelkezésükre.
2010.05.01. 21:30
 
 
Megszületett a görög-EU-IMF megállapodás
Megszületett szombat este a Görögország, az Európai Unió és a Nemzetközi Valutaalap (IMF) közötti hitelmegállapodás - közölte szombaton egy görög kormányforrás. A megbeszélések lezárultát, a megegyezés tényét a francia hírügynökség a pénzügyi tárca egyik forrására hivatkozva jelentette. Kormányforrások szerint megállapodást a görög minisztertanács vasárnap reggeli ülésén hozzák nyilvánosságra. A kormányülést élőben közvetítik majd a televíziók, s az egyezség részleteiről a kormányülést követően sajtóértekezleten ad tájékoztatást Papakonsztantinu görög pénzügyminiszter.
2010.05.01. 21:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774[1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista