2020. július 11., szombat - Nóra, Lili
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
Madridi tenisztorna: Szávay feladta elsőfordulós meccsét
Szávay Ágnes 2:5-ös állásnál feladta a svájci Patty Schnyder elleni elsőfordulós mérkőzését hétfőn a madridi salakpályás tenisztorna 4,5 millió dollár összdíjazású női versenyében. A viadal honlapja szerint a világranglista 33. helyén álló magyar játékos 32 perc után jelezte, hogy nem tudja folytatni a játékot. Szávay - akit a múlt heti, estorili tornán is sérülés hátráltatott a játékban - Madridban az orosz Dinara Szafina oldalán elvileg kedden vagy szerdán lépne pályára a páros nyolcaddöntőjében. A spanyol fővárosban zajló tornán a másik magyar induló, Czink Melinda vasárnap szintén sérülés miatt adta fel mérkőzését.
2010.05.10. 14:00
 
A KDNP családi adózást szeretne januártól
A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) azt szeretné, ha az adórendszer általános reformjának részeként, januártól bevezethető lenne a családi adózás rendszere. A parlament elé kerülő első indítványok között szerepelhet a családok csődvédelméről szóló kereszténydemokrata javaslat is. Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője interjújában elmondta: ezeket az előterjesztéseket a következő hónapokban tárgyalhatja meg a parlament.
2010.05.10. 13:30
 
 
Fidesz: kedden indul a nemzeti konzultáció Ózdon
Kedden kezdődik a nemzeti konzultációk sorozata, amelyet Orbán Viktor a Fidesz-KDNP választási győzelme után jelentett be. Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője az MTI kérdésére hétfőn elmondta: a konzultáció első állomása Ózd, ahol a közbiztonságról lesz szó. Az MTI úgy tudja, hogy Orbán Viktor, a Fidesz elnöke, leendő miniszterelnök Pintér Sándorral, a belügyminiszteri poszt várományosával érkezik az észak-borsodi városba, ahol rendőri vezetőkkel és a térség megválasztott fideszes országgyűlési képviselőivel találkozik. Orbán április 26-án, a parlamenti választások második fordulója után tartott nemzetközi sajtótájékoztatón jelentette be, hogy öt nemzeti ügyben nemzeti konzultációkat tartanak.
2010.05.10. 13:30
 
 
Emelkednek az üzemanyagárak, újabb csúcson a benzin
Emeli bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin és 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., s ezzel a benzin ára új történelmi csúcsot ér el - értesült az MTI hétfőn piaci forrásokból. Az emeléssel a benzin átlagára 343 forintra, a gázolajé pedig 324 forintra nő. A Mol egy hete emelte bruttó 4 forinttal a 95-ös benzin és 8 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát. Korábban két hétig nem volt árváltozás. Az autósok 10-30 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.
2010.05.10. 13:15
 
 
A gyermekétkeztetés javára árverezik el Gera Zoltán mezét
Gera Zoltán labdarúgó dedikált mezére licitálhatnak az érdeklődők a Vatera oldalán szerda 19 óráig, az árverésen befolyt összeggel a Gyermekétkeztetési Alapítványt támogatják. Az angol Fulhamben játszó Gera Zoltán a Hamburg elleni győztes meccsen viselt mezét ajánlotta fel a rászorulóknak - közölte az esemény kommunikációjával megbízott cég az MTI-vel. Az árverés hétfő délután 150 ezer forintnál tart, eddig 56 licit érkezett a mezre. "A meccs után nem cseréltem mezt, és úgy döntöttem, hogy egy jótékony célú árverésen szeretnék segíteni vele a rászorulóknak" - írta Gera saját blogján az aukcióról.
2010.05.10. 13:15
 
 
Balla Irma-gyilkosság: 12 év fegyház az áldozat fiának
Tizenkét év fegyházbüntetésre ítélte a bíróság első fokon hétfőn S. Sándort, akit édesanyja, Balla Irma volt debreceni fideszes önkormányzati képviselő meggyilkolásával vádolt az ügyészség. A bíróság különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt ítélte el S. Sándort, akit 10 évre eltiltott a közügyek gyakorlásától, és kötelezte több mint 10 millió forint perköltség megtérítésére is. A vádlott védője korábban azt kérte a Hajdú-Bihar Megyei Bíróságtól, hogy bűncselekmény hiányában mentse fel S. Sándort, aki ellen "semmilyen konkrét bizonyítékot" nem tudtak felmutatni.
2010.05.10. 13:15
 
 
Elindult a 4-es metró déli fúrópajzsa az utolsó szakaszra
Elindult a 4-es metró déli alagútfúró pajzsa hétfőn a Népszínház utcai állomástól, a szerkezet június közepén érhet a Keleti pályaudvari ideiglenes végállomásra. Az alagútfúrást végző Bamco konzorcium az előre tervezett hat héthez képest négy hét alatt végzett a pajzsok felkészítésével és karbantartásával. Az északi pajzs néhány héttel később indulhat el és a tervek szerint július elején érhet a Keleti pályaudvarhoz. Ezzel lezárulhat az első szakasz pajzsos alagútépítése.
2010.05.10. 13:15
 
 
Kedden folytatódik az egyeztetés a parlament alakuló üléséről
Kedd reggel folytatódik a pártok közötti egyeztetés az Országgyűlés alakuló üléséről. A parlamentbe jutott öt párt képviselői negyedszer ülnek asztalhoz, s egyebek mellett megvitatják a bizottsági helyek megoszlását. A tárgyalást április 30-án kezdték a pártok frakcióinak képviselői, azonban a megbeszélés akkor mintegy fél óra alatt véget ért, és a felek érdemi kérdésekben nem döntöttek. Azóta két egyeztetés volt, amelyeken egyetértés született az Országgyűlés alelnökeinek és jegyzőinek számáról, az alakuló ülés kezdési időpontjáról és napirendjéről, az összeférhetetlenségi nyilatkozatok tartalmáról, a választási beszámolókról történő határozathozatalról.
2010.05.10. 13:00
 
 
Már csak egy hétig lehet kérni a diákhitelt erre a tanévre
Egy hétig kérhetik még a diákhitelt azok, akik eddig nem tették, de még ebben a tanévben szeretnének pénzhez jutni - közölte Őri András, a Diákhitel Központ szóvivője. Aki most lekési a május 17-ei határidőt, az már csak a jövő tanévre kérheti a hitelbírálat nélkül elérhető speciális kölcsönt. Ez az összeg akár 200 ezer - a költségtérítéses képzésben résztvevőknek akár 250 ezer - forint is lehet. Az igényléseket a kijelölt postahivatalokban vagy a Diákhitel Központtal együttműködő bank és takarékszövetkezeti fiókokban lehet benyújtani.
2010.05.10. 12:15
 
 
Nemzetközi akció a dollárpiaci likviditás erősítésére
Közös akciót indít a dollárpiaci likviditás erősítésére az Európai Központi Bank (EKB), az amerikai jegybank szerepét betöltő Fed, a brit, a kanadai és a svájci jegybank - közölték hétfőn az intézmények. A Fed úgynevezett devizacsere-ügyletek keretében látja el dollárral az akcióban részt vevő központi bankokat. Ezek aztán a forrást a pénzügyi szféra olyan szereplőinek kínálják fel, amelyeknek a görög válság hatására keletkezett piaci felfordulásban nehezen jutnak dollárban jegyzett hitelhez. A Fed közlése szerint az intervenciót 2011 januárjáig folytatják. A pontos összegről egyelőre annyi tudható, hogy a Fed 30 milliárd dolláros keretet nyit meg a kanadai központi bank számára.
2010.05.10. 11:45
 
 
Barroso: kezd visszaállni a befektetői bizalom
Kezd visszaállni a piaci befektetők euróövezet iránti bizalma a közös pénz stabilitásának segítésére hétfőn hajnalban elért megállapodásnak köszönhetően - jelentette ki Brüsszelben nyilatkozva José Manuel Durao Barroso, az Európai Bizottság elnöke. Az 500 milliárd eurós uniós csomag, amely szükség esetén további akár 250 milliárd eurós IMF-hitelkerettel egészülhet ki, pozitív reakciókat váltott ki a pénzügyi piacokon - emlékeztetett a bizottsági elnök, aki nem volt jelen a pénzügyminiszteri értekezleten. Hozzátette azonban, hogy a pozitív fejlemények nem csupán az újonnan elhatározott intézkedéseknek köszönhetők, hanem annak is, hogy az euróövezetnek jók a pénzügyi alapjai.
2010.05.10. 11:30
 
 
Jogerős az áprilisi választás eredménye
Jogerős az áprilisi országgyűlési képviselő-választás eredménye, miután valamennyi jogorvoslati lehetőség lezárult; az új Országgyűlés alakuló ülését várhatóan május 14-ére, péntekre hívja össze Sólyom László köztársasági elnök. A Legfelsőbb Bíróság hétfőn érdemi vizsgálat nélkül elutasította az országos listás mandátumok kiosztásáról szóló, az Országos Választási Bizottság határozata ellen benyújtott felülvizsgálati kérelmet. Ez azt jelenti, hogy további jogorvoslatnak már nincs helye. Az április 11-ei első forduló eredményei április 15-ére váltak jogerőssé, az április 25-ei második forduló után pedig május 3-án, a területi listás választás eredményei május 6-án váltak jogerőssé.
2010.05.10. 11:00
 
 
Folytatódnak a kelet-jeruzsálemi építkezések
Izrael a következő két évben folytatja az építkezéseket Kelet-Jeruzsálem zsidó negyedeiben - jelentette ki hétfőn Juli Edelstein tájékoztatási miniszter. "Nyilvánvalóan folytatni fogjuk az építkezéseket a következő két évben Gilóban, Piszgat-Zeévben, Francia-hegyen és másutt" - mondta a Likud párti miniszter a közszolgálati rádióban, azokra a zsidó lakótelepekre utalva, amelyek a szent város arab többségű keleti részének 1967. júniusi elfoglalása óta épültek. Edelstein megerősítette ugyanakkor, hogy a kelet-jeruzsálemi Ramat Slómó negyedbe tervezett 1600 lakás építése nem kezdődik meg két éven belül, hangsúlyozva, hogy ez a szokásos átfutási idő egy ekkora projekt megvalósításánál.
2010.05.10. 11:00
 
 
Elhunyt Toller László volt országgyűlési képviselő
Elhunyt Toller László volt szocialista országgyűlési képviselő - értesült MSZP-s forrásból az MTI. A 60. évében járó politikust hétfőn hajnalban a szigetvári kórházban érte a halál, ahova hetekkel ezelőtt vitték be, miután állapota rosszabbodott. Pécs volt polgármestere 2006-ban június 19-én szolgálati autójával súlyos közlekedési balesetet szenvedett a 61-es úton, Tamási és Dombóvár között. A balesetben súlyos, életveszélyes koponyasérülést szenvedett, s attól kezdve kómában feküdt. 2009. február 12-én cselekvőképességet kizáró gondnokság alá került, s választójogának elvesztése miatt országgyűlési képviselői megbízatása megszűnt.
2010.05.10. 10:45
 
 
Soltész: az új kormány átalakítja a családi pótlék rendszerét
Módosítaná a családi pótlék rendszerét a következő kormány: akik gyermeküket nem járatják rendszeresen iskolába, azoknál a juttatási rendszert átalakítják, de ez nem a támogatás elvonását jelenti. Soltész Miklós, aki a leendő Orbán-kormányban várhatóan a szociális területért felel majd államtitkárként, a Duna Televízió Hattól nyolcig című műsorában, hétfőn kiemelte: ezektől a családoktól nem elvennék a juttatást, az új rendszer "biztató lesz", hogy érdemes a gyermeket iskolába járatni.
2010.05.10. 10:45
 
 
Jelentősen erősödött a forint, 274 alatt az euró jegyzése
Jelentősen erősödött a forint hétfőn délelőtt, az eurót fél 10-kor 273,70 forinton jegyezték, szemben a péntek délutáni 281,45 és a hétfő kora reggeli 277,08 forinttal. Az euróövezet stabilitásának védelmében az Európai Unió által hétfő hajnalban elfogadott 500 milliárd eurós mentőcsomag, valamint az IMF ehhez társuló 250 milliárd eurós hitelkerete hatására megnyugodtak a pénz- és tőkepiacok, és mindenhol az optimizmus uralkodik. Ennek hatására a forint is korrigált a múlt heti zuhanás után: pénteken még 279 és 283,50 forint között széles sávban ingadozott az euró árfolyama, sőt csütörtökön 285 felett is járt a jegyzés. Hétfőn 273 és 278 forint közötti sávban várják a jegyzést a piacon.
2010.05.10. 10:15
 
 
Női tenisz-világranglista: Szávay maradt a 33., Czink ismét rontott
Szávay Ágnes megtartotta egy héttel ezelőtti pozícióját, így továbbra is a 33. a női teniszezők legfrissebb, hétfőn kiadott világranglistáján, amelyet változatlanul - összesítésben immár 102. hete - az amerikai Serena Williams vezet. A versenyeket szervező WTA honlapja szerint Czink Melinda ismét rontott, s jelenleg az 58.
2010.05.10. 10:00
 
 
Tíz százalékot emelkedett az OTP és a Mol árfolyama
Tíz százalékot meghaladó árfolyam-emelkedés miatt néhány percre szüneteltették az OTP és a Mol részvények kereskedését hétfőn a Budapesti Értéktőzsdén. A bankpapír 586 forinttal, 10,02 százalékkal 6.436 forintra drágult, a Mol árfolyama 1.800 forinttal, 10,03 százalékkal 19.750 forintra nőtt a nyitás utáni percekben.
2010.05.10. 09:30
 
 
Harminckettedszer portugál bajnok a Benfica
Öt év szünet után ismét a Benfica nyerte meg vasárnap a portugál labdarúgó-bajnokságot. A lisszaboni együttes öt ponttal előzte meg a táblázaton a Bragát, a harmadik helyen a címvédő Porto végzett. Ezzel utóbbi csupán az Európa Ligában szerepelhet a következő szezonban, mint ahogy a negyedik Sporting Lisboa és az ötödik Maritimo is. A Benfica történetének 32. bajnoki aranyérmét szerezte meg.
2010.05.10. 09:15
 
A Barcelona nyerte a férfi kosárlabda Euroligát
A Barcelona nyerte meg a férfi kosárlabda Euroliga 2009/2010-es idényét, miután a párizsi négyes döntő utolsó mérkőzésén 86-68-ra legyőzte a görög Olimpiakoszt. A vasárnap esti finálé legjobbjává az észak-amerikai profiligában (NBA) is megfordult Juan Carlos Navarrót választották, aki 21 ponttal járult hozzá a katalánok történetének második diadalához. A 29 éves Navarro a jelenlegi keretben az egyetlen, aki ott volt már a csapat 2003-as bajnoki címénél is.
2010.05.10. 09:00
 
 
Kacsacsalád az alagútban
Egy kacsacsalád adott munkát a bázeli hatóságoknak a hét végén. Legalább tucatnyi rendőr, tűzoltó és határőr volt kénytelen kivonulni a St. Johann-alagúthoz, ugyanis egy eltévedt kacsamama totyogott be nagy bőszen a gépkocsik által használt létesítménybe, nyomában kilenc csemetéjével. Hogy miként és miért kerültek oda, senki nem tudja, mindenesetre az alagutat negyven percre le kellett zárni.
2010.05.10. 08:00
 
 
Az EU 500 milliárd eurós mentőcsomagot fogadott el az euró védelmében
Ötszáz milliárd eurós mentőcsomagot fogadtak el az EU-országok pénzügyminiszterei hétfő hajnalban Brüsszelben a közös fizetőeszköz, az euró védelmében. A példátlan nagyságú összegről szóló döntés az euró elleni spekulációs támadások elhárítását célozza. A csomag részben hitelről, részben hitelgaranciáról szól. Ebben az 500 milliárdban nincs benne az a hitelkeret, amelyre szükség esetén - vagyis ha fizetési gondjai támadnának az eurózóna valamelyik országának - a Nemzetközi Valutaalaptól (IMF) számítana az Európai Unió. Az IMF-pénz további 220 milliárd eurót jelenthet, vagyis összesen 720 milliárdos lenne a teljes mentőcsomag értéke.
2010.05.10. 07:45
 
 
Folytatódnak az érettségi írásbeli vizsgák
Ma reggel folytatódnak az írásbeli érettségi vizsgák, a diákok nemzetiség nyelv és irodalomból adnak számot tudásukról közép- és emelt szinten. Középszinten horvát nyelv és irodalomból két vizsgahelyszínen tíz, német nemzetiségi nyelvből négy vizsgahelyszínen 47, német nemzetiségi nyelv és irodalomból 7 vizsgahelyszínen 188, román nyelv és irodalomból egy vizsgahelyszínen 53, szerb nyelv és irodalomból egy vizsgahelyszínen 26, szlovák nyelv és irodalomból két vizsgahelyszínen 15, míg szlovén nemzetiségi nyelvből egy vizsgahelyszínen négy vizsgázó tesz írásbeli érettségit.
2010.05.10. 07:45
 
 
Népszava: célegyenesben a kormányzati átadás-átvétel
A tárcák többsége már felkészült a kormányváltásra; saját helyzetjelentésüket a kormány összegző - és az ígéretek szerint az elmúlt húsz év legteljesebb körű - jegyzőkönyvével együtt a hét második felében, még a parlament pénteki, alakuló ülése előtt nyilvánosságra hozzák - írja a Népszava. Szollár Domokos kormányszóvivő szerint "célegyenesbe fordultak" az átadás-átvétel előkészítésével, és már csak az a kérdés, lesz-e, s ha igen, milyen formában hivatalos ceremónia a leköszönő Bajnai- kabinet és a hivatalba lépő Orbán-kormány között.
2010.05.10. 07:30
 
 
Az éjszakába nyúlhat az EU-pénzügyminiszteri tanácskozás
Az éjszakába nyúlhat az EU-országok pénzügyminisztereinek vasárnap délután kezdődött brüsszeli tanácskozása, amelyen válságkezelő pénzügyi mechanizmust akarnak kidolgozni az euró iránti nemzetközi piaci bizalom megszilárdítása érdekében. Este megérkezett Thomas de Maiziere német belügyminiszter, akinek a rosszullét miatt váratlanul kórházba szállított Wolfgang Schäuble pénzügyminiszter helyét kellett átvennie az eurómentő válságtanácskozáson. A belügyminiszter újságíróknak úgy nyilatkozott, hogy kapcsolatban van Schäubléval, aki jól érzi magát, és vázolta is neki a tanácskozáson képviselendő irányvonalat.
2010.05.09. 22:00
 
 
Simor: sok százmilliárdba kerülne a devizahitelek átváltása forinthitelre
Sok százmilliárd forintos költséget jelentene a devizaalapú hitelek átváltása forinthitelre, ami az árfolyam- illetve a kamatkülönbségből adódna; a kérdés az, hogy az állam, a bankok vagy a hitelfelvevők viselik-e a költséget - mondta Simor András, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke az MTV A szólás szabadsága című vasárnap esti műsorában. A devizaalapú jelzáloghitelek átlagos futamideje 13 év, ezek átváltása forintra sok százmilliárdos költséget jelentene - jelentette ki a jegybank elnöke. Egyrészt az árfolyam miatt, hiszen például a svájci frankhitelt felvevők nagytöbbsége 150-160 forinton szerződött, most pedig 198-200 forint az árfolyam.
2010.05.09. 20:45
 
 
Az IMF jóváhagyta a 30 milliárd eurós hitelt
A Nemzetközi Valutaalap (IMF) igazgatótanácsa jóváhagyta vasárnap a Görögországnak három év alatt nyújtandó 30 milliárd eurós készenléti hitelkeretet. Az összeg része annak a 110 milliárd eurós keretnek, amelyet az eurózóna országai és az IMF együtt biztosítanak a fizetésképtelenség határára jutott Görögrszágnak. Az euróövezeti országok vezetői már szombati brüsszeli munkavacsorájukon véglegesen jóváhagyták az országcsoportra eső 80 milliárd eurós keretet.
2010.05.09. 20:45
 
 
Puch László lehet az Országgyűlés szocialista alelnöke
Várhatóan Puch Lászlót jelöli az Országgyűlés alelnöki posztjára hétfői ülésén a szocialista frakció - értesült több forrásból a Hírszerző vasárnap. A portál úgy tudja: több jelölt is van a posztra - Mandur László eddigi parlamenti alelnök, Ujhelyi István pártalelnök, Szabó Imre leköszönő környezetvédelmi miniszter, Simon Gábor, az MSZP etikai bizottságának elnöke, valamint Molnár Csaba távozó kancelláriaminiszter - , de a Puch László kapta magasan a legtöbb jelölést a képviselőktől.
2010.05.09. 20:45
 
 
Brit választások: véget ért a konzervatív-liberális egyeztetés
Konkrét eredmények bejelentése nélkül ért véget vasárnap este az első hivatalos egyeztető tárgyalás a brit Konzervatív Párt és a Liberális Demokraták magas rangú képviselői között a kormányzati együttműködés lehetséges módjairól és feltételeiről. A hat és fél órás megbeszélésről távozó két küldöttség egyaránt azt közölte, hogy a két párt képviselői "24 órán belül" ismét találkoznak. A csütörtökön tartott brit parlamenti választások eredményeként a tizenhárom éve ellenzékben politizáló konzervatívoké lett a legnagyobb frakció, de ahhoz nem elégséges létszámú, hogy a párt önállóan kormányt alakíthasson. Ezért David Cameron, a párt első embere tárgyalásokat javasolt a Liberális Demokratáknak.
2010.05.09. 20:30
 
 
Cselgáncs Vk: Bor Barna ezüstérmes Tuniszban
A +100 kg-os Bor Barna ezüstérmet nyert vasárnap a cselgáncsozók tuniszi Grand Prix-jén, amely a 2012-es londoni olimpia kvalifikációs sorozatának első állomása volt. A viadal honlapja szerint az áprilisban Európa-bajnoki második dzsúdós egyformán ipponnal jutott túl a szlovén Matjaz Cerajon, a hazai közönség előtt szereplő Anis Chedlyn, majd az elődöntőben a japán Takahasi Kazuhikón is. A fináléban a súlycsoport egyik sztárja, az olimpiai és kétszeres világbajnok Szuzuki Kejdzsi várt rá. Bor már jukóval vezetett, ám a rutinos japán egy perccel a mérkőzésidő lejárta előtt vazaarit érően vitte földre, majd rögtön leszorította őt, amelyből a 23 éves paksi már nem tudott kijönni.
2010.05.09. 20:00
 
 
Tanácskoznak az Európai Központi Bank vezetői is
Tanácskozást kezdtek a belga fővárosban vasárnap az Európai Központi Bank kormányzói is az euróválság elhárítása érdekében - közölték vasárnap európai uniós források Brüsszelben, ahol eközben az EU-országok pénzügyminiszterei tartottak megbeszélést. A hír arra utal, hogy a frankfurti székhelyű Európai Központi Banknak nagyon fontos szerepet szánnak a közös fizetőeszköz iránti nemzetközi pénzpiaci bizalom megszilárdításában.
2010.05.09. 20:00
 
 
Labdarúgó NB I: háromgólos hátrányból fordított az Újpest
Az Újpest izgalmas mérkőzésen 5-4-re nyert az MTK otthonában a labdarúgó Soproni Liga 27. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén. A két csapat történetének 201. összecsapásán a lila-fehérek 4-1-es hátrányból fordítottak, és Mészöly Géza vezetésével továbbra is veretlenek. Eredmény: MTK Budapest-Újpest FC 4-5, Hidegkuti Stadion 2500 néző, gólszerzők: Pál (25,, 30., 63., 67.), illetve Vasiljevic (55., 72., 74. az elsőt és a harmadikat 11-esből), Korcsmár (68.), Vaskó (87.).
2010.05.09. 19:45
 
 
Premier League: a zárókörben taroló Chelsea az angol bajnok
A Chelsea megfosztotta címétől a Manchester Unitedet: a Premier League 38., vasárnapi utolsó fordulójában a Wigan feletti 8-0-s KO-győzelmével a londoni alakulat nyerte - történetében negyedszer - az angol labdarúgó-bajnokságot. A Kékek 86 ponttal, 102 gólt szerezve végeztek az élen a zárókörben a Stoke Cityt verő, 85 pontig jutott MU előtt. A Chelsea ötödik, hatodik és hetedik találatát mesterhármasként jegyző Didier Drogba egyszersmind a gólkirályi titulust is kiérdemelte 29 góljával.
2010.05.09. 19:30
 
 
Az amerikai kilábalást is lassíthatja a görög válság
Az Európán végigsöprő, majd az amerikai tőzsdét is megrázó görög pénzügyi válság miatti félelem lelassíthatja az Egyesült Államok kilábalását a gazdasági recesszióból - írta a vasárnapi The New York Times. A lap szerint az egyik legapróbb európai gazdaság adósságproblémájával kapcsolatos helyi aggodalom gyorsan globális léptékűvé vált. A hatás érződik Latin-Amerikában, a brazil kormány az állampapírok kibocsátásának visszafogására kényszerült a kamatok magasra szökésével, és Ázsiában is, ahol több valuta, köztük a koreai meggyengült.
2010.05.09. 19:15
 
 
Előzetesben a meggyilkolt golfbajnoknő férje
Elrendelték a nemrég meggyilkolt Fodor Krisztina férjének előzetes letartóztatását - hangzott el a TV2 Tények című műsorában vasárnap este. A gyanú szerint a férfi olyan súlyosan bántalmazta profi golfozó feleségét, hogy a nő belehalt a sérüléseibe. A férfi a gyilkosság után megpróbált öngyilkos lenni, hasba szúrta magát, ezért kórházba szállították. A hírműsor szerint előzetes letartóztatásáról is a baleseti kórházban döntött a bíró, azután pedig átszállították a tököli rabkórházba.
2010.05.09. 19:15
 
 
Újra korlátozások az európai légi közlekedésben
Légi forgalmi korlátozásokat vezettek be vasárnap több európai országban az újabb izlandi vulkáni hamufelhő miatt. Az osztrák légteret vasárnap délután és a hétfő hajnali órák között meghatározott körzetekben lezárják. Németországban elrendelték a müncheni és a stuttgarti repülőtér teljes zárlatát, de egyelőre nem közölték, hogy meddig. Részben lezárták Horvátország légterét, illetve 14 órakor bezárt a spliti és a zárai (Zadar) repülőtér is. A délelőtti zárlat után azonban folyamatosan helyreáll a menetrend az olasz légtérben, itt több mint 300 járatot töröltek. Spanyolországban is megnyílt a repterek egy része.
2010.05.09. 19:15
 
 
Mihály-napi nagyvásár Debrecenben
Több tízezren keresték fel a hét végén Magyarország legnagyobb szabadtéri vásárát, a debreceni Mihály-napi nagyvásárt. A vasárnap befejeződött kétnapos forgatagnak igazi színfoltja volt az egykori debreceni hagyományokat idéző "régi idők vására". A szervezőknek az volt a törekvése, hogy Mihály-napi vásár újra a hagyományok jegyében kerüljön megrendezésre. Néhány évvel ezelőtt a Kézművesek utcájában tömörültek az egykori híres magyar mesterségek mai folytatói, de ez a törekvés az elmúlt vásárokon háttérbe szorult, és az olcsó ruhaneműk, a tömegcikkek, a külföldi áruk határozták meg a vásár jellegét.
2010.05.09. 18:45
 
 
Lerepült egy személyautó az M70-es autóútról
Három ember megsérült, amikor a szalagkorlátot átszakítva mintegy öt méter mélybe zuhant egy személyautó az M70-es autóúton vasárnap délután. Az MTI tudósítója a helyszínen úgy értesült: a szlovén rendszámú gépkocsi a szembejövők sávja melletti korlátnak rohant, majd azon átzuhanva még mintegy 50 méterrel távolabb, felborulva állt meg az út töltésének oldalában. Két férfi súlyosan megsérült - egyiküket mentőhelikopterrel szállították kórházba -, egy férfi pedig könnyebb sérüléseket szenvedett. Az MTI információja szerint az egyik embert gerinc-, a másikat koponyasérülései miatt szállították kórházba, és az autó vezetője volt a könnyebb sérült.
2010.05.09. 18:45
 
 
Kórházba szállították Brüsszelben a német pénzügyminisztert
Kórházba szállították vasárnap Brüsszelben Wolfgang Schäuble német pénzügyminisztert, miután a várttal ellentétes hatást váltott ki nála egy újonnan alkalmazott gyógyszer. Schäuble emiatt nem tud részt venni az Európai Unió pénzügyminisztereinek brüsszeli tanácskozásán sem - jelentette be szóvivője. A minisztert megfigyelés alatt tartják a kórházban - tette hozzá Michael Offer közleményében.
2010.05.09. 18:45
 
 
Vereséget szenvedett a koalíció Észak-Rajna-Vesztfáliában
Vereséget szenvedett a konzervatív-liberális koalíció az észak-rajna-vesztfáliai tartományi parlamenti választásokon vasárnap. Az exit poll - a leszavazott választók válaszait elemző - felméréseken alapuló első televíziós előrejelzések szerint a szociáldemokrata-zöld ellenzék több szavazatot szerzett, mint a Jürgen Rüttgers kereszténydemokrata miniszterelnök vezette konzervatív-liberális kormányzati szövetség, de többségi kormányt a jelek szerint a jelenlegi ellenzék sem tud alakítani.
2010.05.09. 18:45
 
Londoni elemzők: lassulhatott a magyar infláció áprilisban
Londoni felzárkózó piaci elemzők szerint lassulhatott valamelyest a múlt hónapban az infláció. A JP Morgan bankcsoport londoni befektetési részlegének elemzői a kedden esedékes adatismertetés előtti prognózisukban közölték: 5,7 százalékos éves összevetésű inflációt várnak áprilisról a márciusi 5,9 százalékos ütem után. Előrejelzésük szerint az általuk valószínűsített lassulást a forint korábbi erősödésének a tartós fogyasztási termékek árára gyakorolt hatása okozhatta, emellett az, hogy a változatlanul lanyha fogyasztói kereslet a szolgáltatási szektor inflációs ütemét is lenyomhatta.
2010.05.09. 18:30
 
 
Obama ismét felhívta Merkelt: piaci bizalomépítő lépéseket sürgetett
Az amerikai elnök vasárnap - három nap alatt már másodszor - felhívta Angela Merkel német kancellárt, és sürgette, hogy az Európai Unió tegyen határozott piaci bizalomerősítő lépéseket. Obama washingtoni idő szerint reggel hívta fel Merkelt telefonon, és "megvitatta vele annak fontosságát, hogy az EU tagállamainak határozott lépéseket kell tenniük a bizalom erősítésére a piacokon"- közölte Bill Burton helyettes fehér házi szóvivő. Az amerikai elnök "figyelemmel kíséri az európai gazdasági helyzetet, és ez ügyben folyamatosan kapcsolatban van a kontinens vezetőivel" - tájékoztatott a szóvivő.
2010.05.09. 18:30
 
 
Változóban az amerikai nagyvárosok etnikai arculata
Megfordulni látszik a korábbi évtizedek demográfiai irányzata: az amerikai nagyvárosok peremrészei egyre inkább a kisebbségek, a szegények és az öregek lakhelyeivé válnak, miközben a magasan képzett fehér bőrű fiatalok a belvárosokba költöznek előnyösebb munkahelyek és a rövidebb ideig tartó utazás reményében - állapította meg a washingtoni Brookings Intézet tanulmánya. A 2000-2008-as népességi adatokat elemezve a nagyhírű kutatóintézet arra a következtetésre jutott, hogy - demográfusa szavaival - "a városi Amerika új arculata van kialakulóban".
2010.05.09. 18:30
 
 
Olajkatasztrófa: még működésbe hozható az olajfogó
Még működésbe hozható a Mexikói-öbölben a tenger fenekére leeresztett olajfogó kupola - közölte a BP a hét végén, miután kudarccal járt az első kísérlet arra, hogy a szerkezetet az olajkatasztrófa helyén a fő szivárgás fölé helyezzék. "Nem vallottunk még kudarcot, amivel próbálkoztunk, az nem működött" - fogalmazott a megsérült mélytengeri olajkutat korábban üzemeltető BP operatív igazgatója. A BP előző nap közölte, hogy bár a csaknem 100 tonnás beton-acél berendezést, úgynevezett keszont sikeresen leeresztették az 1500 méteres mélységbe, de jéghez hasonló hidrát kristályok képződése miatt fel kellett emelni. Az olajcég mérlegeli a helyzetet, és hétfőn dönti el, hogy mi legyen a következő lépés.
2010.05.09. 18:15
 
 
Tereprali ob: Szalay Balázs győzött Kapuváron
A Szalay Balázs, Bunkoczi László páros győzött vasárnap a tereprali országos bajnokság idei harmadik futamán, a Rábaköz Kupán. A Kapuvár térségében megrendezett versenyen Szalay mögött Fazekas Károly lett a második, Liszi László a harmadik. A viadalon, melynek 539 kilométeres össztávjából 306 kilométer volt a mért szakasz, 32 autós egység állt rajthoz. Elindult Talmácsi Gábor is, akinek menedzsere, Stefano Favaro diktálta az itinert. A gyorsaságimotoros-világbajnokságon 2007-ben a 125 kcm-esek között vb-győztes pilóta a nyolcadik helyen ért célba. Talmácsi jelenleg a Moto2 kategóriában versenyez.
2010.05.09. 18:00
 
 
Serie A: még nem bajnok az Internazionale
Még nem védte meg olasz futballbajnoki címét az Internazionale, mivel hozzá hasonlóan a nagy vetélytárs - a milánóiakat két pont hátrányból követő - AS Roma is nyert a Serie A utolsó előtti fordulójában. Előbbi hazai pályán a Chievót gyűrte le 4-3-ra, utóbbi pedig 0-1-ről - hatalmas hajrával - fordított Francesco Totti két találatával 2-1-re a Cagliari ellen. A Bari színeiben játszó Koman Vladimir, aki a 63. percig volt a pályán, a 39. percben betalált az Udinese ellen, az ő góljával alakult 2-2-re az állás.
2010.05.09. 18:00
 
 
Szigorítást kezdeményez a kábítószerezés visszaszorításáért az IKSZ
Büntetőjogi szigorítást kezdeményez az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ), hogy a kábítószerrel való visszaélés elősegítése önmagában büntethető legyen. Stágel Bence, az IKSZ elnökhelyettese vasárnap a Margitszigeten, ahol a Kendermag Egyesület könnyűdrogokat népszerűsítő rendezvényt tartott, elmondta: azt javasolják, hogy önmagában azt a bűnsegédi magatartást is büntessék a jövőben, ami a kábítószer-fogyasztást népszerűsíti, vagy a termesztésre vonatkozóan információkat közvetít.
2010.05.09. 18:00
 
 
Demonstráció a könnyű drogok legalizálásáért a Margitszigeten
A Kendermag Egyesület nem a drogfogyasztást propagálja, hanem a hozzáférés és a használat lehetőségének szabályozott keretek közé szorítását akarja elérni - mondta a szervezet szóvivője vasárnap a fővárosi Margitszigeten az MTI-nek. A könnyű drogok fogyasztásának legalizálásáért szót emelő, világszerte megrendezett Global Marijuana March megmozdulás magyarországi rendezvényén, amelyen mintegy százan vettek részt, Tóth Balázs azt hangsúlyozta: ha a könnyű drog fogyasztói ellenőrzött és szabályozott keretek között jutnának a drogokhoz, mintegy 60 milliárd forinttal gyarapíthatnák az állami költségvetést.
2010.05.09. 18:00
 
 
Madridi tenisztorna: Czink kiesett
Czink Melinda az első fordulóban feladta a mérkőzését vasárnap a madridi salakpályás tenisztorna 4,5 millió dollár összdíjazású női versenyében. A viadal honlapja szerint a magyar játékos alig fél óra alatt elveszítette az első játszmát a román Alexandra Dulgheruval szemben, majd jelezte: nem tudja folytatni a találkozót. Búcsúzott az orosz Marija Sarapova is, a volt világelsőt a cseh Lucie Safarova győzte le két sima szettben. Eredmények: nők (4,5 millió dollár összdíjazás): egyes, 1. forduló (a 32 közé jutásért): Dulgheru (román)-Czink 6:1-nél Czink feladta Safarova (cseh)-Sarapova (orosz, 11.) 6:4, 6:3.
2010.05.09. 17:45
 
 
Egy beadvány érkezett az országos lista ellen
Legkésőbb szerdán jogerőssé válik az áprilisi országgyűlési képviselő-választás eredménye, miután egy bírósági felülvizsgálati kérelem érkezett a vasárnap 16 órai határidőig az országos listás mandátumok megállapítása ellen, amit a Legfelsőbb Bírósának három napon belül el kell bírálnia. Az MTI úgy tudja, egy beadvány érkezett az Országos Választási Bizottságon (OVB) keresztül a Legfelsőbb Bírósághoz (LB) a testület országos listás mandátumokat megállapító csütörtöki határozata ellen a vasárnap délután négy órás határidőig.
2010.05.09. 17:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766[1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista