2020. július 13., hétfő - Jenő
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
Jégkorong-vb: az olaszok lesznek a magyarok ellenfelei jövőre
A németországi "elit-vb" jobbik kiesőjeként az olasz válogatott lesz a magyarok ellenfele a jövő évi divízió I-es jégkorong-világbajnokságon. Az olasz mellett a kazah csapat búcsúzott az élvonaltól. A jövő évi divízió I-es vb-n a magyarok és az olaszok mellett a japánok, a hollandok, a dél-koreaiak és a spanyolok szerepelnek az egyik, a kazahok, az ukránok, a lengyelek, a britek, a litvánok és az észtek pedig a másik csoportban. Mindkét hatosból az első helyezett jut a 2012-es vb-re. A hazai szövetség szeretné megrendezni a magyar csoport küzdelmeit 2011. április 18. és 24. között a budapesti Papp László Arénában. A helyszínkijelölő döntés pénteken születik meg, a nemzetközi szövetség kongresszusán.
2010.05.18. 15:15
 
 
Komplikációk egy II. kerületi otthonszülésnél, a csecsemő túlélte
Feljelentés-kiegészítést rendel el a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) annak vizsgálatára: terhel-e valakit büntetőjogi felelősség egy otthonszülés során kialakult komplikáció miatt. Az MTI úgy tudja, az otthonszülésnél Geréb Ágnes otthonszülést pártoló orvos is jelen volt. A BRFK tájékoztatása szerint hétfőn az éjszakai órákban a mentőszolgálat munkatársait egy otthonszülés során bekövetkezett komplikációhoz riasztották egy fővárosi, II. kerületi lakáshoz. A mentősök a helyszínen egy oxigénhiányos állapotban lévő újszülöttet láttak el, majd életveszélyes állapotban egy gyermekklinikára szállították.
2010.05.18. 15:00
 
 
Rugalmas ügyintézést kért a biztosítóktól az ügyvezető miniszterelnök
Rugalmas ügyintézést és gyors kárfelmérést kért a biztosítóktól Bajnai Gordon ügyvezető miniszterelnök - közölte a kormányszóvivő. Az ügyvezető kormányfő találkozott a biztosítók képviselőivel, és kérte, hogy a legmesszebbmenőkig működjenek együtt a kárfelszámolásban részt vevő szervezetekkel, és a lehető legjobb biztosítási csomagot dolgozzák ki az állampolgárok számára - mondta Szollár Domonkos.
2010.05.18. 15:00
 
 
Orbán: nem ülünk fel provokációknak
Orbán Viktor szerint teljesen nyilvánvaló, hogy a szlovák választáson induló nemzeti pártok folyamatosan provokálják és provokálni is fogják Magyarországot, "mi azonban ezeknek a provokációknak nem ülünk fel". A leendő miniszterelnök ezt a kettős állampolgárságról szóló magyar jogszabállyal kapcsolatos szlovák nyilatkozatokra reagálva mondta kérdésre válaszolva keddi, budapesti sajtótájékoztatóján. Orbán Viktor közölte azt is, hogy az első, kormányfőként történő külföldi látogatásával kapcsolatban Lengyelországgal vannak tárgyalásban.
2010.05.18. 14:45
 
 
Összevonná az APEH-et és a VPOP-t az új kormány
Az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (APEH) és a Vám- és Pénzügyőrség összevonásához szükséges módosításokat is tartalmazó törvényjavaslatot nyújtott be kedden az Országgyűlésnek Matolcsy György és Fónagy János. A leendő nemzetgazdasági miniszter által jegyzett törvényjavaslat szerint a VPOP irányítását kormánybiztos venné át, aki "külön szervezeti egységet hozhat létre az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal és a Vám- és Pénzügyőrség egyesítésének előkészítése érdekében".
2010.05.18. 14:45
 
 
Újabb mélyponton Berlusconi népszerűsége
Tovább zuhant Silvio Berlusconi olasz miniszterelnök és kormánya népszerűsége: egy közvélemény-kutatás szerint az olaszok mindössze 41 százaléka gondolja úgy, hogy Berlusconi jó munkát végez. Tavaly májusban Olaszország lakosságának még 53 százaléka vélte úgy, hogy Berlusconi megfelelően irányítja az országot. Az IPR kutatóintézet közvélemény-kutatásában idén részt vevők 35 százaléka szavazott bizalmat a miniszterelnök kormányának, múlt évben ez az érték 44 százalék volt.
2010.05.18. 14:45
 
 
Lajcák szerint a külföld is negatívan reagál a kettős állampolgárságra
A szlovák külügyminisztere azt állítja: Pozsonynak jelzései vannak arról, hogy a külföldi magyarok kettős állampolgárságát lehetővé tevő budapesti kezdeményezés, nemcsak Szlovákiában, de másutt is negatív visszhangot váltott ki. "Több olyan jelzésünk van, hogy az új magyar parlamentnek ezt az intézkedését értetlenséggel, kételyekkel, sőt nyíltan negatív reagálással is fogadták" - jelentette ki Miroslav Lajcák a nemzetbiztonsági tanács keddi ülése utáni sajtóértekezleten.
2010.05.18. 14:15
 
 
A fehér zsír hizlal, a barna zsírszövet karcsúsít
A fehér zsírsejtek fölhalmozódnak a testben, és ettől kövérek leszünk, a barna zsírszövet ellenben elégeti az energiát. A testünkben lévő fehér zsírban tárolódik az energia, és onnan nehezen lehet felszabadítani. A gyermekek és a téli álmot alvó állatok testében sok barna, kalóriát égető zsírszövet is van, a felnőtt emberek szervezetéből viszont eltűnik. A legújabb kutatások szerint a folyamat talán visszafordítható.
2010.05.18. 14:00
 
 
Nem Sajóecsegen érettségiztek a helyi diákok fizikából
A sajóecsegi diákok nem a helyi középiskolában érettségiztek fizikából kedden az árvíz miatt - közölte Bakonyi László, az Oktatási Hivatal elnöke kedden. Mint mondta, a helyi tantestület már hétfőn úgy döntött, hogy a rendkívüli állapotok miatt az az öt sajóecsegi diák, aki fizikából érettségizett, a vizsgát Miskolcon tegye le. A tanulók rendben eljutottak Miskolcra, és le is érettségiztek. Bakonyi László kiemelte: az árvíz sújtotta területeken a pedagógusok rendszerint felhívják arra a maturálók figyelmét, hogy időben induljanak el a vizsgákra. Más településről nem jelentettek az Oktatási Hivatalnak rendkívüli eseményekről a délelőtti fizika érettségi kapcsán - tette hozzá.
2010.05.18. 14:00
 
 
Görögország megkapta a 14,5 milliárd eurós hitelrészt
Görögország megkapta a 110 milliárd eurós hitelkeret sürgősen kért 14,5 milliárd eurós részletét az euróövezeti tagállamoktól - közölte a görög központi bank illetékese. A súlyos adósságválsággal küzdő ország vezetése a múlt héten kérte az Európai Unió (EU) és a Nemzetközi Valutaalap (IMF) a 110 milliárd eurós hitelkeretének megnyitását. A görög pénzügyminisztérium 5,5 milliárd eurót kért az IMF 30 milliárdjából, és 14,5 milliárdot az euróövezeti tagországok 80 milliárd eurós keretéből. Az IMF már a múlt héten átutalta az 5,5 milliárd eurót a görög nemzeti banknak.
2010.05.18. 13:45
 
 
Torghelle a Düsseldorfba igazolt
Torghelle Sándor kétéves szerződést kötött a másodosztályú német Fortuna Düsseldorf labdarúgócsapatával. A 28 éves játékos az elmúlt idényben 21 mérkőzésen szerepelt a Bundesliga 2-ben, és hét gólt szerzett. A klub honlapja szerint a válogatott csatár ingyen igazolt az élvonalbeli osztályozón elbukott Augsburg csapatából Düsseldorfba, amely a másodosztály negyedik helyén végzett. A magyar csatár jelenleg is tagja a németek ellen készülő magyar válogatottnak, amelyben 11-szer volt eredményes, ebből kétszer a Nationalelf ellen a 2004-es, 2-0-s kaiserslauterni siker alkalmával.
2010.05.18. 13:30
 
 
Milliárdos viharkárok vannak az agrárvilágban a kamara szerint
Több milliárd forintos kárt okozott a hétvégi esőzés és vihar az ország mezőgazdaságában - közölte a Magyar Agrárkamara. Az agrárkamara közleménye szerint az országban több mint 150 ezer hektárt - ennek fele szántó - boríthat belvíz, amelynek egy része biztosan pusztító lesz, ugyanis a környékbeli folyók, csatornák telítettek, így szinte lehetetlen a földekről levezetni a fölösleget. A legnagyobb gondok Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád, Nógrád, Komárom-Esztergom és Győr-Moson-Sopron megyében vannak, de hátráltatja a szántóföldi munkákat a rossz időjárás Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok és Békés megyében is - derül ki a MA felméréséből.
2010.05.18. 13:15
 
 
Pozsony párbeszéd megkezdését követeli Budapesttől
Pozsony felszólította Budapestet, hogy haladéktalanul kezdjenek párbeszédet a szomszédos országbeli magyarok kettős állampolgárságát érintő törvényjavaslatról - jelentette be a szlovák nemzetbiztonsági tanács ülése után Robert Fico. A kormányfő szerint a magyar lépés súlyos beavatkozás Szlovákia belügyeibe, amelyre Pozsonynak határozott választ kell adnia. Pozsony azt követeli, hogy azonnal üljön össze a nemzeti kisebbségekkel foglalkozó szlovák-magyar vegyes bizottság. Ha Budapest erre nem ad 24 órán belül választ, Pozsony további diplomácia lépéseket tesz, s kezdeményezni fog egy legfelsőbb szintű találkozót is.
2010.05.18. 12:45
 
 
Több mint 770 kilométeren tart az árvízvédelmi készültség
Több mint 770 kilométeren tart a védelmi készültség, ebből 130 kilométeren rendkívüli a készültség mértéke - közölte a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium vízügyi szakállamtitkára. Kóthay László beszámolt arról is, hogy egyre nő a belvízzel borított területek nagysága; jelenleg 72 ezer hektár van víz alatt az országban. Mint elmondta, Észak-Magyarországon soha nem tapasztalt áradás kezdődött. Minden idők legnagyobb árvizét mérték a Bódván, a Hernádon, a Zagyván, a Tarnán, az Ipolyon és a Sajón, ám jó hír, hogy az utóbbin már megkezdődött az apadás.
2010.05.18. 12:15
 
 
Obama a kutyáját is beírta adóbevallásába
Barack Obama a kutyáját is feltüntette tavalyi bevételeinek adóbevallásában. Az Egyesült Államok elnöke 1600 dollár - csaknem 300 ezer forint - értékűnek írta be az ebet, melyet ajándékba kapott a néhai Edward Kennedy szenátortól. További tételként szerepel bevallásában az az ezer dollárnyi érték, melyet nagyanyja hagyott rá, aki Obama választási kampányának utolsó napjaiban hunyt el. Ezek az összegek természetesen eltörpülnek könyvei bevételei mellett, azok több mint 2 millió dollárt jövedelmeztek neki 2009-ben. A Nobel-békedíjjal 1,4 millió dollár járt, de azt Obama jótékony célra adományozta.
2010.05.18. 12:15
 
 
Dárdai megsérült, nem játszhat a németek ellen
Megsérült Dárdai Pál, a berlini Hertha BSC magyar válogatott labdarúgója, így nem játszhat a németek elleni, jövő hét végi találkozón - értesült a Bild. A német újság keddi számában megjelent hír szerint a középpályás izomszakadást szenvedett, emiatt nem léphet pályára május 29-én a Puskás Ferenc Stadionban, noha Erwin Koeman kapitány hétfőn jelölte őt a németek, illetve a hollandok elleni barátságos mérkőzésekre készülő keretbe.
2010.05.18. 12:00
 
 
Rekord vízállást mértek a Zagyván és az Ipolyon is
Rekord vízállást mértek kedd reggel a Zagyván és az Ipolyon a Közép-Duna-völgyi Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság szakemberei; a szervezet több mint hatvanezer zsákkal segíti a védekezést. Az igazgatóság tájékoztatása szerint a Zagyva felső szakaszán kedd reggel 6 órakor 388 centiméteres vízállást mértek, amely 23 centiméterrel haladja meg az eddig mért legmagasabb szintet, Hatvannál pedig 53 centiméterrel volt magasabb a vízállás, mint eddig bármikor. Az Ipolyon Ipolytarnócnál mérték az eddigi legmagasabb, 410 centimétert meghaladó vízállást, azóta a folyó lassan apad az Ipolytarnóc-Nógrádszakáll közötti szakaszon, alatta pedig árad.
2010.05.18. 12:00
 
 
Fabregasszal és Villával erősítene a Barcelona
Két Európa-bajnok válogatott futballistával akarja tovább erősíteni keretét a spanyol bajnoki címét sikerrel megvédő FC Barcelona, amelynek vezetése Cesc Fabregas és David Villa megszerzését jelölte meg mielőbb megoldandó feladatnak. A Barca alelnöke, Rafael Yuste az Ona FM katalán rádiónak árulta el, hogy nagy erővel dolgoznak a londoni Arsenalt erősítő középpályás Fabregas hazahozatalán, illetve a Primera Divisiónban harmadikként végzett Valencia csatárának, Villának az átigazolásán.
2010.05.18. 11:30
 
 
Minden idők legmelegebb áprilisa volt az idei
Minden idők legmelegebb áprilisa volt az idei, a Föld felszíni átlaghőmérséklete elérte a 14,5 Celsius fokot - közölte az amerikai Nemzeti Óceán- és Légkörkutató Hivatal (NOAA) helyi idő szerint hétfőn. A január-áprilisi időszak szintén a valaha mért legmelegebb volt, 13,3 Celsius fokos globális átlaggal. A szokásosnál jóval melegebb hőmérsékleteket mértek Kanadában, Alaszkában, az Egyesült Államok keleti részén, Ausztráliában, Dél-Ázsiában, Észak-Afrikában és Oroszország északi részén. A magukhoz képest szokatlanul hideg területek közé tartozott Mongólia, Argentína, az orosz Távol-Kelet, az Egyesült Államok nyugati része és Kína legnagyobb része.
2010.05.18. 11:15
 
 
Ismét megfejtették Mona Lisa mosolyát
Ismét megfejtette valaki Mona Lisa mosolyát: egy osztrák pszichológus állítja, hogy a rejtélyes nő példaképeként emlegetett Mona Lisa csak akkor tűnik mosolygósnak, ha a szemébe nézünk. Florian Hutzler salzburgi kutató feltételezése alapján Leonardo da Vinci különleges technikával festette meg a képet: ha nem Mona Lisa szemébe néz valaki, hanem az ajkait figyeli, akkor az agy semlegesnek érzékeli arckifejezését. Ezt a tézis korábban Margaret S. Livingstone amerikai pszichológus, a Harvard Egyetem orvosi karának munkatársa fogalmazta meg, Hutzler az elméletet gyakorlati vizsgálatokkal támasztotta alá.
2010.05.18. 11:15
 
 
Árvízriadót rendeltek el Románia nyugati részén
Narancssárga jelzésű árvízriadó van érvényben kedden Románia nyugati részén, a Bánságban, miután az elmúlt napokban jelentős mennyiségű csapadék esett. A román országos vízügyi intézet által kibocsátott narancssárga jelzésű - azaz másodfokú - árvízriadó Temes és Krassó-Szörény megyékre érvényes, ahol kedden délután négy óráig helyenként patakok áradása várható. A hatóságok enyhébb, sárga jelzésű árvízriadót hirdettek az Erdély nyugati és középső részén fekvő megyékre, így a hatóságok Máramaros, Szatmár, Bihar, Arad, Beszterce-Naszód, Kolozs, Szilágy és Hunyad megyékben is készültségi állapotban vannak.
2010.05.18. 10:45
 
 
A vallásra és a termékenységre is rákérdeznének a 2011-es népszámláláskor
A vallásra, a termékenységre és a nemzetiségre vonatkozó kérdéssel is kezdeményezi kiegészíteni a 2011. évi népszámlálásról szóló törvényt az Országgyűléshez kedden benyújtott módosító indítványában három Fidesz-KDNP-s képviselő. Indoklásuk rögzíti: a javaslat lehetőséget biztosít arra, hogy a 2011-ben esedékes népszámlálás adatai összehasonlíthatóak legyenek a tíz évvel korábbi népszámlálás során felvett adatokkal. A Balog Zoltán fideszes, valamint Semjén Zsolt és Szászfalvi László kereszténydemokrata honatya által jegyzett előterjesztés alapján az adatszolgáltatás az egészségi állapotra, a vallásra, az anyanyelvre és a nemzetiségre vonatkozóan önkéntes lenne.
2010.05.18. 10:15
 
 
Végelszámolási javaslat a Vértesi Erőműre
A végelszámolásra való felkészülésre tesz javaslatot a Magyar Villamos Művek (MVM) a Vértesi Erőmű (VÉRT) keddi rendkívüli közgyűlésén, de a döntést a júniusra összehívandó közgyűlésen hozzák meg - közölte az MVM kedden, a VÉRT közgyűlésének megkezdése előtt. A bányászat 2010. december 31-ig fennmarad, az erőmű pedig legkésőbb további három évig üzemel. A végső döntés előtt tájékoztatni kell a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.-t, a kormányzat érintett szerveit és az érdekvédelmi szervezeteket is. Kedden fél tízkor demonstrációt kezdtek a Vértesi Erőmű Zrt. szakszervezetei a munkahelyek megtartásáért, mintegy 450-500 munkavállaló gyűlt össze a Bokodi Erőmű előtt.
2010.05.18. 10:00
 
 
A reálkereset 5,6 százalékkal nőtt az első negyedévben
A reálkeresetek - a fogyasztói árak 6 százalékos növekedése mellett - az idén az első három hónapban 5,6 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbit - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden. A legalább 5 fős vállalkozásoknál és a költségvetési intézményeknél a számviteli nyilvántartások alapján jelentett bruttó átlagkeresetek 2010 első három hónapjában 5,7 százalékkal, a nettó átlagkeresetek 11,9 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbit. A versenyszférában 4,2, a költségvetési szférában pedig 8,9 százalékkal nőtt a reálkereset.
2010.05.18. 10:00
 
 
Javuló hangulatban erősödött a forint és a térségbeli devizák
Erősödésnek indultak kedden reggel a térségbeli devizák és a forint is: az eurót délelőtt fél tízkor 276,58 forinton jegyezték a hétfő délutáni 278,05 forint után. Az amerikai majd az ázsiai tőzsdei kereskedés során már a gazdasági növekedés jelei által keltett optimizmus kerekedett felül az európai pénzügyi válság okozta aggodalmakon, pozitív nyitáshoz segítve az európai tőzsdéket. A kockázatkerülés enyhülése éreztette hatását a devizapiacokon is, a feltörekvő piaci devizák is erősödni kezdtek. A kereskedők szerint a hangulat javulásához hozzájárultak a törlesztési gondokkal küszködő euróövezeti tagállamok megsegítésére összeállított segélycsomag részleteinek kidolgozásában az euróövezeti pénzügyminiszterek által elért eredmények.
2010.05.18. 10:00
 
 
A FIFA vizsgálja az angol bundavádakat
Jerome Valcke, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) főtitkára arra kérte a szervezet etikai bizottságát, hogy vizsgálja ki az angol szövetség (FA) lemondott elnöke, David Triesman bundavádjait. A FIFA ezen kívül arra kérte az angol szövetséget, hogy küldje el jelentését az esettel kapcsolatban. A további fejleményekig a nemzetközi szövetség - ahogy közleményében jelzi - nem kívánja kommentálni az ügyet. Triesman egy titokban rögzített magánbeszélgetésben azzal vádolta Spanyolországot és Oroszországot, hogy a bírók megvesztegetésére készülnek a nyári, dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon.
2010.05.18. 09:45
 
 
Országszerte fennakadások vannak a vasúti közlekedésben
Országszerte több vasútvonalon okoz fennakadásokat a közlekedésben a vihar, illetve az esőzések következtében kialakult árvizek. A Mávinform kedd reggeli összesítése szerint hét vonalon közlekednek buszok a vonatok helyett, és több helyen csökkentett sebességgel haladhatnak csak a szerelvények. Reggel 7 órától a Vámosgyörk-Újszász-Szolnok vonalon Vámosgyörk és Jászapáti között kellett autóbuszos közlekedést elrendelni, ezen kívül a Miskolc-Sátoraljaújhely vonalon Olaszliszka-Tolcsva és Sátoraljaújhely között, a Miskolc-Tornanádaska vonalon Edelény és Sajóecseg között, valamint a Budapest-Hatvan-Somoskőújfalu vasútvonalon Hatvan és Pásztó között szállítják buszok az utasokat.
2010.05.18. 09:30
 
 
A jobbikos Samu Tamás Gergő bírósághoz fordul
Samu Tamás Gergő, aki a Jobbik Békés megyei területi listáján jutott parlamenti mandátumhoz, személyiségi jogainak megsértése miatt bírósághoz fordul; emellett azt is fontolgatja, hogy az adatvédelmi ombudsmannál is bejelentést tesz - írta a Békés Megyei Hírlap kedden. A fiatal politikusról még parlamenti eskütétele előtt felkerült az internetre egy olyan felvétel, amelyen a gyanú szerint ő látható, amint 2008. március 15-én Budapesten, az arcát eltakarva üveget dobott a rendőrökre, azok pajzsába is belerúgott. Szintén felkerült a világhálóra egy olyan részlet, ahol a rendőrök Samu Tamás Gergőt igazoltatják, a felvételen elhangzik a lakcíme és édesanyja neve is - olvasható a lapban.
2010.05.18. 09:30
 
 
Nagy erőkkel védekeznek az ár ellen Borsodban
Másfél ezer ember védekezik a Sajó, a Bódva és a Hernád mentén, mindhárom folyón rekordokat dönt, vagy ahhoz közelít az árhullám nagysága. Az Észak-Magyarországi Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság árvízvédelmi osztályának vezetője elmondta: a Sajó a felső szakaszon 30 centiméterrel tetőzött alacsonyabban, mint az 1974-ben eddig mért legnagyobb vízszint, viszont a középső szakaszon minden eddiginél magasabb az ár. Sajószentpéternél 402 centiméterrel tetőzött a folyó, 12 centiméterrel magasabban, mint az 1974-ben mért - 390 centiméteres - érték. A Bódva mentén rendkívül súlyos a helyezet, Edelénynél hajnalban átszakadt a töltés.
2010.05.18. 09:15
 
 
Dzsudzsák az év csapatában Hollandiában
Egy internetes szaklap Dzsudzsák Balázst is beválogatta a holland bajnokság 2009/2010-es szezonjának csapatába. A PSV Eindhoven magyar balszélsőjéről a goal.com azt írta, hogy az idényben az Eredivisie egyik legjobb játékosává nőtte ki magát, csapata sztárja volt, amit 14 gólja és 13 gólpassza is bizonyít. A 23 éves válogatott szezonbeli teljesítményéről és elismertségéről sokat elárul, hogy az álomcsapatba ő fért be egyedül a bajnoki bronzérmes PSV-ből, a mezőnyjátékosok közül pedig a Feyenoord védője, Ron Vlaar mellett csak ő nem az aranyérmes Twente vagy az ezüstérmes Ajax Amsterdam futballistája.
2010.05.18. 09:00
 
 
Mihail Hodorkovszkij éhségsztrájkot kezdett
Éhségsztrájkba kezdett Mihail Hodorkovszkij volt olajmágnás, a Yukos egykori főrészvényese tiltakozásul az ellen, hogy hétfőn újra három hónappal meghosszabbították a vizsgálati fogságot számára és volt üzlettársa, Platon Lebegyev számára. Hodorkovszkijt és Lebegyevet 2005-ben ítélték 8 év büntetőtáborra egyebek között adócsalás és pénzmosás vádjával, de 2008 telén újabb eljárást indítottak ellenük, és tavaly februárban vizsgálati fogságba helyezték őket, ami az enyhébb büntetőtábor helyett gyakorlatilag szigorított börtönt jelent.
2010.05.18. 08:45
 
 
NBA: a címvédő győzelmével kezdődött a nyugati döntő
A címvédő Los Angeles Lakers magabiztosan nyert a Phoenix Suns ellen az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) Nyugati főcsoportjának fináléjában, a párharc első mérkőzésén. A magyar idő szerint kedd hajnali mérkőzésen a győztes hazai csapatban Kobe Bryant 40 pontot dobott. Eredmény: Nyugati főcsoport, döntő, 1. mérkőzés: Los Angeles Lakers-Phoenix Suns 128-107, a párharc az egyik fél negyedik sikeréig tart.
2010.05.18. 08:30
 
 
Kisimítja a ráncokat és lelassítja az agyat a botox
Kisimítja a ráncokat, a gondolkodás képességét viszont korlátozza a botox - állapították meg amerikai tudósok. Különösen a beszédértés képességét károsítja a botoxos kezelés - olvasható a wisconsini egyetem munkatársai tanulmányában. A kutatók szerint a harag, a düh és a szomorúság jobb megértése érdekében ráncoljuk a homlokunkat. Aki azonban homlokát nem tudja a megfelelő módon mozgatni, az nem érti meg könnyen a homlokráncolással járó érzelmeket. A kutatócsoport húsz nőt vetett alá beszédteszteknek botoxkezelés előtt és után. A vizsgálatok kimutatták, hogy a terápia után egy másodperccel tovább tartott, amíg a résztvevők megértették a következő mondatot: "Ön elbúcsúzik egy jó barátjától, akit soha többé nem fog látni".
2010.05.18. 08:15
 
 
Elérte a 2.000 milliárd forintot az APEH hátraléka
Az APEH hátralékállománya az elmúlt időszakban - a működő adózók hátralékának csökkenése mellett - számottevően emelkedett, és március végén elérte a 2.000 milliárd forintot, a behajthatatlanként nyilvántartott tartozásállomány meghaladja a 200 milliárdot - derül ki a hivatal állapotáról készült helyzetjelentésből. A Pénzügyminisztérium átadás-átvételi dokumentumának mellékletét képező, az adóhatóság honlapján közzétett jelentés ismerteti: a teljes hátralékállományon belül jelentősen csökkent a végrehajtás alá vonható hátralékok aránya. A hátralék 70 százaléka nem működő gazdálkodóké, a működőknél kevesebb, mint 20, a magánszemélyeknél 10 százaléka van.
2010.05.18. 07:45
 
 
Globális Szél Nap lesz június 15-én Brüsszelben
Az Európai Szél Energia Egyesülés (EWEA) és a Globális Szél Energia Tanács (GWEC) "szél eseményeket" szervez világszerte. Az EWEA közleménye szerint az események célja, hogy a nyilvánosság több szempontból is felfedezze a szélenergiát. Eddig 38 szervezet jelezte részvételét a soron következő eseményre, amely június 15-én lesz Brüsszelben. Európában több szélerőművet helyeztek üzembe az utolsó két évben, mint minden más megújuló energián alapulót, látványos a növekedés egyebek mellett Kínában és az Egyesült Államokban.
2010.05.18. 07:45
 
 
Újabb botrány a H1N1 elleni oltás miatt
Ismét botrány tört ki az újinfluenza-oltás miatt, ezúttal a vakcina iskolai beadásáért járó juttatásról szóló jogszabály okoz felháborodást a háziorvosok és a védőnők körében - írja keddi számában a Magyar Nemzet. Noha az új influenzának már szinte nyoma sincs nálunk, ismét káosz alakult ki, ezúttal a H1N1 elleni oltások iskolai beadásáért járó különdíj miatt. A házi gyermekorvosok azért háborognak, mert hiába tudták úgy, hogy tanulónként 200 forintot kapnak a vakcina beadásáért, most kiderült: ez az amúgy is megalázóan kicsinek tartott összeg nem csak őket illeti.
2010.05.18. 07:30
 
 
Befejezte űrsétáját az Atlantis két űrhajósa
Az előre betervezett feladatokat elvégezve befejezte külső űrszerelési munkáját az amerikai Garrett Reisman és Stephen Bowen közép-európai idő szerint hétfőn késő este. A két űrhajós 7 óra 25 percen át tartózkodott a nyílt világűrben. Hozzáillesztettek egy tartalék antennát a Nemzetközi Űrállomás külső burkára. Az Atlantis űrsiklóval érkezett két asztronauta egy tároló platformot is felszerelt, és meglazította azon elemek rögzítő csavarjait, amelyeket két következő űrséta alkalmával fognak lecserélni. A platform egy kanadai gyártmányú robot, a Dextre részére készül.
2010.05.18. 07:30
 
 
Az euró válsága Kínát is sújtja
Az európai hitelválság okozta károk Kínát is érintik, az euró süllyedő árfolyama csökkenti a kínai cégek versenyképességét Európában, legnagyobb piacukon, és bonyolít minden olyan kísérletet, amely arra irányul, hogy lazítsa a kínai jüan merev kötődését a dollárhoz - jelentette Hongkongból a The New York Times. Az euró árfolyama gyengült a jüannal szemben az elmúlt hetekben és hétfőn 2002 óta a legmélyebb pontra süllyedt. A kínai kereskedelmi minisztérium szóvivője rámutatott: "A jüan mintegy 14,5 százalékkal erősödött az euróval szemben az utóbbi négy hónapban, ez növeli a kínai exportőrök költségeit és negatívan fogja befolyásolni Kína európai országokba irányuló kivitelét."
2010.05.18. 07:15
 
 
Több ezer riasztás érkezett a tűzoltókhoz országszerte
Több mint 2100 alkalommal riasztották a tűzoltókat hétfő estig csak a Dunántúlról és a fővárosból, ahol narancssárga riasztás van érvényben. A keleti országrészben - ahol sárga riasztás van érvényben - nagyjából ezer alkalommal kellett kivonulniuk - közölte Szentes György, az Országos Katasztrófavédelem Főigazgatóságának szóvivője az MTI-vel. A legtöbb esetben kidőlt fák eltakarításához, vízszivattyúzáshoz hívták a tűzoltókat. Fejér megyében egy településen kell védekezni. A többi megyéből körülbelül száz-százötven riasztásuk volt. A legkevesebb hívást Vas megyéből kapták - tette hozzá Szentes György.
2010.05.17. 22:15
 
 
Nem javul az árvízi helyzet Borsodban
Sok százan védekeznek a Bódva, a Hernád és a Sajó gátjain, valamint azokon a településeken, ahol a megáradt patakok vize veszélyezteti a községeket - mondta Varga Mihály mérnök ezredes, a Borsod megyei védelmi bizottság titkára az MTI-nek. A megyei védelmi bizottság további rendőri erőket kapott, és honvédségi erőket kér; az árvízzel fenyegetett településeken nagy intenzitással tart a védekezés - mondta Varga Mihály. Tájékoztatása szerint az éjszakai órák kritikus helyzetet teremthetnek, minden eshetőségre felkészültek. Az éjszakai órákban a gátakra több száz fáklyát, lámpákat, homokzsákokat szállítanak ki, főleg Sajóecseg, Boldva, Hernádszentandrás, Kiskinizs, Ócsanálos térségében.
2010.05.17. 21:30
 
 
Robert Fico összehívta a szlovák nemzetbiztonsági tanácsot
Robert Fico kormányfő kedd délelőttre összehívta a szlovák nemzetbiztonsági tanácsot, miután hétfőn a magyar Országgyűlés elé került az állampolgársági törvény módosítása - közölte a szlovák kormány sajtóosztálya. A hivatalos pozsonyi álláspont szerint a szlovákiai magyarok esetleges kettős állampolgársága Szlovákia számára "nemzetbiztonsági kockázat", ezért megfelelő válaszintézkedésekre van szükség. Fico korábbi nyilatkozataiban jelezte: Szlovákia kemény választ fog adni Budapest lépésére, s kilátásba helyezte az alkotmány módosítását is, amely kimondaná: az a szlovák polgár, aki önként felveszi egy másik ország állampolgárságát, elveszíti a szlovákot.
2010.05.17. 21:00
 
 
Megtiltotta a British Airways-sztrájkot a bíróság
Megtiltotta a British Airways légi utaskísérőinek keddtől meghirdetett, ötnaposra tervezett sztrájkját hétfő esti végzésében a londoni felsőbíróság. A brit légitársaság 13 ezer utaskísérőjéből 12 ezret képviselő Unite szakszervezet összesen négy ilyen sztrájkot hirdetett meg; az első keddtől szombatig tartott volna. A BA azonban bírósághoz fordult, azzal az érvvel, hogy az érdekképviselet eljárási szabálytalanságokat követett el, amikor tagságát megszavaztatta a munkabeszüntetésről. A londoni felsőbíróság hosszas mérlegelés után a légitársaságnak adott igazat, így a keddtől meghirdetett sztrájk nem kezdődhet el.
2010.05.17. 20:30
 
 
Kártalanítaná a Fidesz a tűzijáték-tragédia és az oszlatások áldozatait
Benyújtotta a Fidesz azt a határozati javaslatot, amely kimondaná: az állam bocsánatot kér a 2006 augusztus 20-i tűzijáték, valamint a 2006 szeptember 17. és október 25. között történt rendőri fellépések áldozataitól és azokat teljes körű anyagi és erkölcsi kárpótlás illeti meg. Ebben az Országgyűlés felkéri a kormányt, hogy haladéktalanul tegye meg a szükséges intézkedéseket és Magyar Államkincstáron keresztül egyenlítse ki azok "megalapozott kártérítési igényét", akiknek az augusztus 20-i budapesti tűzijátékkal összefüggésben, valamint a szeptember 17. és október 25. között történt rendőri fellépések következtében, vagy azzal összefüggésben alkotmányos alapjoga, illetve személyhez fűződő joga sérelmet szenvedett.
2010.05.17. 20:15
 
 
Elutasította az ügyészség az OVB feljelentését a Kubatov-videó ügyében
Elutasította a Központi Nyomozó Főügyészség az Országos Választási Bizottság feljelentését a Kubatov-videó ügyében - hangzott el a testület hétfő esti ülésén. Az Országos Választási Iroda tájékoztatása szerint a Központi Nyomozó Főügyészség nem látta indokoltnak a nyomozás elrendelését, ezért elutasította az OVB feljelentését. Az OVB április 8-án tett feljelentést, mert Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója egy - az internetre felkerült hangfelvétel tanulsága szerint - elismerte, hogy már a 2009. évi pécsi polgármester-választás idején is egy központi online adatbázist állítottak fel, amelyben a választópolgárok személyes adatait folyamatosan gyűjtötték és kezelték.
2010.05.17. 19:45
 
 
Jégkorong-vb: norvég győzelem Svájc ellen
A norvég válogatott nagy meglepetésre 3-2-re nyert a svájci csapat ellen a németországi jégkorong-világbajnokság középdöntőjének hétfői játéknapján. F csoport (Mannheim): Norvégia-Svájc 3-2, E csoport (Köln): Finnország-Szlovákia 5-2.
2010.05.17. 19:15
 
Labdarúgó NB I: kecskeméti győzelem az elhalasztott mérkőzésen
A Kecskemét jól használta ki helyzeteit és fontos három pontot szerzett a labdarúgó Soproni Liga 28. fordulójában, a szombatról hétfőre halasztott mérkőzésen. Eredmény: KTE-Ereco - Kaposvári Rákóczi 3-1 (1-0). Kecskemét, 1000 néző. Gólszerzők: Litsingi (36.) Csordás (46.) Montvai (58.) illetve Szepessy (66.). Az első félidőben főként a Kecskemét irányította a játékot, majd a 36. percben Litsingi révén a vezetést is megszerezte. A fordulást követően a hazai alakulat két gyors góllal gyakorlatilag eldöntötte a találkozót, így hiába támadott többet a Kaposvár, erejéből már csak a szépítésre futotta.
2010.05.17. 19:00
 
 
Bajnai: soron kívül kapjanak előleget az árvíz sújtotta önkormányzatok
A jelenlegi árvíz Borsod-Abaúj-Zemplénben mindennél nagyobb, ezért az érintett települések önkormányzatai a vis maior alap terhére előleget kérhetnek utólagos elszámolás mellett - jelentette ki Bajnai Gordon miniszterelnök az MTI kérdésére, a Borsod megyei Boldván hétfőn, ahol a Bódva és az Ördög-patak áradása miatt mintegy másfélszáz embert kellett kiköltöztetni. Hozzátette: azt kérte az önkormányzati minisztertől, hogy a vis maior alap terhére az önkormányzatoknak utólagos elszámolás mellett előleget biztosítson, "most ne a számlákra várjunk, hanem legyen pénz, mindenki tudjon védekezni". Ezt az önkormányzatoknak egyenként kell igényelni az illetékes szaktárcánál.
2010.05.17. 18:45
 
 
A Falkland-szigetekre vezénylik Vilmos herceget
A Falkland-szigetekre vezénylik Vilmos brit trónörököst. A 28 éves Vilmos - Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnő elsőszülött fia, aki apja után a második a brit trónutódlási sorban - a királyi légierő (RAF) mentési-kutatási feladatokat ellátó helikopterpilótája lesz, amint befejeződik kiképzése. A The Sun - a legnagyobb brit bulvárlap - hétfői értesülése szerint a herceg ezután két hónapot tölt az RAF Mount Pleasant nevű támaszpontján, amely a vitatott hovatartozású Falkland-szigeteket őrzi. Ez az anyaországtól legmesszebb működő brit légitámaszpont.
2010.05.17. 18:45
 
 
Labdarúgó NB I: a záróforduló vasárnapi mérkőzései egyszerre kezdődnek
Egy időben rendezik meg a labdarúgó Soproni Liga zárófordulójának vasárnapi mérkőzéseit. Erről a Magyar Labdarúgó Szövetség versenybizottsága döntött hétfői ülésén. A testület indoklásában kifejtette: a döntés a bajnokság biztonságos és sportszerű befejezése érdekében született meg. A Soproni Ligában a hétközi, 29. fordulót követően a hétvégi zárófordulóban szombaton ZTE-Nyíregyháza és Budapest Honvéd-Ferencváros mérkőzésre kerül sor, míg a Győri ETO-Videoton, a Kecskeméti TE-ERECO - DVSC-TEVA, a Szombathely-Paks, a DVTK-MTK Budapest, az Újpest-Vasas és a Lombard Pápa-Kaposvári Rákóczi találkozókat vasárnap rendezik meg, utóbbiak egyformán 17:30 órakor kezdődnek.
2010.05.17. 18:15
 
 
Több száz millió forint kárt jelentettek be a biztosítóknak
A hétvégi viharok nyomán több száz millió forint kárról érkezett bejelentés a biztosítókhoz, amelyek kárszakértői megemelt létszámmal dolgoznak a vihar és a felhőszakadás okozta károk felmérésén. Az AEGON Magyarországhoz eddig mintegy 100 millió forint kárról érkezett bejelentés. Hétfőn délelőtt ezer bejelentést regisztrált a társaság, a nap végére mintegy 3500-4000-rel számolnak. Az AEGON 1,1 milliárd forintra becsüli az ügyfeleit érintő károkat, a teljes kár pedig elérheti a 4 milliárd forintot.
2010.05.17. 18:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757[1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista