2020. július 7., kedd - Appolónia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
Az MSZP nem szavazza meg a nemzeti összetartozásról szóló törvényjavaslatot
Az MSZP nem szavazza meg a Nemzeti Összetartozás melletti tanúságtételről szóló törvényjavaslatot - közölte Mesterházy Attila. A szocialista frakcióvezető ezt - amellett, hogy a Fidesz nem támogatja egyetlen módosító indítványukat sem - azzal indokolta, hogy megítélésük szerint az indítvány szövege nem a nemzeti összetartozást, hanem sokkal inkább a szétválasztást, a kirekesztést jeleníti meg például azzal, hogy különbséget tesz vallásos és nem vallásos emberek között. Hozzátette: a szöveg rontja Magyarország jó szomszédi kapcsolatait és nem szolgálja a határon túli magyarok érdekeit.
2010.05.26. 14:45
 
 
A román kormánykoalíció végrehajtja a bér- és a nyugdíjcsökkentést
A romániai kormánykoalíció végrehajtja a bér- és a nyugdíjcsökkentést - jelentette be szerdán Emil Boc román miniszterelnök. Boc - aki egyben a bukaresti kabinet fő erejét alkotó Demokrata Liberális Pártnak (PD-L) elnöke - a Romániai Magyar Demokrata Szövetséget (RMDSZ) is magában foglaló koalíció tanácskozása után bejelentette, hogy a kormány szerdán elfogadja a Nemzetközi Valutaalappal május elején kötött egyezség alapján kidolgozott szándéklevelet, amely szerint a kabinet nem az adóemelést, hanem a közalkalmazotti bérek 25 százalékos és a nyugdíjak 15 százalékos csökkentését javasolja.
2010.05.26. 14:45
 
 
Tízből hatan támogatnák a kettős állampolgárságot egy népszavazáson
Egy "most vasárnap" tartandó népszavazáson tízből hatan megadnák a magyar állampolgárságot a határon túli magyaroknak - derül ki a Nézőpont Intézet legfrissebb, a Heti Válasz számára készült, szerdán nyilvánosságra hozott felméréséből. Különösen a 18 - 29 évesek (77 százalék), a Fidesz (77 százalék), valamint a Jobbik (69 százalék) hívei támogatják a kettős állampolgárságot. Az MSZP és LMP támogatóinak 60, illetve 47 százaléka ugyanakkor ellenzi a tervezetet. Szavazati jogot az állampolgárság megadását pártolók fele (52 százalék) feltétel nélkül, további 36 százalék csak magyarországi lakhely esetén adna.
2010.05.26. 14:30
 
 
Rövidebb lesz a választási kampány
Már az őszi önkormányzati választáson rövidebb lehet a kampány és csak a szavazás napján lenne kampánycsend este hét óráig - tartalmazza a választási eljárásról szóló törvény módosítását kezdeményező, fideszes képviselők által a parlamentnek szerdán benyújtott javaslat. A kezdeményezett változtatások között szerepel, hogy csak személyesen lehet majd igazolást kérni és háromról két napra csökkennek egyes jogorvoslati határidők. A Kósa Lajos, Szakács Imre és Kovács Zoltán által jegyzett, az Országgyűlés honlapján olvasható előterjesztésben a módosítást az áprilisi országgyűlési választások technikai lebonyolításának problémáival indokolják.
2010.05.26. 14:15
 
 
Fico: az MKP képviselői elveszíthetik mandátumukat
A szlovák kormányfő szerint ha a Magyar Koalíció Pártjának képviselői valóban kérni fogják a magyar állampolgárságot, ahogy ezt Csáky Pál pártelnök jelezte kedden, akkor el kell, hogy veszítsék parlamenti mandátumukat. "Lehetetlen, hogy a Szlovák Köztársaság Nemzeti Tanácsában olyasvalaki üljön, aki a Magyar Köztársaságnak akar hűséget esküdni. Intenzív tárgyalásokat kell kezdeni, hogyan oldjuk meg ezt a problémát. Ha a szlovák képviselők magyar állampolgárságot kérnek, el kell hogy veszítsék mandátumukat. Más út sajnos nincsen" - jelentette ki Robert Fico szerdán a pozsonyi parlamentben, amely napirendjére tűzte a szlovák állampolgársági törvény módosítását.
2010.05.26. 14:15
 
 
Heves esőzés, jégeső továbbra is várható
A déli országrész kivételével szerdán többfelé várható zápor, zivatar, viharos erejű széllel, jégesővel - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) munkatársa szerdán. Az éjszaka csendes lesz, viszont csütörtökön a keleti országrész kivételével ismét több helyen kell nagyobb mennyiségű csapadékra számítani. A szél 90 km/órásnál erősebb lehet, a vihart jégeső is kísérheti, helyenként két centiméteresnél nagyobb jégdarabokkal. Jelenleg a Dél-Dunántúlon és a Dél-Alföldön citromsárga, az ország többi részén pedig narancssárga riasztás van érvényben éjfélig. Várhatóan csütörtökre is több területre ad majd ki narancssárga riasztást az OMSZ.
2010.05.26. 13:30
 
 
Megszűnt a rendkívüli készültség Borsod megyében
Megszűnt a rendkívüli készültség Borsod megyében a Sajó, a Bódva és a Hernád mentén; az intézkedés feloldását szerdán, rendeletben hirdette ki az ügyvezető kormány - közölte Kóthay László, a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium vízügyi szakállamtitkára Budapesten. Országos viszonylatban a folyók fővédvonalain jelenleg 296 kilométer hosszon harmadfokú, 552 kilométeren másodfokú, 722 kilométeren pedig elsőfokú a védelmi készültség. A Tiszán folyamatosan halad az árhullám, jelenleg Tiszabercel térségében tetőzik, csütörtök-péntek környékén Szolnoknál, a hétvégén pedig Szegednél várható a tetőzés - mondta Kóthay László a sajtótájékoztatón.
2010.05.26. 13:15
 
 
Tenisz, Roland Garros: Szávay kiesett
Szávay Ágnes két sima játszmában kikapott az orosz Nagyja Petrovától, így kiesett az egyéni versenyből a francia nyílt teniszbajnokság, a Roland Garros második fordulójában. A mérkőzésen, amely 1 óra 21 percig tartott, az utóbbi hetekben sérüléssel küzdő magyar teniszező mindössze három játékot tudott nyerni. Eredmény, 2. forduló (a 32 közé jutásért): női egyes: Nagyja Petrova (orosz, 19.)-Szávay Ágnes 6:1, 6:2.
2010.05.26. 13:00
 
 
FIFA-világranglista: Magyarország 57., a brazilok az élen
A magyar válogatott egy hellyel visszaesett legutóbbi, áprilisi pozíciójához képest, így jelenleg az 57. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb, szerdán kiadott világranglistáján, amely az utolsó a világbajnokság kezdete előtt. A szervezet honlapja szerint az élen a brazilok állnak, megelőzve az Európa-bajnok spanyolokat, a harmadik helyen továbbra is a portugálok találhatók. A vb előtt a címvédő olaszok az ötödikek a rangsorban, melyen a dél-afrikai tornán érdekelt együttesek közül a Koreai NDK áll a legrosszabbul (105.).
2010.05.26. 12:45
 
 
Mintegy 410 kilométeres szakaszon védekeznek Észak-Magyarországon
Jelenleg mintegy 410 kilométeres szakaszon védekeznek Észak-Magyarországon - mondta a regionális környezetvédelmi és vízügyi igazgatóság (Ékövizig) árvízvédelmi osztályvezetője. Csont Csaba emlékeztetett arra, hogy a rendkívüli árvíz miatt Borsod-Abaúj-Zemplén megyében elrendelt veszélyhelyzet megszűnt. A Sajón az alacsony vízállásokra tekintettel megszüntették a készültséget kedd este hat órától, a Hernádon pedig elsőfokúra mérsékelték a riasztást. A Tiszán Tiszapalkonya fölött másodfok van érvényben - akárcsak a Bodrogon -, míg Tiszapalkonya alatti részen harmadfokú a készültség, szintén harmadfokú a riasztás a Taktán.
2010.05.26. 12:30
 
 
Szlovákia is módosítja állampolgársági törvényét
Várhatóan még szerdán saját állampolgársági törvényének módosításával válaszol Szlovákia az Országgyűlés döntésére, amely lehetővé teszi a magyar állampolgárság könnyített felvételét a határon túli magyarok számára. A magyar Országgyűlés reggeli döntése után Pozsonyban azonnal összehívták a szlovák kormányt, amely megvitatja a szlovák állampolgársági törvény módosítását. A nyilvánosságra került javaslat szerint arról van szó, hogyha ezentúl egy szlovák állampolgár önkéntesen felveszi egy másik ország állampolgárságát, elveszíti a szlovákot. Emellett nem tölthet be bizonyos munkaköröket sem, amelyek kapcsolatban vannak a nemzetbiztonsággal.
2010.05.26. 12:15
 
 
Futball bundabotrány: játékosai kiállnak Filipovics mellett
Vladan Filipovics játékosügynök mellett kiállnak ügyfelei abban az ügyben, melyben a korábbi futballista, valamint két, általa képviselt labdarúgó nevét is nyilvánosságra hozta egy belga napilap, azt írva: egy Bajnokok Ligája-mérkőzés eredményét manipulálták. A Filipovics által képviselt labdarúgók szerdán levelet küldenek Michel Platininek, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnökének, amelyben kiállnak mellette. A játékosok arra kérik a francia sportvezetőt, hogy tájékozódjon a fegyelmi bizottság által lefolytatott vizsgálatról, "miért vádolnak és rágalmaznak bizonyítékok nélkül."
2010.05.26. 11:45
 
 
Ezer autóval ünneplik az Alfa Romeo százéves születésnapját Komáromban
Ezer autóval ünnepli a magyarországi Alfa Romeo-tulajdonosok közössége a márka fennállásának századik évfordulóját szombaton Komáromban a Monostori Erődben. Az AlfaCity elnevezésű rendezvény Közép-Európa legnagyobb Alfás találkozója, a programok között oldtimer-kiállítás és Back II Black koncert is szerepel, valamint Magyarországon először itt láthatják az érdeklődők a márka legújabb modelljét is. Napközben a gyermeknapra való tekintettel sok gyermekprogram lesz, a felnőttek pedig eközben szabadstílusú gumifüstölésen, ügyességi versenyeken mérhetik össze tudásukat.
2010.05.26. 11:45
 
 
MSZP: a Fideszé a felelősség a törvény okozta problémákért
Mesterházy Attila szerint a Fidesz-kormány lesz a felelős minden olyan problémáért, amelyet a kettős állampolgárságról szóló törvény elfogadása okoz, mivel a többség nem támogatta a szocialisták azon kezdeményezését, hogy halasszák el az erről szóló voksolást. Az MSZP frakcióvezetője a parlamenti szavazás után úgy fogalmazott: a Fidesz-kormány feladata az is, hogy orvosolja és kezelje a problémákat. Mint mondta, három aggályuk van a törvénnyel kapcsolatban: az időzítése, az előkészítetlensége, illetve az, hogy elmaradtak az előzetes egyeztetések a határon túli magyarokkal, valamint a szomszédos országokkal.
2010.05.26. 11:45
 
 
Nagygyűlést tart szombaton a Fidesz-KDNP a Kossuth téren
Nagygyűlést tart szombaton, a miniszterelnöki eskütétel napján a Fidesz-KDNP a budapesti Kossuth Lajos téren, a Parlament előtt - jelentette be szerdán Szijjártó Péter, aki úgy fogalmazott: "újra Kossuth tér!". A Fidesz szóvivője az Országházban tartott sajtótájékoztatóján azt mondta: a szombati miniszterelnöki eskütétellel kezdetét veszi a nemzeti együttműködés korszaka. Szombat az új kezdet napja, és ezt a napot "szeretnénk együtt ünnepelni mindazokkal, akikkel együtt fogjuk felépíteni a nemzeti együttműködés rendszerét" - közölte Szijjártó Péter.
2010.05.26. 11:30
 
 
Clinton: Észak-Korea hagyjon fel a fenyegetéssel és a provokációval
Phenjannak fel kell hagynia a fenyegetéssel és a provokációval - jelentette ki Hillary Clinton amerikai külügyminiszter, miután szerdán megérkezett szöuli látogatására. A nemzetközi közösségnek nem szabad válasz nélkül hagynia a Cshonan dél-koreai hadihajó elsüllyesztését, amely egy nemzetközi vizsgálat szerint Észak-Korea tette volt - tette hozzá Clinton. Clinton úgy vélekedett, az észak-koreai támadás nyomán kialakult válság megköveteli, hogy a világ közössége erélyes, de megfontolt válaszban részesítse Phenjant. Szerinte ez érdeke a nemzetközi közösségnek - beleértve Kínát is. Clinton közölte, hogy az Egyesült Államok konzultálni fog Dél-Koreával és az ENSZ Biztonsági Tanácsával a megfelelő válaszadásról.
2010.05.26. 11:30
 
 
Jogerősen is felmentette a bíróság Tomcatet
Jogerősen is felmentette a Tomcat néven publikáló Polgár Tamást a közveszélyokozás előkészületének vádja alól a Fővárosi Bíróság szerdán. A bloggert korábban azért vonták eljárás alá, mert pirotechnikai keveréket készített egy csepeli lakás konyhájában. A bíróság az elsőfokú ítélettel egyezően azt állapította meg: Polgár Tamás pirotechnikai kísérleteket folytatott a lakásban, különböző anyagokból elegyet készített. Ez azonban nem volt képes pusztító, romboló hatás kiváltására, nem minősül robbanóanyagnak, így általa a robbanóanyaggal való visszaélés bűntettét sem lehetett megvalósítani.
2010.05.26. 11:15
 
 
A nőkért folytatott harc a férfiak veszte
A tudósok már régóta tudják, hogy a nők várható élettartama hosszabb a férfiakénál, most már azt is, hogy miért: mindennek a szex és a hódítás az oka. A férfiak nőkért folytatott versenye, illetve az a kényszer, hogy vonzóak legyenek a nők szemében, merész, veszélyekkel tarkított stratégiák alkalmazására késztet - számoltak be kutatásukat összegezve a Michigani Egyetem Daniel Kruger vezette kutatói. A vetélkedés élettanilag és a magatartást illetően is kockázatokat rejt, ami nagyobb arányú halálozáshoz vezet.
2010.05.26. 10:45
 
 
Elfogadta a Ház a kettős állampolgárságról szóló törvényt
Elfogadta az Országgyűlés szerdán a magyar állampolgárságról szóló törvényt módosító javaslatot, amely biztosítja a határon túli magyarok számára, hogy egyszerűbben és kedvezményesen szerezhessék meg a magyar állampolgárságot. A képviselők 344 igen, 3 nem szavazat és 5 tartózkodás mellett hozták meg a döntésüket. Nemmel voksolt az előterjesztésre a szocialista Gyurcsány Ferenc, Molnár Csaba és Szanyi Tibor. Tartózkodott három MSZP-s - Baracskai József, Oláh Lajos, Vitányi Iván - és két LMP-s - Dorosz Dávid és Szabó Tímea - képviselő. Az igen szavazatokat 224 fideszes, 34 KDNP-s, 32 szocialista, 43 jobbikos és 11 LMP-s képviselő adta le.
2010.05.26. 10:30
 
 
13. házassági évfordulóján lett milliárdos egy pár
Tizenharmadik házassági évfordulóján nyert rekordösszeget egy házaspár Franciaországban. 5,5 millió euró (1,2 milliárd forint) ütötte a markukat egy félkarú rabló révén a délnyugat-franciaországi Bagneres-de-Bigorre városának egy kaszinójában. A hatalmas összeget száztagú kaszinólánc állja. Ez az eddigi legnagyobb nyeremény, amelyet játékgépen nyertek, csaknem kétszerese a korábbi csúcsnak.
2010.05.26. 09:00
 
 
Lendvai: Wiesztnek egy-két napja van, hogy tisztázza magát
Wieszt János szocialista önkormányzati politikusnak egy-két napja van arra, hogy tisztázza magát a pártja előtt - közölte az MSZP leköszönő elnöke a TV2 Mokka című szerda reggeli műsorában. Lendvai azt mondta, hogy ha a XI. kerületi szocialista frakcióvezetőnek nincs "egy életszerű és hihető története, ami cáfolja azt, ami a videóból elég könnyen interpretálható", akkor nem illeti meg semmilyen védelem, és nincs helye a szocialisták között. Wieszt János egy nyilvánosságra került videofelvétel tanúsága szerint egy borítékot vett át egy vállalkozótól, amelyben (a hangfelvétel szerint) kétmillió forint volt.
2010.05.26. 08:45
 
 
NBA: egyenlített a Phoenix Suns a Lakers ellen
Hazai pályán egyenlített a Phoenix Suns a Los Angeles Lakersszel szemben az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) Nyugati főcsoportjának fináléjában. A magyar idő szerint szerda hajnali összecsapáson a Phoenix ugyanúgy kilenc ponttal bizonyult jobbnak a bajnoki címvédőnél, mint két napja, amikor az első győzelmét aratta. Eredmény: Nyugati főcsoport, döntő: Phoenix Suns-Los Angeles Lakers 115-106. Az állás: 2-2. A párharc az egyik fél negyedik sikeréig tart.
2010.05.26. 08:30
 
 
Jamaica: legalább 60 ember halt meg a kingstoni összecsapásokban
Már legalább 60 halálos áldozatot követeltek a jamaicai fővárosban a biztonsági erők és egy drogbárót védelmező fegyveres gengszterek közötti összecsapások. A halottak többsége állítólag civil. A kingstoni közkórház hullaházába mintegy 50 holttestet szállítottak két teherautón. A francia hírügynökség helyszíni tudósítója egy harmadik teherautót is látott, amelyen 12 áldozat, köztük egy csecsemő tetemét szállították. A veszteségmérleget hivatalos forrásból nem erősítették meg, a rendőrség kedden még 31 halálos áldozatról adott hírt. Bruce Golding jamaicai miniszterelnök mély sajnálatát fejezte ki a parlamentben a halálesetek miatt, és azt ígérte, hogy a biztonsági erők véget vetnek az anarchiának, és helyreállítják a rendet.
2010.05.26. 08:15
 
 
Olcsó cascót sem kötnek régi kocsikra
Tovább esik a casco-piac - írta szerdai számában a Napi Gazdaság piaci adatokra hivatkozva. A lap szerint az egymás alá ígérő piaci szereplők miatt 2010 első negyedévében az átlagos díjszint további 6 százalékkal csökkent, ám a piaci vélekedés ennél erősebb visszaesést prognosztizál az év további részében. A jelentősebb zsugorodást a piaci szereplők annak tudják be, hogy az új gépjárművek értékesítése továbbra is rendkívül gyenge. A piacon mutatkozik némi élénkülés, ez főleg a használtautó-szegmensben érződik, ezekre a kocsikra nem, vagy csak lényegesen kevesebben és kisebb kockázatokra kötnek biztosítást - olvasható a lapban.
2010.05.26. 08:15
 
 
Megszorító csomagot fogadtak el Olaszországban
Megszorító csomagot fogadott el kedden késő este az olasz kormány, az intézkedéssel a tervek szerint két év alatt 24 milliárd euróval csökkentik a költségvetési hiányt. A megszorítások elsősorban a köztisztviselőket és a helyi önkormányzatokat érintik. A közszférában elbocsátásokra kerül sor, befagyasztják a béreket és kitolják a nyugdíjkorhatárt, valamint csökkentik a helyi önkormányzatok juttatásait. Részleteket az olasz kormányfő és a gazdasági miniszter szerdán közöl. A megszorítások elfogadásával Olaszország csatlakozott a hasonló intézkedéseket bevezető európai országok csoportjához, Görögországhoz, Spanyolországhoz, Portugáliához és Nagy-Britanniához.
2010.05.26. 08:00
 
 
Lajcák: az új magyar kormány erős jelzéseket fog kapni
A szlovák külügyminiszter szerint a magyar állampolgársági törvény módosítása ellenérzéseket keltett külföldön is, s a diplomata arra számít, hogy az új magyar kormány röviddel megalakulása után "erős jelzéseket kap" szövetségeseitől. "A hét végén megalakul a magyar kormány, és arra számítok, hogy nagyon rövid időn belül erős jelzéseket kap "szövetségeseinktől", hogy nem így képzelik el működését. Azzal számolok, hogy a helyzet normalizálódni fog, s nem Közép-Európa fog közeledni a Balkánhoz, hanem a Balkán Közép-Európához" - mondta Lajcák a TASR hírügynökségnek kedden este azt követően, hogy Hágában találkozott Knut Vollebaekkel, az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet kisebbségügyi főbiztosával.
2010.05.26. 07:30
 
 
Megostromolták egy jamaicai drogbáró főhadiszállását, 31 halott
Több mint ezer rendőr és katona megostromolta Nyugat-Kingstonban egy drogbáró fegyveres gengszterek által védett főhadiszállását, és az összecsapások két napja alatt - keddig - hivatalos források szerint legkevesebb 31 ember életét vesztette. A rendőrség szerint a halálos áldozatok közül 28 polgári személy. 211 embert őrizetbe vettek. A jamaicai főváros Tivoli Gardens nevű nyomornegyedéből még kedden is szórványos lövöldözés hallatszott. A hatóságok Christopher "Dudus" Coke-ot próbálják meg kézre keríteni, akinek a kiadatását az Egyesült Államok kérte, mert New Yorkban kábítószer- és fegyverkereskedelem miatt vádat emeltek ellene.
2010.05.25. 21:45
 
 
Kormányalakítás: a bizottságok támogatták a miniszterjelölteket
A parlamenti bizottságok megkezdték kedden a miniszterjelöltek meghallgatását, a kormánypárti képviselők igen szavazataival a bizottságok támogatták a jelöltek kinevezését. A pénzügypolitika három fő feladata az államadósság szintjének csökkentése, a fenntartható államháztartási deficitcél elérése és az euró bevezetése - mondta Matolcsy György nemzetgazdasági miniszterjelölt a kinevezését megelőző meghallgatáson az Országgyűlés Számvevőszéki és Költségvetési Bizottságában kedden. A célok teljesítését foglalkoztatáspolitikai eszközökkel, 10 év alatt 1 millió új munkahely létrehozásával és a gazdasági növekedés újraindításával, továbbá a beruházások bővítésével kívánják elősegíteni.
2010.05.25. 21:30
 
 
Férfi kosárlabda NB I: ismét a ZTE-nél az előny a döntőben
A Zalaegerszeg hazai pályán 68-59-re győzött a címvédő Atomerőmű ellen a férfi kosárlabda NB I döntőjének harmadik, keddi mérkőzésén. Az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharcban ezzel 2-1-re vezet a zalaegerszegi a alakulat, a következő felvonásra pénteken, Pakson kerül sor. Eredmény: döntő, 2. mérkőzés: Zalakerámia-ZTE KK - Atomerőmű SE 68-59 (17-13, 17-13, 20-14, 14-19). Legjobb dobók: Trepák 16/3, Kámán 10, K. Wilson 10, Tóth 10, illetve Mészáros 11, Dill 11. Az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharc állása: 2-1 a Zalaegerszeg javára.
2010.05.25. 21:30
 
 
Kettős állampolgárság: kétoldalú megbeszélést sürget az EBESZ-főbiztos
Kétoldalú konzultációkra ösztönzi Szlovákiát és Magyarországot a kettős állampolgárságról szóló törvénymódosítással kapcsolatban Knut Vollebaek, az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) kisebbségügyi főbiztosa. A norvég politikus kedd este Hágában találkozott Miroslav Lajcák szlovák külügyminiszterrel a törvény ügyében. A találkozó után Vollebaek megismételte, hogy az állampolgárság megadása csak "tömeges méretek" esetén jelenthet biztonsági kockázatot, míg Lajcák megerősítette, hogy Pozsony ellenlépéseket tesz, ha a módosítást az Országgyűlésben elfogadják.
2010.05.25. 21:30
 
Martonyi: Szlovénia magyar belügynek tekinti az állampolgársági törvényt
Szlovénia magyar belügynek tekinti a magyar állampolgársági törvény módosítását, s nem kíván ezzel az üggyel foglalkozni - jelentette ki Martonyi János kijelölt külügyminiszter, miután Ljubljanában kedden megbeszélést folytatott Borut Pahor kormányfővel és Samuel Zbogar külügyminiszterrel. Az MTI-nek telefonon adott nyilatkozatában Martonyi János elmondta, hogy vendéglátóit tájékoztatta a magyar alkotmány és az állampolgársági törvény tervezett módosításáról. Hangsúlyozta, hogy a kizárólag Szlovákia által kifogásolt törvény nincs összefüggésben a nemzetbiztonsággal, hanem alapvetően emberi jogi kérdés.
2010.05.25. 21:15
 
Forma-1: 2012-től Austin is futamot rendez
Két év múlva visszatér az Egyesült Államokba a Forma-1-es világbajnokság mezőnye, ugyanis 2012-től Austinban is rendeznek majd futamot. Bernie Ecclestone, a száguldó cirkusz első számú embere kedden írta alá a szerződést az illetékesekkel, aminek értelmében Texas állam fővárosa 2021-ig lesz házigazdája Forma-1-es nagydíjnak. 2007 óta nem volt amerikai futam, előtte nyolc éven át Indianapolis adott otthont az Egyesült Államok Nagydíjának.
2010.05.25. 21:00
 
Az amerikai pénzügyminiszter szerint tesztelni kell az európai bankokat
Az amerikai pénzügyminiszter e heti európai körútján arra fogja buzdítani kollégáit, hogy végezzenek el az amerikaihoz hasonló megbízhatósági teszteket az európai bankokon - jelentette a CNBC gazdasági hírtelevízió kedden. Timothy Geithner azt szeretné, hogy az európai pénzintézetek állapotát is felmérjék azokhoz az úgynevezett stressz tesztekhez hasonlóan, amelyeket a Wall Street-i nagybankok körében hajtottak végre a pénzügyi piaci válság kirobbanása után, 2009 tavaszán.
2010.05.25. 20:45
 
A kormány feloldotta a veszélyhelyzetet Borsodban
A kormány kedden délután 18 órától feloldotta a rendkívüli árvíz miatt Borsod-Abaúj-Zemplén megyében elrendelt veszélyhelyzetet. Szollár Domokos kormányszóvivő az MTI-nek elmondta: a kabinet emellett arról is döntött, hogy a költségvetés általános tartalékának terhére 1,385 milliárd forintot fordít az árvízi védekezés költségeinek finanszírozására. A veszélyhelyzet feloldását Varga Zoltán ügyvivő önkormányzati miniszter kezdeményezte a Kormányzati Koordinációs Bizottság keddi döntése alapján.
2010.05.25. 20:45
 
Nem fogadták el a BKV éves pénzügyi beszámolóját
Budapest városüzemeltetési bizottsága keddi ülésén nem fogadta el a BKV 2009-es pénzügyi beszámolóját és a 2010-es pénzügyi tervet sem. Lakos Imre, a bizottság elnöke az ülést követően az MTI-nek elmondta: a városüzemeltetési és gazdasági bizottság együttes ülésén hosszú vita bontakozott ki az ügyben, mert a BKV könyvvizsgálója nem auditállta a közlekedési társaság beszámolóját a sok bizonytalan tétel miatt. Ezek a tételek a peres ügyek miatt vannak. Végül a gazdasági bizottság elfogadta, de a vagyongazdálkodási nem, ezért nincs elfogadott éves beszámoló.
2010.05.25. 20:15
 
Folytatódik a British Airways sztrájkja
Tárgyalások jelei nélkül folytatódott kedden a British Airways utaskísérőinek előző nap kezdődött, ötnaposra tervezett sztrájkja, amely miatt a légitársaság budapesti járatainak felét törölni kellett. A BA közlése szerint a sztrájk ellenére a belföldi és az európai - járatok 50 százaléka, a hosszú távú járatok 60 százaléka közlekedett. Kedden a menetrendben szereplő négy BA-járatból kettő indult el Ferihegyre. A British Airways járatinformációjának kedd esti kiírása szerint egészen péntekig, a mostani sztrájk végéig ugyanez a sztrájkmenetrend lesz érvényes a budapesti járatokkal kapcsolatban.
2010.05.25. 20:00
 
 
Vörös riasztást rendeltek el két régióra
Harmadfokú, vörös riasztást rendelt el kedd kora este az Országos Meteorológiai Szolgálat a közép-magyarországi és a közép-dunántúli régió után a dél-dunántúli és dél-alföldi régióra is a várható heves zivatarok miatt. Többfelé várható heves zivatar, amelyet 90 kilométerest meghaladó széllökések és jégesők is kísérhetnek. Lokálisan akár 20-25 milliméter eső is lehullhat rövid időn belül - közölte a meteorológiai szolgálat. Az ország többi régiójában másodfokú riasztás van érvényben a zivatarok, a viharos szél és a jégeső miatt. Előrejelzésük szerint szerdán északon, északkeleten lehet intenzív zivatarok kialakulására számítani.
2010.05.25. 20:00
 
Nyomozás indult a Malév privatizációja ügyében
Elrendelte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a nyomozást hűtlen kezelés alapos gyanúja miatt - egyelőre ismeretlen tettes ellen - a Malév privatizációjával kapcsolatban kedden. A feljelentés adatai szerint a Malév privatizációját nem a megfelelő gondossággal és szakértelemmel készítették elő, emiatt csak a visszaállamosításkor derülhetett ki, hogy a Malév 32 millió eurós viszontgaranciát vállalt az ügyletet finanszírozó orosz bank felé. A BRFK nyomozói megkezdték az adatgyűjtést, a privatizációs ügylethez kapcsolódó dokumentumok beszerzését elsősorban a Malév Zrt-től, illetve a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.-től.
2010.05.25. 19:45
 
Pokorni a kerületek hatáskörébe utalná a szoborállítások jogát
A fővárosi kerületek hatáskörébe utalná a képzőművészeti emlékművek állításának és lebontásának jogát a fideszes Pokorni Zoltán és Szabó Erika által jegyzett, a helyi önkormányzatok és szerveik, a köztársasági megbízottak, valamint egyes centrális alárendeltségű szervek feladat- és hatásköreiről szóló törvénymódosítás. A javaslat keddi általános vitájában Pokorni Zoltán nem kívánt hosszan érvelni a módosítás mellett, két perces expozéjában rövid, de a Fidesz számára fontos változtatásnak nevezte a javaslatot.
2010.05.25. 19:45
 
Felfüggesztették az Air France feketedobozai keresését
Felfüggesztették a tavaly az Atlanti-óceánba zuhant francia Airbus feketedobozai utáni keresést a kutatócsoportok kedden, miután nem tudták megállapítani az adatrögzítők helyét. A kutatás felfüggesztése csak hangsúlyozta a feketedobozok meglelésének nehézségét a mély, sziklás tengerfenéken. A hatóságok ugyanakkor cáfolták a haditengerészet és a légiközlekedési hatóság (BEA) közötti konfliktusról szóló újsághírt. Az Air France francia légitársaság Rio de Janeiróból Párizsba tartó 447-es járata 2009. június 1-jén zuhant az óceánba 228 emberrel - közöttük négy magyar állampolgárral és egy szlovákiai magyarral - a fedélzetén.
2010.05.25. 19:45
 
Kettős állampolgárság: a Híd kéri Orbánt, várjon a törvény módosításával
A Híd polgári párt arra kérte Orbán Viktort, hogy várja ki a szlovákiai választásokat a magyar állampolgársági törvény módosításával, amely lehetővé tenné a határon túli magyarok kettős állampolgárságát. "Tény, hogy a szlovák fél hisztérikusan reagál, ám nem szabad elfelejteni, hogy a kampány még három hétig tart, s ez alatt az időszak alatt bármilyen döntés csupán a választói szavazatok megszerzésére irányul. A Híd ezért arra kéri mind a magyar, mind a szlovák pártokat, legyenek tekintettel a június 12-i választásokra, és bárminemű lépéseket csak az új szlovák kormány megalakulása után tegyenek" - olvasható a Híd szóvivőjének közleményében.
2010.05.25. 19:45
 
 
Csak jövőre lesz teljes dohányzási tilalom a spanyol vendéglátóhelyeken
Félévi menedéket kapnak a spanyol dohányosok: Trinidad Jimenez egészségügyi miniszter keddi bejelentése szerint Madrid az eredetileg tervezett idei határidő helyett helyett csak a jövő év elején vezeti be a teljes füsttilalmat az éttermekben, bárokban és kávézókban. Jimenez úgy nyilatkozott, hogy a dohányzást egyebek mellett a munkahelyeken és a metróban betiltó, 2006-os jogszabályra vonatkozó törvénymódosításokat várhatóan júniusban terjesztik a törvényhozás elé. "Emiatt reálisan 2011 elején fogadhatják el a törvénymódosítást" - jelentette ki a miniszter, aki madridi sajtóértekezleten ismertette a spanyol egészségügyre vonatkozó legújabb statisztikai adatokat.
2010.05.25. 19:15
 
 
Németországban kiterjesztenék a részvények short eladásának tilalmát
A német pénzügyminisztérium azt tervezi, hogy az eddigieknél szélesebb körben tiltaná meg a részvények short eladását. A minisztérium kedden nyilvánosságra került tervezete szerint az intézkedés része azoknak a lépéseknek, amelyeknek a célja a pénzügyi piacok stabilizálása. A tervezetből az nem derült ki, hogy minden részvény short eladását tiltanák-e meg, vagy csak egyes vállalatok papírjaira vonatkozna a szabály. Egy név nélkül nyilatkozó német kormányzati illetékes ugyanakkor azt mondta a Reutersnak, hogy az intézkedés minden részvényre vonatkozna, amelyekkel Németországban kereskednek.
2010.05.25. 18:45
 
 
Sólyom László felszólal a június 4-ei emléknapon a parlamentben
Sólyom László köztársasági elnök felszólal a június 4-i, a trianoni békeszerződés aláírásának évfordulóján tartott parlamenti emlékülésen - közölte a Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) kedden, miután az államfő fogadta Schmitt Pált, az Országgyűlés elnökét. A közlemény szerint a köztársasági elnök kedden délután fogadta Schmitt Pált, aki felkérte az államfőt, hogy tartson beszédet a június 4-i parlamenti emlékülésen. Schmitt Pál az államfőt a találkozón tájékoztatta még a törvényalkotás menetrendjéről, valamint ismertette a kormányalakítás következő lépéseit - olvasható a kommünikében.
2010.05.25. 18:45
 
 
Obama népszerűsége eddig a legalacsonyabb
Hivatalba lépése óta a legalacsonyabb szintre süllyedt Barack Obama amerikai elnök népszerűsége a Rasmussen közvélemény-kutató intézet kedden közölt adatai szerint. Obama teljesítményét a választók 42 százaléka tartja kisebb vagy nagyobb mértékben elfogadhatónak. A megkérdezettek 56 százaléka ellenben helyteleníti működését. Az amerikai szavazók 24 százaléka erősen támogatja Obama elnöki tevékenységét, 44 százalék viszont erős ellenérzést táplál azzal kapcsolatban.
2010.05.25. 18:45
 
 
Kormánytisztviselők lesznek a köztisztviselők
Az állam indoklás nélkül, két hónapos felmondási idővel megszüntetheti a köztisztviselők munkaviszonyát, akiknek új neve kormánytisztviselő lesz - foglalta össze a kormánytisztviselők jogállásáról szóló törvényjavaslatot a fideszes Répássy Róbert kedden az Országgyűlésben. A politikus szerint jelentős rendszertani következetlenség jellemzi a hatályos köztisztviselői törvényt a központi államigazgatás tekintetében, ugyanis egy köztisztviselő indokolás nélkül szüntetheti meg jogviszonyát, ezzel szemben a munkáltató, az állam csak valós és okszerű indoklással alátámasztottan, meghatározott esetekben és jogcímen szüntetheti meg a közszolgálati jogviszonyt.
2010.05.25. 18:15
 
 
Sarkozy a családi pótlék megvonásával büntetné az iskolai hiányzást
A bűnözés egyik melegágyának tartott rendszeres iskolai hiányzás esetén a francia kormány a családi pótlék megvonását, valamint a leginkább rendbontó, 13-16 év közötti tanulók számára internátusok létrehozását kezdeményezi a jövő tanév elejétől - jelentette be a francia elnök. Nicolas Sarkozy a júniusban a törvényhozás elé kerülő javaslatról egy olyan intézményben, a Beauvais-i Charles-Fauqueux középiskolában tett látogatásán beszélt, ahol sok a problémás tanuló. Erről az államfő maga is meggyőződhetett, amikor az egyik diák egy vizes palackot repített feléje. A műanyag flakon azonban nem találta el az elnököt, mivel az egyik testőre közbelépett.
2010.05.25. 18:15
 
 
Vona Gábor lemondott mentelmi jogáról
Vona Gábor lemondott mentelmi jogáról az Országgyűlés alakuló ülésén viselt ruházata kapcsán az ellene esetlegesen induló szabálysértési eljárás miatt. Dúró Dóra, a Jobbik szóvivője kedden közleményben arról tájékoztatta az MTI-t, Vona Gábor, a Jobbik elnöke, frakcióvezetője levélben tájékoztatta Schmitt Pál házelnököt és az Országgyűlés illetékes bizottságát, hogy "bár az alakuló ülésen viselt ruházatával semmilyen jogsértést nem követett el, az ellene ez ügyben esetlegesen induló szabálysértési eljárásban lemondott mentelmi jogáról".
2010.05.25. 17:45
 
 
Októbertől nem lenne limitje az állami cégvezetők fizetésének
Október elsejétől nem maximálnák az állami cégvezetők fizetését: az új vagyontörvény hatályon kívül helyezné azt a rendelkezést, amely kimondta, havi díjazásuk legfeljebb a Magyar Nemzeti Bank elnöke évi összes keresete egytizenkettedének egynegyede lehet, azaz jelenleg mintegy kétmillió forint. A fideszes Matolcsy György és Fónagy János által benyújtott, az állami vagyonnal felelős gazdálkodás érdekében szükséges törvények módosításáról, valamint egyes törvényi rendelkezések megállapításáról szóló törvényjavaslat egy passzusa újrarendezi az állami cégvezetők fizetését.
2010.05.25. 17:30
 
 
Még mindig életveszélyes túrázni a Pilisben
A múlt heti viharok óta továbbra is életveszélyes a Pilis és a Visegrádi-hegység erdeiben túrázni a fakidőlések miatt - közölte a Pilisi Parkerdő Zrt. kedden. A fakidőlések miatt nem csak a völgyekben, de az erdő egész területén, így a Rám-szakadéknál, vagy a Holdvirág-ároknál sem lehet kirándulni. Ezeket a területeket az erdőkezelő le is zárta, emiatt több szervezett kirándulást, teljesítménytúrát el kellett halasztani. A tilalom visszavonásig érvényes, a rendelkezés feloldásáról a Pilisi Parkerdő a honlapján ad majd tájékoztatást.
2010.05.25. 17:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749[1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista