2020. július 14., kedd - Őrs
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
Lengyelországban 17-re emelkedett az árvíz halálos áldozatainak száma
Lengyelországban elérte a tizenhetet az országot sújtó áradások halálos áldozatainak a száma - közölték csütörtökön helyi tömegtájékoztatási eszközök. Az Odera áradásának a tetőzése elérte a lengyel-német határt, és jelenleg a nyugat-lengyelországi területek a leginkább veszélyeztetettek. A középső országrészben lévő mazóviai vajdaságban, a Varsótól 100 kilométerre a Visztula partján fekvő Plockban megkezdték a fertőzések elleni tetanuszoltások beadását. A kutak és a vezetékek vize szennyezett - tájékoztatott Jacek Kozlowski mazóviai vajda.
2010.05.27. 12:00
 
 
Navracsics: az egyszerűbb közigazgatás megteremtése alapvető feladat
Az emberek számára átláthatóbb, egyszerűbb közigazgatás megteremtését, új polgári törvénykönyv (Ptk.) megalkotását, valamint az eljárási szabályok egyszerűsítését is az alapvető feladatai között említette Navracsics Tibor kijelölt közigazgatási és igazságügyi miniszter kinevezése előtti meghallgatásán, az Országgyűlés alkotmányügyi bizottságában. A tárcavezetői, miniszterelnök-helyettesi poszt várományosa leendő államtitkáraival, Répássy Róberttel és Rétvári Bencével érkezett a meghallgatásra, ahol hangsúlyozta: a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium létrehozatalának alapgondolata egyfajta profiltisztítás volt.
2010.05.27. 11:45
 
 
Fellegi: növekedéspárti és munkaközpontú a gazdaságélénkítő stratégia
Magyarország váljon a közép-európai gazdaságélénkítés kulcsszereplőjévé - így jelölte meg az új kormány célját Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszterjelölt harmadik bizottsági meghallgatásán, az Országgyűlés európai ügyek bizottsága előtt. Mint kifejtette, a növekedéspárti és munkaközpontú gazdaságélénkítő stratégia két legfőbb célja egyrészt a magyar gazdaság dinamizálása és tartósan fenntartható növekedési pályára állítása, másrészt Magyarország versenyképességének és tőkevonzó képességének a fokozása. A nemzeti fejlesztési minisztérium tevékenységének fókuszában a nemzeti érdekek érvényesítése áll a tárca által irányított valamennyi területen - mondta Fellegi.
2010.05.27. 11:45
 
 
Skaliczki László lett a Pick Szeged vezetőedzője
Skaliczki László lett a bajnoki és Magyar Kupa-második Pick szeged férfi kézilabdacsapatának vezetőedzője - jelentette be a klub csütörtökön idényzáró sajtótájékoztatóján. A volt szövetségi kapitány korábban már irányította a Tisza-parti alakulatot, és 1996-ban vele nyert bajnokságot a gárda. Az 55 éves Skaliczki legutóbb Kecskeméten dolgozott, szegedi szerződése egy évre szól. Elődjével, a szerb Dragan Djukiccsal - aki novemberben érkezett Vladan Matic helyére - nem hosszabbítottak.
2010.05.27. 11:30
 
 
Réthelyi: kiszámítható életpályát a pedagógusoknak
Kiszámítható és vonzó életpályát szeretne az új kormány a pedagógusoknak - mondta Réthelyi Miklós, leendő nemzeti erőforrás miniszter az oktatási és sport bizottságok csütörtöki együttes ülésén. A tárca vezetőjének kinevezését 16 igen és öt tartózkodó szavazattal támogatta az oktatási és 14 igen, egy nem és három tartózkodó szavazattal a sport bizottság. Réthelyi Miklós meghallgatásán elképzeléseit vázolva szólt a közoktatásban a mindennapos testnevelés bevezetésének tervéről, kitért az egyházi oktatási intézmények megerősítésére, és a felsőoktatás szerkezetének felülvizsgálatára és ésszerűsítésére.
2010.05.27. 11:30
 
 
Újrakezdődik a Kulcsár-ügy
Újrakezdődik a Kulcsár-ügy, miután a Fővárosi Ítélőtábla hatályon kívül helyezte az elsőfokú döntést és új eljárásra utasított. Egyúttal a másodfokú bíróság megszüntette Kulcsár Attila elsőrendű vádlott előzetes letartóztatását, és esetében lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el, továbbá számos más vádlottnál megszüntette a lakhelyelhagyási tilalmat. A tábla döntése nyomán nyilvánvaló, hogy még évekig nem zárulhat le a büntetőeljárás, hiszen az elsőfokú bíróságnak meg kell ismételnie a meglehetősen kiterjedt bizonyítást, vagy ennek egy részét, ha pedig fellebbezésekre kerül sor, akkor ismét másodfokra kerül az ügy.
2010.05.27. 11:00
 
 
Tovább erősödött a forint árfolyama
Tovább erősödött a forint csütörtök délelőtt, az eurót fél tízkor 276,20 forinton jegyezték a bankközi kereskedelemben a reggeli 277,97, és a szerda késő esti 278,42 forint után. Kereskedők arról számoltak be, hogy a forint a román lejjel és a lengyel zlotyival együtt erősödött. Ennek oka, hogy az euró is erősödött a dollárral szemben, így a piacokon - főként az eurózónában - némi megnyugvás tapasztalható. A forint árfolyamát a kereskedők csütörtökön a 275-278-as euró jegyzési sávba várják, azonban ha az euró-dollár árfolyam 1,22 alá esik, akkor a forint is 279-es jegyzés közelébe gyengülhet.
2010.05.27. 10:45
 
 
A gyenge forint több külföldit vonzhat a Balatonra
Az idei balatoni szezonban a tavalyihoz hasonló belföldi érdeklődésre, és ha a valutaárfolyam a beutazó turizmus szempontjából kedvező marad, akkor valamivel több külföldi vendégre lehet számítani - jelentette ki Rosta Sándor, a Balatoni Regionális Idegenforgalmi Bizottság elnöke. Tavaly a válság hatására 7-8 százalékos visszaesést mutató balatoni vendégforgalom idén már nem csökken tovább. Az üdülőrégióban tavaly a legnagyobb vendéglétszámot Siófokon, majd Hévízen regisztrálták.
2010.05.27. 10:00
 
 
Asztalitenisz csapat-vb: a legjobb 12 közé jutott a női válogatott is
A legjobb 12 közé jutott a magyar női asztalitenisz-válogatott a moszkvai csapat-világbajnokságon, miután délelőtt 3-0-ra verte a francia együttest. A viadal honlapjáról kiderül, hogy Lovas Petra és Póta Georgina még játszmát sem vesztett, míg Pergel Szandra nagy csatában múlta felül riválisát. A csapat legközelebb magyar idő szerint 17:30-kor lép asztalhoz, tét a negyeddöntőbe jutás. A várakozásokat messze felülmúlóan szereplő férfi válogatott a negyeddöntőbe jutásért a svédekkel találkozik, közép-európai idő szerint 14:30-kor. Nők, C csoport, 5. (utolsó) forduló: Magyarország-Franciaország 3-0.
2010.05.27. 09:30
 
 
Megállt a munkanélküliség növekedése
Megállt a munkanélküliség növekedése a februártól áprilisig tartó három hónapos időszakban: a munkanélküliségi ráta 11,8 százalék volt, ugyanannyi, mint január-márciusban - jelentette a KSH. Az első negyedév átlagához képest a munkanélküliek száma ezerrel csökkent és 497 ezer fő volt, míg a foglalkoztatottak száma 12 ezerrel 3 millió 731 ezerre nőtt. A foglakoztatási arány és a munkaerőpiacon megjelenő népesség arányát jelző aktivitási ráta egyaránt 0,1 százalékponttal javult az első negyedévhez képest, 48,5, illetve 55,0 százalék volt február-áprilisban.
2010.05.27. 09:30
 
Vb-2010: az ausztrálok már megérkeztek a helyszínre
Elsőként az ausztrál labdarúgó-válogatott érkezett meg a június 11-én kezdődő dél-afrikai világbajnokság helyszínére. Pim Verbeek szövetségi kapitány elmondta: a korai érkezés oka az, hogy szeretné, ha a játékosainak elég ideje lenne az akklimatizálódásra. Az ausztrálok a D csoportban a németekkel, a szerbekkel, valamint a ghánaiakkal találkoznak majd.
2010.05.27. 08:45
 
 
NBA: 3-2-re feljött az Orlando Magic
A tavalyi döntős Orlando Magic ismét nyert a vendég Boston Celtics ellen, és ezzel szerdán 3-2-re szépített az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) Keleti főcsoportjának fináléjában. Főcsoportdöntő, 5. mérkőzés: Kelet: Orlando Magic-Boston Celtics 113-92. Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc állása 3-2 a Boston javára. Nyugaton a Los Angeles Lakers és a Phoenix Suns párharca 2-2-re áll.
2010.05.27. 08:45
 
 
Tengeralattjáró-elhárító gyakorlatba kezdett Dél-Korea
Nagyszabású tengeralattjáró-elhárító gyakorlatba kezdett csütörtökön a dél-koreai haditengerészet, jóllehet Észak-Korea korábban arra figyelmeztette déli szomszédját, hogy az ilyesfajta katonai megmozdulások háborúba sodorhatják a két felet. Az egynapos hadgyakorlat Észak-Korea nyugati partjainál zajlik. Előzménye, hogy március végén a Sárga-tengeren elsüllyedt egy dél-koreai hadihajó, Szöul pedig Phenjant tette felelőssé a tragédiáért. A hadgyakorlatban tíz hadihajó vesz részt, közöttük egy háromezer tonna vízkiszorítású torpedóromboló. A gyakorlat elején tüzérségi fegyverekből lőtték a kijelölt célpontokat.
2010.05.27. 08:15
 
 
Csökkent az üzemanyagok ára
Csökkent az üzemanyagok ára, a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát bruttó 6 forinttal, a gázolajét 5 forinttal mérsékelte csütörtökön a Mol Nyrt. A múlt héten a Mol nem változtatott az árakon, két hete viszont emelte bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin és 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát. A mostani csökkentéssel a benzin átlagára 337 forintra, a gázolajé pedig 319 forintra esett. Az autósok 10-30 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.
2010.05.27. 08:00
 
 
Átlagosan 5 százalékkal lesz olcsóbb a villany ára
Átlagosan 5 százalékkal kerül majd kevesebbe az áram a lakossági fogyasztók számára július elsejétől - írta csütörtöki számában a Magyar Nemzet. A lapban megjegyzik, hogy az árcsökkenés mértéke szolgáltatónként várhatóan eltér majd. A Magyar Nemzet azt írta, hogy ugyan a szoláltatók a Magyar Energia Hivatal (MEH) döntése előtt nem kívántak nyilatkozni a pontos számokról, ugyanakkor az E.ON-nál a lap megkeresésére megerősítették a júliustól bekövetkező villanyár-mérséklődés tényét az egyetemes szolgáltatásban.
2010.05.27. 08:00
 
 
Élő rádióadásban lőttek agyon egy rendőrt Brazíliában
Az eset a kelet-brazíliai Bahia szövetségi állambeli Camacari városban történt. A rendőr az autójában ült a feleségével, és a mobiltelefonján keresztül beszélgetett egy újságíróval egy helyi rádió élő adásában, amikor a támadás történt. A rádió hallgatói hallották a lövéseket, majd a rendőr feleségének sikolyát. A riporter adásban maradva riasztotta a rendőrséget. A helyi sajtó szerdai jelentése szerint a 33 éves rendőr a kábítószer-ellenes rendőrségi intézkedésekről beszélt a rádióban.
2010.05.27. 07:30
 
 
Az Apple megelőzte a Microsoftot
A Microsoftot lekörözve az Apple lett a világ legnagyobb technológiai vállalata a tőzsdei kapitalizációt tekintve. Az iPod, iPhone és iPad gyártójának, az Apple-nek a piaci értéke 227,1 milliárd dollárra nőtt, miután részvényeinek árfolyama szerda délután 1,8 százalékkal emelkedett. A Microsoft-papírok árfolyama ezzel szemben 1 százalékkal csökkent, így a szoftveróriás értéke 226,3 milliárd dollárra apadt. Az Apple-részvények árfolyama 248,47 dollárra nőtt, míg a Microsoft-részvényeké 25,49 dollárra csökkent. Az Apple-t és a Microsoftot egyetlen amerikai vállalat előzi meg a tőzsdei kapitalizáció terén: az Exxon Mobil olajvállalat, amelynek értéke 282 milliárd dollár.
2010.05.27. 07:15
 
 
Magyar Kupa: a Debrecen nyert a döntőben
A Debreceni VSC labdarúgócsapata nyerte a Magyar Kupa idei kiírását, miután a szerdai döntőben 3-2-re legyőzte a ZTE együttesét a Puskás Ferenc Stadionban. A hajdúsági alakulat története negyedik kupagyőzelmét könyvelhette el, s így triplázott a 2009/10-es szezonban, mivel korábban megnyerte a Ligakupát és a bajnokságot is. Ez korábban még egyetlen csapatnak sem sikerült. A DVSC-TEVA sikere egyben azt is jelenti, hogy az Európa Liga 2010/11-es kiírásában a ZTE - a bajnoki bronzérmes Győrhöz hasonlóan - már az első selejtezőkörben játszik, míg a Soproni Liga ezüstérmese, a Videoton a második körben kapcsolódik be. Magyar Kupa, döntő: DVSC-TEVA - ZTE FC 3-2.
2010.05.26. 21:15
 
 
Olajkatasztrófa: a BP hozzáfogott az olajkút betapasztásához
A BP hozzáfogott annak a tervnek a végrehajtásához, amely a Mexikói-öbölben több mint egy hónapja szivárgó mélytengeri olajkút betapasztását célozza - közölte szerdán Ken Salazar amerikai belügyminiszter. Salazar azt mondta, nem tudja, mennyi ideig fog tartani a művelet, szakértők azonban jelezték: a bonyolult akció két napig is eltarthat. A BP közölte: az akció délután 2 órakor (budapesti idő szerint este 8 órakor) kezdődött. A cég korábbi közlése szerint az akció sikerének esélye csak 60-70 százalékos; a műveletet ekkora, 1500 méteres mélységben még soha nem hajtották végre, váratlan akadályok léphetnek fel, ezért nem garantálható az eredmény.
2010.05.26. 21:00
 
 
Hétfőtől indul az új kormányzati kommunikáció
Legfeljebb ötven munkatárssal dolgozik majd a kormányzati kommunikációért felelős államtitkárság; az Orbán-kormány szóvivője Nagy Anna lesz. Az MTI szerdán tudta meg a leendő kormányhoz közeli forrásokból, hogy az egész kormányzat kommunikációjáért felelős államtitkárság a Navracsics Tibor által vezetendő Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium keretein belül működik majd hétfőtől. A nyolc tárca politikai, stratégiai kommunikációjáért, részben a kormányzati rendezvények megszervezéséért, valamint Semjén Zsolt leendő miniszterelnök-helyettes sajtójáért is felel majd e szervezet.
2010.05.26. 20:45
 
 
A bor fővárosában a borról szól a hétvége
A borról szól május utolsó hétvégéje a bor fővárosában Tokajban, ahol immár hagyomány május végén a Tokaji Borok Fesztiválja. 2010 első tokaji nagyrendezvényén a szervezők várakozásai szerint ellepik a pincészetek és a látogatók a város főterét és sétálóutcáját. Hagyományosan a Polgármesterek Borának átadó ceremóniájával kezdődik a Tokaji Borok Fesztiválja. A különleges, limitált mennyiségben kiadott és kereskedelmi forgalomba nem kerülő, hatszáz palacknyi, 2007-es évjáratú 5 puttonyos aszút és a hatezer üvegnyi 2009-es kései szüretelésű hárslevelűt a borvidék 27 településének vezetői veszik át május 28-án, pénteken délután öt órakor Tokaj főterén.
2010.05.26. 20:45
 
 
Női kézilabda Eb-selejtező: Csehországban is győzött a magyar csapat
A már biztos továbbjutó magyar női kézilabda-válogatott nyolc góllal nyert Csehország ellen az Európa-bajnoki selejtezősorozat utolsó előtti fordulójában, Plzenben. 5. forduló: Csehország-Magyarország 23-31 (13-17), magyar gólszerzők: Görbicz 6, Bulath, Bódi 5-5, Szucsánszki 4, Vérten 3, Kovacsicz, Vincze, Szabó 2-2, Kovacsics, Tomori 1-1. A magyarok már korábban kivívták a továbbjutást, ugyanakkor a cseheknek még komoly sanszuk volt erre, így számukra fontos lett volna a két pont begyűjtése. A két csapat első meccsén a magyarok csak jó hajrájuknak köszönhetően diadalmaskodtak.
2010.05.26. 20:00
 
 
Mourinho váltja Pellegrinit a Real Madrid kispadján
Menesztették posztjáról Manuel Pellegrinit, a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzőjét, akinek helyét a Internazionaléval szombaton Bajnokok Ligáját nyerő portugál José Mourinho veszi át. Az 56 éves chilei szakember tavaly nyáron vette át az együttes irányítását, amellyel 96 pontot szerezve második lett a spanyol bajnokságban az ősi rivális Barcelona mögött. Mourinho ebben a szezonban mindent megnyert a milánói klubbal, ugyanis a BL mellett a Serie A-ban, valamint a kupában is diadalmaskodott.
2010.05.26. 20:00
 
Tenisz, Roland Garros: Szávay párosban vigasztalódott
Néhány órával egyesbeli búcsúját követően Szávay Ágnes továbbjutott párosban a francia nyílt teniszbajnokságon, miután az orosz Dinara Szafinával az oldalán könnyedén legyőzte a Klara Zakopalova, Riza Zalameda cseh, amerikai duót. A magyar-orosz duó rögtön brékelőnybe került, főként az apró termetű Zalameda hibái révén. Innen nemsokára 4:1, majd egy kiváló Szávay-adogatójátékkal 5:1 lett, az egyoldalú meccs végül 55 percig tartott. Szávayék a második fordulóban a hatodik helyen kiemelt Cara Black, Jelena Vesznyina zimbabwei-orosz kettőssel találkoznak. Eredmény, női páros, 1. forduló (a 32 közé jutásért): Szávay, Szafina (magyar, orosz)-Zakopalova, Zalameda (cseh, amerikai) 6:1, 6:1.
2010.05.26. 20:00
 
 
Férfi vízilabda ob I: a Vasas sorozatban negyedszer bajnok
A Vasas nyerte a 2009/10-es férfi vízilabda-bajnokságot, miután 10-9-re legyőzte az Egert szerdán a három sikerig tartó rájátszásos döntő ötödik összecsapásán. Egri diadalával az angyalföldi alakulat történetének 17. bajnoki elsőségét szerezte meg, továbbá sorozatban negyedszer végzett az élen. Az Eger története első aranyérmét szerezhette volna meg. Vodafone férfi ob I. bajnoki döntő, 5. mérkőzés: ZF-Eger - TEVA-VasasPlaket 9-10, Eger, 3600 néző. v.: Bátori György, Kun György góldobók: Hegedüs 3, Varga Zs., Biros 2-2, Hárai, Feltham 1-1, illetve Varga Dénes, Varga Dániel 3-3, Hosnyánszky, Kis G., Kovács R., Létay 1-1.
2010.05.26. 19:45
 
 
Netanjahut a Fehér Házba várják
Látogatásra hívta meg a Fehér Házba az izraeli miniszterelnököt Barack Obama amerikai elnök - közölték szerdán izraeli kormányforrások. Az izraeli tisztségviselők szerint a washingtoni találkozó kedden lesz, Benjámin Netanjahu franciaországi és kanadai látogatását követően. A meghívást az Izraelben magánlátogatáson tartózkodó Rahm Emmanuel fehér házi stábfőnök szerdán személyesen adta át az izraeli kormányfőnek. Az izraeli sajtókommentárok szerint a meglepetésszerű csúcstalálkozóval Obama megpróbálja ellensúlyozni az amerikai zsidó vezetők és a kongresszus bírálatát, amiért sokak szerint lekezelően bánt Netanjahuval, miután nyilvános vita robbant ki közöttük az izraeli településpolitikával kapcsolatban.
2010.05.26. 19:45
 
 
Londonnak 225 nukleáris robbanófeje van
Először árulta el szerdán a brit külügyminiszter országa nukleáris arzenáljának méretét, 225-ben nevezte meg a London által birtokolt nukleáris robbanófejek számát. William Hague azután tette meg bejelentését a brit képviselőházban, hogy az amerikai kormányzat májusban közölte: nukleáris robbanófej-készlete 5113 darabból áll és további több ezer elavult vár leselejtezésre. Nagy-Britannia korábban felfedte, hogy 160 bevethető robbanótöltettel rendelkezik, de Hague bejelentése nyomán először vált ismertté a brit nukleáris arzenál teljes nagysága.
2010.05.26. 19:45
 
 
Háborítatlan avarkori temetőre bukkantak Veszprém mellett
Páratlan leletekre bukkantak a régészek Veszprém és Litér között, a 8-as és a 72-es főút csomópontjánál. Eddig összesen mintegy 30, háborítatlan avarkori sírt és a település nyomait tárták fel - mondta Kulturális Örökségvédelmi Szakszolgálat (KÖSZ) Nyugat-dunántúli Regionális Irodájának vezetője helyszínen tartott sajtótájékoztatón. Az idén májusban kezdődött ásatás során eddig öt azonosítható régészeti korból származó mintegy 600 leletre bukkantak régészek, az eddig feltárt közel 15 ezer négyzetméteren - mondta Ilon Gábor. Hozzátette: a terület régészeti szempontból Veszprém megye legnagyobb kiterjedésű, eddig nem ismert lelőhelye.
2010.05.26. 19:30
 
 
Két részre választja a családi pótlékot a kabinet
Két részre választaná a jövőben a családi pótlék rendszerét az új kormány: nevelési ellátásra és iskoláztatási támogatásra. Ha a gyermek ötven órát meghaladó időt hiányzik az iskolából hat hónapra elvennék az utána járó családi pótlékot. Soltész Miklós kereszténydemokrata politikus a vonatkozó javaslat expozéjában kiemelte: a törvénymódosítás társadalmi igényt valósít meg. A KDNP-s szakpolitikus idézte az alkotmányt, miszerint a szülők kötelesek kiskorú gyermekük taníttatásáról gondoskodni. A változtatásokat indokolva utalt az Alkotmánybíróság határozatára is, miszerint a családi pótlékra, mint konkrét juttatási formára senkinek nincs az alkotmányon alapuló joga. Senki ne gondolja, hogy olyan javaslatot terjesztenek be, ami alkotmányellenes lenne, vagy bárki jogát sérti - jegyezte meg.
2010.05.26. 19:15
 
 
Még mindig vannak járhatatlan utak Borsodban
Borsod-Abaúj-Zemplén megyében több út egy-egy szakaszán még most sem lehet közlekedni, noha az áradat lényegében levonult az észak-magyarországi folyókról. A közútkezelő társaság megyei ügyeletének szerdai tájékoztatása szerint egyelőre teljes az útzár útbeszakadás miatt Felsőgagy és Krasznokvajda között, vízátfolyás miatt a Sajólád-Bőcs közötti úton Bőcs belterületén, valamint a Kesznyéten és Tiszaújváros közötti úton. Félpályás útlezárás mellett haladhat a forgalom Parasznyánál, Edelény és Damak, Sajókaza és Felsőnyárád, valamint Nyékládháza és Ónod között. A Tiszán nem közlekedik a komp Tiszalúc és Tiszadob, Ároktő és Tiszacsege, a Sajón pedig Muhi és Köröm között.
2010.05.26. 19:15
 
 
BKV-ügy: előzetesben Hagyó Miklós volt szóvivője
Előzetes letartóztatásba helyezte a másodfokon eljáró Fővárosi Bíróság Horváth Évát, Hagyó Miklós volt szóvivőjét, és Lelovics Ottó kommunikációs szakembert - közölte Fazekas Géza, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője. Mint elmondta, a másodfokú bíróság ezzel - az ügyészségi fellebbezésnek helyt adva - megváltoztatta a Budai Központi Kerületi Bíróság elsőfokú végzését, amely Horváth Éva és Lelovics Ottó személyét illetően korábban házi őrizetet rendelt el. A Fővárosi Bíróság egyúttal helyben hagyta Hagyó Miklós volt szocialista főpolgármester-helyettes előzetes letartóztatását.
2010.05.26. 19:00
 
 
Medián: minden második ember a Fideszre szavazna
Tovább nőtt a Fidesz támogatottsága a Medián legújabb, a HVG számára készült felmérése szerint. A kutatás alapján minden második válaszadó - és a biztos szavazók 68 százaléka - a leendő kormánypártra szavazna. Sosem volt még olyan magas a Fidesz támogatottsága, mint amekkorát a Medián május elején készített felmérése jelez. Eszerint minden második válaszadó Fidesz-szimpatizáns. Az intézet hvg.hu portálon olvasható elemzése rámutat, hogy ennél magasabb, 51 százalékos támogatottsága az MSZP-nek is csak egyszer, 2002 augusztusában, a száznapos program idején volt.
2010.05.26. 18:45
 
 
Kettős állampolgárság: Klaus szolidaritását fejezte ki Szlovákiával
Václav Klaus szerdán hivatalába kérette a prágai szlovák nagykövetet a határon túli magyarok kettős állampolgárságát lehetővé tevő magyarországi törvény elfogadása kapcsán - közölte a cseh államfő honlapján. "A cseh államfő szolidaritását fejezte ki a Szlovák Köztársaságnak és megerősítette: hosszabb ideje nyugtalan a felelőtlen tendenciák miatt" - áll a közleményben. Részleteket a találkozóról nem hoztak nyilvánosságra. A cseh kormány a kettős állampolgárság kapcsán kirobbant szlovák-magyar vitát egyelőre nem kommentálta. "Csak akkor reagálnánk, ha Budapest valamilyen módon megkérdőjelezné a háború utáni elrendezést, illetve a trianoni szerződést" - közölte egy, a cseh külügyminiszterhez közel álló kívánó forrás.
2010.05.26. 18:45
 
 
Öt holttestet találtak a Csomolungmán takarítás közben
Öt hegymászó holttestét találta meg és több mint 2,5 tonna hulladékot gyűjtött össze a Csomolungmán egy nepáli serpacsapat a világ legmagasabb hegycsúcsának áprilisban kezdődött "takarítása" során. Csakra Karki, a művelet koordinátora elmondta: a megtalált holttestek között van az amerikai Scott Fischernek, egy 1996-os expedíció vezetőjének, Gianni Goltz svájci és Szergej Duganov orosz hegymászóknak a maradványa. A tibeti hegymászószövetség (CTMA) kedden cáfolta a Hszinhua hírügynökség korábbi rá hivatkozó jelentését, amely szerint megtalálták az idén jéglavina által elsodort Várkonyi László magyar alpinista holttestét.
2010.05.26. 18:45
 
 
Kevesebb bankár a frankfurti "cityben"
A következő években leépítés várható a frankfurti bankoknál: a Hessen-Thüringen Landesbank szerdán ismertetett felmérése szerint háromezer állás szűnhet meg a németországi pénzügyi metropoliszban 2012 végéig. Ez azt jelenti, hogy frankfurti pénzintézeteknél 71 ezren lesznek állásban, a tavaly év végi 74 ezerrel, illetve a 2008. évi rekorddal, 76 ezerrel szemben. Idén március végén 223 bel- és külföldi pénzintézet tevékenykedett Frankfurtban, néggyel kevesebb, mint 2009 végén.
2010.05.26. 18:30
 
 
Asztalitenisz csapat-vb: a legjobb 12 közé jutott a férfi válogatott
A várakozásokat messze felülmúlva a legjobb 12 közé jutott a magyar férfi asztalitenisz-válogatott a moszkvai csapat-világbajnokságon. Az együttes ugyan szerdán délután 3-1-re kikapott a németektől, ám a japánok legyőzték a spanyolokat, míg a horvátok a dánokat, így a magyarok a 12 között folytathatják. Eredmények: férfiak, C csoport, 5. forduló: Németország-Magyarország 3-1.
2010.05.26. 18:00
 
 
A szlovák parlament módosította az állampolgársági törvényt
Válaszul az Országgyűlés szerda délelőtti döntésére, amely lehetővé tette a magyar állampolgárság könnyített felvételét a határon túli magyarok számára, még aznap Szlovákia is módosította állampolgársági törvényét. A gyorsított eljárásban elfogadott módosítás lényege, hogyha ezentúl egy szlovák állampolgár önkéntesen felveszi egy másik ország állampolgárságát, elveszíti a szlovákot. Emellett nem tölthet be bizonyos munkaköröket sem, amelyek kapcsolatban vannak a nemzetbiztonsággal - például a rendőrségnél vagy a biztonsági szolgálatoknál.
2010.05.26. 17:45
 
 
Ötmilliárd dollár a világgazdaság kára az izlandi vulkánkitörés miatt
Az izlandi vulkánkitörés miatt áprilisban elrendelt több napos európai légtérzár összességében ötmilliárd dollár kárt okozott a világgazdaságnak - állapította meg az Airbus számára készített elemzésében az Oxford Economics. A légitársaságokon, és utasokon kívül sok céget is igen hátrányosan érintett a leállás, mivel többek között romlandó élelmiszerek, virágok, alkatrészek nem jutottak el időben megrendelőikhez. Az Oxford Economics számításai szerint a légitársaságok vesztesége 2,2 milliárd dollárra tehető, az idegenforgalom mintegy 1,6 milliárdot veszített, mert elmaradtak a turisták.
2010.05.26. 17:45
 
 
Deutsch Tamást választották a MTK elnökének
Deutsch Tamás korábbi sportminisztert, európai parlamenti képviselőt választották az MTK elnökének. A klub a tisztújító közgyűlés után kiadott közleményében jelzi, hogy az általános alelnök az olimpiai bronzérmes, világ- és Európa-bajnok vívó, Mincza-Nébald Ildikó lett. Deutsch már korábban jelezte: örömmel vette a felkérést. A politikus öccsével, Péterrel, a volt országos csúcstartó magasugróval együtt maga is atletizált a nagy múltú, 122 éves egyletben, s férfi felmenői mind MTK-drukkerek voltak.
2010.05.26. 17:15
 
 
Leszállt az Atlantis
Biztonságban földet ért helyi idő szerint szerdán reggel az Atlantis amerikai űrsikló a floridai Kennedy Űrközpontban. Ezzel véget ért a 25 éves űrjármű utolsó tervezett küldetése. A NASA meg két űrsikló-fellövést tervez, mielőtt nyugállományba küldené űrflottájának két további darabját, a Discoveryt és az Endeavourt is. Az Atlantis 12 napos missziója során egy új modult szállított a Nemzetközi Űrállomásra (ISS). A 100 tonnás űrsiklót Ken Ham parancsnok puhán tette le a leszállópályára. A landolás 5 kilométerre a kilövőállástól történt, amelyről a jármű hatfőnyi személyzettel május 14-én elindult a NASA 132. űrsikló-küldetésére.
2010.05.26. 17:15
 
 
Vb-2010: újabb 150 ezer jegy kerül forgalomba
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) további 150 ezer belépőt dob piacra a június 11-én kezdődő dél-afrikai világbajnokság mérkőzéseire. Ezek olyan jegyek, amelyet a szervezet eredetileg saját magának tartott fent, és ez idáig visszatartották őket. A tornára összesen 2,9 millió belépőt hoztak forgalomba, ennek 96 százaléka már gazdára talált.
2010.05.26. 16:45
 
 
A képzett szakmunkások a legkeresettebbek
A képzett szakmunkások a legkeresettebbek, miközben a magyar szakmunkások képzettsége nem követi a piaci igényeket, a frissen végzett szakemberek gyenge probléma megoldók, rosszul teljesítenek csapatban, és a munkavállalási hajlandóságuk sem megfelelő - állapította meg a Manpower idei éves tehetség felmérése, amelynek részleteit sajtótájékoztatón ismertették szerdán Debrecenben. Az ötödik alkalommal elvégzett felmérés szerint 18 ezer olyan betöltetlen álláshely van Magyarországon, amelyet akár holnap be lehetne tölteni, ha lenne kellően képzett munkaerő - tájékoztatott Szekeres Katalin, a Manpower Munkaerő-Szervezési Kft. toborzási vezetője.
2010.05.26. 16:30
 
 
Kevesebb fiú született az Egyesült Államokban a 9/11-et követően
Kevesebb fiúgyermek született az Egyesült Államokban a 2001. szeptemberi terrortámadás után. Amerikai tudósok a "kollektív gyász" hatásának tulajdonítják a jelenséget. A tudósok arra a következtetésre jutottak - hangsúlyozva, hogy elméletük korántsem bizonyított -, hogy a fiúmagzatok erősebben reagálnak az anya szervezete által termelt stresszhormonokra, mint a lánymagzatok. Ez az érzékenység pedig szerepet játszhat a természetes kiválasztódásban.
2010.05.26. 16:30
 
 
OECD: nem valószínű újabb recesszió az euróövezetben
Az euróövezetben nem valószínű második recesszió, ugyanis az adósságcsökkentő intézkedések gazdasági növekedést rontó hatását ellensúlyozhatja az export növekedése, a gyengébb euró segítségével. Így vélekedett az OECD fő közgazdásza, Pier Carlo Padoan a Reuters hírügynökségnek adott nyilatkozatában, amelynek megjelenését az OECD új gazdasági előrejelzéseinek szerdai kiadása elé időzítették. Padoan leszögezte, hogy az euróövezeti országoknak folytatniuk kell államháztartásuk rendbehozatalát, azt össze kell kötniük növekedést ösztönző reformokkal a nyugdíjrendszerekben, a munka- és egyéb piacokon, és együttműködéssel kell meggyőzniük a kétkedő tőkepiacokat arról, hogy stratégiájuk hiteles.
2010.05.26. 16:00
 
 
KSH: a recesszió végét jelzik az első negyedévi adatok
Az idei első negyedévben megállt a bruttó hazai termék (GDP) öt negyedéve tartó csökkenése, az egy évvel korábbi alacsony szintet 0,1 százalékkal haladta meg. A KSH és az Ecostat közös gyorsbecslése szerint az előző negyedévhez viszonyított index az idén január-márciusban második negyedéve mutatott növekedést, amelynek mértéke 0,9 százalékra gyorsult az előző negyedévi 0,2 százalékról - emelte ki a Központi Statisztikai Hivatal szerdán kiadott havi összefoglaló jelentésében. Az általános gazdasági helyzet azonban még mindig vegyes képet mutat.
2010.05.26. 15:45
 
 
OECD: a vártnál gyorsabban növekszik a világgazdaság
A vártnál gyorsabban növekszik a világgazdaság az idén, elsősorban az ázsiai országok felfutásának köszönhetően - tette közzé legújabb elemzésében a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD). A párizsi székhelyű intézet szerint az idén 4,6 százalék, jövőre 4,5 százalék lesz a globális növekedési ütem. Tavaly novemberben még 3,4 százalék, illetve 3,7 százalék bővülést jósolt az OECD a 2009. évi 0,9 százalékos visszaesés után.
2010.05.26. 15:45
 
 
Bécsben a legjobb az életminőség egy felmérés szerint
Bécs büszkélkedhet a legjobb életminőséggel a világ nagyvárosai között - derült ki egy külföldi üzleti vezetők körében végzett felmérésből. Ahogy már tavaly is, 2010-ben is a vizsgált 221 város közül az osztrák főváros kapta a legtöbb pontot a Mercer Austria tanácsadó intézet felmérésén. A második és a harmadik helyen ezúttal is Zürich, illetve Genf végzett. Bécs a jó közbiztonságnak, a politikai stabilitásnak és a jól működő infrastruktúrának köszönhetően lett az első az összesített értékelésben - fogalmazott Josef Papousek, az intézet vezetője.
2010.05.26. 15:15
 
 
Az idén növekedési pályára állhat a magyar gazdaság
Az idén növekedési pályára állhat a magyar gazdaság a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) szerdán ismertetett prognózisa szerint. A párizsi székhelyű nemzetközi szervezet az idén 1,2 százalékos növekedést vár. A helyzet javulását azzal magyarázták az OECD-nél, hogy a vártnál nagyobb ütemben bővülő export ellensúlyozni tudja a belföldi kereslet gyengélkedését. A magyar Pénzügyminisztérium május 13-án közzétett átadás-átvétel dokumentuma szerint az idén a GDP a 0,2 százalékos visszaesés helyett akár 0,3 százalékkal is növekedhet.
2010.05.26. 15:00
 
 
Moratti szerint Mourinho még nem a Real Madrid edzője
A friss Bajnokok Ligája-győztes Internazionale elnöke szerint még távolról sem lezárt ügy, hogy az olasz futballklub portugál szakvezetője, José Mourinho már a Real Madrid vezetőedzőjének tekinthető. Egybehangzó értelmezések szerint ez nem azt jelenti, hogy Mourinho mégis marad a Bajnokok Ligája-nyertes, olasz bajnok és kupagyőztes gárdánál, hanem azt, hogy a klubelnök szeretne minél több pénzt kicsikarni a tréner távozása fejében a spanyol királyi gárda vezetőitől. Mourinho azt kérte ugyan Morattitól a BL-siker nyomán, hogy engedje őt át ingyen a madridi csapathoz, az elnök azonban ragaszkodik az edző - amúgy papíron még egy évig élő - szerződésében foglalt "váltságdíjhoz", vagyis az Intertől 16 millió euró fejében távozhat.
2010.05.26. 14:45
 
 
Nézőpont Intézet: a Fidesz-KDNP töretlenül őrzi tetemes előnyét
A Nézőpont Intézet legfrissebb reprezentatív felmérése szerint a Fidesz-KDNP töretlenül őrzi tetemes előnyét. A Heti Válasz számára készült, szerdán ismertetett közvélemény-kutatás szerint a megkérdezettek 51 százaléka, az aktív szavazók 62 százaléka szavazna a győztes pártszövetségre. A Jobbik mind az összes megkérdezett, mind az aktív szavazók körében megelőzi az MSZP-t, amelynek mostani rossz eredménye miatt még az LMP is "előzési távolságba" került. A szocialisták egy hónap alatt 4 százalékot veszítettek az aktív szavazók körében.
2010.05.26. 14:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748[1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista