2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
800-ra nőtt a Felsőzsolcáról kitelepített lakosok száma
További háromszáz embert kell kitelepíteni a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Felsőzsolcán - mondta Dobson Tibor, az árvízi védekezésre kinevezett miniszteri biztos szóvivője vasárnap reggel az MTI-nek. A Sajó szombat éjszakai kiöntése miatt a Miskolchoz közeli Felsőzsolcáról mintegy ötszáz lakost kellett kitelepíten. Bár az apadás megindult az észak-magyarországi folyók felső szakaszán, Borsodban tizenkét települést zár el a víz. A megyében vasárnapra nőtt a védekező erő létszáma is: mintegy 1500 fővel 17 ezer 900-ra. Edelényben a helyzet nem javult, a gátak átáztak, folyamatos töltéserősítésre van szükség.
2010.06.06. 10:30
 
 
Hat árvízi kaput zárnak le a fővárosban
Mintegy negyven árvízi kaput és több mint harminc csatornát zártak le eddig a fővárosban - közölte a Fővárosi Csatornázási Művek szóvivője vasárnap reggel. Bátori Marianna elmondta, hogy a védekezéssel gyakorlatilag mindenütt készen vannak, de a nap folyamán még hat árvízi kaput zárnak le a Római-parton, illetve a déli vízállástól teszik függővé további háromnak a lezárását. Ezeket a munkákat elsősorban fagerendákkal és agyaggal végzik. 10 órakor lezárták a XIII. kerületi Népszigetet, kérik a lakosságot, hogy ne keresse fel a szigetet, mert nem lehet bejutni.
2010.06.06. 10:30
 
 
A honvédség háromezer katonája segít a védekezésben
A honvédség újabb tizenkét lánctalpas kétéltű járművet indított útnak az árvíz elleni védekezésre a borsodi térségben, ahol háromezer katona segíti a munkálatokat - közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) vasárnap. A háromezer honvéd az emberek menekítésében, az életmentésben, a kitelepítésben, az emberek biztonságos helyre történő kiköltöztetésében segédkezik. Jelenleg Mályiban segítik a lakosságot a napok óta itt küzdő négy lánctalpas katonai kétéltűvel, miközben Szentesről útnak indítottak újabb tizenkettőt, ezek a déli órákban érkezhetnek a borsodi térségbe.
2010.06.06. 10:15
 
 
Vb-2010: Drogbát megműtötték, reménykednek a csapatánál
Sikeres műtéten esett át Bernben Didier Drogba, a világbajnokságra készülő elefántcsontparti labdarúgó-válogatott legjobbja, egyben csapatkapitánya, akinek pénteken eltört a könyökcsontja. "A szükségessé vált beavatkozás sikeres volt" - tudatta szombat este közleményben az elefántcsontparti sportági szövetség. "A két sebész és a csapat orvosi stábja is bízik abban, hogy gyorsan felépül a játékos" - folytatódik a tájékoztató, amely azonban arra nem tér ki, hogy tud-e játszani majd a világbajnokságon a csatár.
2010.06.06. 10:00
 
 
A magyar cégek többsége még nem alkalmazza az e-számlázást
A magyar cégek többsége még nem él az e-számlázás kínálta lehetőségekkel az Itella Information nemzetközi kutatása szerint, bár a cégvezetők látják, hogy ezáltal jelentős költségcsökkentést és hatékonyabb működést lehetne elérni. Az Itella Groupe-számlázással foglalkozó leányvállalata 2010 tavaszán elvégzett reprezentatív kutatása 16 európai ország számlázási szokásait vette górcső alá. A kutatásból kiderül: míg az európai vállaltok 50 százaléka küld és fogad e-számlát, addig a hazai cégek kimenő számláinak 88, bejövő számláinak pedig 83 százaléka még mindig papír alapú.
2010.06.06. 10:00
 
 
Tarlós ellenzéki többséget szeretne a felügyelőbizottságokban
A Fidesz fővárosi frakcióvezetője főpolgármesterként megszüntetné a közszolgáltató cégeknél az igazgatótanácsokat, a felügyelőbizottságokat azonban megtartaná, de azok ellenzéki többségűek lennének. Tarlós István a Vasárnapi Híreknek adott interjújában beszélt arról is, hogy nem tartja korruptnak Demszky Gábort, de szerinte alkalmatlan a posztjára. A fideszes politikus azt mondta: többször is figyelmeztette a főpolgármestert a közbeszerzéseknél, a fővárosi cégeknél mutatkozó aggasztó jelekre, figyelmeztetései azonban hatástalanok voltak.
2010.06.06. 10:00
 
 
Megélénkült a tévépiac a foci vb előtt
A labdarúgó-világbajnokság (vb) közeledtével egyre nagyobb a kereslet a televíziók iránt, a műszaki áruházláncok a karácsonyival vetekedő forgalomra számítanak, a legnépszerűbbek a 82 centiméter képátlójú LCD tévék - számoltak be az MTI-nek az áruházak. Szánthó Balázs, a Media Markt koncepciómenedzsere a korábbi labdarúgó világ- és Európa-bajnokságok, valamint az olimpia előtti tapasztalataik alapján elmondta: a nagy sportesemények előtt a televízió osztályokon nagyjából háromszor annyi készüléket értékesítenek az ilyen szempontból semleges időszakokhoz képest.
2010.06.06. 10:00
 
 
30 milliárd forint kiesés lehet a borászatban
Magyarország szőlőtermésének esetleges károsodása miatt 1 millió hektoliterrel kevesebb bor készülhet az idén, ami 30 milliárd forint kiesést jelenthet a borászatoknak - mondta Varga Péter, a Varga Pincészet vezetője az MTI-nek. Magyarország legnagyobb borászatának vezetője felhívta a figyelmet arra, hogy talán a szőlő az egyetlen gyümölcs, amiben egyelőre nem tett nagyobb kárt a vihar. A következő 3-4 hét azonban kritikus lesz, mert ha nem változik az időjárás, akkor veszélybe kerülhet a bor alapanyaga is. Varga kifejtette: a szőlőt sokféle kár érheti, de ezekből tud regenerálódni. Igazi gondot a téli fagy tud okozni, valamint az, ha a virágzáskor hideg van, ez jobban meg is viselheti a szőlőt.
2010.06.06. 09:45
 
 
Június 15-én 1,4 millió diák számára ér véget a tanév
Számtalan tábor, színes programok ígérnek kikapcsolódást. A szülőktől a tavalyinál nagyobb anyagi áldozatot kíván, hogy gyermeküket táborba küldjék. Elek Ányos, a Táboroztatók Országos Egyesületének (TOE) szóvivője az MTI-nek elmondta: a gazdasági válság miatt a szülők inkább más területekről vonnak el pénzt a családi költségvetésből, de gyermekeiket elküldik táborba. Átlagosan 3500-8500 forintba kerül naponta a táboroztatás a szülőknek, a drágábbak bentlakásosak, és leginkább a nyelvi táborok tartoznak közéjük.
2010.06.06. 09:15
 
 
A középréteg veszi a legolcsóbbat
A középréteg, nem pedig a legszegényebb vásárolja leginkább az áruházláncok legolcsóbb termékeit - legalábbis Nagy-Britanniában. A felmérés szerint az évi 25-50 ezer fontot - 7,5-15 millió forintot - keresők csaknem fele veszi a szupermarketek saját márkájú, ezért legolcsóbb termékeit és teszi ezt takarékossági megfontolásból. Az alacsonyabb jövedelműeknek ugyanakkor csak a negyede vásárolja rendszeresen ezeket az árukat.
2010.06.06. 09:15
 
 
Ma van a pedagógusnap
Június első vasárnapján tartják a pedagógusnapot és köszöntik az oktatásban dolgozókat Magyarországon. A héten hivatalba lépett oktatási államtitkár a pedagógusok társadalmi megbecsülésének visszaállítására tett ígéretet. Magyarországon 1952 júniusa óta köszöntik a pedagógusokat, akkor adták át először a kiváló tanítói és tanári okleveleket az ország legjobb oktatóinak. Az Oktatási Hivatal adatai szerint a most befejeződő tanévben a közoktatásban 170.379 pedagógust foglalkoztattak különböző munkakörökben az iskolákban. A felsőoktatásban mintegy 23 ezer oktató állt nap mint nap a katedrára.
2010.06.06. 09:15
 
 
A bankokra panaszkodtak a legtöbben az első negyedévben
A pénzügyi szektorokra 3.235 fogyasztói panasz érkezett az első negyedévben, 18,2 százalékkal több, mint az előző negyedévben, az egy évvel korábbinál azonban csak 3 százalékkal több - derül ki a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének (PSZÁF) tájékoztatójából. A legtöbben a bankokra panaszkodtak. A tájékoztató szerint az előző negyedévhez képest valamennyi szektor esetében emelkedett a panaszok száma, a legjelentősebb mértékben a pénzpiaci (22,1 százalék) és a biztosítási szektor (35,3 százalék) esetében, az utóbbinál éves és negyedéves szinten is nőtt a panaszok száma.
2010.06.06. 09:00
 
 
Sokkal több volt a szabadság a középkorban
Sokkal több volt a szabadság a középkorban, mármint a nem munkával töltött napok száma - állítják brit kutatók. A XII. században egy kisgazda meg tudott úgy élni, hogy évi 170 napot nem dolgozott. Később viszont egyre nőtt a munkával töltött napok száma. 1564-ben egy hasonlóan élő parasztnak már évi 40 hetet kellett dolgoznia, jelenünkben pedig - korunkkal "korrigált" átlag-életszínvonalhoz - két keresőnek kell lennie egy családban és teljes munkaidőben dolgoznia. Szabadságuk messze elmarad a XVI. századi 3 havitól - adta hírül a Daily Telegraph című brit lap.
2010.06.06. 08:45
 
 
Ma is ülésezik a kormány
A gazdaság talpra állítását célzó akciótervvel kapcsolatos konkrét döntés-előkészítő munkálatok lesznek terítéken a mai kormányülésen. Szijjártó Péter szombaton jelentette be, hogy háromnapos rendkívüli kormányülés kezdődik szombaton: a miniszterek a gazdasági akcióterv mellett az elszámoltatás menetrendjéről és az árvízzel kapcsolatos helyzetről is tárgyalnak. Varga Mihály, a Miniszterelnökség államtitkára bejelentette, hogy elkészült a gazdasági tényfeltáró bizottság részjelentése, amely szerint a 2010-es költségvetésnek nem sok köze van a valósághoz, a büdzsében számos súlyos valótlanság, trükk szerepel.
2010.06.06. 08:45
 
 
Tüntetés Tel-Avivban a palesztin területek megszállása miatt
Több mint hétezer izraeli - zsidók és arabok egyaránt - tüntetett szombat este Tel-Avivban baloldali szervezetek felhívására a palesztin területek megszállása miatt, annak 43. évfordulóján - jelentette egy tudósító a helyszínről. A demonstrálók egyik jelmondata úgy szólt, hogy a kormány "elsüllyeszti Izraelt, ahelyett, hogy a béke felé navigálná", utalva evvel a Gázai övezet zárlatát megtörni akaró palesztinbarát segélyflottilla elleni izraeli haditengerészeti akcióra, amelyben meghalt kilenc polgári személy. A demonstráció szónokai követelték a Gázai övezet elleni izraeli blokád feloldását, és azt, hogy az övezetbe segélyt szállító nemzetközi hajók annak partján köthessenek ki.
2010.06.06. 08:30
 
 
Már száz étterem jelentkezett az idei borszerdákra
Az idén négy tematikus borszerdát és egy hozzájuk kapcsolódó gasztronómiai versenyt szervez a Borszerda csapata a Közösségi Bormarketing Alap támogatásával - közölte az Issues Management Tanácsadó Kft. A Borszerdákon - június 30-án, augusztus 25-én, szeptember 30-án és szeptember 30-án - fél áron lehet magyar bort inni a csatlakozó vendéglátóhelyeken. Több mint ezer étterem és kávéház kapott felhívást, hogy csatlakozzon, és már több mint száz étterem töltötte ki a regisztrációs lapot a www.borszerda.hu honlapon, amit még június 13-ig tehetnek meg az érdeklődők. A tavalyi eseményen 437 vendéglátóhely vett részt, és több mint 90 százalékuk elégedett volt vele.
2010.06.06. 08:30
 
 
Mesterházy: Balogh Andrást javasolja az MSZP elnöksége államfőjelöltnek
Balogh András bangkoki nagykövetet javasolja az országos elnökség a párt államfőjelöltjének - mondta Mesterházy Attila a frakcióülés után. Arról is beszámolt, hogy az MSZP ellenzékben kemény kritikai stílusban kíván politizálni és az emberek mindennapjainak problémáira választ adó javaslatokat kíván kidolgozni. Az MSZP frakcióvezetője a vasárnapi kongresszust felvezető tanácskozásról azt mondta: az egész napos informális frakcióülésen az ellenzéki politizálás irányait, a követendő stratégiát és feladatokat vitatták meg, döntést nem hoztak.
2010.06.05. 20:30
 
 
Londonban is, Párizsban is tüntettek Izrael ellen
Mind Londonban, mind Párizsban ezrek tüntettek szombaton a Gázai övezetbe indult segélyszállító hajó elleni, halálos áldozatokat követelő hétfői izraeli támadás miatt, az övezet blokádjának feloldását követelve. A londoni tüntetők a Stop The War Coalition felhívására gyülekeztek a miniszterelnöki rezidencia előtt, ahonnan az izraeli nagykövetség elé vonultak, jelszavaikkal Palesztina felszabadítását, az "izraeli kalózkodás" megfékezését, Gáza "ostromának leállítását" követelve, és azt kiáltozva, hogy "Mindannyian palesztinok vagyunk!". Nagy többségük palesztin zászlót emelt a magasba.
2010.06.05. 19:00
 
 
Pintér Sándor: újabb, rendkívüli árhullám közeleg a Hernádon
Újabb, rendkívüli árhullám közeleg a Hernádon, emiatt a folyó vízállása 50 centiméterrel meghaladhatja az eddigi legmagasabb értéket; a töltéseket meg kell erősíteni, ezért bővítik a védekezésben részt vevők számát - mondta Pintér Sándor, a belügyi tárca vezetője a Belügyminisztériumban tartott kormányszóvivői tájékoztatón. A miniszter közlése szerint az árhullám az előrejelzések alapján éjfélre érkezik meg és 11 települést veszélyeztet. Ha nem sikerül addig 50-70 centiméterrel megemelni a töltéseket, akkor az életveszély mellett akár 100 milliárd forintnyi kár is keletkezhet.
2010.06.05. 18:45
 
 
Női kézilabda Eb: norvég, szlovén, francia rivális a csoportban
A magyar női kézilabda-válogatott a norvég, a szlovén és a francia csapattal szerepel majd azonos csoportban a decemberi dán-norvég közös rendezésű Európa-bajnokságon. A szombati, odensei sorsoláson az is kiderült, hogy Mátéfi Eszter szövetségi kapitány együttese Lillehammerben játssza csoportmeccseit. A kontinensviadal 16 csapatát négy négyes csoportba sorolták, ezekből az első három helyezettek jutnak a középdöntőbe. Amennyiben a magyarok sikerrel veszik az első akadályt, a német-holland-svéd-ukrán négyes legjobb háromjával csapnak össze, változatlanul Lillehammerben.
2010.06.05. 18:15
 
 
Tenisz, Roland Garros, női egyes: Francesca Schiavone győzött
Az olasz Francesca Schiavone nyerte a francia nyílt teniszbajnokság női egyesét, miután a szombati döntőben két szoros játszmában győzött az ausztrál Samantha Stosur ellen. Az összecsapás 1 óra 38 percig tartott a Philippe Chatrier-ről elnevezett centerpálya zsúfolásig megtelt lelátói előtt. Az idei Roland Garroson 17. helyen kiemelt, 30 esztendős Schiavone pályafutása során először diadalmaskodott Grand Slam-tornán. Eredmény: női egyes, döntő: Francesca Schiavone (olasz, 17.)-Samantha Stosur (ausztrál, 7.) 6:4, 7:6 (7-2).
2010.06.05. 18:00
 
 
Mesterházy: a Fidesz előkészíti az újabb megszorításokat
Az MSZP szerint teljes a kormányzati káosz, kommunikációs trükkről van szó, amikor a Fidesz a gazdaság állapotáról beszél: mindent a Gyurcsány- és a Bajnai-kormányra próbálnak ráfogni, és előkészítik az újabb megszorításokat. Mesterházy Attila, az MSZP frakcióvezetője úgy vélekedett: az elmúlt napok kormányzati kommunikációjával a Fidesz sokat ártott a devizában eladósodott embereknek, vállalkozásoknak, a tőzsdei cégeknek. Szerinte ez vagy dilettantizmust, vagy spekulációt jelent, de mindkét esetben káros és tragikus az ország szempontjából.
2010.06.05. 17:45
 
 
2600-ra nőtt a kitelepítettek száma, Borsodban a legkritikusabb a helyzet
Az árvíz miatt kitelepített emberek száma 2.600-ra nőtt az országban, közülük 2.400-an Borsod megyében kényszerültek elhagyni az otthonukat - ismertette a legfrissebb adatokat Dobson Tibor, az árvízi védekezésre kinevezett miniszteri biztos szóvivője. Az ezredes tájékoztatása szerint 259 településen folyik árvízi védekezés, ezek közül 138 település Borsod megyében van. A védekezésben összesen 18.500 ember dolgozik, ebből Borsod megyére 16.500 ember jut. A szóvivő közölte: országos viszonylatban javult az árvízi helyzet, Magyarország középső és déli megyéiben konszolidálódik a helyzet, a munka továbbra is Borsod megyében, a Hernád és a Bódva vonalán a legnehezebb.
2010.06.05. 17:30
 
 
Az ír segélyszállító megérkezett Asdod kikötőjébe
A Rachel Corrie szombat délután az izraeli Asdod kikötőjébe érkezett, ahol a hadsereg közlése szerint rakományát kiürítik. A hajó, amelyen 15 ember utazik, írek és malajziaiak, közöttük a Nobel-békedíjas Mairead Maguire, eredetileg annak a nemzetközi flottillának képezte részét, amelyet hétfőn az izraeliek megállítottak. Az akkori támadásban 9 török vesztette életét. Korábban izraeli katonák felszálltak a Gázai övezet felé tartó, segélyt szállító ír hajóra, de nem ütköztek ellenállásba. Izrael korábban közölte, hogy a hajót nem engedi kikötni Gázában, de megígérte, hogy a máshol kirakott segélyt, kellő átvizsgálás után, eljuttatja a rászorultaknak.
2010.06.05. 17:30
 
 
Népszava: felmentik a KSH elnökét
A kormány felmenti tisztségéből Belyó Pált, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) elnökét, utóda Wukovich Gabriella, a KSH korábbi alelnöke lesz - értesült a Népszava. A napilap nem nevezte meg az értesülés forrását. Az MTI-nek Belyó Pált szombat délutánig nem sikerült elérnie. Belyó Pál 2009 novemberében került a KSH élére, hat évre szóló kinevezéssel.
2010.06.05. 17:15
 
 
Gyorsaságimotoros-vb, Olasz Nagydíj: Talmácsi hetedik az időmérőn
Talmácsi Gábor a hetedik helyen végzett a gyorsaságimotoros-világbajnokság negyedik futama, az Olasz Nagydíj szombati időmérő edzésén, Mugellóban. A Moto2 leggyorsabbja az olasz Andrea Iannone volt. Talmácsi sokáig vezetett a kvalifikációs tréningen, aztán nem sokkal a vége előtt - amikor már nem ő állt az élen - kicsúszott, és a hajrában többen megelőzték.A MotoGP-ben a spanyol Dani Pedrosa, a 125 kcm-es géposztályban pedig a német színekben versenyző Sandro Cortese rajtolhat az élről vasárnap.
2010.06.05. 16:45
 
 
Holland-magyar: megalázó vereség Amszterdamban
A magyar labdarúgó-válogatott megalázó, 6-1-es vereséget szenvedett a világbajnokságra készülő hollandoktól Amszterdamban. A vendégek vezető gólját Dzsudzsák Balázs szerezte a 6. percben, ezt követően azonban momentuma sem volt Erwin Koeman csapatának, a hazaiak viszont - főleg a második félidőben - kedvükre dolgozták ki a helyzeteket és lőtték a gólokat. A magyarok 26 éve nem nyertek a hollandok ellen, azóta sorozatban ötödször kaptak ki aktuális riválisuktól. Ezt megelőzően legutóbb 1994-ben találkozott a két gárda, akkor 7-1 lett az eredmény.
2010.06.05. 16:30
 
 
Gyorsaságimotoros-vb, Olasz Nagydíj: Rossi nyílt lábtörést szenvedett
Jobb lábában a sípcsont és a szárkapocscsont is eltörött Valentino Rossinak, amikor hatalmasat esett a szombati szabadedzésen Mugellóban, a gyorsaságimotoros-világbajnokság negyedik futamának, az Olasz Nagydíjnak a színhelyén. A kilencszeres világbajnok és a MotoGP kategóriában versenyző olaszt a nyílt törésekkel azonnal mentőhelikopter szállította el az egyik firenzei kórházba, hogy mielőbb megoperálják. A Grand Prix időmérő versenyeit - köztük a Talmácsi Gábort is felvonultató Moto2 géposztályét - délután tartják. Talmácsi a viadal honlapja szerint a szombati szabadedzésen a 41 fős mezőnyben a 19. időt motorozta.
2010.06.05. 15:30
 
 
Elemzők szerint megnyugtathatja a piacokat Varga bejelentése
Elemzők szerint megnyugtathatja a piacokat Varga Mihály bejelentése, miszerint a kormány tartani akarja a 3,8 százalékos hiánycélt. Suppan Gergely, a Takarékbank Zrt. elemzője elmondta: pozitív üzenet, hogy a kormány tartani akarja a hiánycélt, de "az ördög a részletekben rejlik", ezért a piaci bizalom teljes helyreállításához "részletes, alátámasztott tervre" van szükség, amely meggyőzheti a befektetőket a hiánycél tarthatóságáról. Az elemző ugyanakkor hangsúlyozta: a 3,8 százaléknál "néhány tized százalékponttal lehet nagyobb a hiány".
2010.06.05. 15:30
 
 
Tenisz, Roland Garros: Babosék tornagyőztesek
A magyar Babos Tímea és az amerikai Sloane Stephens kettőse nyerte a juniorkorú lányoknál a párizsi nyílt teniszbajnokság párosversenyét. A Roland Garros honlapja szerint a magyar-amerikai duó két könnyed játszmában, alig 64 perc alatt verte a spanyol Arruabarrena-Vecino, Torro-Flor kettőst. A 17 éves soproni teniszező, aki a jövő héten már a budapesti viadalon lép pályára, tavaly is döntős volt a párizsi nyílt bajnokság juniorversenyében.
2010.06.05. 15:00
 
 
Elton John kedden Budapesten koncertezik
Elton John és zenekara kedden ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában. A 63 éves Sir Elton John (eredeti nevén Reginald Kenneth Dwight) brit billentyűs, énekes, dalszerző a pop-rockvilág egyik legnagyobb egyénisége több mint 250 millió lemezt adott el, a válogatásokkal együtt 60 albuma jelent meg. Mostani turnéja az európai helyszíneket követően (Budapest után június 10-én Prágában lép fel) júliusban Észak-Amerikában folytatódik, majd Elton John visszatér Európába, ahol utoljára szeptember 29-én a franciaországi Toulonban ad koncertet.
2010.06.05. 14:30
 
 
Oszkó: öröm látni, hogy az új kormány folytatja a stabilitás politikáját
Oszkó Péter volt pénzügyminiszter szerint öröm látni, hogy az új kormány belátó módon hajlandó folytatni az előző kormány stabilizációs pénzügypolitikáját, fenn kívánja tartani az elért egyensúlyt. A volt pénzügyminiszter így reagált Varga Mihály miniszterelnökségi államtitkár bejelentéseire. Oszkó Péter ugyanakkor visszautasította az államtitkárnak azt a kijelentését, hogy a 2010-es költségvetésben több adat nagyságrenddel tér el a valóságtól, azaz nem igaz a büdzsé több tétele.
2010.06.05. 14:15
 
 
A cukros üdítőitalok emelik a vérnyomást
Gyógyszerek szedése nélkül is csökken a vérnyomása annak, aki mérsékli az agyoncukrozott üdítők rendszeres és bőséges fogyasztását - derült ki az Amerikai Szívgyógyász Társaság folyóiratában közzétett tanulmányból. Az édes üdítőitalok a sok folyadékra vágyó emberek legnagyobb cukorbevitelét jelenthetik. Statisztikai adatok szerint az átlagos amerikai felnőtt naponta legalább 2-3 pohár cukros üdítőitalt iszik, de igen sokan valósággal kólafüggővé válnak és az előbbi mennyiségnek a többszörösét is magukba döntik. Átlagosan napi egy pohárral kevesebb cukros üdítő fogyasztása másfél év alatt mérhetően és statisztikailag jelentős mértékben csökkentette a vérnyomás mindkét értékét.
2010.06.05. 14:00
 
 
Lendvai Ildikó: a Fidesz megbukott hitelességből
Az MSZP elnöke szerint a Fidesz megbukott hitelességből, amikor Varga Mihály, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára kénytelen volt visszavonulót fújni, és mindent visszavonni, amit eddig a kormánypárt állított vagy ígért. Lendvai Ildikó közleményében azt írta, hogy az eredmény szempontjából mindegy, hogy a Fidesz eddigi felelőtlen nyilatkozatai milyen okból születtek. "Akár ostobaságból, akár önös gazdasági vagy politikai spekulációk miatt tették, amit tettek, kijelentéseikkel majdnem a szakadékba döntötték a forintot, a Magyarország iránti, sokak áldozata árán visszaszerzett bizalmat" - fűzte hozzá.
2010.06.05. 14:00
 
 
Szorosabb lesz a biztonsági együttműködés az EU és Oroszország között
Az eddiginél szorosabb biztonsági együttműködést javasolt az Európai Unió és Oroszország között a német kancellár és az orosz államfő. A német kormány mesebergi vendégházában tartott, kétnapos találkozót lezáró sajtóértekezleten Dmitrij Medvegyev erre a célra egy külön testület, egy biztonsági fórum felállítására tett javaslatot, amit Angela Merkel támogatásáról biztosított. Az orosz elnök és a német kancellár egyetértett abban, hogy erről konzultációkat kell kezdeni az EU és Moszkva között.
2010.06.05. 13:15
 
 
Varga: azonnali, sürgős beavatkozás kell a gazdaságban
Varga Mihály szerint a 2010-es költségvetésnek nem sok köze van a valósághoz; azonnali, sürgős beavatkozásra van szükség. A hétvégén a kormány rendkívüli ülésen dolgozza ki az akciótervet. A kabinet szombaton, vasárnap és hétfőn is ülésezik. A Miniszterelnökség államtitkára azt mondta: az idei költségvetésben számos súlyos valótlanság, trükk szerepel, ezért azonnal cselekedni kell. A gazdasági tényfeltáró bizottság részjelentését ismertetve Varga Mihály leszögezte: higgadtan, határozottan kell cselekedni, akciótervet kell meghirdetni, hogy a tervezett hiánycélt tartani lehessen. A beavatkozásnak mélyrehatónak kell lennie - jelentette ki az államtitkár.
2010.06.05. 12:45
 
 
Túlzás a magyar államcsőd lehetőségéről beszélni Olli Rehn szerint
Elutasította az esetleges magyar államcsődről szóló kijelentéseket Olli Rehn, az Európai Unió gazdasági és pénzügyi biztosa, s kijelentette, hogy megkezdődött a magyar gazdaság talpraállása. A fejlődő és feltörekvő országokat tömörítő G20 csoportnak a dél-koreai Buszanban megtartott kétnapos értekezlete után újságíróknak nyilatkozva a biztos azt mondta, hogy Magyarország komoly haladást ért el pénzügyei konszolidálásában az utóbbi néhány évben. "A magyar gazdaság az újjáéledés útján halad, és ez év első negyedében már megmutatta ereje első jeleit. Ezért Magyarország pénzügyi, vagy az adósságok okozta csődjéről beszélni nagy túlzás" - fogalmazott Olli Rehn.
2010.06.05. 12:30
 
 
Már száz tag a halhatatlanok társulatában
Ebben az esztendőben is nyolc új taggal bővült a halhatatlanok társulata: Pogány Judit, Lorán Lenke, Gálffi László és Szilágyi Tibor színművészek, László Margit és Berczelly István operaénekesek, valamint a táncművészek közül Novák Ferenc és Uhrik Dóra kapta meg az "örökös tag" címet a közönség szavazatai alapján - mondta el Szegvári Katalin, a kezdeményezés ötletgazdája és producere. Az örökös tagság kuratóriuma minden kategóriában négy-négy művészt jelölt a halhatatlanok társulata örökös tagjának. Közülük választotta ki a közönség kategóriánként azt a két-két művészt, akinek a lábnyomatát szombaton vették le.
2010.06.05. 10:45
 
 
Eddig 2300 embert kellett kitelepíteni az árvizek miatt
Eddig mintegy 2300 embert kellett kitelepíteni az országban az áradások miatt - közölte Dobson Tibor, az árvízi védekezésre kinevezett miniszteri biztos szóvivője. Közlése szerint a legtöbb embert, mintegy kétezret, Borsod-Abaúj-Zemplén megyében kellett kitelepíteni. A védekezésben országosan mintegy 12 ezren vesznek részt, közülük tízezren Borsodban dolgoznak. A védekezők egyharmadát a lakosok teszik ki, kétharmada pedig valamilyen szervezethez (rendőrség, tűzoltóság, katonaság) tartozik vagy önkéntes.
2010.06.05. 10:15
 
 
IMF: a magyar misszióvezető Budapestre látogat
A Nemzetközi Valutaalap megerősítette: a Magyarországért felelős új misszióvezető a jövő héten Budapestre látogat, hogy az új kormány tisztviselőivel egyeztessen. Christoph Rosenberg hétfőn utazik Magyarországra rövid látogatásra, hogy megvitassa az ország gazdasági helyzetét. Az IMF együtt kíván dolgozni az új magyar kormánnyal, és szokás szerint szorosan együttműködik az Európai Bizottság szakértőivel is, akik szintén Budapestre érkeznek - közölte a washingtoni székhelyű pénzintézet szóvivője.
2010.06.05. 09:45
 
 
BP: az olajfogó működni fog
A BP bizonyos abban, hogy a Mexikói-öbölben a mélytengeri kútra helyezett olajfogó működni fog és összegyűjti a feltörő nyersolaj nagy részét; a szerkezeten keresztül pénteken már napi ezer hordós ütemben vezették fel a kőolajat a felszínre. "Elég biztos vagyok benne, hogy működni fog" - közölte Doug Suttles, az olajkatasztrófáért felelős brit cég operatív igazgatója az ABC televízióban, hozzátéve, "valószínűleg nem az olaj egészét, de nagy részét el fogja tudni vezetni". Az ezer hordós (158 ezer liter) mennyiség csak töredéke a becsült 19 ezer hordós (3 millió liter) szivárgásnak. A BP az olajfogó sapkán levő szelepek elzárásával tervezi növelni az elvezetett olaj mennyiségét.
2010.06.05. 09:45
 
 
A CNN is beszámolt a magyar gazdasági aggodalmakról
A CNN amerikai hírtelevízió is beszámolt pénteken a forint zuhanásáról és a magyar gazdaság gyenge állapotáról szóló kormányzati nyilatkozatokról; a USA Today napilap arról tudósított, hogy részben a "magyar válság" miatt esett aznap a Dow Jones tőzsdemutató. A CNN a Financial Times brit üzleti lap cikke alapján honlapján arról tudósított, hogy a forint euróárfolyama éves minimumra csökkent pénteken, miután két nap alatt már a második kormányzati tisztviselő figyelmeztetett az ország gyenge gazdasági állapotára és költségvetési helyzetére.
2010.06.05. 09:30
 
 
NHL: egyenlített a Philadelphia a döntőben
A Philadelphia Flyers izgalmas meccsen 5-3-ra legyőzte a vendég Chicago Blackhawks együttesét az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) döntőjének negyedik mérkőzésén, és így az egyik csapat negyedik sikeréig tartó párharc 2-2-re áll. Stanley Kupa-döntő, 4. mérkőzés: Philadelphia Flyers-Chicago Blackhawks 5-3 (3-1, 0-0, 2-2), gól: Richards (5.), Carle (15.), Giroux (20.), Leino (47.), Carter (60.), illetve Sharp (19.), Bolland (53.), Campbell (56.). Az egyik csapat negyedik győzelméig tartó párharc állása: 2-2. A következő mérkőzést magyar idő szerint hétfőn hajnalban rendezik Chicagóban.
2010.06.05. 09:15
 
 
Az idei májusi vihar vezeti a kárlistát a biztosítóknál
Az idei május közepi vihar vezeti a kárlistát az Aegon Magyarország Biztosítónál, második a sorban a tavaly március elejei vihar, míg harmadik helyen a 2005. augusztusi országos vihar áll - közölte a biztosító. Az elmúlt öt év legnagyobb meteorológiai kárait időrendbe állító táblázat külön kezeli a kárbejelentések számát, valamint a kárkifizetés összegét. Mindkettőben az idei május 15-16-án az országon végigvonult vihar vezet, 19 ezer kárbejelentéssel, és 1,7 milliárd forint kárkifizetéssel.
2010.06.05. 09:15
 
 
Tengerként hömpölyög a Bódva
Tengerként hömpölyög a Bódva Szendrő felé a Bódva völgyében; több száz embert kellett kiköltöztetni pénteken késő éjjel. Azok a szakemberek, akik átjutottak a méretesebbnél méretesebb vízfolyásokon, úgy fogalmaztak: Szendrő felé a Bódva völgyben látni sem lehet a szárazföldet, mindössze egy-egy magasabb fa lombkoronája utal arra, hogy nem ott van a folyó medre. Iszonyatos vizet hoz magával a Hernád, talán még soha nem látottat - ekképp summázták a helyzetet a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Gesztely lakói szombaton reggel. A Hernád menti település hídját már lezártak, az átkelő mentén lévő házak vízben állnak, megroggyantak, bármely pillanatban összedőlhetnek.
2010.06.05. 09:00
 
 
Gyémánt Liga: erőteljes futással győzött 100-on Powell
Remek idővel, 9.72 mp-es eredménnyel Asafa Powell nyerte a férfi 100 métert az atlétikai Gyémánt Liga-sorozat harmadik állomásán, Oslóban. A pénteki, norvégiai viadalon a jamaicai sprintert 2,1 m/mp-es hátszél segítette. Mögötte a trinidadi Richard Thompson 9.90-nel, míg Churandy Martina, a Holland Antillák képviseletében 9.92-vel ért célba. A kenyai Milcah Chemos Cheiywa a világ idei legjobbjával, 9:12.66 perccel végzett az élen a nők 3000 méteres akadályfutásában. Ugyancsak az ez évi legkiválóbb eredmény született férfi 800-on, amelyen a szintén kenyai David Rudisha 1:42.04-gyel győzött.
2010.06.05. 09:00
 
 
Az olajfolt elérte Floridát
Az olajszennyeződés a Mexikói-öbölben elérte Floridát; kátránydarabokat és ragacsos olajat sodort partra a víz pénteken az északnyugati Pensacola üdülőparadicsomának hófehér homokú strandjainál. A leginkább sújtott Louisiana, valamint Mississippi és Alabama után ez a negyedik öbölmenti állam, amelyet elért az egyre terjedő olajfolt. Péntekig összesen 225 kilométernyi partszakasz szennyeződött be.
2010.06.05. 09:00
 
 
Kézilabda: Andjelkovic távozik Szegedről
Hat év után elhagyja a Pick Szeged kézilabdacsapatát Daniel Andjelkovic. A szerb válogatott játékos nem újítja meg lejáró szerződését, mivel kettő plusz egy évre szóló megállapodást kötött a francia Toulouse-zal. "Csodás éveket töltöttem Szegeden, és korrekt ajánlatott kaptam a Picktől, Bella Árpád ügyvezetőtől. Azonban a francia együttes az utolsó pillanatban olyan szerződést kínált, amit nem utasíthattam vissza. Köszönöm a Picknek, Szeged városának, a szurkolóknak ezt a hat évet, amelyben bajnok lehettem, és kétszer a Magyar Kupát is elhódíthattam a csapattal. A profi sport ilyen, még ha fájó is, de búcsúzom" - nyilatkozott Andjelkovic.
2010.06.04. 21:45
 
 
Hétezer embert rendelt a miniszterelnök a Hernád mentére
Hétezer embert rendelt Orbán Viktor kormányfő a Hernád mentére az árvíz elleni védekezésre részben a büntetés-végrehajtástól, részben a rendőrségtől, részben pedig a katonaságtól. A miniszterelnök ezt a pénteki esti rendkívüli kormányülés után jelentette be. Hozzátette, további 2.500 embert fog az érintett területre vezényelni a hátralévő 24 órában. A kormány vészhelyzetet hirdetett ki Borsod-Abaúj-Zemplénen túl további kilenc megyére, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Pest, Nógrád, Bács-Kiskun, Békés, Csongrád és Fejér megye megyére is.
2010.06.04. 21:00
 
 
Tenisz, Roland Garros: Söderling-Nadal döntő lesz
A sorozatban négyszeres bajnok Rafael Nadal lesz Robin Söderling ellenfele a párizsi nyílt teniszbajnokság férfi egyesének vasárnapi fináléjában, miután pénteken három játszmában legyőzte az osztrák Jürgen Melzert.Az első és a második szettet simán nyerte a spanyol salakkirály, a harmadikban - 5:4-es vezetésénél - már a meccsért adogathatott, ám osztrák riválisa kiegyenlített. A rövidítésben Melzer egy meccslabdát még hárított, ám a másodiknál a hálóba küldte a labdát, s ezzel véget ért a bécsi sportember párizsi meglepetésmenete.
2010.06.04. 20:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737[1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista