2020. július 6., hétfő - Csaba
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
Olajkatasztrófa: valószínűleg évekre lesz szükség a tisztításhoz
Évekre lesz szükség ahhoz, hogy a Mexikói-öböl térségét megtisztítsák az amerikai történelem legnagyobb olajkatasztrófája által okozott szennyeződéstől - közölte a parti őrség hétfőn. Thad W. Allen tengernagy, a szövetségi katasztrófaelhárítási műveletek parancsnoka elmondta: a parti őrséget ugyan kiképezték nagy olajszennyeződések utáni takarítási munkálatokra, de ilyen hatalmas vízfelületen, több százezer olajfoltra szakadó szennyeződés megjelenésére senki nem számított. Allen a lehangoló kilátások ecsetelése mellett egy jobb hírről is beszámolt: a tragédiáért felelősnek tartott BP minden korábbinál nagyobb mennyiségben képes a felszínre vezetni a nyersolajat az újonnan felhelyezett olajfogó segítségével.
2010.06.07. 21:30
 
 
Srí Lanka elnöke politikai megoldást ígért a tamiloknak
Politikai megoldást ígért első ízben a 25 éven át tartó polgárháború tavalyi lezárása óta a tamil vezetőknek Mahinda Radzsapaksze, Srí Lanka elnöke, aki hétfőn fogadta a tamil nemzeti szövetség vezetőjét. Az elnök arra kérte Radzsavarotajam Szambantant, hogy bízzon benne, valamint abban, hogy megoldással fog szolgálni - tájékoztatott az elnöki hivatal közleménye. Ez volt az első alkalom, hogy a két fél politikai megoldásról tárgyalt azóta, hogy a kormányerők 2009 júniusában leverték a Tamil Tigrisek évtizedeken át tartó felkelését. A találkozónak azért is jelentős volt, mert Radzsapaksze kedden kezdődő indiai útja elé időzítették.
2010.06.07. 21:00
 
 
Tíz NATO-katona halt meg Afganisztánban
Meghalt a NATO-vezetésű nemzetközi biztonsági erő (ISAF) tíz katonája különböző incidensekben hétfőn Afganisztánban - közölte az észak-atlanti szövetség. Az utóbbi hónapokban ez volt az egyik legnagyobb emberveszteséggel járó nap a tálib lázadók ellen küzdő szövetségesek számára Afganisztánban. A tíz katona közül ötnek az életét egy házilagos készítésű robbanószerkezet oltotta ki a keleti országrészben. Az ázsiai országba vezényelt amerikai csapatok parancsnoksága szerint az öt katona amerikai volt. Ugyanezen forrás szerint két másik amerikai katona is életét vesztette: az egyik robbanás következtében, a másik pedig kézifegyverek tüzétől Dél-Afganisztánban. A három másik áldozat más NATO-tagállamok katonája volt.
2010.06.07. 20:30
 
 
Ökölvívó Eb: három magyar győzelem hétfőn
A hétfői négy magyarból három - Varga Miklós, Káté Gyula és Darmos József - győzött, ezzel bejutott a negyeddöntőbe a moszkvai ökölvívó Európa-bajnokságon, amelyen összesen öten képviselik a nyolc között a magyar színeket. A nap egyetlen vereségét a nagyon fiatal Berna Dávid (54 kg) szenvedte el, a két éve 51 kilóban aranyérmes ukrán Georgij Csigajevtől kapott ki 7-1-re. A negyeddöntők első napján, kedden egyetlen magyarként Bacskai lép szorítóba a román Gheorghe Ionut ellen. A többiek szerdán mérkőznek.
2010.06.07. 20:00
 
 
Cápanásznépes esküvő
Egy hatalmas akváriumban, cápáktól körülvéve kelt egybe egy pár az Egyesült Államokban. Mind a menyasszony, mind a vőlegény búvárok. Utóbbi fekete, előbbi fehér békaember-ruhában volt. A párt acélketrecben engedték a vízbe, az esketést végző lelkész nem csatlakozott hozzájuk. Ő a szárazról tette fel kérdéseit, a pár pedig rádióadó-vevőn keresztül adta értésre igenléseit. A cápákon kívül 75 ember is részt vett násznépként a szertartáson. A ceremónia New York államban zajlott Riverhead városában.
2010.06.07. 19:45
 
 
Benkő Tibort nevezte ki Sólyom László vezérkari főnöknek
A köztársasági elnök június 6-i hatállyal a Honvéd Vezérkar főnökévé nevezte ki Benkő Tibor altábornagyot - olvasható a Magyar Közlöny 2010. évi 95. számában. A hétfőn megjelent közlönyben közreadott tájékoztatás szerint Sólyom László Hende Csaba honvédelmi miniszter előterjesztésére nevezte ki vezérkari főnöknek az altábornagyot. A közlönyben az is olvasható, hogy Tömböl László vezérezredest június 5-i hatállyal felmentik a vezérkari főnöki megbízatásából, egyúttal 2011. február 5-i hatállyal megszüntetik a szolgálati viszonyát, és másnap nyugállományba helyezik.
2010.06.07. 19:30
 
 
MSZP: Kósa ragaszkodik "hajmeresztő felelőtlenségéhez"
Az MSZP szerint a fideszes Kósa Lajos még mindig ragaszkodik "hajmeresztő felelőtlenségéhez", amikor hétfőn azt mondta múlt heti államcsőddel kapcsolatos kijelentéséről: "növeli, ki elfedi a bajt". Nyakó István, az MSZP szóvivője az MTI-nek ezt annak kapcsán mondta, hogy Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke arról beszélt egy múlt heti, államcsőddel kapcsolatos kijelentése nyomán az Országgyűlésben, nem az a baj okozója, aki elmondja az igazságot, hanem az, aki előidézte. Az ellenzéki párt szóvivője szerint Kósa Lajos a parlamentben tulajdonképpen megismételte azt, ami miatt több tízezer devizahitelesnek közvetlen kárt okozott, mint ahogy az országnak is.
2010.06.07. 19:15
 
 
Orbán Viktor kedden bejelenti a gazdasági akciótervet
Orbán Viktor kormányfő kedden, a parlament 13 órakor kezdődő ülése elején ismerteti a gazdaság talpra állítását célzó, a 3,8 százalékos idei hiánycél tartásához szükséges akciótervet. A programot rendkívüli kormányülésen dolgozta ki a kabinet az elmúlt három napban, miután Varga Mihály ismertette az általa vezetett gazdasági tényfeltáró bizottság részjelentését. Orbán Viktor kormányfő kedden, a parlament 13 órakor kezdődő ülése elején ismerteti a gazdaság talpra állítását célzó, a 3,8 százalékos idei hiánycél tartásához szükséges akciótervet.
2010.06.07. 19:00
 
 
Vb-2010: Blatter szerint figyelmeztetés volt a vasárnapi incidens
A pénteken kezdődő világbajnokság szervezőinek figyelmeztetésként szolgált a vasárnapi incidens Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke szerint. "Ilyen nem fordulhat elő egyetlen világbajnoki meccsen sem" - hangsúlyozta a sajnálatos esemény után Blatter. Vasárnap, a Johannesburg közelében lévő Makhulong Stadionban a Nigéria-Koreai NDK felkészülési mérkőzés alatt pánik tört ki. A találkozó megkezdése után a rendőrség bezáratta a kapukat, a kinnrekedt több ezer szurkoló azonban be akarta azokat törni, ekkor alakult ki a tumultus, amelyben többen is a földre kerültek. Az incidens miatt néhány percre a játékot is megállították. Tizenöten megsérültek, közülük egy rendőr súlyosan.
2010.06.07. 18:30
 
 
Varga Mihály: valótlan adatokat közölt az előző kormány
Varga Mihály szerint beigazolódott, hogy valótlan adatokat közölt az előző kormány. Az előző kormány hamis adatokat közölt velünk, 230 milliárd forintos különbséget találtunk a költségvetésben ahhoz képest, amit nekünk mondtak - jelentette ki az államtitkár. A Varga által megjelölt összeg a GDP mintegy 0,9%-a. A gazdasági átalakításhoz kevés a felületi kezelés, rendszerszintű, strukturális átalakításokra van szükség. Azok irányáról döntött a háromnapos ülésén kormány - közölte az államtitkár.
2010.06.07. 18:15
 
 
Lezajlott az Év Fagylaltja verseny
A házias vidámság fantázianevű kreáció lett a szabadon választott kategória győztese a XIII. Év Fagylaltja versenyen Budapesten. A házias vidámság alkotója Csuta Zsolt, a csákvári Csuta Cukrászdából. Az ezüstérmes a Dobos fagylalt lett, amelyet Tóth Norbert, a dunaföldvári Tóth Cukrászdából "álmodott meg", bronzérmet kapott a francia füge, Kmitt Erzsébet alkotása a fővárosi Fitt Süti Cukrászatból - közölte Fábián Zsolt, az eseménynek helyet adó Zila Kávéház és Krisztina Cukrászda üzletvezetője hétfőn az MTI-vel.
2010.06.07. 18:00
 
 
Németország eddigi legnagyobb takarékossági programját fogadta el a kormány
Az ország háború utáni történetének legnagyobb takarékossági programját fogadta el hétfőn a német kormány. A 2014 végéig előirányzott megtakarítások mértéke megközelíti a 90 milliárd eurót. A rekordméretű államadósság miatt a konzervatív-liberális koalíció maratoni ülésen úgy döntött, hogy 2015-ig csaknem 90 milliárd eurót kell megtakarítani, ebből 11,2 milliárdot már a jövő évben, 19,2 milliárdot pedig 2012-ben. Ehhez hasonló nagyságú, "történelmi" takarékossági programot eddigi történetében még nem irányzott elő a szövetségi köztársaság. A röviddel korábbi értesülések még mintegy 50 milliárd eurós megtakarításról szóltak.
2010.06.07. 17:15
 
 
Red Bull Air Race: osztrák siker Kanadában, Besenyei tizedik
A 2008-as összetett győztes osztrák Hannes Arch nyerte a Red Bull Air Race gyorsasági műrepülő világbajnoki sorozat idei negyedik versenyét, amelyet a kanadai Windsorban rendeztek. Besenyei Péter tizedikként zárt. A viadal honlapja szerint a vasárnapi versenyen a címvédő brit Paul Bonhomme lett a második, az amerikai Kirby Chambliss pedig a harmadik. Összetettben Bonhomme vezet 41 ponttal, míg a magyar pilóta itt is a tizedik 14-gyel. A vb hat hónapig tart, öt kontinensen összesen nyolc viadalt rendeznek a világ 15 legjobb pilótája számára. Budapesten augusztus 19-én és 20-án repülnek majd a résztvevők, az lesz a vb hetedik, azaz utolsó előtti futama 2010-ben.
2010.06.07. 17:15
 
 
Kissé erősödött a forint árfolyama
Hétfőn kissé korrigálta korábbi veszteségeit a forint az euróövezet pénzügyi stabilitásával szembeni aggodalmak enyhülésének köszönhetően; délután fél ötkor az eurót 284,33 forinton jegyezték a délelőtti 288,70 forint és a péntek esti 290 forint közeli jegyzés után. A dollár jegyzése 238 forint 1,1947 dolláros euró árfolyam mellett. Péntek délután a dollárt 238,48 forinton, az eurót 1,2035 dolláron jegyezték. Hétfőn a dollár jegyzése 243 forint fellett is járt. A svájci frank hétfőn délután 205,11 forint volt a péntek délutáni 205,87 forint után, 100 japán jent 259,37 forinton jegyeztek 259,35 forint után. A nap folyamán a svájci frank 208 forint felett, a japán jen pedig 267 forint felett is járt.
2010.06.07. 17:00
 
 
Közel 600 ezren hívták eddig a Nemzeti Segélyvonalat
Magyarországon sem a délkelet-ázsiai szökőár, sem a haiti földrengés idején nem adakoztak annyian telefonon, mint a mostani magyarországi árvíz idején - közölte a Nemzeti Segélyvonal Alapítvány, amelynek honlapján a hétfő délutáni adatok szerint 21 nap alatt 584-ezren hívták a 1752-es Nemzeti Segélyvonalat. A 250 forint összegű emeltdíjas hívásokkal összegyűlő adományokat a Nemzeti Segélyvonal mögött álló öt legnagyobb magyarországi karitatív szervezet az elmúlt napokban kezdte továbbítani az ár- és belvízkárosultakhoz. A 1752-es telefonszámra összegyűlt több mint 120 millió forint gyors átadását előre kötött szerződések teszik lehetővé.
2010.06.07. 16:45
 
 
Felsőzsolcán járt Sólyom László államfő
A látvány rendkívüli és tragikus, az összefogás elismerésre méltó - mondta Sólyom László köztársasági elnök, miután látogatást tett a honvédség kétéltű járművén a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Felsőzsolcán hétfőn. Sólyom László elmondta, a beszámolókból azt szűrte le, hogy a bajban nagy az összefogás, és a védekezés sikeres volt, annak ellenére, hogy a várost elöntötte a Sajó. Úgy fogalmazott: csak elismerés jár a katasztrófavédelemnek, a honvédségnek, a polgári védelemnek és azoknak a civileknek, akik másokon is segítettek.
2010.06.07. 16:30
 
 
Az eddigi legnagyobb vízálláshoz közeli tetőzés várható a Tiszán
Az eddig mért legnagyobb vízálláshoz közeli tetőzés várható a Tiszán, a Tiszántúli Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság területén - mondta Bara Sándor, az igazgatóság védelemvezetője az MTI-nek. Az árhullám biztonságos levezetése érdekében a tiszai védelmi szakaszokon megkezdték a homokzsákok töltését - tette hozzá. Tájékoztatása szerint térségükben négy védelmi szakaszon van árvízvédelmi készültség: a Tiszán és a Hortobágy-Berettyón 134 kilométeres szakaszon harmadfokú a riasztás. Hétfőn kora délután a Tisza vízállása Tokajnál 788 centiméter, a Hortobágy-Berettyó vízszintje Borznál 372 centiméter volt. A Berettyó folyón Szeghalomnál 364 centiméteres vízállást mértek.
2010.06.07. 16:15
 
 
Kevés szex, sok stressz: felmérés a magyar szokásokról
A magyarok ötöde havonta vagy ritkábban él szexuális életet, kétharmada gyakran stresszel, a megkérdezettek felének pedig nagyon kevés közeli barátja van - derült ki a HáziPatika.com felméréséből. A megkérdezettek 7 százaléka csak havonta, 12 százaléka ennél is ritkábban él nemi életet, 14 százalék pedig még/már nem aktív szexuálisan. A válaszadók 21 százaléka egyáltalán nem védekezik a nem kívánt terhesség ellen, akik viszont igen, azok 11 százaléka a megszakított közösülés módszerét alkalmazzák. A szexuális úton terjedő betegségek ellen a válaszadók 56 százaléka nem védekezik, mert állítása szerint monogám, tartós párkapcsolatban él.
2010.06.07. 16:00
 
 
Várhatóan este tetőzik a Duna Budapestnél
Hétfő este tetőzhet a Duna vízszintje a fővárosnál; a délután 2 órás adatok szerint a folyó szintje Budapestnél 819 centiméter - közölte a Főpolgármesteri Hivatal. A szakemberek előrejelzése szerint a hétfő esti tetőzést követően holnap még tartja majd magát a Duna, ezt követően kezdődik az apadás. A mostani előrejelzések szerint szerda reggel 790 centiméter, csütörtökön reggel pedig 730 centiméter körüli vízállást várnak. Az alsó rakpartok a legkorábban a hét vége "környékén" kerülhetnek ki a víz alól, akkor kezdődhet majd a takarítás is. Budapesten továbbra is intenzív védekezés folyik; lakóövezetek nincsenek veszélyben, néhány strandot és fürdőt azonban érint az áradás.
2010.06.07. 15:45
 
 
Biden: új hozzáállást igényel a Gázában kialakult helyzet
A Gázai övezetben kialakult helyzetre az Egyesült Államok új megoldási eszközöket igyekszik felkutatni - jelentette ki hétfőn Sarm-es-Sejkben az amerikai alelnök. Joe Biden egy héttel azután tárgyalt a Vörös-tenger partján lévő üdülőhelyen Hoszni Mubarak egyiptomi államfővel, hogy izraeli kommandós támadás ért egy Gázába tartó nemzetközi segélyflottillát. Az incidensben kilenc ember halt meg. Biden közleményében leszögezte: Washington Egyiptommal és más partnereivel arra összpontosít, hogy a gázai övezeti helyzet humanitárius, gazdasági, biztonsági és politikai vetületeire új megoldásokat kutasson fel.
2010.06.07. 15:45
 
 
A palesztin elnök küldöttséget küld Gázába
Mahmúd Abbász palesztin elnök bejelentette hétfőn, hogy küldöttséget meneszt Gázába megbékélési tárgyalások folytatására a Hamász iszlamista szervezettel. A palesztin vezető Isztambulban az NTV török hírtelevíziónak kijelentette: az izraeli blokádot megtörni szándékozó önkéntes segélyflottilla elleni izraeli támadásra a legjobb válasz az, ha "a palesztin szervezetek megbékélnek egymással, és kéz a kézben állnak ellen Izraelnek". Amr Músza, az Arab Liga főtitkára a jövő héten a Gázai övezetbe utazik, hogy szolidaritását fejezze ki a palesztinokkal az izraeli blokád miatt - közölte hétfőn kabinetfőnöke, Hisám Juszef.
2010.06.07. 15:45
 
 
Harmadával esett a használt lakások iránti kereslet két év alatt
Országos átlagban harmadával esett a használt lakások iránti kereslet az utóbbi két évben, de például Budapest hegyvidékén csak 20, Szentendrén pedig 25 százalék volt a csökkenés, ugyanakkor Tatabányán 35-40 százalékot ért el - közölte felmérése eredményét az Otthon Centrum. Az elemzés bemutatja, hogy a főváros egyes területein és a vidéki városokban milyen lakástípusokat kerestek két éve - a válság előtt - és milyenekre van igény napjainkban. Például Budapest II. és XII. kerületében a tégla szerkezet és a csendes környék a favorit változatlanul, viszont a 70 négyzetméteres elvárt alapterület 20 négyzetméterrel kisebb lett.
2010.06.07. 15:30
 
 
Rehn szerint nem hasonló a görög és a magyar pénzügyi helyzet
Nem hasonlítható össze Görögország és Magyarország pénzügyi helyzete - hangoztatta hétfőn Luxembourgban az Európai Bizottság pénzügyi felelőse. Olli Rehn már a hét végén, a fejlődő és feltörekvő országokat tömörítő G20 csoportnak a dél-koreai Buszanban megtartott kétnapos miniszteri értekezlete után nyilatkozva elutasította az esetleges magyar államcsődről szóló kijelentéseket. Akkor azt is mondta, hogy Magyarország komoly haladást ért el pénzügyeinek konszolidálásában az utóbbi néhány évben. Bizalmát fejezte ki egyúttal, hogy Magyarország folytatja a fenntartható növekedés útját, "amelyre már rá is lépett".
2010.06.07. 15:15
 
 
Apad a Bódva Szendrőben és Edelényben
Apad a Bódva a Borsod megyei Szendrőben és Edelényben is, mindkét településen látható módon húzódik vissza az utcáról az áradat - jelentette az MTI tudósítója a helyszínről. Szendrőben pár óra múlva elkészül a gyaloghíd, amelyet gerendából ácsoltak össze, hogy át tudjanak jutni a település egyik részéből a másikba, ugyanis az eredeti híd összedőlt. A tervek szerint kedden a katasztrófavédelmi szakemberek segítségével egy másik híd is elkészülhet, amelyen a kisebb járművek haladhatnak majd át. A település északi részénél a töltésen 200 ember dolgozik, megpróbálják megfékezni a gáton az átbukó vizet, hiszen a folyó korábban 400 méteres részen lesodorta a homokzsákokat.
2010.06.07. 15:15
 
 
Kósa: a baj okozója nem az, aki elmondja az igazságot
Kósa Lajos szerint nem az a baj okozója, aki elmondja az igazságot, hanem az, aki előidézte. A Fidesz ügyvezető alelnöke hétfőn az Országgyűlésben reagált a szocialista Mesterházy Attila, a gazdaság állapotával kapcsolatos napirend előtti felszólalására. A debreceni polgármester szerint bár követnek el bakikat, mindent megtesznek azért, hogy a szocialisták által előidézett helyzetet orvosolják. Kósa Lajos személyes megtámadás címén, a múlt heti, az államcsőddel kapcsolatos kijelentése miatt kért és kapott szót hétfőn napirend előtt. Ezt két bölcsesség idézésével kezdte: "növeli ki elfedi a bajt; ne tükröt átkozd, ha képed ferde".
2010.06.07. 15:00
 
 
Magyar fekete gólyát láttak Skóciában
Magyar fekete gólyát figyeltek meg Skóciában. A fekete gólyát (Ciconia nigra) Skócia északi, észak-nyugati részén látták közel három hete, azonosítani csak a napokban sikerült. Az információk szerint hazai madárról van szó, amelyre az utóbbi években más nyugati országokban is felfigyeltek - közölte a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME). A szakemberek keveset tudnak a fekete gólyák vándorlásáról Európa nyugati területein, eddig mindössze három jelentés érkezett a gyűrű által azonosított madarakról. A most látott példány a Börzsönyben, Kemence közelében született 2007-ben, de járt már Hollandiában is. Most Baltasound mellől érkezett adat megfigyeléséről.
2010.06.07. 14:30
 
 
Mladic naplója nem árulkodik a srebrenicai népirtásról
A népirtással vádolt egykori boszniai szerb katonai parancsnok, Ratko Mladic naplóiban nem találtak kulcsinformációkat az 1995 júliusában végrehajtott srebrenicai tömegmészárlásról - írta hétfői számában a Politika című belgrádi napilap. Az újság beszámolója szerint Mladic februárban egy házkutatás során megtalált, több mint 3500 oldalnyi feljegyzéseiben csupán kilenc oldalon ír a boszniai szerb csapatok által bevett Srebrenicáról. A város eleste után a boszniai szerb csapatok mintegy nyolcezer muszlim férfit mészároltak le. Mladic ellen körözést adott ki a hágai Nemzetközi Törvényszék.
2010.06.07. 14:30
 
 
MÁV: több mint 2,7 milliárd forint árvíz- és viharkár a vasúton
A MÁV hálózatán, becslések szerint, több mint 2,7 milliárd forint kárt okozott a rendkívüli időjárás, az árvíz és viharok - mondta Sigulinszki Tibor, a MÁV Zrt. szóvivője. A kár jelentős részét a fakidőlések, az ágyazatkimosódások, a keletkezett sár és hordalék, a felsővezeték-szakadások, a kábelbeázások, a vihar miatt bekövetkezett sorompótörések és a vízszivattyúzás költségei teszik ki, és nem tartalmazza a forgalomkiesésből adódó bevételcsökkenést. A Kormányzati Koordinációs Bizottságnak május 25-ei ülésén a MÁV 1,2 milliárd forint kárt jelzett, amely azóta tovább nőtt.
2010.06.07. 14:15
 
 
Fidesz: június 29-én döntsön a Ház az államfő személyéről
A házbizottság szerdai ülésén a Fidesz azt kezdeményezi, hogy a köztársasági elnök személyéről június 29-én hozzon döntést az Országgyűlés - jelentette be Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője hétfőn. Lázár János a Parlamentben tartott sajtótájékoztatóján közölte azt is, szeretnék, ha még júniusban megválasztaná a Ház az Állami Számvevőszék vezetőit, és lehetőség szerint június végén, július elején legalább két alkotmánybíró személyéről is döntsenek a képviselők. Az Alkotmánybíróság csaknem két éve működik 11 helyett 9 taggal. Javasolta azt is - folytatta a frakcióvezető -, hogy a Magyar Nemzeti Bank felügyelőbizottságáról még a nyári parlamenti ülésezés időszaka alatt érdemi döntés szülessen.
2010.06.07. 14:00
 
 
Az államháztartás májusi hiánya 99,2 milliárd forint
Az államháztartás - helyi önkormányzatok nélküli - májusi hiánya 99,2 milliárd forint, az első öt havi deficit 736,2 milliárd, az éves előirányzat 84,2 százaléka - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium. A tavalyi év azonos időszakában az államháztartási hiány az éves előirányzat 61,3 százalékát tette ki. Az államháztartáson belül a központi költségvetés 79,0 milliárd forintos, az elkülönített állami pénzalapok 12,0 milliárd forintos, a társadalombiztosítás pénzügyi alapjai pedig 8,2 milliárd forintos deficittel zártak. A központi költségvetés hiánya a 2009. májusában az éves előirányzat 67,5 százaléka volt, az idén májusban 87,2 százalékát teszi ki.
2010.06.07. 14:00
 
 
Ismét drágulnak az üzemanyagok
A héten 4 forinttal emeli az üzemanyagok nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt. - értesült az MTI hétfőn piaci forrásokból. A mostani emeléssel a benzin átlagára 341 forintra, a gázolajé pedig 323 forintra nő. A május 10-i emelést követően volt csúcson az üzemanyagok átlagára: akkor a benzin 343 forintra, a gázolaj 324 forintra drágult. A múlt héten nem változott az üzemanyagok ára, az azt megelőző héten a Mol 6 forinttal csökkentette a 95-ös benzin, és 5 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát. Az autósok 10-30 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.
2010.06.07. 13:45
 
 
Rendkívüli frakcióülést tart a Fidesz-KDNP kedden
Rendkívüli frakcióülést hívott össze kedd reggel kilenc órára Lázár János, a Fidesz parlamenti képviselőcsoportjának vezetője a hétfői kormányülésen születő döntések megtárgyalására. A keddi frakcióülésen Orbán Viktor pártelnök-miniszterelnök tájékoztatja majd a Fidesz és a KDNP képviselőcsoportját azokról a gazdasági döntésekről, amelyeket a Varga Mihály vezette gazdasági tényfeltáró bizottság jelentése után a kormány meghoz - közölte Lázár János hétfői sajtótájékoztatóján, a Parlamentben.
2010.06.07. 13:45
 
 
Vb-2010: a nők csak a végeredményre kíváncsiak
Nagy mértékben befolyásolja a magyarok életvitelét a pénteken kezdődő dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság, és a férfiak mellett a nők többsége is úgy tervezi, hogy nyomon követi az eseményeket. A KutatóCentrum és a Marketing&Média kutatása szerint a 18-64 éves korosztály 60 százaléka - a férfiak kétharmada és a nők több mint fele - figyelemmel kíséri majd a vb történéseit. A legtöbben otthon, a megkérdezettek 13-13 százaléka valamelyik ismerősénél vagy szórakozóhelyen tekinti majd meg a mérkőzéseket. A nők közül jóval többen vannak azok, akik csak a végeredményekre kíváncsiak, az erre a kérdésre igennel válaszoló 21 százalék között ugyanis háromszor akkora a gyengébb nem képviselőinek aránya, mint a férfiaké.
2010.06.07. 13:30
 
 
Sandra Bullockot és az Alkonyatot ünnepelték az MTV mozis díjátadóján
Állva ünnepelte a közönség Sandra Bullockot az MTV Movie Awards díjátadó ceremóniáján, amelyen a tavalyihoz hasonlóan megint az Alkonyat-széria aktuális filmje gyűjtötte be a legtöbb trófeát. Az Alkonyat - Újhold című, kamaszoknak szánt vámpírrománc nem csak a legjobb film díját zsebelte be, főszereplői, Kristen Stewart és Robert Pattinson a legjobb női és legjobb férfi színész díját is megkapták, övék lett a legjobb csók díja, és Pattinson elnyerte a globális szupersztárnak járó elismerést is.
2010.06.07. 13:15
 
 
Már csaknem négyezer embernek kellett elhagynia otthonát
Már csaknem négyezerre emelkedett az árvíz miatt kitelepítettek száma az országban; jelenleg tizenkét megye 265 településén védekeznek az ár ellen, a helyzet továbbra is a Sajó és a Hernád mentén a legkritikusabb. Hétfő reggel óta újabb 170 ember kényszerült elhagynia otthonát Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, így a kitelepítettek száma csak az északi megyében 3770-re nőtt - közölte Dobson Tibor, az árvízi védekezésre kinevezett miniszteri biztos szóvivője. Az országban egyébként 23.145 rendőr, tűzoltó, vámos, katona, vízügyi szakember és önkéntes dolgozik az árvízi védekezésen.
2010.06.07. 13:15
 
 
Az Eurogroup elnöke nem aggódik sem Magyarország, sem az euró miatt
Jean-Claude Juncker luxemburgi miniszterelnök, az euróövezeti pénzügyminiszterek tanácsa, az Eurogorup elnöke vasárnap a TV5 Monde és Radio France Inter tévé- és rádiócsatornáknak adott interjúban alaptalannak minősítette az aggodalmakat egy görögországihoz hasonló magyar adósságválsággal kapcsolatban és kijelentette, hogy nem tartja aggasztónak az euró jelenlegi árfolyamát. "A magyarországi helyzet egyáltalán nem aggaszt" - jelentette ki Jean-Claude Juncker.
2010.06.07. 13:00
 
 
Vb-2010: Drogba visszatért az edzőtáborba
Visszatért a pénteken kezdődő világbajnokságra készülő elefántcsontparti labdarúgó-válogatott svájci edzőtáborába Didier Drogba, aki pénteken a Japán ellen 2-0-ra megnyert barátságos találkozón egy ütközés után ráesett a jobb kezére, és eltört a könyöke. "Felépülése eddig biztató ütemben halad. Az eddigi jelek alapján minden remény megvan arra, hogy az Elefántok csapatkapitánya szerepeljen a vb-n" - közölte az afrikai ország sportági szövetsége. Drogbát a sérülése után megműtötték egy berni kórházban, és a hétvégét az orvosok által sikeresnek ítélt beavatkozást követően felesége és három gyermeke társaságában a klinikán töltötte.
2010.06.07. 12:45
 
 
Webber szerződést hosszabbított a Red Bull-lal
Egy évvel meghosszabbította az eredetileg 2010 végéig szóló szerződését a világbajnoki pontversenyben vezető Mark Webber, a Red Bull Forma-1-es istálló ausztrál pilótája - jelentette be hétfőn az angol-osztrák csapat. Ez azt jelenti, hogy a konstruktőrök között jelenleg a második pozíciót elfoglaló Red Bull jövőre is a Webber, Sebastian Vettel párossal indul a vb-sorozatban, mivel a német versenyző már korábban aláírt a következő szezonra.
2010.06.07. 12:45
 
 
A világ legnagyobb melegparádéja Sao Paulóban
Homoszexuálisok, leszbikusok és a törekvéseikkel rokonszenvezők árasztották el a brazíliai Sao Paulo leghosszabb sugárútját az idei melegbüszkeségnapi felvonuláson, a szervezők szerint a világ legnagyobb melegparádéján, amely ezúttal mintegy 3,2 millió résztvevőt vonzott. A fülsiketítő technozenével kísért, tarka menetet a szikrázó kék ég alatt tánclépésben vonuló transzvesztiták és fürdőnadrágos testépítők is gyarapították vasárnap Dél-Amerika legnagyobb városában.
2010.06.07. 12:45
 
 
A világ legnagyobb hamburgere Ausztráliában
Egy ausztrál kávéház elkészítette a világ legnagyobb hamburgerét. A hivatalosan még meg nem erősített rekord szerint a 81 kilogrammos fasírtot 12 órán át sütötték. A gigantikus hamburger a dresszinggel és az óriási bucival együtt 90 kilogrammot nyomott, ezzel a súllyal pedig megdöntötték a korábbi, 84 kilogrammos amerikai rekordot, amelyet Michiganben jegyeznek. Iman El-Ajouz, az ausztráliai üzlet tulajdonosa szerint a legnagyobb kihívást a hús sütés közbeni megfordítása jelentette. Ehhez egy különleges fémlapátot kellett készíteniük, amellyel a húst az alján és a tetején egyszerre lehetett megfogni, hogy aztán négy férfi megforgathassa.
2010.06.07. 12:45
 
 
Az országban 265 településén kell védekezni az árvíz ellen
Tizenkét megye összesen 265 településén védekeztek, illetve védekeznek az árvíz ellen; a hazai folyók mentén 3.088 kilométer hosszon van védelmi készültség - közölte a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium hétfő délelőtt. Napközben az országban 23.145 - közülük Borsodban 18.525 - ember vesz részt a védekezésben. A kitelepítettek száma a reggeli adatok szerint 68 településén meghaladta a 3.700-at, ebből 51 település és csaknem 3.600 ember borsodi - olvasható a tárca kormányzati kommunikációs államtitkársága közleményben.
2010.06.07. 11:30
 
 
Férfi tenisz-világranglista: Nadal az élen
A francia nyílt teniszbajnokságon vasárnap diadalmaskodott spanyol Rafael Nadal vette át a vezetést a svájci Roger Federertől a férfi teniszezők legfrissebb, hétfőn kiadott világranglistáján. A versenyeket szervező ATP honlapja szerint Balázs Attila - akárcsak két hete - legjobb magyarként a 235.
2010.06.07. 11:15
 
 
Zuhanás után megnyugodni látszik a magyar piac
Bár a nyitást követő percekben jelentős mértékben esett a tőzsde hétfő reggel főként az OTP árfolyamának zuhanása miatt, a kezdeti pánik után délelőtt már stabilizálódni látszik a piac. A BUX több mint 5 százalékot esett a hétfői kereskedés első negyedórájában elsősorban amiatt, hogy az OTP árfolyama a tőzsde nyitása után pár perccel 10 százalékot meghaladó mértékben, 4.350 forintra csökkent. A BUX minimuma a hétfő reggeli esés során 20.159,83 pont volt.
2010.06.07. 10:15
 
 
Az olimpiai bajnok Varga fivérek Rijekában pólóznak tovább
Két olimpiai bajnokkal lett szegényebb a magyar vízilabda-bajnok és kupagyőztes Vasas férficsapata: a 2008-as pekingi aranyérmes Varga fivérek, Dániel és Dénes Horvátországba szegődött el légiósnak. A válogatott honlapja, a www.vlv.hu híre szerint a testvérpár együtt lép tovább: a következő szezonban egyformán a Primorje Rijeka színeiben folytatja pályafutását.
2010.06.07. 10:00
 
 
Rendkívüli tanévzárást kér Borsodban az oktatási államtitkár
Rendkívüli tanévzárás elrendelését kéri az árvízzel sújtott borsodi települések jegyzőitől a Nemzeti Erőforrás Minisztérium oktatásért felelős államtitkára. Természeti katasztrófa esetén a jogszabályok lehetővé teszik, hogy az idő előtti tanévzárás ellenére a tanulók megkaphassák bizonyítványukat. Az elmaradt tananyag pótlásáról a szeptembertől kezdődő új tanévben az iskolák gondoskodnak.
2010.06.07. 09:30
 
 
Nőtt a szálláshelyek forgalma január-áprilisban
A kereskedelmi szálláshelyeken a vendégek száma 2 százalékkal, a vendégéjszakák száma 3 százalékkal emelkedett 2010. január-áprilisban az előző év azonos időszakának évtizedes mélypontjához viszonyítva - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. A szálláshelyek árbevétele folyó áron 2 százalékkal mérséklődött. Az idén az év első három hónapjában a kereskedelmi szálláshelyeken a vendégek száma 4, a vendégéjszakák száma 5 százalékkal emelkedett az előző év azonos időszakához képes, a szálláshelyek árbevétele ugyanakkor folyó áron fél százalékkal mérséklődött.
2010.06.07. 09:15
 
 
Matolcsy: kedden ismerteti a miniszterelnök a gazdasági akciótervet
A gazdasági akciótervről hétfőn megszületik a kormánydöntés, amit Orbán Viktor miniszterelnök kedden a parlamentben ismertet - mondta a nemzetgazdasági miniszter a TV2 Mokka című műsorában. Matolcsy György hangsúlyozta, a kormány olyan akcióterven dolgozik, amelynek egyszerre két feladatot kell teljesítenie: egyfelől a költségvetési hiány nem lehet több 3,8 százaléknál az év végén, másfelől be kell indítani a gazdasági növekedést. A nemzetgazdasági miniszter kiemelte: költségvetési megtakarítást a bürokrácia csökkentésével lehet elérni. Hozzátette, élénkíteni kell a beruházásokat és meg kell gyorsítani az uniós források lehívását.
2010.06.07. 08:45
 
 
Az iráni vörös félhold szervezet segélyszállítmányt küld a Gázai-övezetbe
Az iráni vörös félhold szervezet két hajónyi segélyszállítmányt küld a hét végén a Gázai-övezetbe - közölték Teheránban. A karitatív szervezet egyik vezetőjét az Irna teheráni hírügynökség idézte. A nyilatkozó szerint az egyik hajón az iráni lakosság adományait, élelmiszert, gyógyszereket szállítanak majd. A másokon a szervezet önkéntesei utaznak. A két hajó a hét végén indul. Az iráni vörös félhold internetes lapján jelentkezhetnek azok az iráni önkéntesek, akik a Gázai-övezetbe akarnak menni, hogy segítsenek a megszállt terület palesztin lakosságának - tette hozzá a szervezet tisztviselője.
2010.06.07. 08:15
 
 
A minimálbéresek megadóztatása is szerepel a gazdasági akciótervben
Banki különadó, a magánnyugdíjpénztárak államosítása, a bürokrácia leépítése és a minimálbéresek megadóztatása is szerepel a kormány által kidolgozott gazdasági akciótervben - értesült a Magyar Hírlap. A lapban - meg nem nevezett forrásra hivatkozva - ismertetik ezt a négy elképzelést, mint a készülő intézkedési terv részeit, amely tervből eddig csak annyit közöltek nyilvánosan, hogy 16 százalékos egykulcsos személyi jövedelemadó bevezetésére készül a kormány.
2010.06.07. 08:15
 
 
NHL: egyetlen siker hiányzik a Chicagónak
Már csak egyetlen siker választja el a Chicago Blackhawks csapatát a Stanley Kupa megnyerésétől, miután az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) döntőjének ötödik mérkőzésén 7-4-re legyőzte a vendég Philadelphia Flyers együttesét. Stanley Kupa-döntő, 5. mérkőzés: Chicago Blackhawks-Philadelphia Flyers 7-4 (3-0, 2-2, 2-2), gól: Seabrook (13.), Bolland (16.), Versteeg (19.), Kane (24.),Byfuglien (36., 58.), Sharp (57.), illetve Hartnell (21.), Timonen (25.), van Riemsdyk (47.), Gagne (58.). Az egyik csapat negyedik győzelméig tartó párharc állása: 3- 2 a Chicago javára. A következő összecsapásnak magyar idő szerint csütörtök hajnalban Philadelphia ad otthont.
2010.06.07. 07:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735[1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista