2020. július 2., csütörtök - Ottó
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
A kormány támogatja az új MLSZ-elnök törekvéseit
Orbán Viktor miniszterelnök szerint Csányi Sándor garanciát jelent arra, hogy a magyar labdarúgás üzleti alapon is meg tud szerveződni - derült ki a kormányfő és a Magyar Labdarúgó Szövetség új elnökének Parlamentben tartott szerda reggeli megbeszélése után. Orbán Viktor jelezte, úgy tud a kormány és a parlament segíteni az üzleti alapok lerakásában, hogy a sportpiacot megszervezni akaró szándékot támogatja. Ezért készült el az az öt látványsportágat érintő - hamarosan a parlament elé kerülő - tervezet, mely megpróbálja azokat üzleti forrásokhoz juttatni.
2010.07.08. 14:00
 
 
Megigényli az EU-tól a jövő évi agrártámogatások 80 százalékát a kormány
A jövő évi agrártámogatások 80 százalékát - mintegy 200 milliárd forintot - előlegként, még ebben az évben megigénylik az Európai Uniótól a vihar okozta belvíz-, illetve árvízkárokra - emelte ki a kormánynak a magyar termelőket segítő intézkedései közül Fazekas Sándor csütörtökön Kaposváron. A vidékfejlesztési miniszter - Magyarország egyetlen cukorgyárának udvarán tartott sajtótájékoztatóján - közölte: a tárca számára fontos célkitűzés az, hogy a magyar termelőket segítse, a magyar fogyasztók érdekében járjon el.
2010.07.08. 14:00
 
 
Nem minden kormányülésről készülhet hangfelvétel
Az előző kabinet gyakorlatával ellentétben nem feltétlenül készül hangfelvétel az Orbán-kormány minden üléséről - derül ki a kormány ügyrendjéről a Magyar Közlönyben megjelent határozatból. A kabinet ülését a miniszterelnök távollétében a közigazgatási és igazságügyi miniszter, Navracsics Tibor vezeti. "A kormány üléséről összefoglaló és a kormány tagjának kérésére, indokolt esetben és a miniszterelnök engedélyével rögtön, továbbá az ülés végén az összefoglaló elkészítésére alkalmas hangfelvétel készül" - áll a szövegben, amelyet szerdán tettek közzé.
2010.07.08. 13:45
 
 
Egész nap buszozott egy halott utas
Senkinek nem tűnt fel, hogy meghalt, így nap a buszon maradt egy holttest a németországi Magdeburgban - számolt be a Bild című tömeglap. Az ügyészség megerősítette, hogy két buszsofőr ellen segítségnyújtás elmaradása miatt eljárás indult a márciusban történtek miatt. Az újság értesülése szerint az utas szélütést szenvedett. A vezetőknek a műszakváltás során sem tűnt fel, hogy a férfi élettelenül ül a járművön.
2010.07.08. 13:45
 
 
Eltűnt két magyar fiatal egy vízi balesetben Philadelphiában
Az amerikai parti őrség folyatta a kutatást az után a két magyar fiatal után, akik egy városnéző vízibusz philadelphiai balesetében tűntek el a Delaware folyóban. A kutatást annak ellenére folytatják, hogy a parti őrség kapitánya, Todd Gatlin szerda éjjel úgy nyilatkozott, hogy egyre kevesebb a remény az eltűntek megtalálására. A kétéltű vízibuszba, amelynek utasai között az amerikai vöröskereszt közlése szerint egy egyházi szervezésű nagyobb magyar csoport is volt, egy 75 méter hosszú uszály szaladt bele, néhány perccel azután, hogy a vízibusz műszaki hiba miatt megállásra kényszerült. Az ütközés nyomán vízbe került 37 turista közül 35 embert sikerült kimenteni.
2010.07.08. 13:45
 
 
Orbán szerint nincs lehetőség az idei bankadó mértékén változtatni
Orbán Viktor miniszterelnök a bankadó erre az évre tervezett részével kapcsolatban semmilyen változtatási lehetőséget nem lát, szerinte ez kiderül a benyújtott törvényjavaslatból is. A Csányi Sándorral, az OTP elnök-vezérigazgatójával közösen tartott sajtótájékoztatón a kormányfő jelezte, hogy a jövő évben már valamivel több lesz, 2012-ben pedig nagy lesz a mozgástér, hiszen akkor már ki akarják vezetni a bankadót. Orbán a költségvetés hiányának alakulásával kapcsolatban jelezte, hogy a Költségvetési Tanács megállapításainál pozitívabban látja a kormány a helyzetet, ugyanakkor két bizonytalansági tényezőt lát.
2010.07.08. 13:30
 
 
Mosonmagyaróvári gimnazisták ültek az USA-ban elsüllyedt hajón
A mosonmagyaróvári Kossuth Lajos Gimnázium diákjai és tanárai ültek azon a városnéző hajón, amely szerdán egy uszállyal ütközött a Delaware folyón Philadelphiában. A gimnázium igazgatója sem tud többet a két eltűnt fiatalról annál, mint amennyit a New York-i konzulátuson közöltek vele - írta a hvg.hu. A baleset során a 37 utas és a személyzet tagjai a fedélzetről a folyóba estek, két magyar turista eltűnt.
2010.07.08. 13:30
 
 
New Yorkban ünnepelt a 70 éves Ringo Starr
New Yorkban ünnepelte hetvenedik születésnapját Ringo Starr, a Beatles egykori tagja. A zenészt barátai népes tábora köszöntötte a Hard Rock Caféban, a buli születésnapi tortával lett teljes, és a Happy Birthday is elhangzott a dobos tiszteletére. Később Ringo Starr rajongókkal a Times Square-en folytatta az ünneplést. "New Yorkban lenni már 1964-ben is mágikus volt, és ma is az" - mondta az összegyűlt tömegnek a híresség, aki még mindig a béke és szeretet jelszavát tartja a legfontosabbnak.
2010.07.08. 11:30
 
 
Meghosszabbítaná a kormány a kilakoltatási moratóriumot
A kilakoltatási moratórium 2011 március elsejéig történő meghosszabbítását kezdeményezte a kormány. A bírósági végrehajtásról szóló törvény módosításáról benyújtott előterjesztés szerint nem csak december elsejétől, hanem már a kilakoltatást elrendelő bírósági végzés kézhezvételét követő naptól - legkorábban így a törvény hatálybalépését követő naptól - el kellene halasztani a lakáskiürítést a következő év március elsejéig. A kilakoltatási eljárást a bírósági végrehajtásról szóló törvény szabályozza, a kilakoltatás alóli ideiglenes mentesülést a törvény biztosítja a téli hónapokra.
2010.07.08. 11:30
 
 
Újabb alkotmánymódosítási javaslat kerül a Ház elé
A jövő héten képnapos ülést tart az Országgyűlés, amely megkezdi egy újabb alkotmánymódosítási javaslat vitáját, és dönthet a kilakoltatási moratórium meghosszabbításáról szóló törvényjavaslatról. A parlament július 19-én választja meg az új házelnököt, a két új alkotmánybírót és a tervek szerint dönt a közmédiumok szerkezeti átalakítását szolgáló törvényjavaslatról. Balsai István, a Fidesz frakcióvezető-helyettese a házbizottság csütörtöki ülése után bejelentette: újabb alkotmánymódosítást kezdeményező indítvány kerül a héten a parlament elé, amely az önkormányzati tisztségviselőkre és polgármesterekre vonatkozó összeférhetetlenségi szabályokat kiterjesztené a képviselő- és polgármesterjelöltekre is.
2010.07.08. 11:15
 
 
Megtámadták az Ab-n a nyilatkozat kifüggesztéséről szóló kormányhatározatot
Megérkezett az Alkotmánybíróságra (Ab) az az interneten is olvasható állampolgári beadvány, amelyben azt kérik a testülettől, hogy semmisítse meg a nemzeti együttműködésről szóló politikai nyilatkozat kifüggesztéséről rendelkező kormányhatározatot - mondta Sereg András, az Ab sajtófőnöke. A testület a leghamarabb az ősszel foglalkozhat a beadvánnyal, mivel az a jövő héten már nem kerül napirendre, az Ab pedig kedden tartja a nyári szünetet megelőző utolsó teljes ülését.
2010.07.08. 11:15
 
 
Módosították a szmogriadó-rendeletet
Módosította a szmogriadó tervéről szóló rendeletét a Fővárosi Közgyűlés: a jövőben a szmogriadó riasztási fokozatának idején tilos lesz a fekete és piros környezetvédelmi plakettel rendelkező gépjárművek közlekedése. A fővárosban a szmoghelyzet riasztási fokozatában eddig az a módszer volt érvényes, hogy az adott napon korlátozzák a páros, illetve a páratlan rendszámú járművek közlekedését. Azzal azonban, hogy megváltozott a kétszintű, sárga és zöld matricák, plakettek rendszere és a helyett négy színnel - fekete, piros, kék, zöld - jelölik a járművek környezetvédelmi tulajdonságát, lehetővé vált a forgalomkorlátozás alapelvének módosítása.
2010.07.08. 11:15
 
 
Radicová érvénytelenítené a szlovák állampolgársági törvényt
Érvénytelenítené Szlovákia területén a kettős állampolgárságról szóló magyar törvényt, de a leköszönő Fico-kormány által bevezetett retorziókat is visszavonatná Iveta Radicová, Szlovákia leendő kormányfője, aki a nemzetközi visszatetszést keltő szlovák nyelvtörvényből is több "értelmetlen" passzust kivenne - derül ki a HVG interjújából, amely a hetilap csütörtöki számában olvasható. Az interjúban Iveta Radicová az új szlovák kormánykoalíció felállásáról, valamint várható kezdeti bel- és gazdaságpolitikai lépéseikről beszél, majd kitér a szlovák-magyar viszonyra is.
2010.07.08. 11:00
 
 
Délben megnyitják a Rákospalotai határutat
Csütörtök délben megnyitják a Rákospalotai határutat - jelentette be Ikvai-Szabó Imre főpolgármester-helyettes a Fővárosi Közgyűlés csütörtöki ülésén. A városvezető az ülés napirendi vitájánál közölte, hogy az előző napi egyeztetésről készült emlékeztető értelmében 12 órakor az M0-áshoz kapcsolódó utat átadják, és a Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH) az ideiglenes forgalomba helyezési határozatot kiadja. Elmondta, hogy megállapodás született arról: az NKH a végleges tulajdonba adásig, de legkésőbb 2011. december 31-éig terjedően a XVI. kerületi önkormányzatot bízza meg az új út ideiglenes kezelési és üzemeltetési feladatainak ellátásával.
2010.07.08. 10:45
 
 
MSZP: új alapszabály és szigorúbb erkölcsi elvárások a kongresszusi ajánlásban
Lendvai Ildikó leköszönő pártelnök szerint most van olyan helyzetben az MSZP, hogy új alapszabályt tud készíteni, amelynek külső és belső kényszere is van. A kongresszusra készült ajánlás az új alapszabály előkészítése mellett tartalmazza az ellenzéki stratégiával, a frakció munkájával, az önkormányzati választásokkal kapcsolatos javaslatokat is, felvetve például azt: az új vezető testületek kezdeményezzék demokrata körök, klubok hálózatának kiépítését, fogalmazzanak meg szigorúbb összeférhetetlenségi szabályokat és erkölcsi elvárásokat.
2010.07.08. 10:45
 
 
Újabb sztrájk Görögországban a nyugdíjreform ellen
Ezúttal a nyugdíjreform elleni tiltakozásul vonulnak az utcára a dolgozók Görögországban: a dél körül kezdődő megmozdulásokkal párhuzamosan a szakszervezetek is sztrájkot hirdettek. Egyelőre nincsenek pontos információk arról, hogy mely ágazatokat, és mennyi ideig érinti a sztrájk, az előzetes hírek szerint az ágazati munkabeszüntetések az idegenforgalomra kiterjedt hatással lesznek, elsősorban a légi- és a tengeri közlekedés révén. Görögországban a törvényhozás a nyugdíjreformról, ezen belül a nyugdíjkorhatár emeléséről vitázik, szerdán későn a képviselők előzetesen már meg is állapodtak.
2010.07.08. 10:30
 
 
Uniós külügyminiszterekkel tárgyalt Martonyi Brüsszelben
Kötetlen jellegű munkavacsorán az uniós külügyminiszterek közti kapcsolattartásról folytatott eszmecserét szerda este Brüsszelben Martonyi János több más külügyi tárcavezető társaságában. Martonyi János Steven Vanackere belga külügyminiszter meghívására a brit, a dán, a francia, a lengyel, a máltai, a román és a svéd külügyek vezetőjével együtt vitatta meg, hogy a létrejövő uniós külügyi szolgálat mögé milyen munkamódszerekkel kívánnak közös külpolitikai tartalmat biztosítani.
2010.07.08. 10:30
 
 
Két súlyos sérült a pamplonai bikafuttatáson
Két súlyos sérülést jelentettek a pamplonai bikafuttatás második napján csütörtökön: a bikák mindkét futót felöklelték. A sebesültek egyikét súlyos mellkasi, másikát lábsérülésekkel szállították kórházba a reggeli futam után. A nagy múltú bikafuttatáson (encierro) résztvevők közül további négy embert könnyebb sérülésekkel kellett kórházban ellátni. A fesztiválon minden reggel hat bikát hajtanak végig az óváros utcáin az arénáig, ahol este torreádorok végeznek velük. A vállalkozó kedvűeknek alig két perc alatt, a bikák előtt futva kell megtenniük a 825 méteres távot.
2010.07.08. 10:15
 
 
Kormánybiztosként készíti elő a VPOP és az APEH egyesítését Vida Ildikó
A kormány az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal és a Vám- és Pénzügyőrség egyesítésének előkészítése érdekében - a két szerv egyesítéséig - Vida Ildikót, az adóhivatal elnökét kormánybiztossá nevezte ki. A Magyar Közlöny legfrissebb számában megjelent határozat szerint a kormánybiztos irányítja a Vám- és Pénzügyőrség országos parancsnokának tevékenységét, előkészíti az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal és a Vám- és Pénzügyőrség egyesítését, amely feladat végrehajtása érdekében a két szerv tagjainak bevonásával integrációs munkacsoportot működtet.
2010.07.08. 10:00
 
 
KSH: nőtt a szálláshelyek forgalma az első öt hónapban
A kereskedelmi szálláshelyeken a vendégek száma 1,5, a vendégéjszakák száma 2,5 százalékkal nőtt 2010 január-májusban az előző év azonos időszakához képest, ugyanakkor folyó áron 2 százalékkal csökkent a szálláshelyek árbevétele - közölte a KSH csütörtökön. A növekedés főként a külföldi vendégforgalom megélénkülésének köszönhető: az év első öt hónapjában 1,095 millió külföldi vendég 2, 975 millió vendégéjszakát töltött el a kereskedelmi szálláshelyeken, a vendégek száma 6, az éjszakáké 4 százalékkal nőtt az előző év azonos időszakához képest.
2010.07.08. 09:15
 
 
IMF: gyorsul a világgazdaság növekedése
A Nemzetközi Valutaalap (IMF) felfelé módosította a világgazdaság idei növekedésére vonatkozó előrejelzését; a pénzügyi szervezet elemzése szerint 4,6 százalék lehet a globális növekedés 2010-ben; az év elején még 3,9 százalékot valószínűsítettek. A világgazdaság a feltörekvő ázsiai gazdagsági hatalmak, Kína és India vezetésével emelkedik ki a válságból, de Brazília nekilódulása is gyorsítja a globális növekedést - írták az IMF elemzői. A fejlett világban mindenekelőtt az Egyesült Államok és Kanada kilátásai javultak az év eleje óta.
2010.07.08. 09:15
 
 
Több mint százezren jelentkeztek a kisebbségi választói jegyzékbe
Egy héttel a határidő lejárta előtt több mint 100 ezren jelezték a lakóhelyük szerinti jegyzőnél, hogy részt kívánnak venni a települési kisebbségi önkormányzati képviselők októberi választásán; négy éve csaknem kétszer ennyien jelentkeztek. A kisebbségi jegyzékbe az kérheti a felvételét, aki a 13 kisebbségi közösség egyikéhez tartozónak vallja magát, és szavazni kíván a jelöltekre, vagy maga is jelöltként kíván indulni. Ehhez az szükséges, hogy július 15-ig egy formanyomtatványon kérje az adott kisebbségi választói jegyzékbe való felvételét a helyi jegyzőtől.
2010.07.08. 09:00
 
 
Vb-2010: Németország fejet hajt Spanyolország előtt
"Egy álom szertefoszlott, de a jövő még csak most kezdődik", "Szertefoszlott a negyedik világbajnoki cím, de Németországnak egy fiatal és rendkívül tehetséges játékosokból álló, rokonszenves és sokat ígérő csapata van" - írták a német lapok a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság elődöntőjében Spanyolországtól elszenvedett vereség kapcsán. Joachim Löw szövetségi kapitánytól Christian Wulff újdonsült államfőig mindenki elismerte, hogy a durbani elődöntő mérkőzésen szerda este a jobbik csapat győzött. Löw szerint a németek a világ legjobb csapatától szenvedtek vereséget, a spanyolok megérdemelten nyertek, játékosai pedig Anglia és Argentína legyőzésével jelenlegi lehetőségeik határáig jutottak.
2010.07.08. 09:00
 
 
Tudósok szerint a halak "beszélnek" egymáshoz
Tudósok felfedezték, hogy a halak mormogó, dörmögő, csipogó és pukkanó hangokat hallatva kommunikálnak egymással. A víz alatti világ korántsem olyan csendes, mint hinnénk: a halak hol az ellenkező nem tagjait győzködik, hol veszélyre hívják fel társaik figyelmét, néha megmutatják az irányt, máskor pedig csak fecsegnek. A ragadozók még arra is képesek, hogy a halak tereferéjét elcsípve csapjanak le áldozatukra - állítja Shahriman Ghazali, az aucklandi egyetem kutatója.
2010.07.08. 08:30
 
 
Fűszeres birkaszélfogó
Fűszerekkel remélik csökkenteni brit kutatók a birkák anyagcseréjével a légkörbe jutó, erősen üvegházhatású metángáz mennyiségét. A koriander és a kurkuma fő reménységük, számításaik szerint 40 százalékkal mérsékelhetik a juhok kibocsátotta gáz mennyiségét. A Newcastle Egyetem tudósai szerint a két fűszernövény öli a gázfejlesztő "rossz" baktériumokat, ugyanakkor megkíméli az egészséges bélflórához szükséges jókat. A legutóbbi adatok szerint 2009-ben 30 milliós volt a brit juhállomány, és egy birka átlagosan naponta 20 köbdeciméter metánt engedett szabadon.
2010.07.08. 08:00
 
 
Ahmadinezsád: az Egyesült Államok a világ diktátora
A világ diktátorának nevezte az Egyesült Államokat Mahmúd Ahmadinezsád iráni elnök szerda este azt követően, hogy Nigéria fővárosába érkezett. Ahmadinezsád Abujában a feltörekvő muzulmán országokat tömörítő D-8-as csoport csúcsértekezletén vesz részt. Az iráni nagykövetség előtt összegyűlt mintegy száz ember előtt mondott beszédében Ahmadinezsád azt a véleményét fejtette ki, hogy az "Egyesült Államok nyilvánítja magát a világ vezetőjének, és mindenkinek tudnia kell: saját hatalmának hangoztatása egyenlő a diktatúrával". "A diktatúrák korszaka azonban véget ért" - fűzte hozzá.
2010.07.08. 07:30
 
 
Népszabadság: augusztus elsejével lecserélik a MÁV vezérkarát
Augusztus elsejével lecseréli a MÁV szinte teljes vezérkarát Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter - írta a Népszabadság. A lap úgy tudja, hogy az elnök-vezérigazgató menesztése mellett átszabják a vasúttársaság igazgatóságát is. Távoznia kell az igazgatóságból Kozák Tamásnak, de lejárt az ideje Nátrán Roland és György Miklós igazgatósági tagoknak is. Helyét, a hírek szerint, egyedül Mosóczi László igazgatósági tag, a MÁV vezérigazgató-helyettese tarthatja meg.
2010.07.08. 07:15
 
 
Vb-2010: Németország-Spanyolország 0-1
Az Európa-bajnok spanyol válogatott jutott a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság fináléjába, miután a szerdai elődöntőben 1-0-ra nyert Németország ellen Durbanben. A mérkőzés egyetlen gólját Carles Puyol szerezte a 73. percben. Eredmény, elődöntő: Spanyolország-Németország 1-0 (0-0), Durban, Durban Stadion, 60.960 néző, v.: Kassai Viktor (magyar), gólszerzők: Puyol (73.). Spanyolország még soha nem szerepelt vb-döntőben, s az már biztos, hogy vasárnap első alkalommal lesz világbajnok európai együttes más kontinensen rendezett tornán. 1934 és 1938 után másodszor fordul elő, hogy két egymást követő vb-n európai alakulatok küzdenek a kupáért, 2006-ban ugyanis olasz-francia döntőre került sor.
2010.07.07. 22:45
 
 
Kémügy: vádat emeltek az orosz ügynökök ellen New Yorkban
Hivatalosan is vádat emelt szerdán a New York-i ügyészség a múlt héten kirobbant kémbotrány 11 gyanúsítottja ellen: ez a bírósági eljárás első lépcsőfoka. Az ügyészség mind a tizenegy ember ellen "titkos ügynökként az Egyesült Államok ellen, Oroszország javára történő összeesküvés" miatt emelt vádat, kilencet közülük pénzmosással is vádolnak. Tíz feltételezett titkos ügynököt június végén vettek őrizetbe az Egyesült Államokban, a tizenegyedik szökésben van.
2010.07.07. 21:15
 
 
Úszó ob: Cseh László kikapott 400 m vegyesen
Meglepetésre Cseh László legerősebb számában, 400 méter vegyesen kikapott Kis Gergőtől az Egerben zajló 112. Allianz országos úszóbajnokság első napján, melynek során nem született új országos csúcs. Férfi 400 vegyesen az olimpiai ezüstérmes, világbajnok Cseh 395 méterig vezetett, végül azonban 18 századmásodperccel lassabbnak bizonyult a győztes Kis Gergőnél, aki később 800 gyorson megszerezte második aranyérmét. Cseh 50 háton nyerte első idei bajnoki címét. 200 férfi gyorson Kozma Dominik csapott elsőként a célba, fél másodperccel megelőzve klubtársát, Bernek Pétert. 4x100 gyorsváltóban a várakozásoknak megfelelően az esélyes Kőbánya SC győzött.
2010.07.07. 20:45
 
 
Hatékonyabb európai pénzügyi felügyeletet akar az Európai Parlament
A mostani európai pénzügyi felügyeleti rendszer átfogó reformja mellett foglalt állást szerdán Strasbourgban az Európai Parlament. A testület módosító indítványokat fogadott el a témában előterjesztett uniós jogszabálytervezethez, a zárószavazást azonban elhalasztotta, nyitva hagyva ezzel annak a lehetőségét, hogy a következő hetekben megállapodhasson egymással az EP és a tagállami kormányokat képviselő Tanács a végleges szövegről. A parlament ragaszkodik ahhoz, hogy az európai intézményeket olyan jogkörökkel ruházzák fel, amelyekkel megelőzhetők lesznek a válságok, és amelyek erősítik az egységes piacot.
2010.07.07. 20:45
 
 
MSZP: a Fidesz-kormány meg akarja különböztetni egymástól a bankokat
Az MSZP szerint a kormány különbséget akar tenni bank és bank, biztosító és biztosító között azzal, hogy módosítaná a banktörvény tervezetét, amellyel valakiket egyértelmű előnyben akar részesíteni. Tukacs István, a párt országgyűlési képviselője szerdán az MTI-nek nyilatkozva azt mondta: nem tudnak másra, csak egy Lex Járaira gondolni. Hozzátette: a kormány a hangzatos jelszavak ellenére a saját oligarcháival nem kíván leszámolni. Az MSZP azt kéri a Fidesztől, hogy vonja vissza a módosító indítványt.
2010.07.07. 20:15
 
 
Labdarúgó Szuperkupa: DVSC-Videoton 1-0
A Debrecen labdarúgócsapata hazai pályán egygólos győzelmet aratott szerdán a Videoton felett a Szuperkupáért rendezett mérkőzésen, ezzel minden hazai trófeát begyűjtött idén, ugyanis tavasszal megnyerte a bajnokságot, a Magyar Kupát és a Ligakupát is. Szuperkupa: DVSC-TEVA - Videoton FC 1-0 (0-0), Debrecen, 1000 néző, v.: Szabó Zs., gólszerző: Szakály P. (66.). A DVSC-TEVA ezzel a diadallal a 13. alkalommal kiírt Szuperkupa történetének legsikeresebb együttese lett, ugyanis ötödször hódította el, s eddig a négyszeres győztes Ferencvárossal állt holtversenyben. A bajnoki ezüstérmes Videoton másodszor lépett pályára a Szuperkupáért, ezt megelőzően 2006-ban szintén a Debrecennel szemben maradt alul.
2010.07.07. 20:15
 
 
Tüntetnek a tavalyi földrengés áldozatai Olaszországban
Összecsaptak a rendőrséggel szerdán a tavalyi olaszországi földrengés azon károsultjai, akik Rómában Silvio Berlusconi otthonánál próbáltak tüntetni, hogy több állami segélyt követeljenek az újjáépítéshez a miniszterelnöktől. A tavaly április elején történt földmozgás központja a közép-olaszországi Abruzzo régióban volt, és 289 halálos áldozatot követelt, L'Aquila városát pedig teljesen romba döntötte. A L'Aquilából Rómába érkező mintegy 5000 tüntető megbénította az olasz főváros központját, ketten pedig könnyebben megsérültek, amikor a rendőrök megpróbálták feltartóztatni a feldühödött tömeget.
2010.07.07. 19:30
 
 
UD Zrt.-ügy: az ügyészség szerint Tóth Károly le akarta járatni ellenfeleit
Tóth Károly volt szocialista országgyűlési képviselőt az UD Zrt.-üggyel összefüggésben azért gyanúsítják személyes adattal visszaéléssel, mert az előző parlamenti ciklusban fideszes politikusok érintettségét bemutatni hivatott bizonyítékok megismerhetőségében működött közre, hogy lejárassa őket - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség szerdán. Tóth Károlyt kedden hivatalos személy által felbujtóként elkövetett különleges személyes adattal visszaélés bűntettével gyanúsították meg a nyomozó ügyészek. A gyanúsítás alapját képező bűncselekményről a főügyészség szóvivője aznap - a nyomozás érdekeire hivatkozva - nem nyilatkozott.
2010.07.07. 19:15
 
 
LMP: a Fidesz-kormány felrúgja a versenysemlegességet
A Lehet más a politika (LMP) szerint a Fidesz-kormány felrúgja a versenysemlegességet, ha úgy módosítja a bankadó tervezett szövegét, hogy a 2007. július 1-je után engedélyt szerzett és a nem jelentős biztosítókra ne vonatkozzon a törvény. Schreiring Gábor képviselő szerdai, MTI-hez eljuttatott közleményében kiemeli, hogy sajtóértesülések szerint a javaslat mindössze néhány biztosítótársaságot érinthet, melyek közül az egyik feltűnően szoros kapcsolatban van a kormányzó Fidesszel. A jelenleg Járai Zsigmond fb-elnök nevével fémjelzett, volt- és jelenlegi fideszes miniszterek és főtanácsadók által indított CIG Pannónia Életbiztosító ilyen egyértelmű kivonása a bankadó alól súlyosan aggályos.
2010.07.07. 18:45
 
 
Kerékpár, Tour de France: Petacchi második szakaszgyőzelme
Alessandro Petacchi második szakaszgyőzelmét aratta a 97. Tour de France országúti kerékpáros körverseny szerdai, 4. etapján, összetettben továbbra is a svájci Fabian Cancellara vezet. Eredmények: 4. szakasz, Cambrai-Reims, 150 km: 1. Alessandro Petacchi (olasz, Lampre) 3:34:55 ó, 2. Julian Dean (új-zélandi, Garmin) azonos idővel, 3. Edvald Hagen Boasson (Sky) a.i. Az összetettben (az élen álló sárga trikóban): 1. Fabian Cancellara (svájci, Saxo Bank) 18:28:55 ó, 2. Geraint Thomas (brit, Sky) 23 mp hátrány, 3. Cadel Evans (ausztrál, BMC Racing) 39 mp h. Csütörtökön az Épernay és Montargis közötti 185 km-es etap vár a mezőnyre.
2010.07.07. 18:15
 
 
Az ügyészség sem függeszti ki a nemzeti együttműködésről szóló nyilatkozatot
Nem függeszti ki az ügyészség a nemzeti együttműködésről szóló politikai nyilatkozatot épületeiben - közölte a Legfőbb Ügyészség sajtóirodája szerdán. Az álláspontjukat eddig nyilvánosságra hozó független alkotmányos intézmények többsége a nyilatkozat politikai jellege miatt elzárkózott annak közzétételétől, a Köztársasági Elnöki Hivatal nem indokolta a kérés elutasítását. "Az ügyészség nem lát lehetőséget arra, hogy az ügyészi szervezet épületeiben kihelyezze az Országgyűlés politikai nyilatkozatát. Az Alkotmány szerint ugyanis az ügyészek nem folytathatnak politikai tevékenységet" - írta kétmondatos közleményében a Legfőbb Ügyészség sajtóirodája.
2010.07.07. 17:30
 
 
Szurikáta kölyök születtek a fővárosi állatkertben
Szurikáta kölykök születtek a Fővárosi Állat- és Növénykertben, már a közönség is láthatja a kicsiket. A három apróság az elmúlt heteket nagyrészt a föld alatti járatrendszerben töltötte. Első ízben június 28-án merészkedtek elő és csak mostanra bátorodtak fel annyira, hogy a nap nagy részét a felszínen töltsék - közölte a városligeti intézmény szerdán. A szurikáták a föld alá épített üregrendszerük egyik kamrájában hozzák világra teljesen vak és csupasz utódaikat. Ahhoz, hogy a szemük is kinyíljon, legalább két hétnek kell eltelnie.
2010.07.07. 17:15
 
 
Martonyi a szlovák-magyar viszonyról is tájékoztatta francia kollegáját
Az európai integráció és a jövő évi magyar uniós elnökség, valamint a szlovák-magyar viszony is szóba került szerdán a magyar és a francia diplomácia vezetőjének megbeszélésén Párizsban. Martonyi János külügyminiszter a találkozó után elmondta: a kettős állampolgárságról a világsajtó láthatóan nem egészen pontosan számolt be annak ellenére, hogy Magyarország mindent megtett a fő elemek tisztására, s ezért ezeket ismét el kellett magyarázni. A külügyminiszter francia kollegájával, Bernard Kouchnerrel együtt estére Brüsszelbe hivatalos.
2010.07.07. 17:15
 
 
UD Zrt.-ügy: gyanúsítottként hallgatták ki Herényi Károlyt is
Herényi Károly MDF-es politikust is gyanúsítottként hallgatták ki a főügyészségen szerda délután - közölte Fazekas Géza, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivőjeaz MTI-vel. A közlemény szerint Herényi Károlyt társtettesként elkövetett egy rendbeli személyes adattal visszaélés miatt hallgatták ki. Herényi Károly sem élt panasszal a gyanúsításközlés miatt. A politikus annyit közölt: álláspontja szerint nem követett el bűncselekményt. Ezt követően a vallomástételt megtagadta. Az UD Zrt.-ügynek ezzel már négy gyanúsítottja van: Dávid Ibolya, az MDF volt elnöke, Herényi Károly, valamint Tóth Károly, az Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottságának egykori MSZP-s alelnöke és Szilvásy György volt titokminiszter.
2010.07.07. 16:30
 
 
Változik a tavaly elfogadott rezidensrendelet
Módosítják a tavaly elfogadott rezidensrendeletet, amely a fiatal orvosokat 9 évig egy kórházhoz kötötte volna - közölte Szócska Miklós egészségügyért felelős államtitkár a szerdai kormányszóvivői tájékoztatón. A rendelet módosítása után lehetőség lesz arra is, hogy gyermekvállalás esetén a képzést megszakítsák, illetve azok, akik hiányszakmákban - például sugárterápiás szakember, traumatológus, neurológus, pszichológus - jelentkeznek rezidensnek, 50 százalékkal magasabb bérezésre számíthatnak - tette hozzá. Erre - mint mondta - belső átcsoportosításokkal lesz lehetőség. A politikus elmondta azt is, hogy növelték a központi gyakornoki helyek számát.
2010.07.07. 16:30
 
 
Újabb letartóztatás a pécsi egyetemi vesztegetési ügyben
Újabb embert vettek őrizetbe a Pécsi Tudományegyetem (PTE) gazdálkodásával összefüggő vesztegetési ügyben. Bartha László, a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) szóvivője annyit közölt: "nyomozati cselekményt hajtanak végre". Az MTI információi szerint ezúttal a Dél-Dunántúli Regionális Fejlesztési (DDRF) Zrt. vezérigazgatóját, Frey Tamást vették őrizetbe. Június végén a Pécsi Tudományegyetem (PTE) gazdálkodásával összefüggő vesztegetési ügyben kilenc gyanúsított előzetes letartóztatását október 2-ig hosszabbította meg a Pécsi Városi Bíróság.
2010.07.07. 16:15
 
 
Július végére csökkenhet a szúnyogok száma a fővárosban
Július végére érezhetően csökkenhet a szúnyogok száma Budapesten; már folyamatos a "szúnyoggyérítés", de még két hétre van szükség, hogy valóban javuljon a helyzet a fővárosban - mondta Tajti László, a Közép-magyarországi ÁNTSZ biológusa szerdán az MTI-nek. A biológus szerint azért van több szúnyog idén, mert a nyár eleji folyamatos esőzések és árvizek miatt a budapesti árterek megteltek szúnyoglárvákkal; ráadásul az időjárás miatt irtani sem lehetett megfelelő hatékonysággal. A fővárosban elsősorban a Duna menti ligeterdők számítanak a szúnyoginvázió gócpontjainak; ezek idén és tavaly is megteltek lárvákkal a jelentős áradások miatt - mondta Tajti.
2010.07.07. 16:15
 
 
Zamárdi összes szálláshelye elkelt a Balaton Sound idejére
Zamárdi megtelt a csütörtöktől induló, négynapos Balaton Sound Fesztivál idejére - nyilatkozta Csákovics Gyula polgármester szerdán az MTI-nek. A polgármester elmondta, a tavalyi Balaton Sound után sokáig tartotta a telítettségét a település, így a válság ellenére a korábbi éveknél is nagyobb vendégforgalmat bonyolított. A fellendülő turizmus nem feltétlenül a Soundnak köszönhető, de az idén negyedik alkalommal megrendezett fesztiválnak nagy szerepe van abban, hogy Zamárdi egyre ismertebbé válik - mondta. Zamárdi a korábbi évekhez képest a parkolók számának növelésével készül az idei rendezvényre.
2010.07.07. 16:00
 
 
Emelkedhet az összeghatár a végkielégítések különadóztatásánál
Legalább húsz év időtartamú jogviszony esetén kettőről 3,4 millió forintra emelné azt az összeghatárt a gazdasági bizottság, ami felett a közszférában a tervek szerint 98 százalékos adó sújtja majd a végkielégítéseket. A húsz év időtartamot el nem érő jogviszony esetén - a gazdasági és pénzügyi tárgyú törvénycsomaghoz szerdán benyújtott módosító javaslat értelmében - maradna a kétmillió forintos összeghatár, azaz a különadó alapja a bevétel 2 millió forintot meghaladó része lenne.
2010.07.07. 15:45
 
 
Demszky Gábor már nem tagja az SZDSZ-nek
Demszky Gábor már nem tagja az SZDSZ-nek; a főpolgármester ezt egy más témában tartott szerdai budapesti sajtótájékoztatón mondta. Közölte, a legutóbbi tagrevíziónál nem erősítette meg a párttagságát, így már nem tagja az SZDSZ-nek. Úgy fogalmazott, a párt "önfelszámolási folyamatában" nem kíván részt venni. A párt tagjainak eredetileg május 25-ig kellett írásban nyilatkozniuk arról, hogy megerősítik-e tagságukat, ezt a határidőt június 11-ig meghosszabbították. Az SZDSZ június 26-án tartotta tisztújító küldöttgyűlését, ezen úgy döntöttek, hogy a távozó Retkes Attila helyére nem választanak új elnököt, hanem egy öttagú ügyvivői testület vezeti a pártot a jövőben.
2010.07.07. 15:45
 
 
Netanjahu: Izrael hajlandó lépéseket tenni a békefolyamat folytatásáért
Izrael hajlandó további lépéseket tenni, hogy megkönnyítse a palesztinok mozgását Ciszjordániában, és szeretné felújítani a közvetlen béketárgyalásokat - mondta Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök szerdán. A kormányfő kijelentette, hogy a békéhez vezető legjobb út az, ha a felek félretesznek minden korábbi sérelmet és előfeltételt, amelyek eddig elválasztották őket egymástól. Netanjahu az ABC tv-csatorna "Good Morning America" című műsorában kitért az elől a kérdés elől, hogy hajlandó-e a szeptemberi határidő lejárta után meghosszabbítani a ciszjordániai zsidó telepek bővítésére vonatkozó tízhónapos moratóriumot. A palesztin fél ezt támasztotta a közvetlen tárgyalások megkezdésének feltételéül.
2010.07.07. 15:45
 
 
Orbán: ha valaki hitelt vesz fel, forintban tegye
A miniszterelnök azt javasolja az embereknek, ha hitelt vesznek fel, forint alapút igényeljenek. Orbán Viktor ezt szerdai budapesti sajtótájékoztatóján közölte újságírói kérdésre, hangsúlyozva, ha valaki nem forint alapú hitelt vesz fel, olyan árfolyamkockázatokat vállal, amelyek kivédésében a magyar kormány csak bizonyos mértékig tud segítséget nyújtani. Közölte: a már bajban lévő emberek számára fel kell állítani a nemzeti eszközkezelő társaságot. Erről a kérdésről a bankokkal már folytak "tapogatózó" megbeszélések - fűzte hozzá a miniszterelnök.
2010.07.07. 15:00
 
 
Orbán: tavaszra lesz preambuluma az alkotmánynak
Tavaszra lesz preambuluma az alkotmánynak - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök szerdai budapesti sajtótájékoztatóján. A nemzeti együttműködésről szóló politikai nyilatkozat kifüggesztésével kapcsolatban úgy fogalmazott: "továbbra sem nyugszom bele abba, hogy akárcsak egy olyan állami alkalmazott is legyen Magyarországon, aki azt gondolja, hogy lehet folytatni azt, mint ami az elmúlt nyolc évben Magyarországon történt". Ezt a változást minden állami alkalmazottnak látnia kell: nincs lopás, nincs hatalmaskodás, nincs többé olyan, hogy az állampolgárt nem segítségre szoruló ügyfélnek tekintik, hanem alávetettnek - sorolta a kormányfő.
2010.07.07. 15:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705[1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista