2020. július 2., csütörtök - Ottó
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
Jóváhagyták az EU-pénzügyminiszterek Észtország euróövezeti csatlakozását
Jóváhagyták az Európai Unió tagországainak pénzügyminiszterei, hogy Észtország januártól az euróövezet tagjává válhat, és bevezetheti az eurót. A balti állam - Szlovénia és Szlovákia után - a volt szocialista országok közül a harmadik, amely csatlakozhat az Európai Unió közös pénzét használó tagállamokhoz. Észtország az euróövezet 17. országa lesz Ausztria, Belgium, Ciprus, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Írország, Luxemburg, Németország, Málta, Olaszország, Portugália, Spanyolország, Szlovákia és Szlovénia mellett.
2010.07.13. 14:45
 
 
Jövő februárban rajtol a magyar Saharun sivatagi futam mezőnye
Jövő februárban rajtol a Budapest és Tunisz közötti útvonalon futó magyar Saharun sivatagi túra autókból, motorokból és teherautókból álló mezőnye. A február 19-én a magyar fővárosból induló mezőny összesen 4325 kilométer megtétele után éri el Tuniszt március 4-én. Mint Polgár András futamigazgató elmondta, a versenyzés mellett a túra kalandos, turisztikai oldala is erős. A kaland kategóriában induló résztvevőknek a vezetés mellett ügyességi és más feladatokat is meg kell majd oldaniuk, vagy épp fel kell keresniük egy-egy jellemzően nem frekventált, de látványos turisztikai helyszínt.
2010.07.13. 14:15
 
 
Vb-2010 - Webb: pokoljárás volt a döntő
A dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság vasárnapi döntőjében bíráskodó angol Howard Webb szerint "pokoljárás" volt a spanyolok és a hollandok aranycsatája. "Pályafutásom legnehezebb pillanatait éltem át ezen az összecsapáson, a legjobban talán úgy jellemezhetném, hogy kétórás pokoljárás volt az egész" - nyilatkozta a 38 esztendős játékvezető a Daily Mail című napilap keddi számában. A bíró összesen 14 sárga és egy piros lapot osztott ki az 1-0-ás spanyol sikerrel végződött, felfokozott hangulatú mérkőzésen, ez pedig rekord a vb-finálék történetében.
2010.07.13. 14:15
 
 
Felrobbant egy víztorony Fehérgyarmaton
Valószínűleg metángáz okozta azt a robbanást, amely délelőtt történt a fehérgyarmati vízmű víztornyában - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója. A hidroglóbusz teteje teljesen szétnyílt a detonációtól, a víz kifolyt belőle, a torony szigetelése és lemezdarabjai 50-100 méteres körzetben szóródtak szét a környéken - mondta Pernyák Sándor tűzoltó ezredes. A balesetben nem történt személyi sérülés. Hozzátette: az érintett településeken, azaz Fehérgyarmaton, Mándon, Kömörőn és Penyigén biztosított a vízellátás.
2010.07.13. 14:15
 
 
Fidesz: Novák Előd mondjon le parlamenti bekiabálása miatt
A Fidesz azt javasolja a jobbikos Novák Elődnek, hogy azonnal mondjon le országgyűlési képviselői mandátumáról a hétfői parlamenti bekiabálása miatt. Hétfőn az Országgyűlésben a fideszes Meggyes Tamás mentelmi jogáról történő szavazás után a fideszes L. Simon László ügyrendi felszólalásában azt mondta, a voksolást megelőzően Novák Előd jól hallhatóan azt kiabálta: "lógjon!". A Jobbik képviselője ezt nem tagadta. Mint mondta: a mentelmi jog felfüggesztésével kapcsolatban tette a megjegyzését, ezért kiabálta, hogy "függesztődjék fel, azaz lógjon".
2010.07.13. 14:15
 
 
Meghosszabbították a fővárosi strandok nyitva tartását
Meghosszabbították a budapesti strandok nyitva tartását a hőségriasztás miatt - közölte a fővárosi önkormányzat kedden. Tájékoztatása szerint az önkormányzathoz tartozó strandok este 8 óráig tartanak nyitva és valamennyi fürdőzőhelyen ivóvizet osztanak a látogatóknak. Közölték azt is, hogy a múlt hétvégén a budapesti strandok látogatottsága kétszerese volt egy átlagos nyári nap forgalmának: szombaton 22.660-an, míg vasárnap 24.724-en hűsöltek a strandokon. A hőség miatt a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. reggel 6 órától, kétszer 12 órában, éjjel-nappal mossa és hűti Budapest utcáit.
2010.07.13. 14:00
 
 
Megölt három brit katonát az afgán hadsereg egyik kommandósa
Három brit katonatársával végzett közös járőrözés közben egy afgán kommandós kedden a dél-afganisztáni Hilmend tartományban - közölte egy helyi biztonsági forrás. Az afgán védelmi minisztérium szóvivője elmondta, hogy a Laskargáh tartományi székhely közelében történt incidensben további négy brit katona megsebesült. A támadást az afgán hadsereg egyik szóvivőjének közlése szerint rakétagránáttal hajtotta végre az elkövető, aki a történtek után elmenekült; keresése folyamatban van. Az ügyet a NATO és Afganisztán által közösen felállított csapat vizsgálja.
2010.07.13. 14:00
 
 
Schmitt: a horvátoknak is lesz Magyarországon parlamenti képviselete
A Magyarországon élő horvátok is megbecsült tagjai a társadalomnak, "részükre is parlamenti képviseletet biztosítunk" - jelentette ki Schmitt Pál kedden Zágrábban, miután megbeszélést folytatott a horvát törvényhozás, a szábor elnökével. A magyar országgyűlés elnöke megköszönte "azt a példás törődést, amelyet a magyar kisebbség élvez Horvátország területén", és arról biztosította horvát kollégáját, hogy Magyarország hasonlóképpen gondoskodik a területén élő horvátokról. Ennek kapcsán közölte, hogy nekik is lesz parlamenti képviseletük.
2010.07.13. 14:00
 
 
Harmadfokú figyelmeztetést ad ki a meteorológiai szolgálat
Keddre és szerdára a hőség miatt várhatóan az ország nagy részére kiadják a harmadfokú figyelmeztetést - közölte Fodor Zoltán, az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) munkatársa kedd reggel. A hőség miatti piros - azaz a legmagasabb, harmadfokú - riasztást kedden valószínűleg a közép-magyarországi, közép- és nyugat-dunántúli, valamint a dél-alföldi régióban adják ki, mivel a napi középhőmérséklet 27 Celsius foknál magasabb lehet. Az ország többi részén narancssárga riasztás várható, mivel azokon a területeken is valószínűleg 25 foknál magasabb lesz a napi középhőmérséklet.
2010.07.13. 13:45
 
 
Egy nyomozó szerint kudarcai miatt verhette halálra fiát a duhnaharaszti apa
Idegileg gyenge, agresszív, élete kudarcáért a gyermekét okoló ember lehet a fiát halálra verő dunaharaszti férfi - osztotta meg több évtizedes tapasztalatát a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) úgynevezett döglött ügyek osztályának volt vezetője. Kovács Lajos nyugalmazott rendőr ezredes elmondta, hogy életellenes nyomozóként többször találkozott a Pest megyei településen gyermekét terrorizáló H. Gáborhoz hasonló "típussal". Az ilyen apa nem szándékosan öl, hanem családi viszonyai, netán anyagi helyzete miatt felgyülemlett agresszióját vezeti le a kudarcaiért felelősnek vélt gyermekén.
2010.07.13. 13:30
 
 
Semjén: információs rendszer a támogatások átláthatóságáért
Évente készít majd jelentést és információs rendszert kíván létrehozni a határon túli magyar támogatások átláthatóságának biztosításáért a nemzetpolitikai tárcaközi bizottság, amely kedden tartotta előkészítő ülését a Parlamentben. Semjén Zsolt, a területért felelős miniszterelnök-helyettes a bizottság ülése után újságírók előtt kiemelte: a bizottság évente jelentést készít majd a kormánynak. Hozzátette: minden egyes minisztériumnak és államigazgatási egységnek el kell készítenie nemzetpolitikai stratégiáját, és lennie kell egy olyan személynek, aki a határon túli magyar ügyekért felelős.
2010.07.13. 13:15
 
 
Václav Klaus kinevezte az új cseh kormányt
Václav Klaus államfő kedd délelőtt kinevezte az új cseh hárompárti jobbközép koalíciós kormányt. Az ünnepélyes kinevezés után a miniszterek letették az alkotmány által előírt esküt. A kabinet élén Petr Necas miniszterelnök áll. Az új cseh kormánynak most harminc napja lesz arra, hogy programját a képviselőház elé terjessze, s bizalmat kérjen a maga számára. A Polgári Demokratikus Pártnak (ODS) hat, a TOP 09 pártnak öt, míg a Közügyeknek négy posztja van a kormányfővel együtt összesen 15 tagú kabinetben. Hosszabb idő után a cseh kormányban nincs egyetlen nő sem. A három koalíciós pártnak a 200 tagú képviselőházban együttesen 118 képviselője van, ami kényelmes többség.
2010.07.13. 13:00
 
 
Női kézilabda BL: Szlovén és horvát ellenfelet kapott a Győr
A legutóbb elődöntős Győr a szlovén Krim és a horvát Podravka mellett egy selejtezőből feljutott ellenféllel találkozik majd a női kézilabda Bajnokok Ligája október elején kezdődő csoportkörében. A handball.hu információi szerint a Bécsben rendezett keddi sorsoláson a másik magyar BL-résztvevő, a Debrecen a második selejtezőkörben kezdi meg szereplését, a dán KIF Vejen, a lengyel SPR Lublin SSA, illetve a szerb RK Zajecar csapataival mérkőzik meg a csoportkörbe kerülést érő első helyért. A második selejtezőkör csoportmeccseit szeptember 17. és 19. között rendezik meg.
2010.07.13. 12:45
 
 
Papcsák: összehangolt akcióval juttattak offshore cégeket állami pénzhez
Az elszámoltatásért felelős kormánybiztos szerint az elmúlt években összehangolt, szervezett akcióval juttattak állami forrásokhoz általában offshore hátterű magáncégeket. Papcsák Ferenc közölte: különös gonddal fogja megvizsgálni azokat a tranzakciókat, amelyek a Gyurcsány-korszak minisztereivel függnek össze. A konkrét ügyek között említette annak vizsgálatát, miért kapott milliós megbízást Szűcs Erika volt szociális és munkaügyi miniszter, és milyen alapon kötött Hiller István volt oktatási és kulturális miniszter olyan szerződéseket, amelyek nyomán a mostani kormányt több száz milliós kifizetési kötelezettség terheli.
2010.07.13. 12:00
 
 
Martonyi János: Magyarországnak nincs konfliktusa Szlovákiával
Magyarországnak nincs konfliktusa Szlovákiával - jelentette ki a Berliner Zeitungban megjelent interjújában Martonyi János, aki hangsúlyozta azt is, hogy a kettős állampolgárságról elfogadott törvény csak egy már hatályban lévő törvény apró módosítását jelenti. A magyar külügyminiszter a baloldali lap kérdésére válaszolva leszögezte, hogy Magyarország semmifajta konfliktusban nem áll Szlovákiával. "A két ország között nézetkülönbség van, de nem konfliktus" - válaszolta Martonyi a Berliner Zeitung munkatársának, aki a többi között azt tudakolta, hogy miért vitte Magyarország az Európai Bíróság elé Sólyom László akkori köztársasági elnök tavalyi szlovákiai beutazásának megtagadását.
2010.07.13. 11:45
 
 
Elfogadhatatlan a Jobbik számára a közbiztonsági törvényjavaslat több eleme
Elfogadhatatlan a Jobbik számára a közbiztonsági törvényjavaslat több eleme - jelentette ki Gaudi-Nagy Tamás, a párt országgyűlési képviselője keddi budapesti sajtótájékoztatóján, amelyet Volner Jánossal, frakciótársával tartott. Gaudi-Nagy Tamás Lex Gárdának nevezte az előterjesztést. Szerinte a tettenérés szabályozásának módosítása azt jelenti, hogy ha valaki elmegy egy "gárdistagyanús" tüntetésre, akkor "47 óra múlva, hajnali háromkor a kommandósok rárúghatják az ajtót" az egyesülési joggal való visszaélés gyanúja miatt. Közölte: a gárdaellenes "hisztéria" az új kormány alatt is folytatódik.
2010.07.13. 11:15
 
 
142 ezren a kisebbségi választói jegyzékben
Alig néhány nappal a határidő lejárta előtt több mint 140 ezren jelezték a lakóhelyük szerinti jegyzőnél, hogy részt kívánnak venni a települési kisebbségi önkormányzati képviselők októberi választásán, amelyet az önkormányzati választással egy napon tartanak. A kisebbségi jegyzékbe az kérheti a felvételét, aki a 13 kisebbségi közösség egyikéhez tartozónak vallja magát, és szavazni kíván a jelöltekre, vagy maga is jelöltként kíván indulni. Ehhez az szükséges, hogy július 15-ig egy formanyomtatványon kérje az adott kisebbségi választói jegyzékbe való felvételét a helyi jegyzőtől.
2010.07.13. 11:15
 
 
Mel Gibson állítólag elismerte, hogy arcon ütötte volt barátnőjét
Mel Gibson állítólag elismerte, hogy arcon ütötte volt barátnőjét, Oksana Grigorievát, a nyolc hónapos közös gyermekük anyját - legalábbis ez hallható egy nyolcperces telefonbeszélgetés felvételén, amelyet egy sztárokkal foglalkozó hírportál hozott nyilvánosságra. Mel Gibson és Oksana Grigorieva szakítása kezdetben csöndesen indult, ám a filmsztár ügyvédje azzal vádolta meg az orosz származású énekesnőt, hogy nem engedi apjához a kislányt. A RadarOnline.com oldalon közzétett felvételen az Oscar-díjas hollywoodi színész jellegzetes hangjához hasonlító férfi azt mondja Grigorievának, hogy megérdemelte a verést miután az énekesnő felrótta neki, hogy két fogát eltörve ököllel arcul ütötte.
2010.07.13. 10:45
 
 
Hende: a Zengő lenne a legalkalmasabb hely a lokátornak, de nem jön szóba
A honvédelmi miniszter szerint a Zengő az egyetlen olyan helyszín Magyarországon, amely száz százalékban kielégítené a katonai biztonsági követelményeket, ahol nem lenne szükség további kiegészítő radarszázadok fenntartására, Hende Csaba azonban az atv kedd reggeli műsorában kizárta, hogy ott, vagy a Tubesen épüljön meg a NATO-lokátor. "Jelenleg keressük a helyszínt, amely legalább minimálisan megfelel a követelményeknek" - mondta Hende Csaba, aki szerint az heteken belül meglesz. Hozzátette azt is, hogy a lokátor munkahelyeket teremt, az országnak, valamint a radar környékén élőknek pedig egyaránt biztonságot jelent.
2010.07.13. 10:30
 
 
0,2 százalékkal nőttek a fogyasztói árak júniusban
A piaci várakozásokkal ellentétben júniusban gyorsult az infláció: a fogyasztói árak 0,2 százalékkal nőttek az egy hónappal korábbihoz képest, és 5,3 százalékkal haladták meg az egy évvel azelőtti szintet - közölte a Központi Statisztikai Hivatal kedden. Az elemzők a májusi 5,1 százalékos inflációt követően lassú mérséklődést vagy stagnálást vártak, de semmiképp sem számítottak az áremelkedés gyorsulására. Az idén az első hat hónapban átlagosan 5,7 százalékkal voltak magasabbak az árak, mint az előző év azonos időszakában.
2010.07.13. 10:00
 
 
Vb-2010: Magyarországon 2,246 millióan nézték otthonukban a döntőt
A vasárnap este tévézők 51,3 százaléka, összesen 2,246 millió ember a labdarúgó-világbajnokság döntőjét követte. A közvetítő Magyar Televízió tájékoztatása szerint a 4 évesnél idősebbek 24,4 százaléka a dél-afrikai torna aranycsatáját választotta esti programnak. Ahogy az előre sejthető volt, a férfiak túlnyomó többsége (59,4 százalék) a meccset figyelte, de a nők csaknem fele (44 százalék) is a spanyol-holland összecsapást nézte. A legnézettebb percben (22:19 ó) 2,608 millióan voltak az m1-en, míg 23:01 órakor volt a legmagasabb a közönségarány, akkor az éppen tévézők 67,4 százaléka kapcsolt a fináléra.
2010.07.13. 10:00
 
 
Juncker: a vártnál jobban halad a görög reformprogram
A vártnál jobban halad a görög takarékossági és reformprogram végrehajtása - állapította meg Jean-Claude Juncker luxemburgi miniszterelnök, az euróval fizető országok pénzügyminiszteri testületének elnöke. Az "euróklub" hétfő este tartott ülést Brüsszelben, mielőtt kedden a 27 EU-ország pénzügyminiszterei ültek volna össze tanácskozásra. A hétfő éjjel tartott sajtótájékoztatón Juncker úgy vélekedett, hogy a görögök szeptemberben lehívhatják a számukra kidolgozott pénzügyi mentőcsomag második tételét, miután májusban már kaptak 14,5 milliárd eurót fizetési helyzetük megszilárdítására az eurózóna és a Nemzetközi Valutaalap (IMF) összefogásával.
2010.07.13. 09:30
 
 
Bangkokban tilos elefántot etetni
Aki Bangkokban elefántot etet, komoly büntetésre számíthat egy nemrég bevezetett új szabályozás értelmében. A thaiföldi hatóságok bejelentése szerint akit rajtakapnak azon, hogy banánnal vagy cukornáddal eteti a tulajdonosa által koldulásra használt elefántokat, az akár 320 dolláros (hozzávetőleg 70 000 forintos) bírságra is számíthat. Az ázsiai országban mintegy 2400 háziasított elefánt van. Mivel mostanában már egyre kevesebb "munkájuk akad" a vastagbőrűeknek a fakitermelésben (a facipelés az elefántok hagyományos tevékenysége), tulajdonosaik gyakran kéregetésre használják őket a nagyobb, turisták által is látogatott városokban.
2010.07.13. 09:30
 
 
A jeruzsálemi városvezetés újabb otthonok építésére adott engedélyt
A jeruzsálemi városvezetés újabb húsz lakás építésére adott engedélyt hétfőn a város keleti részén - közölte Nir Barkat polgármester szóvivője. A lakásokat a Piszgat-Zeév negyedben építhetik fel, amely az egyik legnagyobb zsidó telep a többségében arabok lakta Kelet-Jeruzsálemben. A döntés várhatóan hátráltatni fogja az izraeli-palesztin békefolyamatot, hiszen Jeruzsálem és a zsidó telepbővítési tevékenység a béketárgyalások egyik legkényesebb kérdése. Izrael Jeruzsálemet "örök és egységes fővárosának" tartja, míg a palesztinok vágya, hogy Kelet-Jeruzsálem majdani államuk fővárosa legyen.
2010.07.13. 08:30
 
 
EKB: ki kell kérni az MNB véleményét a jegybanki dolgozók bérének módosításakor
Az Európai Központi Bank (EKB) álláspontja szerint a magyar hatóságoknak biztosítaniuk kell azt, hogy a Magyar Nemzeti Bank (MNB) munkavállalóinak javadalmazására vonatkozó jogszabályok módosításáról a jegybankkal együttműködésben, véleményének figyelembevételével szülessen döntést. A frankfurti székhelyű pénzintézet leszögezi, hogy az MNB döntéshozóinak fizetésének módosítása nem változtathatja meg a kinevezésükkor érvényes feltételeket, ezért a törvényjavaslatnak rendelkeznie kell arról, hogy a módosítás csak jövőbeni kinevezésekre vonatkozhat.
2010.07.13. 08:30
 
 
Vb-2010: Kassai Viktor szerint sikeres munkát végeztek Dél-Afrikában
Kassai Viktor, az idei labdarúgó világbajnokságon négy meccset - köztük az egyik elődöntőt - vezető bíró szerint sikeres munkát végeztek Dél-Afrikában, amihez nagyban hozzájárult a játékosok viselkedése is. A játékvezető erről kedden, a hajnali órákban beszélt az MTI-nek, miután leszállt a gépe a Ferihegyi repülőtérre. Kassai Viktor a repülőtéren azt mondta, hogy nagy büszkeség volt elődöntőt vezetni az idei világbajnokságon. "Nagy kihívás volt és egyben szakmai elismerés, (...) szerencsénk volt, mert a csapatok partnerek voltak és alapvetően segítettek minket, hogy ne égjünk be ezen az elődöntőn"- fogalmazott.
2010.07.13. 08:00
 
 
A katonákkal, rendőrökkel kapcsolatos alkotmánymódosítást vitatják ma meg
A honvédség, a rendőrség és a nemzetbiztonsági szolgálatok hivatásos állományú tagjai leszerelésüket követően nem öt, hanem csak három évig nem lehetnének polgármester- vagy képviselőjelöltek, ha az Országgyűlés elfogadja az ezzel kapcsolatos alkotmánymódosítást. A törvényjavaslatot, amelynek ma folytatják le az általános vitáját, múlt héten nyújtott be a fideszes Lázár János és Kocsis Máté, majd hétfőn visszavonták és új változatban nyújtották be. Az új változatban az öt helyett már csak három év szerepel.
2010.07.13. 07:30
 
 
Ráhelyezték az új olajfogót a szivárgó mélytengeri kútra
Ráhelyezték az új olajfogó berendezést hétfőn a szivárgó mélytengeri kútra a Mexikói öbölben. Az olajkatasztrófáért felelős BP vállalat a mélytengeri kútról folyamatosan közvetített élőképén látszott, ahogy az új olajfogó kúpot rátették a 85 napja szivárgó kútra. A vállalat mérnökei abban reménykednek, hogy az új berendezés révén teljesen megszűnik az olajszivárgás. A BP szerint most egy-két napig tesztelni fogják a berendezést. A nyersolaj április 20. óta ömlik a tengerbe, azóta, hogy felrobbant a BP által üzemeltetett Deepwater Horizon olajfúró kút. A balesetben 11 munkás halt meg. Azóta több százmillió liter nyersolaj szivárgott a Mexikói-öböl vizébe.
2010.07.13. 07:30
 
 
Kemény szankciókat kaphatnak a túlzott költségvetési hiányú EU-tagországok
Kemény szankciókkal kell sújtani azokat az uniós tagországokat, amelyek túlzott költségvetési hiányt halmoznak fel - állapodtak meg az EU-tagállamok pénzügyminiszterei Herman Van Rompuyjel, az Európai Tanács elnökével hétfőn Brüsszelben. A találkozóról kiadott közlemény szerint abban is egyetértésre jutottak, hogy a jövő évtől az unió megkezdi a tagországok költségvetési tervezeteinek előzetes véleményezését, valamint kiválasztott jelzőszámok alapján a versenyképességi szint figyelemmel kísérését. A túlzott mértékű hiány esetén bizonyos támogatásokat is meg lehet majd vonni a tagállamoktól.
2010.07.13. 07:15
 
 
Polanski elhagyta Svájcot és köszöni mindazoknak, akik támogatták
Roman Polanski ügyvédje útján köszönetet mondott mindazoknak, akik támogatták, és Párizsban kiadott rövid közleményében tudatta, hogy nem kíván nyilatkozni annak kapcsán, hogy a svájci igazságügyi miniszter elutasította az Egyesült Államok kérelmét a filmrendező kiadatására. A France Info hírrádió értesülése szerint Polanski délután egy magánrepülőgépen elhagyta Svájcot. A jogi képviselő azt viszont nem kívánta elárulni, hol tartózkodik jelenleg a filmrendező. Polanski párizsi lakása előtt mindenesetre órák óta fotósok és tévések várakoznak.
2010.07.13. 07:15
 
 
Vb-2010: János Károllyal koccintottak az aranyérmes spanyolok
A Királyi Palotában János Károly uralkodónál kezdte meg az ünneplést Madridban a dél-afrikai világbajnokságon győztes spanyol labdarúgó-válogatott. A király koccintott a játékosokkal, többeket közülük megölelt, míg Vicente del Bosque szövetségi kapitányt barátságosan arcon és mellkason paskolta. "Ti a sportszerűség, a nemesség, a jó játék és a csapatmunka tökéletes példái vagytok" - mondta János Károly. A királyi fogadás után Jose Luis Rodrigues Zapatero miniszterelnök - több miniszter és több száz lelkes gyerek társaságában - látta vendégül a csapatot.
2010.07.12. 21:45
 
 
Berlusconi: playboyból "play-old" lettem
A 73 éves olasz kormányfő, Silvio Berlusconi hétfőn nagykövetek és vállalkozók előtt közölte: immár nem playboy, csak "play-old". A milánói Európai-Földközi-tengeri Fórumon a kormányfő közölte a hallgatósággal: "Időnként hozzanak nekünk lányokat. Értékelni fogjuk, mert latinok vagyunk". Majd széles mosollyal hozzátette: "igaz, már nem playboyok, legalábbis én már csak play-old vagyok". Az állandóan napbarnított kormányfő szeret a csábító szerepében tetszelegni. Tavaly a felesége beadta a válópert, és nyilvánosan a szemére vetette, hogy a politikus vonzódik a csinos fiatal nőkhöz.
2010.07.12. 21:45
 
 
Vízilabda: a Kemény-csapat ötgólos győzelmet aratott a kanadaiak ellen
Biztos győzelmet aratott barátságos mérkőzésen a magyar férfi vízilabda-válogatott a kanadaiak legjobbjai ellen hétfő este, Tatabányán. Eredmény: Magyarország-Kanada 13-8 (2-1, 3-2, 5-3, 3-2), a magyar góldobók: Madaras 3, Biros, Szivós, Hosnyánszky 2-2, Varga Dénes, Hárai, Vámos, Kis 1-1. Az augusztus végi- szeptember eleji zágrábi Európa-bajnokságra készülő hazai együttes az edzőtábori munka közepette csapott össze az észak-amerikaiakkal, akik kellőképpen felpörögve vágtak neki a négyszer nyolc percnek Kemény Dénes olimpiai bajnoki címvédő együttesével szemben.
2010.07.12. 21:30
 
 
Fele annyi kocsit helyeztek forgalomba idén, mint tavaly
Idén az első félévben 53,1 százalékkal csökkent a Magyarországon forgalomba helyezett személygépkocsik száma az előző év azonos időszakához képest - közölte a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete (MGE) hétfőn. Az MGE adatai szerint a tavalyi első félévben 39.735 személygépkocsit helyeztek forgalomba, míg idén az első félévben 21.510-et. A márkák alapján a Ford áll az első félévi 2.670 forgalomba helyezett kocsival, a második a Skoda 2.311, a harmadik pedig az Opel 4.729 forgalomba helyezett autóval.
2010.07.12. 21:00
 
 
Módosulhat a volt köztársasági elnökök jogállása
A volt államfők a közjogi rendszer részévé válnának a köztársasági elnökök jogállásáról szóló szabályok módosításával - tudta meg az MTI fideszes forrásokból. Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője a hétfői házbizottsági ülés után újságíróknak elmondta: a kormány jelezte, szerdai ülése után újabb törvényjavaslatokat kíván benyújtani. Az MTI információi szerint ezek egyike lehet a volt államfőket érintő törvénymódosítás. A párt frakcióülésén - amint azt az MTI-nek fideszes források elmondták - elhangzott, hogy a módosítás alapján a volt államfők a közjogi rendszer részévé válnának.
2010.07.12. 20:45
 
 
Bővítené a kormány a kilakoltatási moratóriumot
Kibővítené a kormány azok körét, akikre vonatkozik a kilakoltatási moratórium; a törvényjavaslat értelmében azokat sem lakoltathatnák ki, akikkel szemben ez lenne a következő lépés. Rétvári Bence államtitkár, a javaslat beterjesztője hétfőn a parlamentben azt mondta: a moratórium a téli hónapok végéig, március 31-ig tartana és többek között azokra a természetes személyekre vonatkozna, akik máshogy nem tudják megoldani lakhatásukat, illetve azokra is, akik ezzel nem korlátozzák mások lakhatáshoz való jogát.
2010.07.12. 20:45
 
 
Politológusok szerint Kövér László házelnökként is megőrizheti karakterét
Jövő csütörtökön választ új házelnököt az Országgyűlés. Orbán Viktor jelöltje a posztra Kövér László, a Fidesz országos választmányának elnöke, aki vállalja a jelöltséget, megválasztása így biztosra vehető. Parlamenti rutinja előnyére válhat, egyes korábbi nyilatkozatai azonban megkérdőjelezhetik Kövér László alkalmasságát a házelnöki tisztségre a Progresszív Intézet munkatársa szerint. A Nézőpont Intézet vezető elemzője azt mondta hétfőn az MTI-nek: javulhat Kövér László megítélése, miközben az elnöki pulpitusról is visszaköszönhet a politikus egyéni karaktere.
2010.07.12. 20:00
 
 
Több sztár is kimondta a hétvégén a boldogító igent
Az elmúlt hétvégén több közismert sztár is kimondta a boldogító igent, míg Bill Clinton volt amerikai elnök összeesketett egy párt. A hétvégén megházasodott többek között Emily Blunt brit színésznő, Martin Lawrence amerikai színész és Carrie Underwood countryénekesnő is. Emily Blunt és szíve választottja, amerikai kollégája, John Krasinski Olaszországban fogadott egymásnak örök hűséget. Az ördög Pradát visel című film sztárjának esküvőjén jelen volt George Clooney és barátnője is.
2010.07.12. 19:45
 
 
Nemzeti hős lett a becsületes takarító
Nemzeti hős lett Pakisztánban egy szálloda takarítója, mert becsülettel visszajuttatta egy szórakozott vendégnek hátrahagyott 50 ezer dollárját. "Fel sem merült bennem, hogy megtartsam a pénzt. Felelősségem van mint embernek, pakisztáninak és muszlimnak" - mondta a Daily Telegraph című brit lapnak. Az 50 éves férfi húsz éve dolgozik a szállodában. A pénzt egy japán férfi vesztette el, az összegből olyan tanulmány készül, amely Észak-Pakisztán idegenforgalmi fejlesztésének kilátásait mérlegeli. Az eset szép adalék lehet a vendéglátói becsület értékeléséhez. A takarító 10 ezer rúpia (18 ezer forint) jutalmat kapott - a szállodától.
2010.07.12. 19:30
 
 
Pert indított a Szurgutnyeftyegaz a Mol ellen
Pert indított az orosz Szurgutnyeftyegaz (OJSC Surgutneftegas) a 2010. április 20-i, a Szurgutnyeftyegaz részvénykönyvi bejegyzésének megtagadására vonatkozó Mol igazgatósági határozat hatályon kívül helyezése érdekében - közölte a Mol a BÉT honlapján hétfőn. A Fővárosi Bíróság 2010. december 3-ra tűzte ki az első tárgyalást. A korábbi tájékoztatás szerint az orosz olajcég 21,1 százalékban tulajdonos a Molban. A részvénypakettet 2009 márciusában az osztrák OMV-től szerezte meg. Az osztrák olajcég 1,4 milliárd euróért vált meg a Mol részvényeitől.
2010.07.12. 19:15
 
 
Létrejöhet az Alkotmánybíróság tagjait jelölő eseti bizottság
Tizenöt tagú eseti bizottság jelölhet tagot az Alkotmánybíróságba (Ab) az Országgyűlés által hétfőn elfogadott országgyűlési határozat értelmében. Alkotmánybíró-jelöltté az válik, aki legalább nyolc bizottsági tag támogatását bírja a tíz kormánypárti képviselővel működő testületben. Az Alkotmánybíróság tagjait jelölő eseti bizottságba a Fidesz nyolc, a KDNP, az MSZP és a Jobbik kettő-kettő, az LMP pedig egy tagot ajánlhat. A Ház 257 igen, 62 nem szavazat és 44 tartózkodás mellett fogadta el a javaslatot. Igennel szavaztak a kormánypárti képviselők, nemmel a jobbikos és LMP-s politikusok. A szocialista frakció tagjai - négy nemmel szavazó politikus kivételével - tartózkodtak.
2010.07.12. 19:15
 
 
Csökken a pártok költségvetési támogatása
Az idei költségvetés módosításával összesen hatmilliárd forinttal csökkent az ez évre tervezett államháztartási hiány: csökken a választásokon egy százalékos eredményt elért pártok idei költségvetési támogatásának fennmaradó része és be kell fizetniük a büdzsébe kormányhivataloknak, valamint a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének (PSZÁF). A jogszabály 15 százalékkal csökkenti az országgyűlési választásokon egy százalékot elért pártok állami támogatását, a kormányhivatalok és a PSZÁF számára pedig összesen 15,8 milliárd forint befizetését írja elő.
2010.07.12. 19:15
 
 
Az amerikaiak fele elégedetlen Obama gazdasági teljesítményével
Az amerikai választóknak már a fele elégedetlen Barack Obama elnök gazdasági teljesítményével - közölte hétfőn a Rasmussen közvélemény-kutató intézet. A társadalom ilyen nagy hányada még nem értékelte gyengének Obama gazdasági teljesítményét. Az elnök 2009 januári hivatalba lépésekor még csak 25 százalék mondta azt, hogy Obama gazdasági téren gyenge, 52 százaléknak az volt a meggyőződése, hogy jól, vagy kiválóan kezeli a gazdasági problémákat. Ez utóbbi mutató mostanra 36 százalékra apadt.
2010.07.12. 19:15
 
 
Hazautazik Philadelphiából a hajóbalesetet szenvedett magyar csoport
Öt nappal a Delaware folyón történt végzetes hajóbaleset után, hétfőn hazautazik Philadelphiából az a magyar csoport, amelynek két tagja odaveszett a tragédiában - írta Philadelphia Daily News című napilap. Előző héten, szerdán uszály ütközött egy műszaki hiba miatt a Delaware folyón veszteglő városnéző vízibuszba Philadelphiában; a járművön 13 mosonmagyaróvári fiatal és két kísérő tanár is ült. A balesetben vízbe kerülő 37 emberből 35-öt kimentettek, két magyar turistát, egy 20 éves fiút és egy 16 éves lányt azonban hiába kerestek; holttestüket pénteken találták meg.
2010.07.12. 18:45
 
 
Az új médiakuratórium októberben állhat fel
Rogán Antal szerint még a nyáron létrejöhet az új médiahatóság, az új Közszolgálati Közalapítvány kuratóriuma pedig legkésőbb októberben állhat fel. Rogán Antal - aki a médiacsomag egyik előterjesztője - közölte: továbbra is az a szándék, hogy elfogadják a közmédiumok új struktúrájáról szóló javaslatokat, és erre a következő parlamenti ülésen sor is kerül. Szerinte a közmédiumok előző kormányzattól örökölt rendszere használhatatlan, működésképtelen, ezért fontos, hogy minél hamarabb döntsön arról a Ház.
2010.07.12. 17:45
 
 
Hazautazik a Philadelphiában hajóbalesetet szenvedett magyar csoport
Öt nappal a Delaware folyón történt végzetes hajóbaleset után hétfőn hazautazik Philadelphiából az a magyar csoport, amelynek két tagja odaveszett a tragédiában - írta Philadelphia Daily News című napilap. Előző héten, szerdán uszály ütközött egy műszaki hiba miatt a Delaware folyón veszteglő városnéző vízibuszba Philadelphiában; a vízi járművön 13 mosonmagyaróvári fiatal és két kísérő tanár is ült. A balesetben vízbe kerülő 37 emberből 35-öt kimentettek, két magyar turistát, egy 20 éves fiút és egy 16 éves lányt azonban hiába kerestek; holttestüket később találták meg.
2010.07.12. 17:45
 
 
Szomáliába vezetnek az ugandai robbantás szálai
Az al-Kaida terrorszervezethez kötődő szomáliai milícia, az al-Shabaab vállalta magára a 74 halálos áldozatot követelő ugandai kettős robbantást - közölte hétfőn Sejk Ali Mohamud Rage, a milícia katonai szóvivője. Az ugandai hatóságok már korábban azt gyanították, hogy az al-Kaida szomáliai csoportja áll a vasárnapi robbantás hátterében, amely az ugandai fővárost, Kampalát két helyszínen rázta meg a futball-világbajnokság döntője idején. A vasárnapi terrorakció volt az első, amelyet az al-Shabaab Szomálián kívül hajtott végre.
2010.07.12. 17:15
 
 
Tolódik a házelnök- és az alkotmánybíró-választás időpontja
Július 19-e, hétfő helyett július 22-én, csütörtökön választ új házelnököt az Országgyűlés, és dönt a hiányzó alkotmánybírákról. Várhatóan ezen a napon egészítik ki a Független Rendészeti Panasztestületet is. Krakkó Ákos, a Fidesz-frakció sajtófőnöke hétfőn elmondta: a Fidesz-KDNP-frakció jövő hétfői ülésén meghallgatja az Orbán Viktor pártelnök-miniszterelnök által javasolt házelnököt, és dönt arról, alkalmasnak találja-e. Ezután kerül jelöltként a parlament elé. Személyi kérdésekről - így az új házelnökről és a hiányzó alkotmánybírákról, valamint a Független Rendészeti Panasztestület kiegészítéséről - jövő csütörtökön dönthet az Országgyűlés.
2010.07.12. 16:45
 
 
Vb-2010: hazaérkezett a világbajnok spanyol csapat
Hétfő délután egy Airbus A-340/60 jelzésű gépen landolt a madridi Barajas repülőtéren a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság vasárnapi döntőjében győztes spanyol válogatott. A repülőgépből elsőként Iker Casillas, az ibériai gárda csapatkapitánya szállt ki, kezében a trófea aranyozott másolatával. Az eredeti kupát ugyanis a nemzetközi szövetség (FIFA) őrzi. A történelmi első vb-sikert elért selecciónt a légikikötőből egy közeli hotelbe szállították pihenni, majd a Királyi Palotába, ezt követően pedig a Moncloe Palotába mennek a csapat tagjai. Az együttest egy "Isten hozott egy boldogabb országban - Köszönjük!" feliratú, 42 méteres transzparenssel köszöntötték.
2010.07.12. 16:30
 
 
Kétmillió forintot gyűjtöttek Ungváry Krisztián történésznek a Facebookon
A gyűjtés szervezője a Legfelsőbb Bíróság épülete előtt hétfőn átadta Ungváry Krisztiánnak azt a kétmillió forintot, amit a Facebookon alakult adományozó csoport tagjai fizettek be a történésznek címezve. A közösségi oldalon azután kezdődött gyűjtés, hogy a kutatót és a cikkét megjelentető Élet és Irodalom című hetilapot Kiss László alkotmánybíró személyiségi jogainak megsértése miatt kártérítésre kötelezte a bíróság. Ungváry Krisztián a lap egyik 2007-es számában azt állította, hogy Kiss László a rendszerváltás előtt a pécsi egyetemen az állambiztonságnak dolgozott. Alig egy hónap alatt több mint hatszázan adakoztak, volt, aki ötszáz, volt, aki ötvenezer forinttal támogatta Ungváryt.
2010.07.12. 16:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701[1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista