2020. július 14., kedd - Őrs
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
MNB: az MNB törvény módosítása sérti a jegybank függetlenségét
A Magyar Nemzeti Bank (MNB) továbbra is egyetért az Európai Központi Bank (EKB) álláspontjával, amely szerint az MNB törvény módosítása sérti a magyar jegybank függetlenségét. A jegybank pénteken közzétett állásfoglalásában kijelentette: az MNB törvény módosítása sérti a jegybanki függetlenséget, mivel az összeegyeztethetetlen az Európai Unió működéséről szóló szerződésben, illetve az MNB törvényben foglalt alapelvekkel, valamint teljes mértékben figyelmen kívül hagyja mind az EKB-nak, mind az MNB-nek a törvénytervezetről kibocsátott véleményét.
2010.07.23. 12:45
 
 
Akkreditálták a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetemet
A romániai felsőoktatás minőségét ellenőrző bizottság (ARACIS) akkreditálta a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetemet (EMTE) - adta hírül pénteken a romániai magyar média. A Krónika és az Új Magyar Szó (ÚMSZ) című napilapok pénteki tudósítása szerint az ARACIS egyhangú döntéssel hagyta jóvá a magyar állam által finanszírozott magánegyetem intézményes akkreditációját. Dávid László, az EMTE rektora elmondta, hogy a román kormánynak a Sapientia akkreditálásáról egy törvényjavaslatot kell összeállítania, amelyet még a bukaresti parlamentnek is el kell fogadnia ahhoz, hogy véglegessé váljon a döntés.
2010.07.23. 12:45
 
 
Változtatások a Malév vezetői testületeiben
Megtörténtek a már korábban bejelentett változtatások a Malév igazgatóságában és felügyelő bizottságában a légitársaság pénteken megtartott rendkívüli közgyűlésén. A Malév közleményben tudatta, hogy a héttagú igazgatóságának új tagja lett Urbán László, az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) igazgatósági tagja, Bienerth Gusztáv, az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) elnöke, Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke, Anatoly Deloveri, a Malév általános vezérigazgató-helyettese és Winkler János, a Magyar Telekom korábbi vezérigazgató-helyettese.
2010.07.23. 12:30
 
 
Trichet: ideje felhagyni a költségvetési gazdaságösztönzéssel
A költségvetésekből fedezett gazdaságösztönző programok befejezését és a költségvetési szigorítás megkezdését sürgette az euróövezeti központi bank (EKB) elnöke pénteken Londonban megjelent írásában. Jean-Claude Trichet a Financial Timesnak írt cikkében kiemelte: az egyes gazdaságokat "komoly depressziótól" mentették meg a "gyors és megfelelő" jegybanki közbelépések és a "nagyon jelentős" költségvetési hozzájárulások.
2010.07.23. 12:15
 
 
F1, Német Nagydíj: Sutil az első szabadedzés legjobbja
Adrian Sutil, a Force India német versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Német Nagydíj pénteki első szabadedzésén. Eredmények: 1. szabadedzés, élcsoport: 1. Adrian Sutil (Force India) 1:25.701 p, 2. Felipe Massa (Ferrari) 1:26.850, 3. Jenson Button (McLaren) 1:26.936, 4. Rubens Barrichello (Williams) 1:26.947, 5. Vitalij Petrov (Renault) 1:26.948, 6. Nico Rosberg (Mercedes) 1:27.448. A pontversenyben jelenleg vezető Lewis Hamilton (McLaren) az edzés utolsó harmadában megcsúszott a nedves aszfalton és a gumifalba vágódott, így idő előtt kellett befejeznie a gyakorlást. A hétszeres világbajnok, 41 éves német Michael Schumacher (Mercedes) csak a 23. legjobb időt autózta.
2010.07.23. 12:15
 
 
A jelentkezők 70 százaléka bejutott az egyetemekre, főiskolákra
Az összes felsőoktatásba jelentkező több mint kétharmada (69,6 százaléka), azaz 97 706-an felvételt nyertek valamilyen szeptemberben induló képzésre - olvasható a felvi.hu honlapon a ponthatárok meghúzása után. Az összegzés felidézi, hogy a tavalyi évhez képest tíz százalékkal növekedett a felsőoktatásba jelentkezők aránya, az egy évvel ezelőtt 127 283-al szemben idén 140 303-an adták be jelentkezési lapjukat. A mesterképzésekre jelentkezők aránya továbbra is dinamikusan nő, a tavalyi mintegy 17 ezer után idén több mint 28 ezren adták be felvételi kérelmüket valamilyen mesterszakra. A pótfelvételikre augusztus 10-ig lehet jelentkezni.
2010.07.23. 12:00
 
 
MSZP: Kövér nem házelnök, hanem háziszolga akar lenni
Az MSZP szerint Kövér László házelnökként nem az Országgyűlés igazságos és bölcs ura, hanem Orbán Viktor személyes "háziszolgája" kíván lenni. A szocialista frakció pénteki közleményében arra reagált, hogy a csütörtökön megválasztott házelnök úgy nyilatkozott: új házszabályt alkotna 2014-re, és szakaszosabb ülésezési rendet vezetne be. Az MSZP szerint Kövér László máris világossá tette, hogy semmi jót nem várhatnak tőle. A háromhetente összehívott Országgyűlés felháborító rehabilitálásával a magyar demokrácia szentélyét is Orbán Viktor olcsó színjátékának díszletévé kívánja silányítani - áll dokumentumban.
2010.07.23. 12:00
 
 
Clinton Ázsia támogatását kéri Észak-Koreával szemben
Az amerikai külügyminiszter pénteken az ázsiai államok támogatását kérte az Észak-Korea ellen elrendelt büntető intézkedésekhez. A Délkelet-Ázsiai Országok Szövetségének (ASEAN) biztonságpolitikai fórumán Hanoiban felszólaló Hillary Clinton azzal érvelt, hogy a phenjani "elszigetelt és kardcsörtető rezsim veszedelmes provokációkba kezdett". Kormánya nevében arra kérte a fórum résztvevőit, hogy álljanak ki az ENSZ által elrendelt szankciók mellett, amelyeknek célja rábírni Észak-Koreát atomfegyverkezési ambíciói feladására. A hanoi fórumon részt vesz Martonyi János külügyminiszter is.
2010.07.23. 11:45
 
 
A világ legolcsóbb laptopját fejlesztették ki Indiában
A világ legolcsóbb, mindössze 35 dollárért - nem egész nyolcezer forintért - kapható laptopját fejlesztették ki Indiában. Kapil Szibal, az emberi erőforrások fejlesztésének minisztere a héten mutatta be a "filléres" készüléket, amelyet elsősorban diákok számára terveztek. A politikus elmondta, minisztériuma már tárgyalásokat folytat globális cégekkel a tömeges gyártásról. "Elértük a fejlesztésnek azt a szintjét, amikor a gép előállításának költségei - mindent beleértve - mindössze 35 dollárt kóstálnak" - mondta Szibal egy sajtótájékoztatón.
2010.07.23. 11:30
 
 
Egervári Sándor a magyar labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya
Egervári Sándor lett a magyar labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya, miután Erwin Koeman szerződését közös megegyezéssel felbontotta a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) - jelentette be Csányi Sándor, az MLSZ július 6-án megválasztott elnöke pénteki, rendkívüli sajtótájékoztatóján. A 60 éves Egervári bajnokságot nyert a Dunaferrel (2000), valamint az MTK-val (1999, 2003), tavaly pedig bronzérmet szerzett az U20-as válogatottal az egyiptomi világbajnokságon.
2010.07.23. 11:00
 
 
Leminősítési vizsgálat alá vette Magyarországot a Moody's
Leminősítést valószínűsítő felülvizsgálat alá vette pénteken Magyarország közepes befektetői adósbesorolását a Moody's Investors Servce, arra a véleményére hivatkozva, hogy az IMF és az EU küldöttségeivel folytatott tárgyalások megállapodás nélküli félbeszakadása miatt megnövekedett a magyar költségvetési és gazdasági kilátásokat övező bizonytalanság. A nemzetközi hitelminősítő londoni bejelentése szerint a felülvizsgálat a forintban és devizában fennálló magyar kormánykötvény-adósság "Baa1" osztályzatára vonatkozik.
2010.07.23. 10:15
 
 
30 millió forint értékű kokaint próbált becsempészni a testében egy férfi
Csaknem harmincmillió forint értékű kokaint próbált a testében becsempészni az országba egy nigériai férfi, akit a Ferihegyi Repülőtéren fogtak el a napokban; a férfi összesen 38 kapszulát nyelt le - közölte a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnoksága (VPOP). A férfi Madridból érkezett, feltűnően ideges viselkedése, valamint a pénzügyőr kérdéseire adott ellentmondásos válaszai alapján merült fel a gyanú, hogy a testében kábítószert, vagy annak minősülő anyagot próbál az országba behozni - írta a VPOP. Az orvosi vizsgálaton kimutatták, hogy a férfi összesen 38 kapszulát nyelt le, amelyek mintegy hétszáz gramm kokaint tartalmaztak.
2010.07.23. 10:15
 
 
A poligámia nem tesz boldoggá
Nem tesz boldoggá a poligámia: egy malajziai kutatás szerint az első feleségek és a többnejű családokban élő gyerekek szenvednek az ilyen helyzetekben. A Sisters in Islam elnevezésű nőjogi csoport, valamint tudósok által végzett felmérés rávilágított: a gyerekek 90, az első feleségek 70 százaléka ellene van a többnejűségnek. A megkérdezett első feleségek 65 százaléka mondta azt, hogy férje nem számolt be újabb házasságkötési szándékáról. A poligámiának mindazonáltal szószólói is vannak, Malajziában tavaly alapítottak klubot a többnejűség támogatói. A mintegy ezerfős tagság hangoztatja, hogy a poligámia csökkenti a házasságtörések számát, és többek közt javítja az egykori prostituáltak házasságkötési esélyeit.
2010.07.23. 09:00
 
 
A napernyő nem elég a strandon
A strandon a napernyő nem nyújt teljes védelmet a bőrrákot és szürkehályogot okozó napsugarakkal szemben - figyelmeztetnek a Valenciai Egyetem kutatói. A napernyő hatékonyan véd a közvetlen sugárzástól, de a szórt sugárzástól nem, és a káros ultraibolya-sugárzás 34 százaléka oldalról eléri a földre terített fürdőlepedőt - állítják. A kutatók vizsgálatukhoz egy 160 centiméter átmérőjű és másfél méter magas, kék-fehér vásznú napernyő talpára helyeztek el ultraibolya-sugarakat érzékelő készüléket.
2010.07.23. 09:00
 
 
Új házszabályt és ülésezési rendet alkotna Kövér László
Új házszabályt alkotna 2014-re, és szakaszosabb ülésezési rendet vezetne be Kövér László, akit csütörtökön választottak házelnökké. A politikus az MTI-nek adott interjúban elmondta, politizáló házelnöknek készül. Megerősítette, ha ő jelölt volna államfőt a Fidesz-frakció számára, az nem Schmitt Pál lett volna. Kövér László politizáló házelnökként írta le azt a szerepkört, amelyet betölt majd a Ház élén. "Nem okozok meglepetést, ha azt mondom, nem szerettem soha a protokollt" - mondta, hozzátéve, meglepő lenne az is, ha azt mondaná, a nem politizáló házelnökök modelljét szeretné követni.
2010.07.23. 09:00
 
 
Erősödött a forint reggel
Erősödött a forint péntek reggel a nemzetközi bankközi devizapiacon; egy euró 283,20 forintot ért 7 óra körül, az előző esti 285,12 forint és az egy nappal korábbi 284,64 forint után. A forint várhatóan gyengül pénteken, a banki különadó és a jegybankárokra is vonatkozó bérplafon parlamenti elfogadását követően - mondta a Takarékbank egy elemzője a DowJones hírügynökségnek. Az elemző úgy véli, az euró jegyzése 282-286 forint között alakulhat. Péntek reggel a forint a svájci frankhoz, a japán jenhez és a dollárhoz képest is erősödött. A frankot 210,40 forinton jegyezték péntek reggel 7 óra körül, a csütörtök este 21 órai 210,88 és a csütörtök reggeli 212,80 forint után.
2010.07.23. 08:45
 
 
Augusztusban térhet vissza Justin Gatlin
Augusztus elején térhet vissza Justin Gatlin, a 2006-os doppingvétsége miatt négy évre eltiltott amerikai sprinter. A 2004-es athéni olimpia 100 m-es síkfutó számának aranyérmese a New York Times értesülései szerint augusztus 3-án, egy észtországi viadalon áll majd rajthoz. Gatlint visszaesőként 2008 januárjában - 2006-ig visszamenőleg - négy évre eltiltotta egy háromtagú bizottság, amelynek határozatát egy hónappal később megtámadta az atléta.
2010.07.23. 08:00
 
 
Csányi Sándor szerint nincs ok túlzott aggodalomra
Elemi érdeke az OTP Banknak, hogy a makrogazdaság és a költségvetés tartósan jó pályára álljon - mondta Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója a Világgazdaság pénteki számában megjelent interjújában. "Én egy kicsit másként látom a helyzetet mint mások a bankszektorban, és még azt is el tudom fogadni, hogy a bankoknak is kell áldozatot hozniuk" - jelentette ki az elnök-vezérigazgató a bankadóval kapcsolatos kérdésre. A bankadó összege az idei évre rögzített, a jövő évi felhasználásában azonban még van mozgástér - jelezte az OTP vezetője. Megjegyezte azt is, hogy a kormány úgy hozta meg döntését, hogy előtte nem konzultált a bankszövetséggel.
2010.07.23. 08:00
 
 
A Mexikói-öböl felé tart a Bonnie trópusi vihar
Trópusi viharrá erősödött csütörtökön a Bahama-szigetek déli részén járó Bonnie zivatar, és a Mexikói-öböl felé tart, ami azt jelenti, hogy megzavarhatja az olajkatasztrófa következményeinek felszámolását, sőt súlyosabb környezetszennyezést okozhat. A Bonnie valószínűleg szombaton éri el az öblöt, és vasárnap annak amerikai partszakaszát, ezért Louisiana állam kormányzója, Bobby Jindal máris rendkívüli állapotot hirdetett az államban.
2010.07.23. 08:00
 
 
Létrejön a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság
Megszűnik a jelenlegi formájában a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) és Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT), összevonásukkal létrejön a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH), amely autonóm államigazgatási szerv, elnökét a miniszterelnök nevezi ki kilenc évre. Augusztusban alakul meg az NMHH, de csak ősszel jön létre a médiatanács és a Közszolgálati Közalapítvány, illetve annak kuratóriuma; a közmédiumok új vezetőit, a vezérigazgatókat október elején, közepén nevezhetik ki. Az Országgyűlés csütörtökön fogadta el a médiát és hírközlést szabályozó egyes törvények módosítását, amely szerint új struktúrában működnek majd a közmédiumok.
2010.07.23. 07:45
 
 
Obamáék a Mexikói-öböl partjára mennek nyaralni augusztusban
Barack Obama amerikai elnök és családja a kőolaj szennyezte Mexikói-öböl partján fog nyaralni augusztusban - jelentette be csütörtökön a Fehér Ház. A család augusztus 14-én utazik Floridába, és egy hetet tölt ott. Döntésükkel kézzelfogható módon is alá szeretnék támasztani az elnök felhívását, hogy mindenki úgy segítsen a környezeti és gazdasági katasztrófa sújtotta térségen, ahogy csak tud. Ő és a felesége is hangsúlyozta korábban, hogy az öböl partjain sok olyan strand van, amelyet nem ért el a szennyeződés. A Fehér Ház azt nem árulta el, hogy pontosan hová is utazik az elnöki család.
2010.07.23. 07:45
 
 
Labdarúgó EL-selejtező: továbbment a Győr, kiesett a Videoton
A Győri ETO FC labdarúgócsapata hazai pályán 2-0-ra legyőzte a kazah Atyrau együttesét, míg a Videoton kétgólos vereséget szenvedett a szlovén Maribor vendégeként az Európa Liga-selejtező 2. fordulójának csütörtöki visszavágóin, így a Rába-partiak továbbjutottak, a fehérváriak pedig búcsúztak a további küzdelmektől. A győriek háromgólos előnnyel vágtak neki az összecsapásnak, és esélyeshez méltóan simán nyertek, míg a Videoton az első találkozón elért 1-1-es döntetlen után idegenben nem tudta bevenni a Maribor kapuját.
2010.07.23. 07:30
 
 
Nyilvánosságra hozták a felvételi ponthatárokat
Nyilvánosságra hozták az idei felsőoktatási felvételi ponthatárokat csütörtök este a www.felvi.hu portálon; a pontszámok ebben az évben mintegy 140 ezer felvételiző továbbtanulását határozzák meg. Első körben mintegy 97 ezren nyertek felvételt. A felsőoktatási intézménybe való bejutáshoz az idén sem kellett sehol a maximális 480 pontot elérni. A legmagasabb pontszám 462 volt, ennyivel juthattak be a hallgatók a Budapesti Corvinus Egyetem nemzetközi gazdálkodás szakára.
2010.07.22. 22:00
 
 
Elfogadták a gazdasági és pénzügyi törvénycsomagot
Elfogadta az Országgyűlés az egyes gazdasági és pénzügyi tárgyú törvények megalkotásáról, illetve módosításáról szóló törvényjavaslatot, amely a többi között korlátozza a közszférában kifizethető jövedelmeket, két ütemben különadó befizetésére kötelezi a pénzügyi szférát és megszünteti a devizaalapú jelzáloghitelezést. A Ház csütörtökön 301 igen szavazattal, 12 nem ellenében, egy tartózkodással hozta meg a döntését. A kormánypárti frakciók mellett a Jobbik is megszavazta a javaslatot, az LMP képviselői nemmel voksoltak, a szocialista politikusok pedig nem nyomtak gombot.
2010.07.22. 22:00
 
 
Nemzetközi férfi vízilabdatorna: egygólos győzelem az oroszok ellen
Az olimpiai bajnok magyar férfi vízilabda-válogatott a hatszor eredményes Madaras Norbert vezérletével egy góllal legyőzte az oroszokat az olaszországi Siracusában zajló nemzetközi felkészülési torna csütörtöki, második fordulójában. Kemény Dénes együttese - amely Vörös Viktor és Bátori Bence személyében két újoncot is avatott a meccsen - pénteken a házigazda olaszokkal találkozik. Eredmény: B csoport, 2. forduló: Magyarország-Oroszország 11-10 (3-3, 4-4, 3-0, 1-3), magyar góllövők: Madaras 6, Hosnyánszky, Hárai, Varga Dénes, Varga Dániel, Biros 1-1.
2010.07.22. 21:30
 
 
Orbán: három év múlva is lesz bankadó
A miniszterelnök szerint a gazdasági és pénzügyi törvénycsomagban szereplő bankadó három év múlva történő esetleges kivezetése nem jelenti azt, hogy Magyarországon nem lesz bankadó. A kormány a későbbiekben megfontolja az amerikai típusú bankadó bevezetésének lehetőségét - közölte Orbán Viktor az egyes gazdasági és pénzügyi tárgyú törvények megalkotásáról, illetve módosításáról szóló törvényjavaslat záróvitájában. Kiemelte: "most más típusú bankadónk van", amely idénre és a következő évre rögzített összeget ró a pénzügyi szférára, a 2012-es esztendőre pedig alkulehetőséget ad a szabályozás kivezetésére.
2010.07.22. 21:30
 
 
Nem lesz kötelező a heti öt testnevelés óra
Megszüntette az Országgyűlés a Nemzeti Sporttanácsot, valamint a Mező Ferenc Sportalapítványt, és visszaállította az olimpiai járadék adómentességét. A jövőben a látvány-csapatsportokban működő sportszövetségek és sportszervezetek vagyonátruházási illeték megfizetése nélkül szerezhetik meg sporttelepek tulajdonjogát. A parlament 317 igen, 2 nem szavazattal és 28 tartózkodás mellett fogadta el a sporttal összefüggő egyes törvények módosításáról szóló indítványt. Az Országgyűlés döntött arról is, hogy kéri a törvény sürgős kihirdetését. Törölték az eredeti javaslatból azt a rendelkezést, amely heti öt kötelező testnevelésórát írt volna elő az általános iskolában.
2010.07.22. 21:15
 
 
Alkotmánybíróvá választották Bihari Mihályt és Stumpf Istvánt
Alkotmánybíróvá választotta az Országgyűlés Bihari Mihályt és Stumpf Istvánt. Mindkettejüket a Fidesz-frakció jelölte a posztra. A titkos szavazáson Bihari Mihály, az Alkotmánybíróság korábbi elnöke 271 szavazatot kapott, míg Stumpf Istvánra, az első Orbán-kormány kancelláriaminiszterére 265-en voksoltak. A szavazás eredményének kihirdetése után Bihari Mihály és Stumpf István esküt tett.
2010.07.22. 21:00
 
 
Vívó Eb: aranyérmes a férfi párbajtőrcsapat
Aranyérmet nyert a Boczkó Gábor, Imre Géza, Somfai Péter, Pádár Tamás összeállítású párbajtőrcsapat csütörtökön, a lipcsei vívó Európa-bajnokság utolsó napján. A magyar alakulat, amely címvédőként versenyzett, az izraeliek, az oroszok és a svájciak legyőzésével jutott el a döntőig, amelyben simán, 45-39-re verte az ukrán együttest. A tavaly győztes csapatban Boczkó, Imre és Somfai mellett Rédli András szerepelt, ezúttal utóbbi helyére Pádár Tamás került.
2010.07.22. 20:30
 
 
Rogán: a biztosítók nem mentesülnek a bankadó alól
Két terület lesz mentes csupán a bankadó megfizetése alól: a takarékszövetkezetek és a - postát is beleértve - a pénzügyi szolgáltatók; a három évnél nem régebben alakult biztosítók végül nem kapják meg ezt a lehetőséget - mondta Rogán Antal, az Országgyűlés gazdasági bizottságának fideszes elnöke, azt követően, hogy a nap folyamán két ellentétes hír is megjelent arról, fennmarad-e a lex Járai néven ismertté vált, a egyes biztosítók bankadó alóli mentességét szolgáló javaslatról.
2010.07.22. 20:30
 
 
Kövér László az Országgyűlés új elnöke
Házelnökké választotta a parlament Kövér Lászlót, a Fidesz országos választmányának elnökét. A politikus a titkos szavazáson 304 igen és 50 nem szavazatot kapott. A szocialista frakció előre jelezte, hogy nemmel szavaz Kövér László házelnökké választására. Az Országgyűlés elnökének megválasztásakor a titkos szavazásokon korábban is előfordult néhány "nem" szavazat, de a szokásjog alapján az ellenzéki pártok is támogatták a házelnök-jelölteket. Most először fordult elő, hogy egy képviselőcsoport testületileg elutasította az Országgyűlés elnökének megválasztást.
2010.07.22. 19:45
 
 
Tour de France: Schleck nyerte a szakaszt
Bár Andy Schleck nyerte a Tour de France országúti kerékpáros körverseny 17., utolsó magashegyi szakaszát, de vele azonos idővel ért célba az összetettben élen álló, egyúttal címvédő Alberto Contador, aki így megtartotta előnyét és nagy valószínűséggel pályafutása során harmadszor nyeri meg a viadalt. A Pau és Col du Tourmalet közötti 174 km-es etapon a luxemburgi kerekesnek szakértők szerint legalább egy-másfél perccel kellett volna legyőznie spanyol riválisát, mert a szombati egyéni időfutamon nagyjából ennyivel jobb időeredmény várható Contadortól. A vasárnapig tartó viadalon pénteken a Salies-de-Béarn és Bordeaux közötti 190 km-es etap vár a mezőnyre.
2010.07.22. 18:15
 
 
Jobbik: rossz irányba halad a kormány
A Jobbik szerint rossz irányba halad a kormány, ami megvalósul, az nem nemzeti együttműködés, hanem egyelőre "narancsszínű beszűkülés" - mondta Vona Gábor pártelnök csütörtökön a parlamentben. Vona Gábor a miniszterelnök napirend előtti felszólalására reagálva szintén bocsánatkérésre szólította fel a kormányfőt. Szerinte attól a több millió magyar embertől kellene szerint bocsánatot kérni, akik haragszanak és elégedetlenek, amiért Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon még mindig szabadlábon van. A legemlékezetesebb részét az elmúlt 56 napnak a nemzetpolitikai törvénymódosítások jelentették, s ezért dicsérte a kormányt.
2010.07.22. 18:15
 
 
2 millió dollárba kerülhet Chelsea Clinton esküvője
Valószínűleg a nyár legnagyobb érdeklődésre számot tartó, egyben legdrágább esküvője lesz Amerikában július 31-én, amikor Chelsea Clinton kimondja a boldogító igent - hangzott el az ABC News csatorna tudósításában. Bill Clinton volt amerikai elnök és Hillary Clinton jelenlegi külügyminiszter 30 éves lánya becslések szerint 2 millió dollárba (444 millió forintba) kerülő ceremónián köti össze életét Marc Mezvinsky 32 éves befektetési bankárral, akivel már évek óta tart a kapcsolata, a fiatalok még a Stanford Egyetemen ismerkedtek meg.
2010.07.22. 18:15
 
 
Megkezdődött az alkotmánybírák és az Országgyűlés elnökének választása
Megkezdődött az Alkotmánybírák és az Országgyűlés elnökének titkos szavazással történő választása a Parlamentben. Az elnöklő Lezsák Sándor a szavazatok leadására egyórás szünetet rendelt el. Az Országgyűlés még június 29-én választotta meg Schmitt Pált köztársasági elnöknek. Az Országgyűlés elnökének megüresedett helyére a Fidesz képviselőcsoportja Kövér Lászlót jelölte, aki augusztus 6-val töltheti be a házelnöki posztot. Az alkotmánybírákat jelölő eseti bizottság a Fidesz által javasolt Bihari Mihályt és Stumpf Istvánt, a KDNP által javasolt Dienes-Oehm Egont, az MSZP által jelölt Mészár Rózát, a Jobbik által javasolt Zétényi Zsoltot, illetve az LMP által javasolt Tóth Mihályt, Lehoczkyné Kollonay Csillát és Bándi Gyulát jelölte alkotmánybírónak.
2010.07.22. 18:15
 
 
Visszakér tizenegy millió euró agrárpénzt Magyarországtól az EU
Az Európai Bizottság 265,02 millió eurónyi, szabálytalanul felhasznált uniós agrártámogatást kér vissza a tagállamoktól, ebből Magyarországtól 11 millió eurót - közölte az Európai Bizottság honlapján. Ezt a pénzt azért kell visszajuttatni az uniós költségvetésbe, mert felhasználása során nem tartották be az uniós előírásokat, vagy nem voltak megfelelőek a mezőgazdasági kiadások ellenőrzésére szolgáló eljárások. A közös agrárpolitika (KAP) keretébe tartozó kifizetések folyósításáért és ellenőrzéséért a tagállamok felelősek, és a Bizottság feladata meggyőződni arról, hogy a tagállamok szabályosan használták-e fel a támogatást.
2010.07.22. 18:00
 
 
Az IMF kész a tárgyalások folytatására Magyarországgal
A Nemzetközi Valutaalap (IMF) kész arra, hogy bármikor felújítsa a tárgyalásokat Magyarországgal - közölte a washingtoni székhelyű pénzintézet szóvivője csütörtökön. "Továbbra is kapcsolatban vagyunk a magyar hatóságokkal és készek vagyunk arra, hogy felújítsuk a speciális tárgyalásokat és visszamenjünk (Magyarországra) bármikor" - mondta Caroline Atkinson szokásos sajtótájékoztatóján. Amerikai sajtójelentés szerint az IMF és az EU küldöttsége vasárnap azért szakította meg a hitel-felülvizsgálati tárgyalásokat Magyarországgal, mert a kormány nem volt hajlandó feladni a nagy mértékű bankadó bevezetésének tervét.
2010.07.22. 17:45
 
 
Az ügyészség kezdeményezte a Főtáv vezérigazgatójának előzetes letartóztatását
Különösen nagy kárt okozó csalás bűntette és más bűncselekmény miatt a Fővárosi Főügyészség csütörtökön kezdeményezte Kovács Lajosnak, a Főtáv Zrt. vezérigazgatójának az előzetes letartóztatását. A Főtáv Zrt. közölte: segíti a nyomozást. Skoda Gabriella, a Fővárosi Főügyészség szóvivője az MTI-hez eljuttatott közleményében azzal indokolta a kezdeményezést: ha a vezérigazgató, K. Lajos az eljárás során szabadlábon védekezne, tartani lehetne a szökésétől, illetve attól, hogy más érintettekkel összebeszélve vagy más módon nehezítené a bizonyítási eljárás lefolytatását. Kovács Lajost szerdán vették őrizetbe.
2010.07.22. 17:45
 
 
Horvátország erős tagja akar lenni az EU-nak
Horvátországot minél előbb fel kell venni az Európai Unióba - jelentette ki a magyar miniszterelnök, miután megbeszélést folytatott horvát kollégájával. Orbán Viktor szerint a "nagy hozománnyal" érkező ország elhozhatja Közép-Európának, illetve a kontinens egészének is a mainál nagyobb energiafüggetlenséget. Jadranka Kosor arról beszélt, Horvátország célja, hogy erős tagja legyen az uniónak, különös tekintettel az energetikai szektorra. Egybeesnek Magyarország és Horvátország stratégiai, legfontosabb nemzeti céljai - mondta Orbán Viktor a magyar-horvát kormányfői tárgyalások után. Horvátország nélkül nincs erős Közép-Európa, s nélküle nem létezik az Európai Unió - jelentette ki.
2010.07.22. 17:15
 
 
Carballino díszpolgára lett Paul, a polip
Ezüst emlékplakettet és bronz polipszobrot nyújtott át Paulnak, a német jóspolipnak Carballino polgármestere abból az alkalomból, hogy a spanyol város díszpolgárává választották a nyolckarút. A németországi Oberhausen Sea Life Aquariumában élő Paul a futball-világbajnokság alatt vált világhírűvé, amikor sorozatban nyolc meccs eredményét jósolta meg: sikeresen kiválasztotta a győztes csapatokat. Végül a spanyol válogatott bajnokságát is megjósolta, ezzel belopta magát a spanyolok szívébe.
2010.07.22. 17:15
 
 
MSZP: dilettantizmus, szegényellenes politika jellemzi a kormány 56 napját
Mesterházy Attila szerint dilettantizmus, szegényellenes politika, Magyarország lejáratása jellemzi a kormány elmúlt ötvenhat napját. Az MSZP frakcióvezetője a miniszterelnök napirend előtti felszólalására reagálva az Országgyűlésben azt mondta: a kormányfő megszólalása "sámáni" magasságba emelkedett, "nem miniszterelnököt hallottunk, hanem egy igazi sámánt, akiből árad az energia, a nemzeti egység, a tudás és a gyógyítás szelleme".
2010.07.22. 17:15
 
 
Médiacsomag: az MSZP az Ab-hez fordul, ha az államfő nem kér normakontrollt
Az MSZP az Alkotmánybírósághoz (Ab) fordul a médiát érintő törvénymódosítások miatt, ha az "államfő nem teszi meg, ami a kötelessége" és nem kér előzetes normakontrollt. Mandur László hétfői sajtótájékoztatóján úgy vélekedett, még nincs késő visszavonni a médiát és hírközlést szabályozó egyes törvények módosítását. Véleménye szerint a Fidesz azért húzta eddig az időt, hogy az utolsó pillanatban, a zárószavazás előtt nagy mértékben átírja a javaslatot, és ehhez kilenc indítványt nyújtott be.
2010.07.22. 16:15
 
 
Orbán: az ország teljesíti a 3,8 százalékos idei hiánycélt
Magyarország az év végére teljesíti a 3,8 százalékos költségvetési hiányt, betartja a nemzetközi szervezetekkel kötött korábbi megállapodást - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a parlamentben napirend előtti beszédében csütörtökön. Kiemelte: vissza akarják szerezni az elveszett gazdasági önrendelkezést. A kormányfő leszögezte: a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) egy rossz gazdapolitika következtében kötött szerződés október végén kifut, az abban foglaltakat Magyarország teljesíti, így a 3,8 százalékos költségvetési hiányt is.
2010.07.22. 16:15
 
 
ENSZ Nemzetközi Bíróság: Koszovó függetlensége nem sértett nemzetközi jogot
Az ENSZ hágai Nemzetközi Bíróságának tanácsadó véleménye szerint Koszovó 2008-as egyoldalúan kikiáltott függetlensége nem ellentétes a nemzetközi joggal. A bíróságnak arra a kérdésre kellett választ adnia, vajon Koszovó 2008-ban kikiáltott függetlensége - és Szerbiától való elszakadása - összeegyeztethető-e a nemzetközi joggal. Az ENSZ legmagasabb bírói fórumának véleménye a média szerint várhatóan erősíteni fogja a szeparatista törekvéseket. Ugyancsak várható, hogy azok az ENSZ- (és köztük EU-) tagállamok, amelyek eddig vonakodtak elismerni Koszovót, most módosítják álláspontjukat.
2010.07.22. 16:15
 
 
Marihuánaültetvények létesülhetnek Kaliforniában
Marihuánaültetvények létesülhetnek Kaliforniában, miután Oakland város megszavazta az orvosi célokra már legálisan használható kábítószer tömeges termesztését. A testület a héten öt igen, két nem és egy tartózkodással fogadta el a kenderültetvények létesítéséről szóló javaslatot, amelyet, ha a július 27-én esedékes meghallgatáson is elfogadnak, akkor jövőre a San Franciscó-i öbölben található Oakland lehet az első amerikai város, ahol a növényt ipari méretben is termeszthetik.
2010.07.22. 16:00
 
 
Magyar-horvát gázvezeték-megállapodás
A magyar-horvát közös határt keresztező földgázszállító vezetékek építésével, üzemeltetésével, fenntartásával, rekonstrukciójával és üzemzavar-elhárításával kapcsolatos együttműködésről szóló megállapodást írtak alá csütörtökön Budapesten - közölte a nemzeti fejlesztési minisztérium. A Jadranka Kosor horvát miniszterelnök budapesti látogatása alkalmával megkötött megállapodást Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter és Djuro Popijac horvát gazdasági, munkaügyi és vállalkozásügyi miniszter látta el kézjegyével. Magyar részről a vezeték építésének beruházója az FGSz Földgázszállító Zrt., horvát oldalról pedig a Plinacro d.o.o. A tervek szerint az új vezeték 2011 elejétől fog üzemelni.
2010.07.22. 15:45
 
 
Kártérítést kap Brad Pitt és Angelina Jolie a válási álhír miatt
Kártérítést fizet Brad Pittnek és élettársának, Angelina Jolie-nak a legnagyobb vasárnapi brit bulvárlap, amely néhány hónapja az első számú hollywoodi álompár különválásáról közölt tévesnek bizonyult beszámolót. A News of the World január végén világszenzációként tálalta a "hírt", miszerint a kapcsolat felbontásának jogi előkészítése már tavaly decemberben megkezdődött, amikor a csak "Brangelina-klánként" emlegetett páros felkereste Los Angeles egyik legmenőbb ügyvédi irodáját az egyenlő arányú vagyonmegosztásról és a gyermekek felügyeletéről szóló egyezség kidolgozása végett. A lapnak annak idején beszámoló források szerint a végleges dokumentumot január elején mindketten alá is írták.
2010.07.22. 14:30
 
 
Az IMF halvány esélyt még lát a megegyezésre Magyarországgal
Magyarországnak van még halvány esélye arra, hogy megállapodásra jusson a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) és hozzáférhessen a készenléti hitelkeretből még le nem hívott maradványhoz, ám ehhez a kormánynak radikálisan meg kell változtatnia a pénzügyi reformot és a jegybank függetlenségét illető felfogását - jelentette ki a Dow Jones hírügynökségnek adott interjúban Iryna Ivaschenko, az IMF budapesti képviseletének vezetője. "A tárgyalások akkor folytatódhatnak, ha a kormány kész letenni az asztalra egy átfogó és tartós tervet a költségvetés szerkezeti átalakítására." - tette hozzá.
2010.07.22. 14:30
 
 
Orbán: elsődleges az unióval történő megállapodás
Magyarország számára most az elsődleges és lényegi kérdés az Európai Unióval történő megállapodás - mondta Orbán Viktor miniszterelnök újságírói kérdésre válaszolva, miután horvát kollégájával találkozott csütörtökön a Parlamentben. Mi mindenkivel tárgyalunk és konzultálunk, de megállapodni az unióval kell - szögezte le a magyar kormányfő, aki szerint a magyar gazdaság bátran vállalhatja a tárgyalásokat. Ugyanakkor egyenlő mércével kell mérni, mindenkinek azonos időtartamot kell szabni arra, hogy teljesítse az uniós elvárást, a három százalékos hiánycélt.
2010.07.22. 14:15
 
 
Vívó Eb: döntős a férfi párbajtőrcsapat
Bejutott a döntőbe a férfi párbajtőr-válogatott a lipcsei Európa-bajnokság utolsó versenynapján, csütörtökön, miután az elődöntőben magabiztosan verte a svájci csapatot. Az aranyéremért az ukránokkal kell majd megmérkőzni 15:40-től. Eredmények: férfi párbajtőrcsapat: elődöntő: Magyarország-Svájc 45-35, Ukrajna-Németország 45-39.
2010.07.22. 13:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691[1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista