2020. május 25., hétfő - Orbán
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
Humanitárius missziót kezdett Észak-Koreában Jimmy Carter
Magánjellegű humanitárius missziót kezdett szerdán Észak-Koreában Jimmy Carter volt amerikai elnök: megpróbálja kieszközölni egy több év börtönbüntetésre ítélt amerikai állampolgár szabadon bocsátását. A 85 éves politikus és felesége magánrepülőgéppel érkezett, és Kim Kie Gvan külügyminiszter-helyettes fogadta őket a phenjani repülőtéren. Jimmy Carter a harminc éves Aijalon Mahli Gomes kiszabadítását próbálja kieszközölni. A bostoni férfit áprilisban ítélték 8 évi szabadságra, mert januárban kínai oldalról engedély nélkül átlépte az észak-koreai határt.
2010.08.25. 11:30
 
 
MNB: az infláció 2011. első negyedévére 3,3 százalékra csökken
Az idei év negyedik negyedévében 3,6 százalékos, 2011 első negyedévében 3,3 százalékos infláció várható, amely azután némileg emelkedik, s 2012 utolsó negyedévében 3,2 százalék lesz - áll a Magyar Nemzeti Bank (MNB) szerdán kiadott inflációs jelentésében. A korábban várt 4,9 százalék helyett az infláció idén átlagosan 4,7 százalék lesz, jövőre azonban 3,5 százalék várható a májusi előrejelzésben közölt 3,0 százalékkal szemben. 2012-re 3,4 százalékra emelte inflációs prognózisát a jegybank a korábbi 2,9 százalékról. A májusban jelzettnél magasabb inflációt a gazdaságot az elmúlt negyedévekben érő újabb költségsokkokból, így az olajárak, és az élelmiszerárak emelkedéséből, valamint a gyengébb forint árfolyamból vezeti le az MNB.
2010.08.25. 10:45
 
 
Korrigálta veszteségét a forint
Részben regionális, részben hazai hatásra korrigálta a hét eleje óta elszenvedett veszteségét a forint szerdán. Az eurót szerdán délelőtt háromnegyed tízkor 281,75 forinton jegyezték a bankközi kereskedelemben, szemben a kedd délután fél ötkor jegyzett 284,30 forintos árfolyammal. A forint kedden estére már korrigálta veszteségét, szerdára virradóra pedig 282 forint környékén jegyezték az eurót, a hétfő estivel közel megegyező szinten. A forint pozitív korrekcióját részben annak a kedden késő este közzétett hírnek tulajdonítják a piacon, hogy mind az IMF, mind pedig a magyar kormány ígéretet tett a gazdaságpolitikai tárgyalások folytatására.
2010.08.25. 10:30
 
 
Nemzetpolitikai Tárcaközi Bizottság alakul
A kormány pénteki hatállyal létrehozza a Nemzetpolitikai Tárcaközi Bizottságot (NPTB) "a kölcsönös felelősség és figyelem elvén nyugvó nemzetpolitikai tevékenység összehangolása érdekében" - rendelkezik a Magyar Közlöny legfrissebb számában közzétett határozat. A bizottság elnöke Semjén Zsolt, a miniszterelnök általános helyettese, alelnöke pedig Németh Zsolt, a Külügyminisztérium parlamenti államtitkára. A testület felállításának szándékáról először július 6-án számolt be az MTI, a bizottság július 13-án előkészítő ülést is tartott.
2010.08.25. 10:30
 
 
Egy hét múlva kezdődik az iskola
Jövő szerdán, szeptember 1-jén kezdődik a 2010/2011-es tanév, amely 183 tanítási napból áll, és június 15-ig tart. Az oktatási államtitkárság tájékoztatása szerint nappali rendszerben mintegy 1,3 millió diák ül az iskolapadba, az óvodásokkal együtt az ősztől 1.661.870-an járnak közoktatási intézményekbe; a felnőttoktatásban további 71-75 ezer felnőtt vesz részt. Az iskolakezdés idén is jelentős terhet jelent a családoknak. Egy felmérés szerint a szülők negyven százaléka 15 ezer és 30 ezer forint közötti költséggel számol. A tankönyvcsomagok kiválasztásakor tekintettel kell lenni a könyvek súlyára is, az 1-4. évfolyamokon a tanítási napokon használt könyvek nem lehetnek nehezebbek három kilónál.
2010.08.25. 10:30
 
 
Júniusban nem változott a kiskereskedelmi forgalom
A kiskereskedelmi forgalom volumene júniusban, a májushoz képest lényegében változatlan maradt, mindössze 0,1 százalékkal mérséklődött, a szezonális és naptárhatástól megtisztított adatok szerint. Éves összehasonlításban 4,6 százalékkal esett vissza júniusban a kiskereskedelmi forgalom, amelynek értéke folyó áron elérte a 630,2 milliárd forintot. A kiskereskedelmi eladások közel fele, 45 százaléka élelmiszer- és élelmiszer jellegű vegyes, 17 százaléka üzemanyag-, 13 százaléka bútor-, háztartásicikk-, építőanyag-kiskereskedelmi üzletekben bonyolódott - közölte a Központi Statisztikai Hivatal szerdán közzétett gyorsjelentésben.
2010.08.25. 10:15
 
 
Andy Schleck a világbajnokság helyett a Vueltára koncentrál
Az idei Tour de France-on második luxemburgi Andy Schleck úgy döntött, nem vesz részt a szeptember végén kezdődő országúti kerékpáros-világbajnokságon. A 25 éves versenyző szándékát kedden este közölte hazája szövetsége, melynek közleményéből kiderül, hogy Schleck a szombaton kezdődő spanyol körversenyre, a Vuelta a Espanára koncentrál, illetve októberben szeretne jól szerepelni a Lombard körversenyen. Schleck az idei Touron mindössze 39 másodperccel kapott ki összetettben a spanyol Alberto Contadortól, s legnagyobb riválisának távollétében egyértelműen ő számít a Vuelta első számú esélyesének. Az országúti vb-t szeptember 29. és október 3. között Melbourne-ben rendezik meg.
2010.08.25. 09:45
 
 
Napi Gazdaság: Csányi Sándor szerint jövőre már lehet osztalék az OTP-nél
A hatvan napon túli késedelmes kintlévőségeink gyarapodása már lassul, de tény, hogy minden, a nem fizető adósok állami védelméről szóló általánosító kormányzati megszólalás csökkenti a fizetési hajlandóságot - mondta Csányi Sándor, az OTP elnök-vezérigazgatója a Napi Gazdaságnak adott interjújában. Az OTP elnöke szerint nem volt szerencsés az ingatlanfedezetű devizahitelek általános betiltása, ő például megtartotta volna az euróalapú hiteleket. Mint mondta, az eurózóna felé tartunk, így főleg hosszabb távra, az euróalapú hitel természetes igény.
2010.08.25. 09:45
 
 
BL: Kiestek Juhászék és Komanék
Juhász Roland csapata, a belga RSC Anderlecht és Koman Vladimir együttese, az olasz Sampdoria is kiesett a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező utolsó, 4. fordulójában. Juhász végigjátszotta a szerb Partizan Beograd ellen 2-2-re végződő mérkőzést, melyet végül 11-esekkel a vendégek nyertek. Koman nem lépett pályára a genovai alakulatban, amely már a továbbjutás küszöbén állt, amikor a Werder Bremen a rendes játékidő 93. percében 3-1-re szépített, s ezzel hosszabbításra mentette a párharcot. A ráadásban aztán a brémaiak ki is harcolták a BL-szereplést.
2010.08.25. 09:30
 
 
Ötmillió dolláros pert akasztott George Lucas a jedi névvel visszaélő cég nyakába
Ötmillió dolláros pert akasztott George Lucas, a Star Wars atyja egy cég nyakába, amely gondolattal irányítható számítógépes alkalmazását a "jedi" névvel fémjelezte. Az alperes Jedi Mind Inc. olyan vezeték nélküli headsetet kínál, amely az agyhullámok tudatos és nem tudatos szintjét is érzékelve lehetővé teszi, hogy a felhasználó számítógépes játékot irányítson vagy bizonyos szoftveralkalmazásokat futtasson pusztán a gondolataival. A filmes által irányított LucasFilm produkciós cég 2009 májusában felszólította a Jedi Mind képviselőit, hogy álljanak el a névbitorlástól.
2010.08.25. 08:15
 
 
Korlátlanul költhetnek az indulók az önkormányzati kampányra
Az önkormányzati és kisebbségi választások kampánykiadásait semmilyen jogszabály nem korlátozza; ez azt jelenti, hogy a jelöltként indulók korlátlan mennyiségű pénzt költhetnek bemutatkozásra vagy saját maguk és jelölő szervezetük népszerűsítésére. Az országgyűlési választásokkal szemben a települési önkormányzati és kisebbségi választásokon elkölthető források nincsenek limitálva. A jogi korlátokat a pártok számára egyedül a párttörvénynek a bevételszerzésre vonatkozó része adja meg, ám ezeket a szabályokat a kampányidőszakon kívül is be kell tartaniuk. A jelöltek és jelölő szervezetek, köztük a pártok szimpatizánsai tehát anyagilag is támogathatják a választáson indulókat.
2010.08.25. 08:00
 
 
Blikk: nem fogadta el a felkínált villákat Sólyom László
Hiába keresnek már egy éve a volt köztársasági elnöknek új otthont, még nincs hová költöznie. A Blikk szerdai száma szerint elhanyagolt villákat ajánlottak a volt államfőnek. Sólyom Lászlónak élete végéig járna egy méltó szolgálati lakás, ahová a mostani, Béla király úti köztársasági elnöki rezidenciából költözne. A leköszönt államfő számára a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt.-nek kellett felajánlania ingatlanokat, de ezek nem nyerték meg Sólyom tetszését, ami nem is csoda, hiszen ezek között egyetlen lakható sem volt. Mindegyik elhanyagolt, hosszú ideje üresen álló épület, gondozatlan kerttel - ismerteti a napilap.
2010.08.25. 07:45
 
 
Tovább esett Obama népszerűsége
A nagy munkanélküliség és a magas kormányzati kiadások miatt megriadt amerikai választók körében immár többen elégedetlenek Barack Obama elnök tevékenységével, mint ahányan támogatják. A megkérdezettek 72 százaléka mélyen aggódik a munkanélküliség miatt, 67 százalékukat pedig erősen nyugtalanítják a kormányzati kiadások. A 9,5 százalékra felkúszott munkanélküliségi ráta és az egekbe szökő költségvetési deficit lerántotta a demokrata párt támogatottságát, és tovább erodálta Obama népszerűségét mindössze 20 hónappal hivatalba lépése után. A válaszadók 52 százaléka elégedetlen Obamával. Az elnök támogatottsága 3 százalékponttal csökkent júliushoz képest, s most először fordult elő, hogy az Ipsos felmérésében népesebbnek bizonyult azok tábora, akiknek nem tetszik Obama munkája.
2010.08.25. 07:45
 
 
Hiányosak a középiskolások pénzügyi ismeretei
A fiatalok több mint háromnegyede nincs tisztában a pénzügyi alapfogalmakkal - többek között ez derült ki a Budapesti Corvinus Egyetem Tanárképző Központjának középiskolások körében végzett előkutatásából, amelynek összegzését az MTI-hez is eljuttatták. A Budapesti Corvinus Egyetem Tanárképző Központja - a Családi Kasszasikerek Program partnereként - százhatvan 14 és 19 év közötti középiskolás körében vizsgálta a fiatalok gazdasági ismereteit. Az előkutatás keretében a diákoknak tizennégy pénzügyi alapfogalmat kellett megmagyarázniuk, mint például a kamat, a hitelkártya, az euró, a HUF, a THM, a részvény, a lízing vagy a betétkártya. A felmérés kitért a fiatalok adózással és a gazdasággal kapcsolatos attitűdjére, arra, hogy mit tudnak a bankok szerepéről, és mit tartanak előnyösnek vagy fontosnak az anyagi siker eléréséhez.
2010.08.25. 07:15
 
 
Nemzetgazdasági Minisztérium: folytatódhatnak a tárgyalások az IMF-fel
Folytatódhatnak a gazdaságpolitikai tárgyalások az ősszel a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) és az Európai Unióval (EU) - erősítette meg a Nemzetgazdasági Minisztérium sajtóosztálya a Bloomberg hírügynökség kedden este kiadott információját az MTI-nek. A Nemzetgazdasági Minisztérium a Bloomberg kérdéseire adott válaszában nem részletezte a tárgyalások folytatódásának körülményeit - azt, hogy mikor és milyen keretek között -, csupán arra emlékeztetett, hogy júliusban nem megszakadtak a tárgyalások, hanem lezárult egy tárgyalási forduló.
2010.08.24. 22:00
 
 
Szerencsétlenül járt egy kínai repülőgép Északkelet-Kínában, 43 halott
Negyvenhárom halottja és 53 sérültje van a kedd esti északkelet-kínai repülőgép-szerencsétlenségnek - közölte a Hszinhua hírügynökséggel a területileg illetékes pártbizottság osztályvezetője kedden késő éjjel. A repülőgép késő este, leszállás közben a földbe csapódott és kigyulladt a Hejlungcsiang tartományi Jicsün város repülőterének leszállópályája közelében. A fedélzetén 91 utas volt - köztük öt gyerek - és ötfőnyi személyzet - tájékoztatott a kínai központi légügyi hatóság. A helyszínen folyik a mentés, a sérülteket kórházba szállították. Jicsün polgármester-helyettese azt közölte, hogy a sérültek között nincs olyan, akinek életveszélyes lenne az állapota.
2010.08.24. 22:00
 
 
Tenisz, US Open: Szávay nem lett kiemelt
Szávay Ágnes épphogy lecsúszott a hétfőn rajtoló amerikai nyílt teniszbajnokság kiemelési listájáról. A kedden közzétett 32-es rangsort a WTA-világranglista alapján állították össze a szervezők. A magyar játékos a 35. helyen áll, az előtte lévők közül pedig a világelső Serena Williams és a belga Justine Henin is visszalépett a New York-i Grand Slam-tornától. A 34. helyezett bolgár Cvetana Pironkova így megszerezte az utolsó, 32. kiemelt pozíciót. A US Openen 22.668.000 dollárt osztanak szét, a férfi és női egyes győztese egyaránt 1,7 millióval gazdagodik.
2010.08.24. 20:30
 
 
Vízummentességet sürget Moszkva az EU és Oroszország között
Az Európai Unió és Oroszország közötti kölcsönös vízummentesség rendszerének bevezetéséhez kérte Luxemburg támogatását kedden az orosz államfő. Dmitrij Medvegyev a fekete-tengeri Szocsiban Jean-Claude Juncker luxemburgi miniszterelnökkel folytatott tárgyalásain hangsúlyozta, hogy a vízummentesség bevezetését Oroszország kulcsfontosságúnak tekinti az EU-val való kapcsolatainak az elmélyítése szempontjából. "Számítunk Luxemburg támogatására" - szögezte le Medvegyev Juncker előtt, aki az egyik legtekintélyesebb uniós vezetőnek számít. A luxemburgi kormányfő a kérdés lehető leggyorsabb megoldását ígérte, egyetértve azzal, hogy az EU túl régen halogatja azt.
2010.08.24. 20:30
 
 
Az EU megfontolja a nyugdíjreform terheinek figyelembe vételét
Az Európai Bizottság komolyan megfontolja kilenc uniós tagország kérését olyan engedmények tételére a pénzügyi stabilitási előírások területén, amelyek elismerik a nyugdíjrendszer megreformálására tett erőfeszítéseiket - közölte Olli Rehn gazdasági és monetáris ügyekért felelős uniós biztos kedden New Yorkban sajtókonferencián. Kihangsúlyozta azonban a 27 tagországra egyaránt érvényes "szigorú és egyszerű pénzügyi szabályok" fenntartásának szükségességét.
2010.08.24. 20:15
 
 
Növekedett az utasforgalom júliusban Ferihegyen
A ferihegyi repülőtéren az idén júliusban összesen 897.783 induló és érkező utast regisztráltak, ez a szám 3,1 százalékkal magasabb, mint az előző év azonos időszaki - közölte a Budapest Airport Zrt. az MTI-vel. A nyári idegenforgalmi szezon lassú, de határozott fellendülése Budapesten is feledteti a tavaszi izlandi vulkánkitörés okozta kiesést: a júliusi utasforgalmi statisztikák már mérsékelt, de határozott emelkedésről beszélnek - hangsúlyozza a közleményben a BA. Az év első hét hónapjában a növekedés 0,5 százalékos a tavalyi év első hét hónapjával összehasonlítva, ami azt jelenti, hogy valamelyest sikerül ellensúlyozni az egész Európát légiközlekedési káoszba taszító április vulkánkitörés következményeit.
2010.08.24. 20:00
 
 
Megszületett a brit miniszterelnök negyedik gyermeke
Negyedszer is apa lett David Cameron brit miniszterelnök. Felesége, Samantha kedden Cornwallban adott életet egy kislánynak, aki ezért valószínűleg valamilyen jellegzetes helyi keresztnevet is kap majd. A miniszterelnöki rezidencia közlése szerint a gyermeket csak szeptemberre várták, de mind a 2700 grammos baba, mind az anyuka "nagyon jól van". "Egy kicsit meglepődtünk" - mondta a kormányfő, de mint hozzátette: azért fel voltak rá készülve, hogy előbb is érkezhet a család új tagja. Az újszülött a 43 éves politikus és 39 éves felesége negyedik gyermeke.
2010.08.24. 19:30
 
 
Etikai kódex: a Fidesz, a KDNP és a Jobbik elveti, az LMP módosítaná
A parlamenti pártok közül a Fidesz, a KDNP és a Jobbik elveti, az LMP pedig több ponton módosítaná az MSZP által kezdeményezett választási etikai kódexet. Szanyi Tibor, a szocialisták kampányfőnöke kedden jelentette be, hogy tizenhárom pontos etikai kódexet javasol a pártoknak az MSZP az önkormányzati választásra. A politikus tájékoztatóján kiosztott háttéranyag szerint a kódex garantálná az október 3-i választás tisztaságát, szabályosságát, biztosítaná a részt vevő pártok, szervezetek, jelöltek etikus magatartását, egyben kizárná a tisztességtelen, ok nélkül személyeskedő és becsületsértő módszerek alkalmazását.
2010.08.24. 19:00
 
 
Gyengült a forint a bankközi devizapiacon
A nemzetközi piaci környezet romlása gyengítette a hazai kilátásokkal külön is megterhelt forintot: az eurót kedden délután fél ötkor 284,30 forinton jegyezték a bankközi kereskedelemben a hétfő délután háromnegyed négykor tartott 282,04 forintos jegyzést követően. Keddre virradóra a jegyzés 282 forint környékén állt a nemzetközi kereskedelemben, majd nap közben 286 közelébe emelkedett. A nemzetközi piacokon kockázatkerülő magatartás volt jellemző az amerikai gazdasági fellendülés ütemével szemben a hét eleje óta táplált aggodalmak fokozódása miatt.
2010.08.24. 18:00
 
 
Kormányválság fenyeget Izraelben a béketárgyalások miatt
Még el sem kezdődtek a követlen izraeli-palesztin béketárgyalások, az izraeli kormánykoalícióban máris megindult a harc a követendő irányvonalról. A szélsőségesen jobboldali külügyminiszter, Avigdor Liberman pártja kiválásával fenyegetőzött a Jediót Ahronót keddi száma szerint. Liberman ugyanis attól tart, hogy Benjámin Netanjahu kormányfő a Ciszjordániában tíz hónapra befagyasztott, szeptember 26-án lejáró telepépítési tilalom meghosszabbítása mellett dönt. A palesztinok a majdani közvetlen tárgyalások azonnali leállításával fenyegetőztek arra az esetre, ha Izrael nem hosszabbítja meg a moratóriumot.
2010.08.24. 17:45
 
 
George Michael elismerte, hogy kábítószer hatása alatt vezetett
Bevallotta George Michael a bíróság előtt, hogy marihuána hatása alatt vezette autóját London egyik elegáns negyedében júliusban, amikor belerohant egy üzlethelyiségbe. A bíró fél évre bevonta a brit világsztár jogosítványát, és figyelmezette, hogy akár letöltendő börtönbüntetést is kaphat, amikor szeptember 14-én kihirdeti ügyében az ítéletet. "Ön rendkívül rosszul vezetett, és baleset történt. Három éve már elítélték egyszer" - emlékeztetett rá a bíró. Az énekest 2007-ben két évre eltiltották a vezetéstől és százórányi közmunkát szabtak ki rá, mivel ital, illetve drog befolyása alatt ült a volán mögé. A 15 perces tárgyalás során az énekes csupán azért szólalt meg, hogy azonosítsa magát, és elismerje felelősségét.
2010.08.24. 17:00
 
 
A Debrecen több mint két és fél milliárdot keresett tavaly a BL-ben
A Debrecen tavaly közel 9 millió eurót zsebelt be csak az Európai Labdarúgó Szövetségtől (UEFA) azzal, hogy a Bajnokok Ligája főtábláján szerepelt. Az UEFA közlése szerint a magyar bajnok 8.966.000 eurót (2,559 milliárd forint) kapott, s ezzel a 32 csapatból utolsó előtti lett a kereseti listán, a szintén pont nélkül zárt izraeli Maccabi Haifát több mint 400.000 euróval megelőzve. A hajdúsági együttes - mint minden más BL-főtáblás gárda - 7,1 millió eurót kapott kizárólag azért, hogy a csoportkörbe jutott, s további 1.866.000 eurós juttatásban részesült a televíziós jogdíjakból. A legtöbb pénzt a végső győztes olasz Internazionale kereste: a milánói kék-feketéknek 48.759.000 eurót (13,9 milliárd forint) utalt át az UEFA.
2010.08.24. 16:30
 
 
Nemzetközi esemény lesz a magyar hackertalálkozó
Nemzetközi eseménnyé válik a Hacktivity 2010 hackerkonferencia, amelyet a magyar számítástechnikai biztonsági szakemberek a legrégebbi független IT-rendezvényként tartanak számon. A szeptember 18-án kezdődő kétnapos eseményre, amely Kelet-Közép-Európa legnagyobb hackertalálkozójának számít, az eddigi regisztrációk alapján több mint ezer magyar és külföldi szakember jelezte részvételét - mondta Bártfai Attila, a rendezvény programszervezője. A Hack The Vendor nevű játékban a résztvevőknek lehetőségük lesz egy vagy több információbiztonsági termék tesztelésére, azaz legális keretek között a szoftverek helyszíni feltörésére, amiért - ha sikerül - pénzjutalmat is kapnak.
2010.08.24. 16:30
 
 
Júliusban is csökkent a mobil-előfizetések száma
Júliusban 48 ezerrel 11,817 millióra csökkent a három magyarországi mobiltelefon-szolgáltató teljes ügyfélszáma, ugyanakkor az előfizetéssel rendelkezők és az utolsó három hónapban hívást indítók vagy fogadók száma az előző hónaphoz képest 4 ezerrel 10,808 millióra nőtt - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH). A gyorsjelentés szerint 2010 júliusában a hívásfogadásra alkalmas kártyák száma alapján 100 főre 118,1 SIM-kártya jutott. Júniusban ez az érték 118,6, egy évvel korábban 118,65, 2009 végén pedig 117,70 volt.
2010.08.24. 16:30
 
 
A Wizz Air 12 hónap alatt 17%-kal növelte utasforgalmát
A Wizz Air magyarországi utasainak száma 17%-kal 1,1 millióra nőtt az augusztus elsejét megelőző 12 hónapban - közölte Abrán György, a légitársaság kereskedelmi vezérigazgató-helyettese. A magyarországi diszkontpiacon augusztusban már 55 százalékos részesedése volt a Wizz Air-nek, míg a második legnagyobb fapados légitársaság, az easyJet 17,3 százalékkal rendelkezett. A Wizz Air a közép-kelet-európai régió legnagyobb légitársasága. Az elmúlt egy évben az utasforgalom elérte a 8,2 milliót, 2010-re pedig 9,8 millió utassal számol a Wizz Air. Ahol jelen van, Magyarországon, Lengyelországban, Bulgáriában, Romániában, Csehországban és Ukrajnában, ott domináns szereplője a piacnak.
2010.08.24. 16:15
 
 
Románia támogatja a magyarországi földmoratórium meghosszabbítását
Románia támogatja a jövő évben lejáró magyarországi földmoratórium meghosszabbítását - mondta Fazekas Sándor magyar vidékfejlesztési miniszter Bukarestben azt követően, hogy román kollégájával tárgyalt a román fővárosban. A magyar tárcavezető a Mihail Dumitru román mezőgazdasági és vidékfejlesztési miniszterrel közösen tartott sajtótájékoztatóján kijelentette: nagyra értékeli, hogy Románia támogatja a magyarországi földmoratórium három évvel való meghosszabbítását. Ez azért fontos - mondta a magyar miniszter -, mert az EU-ban a különböző álláspontok súlyát az is jelzi, hogy kik állnak mellette. A döntéshozók pedig mérlegelik majd, hogy ki áll Magyarország mellett ebben a kérdésben - tette hozzá.
2010.08.24. 15:45
 
 
Hajdúnánási gyilkosság: készült tettére a két elkövető
A hajdúnánási gyilkosság két fiatalkorú elkövetője készült a tettére, előre kitervelten, brutálisan végeztek 16 éves társukkal. A 14 és a 16 éves fiú augusztus 18-án játszani hívta a Keleti-főcsatorna egyik stégjére az áldozatot, majd egy otthonról hozott késsel előbb elvágták a nyakát, majd hátba szúrták - közölte Tóth Ferenc, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályvezetője kedden Debrecenben. Az egyik elkövető vallomása szerint áldozatuk korábban halálosan megfenyegette őket, s ebbéli félelmükben gondolták úgy, hogy megölik. Tóth Ferenc hozzátette: a két fiú önként vallotta be a gyilkosságot, a nyomozásban végig együttműködőnek bizonyultak.
2010.08.24. 15:45
 
 
Usain Bolt minden idők legjobban fizetett atlétája lett
Minden idők legjobban fizetett atlétája lett a jamaicai Usain Bolt a Puma sportszergyártó céggel kötött új szponzori szerződése által. Ezt Jochen Zeitz, a német vállalat ügyvezetője jelentette be, aki azonban a 3 évre, 2013 végéig szóló megállapodás anyagi hátterét nem hozta nyilvánosságra. "Ő egy igazi világsztár, s most már ennek megfelelően is keres" - mondta az üzletember. Az eddigi legjobban kereső atléta a rúdugró Jelena Iszinbajeva volt, az orosz olimpiai bajnok öt évre 7,5 millió dollárt kap a kínai Li Ning sportszergyártó cégtől. A Puma vezetője azt is elárulta, hogy a cég olimpiai kampányának is Bolt lesz a központi figurája, s számítanak a segítségére a futócipők és egyéb ruházatok fejlesztésében.
2010.08.24. 15:30
 
 
Csődvédelmet kért a Vértesi Erőmű
A munkavállalók javadalmazása, a térség távhő ellátása és az államilag garantált hitelek visszafizetése miatt a társaság közgyűlése csődvédelmet kért a Vértesi Erőmű Zrt. ellen. A társaság tájékoztatása szerint a helyzet kialakulásának legfőbb oka a System Consulting Zrt.-vel 2008-ban létrejött villamosenergia szállítási szerződésekből származó kár. Az erőmű 2010 augusztus 30-ig, több mint 6 millió euró kifizetését lenne köteles teljesíteni azoknak az áramkereskedőknek, akiknél a System Consulting Zrt. megrendelésére kapacitásokat kötött le. Amikor a System visszalépett, a kereskedők a Vért ellen indítottak kártérítési pert.
2010.08.24. 15:15
 
 
Kiteszörffel szeretne átkelni a Csatornán a brit milliárdos
Kiteszörffel akart átkelni a La Manche csatornán kedden Richard Branson, a kalandkeresőként ismert milliárdos angol üzletember, de a rossz időjárás miatt kénytelen volt elhalasztani kísérletét. Branson hatvanadik születésnapját szeretné megünnepelni a különös kalanddal, amelyben gyerekei - Holly és Sam -, valamint unokaöccsei is részt vesznek. A Virgin cégbirodalom mögött álló vállalkozó szóvivője elmondta, hogy a rossz idő ugyan közbeszólt, ám Brandson szerdán újra megpróbálkozik a vakmerő küldetéssel. "A kiteszörf az egyik kedvenc sportom, szeretem a vele járó hihetetlen adrenalinlöketet" - írta korábban internetes oldalán az üzletember.
2010.08.24. 14:15
 
 
Három nap múlva pótfelvételi ponthatárok
Három nap múlva hozzák nyilvánosságra az idei felsőoktatási pótfelvételi ponthatárokat, amelyekről péntek este a www.felvi.hu oldalon lehet tájékozódni - közölte az Educatio kft. kedden az MTI-vel. Az idén több mint 13 ezren adtak be jelentkezést a 2010. évi felsőoktatási pótfelvételi eljárás keretében. Csak azok nyújthattak be kérelmet egy kiválasztott felsőoktatási intézmény egy képzésére, akik vagy nem jelentkeztek a 2010. évi általános felsőoktatási felvételi eljárás során, vagy jelentkeztek ugyan, de nem nyertek felvételt. A felvettek a felvételi határozatot, a beiratkozással kapcsolatos tudnivalókat a felsőoktatási intézménytől szeptember első napjaiban kapják meg.
2010.08.24. 14:15
 
 
Két pohár víz is segíthet a fogyásban
Virginiai szakemberek kutatása szerint, ha a fogyókúrázok a napi három főétkezés előtt mindig megisznak két pohár vizet, akkor átlagosan 2,3 kilogramm súlyfeleslegtől szabadulhatnak meg könnyedén - számolt be a BBC internetes oldala. A kutatók 12 héten át tartó kísérlete bebizonyította, hogy akik rendszeresen ittak vizet a napi étkezések előtt, nagyjából 7 kilogrammot fogytak, azok pedig, akik csak a kalóriaszegény étrendet követték mindössze 5 kilogramm feleslegtől váltak meg. A kutatók ugyanakkor arra is figyelmeztetnek, hogy míg a vízivás valóban a teltség érzetét kelti a gyomorban és nulla kalóriabevitelt jelent, addig túlzott fogyasztása komoly egészségügyi problémákhoz vezethet.
2010.08.24. 14:00
 
 
Motorosok fosztottak ki egy ékszerüzletet Szombathely belvárosában
Egy külföldi rendszámú motorkerékpár két utasa fosztotta ki hétfő este Szombathelyen az egyik Fő téri ékszerboltot, majd repülőrajtot véve távozott. A Nyugat.hu internetes újság értesülései szerint a két sötét ruhát, fekete bukósisakot viselő motoros egyike fejszével törte be az üzlet kirakatát, majd igyekeztek minél több értéket zsákmányolni. A rablók nem zavartatták magukat a téren sétálóktól, és a teraszakon nézelődőktől, ám a riasztó működésbe lépésével egyidejűleg lezuhanó biztonsági ráccsal nem számoltak, egyiküket csak a bukósisak mentette meg a sérüléstől. A rendőrség közölte, hogy a térfigyelő kamerák rögzítették a bűncselekményt, a felvételek értékelése folyamatban van.
2010.08.24. 13:45
 
 
Lassult az ipari megrendelések növekedése az euróövezetben
Lassult az új ipari megrendelések növekedési üteme az euróövezetben júniusban, de nagyobb lett az elemzők által vártnál: havi szinten 2,5%-kal nőttek a májusi 4,1%-os bővülés után - tette közzé kedden az Európai Unió statisztikai hivatala. Éves összevetésben 22,6 százalékkal több új megrendelést kaptak a gyárak, májusban 22,7 százalékos volt a növekedés az egy évvel korábbihoz képest. A növekedés szinte teljesen egészében annak tudható be, hogy felszökött a kereslet a beruházási javak - gépek, berendezések, gyártó eszközök - iránt. A fogyasztási cikkek kereslete azonban továbbra is csökkenést mutat, jelezvén, hogy az emberek vásárlási kedve még mindig lanyha.
2010.08.24. 13:00
 
 
Átszállították az életveszélyesen sérült magyar katonát egy német kórházba
Egy német katonai kórházba szállították át kedden a hétfő hajnali afganisztáni támadásban súlyosan megsérült magyar katonát; állapota kritikus, továbbra is kómában van - közölte a honvédelmi tárca. A másik két sérült katonát is az afganisztáni Mazari Sarifban lévő német katonai kórházban kezelik. Nyolc napon túl gyógyuló sérüléseik a szakszerű ellátásnak köszönhetően továbbra sem veszélyeztetik teljes felépülésüket. A sérültek kórházba szállítását homokvihar akadályozta, ezért először Puli-Humriban látták el őket. A támadásban, amelyet hétfőn hajnali fél négykor indítottak, Pappné Ábrahám Judit 32 éves katona meghalt, egy társa életveszélyesen, két további társa pedig súlyosan megsérült.
2010.08.24. 13:00
 
 
Lemondott a Malév igazgatóságának elnöke
Urbán László, a Malév igazgatóságának elnöke augusztus 26-i hatállyal lemondott tisztségéről elfoglaltságaira hivatkozva - közölte a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. Urbán László azzal indokolta a lemondását, hogy a kinevezése óta eltelt egy hónapban kiderült számára: a pozícióval járó elfoglaltság jóval több, mint amit eredetileg feltételezett, és ezért az nem egyeztethető össze az EBRD-ben betöltött igazgatósági tagságával. A Malév választott testületeinek tagságát, az igazgatóságot és a felügyelő bizottságot szinte teljes egészében kicserélték a 2010. július 23-án tartott rendkívüli közgyűlésen. Akkor választották öt évre az igazgatóság elnökévé Urbán Lászlót.
2010.08.24. 12:45
 
 
A Liverpool már 26 milliót akar Mascheranóért
Brit lapértesülésekre cáfolva a Marca spanyol sportnapilap szerint a Liverpool 26 millió alatt nem hajlandó elengedni Javier Mascheranót. A lap úgy tudja, továbbra sincs megállapodás a középpályás átigazolása ügyében a Liverpool és a Barcelona között: az angolok keveslik az argentin válogatott csapatkapitányáért a katalán klub által ajánlott 20 millió eurót. Az argentin labdarúgó hétfő este nem volt hajlandó pályára lépni a Manchester City ellen 3-0-ra elveszett mérkőzésen, ám a Liverpool szakvezetője ennak ellenére bízik benne, hogy Mascherano marad csapatnál. A középpályás viszont a jelek szerint konokul kitart elhatározása mellett, hogy a Barcelonánál folytatja karrierjét.
2010.08.24. 12:15
 
 
Állami kézelésbe adná az adóslistákat az adatvédelmi biztos
A hitelinformációs nyilvántartások, az adóslisták állami kezelésbe vételét kezdeményezte a jogalkotónál Jóri András adatvédelmi biztos. Az ombudsman sajtóközleménye szerint az utóbbi hónapokban megkezdődött a negatív lista mellett üzleti alapon működő, a jó adósokról is adatokat tároló nyilvántartások kiépítése. A pénzügyi vállalkozások ezeket a rendszereket látszólag a hiteladósok önkéntes hozzájárulása alapján építik fel. A biztos szerint azonban az önkéntes hozzájárulást kérdésessé teszi a felek közötti gazdasági erőegyensúly hiánya: így valójában az állampolgárok alkotmányos jogainak korlátozása lesz az eredmény, állami kontroll nélkül.
2010.08.24. 11:45
 
 
Ötvenezernél kevesebb amerikai katona van Irakban
Az amerikai hadsereg keddi bejelentése szerint ötvenezer alá csökkent az Irakban állomásozó amerikai katonák száma. Az ötvenezres határértéket augusztus 31-ére kellett volna elérni, jövő év decemberéig pedig valamennyien elhagyják Irakot. A Huszein-rezsim megbuktatása érdekében 2003-ban végrehajtott invázió után 176 ezer volt az egyszerre Irakban tartózkodó legtöbb amerikai katona. Az amerikaiak közül hét év alatt 4.400 halt meg, az összecsapások, terrortámadások iraki polgári áldozatainak száma pedig felülmúlta a 106 ezret. Az amerikai katonák egy kétoldalú biztonsági megállapodás értelmében 2009 januárja óta már nem hajthattak végre önállóan katonai műveletet.
2010.08.24. 11:45
 
 
Pljuscsenko nem korcsolyázhat Szocsiban
Nem állhat rajthoz a hazai jégen, Szocsiban rendezendő 2014-es téli olimpián Jevgenyij Pljuscsenko, az oroszok olimpiai bajnok műkorcsolyázója. A részvételi tilalmat a nemzetközi szövetség (ISU) rótta ki rá azt követően, hogy Pljuscsenko az orosz szövetség engedélye nélkül indult pénzdíjas viadalokon. A 2006-ban ötkarikás aranyérmes, amellett kétszeres olimpiai ezüstérmes és háromszoros világbajnok műkorcsolyázónak három hét állt a rendelkezésére, hogy fellebbezzen a határozat ellen. Ezt nem tette meg, így az ISU hétfőn hivatalossá emelte az eltiltásáról szóló döntést. Ami azt is jelenti, hogy az ISU-hoz tartozó versenyeken, így Szocsiban, a következő téli olimpián sem indulhat.
2010.08.24. 11:15
 
 
Szerbia nem vonja vissza ENSZ-határozati javaslatát Koszovóról
Nem vonja vissza Szerbia a Koszovó ügyében az ENSZ Közgyűlése elé beterjesztendő határozati javaslatot - közölte a szerb külügyminiszter helyettese. Szerbia július végén határozati javaslatban indítványozta, hogy Belgrád és Pristina tárgyaljanak az egykori dél-szerbiai tartománnyal kapcsolatos "minden nyitott kérdésről", vagyis Koszovó végleges jogállásáról is. A szerb sajtó szerint az EU öt tagállama - Nagy-Britannia, Franciaország, Németország, Hollandia és Belgium - igyekszik meggyőzni a szerb vezetést, hogy módosítsák az ENSZ-határozati javaslat szövegét, különben lelassulhat Szerbia közeledése az Európai Unióhoz. Az ENSZ Közgyűlése várhatóan szeptember 9-én foglalkozik Koszovó ügyével.
2010.08.24. 11:15
 
 
KSH: Magyarország népessége 10 millió 4 ezer fő
Az év első felében a természetes fogyás csaknem hasonló mértékű volt, mint az elmúlt év hasonló időszakában; a nemzetközi vándorlást figyelembe véve a magyarországi népesség lélekszáma június végén 10 millió 4 ezer volt - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). Az előzetes adatok szerint összesen 45.128 gyermek született, ami 4,3 százalékkal kevesebb, mint egy évvel korábban. Emellett viszont a halálozások száma 64.683 volt, ami szintén 3,2 százalékos csökkenést jelent. A házasságkötések száma továbbra is csökkenő tendenciát mutat. 2010 első félévében 14.423 házasságot kötöttek, amely csaknem 13 százalékkal kevesebb, mint 2009 azonos időszakában.
2010.08.24. 11:00
 
 
Lesz új FTC-stadion az Üllői úton, befektetőt keresnek
Lesz új stadion az Üllői úton, de hogy egy éven belül megépül-e, az elsősorban az engedélyeztetési eljárás hosszától függ - jelentette ki Alexander Gersl, a Ferencváros tulajdonosi képviselője. A klub tulajdonosai szeretnék egy éven belül felépíteni az új Üllői úti arénát, amelyhez elmondása szerint az önrész már a tulajdonosok rendelkezésére áll, s most éppen a banki finanszírozásról tárgyalnak több pénzintézettel - közölte a megbízott vezérigazgató a Magyar Televízió Ma Reggel című műsorában. Alexander Gersl hangsúlyozta: magyar befektetőt keresnek a Ferencvároshoz, de hogy kivel, kikkel tárgyalnak, azt titoktartási kötelezettségre hivatkozva nem árulta el.
2010.08.24. 10:45
 
 
Elindult az újabb Titanic-expedíció
A korábban kitűzött dátumhoz képest több napos késlekedéssel, de elindult a hullámsírban fekvő Titanic részletesebb feltérképezését szolgáló expedíció. A Kanada partjaitól 900 kilométerre fekvő hajót és környékét kamerákkal és lokátorokkal derítik fel, az expedíció helyi idő szerint hétfő este kezdte meg munkáját, amikor a Jean Charcot nevű hajó elhagyta Saint-Jean kikötőjét - jelentették be a szervezők a küldetés honlapján. A tudományos expedíció célja, hogy 20 napon át egy mélytengeri robot és kamerák segítségével készítsen felvételeket az 1912-ben elsüllyedt utasszállító hajóról, amelyek alapján később virtuális barangolásra invitálhatja az érdeklődőket.
2010.08.24. 10:30
 
 
Egészségesek a mélyben rekedt chilei bányászok, de fogságuk sokáig tarthat
Teljesen egészségesek a hetek óta a mélyben rekedt chilei bányászok, de karácsonyig is eltarthat, amíg kiszabadítják őket a beomlott tárnából - közölték helyi idő szerint hétfőn a hatóságok. Az augusztus 5-e óta 700 méteres mélységben rekedt bányászokkal sikerült hétfőn rádiótelefonos kapcsolatot létesíteni, és egy szűk furaton keresztül gyógyszert, az életben maradásukhoz szükséges glükózt és a kiszáradásukat megakadályozó gélt juttattak le hozzájuk. Kiszabadításuk azonban négy hónapig is eltarthat. Ehhez egy 66 centiméter átmérőjű alagutat kell fúrni, de a legnagyobb kockázatot az jelenti, hogy a föld állaga nem stabil.
2010.08.24. 10:30
 
KSH: negyedével csökkent a halálos közlekedési balesetek száma
Negyedével csökkent a halálos közlekedési balesetek száma az első félévben az előző év azonos időszakához képest, hat hónap alatt 319-en haltak meg az utakon. A félév során összesen több mint 7 ezer személyi sérüléses közúti közlekedési baleset történt. A balesetek több mint 9 ezer elszenvedőjéből a súlyos sérültek száma megközelítette a 2500-at, a könnyű sérülteké meghaladta a 6600-at. A balesetekben elhuny 319 ember több mint fele vétlen áldozat volt. A személyi sérüléssel járó közlekedési balesetek száma az idén 14 százalékkal csökkent, ezen belül a halállal végződő 24 százalékkal, a súlyos sérüléssel járó 16 százalékkal, az ittasan okozott balesetek száma pedig 23 százalékkal lett kevesebb. A balesetek száma 2000 és 2006 között emelkedett, azóta csökken.
2010.08.24. 10:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665[1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista