2020. július 7., kedd - Appolónia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
Hatástalan volt a bankáradó Nagy-Britanniában
Nem sikerült változást elérni a prémiumokkal kapcsolatos bankszektorbeli magatartásban a magas bankári jutalmakra kirótt különadóval sem, mivel a "fantáziadús pénzemberek" megtalálták a módját az illeték kikerülésének - ismerte be Alistair Darling volt brit pénzügyminiszter. Az előző, munkáspárti brit kormány tavaly hozott intézkedése alapján azoknak a bankoknak, amelyek továbbra is ragaszkodnak a nagy összegű bankári prémiumok kifizetéséhez, 50 százalékos egyszeri illetéket kell befizetniük minden, 25 ezer fontot (8,7 millió forintot) meghaladó egyéni alkalmazotti prémium után.
2010.09.02. 11:30
 
 
Az LMP több mint 23 ezer ajánlószelvényt gyűjtött Budapesten
Szerda estig az LMP több mint 23 ezer, a főpolgármester-jelöltre leadott ajánlószelvényt gyűjtött össze Budapesten. Karácsony Gergely, a párt kampányfőnöke elmondta, hogy szerdán körülbelül 4.500 szelvényt adtak le nekik, de még körülbelül további ötezerre lenne szükségük. Mint mondta, az utóbbi napokban egyre több ajánlószelvényt kapnak, és ha ezt a folyamatosan gyorsuló ütemet tartani tudják és még pénteken is tudnak gyűjteni, akkor meglehet a főpolgármester-jelöltjük indulásához szükséges számú szelvény. Hétfőn kevesebb, kedden viszont már több mint háromezer ajánlószelvényt kaptak a választóktól, míg szerdán körülbelül 4.500 érkezett be hozzájuk.
2010.09.02. 10:45
 
 
Figyelő: 5,7 milliárd forinttal segítette ki a kormány a Malévot
A kormány a napokban 5,7 milliárd forint "villám-átutalásával" sietett a Malév segítségére, amikor az amerikai lízingpartner le akart foglalni néhány gépet a társaság 3 milliárdos adóssága fejében - olvasható a Figyelő legfrissebb számában. A cikk szerint legalább 500, de akár közel 600 milliárd forintba is kerülhet, ha az államnak vissza kell vásárolnia német főtulajdonosától a Ferihegyi repülőteret üzemeltető céget. Márpedig erre kényszerülhet, ha a Malév esetleg bedől, és emiatt Ferihegy üzletileg megroppan - fűzik hozzá.
2010.09.02. 10:30
 
 
Pakisztánban növekedett a síiták elleni merénylet áldozatainak száma
Jelentősen növekedett a síiták ellen a pakisztáni Lahorban szerdán elkövetett merénylet halálos áldozatainak száma, a legfrissebb adatok szerint a támadásnak mintegy 35 halottja és 281 sebesültje van. Fahim Dzsehánzeb, a lahori katasztrófavédelem szóvivője úgy véli, hogy tovább emelkedhet a halottak száma, mert sok sebesült válságos állapotban van. A síita vallási kisebbség tagjai vallásuk legfőbb szentjére, Alira emlékeztek, s hagyományos gyászmenetükben, amelyben 35 ezren vettek részt, három robbanás történt. Először egy időzített robbanószerkezet lépett működésbe, majd pár perces eltéréssel két öngyilkos merénylő robbantotta fel magát.
2010.09.02. 09:15
 
 
Tovább erősödött a forint csütörtökön kora reggel
Csütörtökön kora reggel tovább erősödött a forint a nemzetközi devizakereskedelemben: röviddel hét óra előtt egy euró 283,95 forintot ért, szerdán este 284,14 forint volt az árfolyam. A svájci frank árfolyama stabilizálódott csütörtök reggelre: 218,33 forint volt, szerdán este 218,39. A japán jenhez képest kissé gyengült a forint : 100 japán jen 263,81 forintot ért, szerdán este 262,89 forintot. Kereskedők a szerdán megindult erősödést nemzetközi fejleményekkel magyarázták, egyebek mellett azzal, hogy jó makroadatok érkeztek az Egyesült Államok feldolgozóiparáról. Ettől jobb kedvre derültek a befektetők, kérdés azonban, hogy meddig tart kockázatvállalási hajlandóságuk javulása. Ha romlik a hangulat, akkor az euróárfolyam akár 290 forintig is felmehet.
2010.09.02. 08:00
 
 
Néhány órára félbeszakadt a mentés a chilei bányában
Félbeszakadt a mentés a chilei Atacama-sivatagban lévő San José-i réz- és aranybányában, ahol bányaomlás következtében augusztus 5-én 33 bányász rekedt 700 méteres mélységben. Néhány órás szünet után azonban helyi idő szerint szerda este a munkálatokat felújították. A rendkívül hosszadalmasnak, mintegy 3-4 hónaposnak jósolt mentés - amelyet ausztrál, illetve német műszaki segítséggel a Codelco chilei állami vállalat végez - hétfőn kezdődött, szerdán azonban néhány órára félbeszakadt. A munkálatokat irányító mérnök elmondta, hogy az alagútfúrást 20 méter mélységben azért hagyták abba, mert az eddig átfúrt kőzetben bizonyos geológiai rendellenességeket észleltek.
2010.09.02. 07:45
 
 
A palesztin elnök szerint egy éven belül békét köthetnek Izraellel
Mindenfajta teleplétesítési tevékenység befagyasztására szólította fel Izraelt a palesztin elnök. Mahmúd Abbász azon a vacsorán mondott beszédet, amelyet Barack Obama adott a Fehér Házban a Washingtonban közvetlen tárgyalásokat kezdő palesztin elnök és Benjámin Netanjahu izraeli kormányfő, továbbá a másik két közvetett résztvevő, Hoszni Mubarak egyiptomi elnök és II. Abdalláh jordániai király tiszteletére. A Palesztin Hatóság elnöke annak a nézetének adott hangot, hogy egy éven belül lehetséges a békemegállapodás Izraellel. A vacsorán ugyancsak beszédet mondó Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök hangsúlyozta, hogy tartós békére törekszik Izrael és a palesztinok között.
2010.09.02. 07:45
 
 
Lelőtték a túszszedőt a Discovery Channel épületében
Lelőtték szerda délután azt a fegyveres túszejtőt, aki három foglyot ejtett a Discovery Channel központjában, Washington egyik elővárosában, Silver Springben. A túszok sértetlenül menekültek meg, a túszejtő életét vesztette. Az épületből a rendőrség tájékoztatása szerint robbanás hallatszott. A fegyveressel több órán át telefonon tárgyaltak a megadásról. A rohamrendőrök akkor léptek akcióba, amikor az épület zártláncú biztonsági videohálózatának képén azt látták, hogy a férfi ráfogja pisztolyát az egyik túszra. A férfit 2008-ban ugyanezen a helyen már őrizetbe vették. Akkor több ezer dollárnyi készpénzt szórt szét az épület előtt.
2010.09.02. 07:15
 
 
Nyelvparádé
A 11. Nyelvparádén - a nyelvtanulási lehetőségek legnagyobb országos és nemzetközi rendezvényén - a nyelviskolák, nyelvi szolgáltatók, nyelvvizsgaközpontok, nyelvi utaztatók és nyelvkönyvkiadók kínálják majd termékeiket, szolgáltatásaikat.
2010.09.02. 00:46
 
 
NB I: könnyed ferencvárosi győzelem a Győr ellen
A Ferencváros hazai környezetben magabiztos játékkal 3-0-ra győzött a Győr ellen a Soproni Liga 5. fordulójának szerda esti zárómérkőzésén. Eredmény: Ferencváros-Győri ETO FC 3-0 (2-0). Albert Stadion, 10 ezer néző. Gólszerzők: Heinz (1., 16.), Schembri (47.). A hazai közönségnek nem kellett sokat várnia az első gólra, ugyanis Heinz 30 másodperc után bevette a győriek kapuját. Az FTC ezután sem állt le, és a korábbi cseh válogatott támadó második találatával megduplázta előnyét. A fordulást követően ismét gyors góllal nyitott a hazai alakulat: Schembri rúgott gólt. A folytatásban hiába próbálkozott többet Pintér Attila legénysége, a zöld-fehérek könnyedén tartották otthon a három pontot.
2010.09.01. 22:15
 
 
A tőzsde forgalma tovább csökkent augusztusban
A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) forgalma a júliusi visszaesés után augusztusban tovább csökkent, a nyár utolsó hónapjában mindössze 718 milliárd forint értékben születtek üzletek a részvénypiacon, ez 12 százalékkal alacsonyabb az előző hónap 815 milliárd forintos forgalmánál. A BUX kis mértékben tovább emelkedett. A BÉT szerdán közzétett havi statisztikája szerint - amely a brókercégek jelentésein alapul, és ezért az összesítés kétszeres árfolyamértéket mutat - az év első nyolc hónapjában 8.119 milliárd forint részvényforgalmat regisztráltak. Ez csaknem 20 százalékkal meghaladja a tavaly január-augusztusi forgalmat, ami 6.786 milliárd forint volt.
2010.09.01. 21:30
 
 
Hétfőtől már bírságolnak a dohányzásért az aluljárókban
Hétfőtől már bírságot is kiszabnak a közterület-felügyelők a fővárosi aluljárókban dohányzókra, miután a lejárt az egy hónapos türelmi idő - közölte a Fővárosi Közterület-felügyelet Hivatala. A közlemény emlékeztet rá: a fővárosi közgyűlés döntött arról, hogy a Fővárosi Önkormányzat tulajdonában lévő aluljárókban megtiltja a dohányzást. Az erről szóló rendelet augusztus 5-én lépett életbe, a Fővárosi Közterület-felügyelet vezetősége viszont úgy határozott, hogy türelmi időt ad, és egy hónapig csak figyelmeztetik a tilosban dohányzókat.
2010.09.01. 21:15
 
 
Zárt ajtók mögött kezdődött meg a Kína-EU stratégiai párbeszéd
Kiegyensúlyozott, objektív hozzáállást és széleskörű megértést kért Kína, a világ legnagyobb fejlődő állama az Európai Uniótól a két fél közötti megemelt szintű stratégiai párbeszéd alkalmával; a tanácskozás színhelye az ázsiai ország egyik legfejletlenebb tartományának, Kujcspounak a székhelye, Kujjang volt. "Kína gyors ütemű fejlődése ellenére sem lehet arrogáns, nem mutatja magát gazdagabbnak, mint amilyen valójában és nincsenek kifürkészhetetlen stratégiai szándékai" - hangoztatta Taj Ping-kuo államtanácsos vendégének, Catherine Ashtonnak, az EU külügyi és biztonságpolitikai főképviselőjének. Erről Fu Jing külügyminiszter-helyettes adott tájékoztatást.
2010.09.01. 20:15
 
 
Blair: katonai akcióra is fel kell készülni Irán ellen
Katonai akcióra is fel kell készülni, ha Irán folytatja atomfegyver-fejlesztési programját - mondta Tony Blair. A volt brit kormányfő, akivel a BBC televízió készített interjút memoárkötete aznapi megjelenésének alkalmából, kijelentette: "teljesen elfogadhatatlannak" tartaná, ha Irán atomütőerőre tenne szert. Hozzátette: a külvilágnak fel kell készülnie arra, hogy ebben a kérdésben "konfrontálódjék" Iránnal. A késő este műsorra tűzött, de egyes részleteiben a BBC által már előbb ismertetett interjúban - arra a riporteri kérdésre, hogy ez katonai konfrontációt is jelenthet-e - Blair úgy válaszolt: "igen, szükség esetén katonailag is" szembe kell szállni Iránnal.
2010.09.01. 20:15
 
 
Ausztriában tilos a szoláriumhasználat 18 éves kor alatt
Tilos szoláriumozniuk a 18 év alattiaknak szeptembertől Ausztriában. Az erről szóló rendeletet még áprilisban írták alá, s szeptember elsején lépett életbe. A barnító készülékek üzemeltetői eddig kapnak időt arra, hogy biztosítsák a tilalom érvényesülését, például beléptetőrendszer kiépítésével vagy az alkalmazottak létszámának növelésével. Ezután már csak annak engedheti a személyzet használni a szoláriumot, aki fényképes igazolvánnyal bizonyítja, hogy elmúlt 18 éves. Több mint kétezer euró büntetés vár arra az üzemeltetőre, aki nem tartja be a rendeletet. Az illetékes minisztérium a szoláriumhasználat egészségügyi kockázataira figyelmeztető tanulmányokkal és egy EU-s szabállyal indokolja a rendelkezést.
2010.09.01. 19:15
 
 
Vízilabda Eb: döntetlen a görögök ellen
A magyar férfi vízilabda-válogatott 6-6-os döntetlent játszott a görög csapattal a zágrábi Európa-bajnokság szerdai játéknapján. A görögök 3-0-ra nyerték az első negyedet, ez pedig alapvetően meghatározta az összecsapást. A magyaroknak kapaszkodniuk kellett, de a harmadik játékrész végére kiegyenlítettek, ám a zárószakasznak ismét görög előnnyel vágtak neki a csapatok. A negyedik negyedben Biros, majd Varga Dániel is eredményes volt, a görögök azonban kilenc másodperccel a vége előtt emberelőnyből döntetlenre mentették az összecsapást. Kemény Dénes tanítványai pénteken az oroszokkal találkoznak.
2010.09.01. 18:45
 
 
Obama fogadta az izraeli kormányfőt a Fehér Házban
Barack Obama amerikai elnök szerdán a Fehér Házban fogadta a közvetlen izraeli-palesztin béketárgyalásokra Washingtonba érkezett Benjámin Netanjahu izraeli kormányfőt. Obama Netanjahu után Mahmúd Abbásszal, a palesztin hatóság elnökével tárgyal majd hivatalában a rendezésről.
2010.09.01. 18:45
 
 
Megalakult a Terrorelhárítási Központ
A miniszterelnök szerint egy fejlett és erős országhoz ma már elengedhetetlen a jól szervezett, jól felszerelt és kiválóan kiképzett emberekből álló, önálló terrorelhárítási központ. Mától Magyarország e tekintetben is modern országnak számít - jelentette ki Orbán Viktor a Terrorelhárítási Központ (TEK) ünnepélyes alakuló állománygyűlésén a budapesti Maléter Pál laktanyában, ahol Pintér Sándor belügyminiszter átadta Hajdu János rendőr dandártábornoknak a TEK alapító okiratát. Orbán beszédében Magyarország jövője szempontjából fontosnak és nagy jelentőségűnek nevezte a szerdai eseményt, hiszen - mint mondta - Magyarországon első ízben alakult önálló terrorelhárítási központ.
2010.09.01. 18:30
 
 
Október 23-ig megkapják kártérítésüket a 2006 őszi jogsértések áldozatai
A kormány szerdai ülésén úgy határozott, hogy az állami vezetői mulasztások és a 2006 őszi törvénytelen rendőri fellépés kárvallottjai legkésőbb az október 23-i nemzeti ünnepig megkapják a nekik járó kártérítést. A kabinet ülésén arról is döntés született, hogy hat költségvetési szervet központi hivatallá alakítanak. Nagy Anna kormányszóvivő elmondta: a kormány szerdán Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter javaslatára határozatot fogadott el az állami vezetői mulasztások, valamint az állam nevében elkövetett jogsértések áldozatainak kártérítéséről. A határozat felkéri a belügyminisztert, hogy mérje fel a kárigényeket.
2010.09.01. 18:15
 
 
Elemzők szerint kellene az IMF-program a leminősítés elkerüléséhez
Az IMF-program fontos stabilizáló szerepet töltött be a magyar gazdaságban, és új megállapodás hiányában valószínűsíthető Magyarország adósbesorolásainak visszaminősítése - áll az egyik nagy nemzetközi befektetési tanácsadó csoport új, átfogó elemzésében. Más londoni elemzők azzal számolnak, hogy a magyar kormány végül ismét felveszi a kapcsolatot a Nemzetközi Valutaalappal és az EU-val. A New York-i és londoni székhellyel működő AllianceBernstein helyzetértékelése szerint a valutaalappal kötött megállapodás "kulcsfontosságú gazdaságpolitikai rögzítőelemként" szolgált az elmúlt két évben, stabilizálta a Magyarországgal kapcsolatos piaci hangulatot.
2010.09.01. 17:45
 
 
Az ügyészség kezdeményezte Tátrai Miklós előzetes letartóztatását
A Központi Nyomozó Főügyészség kezdeményezte a sukorói földcsere miatt őrizetbe vett Tátrai Miklós, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV) volt vezérigazgatója és Császy Zsolt, az MNV volt értékesítési igazgatója előzetes letartóztatását - közölte Keresztes Imre főügyész az MTI-vel. A közlemény szerint az előzetes letartóztatás kérdésében a nyomozási bíró csütörtökön fog dönteni. A főügyészség különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette és más bűncselekmények miatt 2009 áprilisa óta folytat nyomozást egyes sukorói, illetve albertirsai és pilisi ingatlanok 2008 júliusában történt cseréjével összefüggésben.
2010.09.01. 17:30
 
 
Magyarország kéri a földmoratórium meghosszabbítását az EU-tól
A kormány szerdai ülésén elfogadta azt a részletes indoklást, amelynek alapján Magyarország kéri az Európai Uniótól, hogy a 2011. április 30-án lejáró földmoratóriumot további három évvel hosszabbítsák meg - közölte Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter kormányülést követően. A vidékfejlesztési tárca irányítója Magyarország legfontosabb érveként említette a külföldiek földvásárlási tilalmának meghosszabbítására, hogy Magyarországon a földárak nem érik el a nyugat-európai szintet, azoknak fele-harmada a belföldi földár.
2010.09.01. 17:00
 
 
Az IMF 16,9 tonna aranyat adott el júliusban
A Nemzetközi Valutaalap (IMF) 16,9 tonna aranyat adott el júliusban - közölte a pénzügyi szervezet szerdán. Az ügylet annak a tavaly elhatározott tervnek a része, amely szerint összesen 403,3 tonnával csökkentik az IMF aranytartalékát, ami a teljesnek az egy nyolcada. A program 191,3 tonna értékesítését irányozza elő 2010-re. Ebből a júliusi tétellel együtt 88,3 tonnát adtak el. Tavaly az IMF vezérigazgatója, Dominique Strauss-Kahn azt mondta, hogy az aranyeladás a "bevételi modell reformját" jelenti. A reform célja, hogy szilárd pénzügyi alapra kerüljön a szervezet. Az aranytartalék csökkentése mellett az IMF lefaragja kiadásait, és csökkenti személyi állományát is. A következő három évben 100 millió dollárt takarítanak meg így a tervek szerint.
2010.09.01. 17:00
 
 
A kormány a 2017-es vizes vb pályázatát támogatná
A magyar kormány a 2015-ös úszó, vízilabda, műugró, műúszó és nyíltvízi világbajnokság helyett a 2017-es vb rendezési jogának megpályázását támogatná. Ruza József, a Magyar Úszószövetség (MÚSZ) főtitkára szerda délután az MTI-nek elmondta: Czene Attila, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium sportért felelős államtitkára a MÚSZ-nak küldött mai levelében jelezte, hogy a jelenlegi gazdasági és pénzügyi körülmények között a 2017-es vb-rendezés megpályázását tartja időszerűnek. Szerda délelőtt a szövetség még arról tájékoztatott, hogy a kormányfő jóváhagyásával még a szeptember 1-jei határidő előtt benyújtotta jelentkezését a 2015-ös vb megrendezésére.
2010.09.01. 16:45
 
 
A szerdán életbe lépett változásokat ismertette a kormányszóvivő
Szerdától senki sem kereshet havi kétmillió forintnál többet a közszférában, helyreáll az önkormányzatok működésének törvényességi felügyelete, rendszeres iskolába járáshoz kötik a családi pótlék folyósítását, valamint megkezdi működését a Terrorelhárítási Központ - ismertette Nagy Anna kormányszóvivő a szeptember elsején életbe lépett legfontosabb jogszabály-változásokat. Nagy Anna arra is kitért, hogy augusztus végéig élt a 1749-es Nemzeti Segélyvonal. A mintegy 146 ezer hívásból összegyűlt több mint 29 millió forintot egyenlő arányban osztják szét öt, az árvízkárosultakat segítő karitatív szervezet között.
2010.09.01. 16:45
 
 
Cáfolják, hogy Izrael átadja Jeruzsálem egyes részeit a palesztinoknak
Jeruzsálem Izrael feloszthatatlan fővárosa lesz - szögezte le Washingtonban egy illetékes Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök küldöttségéből, megcáfolva ezzel Ehud Barak védelmi miniszter korábbi kijelentését, miszerint Izrael kész átengedni a palesztinoknak Jeruzsálem egyes részeit. "A miniszterelnök véleménye, hogy Jeruzsálem kérdése az egyik kulcskérdés a közvetlen tárgyalásokon. Az álláspontunk az, hogy Jeruzsálem Izrael feloszthatatlan fővárosa lesz" - hivatkozott Netanjahura az izraeli tárgyalóküldöttség egyik tagja.
2010.09.01. 16:15
 
 
Révész: bírák felelősségét is vizsgálni kell a 2006-os eseményekkel kapcsolatban
Ügyészek és bírók felelősségét és alkalmasságát is vizsgálni kell a 2006 őszi eseményekkel összefüggő tömeges letartóztatások kapcsán - mondta Révész Máriusz fideszes országgyűlési képviselő a parlament 2002 és 2010 közötti jogsértéseket vizsgáló albizottságának szerdai ülésén. Az albizottság meghallgatott két fiatal lányt, akik többek között arról számoltak be, hogy többször bántalmazták őket a rendőrök 2006. szeptember 19-éről 20-ára virradóra történt elfogásuk során a fővárosban. Egyiküknek személyes tárgyait tulajdonították el az őrizetbe vétel során, előzetes letartóztatásukról pedig úgy döntött a nyomozási bíró, hogy a lányokat meg sem hallgatta.
2010.09.01. 16:00
 
Az MNB szerdától HUFONIA néven publikál egynapos bankközi kamatot
Az Magyar Nemzeti Bank 2010. szeptember 1-től HUFONIA (Hungarian Forint Overnight Index Average) néven publikálja a hitelintézetek napi adatszolgáltatásából számított egynapos bankközi fedezetlen ügyletek forgalommal súlyozott átlagos kamatát - közölte a jegybank szerdán. A névválasztás megfelel annak az európai gyakorlatnak, hogy általános piaci referenciakamatként könnyen azonosítható legyen. A hazai egynapos kamatra vonatkozó swap (Overnight Indexed Swap - OIS) piac elindulását támogatja az is, hogy a Magyar Forex Társasággal közösen várhatóan szeptember végétől, 12 hazai bank árjegyzése alapján, elindul a hivatalos OIS swap jegyzések naponkénti publikálása (HUFONIA Swap Index).
2010.09.01. 14:45
 
 
Gates védelmi miniszter bejelentette: az USA már nem áll háborúban Irakban
Az Egyesült Államok, miután befejezte katonai küldetését, már nem áll háborúban Irakban, a történelem majd megítéli, hogy megérte a harc - jelentette ki szerdán az arab országban tartózkodó Robert Gates amerikai védelmi miniszter újságírók előtt. Az Irak középső részén elhelyezkedő Camp Ramadi amerikai támaszponton a politikus hangoztatta: a harci műveletek befejeződtek az országban. Hozzátette ugyanakkor, hogy folytatják a munkát az irakiakkal a terrorizmus elleni harcban. Sok tanácsot és szaktudást adnak majd az irakiaknak - mondta Gates.
2010.09.01. 14:15
 
 
"Közrendvédelmi telepekre" zárná a bűnözőket a Jobbik
A Jobbik az általa "cigánykérdésnek" nevezett probléma rövid távú megoldása érdekében úgynevezett "közrendvédelmi telepekre" zárná a "közrendet veszélyeztető egyéneket", továbbá helyi, települési csendőrségeket és önfenntartó börtönöket hozna létre. Szegedi Csanád, a párt EP-képviselője kifejtette: pártja elsőként Miskolcon szeretne létrehozni egy "minta közrendvédelmi telepet". A "kettős kordonnal" körbevett területen "rendőri, illetve csendőri felügyelet mellett" élhetnének az emberek, akik csak "regisztrálva" hagyhatják el az este 10 óra után kijárási tilalom alatt álló telepet - fűzte hozzá.
2010.09.01. 14:00
 
 
"Rendelésre" rabolták el Madeleine-t egy nemrég megkerült levél szerint
Gyermektelen párok "megrendeléseit" teljesítő gyermekrabló banda vitte el Madeleine McCannt, a Portugáliából több mint három éve nyomtalanul eltűnt skót kislányt - legalábbis az ügy egyik volt - immár halott - gyanúsítottja szerint, akinek erről szóló levele most került elő. Raymond Hewlett - aki korábban gyermekkorú lányok elrablásáért és megerőszakolásáért háromszor is megjárta a börtönt - bűnösségét következetesen tagadta. Halála után fiának egy levelet kézbesítettek, amelyben apja leszögezi, hogy semmi köze nem volt a Madeleine-ügyhöz. Leírása szerint egy olyan bűnbandáról van szó, amelynek tagjai olyan "megrendelők" számára raboltak el gyerekeket, akiknek nem lehetett saját gyermekük.
2010.09.01. 14:00
 
 
Martonyi: az EU jövőjét illetően Románia és Magyarország érdekei azonosak
Az Európai Unió jövendőbeli döntéseit illetően Románia és Magyarország érdekei szinte minden kérdésben azonosak - jelentette ki Bukarestben Martonyi János. A magyar külügyminiszter a román diplomáciai külképviseletek vezetőinek éves konferenciáján tartott előadást a magyar külpolitika fő irányairól a jövő évi európai uniós elnökség tükrében. Mint fogalmazott, ezt a meghívást úgy tekinti, mint a két ország közötti stratégiai partnerség és barátság alapján épülő, egyre szorosabb kapcsolatok kifejeződését. E meghívásnak különleges időszerűséget ad - mondta -, hogy az európai integráció most nagyon fontos fejlemények előtt áll, és hogy Magyarország a jövő év első felében a soros elnöki tisztséget fogja betölteni.
2010.09.01. 13:45
 
 
Újabb babamentő inkubátor Budapesten
Szerdától újabb budapesti kórháznál lesz babamentő inkubátor; a Péterfy Sándor Utcai Kórház-Rendelőintézet bejáratánál helyezték el a készüléket. Azok az anyák, szülők, akik bármilyen okból teljes inkognitóban szeretnének maradni, de nem tudnak, vagy nem akarnak újszülöttjükről gondoskodni, a baba inkubátorba helyezésével a gyermek titkos örökbefogadásához adják hozzájárulásukat. Az inkubátorok általában "riasztóval" vannak ellátva, ha a babát belehelyezik, arról a kórház dolgozói értesülnek. A gyermek egészségügyi ellátásáról a kórház munkatársai gondoskodnak, az örökbeadást pedig a fővárosi gyermekvédelmi szakszolgálat munkatársai intézik.
2010.09.01. 13:30
 
 
Zene- és videóletöltő-szolgáltatást indít a Sony
Zene- és videóletöltő-szolgáltatást indít a Sony, amely az Apple babérjaira tör e szolgáltatás piacán. A Sony szolgáltatása számos internetcsatlakozással rendelkező eszközről, így a Vaio komputerekről, a Bravia tévékről, a Blu-ray lejátszókról, valamint a Sony Ericsson mobiltelefonokról is elérhető lesz, de csak a jövő évtől. A Financial Times című lap szerint a japán elektronikai óriás az IFA berlini technológiai kiállításon jelenti be új tervét. A cég vezetősége már régóta dolgozott azon, hogy a Sony-birodalom gazdag film- és zeneportfólióját sikeres termékekre alkalmazza, az Egyesült Államokban pedig idén útjára indította videoszolgáltatását.
2010.09.01. 13:30
 
 
Ez még csak cicamosdás!
A zuhany alól a kicsik igyekszenek a lehető leggyorsabban szabadulni. A kádban képesek órákig ücsörögni, pancsolni és játszani. A mosdónál, a tükör előtti reggeli tisztálkodás-szépítgetés kedvükre való szórakozás. De itt már ügyeskedni is kell, hát érdemes ellesni és utánozni az anyu mozdulatait.
2010.09.01. 13:26
 
 
Marót Viki egyelőre nem vásárol babaholmit
Nagy Feró és Bálint Antónia is megajándékozta már babaholmival.
2010.09.01. 13:22
 
 
Vérvétellel is kideríthető lehet a magzat neme
A szülők általában a terhesség második negyedében, ultrahangos vizsgálattal tudják meg születendő gyermekük nemét. Egy vérrel végezhető új teszttel azonban már a várandósság korai időpontjában nagy biztonsággal megállapíthatják.
2010.09.01. 13:19
 
 
Napi 3,5 millióba kerülnek a BKV-nak az alvállalkozói buszok
A buszos szakszervezetek információi szerint a BKV-nak napi 3,5 millió forintba kerül a két alvállalkozótól bérelt 25 jármű, amelyeket azért állítanak forgalomba, mert a közlekedési cégnek nincs elég forgalomképes busza. Nemes Gábor, a Tömegközlekedési Dolgozók Független Szakszervezeti Szövetségének (TDFSZSZ) alelnöke szerdán az MTI-nek elmondta: a BKV két hónapra bérli a buszokat, így az összköltség 200 millió forint. Ennél 30 százalékkal kerülne kevesebbe, ha saját buszparkból és saját alkalmazottakkal látnák el a feladatot - tette hozzá.
2010.09.01. 13:15
 
 
Hoffmann Rózsa: erősíteni kellene a pedagógiai szakszolgálatokat
A kormány erősíteni szeretné a pedagógiai szakszolgálatokat, hogy a lemaradó, leszakadó, sajátos nevelési igényű gyerekek sorsáról valóban arra hivatott szakemberek döntsenek - mondta Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár szerdán Tamásiban az új oktatási komplexum avatójával egybekötött tanévnyitón. Az erősebb szakszolgálatok révén elérhető, hogy ne az ideológiától átitatott politika döntsön arról, a problémákkal küzdő gyerek számára mi a helyes út: az, hogy kezdetben társaival együtt vagy speciális kiscsoportban foglalkoznak vele - fogalmazott. Hoffmann Rózsa kiemelte, hogy szükség van ellenőrző, értékelő rendszerre, mivel az ágazgat nem működhet szakmai kontroll nélkül.
2010.09.01. 13:15
 
 
Izrael kész átengedni a palesztinoknak Jeruzsálem egyes részeit
Izrael kész átengedni a palesztinoknak Jeruzsálem egyes részeit a béketárgyalások keretében, a város arabok lakta negyedei a majdani palesztin államhoz fognak tartozni - jelentette ki Ehud Barak izraeli védelmi miniszter. A mind a zsidók, mind a muzulmánok számára szent helyeket - így a fallal körülvett óvárost, valamint a fal nyugati részét, a zsidók számára szent Siratófalat - egy különleges hatóság fogja igazgatni. Barak elmondta, hogy a majdani megállapodás keretében az elszigetelt ciszjordániai zsidó telepeket el kell költöztetni Izraelbe, de Izrael meg fogja tartani a megszállt területen létesült nagyobb telepeket.
2010.09.01. 13:15
 
 
Az ÁSZ komoly kritikával illette a vagyonkezelő tavalyi tevékenységét
Alapvető hiányosságokat állapított meg az Állami Számvevőszék a vagyonkezelő tavalyi jogi szabályozásában, a döntési folyamatokban és a vagyonnyilvántartásban, felelősségre vonás azonban a vezérigazgató munkaviszonyának felmondásán túl nem történt - ismertette Warvasovszky Tihamér, az Állami Számvevőszák alelnöke egy szerdai sajtótájékoztatón. A számvevők szerint a részvényesi jogokat gyakorló pénzügyminiszterek döntései nem az állam érdekeinek elsődlegességét figyelembe véve születtek. A volt pénzügyminisztereket szakmai felelősség terheli a vagyonkezelőnél tapasztalt hiányosságok miatt, büntetőjogi felelősségüket azonban - ha van - az ügyészségnek kell megállapítania - közölte Becker Pál, az ÁSZ főigazgatója.
2010.09.01. 12:30
 
 
MSZP: a fővárosban az önkény vagy a szabadság a tét
Horváth Csaba, az MSZP főpolgármester-jelöltje szerint a budapestiek az októberi önkormányzati választáson megakadályozhatják, hogy a kormányzati oktatáspolitika rátelepedjen a fővárosra is, hogy Budapest az önkény városa legyen, és elveszítse sokszínűségét, nyitottságát, szabadságát. A szocialista politikus főpolgármester-jelölti programjának oktatási fejezetét ismertetve elindította az Önkény vagy szabadság elnevezésű programjának hét fejezetét bemutató sorozatát. A program címével kapcsolatban hangsúlyozta, az világosan jelzi, mi a különbség a Fidesz és az MSZP által elképzelt Budapest között.
2010.09.01. 12:15
 
 
Vuvuzelastopot hirdetett az UEFA
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) betiltotta a vuvuzelák használatát a Bajnokok Ligájában, az Európa Ligában és az Eb-selejtezőkön. "A dél-afrikai világbajnokságon használt műanyag trombiták nem alkalmasak az európai használatra, mert túlharsogják a szurkolók énekét és érzelmi reakcióit" - olvasható az UEFA szerdai állásfoglalásában. Az UEFA ezért felszólította 53 tagszervezetét, hogy a nemzetközi klubmérkőzéseken, illetve a válogatottak kontinentális selejtezőin ne engedjék be a stadionokba a fülsértő dudákat.
2010.09.01. 12:00
 
 
Budai: Tátraiék gyanúsítotti kihallgatása csak a jéghegy csúcsa
A birtokában lévő iratok alapján Budai Gyula azt vélelmezi, hogy Tátrai Miklósnak, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV) volt vezérigazgatójának és Császi Zsoltnak, az MNV volt értékesítési igazgatójának gyanúsítotti kihallgatása csak a jéghegy csúcsa. A miniszterelnöki megbízott azt mondta, itt az ideje, hogy Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon volt kormányfők színt valljanak Sukoró-ügyben. Budai Gyula szerint a gyanúsítottak köre tovább bővülhet a Tátrai Miklós és Császi Zsolt felett elhelyezkedő, illetve nekik utasítást adó politikai elitből, "akár volt miniszterelnökökből, akár volt kormánytagokból".
2010.09.01. 12:00
 
 
A Policy Agenda szerint Tarlósnak van a legtöbb esélye a fővárosban
A Policy Agenda szerint a kiosztható 424 megyei közgyűlési mandátum mintegy 60 százalékát szerezheti meg a Fidesz az őszi önkormányzati választásokon. A cég legfrissebb elemzése szerint Budapesten Tarlós Istvánnak van a legnagyobb esélye, de nem biztos, hogy a Fidesz egyedül többséget tud szerezni. Az elemzés szerint a megyei közgyűlésekben a Fidesz 60 százaléka mellett az MSZP 18, a Jobbik 17, az LMP 4 százalékot szerezhet, az MDF mandátumszerzését nem valószínűsítik.
2010.09.01. 11:30
 
 
Schmitt: a tudás közkincs
Minden, magára valamit is adó ország különleges forrásként tekint a tudásra, ami nem csak az egyes emberé, hanem közkincs - mondta Schmitt Pál köztársasági elnök a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem tanévnyitó ünnepségén a fővárosban. Az államfő beszédében kétségbeejtőnek nevezte, hogy az érettségizett magyar fiatalok jelentős többsége nincs tisztában a történelem, a földrajz, a fizika tényeivel, nem tudja elhelyezni Magyarországot a világ kultúrájában, és alig érti, amit olvas. Úgy fogalmazott: "a magyar oktatás új műveltség-eszményért kiált".
2010.09.01. 11:30
 
 
Allűr - Rabóczky Judit Rita és Mata Attila szobrászművészek kiállítása
Közös kiállításon mutatkozik be a galéria ifjú és érett szobrásza új munkáival. Mindketten fémekkel dolgoznak - egyéni, csak rájuk jellemző hangvételükben, ezért Allűr tárlatuk címe.
2010.09.01. 11:23
 
 
Az ÁSZ komoly kritikával illette a vagyonkezelő tavalyi tevékenységét
Alapvető hiányosságokat állapított meg az Állami Számvevőszék a vagyonkezelő tavalyi jogi szabályozásában, a döntési folyamatokban és a vagyonnyilvántartásban, felelősségre vonás azonban a vezérigazgató munkaviszonyának felmondásán túl nem történt - ismertette Warvasovszky Tihamér, az Állami Számvevőszák alelnöke. A számvevők szerint a részvényesi jogokat gyakorló pénzügyminiszterek döntései nem az állam érdekei elsődlegességének figyelembevételével születtek. A döntési folyamatokat a koncepció és az átláthatóság hiánya jellemezte az ÁSZ szerint. Konkrét eseteket is megemlít az ÁSZ, ide sorolták a Malév, a Bábolna és több székház ügyét.
2010.09.01. 11:15
 
 
A versenyszervezőt hibáztatja a tulajdonos Overdose sikertelenségéért
Overdose, a csodalónak tartott ötéves pej mén a vasárnapi baden-baden-i verseny startjánál megbokrosodott, ledobta magáról a lovasát, s csak több ember segítségével tudták a rajtgépbe tolni. Mikóczy Zoltán, a versenyló résztulajdonosa szerint nagyot hibázott a verseny szervezője azzal, hogy hagyta elindulni Overdose-t a vasárnapi futamon, annak ellenére, hogy a ló a rajt előtt a viselkedésével jelezte, nem kíván versenyt futni. A négylábú 14 siker után veszítette el veretlenségét a németországi viadalon.
2010.09.01. 11:00
 
 
Augusztusban 23,5 százalékkal több új autót adtak el Magyarországon
Az idén augusztusban 2.994 új személygépkocsit, 23,5 százalékkal többet adtak el Magyarországon, mint az előző év azonos időszakában - közölte a Datahouse Kft. A magyar autópiaci adatok feldolgozásával foglalkozó társaság tájékoztatása szerint az idén január és augusztus között 28.887 új személyautót helyzetek fogalomba Magyarországon, ami még mindig 37 százalékkal kevesebb az előző év hasonló időszakában mért adatoknál. Az augusztusban forgalomba helyezett 2.994 új személyautóból legtöbbet, 365-öt Fordból adtak el, és ez a márka vezet a január-augusztusi értékesítésben is, 3.508-at adtak el belőle az első nyolc hónapban.
2010.09.01. 11:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658[1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista