2020. július 8., szerda - Ellák
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
Gönczöl Katalin: óvakodtunk a kategorikus felelősségmegállapítástól
A 2006 őszi eseményeket vizsgáló Gönczöl-bizottság óvakodott a felelősség megállapításától, de az ahhoz szükséges tényeket rögzítette, nyilvánosságra hozta - mondta Gönczöl Katalin a jogsértéseket vizsgáló parlamenti albizottság pénteki ülésén. A 2006 novemberében létrehozott kormányzati bizottság vezetője azt hangsúlyozta, hogy jogértelmezésük szerint konkrét ügyeket nem tárhattak fel, és a hatalmi ágak elválasztásának elvét tiszteletben tartva a bíróságok munkáját semmilyen formában nem vizsgálhatták. A kormányhatározattal létrehozott testület elsősorban folyamatokat vizsgált alkotmányjogi, történelmi, emberi jogi és tömeglélektani megközelítésben.
2010.09.24. 13:30
 
 
Szöuli tenisztorna: Szávay az elődöntőben
A nyolcadik helyen kiemelt Szávay Ágnes három játszmában, 2 óra 43 perc alatt legyőzte a címvédő japán Kimiko Date Krummot a 220 ezer dollár összdíjazású, szöuli keménypályás női tenisztorna pénteki negyeddöntőjében, és a fináléba kerülésért az ötödikként kiemelt Alisza Klejbanovával találkozik.
2010.09.24. 13:15
 
 
Tarlós regionális menetrendeket és tarifarendszert vezetne be Budapesten
A BKV talpra állításának szükségességéről, regionális menetrendek és tarifarendszer bevezetéséről is beszélt Tarlós István, amikor látogatást tett Budapesten a Fasori Református Óvodában. A Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje Pelczné Gáll Ildikóval, a Fidesz nőtagozatának elnökével, EP-képviselővel, valamint Menczer Erzsébet országgyűlési képviselővel együtt ment el a közelmúltban a református egyház működtetésébe adott intézménybe, ahova ajándékot is vittek a gyerekeknek. Tarlós István újságíróknak a találkozó után beszélt arról, hogy Budapesten az iskolaépületek nagyon leromlott állapotban vannak, nincs az önkormányzatoknak elegendő fedezetük arra, hogy a felújításokat elvégezzék.
2010.09.24. 13:15
 
 
Lemondott az FTC elnöksége
Pénteki ülésén lemondott a Ferencvárosi Torna Club elnöksége, amely a tisztújító közgyűlésen kíván meghosszabbított mandátumot szerezni. Az MTI-hez eljuttatott közlemény szerint Kovács Miklós elnök és Springer Miklós alelnök is hivatalban marad a hamarosan összehívásra kerülő közgyűlésig. Kovács elmondta: a következő évekre vonatkozó fejlesztési tervek megvalósításának fontos biztosítéka lehet, ha azok végrehajtását - nem egy másfél éves időszakkal gazdálkodó, hanem - egy négy évre szóló mandátummal rendelkező vezető testület irányítja majd. Kovács Miklóst augusztus 17-én választották elnöknek, azt követően, hogy Rieb György megnövekedett üzleti elfoglaltságaira hivatkozva lemondott posztjáról.
2010.09.24. 13:00
 
 
Jeges sportcentrumnak és vízilabda Eb-nek adna otthont Debrecen
Debrecen lehet a jeges sportok egyik nagy vidéki centruma, Nagyváraddal pedig közös vízilabda Európa-bajnokságot kíván rendezni a város - jelentette be Kósa Lajos, Debrecen polgármestere a Debreceni Sportcentrum (DSC) alapításának 10. évfordulója alkalmából tartott sajtótájékoztatón. Mint mondta, a kormány tervei között szerepel két vidéki jeges sportcentrum létrehozása, Székesfehérváron és Debrecenben. A hajdúsági városban a Főnix Csarnok és a Debrecen Jégcsarnok mellett felújítás után a Nagyerdei Műjégpálya lehet a harmadik csarnok, amely otthont adhat a jeges sportoknak. A város nem tett le arról a tervéről sem, hogy Nagyváraddal közösen vízilabda Eb-nek adjon otthont.
2010.09.24. 12:45
 
 
Forma-1: Klien négy év után újra versenyez
Négyéves szünet után ismét rajthoz áll Forma-1-es futamon az osztrák Christian Klien, aki a betegség miatt hiányzó Jamamoto Szakont, a Hispania istálló japán versenyzőjét helyettesíti a hétvégi Szingapúri Nagydíjon. A 27 éves Klien ebben az idényben tesztpilótaként segítette az újonc csapat munkáját, nagydíjon legutóbb 2006 szeptemberében, Monzában állt rajthoz. Colin Kolles csapatvezető pénteki bejelentése szerint Jamamoto ételmérgezést kapott, de a két hét múlva sorra kerülő japán futamon már valószínűleg indulhat.
2010.09.24. 12:15
 
 
Horváth Csaba panel- és útfelújítást ígért Kispesten
Panel- és útfelújítást, valamint zajvédő fal építését ígérte a szocialista főpolgármester-jelölt Kispesten pénteken. A legfontosabb vállalásnak azt nevezte, hogy a főváros a kerületekben évi két panelház esetében átvállalná a felújítás lakókra jutó önrészének a felét. Ez vonatkozik a nyílászárócserére, a homlokzat-felújításra, a fűtéskorszerűsítésre, valamint a távfűtés mérhetővé és szabályozhatóvá tételére is.Becslése szerint ezzel összesen több mint 10 ezer panellakás újulhatna meg Budapesten évente. Horváth Csaba parkok megújítására, kialakítására, és minőségi fenntartásukra is ígéretet tett.
2010.09.24. 12:15
 
Babakocsis demonstráció a fővárosban szombaton
A mobilitási hét apropóján ismét utcára vonulnak a babakocsisok szombaton Budapesten. A Bajcsy-Zsilinszky úton vonulnak végig a Nyugati tértől a Városháza térig, átkelnek a Bajcsy-Zsilinszky út összes zebráján, a Deák téren pedig lemennek a lépcsőn az aluljáróba. A délelőtt 10 órakor kezdődő demonstráció célja fölhívni a döntéshozók figyelmét arra, hogy milyen veszélyes egy nagyobb forgalmú úton a közlekedés babakocsival, kisgyerekekkel. Budapesten még mindig nagyon sok hely csak lépcsőn közelíthető meg, ami gyerekekkel, csomagokkal, kerekesszékkel, babakocsival szinte ellehetetleníti a gyalogos közlekedést.
2010.09.24. 12:00
 
 
MSZP: a kormány felelős a magas benzinárért
Az MSZP szerint a kormány gazdaságpolitikájának, illetve kormányzati politikusok nyilatkozatainak köszönhető a magas benzinár. Az MSZP azt javasolja azoknak, akiket tankoláskor felbosszant a magas benzinár, hogy jusson eszükbe, ezt Orbán Viktor gazdaságpolitikájának és Orbán Viktor, Matolcsy György, Kósa Lajos és Szijjártó Péter nagyszerű nyilatkozatainak köszönheti - jelentette ki az MSZP szóvivője pénteken Révész Máriusz fideszes képviselő 2008-ban tett egyik kijelentése átirataként.
2010.09.24. 12:00
 
 
Visszakapja legendás nevét a Forma-1-es Lotus istálló
A Forma-1-be 16 év után idén visszatért Lotus Racing a jövő évben már a korábban használt Team Lotus néven áll rajthoz, s motorszállítót is cserél - Tony Fernandes csapatvezető pénteki bejelentése szerint. Az először 1958-ban debütált istálló hat egyéni és hét konstruktőri világbajnoki címet szerzett, mielőtt 1994-ben kiszállt az F1-ből. Fernandes a Szingapúri Nagydíj helyszínén tartott sajtótájékoztatón elmondta, sikerült megszerezniük azokat a kereskedelmi jogokat, amelyek lehetővé teszik, hogy 2011-től már Team Lotus néven vegyenek részt a királykategóriában.
2010.09.24. 11:45
 
 
MSZP: semmi jele a nyugdíjkorrekciónak
Az MSZP szerint a kormány idáig jelét sem adta annak, hogy akár a törvényi minimumnak megfelelő nyugdíjkorrekciót biztosítaná az év első tíz hónapjára vonatkozóan. Szanyi Tibor, a szocialisták kampányfőnöke pénteken az MTI-nek telefonos sajtótájékoztatója keretében azt mondta: a nyugdíjasok járandóságát októberben a tényleges és a valós infláció közötti 1,1 százalékos különbségnek megfelelő emelés illetné meg az év elejéig visszamenőleg. Ez átlagosan havi 800 forintot, tehát összesen mintegy 8 ezer forintot jelentene egy nyugdíjas számára, és megközelítőleg 30 milliárd forintjába kerülne az államnak - fűzte hozzá.
2010.09.24. 11:45
 
Emberkereskedelemmel foglalkozó magyar párt tartóztattak le Mexikóban
Emberkereskedelem miatt vettek őrizetbe egy magyar házaspárt és fiatalkorú gyermekét Mexikóvárosban - közölte helyi idő szerint csütörtökön a fővárosi főügyészség hivatala. A 41 éves L. J-t, alias Fernandót és vele egyidős feleségét, az Issa fedőnevet használó S.O-t, valamint 17 éves, Gabriel néven emlegetett fiukat azután tartóztatták le, hogy a szövetségi hatóságnak sikerült kiszabadítania egy nőt, akit a család otthonában tartott fogva, és alkalmanként szállodai vendégekkel folytatott prostitúcióra kényszerített. A korábban modellként dolgozó, Sonora szövetségi államban élő nőt csalással és fenyegetéssel vették rá arra, hogy szállodákban létesítsen szexuális kapcsolatot ügyfelekkel.
2010.09.24. 11:45
 
Román-magyar lobbi az észak-erdélyi autópálya építéséért
Romániai és magyarországi honatyák és önkormányzati vezetők közös lobbit indítanak azért, hogy folytatódjon az észak-erdélyi autópálya építése - írja a Krónika című kolozsvári napilap pénteki számában. Cornel Popa nemzeti liberális párti (PNL) bihari szenátor csütörtökön kezdeményezte, hogy a legközelebbi román-magyar közös kormányülésen kerüljön napirendre az autópálya ügye, folytatódjon az észak-erdélyi autópálya Bihar megyei szakaszán a jelenleg szinte teljesen szünetelő építkezés. Popa szerint már most is több mint százmillió euró (28 milliárd forint) kellene csak arra Bihar megyében, hogy az eddig elvégzett munka állaga ne romoljon tovább.
2010.09.24. 11:30
 
 
Súlyemelő vb: Szanati Szabolcs rekordközelben
Szanati Szabolcs egyéni csúcsához közeli 323 kilót teljesített, ezzel a 7. lett összetettben a férfiak 94 kilogrammos kategóriájának D csoportjában a törökországi súlyemelő világbajnokság nyolcadik versenynapján. A 21 éves fiatalember a tekintélyes, jelesül félszázas méretű, emiatt - az erőviszonyok alapján - négy felé osztott mezőny D betűjelű részlegében mutatkozott be, péntek kora reggel. A Zalaegerszegi TE emelője az első fogásnemben a simán elintézett 140-es kezdőfogás után a 143 kilót, eddigi legjobbját is kiszakította. Lökésben a háromból kettő kísérlete jó volt. Az utolsóra, a 184 kilogrammos kísérletre elfogyott az erő, így az egyéni összetett csúcsától 3 kilóval elmaradt.
2010.09.24. 11:15
 
 
Visszavonták a sukorói kaszinóprojekt kiemelt beruházási státusát
Hatályon kívül helyezte a kabinet a Sukoróra tervezett King's City nevű kaszinóprojektet kiemelt beruházássá nyilvánító 2009-es kormányrendeletet. A visszavonásról szóló - és a kihirdetése napján hatályba lépő -, Orbán Viktor miniszterelnök által aláírt kormányrendelet a Magyar Közlöny csütörtöki számában jelent meg.
2010.09.24. 11:00
 
 
A Facebook története legnagyobb leállásán van túl
Technikai hiba miatt nem, vagy csak rendkívül lassan lehetett belépni a világ legnépszerűbb internetes közösségi portáljának számító Facebookra, amelynek eddigi történetében ez volt a legnagyobb leállás. A történtek miatt két és fél órára szinte teljesen leállt a rendszer csütörtökön este, a honlap közel 500 milliós tagságát érintve. A Facebook szerint egy szoftverhiba vezetett az adatbázisok meghibásodásához, emiatt le kellett állítani az egész oldalt, hogy megállítsák az adatbázisok felé irányuló forgalmat. A szolgáltatást sikerült helyreállítani, bár a felhasználók még egy ideig füstölögtek a hiba miatt.
2010.09.24. 10:15
 
 
Gyurcsány levélben írta meg, miért nem megy el az albizottsági meghallgatásra
Gyurcsány Ferenc levélben közölte Kövér László házelnökkel, hogy nem megy el a 2002 és 2010 közötti jogsértéseket vizsgáló parlamenti albizottság pénteki ülésére. A volt kormányfő a testület munkáját "rosszindulatú, hazug politikai színjátéknak" tartja és a blogjára is kitett levélben úgy fogalmaz: akkor követett volna el hibát, ha 2006 őszén nem azt az utasítást adja, hogy a rendőrség minden rendelkezésére álló eszközzel, határozottan, de jogszerűen eljárva védje meg a közrendet. Szerinte a Fidesz 2006 őszén "ott állt a rendzavarás hátterében". Gyurcsány Ferenc a levelében közölte: annak ellenére, hogy nem megy el a pénteki meghallgatásra, néhány kérdésre írásban válaszol a 2006. őszén történtekkel kapcsolatban.
2010.09.24. 10:00
 
Agyonlőttek egy polgármestert Mexikóban
Agyonlőtték Mexikó egyik északi városának polgármesterét és kísérőjét helyi idő szerint csütörtökön. A hatóságok gyanúja szerint a gyilkosság mögött az egyik drogkartell állhat. Prisciliano Rodriguez egy Monterrey melletti kisváros polgármestere volt a szövetségi parlamentben ellenzéki Intézményes Forradalmi Párt (PRI) színeiben. 2009-ben választották meg. Éppen hazafelé tartott, amikor egy fegyveres halálos lövést adott le rá és kísérőjére.
2010.09.24. 09:30
 
 
Áldást kérhetnek háziállataikra a hívők Bécsben
Áldást kérhetnek háziállataikra a katolikus gazdák Bécsben: Toni Faber plébános október 4-én a Szent István dóm (Stephansdom) előtt tömeges "kisállatáldást" fog osztani, méghozzá a személyesen, Assisiből importált szentelt vízzel. Október 4. ugyanis Assisi Szent Ferencnek, az állatok, kereskedők és a természet védőszentjének névnapja - ezt a napot nyolcvan éve az állatok világnapjaként ünneplik. A ceremónián a plébános áldást kér majd az állatokra, "védelmet minden veszélytől, hogy az a haszon és öröm, amelyet nekünk okoznak, Isten nagyvonalúságának és szeretetének jeleként testesülhessen meg". A lelkész később külön kérésre egyéni áldást is oszt.
2010.09.24. 09:30
 
 
Későbbre halasztották az űrhajósok visszatérését a Földre
Péntekről szombatra halasztották két orosz és egy amerikai űrhajós visszatérését a Földre, mivel a Szojuz TMA-18 orosz űrhajó nem tudott időben lekapcsolódni a Nemzetközi Űrállomásról (ISS). Anatolij Perminov, a Roszkoszmosz orosz űrkutatási ügynökség elnöke péntek reggel közölte: az alapos vizsgálat tisztázta, hogy az űrállomás hermetizálását figyelő berendezés adott téves jelzést, ezért nem engedték el az űrhajót a rögzítő berendezések. Perminov hangsúlyozta, hogy az űrhajósokat nem fenyegeti semmiféle veszély.Mint mondta, úgy véli, hogy földi segítséggel az űrhajósok megoldják a problémát.
2010.09.24. 08:45
 
 
Ecclestone szerint biztosan lesz Indiai Nagydíj
Nem befolyásolja a jövőre először sorra kerülő Forma-1-es Indiai Nagydíj megrendezését az október 3-án, Újdelhiben kezdődő Nemzetközösségi Játékok körül kialakult helyzet - legalábbis az F1 kereskedelmi jogait birtokló Bernie Ecclestone szerint. "Két, egymástól teljes egészében eltérő szervezetről beszélünk, ezért egyáltalán nem aggódom a rendezés miatt" - nyilatkozta Szingapúrban a 79 éves brit üzletember. - Azok az emberek, akik problémákat okoztak ennek az eseménynek a szervezésében, nem azonosak azokkal, akikkel az F1-es futamról tárgyalunk." Indiában a tervek szerint jövő októberben kerülne sor először Forma-1-es versenyre egy 5,14 km hosszú pályán, 35 km-re Újdelhitől.
2010.09.24. 08:15
 
 
Sört kért cserébe tilosban parkolásért a rendőr
Kétmillió forintnyi eurójába került egy rendőrnek Bécsben egy rekesz sör, pontosabban az, hogy nem büntetett meg egy tilosban parkoló autóst. A rendőr azt hitte, hogy egy kollégája kocsiját fedezte fel a tilosban, őt pedig nem akarta megbírságolni, ezért az ablaktörlő lapát alá egy cetlit tett, rajta azzal, hogy: "Ez egy láda sörödbe kerül!" A rendőr balszerencséjére az autó tulajdonosa - aki egyáltalán nem rendőr - komolyan vette a követelést, és elvitt egy rekesz sört még aznap a kerület rendőrségére. A 24 palack hamar szemet szúrt a rendőr felettesének, aki eljárást indított. A bíróságon a fiatal rendőr váltig bizonygatta, hogy ő csak viccelt követelésével és vissza akarta adni az egész rekesz sört az adományozónak. Hiába: megbüntették 7200 euróra.
2010.09.24. 08:15
 
 
Változások az OÉT körül
Teljesen átalakítaná a kormány a kabinet és a társadalmi partnerek egyeztetését, a jelenlegi elképzelés szerint megváltoztatnák az Országos Érdekegyeztető Tanács (OÉT) nevét, összetételét, feladat- és hatáskörét - írta pénteki számában a Népszabadság. A Magyar Nemzet arról számolt be, hogy míg a munkaadói oldal egységesen legitimnek tartja részvételét a tanácsban, egyes szakszervezetek készek arra, hogy újra, más módszerekkel méressék meg, kik képviseljék a munkavállalókat a testületben.
2010.09.24. 07:45
 
 
Háromszázan várták az iPhone 4 magyarországi megjelenését
Csaknem háromszáz, többségében fiatal Apple rajongó várta az iPhone 4 magyarországi megjelenését, az új készüléket pénteken nulla órától kezdték árusítani a budapesti Aréna Plaza T-Mobil boltjában. Molnár Máté csütörtökön reggel háromnegyed hattól elsőként állt, azaz ült sorba, hogy megvásárolhassa az Apple eddigi legsikeresebb termékének tekintett okostelefonját, amelyet éjfélkor Christopher Mattheisentől, a Magyar Telekom elnök-vezérigazgatójától vehetett át személyesen. Az Apple június 7-én mutatta be Amerikában az iPhone-okostelefonok negyedik generációját. A készülék világpremierjének első három napján több mint 1,7 millió darab talált gazdára.
2010.09.24. 07:30
 
 
A magyar küldöttség is kivonult az ENSZ-közgyűlésből az iráni elnök beszéde alatt
Kivonult az ENSZ-közgyűlés ülésterméből az amerikai és az összes EU-tagállam - köztük Magyarország - küldöttsége az iráni elnök felszólalása közben, mert Mahmúd Ahmadinezsád azt mondta, hogy az emberek többsége szerint amerikai összeesküvés eredménye volt 2001 szeptemberében az Egyesült Államok ellen intézett terrortámadás. Ahmadinezsád három "teóriát" ismertetett az ENSZ-közgyűlés szónoki emelvényéről. Az első szerint főleg az amerikai kormány képviselői terjesztették, hogy az al-Kaidanemzetközi terrorista hálózat állt a Világkereskedelmi Központ és a Pentagon elleni támadás mögött. Ahmadinezsád felhívást intézett az ENSZ-hez, hogy állítson fel egy "független ténymegállapító bizottságot".
2010.09.24. 07:30
 
 
A világ legidősebb ikerpárja 98. születésnapját ünnepelte
Kilencvennyolcadik születésnapját ünnepelte csütörtökön a világ legidősebb ikerpárja, a francia testvérek az életörömöt tartják magas koruk "titkos receptjének". Raymonde és Lucienne az Atlanti-óceán partvidékén fekvő Saint-Georges-de-Didonne nevű faluban fújta el a születésnapi torta gyertyáit. A két idős hölgy azzal, hogy betöltötte a 98 évet, bekerült a 2011-es Guinness rekordok könyvébe. "A jelenben élünk, értelmetlen a múlton vagy a jövőn töprengeni" - mondta nevetve Lucienne. "Még mindig úgy érezzük, mintha húszévesek lennénk" - fűzte hozzá nővére. Mindkét hölgy elegáns ruhában, tökéletes sminkkel és makulátlan frizurával igazolta, hogy nem járt el felettük az idő.
2010.09.23. 21:30
 
 
Erősödött a forint az euróhoz és a svájci frankhoz képest
Erősödött a forint csütörtök este a délutáni euró és svájci frank árfolyamhoz képest, de gyengült a reggeli szinthez viszonyítva a nemzetközi bankközi devizapiacon. Röviddel 20 óra előtt 279,50 forint ért egy euró. Délután négy órakor 280,53 forinton, reggel 279,13 forinton állt az euró. Csütörtökön az euróárfolyam 281,03 és 278,47 forint között mozgott. Az idén eddig 3,30 százalékkal erősödött a forinthoz viszonyítva az euró. A svájci frank jegyzése csütörtökön reggel 210,99 forint, délután négy órakor 213,83 forint, este pedig 212,56 forint volt. A dollár csütörtök estére 209,35 forintra emelkedett a szerda esti 208,57 forintról. A dollár az idén eddig 10,77 százalékkal erősödött a forinthoz viszonyítva.
2010.09.23. 21:15
 
 
Magyarország a jelenlegi 49%-ról csökkenteni akarja devizaadósságát
Magyarország az államadósságon belül a devizaadósság arányát 30-35 százalékra akarja csökkenteni néhány éven belül a jelenlegi 49 százalékról, és inkább a biztonságosabb belföldi finanszírozás felé akar elmozdulni - mondta el Pleschinger Gyula, az Államadósság Kezelő Zrt. (ÁKK Zrt.) nemrég beiktatott vezérigazgatója a Reutersnek. Pleschinger szerint a nemzetközi hitelminősítők a besorolásaikkal túlságosan borúlátóak Magyarország kilátásait tekintve, miközben az idei kötvényaukciók a befektetői bizalmat jelzik. "A hitelminősítők kissé túlbüntetnek minket" - mondta az ÁKK vezérigazgatója a vele készült interjúban.
2010.09.23. 21:15
 
 
Balajti László jogi lépéseket tesz Staudt Gábor ellen
Jogi lépéseket tesz Balajti László, a Nemzetbiztonsági Hivatal korábbi, az Alkotmányvédelmi Hivatal (AVH) jelenlegi főigazgatója Staudt Gábor ellen, amiért a Jobbik országgyűlési képviselője csütörtökön azt állította róla, hogy a Budapesti Katonai Ügyészség gyanúsítottként hallgatta ki. Staudt Gábor - ügyvédje közlésére hivatkozva - sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a Budapesti Katonai Ügyészség gyanúsítottként hallgatta meg Balajti László altábornagyot.
2010.09.23. 21:15
 
 
Még nincs döntés a fővárosi romaügyi megbízott személyéről
Még nincs döntés a fővárosi romaügyi megbízott személyéről; a posztot főpolgármesterré választása esetén Tarlós István tervezi létrehozni a Fővárosi Cigány Önkormányzat kezdeményezésére. Szűcs Somlyó Mária, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltjének sajtófőnöke csütörtökön este az MTI-nek nyilatkozva egyértelművé tette, hogy egyelőre csak a státus létesítése került szóba, személyekről ebből következően nem tárgyaltak. Megismételte korábbi közlését, miszerint Tarlós István főpolgármesterré választása esetén kiemelt ügyként kívánja kezelni a Budapesten élő 150-200 ezer fős roma lakosság felzárkóztatását és polgárosodásának elősegítését.
2010.09.23. 20:15
 
 
Ritmikus gimnasztika vb: Vass Dóra döntős
Vass Dóra bekerült az egyéni összetett döntőbe a ritmikus gimnasztikázók moszkvai világbajnokságán. A magyar versenyzők, Vass, Forray Fanni és Szalóki Violetta csütörtökön szalaggal léptek szőnyegre. Vass nagyon kiegyensúlyozottan, magabiztosan mutatta be gyakorlatát, Forray is hozta jó formáját, Szalóki azonban hibázott. A legjobb 24 közé a négy nap három legjobb selejtezőbeli gyakorlata alapján lehetett bekerülni, s ez Vassnak - 132 induló közül - sikerült: 75,225 ponttal ugyan a 26. helyen végzett, de mivel a legjobbak között egy országból csak két versenyző lehet ott, egy-egy azeri, orosz és ukrán kiesett előle, így pénteken valamennyi gyakorlatát újra bemutatja.
2010.09.23. 19:45
 
 
De La Rosa lett a Pirelli új tesztpilótája
A spanyol Pedro de la Rosa lett a Forma-1-be jövőre egyedüli gumiszállítóként belépő Pirelli új tesztpilótája, miután a német Nick Heidfeld a szezon végéig a Sauber istállóhoz szerződött, épp de la Rosa helyére. Az olasz cég csütörtöki bejelentése szerint a 39 éves versenyző a francia Romain Grosjeannal együtt segíti majd a Pirelli fejlesztési munkáját. A Sauber múlt hét kedden közölte, hogy De La Rosa helyett Heidfeld kap lehetőséget a világbajnoki szezon utolsó öt futamán, s két nappal később a Pirelli felbontotta a 33 éves német kontraktusát. Az olasz gumigyár - amely a japán Bridgestone-t váltja 2011-től - a november 14-én sorra kerülő Abu-Dzabi Nagydíjig befejezi a keverékek tesztelését.
2010.09.23. 19:00
 
 
Obama a telepépítési moratórium meghosszabbítására szólította fel Izraelt
A megszállt palesztin területeken meghirdetett telepépítési moratórium meghosszabbítására szólította fel Izraelt Barack Obama amerikai elnök csütörtökön New Yorkban, az ENSZ-Közgyűlés általános vitájában felszólalva. Obama egyúttal a világ vezetőinek támogatását kérte annak érdekében, hogy az izraeli-palesztin béketárgyalások ezúttal ne záruljanak kudarccal. Az amerikai elnök szerint az izraeli telepépítési moratórium javította a légkört a térségben.
2010.09.23. 18:45
 
 
Majdnem száz év óta először végeznek ki nőt Virginia államban
Az Egyesült Államok Virginia államában 98 év után először ismét nőt végeznek ki közép-európai idő szerint péntek hajnalban. A halálos ítéletet nemzetközi tiltakozás ellenére készülnek végrehajtani a férjét és fogadott fiát meggyilkoltató 41 éves Teresa Lewison. A nő két felbérelt emberrel azért ölette meg 2002-ben a férjét és a fiát, hogy megszerezze az utóbbi 250 ezer dolláros életbiztosítását, amelynek kedvezményezettje a férje volt. Az ügyben a védelem minden fellebbezési lehetőséget kimerített, az ítélet megváltoztatását már nincs kitől kérni. Bár az Egyesült Államokban Texas után Virginiában a leggyakoribbak a kivégzések, a halálos ítélet az elítélt neme miatt nagy visszhangot váltott ki.
2010.09.23. 18:15
 
 
Női kézilabda Világkupa: nem jutott elődöntőbe a magyar csapat
A magyar női kézilabda-válogatott nem jutott be az elődöntőbe a dániai Világkupán, miután csütörtökön 29-26-ra kikapott a francia csapattól. Pocsékul kezdett Mátéfi Eszter szövetségi kapitány alakulata, amely csak a 11. percben volt először eredményes. Ötgólos hátrány és időkérés után sikerült egyenlíteni, ám a szünetben ismét a franciáknál volt az előny. Magyar szempontból a második játékrész eleje is ugyanolyan rosszul alakult, mint az első harminc percben. A folytatásban egy rövidke jó periódust leszámítva megint sok volt a pontatlanság, és így az együttesnek esélye sem volt a győzelemre. A magyar válogatott ezzel befejezte szereplését a viadalon.
2010.09.23. 18:00
 
 
Közzétették a Harry Potter befejező részének 3D-s előzetesét
"Sötét idők ezek, nincs mit tagadni" - kezdődik a Harry Potter című könyvsikeren alapuló filmszéria befejező részének előzetese, amely három dimenzióban várja - egyelőre csak előzetessel - a nézőket. A Harry Potter és a halálos szentek című kötetet két részre bontva vitték filmvászonra, a Warner Bros. stúdió szerdán tette közzé a film trélerét. A nézők novembertől válthatnak jegyet a három dimenziós alkotásra. Az előzetes alapján a közönség akciódús filmre számíthat, amelyben legkevesebb hat Harry Potter-utánzat is feltűnik, hogy segítse a varázslótanonc harcát Lord Voldemorttal, a gonosz nagyúrral szemben.
2010.09.23. 18:00
 
 
Az Audi 900 millió eurót fektet be győri üzemébe 2013-ig
Az Audi mintegy 900 millió euró (252 milliárd forint) beruházással bővíti győri kapacitásait 2013-ig, és ezzel közvetlenül 1.800 munkahelyet hoz létre - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök és Rupert Stadler, az Audi AG igazgatótanácsának elnöke. A beruházás eredményeként 2013-tól évente több mint 125 ezer gépkocsit gyártanak majd az Audi magyarországi telephelyén. Orbán Viktor miniszterelnök közlése szerint közvetve és közvetlenül négy-, illetve hatezer új munkahely jön létre. Az Audi AG elnöke azt emelte ki, hogy a német autógyártó a termelés bővítésével a beszállítókat és szolgáltatókat is beleértve több mint 15 ezer embernek biztosít munkát.
2010.09.23. 17:30
 
 
Százmillió dollárt adományoz iskoláknak a Facebook alapítója
Százmillió dollárt (21 milliárd forintot) adományoz iskoláknak a Facebook közösségi portál alapítója, Mark Zuckerberg. Amerikai lapértesülések szerint a vagyonos férfi alapítványt akar létrehozni, amely elsősorban a New York közeli Newark városában javítana az iskolarendszeren. Zuckerberg Oprah Winfrey pénteki talkshow műsorában beszél majd adományozási szándékáról - tudta meg a Wall Street Journal és a New York Times. Zuckerbergnek égető szüksége van jó hírének fokozására, októberben ugyanis a mozikba kerül róla egy film, amely meglehetősen rossz színben tünteti fel. A The Social Network című alkotás nyitja meg pénteken a New York-i filmfesztivált.
2010.09.23. 17:15
 
 
Obama a településépítési moratórium meghosszabbítására szólította fel Izraelt
A megszállt palesztin területeken meghirdetett településépítési moratórium meghosszabbítására szólította fel Izraelt Barack Obama amerikai elnök New Yorkban, az ENSZ-Közgyűlés általános vitájában felszólalva. Obama egyúttal a világ vezetőinek támogatását kérte annak érdekében, hogy az izraeli-palesztin béketárgyalások ezúttal ne záruljanak kudarccal.
2010.09.23. 17:00
 
 
Továbbra sincs megegyezés a szlovák nyelvtörvény módosításairól
Továbbra sincs megegyezés a szlovák kulturális tárca és a Híd párt között az államnyelvtörvény módosításának ügyében, ezért csütörtökön elmaradt a korábban beharangozott rendkívüli kormányülés. "Daniel Krajcer kulturális miniszter közölte a miniszterelnökkel, hogy a tárgyalásokat megszakították, ezért nincs szükség a kabinet összehívására" - közölte Eva Chudinová, minisztériumi szóvivő. A rendkívüli kormányülés egyetlen témája a nyelvtörvény módosítása lett volna. Bugár Béla, a Híd elnöke bejelentette: pártja este elnökségi ülést tart, amelyen megvitatják a kialakult helyzetet. A Hídnak nem tetszik, hogy bár korlátozott mértékben, de a módosított törvény is szankciókat tartalmazna a jogszabály megsértéséért.
2010.09.23. 17:00
 
 
Gallup: a Fidesz átveheti a főváros vezetését
A Gallup legfrissebb közvélemény-kutatása szerint Tarlós István meggyőző fölénnyel szerezheti meg a főpolgármesteri posztot az önkormányzati választáson, miközben az őt támogató Fidesz-KDNP stabil többséget szerezhet a Fővárosi Közgyűlésben. Az intézet hangsúlyozza: a kormánypártok főpolgármester-jelöltje gyakorlatilag komoly kihívó nélkül indulhat a választáson, és akár a leadott voksok kétharmadát is megszerezheti. Tarlós Istvánt jelenleg a budapestiek 44 százaléka, a biztosan szavazóknak pedig 69 százaléka támogatja, ezzel szemben Horváth Csaba, az MSZP jelöltje a biztos szavazók 21 százalékát, míg a jobbikos Staudt Gábor 6 százalékát, az LMP színeiben induló Jávor Benedek pedig 3 százalékát tudhatja maga mögött.
2010.09.23. 16:00
 
 
Hatástalanították a bombát, visszaköltözhetnek a lakók
Nem sokkal csütörtök 11 óra előtt a tűzszerészek hatástalanították azt a világháborús bombát, amit még szerdán találtak a II. kerületi Ferenchegyi úton. A lakók már elkezdtek visszaköltözni és a forgalomkorlátozást is feloldották. A környéket reggel 7 órakor zárták le egy 150 méter sugarú körben. Hajdu Gábor, a Magyar Honvédség Tűzszerész Alakulatának parancsnoka az MTI-nek elmondta: a gyújtót kiszerelték a robbanótestből, a detonátort pedig a helyszínen felrobbantották. Ezt követően a robbanótestet saját gyűjtőhelyükre szállították. A talált robbanószerkezet egy II. világháborús gyújtóval felszerelt cseh bomba. Ez kuriózumnak számít, mivel ilyet ritkán találnak - tette hozzá a parancsnok.
2010.09.23. 14:00
 
 
A parlament előtt a nyugdíjkorhatár-emelés újratárgyalása
Már a parlament előtt van az a népi kezdeményezés, amely alapján az Országgyűlésnek napirendre kell vennie és újra kell tárgyalnia a nyugdíjkorhatár 62-ről 65 évre történő emelésének ügyét. A népi kezdeményezést a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma (SZEF) indította. Javaslatuk így szól: "Alulírottak egyetértünk azzal, hogy a Magyar Köztársaság Országgyűlése tárgyalja újra a nyugdíjkorhatár 62 évről 65 évre történő emelését". Az aláírásgyűjtési ívet még márciusban hitelesítette az Országos Választási Bizottság (OVB), a SZEF pedig a rendelkezésre álló négy hónapban csaknem 70 ezer aláírást gyűjtött össze.
2010.09.23. 14:00
 
 
A katonai ügyészség cáfolja, hogy gyanúsítottként kihallgatták Balajti Lászlót
Cáfolta a Budapesti Katonai Ügyészség szóvivője, hogy gyanúsítottként hallgatták ki Balajti Lászlót, az Alkotmányvédelmi Hivatal főigazgatóját. Balogh Zoltán, az ügyészség szóvivője csütörtökön az MTI-nek reagált Staudt Gábor jobbikos országgyűlési képviselő nyilatkozatára. Staudt Gábor sajtótájékoztatóján jogi képviselőjének közlésére hivatkozva jelentette be, hogy a Budapesti Katonai Ügyészség gyanúsítottként hallgatta meg Balajti László altábornagyot, a Nemzetbiztonsági Hivatal korábbi, az Alkotmányvédelmi Hivatal jelenlegi főigazgatóját.
2010.09.23. 13:45
 
 
Jobbik: gyanúsítottként hallgatták meg az Alkotmányvédelmi Hivatal vezetőjét
Gyanúsítottként hallgatta meg Balajti László altábornagyot, a Nemzetbiztonsági Hivatal korábbi, az Alkotmányvédelmi Hivatal (AVH) jelenlegi főigazgatóját a Budapesti Katonai Ügyészség - jelentette be Staudt Gábor, a Jobbik országgyűlési képviselője csütörtökön sajtótájékoztatón jogi képviselőjének közlésére hivatkozva. Balajti László ellen Staudt Gábor tett feljelentést azután, hogy az altábornagy által vezetett Alkotmányvédelmi Hivatal olyan szakvéleményt készített, amely szerint Staudt és három frakciótársa nemzetbiztonsági kockázatot jelent. Staudt Gábor lemondásra és a közéletből való távozásra szólította fel Vadai Ágnest, a nemzetbiztonsági bizottság szocialista elnökét is.
2010.09.23. 13:00
 
 
Belgium uniós napirendre tűzi Szerbia és az EU kapcsolatát
Az Európai Unió soros belga elnöksége az október végi uniós külügyminiszteri találkozó napirendjére tűzte Szerbia és az EU kapcsolatát - jelentette brüsszeli forrásra hivatkozva a holland Telegraaf honlapja. Az Európai Unió és Szerbia viszonya évek óta kényes témának számított, elsősorban azért, mert az ENSZ háborús bűnöket kivizsgáló törvényszéke elégtelennek minősítette Belgrád együttműködését a bírósággal. Bár a tagállamok között most sincs teljes egyetértés abban, hogy megérett-e az idő a kapcsolatok felértékelésére, a belga soros elnökség napirendre tűzte a kérdést az október 25-i külügyminiszteri tanácskozáson.
2010.09.23. 12:45
 
 
Egy névtelen feljelentés alapján nyomoz a rendőrség a katasztrófavédelemnél
Egy hűtlen kezelés miatt tett névtelen feljelentés alapján indított nyomozást a rendőrség az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságnál (OKF), és ezzel kapcsolatban gyűjt adatokat - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK). A BRFK tájékoztatása szerint a gazdasági nyomozók nem az OKF teljes gazdasági tevékenysége és szerződései miatt nyomoz, "hanem egy hűtlen kezelés miatt tett névtelen feljelentésben foglalt esetleges jogsértések meglétét, illetve azt vizsgálja, hogy a feljelentett cselekmények esetében fennáll-e bűncselekmény gyanúja".
2010.09.23. 12:30
 
 
Medián: Schmitt népszerűségben felzárkózott Orbán mögé
Három hónapja Orbán Viktor áll a vezető politikusok népszerűségi listájának élén, de a köztársasági elnökké választott Schmitt Pál felzárkózott szorosan mögé - idézte a Medián szeptember eleji országos közvélemény-kutatásának eredményeit a hvg.hu. A vizsgálat szerint kevesebb mint egy hónappal az önkormányzati választás előtt minden második válaszadó gondolta úgy, hogy ha azt "most vasárnap" rendeznék, biztosan elmenne szavazni. Megállapítják, hogy a parlamenti pártok szavazótáborainak részvételi hajlandósága alig különbözik. A "biztos szavazók" aránya a Fidesz és a Jobbik támogatói körében a legmagasabb (62 százalék) és az MSZP-szavazók körében a legalacsonyabb (57 százalék).
2010.09.23. 12:00
 
 
Krónika: több erdélyi magyar politikus is fennakadt az átvilágításon
Több erdélyi magyar politikus is fennakadt a Securitate Irattárát Vizsgáló Országos Tanács (CNSAS) hálóján az utóbbi időszakban - írta honlapján a Krónika című kolozsvári napilap. Az egykori román titkosszolgálattal, a Securitateval kapcsolatban álló közfeladatot ellátó személyek ügyeit átvilágító bizottság (CNSAS) által nyilvánosságra hozott, az igazságszolgáltatás elé terjesztett határozatok tanúsága szerint a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) és a Magyar Polgári Párt (MPP) számos önkormányzati tisztviselője, egykori parlamenti és önkormányzati képviselőjelöltje együttműködött a kommunista titkosszolgálatokkal.
2010.09.23. 11:30
 
 
Vesztegetéssel gyanúsítanak újabb hét sátoraljaújhelyi rendőrt
Újabb hét rendőrt vett őrizetbe az ügyészség a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Sátoraljaújhelyen, ezzel már a kapitányság 14 rendőrét gyanúsítják hivatalos személy által elkövetett kötelességszegéssel, bűnszövetségben és üzletszerűen elkövetett vesztegetéssel - mondta Martossy György, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség sajtószóvivője csütörtökön az MTI-nek -, a hét személy közül kettőnek közös megegyezéssel azonnal megszűnt a szolgálati viszonya. Martossy György közölte: szerdán vették őrizetbe az újabb gyanúsítottakat, az ő esetükben is házkutatásokat tartottak. Gyanúsítotti kihallgatásuk jelenleg is zajlik. A Nyomozó Ügyészség kezdeményezi az újabb hét gyanúsított előzetes letartóztatását is - tette hozzá.
2010.09.23. 11:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638[1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista