2020. július 11., szombat - Nóra, Lili
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
Súlyemelő vb: két olimpiai kvótát érő helyen a magyar női csapat
Ha most kezdődne a londoni olimpia, a magyar női súlyemelést két versenyző képviselhetné a 2012-es nyári ötkarikás játékokon. Így is jó eséllyel pályázik azonban a honi női szakág a kevesebb, mint két év múlva esedékes angliai csúcstalálkozón való részvételre, miután a hölgyek szombaton zárult törökországi olimpiai kvalifikációs világbajnokságán Magát Krisztináék a pontversenyben bejutottak a legjobb 21 nemzet közé, egészen pontosan a 19. helyet szerezték meg az összesen 55 ponttal.Az 55 pontot a válogatott négy tagja - Nagy Nikoletta, Bazsó Bianka, Magát Krisztina és Krutzler Eszter - "szedte össze", az összetettben elért eredménye alapján.
2010.09.25. 18:15
 
 
December 15-ig elkészül az ország 2030-ig szóló energiastratégiája
Magyarország 2030-ig szóló energiastratégiája december 15-éig elkészül, jelenleg négy munkacsoport dolgozik a témán - mondta Olajos Péter, a Nemzetgazdasági Minisztérium energia- és klímapolitikai helyettes államtitkára a Valóságos Kincsesbánya című alternatív energetika Kárpát-medencei fórumon, Budapesten. Elmondta: a készülő energiastratégia fő pillérei az ellátásbiztonság, a fenntarthatóság, a versenyképesség és a gazdaságélénkítés. Bencsik János, a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára a fórumot köszöntve kiemelte: az Új Széchenyi Tervben lesznek majd olyan fejlesztési programok, amelyek lehetővé teszik, hogy a hazai vállalatok jobban bekapcsolódjanak az alternatív energiatermelésbe.
2010.09.25. 18:00
 
 
A legfőbb ügyész nem engedné, hogy interpellálják
Törölné az alkotmányból Kovács Tamás a legfőbb ügyész parlamenti interpellálhatóságát; a legfőbb ügyész az alkotmány-előkészítő eseti bizottsághoz juttatta el javaslatait, köztük a képviselők mentelmi jogának szigorításáról szólókat. Az Országgyűlés honlapjára szombaton kerültek fel - egyebek között - Kovács Tamás legfőbb ügyész javaslatai az új alkotmány alapelveinek kidolgozásával kapcsolatban. Kovács azt indítványozza, hogy az alaptörvényből töröljék a legfőbb ügyész parlamenti interpellálhatóságát, mert az ügyész nem tartozik politikai felelősséggel az Országgyűlésnek. Mint írja: az interpelláció a kormány ellenőrzésének, elszámoltatásának eszköze.
2010.09.25. 18:00
 
 
Premier League: kikapott az eddig hibátlan Chelsea
A címvédő és eddig százszázalékos Chelsea egygólos vereséget szenvedett a Manchester City vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság 6. fordulójának szombati nyitómérkőzésén. A találkozó egyetlen gólját az argentin Carlos Tevez szerezte az 59. percben. Carlo Ancelotti csapata az idény első öt fordulójában ötször nyert, 21 gólt lőtt, s csupán egyet kapott. Eredmény: Manchester City-Chelsea 1-0.
2010.09.25. 17:15
 
Sakkolimpia: a magyar férfi és női csapat is győzött az 5. fordulóban
A magyar férfi válogatott ötödik mérkőzését is megnyerte, mégpedig a házigazdák első csapata ellen az oroszországi Hanti-Manszijszkban zajló sakkolimpián. A szombati fordulóban Lékó Péter volt az együttes vezére, miután világossal legyőzte Alekszandr Griscsukot, míg a másik három parti döntetlennel zárult. A nők a románokat múlták felül szintén 2,5-1,5-re, három remi mellett Hoang Thanh Trang sötéttel begyűjtötte a teljes pontot. Eredmények: férfiak: Magyarország-Oroszország I. 2,5-1,5, nők: Románia-Magyarország 1,5-2,5. A 144 ország részvételével zajló sakkolimpián a meccspontok döntenek (a győzelemért 2, a döntetlenért 1 pont jár), holtverseny esetén az olimpiai Bucholz-pontszám a mérvadó.
2010.09.25. 16:45
 
 
Irán szerint számítógépes támadás érte gyárait a Stuxnet vírus révén
Irán szombaton elismerte, hogy ipari létesítményeinek több ezer számítógépe fertőződött meg a rejtélyes Stuxnet vírussal. Összesen mintegy 30 ezer számítógépről van szó - mondta el az iráni Mehr hírügynökségnek egy szakértő. Iráni médiajelentések közben arról számoltak be, hogy a héten összehívták az ország nukleáris szakértőit annak megvitatására, miképp távolíthatnák el a rosszindulatú programot, amely ipari létesítmények irányításának átvételére és adataik külföldre továbbítására is alkalmas.
2010.09.25. 16:00
 
 
Hoffmann Rózsa: az erősségekre kell alapozni az oktatási rendszert
A magyar oktatási rendszer évszázados erősségeire alapozva kell a jelenlegi rendszert megerősíteni - mondta Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár a XVI. Polgári Gondola rendezvényen szombaton. A Nemzeti Erőforrás Minisztérium államtitkára szerint az anyagi megbecsültség "romokban hever", de nem csak anyagi természetű kérdésről van szó. Csak a nevelési kultúra visszaállításával lehet a megbecsültséget is megteremteni - közölte. Szerinte a gyerekek alapműveltségét tönkretette az elmúlt nyolc év oktatáspolitikája, mert olyan nemzeti alaptantervet adtak ki, amely lerombolta ezt a tudást és csak a gyakorlati képzést erősítették. Az államtitkár szerint új alaptanterv kidolgozására van szükség.
2010.09.25. 15:45
 
 
F1, Szingapúri Nagydíj: Vettel nyerte a harmadik szabadedzés is
Sebastian Vettel, a Red Bull pilótája érte el a legjobb időt szombaton a Forma-1-es Szingapúri Nagydíj harmadik szabadedzésén. A második gyakorláson is a legjobbnak bizonyult német mögött a kétszeres világbajnok ferraris Fernando Alonso végzett a második helyen, a brit Lewis Hamilton (McLaren) pedig a harmadikon. A futam versenybírói 10 ezer dolláros bírsággal sújtották Adrian Sutilt (Force India), mivel a pénteki második szabadedzésen a kerékfelfüggesztésének eltörése után még sokig kinn volt a pályán ahelyett, hogy rögtön leállította volna autóját, s ezzel veszélyhelyzetet teremtett.
2010.09.25. 15:00
 
 
GKI: a nagyvállalatok többsége üzleti szempontok alapján bocsát el
A magyarországi nagyvállalatok 68 százaléka kizárólag üzleti szempontokat vett figyelembe a válság miatt feleslegessé vált munkavállalói elbocsátásakor, míg 32 százalék egyéb, például szociális szempontokat is mérlegelt a csoportos létszámleépítésnél - derül ki a GKI Gazdaságkutató Zrt. felméréséből. A GKI több mint száz, 500-nál több munkavállalót foglalkoztató nagyvállalatot kérdezett meg az idén a munkavállalókról való gondoskodás gyakorlatáról, a válaszadó cégek összesen 76.292 embert foglalkoztattak. Az adatbázisból kiszűrték az állami cégeket, a leányvállalatokat, illetve azokat a vállalatokat is, amelyek ágazati szempontból biztosan nem terveztek csoportos elbocsátást.
2010.09.25. 13:45
 
 
Balog Zoltán: közös úton kell haladni a cigánysággal
A cigányság problémáját egy közös út alapjait jelentő építőanyagként kell kezelni, és ehhez az egyházak missziós munkájára is szükség van - hangoztatta a társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár egy témában rendezett konferencián szombaton Budapesten. Balog Zoltán azt mondta: magyarországi cigányság problémáira nincs megoldás, csak megoldások vannak, és ezen a hosszú zarándokúton a többségnek és a kisebbségnek együtt kell haladnia. Az államtitkár szavai szerint a projektek és a stratégiák fölött olyanoknak kell állniuk, akik személyes, vagy a közösségük küldetésének tekintik azok eredményességét.
2010.09.25. 13:30
 
 
Maradona ismét szeretne argentin kapitány lenni
A világbajnokság után távozott Diego Maradona ismét az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya akar lenni. "Az életemet is odaadnám, hogy újra enyém legyen a kispad" - jelentette ki a hamarosan 50 éves sztár. "Hiszem, hogy van még esélyem a posztra, habár a segítőimet már menesztették." Julio Grondona, a szövetség (AFA) elnöke az idő előtti vb-búcsú után nem hosszabbított szerződést az "isteni Diegóval", és az év végéig Sergio Batistát bízta meg a szakvezetői teendőkkel, akinek irányításával az együttes három hete, barátságos mérkőzésen 4-1-re kiütötte a világbajnok spanyolokat. A megbízott kapitánnyal ebben az esztendőben még a japánokkal és a brazilokkal játszik felkészülési meccset a válogatott.
2010.09.25. 13:15
 
 
Az MSZP az alapvető élelmiszerek áfájának csökkentését javasolja
Az MSZP javasolja, hogy az alapvető élelmiszerek áfája csökkenjen a jelenlegi 18%-ról 5%-ra - mondta Szanyi Tibor, az MSZP kampányfőnöke. Hozzátette, az MSZP ezzel szeretné emlékeztetni a Fideszt a korábbi választási ígéretére, amellyel "azonnali és nagyarányú" adócsökkentéseket helyezett kilátásba, azonban - leszámítva néhány kisebb adómódosítást - ez eddig elmaradt. A mostani helyzet, konkrétan a megemelkedett megélhetési költségek, például a kenyér árának jelentős növekedése az MSZP szerint a kormány részéről lépést indokol. Szanyi emlékeztetett, hogy a Bajnai-kormány az alapvető élelmiszereket (kenyér, tejtermékek) a normál 25%-os kulcsból egy kedvezményesebb, 18%-os kulcsba sorolta át.
2010.09.25. 12:45
 
 
Internetes esküvői képei miatt bukott le egy bigámista
Az internet buktatott le egy bigámista ausztrál férfit: újdonsült felesége döbbenten szembesült a világhálón férje előző esküvőjének és feleségének fotóival. A "konkurencia" felfedezése egy hónappal a második házasságkötés után történt, az első házasság megkötése pedig alig két hónappal előtte. A férfinak mozgalmas tele volt: tavaly decemberben nősült először, majd februárban újból. Azután beköszöntött a tavasz, elköszönt második neje, mert felfedezte az elsőt és kérelmezte a házasság érvénytelenítését. A férfi ellen eljárás indult, öt év börtönt is kaphat.
2010.09.25. 12:30
 
 
Átalakul az APEH szervezete októberben
Átalakul az APEH szervezete: október elsején az eddigi Kiemelt Adózok Igazgatósága mellett létrejön a Kiemelt Ügyek Igazgatósága és a Kiemelt Ügyek és Adózók Főigazgatósága, továbbá ismét lesznek megyei igazgatóságok - az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatalról szóló kormányrendelet módosítása a Magyar Közlöny legfrissebb számában jelent meg. Burillák Attila, az APEH szóvivője az MTI érdeklődésére szombaton azt közölte, hogy az adóhatóság szervezeti átalakulásáról a jövő héten közölnek részleteket.
2010.09.25. 12:30
 
 
Asztalitenisz Világkupa: Tóth Krisztina nem jutott a negyeddöntőbe
Tóth Krisztina négy sima szettben kikapott az esélyesebb japán Fukuhara Ajtól, így nem jutott be a legjobb nyolc közé a Kuala Lumpurban zajló női asztalitenisz egyéni Világkupán. A nemzetközi szövetség honlapja szerint a világranglistán 19., hétszeres Európa-bajnok Tóthnak - aki a pénteki nyitófordulóban 4-1-re kikapott a dél-koreai Kim Kjung Ahtól (4.) - második szombati találkozóján esélye sem volt szigetországi riválisával (9.) szemben, akit korábban még soha nem tudott legyőzni. Mivel a magyar játékos a második körben megverte a hazai közönség előtt szereplő, malajziai Beh Lee Weit, csoportja harmadik helyén zárt, amiért 4000 dollárt kapott.
2010.09.25. 12:15
 
 
Visszatért a földre a Szojuzzal három űrhajós
Egy amerikai és két orosz űrhajóssal a fedélzetén szombaton leszállt a Szojuz TMA-18 orosz űrhajó. Az Észak-Kazahsztánban, Arkalik város közelében földet ért kapszulában utazó Tracy Caldwell Dyson, valamint Alekszandr Szkvorcov és Mihail Kornyijenko 176 napot töltött a világűrben keringő Nemzetközi Űrállomáson (ISS). A Szojuz TMA-18-nak pénteken kellett volna lekapcsolódnia az űrállomásról, de annak a hermetizálást ellenőrző berendezése téves jelzést adott, s emiatt a rögzítő berendezések nem engedték el az űrhajót. Az ISS-en jelenleg egy orosz és két amerikai űrhajós tartózkodik.
2010.09.25. 12:15
 
 
A ciszjordániai telepépítési moratórium meghosszabbítását követeli az Arab Liga
A közvetlen izraeli-palesztin tárgyalások összeomolhatnak, ha nem hosszabbítják meg a ciszjordániai zsidó telepek létesítésének vasárnapig tartó moratóriumát - jelentette ki Amr Musza, az Arab Liga főtitkára. A politikus szerint a telepek építése nem folytatódhat, mivel fenyegeti az új palesztin állam területi integritását. Éppen ezért a közvetlen tárgyalások sem folytatódhatnak úgy, hogy közben zsidó telepek épülnek. Miért legyenek tárgyalások, miért vesztegessük az időt, ha tovább rombolják a palesztin föld területi integritását, s további változásokat idéznek elő a tárgyalások által érintett területek lakosságának demográfiai összetételében? - tette fel a kérdést a főtitkár.
2010.09.25. 12:15
 
 
Alulmaradt a 2014-es magyar-horvát férfi kézilabda Eb-pályázat
Nem kapta meg Magyarország és Horvátország a 2014-es férfi kézilabda Európa-bajnokság rendezési jogát, miután a szombati, koppenhágai szavazáson alulmaradt Dániával szemben. Sinka László, a magyar szövetség (MKSZ) helyszínen tartózkodó elnöke arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a hazaiak 24-22-re nyerték meg a voksolást. A dánok 1993 és 2014 között összesen immár 15 világversenyt rendeztek, illetve rendeznek. Magyarország még soha nem adott otthont férfi kézilabda Eb-nek vagy vb-nek.
2010.09.25. 11:15
 
 
Az elmúlt egy nap alatt négyen haltak meg a közutakon
A rendőrség tájékoztatása szerint az elmúlt 24 órában a közutakon összesen 172 közúti közlekedési baleset történt, amelyből 4 követelt halálos áldozatot, 25 súlyos, 43 pedig könnyű sérüléssel végződött, ezen kívül 100, személyi sérülés nélküli, anyagi kárral járó baleset is történt. A police.hu oldalon szombaton olvasható rendőrségi tájékoztatás felhívja a figyelmet, hogy a szombat délutántól, estétől több felé várható eső, zápor miatt sok helyen találkozhatnak majd a közlekedők csúszós útszakaszokkal; a párás, csapadékos idő miatt csökken a látótávolság, a helyenként átmenetileg megélénkülő a légmozgás miatt pedig csökkenhet a könnyebb járművek menetstabilitása.
2010.09.25. 11:00
 
 
Az IMF újabb hitelrészlet lehívását engedélyezte Romániának
A Nemzetközi Valutaalap (IMF) engedélyezte, hogy Románia 884 millió eurós (1,19 milliárd dolláros) részletet hívjon le a nemzetközi pénzügyi szervezet által nyújtott készenléti hitelből - közölte az IMF. A washingtoni székhelyű szervezet helyi idő szerint pénteken kiadott közleményében tudatta, hogy igazgatósága elvégezte a hitelszerződés feltételei teljesítésének ötödik felülvizsgálatát. Románia 2009-ben kétéves készenléti hitelt írt alá az IMF-fel 12 milliárd euróról. Az újabb hitelrészlet lehívása esetén Bukarest összesen már 11,27 milliárd eurót vesz igénybe a hitelkeretből. Románia a készenléti hitelért cserébe vállalta, hogy a GDP-arányos államháztartási hiányát a tavalyi 7,4 százalékról jövőre 4,4 százalékra csökkenti.
2010.09.25. 10:45
 
 
Továbbra is megkaphatja a Vértesi Erőmű a szénfillért
Továbbra is megkaphatja az úgynevezett szénfillér-támogatást a Vértesi Erőmű 2011 és 2014 között - írta szombati számában a Népszabadság. A szénfillér az áramfogyasztók számláján "szénipari szerkezetátalakítási támogatás" néven megjelenő, jelenleg kilowattóránként 23 filléres tétel. A Népszabadság értesülése szerint a kabinet komoly eséllyel folyamodhat az unióhoz annak érdekében, hogy ezt a támogatási formát 2011 és 2014 között is fenntartsák. Ez négy éve kizárólag a komoly veszteségekkel küszködő, helyben bányászott szénnel működő, állami Vértesi Erőmű életben tartását szolgálja: a sűrű fillérekből évente körülbelül 7 milliárd forint jön össze - írta a lap.
2010.09.25. 10:30
 
 
Szeptember 26-tól megszűnik az Egészségbiztosítási Felügyelet
Vasárnaptól megszűnik az Egészségbiztosítási Felügyelet (EBF). A Hivatalos Értesítő legutóbbi számában jelent meg az EBF-t megszüntető okirat, amely szerint - az Országgyűlés által 2007. január 1-jével alapított - a felügyelet szeptember 26-ával részleges jogutódlással megszűnik. Az Országgyűlés július 22-i, nyári szünet előtti utolsó ülésén fogadta el a többek között a megszűnésről rendelkező egészségügyi és szociális tárgyú törvények módosítását. A jogszabályt 307 igen és 47 nem szavazat mellett, a Fidesz, a KDNP, a Jobbik támogatásával, az MSZP és az LMP elutasításával fogadott el a Ház.
2010.09.25. 10:30
 
 
Több mint ötezren szavazhatnak igazolással jövő vasárnap
A legfrissebb adatok szerint több mint ötezren szavazhatnak igazolással a jövő vasárnap tartandó önkormányzati választáson. Az állandó lakcímük helyett a tartózkodási helyükön voksolók megoszlanak a közel tizenegyezer szavazókör között, így várhatóan nem lesz sorban állás. Az Országos Választási Iroda adatai szerint eddig 5.123 igazolást adtak ki a helyi választási irodák, de az igazolás kiadására jövő péntekig még van lehetőség. A jogalkotó törekvése az volt, hogy az önkormányzati választáson az önkormányzat életében érdekelt személyek szavazzanak, ezért sokkal szigorúbbak az igazolással szavazás feltételei, mint az országgyűlési választáson.
2010.09.25. 10:30
 
 
Negyedmillió tonnával kevesebb élelmiszert dobnak ki a britek
Több mint negyedmillió tonnával kevesebb élelmiszer landol manapság a brit háztartások kukáiban, köszönhetően egy józan észre alapozó kampánynak, amely arra sarkallja az embereket, hogy készítsenek listát mielőtt vásárolni mennek és legyenek kreatívak a maradékok felhasználása terén.A Szeresd az ételt, gyűlöld a pazarlást elnevezésű kampány arra ösztönzi a brit állampolgárokat, hogy készítsenek bevásárló listát, mielőtt elindulnak a boltba, egyék meg időben a közelgő lejárati dátummal ellátott termékeket és legyenek kreatívak a maradékok felhasználása terén.
2010.09.25. 09:45
 
 
Szöuli tenisztorna: Szávay kiesett az elődöntőben
A nyolcadik helyen kiemelt Szávay Ágnes két játszmában kikapott az ötödikként rangsorolt Alisza Klejbanovától a 220 ezer dollár összdíjazású, szöuli keménypályás női tenisztorna szombati elődöntőjében. A világranglista 38. helyén álló magyar játékos a viadal honlapja szerint az első szervák utáni pontokat csak 46 százalékban nyerte meg, és hat bréklehetőségéből kettőt használt ki, míg orosz ellenfele tízből kilencszer elvette az ő adogatását. A találkozó 1 óra 39 percig tartott, Szávay pedig 10.200 dollárral vigasztalódhatott. Eredmények: elődöntő: Klejbanova (orosz, 5.)-SZÁVAY (8.) 6:3, 6:2, Zakopalova (cseh)-Petrova (orosz, 1.) 5:4-nél Petrova feladta.
2010.09.25. 09:00
 
 
Lindsay Lohan ismét börtönbe került
Lindsay Lohan ismét börtönbe került, miután az amerikai színésznő ügyét tárgyaló Beverly Hills-i bíró pénteken elutasította, hogy óvadék ellenében szabadlábra kerüljön. Elden Fox bíró döntése értelmében a színésznőnek az október 22-re tervezett meghallgatásig biztosan börtönben kell maradnia. Ekkor dől el, hogy a hollywoodi sztár megszegte-e a próbaidőhöz kötött feltételeket. Lohan augusztus végén szigorú feltételekkel szabadult a börtönből és a rehabilitációról: november 1-ig pszichoterápián kell részt vennie, alkohol- és drogtanácsadásra kell járnia, illetve hetente több alkalommal szúrópróbaszerű alkohol- és kábítószerteszten kell megjelennie.
2010.09.24. 21:15
 
 
Európa legszebb színésznője magyar!
15 éves korában balerina mamája küldte haza, hogy itt tanuljon táncolni.
2010.09.24. 20:12
 
 
Abbász és az Arab Liga ragaszkodik a betelepítés szüneteltetéséhez
A palesztin elnök és az Arab Liga ragaszkodik ahhoz, hogy Izrael továbbra is fenntartsa a palesztin területek zsidó betelepítését szüneteltető döntést, mert e nélkül nem képzelhető el a tárgyalások folytatása. "Fenn kell tartani a teljes telepbővítési moratóriumot a megszállt területeken, beleértve Jeruzsálemet is. Elutasítunk minden részmegoldást" - jelentette ki Mahmúd Abbász elnök szóvivője. Amr Musza, az Arab Liga elnöke Izrael kötelességének nevezte a vasárnap lejáró építési tilalom meghosszabbítását, amellyel szerinte azt jelezné, hogy politikája komoly. "Nem lehet folytatni a tárgyalásokat, ha az építkezéseket újra elkezdik, mert az veszélyeztetné a leendő palesztin állam területi integritását" - mondta.
2010.09.24. 20:00
 
 
Labdarúgó NB I: Videoton-Haladás 3-1
Az előző kiírásban ezüstérmes Videoton hazai pályán 3-1-re legyőzte a mezőnyben egyedüliként nyeretlen, egyúttal sereghajtó Szombathelyi Haladást a labdarúgó NB I 8. fordulójának nyitómérkőzésén. A fehérváriak sikerükkel a tabella élére ugrottak. Eredmény: Videoton FC-Szombathelyi Haladás 3-1 (1-0) gólszerzők: Alves (12., 61.), Gosztonyi (76.), illetve Kenesei (51., 11-esből). Székesfehérvár, 2875 néző. Az első percekben megszerezte a vezetést a Videoton, majd mezőnyfölényben futballozott, s őrizte előnyét. A szünet után is a Videoton volt aktívabb, mégis egyenlített a szombathelyi együttes. Ezután nyíltabbá vált a játék, s a fehérváriak újabb gólt szereztek. A mérkőzés hajrájában Gosztonyi tette magabiztossá a Videoton vezetését.
2010.09.24. 19:45
 
 
Einsteinnek igaza volt: aki felhőkarcoló tetején lakik gyorsabban öregszik
Albert Einsteinnek igaza volt, amikor 100 évvel ezelőtt azt állította, hogy az idő relatív és minél magasabban tartózkodik valaki a tengerszint fölött, annál gyorsabban öregszik. Az einsteini relativitáselmélet szerint csupán egy valódi állandó létezik, a fény sebessége, vagyis az idő a mozgás sebességétől, vagy a magasságtól függően gyorsabban, illetve lassabban telhet. Amerikai tudósoknak sikerült ezt igazolniuk, s a kísérlethez egy hihetetlenül pontos atomórát használtak, amelynek pontatlansági mutatója: 1 másodperc 3,7 milliárd év (durván ennyi ideje létezik a Föld) alatt.
2010.09.24. 19:00
 
 
Schmitt: Magyarország BT-tagként is kész lesz erősíteni a globális partnerséget
Magyarország az ENSZ Biztonsági Tanácsának tagjaként és az Európai Unió soros elnökeként is kész lesz fellépni a megosztottság áthidalása és a globális partnerség erősítése érdekében - jelentette ki New Yorkban Schmitt Pál köztársasági elnök az ENSZ-közgyűlés általános vitájában elmondott felszólalásában. "Biztosíthatom önöket, hogy Magyarország, mint a ENSZ Biztonsági Tanácsának tagjelölt országa a 2012-2013-as időszakra, készen áll arra, hogy erőteljes munkát fejtsen ki a megosztottság áthidalása érdekében és erősítse a globális partnerséget a mai, a kölcsönös függőség által meghatározott nemzetközi környezetben" - hangsúlyozta az államfő ENSZ-palota közgyűlési termének szónoki emelvényén.
2010.09.24. 18:00
 
 
F1, Szingapúri Nagydíj: Vettel nyerte a második szabadedzést
Sebastian Vettel, a Red Bull német pilótája érte el a legjobb időt a Forma-1-es Szingapúri Nagydíj pénteki második szabadedzésén. Mögötte csapattársa, a világbajnoki pontversenyben vezető Mark Webber végzett a második helyen, a vb-címvédő brit Jenson Button (McLaren) pedig a harmadikon. 2. szabadedzés (1 kör/5,073 km): 1. Vettel (német, Red Bull) 1:46.660 p, 2. Mark Webber (ausztrál, Red Bull) 1:47.287, 3. Jenson Button (brit, McLaren) 1:47.690, 4. Fernando Alonso (spanyol, Ferrari) 1:47.718, 5. Lewis Hamilton (brit, McLaren) 1:47.818, 6. Rubens Barrichello (brazil, Williams) 1:48.302.
2010.09.24. 17:45
 
 
F1, Szingapúri Nagydíj: Webber nyerte az első szabadedzést
A világbajnoki pontversenyben vezető Mark Webber, a Red Bull ausztrál pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es Szingapúri Nagydíj pénteki első szabadedzésén. A második legjobb köridőt a 41 éves, hétszeres világbajnok német Michael Schumacher (Mercedes GP) futotta, aki először vesz részt az éjszakai versenyen. A harmadik leggyorsabb Adrian Sutil, a Force India német pilótája volt. A címvédő Jenson Button (McLaren) a hatodik pozícióban zárta az első gyakorlást, amelynek során folyamatosan javultak az időeredmények, a versenyzők ugyanis a tréning elején még vizes burkolaton köröztek, az edzés végére azonban szinte teljesen felszáradt a pálya.
2010.09.24. 17:30
 
 
Hétszázmillió liter olaj ömlött a Mexikói-öbölbe az áprilisi katasztrófa óta
Mintegy 700 millió liter nyersolaj ömlött a Mexikói-öböl vizébe a BP olajtársaság tenger alatti lelőhelyéről - állítják független kutatok, akik az 1522 méteres vízmélységben található sérült kútfejből feltörő olajról készült felvételek segítségével készítették el számításaikat. A Columbia Egyetem két kutatójának számításai kissé felülmúlják az amerikai kormány 651 millió literről szóló becslését, azonban a Macondo nevű kútból hónapokon át különböző intenzitással ömlő olaj mennyiségét nehéz pontosan megbecsülni, ezért a többszöri módosítás után hivatalosan is bejelentett adatok helyesnek mondhatók - olvasható a Science tudományos szaklap eheti számában.
2010.09.24. 17:30
 
 
Új szarkofágot építenek a csernobili atomerőmű fölé
Új szarkofág építését kezdték meg a világ egyik legnagyobb nukleáris katasztrófájának színhelyén, a csernobili atomerőműben. A mintegy 258x150 méteres, hangár formájú betonkoporsó azért vált szükségessé, mert a szerencsétlenség sújtotta 4. blokk fölé nem sokkal a baleset után épített szarkofág megrepedezett, és már nem biztonságos. Érdekesség, hogy a hatalmas, 39 ezer négyzetméter alapterületű építményt a tulajdonképpeni helyszíntől mintegy 200 méternyire szerelik össze, hogy ezzel is védjék a munkásokat a sugárzástól. A kész szarkofágot azután különleges berendezések segítségével síneken a végleges helyére gördítik, rögzítik, majd két végét falakkal zárják le.
2010.09.24. 17:15
 
 
Folytatta erősödését a forint
Nemzetközi hatásra erősödött tovább pénteken a forint: az eurót délután negyed ötkor 277,83 forinton jegyezték a bankközi kereskedelemben, szemben a csütörtök délutáni 280,53 forintos, illetve csütörtök éjszaka és péntekre virradóra a nemzetközi kereskedelemben tartott 280 alatti jegyzésekkel. A forint augusztus 19-én állt utoljára 277 forintos euró jegyzéseken. A dollárt 206,32 forinton jegyezték péntek délután 1,3469 dolláros euró árfolyam mellett. Csütörtök délután a dollárt 210,14 forinton, az eurót 1,3359 dolláron jegyezték. A svájci frank jegyzése 210,70 forint a csütörtöki 213,83 forint után.
2010.09.24. 17:00
 
 
Az MNV Zrt. 14,7 milliárd forinttal megemelte a Malév tőkéjét
A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV) 14,7 milliárd forinttal megemelte a Malév Zrt. tőkéjét és 5,7 milliárd forint hitelt is nyújtott - közölte az MNV Zrt. A 95 százalékban állami tulajdonban lévő légitársaság pénteki folytatódó rendkívüli közgyűlésén úgy döntöttek, hogy 9,4 milliárd forint adósságot, beleértve a kamatot is, tőkévé alakítanak, további 5,2 milliárd forintot pedig készpénzzel teljesítenek. A társaság megfelelő likviditásának biztosítására az MNV Zrt. a fenti tranzakcióval egy időben újabb 5,7 milliárd forintos hitelt is nyújtott a társaságnak - olvasható az MNV közleményében.
2010.09.24. 16:30
 
 
Korlátozottan, de maradtak a szankciók a szlovák államnyelvtörvényben
Korlátozott mértékben, de maradnak a szankciók a szlovákiai államnyelvtörvényben - derül ki abból a jogszabályt módosító javaslatból, amelyet a szlovák kormány hagyott jóvá rendkívüli ülésén pénteken Pozsonyban. A kulturális tárca csak azokban az esetekben szabhat ki pénzbüntetést, ha a közigazgatás olyan információkat nem tesz közzé államnyelven, amelyek az állampolgárok életét, egészségét, biztonságát, illetve vagyonát érintik. A bírságok felső határa az eddigi 5000 euróról 2500 euróra csökken. Változás, hogy a törvény megsértéséért a minisztérium nem lesz köteles kiszabni a pénzbüntetést, hanem eltekinthet tőle.
2010.09.24. 16:15
 
 
Pintér: két év alatt 4500-zal növelik a rendőrség létszámát
Két éven belül, 2012 júniusáig 4500 fővel növelik a rendőrség létszámát, amely a fluktuációt figyelembe véve azt jelenti, hogy 3500 egyenruhással több lesz az utcákon, mint jelenleg - jelentette be Pintér Sándor belügyminiszter azt követően, hogy Józsefváros polgármesterével a kerület közbiztonsági helyzetével ismerkedett pénteken. A tárcavezető a bejárást követő sajtótájékoztatóján közölte: vezényléssel, túlmunkával nemcsak a fővárosban, hanem a vidéki kistelepüléseken is erősítik a rendőri jelenlétet, és így az országban nagyobb lesz a közrend és a közbiztonság.
2010.09.24. 15:30
 
 
Magyarországon még mindig kicsi az idegen nyelveket tudók aránya
Magyarországon a felnőttek 74,8 százaléka nem beszél idegen nyelvet, ennél nagyobb aránnyal az európai uniós tagországok és tagjelöltek közül csak Románia és Törökország rendelkezik - derül ki egy EU-statisztikából, amelyet pénteken, az uniós nyelvi nap alkalmából hoztak nyilvánosságra Brüsszelben. A 2008-as adatokra épülő statisztika szerint uniós szinten (saját bevallása alapján) a 25-64 éves lakosság 38 százaléka nem beszél idegen nyelvet, míg 13,3 százalék legalább egyet nagyon jól ismer.
2010.09.24. 15:15
 
 
Simor indokolhatónak tartja, hogy a kormány nem akar újabb IMF-megállapodást
A jegybank elnökeként Simor András sajnálja a védőháló elveszítését, de "indokolhatónak" minősítette a kormány törekvését, hogy újra szabadon határozza meg gazdaságpolitikáját a Le Monde péntek délutáni számában megjelent interjúban. A napilap kérdésre, hogy mit gondol arról, hogy a miniszterelnök nem kíván újabb megállapodást kötni a Nemzetközi Valutaalappal (IMF), a jegybank elnöke úgy fogalmazott: "Egyrészt elveszítjük a védőhálót és a hitelek költsége emelkedni fog. Másrészt viszont az országnak nem az IMF és az Európai Unió által is jóváhagyott gazdaságpolitikát kell majd követnie."
2010.09.24. 15:00
 
 
Asztalitenisz Világkupa: Tóth vereséggel kezdett
Tóth Krisztina 4-1-re kikapott a világranglista negyedik helyén álló dél-koreai Kim Kjung Ahtól a Kuala Lumpurban zajló női asztalitenisz egyéni Világkupa pénteki nyitó fordulójában. A világranglistán jelenleg 19., hétszeres Európa-bajnok Tóth még soha nem tudta legyőzni riválisát, és a nemzetközi szövetség honlapja szerint ez most sem sikerült neki. A torna egyetlen magyar indulója közép-európai idő szerint szombaton 5:30-kor a malajziai Beh Lee Wei-jel (129.), majd 9:30-kor a japán Fukuhara Ajjal (9.) találkozik. A csoportból az első két helyezett jut az egyenes kieséses negyeddöntőbe. A Vk összdíjazása 150 ezer dollár.
2010.09.24. 14:45
 
 
Elérte az 1.300 dollárt az arany unciánkénti ára
A kora délutáni órákban az arany határidős tőzsdei jegyzése elérte és átlépte az unciánként 1.300,00 dolláros jegyzést. Délután két órakor a határidős jegyzés unciánként 1.300,50 dollár volt, 4,20 dollárral, 0,32 százalékkal magasabb a csütörtöki amerikai zárásnál. Az arany spot ára unciánként $1.298,40 dolláron egy hajszálnyira áll kerek határtól.
2010.09.24. 14:45
 
 
Kevesebb az amerikai film az európai mozikban, de nagyobb a piaci részesedésük
Jóval kevesebb amerikai filmet mutatnak be az európai mozikban, mint ahány európai alkotást, mégis az amerikaiaké a piaci részesedés többsége - olvasható az Európai Bizottság által pénteken közzétett tájékoztató anyagban. Eszerint 2008-ban 167 amerikai filmet mutattak be az EU-ban, míg 726 volt az uniós országok valamelyikében készült és bemutatott filmek száma. Részben az amerikai forgalmazók erősebb pénzügyi háttere miatt azonban az amerikai filmek piaci részesedése 65 százalék körül alakult.
2010.09.24. 14:00
 
 
A vatikáni bank elnöke szerint félreértés miatt indítottak ellene vizsgálatot
Félreértés lehet az oka annak a vizsgálatnak, amelyet a pápai állam bankjának (IOR) elnöke és vezérigazgatója ellen pénzmosás gyanúja miatt indított a római ügyészség - állítja az IOR elnöke a Corriere della Sera című milánói napilapnak adott, pénteken közölt interjúban. Ettore Gotti Tedeschi azt is leszögezte, hogy az olasz jegybank és az IOR között semmiféle feszültség nincs, és a pápai bank eltökélten dolgozik azon, hogy "az átlátható működés minden kritériumát" teljesítse.
2010.09.24. 14:00
 
 
Összeírná a hollandiai romákat egy helyi polgármester
Azt javasolja egy holland polgármester, hogy az ország azon településein, ahol a legnagyobb létszámú roma közösségek élnek, készítsenek regisztrációs listát az ehhez az etnikumhoz tartozókról. Hollandiában tilos etnikai hovatartozás alapján hivatalos listákat készíteni, de kivételes esetben - ha az ország "általános érdeke" úgy kívánja, azaz például közbiztonsági megfontolások alapján - lehetséges az elkülönített regisztráció. Cor de Vos, Nieuwegein polgármestere azt mondta, a bejegyzés a romák érdeke lenne, mert megkönnyítené nyilvántartásukat és támogatásukat a szociális programokban, a munkaerőpiacon és az oktatásban, ahol pontos statisztikák híján ma nehéz célirányosan segíteni őket.
2010.09.24. 14:00
 
 
A források függvényében valósul meg az otthonteremtési program
A parlament ősszel elfogadja a lakás-takarékpénztári törvény módosítását, így jövő év elejétől már több hitelt nyújthatnak a pénztárak a tagjaiknak, az otthonteremtési program többi eleme viszont csak a források rendelkezésre állásának a függvényében valósul meg - mondta Bencsik János nemzetgazdasági minisztériumi államtitkár a lakásvásárt kísérő konferencián. Az államtitkár szerint a források bővülése a kormányzati ciklus közepére várható. Gergely Károly, a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. elnök vezérigazgatója is úgy vélte, hogy a lakás-takarékpénztári megtakarítások csak két év múlva kaphatnak nagyobb állami támogatást.
2010.09.24. 13:45
 
 
Morvai: világítsák át a bírókat és az ügyészeket
Morvai Krisztina, a Jobbik Európa parlamenti képviselője a bírói-ügyészi kar "átvilágítását" szorgalmazta pénteken a parlament jogsértéseket vizsgáló albizottságában, mert álláspontja szerint addig "garázdálkodhatnak" és "folytathatják a koncepciós eljárásokat". A Civil Jogász Bizottság (CJB) társelnökeként meghallgatott Morvai azt hangsúlyozta: a hatalmi ágak szétválasztása nem eredményezheti azt, hogy semmi lehetőség nincs a "szisztematikus jogsértések" kivizsgálására. Völgyesi Miklós, a CJB másik társelnöke a bírói életpálya és az intézményrendszer "alapos reformját" sürgette, felvetetve, hogy szükség van-e egyáltalán az Országos Igazságszolgáltatási Tanácsra.
2010.09.24. 13:45
 
 
Jobbik: börtönözzék be a bizottság előtt meg nem jelenőket
Gaudi-Nagy Tamás, a Jobbik országgyűlési képviselője arra kérte a kormánytöbbséget, támogassa törvénymódosítási javaslatát, amely a bűncselekmények közé sorolná, és börtönnel sújtaná a parlamenti bizottságok előtt meg nem jelenőket. A politikus pénteken azután nyilatkozott erről, hogy Gyurcsány Ferenc volt kormányfő jelezte távolmaradását a 2002-2010 közötti jogsértéseket vizsgáló parlamenti albizottság üléséről. Gyurcsány "megszegte képviselői esküjét, szembehelyezkedett az alkotmánnyal, és ezzel tökéletesen bebizonyította azt, hogy azok a véres események, amelyek 2006 őszén történtek, az ő szellemiségében zajlottak" - fogalmazott az albizottság alelnöke.
2010.09.24. 13:45
 
 
1.081 milliárd forint hiány az első nyolc hónapban
Az államháztartás - helyi önkormányzatok nélkül számolt - pénzforgalmi egyenlege idén augusztusban 83,9 milliárd forint hiánnyal zárt, az első nyolc havi deficit 1.081,4 milliárd forint, az éves előirányzat 124,2 százaléka volt - közölte honlapján az előzetes adatokkal megegyezően a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) pénteken. Augusztusban a központi költségvetés 81,2 milliárd forintos, a társadalombiztosítás pénzügyi alapjai 6,0 milliárd forintos deficittel, míg az elkülönített állami pénzalapok 3,3 milliárd forintos többlettel zártak.
2010.09.24. 13:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637[1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista