2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
Együttműködést tervez a Facebook és a Skype
A Facebook internetes közösségi portál együttműködést tervez kialakítani a Skype internetes telefonszolgáltató portállal az 500 milliós Facebook-közösségnek kínált kapcsolattartási lehetőségek bővítése érdekében - írja az amerikai All Things Digital, a Wall Street Journal technológiai blogja. Az együttműködés eredményeképpen a Skype platformról lehetőség nyílik majd szóbeli és videotelefonos beszélgetések folytatására Facebook-ismerősökkel, illetve sms üzeneteket is lehet majd küldeni nekik. A Facebook jelenleg csak írásos csevegési funkciót kínál tagjainak.
2010.09.29. 15:00
 
Aláírásgyűjtéssel tiltakoznak egy XIII. kerületi iskola bezárása ellen
Közel háromszáz aláírást gyűjtöttek össze azok a szülők, akik petícióban tiltakoznak a XIII. kerületi Kassák Lajos Gimnázium bezárása ellen - közölte Spaller Endre, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje az MTI-vel szerdán, egyben jelezve: önkormányzati frakciójuk is támogatja az akciót. Spaller Endre az MTI-nek azt mondta, a szocialista vezetésű önkormányzat korábban összevonta, most pedig be akarja zárni az oktatási intézményt. Közölte, a kerületi vezetés korábban fejlesztéseket ígért, nem pedig iskolabezárást. A petíciót a szülők délelőtt adták át az önkormányzat ügyfélszolgálatán.
2010.09.29. 14:45
 
 
TASZ: a műsorszolgáltatók jogszerűen tagadták meg a Jobbik hirdetését
A Társaság a Szabadságjogokért szerint jogszerűen tagadta meg a Magyar Televízió és a Magyar Rádió a Jobbik "cigánybűnözést" is említő kampányhirdetésének leadását. Dénes Balázs, a TASZ elnöke közleményében azt írja, hogy a közszolgálati televíziók és rádiók kötelesek az alkotmányos értékeket tiszteletben tartani. Abban az esetben, ha egy politikai hirdetés nem felel meg ennek a követelménynek, a közszolgálati médiumok az alkotmány szellemével összhangban járnak el, ha megtagadják a közvetítését. A TASZ szerint a véleménynyilvánítás szabadsága igen fontos alapjog, amelyet bárki gyakorolhat mindaddig, amíg közlése külső korlátba (beszéd hatása, közlési csatorna megválasztása) nem ütközik.
2010.09.29. 14:15
 
 
Vasárnap véget ér az I. világháború
Végleg véget ér Németország számára vasárnap az I. világháború: az akkor vesztes hatalom ugyanis ekkor fizeti ki a jóvátételből még hátralévő utolsó részletet, 69,9 millió eurót. A versailles-i békeszerződés tetemes jóvátételre kötelezte Németországot, amely a II. világháború idején beszüntette a törlesztést - írta a Bild című német lap. Németország 1952-ig közel 1,5 milliárd márka jóvátételt törlesztett, egy évvel később azonban felfüggesztették a kamatkövetelést, azzal, hogy egy esetleges újraegyesülés után az országnak újra fizetnie kell. Az egységes Németország 1996-ban kezdte meg a törlesztést, az utolsó részlet most esedékes. Ha megtörtént a lehívás, az ország maga mögött tudhatja a háborút.
2010.09.29. 14:15
 
 
Az MSZP kiáll Molnár Gyula mellett
Az MSZP arra szólítja fel a Fideszt, hogy ne adjon politikai megrendeléseket az ügyészégnek, a bíróságnak és a rendőrségnek. A párt vezetői szerdán kiálltak Molnár Gyula újdudai szocialista polgármester mellett, akit egy ingatlan tulajdonjogának átruházása kapcsán gyanúsítotti kihallgatásra idézett be az ügyészség. Mesterházy Attila pártelnök az MSZP vezetőségének részvételével tartott sajtótájékoztatóján hangsúlyozta: szolidaritásukat fejezik ki, segítik őket és kiállnak minden jelöltjük mellett, akit "aljas támadás ért a kampányban".
2010.09.29. 13:45
 
 
Egyelőre nem indít eljárást Brüsszel Párizs ellen a romák ügyében
Még folyik az Európai Bizottság ülése, és egyelőre nem született döntés arról, hogy az uniós végrehajtó testület eljárást indít-e Párizs ellen a romák tömeges kitoloncolása miatt - közölték a bizottság szerda déli brüsszeli sajtótájékoztatóján. Az uniós végrehajtó testület erre a napra ígért állásfoglalást az ügyben. Az, hogy a sajtótájékoztató idejére még nem jutottak döntésre, újságírók szerint a testületen belüli viták elhúzódására utalhat.
2010.09.29. 13:45
 
 
Európai városok elleni terrortámadások előkészítését akadályozták meg
Európai városok elleni terrortámadások előkészítését akadályozták meg hírszerző ügynökségek - jelentette a Sky News brit hírtelevízió. Tim Marshall, a tévé külpolitikai rovatvezetője meg nem nevezett hírszerző forrásokra hivatkozva közölte kedden, hogy az al-Kaida terrorszervezethez köthető pakisztáni fegyveresek azonos időben történő támadásokat terveztek London, illetve francia és német városok ellen. Marshall szerint a pilóta nélküli repülőgépek pakisztáni támadásainak gyakoribbá válása az elmúlt hetekben kapcsolatban hozható a terrorista összeesküvés felszámolására irányuló nyugati erőfeszítésekkel. A támadások tervezése "előrehaladott állapotban volt, de nem volt küszöbön álló".
2010.09.29. 13:30
 
 
Vízilabda ob I: a Vasas meg akarja tartani bajnoki címét
A Vasas férfi vízilabdacsapata az új idényben is bajnok akar lenni, s a honi kupagyőzelemmel együtt további alapvető cél a legjobb nyolc közé jutás az Euroligában. Erről azon a szerdai sajtótájékoztatón esett szó, amelyen aláírták az új névadó főtámogató, a magyar piacon húsz esztendeje jelen levő biztosítási cég és a pólócsapat, a TEVA-Vasas-Uniqa közötti együttműködési megállapodást. A szerződés, amelyet Markovits László, a Vasas SC ügyvezető elnöke és Othmar Michl, az Uniqa Biztosító Zrt. vezérigazgatója látott el kézjegyével, két évre szól, s ugyancsak a 2012-es, londoni olimpiáig érvényes kontraktust kötöttek a játékosokkal is.
2010.09.29. 13:00
 
 
Tarlós: a magyar vállalkozókat kedvezőbb helyzetbe kell hozni
A Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje szerint a magyar vállalkozókat kedvezőbb helyzetbe kell hozni, és a fiatal vállalkozókra is még több figyelmet kell fordítani. Tarlós István szerdán a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (FVOSZ) budapesti fórumán úgy fogalmazott: az mégsem járja, hogy a magyar vállalkozók hátrányosabb helyzetben vannak, mint a külföldiek, akár az adókedvezmények szempontjából, akár az állami szubvenciók elérhetőségének tekintetében. Arról beszélt, az arányérzék és az igazságérzet is azt kívánja, hogy a hazai vállalkozókat - ahogy más civilizált európai országokban is - kedvezőbb helyzetbe kellene hozni.
2010.09.29. 13:00
 
 
Horváth Csaba: romák nélkül nincs egységes Budapest
Romák nélkül nem lehet egységes és sikeres város Budapest - jelentette ki Horváth Csaba, az MSZP főpolgármester-jelöltje egy szerdai fővárosi fórumon. A szervezők az MSZP és a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltjét hívták meg a Cigányok Budapestért - Budapest a cigányokért címmel szervezett vitafórumra, de Tarlós István már előző nap lemondta részvételét - sajtófőnökének közlése szerint annak kritikájaként, hogy kettejükön kívül sem az LMP, sem pedig a Jobbik főpolgármester-jelöltjét nem hívták meg a vitára.
2010.09.29. 12:45
 
Jobbik: készpénz helyett utalványt adjanak a segélyezetteknek
Törvénymódosítást kezdeményez a Jobbik azért, hogy az önkormányzatok utalványozási rendszert hozhassanak létre a szociális segélyek és a rendelkezésre állási támogatás folyósítására. Javaslatuk alapján az utalványokat nem havonta, hanem hetente adnák át a rászorulóknak. Az utalványozási rendszert átmeneti megoldás lenne a Jobbik szerint. A párt távolabbi célja, hogy minden magyarországi segélyezett szociális kártyán kapja meg juttatásait, s a kártyát a közművállalatok mellett kizárólag olyan üzletekben lehessen felhasználni, ahol a termékek legalább négyötöde magyar eredetű.
2010.09.29. 12:30
 
Rooneyra két-három hét pihenő vár bokasérülése miatt
Bokasérülése miatt két-három hét kihagyásra kényszerül Wayne Rooney, a Manchester United futballistája. Az angol válogatott támadót vasárnap a Bolton elleni, bajnoki találkozó (2-2) 61. percében le kellett cserélni, és a klub hétfői bejelentése szerint nem is utazott el társaival Valenciába, a szerdai Bajnokok Ligája-összecsapásra. Sérülése nem tűnt súlyosnak, de Sir Alex Ferguson vezetőedző spanyolországi sajtótájékoztatóján már arról számolt be, hogy a kényszerpihenő a korábban jelzettnél hosszabb lesz. Így elképzelhető, hogy a csatár az angol válogatottnak sem állhat majd a rendelkezésére a Montenegró elleni, október 12-i Európa-bajnoki selejtezőn.
2010.09.29. 12:30
 
 
A GKI 3%-ról 2,5%-ra csökkentette jövő évi növekedési prognózisát
A gazdaság növekedési feltételei rosszabbak a korábban feltételezettnél, ezért a GKI Gazdaságkutató Zrt. 3 százalékról 2,5 százalékra csökkentette jövő évi növekedési prognózisát, az idei évre szóló előrejelzés 1 százalék maradt - jelentette be Vértes András, a GKI elnöke szerdán sajtótájékoztatón. A GKI idei harmadik előrejelzését ismertetve elmondta: azt feltételezik, hogy a kormány lényegében teljesíteni fogja a jövő évi 3 százalék alatti hiánycélt, az államháztartási hiány mintegy 1 százalékpontos javulásának fedezetét a GDP várhatóan 2,5 százalékos növekedése önmagában megteremti, de komoly adócsökkentés esetén a 3 százalék alatti deficitcél elérése jelentős kihívás.
2010.09.29. 12:15
 
 
A Club Aliga és az Álomsziget ügyében is vizsgálódik Budai
A Club Aliga eladása és a Hajógyári-szigetre tervezett Álomsziget nevű projekt ügyében is vizsgálódik Budai Gyula miniszterelnöki megbízott. A politikus elmondta, mindkét beruházással kapcsolatban elkezdték a vizsgálati anyag begyűjtését. A Club Aligával kapcsolatban körülbelül három héttel ezelőtt kaptak bejelentést egy ottani lakostól. Az Álomsziget ügyében - melyet szintén a Gyurcsány-kormány nyilvánított nemzetgazdasági szempontból kiemeltté - ugyancsak megkeresés érkezett. A 400 milliárd forint értékű Álomsziget-projekttel a Hajógyári-sziget területének több mint egyötödét beépítenék, a kaszinóváros mellett szállodákat és konferenciaközpontot is hoznának létre.
2010.09.29. 12:15
 
 
Péntektől olcsóbb a négynapos autópálya matrica
Péntektől olcsóbb a négynapos autópálya matrica, a csak személyautókra érvényes D1 négynapos e-matrica ára 1.530 forintról 1.170 forintra csökken. A díjszabás szezonális változásait minisztériumi rendelet szabályozza. A változás az úgynevezett motoros e-matricákat is érinti. A kétkerekű járművek tulajdonosai fél áron vásárolhatják meg a D1 kategóriás négynapos e-matricát, amelyet a május 1-jei áremelkedés után október 1-től ismét 585 forintért szerezhetnek be. A motoros úthasználati jogosultságot a megszokott módon, tehát az ÁAK Zrt. ügyfélszolgálati irodáin, viszonteladói hálózatán, illetve az ismert virtuális értékesítési csatornákon - internet, sms, telefonhívás - keresztül lehet megváltani.
2010.09.29. 12:00
 
 
Kanadában meggyilkoltak egy magyar származású kamaszlányt
A kanadai közvéleményben és a sajtóban heves visszhangot váltott ki, hogy a hétvégén egy vancouveri parkban meggyilkoltak egy 15 éves magyar származású lányt. Helyi internetes lapok, többek között a Vancouver Sun (www.vancouversun.com) internetes oldalán megírta - és több tucatnyi fotót is közölt -, hogy Laura Szendreit kegyetlenül összeverték. Barátai, akivel korábban megbeszélt találkája volt, bukkantak rá súlyos fejsérülésekkel, arccal a földre borulva. Kórházba szállították, ahol vasárnap sérüléseibe belehalt. A boncolás várhatóan napokon belül befejeződik.
2010.09.29. 11:45
 
Erősödött a forint: 276 forint alatt az euró
A váratlanul magas növekedést mutató szeptemberi euróövezeti üzleti hangulatindex közzétételét követően szerdán erősödött az euró és vele párhuzamosan a forint is. A forintot tizenegy óra után 276 forintos euró árfolyam alatt is jegyezték, amire 2010. június 3 óta nem volt példa.
2010.09.29. 11:30
 
 
Javult az üzleti hangulat az euróövezetben
Javult az üzleti hangulat az euróövezetben szeptemberben - közölte az erre vonatkozó adatokat az Európai Bizottság szerdán. Rendszeres havi elemzésében a brüsszeli testület rámutat: az átfogó adat 103,2 pontra emelkedett az augusztusi, felfelé módosított 102,3 pontról. Az elemzők 101,5 pontot vártak. Szeptemberben sorrendben már hatodik hónapja emelkedett a mutató, amely 64,6 pontos értékkel 2009 márciusban érte el a mélypontját.
2010.09.29. 11:30
 
 
Lindsay Lohan újra elvonókúrán
Három év alatt immár ötödször vonult elvonókúrára Lindsay Lohan amerikai színésznő. A 24 éves híresség egy dél-kaliforniai klinikát választott a hét elején, és várhatóan október 22-én esedékes bírósági meghallgatásáig ott is marad. A színésznő kábítószer- és alkoholproblémákkal küzd. Mivel a közelmúltban megszegte az ügyében született ítélet egyes passzusait, és megbukott a drogteszten, egy napra ismét börtönbe zárták. Azóta - ismét - alkohol- és kábítószerjelző eszközt kell viselnie. A színésznő 2007 óta gyakori vendég a bíróságokon, kokainbirtoklás és kábítószeres befolyásoltság alatti vezetés miatt indult ellene eljárás.
2010.09.29. 11:30
 
 
Kerékpár-vb: a címvédők nem értik a rádió tiltását
Cadel Evans, a mezőnyverseny, illetve Fabian Cancellara, az egyéni időfutam címvédője is komoly kritikát fogalmazott meg a rádió használatának tiltásával kapcsolatban az országúti kerékpáros-világbajnokságon. A nemzetközi szövetség ugyanis az U23-as korosztály sorozataiban, illetve a felnőttek második kategóriás versenyein már az év elejétől betiltotta a rádiózást, míg a legjobbaknál a jövő évtől lép majd életbe minden viadalon az új szabály. Az UCI a sportág szellemiségével ellenkezőnek tartja a rádiózást, érvelése szerint a viadalokat nem dönthetik el az autókban ülők.
2010.09.29. 11:15
 
 
J.K. Rowling Harry Potter jövőjéről mesél Oprah Winfrey műsorában
J. K. Rowling, a Harry Potter-regényfolyam szerzője a varázslósaga esetleges folytatásáról beszélt egy korábban rögzített interjúban, amelyet a The Oprah Winfrey Show pénteki adásában láthatnak az amerikai nézők. A 45 esztendős brit írónő - akit Nagy-Britannia egyik leggazdagabb asszonyaként emlegetnek, mivel a Forbes listája szerint vagyona egymilliárd dollárra rúg - Edinburghban beszélgetett a talkshow háziasszonyával. Arról is vallott, hogy bár korábban mindig azt válaszolta, megbirkózott a rá nehezedő nyomással, igazság szerint voltak pillanatok, amikor ez csak egy cérnaszálon függött.
2010.09.29. 11:15
 
 
iPhone alkalmazás miatt háborog az olasz miniszter
Nem találja viccesnek az iPhone készülékhez készített programban az Olaszországot jelképező sztereotípiákat Vittoria Brambilla turizmusért felelős olasz miniszter, aki a fejlesztők elleni perrel fenyegetőzik. A What country (Milyen ország) elnevezésű programban a pizza, a maffia, a tészta és a robogó hazájaként jellemzik a dél-európai országot. A politikus szerint mindez kormoly károkat okoz a hazájáról kialakult képben. Az alkalmazást nem az iPhone készüléket gyártó Apple konszern, hanem egy független cég készítette, amely úgy véli, hogy a program csupán vicces kitekintést nyújt a világra, nem szabad komolyan venni.
2010.09.29. 11:00
 
 
Kaliforniában felfüggesztették egy halálos ítélet végrehajtását
Az Egyesült Államokban egy szövetségi bíró felfüggesztette kedden annak a halálos ítéletnek a végrehajtását, amely öt év óta az első lett volna Kaliforniában. Albert Greenwood Brownt - magyar idő szerint - szerda éjfélkor kellett volna kivégezni méreginjekcióval. Jeremy Fogel körzeti bíró annak hatására függesztette fel az ítélet-végrehajtást, hogy az illetékes fellebbviteli bíróság utasította őt más jogi normák alkalmazására, mint amelyeket akkor alkalmazott, amikor a múlt héten jóváhagyta Brown kivégzését. Fogel közölte: Brown ügyvédei jogosan kérdőjelezték meg, hogy az utóbbi években sikerült volna kijavítani a méreginjekcióval történő kivégzés kaliforniai gyakorlatának minden hibáját.
2010.09.29. 10:45
 
 
A leváltott moszkvai polgármester megtámadja az eltávolításáról szóló döntést
Jurij Luzskov, a kedden Medvegyev elnök rendeletével leváltott moszkvai polgármester bírósági úton támadja meg az államfő döntését - közölte Moszkvában Joszip Kobzon népszerű énekes, a moszkvai duma képviselője, Luzskov személyes jó barátja. Kobzon kijelentette: Luzskov semmiképpen nem távozik Oroszországból, akkor sem, ha fokozódik a rá nehezedő nyomás, de még akkor sem, ha büntetőeljárást indítanak ellene. Az énekes az egyetlen, aki kiállt Luzskov mellett és érdemeit hangsúlyozta, s ugyan nem bírálta az elnöki döntést, állást foglalt annak megindoklása mellett. Kijelentette: figyelmeztették a frakcióban, hogy ne nyilatkozzon az ügyben, de ő "szabad ember egy szabad államban".
2010.09.29. 10:30
 
 
Új rekordot döntött az arany ára
Új rekordot döntött az arany ára szerdán délelőtt, követve a dollárnak a Fedtől várt mennyiségi monetáris lazítás miatt a főbb devizákkal szemben elszenvedett árfolyamveszteségét. Szerdán délelőtt az arany azonnali (spot) ára elérte az 1.313,50 dollárt, majd 1.310 dollár környékére húzódott vissza.
2010.09.29. 10:15
 
 
Csökkent az üzemanyagok ára
Csökkentette bruttó 6 forinttal a 95-ös benzin és 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt. szerdán. A csökkentéssel a benzin átlagára 338 forintra, a gázolajé 326 forintra mérséklődik. A Mol a múlt héten nem változtatott az árakon, az azt megelőző héten pedig bruttó 5 forinttal emelte a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát. Az akkori emeléssel a benzin átlagára történelmi csúcsa közelébe, 344 forintra nőtt, a gázolajé 329 forintra emelkedett. Tizenöt hete volt az üzemanyagárak csúcsa: akkor a gázolaj átlagára az idei eddigi maximumra, 331 forintra, a benziné pedig történelmi csúcsra, 345 forintra nőtt. Az autósok 30 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.
2010.09.29. 09:15
 
Támogatja Albánia és Bosznia vízummentességét az illetékes EP-bizottság
Elfogadta kedden az Európai Parlament állampolgári, bel- és igazságügyi bizottsága azt a jelentést, amely javasolja, hogy Albánia és Bosznia-Hercegovina kerüljön le az Európai Unióban vízumköteles országok listájáról - jelentette be Göncz Kinga (MSZP), a testület egyik alelnöke. A kedvező bizottsági döntést követően a képviselőtestület előreláthatólag októberben szavaz a két délszláv köztársaság polgárainak vízummentességéről. Ha az uniós tagállamok kormányai is jóváhagyják a döntést, Albánia és Bosznia-Hercegovina polgárai néhány hónapon belül éppúgy élvezhetik az engedély nélküli utazás lehetőségét az Európai Unió határain belül, mint a többi volt jugoszláv köztársaság lakói.
2010.09.29. 09:15
 
 
Az ipari termelői árak 0,2%-kal csökkentek augusztusban
Az ipari termelői árak augusztusban 0,2 százalékkal csökkentek az előző havihoz képest, míg az egy évvel korábbihoz mérten 9,0 százalékkal nőttek - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. Augusztusban ezzel tovább gyorsult az ipari termelői árak május óta tartó emelkedése, míg havi szinten négy hónapja először csökkentek az árak. Az ipar belföldi értékesítési árai 2010 augusztusában 0,3 százalékkal voltak magasabbak az előző havinál, a 2009. augusztusihoz képest 10,5 százalékkal nőttek. Az ipar exportértékesítésének árai a júliusinál 0,6 százalékkal alacsonyabbak voltak, először csökkentek március óta. Éves összevetésben negyedik hónapja gyorsul a növekedés és 7,6 százalékra emelkedett augusztusban.
2010.09.29. 09:15
 
 
A Szonda Ipsos szerint nőtt a Fidesz előnye
Nőtt a Fidesz előnye az MSZP-vel szemben mind az összes választókorú, mind a választáson való részvételüket biztosra ígérő és pártot választók körében a Szonda Ipsos közvélemény-kutatása szerint, amelyet a szerdai Népszabadság közölt. A szeptember 16-24. között 1500 fő megkérdezésével készült felmérés alapján a biztosan voksoló, pártot választók 65 százaléka szavazna a Fideszre, 17 százaléka az MSZP-ra, míg augusztusban és júliusban is az arány 61-18 százalék volt. A Fidesz javulása valamelyest gyengítette a Jobbikot, amely az aktív választók körében 12 százalékon áll az augusztusi 15 százalék után. Az LMP jól hajrázik, a biztos pártválasztói körben újra elérte az 5 százalékot - írta a lap.
2010.09.29. 09:00
 
 
BL: Ajax Amsterdam-AC Milan 1-1
A 2007-es győztes AC Milan kedden 1-1-es döntetlent játszott az Ajax Amsterdeam otthonában a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában. A G csoport másik meccsén a Real Madrid nagy nehézségek árán, hajrában szerzett góllal tudta legyőzni az Auxerre-t, de ezzel a csoport élére állt. Az F csoport rangadóján a Chelsea saját közönsége előtt magabiztosan, két góllal nyert az Olympique Marseille ellen. Az E csoportban a Bayern München hátrányból állt fel és győzött Bazelben, az AS Roma pedig szintén 2-1-re verte a vendég Clujt. A H jelű négyesben egyaránt idegenbeli sikerek születtek, az Arsenal Belgrádban, a Sahtar Donyeck pedig Bragában diadalmaskodott fölényesen.
2010.09.29. 08:45
 
 
Majomkommandó vigyáz a sportolókra
Majomkommandó - is - vigyázza a sportolókat Indiában a Brit Nemzetközösségi Játékokon. A majmok képzett langurok: állatok ellen védik a sportolókat, akik közül nem egy panaszkodott a rossz szálláskörülményekre, nevezetesen arra, hogy állati invázióban kell élnie. Egy dél-afrikai versenyző például kobrát talált a szobájában, igaz, döglöttet, de rengeteg az élő kígyó is, mivel a sportolók faluja közelében áradások voltak, és a víz elől menekülve csúsztak be a táborba. Vad majmok hordái is megkeserítik az ottlétet: ennivalót lopkodnak az emberektől, de gyakran rájuk is támadnak. A játékok a hét végén kezdődnek, a walesi herceg nyitja meg az eseményt.
2010.09.29. 08:30
 
 
Világgazdaság: csütörtökön esedékes a bankadó első részlete
A nyáron bevezetett bankadó első részletének fizetési határideje szeptember 30., amikor a bankok, biztosítók és egyéb pénzügyi vállalkozások összesen 90-100 milliárd forintot utalnak át az államkasszának, a második részlet december 10-ig esedékes, a szintén csütörtökig elkészítendő bevallásban azonban már az egész éves összeget meg kell jelölni - írta a Világgazdaság. Azt, hogy az egyes érintettek pontosan milyen alapon hány százalékot kötelesek leróni az idén, a törvény világosan rögzíti, ennek ellenére a lap szerint egy nappal a fizetés előtt is vannak még dilemmák. Vámosi-Nagy Szabolcs, az Ernst & Young adószakértője azt mondta: nem világos többek között, hogy a kamateredmény vagy a kamatkülönbözet képezi-e az adó alapját.
2010.09.29. 08:15
 
 
Mexikói földcsuszamlás: nincs halálos áldozat
Erősen eltúlozták a délnyugat-mexikói földcsuszamlás súlyosságát a helyi hatóságok: a korábban mondottakkal ellentétben senki sem halt meg a természeti csapásban, s nem több száz, hanem csak tizenegy embert tűnt el. Ulises Ruis Oaxaca állam kormányzója és Francisco Blake belügyminiszter is megerősítette, hogy erősen eltúlozták az áldozatok számát. Ruis korábban kilenc halottról és száz eltűntről beszélt, ezt megelőzően pedig úgy becsülte, hogy 500-600 emberéletet követelhetett a földcsuszamlás az Oaxaca szövetségi állambeli Santa María de Tlahuitoltepec településen. Órákkal ezelőtt már csak négy halottról és tizenkét eltűntről beszélt, de legutóbb már azt mondta, hogy egy halottat sem találtak.
2010.09.29. 08:15
 
 
MLSZ: egy ideig nem lesz válogatott mérkőzés Újpesten
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöksége úgy határozott, hogy a Moldova elleni Európa-bajnoki selejtezőn tapasztalt infrastrukturális hiányosságok felszámolásáig nem rendez válogatott mérkőzést az újpesti Szusza Ferenc Stadionban. Az MLSZ vezető testülete keddi ülésén tárgyalta - amint arról a szövetség késő este közleményben beszámolt - a biztonsági bizottságnak a szeptember 7-én rendezett Eb-selejtezőn történtekkel kapcsolatos jelentését és megfogalmazott javaslatait. Ezek figyelembevételével született döntés az újpesti arénával összefüggésben is.
2010.09.29. 07:45
 
 
Női kosárlabda-vb: a francia válogatott is bejutott a negyeddöntőbe
Az Egyesült Államok, Ausztrália, Oroszország és Spanyolország válogatottja után kedden a francia csapat is biztosította helyét a csehországi női kosárlabda-világbajnokság negyeddöntőjében. A franciák ugyan kikaptak, de a kanadaiak is, ezzel vált biztossá, hogy előbbiek már nem szorulhatnak ki a legjobb nyolc közül. Eredmények, középdöntő: E csoport (Ostrava): Görögország-Kanada 57-52, Ausztrália-Franciaország 62-52, Egyesült Államok-Fehéroroszország 107-61 Az állás: 1. Egyesült Államok 10 pont, 2. Ausztrália 10, 3. Franciaország 8, 4. Görögország 7, 5. Fehéroroszország 7, 6. Kanada 6.
2010.09.29. 07:30
 
 
Elsüllyedt egy autó a Dunában a Horányi révnél
A Dunába csúszott egy személyautó a Horányi rév dunakeszi oldalán kedden késő este, a sofőrnek sikerült kijutnia a járműből - közölte a Fővárosi Tűzoltóság sajtóreferense. Kisdi Máté elmondta, hogy a közelben tartózkodó szemtanúk szerint a Dunakesziről Horány felé induló komphoz csatlakozó rámpáról eddig ismeretlen okból egy autó csúszott, vagy hajtott a Dunába, majd elmerült. Egy horgász látta, hogy a sofőrnek sikerült kimásznia az autóból, a 40-50 év körüli férfit az időközben a helyszínre érkező mentők megfigyelésre kórházba vitték. A tűzoltó-búvárok megkezdték a roncs felkutatását, hogy azután drótkötél és csörlő segítségével kivontassák a partra - közölte a sajtóreferens.
2010.09.29. 07:30
 
 
Szakértői szintű tárgyalások lesznek a két Korea között
Két év óta az első szakértői szintű katonai tárgyalások megtartásában állapodott meg Észak- és Dél-Korea - közölte szerdán a szöuli védelmi minisztérium. A két ország katonatisztjei csütörtökön találkoznak a két Koreát elválasztó demilitarizált övezetben fekvő Panmindzson határfaluban. A tárca nem közölte, hogy miről fognak tárgyalni a katonai delegációk. Utoljára 2008 októberében voltak szakértői szintű katonai tárgyalások a két ország között.
2010.09.29. 07:30
 
 
Orbán: egykulcsos adórendszert egy lépésben és azonnal
A miniszterelnök álláspontja szerint az országnak egy lépésben és azonnal kellene áttérnie az egykulcsos adórendszerre. Orbán Viktor kedden a Magyar Televízió Az Este című műsorában kifejtette, kezdeményezi majd a kabinetnél, hogy a parlamentnek azt javasolják: egy lépésben és azonnal térjünk át egy arányos, tehát egykulcsos adórendszerre. "Azt gondolom, meg tudom győzni a kormány tagjait, és érzek magunkban elég erőt, hogy utána meggyőzzük a parlamenti képviselők legalább 50 százalékát erről" - mondta. A kormányfő szólt arról is, hogy az önkormányzatokat úgy, ahogyan most vannak, nem érdemes konszolidálni.
2010.09.28. 23:15
 
 
Világbékét akartak földönkívüliek az ufókutató szerint
A nukleáris fegyverkezési verseny iránt érdeklődtek és békeüzenetet közvetítettek az emberiség felé az amerikai rakétabázisokat felkereső földönkívüliek - jelentette ki Robert Hastings ufókutató, aki hat, ufóélményeket szerzett volt katona társaságában tartott sajtóértekezletet Washingtonban. Az amerikai légierő nyugállományú tisztjei - akik közül hárman a saját szemükkel sosem láttak ugyan azonosítatlan repülő tárgyat, de olyan személyt igen, aki látott már olyat - azt állították, hogy a hatvanastól a nyolcvanas évekig a földönkívüliek több alkalommal felkerestek amerikai katonai nukleáris létesítményeket. Észleléseiket egyébként korábban több cikkben és könyvben is közölték.
2010.09.28. 22:00
 
 
Labdarúgó NB I: ZTE-Videoton 1-2
Az éllovas Videoton fordulatos mérkőzésen 2-1-re legyőzte a hazai környezetben játszó Zalaegerszeg együttesét a labdarúgó NB I 7. fordulójából elhalasztott mérkőzésen. ZTE FC-Videoton FC 1-2 (1-1), gólszerzők: Varga R. (37.), illetve Polonkai (28.), Alves (83.). Zalaegerszeg, 2265 néző. Nagy lendülettel kezdett a Videoton, az első negyedórában beszorította a hazaiakat, ám mégis egy nagy védelmi hiba után szereztek vezetést a vendégek. A hazaiak nem adták fel, gyorsan egyenlítettek és utána egy darabig irányították a játékot. A szünet után ismét a vendégek kezdtek lendületesebben, azonban a székesfehérváriak a hajrában egy újabb védelmi hibát kihasználva megnyerték a mérkőzést.
2010.09.28. 21:15
 
 
Bíróság elé állítják a volt izlandi kormányfőt a válság kezelése miatt
Az izlandi parlament úgy döntött, hogy Geir Haarde volt kormányfőnek bíróság előtt kell felelnie a vétkes mulasztás vádjára az ország pénzügyi rendszerének 2008-as összeomlásával kapcsolatban. A parlament 33 szavazattal 30 ellenében hozott határozatot a volt miniszterelnök különleges bírósági felelősségre vonásáról. Haarde 2009 januárjában, betegség miatt mondott le tisztségéről, pár hónappal az októberi pénzügyi vihar után, amely tönkre tette az izlandi bankokat. Ő az első világ vezetői közül, akinek ilyen váddal kell szembenéznie.
2010.09.28. 20:45
 
 
Chilei bányaomlás: 15 napon belül felszínre hozhatják a bányászokat
A chilei kormányzat szerint a felszínen 15 napon belül minden készen áll majd arra, hogy utána "bármely pillanatban" felhozzák az augusztus végén a föld alatt rekedt 33 bányászt. A bányászati minisztérium keddi közleménye ezzel együtt nem változtatott azon az előrejelzésen, hogy a bányászok ténylegesen csak november elején szabadulnak ki. A menekülőút kialakításán jelenleg három fúróberendezéssel dolgoznak.
2010.09.28. 20:30
 
 
Bizalmi szavazást kér Berlusconi
Silvio Berlusconi olasz miniszterelnök szerdán bizalmi szavazást kér a parlamentben - mondta Elio Vito, a parlamenti kapcsolatok minisztere. Vito a Szabadság Népe Párt (PdL) vezetői üléséről távozva nyilatkozott a sajtó munkatársainak. Az olasz média korábban úgy gondolta, Berlusconi nem kockáztatja meg a bizalmi szavazást, amely sikertelenség esetén automatikusan kormánya végét jelentheti. Paolo Bonaiuti, a miniszterelnök szóvivője is megerősítette ezeket az információkat, és bejelentette, hogy szerda reggel összehívják a minisztertanácsot, amelynek rá kell majd bólintania Berlusconi döntésére.
2010.09.28. 20:00
 
 
Interjúkötet készült Erdei Zsolttal
Kevésbé a sportra, a sportsikerekre, sokkal inkább az emberre koncentrál Szegő András Erdei Zsolt korábbi profi és amatőr ökölvívó világbajnokkal készített új interjúkötete, amely ezen a héten kerül a boltokba. A Madár - 12 menet Erdei Zsolttal című könyv bemutatóján elhangzott, hogy az ötlet egy rádióinterjú alkalmával született meg, amikor Erdei félkomolyan megjegyezte Szegő Andrásnak, olyan jól sikerült a beszélgetés, hogy folytatni kellene, s csinálni belőle egy könyvet. A 12 menet, a beszélgetés 12 része, melyekben sok mindenről szó esik, többek között kiderül, hogy a mai napig veretlen öklöző mit gondol a világról, családról, az élet egyéb kérdéseiről.
2010.09.28. 19:30
 
 
Dubajban kezdődik a Mission Impossible 4 forgatása
Az elkövetkező hetekben megkezdődik a Mission Impossible 4 forgatása Dubajban - jelentette be a sejkség médiahivatala. A Mission Impossible című hatvanas évekbeli tévésorozat Brian de Palma rendezésében és Tom Cruise-zal a főszerepben hódította meg a filmvásznat 1996-ban. A vállalkozás olyan sikeresnek bizonyult, hogy 2006-ra trilógiává bővült. A negyedik epizód Brad Bird rendezésében a tervek szerint 2011 decemberében kerül a mozikba. Bird keze alól korábban olyan Oscar-díjas animációs filmek kerültek ki, mint A hihetetlen család és a L'ecsó.
2010.09.28. 19:15
 
 
Chan: a WHO nem becsülte túl a H1N1-veszélyt
Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) nem becsülte túl a H1N1 influenzavírus okozta veszélyt, és a lehetséges legjobb döntéseket hozta az új vírusról rendelkezésére álló információk alapján - jelentette ki kedden Margaret Chan, a WHO vezérigazgatója, aki tavaly júniusban úgy döntött, hogy világméretű járványnak minősítsék az új típusú influenzás megbetegedéseket. Különböző nemzetiségű szakértőknek nyilatkozva a vezérigazgató azt mondta, hogy óvatosságból minősítették világjárvány-okozónak a vírust, amely végül csak enyhe lefolyású betegséget idézett elő a legtöbb embernél, és kevesebbnek a halálát okozta, mint az ismert szezonális influenzák.
2010.09.28. 19:00
 
 
Eb-selejtező: hárman pályáznak Mellberg helyére
Hárman harcolnak a csapatba kerülésért, illetve azért, hogy helyettesíthessék az eltiltott Olof Mellberget Svédország Hollandia elleni október 12-i labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőjén. A svéd nemzeti tizenegy védelmének tengelyében Daniel Majstorovic helye biztosnak tűnik, a játékosnak azonban még nincs párja. Az eltiltott Mellberget valószínűleg az Andreas Granqvist, Petter Hansson, Jonas Olsson trió egyike fogja helyettesíteni. Mellberg a San Marino elleni 6-0-s győzelem alkalmával egy veszélyes belépő miatt kapott azonnal piros lapot, ez kétmeccses eltiltást vont maga után.
2010.09.28. 18:15
 
Az RMDSZ nem érdekelt a koalíció felbomlásában
A Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) nem a kormánykoalíció felbomlásában, hanem a kormányzati munka hatékonyságának növelésében érdekelt - mondta kedden Markó Béla. A szövetség elnöke leszögezte: "Amennyiben az RMDSZ egyszer úgy ítéli meg, hogy a jelenlegi koalíció nem működőképes, akkor azt egyértelműen és világosan ki fogjuk mondani, és nem úgy fogjuk kinyilvánítani nemtetszésünket, hogy támogatunk egy másik politikai szervezet által benyújtott bizalmatlansági indítványt".A politikus arra utalt, hogy az ellenzékben lévő Szociáldemokrata Párt (PSD) és a Nemzeti Liberális Párt (PNL) a következő hetekben bizalmatlansági indítványt készül benyújtani a kormány ellen.
2010.09.28. 18:00
 
 
Kedden Belgiumba, szerdán Spanyolországba nem repülnek Budapestről
Sztrájkok miatt kedden a belgiumi járatok, szerdán pedig a spanyolországiak maradtak, illetve maradnak el Budapestről. Hardy Mihály, a Budapest Airport szóvivője az MTI-nek elmondta: a belga légiirányítók sztrájkja miatt kedden a Brüsszelbe repülő légitársaságok közül a Vizzair, a Malév és a Bruxelles is törölte délutáni járatait. Ez azt jelenti, hogy a Vizzair és a Malév azon járatai is kimaradnak, amelyek kedden este érkeztek volna a belga fővárosból. Szerdán Spanyolországban általános sztrájk lesz, s már tudható, hogy ez alapvetően megbénítja majd a légi közlekedést az országban. A Vizzair és a Malév is törölte szerdai madridi járatát.
2010.09.28. 18:00
 
 
Valószínűleg meghalt az al-Kaida egy magas rangú parancsnoka
Valószínűleg megölte egy amerikai légicsapás az al-Kaida terrorszervezet egyik magas rangú, pakisztáni és afganisztáni akciókért felelős parancsnokát. Seik al-Fateh a Pakisztán északnyugati részén lévő Észak-Vazirisztánban, az al-Kaida és a tálibok egyik fő búvóhelyén három társával gépkocsin utazott, s egy távirányítású, pilóta nélküli amerikai repülőgépről indított rakéta eltalálta a járművet. Pakisztáni források csak az al-Kaida fontos vezetőjeként azonosították al-Fatehet, de a pakisztáni és afganisztáni fegyveres csoportokról nyilvántartást vezető, LongWarJournal.org honlap szerint ő a terrorszervezet afganisztáni és pakisztáni műveleti főnöke.
2010.09.28. 17:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633[1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista