2020. július 2., csütörtök - Ottó
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
Iszapömlés: a károsultaknak gyűjtenek a 1752-es Nemzeti Segélyvonalon
A segíteni szándékozók a 1752-es Nemzeti Segélyvonal hívásával egyszeri 250 forintnyi pénzadományt juttathatnak el a vörösiszap-katasztrófa károsultjainak az öt legnagyobb magyar karitatív szervezeten keresztül. A gyűjtőszámláló állása, a telefonhívások számának alakulása folyamatosan ellenőrizhető a www.nsv.hu honlapon, ahol figyelemmel követhetők az OTP számára közvetlenül érkező befizetések is - közölte a Nemzeti Segélyvonal Alapítvány kedden az MTI-vel.
2010.10.05. 14:15
 
 
Iszapömlés: veszélyhelyzet kihirdetését rendeli el a kormány el három megyére
A kormány veszélyhelyzet kihirdetését rendeli el Veszprém, Győr-Moson-Sopron és Vas megye területeire a kolontári vörösiszap-tároló gátszakadása miatt. A Belügyminisztérium azt is közölte, hogy délutánra összehívják a Kormányzati Koordinációs Bizottság ülését a további kormányzati döntések meghozatala érdekében. Az ülésen részt vesz Orbán Viktor miniszterelnök is. Hangsúlyozták, hogy a kormány és az érintett szervek folyamatosan kézben tartják, kezelik a védekezést és a helyreállítást. Az ÁNTSZ szerint nem kell akut sugár-egészségügyi ártalomtól tartani Ajka térségében.
2010.10.05. 14:00
 
 
Bevezetné a magáncsőd intézményét az MSZP
A magáncsőd intézményének bevezetéséről nyújtott be törvényjavaslatot Szekeres Imre szocialista képviselő. Az MSZP gazdaságpolitikai kabinetjének vezetője keddi sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: nem kielégítő a kormánypárti politikusok által benyújtott, a lakáshitelesek megsegítéséről szóló törvénycsomag, amely ráadásul szerinte csak a probléma rövid távú kezelésével foglalkozik. Szekeres Imre tájékoztatása szerint az MSZP ezért nyújtott be hétfőn egy olyan törvényjavaslatot, amely segít a rászorulókon, nem rombolja le az általános fizetési morált és gátolja a hitelezők túlkapásait.
2010.10.05. 14:00
 
Több ezer tanár tüntetett Romániában a bércsökkentések miatt
Több ezer pedagógus és egyetemi tanár vonult utcára Bukarestben a júliusban bevezetett 25 százalékos bércsökkentés ellen tiltakozva. A tanárok a kormány épülete előtt gyűltek össze, majd onnan a munkaügyi, az oktatási minisztérium elé vonultak, de egyesek közülük az elnöki hivatal előtt is tüntettek. Bukarestben május óta ez a második nagyszabású tiltakozó akció, amelyen több ezer ember gyűl össze. Négy hónappal ezelőtt a közalkalmazottak érdekeit védő országos szakszervezetek rendeztek nagyszabású tiltakozó akciót, amelyen több tízezer ember vett részt.
2010.10.05. 13:45
 
 
Lemaitre az év legjobb európai férfi atlétája
A 100 méteren első fehér emberként 10 mp-en belülre került francia Christophe Lemaitre-ot választották meg 2010 legjobb európai férfi atlétájának. Az idei Európa-bajnokságon 100 és 200 méteren, illetve a 4x100-as váltó tagjaként is aranyérmes fiatal vágtázó mindkét sprinttávon új országos csúcsot ért el idén, a klasszikus számban 9.97 mp-ig, a hosszabb távon pedig 20.16 mp-ig jutott. A mindössze 20 éves futó a barcelonai kontinensviadalon történelmet írt, mivel korábban egyetlen atléta sem tudott három aranyat nyerni egy Eb-n. Lemaitre mögött a norvégok olimpiai, világ- és Európa-bajnok gerelyhajítója, Andreas Thorkildsen lett a második, a brit Mo Farrah pedig a harmadik.
2010.10.05. 13:45
 
 
Elhárult az utolsó akadály az orosz fegyverkereskedő kiadatása előtt
Elhárult az utolsó jogi akadály Viktor But orosz fegyverkereskedő kiadatása elől az Egyesült Államoknak, miután egy thaiföldi bíróság elutasította kedden az ellene benyújtott újabb amerikai vádindítványokat. Thaiföldön augusztus 20-án döntöttek But kiadatásáról az Egyesült Államoknak, de az ítélet előtt az Egyesült Államokban - hogy biztosabbá tegyék a kiadatást - újabb vádat emeltek az orosz férfi ellen pénzmosás és csalás címén. A pótlólagos vádakat azonban a thai bíróság bizonyítékok hiányában és eljárásbeli kifogásokra hivatkozva most elutasította, így a fegyverkereskedő elvileg kiadható az Egyesült Államoknak. Egyes jogértelmezések szerint azonban a védelem még benyújthat fellebbezést a kiadatás ellen.
2010.10.05. 13:45
 
 
Pekingi tenisztorna: Nadal továbbjutott
A világelső spanyol Rafael Nadal bejutott a nyolcaddöntőbe a pekingi tenisztorna férfi versenyében, miután kedden két szettben legyőzte a kolumbiai Santiago Giraldót. Eredmények: férfiak: 1. forduló (a 16 közé jutásért): Nadal - Giraldo 6:4, 6:4, nők: 2. forduló (a 16 közé jutásért): Zvonarjova - Petkovic 6:4, 6:1.
2010.10.05. 13:30
 
 
Elítélték a rekordveszteséget okozó csaló francia brókert
Három év letöltendő és két év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte kedden a párizsi büntetőbíróság azt a brókert, akit a Société Générale francia bank 2008-as 4,82 milliárd eurós rekordveszteségéért felelősnek tart. Jérome Kervielnek a teljes összeget vissza kell fizetnie a pénzintézetnek. A bíróság mindhárom vádpontban - a hivatali visszaélés, a hamisítás, valamint a jogtalan számítógépes ténykedés büntettében - bűnösnek találta a brókert. A szigorú ítéletet Dominique Pauthe bíró azzal indokolta, hogy a védelem által bemutatott dokumentumokból nem vonható le az a következtetés - a vádlott állításával ellentétben -, hogy felettesei tudtak a nem engedélyezett tranzakciókról.
2010.10.05. 13:15
 
 
Magyarország eddig nem kért uniós segítséget az iszapömlés miatt
Magyarország eddig nem kért segítséget az Európai Bizottság katasztrófavédelmi megfigyelő és információs központjától a hétfői iszapömlés miatt - közölte kedden az MTI érdeklődésére Ferran Tarradellas, a válsághelyzetek kezelésével és humanitárius segítségnyújtással foglalkozó EU-biztos, Krisztalina Georgieva szóvivője. Elmondta, hogy a brüsszeli információs központ szoros figyelemmel követi a helyzet alakulását, de a jelek szerint a magyar hatóságok egyelőre képesek maguk megbirkózni a helyzettel. A magyar kormány időközben veszélyhelyzet kihirdetését rendelte el Veszprém, Győr-Moson-Sopron és Vas megye területeire a kolontári vörösiszap-tároló gátszakadása miatt.
2010.10.05. 12:45
 
 
Illés: a költségeket az iszapömlést okozó cégnek kell állnia
Minden létező segítséget megad a kormány az ajkai térségben kialakult ökológiai katasztrófa felszámolásához, azonban a költségeket az azt okozó cégnek kell állnia - jelentette ki a környezetvédelmi államtitkár az MTI-nek Kolontáron kedd délelőtt, a védelmi bizottság ülését követően. A tejes kárfelszámolás meghaladhatja a tízmilliárd forintot, és hónapokig eltarthat - mondta az államtitkár. Illés Zoltán azt mondta: "nem megalapozott információk szerint" off-shore cég áll a katasztrófát okozó vállalkozás mögött, és ha csődeljárást kezdeményeznek önmaguk ellen, akkor az már bűncselekmény. Megjegyezte, a katasztrófa kapcsán már megindult a rendőrségi vizsgálat.
2010.10.05. 12:30
 
 
Átrendeződhet a lakossági távközlési piac
Az Invitel Távközlési Zrt. szerint átrendeződik a lakossági távközlési piac: az árak tovább mérséklődnek, megszűnnek a különálló előfizetések, az ügyfelek a szolgáltatásokat csomagokban egy vállalattól vásárolják majd, élesedik a verseny és egyre gyorsabban fejlődik az internet. A kedden Budapesten sajtótájékoztatón bemutatott előrejelzés szerint másfél-két év múlva 3-4 olyan lakossági szolgáltató marad a piacon, amelyik képes lesz a megváltozott igényeket kiszolgálni: egyszerre tud nyújtani, mobil, vezetékes telefon, internetes és interaktív, akár több napra is visszanézhető televíziós szolgáltatást.
2010.10.05. 12:15
 
 
Policy Agenda: tarolt a Fidesz, javított az MSZP, visszaesett a Jobbik és az LMP
Tarolt a Fidesz az önkormányzati választásokon, a tavaszi választásokhoz képest javított az MSZP, és rontott a Jobbik, illetve az LMP a megyei közgyűlésekben, a civilek pedig szinte teljesen eltűntek - olvasható a Policy Agenda elemzésében. Az elemzők az október 3-ai közgyűlési választások eredményeit hasonlították össze a tavaszi voksolással. A Policy Agenda szerint a tavaszi számok azt mutatták, hogy ha nem történik változás a választói preferenciákban, a Fidesz 255 közgyűlési mandátumot, az MSZP 77-et, a Jobbik 75-öt, az LMP 17-et szerezhet. A vasárnapi eredmények a győztes tekintetében igazolták a várakozásokat.
2010.10.05. 12:00
 
 
December 5-től kötelező lehet a bioüzemanyag minden forgalmazónál
Ha a parlament elfogadja a vonatkozó törvényjavaslatot, akkor 2010. december 5-től minden üzemanyag-forgalmazónak kötelező 6 százaléknyi bioüzemanyagot értékesíteni, ellenkező esetben januártól már büntetést is kell fizetniük. A megújuló energia közlekedési célú felhasználásának előmozdítására és a közlekedésben felhasznált energia üvegházhatású gázkibocsátásának csökkentéséről szóló törvényjavaslatot a parlament informatikai és gazdasági bizottsága 22 igen és négy tartózkodással javasolta általános vitára a keddi bizottsági ülésen.
2010.10.05. 11:45
 
 
Lassan tér magához a gépjármű-piac Magyarországon
Lassan tér magához a gépjárműpiac, míg külföldön már a vége felé jár a gazdasági válság, addig Magyarországon még nem, amit mutat az is, hogy a lakosság kivár az új gépjármű-vásárlásokkal - mondta Erdélyi Péter, a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesületének (MGE) ügyvezető elnöke. Kifejtette, az utóbbi három hónapban már a magyar piacon is mutatkoznak az élénkülés kisebb jelei, s szeptemberben már lényegében minden kategóriában nőttek az eladások a nagyon alacsony, egy évvel korábbi bázishoz képest. Az MGE a következő hónapokban azért is vár növekedést, mert az autókat előbb-utóbb cserélni kell, ami különösen igaz a vállalati flottákra.
2010.10.05. 11:30
 
 
Új Szó: csak adminisztratív hibákat találtak a Malina Hedvig-aktákban
Csak adminisztratív hiányosságokat állapítottak meg a szlovák belügyminisztérium ellenőrei a Malina Hedvig-aktákban. Ezek nem járnak semmilyen következménnyel, sem személyes felelősségre vonás, sem a támadás ügyében lezárt vizsgálat újraindítása nem várható - írta keddi számában az Új Szó című pozsonyi napilap. Négy éve, 2006. augusztus 25-én verték meg Malina Hedvig szlovákiai magyar diáklányt Nyitrán, az azóta családot alapított nő szerint azért, mert magyarul beszélt az utcán. Két támadóját nem találták meg, és a rendőrség hamis tanúzás miatt indított eljárást Hedvig ellen.
2010.10.05. 11:30
 
 
Kerékpár: Contador mintái a doppinggyanút erősítik
A New York Times értesülése szerint a spanyol Alberto Contador mintái azt sugallják, hogy a világ legjobbjának tartott kerékpárosa doppingolt, nem pedig fertőzött étel miatt akadt fenn a vizsgálaton. A háromszoros Tour de France-győztes bringás szervezetében nagyon kis mennyiségű, a megengedett érték 400-ad részét jelentő 50 pikogrammnyi(0,00000000005 g) klenbuterolt mutattak ki az idei Tour július 21-i pihenőnapján, a Tourmalet hegyre vezető másnapi szakasz előtt levett vizeletmintájában. A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség azonnal felfüggesztette versenyzői engedélyét. Sajtóinformáció szerint Contador vértranszfúzión esett át a Tour alatt, és az egyik tasakban vérhigítószert is felfedeztek.
2010.10.05. 11:15
 
 
Az állam hozzájárul az ajkai térségben keletkezett károk enyhítéséhez
Németh Zsolt, a Külügyminisztérium parlamenti államtitkára azt ígérte, hogy az állam is hozzájárul az ajkai térségben bekövetkezett katasztrófa okozta károk enyhítéséhez; a politikus erről a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) konferenciáján beszélt kedden Budapesten. Kisbenedek Péter, a MABISZ elnöke közölte: ahogy megközelíthetőek lesznek a vörösiszappal elöntött települések, a biztosítók megkezdik a kárfelmérést, majd a kifizetést is. Megjegyezte ugyanakkor, hogy szerinte a károsultak jelentős hányadának nincs lakásbiztosítása. A szövetség elnöke úgy véli, a katasztrófákat adóbevételekből nem lehet kezelni, ezért az állam és a biztosítók együttműködésére van szükség.
2010.10.05. 11:15
 
 
Illés Zoltán: ökológiai katasztrófa történt az iszapömléssel
Egymillió köbméter iszap ömlött ki eddig az ajkai térségben megsérült tározóból és még mindig ömlik a szennyezőanyag, amely több ezer embert, egy 40 négyzetkilométeres területet veszélyeztet - mondta a környezetvédelmi államtitkár kedden Kolontáron. Illés Zoltán ökológiai katasztrófának minősítette a helyzetet, a vörösiszap-áradás a Marcal folyó mellett már a Rábát és a Dunát is veszélyezteti. Az államtitkár a Veszprém megyei Kolontár településen kedd reggel, a védelmi bizottság ülésének kezdete előtt az MTI tudósítójának azt mondta: még mindig ömlik az ajaki timföldgyár 9-es és 10-es zagytározójának hétfő délutáni gátszakadása nyomán a kiáramló vörösiszap.
2010.10.05. 10:15
 
 
A 40 feletti férjes asszonyok élvezik a legjobban a szexet
A férjezett nők 40 éves koruktól élvezik a leginkább a szexet - állatják egy brit tanulmány szerzői. A szigetországi Top Sante magazin megbízásából végzett felmérés során a megkérdezettek 81 százaléka mondta azt, hogy vállalkozóbb szellemű, mint húszas éveiben volt. 63 százalék magabiztosabbnak érzi magát az ágyban. Ugyancsak 60 százalék körüli azoknak az asszonyoknak a hányada, akik gyakrabban élnek házaséletet annak köszönhetőn, hogy 18 év felettiek a gyerekeik és már elköltöztek a szülői házból. Ezzel szemben a tízévesnél fiatalabb gyermekű, dolgozó anyák 91 százaléka azt vallja, hogy szexuális élete romokban hever - adta hírül a Daily Telegraph című brit lap.
2010.10.05. 09:30
 
 
Tony Curtis magyar emléktárgyakat vitt magával utolsó útjára
Hírességek, rajongók és családtagok százai búcsúztatták hétfőn Las Vegasban a magyar származású színészóriást, Tony Curtist. A ceremónián a magyar kormányt Bokor Balázs Los Ageles-i főkonzul képviselte, aki átnyújtotta Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter részvétlevelét. Utolsó útjára az elhunyt magával vitt egy utazótáskát, amelybe egyebek mellett három magyar emléktárgyat is elcsomagoltak: egyet a Dohány utcai zsinagógából, egyet édesapja szabószerszámai közül és a magyar kormánykitüntetését. Jill Vandenberg, a színész özvegye elmondta, hogy Tony Curtis büszke volt magyar származására.
2010.10.05. 09:30
 
 
Stagnált a vendégek száma a szálláshelyeken
A kereskedelmi szálláshelyeken a vendégek és vendégéjszakák száma 2010 első nyolc hónapjában lényegében változatlan volt az előző évhez viszonyítva, a szálláshelyek árbevétele folyó áron alig emelkedett - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden. A KSH adatai szerint a forgalom 70 százalékát képviselő szállodák vendégforgalma mind a nyolc hónapban élénkült az elmúlt év azonos időszakához képest, a belső kereslet azonban továbbra is hanyatlik, így a belföldi vendégforgalom az előző évi alacsony bázishoz képest is csökkent: a vendégek száma 2, az éjszakák száma 1 százalékkal mérséklődött az előző év azonos időszakához mérten. A külföldi vendégek száma ugyanakkor 4 százalékkal nőtt.
2010.10.05. 09:15
 
 
Lemond parlamenti tiszteletdíjáról Tarlós István
Lemond a parlamenti tiszteletdíjáról októbertől Tarlós István megválasztott főpolgármester, a Fidesz országgyűlési képviselőcsoportjának tagja és azt valószínűleg egy egyházi iskolának ajánlja fel - közölte Szűcs Somlyó Mária kommunikációs igazgató kedden az MTI-vel. A fővárosi átadás-átvétel szerda délelőtt lesz a Városháza dísztermében.
2010.10.05. 09:15
 
 
NHL: kikapott a Carolina Szentpéterváron
Az SZKA Szanktpetyerszburg 5-3-ra legyőzte a Carolina Hurricanes csapatát felkészülési jégkorong-mérkőzésen hétfőn este. A több volt NHL-essel felálló szentpétervári együttes - amely már hetek óta vív tétmeccseket az orosz profiligában (KHL) - a harmadik harmad elején ütött két gyors góllal döntötte el az összecsapást. Ezzel egy időben a Minnesota Wild Cal Clutterback mesterhármasával könnyedén verte 5-1-re a finn Ilves Tamperét. Az NHL alapszakasza a héten indul három európai párharccal. A Minnesota és a Carolina Helsinkiben, a San Jose Sharks és a Columbus Blue Jackets Stockholmban, míg a Boston Bruins és a Phoenix Coyotes Prágában játszik két-két összecsapást csütörtök és szombat között.
2010.10.05. 09:00
 
 
Ismét felrobbantottak egy utánpótlást szállító tartálykocsit Pakisztánban
Pokolgépes támadást intéztek ismét kedden Pakisztánban egy tartálykocsi ellen, amely utánpótlást szállított az afganisztáni NATO-csapatoknak. A kisebb teljesítményű pokolgépet a tartály aljára szerelték ismeretlen tettesek. Fennállt a veszély, hogy a robbanás következtében szivárgó tartály lángra lobban, és a tűz átterjed a közelben parkoló több mint száz tartálykocsira. Nagyobb baj azonban nem történt, csak egy kamionban keletkeztek károk. Néhány nap leforgása alatt ez már legalább a hatodik ilyen támadás az afganisztáni NATO-csapatoknak üzemanyagot szállító járművek ellen Pakisztánban.
2010.10.05. 09:00
 
 
Lovas Világjátékok: Szász az előkelő harmadik helyen áll
Nagyon jó teljesítménnyel Szász Sándor a harmadik helyen áll a díjugratás első szakasza után az egyesült államokbeli Lexingtonban zajló Lovas Világjátékokon. A pénteken véget érő versenyszámban az amerikai Mario Deslauriers vezet honfitársa, McLain Ward előtt a hétfői feladat után. Csapatban a kétszeres olimpiai bajnok amerikaiak az elsők, őket a németek és a franciák követik a második, illetve harmadik helyen. A versenyben 120 lovas indult. Egyéni eredmények: 1. Mario Deslauriers, 2. McLain Ward, 3. Szász Sándor.
2010.10.05. 08:45
 
 
Iszapömlés: egy három hónapos csecsemő a negyedik halálos áldozat
Négyre emelkedett a kolontári iszapömlés következtében elhunytak száma, egy három hónapos csecsemő holttestét találták meg a katasztrófavédelem szakemberei, az ár sodorta el - tájékoztatta Tily Károly, Kolontár polgármestere kedd reggel az MTI-t. A polgármester elmondta, hogy a speciális mentők és a katasztrófavédelem emberei folyamatosan kutatnak az eltűnt személyek után, a most megtalált csecsemőt a településre zúduló vörösiszap sodorta el. Jelenleg még négy eltűnt embert keresnek - mondta a Tily Károly. Hozzátette: az eddigi áldozatok mindegyike kolontári lakos, a részletekről későbbre ígért tájékoztatást.
2010.10.05. 08:45
 
 
Tovább erősödhet a forint
Tovább erősödhet a forint, ha a kormány hiteles költségvetési tervet terjeszt az Országgyűlés elé a következő hetekben, és ha a nemzetközi befektetői hangulat is kedvező marad, akkor az euró a 270 forintos szintet is elérheti - írta elemzők véleményét idézve a DowJones hírügynökség kedd reggel. Az amerikai gazdasági hírügynökségnek nyilatkozó szakértők kiemelik, hogy a piac nagy figyelemmel várja a nemzetközi hitelminősítők lépéseit, és tovább növelheti a forint erejét, ha sikerül megmenekülni a leminősítés veszélye elől.
2010.10.05. 08:00
 
 
Terrorizmusveszély Európában: Ausztrália is figyelmeztette állampolgárait
Ausztrália is figyelmeztette kedden állampolgárait a terrortámadások veszélyére Európában, 30 országra vonatkozóan. Az ausztrál külügyminisztérium felülvizsgálta a szóban forgó országokra vonatkozó utazási tájékoztatóját, amelyben a tömegközlekedés és a turisták által gyakran látogatott helyszínek elleni terrortámadások veszélyére figyelmeztet. Korábban az Egyesült Államok és Japán - illetve európai országok közül Nagy-Britannia és Svédország - adott ki hasonló figyelmeztetést.
2010.10.05. 07:30
 
 
Gépkocsiba rejtett pokolgép robbant Londonderryben
Gépkocsiba rejtett pokolgép robbant hétfőn éjszaka az észak-írországi Londonderryben egy kereskedelmi központnál, de a detonációnak nincs áldozata, az anyagi kár viszont jelentős - közölte a helyi rendőrség. A beszámoló szerint a robbanás előtt egy órával figyelmeztető hívás érkezett, így a rendőröknek volt elegendő idejük arra, hogy biztonsági kordon vonjanak a helyszínen. A környéken tucatnyi épületből és üzletből eltávolították az embereket.
2010.10.05. 07:15
 
 
Ketten életveszélyes állapotban vannak az iszapömlés sérültjei közül
Hétre emelkedett az eltűntek száma az iszapömlés által érintett Veszprém megyei településeken, a mentés során nyolc tűzoltó és egy rendőr is megsérült - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfő este az MTI-vel. Ketten életveszélyes, hatan súlyos állapotban vannak az Ajka közelében történt iszapömlés sérültjei közül, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfő esti jelentése szerint negyvenhatan könnyű sérüléseket szenvedtek. A sérülteket győri, ajkai, veszprémi és budapesti kórházakba szállították. Az iszappal elöntött térségben nyolc tűzoltó is megsérült a mentési munkálatok során; az akut vészhelyzet hétfő estére megszűnt, a következő legfontosabb lépés az eredeti állapot visszaállítása, illetve az káresemény felelőseinek felderítése - közölte az OKF.
2010.10.04. 22:00
 
 
ABC: legkevesebb öt európai repülőteret fenyeget terrortámadás
Legkevesebb öt jelentős európai repülőteret fenyeget terrortámadás - állította hétfőn az ABC amerikai tévétársaság, egy névtelenséget kérő rendvédelmi forrásra hivatkozva. Az iszlamista támadók a forrás szerint feltehetően a termináloknak a biztonsági zónán kívüli területein, így a várótermekre terveznek lecsapni, állította a forrás. Az amerikai hatóságok attól tartanak, hogy Európában az 1985-ös római és bécsi terrortámadáshoz hasonló merényletek történhetnek.
2010.10.04. 22:00
 
 
Iszapömlés: nyomozás halált okozó gondatlan veszélyeztetés miatt
Halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanúja miatt indult büntetőeljárás annak a férfinak a halálesete kapcsán, aki hétfő délelőtt vesztette életét Kolontár határában - tudatta a rendőrség az MTI-vel. Vizsgálják a tulajdonos Mal Zrt. felelősségét is a kolontári iszapömlés kapcsán; a cégnél a rendőrség helyszíni szemlét tartott - közölte Pintér Sándor belügyminiszter. A Magyar Alumínium Termelő és Kereskedelmi Zrt. vezetői közül az MTI-nek hétfő estig senkit sem sikerült elérnie.A belügyminiszter elmondta: lefoglalták azokat az iratokat, amelyek bizonyíthatják, hogy a zagytározó gátakat szakszerűen építették és használták. Minden irat rendelkezésre áll a felelősség megállapításához, ha lesznek felelősök - mondta a Pintér Sándor.
2010.10.04. 21:00
 
 
Európai és ázsiai országok csúcstalálkozója: Orbán Viktor felszólalása
A nemzetközi gazdasági válság egyik legfontosabb tanulsága, hogy a spekuláció és a kapzsiság helyett a termelésre és a nemzetközi együttműködésre kell helyezni a hangsúlyt, az illúziókat pedig fel kell, hogy váltsa a valóság - hangsúlyozta Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Brüsszelben, az európai és ázsiai országok vezetőinek csúcstalálkozóján. Az állam-, illetve kormányfők a csúcstalálkozó nyitó napján a pénzügyi és gazdasági kormányzás időszerű kérdéseit tekintették át. Ebben a témában szólalt fel többek között Nicolas Sarkozy francia elnök, Angela Merkel német kancellár, José Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke, Ven Csia-pao kínai miniszterelnök, Donald Tusk lengyel miniszterelnök és Orbán Viktor is.
2010.10.04. 20:30
 
 
Két halottja van az iszapömlésnek, két embert még keresnek
Két halottja van az Ajka és Devecser között történt iszapömlésnek, két embert még keresnek - mondta Pintér Sándor belügyminiszter hétfőn este, Kolontáron tartott sajtótájékoztatóján. Eddig összesen 23 sérültet szállítottak kórházba a honvédség helikopterei az iszapömlés által érintett településekről - közölte a Honvédelmi Minisztérium hétfő este az MTI-vel. Hat embert már budapesti kórházakba szállítottak, további 17 sérülttel pedig hamarosan elindul a katonai helikopter. Pintér Sándor elmondta, hogy a timföldgyár 9-es és 10-es zagytározója sérült meg, s az iszap három települést öntött el: Devecsert, Kolontárt, Somlóvásárhelyt. A térségben katasztrófahelyzet alakult ki. Foglalkozás körében elkövetett halált okozó gondatlan veszélyeztetés miatt nyomozást rendelt el a rendőrség.
2010.10.04. 20:15
 
 
A Mosoni-Dunáig is elérhet a vörösiszap
A Mosoni-Dunáig is elérhet a vörösiszap, a legfőbb veszélyhelyzetet most ez okozza; az iszappal szennyezett Torna patak vizét a környező víztározókból hígítják - mondta Pintér Sándor belügyminiszter hétfőn este, Kolontáron tartott sajtótájékoztatóján. Pintér Sándor hangsúlyozta, hogy a további veszélyhelyzet kialakulását szakértők bevonásával megakadályozzák. Új veszélyhelyzet jelenleg nincs, ennek ellenére egész éjszaka dolgoznak majd a gátakon - tette hozzá a belügyminiszter. A katasztrófavédelem Kolontáron kihelyezett központot hozott létre, a helyszínen a rendőrség három század bevetési egységgel megemelte a létszámot, a lakókat a veszélyeztetett területekről kitelepítették - mondta Pintér Sándor.
2010.10.04. 20:15
 
 
Házkutatásokat tartottak Ausztriában a MÁV Cargo-privatizáció ügyében
Házkutatásokat tartottak hétfőn Ausztriában a volt MÁV Cargo (jelenleg Rail Cargo Hungaria) privatizációjának ügyében - jelentette egy osztrák gazdasági hetilap. A Format internetes cikke szerint egyebek mellett az új tulajdonos, az Osztrák Szövetségi Vasút (ÖBB) több magas rangú vezetője ellen folyik nyomozás, azzal a gyanúval, hogy kenőpénzt fizettek egy magyar tanácsadó cégnek. A Magyar Államvasutak teherszállítási leányvállalatát 2008 végén vásárolta meg az osztrák állami vasúttársaság szállítmányozási csoportja, a Rail Cargo Austria (RCA) 102,5 milliárd forintért.
2010.10.04. 20:00
 
 
Szakértő: azonnal meg kell kezdeni a kármentesítést a vörösiszappal szennyezett területen
Azonnal meg kell kezdeni kármentesítést a vörösiszappal szennyezett területen, mivel ha az kiszárad és bekerül az ökoszisztémába, a későbbiekben még nagyobb problémákat jelenthet - nyilatkozta Simon Gergő, a Levegő Munkacsoport vegyész szakértője hétfőn az MTI-nek. A szakértő elmondta, hogy a vörösiszap a legnagyobb mennyiségben képződő veszélyes hulladék Magyarországon. Maró lúgos kémhatása van. A bőrt és a szemet marja, de akár tárgyakat is szétmarhat. Ha nem kezdik meg az azonnali kármentesítést, a kiszáradt talajból felszálló por az emberi szervezetre önmagában is mérgező.
2010.10.04. 19:45
 
 
Európai és ázsiai országok csúcstalálkozója kezdődött Brüsszelben
Európai és ázsiai országok vezetői kezdtek csúcstalálkozót hétfő délután Brüsszelben. A királyi palotában - rendkívüli biztonsági intézkedések között - rendezett értekezleten az Európai Unió 27 tagországának állam- és kormányfői, köztük Orbán Viktor magyar miniszterelnök mellett Oroszország, valamint 13 ázsiai ország, továbbá Ausztrália és Új-Zéland vezetői vesznek részt. A kétnapos megbeszélésen a biztonságpolitikától kezdve nemzetközi pénzügyeken, kultúrán át környezetvédelemig számos témáról szót ejtenek, de a középpontban várhatóan a nemzetközi válság nyomán előtérbe került gazdasági kérdések állnak. A vendégeket II. Albert király belga király fogadta.
2010.10.04. 19:30
 
 
Cozma-ügy: tanúvallomás szerint "Csoki megszúrta a csíkos pólóst"
Beéry Iván Tamás tanú úgy vallott a Cozma-ügy tárgyalásán hétfőn a Veszprém Megyei Bíróságon, hogy a gyilkosság után telefonon azt mondta neki Raffael Sándor elsőrendű vádlott: "megszúrta a csíkos pólóst" (Marian Cozma viselt csíkos pólót). A tanú vallomása szerint azt kérdezte telefonon Raffaeltől, hogy mi ez a nagy "futkosás, menekülés", mire Raffael azt válaszolta: "nagy balhé volt, megszúrtam a csíkos pólóst". A tanú elmondta azt is, hogy Pál Gábor negyedrendű vádlott a gyilkosság után - amikor a 8-as főúton a kocsikkal a társaság egy része megállt - indulatosan kérdezte "Csokit" (Raffael Sándort), hogy "miért kellett megszúrni".
2010.10.04. 19:15
 
 
Egy ember meghalt az Ajka melletti iszapömlés következtében
Mintegy 700 ezer köbméter iszap árasztotta el az Ajka és Devecser között lévő Kolontár települést, mert a közeli timföldgyár vörösiszap-tározójának átszakadt az egyik tározója. A gátszakadáskor erősen maró hatású veszélyes anyag ömlött ki. Az iszapömlés következtében egy ember meghalt, hárman pedig eltűntek. Eddig mintegy 60 égési sérültet láttak el, közülük 8-10 fő állapota súlyos. A katasztrófavédelem közlése szerint a térségben katasztrófahelyzet alakult ki. A katasztrófahelyzet miatt összeült a védelmi bizottság. Gépjárműveket és katonákat is küld a honvédség az iszapömlésben érintett településekre és területekre; hamarosan megérkezik a vegyvédelmi zászlóalj is a helyszínre. Pintér Sándor belügyminiszter a helyszínre érkezett.
2010.10.04. 18:45
 
 
Iszapömlés: Somlóvásárhelyt is elérte a vörösiszap
Somlóvásárhelyt is elérte a vörösiszap; az áradás tíz-tizenkét házat öntött el, a településről csaknem negyven 40 embert kellett kimenekíteni - mondta Marton László, Somlóvásárhely polgármestere az MTI-nek. A polgármester hangsúlyozta: a gyerekeket már délben hazaküldték az iskolából, jelenleg apad a Torna-patak, amely a gátszakadás következtében kiáramló iszaptól áradt meg. Marton László elmondta, hogy a kimenekített csaknem negyven embert a kultúrházban helyezték el átmenetileg, voltak, akik rokonaikhoz távoztak a településről. A vörösiszap a timföldgyártás mellékterméke, ami nagyon veszélyes, maró hatású anyag.
2010.10.04. 18:45
 
 
A Ház elé terjesztették a lakáshitelesek megsegítéséről szóló törvénycsomagot
A parlament elé terjesztették a Fidesz és a KDNP képviselői a bajba jutott lakáshiteleseket megsegítő törvényjavaslatukat. A Kósa Lajos, Rogán Antal, Németh Szilárd fideszes, valamint Harrach Péter és Tarnai Richárd KDNP-s képviselők a "nehéz helyzetbe került, lakáscélú hitelt felvevő fogyasztók megsegítése érdekében" címmel nyújtották be a korábban ígért hétpontos csomagjukat. A javaslat indoklásában leszögezik: az idei év őszére a szocialista kormányok által folytatott elhibázott gazdaságpolitika következményei a lakáshitellel rendelkező fogyasztók jelentős hányadát sajnálatos módon közvetlenül is rendkívül nehéz helyzetbe hozta; "a probléma előidézése egyértelműen a szocialisták felelőssége".
2010.10.04. 18:15
 
 
Eb-selejtezők: agresszív támadójátékot ígér Egervári San-Marinó ellen
Türelmes, ugyanakkor agresszív támadójátékot ígér Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a pénteki, San Marino elleni Európa-bajnoki selejtezőre. A szakvezető a telki edzőközpontban elmondta, a felkészülésre a megszokotthoz hasonlóan kevés idő van, a keret tagjai közül többen is játszottak még vasárnap, így a hétfői napon a regeneráció lesz a legfontosabb, s könnyed, laza edzés vár a futballistákra. "Holnaptól tudjuk elkezdeni azoknak a taktikai elemeknek a gyakorlását, amelyeket szeretnénk megvalósítani a pénteki és a jövő keddi, finnországi mérkőzésen" - mondta Egervári.
2010.10.04. 17:30
 
 
Political Capital: a Fidesz minden célját elérte
A Fidesz minden célját elérte, az önkormányzati választásokon nagyarányú győzelmet aratott, így páratlanul erős hatalmi pozíciókkal kezdhet neki a kormányzás érdemi időszakának - írja a Political Capital elemzésében. Az elemzés szerint a három "választásmentes" év kiváló lehetőséget ad azoknak a reformoknak, átalakításoknak a megkezdéséhez, amelyek a fideszes vezetés alá került önkormányzatokat is érintik majd, mivel szükség lehet egyfajta központosításra, egyes feladatok állami kézbe vételére, az önkormányzatok szerepének újragondolására. Hozzátették: így a Fidesz számára kérdés, hogy a kormány törekvéseit mennyire képes összeegyeztetni a párt helyi érdekeivel.
2010.10.04. 16:30
 
 
Állami tulajdonba kerül a közmédiumok vagyonának jelentős része
Állami tulajdonba kerül a Magyar Televízió Zrt., a Magyar Rádió Zrt., a Duna Televízió Zrt. és a Magyar Távirati Iroda Zrt. vagyonának jelentős része. Az erről szóló, az új médiastruktúrát érintő törvénymódosítási javaslatot - amely a nyáron elfogadott médiacsomag egyik elemét változtatná meg -, valamint az ahhoz kapcsolódó határozati javaslatot hétfőn terjesztette a parlament elé a fideszes Cser-Palkovics András és Rogán Antal.
2010.10.04. 16:15
 
 
Juhász az évtized legjobbja a HLSZ szavazásán
Juhász Rolandot, a belga Anderlecht védőjét választották az elmúlt évtized legjobb magyar futballistájának - derült ki a Hivatásos Labdarúgók Szövetségének (HLSZ) hétfői, Telkiben megtartott díjátadó gáláján. A 2009/10-es magyar bajnoki idény legjobb mezőnyjátékosa címet Czvitkovics Péter, a Debreceni VSC középpályása nyerte. A külföldön játszó magyar futballisták közül a Fulhammel Európa Liga-döntőt játszott Gera Zoltánra szavaztak a legtöbben, a második helyen Dzsudzsák Balázs (PSV), a harmadikon pedig Juhász Roland végzett (Anderlecht) az elmúlt szezon teljesítménye alapján.
2010.10.04. 16:15
 
 
Iszapömlés: eltűnt embereket keresnek Kolontáron
A Veszprémi Napló naplo-online.hu tudósítója szerint eltűnt embereket keresnek Kolontáron, ahol hétfőn átszakadt a timföldgyár egyik zagytározó gátja és iszappal öntötte el a falut. Az internetes lap szerint két embert nem találnak, mivel a tározóból kicsapó iszap egyik pillanatról a másikra öntötte el a házakat, menekülni nem mindenki tudott. Az iszap két és fél méter magasan állt a településen. A művelődési házban átmeneti szállást rendeztek be a rászorulóknak. Bakos György, a katasztrófavédelem ügyeletese azt mondta: emberek ülnek a háztetőn, melléképületek dőltek össze, mentik az emberéletet. Elmondása szerint ekkora környezeti katasztrófát még nem látott a megyében.
2010.10.04. 16:00
 
 
CNN: egy hamburgi dzsihádista csoport áll az európai terrorfenyegetés mögött
Egy hamburgi dzsihádista csoport áll az Európa ellen irányuló, koordinált terrorfenyegetés mögött - jelentette hétfőn, európai hírforrásokra hivatkozva a CNN internetes hírszolgálata. A nyugati hírszerző szolgálatok egy afgán származású német állampolgártól, Ahmed Sidiqitől szereztek tudomást a szervezkedésről. Sidiqi, akit júliusban fogtak el a bagrami amerikai légitámaszpontnál Afganisztánban, együttműködik kihallgatóival és feltárta a készülő terrortámadás részleteit. A férfi 10 társával együtt 2009 elején utazott Hamburgból Pakisztánba, ahol az Afganisztánnal határos törzsi területeken csatlakozott egy, a nyugati koalíció ellen harcoló dzsihádista szervezethez, közölte a CNN, német hírszerzési forrásokra hivatkozva.
2010.10.04. 15:45
 
 
Horváth Csabát javasolja közgyűlési frakcióvezetőnek a fővárosi MSZP
Horváth Csabát javasolta egyhangúlag közgyűlési frakcióvezetőnek az MSZP budapesti elnöksége hétfői ülésén. Molnár Zsolt közölte: a frakcióvezető-helyettes várhatóan Tüttő Katalin lesz, a politikai tárgyalások lefolytatására pedig Horváth Csabával közösen kaptak felhatalmazást. Elmondta: készen állnak a tárgyalásra, ha a megválasztott új városvezetésnek szándéka van egyeztetni velük, de a fővárosi MSZP is kezdeményez egyezetést minden demokratikus értékeket valló párttal. Úgy fogalmazott: az MSZP a fővárosban valós ellensúlyként konstruktív ellenzéki szerepre készül, de kíméletlen bírálói lesznek minden olyan javaslatnak, ami a budapestiek érdekeit veszélyezteti. Számítanak a budapestiek, a civil szervezetek véleményére is.
2010.10.04. 15:30
 
 
Vasas-Honvéd rangadó a vízilabda Magyar Kupában
Már a legjobb nyolc között összekerült egymással a Vasas és a Honvéd a férfi vízilabda Theodora Magyar Kupában. A bajnoki címvédő, s legutóbb a kupát is begyűjtő angyalföldi alakulattal a Kőér utcaiakat hétfőn sorsolták össze a szövetségben, amikor elkészítették a negyeddöntős párosítást. A többi duóban egyértelműnek tetszik a helyzet, amennyiben az Eger jóval esélyesebb a Pécsnél, a Ferencváros a BVSC-nél, s a Szeged elődöntőbe kerülése is valószínűsíthető a Szolnok ellenében, bár ez utóbbi párharc ígéri a legszorosabb csatát.
2010.10.04. 15:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627[1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista