2020. július 6., hétfő - Csaba
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
Kórházba került az ikreket váró Céline Dion
Kórházba került az ikrekkel terhes Céline Dion. A világhírű énekesnőt egy floridai klinikán kezelik, hogy elejét vegyék a koraszülésnek. A híresség szóvivője szerint a Palm Beach-i St. Mary's Medical Center orvosai javasolták a kórházi tartózkodást az énekesnőnek a babák biztonságos születése érdekében. Céline Dion két kisfiúval terhes, a babák születését november elejére várják. A kanadai énekesnő már hónapokkal ezelőtt bejelentette, hogy gyermeket vár, évek óta szeretett volna ismét teherbe esni. Férjével, Rene Angelillel már van egy kilencéves fia, Rene Charles.
2010.10.18. 19:15
 
 
Elutasította az NKH az Alstom fellebbezését a metrókocsik ügyében
Elutasította a Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH) az Alstom fellebbezését a 2-es metró szerelvényeinek típusengedélyével kapcsolatban, így a gyártó cég immár jogerősen nem kapta meg a gyártáshoz szükséges típusengedélyt. Az NKH hétfői közlése szerint az elsőfokú határozat - amellyel elutasították a végleges típusengedély kiadását - helybenhagyását azzal indokolták, hogy "a jogszabálytól eltérő fékrendszer egyenértékű biztonsági szintjének igazolása és dokumentálása megfelelően nem történt meg". A határozat ellen államigazgatási úton további fellebbezésnek nincs helye, a döntés felülvizsgálatát a bíróságnál lehet kezdeményezni.
2010.10.18. 18:45
 
 
A világ legnagyobb Krisztus-szobra épül Lengyelországban
A világ legnagyobb Krisztus-szobra épül Lengyelországban; az alkotást novemberben leplezik le. A német határtól 70 kilométerre, Swiebodzinban épülő szobor teljes magassága eléri a 36 métert - számolt be hétfőn a Wprost hírmagazin. A páratlan alkotás egy 16 méteres dombon kap helyet. A 21 ezer lakost számláló lengyel város Rio de Janeiro világhírű szobrával veszi fel a versenyt;Magyar Színházi Társaság a brazil metropolisz Krisztus-szobra 30 méter magas és nyolc méteres talapzaton áll - immár 80 éve.
2010.10.18. 18:15
 
 
A MÁV Zrt az idén 33 milliárd forint többletforráshoz jut
A kormány döntése alapján a MÁV Zrt. az idén összesen 33 milliárd forint többletforráshoz jut - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) az MTI érdeklődésére hétfőn. Az intézkedés a vasúttársaság finanszírozási helyzetének átmeneti rendezését szolgálja, a közösségi közlekedés strukturális problémáinak távlatos orvoslására az év végéig átfogó stratégia készül. A tárca tájékoztatása szerint a kormány - a költségvetési kereteket figyelembe véve - azzal javítja a vasúttársaság pozícióit, hogy a MÁV Zrt. 23 milliárd forint költségtérítésben részesül a bevételekkel nem fedezett pályafenntartási költségei finanszírozására az erre vonatkozó kormányrendelet módosításával.
2010.10.18. 18:00
 
 
Költségvetési Tanács: a különadó 494 milliárdot jelent 2010-2012 között
Az egyes ágazatokat terhelő különadó parlamenti elfogadásának teljes hatásaként a költségvetés 2010-2012 között 494 milliárd forint bevételhez jut, a GDP-re idén semleges, jövőre 0,1 százalékos negatív, 2012-ben ismét semleges hatása lesz - áll a Költségvetési Tanács (KT) elemzésében, amelyet hétfőn juttatott el az MTI-hez. A számítások szerint a három ágazatra (bolti kiskereskedelem, távközlés, energiaellátók) kivetetett különadó idén 161,5 milliárd forinttal, 2011-2012-ben 171-189 milliárd forinttal növeli a költségvetés bevételeit. A költségvetési hatás 2013-ban is jelentkezik: 2,1 milliárd forint bevételt jelent.
2010.10.18. 17:45
 
 
Több mint száz házat kell lebontani Devecserben
Várhatóan több mint száz házat ítélnek bontásra Devecserben, a kárfelmérés jelenleg is tart, a katasztrófa következtében legalább 220 család lakhatását kell majd megoldani - mondta Toldi Tamás, Devecser polgármestere hétfőn az MTI-nek. A kárfelmérést lassítja, hogy sok család barátoknál, rokonoknál kapott szállást, őket a körzeti megbízottakon keresztül próbálják elérni - mondta Toldi. A város határába tervezett lakópark helyét már korábban kijelölték, a terület három tulajdonosával tart az egyeztetés, hogy milyen feltételekkel vásárolhatnák meg tőlük a telket. A polgármester hozzátette: még az sem tisztázott, hogy az állam vagy az önkormányzat veszi meg a területet.
2010.10.18. 17:45
 
 
Világháborús bombát találtak a II. kerületben: hat háztömböt kiürítenek kedden
Csaknem száz kilogrammos rombolóbombát találtak hétfőn a fővárosban, a II. kerületi Szpáhi utcában; hat háztömbből kiköltöztetik a lakókat kedd reggel - közölte a Honvédelmi Minisztérium sajtóirodája. A közlemény szerint egy óvoda és bölcsőde is működik a Szpáhi utca 25.-ben található háztömb mögött, ahol bejelentést követően bombát találtak hétfőn a Magyar Honvédség tűzszerészei. A lakóknak a hatástalanítás idejére el kell hagyniuk lakásukat kedd reggel 9.00 órától. A rendőrség, illetve a katasztrófavédelem munkatársai hétfőn végigjárják a lakásokat, és tájékoztatják az érintett lakosságot az ideiglenes kiköltöztetés pontos időpontjáról, körülményeiről.
2010.10.18. 17:30
 
 
Felállították a drótkötélen motorozás világrekordját
Merész mutatvánnyal került fel a hét végén a Guinness Világrekordok listájára egy marokkói akrobata: Musztafa Danger százötven méter magasan motorozott egy drótkötélen. Az akrobata segítőjével együtt ötszáz métert tett meg a drótkötélen: ilyen magasságban ez még senkinek sem sikerült. A kötelet egy 43 emeletes hotel teteje és Benidorm egyik dombja között húzták ki. Az eredményes kísérlet előtt a férfi kénytelen volt több próbálkozását is feladni az erős szél miatt.
2010.10.18. 16:15
 
 
Még ma dönt az Országgyűlés az új válságadókról
Az Országgyűlés hozzájárult annak a fideszes javaslatnak a házszabálytól való eltéréssel történő tárgyalásához, amely újabb, úgynevezett válságadókat vetne ki, így az előterjesztés zárószavazása már hétfőn megtörténhet. Az Orbán Viktor miniszterelnök által múlt szerdán beharangozott, és önálló képviselői indítványként beterjesztett elképzelés idén 161 milliárd forinttal javítaná a költségvetés helyzetét, a különadó a távközlési és az energetikai szektort, valamint a bolti kiskereskedelmi egységeket érinti három éven keresztül. A távközlési szektortól 2010-2012 között évi 61 milliárd forintot, az energetikaitól évente 70 milliárdot, a bolti kiskereskedelmi egységektől 30 milliárd forintot várnak.
2010.10.18. 16:15
 
 
Orbán: a második akcióterv a közérdek érvényesítését célozza
Közös holdingba tömörítik a Volán-vállalatokat és a MÁV-ot - jelentette be Orbán Viktor hétfőn a parlamentben a második akcióterv lépéseit ismertetve. A kormányfő napirend előtti felszólalásában közölte azt is: megkezdik a részmunkaidős foglalkoztatás támogatását a nők esetében; tárgyalások indulnak a kormány és az önkormányzatok között a közszolgáltatásokról; bevezetik a Széchenyi-kártyát az agráriumban. Orbán Viktor beszédét arra a meggyőződésére építette, amely szerint az államot magánérdekmentes szférává kell tenni, ugyanis az "állam piacosítása egy öngyilkos modell, amely a végén megsemmisíti az állam lényegét, a közérdek képviseletét".
2010.10.18. 15:45
 
 
Magyarország a 28. a legfejlettebb internet-országok listáján
Magyarország a 28. azon a listán, amit a szélessávú internetes technológiában vezető szerepet betöltő országokról készített az Oxfordi Egyetem: az első helyen Dél-Korea áll, majd Hong-Kong és Japán következik, míg a 29. helyen Csehország, a harmincadikon pedig Lengyelország és Szlovákia holtversenyben áll. A felmérés szerint a szélessávú szolgáltatások minősége egy év alatt átlagosan 24 százalékkal javultak. A vizsgálatot harmadik alkalommal végezték el 72 ország 239 városában.
2010.10.18. 15:30
 
 
Elárverezték a Titanic-katasztrófa szemtanújának vallomását
A Titanic-katasztrófa egy szemtanújának vallomása húszezer fontért kelt el Londonban a hét végén. A luxushajó elsüllyedését túlélő Laura Francatelli eskü alatt tett írásbeli nyilatkozatát egy névtelenségbe burkolózott kelet-európai gyűjtő szerezte meg. Az akkor személyi titkárnőként dolgozó Francatelli a vallomásban elmesélte, hogyan menekült meg előkelő munkaadóival, Sir Cosmo Duff-Gordonnal és nejével, Lady Lucy Duff-Gordonnal egy mentőcsónakban, amelyen - bár negyven főnek volt hely - csupán tizenketten hagyták el a katasztrófa helyszínét.
2010.10.18. 15:30
 
 
Labdarúgó EL: Szabó Zsolt vezeti a Salzburg-Juventus meccset
Szabó Zsolt vezeti csütörtökön a Salzburg-Juventus mérkőzést a labdarúgó Európa Ligában. A magyar szövetség hétfői tájékoztatása szerint Szabó segítői Kispál Róbert, Varga Zsolt, Solymosi Péter, Farkas Ádám és Németh László lesznek. Kedden, a Bajnokok Ligájában is közreműködik magyar játékvezető: Vad István az Olympique Marseille-Zilina találkozón mutatkozik be a legrangosabb nemzetközi sorozatban, munkáját Ring György, Szpisják Zsolt, Veizer Roland, Bognár Tamás és Andó Szabó Sándor segíti.
2010.10.18. 15:15
 
 
Századvég: a társadalom kilenctizede szerint a kormány jól kezelte a helyzetet
A Századvég felmérése szerint a magyar társadalom majd kilenctizede úgy véli, hogy a kormány jól (50%) vagy nagyon jól kezelte (36%) a vörösiszap-katasztrófa következményeit. A közvélemény-kutató a múlt héten, nyolcszáz, véletlenszerűen kiválasztott felnőtt megkérdezésével végzett kutatást, amelynek eredményéről hétfőn tájékoztatta az MTI-t. E szerint a megkérdezettek 97 százaléka helyesli a kármentő alap megnyitását, az új védőgát megépítésével 92 százalék ért egyet, és 85 százalék szerint helyes döntés volt a vállalat tulajdonosainak és a vállalat vagyonának zár alá helyezése. A döntésekkel egyet nem értők aránya kevesebb mint 10 százalék.
2010.10.18. 15:15
 
Orbán: a kormány jövőre arányos adózást vezet be
Orbán Viktor szerint úgy tisztességes, igazságos, ésszerű, hogy a válság második szakászából azok vállaljanak többletterheket, akiket eddig az adófizetők megmentettek, azok viseljenek nagyobb részt a terhekből, akik jelentős profittal rendelkeznek. A kormányfő hétfői parlamenti napirend előtti felszólalásában a válságadóról szólva leszögezte: az átmeneti időre szól, arányos, nem okoz működési terheket a szektornak, és nem veszélyezteti a munkahelyeket. Bejelentette azt is, hogy a jövő év első napjától arányos adózást vezetnek be, kiszámíthatóvá és mindenki számára átlátható teszik az adózást. Szavai szerint aki tízszer többet keres, az tízszer annyit adózik majd.
2010.10.18. 14:45
 
Részmunkaidős foglalkoztatás támogatása a nőknél
Megkezdi a kormány a részmunkaidős foglalkoztatás támogatását a nők esetében: ha valaki nyolc óra helyett kétszer négy órában női munkaerőt alkalmaz, 27 helyett 20 százalék tb-járulékot fizet csak - jelentette be Orbán Viktor kormányfő hétfőn. Emellett közölte azt is, megállapodást írnak alá a magyar kereskedelmi kamarával, amely a német típusú, "duális" szakképzési rendszer bevezetését indítja meg Magyarországon.
2010.10.18. 14:15
 
 
CNN: bin Laden Pakisztánban él helyi titkos ügynökök védelme alatt
Oszama bin Laden és Ajman az-Zavahri, az al-Kaida terrorszervezet vezetői Pakisztán északnyugati térségében, helyi titkosszolgálati ügynökök védelme alatt bujkálnak - jelentette a CNN hírtelevízió a NATO egy magas rangú tisztviselőjére hivatkozva. A névtelenséget kérő forrás szerint bin Laden jó körülmények között él az Afganisztánnal határos törzsi területen "a helyi lakosok és egyes titkosszolgálati ügynökök védelmében". Zavahri ugyanabban a térségben, de nem pontosan ugyanott él hasonló körülmények között - tette hozzá.
2010.10.18. 14:15
 
 
Schmitt: Magyarországot és Romániát közös értékek kötik össze
Magyarországot és Romániát közös értékek kötik össze, talán soha ilyen jók nem voltak kapcsolataik, mint most, Magyarország európai uniós elnökként mindent el fog követni, hogy segítse Románának a schengeni övezethez való csatlakozását - mondta hétfőn Bukarestben Schmitt Pál köztársasági elnök, miután Traian Basescu államfővel folytatott megbeszéléseket.Találkozójuk napirendjén számos téma szerepelt, így az energetikai biztonság kérdése, a regionális és európai szintű együttműködés, a nemzeti kisebbségek ügye, a romák nemzeti és európai szintű társadalmi beintegrálása. Basescu köszönetet mondott a magyar kormánynak, amiért az iszapömlést úgy kezelte, hogy az nem okozott károkat Romániának.
2010.10.18. 14:15
 
 
Közös holdingba tömörítik a Volán-vállalatokat és a MÁV-ot
Közös holdingba tömörítik a Volán-vállalatokat és a MÁV-ot, valamint kialakítják a BKV-val való együttműködés mindkét felet kielégítő módozatát - jelentette be Orbán Viktor kormányfő hétfőn a parlamentben.
2010.10.18. 14:00
 
 
Lázár: 308 milliárdot hagy az embereknél az új szja-rendszer
Lázár János szerint 308 milliárd forintot hagy majd az új személyi jövedelemadó- (szja-) rendszer az embereknél. A Fidesz frakcióvezetője ezt azután közölte, hogy a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőcsoportjának hétfői ülésén felszólalt Orbán Viktor miniszterelnök, aki - mint Lázár János elmondta - világossá tette, hogy sem a magán-nyugdíjpénztári, sem pedig az adórendszerbeli átalakításnak nem lehetnek vesztesei. A frakcióvezető szerint soha nem látott mértékben rendezik át a magyar adórendszert a benyújtott adótörvény-javaslatok, amelyeket, csakúgy, mint a második akciótervet, teljes egészében támogatott a kormánypárti frakciószövetség.
2010.10.18. 13:45
 
 
Válságos állapotban az iszapömlés Győrben ápolt egyik sérültje
Válságosra fordult a két héttel ezelőtti iszapömlésben megsérült egyik páciens állapota - közölte a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház főigazgató főorvosa hétfőn az MTI-vel. Tamás László János tájékoztatása szerint a 70-es éveiben járó, testfelületének közel háromnegyedén megégett ember állapota két napja vált instabillá. A másik két sérült közül a 30-35 százalékban égett betegen újabb bőrpótló műtétet hajtottak végre, míg a 10-15 százalékban sérült ápolt várhatóan a hétvégén távozhat az intézményből; ő sem lesz gyógyult, s várhatóan neki is további beavatkozásokra lesz később szüksége - közölte.
2010.10.18. 13:45
 
 
A Manchester United el akarja adni Wayne Rooneyt
Brit lapértesülés szerint a Manchester United el akarja adni Wayne Rooneyt. A Sunday Mirror című szenzációhajhász lap úgy tudja, hogy Sir Alex Ferguson, a labdarúgócsapat vezetőedzője nincs megelégedve a csatár teljesítményével, továbbá azt sem nézik el neki, hogy egy prostituálttal szórakozott, amikor felesége, Coleen öthónapos terhes volt. Állítólag két hónap alatt hétszer vette igénybe az örömlány szolgáltatásait, aki részletesen beszámolt az afférról. Az újság szerint Rooney ára 57 millió euró, és a Chelsea, a Manchester City, illetve a Real Madrid, valamint az FC Barcelona jöhet vevőként számításba.
2010.10.18. 13:30
 
 
Lázár: 308 milliárdot hagy az embereknél az új szja-rendszer
Lázár János szerint 308 milliárd forintot hagy majd az új személyi jövedelemadó- (szja-) rendszer az embereknél. A Fidesz frakcióvezetője ezt azután közölte, hogy a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőcsoportjának hétfői ülésén felszólalt Orbán Viktor miniszterelnök, aki - mint Lázár János parlamenti sajtótájékoztatóján elmondta - világossá tette, hogy sem a magán-nyugdíjpénztári, sem pedig az adórendszerbeli átalakításnak nem lehetnek vesztesei. "Jól fognak járni az emberek, senkit nem fogunk magára hagyni" - idézte a kormányfőt Lázár János.
2010.10.18. 13:30
 
 
Csökken a gázolaj, emelkedik a benzin ára
Csökkenti bruttó 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., miközben a 95-ös benzinét 4 forinttal emeli - értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn. A múlt héten a társaság nem változtatott az árakon. A mostani változtatással a benzin ára 339 forintra nő, a gázolajé 323 forintra csökken. Az autósok 30 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.
2010.10.18. 13:15
 
 
Már három gyanúsított van az iszapömlés ügyében
Újabb gyanúsítottat hallgatott ki az iszapkatasztrófával kapcsolatban a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI), ezzel a gyanúsítottak száma háromra emelkedett - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) hétfőn az MTI-vel. A Magyar Alumíniumtermelő és Kereskedelmi (Mal) Zrt. környezetvédelmi és laborfelelősét, F. Józsefnét közveszélyokozás és környezetkárosítás vétségével gyanúsították meg. F. Józsefné nem tett vallomást, a gyanúsítás ellen pedig panaszt jelentett be. A gyanúsított szabadlábon védekezhet. Korábban a rendőrség a Mal vezérigazgatóját, Bakonyi Zoltánt, valamint Deák József műszaki szolgáltatási igazgatót hallgatta ki gyanúsítottként.
2010.10.18. 13:15
 
 
Házkutatás, gyanúsítások az FKF Zrt.-nél
Újabb öt embert gyanúsított meg a rendőrség a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt. gazdálkodásával kapcsolatos nyomozás során - közölte a rendőrség. A nyomozás során olyan információk jutottak a nyomozók birtokába, melyek újabb bűncselekmények gyanúját vetették fel. Az egyik beszállító gazdasági társaság több esetben a leszállított áruk forgalmi értékénél lényegesen magasabb árat számlázott, ezzel jelentős vagyoni hátrányt okozva az FKF Zrt.-nek. A nyomozók október 15-én házkutatást tartottak az FKF Zrt. egyik fővárosi telephelyén. Öt embert állítottak elő, akik közül négyen a zrt. anyagbeszerzési részlegének alkalmazottjai, az ötödik pedig a beszállító cég egyik képviselője.
2010.10.18. 12:45
 
 
Tadic: szakértői szinten megkezdődhetne a szerb-koszovói párbeszéd
Szakértői szinten elkezdődhetne a párbeszéd Szerbia és Koszovó között - jelentette ki Boris Tadic szerb elnök egy interjúban. "Nem szükséges, hogy az egyeztetéseket elnök, kormányfő vagy miniszterek vezessék, nem kell közvetítők hada, kamerák és bombasztikus kijelentések arról, ki kinek járt túl az eszén. A tárgyalásokat jóhiszemben kell megkezdeni, a kompromisszumkészség jegyében" - mondta a szerb elnök a Politika című belgrádi lapnak adott interjúban. Meg lehetne kezdeni a párbeszédet szakértői szinten, a koszovóiak mindennapjait érintő témákról, például az eltűntekről - mondta.
2010.10.18. 12:00
 
 
Schmitt Pál megkezdte bukaresti látogatását
Az ismeretlen katona sírjának megkoszorúzásával kezdte meg bukaresti programját hétfőn délelőtt Schmitt Pál köztársasági elnök, aki kétnapos romániai látogatásának keretében Traian Basescu államfővel, Emil Boc miniszterelnökkel, Mircea Geoana szenátusi és Roberta Alma Anastase képviselőházi elnökkel tanácskozik. Bukarestben a tervek szerint koszorút helyez el a Magyar Hősi Emlékműnél a Calvin-temetőben. A magyar államfő népes delegáció kíséretében érkezett a román fővárosba, ahonnan már hétfőn Marosvásárhelyre repül a kormánygéppel, s az ottani Kultúrpalotában rendezett ünnepi műsor előtt köszöntő beszédet is mond.
2010.10.18. 11:45
 
 
Szeptemberben újra nőtt a mobil-előfizetések száma
Szeptemberben mintegy 25 ezerrel 11,833 millióra emelkedett a három magyarországi mobiltelefon-szolgáltató teljes előfizető-száma, miközben a forgalmat generáló ügyfeleké az előző hónaphoz képest 22 ezerrel 10,855 millióra nőtt - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) hétfőn az MTI-vel. Az NMHH gyorsjelentése szerint 2010 szeptemberében a hívásfogadásra alkalmas kártyák száma alapján 100 főre 118,3 SIM-kártya jutott. Augusztusban ez az érték 118, egy évvel korábban 117,6, 2009 végén pedig 117,7 volt.
2010.10.18. 11:30
 
 
Nem tudósíthat a külföldi média a mianmari választásokról
A külföldi média képviselői nem tudósíthatnak a november 7-ei mianmari választásokról, nem engedik be őket ez országba - közölték hétfőn a választási bizottság tagjai. Mianmart (Burmát) ötven éve katonai rezsim irányítja, amely húsz év után most először rendez választásokat. A vezetők azt állítják, hogy demokráciát akarnak teremteni, viszont a junta bírálói szerint a kiírt voksolás csak az uralmon lévők hatalmának megerősítését szolgálja.
2010.10.18. 10:30
 
 
A szerelem a legjobb fájdalomcsillapító
Ha valaki szerelmére gondol, aktiválódik az agy jutalomközpontja, a fájdalom pedig megszűnik - derítették ki amerikai kutatók. A jelenség ahhoz a folyamathoz hasonlítható, amely fájdalomcsillapítók, ópium vagy kokain bevételekor zajlik le. Aki épp nem szerelmes, annak is van esélye az alternatív fájdalomcsillapításra. Vidám filmek vetítése közben a kísérleti alanyok sokkal jobban elviselték a jéghideg víz okozta fájdalmat, és az édes illatok is segítenek kibírni a fizikai fájdalmat.
2010.10.18. 09:15
 
 
Női tenisz-világranglista: változatlan élcsoport, Szávay 37.
Nincs változás a női teniszezők világranglistájának élcsoportjában; továbbra is az egy hete élre került dán Caroline Wozniacki vezet az amerikai Serena Williams és az orosz Vera Zvonarjova előtt. A WTA-rangsorban Szávay Ágnes egyéniben maradt a 37., párosban pedig az 57. helyen.
2010.10.18. 08:45
 
 
Népszabadság: egyes távközlési cégek teljes profitját elviheti a válságadó
Az ötmilliárd forint árbevétel fölötti rész 6,5 százalékát kell válságadóként befizetniük a távközlési cégeknek, így van olyan vállalat, amelynek ez a teljes profitját is elviheti, s az sem kizárt, hogy a bevétel jelentősen meghaladja majd a kormányfő által említett 61 milliárd forintot - írja a Népszabadság. Szinte bizonyos, hogy elmaradnak a honi távközlési fejlesztések: jövőre alig fog növekedni a mobil széles sávú lefedettség, s csaknem bizonyos, hogy 2012-ben sem indul negyedik generációs mobilinternet-hálózat. A vezetékes oldalon az optikai, valamint következő generációs hálózatok fejlesztése szenvedhet késedelmet - mondták a lapnak ágazati elemzők.
2010.10.18. 08:45
 
 
Ma dönthet a Ház a válságadókról és a veszélyhelyzet meghosszabbításáról
Az Országgyűlés akár már ma elfogadhatja a válságadók bevezetéséről szóló kormánypárti képviselői önálló indítványt és az év végéig meghosszabbíthatja az október 6-án a vörösiszap-katasztrófa miatt Veszprém, Győr-Moson-Sopron és Vas megyében kihirdetett veszélyhelyzetet. A miniszterelnök napirend előtt a második akcióterv részleteit ismerteti.
2010.10.18. 08:15
 
 
Tovább folytatják sztrájkjukat a TE Ganz-Röck dolgozói
Folytatják 10 napja tartó sztrájkjukat a TE Ganz-Röck Zrt. dolgozói, miután a munkáltató eddig érdemi döntést nem hozott; a sztrájkolók kedden az érintettek részvételével találkozót szerveznek, amelyre meghívták Czomba Sándort, a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikai államtitkárát is - közölte a sztrájkbizottság. Azért szüntették be a munkát az alkalmazottak, mert a cég nem fizette ki a munkavállalók 6 és fél havi bérét. A sztrájkbizottság álláspontja szerint a sztrájk mindvégig törvényes keretek között maradt.
2010.10.18. 08:00
 
 
A vörösiszap-katasztrófával is foglalkozik az EP plenáris ülése
A magyarországi vörösiszap-katasztrófáról is vitát tart az Európai Parlament hétfőn kezdődő plenáris ülésén. A tervek szerint kedd esti strasbourgi eszmecserén egyebek között azt vitatják meg, hogyan csökkenthető a jövőben az ipari katasztrófahelyzetek kialakulásának kockázata, illetve hogyan nyújthat az unió gyors segítséget, ha már bekövetkezett a baj. A kérdés plenáris napirendre tűzését magyar EP-képviselők kezdeményezték.
2010.10.18. 07:30
 
 
A chilei bányászok istentiszteleten vettek részt a San José-i bányánál
Ökumenikus istentiszteletet tartottak vasárnap a San José-i réz- és aranybánya bejáratánál, amelyen a csodával határos módon kimentett 33 chilei bányász közül 13 vett részt, a bányaomlásban nem érintett társaik viszont eközben elmaradt bérükért tüntettek. Szombaton két bányász kivételével valamennyi kimenekített vájár elhagyhatta a kórházat, de a 31 közül csak 13 tért vissza vasárnap az Atacama sivatagban lévő tárnához - Copiapó városától 40 kilométerre keletre -, hogy részt vegyen a Gonzalo Duarte valparaísói érsek által bemutatott hálaadó misén abban a sátortáborban, ahol családtagjaik csaknem 70 napon át reménykedve várták szabadulásukat.
2010.10.18. 07:15
 
 
Az FBI akkor is fellép a marihuána ellen, ha Kalifornia legalizálja azt
Az amerikai szövetségi hatóságok akkor is határozottan fellépnek majd az országos érvényű kábítószer-ellenes törvény érvényesítése érdekében, ha Kalifornia novemberben, a tagállamok közül elsőként, legalizálja a marihuánát - szögezte le egy, a hétvégén publikált levelében Eric Holder amerikai igazságügyi miniszter. A közvélemény-kutatások szerint Kalifornia államban a félidős szövetségi kongresszusi választásokkal összevontan, november 2-án megtartandó népszavazáson valószínűleg meg fogják szavazni az úgynevezett 19-es javaslatot, amely megengedi, hogy a felnőtt korú személyek egy unciát (mintegy 2,8 dekagramm) tarthassanak maguknál a szerből és hogy a kannabisz magánkiskertekben termeszthető legyen. A helyi kormányzatok maguk dönthetik majd el, hogy engedélyezzék-e a marihuána-kereskedelmet és hogy vessenek-e ki rá adót.
2010.10.17. 21:45
 
 
Terrortámadás veszélyére figyelmeztette Szaúd-Arábia Európát
Európa elleni terrorista támadás veszélyére figyelmeztették a szaúd-arábiai titkosszolgálatok néhány nappal ezelőtt az európai országokat - közölte vasárnap este Párizsban a francia belügyminiszter. Brice Hortefeux rádiónyilatkozatában elmondta: szaúdi tájékoztatás szerint az al-Kaida nemzetközi terrorista hálózat arab-félszigeti szervezete "kétségkívül aktív, vagy azt tervezi, hogy aktív lesz". Ez az "európai földrészt, többek között Franciaországot érinti" - tette hozzá. Hortefeux valósnak mondta a fenyegetést, de hangsúlyozta, hogy a francia hatóságok ébersége lankadatlan.
2010.10.17. 20:15
 
 
Az állampolgárok véleményét is várják az új alkotmányhoz
Az állampolgárok vasárnaptól azalkotmany.postr.hu internetes felületen egyénileg is elmondhatják véleményeiket a készülő új alkotmányról. Szájer József - az Orbán Viktor miniszterelnök által az alkotmány előkészítésben segítő társadalmi bizottság felkért vezetője - vasárnap sajtótájékoztatón elmondta: az állampolgárok összesen hét témában szólhatnak hozzá az új alkotmány előkészítéséhez. Ezek közé tartoznak a közpénzügyek, az alkotmányos alapértékek, az állampolgárok jogai és kötelezettségei, továbbá a hatalomgyakorlás és államszervezet, az alkotmányvédelem, valamint az igazságszolgáltatás, illetve a helyi önkormányzatok kérdésköre - fejtette ki a fideszes EP-képviselő.
2010.10.17. 20:05
 
 
Karmos lábú szauropoda írhatja át a dinoszauruszok történetét
Felülírhatja eddigi tudásunkat egy újonnan megtalált dinoszaurusz-lelet. Vajon a szelíd, növényevő óriás szauropodák környezetükhöz alkalmazkodó dögevők is voltak egyben? Egy erős mellső végtagokkal rendelkező, érdekes új dinoszauruszfaj maradványainak felfedezésétől a tudósok azt remélik, hogy sikerül többet megtudni ezekről az eddig nyugodtnak és növényevőnek hitt óriásokról.
2010.10.17. 19:59
 
 
Mi rejtőzik a gyomorégés mögött?
A reflux a leggyakoribb emésztőrendszeri megbetegedés. Sokan úgy gondolják, a gyomorégés az étkezés természetes velejárója. Bár gyakran észleljük evés után, oka mégsem maga az étkezés.
2010.10.17. 19:52
 
 
Fire and Fire - Cigány és fekete zenei almanach
A Fire and Fire a New York-i magyar évad "Extremely Hungary" elnevezésű, egész éves fesztiváljának egyik sikerprodukciója, melyet most a hazai közönség is láthat. A színpadon távoli, de hasonló sorsú kultúrák találkoznak: magyarországi roma és amerikai fekete zenészek mutatják be művészetük kölcsönhatását.
2010.10.17. 19:47
 
 
A FIFA vizsgálódik egy feltételezett korrupciós ügyben
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) vizsgálatot indított vasárnap annak tisztázására, mi igaz a Sunday Times által egy feltételezett korrupciós ügyről megjelentetett információkból. A brit lap arról számolt be, hogy a FIFA egyes tisztviselői pénzt kértek azért, hogy a 2018-as, illetve 2022-es világbajnokság helyszínének kiválasztásakor az adott országra voksoljanak. Amos Adamu, a FIFA végrehajtó bizottságának nigériai tagja állítólag 570 ezer euróra tartott igényt támogatásáért cserébe.
2010.10.17. 19:45
 
 
Roman Polański. Színész. Rendező.
A tárlat a łódźi Filmmúzeumnak köszönhetően jött létre, már több lengyel városban, valamint Sao Paoloban, Londonban, és két rangos nemzetközi filmfesztivál, a Berlinálé, valamint a Febiofest keretében Berlinben és Prágában is bemutatásra került. A budapesti prezentációval egy időben a hatalmas anyag egy része Rio de Janeiróba is ellátogat.
2010.10.17. 19:40
 
 
Oroszország és Lengyelország megegyezett a gázszállításban 2037-ig
Az orosz és a lengyel kormány új gázszállítási egyezményben állapodott meg, és ezzel Nyugat-Európa ellátása is biztosnak látszik Lengyelországon át. A megállapodás nagy vonalakban már tavaly elkészült arról, hogy növelik az orosz gázexportot Lengyelország számára, és egyetértettek a gáztranzit feltételeiben is a Jamal vezetéken át Németországba, de még nem írták alá a dokumentumokat az EU esetleges monopóliumellenes kifogásai miatt. "Az EU küldöttsége részt vett a mostani megbeszélésekben, és nem emelt kifogást a kormányközi megállapodás ellen" - idézte a lengyel gazdasági miniszterhelyettest, Joanna Strzelec-Lobodzinskát vasárnap a Reuters hírügynökség.
2010.10.17. 19:30
 
 
Szakértők: a vörösiszap szennyeződés nem jutott mélyen a talajba
Szakértők szerint a vörösiszap szennyeződés sehol sem jutott 10 cm-nél mélyebbre a talajba, és csak helyenként keveredett a felszíni talajréteggel. A mélyebb talajrétegek és az első vízadó talajréteg közvetlenül nem veszélyeztetett - állapította meg a Kormányzati Koordinációs Bizottság Tudományos Tanácsa. A testület vasárnapi közleménye hangsúlyozza, hogy ezt a tényt megerősítették az Európai Unió (EU) és az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szakértői is, akik az érintett térségben folytattak vizsgálatokat. A tudományos tanács döntött arról, hogy a továbbiakban a tanács határozza meg, milyen védőeszközöket használjanak a területen beavatkozóként tevékenykedők, illetve azoknak az anyagoknak és eszközöknek a körét is, amelyek a mentesítés során a leghatékonyabban alkalmazhatóak.
2010.10.17. 18:30
 
 
Expó 2010: soha nem látott embertömeg Sanghajban
Több mint egymillióan keresték fel a sanghaji világkiállítást szombaton, és a turisták száma vasárnap is megközelítette az egy nappal korábbi rekordot. Az eddigi összlátogatottságot tekintve a sanghaji expó már világelső. Kína világkiállítására május elseje óta már több mint hatvanöt millió ember ment el, míg az eddigi csúcsot Oszaka tartotta, ahol 1970-ben a teljes hat hónap során 64 millióan jutottak be az expóra. A kínaiakat a befogadóképesség, a kapacitás korlátaira figyelmeztető felhívások nem rettentik el, ha arra gondolnak: ha nem sietnek, lemaradnak a hatalmas attrakcióról. A hétvégén az eddig nem látott emberáradat beterítette a világkiállítás területét - a park, a pavilonok, a szolgáltatók, a tömegközlekedés kora reggeltől az eddigi legnagyobb rohamot szenvedte el.
2010.10.17. 18:15
 
 
OKSZ: a Tesco és a Spar fizetheti a legtöbb különadót
Az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) hétvégén végzett gyorsfelmérésének előzetes adatai szerint a kereskedelmi láncok közül a Tesco fizetheti a legtöbb különadót, 12,1 milliárd forintot, majd a Spar és az Auchan következik, 6,1, valamint 3,4 milliárd forintos terheléssel - közölte az OKSZ vasárnap az MTI-vel. Az OKSZ felmérése nem teljes körű, elsősorban a 30 milliárd forintnál nagyobb árbevételű kiskereskedelmi vállalkozásokra terjedt ki, és az adó kiszámításánál a 2009-es árbevételt vették figyelembe.
2010.10.17. 18:00
 
 
Esztergomban a Fidesz visszautasította az együttműködést a polgármesterrel
Az esztergomi képviselő-testület alakuló ülésén vasárnap nem választottak alpolgármestert, mert a 10 tagú Fidesz-frakció levélben közölte Tétényi Éva független polgármesterrel, hogy fél évig egyikük sem hajlandó alpolgármesteri tisztséget ellátni. Tétényi Éva a levél felolvasása után közölte, mivel nyilatkozatukat esküjük előtt tették a képviselők, az eskütételt követően és a megbízólevél birtokában mindannyiukat név szerint megszólítja, hogy fenntartja-e nyilatkozatát. Az elsőként szólított Meggyes Tamás volt polgármester kijelentette, hogy elhatározását nem változtatja meg. Szavait becsmérlő bekiabálásokkal, füttyel és fújolással fogadta az alakuló ülés közel 500 fős közönsége, többen szóvá tették "Hol a nemzeti együttműködés?"
2010.10.17. 17:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616[1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista