2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
Tovább csökkennek a díjak a biztositas.hu elemzése szerint
A kötelező gépjármű felelősségbiztosítás (kgfb) díjszámításának kilowatt alapra történő átállítása, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének (PSZÁF) szigora és a biztosítók közötti díjverseny további 15-20 százalékos árcsökkenést hozhat az autósoknak - közölte a biztositas.hu internetes alkusz a jövő évi tarifákat elemezve. A hétfőn induló, egy hónapon át tartó biztosítóváltási szezonban 13 régi és 1 új biztosítótársaság verseng majd az ügyfelekért. A tarifákból látszik, hogy minden eddiginél nagyobb kampányra számíthatunk - áll az elemzésben.
2010.10.30. 12:15
 
 
Nem tudnak több iszapot pakolni az eddigi tározóba
Még mintegy 10 ezer köbméternyi vörösiszapot és szennyezett földet kell elszállítani Devecserből a bontási munkálatok megkezdése előtt, de már megtelt az eddig használt tározó, így vasárnap reggeltől ideiglenes hulladéklerakóba hordják a szennyezőanyagot - tudta meg az MTI tudósítója a kármentesítési munkákat irányítóktól Devecserben. A vörösiszap okozta károk felszámolásán szombat reggel mintegy ötszáz ember dolgozott kétszáz technikai eszközzel.
2010.10.30. 11:30
 
 
Sószemnyi akkumulátort terveznek
Az amerikai védelmi minisztérium kutatórészlege mikroszkopikus méretűre zsugorítaná a lítium-ion akkumulátorokat. A cél elérése érdekében a Los Angeles-i Kaliforniai Egyetem (UCLA) kutatói új elektrolit kifejlesztésén dolgoznak. A hosszútávú cél egy olyan akkumulátor, amely nem nagyobb egy sószemnél. Az úgynevezett Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) programjának célja, hogy a lítium-ion akkumulátorokat alkalmassá tegye például mikroszenzorok energiaellátására. A megfelelő háromdimenziós felépítéssel ugyanis igen kompakt, mégis nagy teljesítményű akkumulátorok hozhatók létre.
2010.10.30. 11:00
 
 
Az ünnepek alatt is folytatják a kárfelszámolást az ajkai térségben
A közelgő mindenszentek és a halottak napja ellenére is folytatódik a kármentesítés a vörösiszappal sújtott ajkai térségben; a munkát nagy mértékben nehezíti a talaj menti fagy és a hideg időjárás - mondták a kármentesítésben dolgozó katasztrófavédelmi szakemberek Devecserben. A gépek már felsorakoztak, s a reggeli eligazítás után folytatódik a majd négy hete zajló munka. Devecser utcáinak nagy részét már kitakarították, azoknak a házaknak az udvara iszapos még, amelyek bontásra várnak.
2010.10.30. 10:15
 
 
Berlusconi: megállapodás született a nápolyi szemétválság megoldásáról
Silvio Berlusconi olasz kormányfő megállapodásra jutott a Nápolyt és környékét sújtó szemétválság megoldásáról az érintett települések polgármestereivel. Az egyezséget maga Berlusconi jelentette be péntek este, miután Nápolyban megbeszélést folytatott a 18 érintett település vezetőivel. A kormányfő közölte, hogy a Nápolyhoz közeli Terzignóban mégsem nyitják meg a korábban oda tervezett második szemétlerakót, s ennek érdekében megteszik a szükséges törvénymódosításokat. Emellett az egész térségben áttekintik a szemétlerakók kérdéskörét, méghozzá a lakosság bevonásával.
2010.10.30. 10:15
 
 
Vasárnap térünk át a téli időszámításra
Vasárnapra virradó éjjel térünk át a téli időszámításra, az órákat vasárnap hajnali 3 órakor 2 órára kell állítani. Az átállás a MÁV és a BKV menetrendjét is érinti. A nyári időszámításnak köszönhetően évente 6 milliárd forintot spórol meg az ország a Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító (Mavir) Zrt. tájékoztatása szerint. Egy év alatt körülbelül 120 GWh-val kevesebb energia fogy, ez egy kisebb város éves fogyasztásának felel meg.
2010.10.30. 10:00
 
 
Halottak napja: megerősített szolgálatot teljesítenek a rendőrök
Mindenszentek és halottak napján megerősített szolgálatot teljesítenek a rendőrök, változik a MÁV és a BKV menetrendje, de a temetők nyitvatartási és temetési rendje is. Az Országos Rendőr-főkapitányság közlése szerint mindenszentek ünnepén és halottak napján az ország egész területén lényegesen több rendőr lát el szolgálatot az Országos Polgárőr Szövetség tagszervezeteivel együttműködésben. A közös járőrszolgálat főként a temetőkben és azok környékén lesz, de a nagyobb közlekedési csomópontokon és a parkolók környékén is ők segítik a közlekedést. A rendőrség azt kérte, hogy fokozottan figyeljék a szolgálatot teljesítők jelzéseit, mert több helyütt is megváltozhat a közlekedési rend.
2010.10.30. 09:45
 
 
A nepáli ENSZ-békefenntartók távozását követelik a kolera miatt a haitiak
Több száz tiltakozó vonult pénteken a Haitiban állomásozó nepáli ENSZ-békefenntartók táborához, s távozásukat követelte, őket tartva felelősnek a karibi országban kitört kolerajárványért. Haitiban október 20-án jelentkeztek az első kolerás esetek, s a járvány péntekig összesen 330 halálos áldozatot követelt. Egyelőre nem tudni, mi okozta az első kolerás megbetegedéseket. Ugyanakkor a karibi országban ezt megelőzően évtizedek óta nem volt kolera - miközben Nepálban az ilyen esetek mindennaposak, s ráadásul az ázsiai országból jövő katonák első csoportja is épp a járvány kirobbanása előtt, október 9-vel kezdődően érkezett Haitira.
2010.10.30. 09:30
 
 
Megjelentek a jövő évi tarifák a kötelező biztosítás díjairól
A Népszava és a Magyar Hírlap szombati számának mellékleteként jelent meg 14 biztosító tarifája a jövő évi kötelező gépjármű felelősségbiztosítási díjakról (kgfb), a legrövidebb tarifatábla két oldalt, míg a leghosszabb tizennégy oldalt foglal el a hatvannyolc oldalas mellékletben. A közzétételt a Magyar Biztosítók Szövetsége - a napilapok árversenye után - rendelte meg, s magának is fenntartott három oldalt, amely a közérdekű információk mellett a fedezetlenségi és az országhatáron kötött biztosítási díjakat tartalmazza. Az előbbit arra az időszakra kell fizetni, amikor az autósnak nem volt kgfb-je, és a díj jóval magasabb, mint bármelyik biztosító éves díja.
2010.10.30. 09:15
 
 
A parlament elé kerül a 2011-es költségvetési törvényjavaslat
Ma nyújtja be a kormány a jövő évi költségvetési törvényjavaslatot az Országgyűlésnek. A kormány szerdán döntött a 2011-es büdzsé alapvető tételeiről, a kabinet tartja a 3 százalékos GDP arányos hiánycélt - számolt be a kormányülést követően Nagy Anna kormányszóvivő. A költségvetés sarokszámait Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter ismerteti. A költségvetési hiány teljesítése érdekében a kormány már korábban döntött a bankadó bevezetéséről, a Robin Hood adó meghosszabbításáról és a magán-nyugdíjpénztári átutalások felfüggesztéséről.
2010.10.30. 09:00
 
 
Obama: robbanóanyagot tartalmaztak az Amerikába küldött csomagok
Robbanóanyagot tartalmazott az a két, Jemenből az Egyesült Államokba küldött csomag, amelyet Dubajban, illetve az angliai Birminghamben tartóztattak fel a hatóságok - jelentette be a Fehér Házban megtartott rendkívüli sajtótájékoztatóján Barack Obama amerikai elnök. Obama elmondta, hogy a két chicagói zsinagógának szánt küldemény mögött valószínűleg a jemeni al-Kaida áll. Az elnök megerősítette az Egyesült Államok eltökéltségét az al-Kaida, illetve a terrorizmus legyőzésére. Az amerikai elnök hangsúlyozta, hogy kormánya erősíteni fogja az együttműködést a jemeni kormánnyal és utalt rá, hogy várhatóan nagyobb lesz az országnak nyújtott amerikai segély is.
2010.10.30. 09:00
 
 
Elhízatási kártérítést fizet volt alkalmazottjának a McDonald's
Elhízatási kártérítést kell fizetnie egy volt alkalmazottja számára a McDonald's amerikai gyorsétteremláncnak. Az ítéletet Brazíliában hozta egy bíróság, a céget egy volt egységvezetője perelte be azon az alapon, hogy 30 kilót hízott, míg a McDonald's-nál dolgozott, mert úgy érezte, kötelező megkóstolnia minden nap a termékeket, hogy megbizonyosodjon azok megfelelő minőségéről. A kóstolás kötelességszerűségét a cég vevőknek álcázott ellenőreitől való félelem táplálta - mondta a bíróságnak a 32 éves férfi, aki azt is munkaadója szemére vetette, hogy az ingyen ebédet ajánlott fel dolgozóinak, amivel további kalóriabevitelre csábított.
2010.10.30. 08:45
 
 
Rövidpályás gyorskorcsolya Vk: mindhárom magyar továbbjutott Kanadában
Mindhárom magyar versenyző továbbjutott legalább egy számban a kanadai Quebecben zajló rövidpályás gyorskorcsolya Világkupa első, pénteki napján. Huszár Erika a legrövidebb, 500 méteres távon előbb futamában elsőként jutott tovább, majd a következő körben második helyen célba érve került a negyeddöntőbe. Az 1000 méter már nem sikerült annyira jól neki, mivel az első körben elvérzett harmadik helyével, így a reményfutamokban folytathatja szereplését ezen a távon. Heidum Bernadett 1500 méteren lépett jégre először, s ott harmadik lett, ezzel kvalifikálta magát az elődöntőbe. Az 1000 méteres távon egy-egy első és második hellyel harcolta ki a negyeddöntős szereplést.
2010.10.30. 08:45
 
 
Tizenöt településen tartanak ma megismételt választást
Tizenöt településen tartanak ma megismételt választást az Országos Választási Iroda adatai szerint: tizenegy településen polgármestert választanak, több helyen képviselő-testületet vagy képviselőt, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Arkán pedig a megyei közgyűlési választást is megismétlik. Az október 3-ai választásokat általában valamilyen jogszabálysértés miatt kell megismételni. A megismételt választásokon csak azok a jelöltek vehetnek részt, akik az október 3-ain is indultak, ám visszalépésre van lehetőség.
2010.10.30. 08:30
 
 
Az al-Kaida állhat a szállítógépen Amerikába küldött gyanús csomagok mögött
Egy meg nem nevezett szövetséges állam figyelmeztetése nyomán bombariadót rendeltek el pénteken az amerikai keleti part több nagyvárosának repülőterén, miután Nagy-Britanniában gyanús csomagot találtak egy Chicagóba tartó teherszállító gépen. Mindeközben két amerikai F-16-os vadászgép kísért be péntek délután a New York-i JFK repülőtérre egy Dubajból érkező utasszállító repülőgépet. Az FBI közlése szerint az Emirates légitársaság repülőgépen Jemenből érkező csomag volt. A repülőgépet New Yorkban szövetségi ügynökök várták. Egy névtelenséget kérő washingtoni kormánytényező szerint az Arábiai-félszigeten tevékenykedő al-Kaida állhat az Amerikába küldött gyanús csomagok mögött.
2010.10.29. 22:00
 
 
Bizonytalan, ki veszi át a kitüntetett ellenzéki helyett a Nobel-díjat
Egyelőre még nem tisztázott, ki fogja átvenni az idei Nobel-békedíjat a kitüntetett kínai ellenzéki, Liu Hsziao-po helyett, aki jelenleg börtönben ül. Az is előfordulhat, hogy a norvég Nobel Bizottság megőrzi, és nem a december 10-i hivatalos ünnepélyen, hanem egy másik alkalommal adja át a díjat. Kína határozottan bírálta a Bizottság döntését a demokrácia-párti férfi kitüntetéséről. Hsziao-po korábban a feleségét, Liu Hsziát kérte meg, hogy vegye át helyette a díjat, de elég valószínűtlen, hogy Peking elengedi Oslóba a bejelentés óta házi őrizetben tartott asszonyt.
2010.10.29. 21:45
 
 
Labdarúgó NB I: a Honvéd legyőzte a Videotont
Sorozatban hat megnyert bajnoki mérkőzés után a listavezető Videoton hazai pályán kétgólos vereséget szenvedett a Budapest Honvédtól a labdarúgó Monicomp Liga 12. fordulójának péntek esti mérkőzésén. Monicomp Liga, 12. forduló: Budapest Honvéd-Videoton FC- 2-0.
2010.10.29. 21:15
 
 
Férfi vízilabda ob I: magabiztos Szeged és FTC
A Szeged és a Ferencváros is fölényes győzelmet aratott pénteken a férfi vízilabda ob I első fordulójában. Eredmények: Szeged-Beton VE - ÚTE 18-5, FTC-Fisher Klíma - Bodrogi Bau-Szentesi VK 14-5. A Szegedhez és a Ferencvároshoz hasonlóan a Honvéd és a Vasas is magabiztos győzelmet aratott pénteken a férfi vízilabda ob I első fordulójában. A Debrecen-Pécs mérkőzés döntetlennel zárult. Eredmények: Groupama-Honvéd - OSC 15-4, TEVA-Vasas-UNIQA - ASI 19-3, Debreceni Fujitsu - PVSK-Fűszért 6-6.
2010.10.29. 21:00
 
 
Sikkasztás miatt előzetesben a Honvédkórház egyik főorvosa
Jelentős értékre elkövetett sikkasztás miatt előzetes letartóztatásban van a Honvédkórház-Állami Egészségügyi Központ egyik osztályvezető főorvosa - tájékoztatta Paraizs József, az orvos védője pénteken az MTI-t. Az ügyvéd elmondta, hogy az orvost nem a szolgálati feladataival összefüggésben gyanúsították meg, hanem egy konzorcium által létrehozott Telepíthető Gyorsdiagnosztikai Laborral kapcsolatban, aminek a szakmai projektmenedzsere. A jegyzőkönyv szerint a konzorciumnak négy tagja van: a Magyar Honvédség Egészségvédelmi Intézete, a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem, a Mobio Chem Kft. és a Medyag Kft.
2010.10.29. 20:30
 
 
Schmitt Pál: Magyarországon a demokratikus intézmények teszik a maguk dolgát
Schmitt Pál szerint az Alkotmánybíróságnak joga és kötelessége volt döntését meghozni az indokolatlan végkielégítések megadóztatását célzó törvényről, az Országgyűlés ugyanakkor a választópolgárok akaratának igyekszik eleget tenni a 98 százalékos különadóról szóló jogszabállyal.
2010.10.29. 20:15
 
 
Izrael: "abszurd" az UNESCO döntése egy ciszjordániai kegyhelyről
Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök pénteken "abszurdnak" nevezte az Egyesült Nemzetek Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezetének (UNESCO) döntését, amelyben palesztinnak minősített olyan ciszjordániai kegyhelyet, amelyek muszlimok és zsidók számára egyaránt fontosak. Az egyik - Hebronban található - műemlék évtizedek óta késhegyre menő vita tárgyát képezi. A zsidók a pátriárkák barlangjának nevezik a helyet, és a Biblia szerint itt temették el Ábrahámot, Izsákot és Jákobot. Ugyanitt emelkedik az al-Ibráhími (Ábrahám) mecset is, amelyet a muszlimok tisztelnek.
2010.10.29. 20:15
 
 
Tovább erősödött a forint estére
Erősödött a forint péntek estére az euróval szemben, miközben a svájci frankhoz viszonyítva tartotta árfolyamát a londoni bankközi devizapiacon. Röviddel 20 óra előtt 271,27 forint ért egy eurót, a délutáni 271,75 forint/euró, és a csütörtök késő esti 273,10 forint/euró után. Ezzel az idén mindössze 0,26 százalékot nőtt az euró a forinthoz képest. A svájci frank jegyzése péntek este 198,23 forint volt, a délutáni 198,19 forint után.
2010.10.29. 20:00
 
 
Szombaton jelennek meg a kgfb tarifák
Két napilapban jelennek meg szombaton 14 biztosító kötelező gépjármű felelősségbiztosítási (kgfb) tarifái, a biztosítók száma változatlan, a nyomtatott terjedelem másfélszerese lesz a tavalyinak. A 14 kgfb biztosítónál egy csere történik, az AIM távozott, viszont új szereplőként jelent meg a román Astra Biztosító magyarországi fióktelepe. A Népszavában és a Magyar Hírlapban megjelenő tarifák meghaladják az idén a 60 oldalt, míg tavaly 44 oldalt foglaltak el. A terjedelem növekedésében szerepet játszik, hogy a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete megszüntette azt a gyakorlatot, hogy előzetesen vizsgálja a tarifákat.
2010.10.29. 19:45
 
 
Labdarúgó NB I: Debrecenben kikapott a Kaposvár
A címvédő Debrecen hazai pályán 3-1-re legyőzte a Kaposvárt a labdarúgó Monicomp Liga 12. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén, így a tabellán - többek között aktuális riválisát megelőzve - feljött a második helyre. Monicomp Liga, 12. forduló: DVSC-TEVA - Kaposvári Rákóczi 3-1.
2010.10.29. 19:30
 
 
Emlékérme John Lennon tiszteletére
Emlékéremmel tisztelegnek Nagy-Britanniában John Lennon előtt: korlátozott számban péntektől vásárolhatók az érmék 44,99 fontért. Az egykori Beatles-alapító ezzel olyan nagyságok közé került, mint William Shakespeare, Winston Churchill, Charles Darvin és Florence Nightingale. A Lennont ábrázoló, 5 fontos névértékű érmén az egykori zenészlegenda hosszú hajjal, pofaszakállal és a jellegzetes kerek keretes szemüvegében látható. Lennon október 9-én lett volna 70 éves. Decemberben lesz harminc éve, hogy agyonlőtték New Yorkban.
2010.10.29. 19:30
 
 
A Jobbik feljelentést tesz a rendőrség és a mohácsi polgármester ellen
Hivatali visszaélés, valamint az önkormányzati törvény megsértése miatt feljelentést tesz a rendőrség és Szekó József (Fidesz-KDNP), Mohács polgármestere ellen a Jobbik. Schindl Anikó, a párt mohácsi alelnöke, önkormányzati képviselő az MTI-nek azt mondta, a polgármester visszaélt hivatalával, a rendőrség pedig jogtalanul állította elő Polgár Károlyt és Németh Imrét. Az ügy előzménye, hogy Németh Imre Jobbik helyi képviselőjének, Polgár Károlynak a tanácsadójaként jelent meg a péntek reggeli képviselő-testületi ülésen. A polgármester felszólította Némethet, hogy távozzon az ülésteremből, ő erre összekötözte magát Polgár Károllyal. Ezután rendőrök vezették el.
2010.10.29. 19:30
 
 
Schmitt Pál megbeszélést folytatott Sólyom Lászlóval az Ab-ról
Schmitt Pál köztársasági elnök pénteken fogadta Sólyom Lászlót, a megbeszélésen a volt államfő elemezte az Alkotmánybíróságnak a 98 százalékos különadó alkotmányellenességét megállapító keddi döntése után kialakult alkotmányjogi helyzetet - közölte a Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) az MTI-vel. "Sólyom László elemezte az Alkotmánybíróságnak a 98 százalékos különadó alkotmányellenességét megállapító keddi döntését követő események nyomán kialakult alkotmányjogi helyzetet, különös tekintettel az Alkotmánybíróság hatásköre tervezett korlátozásának - a jogállamiság alapjai szempontjából - aggályos voltára" - olvasható a KEH közleményében.
2010.10.29. 19:00
 
 
Tovább csökkent az IMF aranykészlete
A Nemzetközi Valutaalap (IMF) 32,3 tonna aranyat értékesített szeptemberben - közölte a pénzügyi szervezet pénteken. Az ügyletet úgy hajtották végre, hogy ne zavarja meg a piaci folyamatokat - mondta az IMF szóvivője. 10 tonna aranyat az egyik legnagyobb fejlődő ország, a 156 millió lakosú, koldusszegény Banglades vásárolt meg. Az értékesítés egy tavaly ősszel elindított program része, amelynek keretében összesen 403,3 tonnával csökkentik az IMF aranykészletét. A programban az IMF piacon kívül ad el aranyat fejlődő országoknak, amelyek így kedvező feltételekkel növelhetik tartalékukat. A program másik része piaci értékesítéséről szól, és az idei évre 191,3 tonna értékesítését irányozza elő.
2010.10.29. 18:30
 
 
Orbán: a válság utáni Európát a régi szerződés alapján nem lehet működtetni
A nemzetközi gazdasági válság utáni Európát a régi szabályok alapján nem lehet működtetni - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök az európai uniós tagországok állam- és kormányfőinek brüsszeli találkozóját követően tartott sajtótájékoztatóján. Mint mondta, mindenki szerette volna elkerülni, de az új kihívásokat a régi szerződés alapján nem lehet megoldani, ezért van szükség a most elhatározott alapszerződés-módosításra. A válság utáni Európa akkor lesz versenyképes, ha sikerül legalább olyan hatékonyan munkát adnia a polgárainak, mint az unióval rivalizáló országok vagy országcsoportok - vélte a magyar kormányfő.
2010.10.29. 17:45
 
 
Orbán: izgalmasabb lesz a magyar EU-elnökség a vártnál
Sokkal izgalmasabb lesz Magyarország januárban kezdődő féléves elnöksége az Európai Unió élén, mint korábban gondolni lehetett, mert az eredetileg összeállított témák mellett az asztalra kerültek olyan aktuális kérdések is, mint a tagországok közti gazdasági koordináció, a 2020-ig tartó stratégiai elképzelések vagy egy esetleges kormányközi konferencia a most elhatározott szerződésmódosítás miatt - vélekedett Orbán Viktor miniszterelnök az európai uniós tagországok állam- és kormányfőinek brüsszeli találkozóját követő pénteki sajtótájékoztatóján. Hozzátette: a következő félév rendkívül fontossá nőtte ki magát, így a magyar elnökséget kiemelt figyelem is övezi majd.
2010.10.29. 17:45
 
 
Eb-selejtező: az olaszoké a 3 pont, megbüntették a szerbeket
Az olasz labdarúgó-válogatott kapta a vendég szurkolók rendbontása miatt október 12-én félbeszakadt, szerbek elleni, genovai Európa-bajnoki selejtező három pontját 3-0-s gólkülönbséggel. A kontinentális szövetség (UEFA) fegyelmi bizottságának pénteki döntése alapján a szerbek zárt kapuk mögött kötelesek a következő hazai tétmérkőzésüket megrendezni, ezen kívül még egy találkozóra vonatkozóan hasonló büntetést kaptak, felfüggesztve. Az olaszok egy hazai mérkőzésüket játsszák zárt kapuk mögött, ám ennek a végrehajtását is felfüggesztette az illetékes UEFA-bizottság, amely az olaszokat és a szerbeket még pénzbüntetéssel is sújtotta.
2010.10.29. 17:30
 
 
Portugál Nagydíj: Talmácsi megnyerte a második szabadedzést
Talmácsi Gábor volt a leggyorsabb a Moto2 kategória második pénteki szabadedzésén a gyorsaságimotoros-világbajnokság Portugál Nagydíján. A verseny hivatalos honlapja szerint Talmácsi mögött két spanyol motoros, Julian Simón és Toni Elias végzett a második, illetve harmadik helyen. Eredmények, Moto2: 2. szabadedzés: 1. Talmácsi Gábor 1:50.916 pont, 2. Julian Simón (spanyol) 1:51.304, 3. Toni Elias (spanyol) 1:51.359.
2010.10.29. 17:30
 
 
Orbán kiállt az Ab jogkörének megváltoztatását célzó javaslat mellett
Orbán Viktor kiállt az Alkotmánybíróság jogkörének megváltoztatását célzó javaslat mellett."Nem az emberek igazságérzetét kell megváltoztatni, hanem azokat a régi szabályokat, amelyekbe beleütközünk" - mondta a kormányfő pénteki brüsszeli sajtótájékoztatóján. Szerinte a konfliktus lényege a jövendőbeli Magyarország összeütközése a régi szabályokkal. Orbán Viktor azt mondta, hogy teljes mellszélességgel támogatja a kezdeményezést, mert az igazságérzetnek ad elsőbbséget. "Tulajdonképpen köszönettel tartozunk az Alkotmánybíróságnak, hogy ezt a konfliktust nyilvánvalóvá tette" - jelentette ki, és leszögezte: a konfliktust nem tudják másként feloldani, mint e kezdeményezéssel
2010.10.29. 16:45
 
 
Másfél év után kapott újra meghívót a válogatottba Ronaldinho
Tizennyolc hónap elteltével először kapott meghívót a brazil labdarúgó-válogatottba Ronaldinho, az AC Milan középpályása, akit a novemberi, Argentína elleni barátságos összecsapásra készülő keretébe jelölte Mano Menezes szövetségi kapitány. A 2002-ben világbajnok, 30 éves futballista a nyári, dél-afrikai vb-re nem utazott el a Selecaóval, mivel az akkori tréner, Dunga nem tartott igényt a szolgálataira. Menezes a Bajnokok Ligája-győztes, aranylabdás Ronaldinho mellett meghívta a Santos fiatal játékosát, Neymart is, akit az előző hónapban fegyelmezetlensége miatt küldött el a nemzeti együttestől.
2010.10.29. 16:45
 
 
Felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték a rendőrökre támadó jobbikos honatyát
Csoportosan, hivatalos személy ellen elkövetett erőszak miatt felfüggesztett szabadságvesztésre és 300 ezer forint pénzmellékbüntetésre ítélte pénteken kihirdetett első fokú döntésében a Pesti Központi Kerületi Bíróság Samu Tamás Gergő jobbikos országgyűlési képviselőt azért, mert 2008. március 15-én este a Belvárosban a rendbontó tömegből a rendőrök felé dobott, illetve egy rendőr pajzsába rúgott. A 24 éves fiatalember a vádbeli cselekménye előtt néhány hónappal garázdaságot követett el, amiért 2008-ban 45 ezer forintos pénzbüntetésre ítélték.
2010.10.29. 15:45
 
 
A parlament előtt az új PSZÁF törvény
A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) önálló alkotmányos szerv lesz, rendeletet alkothat, a fogyasztók érdekében közérdekű pert indíthat, és békéltető testületet működtet - egyebek mellett ezt tartalmazza a felügyelet működését újraszabályozó törvény, amelyet pénteken nyújtott be a parlamentnek Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter. A pénzügyi békéltető testület eljárási költségét a vesztes fél fizeti, a határozat pedig akkor támadható meg bíróságon, ha a testület ajánlása jogsértő, ilyenkor a PSZÁF lesz az alperes.
2010.10.29. 15:15
 
 
Kompromisszummal zárult az EU-csúcs
Kompromisszummal zárult pénteken az EU-országok állam-, illetve kormányfőinek kétnapos brüsszeli csúcstalálkozója: a vezetők megállapodtak abban, hogy korlátozott mértékben az uniós alapszerződést is módosítani fogják az esetleges későbbi pénzügyi válságok elleni hatékonyabb védekező mechanizmus kialakítása érdekében. Azt azonban kizárták - szögezte le a záró sajtótájékoztatón José Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke -, hogy a pénzügyi fegyelmet súlyosan megsértő tagállamoktól ideiglenesen akár az uniós szavazati jogot is meg lehessen vonni.
2010.10.29. 14:30
 
 
Portugál Nagydíj: Talmácsi ötödik az első szabadedzésen
Talmácsi Gábor az ötödik legjobb időt futotta a Moto2 kategória első pénteki szabadedzésén a gyorsaságimotoros-világbajnokság Portugál Nagydíján. A verseny hivatalos honlapja szerint a 125 kcm-es géposztály gyakorlása végén heves esőzés kezdődött az estorili pályán, és a MotoGP, azaz a királykategória mezőnyének tagjai nem tudtak kihajtani a boxból, mert a villámlással kísért viharban az aszfaltcsíkon több helyen állt a víz, ráadásul a szél is megerősödött. Később javultak a körülmények, így Talmácsi és riválisai a Moto2 kategória tréningjének teljes időtartama alatt folyamatosan tudtak körözni a pályán.
2010.10.29. 14:15
 
 
A Ryanair pénteken indítja utolsó budapesti járatát
A pénteki dublini járatot indítja utoljára az idén Budapestről a Ryanair diszkont légitársaság, a többi járatát törölte - közölte a légitársaság pénteken. A Ryanair már korábban bejelentette, hogy októbertől nem közlekedik Budapestről, miután nem tudott megegyezni a ferihegyi repteret üzemeltető Budapest Airporttal a reptéri díjak csökkentéséről. Akkor a BA azt nyilatkozta: nem aggódik, a versenytársak hamar kitöltik a Ryanair hagyta piaci űrt.
2010.10.29. 14:00
 
 
Erdeivel tart Amerikába id. Balzsay Károly
Jövő héten még a magyar fővárosban készül, majd pénteken id. Balzsay Károly korábbi szövetségi kapitánnyal együtt kel útra az Egyesült Államokba Erdei Zsolt korábbi profi félnehézsúlyú és cirkálósúlyú világbajnok, aki november 20-án, Atlantic Cityben csap össze a kenyai Samson Onyango Ngaóval. A veretlen magyar félnehézsúlyú két hónapja készül együtt a KSI-ben a szakemberrel, s Balzsay tájékoztatása szerint Erdei saját pénzéből fizeti az útját.
2010.10.29. 13:45
 
 
Elkészült az Oasis of the Seas luxus-óceánjáró ikerhajója
Elkészült a világ legnagyobb és legdrágább luxus-óceánjárója, az Oasis of the Seas ikerhajója; az Allure of the Seas (Tengerek varázsa) pénteken reggel indult útnak a finnországi Turku hajógyárából a floridai Fort Lauderdale-ben található anyakikötőjébe. A 361 méter hosszú, 66 méter széles, 72 méterrel a víz fölé emelkedő óriás építése 2008 februárjában kezdődött meg a dél-koreai STX Group turkui hajógyárában. A 225 ezer tonna bruttó tömegű hajó egy évvel ezelőtt elkészült testvérhajójához hasonlóan 16 utasfedélzettel és 2700 kabinnal rendelkezik, a legfeljebb 6360 utast 2100 főnyi, 65 nemzetet képviselő személyzet szolgálja ki.
2010.10.29. 13:45
 
 
Ideiglenes forgalomkorlátozások Budapesten szombattól
Ideiglenes forgalomkorlátozási rend lép életbe Budapesten mindenszentek ünnepe és halottak napja miatt szombattól - közölte Szécsi Tibor, a Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya Forgalomszervezési- és Megelőzési Osztályának vezetője. A háromnapos kegyeleti ünnep miatt közlekedésrendészeti intézkedésben szabályozták a temetők környéki forgalmat: megállási tilalmakat rendeltek el, egyirányúsítottak több utcát, és bizonyos helyekre kizárólag a BKV járművei hajthatnak majd be - mondta. Hozzátette: minden fővárosi temetőnél ott lesznek a közlekedésrendészek és a kerületi kapitányságok rendőrei. Szécsi azt mondta, szombat reggeltől számítanak az intenzívebb forgalomra.
2010.10.29. 13:15
 
 
Irán kész tárgyalni nukleáris programjáról november 10. után
Irán kész arra, hogy november 10. után tárgyalásokat folytasson nukleáris programjáról - jelentette be pénteken Brüsszelben Catherine Ashton, az Európai Unió (EU) kül- és biztonságpolitikai főképviselője. Ashton korábban az ENSZ Biztonsági Tanácsának öt állandó tagja - az Egyesült Államok, Nagy-Britannia, Franciaország, Oroszország és Kína -, valamint Németország nevében levélben szólította fel Teheránt a megbeszélések folytatására. Helyszínként Bécset, időpontként november 15-17-ét javasolta az uniós főképviselő. Ashton péntek reggel kapta kézhez Szaid Dzsalili iráni főtárgyaló válaszlevelét, amelyben Teherán képviselője készségét nyilvánította, hogy november 10. után megkezdjék a párbeszédet.
2010.10.29. 13:00
 
 
EU-csúcs: módosítják az alapszerződést az euró garantált védelme érdekében
Egyetértettek az Európai Unió tagországainak állam- és kormányfői abban, hogy az euróövezet stabilitásának teljes garantálásához szükség van egy állandóan rendelkezésre álló pénzügyi válságkezelő mechanizmusra - erősítette meg több résztvevő péntek hajnalban, a kétnapos brüsszeli csúcsértekezlet első napjának lezárásaként. Egyetértés volt abban is, hogy ehhez szükség van az EU alapszerződésének korlátozott módosítására, amely nem igényel bonyolult tárgyalásokat és kockázatos ratifikációs lépéseket, de komolyabb biztosítékot jelent a gazdasági fegyelem érvényesítéséhez és a mechanizmus gördülékeny működéséhez.
2010.10.29. 12:15
 
 
Nőtt a munkanélküliség az euróövezetben
Az euróövezetben 10,1%-ra emelkedett a munkanélküliség szeptemberben az augusztusi 10,0%-ra korrigált szintről - közölte az Európai Unió statisztikai hivatala (Eurostat). A szeptemberi munkanélküliségi adat megfelelt a szakértői várakozásoknak. A munkanélküliség Spanyolországban volt továbbra is a legmagasabb, 20,8 százalék, az augusztusi 20,6 százalék után. Németországban a ráta 6,8 százalékról 6,7 százalékra csökkent. Olaszországban folytatódott a munkanélküliség emelkedése, az augusztusi 8,1 százalék után szeptemberben már 8,3 százalék volt. Franciaországban nem következett be változás, augusztushoz hasonlóan 10,0 százalék volt a munkanélküliség szeptemberben.
2010.10.29. 12:00
 
 
Policy Solutions: példa nélküli az Ab jogkörének szűkítése
A Fidesz bejelentése, miszerint az Alkotmánybíróság (Ab) jogkörét szűkíteni kívánják, példa nélküli a rendszerváltás utáni magyar politikatörténetben - állapította meg elemzésében a Policy Solutions, hozzátéve: az Ab-t korábban is érték kritikák, ugyanakkor ezek soha nem az autoritása, a jogköre vagy a létjogosultsága ellen szóltak, hanem konkrét döntéseket támadtak politikusok, főként szakmai alapon. A politikai elemzéssel és kommunikációs tanácsadással foglalkozó intézet azt vizsgálta, hogyan kezelték a pártok az Ab határozatait 1990 és 2010 között a legnagyobb médiavisszhangot kiváltó ügyekben.
2010.10.29. 12:00
 
 
MNB: szeptemberben szinte megszűnt az euró alapú jelzáloghitelezés
A devizahitelek jelzálogbejegyzési tilalmának augusztusi beveztése miatt az euróalapú szabad felhasználású jelzáloghitelek új szerződéses összértéke szinte nullára csökkent, míg a háztartások által felvett forint lakás és szabad felhasználású jelzáloghiteleké nem változott lényegesen, a hitelkamatok csekély mértékben csökkentek - közölte a Magyar Nemzeti Bank. Az új lakáshitelek szerződéses értéke 18 milliárd forint körül volt. A háztartásoknak nyújtott forint alapú hitelek részaránya az újonnan folyósított hiteleken belül szeptemberben 98 százalék volt: a lakáshiteleken belül 98 százalék, a szabad felhasználású hiteleken belül 98 százalék, a személyi hiteleken belül pedig 100 százalék.
2010.10.29. 11:45
 
 
Gyurcsány Ferenc szerint Sólyom Lászlónak meg kellene szólalnia
Nem gondolja úgy, hogy most is meg kellene szólalnia? - ezzel a kérdéssel fordult levélben Sólyom László volt államfőhöz Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök. "Vajon látja-e saját felelősségét abban, hogy pár hónapja olyan politikai erő jutott hatalomra, amely nem erősíteni, hanem ellenkezőleg, gyengíteni szeretné a parlamentáris demokráciát, a jogállamiságot? Tapasztalva a nyelvi, politikai, közjogi agresszió soha korábban nem látott elharapózását, nem érzi-e úgy, hogy az Ön által képviselt erkölcsiség bázisán figyelmeztetnie kellene a mai hatalmasokat a demokratikus normák betartására?" - firtatja a volt kormányfő.
2010.10.29. 11:15
 
 
MSZP: a kormány fizesse ki a nyugdíjkorrekciós emelés hiányzó részét
Az MSZP arra szólítja fel a kormányt, hogy adja oda a nyugdíjasoknak a nekik járó nyugdíjemelés még hiányzó részét, a nyugdíjasoktól pedig az kéri, Orbán Viktor nekik küldött levelére válaszolva is követeljék ugyanezt. Az ügyben alkotmánybírósági beadvány vagy akár népszavazási kezdeményezés is várható. Török Zsolt, az MSZP szóvivője közölte: számításaik szerint - a Központi Statisztikai Hivatal adatai alapján - nem 0,6, hanem 1,1%-os nyugdíjkorrekciós emelés járt volna a nyugdíjasoknak. Mint mondta, az elmaradt nyugdíjemelést a kormány egyebek mellett luxusbeszerzésekre költötte: hivatalba lépése után két hónappal másfél milliárd forintért vásárolt luxusautókat, telefonokat és informatikai berendezéseket.
2010.10.29. 11:15
 
 
Felgyorsul az ügyintézés január 1-től
Felgyorsul a közigazgatás és az ügyintézés, 2011. január 1-jétől ugyanis naptári napokban, és nem munkanapokban kell majd megállapítani a közigazgatósági hatósági eljárásokban a határidőket - tájékoztatott a honlapján a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM). A fővárosi és megyei kormányhivatalokhoz kapcsolódó törvénymódosításokról szóló javaslat tartalmazza a közigazgatási hatósági eljárás és szolgáltatások esetén alkalmazandó határidőkre vonatkozó törvény módosítását, amelynek tervezetét a közigazgatási tárca készítette elő.
2010.10.29. 11:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605[1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista