2020. július 2., csütörtök - Ottó
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
Belénessy Csaba: egy kézbe kerül a közszolgálati hírszolgáltatás
A közszolgálaton belül egy kézbe kerül a hírszolgáltatás, de a közszolgálat csak egy töredéke a médiarendszernek - mondta Belénessy Csaba, a Magyar Távirati Iroda (MTI) napokban kinevezett vezérigazgatója szerdán az Inforádiónak. Mint mondta, "tartalomszolgáltató lesz a távirati iroda, amely eddig nyersanyagot állított elő, azt pedig a médiumok eddig a maguk módján dolgozták fel". Ha elfogadják a törvényt, akkor az MTI gyártja majd a közszolgálati híradókat a Duna, illetve a Magyar Televíziónak, valamint a Krónikát a Magyar Rádiónak. Belénessy Csaba szerint ez nem fogja uniformizálni a hírműsorokat. A jövőben is minden csatorna az arculatának és tartalmának megfelelő híradót fogja adni, ezért ennek megfelelőt kell gyártani - mondta.
2010.11.25. 09:00
 
 
NBA: kikapott a Miami
A nyáron szupersztárokkal megerősített Miami Heat idénybeli hetedik, sorozatban pedig a harmadik vereségét szenvedte el az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban. Eredmények: Cleveland Cavaliers-Milwaukee Bucks 83-81, Toronto Raptors-Philadelphia 76ers 106-90, Charlotte Bobcats-New York Knicks 95-99, Boston Celtics-New Jersey Nets 89-83, Orlando Magic-Miami Heat 104-95, Minnesota Timberwolves-San Antonio Spurs 109-113 - hosszabbítás után Oklahoma City Thunder-Dallas Mavericks 103-111, Memphis Grizzlies-Detroit Pistons 105-84, Houston Rockets-Golden State Warriors 111-101, Phoenix Suns-Chicago Bulls 115-123 - h u. Utah Jazz-New Orleans Hornets 105-87.
2010.11.25. 08:45
 
 
Prágai ajánlat: luxustaxi vonzó női sofőrrel
Vonzó női sofőrrel és más luxusszolgáltatásokkal kínál taxit Prágában egy cég, mindössze a megszokott ár kétszereséért. A GlamourCars nevű vállalkozás amerikai és más városok példáját követve a cseh fővárosban is bevezeti a szolgáltatást, egyelőre egy autóval és egymást váltó női sofőrökkel - mondta el Jan Benes, a cég munkatársa a CTK cseh hírügynökségnek. A hölgyekkel beszélgetni is lehet majd, a cseh mellett feltehetőleg angolul is, emellett a hagyományos luxus kellékei, így frissítők, újságok, magazinok és internet-kapcsolat is kijár majd az utasoknak. Benes elmondása szerint nők is érdeklődnek a szolgáltatás iránt.
2010.11.25. 08:15
 
 
Napi Gazdaság: nagyobb állami szerepvállalás az energetikában
Zöld adórendszert, egyszerűsödő engedélyeztetési eljárásokat és pályázatokat, bővülő forrásokat és nagyobb állami szerepvállalást valósít meg a kormány az energetikában - nyilatkozta Bencsik János, a néhány napja a fejlesztési tárca keretén belül összevont klíma- és energiapolitikai államtitkárság vezetője a Napi Gazdaságnak. Az államtitkár a lapnak elmondta: az állami középületek felújítása nemcsak a belső gazdasági növekedést fokozhatja, de mérsékelheti a költségvetési kiadásokat is. A másik fontos irány a hazai kkv-k energetikai tudatosságának javítása, hiszen ők nem helyeznek kellő súlyt erre. Jövőre ezért a kormány komoly forrásokkal rendelkező alapot hoz létre.
2010.11.25. 07:45
 
 
Bajnokok Ligája: szinte minden továbbjutó hely elkelt
A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek 5. fordulójában a szerdai játéknapon érdekelt csoportokban szinte minden továbbjutó hely elkelt. Az A jelű kvartettben a címvédő Internazionale nehezen ugyan, de legyőzte a holland Twentét - ezzel minden bizonnyal egy időre megmentette vezetőedzőjét, Rafael Benítezt -, míg a Tottenham Hotspur a Werder Brement fektette két vállra, sikerével mindkét együttes már biztosan nyolcaddöntős. A B csoportban az Olympique Lyon ugyan kikapott a Schalke 04 otthonában, ám a német és a francia együttes "kéz a kézben" továbbjutott, ugyanis a Hapoel Tel Aviv legyőzte a Benficát.
2010.11.25. 07:30
 
 
Diáktüntetések Nagy-Britanniában a tandíj felső határának emelése ellen
Diákok tízezrei tüntettek szerdán több brit nagyvárosban az egyetemi tandíj felső határának meredek emelése ellen. A demonstrációk gyakran összecsapásokba torkolltak, és a diákok több egyetemi épületet elfoglaltak. A konzervatív-liberális brit kormánykoalíció az általános költségvetési megszorítások részeként az állami felsőoktatás támogatását is jelentősen lefaragja, és lehetővé akarja tenni, hogy az angliai egyetemek a jelenlegi 3290 fontról (egymillió forintról) kilencezer fontra (csaknem 3 millió forintra) emeljék az éves tandíj felső határát. A diákok két hete már tartottak egy több tízezres tiltakozó felvonulást Londonban.
2010.11.24. 21:15
 
Az Európai Bizottság reméli, hogy Szlovákia módosítja a nyelvtörvényt
Reményét fejezte ki szerdán Andrulla Vasziliu, az oktatásügyért, kultúráért, többnyelvűségért és ifjúságpolitikáért felelős európai biztos, hogy Szlovákiában az új kormány a Velencei Bizottság ajánlásainak megfelelően módosítja a nyelvtörvényt - jelentette be strasbourgi közleményében Gál Kinga (Fidesz) európai parlamenti képviselő. Vasziliut a magyar képviselő elnökletével működő kisebbségi EP-munkacsoport hallgatta meg, a találkozó fő célja az volt, hogy a biztos a kisebbségi és regionális nyelveket érintő témákról egyeztessen a bizottság tagjaival.
2010.11.24. 21:00
 
 
Barack Obama megkegyelmezett a hálaadásnapi Nemzeti Pulykának és dublőrjének
Barack Obama amerikai elnök szerdán a Fehér Házban megkegyelmezezett a hálaadásnapi Nemzeti Pulykának és dublőrjének. Az elnök a 63. Nemzeti Hálaadásnapi Pulyakaajándékozás alkalmából egy Apple (Alma) és egy Cider (Almabor) nevű pulykának kegyelmezett meg. Obama - utalva pártjának a félidős választásokon elszenvedett vereségére - azt mondta: "nagyon jó érzés, hogy az idei november folyamán legalább egy" mészárlást meg tudott akadályozni. (A demokraták 63 képviselői és 6 szenátori helyet buktak el a november 2-i megmérettetésen). A két, 21 hetes és mintegy 20 és fél kilós jószág a Fehér Ház közelében található, elegáns W. Hotelben várta az elnöki ítélet napját.
2010.11.24. 20:45
 
 
Tizenkilenc szabálytalan metrószerződés után nem ad pénzt az unió
Tizenkilenc, a 4-es metró beruházásához kötődő szabálytalan szerződés után nem ad az unió támogatást Magyarországnak, emiatt 65 millió forinttal kevesebb támogatás érkezik a projekttel kapcsolatban. A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) szerdai, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint 38 szerződést vizsgált az ügynökség szabálytalansági bizottsága. "Tizenkilenc esetben született az a megállapítás, hogy az uniós kohéziós alapból az adott tevékenység nem támogatható. Emiatt 65 millió forintos pénzügyi korrekciót kell végrehajtani a 181 milliárd forintos uniós támogatásban részesülő projekten". A tájékoztatás szerint a szabálytalannak minősített 19 szerződést még a beruházás előtt, illetve az építés első évében kötötték.
2010.11.24. 19:45
 
 
Másodfokúra mérsékelték a Sajón az árvízvédelmi készültséget
A Borsod megyei Sajópüspökinél lévő vízmércén mért 289 centiméteres, apadó jellegű vízállásra tekintettel másodfokúra mérsékelték a Sajón az árvízvédelmi készültséget - közölte az Észak-magyarországi Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság (Ékövizig) árvízvédelmi osztályvezetője szerdán az MTI-vel. Csont Csaba elmondta: a Sajó a felső szakaszon - a Sajópüspökinél lévő vízmércénél - kedd este az előre jelzett értéknek megfelelően 340 centiméteres vízállással tetőzött, folyamatos az apadás, több mint fél métert csökkent a víz szintje a tetőzés óta. Hozzátette: az árhullám jelenleg Sajószentpéter térségében tetőzés közelében van, várhatóan az esti, éjszaki órákban éri el ezt az értéket.
2010.11.24. 19:45
 
 
Az európai uniós költségvetésről tárgyalt Győri Enikő Londonban
A Lisszaboni Szerződés módosításáról, illetve az európai uniós költségvetéssel kapcsolatos bonyodalmakról tárgyalt Győri Enikő EU-ügyekért felelős államtitkár szerdán Londonban. A David Lidington EU-ügyekért felelős brit államtitkárral folyatott megbeszéléseken szó volt a 2011-es magyar EU-elnökség célkitűzéseiről is, de az egyeztetések fő csapásirányát az újonnan felmerült bonyodalmak határozták meg, amelyekben Győri Enikő szerint fontos, hogy az együttműködésre helyezzék a hangsúlyt.
2010.11.24. 19:30
 
 
Tárki: a parlamenti pártok támogatottsága lényegében változatlan
A parlamenti pártok támogatottsága az elmúlt hónapokban lényegében változatlan; némi mozgás csak a kormánypártok népszerűségének halvány erősödésében látható - derül ki a Tárki legfrissebb közvélemény-kutatásából, amelyet szerdán az MTI-hez is eljuttatott. A novemberi pártpreferencia-kutatás továbbra is erős kormánypártokat és alacsony szinten stagnáló ellenzéket jelez. A Tárki felmérése a választások óta eltelt időszakhoz nagyon hasonló képet mutat novemberben is: a kormányzó Fidesz-KDNP támogatottsága messze megelőzi az ellenzéki pártokét, sőt kismértékben nőtt is a különbség; a Jobbik és az MSZP tábora valamelyest csökkent.
2010.11.24. 19:00
 
 
A pénztárszövetség szerint zsarolásba kezdett a kormány
A Stabilitás Pénztárszövetség nyílt zsarolásnak tartja a kormány magánnyugdíjpénztárakkal kapcsolatos tervezett intézkedéseit, és az ügyben az Alkotmánybírósághoz, valamint a strasbourgi emberi jogi bírósághoz fordult - derül ki a szövetség közleményéből. A Stabilitás példa nélkülinek nevezi, hogy az ország egyharmadát, több mint 3 millió embert "nyíltan megfenyegessen a kormányzó többség". A szervezet elnöke, Bába Julianna szerint a tervezett intézkedések az Alkotmány szinte összes passzusát sértik, és ellentétesek az Európai Unió alapelveivel is.
2010.11.24. 18:30
 
Kiküldtek egy brit képviselőt az EP-ülésről náci jelmondat idézése miatt
El kellett hagynia szerdán az Európai Parlament (EP) plenáris ülésének termét Godfrey Bloom brit euroszkeptikus képviselőnek, miután az európai uniós csúcstalálkozókról folytatott vita alatt egy náci jelmondatot idézett, Martin Schulz szocialista frakcióvezetőt pedig "antidemokratikus fasisztának" nevezte. Schulz és Bloom felszólalásai élénk vitát váltottak ki az ülésteremben, majd Jerzy Buzek EP-elnök a házszabályra hivatkozva kiküldte Bloomot a teremből. A német képviselő közlése szerint beszéde alatt Bloom az "egy nép, egy birodalom, egy vezér" (Ein Volk, ein Reich, ein Führer) jelmondatot idézte.
2010.11.24. 18:15
 
 
MSZP: civilizált demokráciában nincs ilyen médiaszabályozás
Mandur László szerint civilizált demokráciában nincs olyan médiaszabályozás, amilyet a Fidesz szeretne Magyarországon. Az MSZP ismét az Alkotmánybírósághoz fordul, ha a Ház elfogadja a törvénytervezetet. A szocialista országgyűlési képviselő úgy vélekedett: ez az indítvány a közmédiumok maradék önállóságát is megszüntetné. Példátlannak nevezte, hogy megszűnne a Magyar Televízió, a Magyar Rádió és a Duna Televízió hírszolgáltatásának a függetlensége, és az MTI legfontosabb feladatává tennék, hogy "szuper hírügynökségként" kiszolgálja a három közmédiumot. Így egy központból vezérelten, a Fidesz által irányítottan kaphat hírszolgáltatást a magyar közvélemény - fogalmazott.
2010.11.24. 18:00
 
 
Matolcsy: a gazdasági bizottság jelöl új monetáris tanácstagokat
A jegybanktörvény módosítása után a monetáris tanács tagjait a jövőben a parlament gazdasági és informatikai bizottsága jelöli, így a monetáris tanács négy külső tagja február végi mandátumának lejárta után már a parlament dönt az új tagokról - felelte egy kérdésre Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter a szerdai kormányszóvivői tájékoztatón. A jegybanktörvény módosítása nem érinti a belső tagokat, azaz az MNB elnökének és két alelnökének státuszát - tette hozzá a miniszter. Matolcsy György bejelentette: a kormány döntéséről levélben értesítette Simor András jegybankelnököt, és Jean-Claude Trichet, az Európai Központi Bank (EKB) elnökét, az ECB-nek 30 nap áll rendelkezésére, hogy véleményt nyilvánítson a változtatásról.
2010.11.24. 18:00
 
 
BKV-ügy: előzetesből házi őrizetbe került Lelovics Ottó
Megszüntette előzetes letartóztatását és házi őrizetbe helyezte szerdán a Pesti Központi Kerületi Bíróság (PKKB) a BKV-ügyben gyanúsított Lelovics Ottó kommunikációs szakembert. Hagyó Miklós volt szocialista főpolgármester-helyettest, Horváth Évát, a politikus szóvivőjét és Lelovics Ottó kommunikációs szakembert május 14-én vették őrizetbe, és mindhármukat bűnszervezetben elkövetett, különösen nagy vagyoni kárt okozó hűtlen kezeléssel gyanúsították meg. A BRFK egy korábbi közleménye szerint L. Ottó nyomására a BKV vezetői elérték, hogy őt egy kommunikációs ügynökség névleg foglalkoztassa úgy, hogy a cégtől többletszámlázás elfogadásával a BKV fizette bérköltségét, mintegy havi kétmillió forint értékben.
2010.11.24. 18:00
 
 
Berlin utcáin parádézik szombaton Vettel
Berlin központjában tart bemutatót szombaton Sebastian Vettel, a Forma-1 újdonsült világbajnoka, akinek városi autózására várhatóan több tízezer német rajongó lesz kíváncsi. A Red Bull istálló szerdai bejelentése szerint a 23 éves pilóta a Brandenburgi kapuhoz vezető sugárúton száguld majd végig az általa "Szexi Liz" névre keresztelt versenygépével. A fővárosi "tiszteletkört" Vettel kezdeményezte, mert szerette volna megköszönni a szurkolóknak az egész éves támogatásukat.
2010.11.24. 17:45
 
 
A francia kormányfő a reformok folytatását és költségvetési szigort ígér
Francois Fillon francia miniszterelnök a reformok folytatását és az államháztartási hiány csökkentése érdekében "költségvetési szigort" ígért a nemzetgyűlésben. "Széllel szemben, viharban és jó időben, a konzervativizmus ellen és a félelmeket legyőzve, a reformlendület érintetlen!" - hangsúlyozta az új francia kormány irányvonaláról a képviselők által hatalmas tapssal fogadott beszédében a tíz nappal ezelőtt lemondott, majd Nicolas Sarkozy államfő által ismét kinevezett miniszterelnök. Fillon szerint a gazdasági válság nem ért véget és új formákban gyűrűzik tovább. "Európát stagnálás fenyegeti, az adósságválságot még nem kezeltük" - mutatott rá a miniszterelnök.
2010.11.24. 17:45
 
 
Matolcsy: január 31-ig kell dönteniük a nyugdíjpénztári tagoknak
A magánnyugdíjpénztári tagoknak január végéig kell dönteniük, hogy visszatérnek az állami nyugdíjrendszerbe, vagy maradnak az eddig kötelező, mostantól csak önkéntes rendszerben a nyugdíjmentő törvénycsomag elfogadása után, amely várhatóan december közepétől érvényes - mondta Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter szerdán, a kormányszóvivői tájékoztatón. Matolcsy György bejelentette: aki a (korábbi) kötelező magánnyugdíjpénztári rendszerben marad, s erről nyilatkozik, az a jövőben a munkaadója által befizetett 24 százalékos nyugdíj-járulék utáni összegből, azaz a 70 százalékot kitevő szolidaritási nyugdíjból már nem részesedik, csak az önmaga, azaz a munkavállalók által fizetendő 10 százalékos járulék lesz a számláján.
2010.11.24. 17:30
 
 
Írország közzétette megszorító tervét
Az ír kormány közzétette négyéves költségvetési megszorító tervét. A 10 milliárd euró kiadáscsökkentésből és 5 milliárd euró bevételnövelésből álló, 15 milliárd eurós megtakarítási program 40 százalékát, 6 milliárd eurós megtakarítást 2011-ben teljesíti a kormány. A megszorító csomag a feltétele annak, hogy Írország megkapja azt a 85 milliárd euróra tehető nemzetközi hitelt, amiről még zajlik az egyeztetés az ír fővárosban az Európai Unió, a Nemzetközi Valutaalap és az Európai Központi Bank szakértőinek bevonásával.
2010.11.24. 17:00
 
 
MTI: hírcentrum jön létre
A Magyar Távirati Irodán belül létrejövő hírcentrum fogja előállítani a közszolgálati híreket - mondta Belénessy Csaba, az MTI vezérigazgatója a Korrektúra 2010 médiakonferencia zárónapján, szerdán Tihanyban. Az MTI vezérigazgatója elmondta, hogy ez a hírcentrum gyártja majd a Duna TV és az MTV Híradóját, illetve a Magyar Rádió Krónikáját. Szerinte az ideális az lenne, ha ez a hírcentrum egy helyen kezdhetné meg működését. A Duna TV és az MTV vezetője is cáfolta, hogy az átalakítás azonnali leépítésekkel járna. Belénessy Csaba úgy vélte, hogy a hírcentrum által létrehozandó központi hírportál két éven belül vezető közszolgálati médiummá válhat.
2010.11.24. 17:00
 
 
Kárpáti Zsuzsanna szerint jogellenesen távolították el az EKI éléről
Kárpáti Zsuzsanna, az Egészségügyi Készletgazdálkodási Intézet (EKI) volt főigazgatója szerint jogellenesen mentették fel pozíciójából, ezért indult ellene "lejárató hadjárat". Az intézet volt vezetője erről szerdán nyilatkozott az MTI-nek Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos azon kijelentésére reagálva, miszerint az EKI-vel kapcsolatos bűncselekményekhez ő is jelentősen asszisztált. "Ez egy szánalmas és nevetséges próbálkozás a lejáratásomra, amelynek semmi alapja nincsen" - kommentálta az elhangzottakat Kárpáti Zsuzsanna az MTI-nek, hozzátéve: "nincs félnivalóm, állok a vizsgálat elé".
2010.11.24. 17:00
 
 
A szövetség hét mérkőzésre tiltotta el Suarezt, az Ajax támadóját
A Holland Labdarúgó Szövetség hét mérkőzésre tiltotta el Luís Suarezt, az Ajax Amsterdam uruguayi támadóját, aki szombaton dulakodás közben megharapta a PSV Eindhoven középpályását, Otman Bakkalt. Az Ajax vezetősége még hétfőn úgy döntött, hogy az együttes soron következő két bajnoki összecsapásáról eltiltja a magáról megfeledkezett csatárt. A 0-0-ra végződött meccs hajrájában történt durva szabálytalanságot a játékvezető nem látta, és nem is büntette meg Suarezt. Az incidens után Bakkal maga mutatta meg a harapás nyomait.
2010.11.24. 16:00
 
 
Sílövészet: Björndalen sífutásra is készül
Ole Einar Björndalen, a sílövészet hatszoros olimpiai bajnoka fontolgatja, hogy elindul sífutásban az oslói világbajnokságon, jövő februárban. "Ez is elképzelhető, már csak azért is, mert egy hazai világbajnokság mindenképpen fontos állomása egy pályafutásnak" - fogalmazott a norvég sportember hozzátéve, hogy természetesen a sílövők márciusban sorra kerülő vb-jén is ott lesz majd az oroszországi Hanti-Manszijszkban. A 36 éves, 14-szeres világbajnok Björndalen a 2002-es téli játékokon, illetve 2007-ben, világbajnokságon már indult sífutásban, sőt 2008-ban, egy Világkupa-fordulón versenyt is nyert.
2010.11.24. 16:00
 
 
A brit Királyi Bábakollégium Geréb Ágnes szabadon bocsátását követeli
A brit Királyi Bábakollégium (Royal College of Midwives, RMC) Geréb Ágnes azonnali szabadon bocsátását követeli, és azt, hogy bánjanak vele igazságosan - közölte a szervezet szerdán az MTI-vel. A brit bábakollégium csatlakozik azokhoz, akik "mélyen elítélik azt, ahogyan Geréb Ágnessel bánnak, és követelik Geréb doktornő azonnali szabadon bocsátását és azt, hogy Magyarországon szabályozzák a bábák kórházon kívüli tevékenységét" - írták a közleményben, amelyben kitértek arra: Geréb Ágnes a nők érdekében próbál dolgozni, és ahogy a hatóságok bánnak vele, az a szervezet szerint átlépi az emberiesség határait.
2010.11.24. 15:45
 
 
Tabajdi: recseg-ropog az eurózóna, Magyarország most bizonyíthat
Az eurózónán kívüli új EU-tagállamok döbbenten figyelik, hogyan recseg-ropog az eurózóna, és a soron következő magyar uniós elnökség számára óriási kihívás lesz, hogy mielőbb tető alá hozza a Lisszaboni Szerződés módosítását, a gazdasági kormányzás bevezetését - hangoztatta Tabajdi Csaba szocialista európai parlamenti (EP-) képviselő az EP strasbourgi plenáris ülésén. "Minket a csatlakozási szerződés kötelez az euró bevezetésére, s ami még fontosabb, további felzárkózásunk függ attól, hogy stabilizálódik-e Európa gazdagabbik fele, vagy a nemzeti önzés győzedelmeskedik a közösségi szolidaritás felett" - mondta felszólalásában az MSZP EP-delegációjának vezetője.
2010.11.24. 15:15
 
 
Példátlan az érdeklődés a pécsi lövöldöző pere iránt
December 15-én kezdődik a Baranya Megyei Bíróságon a tavaly novemberi pécsi egyetemi lövöldözés vádlottjának tárgyalása, melyhez hasonló médiaérdeklődés még egyetlen pert sem előzött meg Baranyában. Az ügyészség előre kitervelten, több emberen, sok ember életét veszélyeztetve elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat G. Ákos ellen. Az első fokon eljáró bíróság december 15-én és az azt követő két napban a vádlotton kívül ötvenöt tanú, valamint hat igazságügyi orvos és pszichiáter szakértő meghallgatását tervezi.
2010.11.24. 15:15
 
 
Nyugdíjmentő törvénycsomagot fogadott el a kormány
Nyugdíjmentő törvénycsomagot fogadott el a kormány - jelentette be a miniszterelnök szóvivője a kabinet ülése után. Szijjártó Péter azt mondta, a törvénycsomag keretében megmentik a jelenlegi nyugdíjasok, a magán-nyugdíjpénztári tagok és a leendő nyugdíjasok nyugdíját. Ezzel a csomaggal mindenki jól jár - közölte. A magán-nyugdíjpénztári tagok megtartják pozitív hozamukat, vagy az állam kompenzálja őket, ha veszteséget szenvedtek. A jelenlegi nyugdíjasok nyugdíját úgy mentik meg, hogy a nyugdíjkasszából csak nyugdíjcélú kifizetéseket lehet majd eszközölni - magyarázta Szijjártó.
2010.11.24. 15:00
 
 
Schmitt Pál pénteken nevezheti meg, kit javasol legfőbb ügyésznek
Schmitt Pál várhatóan pénteken tájékoztatja Kövér László házelnököt arról, hogy kit javasol legfőbb ügyésszé megválasztani. A parlamenti pártok képviselői a kérdésről szerdán egyeztettek az államfővel, de hogy kit látnának szívesen a decemberben távozó Kovács Tamás helyén, újságíróknak egyikük sem árulta el. Nem hangzottak el nevek a leendő legfőbb ügyész személyét illetően - mondta Balsai István, a Fidesz frakcióvezető-helyettese azután, hogy Schmitt Pál államfőnél járt a Sándor-palotában. Rámutatott: a köztársasági elnök dolga, hogy kit jelöl, Schmitt Pál azonban szeretné megismerné a képviselőcsoportok véleményét.
2010.11.24. 14:45
 
A bővítési biztos átadta Belgrádban az Európai Bizottság kérdőívét
A szerb EU-csatlakozási folyamat egyik fontos állomásaként Stefan Füle, az Európai Bizottság bővítési biztosa szerdán Belgrádban hivatalosan átnyújtott a szerb kormánynak egy csaknem 2500 kérdésből álló ívet; a Bizottság a válaszok alapján dönt arról, javasolja-e a csatlakozási tárgyalások megkezdését a balkáni országgal. A cseh uniós diplomata Mirko Cvetkovic szerb kormányfőnek adta át a kérdéseket, miután előző este Boris Tadic szerb elnökkel tárgyalt.
2010.11.24. 14:30
 
 
Rudolf Chmel: Szlovákiának döntenie kell a kisebbségi nyelvekről
Szlovákiának, a szlovák társadalomnak el kell döntenie, hogyan kívánja kezelni a jövőben a kisebbségi nyelvhasználatot - jelentette ki a szlovák emberi jogi és kisebbségügyi miniszterelnök-helyettes Pozsonyban. Rudolf Chmel szerint két lehetőség közül lehet választani. Az első, hogy a kisebbségi nyelvet a többségi egységet megbontó tényezőként kezeljük, s törvénnyel biztosítjuk a nyelvi egyszínűséget, míg a második az, hogy a nemzeti kisebbségeket és nyelvüket ajándéknak tekintjük. Chmel a magyar kisebbségtől való félelmet Szlovákiában értelmetlennek minősítette.
2010.11.24. 14:30
 
 
Fidesz: további milliárdok a turizmusra
A Fidesz 2011-re pluszpénzeket adna a turizmus területének: megemelné a marketingkiadások összegét, kompenzálná az idegenforgalmiadó-bevételeket, és többletforrást biztosítana ahhoz, hogy minél több légi járat érkezhessen Magyarországra. Mindezt Bánki Erik, a kormánypárt szakpolitikusa közölte szerdai budapesti sajtótájékoztatóján, ahol elmondta: 6,5 milliárdra forintra emelnék a turisztikai marketingtámogatás összegét. Szólt arról is, hogy szeretnék, ha megújulna a Magyar Turizmus Zrt., és az eddigi pazarló, bürokratikus, túlszervezett és jelentős létszámtöbblettel működő szervezet helyett egy rugalmas, a piaci viszonyokhoz alkalmazkodni képes, költséghatékony szervezet jönne létre.
2010.11.24. 14:15
 
 
Réthelyi: 2011 az egészségügyben a fenntartható átrendeződés éve lesz
Az idei év az egészségügy működésének biztosításáról szól, 2011 viszont már a fenntartható átrendeződés éve lesz; ennek a feltételeit és keretrendszerét teremti meg a Ház előtt lévő egészségügyi törvényjavaslat - közölte az indítvány expozéjában Réthelyi Miklós szerdán. A nemzeti erőforrás miniszter hangsúlyozta: a jelen helyzetben a kormányzati lépéseket elsősorban az vezérelte, hogy az ágazat működőképességét meg lehessen őrizni. A törvényjavaslat legfontosabb elemei közé sorolta az egészségügy struktúrájának korrekcióját, az egészségbiztosítási rendszer működésének ésszerűbbé tételét, az emberi erőforrás krízisének kezelését, valamint a gyógyszergazdálkodás átalakítását.
2010.11.24. 13:45
 
Szűcs Tamás: a bővítés a leendő tagoknak és az EU-nak is kedvező lenne
Az EU további bővítése mindkét félnek, azaz a leendő tagállamoknak és az uniónak egyaránt előnyös lenne, ez a korábbi bővítéseknél azonban nem volt ilyen egyértelmű - mondta Szűcs Tamás, az Európai Bizottság magyarországi képviseletének vezetője szerdán Budapesten. A Közép-európai Egyetemen (CEU) az Európai Bizottság november 10-én nyilvánosságra hozott bővítési jelentéséről tartott beszélgetésen Szűcs Tamás úgy fogalmazott: időközben bebizonyosodott, hogy kedvező hatással járt a bővítés, az elmúlt években például megháromszorozódott a kereskedelem a régi és az új tagok között.
2010.11.24. 13:45
 
 
450 fölé emelkedett a kambodzsai szerencsétlenség áldozatainak száma
Jelentősen nőtt szerdára a két nappal korábbi kambodzsai ünnepségen kitört pánik halottainak száma: 456 ember vesztette életét - közölte az ország szociálisügyi minisztere, az ügyben létrehozott vizsgálóbizottság vezetője. Az egy nappal korábbi hivatalos adat 378 halálos és 755 sérült áldozatról szólt. Ith Szamheng miniszter elmondta tájékoztatóján, hogy szerdára minden tartományból megérkeztek már az áldozatokra vonatkozó adatok. "Voltak olyan halálos áldozatok, akiknek a holttestét a hozzátartozók közvetlenül otthonukba vitték, illetve közben több sérült meghalt", ebből adódik a jelentős növekedés.
2010.11.24. 13:45
 
Brüsszel: négy EU-szabálysértési döntés Magyarországot is érint
Több mint 300 szabálysértési eljárás indításáról, folytatásáról vagy lezárásáról jelentett be döntést szerdán az európai uniós szerződések tagállami betartásáért is felelős Európai Bizottság. Kilenc uniós tagállamot (Csehországot, Észtországot, Finnországot, Görögországot, Luxemburgot, Magyarországot, Romániát, Spanyolországot és Szlovéniát) arra szólított a bizottság, gondoskodjanak arról, hogy a levegő minőségére vonatkozó nemzeti szabályozásuk megfeleljen az uniósnak. Magyarországot is arra sürgette a bizottság, hogy gyorsítsa meg az EU kibocsátás-kereskedelmi rendszerének kiterjesztését a légi közlekedési ágazatra.
2010.11.24. 13:30
 
 
A szépséghibás műszaki cikkre is jár jótállás
A szépséghibás műszaki cikkre is jár jótállás - hívta fel a figyelmet az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület. Közleményük szerint több fogyasztó fordult hozzájuk az outletekben vásárolt szépséghibás vagy a szállítás során megrongálódott műszaki cikkek meghibásodása miatt. Az OFE szerint az eladók gyakran tévesen állítják, hogy ezekre a termékekre nincsen jótállás. Morvay György, az OFE elnöke a közleményben hangsúlyozta, az új, de szépséghibás műszaki cikk esetében egy év kötelező jótállás tartozik a termékhez, a használt műszaki cikk vásárlása esetében pedig a felek megállapodásától függően, de legalább egy év kötelező szavatosság van.
2010.11.24. 13:15
 
Bemutatták a gödöllői uniós emblémát
A korábbinál is nagyobb tempóban folynak a magyar uniós elnökséggel összefüggő előkészítő munkálatok Gödöllőn, bemutatták, illetve jóváhagyták a világszerte a rendezvények szimbólumának szánt gödöllői uniós emblémát - közölte az MTI Önkormányzati Sajtószolgálatán keresztül a város polgármesteri hivatala. A 2011 első félévében esedékes magyar EU-elnökség alatt számos tanácskozásnak helyet adó királyi kastély lovardájában várhatóan december végére készülnek el a felújítási munkákkal, addig rendbe teszik az épületegyüttes környékét is - tartalmazza a közlemény.
2010.11.24. 13:00
 
 
A legtehetősebbek Csopakon élnek, a sereghajtó Tiszabő
Az ezer főnél nagyobb települések közül a legtehetősebbek Csopakon élnek, míg a legkisebb elkölthető jövedelemmel Jász-Nagykun-Szolnok megyei Tiszabőn lakók rendelkeznek - állapítja meg a GfK Hungária Piackutató Intézet az általános vásárlóerőről készített térképe alapján. A legnagyobb vásárlóerővel rendelkező Csopakot Telki, Budaörs, Tiszaújváros és Üröm követi. A legkisebbel rendelkezők pedig - az ezer főnél nagyobb települések sorában - Tiszabő mellett Alsószentmárton, Szendrőlád, Kántorjánosi és Vilmány. A megyei lista szerint Budapesten a legnagyobb az egy főre jutó vásárlóerő, Fejér megye követi, míg a sereghajtó Szabolcs-Szatmár-Bereg megye.
2010.11.24. 12:45
 
 
Megszűnik az interpelláció a Fővárosi Közgyűlésben
Új szervezeti és működési szabályzatot (szmsz) fogadott el szerdai ülésén a Fővárosi Közgyűlés; az új szmsz nyomán lehetővé válik a Főpolgármesteri Hivatal átszervezése, és megszűnik az interpelláció a közgyűlésben. A közgyűlés 31 igen szavazattal, 3 LMP-s képviselő nem szavazatával fogadta el az új szmsz-ről szóló rendeletet. Emellett tilos lesz napirendhez nem tartozó sajtótermékek és egyéb nyomtatványok olvasása, valamint az evés-ivás az ülésteremben.
2010.11.24. 12:45
 
 
A Jolie-Pitt pár ismét segített az SOS Gyermekfalu kezdeményezésen
Újabb 150 ezer dollárral (31 millió forint) támogatja Angelina Jolie és Brad Pitt a világszerte tevékenykedő SOS Gyermekfalu kezdeményezést. Az Eonline.com internetes portál értesülése szerint a színészpár az amerikai örökbefogadás napján adományozott jelentősebb összeget az árva gyerekekről gondoskodó falvaknak. Angelina Jolie és Brad Pitt eddig milliós összeggel támogatott gyermekeken segítő kezdeményezéseket és programokat, az SOS Gyermekfalu hálózata részére tavaly százezer dollárt adományoztak.
2010.11.24. 12:30
 
 
Egyre többen vesznek okostelefont
A GKIeNET felmérése szerint az elmúlt három év áttörést hozott a navigációs eszközök világában: az idén például várhatóan 2-2,5 millió új mobiltelefont adnak el, amelyek egyötöde már valamilyen navigációs szoftverrel ellátott okostelefon lesz. A GKIeNET közleménye szerint a lakosság számához viszonyított felhasználói arányokat tekintve Magyarország a fejlett mobilpiacok között marad, mivel 2010 végére átlagosan 15 százalék körüli lesz az okostelefonok aránya.
2010.11.24. 11:45
 
 
Budai az EKI, Szócska a HospInvest ügyében tett feljelentést
Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos az Egészségügyi Készletgazdálkodási Intézettel kapcsolatos vizsgálat nyomán, a Szócska Miklós vezette egészségügyi államtitkárság pedig a HospInvest ügyében tett feljelentést. A kormánybiztos és az államtitkár ezt szerdai közös sajtótájékoztatójukon jelentették be. Budai Gyula azt mondta: az EKI-vel kapcsolatos vizsgálat során feltárt visszásságokkal összefüggésben ismeretlen tettes ellen sikkasztás és hűtlen kezelés elkövetésének gyanúja miatt tett feljelentést. Szócska Miklós arról számolt be, hogy a HospInvest ügyében ismeretlen tettes ellen tettek feljelentést a vámhatóságnál számviteli fegyelem megsértése és csalás gyanúja miatt.
2010.11.24. 11:45
 
 
Fia született John Travoltának
Hálaadásnapra érkezett az új családtag: kedden fia született John Travoltának. Kelly Preston, a filmsztár felesége egy floridai kórházban szülte meg Benjamint, a házaspár harmadik gyermekét. Travoltáék lánya, Ella Bleu már tízéves, legidősebb gyermekük, a 16 esztendős Jett tavaly elhunyt. A közel húsz éve összeházasodott színészpár szóvivője elmondta, hogy a 3,7 kilogrammos kisbaba és az édesanya is egészséges, és az egész család "magán kívül van a boldogságtól".
2010.11.24. 11:45
 
 
Lemondott posztjáról Nébald György, a kardozók szövetségi kapitánya
Lemondott posztjáról Nébald György, a kardozók szövetségi kapitánya. "Múlt pénteken egyeztettem erről az elnök úrral, de a hivatalos lemondást hétfőn juttattam el a szövetségbe" - mondta az MTI érdeklődésére szerdán a volt szakvezető. Távozását azzal indokolta, hogy nem lát biztosítékot elképzelései maradéktalan megvalósítására. "Nem volt problémamentes az együttműködés az edzőkkel, és a szövetség vezetősége részéről sem éreztem az egyértelmű támogatást, márpedig ahhoz, hogy stabilizáljuk az eredményeket, ennél több kell" - tette hozzá.
2010.11.24. 11:30
 
 
Aláírta a szerződést a Főtaxi és a Budapest Airport
December elejétől a Főtaxi szolgálja ki a légi utasokat a Budapest Airport valamennyi terminálján, a tender nyertesével szerdán délelőtt írta alá a szerződést a reptér üzemeltetője. A Budapest Airport közleménye szerint a meghívásos tendert azért nyerte meg a Főtaxi, mert megbízható, olcsó és minőségi szolgáltatást ígért. A szerződés aláírását követően Jost Lammers, a Budapest Airport vezérigazgatója a közlemény szerint hangsúlyozta: "a januárban kezdődő magyar EU-elnökség előtt különösen fontos volt a számunkra, hogy végre megnyugtatóan rendeződjön a repülőtéri taxi-szolgáltatás ügye".A Főtaxi a következő öt évben biztosítja a repülőtéri taxi szolgáltatást a Budapest Airport termináljairól.
2010.11.24. 11:15
 
 
Ne vásárolj semmit! nap lesz pénteken
A Tudatos Vásárlók Egyesülete (TVE) a karácsonyi nagybevásárlás előtt arra kívánja felhívni a figyelmet, hogy a fogyasztás nem egyenlő a boldogsággal. Az akcióhoz csatlakozókat pénteken 13 és 14 óra között Görög Zita várja, hogy leragassza pénztárcájukat az erre az alkalomra készített zárjeggyel.
2010.11.24. 11:15
 
 
A legtehetősebbek Csopakon élnek
Az ezer főnél nagyobb települések közül a legtehetősebbek Csopakon élnek, míg a legkisebb elkölthető jövedelemmel Jász-Nagykun-Szolnok megyei Tiszabőn lakók rendelkeznek - állapítja meg a GfK Piackutató Intézet az általános vásárlóerőről készített térképe alapján. A szerdán az MTI-hez eljuttatott közlemény szerint a legnagyobb vásárlóerővel rendelkező Csopakot Telki, Budaörs, Tiszaújváros és Üröm követi. A legkisebbel rendelkezők pedig - az ezer főnél nagyobb települések sorában - Tiszabő mellett Alsószentmárton, Szendrőlád, Kántorjánosi és Vilmány. A megyei lista szerint Budapesten a legnagyobb az egy főre jutó vásárlóerő, Fejér megye követi, míg a sereghajtó Szabolcs-Szatmár-Bereg megye.
2010.11.24. 11:00
 
 
Hende: 2014-ig 6-8 ezer tartalékossal kell rendelkeznie a honvédségnek
2014 közepéig 6-8 ezer kiképzett tartalékos katonával kell rendelkeznie a Magyar Honvédségnek - mondta Hende Csaba a honvédelmi törvények módosításáról szóló javaslat szerdán megkezdődött általános vitájában az Országgyűlésben. Egyetlen hadsereg sem lehet tartalék nélkül, sem anyagi, sem személyi tartalék nélkül - jelentette ki expozéjában a honvédelmi miniszter, aki megjegyezte: az árvizek idején mindössze 18 tartalékos elvi mozgósításának lehetősége áll fenn. Kifejtette: a védelmi tartalékot elsősorban klasszikus területvédelmi feladatokra, katasztrófavédelemre és a honvédségi kritikus infrastruktúra-védelmére készítik majd fel;így a honvédség újra képes lesz saját objektumainak védelmére.
2010.11.24. 10:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581[1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista