2020. július 8., szerda - Ellák
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
BUX: +1,52 százalék a nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 313,91 pontos emelkedéssel, 20.953,55 ponton nyitott szerdán. A keddi záró értékéhez képest 1,52 százalékkal erősödött.
2010.12.01. 14:30
 
Hosszabb kereskedési idő a BÉT-en
Mától fél órával hosszabbodik a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) kereskedési ideje, így jobban igazodik majd a főbb nyugat-európai piacok nyitva tartásához és az amerikai tőzsdék nyitásához. A részvénypiacon a folyamatos szabad kereskedési szakasz az eddigi 16.30 helyett 17 óráig tart majd. Az ezt követő záró ügyletkötési és záróáras kereskedési szakasz után 17.10-kor zár a tőzsde. A hitelpapír és a származékos szekcióban szintén 17 óráig tart a szabad kereskedési szakasz. A határidős piacon ezt szintén követi egy záró ügyletkötési szakasz, ami 17.07 óráig tart.
2010.12.01. 14:30
 
 
Emelkedett az üzemanyagok ára: újra csúcson a benzinár
Bruttó 5-5 forinttal emelte a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. A mostani emeléssel a benzin ára újra a csúcsra, 345-346 forintra emelkedett, a gázolajé pedig 335 forintra. Egy hete még bruttó 2 forinttal csökkentette a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol. Az autósok 30 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.
2010.12.01. 14:30
 
Megszűnt a korlátozás a rédicsi és a tornyiszentmiklósi határátkelőn
Megindult a forgalom a rédicsi és a tornyiszentmiklósi határátkelőhelyen, miután a szlovén oldalon feloldották az intenzív havazás miatt bevezetett korlátozást. A Zala megyéből Szlovéniába vezető utak - az M7-es, az M70-es, valamint a 86-os főút - szabadon járhatók, de a határt csak a hólánccal és téli gumival felszerelt járművek - ez a személygépkocsikra is vonatkozik - léphetik át. Szerda délelőtt az időjárási viszonyok miatt a szlovén oldalon korlátozták a 7,5 tonna össztömegű és ennél nehezebb járművek, járműszerelvények határátlépését. A munkagépek folyamatosan dolgoznak, a megyében nincsenek elzárt települések, minden út járható.
2010.12.01. 14:30
 
Teljes útzár egy baleset miatt a 4-es főúton Újfehértónál
Teljes útzár van érvényben egy személyautó és egy kamion ütközése miatt a 4-es főúton Újfehértónál - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyelete az MTI-vel. A balesetben egy ember sérült meg könnyebben, a főút forgalmát a műszaki mentés idején a város belterületére terelik. A térségben nehezíti a közlekedést, hogy délelőtt a hó mellett ónos eső esett, utóbbi miatt csúszóssá váltak az utak. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. megyei ügyeletének tájékoztatása szerint a megyében mindenütt havazik, a következő órákban fagyos eső és záporeső várható, 0 és 2 Celsius-fok közötti hőmérséklettel. A társaság munkagépei egyelőre megelőző védekezést látnak el az utakon.
2010.12.01. 14:30
 
 
Bankjegyhamisítókat fogtak el Budapesten
Az utóbbi évek egyik legjobb bankjegyhamisítványát állította elő és hozta forgalomba az a három férfi, akiket Budapesten fogtak el nemrégiben; a pénz mellett a nyomozók hamis bérleteket és bizonyítványokat is találtak - közölte a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) szerdán a rendőrség honlapján. A három férfi - R. Attila, V. Tibor és K. Béla - 2009 vége óta állította elő nyomdatechnikai úton és hozta forgalomba a hamis 10 ezer forintos bankjegyeket, amelyekből a Magyar Nemzeti Bank ez idáig már 2900 darabot vont ki a forgalomból.
2010.12.01. 14:30
 
Félmilliárdot költöttek védekezésre az iszapkárosult vízügyi igazgatóságok
Mintegy félmilliárd forintot fordítottak védekezésre a vörösiszap-katasztrófában érintett vízügyi igazgatóságok, további költséget jelent a folyamatos készültség és a medrek megtisztítása - közölte a Közép-dunántúli Környezetvédelmi és Vízügyi igazgatóság igazgatója. Csonki István elmondta, hogy a Torna-patak és a Marcal folyó medrében még csaknem százezer köbméter vörösiszap van, a legfontosabb feladat a vízminőségi adatok folyamatos ellenőrzése mellett ennek a szennyezőanyagnak az eltávolítása, ami várhatóan a tavaszra fejeződhet be.
2010.12.01. 14:30
 
 
Megszűnnek a minisztériumi honlapok, a kormanyszovivo.hu és a kormany.hu is
A jövő év elején megszűnnek a minisztériumi honlapok, valamint a kormanyszovivo.hu és a kormany.hu is, helyettük egy új, összevont kormányzati portál indul - közölte a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium. A közlemény szerint, amelyet egyébkén Zagyva György Gyula jobbikos országgyűlési képviselő szerdai kijelentéseinek cáfolatát is tartalmazza, azt írták, hogy az új kormányzati portál a Miniszterelnökség és a minisztériumok anyagait egy helyen, egységes szerkezetben és közös domain név alatt teszi elérhetővé a látogatók számára, illetve új szolgáltatásokat is fog tartalmazni.
2010.12.01. 14:30
 
Hazamehetnek a hóolvadás miatt kiköltöztetett lakók Ipolytarnócon
Szerdán már hazaköltözhet Ipolytarnócon az a 12 ember, akinek hétfőn kellett elhagynia az otthonát, miután a hóolvadás miatt kilépett medréből az Ipoly folyó - mondta a Nógrád megyei falu polgármestere az MTI-nek. Szabó Tibor (független) közölte: az iskolában kialakított szálláson tíz embert helyeztek el, ketten ideiglenesen rokonokhoz költöztek. Az áradás nyolc ingatlant veszélyeztetett; az árvízi területre épített házakban 32-en laknak, közülük 16-an 18 éven aluliak - tette hozzá. Tájékoztatása szerint a lakóterekbe ugyan nem folyt be a víz, de a falak átáztak, és most azért rosszabb a helyzet, mint nyáron, mert nincs kiszáradási lehetőség.
2010.12.01. 14:30
 
 
80 millió euró lesz a magyar EU-elnökség összköltsége
Várhatóan mintegy 80 millió euróra tehető a 2011 első félévében esedékes magyar uniós elnökség összköltsége, ami azt jelenti, hogy más tagállamokéhoz képest a magyar "viszonylag takarékos" költségvetés lesz - mondta Bakos Piroska EU-elnökségi szóvivő. A Külügyminisztérium által szervezett háttérbeszélgetésen a szóvivő korábbi példákat említve elmondta, hogy Franciaország 150 millió eurót, a Cseh Köztársaság 130 milliót, Svédország pedig 80-90 millió eurót költött az elnökségére. A magyar elnökség összköltségébe már a korábbi évek felkészülési költségeit is beleszámították - tette hozzá.
2010.12.01. 14:30
 
Oroszország nukleáris rakétákat telepített európai NATO-országok közelébe
Az Egyesült Államok úgy értesült, hogy Oroszország tavasszal rövid hatótávolságú, taktikai nukleáris rakétákat telepített egyes európai NATO-országok közelébe - jelentette kedden a The Wall Street Journal. Az orosz vezérkari főnök kategorikusan cáfolta a lapjelentést. A lap amerikai hivatalos forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy ilyen fegyvereket telepítettek a balti partvidéken Lengyelország és Litvánia közé beékelődő, kalinyingrádi orosz enklávé területére. A rakéták nukleáris robbanótölteteit azonban a kilövőrendszertől elkülönítve tárolják. A lépéssel Oroszország a The Wall Street Journal szerint kétségessé teszi annak az 1991-ben vállalt kötelezettségének végrehajtását, hogy visszavonja a határoktól taktikai nukleáris fegyvereit és csökkenti számukat.
2010.12.01. 14:30
 
Amerikai nagykövetség: az USA-t és Magyarországot közös értékek kötik össze
Az Egyesült Államok és Magyarország kapcsolatai a közös értékeken, érdekeken és célokon alapulnak, a mindkét országot érintő globális kihívásokra csak együttműködve lehet választ találni; ezek a tények nem változtak meg és nem fognak megváltozni - foglalt állást a budapesti amerikai nagykövetség kedden az MTI-nek a WikiLeaks hírportál kiszivárogtatásainak lehetséges hatását firtató kérdésére. Az Egyesült Államok diplomáciai képviselete megerősítette, az amerikai adminisztráció kapcsolatba lépett szövetségeseivel és partnereivel, köztük Magyarországgal az oknyomozó hírportál akciója előtt.
2010.12.01. 14:30
 
A szlovák parlament jóváhagyta a közszolgálati tv és rádió összevonását
Jóváhagyta a közszolgálati szlovák televízió (STV) és a rádió (SRo) összevonását kedden a szlovák parlament. vA Szlovákia Rádiója és Televíziója (RTS) nevű új intézmény január elsején kezdi meg működését. A 150 tagú törvényhozásban a javaslatot 77 képviselő támogatta. Daniel Krajcer kulturális miniszter a két közszolgálati média összevonását a televízió katasztrofális anyagi helyzetével, illetve a helyzet megoldásának szükségességével indokolta. Azt állította, hogy a lépés hozzájárul a műsorok színvonalának emeléséhez. Az ellenzék élesen bírálta a törvénytervezetet. A koalíció sem volt egységes, néhány koalíciós képviselő nem volt hajlandó támogatni az elképzelést. A javaslatot végül is az ellenzéki Szlovák Nemzeti Párt (SNS) néhány képviselőjének szavazatával fogadták el.
2010.12.01. 14:30
 
Elektromos sokkolóval megöltek francia rendőrök egy illegális bevándorlót
Életét vesztette egy 38 éves, Maliból érkezett illegális bevándorló kedden Párizs egyik elővárosában azután, hogy a rendőrök kétszer rálőttek a Taser elnevezésű elektromos sokkolóval. Rendőrségi források szerint a főváros közeli Colombes-ban egy lakótelepi lakásban éjfél körül vita robbant ki az illegális bevándorló és a neki szállást adó barátja között. A helyszínre kiérkező rendőröket a férfi kalapáccsal kezdte ütlegelni, amikor azok a személyi iratait kérték. Az erőszakoskodó lecsillapítására a rendőrök először könnygázt vetettek be, majd miután ettől sem nyugodott le, két lövést adtak le rá elektromos sokkolóval. A rendőrök ezt követően a férfit betuszkolták a liftbe, ahol szívrohamban meghalt.
2010.12.01. 14:30
 
 
Ismét kibertámadás érte a WikiLeaks portálját
Erőteljes kibertámadás érte a WikiLeaks oknyomozó portált, és ennek következtében a honlap elérhetetlenné vált az európai és amerikai internetezők számára. A Wikileaks kedden a Twitteren közzétett üzenetben tudatta, hogy csakúgy mint vasárnap, most is "elosztott szolgáltatás-megtagadás" típusú támadás érte. Az ilyen akció lényege, hogy egy vírus segítségével fantom gépekről egyszerre annyi kérést küldenek az oldal felé, hogy az mások számára elérhetetlenné válik. A keddi támadás erősebb a vasárnapinál, ezúttal az adatforgalom nagysága másodpercenként elérte a 10 gigabyte-ot.
2010.12.01. 14:30
 
Engedély nélkül is felvonultak Marosvásárhelyen a román szélsőségesek
Románia nemzeti ünnepén felvonultak Marosvásárhelyen a szélsőségesen nacionalista román Noua Dreapta (Új Jobboldal) és Uniunea Vatra Romaneasca nevű szervezetek tagjai, szimpatizánsai, akik tüntetésüket annak ellenére is megtarthatták, hogy a helyi polgármesteri hivatal visszavonta a korábban kibocsátott engedélyt. A Noua Dreapta vezetői az internetes honlapjukon közzétett felhívásukban azt írták, hogy "a magyar szeparatizmus" ellen fognak utcára vonulni. Adrian Ionescu, a Noua Dreapta elnöke az MTI-nek nyilatkozva hangsúlyozta: ők Erdély Romániával való egyesülésének 92. évfordulóját, Románia nemzeti napját ünneplik, felvonulásuk senki és semmi ellen nem irányul.
2010.12.01. 14:30
 
Svájc: a hóhelyzet miatt fennakadások a légiközlekedésben
Más európai városok mellett a svájci nagyvárosok légiforgalmát is lassította szerdán a korai tél: a zürichi repülőtéren késések és járattörlések voltak, a genfi repülőtér pedig legalább szerda délután kettőig zárva tart a havazás és a hideg miatt. A zürichi helyzetet bonyolítja, hogy szerdán sok fontos személyiség, köztük Bill Clinton volt amerikai elnök és José Luiz Rodrígez Zapatero spanyol miniszterelnök érkezett magánrepülőgéppel a városba, hogy a Nemzetközi Labdarúgó-szövetségnél (FIFA) ajánlatot tegyenek a 2018-as és a 2022-es futball világbajnokság megrendezésére. Ezért a zürichi repülőtér szóvivője szerint a légikikötő tele van, és nem tudnak fogadni más repülőterekről átirányított járatokat. Keményebb hóesésre csak délután egy órától számítanak.
2010.12.01. 14:30
 
Franciaország: sarkvidéki hideg és havazás az ország középső részén
Havazás és sarkvidéki hideg bénította meg szerdán Franciaország középső részét, hatalmas fennakadásokat okozva a közlekedésben. Lyonban, Franciaország egyik legnagyobb városában és a svájci határ közelében lévő Grenoble-ban és környékén, valamint Chambéryben már délelőtt 20 centiméteres volt a hótakaró. Lyonban szünetelt a tömegközlekedés, a város repülőterét azonban reggel megnyitották, miután éjszakára a hóvihar miatt le kellett zárni. Folyamatosan havazik a Francia-középhegységben, ahol már félméteres a hó, valamint Rhone-Alpes és Auvergne régiókban. Az előrejelzések szerint a hideg valamelyest enyhülhet, de a havazás várhatóan folytatódik és eléri a párizsi régiót, valamint a Szajnától északra fekvő megyéket is.
2010.12.01. 14:30
 
Olaszország: erős havazás északon, Velence belvárosa víz alatt
Erős havazásra ébredtek szerda reggel Milánó és egész Lombardia régió lakói. A városokban és az autópályákon lelassult a közlekedés, míg a szomszédos Venetóban fekevő Velence egy része víz alá került. Milánó térségén kívül hóesést jelentettek Itália északnyugati részének egészéből, többek között Piemont és Emilia-Romagna régiókból is. Utóbbiban a polgári védelem szerda estig hóriasztást rendelt el. Az olasz autópálya-társaság szerint a hóesés egyelőre nem bénítja meg a közlekedést: a zord időjárás által érintett mintegy 1500 kilométeres útszakasz teljes egészében járható. Velencében a városközpont víz alá került, miután a dagály következtében 111 centiméterrel emelkedett a tenger szintje.
2010.12.01. 14:30
 
Új honlapja van az egyik vajdasági magyar pártnak
Új honlapja van a Vajdasági Magyar Demokrata Pártnak. A www.vmdp.org.rs. címen elérhető honlap a Vajdasági Magyar Demokrata Párt (VMDP) okmányainak és irányelveinek ismertetése mellett közli a politikai szervezet hírleveleit, amelyek hosszú ideig egyedüli internetes kommunikációja volt a VMDP-nek a választópolgárokkal - írja a Vajdaság Ma hírportál a párt honlapját bemutatva. A Vajdaság Ma szerint az internetes oldal figyelemre méltó rovata az Időgép, amely Vékás Jánosnak, a VMDK volt alelnökének "gazdag és értékes dokumentációs anyagát tartalmazza".
2010.12.01. 14:30
 
Tálibok túszul ejtették egy afgán tűzszerészcsoport tagjait Afganisztánban
Tálib fegyveresek egy rajtaütés során túszul ejtették szerdán egy afgán tűzszerészcsoport nyolc tagját, és felgyújtották két gépkocsijukat Afganisztán keleti részén. A csoport egyik tagja elmondta, hogy a fegyveresek Nangarhar tartomány Torham határátkelőhelyénél támadták meg a 16 fős csoportot. Néhány órával később szabadon engedtek nyolc embert, de nyolc társukat még fogva tartják. Ezt megerősítette a határrendészet kelet-afganisztáni parancsnoka és a tartományi rendőrfőnök szóvivője is.
2010.12.01. 14:30
 
Fehéroroszország 2012-re felszámolja dúsítotturán-készletét
Fehéroroszország szerdán az EBESZ asztanai csúcsértekezletén bejelentette: 2012-re felszámolja magasan dúsított uránkészletét, csatlakozva ezzel Barack Obama amerikai elnök kezdeményezéséhez, amely az atomfegyver gyártására alkalmas anyagok fokozottabb ellenőrzését célozza. Szjarhej Martinau fehérorosz külügyminiszter azután jelentette be a lépést, hogy az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet kazah fővárosban zajló tanácskozásán találkozott Hillary Clinton amerikai külügyminiszterrel. A találkozóról kiadott közös közleményükben Clinton hangsúlyozta, Washington műszakilag és pénzügyileg is segíti Fehéroroszországot abban, hogy megszabaduljon uránkészletétől.
2010.12.01. 14:30
 
Több mint 150 személyt vettek őrizetbe a londoni diáktüntetésen
Több mint 150 személyt vettek őrizetbe Londonban az egyetemi tandíjak tervezett megemelése elleni tiltakozásul tartott diáktüntetés során - közölte szerdán a rendőrség. Nagy-Britannia-szerte több ezer egyetemi hallgató és középiskolás diák vonult az utcára kedden, mert a konzervatívok vezette koalíciós kormány közel a háromszorosára, mintegy 9 ezer fontra kívánja növelni a felsőoktatási intézményekben fizetendő kötelező tandíj plafonját. A rendőrség közlése szerint Londonban 150-200 tiltakozó a tüntetés vége után hatósági felszólításra sem hagyta el a Trafalgar Square-t. Közülük 153 személyt őrizetbe vettek a közrend megbontása, illetve erőszakos cselekedetek miatt.
2010.12.01. 14:30
 
A pozsonyi Új Szó a határon túli magyar szervezetek támogatásának elosztásáról
"Szelektív nemzettudat" cím alatt közöl szerdán kommentárt az Új Szó című szlovákiai magyar napilap, amelynek szerzője azt állítja, hogy a Szülőföld Alap a határon túli magyar szervezetnek aszerint osztotta el a támogatásokat, hogy Fidesz-pártiak vagy sem. "A Szülőföld Alap pályázatainak múlt heti eredményhirdetése után nem csak a szlovákiai magyarok kezdték el vakarni a fejüket. A romániai magyar sajtótermékek közül kizárólag a Fideszhez közeli médiák kaptak az 1,3 milliárd forintból" - mutat rá a szerző, Veres István, aki szerint "a szlovákiai magyar médiák között kiosztott támogatások is szépen visszavezethetőek a magyar kormány itteni partnerére, a Magyar Koalíció Pártjára (MKP)".
2010.12.01. 14:30
 
Clinton: konkrétabb cselekvési tervre van szükség az Ebesznek
Az amerikai külügyminiszter csatlakozott szerdán azokhoz a felhívásokhoz, amelyek az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) tevékenységének megújítását szorgalmazták a szervezet asztanai csúcsértekezletén, s azt hagsúlyozta, hogy ehhez konkrétabb "cselekvési tervre" van szükség. "Nem csupán egy, az alapelveket megerősítő erős dokumentumra van igényünk, de egy, a jövő felé forduló cselekvési tervre is," amely "konkrét intézkedéseket irányoz elő a biztonság védelmére minden vonatkozásban" - jelentette ki Hillary Clinton.
2010.12.01. 14:30
 
Medvegyev: meg kell újítani a tekintélyét vesztett EBESZ-t
Dmitrij Medvegyev orosz elnök elengedhetetlennek nevezte az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) reformját szerdán a szervezet asztanai csúcsértekezletén. "Korszerűsíteni kell az EBESZ-t, annak munkastílusát és cselekvési formáit" - mondta Medvegyev, aki szerint nyíltan be kell ismerni, hogy az 56 országot tömörítő szervezet veszített jelentőségéből és tekintélyéből, s megújításához világos szabályok, "pontosabb jogi alapok" kellenének. Az orosz államfő úgy vélekedett, az EBESZ tevékenységében - a szervezet alapelveinek megfelelően - abszolút elsőbbséget kell kapnia a konfliktusok békés rendezésének.
2010.12.01. 14:30
 
WikiLeaks: sok észak-koreai tisztségviselő szökött Dél-Koreába
Sok magas beosztású észak-koreai tisztségviselő szökött Dél-Koreába, a kommunista országban egyre kaotikusabb a helyzet - derült ki amerikai diplomaták üzeneteiből, melyeket a WikiLeaks közölt. A szöuli amerikai nagykövet által küldött jelentés idézte a dél-koreai külügyminisztert, aki szerint több, külföldön szolgálatot teljesítő észak-koreai nem tért vissza hazájába, ezeket a tényeket pedig Észak-Koreában nem hozták nyilvánosságra. Ju Mjung Hvan úgy vélekedett, hogy az észak-koreai rendszer élén az utódlás Kim Dzsong Il és 27 éves fia, Kim Dzsong Un között nem zajlik majd simán, valamint hogy az országban végrehajtott pénzügyi reform komoly problémát okozott a rezsimnek.
2010.12.01. 14:30
 
Bill Clinton: emberéletekbe kerülhetnek a Wikileaks-féle kiszivárogtatások
Emberéletekbe és karrierekbe kerülnek majd a WikiLeaks-kiszivárogtatások, ugyanakkor nem valószínű, hogy az oknyomozó portál alapítójának sikerül kijátszania az amerikai hatóságokat - véli Bill Clinton volt amerikai elnök. "Meglepődnék, ha nem kerülne néhányak életébe a titkos diplomáciai dokumentumok nyilvánosságra hozatala...Azt pedig csak a Jóisten tudja, hányan vesztik majd el állásukat" - mutatott rá helyi idő szerint kedden az észak-carolinai Guilford Egyetemen tartott beszédében. Clinton szerint az oldalt elindító Julian Assange nem véletlenül menekül az amerikai igazságszolgáltatás elől: tisztában van azzal, hogy amit tett, bűncselekménynek minősül.
2010.12.01. 14:30
 
Újabb amerikai-dél-koreai hadgyakorlatot terveznek a Koreai-félszigetnél
Az Egyesült Államok és Dél-Korea a legközelebbi jövőben újabb közös hadgyakorlatot tart a Koreai-félsziget közelében - közölték szerdán magas rangú dél-koreai katonai források. A bejelentés olyan időben hangzott el, amikor egy dél-koreai sziget ellen az elmúlt héten intézett észak-koreai tüzérségi támadás, továbbá a Sárga-tengeren ezekben a napokban zajló, közös amerikai-dél-koreai légi- és haditengerészeti manőver miatt amúgy is tetőpontjára hágott a feszültség a két Korea között. Az idézett szöuli források szerint az amerikai és a dél-koreai illetékesek már megkezdték a konzultációkat a tervezett újabb hadgyakorlatról, amelyet vagy még ebben az évben, vagy pedig a jövő év elején rendeznek.
2010.12.01. 14:30
 
Kína védi Észak-Koreát az ENSZ-ben
Kína minden diplomáciai eszközzel akadályozza, hogy az ENSZ Biztonsági Tanácsa elítélje az egyik dél-koreai sziget ellen egy héttel ezelőtt tüzérségi támadást indított Észak-Koreát - értesült ENSZ-körökből helyi idő szerint kedden az AFP francia hírügynökség. A világszervezet New York-i székhelyén zajló BT-viták során Kína mindedig olyan ellenállást tanúsított Phenjan bárminemű bírálatával szemben, hogy a diplomaták egyelőre nem látják értelmét a témával kapcsolatos tanácskozás folytatásának. Ebből kiindulva az elkövetkező napokra sem hivatalos, sem nem hivatalos konzultációkat nem terveznek a kérdésről - tudta meg az AFP.
2010.12.01. 14:30
 
A magyar és a szlovák hadsereg együttműködéséről tárgyalt Simicskó István
A magyar és a szlovák hadsereg együttműködésének lehetőségeiről tárgyalt kedden Pozsonyban Simicskó István, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára. Simicskót, aki munkalátogatást tett Szlovákiában, fogadta Lubomír Galko szlovák védelmi miniszter és Ondrejcsák Róbert, a tárca államtitkára. A magyar fél kifejezte érdeklődését az Mi 17-es típusú helikopterek pilótáinak kiképzésében való magyar-szlovák együttműködés iránt - közölte Ivan Rudolf, a szlovák minisztérium szóvivője. Az elképzelés szerint a magyar pilóták a szlovák légierő eperjesi speciális kiképző központjában gyakorlatozhatnának, míg a szlovák pilóták a magyar légierő szolnoki bázisát használhatnák.
2010.12.01. 14:30
 
 
Londonban is tüntettek a diákok a tandíj drasztikus megemelése ellen
Londonban a rendőrökkel is összecsaptak kedden tüntető diákok, akik a tandíj várható drasztikus megemelése ellen tiltakoznak. A Trafalgar téren több száz diák próbálta áttörni a rohamrendőrök sorfalát, és néhányan meg is dobálták őket. Az egyenruhások gumibotozással válaszoltak. Komolyabb sérülés nem történt. Nagy-Britannia más városaiban szintén voltak diáktüntetések, és több helyütt letartóztatásokat is foganatosítottak. A tiltakozás oka az, hogy a konzervatív-liberális kormány a válság miatt 3 ezerről 9 ezer fontra (2,9 millió forint) akarja növelni az évi tandíjak felső határát a felsőoktatásban. A diákszövetség november 10-én kezdte akcióját, s ezt a múlt héten országos felvonulások követték.
2010.12.01. 14:30
 
Emlékművet állítanának az érsekújvári bombázások áldozatainak
Emlékművet állítanának Érsekújvárban annak a négyezer áldozatnak, akik a II. világháború bombázásai idején haltak meg. A támogató íveket eddig kétezren írták alá az Új Szó című pozsonyi napilap jelentése szerint. Az aláírásgyűjtés októberben indult, amikor ökumenikus istentiszteleten emlékeztek meg a 66 évvel ezelőtti bombázások áldozatairól. A petíció kezdeményezői az aláírási íveket hamarosan átadják a dél-szlovákiai, részben magyarok által is lakott város vezetésének, hogy a vasútállomás közelében emlékművel örökítsék meg a világháborús bombázások áldozatainak emlékét. Érsekújvár azon városok egyike Közép-Európában, amelyek a II. világháború alatt a legnagyobb károkat szenvedték el.
2010.12.01. 14:30
 
Csökkenő és célzottabb az állami támogatás az EU-tagországokban
Tovább haladnak az Európai Unió tagországai annak a célnak a teljesítése felé, hogy minél kevesebb és célzottabb állami támogatást nyújtsanak a rászoruló cégeknek - állapította meg kiadott felmérésében az Európai Bizottság. Tavaly a testület adatai szerint a tagállamokban - a nemzetközi pénzügyi válság kezelésére, továbbá a vasútnak nyújtott összegeket leszámítva - összesen 73,2 milliárd eurónyi állami támogatást osztottak ki. Magyarországon a bizottság adatai szerint 1,4 milliárd euróra, a bruttó hazai össztermék (GDP) 1,5 százalékára rúgott a támogatások aránya.
2010.12.01. 14:15
 
 
Polt: erősödött a jogállamiság az interpellálhatóság megszüntetésével
A jogállamiság erősödésének nevezte Polt Péter szerdai bizottsági meghallgatásán azt a parlamenti döntést, hogy az országgyűlési képviselők nem interpellálhatják a legfőbb ügyészt. A legfőbb ügyész posztjára jelölt Polt Péter - Harangozó Tamás (MSZP) kérdésére - emlékeztetett arra, hogy az Alkotmánybíróság szerint a legfőbb ügyész interpellálhatósága nem egyeztethető össze az ügyészség független státuszával. Polt Péter hozzátette: az Alkotmánybíróság egyik 2004-es határozata, amely a legfőbb ügyész alkotmányjogi helyzetével foglalkozik, kitér az interpellációra is, ebből pedig kiolvasható, hogy az nem egyeztethető össze a független státusszal.
2010.12.01. 13:45
 
Jövőre is folytatja a bankok állami támogatását könnyítő programját az EU
Jövőre is folytatja a bankok állami támogatását könnyítő programját az Európai Unió az Európai Bizottság szerdai döntésének értelmében, de az eddiginél szigorúbb szabályok alkalmazásával. Mint Joaquín Almunia versenyjogi biztos elmondta, jövőre már az a cél, hogy az uniós tagállamok fokozatosan leépítsék a pénzügyi válság kezelésre hozott intézkedéseket. A szigorítás következtében a támogatott pénzintézeteknek minden esetben modernizációs tervet is készíteniük kell, hogy megkaphassák a támogatást. Döntött a bizottság arról is, hogy megtartja azokat a könnyítéseket, amelyek mellett a kis- és középvállalkozások hitelhez juthatnak, de ennek feltételeit szintén szigorította.
2010.12.01. 13:45
 
 
Az államfő a nemzeti kisebbségek jogainak védelméről szólt az EBESZ-csúcson
Az emberi jogok, köztük a nemzeti kisebbségek jogainak védelmét emelte ki az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) megvalósításra váró vállalásai közül Schmitt Pál köztársasági elnök szerdán, a szervezet Asztanában megnyílt csúcsértekezletén. "Reméljük, hogy ez a csúcstalálkozó elvezethet minden, az EBESZ által vállalt kötelezettség megvalósításához, különösen ami az emberi jogokat illeti, beleértve a nemzeti kisebbségek jogait, amelyek a biztonságunk gerincét képezik" - mondta az államfő a kazah fővárosban elmondott beszédében.
2010.12.01. 13:45
 
 
Pénteken kezdi meg a vallomástételt Kulcsár Attila
A Kulcsár-ügy megismételt elsőfokú eljárásában, a Fővárosi Bíróságon szerdán tartott első tárgyaláson lezárul az iratismertetés és várhatóan a következő, péntekre kitűzött tárgyaláson kezdheti meg a vallomástételt az elsőrendű vádlott. Kulcsár Attila a 2003-ban kipattant bróker-botrány nyomozása során az ügyészek előtt igen terjedelmes, magára és számos más későbbi vádlottra terhelő vallomást tett, amelyek a vádiratot alátámasztó egyik legfontosabb bizonyítékká váltak, ugyanakkor az évekig tartó elsőfokú büntetőperben a Fővárosi Bíróságon már alig szólalt meg az elsőrendű vádlott.
2010.12.01. 13:30
 
 
A magyar és lengyel EU-elnökség feladatairól tárgyalt Orbán Viktor Varsóban
Az Európai Unió egyik legnehezebb éve következik, ezért mind Magyarország, mind Lengyelország sokkal nehezebb elnökségre készülhet, mint azt korábban gondolta volna - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök Varsóban, amikor találkozott Donald Tusk lengyel kormányfővel - tájékoztatta az MTI-t Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője. A két kormányfő - mintegy másfél órás találkozójukon - a 2011-es, egymást váltó magyar és lengyel EU-elnökség legfontosabb feladatait tekintette át.
2010.12.01. 13:15
 
 
A Fidesz szerint garantálja a sajtószabadságot a médiatörvény tervezete
A Fidesz szerint az európai szabályozáshoz igazodik, és garantálja a sajtószabadságot a médiatörvény tervezete, amelyhez - mint jelezte - a párt képviselői több módosító indítványt terjesztenek be. L. Simon László, a nagyobbik kormánypárt vezérszónoka a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvényjavaslat általános vitájában azt mondta: a szabályozás megfelelő arra, hogy a köz- és a magán tulajdonban lévő médiumok a jövőben kiegyensúlyozott, minden területre kiterjedő tájékoztatást biztosítsanak a magyar állampolgároknak.
2010.12.01. 12:45
 
 
LMP: a sajtószabadság végét jelentheti a médiatörvény-javaslat
Karácsony Gergely szerint ha jelenlegi formájában szavazza meg a Ház a médiatörvény-javaslatot, akkor az bizonyos szempontból a sajtószabadság végét is jelentheti. Az LMP vezérszónoka a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvényjavaslat általános vitájának kezdetén szerdán a parlamentben úgy vélte, a médiatörvény-javaslat illeszkedik az eddig elfogadott jogszabályok sorába. Példaként felidézte a médiairányítási rendszer átalakítását, amellyel kapcsolatban "eredendő bűnnek" nevezte, hogy egy olyan médiahatóság alakult ki, amely egyetlen párt kezébe helyezte kilenc évre a magyar média irányítási rendszerét. Kijelentette: ez a törvény ebben a formájában "nem méltó" Magyarországhoz.
2010.12.01. 12:45
 
 
Jobbik: a kiegyensúlyozott tájékoztatás követelménye jelentősen leszűkül
A Jobbik szerint a médiatörvény-javaslat jelentősen szűkíti a kiegyensúlyozott tájékoztatás követelményét. Novák Előd, a Jobbik vezérszónoka a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvényjavaslat általános vitájának kezdetén úgy értékelte, ideje volt új szabályozással felváltani az elavult médiatörvényt. Mint mondta, pártja örül annak, hogy szigorodik a törvény, és egy hetes elsötétítésre is lehet ítélni egy médiaszolgáltatót. A párt a zenei kvóta bevezetését is üdvözli - tette hozzá.
2010.12.01. 12:45
 
 
Nem költ a lakosság többet idén sem karácsonyi ajándékra
A magyar lakosság fele - a múlt évhez hasonlóan - idén is 20 ezer forintnál kevesebbet költ karácsonyi ajándékra - közölte felmérése eredményét az Ipsos és a Kirakat.hu. A megkérdezettek 20 százaléka kíván 10 ezer forintnál kevesebbet költeni idén karácsonyi ajándékra. A 10 és 20 ezer forint közti sávba tartozik a megkérdezettek 28 százaléka, így a lakosság 48 százaléka költ legfeljebb 20 ezer forintot ajándékra. A következő lépcső a 20 és 30 ezer forint közti érték, ennyit a megkérdezettek 18 százaléka szán ajándékra. Az ennél magasabb összegeket költők aránya egyre alacsonyabb, így 70 ezer forintnál többet már csak a megkérdezettek 2 százaléka költ.
2010.12.01. 12:00
 
 
MSZP: pártfelügyelet alá kerül a média
Az MSZP szerint ha a Ház elfogadja a médiatörvény tervezetét, minden hazai médium pártfelügyelet alá kerül. A szocialisták úgy ítélik meg, az előterjesztés sérti az alkotmány, a demokrácia és a sajtószabadság normáit. Mandur László, a szocialisták vezérszónoka a parlamentben elmondta: az indítvány elfogadásával lezárulhat az a médiaszabályozási folyamat, amelynek keretében a miniszterelnök Szalai Annamáriát nevezte ki a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság élére, az Országgyűlés kizárólag fideszes tagokat delegált a médiatanácsba, a kormánypártok többségbe kerültek a Közszolgálati Közalapítványba, a közmédiumok élére pedig pályáztatás nélkül választották meg "a Fidesz médiavilágának vezetőit".
2010.12.01. 11:45
 
 
Elhunyt John D'Agostino, a Pókember és a Hulk rajzolója
Elhunyt John D'Agostino, több híres képregény, köztük a GI Joe, a Hulk és a Pókember rajzolója. Az alkotó 81 esztendős korában vasárnap halt meg a connecticuti Ansoniában csontrák következtében. Az olasz származású D'Agostino fiatalon emigrált az Egyesült Államokba, ahol a Marvel képregénykiadó negyvenes évekbeli elődjénél, a New York-i Timely Comicsnál kapott munkát. Egyik mestere Stan Lee volt, akivel olyan képregényeken dolgozott, mint a Pókember vagy a Fantasztikus Négyes. D'Agostino haláláig nem tette le a ceruzát, rendszeresen bejárt a szerkesztőségbe munkáért. Legutóbbi rajzai a kiadó jövő évi képregényeiben jelennek majd meg.
2010.12.01. 11:45
 
 
Tárgyalást, "igazmondást" várnak a szakszervezetek a kormánytól
A szakszervezeti konföderációk a munkavállalókat érintő kérdésekben egyeztetést, "igazmondást" és az eddig meghozott intézkedések egy részének felülvizsgálatát várják a kormánytól, és szombaton demonstrációval adnak nyomatékot a kormány jogalkotási módszerei, a 16 százalékos szja, a magánnyugdíjpénztárak megszüntetése és a 98 százalékos különadó elleni tiltakozásuknak - hangzott el a három szervező konföderáció sajtótájékoztatóján. Varga László, a Szakszervezetek Együttműködési Fórumának elnöke a közalkalmazottak nettó bércsökkenését elfogadhatatlannak nevezte, és legalább inflációkövető tarifaemelést követelt.
2010.12.01. 11:45
 
 
Tovább gyorsult a feldolgozóipar az euróövezetben
Az euróövezet feldolgozóipara négy hónapon belül a legnagyobb ütemben bővült novemberben, bár az elemzők által vártnál árnyalatnyit kisebb mértékben; a Markit kutató intézet szerdán ismertetett feldolgozóipari beszerzési menedzser mutatója(PMI) 55,3 pont lett, miközben elemzők 55,5 pontot vártak. Októberben 54,6 pont, szeptemberben 53,7 pont volt a mutató. Az 50 pont feletti indexérték az ágazat bővülését jelzi, ez alatt a teljesítmény csökkenését, s bár a novemberi mutató jól alakult, még messze van a válság utáni időszak eddigi rekordjától, az áprilisi 57,6 ponttól.
2010.12.01. 11:15
 
 
MNB: az infláció 2012 végéig 3,0 százalék felett marad
Az idei év negyedik negyedévében 4,4 százalékos, 2011. első negyedévében 4,5 százalékos infláció várható, ami 2012 első negyedévében 3,1 százalékra ereszkedik, de 2012 utolsó negyedévére 3,5 százalékra emelkedik - áll a Magyar Nemzeti Bank szerdán kiadott inflációs jelentésében. A korábban várt 4,7 százalékról 4,9 százalékra emelkedik az idei átlagos infláció, jövőre 4,0 százalékra emelkedik a korábban jelzett 3,5 százalékkal szemben. 2012-re viszont az augusztusban jelzett 3,4 százalékról 3,3 százalékra csökkentette inflációs prognózisát a jegybank.
2010.12.01. 11:15
 
 
Budai Gyula feljelentést tett Álomsziget-ügyben
Feljelentést tett ismeretlen tettes ellen az ügyészségen a fővárosi Hajógyári-szigetre tervezett Álomsziget-projekttel kapcsolatban az elszámoltatási kormánybiztos. Budai Gyula szerint az ügyben Gyurcsány Ferenc volt kormányfő és Veres János volt pénzügyminiszter büntetőjogi felelősségét is vizsgálni kell. A Gyurcsány-kormány 2009-ben nyilvánította nemzetgazdaságilag kiemelt beruházássá az Álomsziget-projektet, a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal közelmúltbeli jelentése szerint azonban az akkori kabinet ezt úgy tette - hasonlóan a sukorói kaszinóberuházáshoz -, hogy nem állt fenn a törvény által megkövetelt fontos közcél, és a döntés kifejezetten egy üzleti kör érdekeit szolgálta - fejtette ki Budai.
2010.12.01. 11:15
 
 
A KDNP megfelelő kiindulópontnak tartja a médiatörvényről szóló javaslatot
A KDNP alapvetően megfelelő kiindulópontnak tartja a törvényjavaslatot, és módosító indítványokkal támogathatónak tartja - mondta Pálffy István, a KDNP vezérszónoka a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvényjavaslat általános vitájának kezdetén szerdán a parlamentben. A kormánypárti politikus kijelentette: a törvényjavaslat nem csapás, hanem áldás. Mint mondta, pártja megkereste a javaslatban azokat az értékeket, amiket képvisel, úgymint a család, a gyermekek védelmét, a szolidaritást, valamint a társadalmi igazságosságot. Úgy fogalmazott: a törvényjavaslat alapvetően megfelelő, jó kiindulásnak tekinthető. Hozzátette, több módosító javaslattal is élni fog a KDNP.
2010.12.01. 11:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574[1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista