2020. július 8., szerda - Ellák
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
Blatter bocsánatot kért Rogge-tól
Bocsánatot kért Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke a Nemzetközi Olimpiai Bizottságot bíráló mondataiért a NOB-elnök Jacques Rogge-tól. Amint a NOB szóvivője, Mark Adams csütörtökön jelezte: szerdán lezajlott egy telefonbeszélgetés Blatter és Rogge között, amelyben a FIFA elnöke tisztázta múlt pénteken elhangzott kritikai észrevételeit. A svájci sportvezető múlt héten úgy fogalmazott, hogy a NOB egy klub, amelynek 115 tagja van, de közülük a sporthoz szorosan csak 45-nek van köze.
2011.01.13. 17:00
 
 
Prikkel-ügy: megkezdődött a másodfokú tárgyalás a Fővárosi Ítélőtáblán
Megkezdődött a mezőszilasi Prikkel-házaspár megölésével vádolt két férfi büntetőperének másodfokú tárgyalása a Fővárosi Ítélőtáblán csütörtökön; döntés a jövő héten várható. Az ügyben első fokon egy évvel ezelőtt a Fejér Megyei Bíróság Németh Józsefet 15 évre ítélte bűnsegédként, előre kitervelten, nyereségvágyból, több emberen elkövetett emberölés miatt, apja, idősebb Németh József ugyanezért a cselekményért tettesként életfogytiglant kapott azzal, hogy leghamarabb 30 év múlva bocsátható feltételes szabadságra. Az elsőfokú bíróság által megállapított tényállás szerint a fiú - apja közvetítésével - tízmilliós kölcsönt vett fel a Prikkel-családtól, ám a törlesztéssel nehézségei voltak.
2011.01.13. 17:00
 
Zavargások a tunéziai fővárosban
Tunéziában tovább tartanak a heves tiltakozó megmozdulások, és már a fővárosban is van halálos áldozata a tüntetők és a rendőrök közti összecsapásnak. Csütörtökön Tunisz központjából lövések hallatszottak és füst szállt fel a házak közül. A tiltakozó megmozdulások a város üzleti negyedében, a központi bank és a belügyminisztérium környékén zajlottak. Szidi Búzid városban, ahol három hete az utcai megmozdulások elkezdődtek, hét-tízezer ember vonult az utcára. A tüntetők már nemcsak munkalehetőséget, hanem szólásszabadságot, gyülekezési szabadságot és más szabadságjogokat is követelnek.
2011.01.13. 17:00
 
Továbbra is rekord alacsony az euróövezeti alapkamat
Az Európai Központi Bank (EKB) rekord alacsony szinten, 1,00 százalékon hagyta irányadó kamatát csütörtöki ülésén. A döntés megfelelt az elemzői várakozásoknak. A kamat 20 hónapja 1,00 százalék. Az EKB irányadó kamata 2000-től 2008 októberéig 4,25 százalék volt, azóta pedig a világméretű gazdasági válság elmélyülésével párhuzamosan folyamatosan csökkent, egészen 2009 májusáig. Az EKB legutóbb akkor csökkentette a kamatot, 25 bázisponttal 1,00 százalékra.
2011.01.13. 16:45
 
 
Újabb kártérítési per indult a Mal Zrt. ellen
Újabb kártérítési per indult a Magyar Alumínium Termelő és Kereskedelmi (Mal) Zrt. ellen a Fővárosi Bíróságon csütörtökön; egy devecseri lakos összesen 16 millió forint vagyoni és nem vagyoni kártérítést követel a cégtől. Eszerint október 4-én a zagytározó gátjának átszakadása során a vörösiszap elöntötte a 61 éves férfi házának udvarát és pincéjét, emiatt azóta is elviselhetetlen szag és por terjeng körülötte és vele élő 89 éves, beteg édesanyja körül. Az alperes szerint a mérgező anyagokat kibocsátó iszap mindkettőjük egészségét rombolja, ezért arra kérte a bíróságot, hogy nem vagyoni kártérítésként 3 millió forint, a tönkrement háza miatt pedig 13 millió forint vagyoni kártérítés megfizetésére kötelezze a céget.
2011.01.13. 16:45
 
Médiatörvény: nem lesz jelen Reding a hétfői strasbourgi EP-bizottsági ülésen
Nem lesz jelen Viviane Reding, a jogérvényesülés, alapvető jogok és uniós polgárság ügyeiben illetékes, alelnöki rangú EU-biztos azon a hétfői strasbourgi európai parlamenti bizottsági ülésen, amelyet a magyar médiatörvény miatt hívtak össze. Mint Matthew Newman, Reding szóvivője csütörtökön közölte az MTI-vel, ennek az az oka, hogy a magyar médiatörvény ügyében Neelie Kroes médiaügyi EU-biztos jár el az uniós végrehajtó testület részéről. Kroes kért tájékoztatást korábban a magyar hatóságoktól, hogy megállapíthassa, összhangban van-e a magyar szabályozás a média- és audiovizuális szolgáltatásokról szóló uniós irányelvvel. A magyar tájékoztatás nyomán ennek vizsgálata jelenleg is folyik az Európai Bizottságban.
2011.01.13. 16:45
 
Női kézilabda vb-selejtező: helyén maradt a német szövetségi kapitány
Helyén maradhatott a magyarok ellen júniusban vb-selejtezőt játszó német női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Rainer Osmann annak ellenére, hogy csapata csak a 13. lett a decemberi Európa-bajnokságon. A német szövetség elnöksége a heves bírálatok ellenére megerősítette posztján a szakembert. A német női válogatottal 1994 óta először fordult elő, hogy az Eb-n nem jutott tovább a csoportjából a középdöntőbe. A kontinensviadalon tizedikként zárt magyar, valamint a német együttes júniusban vív sorsdöntő vb-selejtezőt. Amelyik gárda továbbjut, részt vehet a decemberi, brazíliai világbajnokságon, és marad esélye kijutni a 2012-es londoni olimpiára.
2011.01.13. 16:30
 
 
A Hamász utasította biztonsági erőit a fegyvernyugvás betartatására
A Gázai övezetet ellenőrző Hamász csütörtökön utasította biztonsági erőit, hogy gondoskodjanak arról: a fegyveres palesztin csoportok tartsák be a fegyverszünetet Izraellel, vagyis vegyék elejét, hogy rakétatámadásokat intézzenek a zsidó állam ellen. Iszmáil Haníje, a radikális palesztin szervezet kormányfője "a különböző frakciók között létrejött nemzeti konszenzus óvására" utasította a biztonsági szervek vezetőit - mutat rá a Hamász közleménye. A Gázai övezetben működő radikális palesztin csoportok szerdán ígéretet tettek a Hamásznak arra, hogy felhagynak az Izrael elleni rakétatámadásokkal.
2011.01.13. 16:30
 
 
Szijjártó: nem lesznek megszorítások
A megújulás gazdaságpolitikájába nem férnek bele a megszorítások, ezért nem is lesznek, strukturális átalakításokra viszont szükség van - a miniszterelnök szóvivője szerint erről szól az az interjú, amelyet Orbán Viktor adott a Dow Jonesnak és a The Wall Street Journalnak. A kormányfő ebben egyebek mellett arról beszélt, a kabinet a nemzetgazdasági miniszter előterjesztése alapján február 15-ig megvitatja a nyugdíjrendszert, a munkanélküli segély csökkentését, a gyógyszertámogatásokat és a költséges tömegközlekedési rendszer reformját.
2011.01.13. 16:15
 
Sokasodnak a német exportproblémák a dioxinbotrány nyomán
Jelentős veszteségekkel számolhat a német agrárexport a dioxinbotrány nyomán, miután több ország, így olyan nagyfogyasztók, mint Kína, Oroszország, illetve Dél-Korea is, tilalmat vezetett be bizonyos német hústermékek importjára. A német élelmiszeripari szövetség szerint mennyiségileg egyelőre nem jelentős az a tétel, amelyre a tilalom vonatkozik, de a dominóelv alapján több ország csatlakozása már komoly károkat okozhat a mezőgazdasági exportnak. Az átfogó uniós eredetjelzésről egyelőre még viták folynak Brüsszelben, de a többszörös feldolgozási fázisok alapvető problémát jelentenek az áruk címkézésénél. Az átcímkézések nagy ráfordítással és költséggel járnának - vélekedik a szövetség vezetője, Matthias Horst.
2011.01.13. 16:15
 
 
Kevesebb válogatott meccset követelnek az európai futballklubok
Tárgyalásokat kezdeményeznek a Nemzetközi Labdarúgó Szövetséggel (FIFA) az európai futballklubok képviselői, mert azt szeretnék, ha kevesebb válogatott mérkőzést rendeznének a jövőben. Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern München elnöke kijelentette, a FIFA-nak el kell fogadnia, hogy a klubok nagy összegeket költenek a labdarúgók fizetéseire, akik viszont a túl sok nemzetközi összecsapás miatt sokszor nagyon fáradtan érkeznek vissza az egyesületükhöz. Az európai klubok szövetségét is vezető Rummenigge hozzátette, hamarosan Joseph Blatterrel, a FIFA elnökével tárgyal a nemzetközi versenynaptár megváltoztatásáról.
2011.01.13. 16:15
 
Szeptember 1-ig lehet pályázni a 2020-as olimpiára
Szeptember 1-ig jelentkezhetnek a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnál (NOB) azok a nemzeti ötkarikás szervezetek, amelyek otthont szeretnének adni a 2020-as nyári játékoknak. A NOB végrehajtó bizottsága csütörtökön, lausanne-i ülésén véglegesítette a kilenc év múlva sorra kerülő seregszemle pályázati menetét. A 2020-as helyszínről 2013. szeptember 7-én, Buenos Airesben döntenek. Jövőre London, 2016-ban pedig Rio de Janeiro lesz a nyári olimpia házigazdája.
2011.01.13. 16:00
 
Hende: a Magyar Honvédség a stabil biztonság megteremtéséért dolgozik
A Magyar Honvédség egy biztonságosabb világ, a béke megteremtéséért és megőrzéséért dolgozik hazai és külszolgálatai feladatai ellátása során, ennek érdekében mindenkivel kész együtt dolgozni, küzdeni - hangoztatta Hende Csaba honvédelmi miniszter a Magyarországra akkreditált katonai attasék testületének adott újévi fogadáson csütörtökön Budapesten. A tárca vezetője Magyarország féléves soros uniós elnöki feladataira utalva úgy fogalmazott: olyan célokért fognak dolgozni, amelyek valamennyi tagállamot és a NATO-t szolgálják, előtérbe helyezve a párbeszéd fontosságát.
2011.01.13. 16:00
 
Elraboltak három bolgár állampolgárt Szudánban
Elraboltak három, az ENSZ missziójának dolgozó bolgár állampolgárt Szudánban csütörtökön - jelentette be a bolgár külügyminisztérium. Ismeretlen fegyveresek az ország nyugati részén, Darfúrban rabolták el az ENSZ Világélelmezési Programjával(WFP) szerződésben álló bolgár légi közlekedési vállalat három munkatársát. "Egy, a WFP-hez tartozó helikopter háromfős legénységét fegyveres férfiak egy leszállópályán elrabolták" - mondta Amor Almagro, a WFP szóvivője. Az elrabolt bolgárok személyazonosságát egyelőre nem hozták nyilvánosságra. A légi közlekedési vállalat ügyvezető igazgatója is megerősítette az emberrablás hírét, illetve hozzátette, hogy információk szerint az alkalmazottak jól vannak.
2011.01.13. 16:00
 
Parlament előtt a jegybanktörvény módosítása
A monetáris tanács négy tagját a jövőben nem a köztársasági elnök nevezi ki, hanem az Országgyűlés választja, de a jelenlegi tagok a megbízatásuk megszűnéséig hivatalban maradnak - egyebek mellett ezt tartalmazza az MNB-ről szóló (jegybank) törvény módosítása, amelyet a nemzetgazdasági miniszter terjesztett a parlament elé, és az Országgyűlés honlapján olvasható. A monetáris tanács elnöke továbbra is a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke, és ezután is tagjai az MNB alelnökei. Változás a rajtuk kívüli négy tagnál lesz. Eddig közülük kettőt az MNB elnöke, további kettőt pedig - az ő véleményének kikérése után - a miniszterelnök nevezett meg. A kinevezés a köztársasági elnök joga volt.
2011.01.13. 16:00
 
 
Londoni elemzők: hosszú távon jól jönne Kelet-Európának az euró felbomlása
Rövid távon nagyon megszenvednék a közép-kelet-európai euróvárományos tagjelöltek az euróövezet felbomlását, ám hosszú időtávlatban a következmények nem lennének feltétlenül olyan rosszak, mint ahogy első pillantásra tűnik. A valutaunió szétesése előbb-utóbb akár "nettó pozitív" fejleménynek is bizonyulhatna a keleti EU-térség számára - vélekedtek csütörtökön megjelent elméleti elemzésükben londoni felzárkózó piaci elemzők. A Capital Economics nevű vezető citybeli pénzügyi tanácsadó cég szakelemzői szerint az euróövezet felbomlása ugyan nem küszöbönálló veszély, de a kockázatok arra mutatnak, hogy 3-5 éves távlatban egy vagy több ország távozik a valutaunióból.
2011.01.13. 15:45
 
Magyarországon a legkisebb a régióban a befektetési ingatlanok forgalma
A közép- és kelet-európai régióban közel duplájára, 4,8 milliárd euróra nőtt a befektetési célú ingatlanok forgalma a múlt évben, a lista végén Magyarország áll 185 millió euróval - közölte a CB Richard Ellis ingatlan tanácsadó. 2009-ben 2,6 milliárd, tavaly már 4,8 milliárd euró volt a befektetési célú ingatlanok forgalma a régióban. A két legnagyobb forgalmú ország Oroszország (1,88 milliárd euró) és Lengyelország (1,79 milliárd euró), míg a harmadik helyen Csehország áll 610 millió euróval. Oroszország azért tudta átvenni a vezetést Lengyelországtól, mivel a Lenmar Capitals a múlt év végén 690 millió euróért egy nagy portfóliót - köztük öt irodaházat - vásárolt Moszkvában.
2011.01.13. 15:30
 
 
Pokorni Zoltán egyetért a közoktatási törvényekről szóló vita meghosszabbításával
Egyetért Pokorni Zoltán, az Országgyűlés oktatási bizottságnak fideszes elnöke azzal, hogy meghosszabbítsák a közoktatási törvény és a pedagógus életpályamodell koncepciójáról szóló vitát. Ezt a kormánypárti politikus arra reagálva mondta az MTI-nek, hogy a PDSZ levélben kérte a frakcióvezetőktől és tőle, mint szakbizottsági elnöktől a közoktatási törvények vitájának március 31-ig való meghosszabbítását. A konzultációt egyébként tavaly év végén lezárta a tárca. Pokorni Zoltán kiemelte: az uniós elnökség ellátása a kormányra és a parlamentre különleges feladatot ró, ezért a jogalkotási tervet úgy állította össze a kormány, hogy a legfontosabb jogszabályok kerüljenek az Országgyűlés elé.
2011.01.13. 15:30
 
Az 1991-es szovjet katonai beavatkozásra emlékezik Litvánia
A litvánok több rendezvényen emlékeztek meg csütörtökön a szovjetek 1991-es katonai beavatkozásáról a felelősök számonkérését követelve. 1991. január 13-án a szovjet hadsereg fegyverekkel lépett fel a balti ország függetlenedési törekvései ellen. A szovjet katonák megtámadták a vilniusi TV-tornyot, valamint a nemzeti televízió- és rádióközpontot: az akció során 14 civilt megöltek, körülbelül ezer tiltakozót pedig megsebesítettek. Dalia Grybauskaite litván elnök szerdán egy parlamenti megemlékezés során a felelősök megbüntetését követelte.
2011.01.13. 15:30
 
Magyarország a bécsi utazási vásár díszvendége
Magyarország a csütörtökön megnyílt bécsi Ferienmesse utazási vásár díszvendége a 2011-es Liszt-emlékév és az Európai Unió soros elnöksége apropóján. Ausztria a magyarországi turizmus második legnagyobb küldőpiaca, az országok lakosságszámához viszonyítva pedig a legnagyobb. Egyúttal az egyetlen a nagy piacok közül, amelyek az elmúlt években is dinamikusan fejlődtek - mondta el az MTI-nek Kovács Balázs, a Magyar Turizmus Zrt. (MT Zrt.) bécsi kirendeltségének vezetője.
2011.01.13. 15:30
 
 
Tarlós: szigorú költségvetés következik, hogy elkerüljük a főváros csődjét
Igen, szigorú költségvetés következik, mert csak ezzel tudjuk megalapozni, hogy elkerüljük a város csődjét - jelentette ki Tarlós István főpolgármester csütörtöki, budapesti sajtótájékoztatóján. A főpolgármester úgy fogalmazott, hogy az országot tavaly 20 ezer milliárd forintos adóssággal hagyta a kormányra az előző vezetés, a főváros vezetése is sok száz milliárd forintos hiányt örökölt. "Nem idézőjeles az örökség, ami itt maradt" - szögezte le. Mi egy biztonságosabb, tisztább, jól működő várost akarunk, ennek a feltételeit meg kell teremteni. Nem leállítani akarjuk a fejlesztéseket, csak nem akarjuk misztifikálni - hangsúlyozta Tarlós István.
2011.01.13. 15:15
 
 
Orbán Viktor a Parlamentben köszöntötte a diákolimpikonokat és tanáraikat
A megújuló Magyarország legfőbb reménységeinek nevezte az ifjú tehetségeket Orbán Viktor, amikor csütörtökön a Parlamentben köszöntötte a 2010. évi nemzetközi diákolimpiák legjobb magyar versenyzőit és felkészítő tanáraikat. A jelenleg az oktatásról zajló nemzeti, szakmai konzultáció célja, hogy olyan oktatási rendszert hozzanak létre, amellyel meg tudják őrizni a fiatal tehetségeket hosszú távon is Magyarország számára - mondta a miniszterelnök, aki kiemelte: 2011 a megújulás éve, "az egész életünket átszervezzük".
2011.01.13. 15:15
 
Tarlós: az elmúlt két évben négyszer kapott figyelmeztetést az Alstom
A Nemzeti Közlekedési Hatóság 2007-2008-ban négyszer hívta fel a metrószerelvényeket gyártó Alstom figyelmét, hogy ezek a szerelvények nem lesznek megfelelőek - mondta Tarlós István főpolgármester csütörtöki, budapesti sajtótájékoztatóján. A főpolgármester közölte: a hatóság 2007 nyarán hozott egy határozatot, amit a metrószerelvények francia gyártójának is elküldött; ebben 126 kifogást fogalmazott meg a szerelvényekkel szemben, ebből 37 a fékekre vonatkozott.
2011.01.13. 15:15
 
Atkári: 56 milliárd helyett 160 milliárd forintos a főváros hiánya
A korábbi városvezetés alultervezte a bevételeket, így az átadáskor jelzett 56 milliárd helyett jelenleg több mint 160 milliárd forint a főváros hiánya - közölte Atkári János, a főpolgármester pénzügyi főtanácsadója Tarlós Istvánnal közös sajtótájékoztatóján. Emlékeztetett arra, hogy a választást követő átadásnál írásban is mintegy 56 milliárd forintos hiányt rögzítettek a ciklus egészére nézve. Kifejtette: ez azt jelenti, hogy a prognosztizált várható bevételek és a vállalt érvényes elköteleződések költségei között 56 milliárd forintos volt a hiány. Atkári tökéletes képtelenségnek és felelőtlenségnek mondta, hogy az 56 milliárdos hiányt korábban úgy vállalták, hogy nem tudták kimutatni annak előteremthető fedezetét.
2011.01.13. 15:15
 
Mesterházy: katasztrofális az EU-elnökség kezdete
Katasztrofálisan indult Magyarország uniós elnöksége az MSZP elnöke szerint. Mesterházy Attila úgy véli, hogy a Magyarországra zúduló nemzetközi kritika korlátozza a soros elnökségben rejlő történelmi lehetőségeket - olvasható a szocialisták csütörtöki, az MTI-hez eljuttatott közleményében, amely a pártelnök és Diego López Garrido spanyol EU-államtitkár megbeszéléséről számol be. A találkozón Mesterházy Attila aggodalmát fejezte ki, amiért a magyar kormány heves belpolitikai vitákat kiváltó témákat akar felvetni uniós elnökség idején. Közéjük sorolta az alkotmányozást és a strukturális reformok kérdését.
2011.01.13. 15:15
 
A Gazeta Wyborcza szerint túlértékelik az EU-elnökséget
Az EU-elnökséget, amelyet Magyarország pár napja átvett, az év közepétől pedig Lengyelország fog betölteni, úgy tűnik, egyre jobban túlértékelik - írta a Gazeta Wyborcza.Az újság megállapítása szerint a 2010. második félévi belga elnökség mintaértékű. Steven Vanackere belga külügyminiszter rögtön a kezdetén leszögezte, hogy a Lisszaboni Szerződésnek megfelelően nem akar új irányokat szabni, csak a korábban kiválasztottakat követni. A Szerződés a vezetést az Európai Tanács elnökére, Herman Van Rompuyre, Catherine Ashtonra, az EU diplomáciájának irányítójára, és az Európai Bizottságra ruházta, míg az elnökség nagyrészt formalitás.
2011.01.13. 15:15
 
 
Internetes radírral törölhetők a világhálón felejtett fényképek
Internetes radírt fejlesztettek német szakemberek azoknak a feledékeny netezőknek, akik csak akkor döbbennek rá korábbi hanyagságukra, amikor egy-egy viccesnek tekintett korábbi fényképük miatt kerülnek kínos helyzetekbe. Az X-Pire szoftvercég kifejezetten a Facebook, a MySpace, illetve az ezekhez hasonló közösségi oldalak felhasználóinak ajánlja azt a szoftveres megoldást, amellyel bizonyos idő után automatikusan törölni lehet a neten megjelenített fényképeket. A publikálni kívánt fotókat mindössze feltöltés előtt kell megnyitni a kódoló szoftverrel, amely a képhez egy érvényességi kulcsot csatol.
2011.01.13. 15:15
 
Az OMV a Mol szlovák érdekeltségére pályázott
Az OMV osztrák olaj-és gázipari társaság a Mol Nyrt. tulajdonában lévő Slovnaft szlovák vegyipari vállalat megszerzésére pályázott egy részvénycsere ügylet keretében, amelyet a Surgutneftegaz (Szurgutnyeftyegaz) orosz energetikai céggel terveztek megkötni - mondta az OMV két vezető beosztású munkatársa a DowJones hírügynökségnek. Az amerikai gazdasági hírügynökség beszámolója szerint az OMV-nek a Mol-ban - a Slovnaft tulajdonosában - meglévő 21,2 százalékos részvénycsomagjának cseréjéről szóló elgondolást Wolfgang Ruttenstorfer, az OMV vezérigazgatója terjesztette elő az OMV egy felügyelőtanácsi ülésén, 2009 márciusában, röviddel azelőtt, hogy az osztrák cég eladta a szóban forgó Mol-papírokat az orosz cégnek.
2011.01.13. 15:00
 
Közoktatási államtitkár: még nem végleges a közoktatási törvény koncepciója
A közoktatási törvény és a pedagógus-életpályamodell koncepciója még nem nyerte el végleges formáját, a dokumentumokat jelenleg a minisztériumok véleményezik, az ezalatt megváltozó szöveg pedig később ismét a társadalmi és szakmai szervezetek elé kerül - mondta Gloviczki Zoltán közoktatásért felelős helyettes államtitkár csütörtökön egy budapesti konferencián. Gloviczki Zoltán a Közoktatási Intézményvezetők Akadémiája elnevezésű rendezvényen az életpályamodellről tartott beszédében hangsúlyozta: elképzelésükhöz mintegy félezer érdemi javaslatcsomag érkezett, és ezek alapján szinte minden mondatában megváltoztatták az eredeti szöveget.
2011.01.13. 14:45
 
Az LMP a saját sikereként értékeli a fővárosi költségvetési koncepció módosítását
Az LMP sikerként könyvelte el, hogy a fővárosi költségvetési koncepció szerdai módosítása után több forrás juthat egyebek mellett a hajléktalan-ellátásra, a kisebbségekre, a zöldterületek fenntartására és a kultúrára. Az LMP fővárosi frakciója csütörtökön az MTI-nek küldött közleményében üdvözölte, hogy a Fővárosi Közgyűlés megszavazta a párt módosító javaslatait, és így "számos fontos terület megmenekülhet, illetve új forrásokhoz juthat". A legnagyobb eredménynek tartják, hogy a közgyűlés az LMP indítványának köszönhetően a koncepcióban szereplő ágazati keretszámokat és a hétéves fejlesztési tervet mégsem rögzítette, így ezeket a későbbi költségvetési vitában még módosítani lehet.
2011.01.13. 14:45
 
Sme: fedik egymást az Orbán politikáját támogató politikai erők érvei
Orbán Viktor, szupersztár cím alatt közöl kommentárt a magyar miniszterelnök politikáját támogatókról a Sme című liberális szlovák napilap. "Orbán Viktor politikájának védelmezése közben egy hajón találkoztak a nacionalisták és a baloldaliak, a jobboldali és a baloldali szélsőségesek. Nincs min csodálkozni, céljaik, nézeteik és érveik sok tekintetben fedik egymást" - írja a szerző. Peter Morvay szerint hiba lenne azt állítani, hogy a mai magyar kormány politikája a demokratikus világban csak negatív reakciókat vált ki. "Bár az előbbieknél gyengébbek, da vannak Orbán Viktor kormányát és pártját, illetve politikájukat támogató, sőt lelkesen dicsérő hangok is" - mutat rá a szerző.
2011.01.13. 14:45
 
 
Módosítaná a kormány a monetáris tanács tagjainak választását
Az Országgyűlés válassza meg és menthesse fel a jövőben a monetáris tanács négy tagját a parlament gazdasági és informatikai bizottsága javaslatára - kezdeményezi a jegybanktörvény módosítására csütörtökön benyújtott javaslatában Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter. A monetáris tanácsot a négy, úgynevezett külsős tagon kívül a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke és két alelnöke alkotja. A jelenlegi szabályok szerint a négy külsős tagból kettőt az MNB elnöke, kettőt a miniszterelnök javaslatára nevez ki a köztársasági elnök.
2011.01.13. 14:30
 
Újabb árhullám a Tisza középső szakaszán
A hóolvadásból kialakult újabb árhullám miatt a Tisza Tiszaderzsig árad, alatta még végig apad; a szolnoki vízmércén 758 centiméteres értéket regisztráltak, ami alig haladja meg másodfokú árvízvédelmi készültségi értéket - közölte a területi vízügyi igazgatóság védelemvezetője csütörtökön az MTI-vel. Lovas Attila tájékoztatása szerint a fontosabb mellékfolyók közül a Zagyva-Tarna rendszerben a mellékágakon kisebb vízszintingadozások figyelhetők meg, a Hármas-Körös végig apad, a Hortobágy-Berettyón szintén nagyon kis mértékű a vízszintingadozás. A felmelegedés hatására a Tisza középső és alsó szakasza jégmentessé vált.
2011.01.13. 14:30
 
 
Tarlós: segítség nélkül még az idén bedől a BKV
Kormányzati segítség nélkül a BKV még ebben az évben be fog dőlni - mondta a főpolgármester csütörtökön, a 2011. évi költségvetés előző nap elfogadott koncepciójáról tartott sajtótájékoztatóján. Tarlós István a BKV helyzetét feldolgozhatatlan hagyatéknak nevezte, és arról beszélt, hogy az előző önkormányzati vezetés sok száz milliárd forintos hiánnyal hagyta itt a fővárost, nem pedig az átadáskor jelzett 56 milliárd forintos hiánnyal. Atkári János, a főpolgármester pénzügyi tanácsadója azt mondta, hogy az örökül kapott adatok nem hitelesek, így például a számítások többféle bevételi forrást, például az ingatlanbevételt, vagy az osztalékokat túlbecsülték.
2011.01.13. 14:15
 
Freedom House: tavaly 25 országban jelentősen csorbult a demokrácia
Tavaly 25 országban - köztük Magyarországon - jelentősen csorbult a politikai és a civil polgárjogok érvényesülése, és ez a demokratikus világ kevés komoly ellenállásába ütközött - állapította meg csütörtökön nyilvánosságra hozott jelentésében a Freedom House washingtoni székhelyű, nemzetközi jogvédő szervezet. A 2010-es már az ötödik egymást követő év volt, amelyben a szervezet szerint összességében romlott a világ demokratikus jellege. "Nem csak arról van szó, hogy ellenfeleink általában véve az elnyomás eszközéhez nyúlnak, hanem arról is, hogy korábban soha nem tapasztalt agresszivitással és magabiztossággal teszik ezt.
2011.01.13. 14:15
 
Schmitt Pál egy spanyol lapnak nyilatkozott a médiatörvényről
A magyar médiatörvény megfelel az alkotmánynak címmel közölt interjút csütörtökön Schmitt Pál magyar köztársasági elnökkel - a nap folyamán kezdődött kétnapos madridi látogatása alkalmából - az ABC spanyol konzervatív napilap. A médiatörvény és annak bírálata kapcsán a magyar államfő elmondta, hogy "Magyarországon az a példa nélküli, és Európában is kivételesnek számító helyzet alakult ki, hogy egy párt a parlament több mint kétharmadának bizalmát élvezi, ami egészen új lehetőségeket nyit meg számára".
2011.01.13. 14:15
 
 
Munkanélküliségi rekord és sztrájk Görögországban
A megszorító intézkedések hatásaként rekord magasságba szökött Görögországban a munkanélküliség, miközben a szállítási dolgozók csütörtökön 24 órás sztrájkot tartanak éppen az ágazati megszorítások elleni tiltakozásul. A csütörtökön közzétett adatok szerint tavaly októberben 13,5 százalékos volt az állástalanok aránya Görögországban a szeptemberi 12,6 százalék, és az egy évvel korábbi 9,8 százalék után. Hivatalosan 684.047-en voltak munka nélkül a hónapban, ez 39 százalékos emelkedés 2009 októberéhez képest.
2011.01.13. 14:15
 
Elszórtan eső, 8-13 fok várható
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint pénteken napközben azonban nyugat felől felszakadozik, csökken a felhőzet, és elsősorban a Dunántúlon már több-kevesebb napsütésre is számíthatunk. Péntek reggelig többfelé, napközben már csak elszórtan várható eső, a több csapadék az ország északi felén valószínű. Kezdetben az Északi-középhegység térségében átmenetileg havas eső, néhol hó is előfordulhat. Csütörtökön a délnyugati szél helyenként, pénteken az északnyugati, nyugati szél több helyen megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 6, a legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken 8 és 13 fok között alakul.
2011.01.13. 14:00
 
A NOB felfüggesztette Ghána tagságát
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) csütörtökön felfüggesztette a Ghána tagságát. A NOB közleménye szerint erre azért volt szükség, mert az afrikai ország illetékesei nem tudták megoldani, hogy a "szervezetet megvédjék a politikai belviszályoktól". Hasonló okok miatt, közel egy évvel ezelőtt a Kuvaiti Olimpiai Bizottság tagságát is felfüggesztette a NOB.
2011.01.13. 14:00
 
 
Túl sok a gomb az új Ferrari kormányán a pilóták szerint
Fernando Alonso és Felipe Massa szerint az idén életbe lépő szabályváltoztatások miatt túl sok gomb került a Forma-1-es Ferrari kormányára, így jóval nehezebbé és bonyolultabbá válik az autó irányítása. A két versenyző a maranellói alakulat csütörtöki, idei első sajtótájékoztatóján elmondta, az állítható hátsó szárnyak bevezetése, a 2009-ben már használt, a mozgási energiát visszanyerő rendszer (KERS) alkalmazása, valamint az új gumigyártó, a Pirelli megjelenése amúgy sem könnyíti meg a dolgukat, ráadásul korlátozottak a tesztelési lehetőségek is.
2011.01.13. 14:00
 
Bundesliga: 57 millió eurót zsebeltek be télen a klubok
A téli szünet során összesen 57,1 millió euróért adtak el labdarúgókat a német Bundesliga élvonalában szereplő klubok. A piacon eddig 17 játékos került átadólistára, ugyanakkor 15 futballista szerződött új egyesülethez, összesen 24,4 millióért. Az átigazolási időszak január 31-ig tart. A legnagyobb visszhangot a bosnyák Edin Dzeko ügye váltotta ki, aki német rekordot jelentő 35 millióért szerződött a Wolfsburgtól az angol Manchester Cityhez.
2011.01.13. 13:45
 
 
Nincs pénzügyi gond az FTC női kézilabdacsapatánál
Az eddigi névadó szponzor, a Jógazdabank kezdeményezett felszámolása miatt sem alakult ki pénzügyi gond az FTC női kézilabda-szakosztályánál, és a csapat mától ismét FTC néven szerepel a bajnokságban, a hazai és a nemzetközi kupákban - jelentette ki Kökény Beatrix, a klubot működtető Kft. ügyvezetője. A szakosztály népligeti sajtótájékoztatóján elhangzott az is, hogy ugyancsak a csütörtöki napon megalakult az új elnökség, amelynek elnöke Jeney Zsolt Ákos lett.
2011.01.13. 13:45
 
 
Kormányszóvivő: át kell tekinteni, hol van pazarlás a nagy rendszerekben
A kormányszóvivő szerint a nagy rendszerek, így például a tömegközlekedés és a munkanélküli-ellátás megreformálásának első lépéseként át kell tekinteni, mekkora a ráfordítás e területeken, hol folyik pazarlás. Ez az, amit a kormány február 15-ig megvitat - közöltee Nagy Anna, aki tartalmi részleteket egyelőre nem közölt. A kormányszóvivő mindezt azzal kapcsolatban mondta, hogy Orbán Viktor miniszterelnök a Dow Jonesnak és a The Wall Street Journalnak adott interjújában egyebek mellett arról beszélt, a kabinet a nemzetgazdasági miniszter előterjesztése alapján február 15-ig megvitatja a nyugdíjrendszert, a munkanélküli segély csökkentését, a gyógyszertámogatásokat és a költséges tömegközlekedési rendszer reformját.
2011.01.13. 13:45
 
Izrael volt főrabbija mond beszédet a pesti gettó felszabadulásának évfordulóján
Izrael volt országos főrabbija, Israel Meir Lau mond beszédet a budapesti gettó felszabadulásának 66. évfordulóján rendezett megemlékezésen, a Dohány utcai zsinagóga előtti téren - közölte Zoltai Gusztáv, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének (Mazsihisz) ügyvezető igazgatója csütörtökön, budapesti sajtótájékoztatóján. Mint elmondta, a január 18-i rendezvényen a kormányt Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes képviseli, a volt országos főrabbit kétnapos itt tartózkodása során fogadja Schmitt Pál köztársasági elnök, illetve Erdő Péter bíboros, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia elnöke.
2011.01.13. 13:45
 
 
Schmitt Pál kétnapos látogatásra érkezett Madridba
Schmitt Pál köztársasági elnök csütörtökön Madridba érkezett, ahol este részt vesz a soros magyar EU-elnökség "nyitókoncertjén". Kétnapos látogatása keretében a magyar államfőt és feleségét, Schmittné Makray Katalint ebéden látja vendégül I. János Károly spanyol király és Zsófia királyné a Zarzuela Palotában. A köztársasági elnök délután a Moncloa Palotában megbeszélést folytat José Luis Rodrígez Zapatero miniszterelnökkel, akinek kormánya a spanyol-belga-magyar elnökségi trió keretében szorosan együttműködött a magyar uniós elnökség előkészítésében is.
2011.01.13. 13:45
 
 
Johnny Depp a legkedveltebb színész Amerikában
Johnny Depp lépett elő Amerika legkedveltebb színészévé - derült ki egy évente elvégzett közvélemény-kutatásból. A Karib-tenger kalózainak Sparrow kapitánya tavaly a második helyet kapta a listán, amelyet akkor Clint Eastwood vezetett. Ám a legendás rendező-színészt a 2010 decemberében végzett legutóbbi felmérés már a nyolcadik helyre sorolta. A Harris Poll szerdán tette közzé több mint kétezer fős reprezentatív kutatásának eredményét. Az első tíz legkedveltebb sztár között a másodikként olvasható Denzel Washington neve. A halhatatlan mozis ikon, John Wayne pedig a harmadik helyet szerezte meg a nézők szívében.
2011.01.13. 13:30
 
 
Felborult egy kénsavszállító hajó a Rajnán
Felborult egy kénsavat szállító tartályhajó a Rajnán, Sankt Goarnál, Koblenz és Mainz között, a hajó személyzetének két tagja eltűnt - jelentette a német folyami rendőrség. A balesetet reggel 5 órakor jelezte a hajó kapitánya. A személyzet két másik tagját kimentették a vízből. A térségben felfüggesztették a hajóforgalmat, a hatóságok infravörös kamerával felszerelt helikopterekkel keresik az eltűnteket, búvárok pedig a víz alatt kutatnak utánuk. Mindazonáltal egyre kevesebb a remény arra, hogy élve megtalálják a két eltűntet. A Rajna vizének hőmérséklete ugyanis 4,1 fok, ilyen hideget pedig az emberi szervezet huzamosabb időn át nem tud elviselni: a vízben tartózkodás kihűléses halált okoz.
2011.01.13. 13:30
 
Nemzetközi Sajtóintézet: felhívás a magyar médiatörvény visszavonására
A vezető osztrák lapokban helyezett el fizetett hirdetést a Nemzetközi Sajtóintézet (IPI), amelyben arra szólította fel a magyar kormányt, hogy vonja vissza az európai vezető politikusok, az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ), újságírók, és számos sajtószabadságért küzdő szervezet által hevesen bírált és nemrégiben elfogadott médiatörvényt. Az aláírók arra figyelmeztetnek, hogy az új médiatörvény alapvető veszélyt jelent a sajtószabadságra, és ezért a demokráciára, azzal, hogy elnémítja az újságírókat és bevezeti a cenzúrát.
2011.01.13. 13:30
 
Szabadlábon védekezhetnek a szilsárkányi bankrablás gyanúsítottjai
Szabadlábon védekezhet a szilsárkányi takarékszövetkezet kirablásával gyanúsított férfi és nő - közölte a rendőrség az MTI-vel. A szükséges nyomozati lépések után szabadlábra helyezték a páros férfi tagját is, aki a gyanú szerint fegyverrel fenyegetőzve szerezte meg zsákmányát a pénzintézetből. A Rábaközi Takarékszövetkezetet tavaly december 15-én érte támadás Szilsárkányban; a rabló gázpisztolyával összesen négyszer lőtt, majd több mint kétmillió forintot vitt el. Feltételezett tettestársa, aki a gyanú szerint az autót vezette, amellyel elmenekültek, december végén, a férfi pedig egy hete jelentkezett a rendőrségen; mindketten megtagadták a vallomástételt.
2011.01.13. 13:15
 
A médiatörvény visszavonására szólítják fel Orbánt az európai szocialisták
A médiatörvény visszavonására, a szabályozásnak az európai értékrenddel való összhangba hozására szólította fel Orbán Viktor magyar miniszterelnököt Martin Schulz, az Európai Parlament (EP) szocialista frakciójának német vezetője. "Azzal, ha ezt megteszi, lépést tesz annak érdekében, hogy szabaddá tegye az utat a (magyar EU-) elnökség sikere előtt" - írta Schulz keddi keltezésű levelében, amelyet egy csütörtöki brüsszeli sajtóreggelin osztottak ki az újságíróknak a szocialista EP-frakció képviselői. Schulz szerint a médiatörvény ügye nemzetközi viták tárgya lett, és "tehertétel" a január elsején kezdődött, féléves magyar EU-elnökség számára.
2011.01.13. 13:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476[1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista