2020. július 12., vasárnap - Izabella
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
Leszúrtak egy férfit Budapesten
Leszúrtak egy férfit szerda délután Budapesten, a X. kerületben - közölte a rendőrség az MTI-vel. A bűncselekmény egy kőbányai lakásban történt, az áldozat egy 43 éves férfi - mondta Sass Oszkár, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese az MTI-nek. A helyszíni szemle még tart.
2011.01.19. 17:30
 
Újabb embert kellett kitelepíteni Csongrád megyében a belvíz miatt
Eperjesen megroggyant egy lakóépület a belvíz miatt, ezért ki kellett telepíteni egy lakost otthonából - tájékoztatta Tátrai János, a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t. Ez elmúlt hetekben a megyében a belvíz miatt tizennégy településen összesen huszonegy lakóingatlan dőlt össze vagy rongálódott meg annyira, hogy ott-tartózkodásra alkalmatlanná vált - mondta az őrnagy, hozzátéve, összesen negyvenketten kényszerültek elhagyni otthonukat. Az Alsó-Tisza vidéki Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság (Atikövizig) területén némileg csökkent a belvízzel elöntött terület, a becslések szerint 848 négyzetkilométer van víz alatt - közölte Priváczkyné Hajdu Zsuzsanna szóvivő.
2011.01.19. 17:30
 
Varsó a horvát és szerb uniós csatlakozási folyamat felgyorsítása mellett van
Az uniós elnökséget az év második felében átvevő Lengyelország szeretne segíteni abban, hogy felgyorsuljon Horvátország és Szerbia csatlakozási folyamata - jelentette ki szerdán Donald Tusk lengyel miniszterelnök. Nem zárható ki, hogy elnökségünk alatt nagy lépést teszünk a bővítés folyamatában. Nevezetesen Horvátország csatlakozásában és a Szerbiával folyó tárgyalások felgyorsításában - mondta Tusk a sajtónak. Lengyelország július elsején veszi át az elnökséget Magyarországtól, amely szintén a legfontosabb céljai közé emelte Horvátország és Szerbia csatlakozását. Varsó elkötelezett híve a volt kommunista országok felvételének az Európai Unióba.
2011.01.19. 17:30
 
 
Magyar Sajtófotó Pályázat 2010: Huszti István nyerte a nagydíjat
Huszti István, az Index.hu hírportál fotóriportere nyerte a XXIX. Magyar Sajtófotó Pályázat nagydíját. A legjobb hírképért járó Escher Károly-különdíjban Kovács Tamás, az MTI fotóriportere részesült a Vöröslő fájdalom című fotójával; ezzel a képpel elnyerte a hír-esemény kategória I. díját is. Az MTI munkatársai közül a Hír-eseményfotó (egyedi) kategória II. díját Lakatos Péter Zoltán, az Emberábrázolás-portré (sorozat) III. díját Szigetváry Zsolt, a Művészet (sorozat) I. díját Czimbal Gyula, a Sport (egyedi) kategória II. díját Illyés Tibor, a Sport (sorozat) kategória II. díját szintén Illyés Tibor, míg III. díját Szigetváry Zsolt, a Természet és tudomány (sorozat) I. díját pedig H. Szabó Sándor érdemelte ki.
2011.01.19. 17:15
 
A főváros cáfolja a BKV utazási kedvezményeinek megszüntetését
A főváros vezetése cáfolta azokat az állításokat, melyek szerint a nyugdíjasok és a gyermekek utazási kedvezményeinek megszüntetését javasolták volna. György István főpolgármester-helyettes (Fidesz-KDNP) azért adott ki nyilatkozatot, mert a szocialista Horváth Csaba egy internetes oldalra hivatkozva elfogadhatatlannak mondta, hogy a BKV-tól elvont forrásokat részben a 6 év alattiak és az idősek utazási kedvezményének eltörlésével kívánják megoldani. A Fővárosi Közgyűlés MSZP-frakciójának vezetője azt írta: a fideszes városvezetés tervei szerint a közösségi közlekedésben a következő években a BKV leépítése, privatizáció, megszorítások, valamint a kedvezményes díjak megszüntetése következik.
2011.01.19. 17:00
 
Jóváhagyták az EU és Szerbia közötti stabilizációs és társulási megállapodást
Jóváhagyta szerdán az Európai Parlament plenáris ülése az Európai Unió és Szerbia közötti stabilizációs és társulási megállapodást. A téma előző napi strasbourgi vitájában Győri Enikő, a Külügyminisztérium európai uniós ügyekkel foglalkozó államtitkára azt hangsúlyozta, hogy "a régió többi országához hasonlóan Szerbiának is javára szolgált az európai tagságnak a perspektívája, és az elmúlt években jelentős haladást ért el a cél irányában". Schöpflin György (Fidesz) szerint Szerbia elkötelezte magát az európai integráció mellett.
2011.01.19. 17:00
 
Havas eső, hó és +2 fok várható
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint reggelig túlnyomóan borult lesz az ég, csütörtökön napközben északon, északnyugaton szakadozhat fel a felhőzet. Szerdán nyugat felől egyre többfelé várható eső, késő délutántól északnyugaton már havas eső, hó is lehet. Éjszakától eső, havas eső, hó egyaránt előfordul; a csapadék súlypontja kezdetben és csütörtök estétől délen és keleten, csütörtökön napközben - amikortól a csapadék fajtája egyre inkább hó lesz - a középső országrészben valószínű. Az északira, északnyugatira forduló szél szerda estétől főleg a Dunántúlon megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0, a legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön +2 fok körül alakul.
2011.01.19. 16:45
 
Orosz jelentés: Kaczynski gépének pilótái tudtak a ködről
Lech Kaczynski lengyel államfő szerencsétlenül járt gépének pilótái tudtak a kijelölt katonai repülőtérre leszállt ködről - derült ki a MAK repülésügyi hatóság szerdán nyilvánosságra hozott dokumentumaiból. A közölt dokumentumok között szerepel az irányítótoronyban történtek hangfelvételének szó szerinti leirata, amelyből egyértelmű, hogy a diszpécserek a legelső kapcsolatfelvételkor tájékoztatták a pilótákat: az időjárás miatt a Szmolenszk Szevernij repülőtér nem fogadóképes. Az elnök gépének pilótafülkéjéből később, az ismételt figyelmeztetésre azt válaszolták: "Megkíséreljük a leszállást, és ha nem lesz időjárás, teszünk egy második kört". A gép mintegy 15 perccel ezután csapódott a földhöz.
2011.01.19. 16:45
 
Göncz Kinga: beindult a mikrohitelezés az EU-ban
Örömét fejezte ki Göncz Kinga szocialista EP-képviselő szerdai közleményében azzal kapcsolatban, hogy "végre beindult a közösségi források bevonásával megvalósuló mikrohitelezés az európai uniós tagállamokban". A téma EP-jelentéstevője az Európai Bizottsághoz intézett szóbeli kérdést a témában. Erre válaszolva Johannes Hahn regionális politikáért felelős biztos közölte: e hónaptól kezdődően pályázni lehet a válság által leginkább sújtott társadalmi csoportok foglalkoztatását segítő uniós mikrofinanszírozási eszközre.
2011.01.19. 16:45
 
Újabb hitelrészletet kap meg Görögország
Görögország várhatóan még szerdán megkapja az Európai Uniótól a készenléti hitelkeret harmadik, 6,5 milliárd eurós részletét - közölte szerdán a pénzügyminisztérium illetékes szóvivője. A következő részlet lehívásához szükséges felülvizsgálat a jövő héten kezdődik szakértői szinten Athénban, majd a hitelt nyújtó szervezetek - IMF, EU, EKB - magas rangú delegációja február elején tekinti át a görög gazdasági helyzetet. Ez lesz a harmadik értékelés, amely ha jó eredménnyel zárul, Görögország hozzájuthat a nemzetközi hitelkeret negyedik részletéhez, azaz 15 milliárd euróhoz.
2011.01.19. 16:45
 
Hetvenhárom, aluljáróban élő hajléktalant helyeztek el
A kiemelt budapesti aluljárókban életvitelszerűen tartózkodó hajléktalanok közül hetvenhárom fogadta el a neki felkínált szociális segítséget, és kapott valamilyen szállást a "társadalmi megbékélés program" keretében - közölte Győri Péter, a Budapesti Módszertani Szociális Központ és Intézményeinek (BMSZKI) szakmai igazgatója szerdán az MTI megkeresésére. Tavaly novemberi adatok szerint a tizenhárom, frekventált helyen lévő aluljáróban 116 ember élt, közülük 73 embert sikerült szociális munkások, szervezetek összefogásával elhelyezni. Jelenleg mindannyian ott vannak, ahol befogadták őket, illetve várnak valamilyen jobb elhelyezésre - írta Győri Péter az MTI-hez eljuttatott tájékoztatójában.
2011.01.19. 16:30
 
Elhalasztották a döntést a Berlusconi-ingatlan házkutatásáról
Az olasz képviselőház szerdán jövő hétre halasztotta a döntést a milánói államügyészség kérvényéről, hogy házkutatást tarthasson a kormányfő egyik ingatlanában. A nyomozók azzal gyanúsítják Silvio Berlusconit, hogy viszonyt létesített "számos" fiatal prostituálttal, köztük az akkor még 17 esztendős, Ruby becenévre hallgató marokkói bevándorlóval. Az államügyészség azokat a Milánó környéki, Berlusconi tulajdonában álló lakásokat akarja átvizsgálni, ahol a hírek szerint a prostituáltak "szolgáltatásaik" fejében fedélt kaptak. A parlament illetékes bizottsága a várttal szemben szerdán nem hozott döntést, jövő keddre halasztotta állásfoglalását a kérvényről.
2011.01.19. 16:30
 
 
Dél-Szudánban a túlnyomó többség a függetlenségre szavazott
A nem hivatalos részeredmények alapján kimondható, hogy Dél-Szudán lakosságának túlnyomó része a függetlenségre szavazott - jelentették szerdán hírügynökségek a saját összesítéseikre hivatkozva. A referendumot lebonyolító tíz tartomány többségében szerdán megkezdték a részeredmények előzetes kiadását, s már a töredék adatok összesítése alapján is biztos, hogy megvan az új állam kikiáltásához szükséges többség. A tízből hét tartományban kerültek eddig napvilágra adatok, és az derül ki belőlük, hogy a szavazók 95-99 százaléka voksolt az elszakadásra az északi országrésztől. A részvételi arány 96 százalékos volt.
2011.01.19. 16:30
 
Czink lemondta a szereplést a Fed Kupa-válogatottban
Czink Melinda sérülésére hivatkozva lemondta a szereplést a magyar tenisz Fed Kupa-csapatban. Erről Keller László, a magyar női válogatott kapitánya tájékoztatta az MTI-t. A szakvezető elmondta, hogy a játékos korábbi kézsérülése még nem jött teljesen rendbe, ezért nem vállalja a játékot, egyben közölte azt is, hogy továbbjutás esetén a csapat rendelkezésére áll. Keller Jani Rékát hívta be Czink helyére. Az együttesben még Szávay Ágnes, Arn Gréta és Babos Tímea kapott helyet. A magyar női válogatott a Fed Kupa Euro-afrikai zónájának 1-es csoportjában szerepel. A csoportmérkőzések február elején lesznek az izraeli Eilatban.
2011.01.19. 16:15
 
Laczkó Zsolt a Sampdoriához szerződik
Laczkó Zsolt Koman Vladimir csapattársa lesz, ugyanis a Debrecen szerdán mindenben megállapodott az olasz klubbal a válogatott labdarúgó átigazolásáról. A hajdúsági egyesület honlapja szerint a genovai együttes 830 ezer eurót fizet a 24 éves védőért, illetve játékjogának további értékesítése esetén a Debrecen - nem részletezett mértékben - részesül az eladási árból. Bár a szerződés aláírására még nem került sor, Laczkó szerdán elutazott az olasz kikötővárosba.
2011.01.19. 16:00
 
 
Vilmos herceg elsőszülött leánya már jogegyenlőség alapján lenne királynő
A brit kormány által tervezett törvénymódosítás alapján mindenképpen Nagy-Britannia királynője lenne Vilmos brit trónörökös és jövendőbeli felesége, Kate Middleton elsőszülött leánygyermeke, akkor is, ha a majdani házaspárnak később születik egy vagy több fia is. Vilmos - Károly walesi herceg és a néhai Diana hercegnő elsőszülött fia - április 29-én kel egybe menyasszonyával, és legidősebb fiúgyermekük a jelenlegi brit trónutódlási rend alapján elsőbbséget kapna a korona öröklésében, abban az esetben is, ha lenne idősebb leánytestvére. Ha Vilmos és Kate első fiúgyermekének születik egy öccse is, még ő is az esetleges idősebb leányutód elé kerülne a trónöröklési sorban.
2011.01.19. 16:00
 
 
A kormány 600-660 milliárd forintos megtakarításra készül
A magyar államháztartás februárban bejelenteni tervezett szerkezeti átalakítása révén 600 és 660 milliárd forint közötti megtakarítás érhető el 2011 és 2013 között - idézte szerdán a DowJones amerikai gazdasági hírügynökség Nátrán Rolandot, a Nemzetgazdasági Minisztérium pénzügypolitikáért felelős helyettes államtitkárát. Nátrán Roland elmondta: "Az intézkedések legkevesebb kétharmada a kiadási oldalt érinti majd". Az idén a hazai össztermék (GDP) 1 százalékának megfelelő, 200-260 milliárd forint nagyságú hatást céloznak a kormányzati intézkedések, 2012-ben és 2013-ban pedig összesen a GDP 2 százaléka, nagyjából 400 milliárd forint a cél - mondta.
2011.01.19. 16:00
 
Több milliós ékszerlopás és rablás elkövetőit fogták el Nagykanizsán
Mintegy ötmillió forint értékű arany ékszert loptak el a múlt héten Nagykanizsán egy üzlet kirakatának betörése után, a gyanúsítottakat a rendőröknek sikerült elfogniuk; őrizetbe került egy többszörösen büntetett rabló is, aki hétfőn egy üzletembert akart kifosztani a dél-zalai városban - közölte a két ügyről szerdán, Zalaegerszegen tartott sajtótájékoztatóján a nagykanizsai rendőrkapitány. Molnár József elmondta, hogy az ékszerlopás január 11-én, a nagykanizsai Erzsébet téri bizományi üzletben történt. Az elkövetők ebédszünet idején törték be az üzlet kirakatát, ahonnan 4,8 millió forint értékű arany ékszert emeltek el.
2011.01.19. 16:00
 
 
Orbán: ha az EU hiányosságokat talál, módosítani fogják a médiatörvényt
Orbán Viktor miniszterelnök - miután zömmel liberális, baloldali, illetve zöldpárti EP-képviselők részéről heves támadások érték szerdán az Európai Parlament (EP) strasbourgi plenáris ülésén a magyar médiatörvényt - visszautasította a Magyarország demokratikus elkötelezettségét kétségbe vonó állításokat, ám előzőleg megerősítette azt az ígéretét is, hogy meg fogják változtatni a jogszabályt, ha az Európai Bizottság elemzése hiányosságokat tár fel abban. Orbán a magyar EU-elnökségi programot ismertette az EP-ülésen, de a vitában túlsúlyba került a médiatörvény témája.
2011.01.19. 16:00
 
Svájcban zárolták a tunéziai államfő számláit
Svájcban zárolták az elmenekült tunéziai államfő, Zine Ben Ali számláit, és zár alá vették ingatlanjait - közölte Micheline Calmy-Rey külügyminiszter szerdán. Ugyanez érvényes Elefántcsontpart megbuktatott elnökének, Laurent Gbagbónak a számláira is. A rendelet három évre szól, és kiterjed Ben Ali és Gbagbos környezetére, valamint az általuk birtokolt valamennyi vagyontárgyra is. A környezet meglehetősen széles, Ben Ali esetében legalább negyven emberről van szó. A miniszter tájékoztatása szerint egyelőre nem lehet pontosan tudni, hol mennyi számla van, azt viszont kizárta, hogy az elmúlt napokban pénzt tudtak volna kivonni Svájcból, miután az effajta tranzakciók lebonyolításához több idő kell.
2011.01.19. 16:00
 
Konrád György-interjú Orbán Viktorról egy francia lapban
Konrád Györggyel közölt szerdán interjút a La Croix című napilap, amelyben az írót Orbán Viktor magyar miniszterelnök személyiségéről és politikájáról kérdezte a francia katolikus újság. Konrád szerint Orbán kétértelmű és paradox személyiség, aki tanulmányait befejezve azonnal belekerült a politikába és mindig is megvetette az olyan idősebb embereket, akiknek vannak gondolatai. "Kemény machiavellista, aki nagyon hamar megtanulta a szakmát: a stratégiát, a retorikát és azt, hogyan kell a hatalmat megragadni" - hangsúlyozta az író.
2011.01.19. 16:00
 
 
Buzek: pozitív vélemények hangzottak el az elnökségről
Nagyon pozitív vélemények hangzottak el az Európai Unió soros magyar elnökségének programjáról az Európai Parlament szerdai plenáris vitájában, Strasbourgban - foglalta össze a témára vonatkozó képviselői véleményeket Jerzy Buzek EP-elnök a vitát lezárva. A magyar elnökség minden javaslatát elfogadták - emelte ki. Az elnökség szakmai vonatkozására koncentráló képviselői felszólalások egyetértettek a gazdasági témák középpontba helyezésével, továbbá többségében támogatták a magyar prioritások választását, köztük kiemelten is az európai romastratégiát és a bővítési terveket. Több felszólalás emelte ki annak fontosságát is, hogy a közép-európai országok kezdeményezései kapjanak méltó helyet az uniós politikában.
2011.01.19. 16:00
 
 
Új ábrákat fedeztek fel a perui Nazca-sivatagban
Két új ábrát - geoglifát - fedeztek fel japán kutatók a híres perui Nazca-sivatagban. Peru egy félreeső vidékén, Limától 400 kilométerre délre, a Pampas de Jumana nevű fennsíkon láthatók a gigantikus mértani alakzatok, monumentális állatfigurák és nyílegyenes vonalak, amelyek közös jellemzője, hogy egyetlen, önmagát sehol nem metsző vonalból állnak. Az ábrákat valószínűleg a nazca indiánok készítették, akik az inka birodalom felemelkedése előtti Peru egyes területeit lakták. Az állat- és emberábrázolások, növények, geometrikus minták Kr.e. 500 és Kr.u. 500 között, azonos módon készültek: a talajról lekaparták a felszíni vörös kavicsréteget, hogy feltáruljon az alatta fekvő halványsárga kőzet.
2011.01.19. 15:45
 
 
Tutanhamon sírkamráját a jövő évtől nem látogathatják a turisták
Tutanhamon végső nyughelyét a jövő évtől a tervek szerint nem látogathatják a turisták, akik ehelyett a Királyok völgyében létesítendő hasonmás sírkamrát tekinthetik meg. Tutanhamon, a XVIII. dinasztia 12. fáraója Kr.e. 1333 és 1324 között uralkodott a Nílus menti birodalomban. Nyolc-kilenc éves korában került a trónra Tutanhaton néven. Uralkodásának második évében, a megváltozott belpolitikai helyzetben, az úgynevezett Amarna-kor végét jelző gesztussal nevét Tutanhamonra változtatta, udvara pedig Ahet-Aton (El-Amarna) városából visszaköltözött Thébába. Uralkodásának kevés további eseménye ismert, fiatal kora miatt tényleges hatalma nem volt.
2011.01.19. 15:45
 
 
Az öt éve lezuhant szlovák katonai repülőgép áldozataira emlékeztek Hejcén
Az öt éve Hejce környékén lezuhant szlovák katonai repülőgép áldozataira emlékeztek szerdán a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei településen magyarok és szlovákok. Elsőként a tragédia helyszínén, a község felett magasodó Borsó-hegyi emlékhelyen, majd a településen lévő emlékműnél helyezték el a kegyelet virágait. A Borsó-hegyen szerda délelőtt a fél évtizeddel ezelőtti körülményekhez hasonló ködös, párás idő fogadta az emlékezőket. A településen tartott megemlékezésen beszédet mondott Lubomír Galko szlovák védelmi miniszter és Hende Csaba honvédelmi miniszter.
2011.01.19. 15:45
 
Fidesz: az MSZP saját vezetőit kérdezze nyugdíj-ügyben
A Fidesz-frakció szerint a szocialisták saját vezetőikhez, illetve lelkiismeretükhöz kell, hogy kérdéseket intézzenek nyugdíj-ügyben, a rendszer idei hiánya ugyanis a "Gyurcsány-modell" alapján 900 milliárd forint lett volna, a jelenlegi kormány közbelépésének köszönhetően azonban "sikerült megmenteni az összeomlástól a nyugdíjrendszert, amely túlnyomó részt állami hitelekre épült". A kormánypárti képviselőcsoport arra a közleményre reagált így az MTI-nek, amelyben Korózs Lajos szocialista politikus azt firtatja, igaz-e, hogy a kormány svéd nyugdíjmodell bevezetésére készül, "annak minden következményével, beleértve a nyugdíjkorhatár 70 évre emelését, valamint a nyugdíjak drasztikus csökkentését?".
2011.01.19. 15:45
 
Ideiglenes bezárással fejezi ki részvétét több fővárosi szórakozóhely
Ideiglenes bezárással fejezi ki részvétét a szombati diszkótragédia miatt több fővárosi szórakozóhely. A VIII. kerületben található Corvintető már keddtől bezárt és csak jövő hét kedden nyit ki, így a hétre meghirdetett rendezvények elmaradnak - olvasható a szórakozóhely honlapján. "A hétvégi Noise Night Life partyn történtek miatt az elkövetkezendő napok szerintünk nem a bulizásról szólnak. Őszinte részvétünk az áldozatok hozzátartozóinak. Az elmaradt rendezvényeket később igyekszünk megtartani" - fogalmaztak. Az Instant nevű terézvárosi szórakozóhely ugyancsak kedden zárt be és jövő hétfőn nyitja ki a kapuit.
2011.01.19. 15:45
 
 
Egy hét alatt másfélszeresére nőtt az influenzások száma
Egy hét alatt másfélszeresére növekedett az influenzaszerű megbetegedések és az emiatt kórházba utaltak száma. Budapesten, Jász-Nagykun-Szolnok és Pest megyében már helyi járványok is kialakultak - közölte honlapján az Országos Epidemiológiai Központ (OEK). A második héten megerősített 42 új esettel a 2009-es pandémiás (H1N1) influenzavírus okozta pozitív minták száma 69-re nőtt. Közleményük szerint az év második hetében az országban mintegy 18 400 ember fordult orvoshoz influenzaszerű tünetekkel, amely másfélszerese az előző hetinek.
2011.01.19. 15:45
 
 
Ötmilliárd forint jut az ár- és belvízvédelmi feladatokra
A kormány döntése nyomán több mint ötmilliárd forint áll rendelkezésre a sürgető ár- és belvízi problémák megoldására - jelentette be szerdán a Vidékfejlesztési Minisztérium környezetvédelmi államtitkára. Illés Zoltán egy lefolyási akadály megszüntetése érdekében a tiszasülyi 28-as belvízcsatornán végzett robbantás helyszínén hangsúlyozta: az e célra elkülönített összeg lehetővé teszi a legfontosabb ár- és belvízvédelmi beavatkozások elvégzését. További 1,2 milliárd forintot az újraindított országos közmunkaprogram önerejére fordítanak, így az idén mintegy kilencezer ember vehet részt az említett vízügyi beruházások megvalósításában.
2011.01.19. 15:45
 
Az ombudsman szerint ki kellene egészíteni a magánnyugdíj-pénztári törvényt
Mivel külföldön csak a magánnyugdíj-pénztári törvényben meghatározott szűk körben, külképviselet hiányában pedig helyben egyáltalán nem lehet nyilatkozni a magán-nyugdíjpénztári tagság fenntartásáról, és közeledik a január 31-i határidő, szükséges lenne kiegészíteni a jogszabályt - állapította meg Szabó Máté, az állampolgári jogok országgyűlési biztosa. Mint az országgyűlési biztos hivatala közleményben írta, a hatályos jogszabály értelmében a külföldön tartózkodó magán-nyugdíjpénztári tagok csak a törvényben meghatározott és igazolt tartózkodási jogcímek birtokában tehetnek nyilatkozatot a külképviseleteken, azaz akkor, ha külföldön tartósan foglalkoztatják őket, hosszabb szolgálatot teljesítenek, vagy tanulmányokat folytatnak.
2011.01.19. 15:45
 
 
Spanyol és Barcelona-uralom az UEFA év csapatában
A tavaly világbajnok spanyol labdarúgó-válogatottból hatan kerültek az európai szövetség (UEFA) év csapatába. A klubcsapatok közül a Barcelonát képviseli a legtöbb futballista, a katalán gárdából szintén hat játékos - köztük a FIFA-aranylabdás argentin Lionel Messi - került az "álom tizenegybe", míg a Bajnokok Ligája-győztes olasz Internazionale alakulatából a brazil Maicon és a holland nemzeti együttessel vb-döntős Wesley Sneijder kapott helyet a listán. A nemzetközi szövetség (FIFA) által múlt héten kihirdetett év csapatához képest egyetlen változás van: abban az Intert erősítő brazil Lúcio szerepelt, míg az UEFA együttesében helyette a Chelsea angol védője, Ashley Cole kapott helyet.
2011.01.19. 15:15
 
FAO: csúcson az élelmiszerek ára
Robbanásszerűen nőtt az élelmiszerek ára 2002 és 2010 vége között: az ENSZ Élelmezési és Mezőgazdasági Szervezetének (FAO) szerdán közzétett globális élelmiszerár-indexe 139 százalékkal 215,4 pontra emelkedett ezen időszak alatt. A folyamat 2010-ben felgyorsult, és csupán a tavalyi év második felében 29 százalékkal drágultak az élelmiszerek, a cukor és a gabona például rekord mértékben, 61 és 46 százalékkal. A tej és a hús viszont csak mérsékelten drágult. A FAO elemzői felidézik, hogy a 90-es években majdhogynem rekord mélységben voltak az árak a globális termelés felfutása, sőt egyes esetekben a túltermelés miatt.
2011.01.19. 15:15
 
 
Australian Open: Federer ötszettes csatában jutott tovább
A címvédő Roger Federer ötszettes mérkőzésen jutott be a harmadik fordulóba szerdán a Melbourne-ben zajló ausztrál nyílt teniszbajnokságon. A világranglista második helyén álló svájci sztár ötödik meccslabdáját értékesítve nyerte meg a 3 óra 13 perces csatát az őt eddigi mindkét találkozójukon legyőző francia Gilles Simon ellen, aki 0-2-es játszmaállásról egyenlített ki. Eredmények, 2. forduló (a 32 közé jutásért): férfiak: Federer (svájci, 2.)-Simon (francia) 6:2, 6:3, 4:6, 4:6, 6:3, Djokovic (szerb, 3.)-Dodig (horvát) 7:5, 6:7 (8-10), 6:0, 6:2, Monfils (francia, 12.)-Gil (portugál) 6:4, 6:3, 1:6, 6:2. Nők: Petkovic (német, 30.)-Keothavong (brit) 2:6, 7:5, 6:0.
2011.01.19. 15:00
 
 
Nyomozást rendelt el a rendőrség az Alstom-szerződéssel kapcsolatban
A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozást rendelt el a BKV és az Alstom közötti, a metrókocsik gyártására és leszállítására kötött szerződéssel kapcsolatban - erősítette meg a Hír TV információját az MTI-nek Horváth Katalin Fanni, a BRFK szóvivője. A részletekről későbbre ígért tájékoztatást. A szerződést a BKV október 20-án bontotta fel, miután az Alstom nem tudta időre leszállítani a 2-es metróra szánt szerelvényeket. Az Alstommal 2006. május 30-án kötöttek szerződést a 2-es és 4-es metró szerelvényeinek gyártására és leszállítására. E szerint az Alstom 22 szerelvényt gyárt a 2-es metróra 150 millió euróért és 15+7 automata szerelvényt a 4-es vonalra 114 millió euróért.
2011.01.19. 15:00
 
 
Újabb tüntetés volt Tuniszban az új tunéziai kormány ellen
Újabb tüntetés volt szerdán Tunisz központjában: mintegy ötszázan gyűltek össze a Habíb Burgiba sugárúton, hogy tiltakozzanak a hétfőn megalakult új tunéziai kormány ellen - jelentették tudósítók. "Új parlamentet, új alkotmányt és új köztársaságot akarunk" - skandálták a tüntetők, akiket jelentős rendőri erők vettek körül. A tunéziai televízió közben bejelentette, hogy "a biztonsági helyzet javulására való tekintettel" két órával csökkentették a kijárási tilalom időtartamát: mostantól este 8-tól reggel 5-ig tart majd.
2011.01.19. 15:00
 
 
A kerületi jegyző 90 napra bezáratta a West Balkánt
A terézvárosi jegyző szerdán 90 napra, ideiglenesen bezáratta a budapesti West Balkán szórakozóhelyet - tájékoztatta a kerületi önkormányzat a döntésről az MTI-t. Múlt szombat éjjel a Nyugati téri szórakozóhelyen, a diszkóból kiáramló tömegben három fiatal lány meghalt. A történtek miatt a rendőrség hat embert vett őrizetbe. A határozat szerint az "ügyfelet" a jegyző külön nem értesítette, így őt is a honlapon, valamint a kerületi hirdetőtáblán nyilvánosságra hozott döntéssel tájékoztatja döntéséről. A kerület honlapján olvasható határozat szerint Budapest Főváros Kormányhivatala elektronikus levélben kérte a jegyzőt, hogy döntését egy napon belül hozza meg. Ez ellen a fővárosi kormányhivatalnak címezve 15 napon belül lehet fellebbezni.
2011.01.19. 14:45
 
Újra a forgalomé budai rakpart déli szakasza
Újra a forgalomé a budai rakpart Lágymányosi híd és Halász utca közötti szakasza - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerda kora délután az MTI-vel. A BKK és a főváros mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehető leghamarabb újra átadja a forgalomnak a budai és a pesti alsó rakpartot - írták közleményben. A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. tájékoztatása szerint a takarítási munkálatok befejeztével szerdán 14.30-kor átadták a forgalomnak a budai rakpart Lágymányosi híd és Halász utca közötti szakaszát. A további szakaszok megnyitása a forgalom előtt szintén a takarítási munkálatoktól függ, de várhatóan az esti óráktól azok is újra járhatóak lesznek.
2011.01.19. 14:45
 
Súlyos baleset, teljes útzár Kecskemét és Helvécia között
Két ember súlyosan megsérült abban a balesetben, mely kora délután történt Kecskemét és Helvécia között - tudatta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője szerdán az MTI-vel. Mihályné Bornemisza Eleonóra tájékoztatása szerint ittas volt annak a Helvécia felől Kecskemét irányába tartó személygépkocsinak a vezetője, mely - eddig ismeretlen okból - szerdán 13 óra körül áttért a menetirány szerinti bal oldalra és ott összeütközött egy szemből érkező autóval. Az érintett útszakaszt - az M5-ös autópálya felüljárójának közelében - a jelenleg is tartó helyszínelés, illetve műszaki mentés idejére, előreláthatólag legalább délután fél négyig, teljes szélességében lezárta a rendőrség.
2011.01.19. 14:45
 
 
Jövő héten dönthetnek Contador doppingügyében
A jövő hét végére születhet döntés Alberto Contadornak, a világ jelenlegi legjobb országúti kerékpárosának doppingügyében. A nemzetközi szövetség (UCI) várhatóan hétfőn elküldi állásfoglalását a spanyol szövetség fegyelmi bizottságának, amelynek azt követően néhány nap alatt kell döntenie az ügyben. A spanyol szövetség majdani határozata ellen az UCI-nak, illetve a háromszoros Tour de France-győztesnek is joga lesz fellebbezni. Contador a tavalyi Touron akadt fenn a doppingvizsgálaton. A bringás úgy védekezett, hogy fertőzött hússal került szervezetébe a tiltott klenbuterol. Ha bűnösnek találják, két évre eltilthatják, és megfosztják a 2010-es Tour-elsőségétől.
2011.01.19. 14:45
 
Jogerős az ideiglenes intézkedésként megítélt tízmillió forintos kártérítés
A Fővárosi Ítélőtábla helybenhagyta a Fővárosi Bíróság tavaly októberi végzését, amelyben tízmillió forint kártérítést ítélt meg "ideiglenes intézkedésként" a vörösiszap-katasztrófa egyik devecseri károsultjának - közölte a károsult ügyvédje szerdán az MTI-vel. A pénz napokon belül megérkezhet a károsulthoz. Hidasi Gábor ügyvéd az MTI érdeklődésére elmondta: az ítélőtábla tavaly december 21-én hozta meg az elsőfokú döntést helyben hagyó végzését, amelyet az ügyvéd kedden kapott kézhez. Példátlan, hogy a bíróságok ilyen gyorsan járjanak el: a katasztrófa után két héttel már megszületett az elsőfokú döntés az ideiglenes intézkedésről, három és fél hónap múlva pedig jogerős döntés van - jelentette ki.
2011.01.19. 14:30
 
 
A Pékszövetség szerint jelentősen drágulhat a kenyér a közeljövőben
Jelentősen drágulhat a kenyér a közeljövőben, mivel nagymértékben nőtt a liszt és az energiahordozók ára is - közölte az MTI-vel Varga László, a Magyar Pékszövetség elnöke szerdán. A szakember elmondta: tavaly május óta a liszt ára csaknem 100 százalékkal emelkedett. Akkor ugyanis még 50 forintért lehetett kapni egy kiló lisztet, most 94-96 forint között van az ára, ráadásul szerinte február végére akár a 110 forintot is elérheti kilónként. Ehhez társul még a folyamatos üzemanyag-drágulás is, amely lényegesen megdrágítja a szállítást, és a sütéshez használt energia árának emelkedésével is kalkulálni kell. Emiatt a sütőipar a jelenlegi árakon már nem tudja adni a kenyeret a kereskedőknek - mondta Varga László.
2011.01.19. 14:30
 
 
Elhunyt Hidas Hedvig balettművész, pedagógus, koreográfus
Életének 96. évében elhunyt Hidas Hedvig balettművész, balettmester, az Állami Balett Intézet - ma Magyar Táncművészeti Főiskola - egyik alapító tanára, érdemes művész - közölte a főiskola szerdán az MTI-vel. A hétfőn elhunyt Hidas Hedvig temetéséről később intézkednek. Tanulmányait a Magyar Királyi Operaház balettiskolájában végezte Brada Ede, Jan Cieplinsky és Nádasi Ferenc tanítványaként, majd a dalszínház magántáncosa volt. 1959 és 1963 között a Fővárosi Operettszínház tánckarát vezette. Az Állami Balett Intézet alapító tantestületének egyik meghatározó egyénisége, 1961-től 1971-ig igazgatója volt.
2011.01.19. 14:30
 
A kevés internet is depressziót válthat ki a tinédzsereknél
A világhálón töltött túl sok vagy túl kevés idő is depressziót válthat ki a tinédzsereknél svájci kutatók szerint. A Pediatrics című tudományos folyóiratban közölt tanulmány szerint ez nem jelenti azt, hogy az internet a felelős a depresszió kialakulásáért. Másfelől azoknál a tinédzsereknél is fokozott a betegség veszélye, akik nem szörfölnek az interneten. Szakemberek szerint az utóbbinak az a magyarázata, hogy a gyerekek napjainkban egyre inkább a világhálón teremtenek kapcsolatot, építenek barátságot, így azok, akik nem csatlakoznak az internetre, kirekesztve érezhetik magukat.
2011.01.19. 14:15
 
Lopás okozta a győri gázrobbanást
Az egyik üresen álló lakásból ellopták a gázfőelzáró csapot és a gázmérőt, ez okozta a szivárgást, majd valószínűsíthetően a robbanást a győri Szarvas utca egyik társasházában kedden - közölte az épületet kezelő Győr-Szol Zrt. szerdán az elsődleges hatósági vizsgálatok alapján. A társaság 150 ezer forintos gyorssegélyt ad a balesetben súlyosan megégett tűzoltónak, 50-50 ezer forintot két, könnyebben megsérült társának. A lépcsőház 12 lakásából hétben laktak bérlők, az érvényes szerződéssel rendelkező lakók elhelyezéséről az önkormányzattal közösen gondoskodik a Győr-Szol Zrt., a rendezett jogviszonyú bérlőknek fél évre biztosítják a lakhatást.
2011.01.19. 14:15
 
 
Szabadlábon a szombati tragédia négy gyanúsítottja, egy hatodik őrizetben
Szabadlábra helyezték a szombat éjszakai budapesti diszkótragédia négy gyanúsítottját, így öten szabadlábon védekezhetnek. Időközben, még kedden este őrizetbe vettek egy újabb gyanúsítottat, ő már a hatodik az ügyben. Az MTI úgy tudja, hogy a férfit egy szerződéssel összefüggésben vették őrizetbe a nyomozók. A BRFK szóvivője közölte: a férfit több ember halálát okozó, foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetéssel és magánokirat-hamisítással gyanúsítják. A rendőrség kezdeményezi a férfi előzetes letartóztatását.
2011.01.19. 14:15
 
Egy állítólagos nyomozásról kérdezi az MSZP Pintér Sándort
Gőgös Zoltán szocialista képviselő szerdán írásbeli kérdéssel fordult Pintér Sándor belügyminiszterhez, mert a vöröiszap-katasztrófa által sújtott térségében olyan hírek terjedtek el, hogy a rendőrség nyomozást indított bizonyos nagy értékű adományok eltűnése miatt - jelentette be az ellenzéki politikus budapesti sajtótájékoztatóján. Úgy fogalmazott, rossz lenne, ha ilyen hírek vagy álhírek mérgeznék a közéletet a térségben. Hozzátette, hogy a miniszternek 15 napja van a válaszadásra, de a képviselő reméli, hogy ez hamarabb meg fog történni, mert - mint mondta - nem lenne jó, ha az adományok szétosztása közben "ilyen félreértelmezhető hírek" terjednének el.
2011.01.19. 14:15
 
 
Navracsics: személyzeti megújulásra is szükség van a közigazgatásban
Navracsics Tibor szerint személyzeti újraformálásra is szükség van a magyar közigazgatásban: olyan szakemberek kellenek, akik rendelkeznek idegennyelv-tudással, szakmai tapasztalattal, valamint "nagyon erős erkölcsi és értékelkötelezettséggel". A miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter ezt a Magyar Köztársasági Ösztöndíj Program szerdai nyitórendezvényén mondta, az Országházban. A program 270 résztvevője előtt úgy fogalmazott, olyan közigazgatásra van szükség, amely végső menedéket ad minden rászorulónak, segítséget nyújt mindenkinek, akinek már nincs hova fordulnia.
2011.01.19. 14:00
 
Kövér: vegyenek részt aktívan a KMKF tagjai is az alkotmányozásban
Az Országgyűlés elnöke azt kéri, hogy a Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fórumának (KMKF) képviselői is vegyenek részt aktívan az alkotmányozásban. Kövér László, a testület állandó bizottsága szerdai ülése után újságíróknak azt mondta: azt kérte, hogy minden tagszervezet kövesse figyelemmel a koncepció vitáját, s ha van javaslata, észrevétele a KMKF fórumain keresztül is hozza a magyar Országgyűlés képviselőinek tudomására. Annak érdekében, hogy egy olyan alkotmány születhessen, amely nemcsak a közjogi értelemben a magyar államhoz tartozók alkotmánya, hanem azok is magukénak érezhetik, akik az államhatárokon kívül élnek a magyar nemzet tagjaiként - fogalmazott a parlament elnöke.
2011.01.19. 14:00
 
Fokozott rendőrségi ellenőrzés Ferihegyen
Fokozott ellenőrzést rendelt el a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság igazgatója szerdától vasárnapig - közölte a rendőrség honlapján (www.police.hu). A fokozott ellenőrzés célja, hogy a rendőrség a közrend és közbiztonság fenntartása, valamint a közlekedés biztonságának további javítása érdekében ellenőrizze a Budapest Ferihegy Nemzetközi Repülőtérre utazási, illetve egyéb szándékkal érkező embereket - közölték. A tájékoztatás szerint ellenőrzik a repülőtérre érkező járművek vezetőit, járművük műszaki állapotát, a KRESZ megtartását.
2011.01.19. 14:00
 
Az LMP továbbra sem támogatja a határon túli magyarok szavazati jogát
A Lehet Más a Politika (LMP) továbbra sem támogatja a határon túli magyarság szavazati jogát - ezt Dorosz Dávid, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője mondta a Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fóruma állandó bizottságának ülése után. Közölte: sem elméletben, sem gyakorlatban nem támogatják a határon túli magyarság szavazati jogát. Az az álláspontjuk, hogy a szavazati jog területhez és lakóhelyhez kötődik, s azokba a döntésekbe, amelyek az itt élőket érintik, csak azok szólhassanak bele, akik itt is laknak. Akiket nem érint a szavazatuk következménye, ne vonják bele a szavazásba - hangoztatta.
2011.01.19. 14:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459[1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista