2020. július 7., kedd - Appolónia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
Pakisztánban felgyújtottak két üzemanyagszállító kocsit
Fegyveresek felgyújtottak Pakisztán délnyugati részén két tartálykocsit, amelyek az Egyesült Államok és a NATO Afganisztánban állomásozó erőinek szállítottak üzemanyagot - közölte pénteken a rendőrség. Egy rendőrségi tisztségviselő elmondta, hogy az egyik járművet a Beludzsisztán tartománybeli Kilat régióban borították lángba, míg a másik tartálykocsira a tartomány északnyugati részén fekvő Másztung körzetében támadtak rá. Az incidens során megsérültek a sofőrök. Az ázsiai országban gyakoriak az amerikai és a NATO-csapatok részére üzemanyagot szállító járművek elleni támadások.
2011.01.21. 11:45
 
A Sme a magyar és a szlovák államfő találkozójáról
Tisztségben, vélemény nélkül cím alatt közölt kommentárt a Sme című szlovák liberális napilap pénteken a magyar és a szlovák államfő előző napi találkozójáról. "Nincs nagy értelme nézeteltérésekről beszélni olyan politikusok esetében, akik a mai - és az összes múltbeli - tisztségüket éppen azért szerezték meg, mert soha semmilyen önálló véleményük nem volt, s megígérték, hogy a jövőben sem lesz" - írja a hírmagyarázó, Peter Morvay.
2011.01.21. 11:45
 
 
Megkezdődött az uniós igazságügyi miniszterek tanácskozása
Az állampolgárok jogainak érvényesítéséről, az úgynevezett uniós polgársági jogok akadályainak felszámolásáról kezdtek tanácskozást pénteken Gödöllőn a tagállamok igazságügyi miniszterei, illetve államtitkárai. Az Európa-ügyi, majd a foglalkoztatásért felelős, továbbá a belügyminiszterek tanácskozása után a mostani már a negyedik miniszteri találkozó, ami jelzi, hogy "nagy sebességgel" zajlanak a három hete tartó, féléves magyar európai uniós elnökség rendezvényei.
2011.01.21. 11:30
 
Francia lap: Orbán célba vette a filozófusokat
Orbán célba vette a filozófusokat címmel egy teljes oldalon számolt be a filozófuspályázatokról szóló cikkekről pénteken a Libération. A francia baloldali újság szerint a hatalomhoz közeli média antiszemita kampányt indított öt értelmiségi ellen. A budapesti keltezésű tudósítás szerint az a tény, hogy "az Orbán Viktor populista jobboldala által elfogadott, vitatott médiatörvényt január 1-jei életbelépése ellenére az írott sajtóra csak július 1. után - azaz csak azután lehet alkalmazni, miután Magyarország európai uniós soros elnöksége véget ért és már nem lesz reflektorfényben -, a magyar miniszterelnökhöz közel álló médiának lehetőséget teremt arra, hogy a saját többsége által elrendelt elveket arcátlanul megsértse".
2011.01.21. 11:30
 
 
Australian Open: Federer sima győzelemmel döntött rekordot
A címvédő Roger Federer három sima játszmában nyert a belga Xavier Malisse ellen, így bejutott a legjobb 16 közé a Melbourne-ben zajló ausztrál nyílt teniszbajnokságon. Ez volt a 16-szoros Grand Slam-győztes svájci klasszis karrierjének 57. győzelme Melbourne-ben, ezzel pedig megdöntötte az eddigi csúcstartó svéd Stefan Edberg rekordját. Federer a nyolcaddöntőben a spanyol Tommy Robredóval találkozik majd. A nőknél kiesett a tavalyi döntős belga Justine Henin, a 11. helyen rangsorolt korábbi világelső az orosz Szvetlana Kuznyecovától kapott ki két szettben. Henin utoljára a 2005-ös wimbledoni bajnokságban búcsúzott ilyen korán egy Grand Slam-viadalon.
2011.01.21. 11:15
 
Letette az esküt a magyar csapat a Téli Universiadén
Letette az esküt a jövő csütörtökön kezdődő téli Universiadén, az egyetemista-főiskolás sportolók csúcsversenyén induló magyar csapat pénteken, a Magyar Sport Házában. Az eseményen Hédi Csaba, a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség főtitkára elmondta, utólag sikerült elérni, hogy a Turóczi Dóra, Major Balázs jégtáncpáros is szerepelhessen az Universiadén, így 18 magyar sportoló utazik a törökországi Erzurumba. A pénteki eskütételen heten, a rövidpályás gyorskorcsolyázók és a jégtáncpáros női tagja tudtak csak részt venni, mivel a hódeszkások a La Molinában zajló világbajnokságon versenyeznek vasárnapig, az alpesi sízők pedig szintén nemzetközi viadalra utaztak el. A sportolók és edzőik mellett négy magyar bíró is szerepel a február 6-ig tartó Universiadén.
2011.01.21. 11:15
 
Nagyobb teret kap a magyar nyelv egyes szlovákiai minisztériumokban
A nyelvhasználat terén pozitív változás indult el az egyes szlovákiai minisztériumoknál, ami a Híd politikusai által vezetett tárcáknál mutatkozik meg - írta a Bumm.sk szlovákiai magyar hírportál. "A Híd által vezetett agrártárca és környezetvédelmi minisztérium már magyar nyelvű közleményekben is tájékoztat, míg a Rudolf Chmel vezette emberi jogi és kisebbségügyi kormányhivatal honlapja pedig magyarul is olvasható" - írja a hírportál. A Bumm.sk rámutat: a korábbi szlovák kormányok idején nem igazán volt példa arra, hogy nagyobb teret kapott volna a magyar nyelvű tájékoztatás, a magyar nemzetiségű kormánytagok, szóvivők - például a Dzurinda-kormányok idején - legfeljebb szóban tájékoztattak magyarul.
2011.01.21. 11:15
 
Októberre várhatók a lengyel választások
A lengyel kormányzó Polgári Platform (PO) párt országos vezetősége előzetesen megállapodott abban, hogy október 23-án tartják a törvényhozási választásokat - idézte a PAP hírügynökség csütörtökön késő este a párt egyik képviselőjét, Danuta Petraszewskát. A legtöbb elemző számított arra, hogy a PO az általános választások őszi megtartása mellett dönt, bár egyes párttisztviselők felvetették, hogy azokra még tavasszal sor kerülhetne, mielőtt Lengyelország átveszi az Európai Unió (EU) soros elnökségét és a szejm megkezdi a költségvetés vitáját.
2011.01.21. 11:15
 
Szerbiában már három halálos áldozata van idén a H1N1-nek
Háromra emelkedett Szerbiában az új influenza idei halálos áldozatainak a száma - írta a pénteki szerb sajtó. Az újabb haláleset Belgrádban történt, az áldozat egy 55 éves férfi, aki krónikus légzőszervi betegségben szenvedett. Előzőleg két idei halálesetről bizonyosodott be Szerbiában, hogy a H1N1-vírus okozta. Az egyik áldozat egy 62 éves asszony volt a dél-szerbiai Vranjéból, aki a nisi kórházban halt meg, a másik egy 42 éves, krónikus szívbeteg férfi a román határ mentén elterülő dél-bánáti Bela Crkva járásból. Egyikük sem volt beoltva az új vírus ellen.
2011.01.21. 11:15
 
Nagy Anna: Politikai helyett szakmai vitára van szükség a médiatörvényről
A kormányszóvivő szerint a magyar uniós elnökség programját mindenki elismerte az Európai Parlamentben szerdán. Reméli, hogy a médiatörvény körüli "nagy vihar" a jogszabály körüli vita lecsengése volt egyben.
2011.01.21. 11:09
 
Schmitt Pál még sohasem káromkodott
Schmitt Pál szerint nem tesz jót a magyar nyelvnek például az internet, az sms, a szórakozás és a könyvolvasás hiánya, emiatt a Nemzet Színészeivel karöltve mentené meg az anyanyelvünket. Az államfő állítja, hogy az Ő családjában soha, senki sem használ becsmérlő szavakat.
2011.01.21. 11:05
 
Deutsch Anita és Kinizsi Ottó házassága még meleg
A színésznő és párja jelenleg nagyon keveset tudnak együtt lenni, de a házasságukat egyáltalán nem kell felmelegíteni.
2011.01.21. 11:03
 
MSZP: kétszeresére nőhetnek a betegek terhei
Az MSZP szerint a betegek terhei akár kétszeresére is nőhetnek, ha a kormány valóban mintegy 100 milliárd forintot készül kivenni a gyógyszerkasszából. Garai István, az Országgyűlés egészségügyi bizottságának szocialista tagja közleményében Orbán Viktor egy korábbi interjúját idézi fel, amelyben közlése szerint a kormányfő arról beszélt, hogy 2011-ben csökkentik a gyógyszerár-támogatást fedező állami alap összegét. Az ellenzéki politikus szerint ez azt jelenti, hogy a rendszeresen gyógyszeres kezelésben részesülő, elsősorban idős embereknek drasztikus drágulásra kell készülniük, éppen akkor, amikor az utazási kedvezményeik tervezett megvonása, illetve a "trükkös nyugdíjkorrekció miatt is fájhat a fejük".
2011.01.21. 11:00
 
Rövidpályás gyorskorcsolya ob: sérülés miatt nem indul a címvédő Huszár
Az izomhúzódással bajlódó címvédő Huszár Erika nem vesz részt a hétvégi, budapesti rövidpályás gyorskorcsolya országos bajnokságon. A hazai szövetség tájékoztatása szerint a hollandiai Heerenveenben múlt pénteken 1500 méteren bronzérmes, 2006-ban és 2010-ben olimpiai pontszerző sportoló a jövő csütörtökön kezdődő Universiadéig szeretne teljes mértékben felépülni, ezért hagyja ki az ob-t. Huszár kivételével a tavalyi olimpián és a múlt heti Eb-n szerepelt korcsolyázók mindegyike rajthoz áll a Gyakorló Jégcsarnokban sorra kerülő versenyen.
2011.01.21. 10:45
 
A Protestáns Újságírók Szövetsége jónak tartja a médiatörvényt
A Protestáns Újságírók Szövetsége alapvetően jónak és üdvözlendőnek nevezi a tavaly év végén elfogadott médiatörvényt; szerintük csak az alkalmazás gyakorlata minősítheti negatívan. A szervezet az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében úgy fogalmaz, hogy megdöbbenéssel tapasztalják "a médiatörvény ürügyén széles körben kibontakozó propaganda- és médiakampányt". Kiemelik: értetlenül állnak azon újságíró-szervezetek magatartása előtt, amelyek már azelőtt "megalapozatlan vádakkal igyekeztek hisztériát kelteni", hogy megismerték volna a médiatörvény végleges szövegét.
2011.01.21. 10:45
 
 
Csökkent a fertőzések száma a rotavírus-vakcina alkalmazása óta
A rotavírus-vakcina alkalmazása óta világszerte drasztikusan csökkent a kórházi ápolást igénylő fertőzések száma - állítja egy csütörtökön közzétett tanulmány, amelynek szerzői még több országot arra bíztatnak, hogy alkalmazzák a gyerekeknél a potenciálisan életmentő oltást. A rotavírussal való fertőzés gyerekeknél halállal végződő hasmenést okozhat, évente félmillió öt év alatti gyerek hal meg miatta világszerte. A fejlődő országokban különösen nagy a kockázat. A tanulmány szerint a súlyos esetek száma jelentősen csökken, ha egy országban rutinszerűen alkalmazni kezdik a rotavírus elleni vakcinát.
2011.01.21. 10:30
 
 
Csalás miatt kizárták a világ egyik legjobb golfozóját Abu-dzabiban
Csalás miatt pénteken kizárták az ír Padraig Harringtont, a világ egyik legjobb golfozóját az Abu-Dzabiban zajló, 2,7 millió dollár összdíjazású versenyről. A sportág Grand Slam-viadalainak számító Major-tornák háromszoros győztese még csütörtökön, a viadal első napján a hetedik lyuknál "trükközött", az úgynevezett greenen (a lyuk közvetlen közelében) előrébb pöckölte labdáját, amikor a jelző(marker) helyére visszatette azt. Az esetet a közvetítő televíziós társaság munkatársai észlelték, és jelentették a versenysorozat, a European Tour illetékeseinek. A játékos tulajdonképpen azért jutott a kizárás sorsára, mert a nap végén aláírta az ütéslapot.
2011.01.21. 10:30
 
 
George Clooney maláriás lett Szudánban
Maláriás lett az év elején George Clooney Szudánban, ahol a népszavazás miatt járt. A színész már felgyógyult - utazásáról a Larry King helyét átvevő Piers Morgan műsorában beszélt a CNN amerikai hírcsatornán. Clooney többször járt Szudánban, és már másodszor lett maláriás. Az Oscar-díjas művész szerint saját esete is azt mutatja, hogy a megfelelő gyógyszerekkel a malária halálos ítélet helyett jól kezelhető tíznapos betegség lehetne. A színész-rendező viccelődött fertőzésén, Afrika iránti elkötelezettségéről azonban komolyan beszélt Piers Morgannek. A műsor pénteken kerül adásba.
2011.01.21. 10:15
 
 
Két gyanúsítottja van a győri gázrobbanásnak
Két embert őrizetbe vettek a keddi győri gázrobbanással kapcsolatban, és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat - tájékoztatta a rendőrség pénteken az MTI-t. Közveszély-okozással gyanúsítják őket, mivel a feltételezés szerint "közvetlenül hozzájárultak a robbanás bekövetkezéséhez" - mondta Kálmán Gabriella, a megyei főkapitányság sajtóügyeletese. Kedd délután négy órakor robbant be a gáz a győri Szarvas utcában, egy négyszintes önkormányzati bárház üresen álló első emeleti lakásában. Két lakó és három, a gázszivárgás elhárításán dolgozó tűzoltó megsérült, utóbbiak egyike súlyosan. A detonáció a lépcsőház mind a tizenkét lakását lakhatatlanná tette.
2011.01.21. 10:15
 
Két autó ütközött a 22-es főúton Nógrád megyében
Két autó ütközött össze pénteken a 22-es főúton a hugyagi elágazónál, hárman megsérültek - közölte a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel. Szeles Péter elmondta: az autók egy tükörjeges szakaszon csúsztak meg, a balesetben két ember súlyos, egy könnyű sérülést szenvedett.
2011.01.21. 10:15
 
Kiszabadítottak a kalózok fogságából egy dél-koreai hajót
Megrohamozta és kiszabadította a kalózok fogságából egy dél-koreai speciális egység azt a teherhajót, amelyet múlt hét végén kerítettek hatalmukba szomáliai tengeri rablók - közölte pénteken a dél-koreai haditengerészet egyik szóvivője. A vakmerő akcióban, melyet az Arab-tengeren hajtottak végre, megmentették a dél-koreai teherhajó 21 fős személyzetét, megöltek nyolc kalózt, ötöt pedig elfogtak. A Yonhap hírügynökség tájékoztatása szerint a teherhajó kapitányára a mentési akció közben rálőtt az egyik kalóz, de sérülése nem életveszélyes.
2011.01.21. 10:00
 
Asztalitenisz Pro Tour, Velenje: egyesben már csak Jakab van versenyben
Már csak Jakab János van versenyben az asztaliteniszezők idei első Pro Tour-versenyén, a szlovéniai Velenjében. Jakab a második fordulóban a cseh Lubomir Jancarikot győzte le nagy csatában. A legjobb 16 között a kínai Csang Csike (Zhang Jike) lesz az ellenfele pénteken. A nők egyéni küzdelemiben Tóth Krisztina és Lovas Petra is sima vereséget szenvedett. Párosban pedig a Tóth, Póta Krisztina kettős egy orosz, fehérorosz duóval szemben maradt alul az első fordulóban.
2011.01.21. 09:45
 
Még januárban aláírhatják a szlovák-magyar gázvezetékről szóló egyezményt
Orbán Viktor miniszterelnök még ebben a hónapban aláírhat egy újabb szlovák-magyar közvetlen gázvezeték összeköttetés kiépítéséről szóló egyezményt - mondta Bencsik János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium klíma- és energiaügyi államtitkára a Magyar Televízió Ma reggel című műsorában. Bencsik János hangsúlyozta: össze kell kapcsolni a közép-európai hálózatokat, mert jelenleg egyoldalú a betáplálási lehetőség, Oroszországból egy vezetéken keresztül érkezik a gáz jelentős része, az osztrák oldali betáplálás kapacitása pedig szűk, azt ki kell bővíteni.
2011.01.21. 09:45
 
 
Michael Douglas egyre borzalmasabban néz ki - fotó
A gyógyulásról beszél, közben döbbenetes állapotban fotózták le az utcán. Közel sincs jól a színész!
2011.01.21. 09:31
 
 
A migrén nem károsítja az agyat
Jó hír a krónikus migréntől szenvedőknek, hogy e hosszan tartó, erős fejfájásnak még a legsúlyosabb formája sem okoz károsodást az agynak. "Ez csaknem mindig az első kérdés, amit a migrénes páciensek feltesznek" - mondta Christophe Tzourio, a párizsi Pierre és Marie Curie Egyetem kutatója, akinek tanulmánya a British Medical Journal (BMJ) című orvosi folyóiratban jelent meg. A migrén minden kilencedik felnőttet érint, okai még tisztázatlanok, de vélhetően valamiképpen az agyi erek játszanak szerepet az állapot kialakulásában.
2011.01.21. 09:30
 
 
Diszkótragédia: szabadlábon védekezhet a hatodik gyanúsított is
Szabadlábon védekezhet a szombat éjszakai budapesti diszkótragédia hatodik gyanúsítottja is, miután a kerületi ügyészség nem indítványozta az előzetes letartóztatásba helyezését - tudta meg a Fővárosi Főügyészség szóvivőjétől pénteken az MTI. Skoda Gabriella azt mondta: nem állnak fenn a kényszerintézkedés feltételei, ezért nem kezdeményezték a letartóztatást. Kedden, illetve szerdán a másik öt gyanúsított is szabadlábra került. Esetükben még a rendőrséggel egyezően az ügyészség is kérte az előzetes letartóztatás elrendelését, mert szerintük szabadlábon hagyásuk esetén feltételezhető, hogy meghiúsítanák, megnehezítenék vagy veszélyeztetnék a bizonyítást.
2011.01.21. 09:30
 
 
Január végéig kérhető, hogy a munkáltató állapítsa meg az szja-t
Január végéig kérhetik a magánszemélyek, hogy a 2010. évi személyi jövedelemadójukat (szja) a munkáltatójuk állapítsa meg és számolja el a különbözetet - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV). A közlemény szerint a magánszemélyek - adóbevallás benyújtása helyett - a munkáltató közreműködésével tehetnek eleget a 2010. évi adókötelezettségének, ha a munkáltató vállalja az adó megállapítását. Ezt a magánszemélyek a 10NY29 számú nyilatkozat kitöltésével kérhetik, a nyilatkozatot és a hozzá tartozó tájékoztatót a NAV honlapjáról lehet letölteni.
2011.01.21. 09:15
 
BUX: +0,08 százalék a nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 18,03 pontos emelkedéssel, 22.751,70 ponton nyitott pénteken. A legutóbbi, csütörtöki záró értékéhez képest 0,08 százalékkal erősödött.
2011.01.21. 09:15
 
 
Megnősül Sandra Bullock hűtlenkedő exférje
Alig hét hónappal azután, hogy Sandra Bullock Oscar-díjas színésznő elvált tőle, újra nősülésre adja fejét Jessie James, a valóságshow-k révén ismertté vált motoros. A People magazin tudomása szerint a 41 éves híresség azt a Kat von D tetoválóművészt veszi el, akivel megcsalta színésznő feleségét. "A legjobb barátomba szerettem bele" - mondta James, aki szerint a nő végig mellette állt, amikor mindenki ellene fordult. Sandra Bullock tavaly áprilisban nyújtotta be a válási keresetet, azt követően, hogy kitudódott: férje több nővel is félrelépett. A pár öt évig élt házasságban, a válást júniusban mondták ki.
2011.01.21. 09:15
 
 
BM államtitkár: a liberális szabályozás miatt is történt a diszkótragédia
Elfogadhatatlan a vendéglátó-ipari egységek liberális szabályozása,mert többek között ez vezetett a múlt szombati diszkótragédiához - mondta Tállai András, a Belügyminisztérium államtitkára pénteken a Magyar Televízió reggeli műsorában. Szerinte az uniós jogharmonizációra hivatkozva 2009-ben szabályozás született a vállalkozások engedélyezésének meggyorsítása érdekében, és ez nem tett különbséget a kereskedelmi szolgáltatások között. Emiatt előfordulhat, hogy a buliszervező reggel bemegy az illetékes önkormányzathoz, bejelenti a rendezvényt, és este már meg is rendezheti. A hatóságoknak 30 napjuk van arra, hogy megvizsgálják a helyszín alkalmasságát, de rendezvényeket addig is lehet tartani.
2011.01.21. 09:00
 
 
Pakisztánban megölték a Mol alvállalkozójának két helyi alkalmazottját
Fegyveres rajtaütésben meggyilkolták Pakisztánban a Mol magyar olajvállalat két helyi alvállalkozóját, másik kettőt elhurcoltak. A hírt a Mol megerősítette, hangsúlyozva, hogy az áldozatok mind pakisztáni állampolgárok. A súlyos incidens az északnyugati országrészben, Kohát térségben történt. A gyaníthatóan szélsőséges iszlamista fegyveresek a munkából hazatérő dolgozók gépkocsioszlopát támadták meg, és a konvojt kísérő négy katonát is megöltek.
2011.01.21. 09:00
 
NBA: kikapott a Dallas
A címvédő Los Angeles Lakers legyőzése után egy nappal a Dallas Mavericks 82-77-re kikapott a Chicago Bulls otthonában az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján. Eredmények: Charlotte Bobcats-Philadelphia 76ers 100-97 Chicago Bulls-Dallas Mavericks 82-77 Portland Trail Blazers-Los Angeles Clippers 108-93.
2011.01.21. 08:30
 
 
Szaddám Husszein bőrébe bújhat Sacha Baron Cohen
Szaddám Husszein kivégzett iraki diktátort játssza következő filmjében Sacha Baron Cohen brit komikus, a Borat és a Brüno című filmekből ismert színész. A film alapjául részben egy olyan regény szolgálna, amelyet a néhai diktátor neve alatt jelent meg Zabibah és a király címmel. A mű a Diktátor címet kapja. Cohen nemcsak a főszerepet játszaná,hanem Jeff Schaffer, Alec Berg és David Mandel oldalán a forgatókönyv írásában is részt venne. A tervbe vett alkotás története egy diktátorról szólna, aki élete kockáztatásával "távol tartja a demokráciát hazájától, amelyet szeretetteljesen elnyom" - fogalmaztak a producerek. A Larry Charles rendezésében készülő film bemutatóját 2012 májusára tűzték ki.
2011.01.21. 08:15
 
Álló autóba rohant egy kamion az M5-ösön Kecskemétnél
A leállósávban álló kisteherautóba rohant egy bosnyák rendszámú kamion az M5-ös autópálya 91-es kilométerénél, a Szeged felé vezető oldalon péntek reggel; a forgalom a mentés idejére félpályára szűkült - közölte a rendőrség az MTI-vel. A kamion vezetője valószínűleg elaludt vezetés közben - mondta Mihályné Bornemisza Eleonóra, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A kamion utasa könnyebben megsérült, a kisteherautóban nem tartózkodott senki.
2011.01.21. 08:00
 
 
A NASA nyárra is tervez még űrsikló-repülést
Az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA még egy ráadás űrsikló-repülést tervez nyárra, noha az ehhez szükséges költségvetési hozzájárulást a washingtoni törvényhozás még nem szavazta meg. A NASA június 28-án indítaná el az Atlantist a Nemzetközi Űrállomásra. Az űrrepülőgép rakterében a Raffaello többrendeltetésű logisztikai modult szállítaná pótalkatrészek mellett, utasterében pedig hat űrhajós utazna. Ez lenne az űrrepülőgépekkel a 135., és egyben az utolsó misszió. A NASA már korábban elhatározta, hogy az idén lezárja az űrrepülőgép-programot.
2011.01.21. 08:00
 
 
The Guardian: Orbán az EU-t fenyegette
Orbán Viktor nem mutatott - de nem is kapott - kíméletet, amikor a héten összecsapott európai parlamenti bírálóival a magyar kormány ellentmondásos médiatörvénye ügyében, ám a strasbourgi adok-kapok néhány súlyos kérdést is felvet Magyarország és az EU számára - írta kommentárjában a The Guardian. A napilap internetes kiadásában megjelent írás szerzője, Simon Tisdall a magyar kormányfőt idézte: "én nyilvánvalóan készen állok a harcra ... ez nem csak Magyarország számára lesz hátrányos vagy káros, de az EU egészére is"- mondta Orbán Viktor. A szerző szerint ezzel az EU zászlóvivője gyakorlatilag az EU-t fenyegette.
2011.01.21. 08:00
 
 
Háromnapos nemzeti gyász kezdődik Tunéziában
Háromnapos nemzeti gyász kezdődik pénteken Tunéziában a legutóbbi események áldozatainak emlékére. A nemzeti gyászról a kormány hozott döntést csütörtökön. Az elmúlt öt hét során lezajlott erőszakos cselekményekben az ENSZ helyszínen gyűjtött adatai szerint több mint száz ember vesztette életét, amint azt a világszervezet emberi jogi főbiztosa, Navi Pillay szerdán közölte.
2011.01.21. 08:00
 
 
Ipsos-elemzés: tízből hét Fidesz-szavazó most is elmenne szavazni
A népesség egészén belül a Fidesz támogatottsága 34 százalék, és a kormánypárt hívei továbbra is aktívak: tízből heten ha lehetne, most is elmennének szavazni - írta a Népszabadság pénteken az Ipsos legújabb közvélemény-kutatását ismertetve. Az idén január 8-15. között, 1500 fő megkérdezésével készült felmérés szerint az MSZP-nek 11 százaléknyi híve van, a Jobbiknak 6, az LMP-nek 4 százalék, egyéb pártra a lakosság 2 százaléka szavazna, és 43 százalék a bizonytalanok vagy nem szavazók aránya a teljes népességen belül.
2011.01.21. 07:45
 
Izraeli katonák súlyosan megsebesítettek egy arab autóst
Izraeli katonák péntek hajnalban súlyosan megsebesítettek egy izraeli arab autóst, mert az nem volt hajlandó ellenőrzésre megállni. A hadsereg jelentése szerint a férfi a ciszjordániai Hebron térségében nem állt meg egy katonai ellenőrző pontnál, ami kötelessége lett volna. Amikor a következőhöz ért, a katonák már utasították a megállásra, és figyelmeztető lövéseket adtak le, de a férfi továbbhajtott. Ezt követően a közelben őrködő katonák már célzottan tüzeltek. A meglőtt arab férfit válságos állapotban szállították kórházba.
2011.01.21. 07:45
 
 
Ittassággal felér három órányi folyamatos éjszakai vezetés
Aki három órán át vezet autót éjszaka, annak annyira tompulnak érzékei és lassulnak reflexei, mintha szeszesitalt ivott volna - állítják egy brit tanulmány szerzői. A hollandiai Utrecht Egyetem kutatói megfigyeléseik révén arra jutottak, hogy már kétórányi folyamatos éjszakai vezetés is elfárasztja annyira a sofőrt, mintha alkoholos italt ivott volna. A felméréshez 14 alanyt toboroztak, 21-25 életév közöttieket. Felügyelet mellett mindegyiküknek 8 órán át kellett éjjel autót vezetniük, óránként 130 kilométeres sebességet tartaniuk és sávjuk közepén haladniuk. A vezetéseket videóra vették, és ezek elemzésével mutatkozott meg, hogy miként hat a fáradtság az ittassághoz hasonlóan a vezetésre.
2011.01.21. 07:30
 
Magyar Hírlap: Zugló polgármestere visszaszerezné a tanácsadói díjakat
A zuglói önkormányzat a már folyó büntetőeljárás részeként és külön polgári perben is megpróbálja visszaszerezni a kerület korábbi vezetése által törvénytelenül kifizetett tanácsadói díjakat - mondta a Magyar Hírlapnak Papcsák Ferenc, a kerület fideszes polgármestere, hozzátéve, hogy már meg is tették ez ügyben a szükséges lépéseket. A lapnak elmondta azt is, hogy a polgármesteri hivatalban széles körű átvilágítás indult, öt évre visszamenőleg ellenőrzik a szerződéseket, amelyek száma több százra tehető. Vannak olyanok, amelyeket már fel is bontottak, és további gyanús megállapodásokat is találtak - írta Magyar Hírlap.
2011.01.21. 07:30
 
Duvalier nem hagyhatja el Haitit
Nem hagyhatja el Haitit Jean-Claude Duvalier, a karibi ország egykori diktátor-elnöke, aki vasárnap tért haza váratlanul 25 éves száműzetéséből - közölte csütörtökön egy magát megnevezni nem kívánó bíró. Az igazságügy szervek azzal indokolják a döntést, hogy Duvalier ellen bírósági eljárás van folyamatban - fűzte hozzá az illetékes. Duvalier-t két nappal Haitira való visszatérése után rövid időre őrizetbe vették, és korrupcióval, valamint hűtlen kezeléssel vádolták meg. Később újabb személyek jelentkeztek a hatóságoknál, köztük Michéle Montas újságírónő, Ban Ki Mun ENSZ-főtitkár korábbi szóvivője, aki emberiesség elleni bűncselekményekkel gyanúsítja az egykori államfőt.
2011.01.21. 07:30
 
 
A ciprusi egyház egy ikont kapott vissza Boy George énekestől
Köszönetet mondott a ciprusi ortodox egyház Boy George angol énekesnek, mert a híresség visszajutatott egy értékes ikont a Földközi-tengeri szigetországnak. Az egyház szerint a Krisztust ábrázoló ikont egy templomból lopták el. Az énekes azt követően egyezett bele az értékes tárgy visszaszolgáltatásába, hogy hitelt érdemlően bizonyították az ikon eredetét. Boy George 1985-ben egy londoni műkereskedőtől vette a képet. A nyolcvanas években híressé vált énekes tavaly novemberben magával vitte egy hollandiai tévészereplésre az ikont, a ciprusiak ennek révén akadtak a tárgy nyomára.
2011.01.21. 07:30
 
Olasz Kupa: negyeddöntőben a Milan
Utolsóként az AC Milan jutott be a negyeddöntőbe a labdarúgó Olasz Kupában, miután csütörtökön legyőzte a Barit. A vendégeknél Rudolf Gergely betegség miatt nem lépett pályára. Eredmény, nyolcaddöntő: AC Milan-Bari 3-0.
2011.01.21. 07:15
 
Spanyol Király Kupa: bejutott a Real Madrid a legjobb négy közé
A Real Madrid bejutott a legjobb négy közé csütörtökön a labdarúgó Spanyol Király Kupában. Király Kupa, negyeddöntő, visszavágó: Atlético Madrid-Real Madrid 0-1. Továbbjutott: a Real Madrid 4-1-es összesítéssel.
2011.01.21. 07:15
 
 
Férfi kézilabda-vb: Magyarország - Ausztria 32-30
A biztosan középdöntős magyar férfi kézilabda-válogatott tét nélküli mérkőzésen 32-30-ra legyőzte Ausztriát a svédországi olimpiai kvalifikációs világbajnokság csütörtöki csoportzárásán. Az első 12 percben jól játszott a magyar csapat, ám azt követően a motiváltabb osztrákok fordítottak, és 16-13-as előnnyel vonultak szünetre. A folytatásban sikerült visszavenni a vezetést, és végül begyűjteni a két pontot. A jönköpingi középdöntőben a magyarok szombaton a címvédő, olimpiai és Európa-bajnok franciákkal, hétfőn a németekkel, kedden pedig a spanyolokkal találkoznak.
2011.01.21. 07:15
 
ET: Szabályozzák átfogóbban Szlovákiában a kisebbségi nyelvek használatát
Szlovákiában átfogóbb módon kellene szabályozni a kisebbségi nyelvek használatát, hogy megfelelő egyensúlyt teremtsenek az államnyelv támogatása és a kisebbségi nyelvhasználati jog között - állapította meg csütörtökön közzétett szakvéleményében a strasbourgi székhelyű Európa Tanács (ET) azon bizottsága, amely a nemzeti kisebbségek védelmének ügyét kíséri figyelemmel. A jelentésben arra is rámutattak, hogy további erőfeszítéseket kell tennie Szlovákiának az etnikai alapú diszkrimináció, különösképpen a romák iskolai elkülönítése ellen.
2011.01.21. 07:15
 
Hu Csin-tao: Tajvan és Tibet Kína része
Hu Csin-tao kínai elnök csütörtökön Washingtonban arra szólította fel az Egyesült Államokat, hogy tartsa tiszteletben a Tajvan és Tibet feletti kínai szuverenitást. "Tajvan és Tibet Kína szuverenitásának és területi épségének kérdésköréhez valamint alapvető érdekei közé tartozik" - hangsúlyozta a kínai államfő az amerikai üzleti élet vezetői előtt elmondott beszédében. Hu kijelentette azt is, hogy hazája nem kezd fegyverkezési versenybe Amerikával.
2011.01.20. 22:15
 
Franciaország megszavazna egy ENSZ-határozatot az izraeli telepespolitikáról
Franciaország kész megszavazni az izraeli telepespolitikáról szóló arab határozati javaslatot az ENSZ-ben, ha az "mérsékelt" lesz, és nem akadályozza az izraeli-palesztin béketárgyalások felújítását - jelentette ki a francia külügyminiszter Tel-Avivban. Michele Alliot-Marie első közel-keleti körútjának kezdetén, az izraeli vezetőkkel folytatott megbeszélései után újságíróknak elmondta, hogy Franciaország egyértelműen ellenzi a zsidó telepek bővítését és építését. Ha a határozati javaslat előterjesztői "mérsékelt kifejezéseket" alkalmaznak, és nem csapják be az ajtót a béketárgyalások újrafelvétele előtt, számíthatnak Párizs támogatására.
2011.01.20. 22:00
 
Magyar-román jégkorongliga, döntő: 3-1-re vezet a Csíkszereda
A jégkorong MOL Liga döntőjének negyedik mérkőzésén a Csíkszereda 5-2-re nyert Dunaújvárosban, így 3-1-re vezet az egyik csapat negyedik győzelméig tartó párharcban. Eredmény, döntő, 4. mérkőzés: Dab.Docler Dunaújváros - HSC Csíkszereda (romániai) 2-5 (1-1, 1-1, 0-3). Az egyik csapat negyedik győzelméig tartó párharc állása: 3-1 a Csíkszereda javára. A következő találkozónak Csíkszereda ad otthont szombaton.
2011.01.20. 21:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454[1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista