2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
Egy baleseti helyszín manipulálása miatt javasol vádemelést a rendőrség
Megváltoztatta a fia által okozott baleset helyszínét egy hódmezővásárhelyi férfi, a rendőrség bűnpártolás miatt javasol vádemelést vele szemben - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t. Az Erzsébeti út kerékpársávján egy 33 éves férfi haladt biciklijével, amikor utolérte autójával egy 18 éves fiatalember - közölték. A sofőr elmondása szerint a kivilágítatlan kerékpáros megbillent, elvesztette egyensúlyát, s így került az autó elé. A férfit a mentők súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították a szegedi traumatológiai klinikára. A helyszínelő és vizsgáló rendőröknek az eljárás során feltűnt, hogy a nyomok alapján a baleset vélhetően nem úgy történt, ahogy azt az autó vezetője előadta.
2011.02.07. 10:45
 
Nyergesvontató gázolt kerékpárost a 21-es főúton
Nyergesvontató gázolt el egy kerékpározó férfit a 21-es főúton Pásztónál, a kerékpáros a helyszínen meghalt - közölte a rendőrség hétfőn az MTI-vel. Dankóné Nagy Éva, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: Pásztó külterületi szakaszán történt a baleset, a jármű és a 65 éves mátraszőlősi kerékpáros is Hatvan irányában haladt. Hozzátette: az érintett szakaszon félpályás útlezárás mellett tart a helyszínelés.
2011.02.07. 10:45
 
Romlott a levegő minősége Nyíregyházán
Elrendelték a szmogriadó tájékoztatási fokozatát hétfőn Nyíregyházán, miután az elmúlt két napon a szálló por koncentrációja meghaladta a riasztási küszöbértéket - tájékoztatta Kovács Ferenc polgármester az MTI-t. A polgármester arra kéri a lakosságot, hogy a levegő minőségének javítása érdekében ne közlekedjenek személyautóval, inkább a tömegközlekedési eszközöket vegyék igénybe. Lehetőség szerint mellőzzék a szilárd tüzelőanyagok használatát, az avar és kerti hulladék égetésének tilalmát pedig fokozottabban vegyék figyelembe.
2011.02.07. 10:30
 
 
Váratlanul elhunyt Gary Moore, a világ egyik legjobb gitárosa
Váratlanul elhunyt Gary Moore, a világ egyik legjobb gitárosa, aki olyan együttesekben játszott, mint a Thin Lizzy, a Skid Row és a Colosseum II; a Belfastból származó zenészt Spanyolországban, 58 esztendősen érte a halál. Hivatalos honlapjának közleménye szerint Moore üdülni utazott Spanyolországba. Az Irish Times online kiadása úgy értesült, hogy holttestét vasárnap a kora reggeli órákban találták meg estephonai hotelszobájában. A halottkémi eljárásra a közeli Malagában kerül sor - tette hozzá a lap.
2011.02.07. 10:30
 
Alekosz megmentette Olivért!
Aki figyelemmel kíséri a VV4 című televíziós játékot, az láthatja, hogy Olivér és Anikó az elmúlt két hétben nagyon közel kerültek egymáshoz. Olyan közel hogy a villa nagy taktikusát már csak néhány mondat választotta el attól, hogy valami olyat tegyen, amit valószínűleg utána nagyon – nagyon megbánt volna.
2011.02.07. 10:17
 
39.645 érvényes jogfenntartó nyugdíj-nyilatkozat érkezett a VDSZ-hez
A Magyar Vegyipari, Energiaipari és Rokon Szakmákban Dolgozók Szakszervezeti Szövetségéhez (VDSZ) január 31-ig 39.645 érvényes valamint 1.947 határidőn túl feladott, azaz érvénytelen magán-nyugdíjpénztári tagsággal kapcsolatos jogfenntartó nyilatkozat érkezett - közölte a szövetség a végleges adatot hétfőn az MTI-vel. A VDSZ közleményében emlékeztet arra, hogy a nyilatkozatokkal a magánrendszerben való jogfolytonosságot lehet garantálni abban az esetben, ha az Alkotmánybíróság - a többi között a szakszervezeti szövetség beadványára - megsemmisíti a nyugdíj-pénztári törvényt.
2011.02.07. 10:15
 
Nem csitulnak a harcok a thaiföldi és kambodzsai katonák között
A tűzszüneti megállapodás ellenére negyedik napja folytatódnak szórványosan a harcok a thaiföldi és a kambodzsai katonák között a két ország vitatott határvonalánál. Szemtanúk szerint hétfő reggel is ágyúdörejt és puskaropogást lehetett hallani a mindkét állam által magáénak követelt, 900 éves Preah Vihear hindu templom közeléből. A harcok múlt pénteken robbantak ki, de a halottak és a sebesültek számát még nem sikerült tisztázni. A thai sajtó szerint az összetűzésben 64 kambodzsai vesztette életét, de ezt a Reuters hírügynökség által megkérdezett szemtanúk nem erősítették meg. A kambodzsai kormány három halottról tud. Mindkét fél szerint a másik lőtt először.
2011.02.07. 10:15
 
 
Egy parányi vízibolhának több génje van, mint az embernek
Egy parányi, átlátszó, "szex" nélkül szaporodó vízibolhának több génje van, mint az embernek - derítették ki amerikai genetikusok. A kis vízibolhának (Daphnia pulex) 31 ezer génje van, míg az embernek mindössze 23 ezer - számoltak be felfedezésükről az Indianai Egyetem kutatói. A szinte mikroszkopikus méretű Daphniát sokszor tanulmányozzák, hogy többet tudjanak meg a szennyezések és környezeti változások vízi élőlényekre gyakorolt hatásáról. A faj az első rákféle, amelynek feltérképezték a genomját. A vízibolha temérdek génje elsősorban annak köszönhető, hogy azok sokszorozódnak, és gyorsabb ütemben hoznak létre másolatokat, mint más fajoké.
2011.02.07. 10:15
 
Hat autó ütközött a 4-es főút berkeszi szakaszán
Hat autó ütközött össze a 4-es számú főút Nyíregyháza és Kisvárda közötti, berkeszi szakaszán hétfő délelőtt; a tömeges karambolban többen megsérültek - közölte a rendőrség. A hat személygépkocsi ütközését feltehetően az váltotta ki, hogy a járművezetők a nagy ködben nem tartottak megfelelő követési távolságot - mondta a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője. A rendelkezésre álló adatok szerint súlyosan senki nem sérült meg, könnyebb sérültek azonban vannak. A baleset miatt a főút berkeszi szakaszán teljes útzár van, előreláthatólag 11 óra után indulhat meg újra a forgalom.
2011.02.07. 10:00
 
 
Sikeres az influenza elleni univerzális vakcina tesztje
Brit kutatók sikeresen teszteltek egy vakcinát, amely többféle influenzatörzs ellen működőképes lehet - közölte a The Guardian című napilap. Az Oxfordi Egyetem kutatói által kifejlesztett új vakcina működési módja eltér a hagyományostól, mert nem a vírus felszíni burkán lévő fehérjéket támadja, hanem a vírus belsejében lévő fehérjéket. A vírus belsejében lévő két fehérje igen hasonló a különböző influenzatörzseknél, és kevésbé hajlamos mutálódni, ami azt jelenti, hogy egy ilyen típusú vakcinát nem kellene évről évre folytonosan az újonnan megjelelő vírusváltozatokhoz igazítani.
2011.02.07. 09:45
 
Dél-koreai felségvizekre tévedt egy észak-koreai hajó 31 emberrel
Dél-koreai felségvizekre tévedt egy észak-koreai hajó 31 emberrel a fedélzetén, de egyelőre nem világos, hogy a bárka utasai Dél-Koreába akarnak-e menekülni - jelentette hétfőn a szöuli média. A dereglye szombaton kötött ki a tengeri határ közelében fekvő Jönpgjong szigeten, amely ellen tavaly novemberben az észak-koreai hadsereg tüzérségi támadást intézett, 4 ember halálát és 18 sebesülését okozva. Az öttonnás bárkát Jönpgjongról a Dél-Korea nyugati partvidékén fekvő kikötővárosba, Incshonba vontatták. A hajó fedélzetén 11 férfi és 20 nő tartózkodott. A hatóságok kihallgatják őket, de egy szöuli illetékes szerint a bárka utasai egyelőre nem jelezték, hogy nem kívánnak visszatérni az országukba.
2011.02.07. 09:45
 
 
Mozizás helyett a Super Bowlt nézték az amerikaiak a hét végén
A vasárnapi Super Bowl-döntő meglátszik az észak-amerikai mozik jegybevételén: mintegy húsz százalékkal kevesebben mentek filmszínházba, mint a megelőző hét végén. A leglátogatottabb 12 filmre összesen 75 millió dollárért (14,7 milliárd forintért) váltottak jegyet az amerikai és kanadai nézők; ez 24 százalékkal kisebb bevétel az előző év hasonló időszakához mérve. A legtöbben a The Roommate (A szobatárs) című thrillerre voltak kíváncsiak, amelyben Leighton Meester avatkozik bele egyre mélyebben kollégiumi szobatársnője életébe. A film 15,6 millió dollárral (3 milliárd forinttal) vette át a kasszasikerlista vezetését.
2011.02.07. 09:45
 
Megszűntették a szmogriadót Várpalotán
Megszűntették a szmogriadót Várpalotán, miután már hétvégére jelentősen javult a levegő minősége a város fölött - tájékoztatta Talabér Márta (Fidesz) polgármester hétfőn az MTI-t. A kisméretű szálló por (PM10) koncentrációja vasárnapra jelentősen csökkent, már az egészségügyi határérték alatt van, ezért megszűnt Várpalotán a szmogriadó riasztási és tájékoztatási fokozata - mondta el a polgármester. A szmogriadó riasztási fokozatát január 31-én, hétfőn rendelték el. A szmoghelyzet miatt ingyen utazhattak az autósok a Bakony Volán helyi járatain.
2011.02.07. 09:30
 
MNB: januárban 58 millió euróval csökkentek a devizatartalékok
Januárban 58 millió euróval, 33,616 milliárd euróra csökkentek a nemzetközi tartalékok a múlt év decemberéhez képest - derül ki a Magyar Nemzeti Bank (MNB) hétfőn közölt legfrissebb adataiból. A devizatartalékok egy évvel ezelőtt 32,571 milliárd eurót tettek ki, s ez volt a múlt év legalacsonyabb összege. A legnagyobb összegű devizatartalékot augusztus végén mutatta ki az MNB, akkor 35,272 milliárd euró állt a jegybank mérlegében. Az MNB devizatartalékai 2011. január végén 2008. januárjához képest 9,459 milliárd euróval, 2009. januárjához viszonyítva 2,057 milliárd euróval emelkedtek.
2011.02.07. 09:15
 
BUX: +0,58 százalék a nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 134,14 pontos emelkedéssel, 23.397,26 ponton nyitott hétfőn. A legutóbbi, pénteki záró értékéhez képest 0,58 százalékkal erősödött.
2011.02.07. 09:15
 
 
Tavaly nőtt a kereskedelmi szálláshelyek forgalma
A kereskedelmi szálláshelyeken a vendégek száma 1,9 százalékkal, a vendégéjszakáké 1,5 százalékkal nőtt 2010-ben, a szálláshelyek árbevétele folyó áron 4 százalékkal emelkedett az előző évhez viszonyítva - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. A belföldi vendégek száma tavaly 0,5 százalékkal csökkent, míg a vendégéjszakáké 1,6 százalékkal haladta meg a 2009. évi alacsony bázist. A külföldi vendégek száma ugyanakkor 4,8 százalékkal, a külföldi vendégéjszakáké 1,4 százalékkal emelkedett tavaly az előző évhez képest. A vendégforgalom összességében a 2004. évinek felelt meg.
2011.02.07. 09:15
 
 
Egyiptomi katonák őrizetben tartották a Népszabadság fotóriporterét
Katonák őrizete alatt volt majdnem teljes egyiptomi tartózkodása alatt a Népszabadság fotóriportere. Közben ide-oda szállították a kairói éjszakában, kikérdezték, átvizsgálták, lefényképezték és megfélemlítették - olvasható a Népszabadságban. A maga érdekében történik minden - mondták a katonák a Kurucz Árpádnak, aki csütörtökön érkezett Kairóba, hogy csatlakozzon a napok óta a Tahrír téren történtekről tudósító kollégájához, Zalán Eszterhez. Kurucz a belvárosig sem jutott el. Az őt szállító járművet az 50-100 méterenként felállított ellenőrző pontok egyikén feltartóztatták, és a katonák kiszállásra kényszerítették őt. Azonnal közölték vele: felejtse el, hogy közelebb juthat az eseményekhez.
2011.02.07. 09:00
 
 
Képregény lesz Vilmos és Kate románcából
Képregény készül az Egyesült Államokban Vilmos brit herceg és menyasszonya, Kate Middleton románcából. Egy herceg és egy polgárlány szerelmének története túl szép ahhoz, hogy ne kerüljön papírra, ezért döntött úgy a Bluewater amerikai kiadó, hogy képregény formájában mutatja be kettejük történetét. "Mi, amerikaiak odavagyunk a brit királyi családért" - indokolta elhatározását a kiadó. A képregény várhatóan Vilmos gyerekkorával veszi kezdetét, bemutatja édesanyja, Diana hercegnő halálát, iskolai éveit, katonai szolgálatát, és természetesen Kate Middletonhoz fűződő kapcsolatát.
2011.02.07. 08:45
 
NBA: menetel a Miami
Sorozatban hatodik mérkőzését nyerte meg a Miami az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA). A Heat a vasárnapi játéknapon 97-79-re verte a vendég Los Angeles Clipperst. A találkozó legjobbja Dwyane Wade volt 28 ponttal, 8 lepattanóval és 8 assziszttal. Eredmények: Miami Heat-Los Angeles Clippers 97-79, New Jersey Nets-Indiana Pacers 86-105, New York Knicks-Philadelphia 76ers 117-103, Boston Celtics-Orlando Magic 91-80.
2011.02.07. 08:30
 
NHL: Stamkos 40 gólnál jár
Steven Stamkos már 40 gólnál és 72 pontnál jár az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) 2010/11-es idényében; a két fontos mutatóban is éllovas Tampa Bay-csatár a St. Louis elleni diadal egyik főszereplője volt. Eredmények: Tampa Bay Lightning-St. Louis Blues 4-3, hosszabbítás után, Washington Capitals-Pittsburgh Penguins 3-0, Montreal Canadiens-New Jersey Devils 1-4.
2011.02.07. 08:30
 
 
Blikk: milliárdos eszközbeszerzés a Belügyminisztériumnál
Több mint egymilliárd forintért vásárol különböző felszereléseket közbeszerzés nélkül az EU-elnökséggel összefüggésben a Belügyminisztérium (BM) - írja a Blikk hétfői száma. A Blikk birtokába került dokumentum szerint Pintér Sándor belügyminiszter "nemzetbiztonsági okokból" kért január 10-én mentességet a közbeszerzés alól az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságától, és egy héttel később, január 17-én meg is kapta az engedélyt a testület rendkívüli ülésén. A dokumentum szerint összesen öt, április és június között Budapesten rendezendő konferenciával indokolja a BM a hihetetlen kiadásokat.
2011.02.07. 08:30
 
 
Tizenharmadik országértékelő beszédét tartja ma Orbán Viktor
Ma tartja tizenharmadik országértékelőjét Orbán Viktor. A miniszterelnök Magyarország megújul címmel mondja el hagyományos beszédét a Millenárison a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület felkérésére. Szijjártó Péter, a kormányfő szóvivője korábban elmondta: Orbán Viktor beszédében sorra veszi majd az elmúlt év legfontosabb eseményeit, értékeli az ország és az emberek helyzetét, valamint "azt az eddig közösen elvégzett munkát, amelynek célja, hogy átszervezzük és megújítsuk Magyarországot, hiszen a terveink szerint 2011 Magyarország megújulásának éve lesz".
2011.02.07. 08:30
 
 
A médiatörvényről egyeztetnek magyar szakértők Brüsszelben
Szakértői szintű egyeztetés kezdődik Brüsszelben az Európai Bizottság és a magyar kormány között a médiatörvényről. Az egyeztetést a magyar kormány javasolta, azt követően, hogy elküldte válaszlevelét az Európai Bizottságnak a testület médiatörvénnyel kapcsolatos aggályaira. Az Európai Bizottságnak a médiatörvénnyel kapcsolatos aggályaira reagáló válaszlevelében Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter azt írta: a kormány elkötelezett amellett, hogy a magyar médiaszabályozás minden tekintetben megfeleljen az uniós jog által támasztott követelményeknek.
2011.02.07. 08:00
 
 
Peresz: sürgető az izraeli-palesztin békemegállapodás
Az instabilitás, amelyet a tunéziai és az egyiptomi népfelkelés idézett elő a Közel-Keleten, sürgetővé teszi, hogy Izrael és a palesztinok visszatérjenek a tárgyalóasztalhoz, és békét kössenek - jelentette ki Simon Peresz izraeli elnök vasárnap az évente megrendezendő Herclijai Konferenciát megnyitó beszédében. "Az utóbbi napok drámai eseményei rávilágítanak annak szükségességére, hogy a lehető leggyorsabban le kell tudni venni a napirendről az izraeli-palesztin konfliktust, különben azt a két fél kárára használják ki" - mondta. Peresz az egyiptomi és a tunéziai események mellett utalt a libanoni belpolitikai válságra, Szudán déli részének elszakadására és Irán atomprogramjára is.
2011.02.07. 08:00
 
Magyar Nemzet: Mexikóból üzenget Czibula Csaba
Levélben érintkezik a Hunvald-ügyben a vádat képviselő Központi Nyomozó Főügyészséggel és a Budapesti Ügyvédi Kamarával a Mexikóban bujkáló Czibula Csaba, aki kihallgatása esetén maga is az erzsébetvárosi ingatlanpanama egyik gyanúsítottja lenne - értesült a Magyar Nemzet ügyvédi forrásokból. A napilap informátora szerint Hunvald György volt szocialista polgármester és Gál György egykori kerületi SZDSZ-es politikus vélelmezett bűntársa azzal fordult a főügyészséghez: szívesen hazajönne Mexikóból, de ebben megakadályozza, hogy a nyomozóhatóság nemzetközi körözést és elfogatóparancsot adott ki ellene, ezért mostanában nem tartja biztonságosnak, hogy Magyarországra utazzon.
2011.02.07. 07:45
 
 
Az egyiptomi hadsereg megpróbálja szűkíteni a kairói tüntetők mozgásterét
Az egyiptomi fővárosban a kormányellenes tüntetők útját állják a katonai teherautóknak és páncélozott járműveknek, mert a hadsereg szűkíteni akarja azt a területet, amelyet a demonstrálók több mint egy hét óta elfoglalnak. A katonák el akarják érni, hogy a tüntetők hagyják el a központi Tahrír teret és környékét, amely egyben Kairó egyik legfontosabb közlekedési csomópontja, hogy az élet visszatérhessen a rendes kerékvágásba. A hadsereg már szombaton megszigorította az emberek belépését a központi városrészbe, hogy megnehezítse a tüntetők összegyűlését.
2011.02.07. 07:45
 
 
Obama: Egyiptom már nem lesz ugyanaz az ország
Barack Obama biztos abban, hogy egy szabályozottan végbemenő politikai átmenet egy olyan kormányt fog eredményezni Egyiptomban, amely továbbra is az Egyesült Államok partnere marad, de az arab ország már soha nem lesz az, ami eddig volt. Ezt az amerikai elnök a Fox News tévécsatornának nyilatkozva mondta vasárnap este. A Hoszni Mubarak egyiptomi elnök legszervezettebb ellenzékének számító, betiltott Muzulmán Testvériség mozgalom ideológiájának van Amerika-ellenes beütése, de a mozgalomnak nincs többségi támogatottsága, nem fog jelentős szerepet kapni az új kormányban. "Fontos, hogy ne azt mondjuk: csak két lehetőség van, vagy a Muzulmán Testvériség, vagy az elnyomott egyiptomi nép" - jelentette ki.
2011.02.07. 07:45
 
Ligue 1: nem esett gól a rangadón
Nem bírt egymással az Olympique Lyon és a Girondins Bordeaux a francia labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának vasárnap esti rangadóján. Eredmények: Olympique Lyon-Girondins Bordeaux 0-0. Az élcsoport: 1. Lille 42 pont, 2. Paris Saint-Germain 37 (34-24), 3. Stade Rennes 37 (24-17).
2011.02.07. 07:30
 
Primera División: nyert a Valencia
Hozta a "kötelező" győzelmet a Valencia a Herculesszel szemben a spanyol labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának vasárnapi játéknapján. Primera División, 22. forduló: Valencia-Hércules 2-0 (1-0), gól: Aduriz (43.), Costa (53.).
2011.02.07. 07:30
 
 
Magyar Nemzet: visszaszervezik a gyógyfürdőket
A főváros gyógyfürdős cége a napokban akár jogi lépéseket is tehet Budapest egyre pusztuló fürdőinek visszavételére - írja a Magyar Nemzet. Szőke László, a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. vezérigazgatója a lapnak elmondta, hogy a 2009-ben kiszervezett üzemeltetés és takarítás minőségét jól mutatja a Széchenyi fürdő helyzete, ahol januárban az ÁNTSZ eljárást indított, a medencéket ugyanis ellepte a penész. Mint mondta, idén januártól már 127 millió forintot kényszerülnek fizetni a fürdők üzemeltetéséért az Opero Kft.-nek. A főváros cége ugyanezt a feladatot mind a tizenkét fürdő és strand esetében havi 87 millió forintért képes ellátni - tette hozzá.
2011.02.07. 07:30
 
Ártatlannak vallották magukat a kémkedéssel vádolt amerikaiak Iránban
Ártatlannak vallották magukat a kémkedéssel és illegális határátlépéssel vádolt amerikaiak vasárnap az iráni bíróság előtt, ügyük első tárgyalásán - közölte ügyvédjük. A bíró úgy döntött, hogy még legalább egy tárgyalás lesz a perben, de a napját még nem tűzték ki. Maszud Safjei hozzátette: az iráni törvények értelmében többet nem mondhat a fejleményekről. A másfél éve letartóztatott három amerikai elleni per tárgyalását a nyilvánosság teljes kizárásával tartották meg. A teheráni "forradalmi bíróság" nem engedélyezte, hogy megfigyelők jelen legyenek rajta. Nem lehetett jelen Livia Lau Agost svájci nagykövet sem, aki az Egyesült Államok érdekeit képviseli Iránban.
2011.02.07. 07:30
 
Lövöldözésben mehalt egy hallgató egy ohiói diákklubban
Lövöldözés tört ki vasárnap hajnalban egy ohiói diákklubban rendezett összejövetelen. Egy végzős hallgató meghalt, további 11 ember pedig megsebesült, közöttük egy életveszélyesen. Az eset a Clevelandtől mintegy 120 km-re délkeletre található Youngstown város egyetemén történt. A 25 éves Jamail Johnsonnal egy tarkólövés végzett, de a testébe is többször belelőttek. A sebesült áldozatok életkora 17 és 31 év közötti. Az egyetemi városon kívül található házban, ahol az Omega Psi Phi nevű afroamerikai diákszervezet tartotta összejövetelét, két, félautomata fegyverből származó töltényhüvelyre találtak. A rendőrség keres két gyanúsítottat, akit a társaság tagjai a lövöldözés előtt elzavartak a partiról.
2011.02.07. 07:30
 
Serie A: Inter-győzelem a Roma ellen gólzáporos mérkőzésen
Nyolc gólt hozó mérkőzésen nyert az Internazionale az AS Roma ellen vasárnap az olasz labdarúgó-bajnokság 24. fordulójának utolsó mérkőzésén. A milánói alakulat 3-1-re vezetett a 63. percben, de a fővárosi együttes azzal együtt sem adta fel a küzdelmet, hogy onnantól Burdisso kiállítása miatt emberhátrányban játszott. Még akkor sem, amikor 4-1-re módosult az állás, az utolsó tíz perc ugyanis már 4-3-ról indult. Végül Cambiasso döntötte el a három pont sorsát. Serie A, 24. forduló: Internazionale-AS Roma 5-3 (2-1), gól: Sneijder (3.), Eto,o (35., 63. - a másodikat büntetőből), Motta (71.), Cambiasso (90.), illetve Simpicio (13.), Vucinic (75.), Loria (81.) kiállítva: Burdisso (63.).
2011.02.07. 07:15
 
 
Super Bowl: a Green Bay Packers 31-25-re legyőzte a Pittsburgh Steelerst
A Green Bay Packers 31-25-re legyőzte a Pittsburgh Steelerst vasárnap a dallasi Cowboys-stadionban a profi amerikaifutball-liga (NFL) bajnoki címéért vívott küzdelemben, és ezzel megnyerte a Super Bowlt. Aaron Rodgers - aki először szerepelt Super Bowlon - három touchdownt (hatpontos gólt) dobott. A rangadón történt egy-két malőr: négyszáz nézőt nem engedtek be a stadionba, mert helyüket - ideiglenes üléseket - a rendezők nem találták biztonságosnak. Ezenkívül Christina Aguilera a meccs előtt bakizott az amerikai himnusz eléneklésénél: egy szó különbséggel tévedésből megismételte annak egy sorát.
2011.02.07. 07:15
 
 
Már csak egy óra a kamionok várakozási ideje Záhonynál
Szinte megszűnt, már csak mindössze egy óra az Ukrajnába tartó kamionok várakozási ideje a záhony-csapi határállomásnál - közölte a rendőrség. A teherautók ukrán hatóságok általi átléptetése az éjszakai órákban gyorsult fel jelentősen, s jelenleg már csak 60 percet kell a sofőröknek várni arra, hogy járműveikkel átkelhessenek a szomszédos országba - mondta Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. Vasárnap reggel még 22 órás volt a várakozási idő Záhonynál, mintegy 600 kamion várt az ukrán vámvizsgálatra 6 kilométer hosszú sorban, majd napközben, délutánig 17 órára csökkent a várakozás.
2011.02.07. 07:15
 
 
Tűzvészben meghalt több kisgyerek egy romatelepen az olasz fővárosban
Tűz ütött ki vasárnap este egy romatelepen az olasz fővárosban, és meghalt négy kisgyerek - közölte a római tűzoltóság szóvivője. A barakkokból álló, szóban forgó romatelep a Ciampino repülőtér felé vezető Appia Nuova sugárút mentén található. A szerencsétlenül járt gyerekek három, öt, hét és tizenegy évesek voltak. Az ANSA olasz hírügynökség szerint négy embert tartanak nyilván eltűntként. A tűz egyelőre ismeretlen okból gyulladt ki este fél kilenckor. Egy franciaországi romatelepen is pusztított tűz vasárnap hajnalban. A Párizshoz közeli Ivry-sur-Seine romatelepén történt esetben egy eddig ismeretlen férfi halt meg, valamint könnyebben megsérült két tűzoltó.
2011.02.07. 07:15
 
Czippán Anett már alig várja, hogy érezze a rúgásokat
A TV2 Aktív című műsorának egykori háziasszonya és szintén tévés férje, Rendes Zoltán másfél éve házasodtak össze. Czippán Anett most gyermeket vár, naponta többször nézegeti a pocakját a tükör előtt, és alig várja, hogy érezze a rúgásokat. Férjével már eldöntötték, hogy apás szülés lesz.
2011.02.06. 22:35
 
 
Medve pajtások
A kiállításon 29 grafikus macis képeit lehet majd megtekinteni. Ezúttal a kiállítás a hagyományosnak mondható Mackó nap megünneplésének alkalmából nyílik. A Mackó nap február 2-án van, amikor is azt fogjuk megnézni a Budakeszi Vadasparkban, hogy kibújt-e a medve a barlangjából, milyen idő várható, vége-e már a télnek, és aznap az ovisok macijaiból berendezünk egy életképet is.
2011.02.06. 22:10
 
Jégkorong ob I: nyolcgólos Dunaújváros-győzelem
A Dunaújváros nyolc góllal verte az FTC-t Pesterzsébeten a jégkorong ob I középszakaszában, vasárnap. Eredmények: FTC-Orangeways - Dab.Docler Dunaújváros 2-10 (1-2, 0-4, 1-4), korábban: Vasas-Miskolci Jegesmedvék 6-1 (1-0, 2-0, 3-1) Újpest-Sapa Fehérvár AV19 3-2 (1-1, 1-1, 1-0).
2011.02.06. 21:30
 
 
Primera División: könnyedén nyert a Real Madrid
Az esélyeknek megfelelően magabiztosan nyert a Real Madrid a Real Sociedad ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának vasárnapi játéknapján. A találkozó Kakának és Cristiano Ronaldónak köszönhetően már az első félidőben eldőlt, s hiába talált aztán Álvaro Arbeloa a saját kapujába, a frissen igazolt Emmanuel Adebayor jóvoltából a végére visszaállt a háromgólos különbség.Primera División, 22. forduló: Real Madrid-Real Sociedad 4-1, korábban: Sevilla-Málaga 0-0.
2011.02.06. 21:15
 
 
Hende: a magyar zsidóság számíthat ránk
A magyar kormány határozottan fellép és a jövőben is fel fog lépni minden antiszemita izgatás, megnyilvánulás ellen, "a zsidó közösség számíthat ránk" - mondta vasárnap este Hende Csaba honvédelmi miniszter a 11. Herclija biztonságpolitikai konferencián Izraelben. Hende Csaba háromnapos nem hivatalos látogatáson tartózkodik Izraelben, ahol részt vesz a 11. Herclija biztonságpolitikai konferencián. A rendezvényen Izrael és Európa politikai, tudományos és technológiai együttműködésének lehetőségeiről, biztonságpolitikai kérdésekről, a globális terrorizmus veszélyeiről folytatnak eszmecserét politikusok,kutatók , szakemberek.
2011.02.06. 21:15
 
Jégkorong ob I: nyert az Újpest
Az Újpest 3-2-re nyert a Fehérvár ellen a jégkorong ob I középszakaszában, vasárnap. Eredmény: Újpest-Sapa Fehérvár AV19 3-2 (1-1, 1-1, 1-0), korábban: Vasas-Miskolci Jegesmedvék 6-1 (1-0, 2-0, 3-1).
2011.02.06. 20:45
 
 
Simor: a reformcsomagnak kiadáscsökkentő lépéseket kellene tartalmaznia
Simor András szerint a kormány februárra ígért reformcsomagjának inkább kiadáscsökkentő, mint bevételnövelő lépéseket kellene tartalmaznia. A jegybankelnök hangsúlyozta, a tavalyi, Surányi György cikke által kiváltott vitában nem szólalt meg, de az MNB nyitott olyan vitára, amely a jelen gazdasági körülményeken alapul. A piac amiatt aggódik, hogy miként lesz tartós a költségvetési konszolidáció - tette hozzá, azzal, hogy a kormány által ígért 6-800 milliárd forintos egyenlegjavító lépéseknek 2102-13-ban a nyugdíjpénztári befizetések, a különadókból akkorra kieső tételekből származó lyukakat kell betömniük.
2011.02.06. 20:45
 
Női röplabda Extraliga: BSE-siker
A BSE vendégként négy játszmában nyert a Gödöllő ellen vasárnap a női röplabda Extraligában. Eredmények, középszakasz: az 1-4. helyért, 6. (utolsó) forduló: TEVA-Gödöllői RC - BSE-FCSM 1-3 (-17, -24, 20, -12). A végeredmény: 1. BSE 22 pont, 2. Gödöllő 17 (24-24), 3. Vasas 17(20-27), 4. NRK-Nyíregyháza 16, az 5-8. helyért, 6. (utolsó) forduló: korábban: Békéscsabai RSE-Újpesti TE 1-3 (-22, 15, -19, -21) Nyíregyházi Főiskola SE-MÁV Előre SC 0-3 (-20, -22, -23). A végeredmény: 1. Újpest 23 pont, 2. MÁV Előre 20, 3. Békéscsaba 17, 4. Nyíregyházi Főiskola 12.
2011.02.06. 20:15
 
 
Meghalt egy magyar hegymászó a Magas-Tátrában
Egy magyar hegymászó meghalt, kettő pedig súlyos sérüléseket szenvedett vasárnap délután a Magas-Tátrában - közölte a magas-tátrai hegyi mentőszolgálat. Jozef Janiga, a mentőszolgálat igazgatója szerint a tragikus baleset a Lomnici-csúcs alatt történt, ahol négy magyar hegymászót temetett be egy hólavina. A negyedik magyar hegymászó sérülései könnyebbek. A magyar hegymászók a Lomnici-csúcson tett túráról ereszkedtek le a Kartárik völgykatlanba. A négy magyart a lavina a völgy felső részében érte, majd legörgette őket egészen a völgy alsó felébe. A sérültek mobiltelefonon azonnal segítséget kértek. A helyszínre 12 hivatásos és önkéntes mentő vonult ki. A mentési munkálatok az esti órákig tartottak.
2011.02.06. 20:15
 
 
Tunéziában megtiltották a volt kormánypárt működését
Tunéziában vasárnap "magasabb érdekekre" hivatkozva felfüggesztették a volt kormánypárt, az RCD működését - jelentette be a belügyminisztérium. A belügyminiszter döntése alapján felfüggesztik a párt tevékenységét, összes gyűlését, és bezárják az irodáit a bírósági döntésig a feloszlatásáról. Erre a társadalom általános összeomlásának megelőzése miatt, az ország magasabb rendű érdekei védelmében van szükség - hangzik a televízióban beolvasott közlemény. Tunéziában az előző, Ben Ali elnök korrupt rendszerének január 14-i bukása óta folyamatosan követelték a volt kormánypárt betiltását.
2011.02.06. 20:15
 
Férfi kosárlabda NB I: a címvédő otthon, az Albacomp idegenben nyert
A címvédő ZTE hazai környezetben, az Albacomp pedig Szegeden nyert a férfi kosárlabda NB I vasárnapi játéknapján. Eredmények: Zalakerámia-ZTE KK - Kaposvári KK 92-81 (19-16, 27-25, 20-23, 26-17) Dél Konstrukt-SZTE-Szedeák - Albacomp 70-111 (23-23, 16-34, 15-22, 16-32).
2011.02.06. 20:00
 
Jégkorong ob I: magabiztos Vasas-győzelem
A Vasas simán nyert a Miskolc ellen a jégkorong ob I középszakaszában, vasárnap. Eredmény: Vasas-Miskolci Jegesmedvék 6-1 (1-0, 2-0, 3-1).
2011.02.06. 20:00
 
Női kézilabda NB I: kikapott a Békéscsaba Veszprémben
Hatgólos vereséget szenvedett a Békéscsaba Veszprémben a női kézilabda NB I vasárnapi mérkőzésén. Eredmény: Veszprém-Barabás - Budapest Bank-Békéscsaba 29-23 (18-11).
2011.02.06. 20:00
 
Női röplabda Extraliga: nyíregyházán hengerelt a Vasas
A Vasas három játszmában nyert Nyíregyházán a női röplabda Extraliga vasárnapi játéknapján. Eredmények, középszakasz: az 1-4. helyért, 6. (utolsó) forduló: NRK-Nyíregyháza - Vasas Duna Autó Óbuda 0-3 (-17, -13, -16). az 5-8. helyért, 6. (utolsó) forduló: Békéscsabai RSE-Újpesti TE 1-3 (-22, 15, -19, -21) Nyíregyházi Főiskola SE-MÁV Előre SC 0-3 (-20,-22, -23).
2011.02.06. 20:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412[1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista