2020. július 11., szombat - Nóra, Lili
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
A francia bíróságoknak már a fele sztrájkol Sarkozy bírálata miatt
Egyre nagyobb méreteket ölt a francia bírók tiltakozása Nicolas Sarkozy államfő azon múlt heti kijelentése miatt, amelyben az igazságszolgáltatást és a rendőrséget tette felelőssé egy nagy visszhangot kiváltó gyilkossági ügyben és szankciókat helyezett kilátásba. Az elnök által megvádolt nantes-i bíróságon múlt csütörtökön határoztak a tárgyalások felfüggesztéséről, azóta kizárólag a halaszthatatlan esetekkel foglalkoznak. Hétfőn a kétszáz francia bíróságból mintegy tíz csatlakozott a megmozduláshoz, amely a bírói függetlenséget hivatott védelmezni.
2011.02.08. 12:00
 
Jobbik: ne közösségi célokra használják az iszapömléses adományokat
A Jobbik szerint nem helyes, hogy a Magyar Kármentő Alapban összegyűlt majdnem 1,8 milliárd forintot közösségi célokra fordítják ahelyett, hogy a pénzt a károsultaknak juttatnák - jelentette ki Ferenczi Gábor országgyűlési képviselő. Az ellenzéki politikus emlékeztetett arra, hogy a kármentő bizottság február eleji ülésén arról döntöttek, hogy az összegyűlt pénzből a vörösiszap sújtotta településeken olyan közösségi intézményeket szeretnének létrehozni, amelyek a térség jövőjét a következő 15-20 évben meghatározzák. A forrásokat európai uniós pályázatokkal, illetve az Új Széchenyi Tervben megjelenő lehetőségekkel hangolják össze.
2011.02.08. 11:45
 
WikiLeaks: Izrael már régóta Szuleimánt várja Mubarak helyére
Izrael már régóta (a közelmúltban alelnöknek kinevezett) Omar Szuleimánt szeretné Hoszni Mubarak jelenlegi egyiptomi államfő utódjaként látni - ez derült ki a WikiLeaks kiszivárogtató portál által nyilvánosságra hozott amerikai diplomáciai táviratokból. "A kairói nagykövetséghez fordulunk az egyiptomi utódlási forgatókönyvek elemzéséért, de az nem kétséges, hogy Izraelnek leginkább Omar Szuleimán felelne meg" - olvasható a tel-avivi amerikai nagykövetségről származó üzenetben. A 2008 augusztusában kiadott dokumentum Ehud Barak izraeli védelmi miniszter egyiptomi vezetőkkel folytatott tárgyalásait foglalja össze.
2011.02.08. 11:45
 
 
Szerepelhet az olasz válogatottban Thiago Motta
Ott lehet az olasz labdarúgó-válogatottban a németek elleni szerdai mérkőzésen a brazil születésű Thiago Motta, miután hétfőn megérkezett a nemzetközi sportági szövetség (FIFA) erre vonatkozó engedélye. Az olasz származású Thiago Motta sohasem játszott a brazil A válogatottban, ezzel vált lehetővé olaszországi szerepvállalása a nemzeti együttesben. A dél-amerikaiak utánpótláscsapatában ugyan pályára lépett, ez okozhatott is volna némi problémát, de a FIFA nem gördített akadályt a váltás elé.
2011.02.08. 11:45
 
Kormánybiztosi szemle a vörösiszap sújtotta térségben
A katasztrófavédelmi kormánybiztos szemlét tart szerdán a vörösiszap sújtotta térségben, Bakondi György az újjáépítésről tájékozódik Devecserben és Kolontáron - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-vel. Az állami felügyelet alá vont Mal Zrt. kormánybiztosa Nagy Anna kormányszóvivővel együtt tekinti meg az épülő devecseri és kolontári lakóparkot, illetve a kolontári mintaházat, majd a sajtó képviselőinek beszámolnak a térségben tervezett további feladatokról. A katasztrófavédelem közlése szerint a jogi munkacsoport három új ház építéséről kötött támogatási szerződést a károsultakkal.
2011.02.08. 11:30
 
Zavirisz: Ha Egyiptom elbukik, akkor a Közel-Kelet elveszett
Egyiptom a térség kulcsa; ha elbukik, az Irán, Szíria és a Hezbollah győzelmét jelenti, akkor pedig a Közel-Kelet elveszett - jelentette ki a kairói Bölcsek Tanácsának egyik tagja egy német lapnak adott keddi interjúban. Nagib Zavirisz, az Orascom távközlési cég milliárdos tulajdonosa (mellesleg kopt keresztény) a Süddeutsche Zeitung munkatársával beszélgetve kifejtette: bízik Omar Szuleimán alelnökben és Ahmed Safik miniszterelnökben. Mind a ketten megbízható emberek; Szuleimánt tíz éve ismeri, racionálisan gondolkodó ember. Abban, hogy ellenzi Hoszni Mubarak elnök lemondását és távozását, mind a hárman egyetértenek.
2011.02.08. 11:30
 
 
Ittas volt a két embert halálra gázoló nagykállói autós
Ittas volt az a nagykállói autós, aki egy 51 éves asszonyt és 25 éves lányát gázolta halálra a kisvárosban - közölte a rendőrség. A 44 éves férfi a hétfő esti gázolás után gyalogosan elmenekült a helyszínről. A rendőrök négy órán belül elfogták, kihallgatni viszont akkor ittassága miatt nem lehetett - mondta Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője. A gázoló sofőrt a rendőrség őrizetbe vette.
2011.02.08. 11:00
 
Zágrábban tárgyal Orbán Viktor
Meghívójával, Jadranka Kosor horvát miniszterelnökkel kezdett tárgyalásokat kedden délelőtt Zágrábban Orbán Viktor miniszterelnök. A horvát kormány tájékoztatása szerint a magyar miniszterelnök négyszemközti megbeszélést folytat vendéglátójával, majd Jadranka Kosor bemutatja az ország uniós csatlakozásáról tárgyaló delegációjának tagjait. A két kormány jelenlévő képviselőivel közös megbeszéléseket követően három energetikai, olajipari együttműködési megállapodást írnak alá a miniszterelnökök. A dokumentumok az energiaellátás biztonságának megerősítéséről, a határ menti szénhidrogénmezők közös kutatásáról és kiaknázásáról, valamint olajkészletek tárolásáról szóló kormányközi megállapodások.
2011.02.08. 10:45
 
Háromórás várakozás a belépő teherforgalomban Nagylakon
Háromórás várakozás alakult ki a nagylaki határátkelőhely belépő oldalán kedd reggelre a teherforgalomban - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata. Szenti Szabolcs szóvivő közlése szerint a járművek azért torlódtak fel, mert a román határőrizeti szervek szigorító intézkedéseket vezettek be kedden a kiléptetésben. Azt, hogy mikorra csökken a várakozási idő, még nem tudni. A teherjárművek vezetői jelenleg háromórás kényszerpihenőre számíthatnak, míg a személyforgalomban nincs fennakadás - tette hozzá a szóvivő.
2011.02.08. 10:30
 
A rendőrség a tüntetőkre lőtt Jemenben
Egy tüntető megsérült, amikor a rendőrök a tömegbe lőttek a dél-jemeni Ádenben egy kormányellenes demonstráció közben. További tizenkét embert őrizetbe vettek a hatóságok. Szemtanúk beszámolója szerint több tucat ember gyűlt össze hétfőn késő este az egyik ádeni kerületben, akik az elnök, Ali Abdalláh Száleh rezsimje ellen és a déli országrész elszakadásáért tüntettek. "A nép a rezsim bukását követeli" - skandálták az egyiptomi felkelés fő jelmondatát a demonstrálók, akik felgyújtott gumiabroncsokkal próbálták akadályozni a forgalmat a negyedben. A rendőrség könnygázzal és éleslőszerrel tüzelve oszlatta fel a tüntetést, az egyik résztvevőt ekkor találták el a combján.
2011.02.08. 10:30
 
 
Szexszünetet javasol egy szenátor a belga belpolitikai válság megoldására
Szexsztrájkot javasol egy belga szenátor a hazáját sújtó belpolitikai válság megoldására. A La Libre Belgique című napilap keddi jelentése szerint a flamand szocialista Marleen Temmerman arra buzdítja nőtársait, hogy "tartsák zárva combjaikat", az talán "segíthet elmozdítani a holtpontról a politikai helyzetet". Belgiumban a tavaly nyári választást követően immár 240 napja nem sikerült új koalíciót állítani, az országot ügyvezető kormány irányítja. Temmerman - aki nőgyógyász és egyetemi tanár is - elmondta, hogy javaslata kenyai példára született. Az afrikai országban 2009-ben állítólag a szexszünet is hozzájárult, hogy sikerült kormányt alakítani.
2011.02.08. 10:30
 
Öngyilkos lett Kustánszeg polgármestere
Öngyilkos lett Kustánszeg polgármestere - közölte a Zala megyei település polgármesteri hivatala kedden az MTI-vel. Németh Edit holttestére szombaton találtak rá édesanyja házában. A rendőrség tájékoztatása szerint a halálesettel kapcsolatban idegenkezűség gyanúja nem merült fel. A Zalai Hírlap keddi számában az olvasható, hogy a 48 éves egyedülálló nő valószínűleg nem tudta túltenni magát édesanyja másfél évvel korábbi elvesztésén. A napilap információi szerint "a községgel kapcsolatban nem voltak olyan gondok", amelyek okot szolgáltattak volna tettére.
2011.02.08. 10:15
 
Andor László:a válságkezelés és az EU 2020 a fő eredmény
Az Európa 2020 program kidolgozását és az euróövezetben kialakult válságjelenségek kezelésére tett lépéseket tartja a mostani összetételű Európai Bizottság első éves tevékenységében a portfólióját is érintő legfőbb eredményeknek Andor László, a testület magyar tagja. A foglalkoztatásért, szociális ügyekért és a társadalmi befogadásért felelős biztos az MTI-nek a José Manuel Durao Barroso vezette új testület tavaly február 10-i hivatalba lépésének évfordulója alkalmából adott interjúban a legérdekesebb kezdeményezések között említette a romakérdésben, a nyugdíjpolitika terén, valamint a szociális innováció fogalmának bevezetésével elért előrelépéseket is.
2011.02.08. 10:15
 
NBA: Sloan és a Jazz továbbra is elválaszthatatlan
Ahogy 1988 decembere óta folyamatosan, úgy a következő szezonban is Jerry Sloan irányítja majd az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Utah Jazz együttesét. A négy nagy tengerentúli profiligát együtt véve is a leghosszabb ideje egy csapatnál állomásozó szakember hétfőn mondta el újságíróknak, hogy már januárban szignálta a 2011/2012-es idényre szóló szerződését. "Valamikor az év elején aláírtam az új megállapodást, de őszintén szólva fogalmam sincs, melyik napon" - mondta a 68 éves szakember.
2011.02.08. 10:00
 
 
Decemberben 11,8 százalékkal csökkent az ipari termelés
Tavaly decemberben 11,8 százalékkal csökkent az ipari termelés novemberhez képest a szezonálisan és munkanap-tényezővel is kiigazított előzetes adatok szerint, a termelés volumene 2010 egészében 10,5 százalékkal volt magasabb, mint 2009-ben - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden az előzetes számok alapján. Decemberben az ipari termelés volumene 2009 decemberéhez képest 6 százalékkal nőtt a munkanaphatástól megtisztított és 8,5 százalékkal a kiigazítatlan index szerint.
2011.02.08. 10:00
 
 
Génhiba lehet az alvajárás hátterében
Egy négygenerációs család génjeinek vizsgálatakor az derült ki, hogy az alvajáró családtagok mindegyikénél megtalálható egy hibás szakasz a 20-as kromoszómán - vélik amerikai kutatók. Az alvajárás minden tizedik gyereket és minden ötvenedik felnőttet érinti. A gyerekkori esetek túlnyomó részében jóindulatú problémáról van szó, melyet kinőnek majd felnőtt korukra. Súlyosabb esetben azonban veszélyessé is válhat az alvajárás, különösen akkor, ha felnőttként is fennáll még. elindulnak az autóval.
2011.02.08. 09:45
 
 
Megegyezett a kettős állampolgárság ügyében a szlovák kormánykoalíció
Megegyezett a kettős állampolgárság ügyében a szlovákiai kormánykoalíció. A koalíciós tanács hétfőn késő este jóváhagyta a Híd és a Kereszténydemokrata Mozgalom (KDH) hét végi megállapodását ebben az ügyben - közölte Iveta Radicová miniszterelnök az ülés után. "Döntésünk a KDH és a Híd megállapodásának eredménye a már meglévő törvények olyan módosítására, hogy ne büntessük állampolgárainkat" - jelentette ki Radicová. A körvonalazódó kompromisszum lényege, hogy a magyar állampolgársági törvény a Szlovák Köztársaságban nem lesz érvényes, illetve hogy a jövőben már nem veszítené el szlovák állampolgárságát az, aki felvenné egy másik ország állampolgárságát.
2011.02.08. 09:45
 
 
Rihanna decemberben Budapesten koncertezik
Budapestet is érinti friss albumának idei turnéján Rihanna, a világ egyik legsikeresebb énekesnője; a mindössze 23 éves barbadosi sztár december 8-án lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára - közölte a szervező Live Nation. A rhythm and blues, a pop, a reggae és a dance műfajában egyaránt otthonosan mozgó énekesnő Robyn Rihanna Fenty néven született Saint Michael szigetén, Barbadoson 1988-ban (jövő vasárnap ünnepli 23. születésnapját). Hétévesen kezdett énekelni, 15 éves korában már kiadóknál jelentkezett dalaival, egy évre rá költözött az Egyesült Államokba, ahol Jay-Z szerződtette a Def Jam Recordshoz.
2011.02.08. 09:30
 
BUX: +0,02 százalék a nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 4,77 pontos emelkedéssel, 23.546,69 ponton nyitott kedden. A legutóbbi, hétfői záró értékéhez képest 0,02 százalékkal erősödött.
2011.02.08. 09:15
 
Javult a levegő minősége Nyíregyházán
Javult a levegő minősége, ezért megszüntették a szmogriadó hétfőn érvénybe lépett tájékoztatási fokozatát Nyíregyházán - tájékoztatta az önkormányzat sajtószóvivője kedden az MTI-t. A Széna téri mérőállomás adatai szerint a szálló por (PM10) légköri koncentrációjának 24 órás átlagértéke már nem haladja meg a 75 mikrogramm per köbméteres tájékoztatási küszöbértéket - mondta Parillák Gabriella. Az év eleje óta már másodjára rendelték el a szmogriadó tájékoztatási fokozatát a szálló por magas koncentrációja miatt a szabolcsi megyeszékhelyen.
2011.02.08. 09:15
 
 
Interjú Martonyi Jánossal a Rosszijszkaja Gazeta honlapján
Az Oroszország és Magyarország között árucsere-forgalom tavaly közel harmadával nőtt, és ez a tendencia minden valószínűség szerint folytatódni fog - emelte ki Martonyi János magyar külügyminiszter a Rosszijszkaja Gazeta című orosz lap honlapján megjelent interjújában. Martonyi - aki hétfőn Moszkvában orosz kollégájával, Szergej Lavrovval tárgyalt - hangsúlyozta, hogy politikai akarat minkét oldalon erre irányul. Hozzátette, hogy folyamatosak a tárgyalások a még meg nem oldott kérdésekről.
2011.02.08. 09:15
 
Muzulmán szélsőségesek felgyújtottak két templomot Indonéziában
Muzulmán szélsőségesek egy csoportja felgyújtott két templomot az indonéziai Jáva szigetén kedden, egy harmadikat pedig kifosztott, miközben összecsapott a rendőrökkel. A muzulmánok azt követelték, hogy ítéljenek halálra egy keresztényt, aki szerintük megszentségtelenítette az iszlám vallást. Kevesellték azt, hogy az 58 éves férfit 5 évi börtönbüntetésre ítélték, mert az iszlámot sértegető röplapokat terjesztett - közölte a rendőrség. Az ítélet kihirdetését követően szabadultak el az indulatok: a mintegy 1500 fős feldühödött tömeg kőzáport zúdított a rendőrökre, akik könnyfakasztó gránátokat lőttek a levegőbe. Lángba borult egy rendőrautó is.
2011.02.08. 09:15
 
 
NBA: tovább tart a Cleveland mélyrepülése
Sorozatban 25. mérkőzését is elveszítette a Cleveland Cavaliers együttese az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA). A gárda ezúttal a Dallas Mavericks otthonában kapott ki 99-96-ra. Eredmények: Charlotte Bobcats-Boston Celtics 94-89, New Orleans Hornets-Minnesota Timberwolves 92-104, Memphis Grizzlies-Los Angeles Lakers 84-93, Dallas Mavericks-Cleveland Cavaliers 99-96, Denver Nuggets-Houston Rockets 103-108, Portland Trail Blazers-Chicago Bulls 109-103, Sacramento Kings-Utah Jazz 104-107, Golden State Warriors-Phoenix Suns 92-104.
2011.02.08. 09:00
 
NHL: Dacjuk győzelemmel tért vissza a Detroithoz
Remek teljesítménnyel tért vissza csuklótörését követően Pavel Dacjuk, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Detroit Red Wings sztárjátékosa. Az orosz támadó - aki 19 mérkőzést hagyott ki - gólt és gólpasszt jegyzett a New York Rangers elleni összecsapáson, amelyet csapata 3-2-re nyert meg. Eredmények: Toronto Maple Leafs-Atlanta Thrashers 5-4, Detroit Red Wings-New York Rangers 3-2, Nashville Predators-Edmonton Oilers 0-4, Calgary Flames-Chicago Blackhawks 3-1, Phoenix Coyotes-Colorado Avalanche 3-0, Vancouver Canucks-Ottawa Senators 4-2.
2011.02.08. 09:00
 
 
A mai fiatalok már gondolnak nyugdíjas éveikre
Egyre jelentősebb szerepet játszik a tudatos pénzügyi gazdálkodás valamint az öngondoskodás a fiatalok körében; már nemcsak az utazás, az autók vagy a lakás megvásárlása érdekli őket, hanem a válság hatására hajlamosabbak nyugdíjas éveikre is gondolni - derül ki az OTP Alapkezelő megbízásából készített Pénzügyi Kultúra Kutatásból. A pénzügyi válság tudatosabbá tették a lakosságot a pénzügyek terén, ez különösen igaz a társadalom fiatalabb tagjaira. A fiatalok és a többi generáció megtakarítási szokásai között ugyan jelentős eltérések vannak, a nyugdíj és az időskori anyagi biztonság, valamint az öngondoskodás azonban minden korosztálynál kulcsszerepet játszik, amikor a pénzügyi kultúra kerül szóba.
2011.02.08. 09:00
 
 
Washington nem akarja Mubarak azonnali távozását
Az egymásnak némileg ellentmondó amerikai nyilatkozatok után a washingtoni kormány elismerte hétfőn, hogy nem támogatja az egyiptomi kormányellenes tüntetőknek azt a követelését, miszerint azonnal mondjon le Hoszni Mubarak, mondván, hogy ez elsietett lépés volna az elnök részéről, és csak ártana a demokratikus átmenet folyamatának. Az iszlamista Muzulmán Testvériség mozgalom viszont azzal fenyegetőzött hétfőn, hogy kivonul a hatalom és az ellenzék tárgyalásairól, ha nem teljesülnek a tüntetők követelései.
2011.02.08. 09:00
 
Kétnyelvű feliratokat szorgalmaz a marosvásárhelyi iskolákra egy civil szervezet
Kétnyelvű, román és magyar feliratok kihelyezését szorgalmazza a marosvásárhelyi iskolaépületekre a Civil Elkötelezettség Mozgalom (CEMO), amely szerint jelenleg nem érvényesül a valós kétnyelvűség az erdélyi városban - írta a Krónika című napilap. A Kolozsváron megjelenő újság szerint a városban tanuló néhány iskola magyar diákjainak szüleiből alakult civil szervezet tudomást szerzett arról, hogy a szülők és a civil szféra nyomására a marosvásárhelyi polgármesteri hivatal tervezi a tanintézetek elnevezésének kétnyelvű megjelenítését, azonban a homlokzatokon csak az iskola és a gimnázium kifejezések szerepelnének magyarul.
2011.02.08. 09:00
 
 
ÚMSZ: Kolozsváron megelégelték a Mátyás király szoborcsoport körüli huzavonát
Kolozsvár magyar lakossága és a helyi önkormányzat egyaránt megelégelte a frissen restaurált Mátyás király szoborcsoport körüli huzavonát - írta keddi számában az Új Magyar Szó (ÚMSZ) című napilap. A Bukarestben megjelenő újság tudósítása emlékeztet arra, hogy az év elejére tervezték eredetileg a 2012-ben száztíz éves szobor restaurálás utáni ünnepi újraavatását, de a Kelemen Hunor romániai művelődési miniszter és a magyarországi kulturális tárca nem tudott megegyezni az avatóünnepség időpontjáról. A román és a magyar állam fele-fele arányban finanszírozta a munkálatokat.
2011.02.08. 08:45
 
Olivér egyedül marad?
Bajban van a Való Világ 4 fő cselszövője. Barátai, - Alekosz, Éva, és Szandika - kezdenek eltávolodni tőle, az Anikóval folytatott "viszonya" miatt. Az ok mi lenne más mint: Féltékenység.
2011.02.08. 08:40
 
 
Miért fáj a levágott kéz?
Az ideggyógyászok régóta tanulmányozzák a fantomfájdalmat, azt a jelenséget, amikor valaki baleset következtében elvesztett végtagjának helyén továbbra is érzi a testrész fájdalmát. Francia kutatók érdekes vizsgálata talán közelebb visz e fájdalom megértéséhez. Stein Silva és munkacsoportja fölfigyeltek arra, hogy a helyi érzéstelenítés közben sok beteg furcsa érzésekről számolt be: eltévesztette, hogy melyik oldali végtagját érzéstelenítették. Silva altatóorvos és sokat foglalkozott azzal a kérdéssel, hogy miképpen jelenik meg az emberi agyban a fájdalom érzése, mennyire pontosan érzékeli, hol történik baleset közben a sérülés.
2011.02.08. 08:30
 
 
A szénfűtés visszafogja a gyerekeket a növésben
A szénnel történő fűtés visszafogja a növésben a gyerekeket, az ilyen környezetben élő kicsik hároméves korukban 1,3 centiméterrel alacsonyabbak kortársaiknál - állapították meg kutatók. A szénfűtés már születésük előtt éreztette kedvezőtlen hatását a gyerekek egészségén - állapították meg a tudósok. Átlagos születési súlyuk alacsonyabb volt, majd elsősorban az iskoláskor elérése előtt gyakrabban lettek betegek. Többször szenvedtek felsőlégúti- és tüdőgyulladásban, középfülgyulladás is gyakrabban lépett fel náluk.
2011.02.08. 08:15
 
Infarktust kapott a repülő szamár
Elpusztult az a szamár, amelyik akkor tett szert világhírnévre, amikor tavaly nyáron egy dél-oroszországi strandon ejtőernyővel repítették a levegőbe. Az Anapka nevű szamár esete hatalmas nemzetközi felháborodást váltott ki, és számos állatvédő követelt jobb sorsot az állatnak. A szamár végül egy Moszkva melletti istállóban talált otthonra, és ott is pusztult el, szívroham miatt. Az őt kezelő állatorvos szerint a rohamot valószínűleg az ejtőernyőzés kiváltotta stressz okozta.
2011.02.08. 08:13
 
 
Nehezen jutnak pénzhez a kátyúkárt szenvedett autósok
Évente mintegy ezer autós kísérli meg elismertetni a közúti kátyúk okozta kárát, de mindössze a károsultak fele jut pénzhez - közölte a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ). A biztosítók leggyakrabban akkor tagadják meg a kár megtérítését, ha a kárt szenvedett nem dokumentálta megfelelően sem a kátyú helyét, sem az őt ért kárt. A FBAMSZ ezért azt javasolja, hogy az autós készítsen - a helyet is azonosító - fényképeket a kátyúról és az autó sérüléséről is, de legjobb, ha rendőrt hív. Akkor sem fizet a biztosító, ha a közúton volt abban az időben úthibára figyelmeztető, illetve sebességkorlátozó tábla, amit az autós nem vett figyelembe.
2011.02.08. 08:00
 
 
Hatalmas tűz Manila egyik szegénynegyedében
Legkevesebb 25 ezer ember vált hajléktalanná a Fülöp-szigetek fővárosa, Manila egyik nyomornegyedében, ahol keddre virradó éjszaka hatalmas tűz pusztított. A helyi tűzoltóság szóvivője szerint Quezon City városnegyedben házak százai váltak a lángok martalékává. Csodával határos módon azonban a katasztrófa nem követelt halálos áldozatokat, míg néhányan csak könnyebb sérüléseket szenvedtek. A tűz hétfő este ütött ki, és kedd kora hajnalig tombolt. A katasztrófa oka egyelőre ismeretlen, egyes értesülések szerint ugyanakkor a tüzet egy meghibásodott elektromos kábel okozta.
2011.02.08. 08:00
 
 
Népszabadság: a drága liszt miatt drágulhat a kenyér
A legdrágább fehér kenyér kilójáért 300 forintot kell fizetni, de rövidesen már 400 forintot is kérhetnek a pékek. A hazai búza ugyanis lassan elfogy, s ha importból őrölnek, akkor a mostani 106 forintos liszt ára 145 is lehet - ismerteti a Népszabadság. Nemcsak a dráguló liszt okolható a kenyérfélék árának emelkedéséért, hanem a történelmi csúcson járó üzemanyag- és energiaár is - sorolta az okokat Varga László, a Pékszövetség elnöke a lapnak. A szervezetnél attól tartanak: elfogyhat a búza, s akkor egyre több malom nem tudja majd kiszolgálni a sütödéket.
2011.02.08. 07:45
 
 
FT: Orbán reformbuzgalma a demokrácia felvizezéséhez vezethet
A magyar kormányfő országértékelő beszéde kapcsán közöl magyar kormányilletékeseket és külföldi diplomatákat is megszólaltató elemzést a Financial Times. A liberális irányzatú londoni gazdasági-politikai napilap előfizetéses online változatán hétfő este megjelent írás szerint Orbán Viktor a rá jellemző magabiztossággal mondta el országértékelő beszédét, kijelentve, hogy 2011 a megújulás éve lesz. Mindazonáltal - bár a médiatörvényről folyó viták, amelyek beárnyékolták a soros magyar EU-elnökség kezdetét, mára alábbhagytak - fennmaradtak azok az aggályok, hogy "a miniszterelnököt reformbuzgalma a demokrácia felvizezésére késztetheti".
2011.02.08. 07:45
 
 
A haiti elnök még három hónapig hivatalban marad
René Préval haiti köztársasági elnök él a lehetőséggel, amelyet a parlament adott neki, és hivatalban marad addig, amíg az ország meg nem választja az ő utódját - közölte hétfő este az amerikai hírügynökséggel telefonon az elnök kabinetfőnöke, Fritz Longchamps. Haitin az elnökválasztás első fordulójában tapasztalt szabálytalanságok miatt kialakult kaotikus helyzetben csak nagy sokára dőlt el, hogy mely jelöltek juthatnak a második fordulóba, s eközben február 7-én lejárt Préval megbízatása. Az újabb fordulót a tervek szerint március 20-án tartják meg, s a parlament felhatalmazta a politikust, hogy a hatalom átadásáig terjedő átmeneti időben, legkésőbb május 14-ig a hivatalában maradjon.
2011.02.08. 07:45
 
 
Magyar Nemzet: nincs több extra kedvezmény a multiknak
Szakít a Nemzetgazdasági Minisztérium azzal az előző kormányokra jellemző gyakorlattal, amely az uniós átlaghoz képest sokkal nagyobb arányban támogatott több Magyarországon működő nemzetközi nagyvállalatot - jelentette ki a Magyar Nemzetnek Becsey Zsolt, a tárca külgazdasági ügyekért felelős államtitkára. A napilap cikke ismerteti, hogy az új befektetési szerződésekben már olyan korrekt, mindkét félnek előnyös feltételeket garantálnak, amelyek a multik esetében a korábbiakhoz képest csökkentik az állami támogatások arányát. Az elv egyszerű: csak az a multi kaphat támogatást, amelyik garantálja a magyar beszállítók alkalmazását, s annál többet, minél több hazai vállalkozást tud bevonni a termelésbe.
2011.02.08. 07:30
 
 
Magyar Nemzet : újra napirenden az ellentőzsde?
Erős adut kaptak a kezükbe a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) osztrák tulajdonosaival szembeforduló hazai érdekcsoportok: egy január elején életbe lépett törvény a korábbinál könnyebbé és olcsóbbá teszi a részvények másik tőzsdére költöztetését. Ez a módosítás lendületet adhat egy hazai tulajdonban lévő ellentőzsde létrehozásának - ismerteti a Magyar Nemzet. A napilap cikke szerint néhány nagy papír átköltöztetésével "ki lehetne söpörni a pesti parkettet". Az új szabályozás röviden arról szól, hogy ezentúl csupán a kibocsátó társaság igazgatótanácsának kell rábólintania a tőzsdei átvezetésre.
2011.02.08. 07:30
 
 
Egy iszlamista lázadóvezér adott utasítást a moszkvai merényletre
Doku Umarov iszlamista lázadóvezér közölte egy hétfőn ismertté vált videofelvételen, hogy ő adott utasítást a moszkvai Domogyedovo repülőtéren január 24-én elkövetett, 36 halálos áldozatot követelő öngyilkos merénylet végrehajtására. A www.kavkazcenter.com című iszlamista honlapon látható felvételen azzal fenyegetőzik a 46 éves férfi, hogy további hasonló támadásokat fognak végrehajtani egy kaukázusi független muzulmán állam létrehozásáért folytatott harcuk keretében. Az állítólagosan a terrorakció napján készült felvételen a terepruhát viselő Umarov az orosz nép és Vlagyimir Putyin orosz miniszterelnök ellen irányuló, "különleges hadműveletnek" nevezte a domogyedovói merényletet.
2011.02.08. 07:30
 
 
Tunéziában mozgósítják a tartalékosokat
Tunéziában mozgósítást rendelt el hétfőn a védelmi minisztérium, miközben nem szűnnek a hatalom átalakítását követelő tüntetések az észak-afrikai arab országban. A kiadott rendelet értelmében azoknak a tartalékos katonáknak kell jelentkezniük, aki az elmúlt öv évben szereltek le, beleértve azokat a fiatalokat is, akik csak nemrég fejezték be a kötelező katonai szolgálatot. A bevonulást vasárnap kell megkezdeniük. Tunéziában hétfőtől rendeletekkel kormányozhat az ideiglenes elnök. Az előző rendszer megdöntése után pár nappal helyreállni látszott a rend, de a múlt hét vége óta ismét fellángolt az erőszak, és kétségessé vált az ország stabilitása.
2011.02.08. 07:15
 
 
HRW: közel háromszázan haltak meg az egyiptomi felkelésben
Legalább 297 halálos áldozatot követeltek a két héttel ezelőtt kirobbant egyiptomi kormányellenes tüntetéseket kísérő összecsapások - közölte a Human Rights Watch (HRW) nemzetközi emberjogi szervezet hétfőn. A New York-i székhelyű szervezet egyik kairói munkatársa elmondta: az összesítés hét kairói, alexandriai és szuezi kórházban tett látogatáson, orvosok megkérdezésével szerzett adatokon alapult. A HRW munkatársai az adatgyűjtés során hullaházakat is felkerestek. Az egyiptomi egészségügyi minisztérium nem tett közzé minden részletre kiterjedő veszteséglistát, de a tárca egyik munkatársa közölte, hogy megpróbálnak összeállítani egyet.
2011.02.08. 07:15
 
Okostelefonokhoz és táblaképekhez használható szuperüveggel rukkolt elő egy japán cég
Okostelefonokhoz és táblagépekhez fejlesztett ki egy rendkívül tartós üveget egy japán cég. Az Asahi azt állítja, hogy a különleges üveget vegyileg erősítették meg, így az hatszor erősebb az érintőképernyős készülékekhez jelenleg használt üvegnél, vagyis a felülete nem karcolódik, nehezebben sérül meg - jelentette be a cég csütörtökön. A vállalat nem kisebb célt tűzött ki maga elé cég, minthogy 30 százalékos piaci részesedést szerezzen.
2011.02.08. 07:03
 
Továbbra is ömlik a vörös lé Kolontáron - Népszava
A tavaly októberi vörösiszap-katasztrófa után még mindig folyamatosan ömlik a Torna patakba a lúgos folyadék a MAL Zrt tározóiból - írja a Népszava. Négy csövön át ömlik a folyadék egy ideiglenes árokba. A lúghoz savat adagolnak, majd gipszet, és az így előállított oldat egyenesen a Torna patakba jut. A rendőrség eddig nem indított eljárást környezetkárosítás miatt, noha a lúg és a közömbösítésére használt vegyszerek mérgezik a környezetet.
2011.02.08. 06:31
 
Vajjal gyilkolt az olasz pár
Egy olasz pár azt hitte, megtalálták a tökéletes fegyvert ahhoz, hogy megszabaduljanak az asszony kellemetlenkedő volt férjétől. A szombati jelentések szerint egy darab vajban találták meg a nyomnélkülinek hitt gyilkos szerszámot. Úgy okoskodtak, hogy a vajjal megfojtják a férfit, majd a gyilkoláshoz használt darab szépen elolvad a férfi szájában.
2011.02.08. 06:11
 
Csak Budapestet nem hagyhatja el a feleségét halálra késelő férfi
Nem került előzetes letartóztatásba az a férfi, aki még pénteken megölte a feleségét újpesti lakásukban. A férfit emberöléssel gyanúsítják és kérték előzetes letartóztatását is. A Független Hírügynökség információi szerint a bíróság ennek ellenére a hétvégén úgy döntött, hogy csak lakhelyelhagyási tilalmat rendel el ellene, vagyis csak a várost nem hagyhatja el.
2011.02.07. 22:32
 
Egymilliárdot követelt tőle a bank, mert nem tudja fizetni 5 milliós hitelét
Egymilliárdos tartozást követelt hónapokon keresztül egyik ügyfelétől az UniCredit Bank. A férfinek 5 milliós lakáshitele van a pénzintézetnél, amelyet egy ideje nem tud fizetni, mert elveszítette a munkahelyét. A bank tavaly nyáron több mint egymilliárd forinttal terhelte meg a számláját. A pénzintézetnél elismerték, hogy hibáztak, törölték a követelést, de az újra visszakerült a számlára. A második, a férfi szerint remélhetőleg immár végleges törléshez az RTL Klub Híradójának érdeklődése kellett.
2011.02.07. 22:29
 
BL: várhatóan nem játszhat a Bayern ellen az Internazionale csatára
Nagy valószínűséggel nem játszhat február 23-án a Bayern München elleni első mérkőzésen a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében Diego Milito, az Internazionale csatára, mert ismét megsérült. Az argentin támadó, aki tavaly a bajorok elleni BL-döntőben a győztes olaszok mindkét gólját szerezte, ezúttal a térdét fájlalja csapata vasárnapi bajnokija után. Milito ebben a szezonban már többször volt sérült, s - ahogy korábban - valószínűleg most is ki kell hagynia néhány hetet.
2011.02.07. 22:15
 
 
A szudáni elnök elfogadja az ország déli részének elszakadását
Hivatalosan is elfogadta a szudáni államfő az ország déli részének elszakadását. A végeredmény szerint a déliek 98,83 százaléka voksolt a régió elszakadása mellett. Az ENSZ, az Egyesült Államok és az Európai Unió egyaránt üdvözölte történelmi népszavazást. Omar el-Besír hétfőn Kartúmban közzétett elnöki rendeletében hangsúlyozta, hogy tudomásul veszi a déli országrész leválását, miután - mint utalt rá - tájékoztatták őt a január közepén rendezett referendum hivatalos végeredményéről. A referendumot az országban két évtized át dúló, mintegy 2 millió halálos áldozatot követelő polgárháború lezárása után öt évvel rendezték meg.
2011.02.07. 22:00
 
 
Rotterdami tenisztorna: Davigyenko kiesett
Az első forduló jelentette a végállomást Nyikolaj Davigyenko számára az 1,45 millió euró összdíjazású fedettpályás rotterdami férfi tenisztornán: az orosz játékost a francia Michael Llodra győzte le hétfőn két szettben. A világranglistán 2006-ban még harmadik játékos jelenleg csak a 34. a rangsorban. Eredmények, 1. forduló (a 16 közé jutásért): Llodra (francia)-Davigyenko (orosz) 6:3, 7:6 (7-4) Cilic (horvát)-Zverev (német) 6:2, 6:4, további eredmények: Troicki (szerb)-Schoorel (holland) 6:2, 7:6 (7-1) Turszunov (orosz)-Golubjov (kazah) 6:4, 7:5.
2011.02.07. 21:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409[1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista