2020. július 10., péntek - Amália
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
Berepülési engedélyre vár a Líbiában rekedt magyarok gépe
Az a repülőgép, amely a Líbiában rekedt magyarokat hozná haza, a líbiai hatóságok berepülési engedélyére vár, e nélkül nem indulhat el - mondta Pataki Eszter külügyminisztériumi szóvivő pénteken az MTI érdeklődésére. Pintér Sándor belügyminiszter csütörtökön azt közölte: tudomása szerint mintegy 50-60 magyar állampolgár tartózkodik Líbiában, értük Magyarország repülőgépet küld. Hangoztatta, hogy eddig egyiküknek sem esett bántódása. A belügyminiszter az MTI-nek Brüsszelben adott nyilatkozatában úgy fogalmazott: "elsődleges feladatunk a Líbiában rekedt EU-állampolgárok hazahozatala az unióba".
2011.02.25. 17:15
 
 
Szijjártó: az adófizetőknek nem került pénzbe Orbán íróasztalának áthelyezése
Az adófizetőknek egy fillérjébe sem került, hogy Orbán Viktor miniszterelnök íróasztalát áthelyezték a tárgyalóba - mondta Szijjártó Péter, a kormányfő szóvivője pénteken a Magyar Nemzetnek. A Blikk csütörtökön arról írt: "nem tetszett Orbán Viktornak elődje helye a Parlamentben, ezért fogta magát, és átalakíttatta az épületnek azt a szárnyát, ahol a miniszterelnöki dolgozószoba volt". Szijjártó Péter erre reagálva a Magyar Nemzettel azt közölte: az átalakítás helyett mindössze annyi történt, hogy megszüntették a külön dolgozószobát, a kormányfő íróasztala pedig bekerült az eddig kizárólag tárgyalóként funkcionáló Nándorfehérvári terembe. "Minden egyes helyiséget a korábbi hagyományoknak megfelelően használunk" - tette hozzá a szóvivő.
2011.02.25. 17:00
 
 
Magyarországot is érinti az élelmiszerárak világméretű emelkedése
Szabó Márton, a Kopint-Tárki vezető kutatója szerint Magyarországon is hatással lesz a világméretű élelmiszerár-emelkedés, miközben az élelmiszerárak a magasabb adókulcs miatt haladják meg Magyarországon több környező ország árszintjét. Magyarországon az élelmiszerárak szintje az EU átlagának 78 százaléka, míg például Csehországban az unió átlagának 74 százaléka, Lengyelországban 63 százaléka - mondta Szabó Márton az MTI-nek. A globális folyamatok Magyarországot is elérik függetlenül attól, hogy ez számára kedvező vagy kedvezőtlen - hangsúlyozta.
2011.02.25. 16:45
 
 
Bokros Lajos nem adja vissza EP-mandátumát
Bokros Lajos nem lép vissza az Európai Parlamenti képviselőségtől - ez derül ki az MDF EP-képviselőjének Makay Zsolt MDF-elnöknek írt válaszleveléből, amelyet pénteken az MTI-hez is eljuttatott Bokros Lajos. Makay Zsolt február 19-én jelentette be: az MDF országos választmányának több mint nyolcvan százaléka gondolja úgy, hogy Bokros Lajos "méltatlan" az EP-munkára, ezért levélben fordult a politikushoz, melyben azt kérte, március elsejével adja vissza a mandátumát, ellenkező esetben "feliratkozik a mandátumtolvajok hosszú listájára."
2011.02.25. 16:45
 
 
Sukoró-ügy: március 8-án kezdődik a Budai Gyula ellen indított per
Március 8-án lesz az első tárgyalása annak a személyiségi jogi pernek, amelyet Bajnai Gordon és Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnökök indítottak Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos ellen a Sukoró-ügy kapcsán - értesült az ügyet jól ismerő forrásból pénteken az MTI. A Pest Megyei Bíróságon kezdődő per fő kérdése az lesz, hogy megsértette-e a volt miniszterelnökök jó hírnevét az alperes Budai Gyula, amikor egyebek mellett azt mondta egy tavaly nyári sajtótájékoztatón: dokumentumok igazolják, hogy Sukoró ügyében Bajnai és Gyurcsány is hamisan tanúskodott az ügyészség előtt.
2011.02.25. 16:45
 
 
Tripoliban tüntetők közé lőttek, harckocsik őrzik a város határát
A líbiai biztonsági erők tüzet nyitottak tüntetőkre a főváros, Tripoli több negyedében is a pénteki ima után, többeket megölve - mondták el szemtanúk telefonon. A BBC brit közszolgálati rádió közben arról számolt be, hogy Moammer Kadhafi líbiai vezető parancsára harckocsik őrzik a fővárosba vezető utakat, megakadályozandó, hogy ellenzéki erők hatoljanak be Tripoliba. Tripoliban Kadhafi milicistái jelentős számban vonultak föl a mecsetek környékén, hogy megfélemlítsék a pénteki imáról kiözönlő tömeget. Szemtanúk szerint a hívők így is Kadhafi-ellenes jelszavakat kezdtek skandálni, amint kiléptek az imahelyekről.
2011.02.25. 16:00
 
 
Alpesi Vk: Riesch győzött Svédországban
A kétszeres olimpiai bajnok német Maria Riesch nyerte pénteken a női alpesi sízők kombinációs versenyszámát a Világkupa-sorozat svédországi állomásán. A 26 esztendős síző 19. alkalommal diadalmaskodott Vk-versenyen, s tovább növelte előnyét összetettben. Riesch mögött a múlt héten Szlovénia első világbajnoki aranyérmét megszerző Tina Maze végzett a második, a vasárnap zárult vb-n lesiklásban és szuper-óriásműlesiklás is diadalmaskodott osztrák Elisabeth Görgl pedig a harmadik helyen.
2011.02.25. 15:45
 
 
Kövér László: végig kell járnunk a kiengesztelés útjait
Emlékezni kell a kommunizmus által elkövetett bűnökre, hogy ilyen szörnyűség soha többet ne történhessen meg - mondta Kövér László a kommunizmus délvidéki áldozatainak emlékére tartott ünnepségen a Parlamentben pénteken. A Házelnök szerint emlékezni kell mindazokra, akik "elszenvedői voltak az emberiség történetében fellelhető legostobább és legaljasabb szellemi kaland, kísérlet, tévedés gyakorlati megvalósításának." Kövér László az 1944-1945-ben a Délvidéken történteket a történelem egy "borzalmas, rettenetes, brutális" pillanatának nevezte.
2011.02.25. 15:45
 
 
A közösségi háló vagy A király beszéde kaphatja az Oscart
Vasárnap este kiderül, hogy A közösségi háló vagy A király beszéde tetszett jobban az Amerikai Filmakadémia tagságának. A 83. hollywoodi Oscar-gála számos high-tech izgalmat is kínál. A trendet meghatározni igyekvő elemzők a modernség és a hagyomány, illetve egy fiatal és egy idősebb nemzedék egymásnak feszülésében látják az idei Oscar-gála fő jellemzőjét. Mindeközben a közönség kegyeiért harcoló Filmakadémia minden high-tech módszert bevet, hogy a ceremóniának többé ne legyenek titkai a díjátadót az éteren át követő nézők előtt.
2011.02.25. 15:30
 
Napsütés, de havazás is várható
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint pénteken fokozatosan nyugaton is megnövekszik a felhőzet. Keleten és középen, majd egyre inkább délen várható havazás. Hajnalra megszűnik a csapadék. Szombaton az ország nagy részén az időnként erősen felhős ég mellett több órára kisüt a nap. Csapadék nem valószínű. Az északi, északkeleti szél a Dunántúl nyugati felén, illetve az északkeleti országrészben többfelé megerősödik, keleten hófúvás is kialakul. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -5, -10 fok között, a havas, derült keleti tájakon -15 fok körül alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton többnyire 0, +5 fok között, délkeleten helyenként 0 fok alatt várható.
2011.02.25. 15:15
 
 
Kiemelkedően magas a rokkantnyugdíjasok aránya a kormány szerint
Kiemelkedően magas a rokkantnyugdíjasok aránya a magyarországi munkaképes korú lakosságon belül a környező országokhoz viszonyítva - mondta pénteken a kormányszóvivő egy olyan tanulmány alapján, amely a reformprogramok előkészítéseként született. Az említett, a Nemzetgazdasági Minisztérium által készített tanulmányra hivatkozva a kormányszóvivő egy budapesti háttérbeszélgetésen kifejtette: ma Magyarországon a 2,9 millió nyugdíjasnak körülbelül a negyede, 728 ezer ember kap rokkantsági nyugdíjat, ami a munkaképes korú lakosságon belül kiemelkedően magas arány a környező országokkal összehasonlítva. A rokkantnyugdíjasok 48 százaléka még nem érte el a nyugdíjkorhatárt.
2011.02.25. 15:15
 
Kárpátalján március 1-jétől csak az ungvári főkonzulátuson lehet igényelni a magyar igazolványokat
A Kárpátalján élő magyar nemzetiségű ukrán állampolgárok március 1-jétől kizárólag az ungvári konzulátuson igényelhetik a magyar igazolványokat - közölte a nemzetpolitikai államtitkárság pénteken az MTI-vel. Az államtitkárság a közleményben felidézte, hogy a korábban illetékes Ukrajnai Magyar Demokrata Szövetség (UMDSZ) által működtetett információs irodákkal való szerződést a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium 2010. július 26-án felmondta, mivel "ellentmondások merültek fel" az irodák tevékenységével kapcsolatban.
2011.02.25. 14:30
 
 
Kadhafi fia szerint családja Líbiában fog "élni és meghalni"
Moammer Kadhafi líbiai vezető családja a terebélyesedő kormányellenes lázadás ellenére Líbában marad, ott fog "élni és meghalni" - fogadkozott Kadhafi egyik fia a CNN Türk török televíziónak adott, pénteken sugárzandó interjúban, amelyből előzetest közöltek. Szeif al-Iszlám Kadhafi az újságíró azon kérdésére, hogy Kadhafi családjának van-e vészforgatókönyve, tekintettel a terjedő lázadásra, és tervezi-e az észak-afrikai arab ország elhagyását, a Kadhafi-fiú a mutatóujját a tenyerébe támasztva kijelentette: "A, B és C tervünk (is) van". "Az A terv szerint Líbiában élünk és halunk meg, a B terv szerint Líbiában élünk és halunk meg, a C terv szerint Líbiában élünk és halunk meg" - hangoztatta a Kadhafi-fiú.
2011.02.25. 14:30
 
TASZ: alkotmányellenes a semmisségi törvény
A Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) szerint alkotmányellenes Balsai István fideszes országgyűlési képviselő törvényjavaslata, amely a 2006-os tüntetések után rendőri tanúvallomások alapján elítéltek rehabilitációját szeretné elérni. A civil jogvédő szervezet pénteken, az MTI-nek küldött közleményében a törvényjavaslatot "szegnek" nevezte a "jogállam koporsóján". A jogállamot súlyosan veszélyezteti - írták -, ha az országgyűlési képviselők politikai okokból felülírják a független igazságszolgáltatás által hozott ítéleteket.
2011.02.25. 14:15
 
 
Kubatov Gábor az FTC új elnöke
A Ferencvárosi Torna Club elnöksége pénteki, rendkívüli ülésén Kubatov Gábort választotta az egyesület új elnökének. Az FTC vezető testülete titkos szavazással, kilenc igennel és egy tartózkodással döntött az egyedüli jelöltként induló politikus, a Fidesz országos pártigazgatója mellett. Elődje, Kovács Miklós megnövekedett üzleti tevékenységeire hivatkozva múlt hétfőn mondott le, Kubatovot - aki az FTC delegáltja a Labdarúgó Zrt-be - hétfőn kérték fel a posztra. Ő - saját bevallása szerint - azt követően vállalta a feladatot, hogy tárgyalt a szakosztályvezetőkkel, a szurkolókkal és Ferencváros legendás alakjaival.
2011.02.25. 14:15
 
 
Nincs napirenden kormánygépvásárlás
Nincs napirenden repülőgép-vásárlás a kabinet részére - közölte pénteken a kormányszóvivő, hozzátéve ugyanakkor, hogy a kormányzati utazások költségeit áttekintik. Nagy Anna azzal összefüggésben beszélt erről egy budapesti háttérbeszélgetésen, hogy a hvg.hu azt írta: a birtokába került dokumentum szerint negyvenmillió eurós, vagyis tízmilliárd forintos repülőgép-vásárlást, esetleg a Malév, illetve az OTP és a Mol által használt légi jármű több százmillió forintos bérlését fontolgatja a kormány. A kormányszóvivő nemcsak a vásárlás, hanem a bérlés tervét is cáfolta.
2011.02.25. 14:15
 
 
Az Országos Érdekegyeztető Tanács összehívását kéri a LIGA
A LIGA Szakszervezetek elfogadhatatlannak tartja a munkavállalók tömegeit érintő nettó bérveszteséget, és az ezt előidéző kormányzati adópolitikát, a helyzet mielőbbi valós megoldása érdekében továbbra is kéri az Országos Érdekegyeztető Tanács összehívását, és az adójóváírás és adókulcsok rendszerének felülvizsgálatát. A LIGA, a pénteki közleménye szerint már több mint egy hónapja várja, hogy a kormány hajlandó legyen tárgyalni a szociális partnerekkel az OÉT-ben. Ehhez képest furcsa, hogy kormányzati politikusok sorra emlegetik az OÉT-et és a szakszervezeteket a bérajánlás kapcsán, de igazán nem tesznek semmit, annak teljesülése érdekében - áll a közleményben.
2011.02.25. 13:45
 
Hende: minden opció nyitva van a líbiai helyzettel kapcsolatban
Minden opció nyitva van, minden eshetőséget megvizsgál, és a kellő időben minden szükséges intézkedést meg fog hozni a nemzetközi közösség a líbiai helyzettel kapcsolatosan - mondta az MTI-nek Hende Csaba honvédelmi miniszter az Európai Unió védelmi minisztereinek gödöllői informális tanácskozásán. A politikus - aki sajtóértekezleten összegezte a védelmi miniszterek találkozójának péntek délelőtti ülésén történteket - közvetve utalt arra, hogy napirenden szerepel a Líbia elleni fegyverembargó, az utazási korlátozások, valamint a líbiai számlák befagyasztása is. Megismételte ugyanakkor, hogy az ENSZ felhatalmazása nélkül "drasztikus szankciókat, kemény lépéseket" aligha lehet hozni.
2011.02.25. 13:00
 
 
MSZP: egyre nehezebb körülmények között élnek az emberek
Az MSZP szerint míg a miniszterelnök 180 négyzetméteres dolgozószobába költözik, az emberek egyre nehezebb körülmények között élnek. Török Zsolt szóvivő a szocialista párt és a Societas sajtótájékoztatóján azt mondta: a kormányváltás óta növekednek a devizahitelesek terhei, a köztisztviselőket indoklás nélkül kirúghatják, megfigyelhetik, drágul a benzin, az energia és az élelmiszerek ára, nő a munkanélküliség - mindez pedig szemben áll a Fidesz ígéreteivel. "Nem azt ígérték, hogy egy átlag magyar dolgozó asztaláról levesznek tíz liter tejet, nyolc kiló kenyeret vagy nyolc kiló cukrot" - mondta Török, hozzátéve, hogy az élelmiszerárak emelkedéséért a kormány a felelős.
2011.02.25. 12:45
 
Tízezrek tüntetnek Tuniszban a kormány ellen
Tízezrek tüntettek pénteken Tuniszban az ideiglenes kormány távozását követelve. A nagyrészt diákokból álló tömeg Tunisz óvárosa, a kaszba elé vonult, hogy Mohamed Gannúsi kormánya ellen tüntessen.
2011.02.25. 12:30
 
 
Elemzők szerint két héten belül akár 400 forint fölé nőhet a benzinár
Ha a spekuláció és a földközi-tengeri politikai bizonytalanság miatt tovább emelkedik a kőolaj ára, és gyengül a forint a dollárhoz képest, két héten belül átlépheti a 400 forintot az üzemanyagok literenkénti ára a magyar piacon, az viszont bizonyos, hogy a jövő héten ismét emeli az árakat a Mol. Az emelés 4-5 forint is lehet, de szakértők szerint, ha a Mol minden tényezőt figyelembe venne a nagykereskedelmi árak alakításánál, akkor 10 forintos növekedés sem lenne elképzelhetetlen. Hegedűs Miklós, a GKI Energiakutató ügyvezető igazgatója az MTI-nek elmondta, a 400 forintos ár nagyon közel van, ezt akár a következő egy-két héten is elérhetik az üzemanyagok.
2011.02.25. 12:30
 
 
Lámfalussy: vannak már biztató jelek a világgazdaságban
Bár még nem értünk ki a válságból, vannak biztató jelek: a fejlődő ázsiai és latin-amerikai államok válhatnak a világgazdasági fejlődés motorjává - mondta Lámfalussy Sándor, a Lőveni Katolikus Egyetem professzora az Európai Unió tagállamainak költségvetési és pénzügyi bizottsági elnökeinek parlamentben szervezett találkozóján. Az euró atyjaként számon tartott közgazdász szerint bár a banki eredmények arra utalnak, hogy a pénzügyi szektor már kiheverte a válságot, a bankok jelentős kitettsége az állampapír-piacokon azt jelenti, hogy egy esetleges államcsőd a pénzintézetekre is visszahathat.
2011.02.25. 12:15
 
 
Oscar-gála: már leterítették a vörös szőnyeget
Már leterítették a vörös szőnyeget, de mivel Kanada felől jeges légtömegek érkezhetnek Kalifornia déli része fölé - akár még havazhat is -, nejlonsátor védi a vasárnapi Oscar-gáláig. Már ünnepi menü is ismert, a terhes Natalie Portmannek külön kedvezett a séf. A szervezők szerint a fólia melegen tartja a bejárat előtti részt, így a felvonuló csillagoknak nem kell attól tartaniuk, hogy a szabadon hagyott vállaik és a mély dekoltázsok miatt fogvacogva kell bevonulniuk a Kodak Színházba.A vasárnapi díjkiosztó gála után Wolfgang Puck osztrák sztárséf gondoskodik a kormányzó báljára hivatalos 1600 vendég vacsorájáról.
2011.02.25. 12:15
 
 
Feljelentést tett Budai Gyula a HM egykori államtitkárának ügyében
Büntetőfeljelentést tett az elszámoltatási kormánybiztos Fapál Lászlónak, a Honvédelmi Miniszter egykori államtitkárának ingatlanszerzése ügyében. Budai Gyula ezt a honvédelmi bizottságnak az elmúlt nyolc év kormányzati intézkedéseit vizsgáló albizottsága ülésén jelentette be, amelyen Juhász Ferenc (MSZP) egykori honvédelmi miniszter nem jelent meg. A kormánybiztos közölte: hivatali visszaélés és hűtlen kezelés bűntettének gyanúja miatt tett feljelentést, álláspontja szerint ugyanis alaposan feltételezhető, hogy a magyar államot több mint 40 millió forint kár érte Fapál ingatlanszerzésével összefüggésben. Budai hozzátette, az ügyben Juhász is "tevőlegesen részt vett".
2011.02.25. 12:15
 
Az ET-biztos aggályai a magyar médiaszabályozással kapcsolatban
A magyar médiának képesnek kell lennie arra, hogy ellássa ellenőrző ("watchdog") szerepét a pluralista, demokratikus társadalomban - hangsúlyozta az Európa Tanács (ET) emberi jogi biztosa pénteken közzétett nyilatkozatában, amelyben részletesen kifejtette a magyar médiaszabályozással kapcsolatos aggályait. Thomas Hammarberg igényként fogalmazta meg, hogy Magyarország tegyen eleget azoknak a kötelezettségeknek, amelyek ET-tagságából fakadnak, és hasznosítsa az Európa Tanács szaktudását a véleménynyilvánítás szabadsága, a médiafüggetlenség és -pluralizmus terén.
2011.02.25. 12:15
 
 
Orbán: a költségvetés nem állhatja egymaga a bedőlt lakáshitelek árát
A kormányfő azt szeretné, hogy a magyar költségvetés, a bankrendszer és az adósok arányosan osszák meg a devizaárfolyam elszabadulása miatt bedőlő lakáshitelek költségeit. Orbán Viktor erről pénteki Facebook-bejegyzésében ír, amelyben ezúttal az otthonteremtés témakörében válaszol a neki feltett kérdésekre. A miniszterelnök megerősíti, hogy a devizahiteleik miatt rossz helyzetbe kerülők megsegítésére fel fogják állítani a nemzeti eszközkezelőt; a terveket kidolgozták, folynak a tárgyalások arról, hogy a magyar költségvetés és a bankrendszer milyen arányban vállaljon felelősséget a kialakult helyzetért.
2011.02.25. 12:00
 
 
Szakmai szervezetek levele a főpolgármesterhez a József Attila Színház ügyében
Levélben fordult Tarlós Istvánhoz két színházi szakmai szervezet, amely arra kéri a főváros vezetését, hogy álljon el a József Attila Színház szerződtetési tilalmára vonatkozó kezdeményezésétől, mivel az a teátrum társulatának megszűnését eredményezi. "Ez egy olyan horderejű döntés, amely megítélésünk szerint nem hozható meg a szakmai szervezetekkel való egyeztetés nélkül, és mindenképpen hosszabb, legalább egy éves előkészítő munkát igényel" - szerepel a Magyar Színházi Társaság, valamint a MASZK Országos Színészegyesület által a főpolgármesternek a héten írt, az MTI-hez eljuttatott levélben.
2011.02.25. 11:45
 
 
Az Ab soron kívül vizsgálja a Biszku-ügy bírájától érkező indítványt
Az Alkotmánybíróság soron kívül vizsgálja a Biszku Béla ellen a nemzeti szocialista és kommunista rendszer bűneinek nyilvános tagadása miatt indult büntetőper bírájától érkező indítványt. Az egykori kommunista vezető elleni büntetőpert az eljáró bíró függesztette fel arra időre, amíg indítványát az Ab elbírálja. Az Ab honlapján olvasható, hogy a testület - egy 1997-es állásfoglalása szerint - a bírói kezdeményezéseknek elsőbbséget biztosít. Az MTI érdeklődésére az Ab-n pénteken nem tudtak felvilágosítást adni arról, hogy meddig tart majd a konkrét indítvány elbírálása.
2011.02.25. 11:30
 
 
Talmácsi: van még esély az indulásra a vb-sorozatban
Még mindig nincs csapata Talmácsi Gábornak. A magyar versenyző, aki tavaly a gyorsaságimotoros- világbajnokság Moto2-es kategóriájában szerepelt, azt mondta az MTI-nek, megítélése szerint még van lehetősége arra, hogy induljon a március végén kezdődő vb-sorozatban. "Úgy gondolom, ötven-ötven százalék az esélyem arra, hogy az idén indulni tudjak a világbajnokságon és arra is, hogy nem" - fogalmazott a 29 esztendős Talmácsi, aki 2007-ben világbajnok volt a 125 kcm-esek között. "A háttérben folyamatosan zajlanak az egyeztetések. Jelenleg elérkeztünk arra a szintre, hogy már nem rajtam múlik a döntés, hanem a másik félen."
2011.02.25. 11:15
 
 
Ashton: nem tervez katonai akciót az EU Líbia ügyében
Az Európai Unió semmiféle katonai akciót nem tervez a líbiai helyzettel összefüggésben, de megfontolja szankciók bevezetését - mondta pénteken Gödöllőn Catherine Ashton, az EU külügyi főképviselője. A főképviselő környezetéből származó információk szerint az EU repülési tilalmat, fegyverembargót és a Líbiából származó kőolaj- és földgáz szállítására, értékesítésére vonatkozó szankciókat is alkalmazhat. Az uniós védelmi miniszterek informális tanácsülése előtt Ashton újságíróknak elmondta: az EU megfontolja úgynevezett megszorító intézkedések bevezetését, hogy a "lehető legnagyobb erejű nyomást gyakorolja" az észak-afrikai arab országban eluralkodott erőszak megállítása érdekében.
2011.02.25. 11:15
 
 
Írországban parlamenti választások kezdődtek
Írországban pénteken reggel hét órakor megkezdődtek a parlamenti választások, amelyen a szavazók ítéletet mondhatnak Brian Cowen miniszterelnök távozó kormányáról, az európai adósságválság első áldozatáról. Feltehető, hogy a szavazók megbüntetik majd a súlyos megszorító intézkedések miatt rendkívül népszerűtlenné vált kormánypártot, a Fianna Fáilt, amely 14 évig volt a hatalomban. A The Irish Daily Star címlapján pénteken azt írta vörös betűkkel a szavazásról, hogy az a megtorlás napja lehet. "Itt az ideje, hogy fenéken billentsék a hozzá nem értő politikusokat, akik romba döntötték az országot" - állította a lap.
2011.02.25. 11:00
 
 
Normalizálódott a közlekedési helyzet Szegeden
A péntek délelőtti órákra normalizálódott a közlekedési helyzet Szegeden; valamennyi út és híd járható, jelentősebb dugó sehol sincs. A rendőrség közlése szerint a régi 5-ös főúton, a jegesedés miatt, a kamionok még mindig nem tudnak felhajtani az autópályára, ezért a rendőrség Balástya irányába tereli a járműveket, amíg meg nem oldódik a helyzet. A Szegedi Környezetgazdálkodási Kht. 17 nagy és 8 kisebb géppel takarítja a város útjait. Mintegy 120 köbméter szóróanyagot juttattak ki az utakra csütörtök reggel óta. A havazás megakasztotta a forgalmat péntek reggelre Szegeden; a jegesedés miatt a nagyobb járművek nem tudtak felmenni a hidakra, a rendőrség a jégmentesítés idejére leállította a kamionforgalmat.
2011.02.25. 10:45
 
 
Rasmussen rendkívüli ülésre hívta össze a NATO tanácsát Líbia ügyében
Anders Fogh Rasmussen NATO-főtitkár rendkívüli ülésre hívta össze pénteken az észak-atlanti szövetség tanácsát - legfelsőbb döntéshozó szervét - a líbiai helyzet megvitatására. "Rendkívüli ülésre hívtam össze a NATO tanácsát ma délutánra, hogy megvitassuk a gyorsan változó helyzetet. Emiatt néhány órán belül visszatérek Brüsszelbe" - közölte a brit hírügynökséggel a szövetség budapesti látogatáson tartózkodó főtitkára. Hozzátette, hogy előtte még találkozik Gödöllőn az Európai Unió védelmi minisztereivel és megvitatja velük, hogyan segíthetnének valamilyen pragmatikus módon a bajba jutottaknak, és miképp korlátozhatnák a líbiai események következményeit.
2011.02.25. 10:45
 
A szegedi főjegyző felmentését kezdeményezi a helyi Fidesz
Mózes Ervin szegedi címzetes főjegyző felmentését indítványozta a szegedi közgyűlés pénteki ülésén Bohács Zsolt, a Fidesz-KDNP frakciójának vezetője; Botka László (MSZP) polgármester szerint a kérdést nem tárgyalhatja a testület, mert határidőre nem érkezett erről indítvány. Bohács kérte azt is: a közgyűlés döntsön pályázat kiírásáról is a posztra. Mózes Ervin főjegyző közölte, a köztisztviselői törvény alapján, amennyiben betöltött posztra írnak ki pályázatot, az érintettet nyolc nappal korábban értesíteni kell, de ez nem történt meg. Arról, hogy a főjegyző leváltását napirendre tűzheti-e a szegedi közgyűlés, a jogi bizottság dönt rendkívüli ülésén.
2011.02.25. 10:30
 
 
Gyurcsány az államadósság ügyében Orbán felelősségét hangoztatja
Gyurcsány Ferenc szerint Orbán Viktor is felelős az államadósság elmúlt időszakban tapasztalt növekedéséért - derül ki abból a válaszból, amelyben a volt kormányfő reagál a Facebookon a miniszterelnök csütörtöki bejegyzésére, amelyben Orbán Viktor az előző korszak veszedelmes örökségének nevezte Magyarország "irtózatos államadósságát". Gyurcsány önmagával való szembenézésre szólítja fel Orbán Viktort, aki szerinte "mindig élen járt a költekezésben vagy annak támogatásában, és érdemben soha nem mert támogatni vagy kezdeményezni népszerűtlen kiadáscsökkentést".
2011.02.25. 10:00
 
 
A Discovery űrsikló elindult utolsó küldetésére
Elindult a csaknem három évtizedes pályafutását lezáró küldetésére a Discovery; az amerikai űrsiklót csütörtökön bocsátották fel a floridai Cape Canaveralból. A fedélzetén hattagú személyzettel elindult űrrepülőgép egy tároló modult, tudományos kutatóeszközöket és pótalkatrészeket szállít a Nemzetközi Űrállomásra. A Discovery utolsó, 39. missziója 11 napig tart majd. Az űrsikló indulását eredetileg novemberre tervezték, de a fellövést a külső üzemanyag-tartályon észlelt meghibásodások miatt el kellett halasztani. A legénység összetételén az utolsó napokban változtatni kellett, mert a kerékpárbalesetet szenvedett Tim Koprát le kellett cserélni. Helyét Steve Bowen vette át.
2011.02.25. 09:30
 
BUX: +0,69 százalék a nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 156,44 pontos emelkedéssel, 22.694,08 ponton nyitott pénteken. A csütörtöki záró értékéhez képest 0,69 százalékkal erősödött.
2011.02.25. 09:15
 
 
Bevezetnék az általános iskolák alsó tagozatán a mindennapos testnevelést
Szeptembertől az általános iskolák alsó tagozatán és ötödik osztályban várhatóan bevezetik a mindennapos testnevelést, ha az Országgyűlés elfogadja az új közoktatási törvényt. A mindennapos testmozgás felmenő rendszerben, később a felső tagozaton és középiskolákban is életbe lépne az oktatási államtitkárság tervei szerint. Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár egy fővárosi konzultáción azt mondta, a mindennapos testnevelés bevezetéséről a politikai döntés megszületett, a vonatkozó költségigények pedig szerepelnek a közoktatási törvény koncepciójában.
2011.02.25. 09:15
 
Navracsics: az európai jognak a polgárokat kell szolgálnia
Európának és az európai jognak is a polgárokat kell szolgálnia - mondta Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter csütörtök este Brüsszelben, az Európai Igazságügyi Akadémia fogadásán. Navracsics pénteken elnököl az EU-országok igazságügyi minisztereinek tanácskozásán. A megbeszélés előestéjén a németországi trieri székhelyű Európai Igazságügyi Akadémia brüsszeli részlege ünnepélyes fogadást adott a magyar EU-elnökség tiszteletére. Az eseményen megjelent Viviane Reding igazságügyi EU-biztos is.
2011.02.25. 09:15
 
 
NBA: a Boston és a Miami is kikapott
A keleti főcsoport két sztárcsapata, a Boston Celtics és a Miami Heat is vereséget szenvedett az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján. Előbbi a Denver Nuggets, utóbbi pedig a Chicago Bulls otthonában kapott ki. Eredmények: Denver Nuggets-Boston Celtics 89-75, Chicago Bulls-Miami Heat 93-89.
2011.02.25. 09:00
 
 
Elkészült a világ legkisebb akváriuma
Két teáskanálnyi víz elég a világ legkisebb akváriumának feltöltéséhez, amely egyébként "összkomfortos" lakója számára. Az akvárium 3 centi széles, 24 milliméter magas és 14 milliméter "mély". A helyszűke ellenére megalkotója - az orosz Anatolij Konyenko - ellátta vízszűrővel. Az akváriumnak egyetlen lakója van, mely persze nem bálna, hanem a világ legkisebb halfaja. Hogy jól érezze magát, gazdája parányi kavicsokkal - több színben -, csipetnyi homokkal és falatnyi hínárral rendezte be a hallakot. Konyenkónak nem ez az első rekordaprósága. Írt ő már rizsszemre, aztán mákra, majd pedig hajszálra - adta hírül a brit Metro újság.
2011.02.25. 09:00
 
 
113-ra emelkedett az új-zélandi földrengés halálos áldozatainak száma
Száztizenháromra emelkedett az Új-Zélandot három napja megrázó, nagy erejű földrengés halálos áldozatainak száma - közölték a szigetország hatóságai pénteken. Russell Gibson, a rendőrség egyik vezetője újságírókkal közölte, hogy folytatják ugyan a kutatást az esetleges túlélők után, de az idő haladtával egyre fogy a remény. Mint mondta: a kereső alakulatok már több mint 24 órája nem észlelnek életre utaló jeleket a romok között. A 6,3-as magnitúdójú földrengés kedden rázta meg a Dél-szigeten lévő Christchurch városát, amely szinte teljesen romba dőlt.
2011.02.25. 09:00
 
 
Kormánybizottság alakult Jemenben a tüntetőkkel való tárgyalásra
A jemeni elnök elrendelte, hogy hozzanak létre egy kormánybizottságot az ő lemondását követelő tüntetőkkel való tárgyalásra - jelentette pénteken az arab ország állami médiája. Ali Abdalláh Száleh elnök utasítása jelentős gesztusnak fogható fel a hatalom és az ellenzék közötti patthelyzetben. Az államfő az előző nap elrendelte a biztonsági erők számára, hogy kerüljék az összetűzést a tüntetőkkel, sőt védjék meg őket, és akadályozzák meg azt is, hogy a kormányellenes erők összecsapjanak a kormánypártiakkal.
2011.02.25. 08:15
 
 
Európa Liga: Juhász és Hajnal csapata is kettős vereséggel búcsúzott
Juhász Roland csapata, a belga Anderlecht, valamint Hajnal Tamás együttese, a német VfB Stuttgart is kettős vereséggel búcsúzott csütörtökön a labdarúgó Európa Ligától. Előbbi az Ajax Amsterdamtól, utóbbi pedig a Benficától kapott ki a visszavágón is. Juhász végigjátszotta csapata találkozóját, míg Hajnalt a 79. percben lecserélték. Eredmény: Ajax Amsterdam (holland)-Anderlecht (belga) 2-0. Tj.: az Ajax, kettős győzelemmel, 5-0-s összesítéssel. VfB Stuttgart (német)-Benfica (portugál) 0-2. Tj.: a Benfica, kettős győzelemmel, 4-1-es összesítéssel.
2011.02.25. 08:00
 
 
Acapulcói tenisztorna: Arn Gréta a negyeddöntőben búcsúzott
A harmadik helyen kiemelt Arn Gréta három játszmában kikapott a svéd Larssontól magyar idő szerint péntekre virradóra az acapulcói salakpályás tenisztorna női versenyének negyeddöntőjében. A 31 éves, a világranglistán 59. Arn jól kezdett, ám ezt követően gyorsan visszaesett, zsinórban hat játékot vesztett és ezzel Larsson jutott előnyhöz. A folytatásban a magyar teniszező 3:1-re elhúzott, de a svéd játékos nagy küzdelemben kiegyenlített. Ezután azonban ismét Arn kerekedett felül és sikerült megnyernie a második szettet. A mindent eldöntő utolsó felvonásban ismét elhúzott Larsson, 3:1-re, majd 5:2-re vezetett és végül 2 óra 12 perc alatt megnyerte a meccset. Eredmény: Larsson-Arn Gréta (3.) 6:1, 4:6, 6:2.
2011.02.25. 07:45
 
 
A lakosság többsége szerint igazságosabb lenne a progresszív adórendszer
A magyar lakosság csaknem háromnegyede egy progresszív adórendszert tartana igazságosabbnak, és a megkérdezettek többsége szerint az új adószabályok tovább növelik a szegények és gazdagok közötti különbségeket - ismerteti a pénteki Népszabadság a Medián legfrissebb, a lap megbízásából készített felmérését. Az adóváltozásokkal a személyijövedelemadó-fizetők kevesebb mint ötöde járt jól, és a csalódottság hatással lehetett a kormánypárt támogatottságára is - derül ki a Medián február 11. és 15. között készített, 1200 fős, országos, reprezentatív felméréséből.
2011.02.25. 07:45
 
 
Obama és Berlusconi telefonon tárgyalt egymással Líbiáról
Az Egyesült Államok és Olaszország a továbbiakban is szorosan együttműködik a líbiai válság káros következményeinek kiküszöbölése érdekében - állapodott meg egymással az amerikai elnök és az olasz kormányfő. Az olasz miniszterelnöki hivatal közlése szerint Barack Obama és Silvio Berlusconi csütörtök este telefonbeszélgetésen elemezte az észak-afrikai országban kialakult helyzetet. Megállapodtak abban, hogy a két ország vezetése folyamatosan konzultálni fog egymással a Líbiában zajló eseményekről. Római közlés szerint Obama hívta fel az olasz miniszterelnököt, hogy ezzel is nyomatékot adjon annak a washingtoni véleménynek, hogy Olaszországnak kiemelt szerepe lehet a válság rendezésében.
2011.02.25. 07:30
 
 
Líbia ügyében konkrét intézkedéseket sürget Franciaország
Franciaország az ENSZ Biztonsági Tanácsának újbóli sürgős összehívását fogja kezdeményezni a líbiai válság ügyében - közölte csütörtök este a francia elnök hivatal. "Az ENSZ BT által február 22-én egyhangúlag elfogadott határozat (amelyben az erőszakcselekmények beszüntetésére szólították fel Líbiát) folytatásaként most már konkrét intézkedésekre van szükség, amelyek lehetővé teszik a humanitárius segélyek bejuttatását (az országba) és a líbiai civil lakosság elleni erőszak felelőseinek megbüntetését" - olvasható Nicolas Sarkozy közleményében. A dokumentum szerint a francia elnök az este folyamán telefonon egyeztetett a líbiai helyzetről amerikai kollegájával.
2011.02.24. 22:45
 
 
Elkeserítőek az egészségvédelmi szűrőprogram eredményei
Mintegy félmillió vizsgálatot végeztek az elmúlt évben Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramjának keretében; a szűrési adatok elkeserítőek a program szervezői szerint. A közreadott sajtóanyag szerint a 2010-es statisztikai adatok azt mutatják, hogy a szűrésen résztvevők csaknem fele a kiemelt kockázatú csoportba tartozik, és ha nem kezeltetik magukat, akkor "néhány év múlva szívinfarktus, netán a stroke fenyegetheti" őket. Mint írták, a szűrésen részt vevők 55 százalékának magas volt a vérnyomása, 70 százalékuk volt túlsúlyos, és 62 százalékuk nem végzett rendszeres testmozgást. A programban megkérdezettek negyede nyilatkozott úgy, hogy dohányzik.
2011.02.24. 22:30
 
 
A Mal elkezdi az átállást a száraztechnológiára
A Magyar Alumínium Termelő és Kereskedelmi Zrt.-nél rendben lezajlott a technológiaváltást megelőző próbaüzem, a gyár február 28-án kezdi az átállást a száraztechnológiára. A gyárban már beépítettek egy úgynevezett nyomószűrőt, amelynek segítségével a keletkező vörösiszap szárazanyag-tartalma 50 százalék feletti, szemben a korábbi nedves eljárással, amelynél 15 százalékos. Ennek a szűrőnek az üzembe helyezése indul február 28-án - közölte a timföldgyár állami felügyeletét ellátó bizottság vezetője.
2011.02.24. 22:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383[1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista