2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
Csökkent az ország és nőtt az állam külső adóssága 2010-ben
Magyarország nettó külső adóssága 1,55 milliárd euróval csökkent a múlt év negyedik negyedében és 50,8 milliárd eurót tett ki, 591 millióval kevesebbet mint 2009 végén - ez derül ki a Magyar Nemzeti Bank csütörtökön közölt előzetes jelentéséből. (Az adat nem tartalmazza a pénzügyi derivatívákat és a közvetlen befektetéseken belül elszámolt úgynevezett egyéb tőkét.) A teljes külső adósságon belül a kormányzati szektor és a jegybank nettó külföldi adóssága 16,5 milliárd euróra rúgott az év végén 880 millió euróval nőtt a negyedik negyedévben és 1,79 milliárddal a tavalyi év során.
2011.03.31. 15:30
 
 
Letöltendő börtönbüntetésre ítélték Stohl Andrást
Két év négy hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte Stohl András színész-műsorvezetőt az általa okozott közlekedési baleset miatt indított büntetőperben csütörtökön első fokon a Budakörnyéki Bíróság. Stohl Andrást - az ügyész által kért vádmódosítástól függetlenül - súlyos testi sértést okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés bűntettében mondta ki bűnösnek a bíróság. Az ügyészség az orvosszakértői vélemény alapján a vádat maradandó fogyatékosságot okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés bűntettére módosította. A színész-műsorvezetőt a 2 év 4 hónap letöltendő börtönbüntetést mellett 5 évre eltiltották a járművezetéstől, 3 évre a közügyektől, egyúttal a több mint 650 ezer forintos bűnügyi költségek megtérítésére kötelezték.
2011.03.31. 15:30
 
 
Levélbomba robbant a svájci atomenergiai szövetségnél
Levélbomba robbant csütörtök reggel a svájci atomenergetikai vállalatokat tömörítő Swissnuclear konzorcium épületében, két női alkalmazott könnyebben megsérült - jelentette a helyi sajtó. Az eset Oltenben történt, az alpesi ország északi részén. Egyelőre senki nem jelentkezett a merénylet elkövetőjeként. A kisvárosban van az Alpiq atomenergiai vállalat központja; a Greenpeace nemzetközi környezetvédő szervezet félszáz tagja tüntetett csütörtökön a cég székházánál. Követelték, hogy az Alpiq vonja vissza egy új reaktor építése iránt benyújtott kérelmét.
2011.03.31. 15:10
 
 
Új tesztek és kezelések sugárfertőzés esetére
A japán atomerőmű-baleset ismét ráirányította a figyelmet a tényre, hogy kevés kezelés áll rendelkezésre a nagy sugárdózist kapott emberek megsegítésére; néhány teszt és szer azonban fejlesztés alatt áll az Egyesült Államokban. A bioorvosi kutatásokkal foglalkozó amerikai hatóság, a BARDA 2008 óta 164 millió dollárt (mintegy 31 milliárd forintot) fordított sugárfertőzés elleni kezelések kutatására és 44 millió dollárt (8,3 milliárd forintot) a sugárdózist mérő tesztek fejlesztésére. Az előrehaladott állapotban lévő projektek közül az egyik a New York-i Columbia Egyetem gyorstesztje, mely segítségével egy csepp vérből megállapítható, ért-e veszélyes nagyságú sugárdózis valakit.
2011.03.31. 13:20
 
 
Megmarad a költségtérítéses képzés, de átalakul
Az oktatási államtitkárság szándékai szerint megmarad a felsőoktatásban a költségtérítéses képzés, de újragondolják annak rendszerét; a tervek szerint az ilyen szakok indítását - az állami képzéshez hasonlóan - az államtitkárság szabályozni fogja. Dux László, felsőoktatási helyettes államtitkár egy csütörtöki budapesti sajtótájékoztatón kérdésre válaszolva a tervekről részleteket nem árult el és konkrét szakokat sem kívánt még megnevezni. Úgy fogalmazott: a költségtérítéses képzések rendszere valószínűleg fennmarad, de bizonyos területeken a jelenlegihez képest jelentősen emelkedhet a térítési költség.
2011.03.31. 13:10
 
 
Menekültügyi vitafórum: több szolidaritásra van szükség az uniós országoktól
Több uniós támogatásra és a tagállamok részéről nagyobb szolidaritásra van szükség az Észak-Afrikából Dél-Európába irányuló menekültáramlat kezeléséhez - az Európai Bizottság illetékes főtisztviselője csütörtökön Brüsszelben. "Kéz a kézben dolgozunk a magyar elnökséggel" - mondta Luigi Soreca, az uniós végrehajtó testület belügyi főigazgatóságának nemzetközi osztályvezetője. Reményének adott hangot, hogy az uniós országok belügyminisztereinek április 11-i luxembourgi tanácskozásán a tagállamok az eddiginél több készséget mutatnak majd a tehermegosztásra, így pénzforrások előteremtésére, illetve menekültek befogadására. Már több százezren hagyták el Líbiát a belharcok kezdete óta.
2011.03.31. 13:00
 
 
A Magyar Demokratikus Charta tüntetést szervez az alkotmánytervezet ellen
A Magyar Demokratikus Charta április 16-ára tüntetést szervez, mert elfogadhatatlannak tartja az új alkotmány kormánypárti tervezetét - jelentette be a szervezet képviseletében Bauer Tamás közgazdász és Vágó István televíziós műsorvezető. Vágó István csütörtökön sajtótájékoztatón elmondta: demonstrációjukkal azoknak szeretnének fórumot biztosítani, akik elégedetlenek az alkotmányozási folyamattal, "akik látják azt, hogy mire megy ki a játék". Hozzátette: a nemzeti együttműködés rendszerében koránt sincs akkora egyetértés, mint amilyet a kormánytöbbség sugall.
2011.03.31. 12:50
 
 
Orosz Pál az FTC új vezérigazgatója
Orosz Pált nevezték ki csütörtökön a Ferencváros labdarúgócsapatát működtető FTC Zrt. vezérigazgatójának. Az igazgatótanács elnökének megválasztott Berzeviczy Attila az igazgatósági ülés után megtartott sajtótájékoztatón azt mondta, Oroszt egyetlen jelöltként választotta meg a zrt. új vezetése. "Először átnézzük a cég felépítését és a jelenlegi működést, mert az elsődleges feladatunk, hogy a napi szintű működést biztosítani tudjuk - mondta bemutatkozásakor Orosz. - A legfontosabb cél a bajnoki cím elérése, itt mindenkinek ezért kell dolgozni, s én nem fogom engedni az alibizést sem a pályán, sem azon kívül."
2011.03.31. 12:10
 
 
OEP: áprilistól olcsóbb több mint hatszáz gyógyszer
Áprilistól átlagosan 232 forinttal olcsóbb több mint hatszáz gyógyszer az új referenciaárak meghatározása nyomán - közölte az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) csütörtökön az MTI-vel. Az árváltozás népegészségügyi megbetegedések kezelésére szolgáló szereket érint. Ezek között vannak antibiotikumok, gyulladáscsökkentők, vérnyomás-, vércukorszint- és koleszterinszint-csökkentők, epilepszia, asztma, csontritkulás, illetve depresszió elleni szerek, szív- és érrendszeri gyógyszerek, továbbá a központi idegrendszerre, gyomor- és bélbetegségekre ható szerek, pajzsmirigy kezelésére szolgáló készítmények és urológiai szerek.
2011.03.31. 12:00
 
 
Emfesz: a nem jogerős bírói végzés szerint semmis a társaság eladása
Semmisnek ítélte a Fővárosi Bíróság a szerdán meghozott elsőfokú ítéletében az Emfesz üzletrészének eladását azzal az indoklással, hogy az erre is szóló meghatalmazás megfogalmazása nem egyértelmű a bíró számára - közölte Góczi István, az Emfesz Kft. ügyvezető igazgatója csütörtökön a Budapesten tartott sajtótájékoztatón. Góczi István 2009 áprilisában adta el az akkor a ciprusi bejegyzésű és Dimitro Firtas ukrán üzletember birtokában lévő Mabofi Holdings tulajdonú magyar energiakereskedő céget a Svájcban bejegyzett RosGas AG-nak.
2011.03.31. 12:00
 
 
Végrehajtandó börtönbüntetést kért az ügyész Stohl Andrásra
Végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását kérte az ügyész Stohl András színész-műsorvezetőre a Budakörnyéki Bíróságon a per csütörtöki tárgyalási napján elmondott vádbeszédében. Az ügyész a vádat - súlyos testi sértést okozó helyett - maradandó fogyatékosságot eredményező, ittas állapotban elkövetett járművezetés bűntettére módosította. A legfrissebb orvos szakértői vélemény szerint ugyanis a vádlott által 2010. május 8-án, Fót közelében okozott baleset egyik áldozatának súlyos sérülése maradandó károsodással járt: tizenöt százalékos munkaképesség-csökkenést állapított meg nála a szakértő.
2011.03.31. 11:30
 
 
A NATO átvette a hadműveletek irányítását Líbiában
Hivatalosan is átvette a NATO csütörtök reggel az Egyesült Államoktól a líbiai hadműveletek irányítását - közölte az észak-atlanti szervezet egyik diplomatája. Közép-európai idő szerint reggel 8 órakor vette át az irányítást a NATO nápolyi parancsnoksága Charles Bouchard kanadai tábornok vezetésével. A NATO-tagállamok nagykövetei vasárnap este Brüsszelben határoztak arról, hogy a katonai szövetség fog irányítani minden olyan líbiai katonai műveletet, amely az ENSZ Biztonsági Tanácsa 1973. számú határozatának végrehajtására irányul. A NATO-műveletnek az "Egyesített védelmező" (Unified protector) kódnevet adták.
2011.03.31. 10:40
 
 
Érzékeny műszerekkel Magyarországon is mérhető a radioaktív jód
A japán fukusimai atomerőmű balesetéből származó radioaktív jód rendkívül kis mértében ugyan, de kimutathatóvá vált Európában és Magyarországon is, ám ennek sugárvédelmi, egészségügyi következménye egyáltalán nincsen - közölte Aszódi Attila, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) Nukleáris Technikai Intézetének igazgatója csütörtökön az MTI-vel. A szakember utalt arra, hogy az Országos Atomenergia Hivatal szerda délutáni közleménye szerint európai környezetellenőrző állomások köbméterenként 10 és 500 mikro-becquerel (mikroBq) koncentrációban mutattak ki radioaktív jód 131-es izotópot a levegőben. Ez az aktivitáskoncentráció csak a rendkívül érzékeny nukleáris méréstechnika segítségével mérhető.
2011.03.31. 10:00
 
 
Csökkent a háztartások hitelállománya februárban
A szezonálisan nem igazított adatok szerint a háztartások februárban az előző hónaphoz hasonlóan forintban több hitelt vettek fel, mint amennyit törlesztettek, azaz nettó hitelfelvevők voltak, míg devizában többet törlesztettek, mint amennyit felvettek, nettó törlesztők voltak; a hónap végére a háztartások hitelállománya a tranzakcióból eredően 29,7 milliárddal csökkent - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) csütörtökön. Február folyamán a háztartások betétállománya forintban és devizában egyaránt nőtt, előbbi 18,6 milliárddal, utóbbi 17,5 milliárd forinttal emelkedett.
2011.03.31. 09:30
 
BUX: -0,29 százalék a nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 66,29 pontos csökkenéssel, 22.969,42 ponton nyitott csütörtökön. A szerdai záró értékéhez képest 0,29 százalékkal gyengült.
2011.03.31. 09:20
 
 
Forma-1: Briatore szerint a Red Bull idén behozhatatlan
A Forma-1-es Red Bull az idén szinte behozhatatlan lesz - nyilatkozta egy finn napilapnak Flavio Briatore, a Renault volt csapatfőnöke. "Lehet, hogy abszurdnak tűnik, amit mondok, de a Ferrarinak már most a 2012-es vb-sorozatra kellene koncentrálnia, mert a Red Bull előnye hatalmas. Ez tény és megváltoztathatatlan" - mondta az olasz szakember a Turun Sanomatnak. Fernando Alonso, az olasz istálló spanyol pilótája viszont úgy vélekedett, hogy "nem kell nyugtalankodni", mert az évadnyitó vasárnapi Ausztrál Nagydíjon sokat javult a helyzet a szombati kvalifikációhoz képest. A Melbourne-ben rendezett viadalt fölényesen nyerte meg Sebastian Vettel (Red Bull), míg Alonso több mint fél perccel lemaradva a negyedik helyen végzett.
2011.03.31. 07:50
 
 
Nem drágul a húsvéti sonka
Bőséges kínálatra és tavalyi árakra számíthatnak a vevők a húsvéti sonkaszezonban; a termékből 10 milliárd forintos forgalmat remélnek - közölte a Népszabadság csütörtöki számában a Hússzövetség elnöke. Éder Tamás szavai szerint a drágulás ellen hatott az, hogy a húspiac eddig "pangott" és a feldolgozók a fogyasztás csökkenését tapasztalták.
2011.03.31. 07:50
 
 
Twitter-siker a Hitlerre hajazó ház
Nagy sikere van egy Hitlerre hasonlító - vagy legalábbis annak kikiáltott - brit lakóháznak az interneten. Az épület és Adolf Hitler ugyan nem mondhatni, hogy kiköpött hasonmások, de fellelhetők köztük külcsínpárhuzamok. A kétszintes ház Swanseeben van. Teteje - szemből nézve - jobbra lejt, ahogy Hitler haja a náci vezér homlokán. A szemeket két ablak "személyesíti" meg, a kefebajuszt pedig a bejárati ajtó. Fülek ugyanakkor nincsenek.
2011.03.31. 07:50
 
 
Kubatov: a kereskedelmi jogokat is visszaszerezné az FTC
A kereskedelmi jogokat is visszavenné Várszegi Gábortól az FTC - nyilatkozta Kubatov Gábor, az FTC elnöke a Nemzeti Sportnak azzal kapcsolatban, hogy a Ferencvárosi Torna Club egy euróért visszavásárolta a labdarugó csapatot működtető vállalkozást az angol tulajdonostól. A lap csütörtöki számában az elnök megjegyzi, hogy már tárgyaltak Várszegi Gáborral, aki Kubatov Gábor szavai szerint "szereti a focit, nyitott a tárgyalásokra". A kereskedelemből 300-350 millió forint folyhat be az egymilliárd forintos költségvetésbe.
2011.03.31. 07:40
 
 
Rendőri védelmet kért Papcsák Ferenc
Büntetőfeljelentést tett és rendőri védelmet kért Papcsák Ferenc fideszes képviselő, zuglói polgármester, amiről maga számolt be a Magyar Nemezt csütörtöki számában. A politikus a lapnak azt mondta, hogy olyan fenyegetéseket kapott az ő, illetve a polgármesteri hivatal címére, amelyek burkoltan, vagy kevésbé burkoltan az ő és családja meggyilkolására utalnak. Papcsák Ferenc közlése szerint amikor ő volt az elszámoltatási biztos, egyetlen fenyegetést sem kapott.
2011.03.31. 07:30
 
 
Elvégezték a CET díszkivilágításának első próbáját
Elvégezték a Duna-parti Közraktáraknál létesült CET díszkivilágításának első próbáját szerda éjjel, az épületet a beruházó Porto Investment továbbra is augusztus 20-án szeretné átadni. A próba során egyes világítótestek helyes működését, illetve a beállításokat tesztelték. Az épületet fémhalogén lámpákkal, illetve a homlokzatra szerelt "mosó" lámpákkal világítják meg, valamint kiegészítő lámpatesteket szereltek fel a lépcsőkben, és a zöldterületeken. A tesztet csütörtökön este fénymérési próbákkal folytatják, majd a belső világítás próbái következnek. Az MTI érdeklődésére a Porto Investment azt közölte az MTI-vel, hogy az épület közműszerződéseinek egy részét már aláírták, és az esős időben tapasztalható beázásokat a kivitelezők kijavították, így nem várható a jövőben hasonló jellegű probléma.
2011.03.31. 07:30
 
 
Obama titkos akciókat engedélyezett a líbiai felkelők támogatására
Barack Obama amerikai aláírt egy titkos utasítást, amely engedélyezi, hogy a washingtoni kormány fedett támogatást nyújtson a líbiai felkelőknek - jelentették be szerdán Washingtonban névtelenséget kérő hivatalos források. Az utasítás az elnök valamikor az elmúlt két-három hétben írta alá. A legvalószínűbb érintett, a Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) és a Fehér Ház nem kívánta kommentálni az értesülést. A titkosszolgálati műveletekről jóváhagyásáról szóló információ olyan helyzetben látott napvilágot, amikor Obama elnök nyíltan arról beszél, hogy "nem zárja ki" a líbiai felkelők felfegyverzését.
2011.03.31. 07:30
 
 
A líbiai külügyminiszter Londonba menekült
Londonba érkezett szerda este Musza Kusza líbiai külügyminiszter, aki lemondott a Moammer el-Kadhafi líbiai vezető kormányában viselt tisztségéről - közölték a brit fővárosban. A brit külügyminisztérium szóvivőjének közleménye szerint a Foreign Office megerősítette azokat a sajtójelentéseket, hogy Tunéziából szerdán a Farnborough-i repülőtérre érkezett Kusza, aki "szabad akaratából jött" Nagy-Britaniába, s azt is közölte, hogy lemondott külügyminiszteri posztjáról. A brit szóvivő emlékeztetett, hogy "Kusza a Kadhafi-kormány egyik legmagasabb rangú tagja és feladata volt a rezsim nemzetközi képviselete - ezt a tevékenységet már nem kívánja a jövőben folytatni".
2011.03.31. 07:20
 
 
Birkózó Eb: Ligeti Dániel bronzérmes, Wöller ötödik
Ligeti Dániel bronzérmet nyert a szabadfogásúak 120 kg-os kategóriájában a dortmundi Európa-bajnokságon, miután a szerda esti helyosztón legyőzte a német Nick Matuhint. A 21 éves magyar nehézsúlyú az éremért rendezett csatát két menetben nyerte meg, az elsőben 1-0-ra, a másodikban pedig 2-0-ra győzött. Ligeti három sikerrel és egy vereséggel zárta a napot, egyedül a tavalyi ezüstérmes török Fatih Cakiroglu tudta őt legyőzni. A magyar szabadfogású válogatott két bronzéremmel zárta a kontinensviadalt, miután kedden Hatos Gábor lett harmadik a 74 kg-os súlycsoportban. A szabadfogásúak 66 kg-os kategóriájában szereplő Wöller Gergő ötödik helyen végzett a dortmundi birkózó Európa-bajnokság szerdai napján.
2011.03.30. 21:50
 
 
Több várost visszafoglaltak Kadhafi erői
Több települést is visszafoglaltak szerdán Moammer Kadhafi líbiai vezető erői a felkelőktől. Szerda délelőtt Rász-el-Unúf, a líbiai kőolajexportban is jelentős szerepet játszó, stratégiai fontosságú kikötőváros került újból a birtokukba. Később a tőle keletre lévő Bregát is visszavették, majd újabb támadást intéztek a Tripolitól 210 kilométerre keletre lévő Miszráta ellen. Eközben folynak a nemzetközi egyeztetések Líbia ügyében, de eltér a szövetségesek álláspontja arról, hogy a Líbia ellen elfogadott ENSZ-határozat keretein belül lehetséges-e a Kadhafi-ellenes felkelők felfegyverzése.
2011.03.30. 21:30
 
Sakk egyéni Eb: Polgár nyert
Polgár Judit győzött a franciaországi Aix-les-Bains-ben zajló egyéni sakk Európa-bajnokság szerdai, nyolcadik fordulójában. A viadal honlapja szerint Polgárnak ezzel a sikerrel hat pontja van. Eredmények: Polgár Judit-Gadir Guszejnov (azeri) 1-0.
2011.03.30. 20:30
 
Labdarúgó Ligakupa: Debrecen-Paks döntő lesz
A címvédő Debrecen után a Paks jutott be a labdarúgó Ligakupa döntőjébe, miután idegenbeli győzelmét követően a szerdai visszavágón is 2-1-re nyert a Zalaegerszeg ellen. Elődöntő, visszavágó: Paksi FC-ZTE FC 2-1 (1-0), továbbjutott: a Paks, kettős győzelemmel, 4-2-es összesítéssel.
2011.03.30. 20:00
 
Kadett vívó-vb: bronzérmes a párbajtőröző Berta Dániel
A harmadik helyen végzett szerdán a párbajtőröző Berta Dániel a kadett vívók jordániai világbajnokságán. A verseny honlapja alapján Berta ciprusi, szlovák, ukrán és brit ellenfél legyőzésével jutott el az elődöntőig, ahol egy olasz párbajtőrözőtől kapott ki. A korosztályos vb-n keddtől csütörtökig vívnak a fiatalabbak, péntektől pedig már a juniorok lépnek pástra.
2011.03.30. 19:10
 
Labdarúgó Ligakupa: döntős a címvédő Debrecen
A címvédő Debrecen jutott be elsőként a labdarúgó Ligakupa döntőjébe, miután idegenbeli 2-0-ás sikerét követően a szerdai visszavágón gólnélküli döntetlent játszott a vendég Haladással. Elődöntő, visszavágó: DVSC-TEVA - Szombathelyi Haladás 0-0, továbbjutott: a Debrecen, 2-0-ás összesítéssel.
2011.03.30. 18:40
 
Mi alakul VV Laci és Anikó között?
Egyre hevesebbek az érzelmek a Való Világ doktora, Laci és a rosszkislány Anikó között. A nézőknek köszönhetően még egy éjszakát is kettesben tölthettek, ám Laci édesanyja inkább nem alkot véleményt Anikóról.
2011.03.30. 18:28
 
Hujber Feri még sosem hívott babysittert
A nemrég munka nélkül maradt művész most a Kabaré24 csapatában tér vissza, rögtön két darabban is.
2011.03.30. 18:25
 
 
Uganda szívesen befogadja Kadhafit
Moammer Kadhafit szívesen látják Ugandában - mondta a kelet-afrikai ország elnökének szóvivője szerdán, feltehetően elsőként ajánlva menedékjogot a líbiai vezetőnek. Miközben folytatódtak a nemzetközi katonai erőfeszítések a líbiai diktátorhoz hű erők ellen, kedden a londoni Líbia-konferencián kiderült, intenzív diplomáciai erőfeszítések kezdődtek annak érdekében, hogy találjanak egy országot, amely hajlandó befogadni Kadhafit, ha ő az önkéntes száműzetés mellett dönt. A kampalai kormány ajánlatának indoklásául az ugandai elnök szóvivője, Tamale Mirundi azt mondta, országa általában is nyitott a menekültek befogadására, különösen azért, mert Idi Amin egykori elnök hosszú diktatúrája idején sokan menekültek el az országból.
2011.03.30. 18:20
 
 
Influenza: az ÁNTSZ 74 halálos áldozatról tud
A múlt hét végéig 74-en haltak meg influenzával összefüggő megbetegedés következtében Magyarországon ebben az influenzaszezonban. A megbetegedések gyakorisága már csak Pest megyében haladta meg a járványküszöböt - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) szerdán az MTI-vel. Az áldozatok közül az influenza B vírus 4, míg az A(H1N1)2009 típusú vírus 70 ember halálát okozta. Az elhunytak kétharmada 60 évesnél fiatalabb, három beteg 5 évesnél fiatalabb volt. Az áldozatok csaknem 90 százaléka a fokozottan veszélyeztettek csoportjába tartozott - írták.
2011.03.30. 18:00
 
 
Több feljelentést tett Hende Csaba hűtlen kezelés gyanúja miatt
Több feljelentést tett Hende Csaba honvédelmi miniszter a Legfőbb Ügyészségen a tárca két cégénél 2005 és 2010 között elkövetett visszaélések gyanúja miatt - közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) szerdán az MTI-vel. A közlemény szerint a HM Rekreációs és Kulturális Közhasznú Nonprofit Kft.-nél két esetben jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés, egy esetben különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés, egy esetben pedig folytatólagosan elkövetett jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntettének gyanúja miatt tett feljelentést az ügyészségen Hende Csaba ismeretlen tettes ellen.
2011.03.30. 17:40
 
 
Rövidebb lesz, de megtartják a Titanic filmfesztivált
Az állami támogatások elmaradása miatt a tervezetthez képest két nappal rövidebb lesz, de megrendezik a 18. Titanic Nemzetközi Filmfesztivált április 8. és 16. között Budapesten. A hatodik éve versenyfesztiválként működő Titanicot komoly anyagi nehézségek elé állította az, hogy idén sem a Fővárosi Önkormányzat, sem a Nemzeti Erőforrás Minisztérium nem támogatja "sem erkölcsileg, sem anyagilag", a korábbi években jelentős támogatást biztosító Magyar Mozgókép Közalapítvány forrásait pedig zárolták. Így a Titanic korábbi költségvetésének több mint harmadától esik el - áll a szervezők által az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményben.
2011.03.30. 17:40
 
BUX: +1,25 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 285,13 pontos, 1,25 százalékos emelkedéssel, 23.035,71 ponton zárt szerdán. A Mol árfolyama 2,12 százalékkal 24.100 forintra erősödött, az OTP részvények ára 0,92 százalékkal 5.601 forintra nőtt.
2011.03.30. 17:20
 
Birkózó Eb: Ligeti Dániel is a nyolc között
Ligeti Dániel győzelemmel kezdett, és bejutott a szabadfogásúak 120 kg-os kategóriájának negyeddöntőjébe a dortmundi birkózó Európa-bajnokság szerdai második napján. A másfél héttel ezelőtti csapat-világbajnokságon öt meccséből négyszer győztes 21 éves magyarnak a belga színekben versenyző Chadzji-Murad Khuseynovitch Istapayaev jutott első ellenfélül, akinek legyőzése nem okozott számára komoly problémát. Ligeti az első menetet 1-0-ra, a másodikat pedig 2-0-ra nyerte, a folytatásban viszont nem lesz ilyen egyszerű dolga, a négy közé jutásért ugyanis a tavalyi ezüstérmes török Fatih Cakiroglu következik.
2011.03.30. 17:00
 
 
Sertéstartók demonstráltak Budapesten
Figyelemfelhívó demonstrációt szervezett a Magyar Sertéstartók Szövetsége (MSSZ) szerdán Budapesten, a Kossuth téren. Mintegy 50-60 állattartó, és csaknem ugyanennyi újságíró volt jelen a tiltakozáson kora délután, a Rákóczi szobor előtti területen. Sákán Antal, az MSSZ elnöke a demonstrálók előtt kijelentette: jelenleg a sertéstartók a megnövekedett takarmányárak és más kedvezőtlen gazdasági körülmények miatt csak veszteségtermelésre képesek. Az élő sertés kilóját jelenleg 370-380 forintért lehet előállítani, míg az állattartóktól a felvásárlók 310-315 forintért veszik. Ezért több ezer vidéki gazdálkodó hagyhat fel a sertéstartással, és emiatt sok ezer munkahely is megszűnhet.
2011.03.30. 16:40
 
Holland-magyar: az Arsenal orvosi stábja vizsgálja van Persie-t
Az Arsenal orvosi stábja vizsgálja meg, hogy pontosan milyen sérülést szenvedett a magyarok elleni keddi Európa-bajnoki selejtezőn Robin van Persie, a holland labdarúgó-válogatott sztárja. Az 5-3-as hazai sikerrel zárult amszterdami meccs első gólját jegyző 27 éves támadó szerdán tér vissza angol klubjához. Van Persie az első félidő hajrájában szenvedett lábsérülést, ezért Bert van Marwijk szövetségi kapitány a szünetben lecserélte. A Premier League-ben második helyen álló Arsenal szombaton a Blackburn ellen játszik bajnokit, és az orvosok döntik el, hogy a holland támadó pályára léphet-e az összecsapáson. Van Persie - aki a szigetországi együttes legeredményesebb játékosa az idei szezonban - az előző idényben öt hónapot hagyott ki bokasérülés miatt.
2011.03.30. 16:20
 
Vízilabda vb: csak a harmadik kalapban a magyarok
Elkészült a júliusi, sanghaji vizes világbajnokság 16 csapatos férfi vízilabdatornájának kiemelése az április 15-én esedékes csoportsorsolásra: Magyarország csak a harmadik kalapba került. Ezt azt jelenti, hogy a kínai vb alapszakaszában nem találkozhat Brazíliával, Németországgal és Ausztráliával. Viszont több, a végső győzelemre szintén esélyes együttessel is "összejöhet" kvartettjében, miután az első kalapba tették a legutóbbi Világkupa első négy helyezettjét: Szerbiát, Horvátországot, Spanyolországot és az Egyesült Államokat, a másodikba pedig a Világligából kvalifikált Montenegrót és Olaszországot, továbbá Kanadát és Romániát. Magyarország sem a Világkupában, sem a Világligában nem indult.
2011.03.30. 16:20
 
Birkózó Eb: Wöller remekül kezdett
A szabadfogásúak 66 kg-os kategóriájában szereplő Wöller Gergő első két meccsét megnyerte, így már a legjobb nyolc között van a dortmundi birkózó Európa-bajnokság szerdai második napján, melyen a 84 kg-os Veréb István nyitómérkőzésén nagy csatában maradt alul a világbajnok bolgár Mihail Petrov Ganevvel szemben. A kétszeres Eb-bronzérmes Wöller, aki komoly vállsérülése miatt 2009 után indult ismét nagy világversenyen, a nyolcaddöntőbe kerülésért a román Ion Ceabannal találkozott, s nyert két szoros menetben. A folytatásban a macedón Dajen Mitrov következett, s egy a korábbinál könnyebb siker. Wöller az első és a második periódusban is fölényben volt, s az első szakaszt 2-0-lal, a másodikat pedig 1-0-val hozta.
2011.03.30. 16:10
 
Eb-selejtezők: ismét randalíroztak a szerb szurkolók
Több mint 70 szurkolót vett őrizetbe a tallinni rendőrség kedden este az Észtország-Szerbia (1-1) labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőn bekövetkezett rendbontás nyomán. A hatóság szerdán bejelentette, hogy a 73 letartóztatott drukker többsége szerb, ugyanakkor van köztük orosz állampolgár, illetve orosz származású észt is. A szerb szurkolók tavaly október 12-én, az olaszok elleni selejtezőn pirotechnikai eszközöket dobáltak be a pályára, a játékvezető pedig a futballisták testi épségének megóvása érdekében félbeszakította a találkozót. A drukkerek akkor már a mérkőzés előtt összecsaptak a rendőrökkel, és saját csapatuk buszát is megdobálták.
2011.03.30. 16:10
 
Műkorcsolya vb: Hoffmann Nóra kórházba került
Erős gyomorbántalmakkal az éjszaka kórházba került Moszkvában Hoffmann Nóra magyar jégtáncos, aki párjával, Makszim Zavozinnal az orosz fővárosban gyakorol az április 25-én kezdődő világbajnokságra. A Ria Novosztyi orosz hírügynökség jelentése szerint a Botkinszkaja kórház fertőzőosztályára szállították a sportolónőt, ahol különböző vizsgálatoknak vetették alá. Az orvosok azt feltételezték, hogy vagy ételmérgezést szenvedett, vagy hasnyálmirigy-gyulladása van Hoffmann-nak. Nagy Sándor, a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség jégtánc-szakágvezetője az MTI-nek elmondta, Hoffmannt gyomorpanaszokkal vitték kórházba, de a kivizsgálás után elengedték.
2011.03.30. 15:50
 
 
Egymilliárd dolláros vagyont hagyott hátra Elizabeth Taylor
Elizabeth Taylort évtizedeken át kísérte leghíresebb szerepe, Kleopátra egyiptomi királynőé, aki még azt is megengedhette magának, hogy szamártejben fürödjön: hírek szerint a közelmúltban elhunyt hollywoodi csillag sem szűkölködött, egymilliárd dolláros vagyont hagyott hátra. Mesés vagyonával a világhírű színésznő egyike volt annak a mindössze 14 nőnek a világon, aki saját erejéből lett milliárdos. Taylor ismert volt páratlan ékszergyűjteményéről, a ritkaságok összértéke - jó pár évvel ezelőtti becslések szerint - eléri a 150 millió dollárt.
2011.03.30. 15:50
 
 
MÁV: vasárnaptól változik a vasúti menetrend
Április harmadikától, vagyis vasárnaptól módosul a vasúti menetrend, több vonalon sűrítik a járatokat, és kerékpárszállító kocsikkal bővítik a szerelvényeket - közölte a MÁV-Start Zrt. szerdán az MTI-vel. A módosítások közül a legtöbb utast érintő fejlesztés a Budapest- Miskolc és a Budapest-Debrecen-Nyíregyháza vasútvonalakon lép életbe, eszerint a hétvégéken is óránként közlekednek az InterCity vonatok. Ezenkívül a Budapest-Miskolc-Nyíregyháza, és a Budapest-Szolnok-Debrecen útvonalon közlekedő InterCity szerelvények egy része újra kerékpárszállító kocsival közlekedik - olvasható a közleményben.
2011.03.30. 15:40
 
 
Romagyilkosságok: Csontos a tárgyalás elhalasztását kérte
A tárgyalás elhalasztását kérte vádlotti vallomása közben Csontos István, ezért a Pest Megyei Bíróság elnapolta a romagyilkosságok büntetőperének szerdai, második tárgyalását. Mikor az őt társai részéről ért fenyegetésekről faggatták, a negyedrendű vádlott előbb annyit mondott, hogy befejezte a vallomástételt, majd a bíró által elrendelt tízperces szünetet követően azt közölte: a következő, pénteki tárgyaláson folytatja vallomását. Ezután rendelte el a bíró a tárgyalás elnapolását. Amikor pedig a fenyegetések előtt szóba került, hogy szerződéses katonaként milyen kapcsolata volt a katonai titkosszolgálattal, illetve, hogy beszélt-e vádlott-társairól elfogásáig a Katonai Biztonsági Hivatalnak, Csontos István egy idő után elhárította a kérdéseket.
2011.03.30. 15:30
 
Derült idő, 19-20 fok várható
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint az ország nagy részén kevés felhő, illetve derült idő várható, de helyenként erőteljesebb lehet a nappali gomolyfelhő-képződés. Csütörtökön az északnyugati határvidéken egy-egy zápor, esetleg zivatar kialakulhat, másutt csapadék nem lesz. Szerdán északnyugaton helyenként megélénkül a déli szél, másutt mérsékelt marad a légmozgás. Éjszaka foltokban párásság, köd is előfordul. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -1 és +5 fok között, a legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 19, 20 fok körül alakul.
2011.03.30. 15:20
 
Tízéves csodagyerek mattolta a világbajnok Anandot
Egy mindössze tízéves üzbég sakkozó mattot adott a világbajnok Viswanathan Anandnak egy Taskentben rendezett szimultán során. Temur Igonyin a sajtójelentések szerint simán verte a 2012-ben vb-címvédésre készülő, 41 esztendős indiai sztárt, aki 20 szerdai ellenfele közül egy junior lánnyal szemben is alulmaradt. A csodagyerekként számon tartott Igonyin tavaly megnyerte az utánpótlás Ázsia-bajnokságot.
2011.03.30. 15:10
 
 
Stohl András: nincs olyan ember, aki börtönbe akarna menni
Stohl András szerint nincs olyan ember, aki börtönbe akarna menni, így ő maga is felfüggesztett büntetésben bízik; a színész-műsorvezető a közlekedési balesete kapcsán indított büntetőper csütörtöki tárgyalása, a várható ítélethirdetés előtt egy nappal azt mondta az MTI-nek, mindent elfogad és bocsánatot kér. Stohl Andrást súlyos testi sértést okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés bűntettével vádolja az ügyészség, miután 2010. május 8-án hajnalban Fót közelében, szeszes italtól befolyásolt állapotban, a megengedettnél gyorsabban hajtva nekiütközött a vele szemben szabályosan közlekedő másik két autónak. A karambol következtében egy ember súlyos, egy másik könnyű sérülést szenvedett.
2011.03.30. 15:10
 
A japán kormány üzemen kívül helyezné a Fukusima-1 mind a hat reaktorát
A katasztrófa-elhárítási munkálatokat követően helyezzék teljes mértékben üzemen kívül a Fukusima-1-es atomerőművet, annak mind a hat reaktorát - javasolta a japán kormányszóvivő. A politikus tokiói sajtóértekezletén arra kérdésre válaszolt, hogy érdemes-e leállítani az erőmű összes reaktorát, hiszen az 5-ös és 6-os számú gyakorlatilag nem sérült meg, és sikerült leállítani. Edano szerint a kialakult helyzetben - különös tekintettel a közvéleményre - ő azt tanácsolja, hogy állítsák le a létesítményt. Korábban az atomerőművet üzemeltető vállalat, a Tepco igazgatótanácsának elnöke, Kacumata Cunehisza elkerülhetetlennek nevezte az első négy reaktorblokk üzemen kívül helyezését.
2011.03.30. 15:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349[1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista