2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
Változnak a népszavazás kezdeményezéséről szóló szabályok
Az új alaptörvénnyel egy időben, jövő év január elsején léphet hatályba az az új szabályozás, amelyet a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) készített elő a népszavazás kezdeményezéséről szóló törvényjavaslat módosítására. A tervezet célja többek között a "komolytalan népszavazási kezdeményezések" kiszűrése és a jogorvoslat erősítése - tájékoztat a kormányzati portál. Az új szabályozás - olvasható a kormany.hu-n - egységes szerkezetbe foglalná az eddigi szétaprózott jogszabályokban foglaltakat, kiszámíthatóan és egyértelműen szabályozná a népszavazási intézményrendszert, egységesítené az országos és a helyi kezdeményezések eljárási szabályait, valamint meghosszabbítaná a jogorvoslati határidőket.
2011.05.26. 10:30
 
Fürge gyaloglással a prosztatarák ellen
A heti legalább három óra intenzív gyaloglás felére csökkentheti a frissen felfedezett prosztatarák növekedésének és átterjedésének kockázatát, ám a sétának nincs ilyen hatása - idézte amerikai kutatók megállapítását a BBC hírportálja (http://www.bbc.co.uk). A Kalifornia Egyetem kutatói 1455, lokalizált prosztatarákkal diagnosztizált férfi egészségi állapotát követték nyomon. A vizsgálatba bevont páciensek többsége a hatvanas éveiben járt. A követés 31 hónapja alatt a résztvevők feljegyezték fizikai aktivitásuk jellegét és mennyiségét is.
2011.05.26. 10:20
 
Tarlós István: elképzelhető, hogy használt metrókocsikat vásárolnak külföldről
Elképzelhető, hogy használt metrókocsikat vásárlásával oldják meg a budapesti metróközlekedésben kialakult problémát - mondta Tarlós István főpolgármester csütörtökön az MTV Ma reggel című műsorában. A napokban kivonták a forgalomból a legveszélyeztetettebb 43 metrókocsit a 2-es és 3-as vonalról - emlékeztetett Tarlós István, majd hozzátette: elvileg 111 olyan kocsi van még, amelyiknek "nem nagyon kellene közlekednie". A főpolgármester szerint az esetleges kocsikivonások óriási probléma okoznak majd a városnak; az ügyben - mint mondta - konzultál Orbán Viktor miniszterelnökkel is.
2011.05.26. 09:50
 
 
Összefüggés van az életkor és a virtuális barátok száma között
A húszas éveikben járó brit fiataloknak átlagosan több mint ezer, míg az ötven, vagy annál idősebb honfitársaiknak csak kevesebb mint húsz barátjuk van a Facebook-hoz hasonló közösségi oldalakon - állapította meg egy új tanulmány. A Facebook generációs szakadást jelzi, hogy egy átlagos 22 éves brit fiatalnak legalább ötvenszer több virtuális barátja van, mint az ötvenes éveikben járó felhasználóknak, annak ellenére, hogy a Facebookhoz hasonló közösségi oldalak az idősebb generáció körében is népszerűek.
2011.05.26. 09:40
 
BUX: +1,06 százalék a nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 241,39 pontos emelkedéssel, 23.020,62 ponton nyitott csütörtökön. A szerdai záró értékéhez képest 1,06 százalékkal erősödött.
2011.05.26. 09:10
 
 
Simicskó: durrdefekt miatt borulhatott fel a katonai jármű Afganisztánban
A vizsgálatok eddigi adatai szerint a jobb hátsó kerék durrdefektje vagy valamilyen más problémája miatt borulhatott fel a magyar katonák járműve az afganisztáni Baglan tartományban múlt kedden; erről Simicskó István, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára beszélt csütörtökön a TV2 Mokka című műsorában. A baleset körülményeinek vizsgálatát német szakemberek folytatják, és a jelenlegi információk szerint valóban úgy tűnik, hogy közlekedési baleset történt. Állítólag a jobb hátsó kerék valamilyen problémája, durrdefektje okozta a jármű felborulását - mondta Simicskó István.
2011.05.26. 08:20
 
 
A várandós apák negyede tapasztal magán "terhességi" tüneteket
A mai férfiak olyannyira bevonódnak párjuk terhességébe, hogy közel negyedüknél jelentkeznek azok az érzelmi és fizikai tünetek, melyeket általában a nők várandósságával szokás összefüggésbe hozni - idézte egy friss kutatás megállapítását a The Daily Telegraph című brit napilap online kiadása (http://www.telegraph.co.uk). A felmérés eredménye azt mutatta, hogy a kispapák érzelmesebbeké válnak, gyakrabban lábad könnybe a szemük, hangulatuk ingadozik, sőt hányingerük és fantomfájdalmaik lettek. A tanulmányba bevont apák beszámoltak furcsa kívánósságról is: egyszerre vágyott például valaki paradicsomra és narancsra vagy tonhalra ecetes hagymával.
2011.05.26. 08:00
 
Verdi Macbethjét 22 országban közvetítik Londonból
Június 13-án 19 német város mozijában közvetítik Verdi Macbethjének előadását a londoni Királyi Operaházból. A produkciót összesen 22 ország 600 mozija veszi át Ausztráliától Horvátországig. A címszerepet a különleges színészi talentumú Simon Keenlyside alakítja, Lady Macbeth szerepét Ludmilla Monasztirszka énekli, Banquo pedig Raymond Aceto lesz. A karmester a zeneigazgató: Antonio Pappano. A napokban bemutatott új produkciót Phyllida Lloyd vitte színre, aki az év rendezője és DVD-je címet nyerte el Britten Gloriana című, I. Erzsébet királynőről szóló operájának rendezésével az Opera Northnál.
2011.05.26. 07:50
 
 
Alonso azonnal gyorsabb autót akar
A kétszeres Forma-1-es világbajnok Fernando Alonso üdvözölte, hogy csapata, a Ferrari soraiban szerkezeti változtatások történtek, s egyúttal jelezte: azonnal gyorsabb autóra van szükségük, ha versenyben akarnak maradni a vb-címért. "A lépések mindenképpen az istálló érdekeit szolgálták, és előremutatnak" - fogalmazott a spanyol pilóta azzal kapcsolatban, hogy Aldo Costa kedden távozott a technikai igazgatói posztról. "Azonnal egy gyorsabb autóra van szükségünk. Nem vesztegethetjük az időnket, különben lemaradunk."
2011.05.26. 07:40
 
 
Az idén Törökország a legnépszerűbb külföldi úti cél
Az előfoglalási adatok alapján az idei szezonban Törökország lesz a legnépszerűbb úti cél, míg a második helyet az autóval könnyen megközelíthető Horvátország nyeri el - írta csütörtöki számában a Magyar Nemzet szakértőkre hivatkozva. Továbbra is kedvelt célpont maradt Görögország, Spanyolország és Olaszország. A lap azt írta: a külföldi nyaralási célpontok rangsorát az idén több esemény is alaposan átszabta. A válság miatt egyrészt még mindig az olcsóbb utak a legnépszerűbbek. Kedveltebb az előfoglalás, az utazási célpontok közé nyáron visszatérhet Észak-Afrika is. A kerozinfelárak bevezetése visszavetette a repülési kedvet, a buszos, kulturális körutazások viszont reneszánszukat élik - olvasható a lapban.
2011.05.26. 07:40
 
Diákhitel határon túli magyaroknak
Diákhitelt kaphat minden olyan erdélyi és felvidéki magyar fiatal, aki felveszi a magyar állampolgárságot, de továbbra is lakóhelyén jár egyetemre, és nem költözik Magyarországra - írta csütörtöki számában a Magyar Nemzet. A lapnak a Diákhitel Központnál megerősítették: azok a Romániában vagy Szlovákiában élő magyar hallgatók, akik teljesítik a feltételeket, jogosultak lesznek a magyar diákhitelre. A Vajdaságban, illetve Kárpátalján élő magyar fiatalok egyelőre nem tudják igénybe venni ezt a lehetőséget, ugyanis Ukrajna és Szerbia nem tagja az Európai Gazdasági Térségnek.
2011.05.26. 07:30
 
Zöld jelzést kap Gyurcsányék pártszavazása
Az MSZP országos elnöksége úgy döntött, hogy teret ad a folyamatnak, és a volt miniszterelnök és támogatói által megfogalmazott kérdéseket változatlan formában javasolja felvenni a szavazólapokra - írta csütörtöki számában a Népszabadság. A lap úgy tudja, hogy a Gyurcsány Ferenc volt kormányfő által vezetett Demokratikus Koalíció Platformjának több tagja levélben lobbizott az MSZP felső vezetőinél az általuk kezdeményezett pártszavazás kiírása és támogatása ügyében. Gyurcsányék hat pontban kezdeményeztek pártszavazást, átláthatósági szigorítások mellett egyebek között olyan kérdésekben, mint hogy például lehessen-e a párt elnökét ezentúl inkább közvetlenül megválasztani, nem pedig kongresszusi küldöttek útján.
2011.05.26. 07:30
 
 
Újabb tornádók pusztítottak Amerikában tucatnyi ember halálát okozva
Legalább 16 ember vesztette életét, és több tucatnyian megsérültek az Arkansas, Kansas és Oklahoma amerikai szövetségi államok területén kedden és szerdán átvonult tornádókban - jelentette hivatalos összesítések alapján a CNN. A meteorológusok szerint újabb forgószelek keletkezhetnek. Mary Fellin oklahomai kormányzó az állam 77 megyéjéből 68-ban hirdetett ki szükségállapotot az ítéletidő miatt. Az áldozatok közül 10 halt meg Oklahomában (ebből 7-en Canadian megyében), 4 Arkansas-ban, 2 pedig Kansasban. A missouri állambeli Joplin városban, amelyre vasárnap este csapott le tornádó, 125-re nőtt a halálos áldozatok száma.
2011.05.26. 07:30
 
Beszámíthatatlannak minősítették Gabrielle Giffords merénylőjét
Szellemileg beszámíthatatlannak minősítette szerdán egy szövetségi bíró Jared Loughnert, akit azzal gyanúsítanak, hogy januárban az arizonai Tucsonban lőfegyverrel megölt hat embert és súlyosan megsebesítette Gabrielle Giffords demokrata képviselőnőt. Larry Burns körzeti szövetségi bíró úgy ítélte meg, hogy az ügyvédjei által "mentálisan súlyos betegnek" minősített, 22 éves Loughner képtelen megérteni az ellene folytatott eljárást és nem képes hozzájárulni a saját védelméhez. A bíró nem sokkal azután határozott így, hogy Loughnert szerdán ki kellett vezetni a törvényszékről, mert dühkitörésével félbeszakította meghallgatását. A vádlottat ezt megelőzően öt héten keresztül pszichiátriai megfigyelés alatt tartották egy missouri börtönkórházban.
2011.05.26. 07:20
 
Szabics osztrák bajnok a Sturmmal
Szabics Imre csapata, a Sturm Graz nyerte az osztrák labdarúgó-bajnokságot. Az együttes - a magyar támadóval a soraiban - a szerdai utolsó fordulóban 2-1-re nyert a vendég Innsbruck ellen, s 66 pontot szerezve végzett a tabella élén. A második Bodnár László gárdája, a tavaly győztes Salzburg (63) lett, míg harmadikként a Sáfár Szabolcsot foglalkoztató Austria Wien (61) zárt. A Sturm 1998 és 1999 után harmadszor lett bajnok az osztrák Bundesligában.
2011.05.26. 07:20
 
 
A Facebook alapítója a gyerekek előtt is megnyitná a portált
Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója cáfolja azokat a lapértesüléseket, amelyek szerint idővel a 13 évesnél fiatalabb gyerekek számára is lehetővé tenné a közösségi oldal használatát. A 27 éves Zuckerberg a világháló meghatározó szereplőinek rendezett e-G8 elnevezésű internetes fórumon szerdán kérdésre válaszolva közölte, hogy nincs napirenden a közösségi portál felhasználási feltételeinek megváltoztatása, és a múlt héten New Jerseyben rendezett oktatási innovációról szóló konferencián elhangzott beszédét az eredeti szövegkörnyezetből kiragadva idézték.
2011.05.25. 21:20
 
 
A 4-es metró 2015-től járhat az új főpolgármester-helyettes szerint
Hutiray Gyula szerint nagy valószínűséggel 2015 első negyedévétől lehet majd utazni a 4-es metróval. A fejlesztésekért felelős, megválasztott főpolgármester-helyettes erről a német gazdasági klub (Deutscher Wirtschaftsclub) rendezvényén beszélt, kérdésekre válaszolva szerdán, Budapesten. Hutiray Gyula a találkozón elmondta, hogy nagyon nehéz helyzetben van a városvezetés, a szerelvények átvételével kapcsolatban komoly jogviták vannak. Mint hozzátette, olyan szerelvényeket korábban még nem gyártottak, amelyek az új metróvonalon közlekednének.
2011.05.25. 21:10
 
A KENÓ május 25-i nyerőszámai
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a május 25-i KENÓ-játékban a következő számokat sorsolták: 1, 2, 3, 14, 17, 27, 30, 31, 35, 38, 40, 44, 45, 49, 59, 64, 67, 72, 76, 80.
2011.05.25. 21:00
 
 
Dzurinda: az Orbán-kormány tevékenysége nyugtalanító, de aggodalomra mégsincs ok
A szlovák külügyminiszter szerint Orbán Viktor kormányának tevékenysége nyugtalanságot váltott ki Szlovákiában, de aggodalomra mégsincs ok, mert Pozsony képes kezelni a helyzetet. Mikulás Dzurinda szerda este szólalt fel a pozsonyi törvényhozásban, amikor vitát kezdtek a magyar alkotmánnyal kapcsolatos nyilatkozatról. A pozsonyi diplomácia vezetője négy érvet sorolt fel amellett, hogy Szlovákiának miért nem kell félnie Magyarországtól. Elsőnek azt említette, hogy a szlovákiai magyarok lojálisak Szlovákiával szemben. "Köszönöm ezt nekik, úgy gondolom, hogy lojalitásukra építeni lehet" - jelentette ki.
2011.05.25. 21:00
 
 
Percenként 48 órányi videó kerül fel a YouTube-ra
Percenként 48 órányi videó kerül fel a YouTube-ra, míg a videomegosztó portálra látogatók napi 3 milliárd videóra kattintanak. A 2005 májusában indult oldal tavaly év végén percenként több mint 35 órányi videóval bővült, és a naponta megtekintett (megnyitott) felvételek száma is "csupán" másfél milliárd volt. A videomegosztó jelenlegi nézettsége olyan, mintha az emberiség csaknem fele nézne naponta egy-egy videót, illetve csak az amerikaiakkal számolva minden egyesült államokbeli lakosra legkevesebb 9 videó jutna naponta - olvasható a YouTube hivatalos blogjában.
2011.05.25. 20:50
 
A Skandináv lottó május 25-i nyerőszámai és nyereményei
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a május 25-én megtartott 21. heti Skandináv lottó sorsoláson a következő számokat húzták: Első számsorsolás: 8, 10, 12, 22, 28, 32, 34. Második számsorsolás: 9, 14, 15, 16, 30, 34, 35. Nyeremények: 7 találatos szelvény nem volt; a 6 találatosokra, egyenként 215.585; az 5 találatosokra 5.095; a 4 találatosokra 1.225 forintot fizetnek.
2011.05.25. 20:40
 
 
Valdano távozik a Real Madridtól
Elhagyja a Real Madridot a spanyol futballklub sportigazgatója, Jorge Valdano. Távozásának hírét az EFE közölte szerda este azzal, hogy a hivatalos bejelentés későbbre várható, de okokat nem említett. A legvalószínűbb magyarázatnak az tűnik, hogy kibékíthetetlenné vált az az ellentét, amely a 2009. január elseje óta hivatalban levő Valdano és a bajnokságban az FC Barcelona mgött másodikként végzett királyi gárda portugál vezetőedzője, José Mourinho között feszült immár hónapok óta.
2011.05.25. 20:40
 
Férfi kézilabda NB I: egyenlített a Tatabánya a bronzcsatában
A házigazda Tatabánya öt góllal nyert szerdán az FTC ellen a Budapest Bank férfi kézilabdaliga bronzcsatájában, így 2-2-re egyenlített. A mindent eldöntő, ötödik meccset vasárnap rendezik. Eredmények: a 3. helyért, 4. mérkőzés: Tatabánya-Carbonex - Celebi-FTC 29-24 (16-11). Az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharc állása: 2-2, az 5-8. helyért: Pajor Pálinka-Kecskemét - PLER 28-25 (16-14).
2011.05.25. 20:20
 
 
Strauss-Kahn ügyvédjei nem léptek kapcsolatba a szobalány családjával
Dominique Strauss-Kahnnak, az IMF volt vezérigazgatójának ügyvédjei tagadták, hogy kapcsolatba léptek volna a védencüket szexuális bűncselekménnyel vádoló szobalánnyal vagy annak családjával. A Strauss-Kahnt képviselő William Taylor és Ben Brafman ügyvéd szerdán New Yorkban kiadott közleményében hamisnak nevezte azokat a médiahíreket, amelyek szerint kapcsolatba léptek a szobalánnyal és hozzátartozóival. "Továbbra is hisszük, hogy Strauss-Kahn urat minden vádpont alól fel fogják menteni" - szögezte le a két jogi képviselő.
2011.05.25. 20:10
 
 
A nők mosolyogva, a férfiak anélkül vonzóbbak
A nők mosolyogva, a férfiak mosoly nélkül vonzóbbak a másik nem számára első pillantásra - állapították meg felmérésükben kanadai pszichológusok. A kutatásba bevont nők a nevető férfiakat kevésbé tartották szexuálisan vonzónak, mint azokat, akik arcán a büszkeség vagy a bűntudat, szégyenkezés kifejezései voltak láthatóak. "A nők meglehetősen kevéssé találták vonzónak a mosolygó férfiakat" - idézte fel Jessica Tracy kutatásvezető, a Brit Columbia-i Egyetem munkatársa. A férfiak reakciója ennek éppen az ellentéte volt: egyértelműen a mosolygó nőket találták vonzónak, a nevető arckifejezés bizonyult a leginkább attraktívnak.
2011.05.25. 20:00
 
 
Obama Londonban: a nemzetközi közösség nem az iszlám ellen visel háborút
A nemzetközi közösség nem az iszlám, hanem a terror ellen visel háborút - mondta szerdai londoni beszédében Barack Obama amerikai elnök, aki az európai történelmi közelmúlt kapcsán felhívta a figyelmet a populizmus és a nacionalizmus veszélyeire is. Obama a londoni parlament legősibb épületében, a XI. században emelt Westminster Hallban beszélt a törvényhozás két kamarája, az alsóház és a Lordok Háza tagjai előtt. Ő az első amerikai elnök, aki itt szólalhatott fel.
2011.05.25. 19:50
 
 
Orbán: az ország újjászervezésével a munkaalapú gazdaság megteremtése a cél
Magyarországon nem reformok végrehajtása, hanem az ország újjászervezése történik, s az embereket a kormány nem arról próbálja meggyőzni, hogy egyes intézkedéseket vagy döntéseket támogassanak, hanem arról, hogy át kell szerveznünk az egész országot - mondta szerdán Orbán Viktor a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) megalakulásának 50. évfordulóján rendezett ünnepségen Párizsban.
2011.05.25. 19:40
 
 
Stabilizálódott a forint estére
Estére nem változott jelentősen a forint árfolyama az euróhoz és a svájci frankhoz képest: megállt a napközben tapasztalt gyengülés. A dollárhoz és a japán jenhez képest viszont árnyalatnyit gyengült a magyar fizetőeszköz. Szerdán este fél hét körül egy euró 270,26 forintot ért, délután 270,52 forintot. Kedd délután még 269,11 forint volt az euróárfolyam. A svájci frank 219,78 forinton állt szerda este, délután 219,97 forinton jegyezték a frankot. A dollár 192,85 forint volt szerda este a nemzetközi devizapiacon a délutáni 191,67 forint után. Száz japán jen 234,95 forintba került, délután 233,87 forint volt az árfolyam.
2011.05.25. 19:00
 
Vizsgálat indul a FIFA-elnökjelölt Bin Hammam ellen
Néhány nappal az elnökválasztás előtt a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) bejelentette, hogy megvesztegetés vádjával vizsgálatot indít a posztért harcba szálló katari Mohamed Bin Hammam, valamint a szervezet alelnöke, a trinidadi Jack Warner ellen. Előbbi cáfolja, hogy bármi törvénytelent tett volna. A két sportvezetőnek és másik két hivatalnoknak a FIFA etikai bizottsága előtt kell megjelennie vasárnap, mindössze három nappal a zürichi elnökválasztás előtt, amelyen Bin Hammam lesz az egyetlen kihívója a jelenleg regnáló Joseph Blatternek.
2011.05.25. 18:30
 
 
Június 21-én lesz a Stohl-per másodfokú tárgyalása
Június 21-én tartják az ittasan súlyos közúti balesetet okozó Stohl András színész-műsorvezető büntetőügyének másodfokú tárgyalását, illetve hirdetik ki a jogerős ítéletet a Pest Megyei Bíróságon. A Budakörnyéki Bíróságon március 31-én született elsőfokú ítélet szerint Stohl bűnös súlyos testi sértést okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés bűntettében, ezért őt nem jogerősen 2 év 4 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélték.
2011.05.25. 18:30
 
Öngyilkosságot kísérelt meg egy férfi a Parlamentnél
Felakasztotta magát egy 62 éves férfi szerda délután a Parlament I. kapuja közelében; a férfi könnyebb nyaksérülést szenvedett. "A Parlament I. kapujának közelében a járókelők egy férfit találtak, aki felakasztotta magát. A járókelők segítségének köszönhetően a 62 éves férfit élve szállították kórházba a helyszínre érkező mentők" - közölte a rendőrség. Az elsődleges adatok szerint a vidéki férfi a sérelmére elkövetett csalás miatt kísérelt meg öngyilkosságot. Az eset körülményeinek tisztázása érdekében a BRFK V. kerületi rendőrkapitánysága közigazgatási hatósági eljárást indított.
2011.05.25. 17:40
 
BUX: -1,22 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 282,06 pontos, 1,22 százalékos csökkenéssel, 22.779,23 ponton zárt szerdán.
2011.05.25. 17:40
 
 
Fidesz: még nem dőlt el, lesz-e etikai vizsgálat Pokorni ellen
Megkapta a Fidesz etikai bizottsága Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár beadványát, amelyben vizsgálatot kezdeményez Pokorni Zoltán Fidesz-alelnök ellen; a testület azonban még nem döntött róla - közölte Krakkó Ákos, a Fidesz-frakció sajtófőnöke. Az ügyről már tájékoztatták Orbán Viktor miniszterelnököt is. A Fidesz etikai bizottságának elnöke, Kontrát Károly az Indexnek azt mondta, a testület a párt alapszabályának megfelelően fog eljárni az ügyben.
2011.05.25. 17:40
 
 
DSK: a szobalány guineai rokonai visszautasítják a megvesztegetést
Visszautasította a Dominique Strauss-Kahn jogi képviselői által felajánlott pénzt a volt IMF-vezérigazgatót nemi bűncselekménnyel vádoló szobalány guineai rokonsága - írta a New York Post. "Családunk fölötte áll az anyagi kérdéseknek. Nem foglalkozunk azzal, hogy valaki milliárdos-e. A legfontosabb az, hogy hogyan követi isten útját" - jelentette ki a szobalány fivére, az 50 éves Mamoudou az újság szerint, amely cikkében a Reuters hírügynökség helyszíni jelentését idézte. A tudósítás megerősítette, hogy a nő rokonai hithű muzulmánok, akik egy apró, világítás és vízellátás nélküli guineai faluban élnek. A szobalány apja a lap szerint muszlim hitoktató volt.
2011.05.25. 17:40
 
 
Befejezte harmadik űrsétáját az Endeavour két szerelő asztronautája
Befejezte harmadik űrsétáját az Endeavour amerikai űrrepülőgép két szerelő asztronautája szerdán. A két űrhajós, Drew Feustel és Mike Fincke csaknem hét órát tartózkodott a nyílt világűrben, és ez idő alatt úgy rögzítették a Nemzetközi Űrállomás (ISS) amerikai robotkarját, hogy azt az orosz Zarja (Hajnal) modulig lehessen mozgatni. Emellett olyan kábeleket fektettek le, amelyek a napelemtáblákban termelt áramot az ISS orosz szegmenseibe juttatják el, jelentősen növelve ezzel a Föld körül átlagosan 350 kilométeres magasságban keringő űrbázis energiaellátását.
2011.05.25. 16:50
 
 
Aláírhatják a taxidroszt-üzemeltetési szerződést a Budapest Airporttal
Szerdán alá is írja a Budapesti Közlekedési Központ (BKK), és a Fővárosi Taxiállomásokat Üzemeltető Kft. a Budapest Airporttal a taxidrosztok üzemeltetéséről szóló szerződést, miután a Fővárosi Közgyűlés szerdán 29 igen, 3 nem és 1 tartózkodás mellett elfogadta az erről szóló előterjesztést - tájékoztatta a Budapest Airport az MTI-t. György István főpolgármester-helyettes előterjesztése szerint a Budapest Airport Zrt., a Budapesti Közlekedési Központ és a Fővárosi Taxiállomásokat Üzemeltető Kft. öt évre köt szerződést a taxiállomások fenntartásával, működtetésével kapcsolatos kötelezettségek teljesítésére.
2011.05.25. 16:50
 
 
Gyengült a forint szerdán
Gyengült szerdán a forint, a keddi csekély pozitív korrekció után árfolyama visszatért a hét eleji gyenge szintre. Az eurót szerdán délután negyed ötkor 270,52 forinton jegyezték a bankközi kereskedelemben a kedd délutáni 269,11 forint és a hétfő délutáni 270,64 forint után. 270 feletti jegyzéseken utoljára március közepén állt az euró. A dollárt 192,85 forinton jegyzik 1,4042 dolláros euró árfolyammal a kedd délutáni 190,94 forintos és 1,4104 dolláros jegyzésekkel szemben. A svájci frank jegyzése 219,97 forint 216,86 forint után, száz japán jent pedig 234,95 forinton jegyeznek 232,48 forint után.
2011.05.25. 16:40
 
 
A tárgyalások folytatását kérte a TMRSZ-től Lázár János
A kormánnyal történő egyeztetések folytatását kérte a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete (TMRSZ) vezetőitől Lázár János szerdán Hódmezővásárhelyen. A szolgálati nyugdíjjal kapcsolatos kérdések a tárgyalásokon rendezhetőek, a sokszor megengedhetetlen hangnemű hódmezővásárhelyi demonstráció csak arra alkalmas, hogy csökkentse a rendőrség közmegbecsülését - fogalmazott a Fidesz országgyűlési frakcióvezetője, a város polgármestere azt követően, hogy több mint egy órát tárgyalt a TMRSZ vezetőivel.
2011.05.25. 16:20
 
Primera División: távozik a Sevilla vezetőedzője
Nem hosszabbították meg a szerződését Gregorio Manzanónak, a spanyol labdarúgó-bajnokságban ötödik helyezett Sevilla vezetőedzőjének. Az 55 éves szakember tavaly szeptemberben a menesztett Antonio Alvarez helyét vette át az andalúziai klubnál, s irányításával Európa Liga-indulást érő pozícióban zárt a gárda. Az EL idei kiírásában a későbbi győztes FC Porto búcsúztatta a Sevillát a legjobb 32 között, de a csapat a csoportkörben idegenben győzött a későbbi német bajnok Borussia Dortmund ellen.
2011.05.25. 16:00
 
 
Az Alkotmánybírósághoz fordult Joav Blum Sukoró-ügyben
Nem hallgatta meg a három beidézett tanút a sukorói telekcsere kapcsán közokirat-hamisítással vádolt Joav Blum magyar-izraeli üzletember büntetőperének szerdai tárgyalásán a Székesfehérvári Városi Bíróság, a vádlott védője ugyanis fellebbezést jelentett be a bíróság egyik döntése ellen - közölte a bíróság z MTI-vel. A vádlott betegsége miatt távollétében megtartott tárgyalás kezdetén a védő kezdeményezte: a bíróság forduljon az Alkotmánybírósághoz a lakcím-nyilvántartástól szóló jogszabály egyes rendelkezéseinek alkotmányellenessége miatt.
2011.05.25. 15:50
 
 
Budaházy-per: inzultálták Kókát a bíróság folyosóján
Inzultálták a Fővárosi Bíróság folyosóján a terrorcselekmények vádjával Budaházy György és társai ellen folyó büntetőper szerdai tárgyalására tanúként érkező Kóka János volt szabad demokrata politikust. Kóka a bíró kérdésére, tanúvallomása végén elmondta, hogy a bíróság folyósóján egy fiatalokból álló csoportból valaki fenyegető, elfogadhatatlan hangvételben szólt hozzá "identitásával" összefüggésben. A szabad demokrata politikus sajnálatosnak nevezte, hogy ez a stílus megjelenhet a tárgyalás "margóján".
2011.05.25. 15:40
 
 
Index: a belügyminiszter megadóztatná a korkedvezményes nyugdíjak egy részét
Az Index hírportál értesülései szerint Pintér Sándor belügyminiszter kedden olyan kompromisszumos javaslatot tett a rendvédelmi érdekegyeztető fórumon, amely alapján a nyugállományban maradó egykori rendőrök, katonák és tűzoltók a jövőben csak 65 éves koruk fölött vehetnék fel teljes járandóságukat, míg a feketén munkát vállalóktól teljes egészében megvonnák a korkedvezményes nyugdíjat. A Hivatásunk Védelmében Sztrájkbizottság kedden, a belügyminiszter tájékoztatására hivatkozva azt közölte az MTI-vel, hogy a kormány kisebb módosításokkal elfogadta a szolgálati nyugdíjasokat és szolgálati nyugdíjrendszert érintő, szakszervezetekkel egyeztetett belügyminiszteri előterjesztést.
2011.05.25. 15:30
 
 
OMSZ: sem Magyarországot, sem Szlovákiát nem éri el a hamufelhő
A legújabb számítások szerint sem Magyarországot, sem Szlovákiát és Csehországot nem fogja elérni az izlandi tűzhányó hamufelhője, mert a vulkán szerda hajnal óta nem lövell hamut - mondta Bozó János, az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) repülésmeteorológusa az MTI-nek. Hrafn Gudmundsson izlandi meteorológus szerda délután közölte: a tűzhányó, amelynek hamufelhője megbénította számos észak-európai ország légterét, már csak gázt lövell ki.
2011.05.25. 15:10
 
 
Eddig 108 milliárd ember élt a Földön
Összesen 108 milliárd ember élt a Földön ezidáig - írja legújabb számában a National Geographic folyóirat német kiadásának legújabb száma. A szám Carl Haub amerikai demográfus 1975-ös kalkulációin alapszik. Haub a modern ember időszámításunk előtt ötvenezer évvel történt megjelenését és a jelenlegi éves születési ráta durva becslését vette alapul. Haub szerint 1975-ig mintegy 103 milliárd ember élt a Földön. Máig az összes megszületett ember száma 108 milliárdra növekedett. Jelenleg hétmilliárdan élnek a bolygón.
2011.05.25. 15:00
 
 
Rogán: minden fővárosi cégnél megvalósul a bérkompenzáció
Gyakorlatilag a fővárosi önkormányzat tulajdonában álló valamennyi cégnél megvalósult a bérkompenzáció - közölte Rogán Antal (Fidesz-KDNP), a főváros gazdasági bizottságának elnöke szerdán az MTI-vel, az MSZP aznapi sajtótájékoztatóján elhangzottakra reagálva. Rogán Antal tájékoztatása szerint több mint 8 órát foglalkoztak a főváros összes cégének mérlegbeszámolójával, illetve üzleti tervével, annak során részletesen vizsgálták a bérkompenzáció megvalósulását. Mint mondta, ez gyakorlatilag minden fővárosi cégnél megtörtént, egy kivétel van, a Budapesti Temetkezési Intézet (BTI), ahol annyira rossz volt az anyagi helyzet, hogy az üzemi tanáccsal megtárgyalva azt a döntést hozták: az első félévi üzleti terv, illetve bevétel fényében fognak erről utólag dönteni.
2011.05.25. 15:00
 
 
Romagyilkosságok: uzsorások akciójának hitte támadásukat az egyik sértett
Kezdetben uzsorások fenyegetésének hitte megtámadásukat az a piricsei férfi, aki négy gyermekével és feleségével lakott a Molotov-koktéllal meggyújtott és sörétes fegyverrel megtámadott házban a Szabolcs megyei településen. A gyermekkora óta nagyothalló, ezért a kérdéseket sokszor nem értő G. Tibor elmondása szerint kezdetben arra gondoltak, hogy uzsorások követhették el a támadást, mert a szomszédoknak korábban volt tartozásuk, de arra jutottak, azok a férfiak "erre nem lennének képesek". A tanú arról beszélt, hogy az ablak sarka és a ház tűzfala égett a Molotov-koktéloktól, és egy kisbaltával kellett kifeszítenie a bejárati ajtót, mert ijedtében a kulcsot beletörte a zárba.
2011.05.25. 15:00
 
Spielberg ősztől ismét új tévésorozatokkal jelentkezik
Steven Spielberg az ősszel kezdődő televíziós szezonban három új tévésorozattal is jelentkezik. A filmes mogul executive producerként jegyzi új tévés munkáit. Az Oscar-díjas filmrendező, a DreamWorks stúdió egyik alapítója a tévés műfajban is nagyágyúnak számít. A hetvenes években kezdte kóstolgatni a "kisképernyős" munkát, a nyolcvanas évek közepe óta pedig rendszeresen vállal televíziós produceri, illetve executive produceri feladatokat, főként sorozatokban. Teljesítményét Emmy-díjak ismerik el: többek között Az elit alakulat, majd a The Pacific - A hős alakulat című második világháborús szériákkal is elnyerte a legrangosabb amerikai tévés kitüntetést.
2011.05.25. 14:40
 
Derült ég, erősödő szél, 25-29 fok várható
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint csütörtökön túlnyomóan derült lesz az ég, sokat süt a nap, legfeljebb a délkeleti országrész fölé sodródhat be egy-egy zápor vagy zivatar. Az északi, északkeleti szél szerdán napközben a Dunántúlon, az Észak-Alföldön és a Zemplénben többször megerősödik, néhol viharossá fokozódik, majd éjszakára mérséklődik a légmozgás. Csütörtökön a szél délire fordul, és élénk, a Kisalföldön erős széllökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 9, 14 fok között, délkeleten 15 fok körül valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 25, 29 fok között alakul.
2011.05.25. 14:30
 
 
Lagarde hivatalosan is jelentkezik az IMF élére
A francia pénzügyminiszter, Christine Lagarde hivatalosan is bejelentette, jelölteti magát a Nemzetközi Valutaalap (IMF) élére. "Ma, szeretném bejelenteni szándékomat, hogy indulok az IMF vezérigazgatói székéért" - mondta Lagarde szerdán Párizsban újságírók előtt. Hozzátette, jelöltetése ellenére még megtartja pénzügyminiszteri pozícióját. Az azt is megerősítette, hogy Nicolas Sarkozy francia elnök is támogatta jelentkezését. A sajtótájékoztatón José Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke "teljes támogatásáról" biztosította Lagarde-ot. Úgy fogalmazott: Lagarde nagy tiszteletnek örvend a nemzetközi közösségen belül, és az unióban is és abbéli vélekedésének adott hangot, hogy szerepvállalása nélkülözhetetlen a jelenlegi világgazdasági reformokban is.
2011.05.25. 14:20
 
Fellegi: a Mol részesedéssel az állam nagyon komoly vagyonelemet szerzett vissza
A Mol 21,2 százalékának megvásárlására fordított pénzt a kormány nem szórta, nem pazarolta el, nem elégette, nem felélte, hanem visszaszerzett vele egy nagyon komoly vagyonelemet - mondta Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter szerdán Budapesten sajtótájékoztatón a nyilvánosság előtt megjelent kritikákra válaszolva. Hozzátette: nem csak politikailag, pénzügyileg, nemzetgazdaságilag is pozitív hatása lesz a vételnek már középtávon is, mert jelentős szinergiákat teremthet más, az állam tulajdonában lévő vállalatokkal, mint például a Magyar Villamos Művek Csoporttal. A miniszter elmondta: energiapolitikai, vagyongazdálkodási lépés is történt a vétellel, ami a komoly szakértők szerint már középtávon megtérülő befektetés.
2011.05.25. 14:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285[1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista