2020. július 2., csütörtök - Ottó
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
Megalakulhat a devizahitelesek pertársasága
A Szociális Kerekasztal felkérésére a jövő héten megkezdik a szakértői munkát a Hitelkárosultak Pertársaságának megalakítására - közölte a Magyar Szociális Fórum (MSZF) pénteken az MTI-vel. A közlemény szerint a Szociális Kerekasztal csütörtökön járhatónak ítélte a devizaalapú szerződésekre, mint hibás banki termékre alapozott keresetet. Úgy vélte, elősegítheti, hogy a hitelkárosultak kártérítésben részesüljenek a hitelezők által nekik okozott kárért. A kerekasztal ugyanakkor arra az álláspontra helyezkedett, hogy a keresettel kapcsolatos döntést csak az érintettek hozhatják meg. Ezért azt javasolta, hogy alakítsanak pertársaságot.
2011.06.10. 16:40
 
 
Vélhetően szívinfarktusban meghalt egy magyar katonaorvos Afganisztánban
Vélhetően szívinfarktusban meghalt egy magyar katona Afganisztánban - közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) péntek délután az MTI-vel. A közlemény szerint a Magyar Honvédség Tartományi Újjáépítési Csoportjának egyik orvosa magyar idő szerint péntek reggel lett rosszul, életét a gyors, szakszerű orvosi beavatkozás ellenére sem sikerült megmenteni. A halál pontos okát még vizsgálják, a katonaorvos valószínűleg szívinfarktust kapott. A holttest hazaszállításáról később intézkednek - írta a HM.
2011.06.10. 16:40
 
 
Változás a gyermekkori lázcsillapítás szakmai ajánlásában
Új szakmai protokoll született a gyermekkori lázcsillapításról, ez főként csak 39 Celsius-fok vagy a fölött javasolja a gyerekek lázának kíméletes csillapítását - erről Réthy Lajos Attila, az útmutató kidolgozásában részt vevő Országos Gyermekegészségügyi Intézet (OGYEI) főorvosa, vezető tudományos munkatársa számolt be pénteken az MTI-nek. Közlése szerint a lázcsillapításról korábban 1995-ben adtak ki protokollnak tekinthető módszertani levelet. Az új szakmai útmutatót a Csecsemő- és Gyermekgyógyászati Szakmai Kollégium javaslata alapján a Nemzeti Erőforrás Minisztérium adta ki, a közelmúltban az Egészségügyi Közlönyben hozta azt nyilvánosságra.
2011.06.10. 16:20
 
Motorsport, Brit Nagydíj: Sebestyén a 24. időt érte el a második szabadedzésen
A 125 kcm-esek között szereplő Sebestyén Péter - akárcsak az első, délelőtti tréningen - a 24. időt érte el a pénteki második szabadedzésen is a gyorsaságimotoros-világbajnokság idei hatodik futamán, a Brit Nagydíjon, Silverstone-ban. A viadal honlapja szerint a magyar pilótát ezúttal nem rangsorolták, ám ideje a 24. legjobb volt. A délutáni gyakorláson a francia Johann Zarco megismételte korábbi sikerét, de az esős pálya miatt ezúttal sokkal rosszabb köridővel.
2011.06.10. 16:20
 
 
Megszüntették Hagyó Miklós házi őrizetét
Megszüntette Hagyó Miklós házi őrizetét pénteken a Fővárosi Bíróság (FB). A jogerős döntéssel megváltoztatták a Pesti Központi Kerületi Bíróság korábbi ítéletét, amely három hónappal - de legfeljebb augusztus 23-ig - meghosszabbította a házi őrizetet. A volt szocialista főpolgármester-helyettest a BKV-ügy kapcsán egyebek mellett bűnszervezetben elkövetett hűtlen kezeléssel és zsarolással gyanúsítják. A Fővárosi Bíróság szerint tévedett az elsőfokú bíróság abban, hogy továbbra is fennállnak a házi őrizet fenntartásának feltételei - olvasható az FB honlapján. A jogerős határozat szerint csak tényeken alapuló következtetés alapján lehet állást foglalni abban, hogy indokolt-e a házi őrizet további fenntartása.
2011.06.10. 15:50
 
Benyújtotta a kormány az új honvédelmi törvényjavaslatát
A kormány pénteken benyújtotta az Országgyűlésnek az új honvédelmi törvényjavaslatát, egyben indítványozta annak sürgős tárgyalásba vételét. A kormány egyebek mellett az önkéntes tartalékosi rendszer fenntartásának, a fegyver nélküli katonai szolgálat visszaállításának, valamint a polgári védelmi kötelezettség kettős célú teljesítésének jogi kereteit kívánja kialakítani - olvasható a parlament honlapjára pénteken felkerült törvényjavaslatban. A javaslat szerint a készülő sarkalatos jogszabály az új alaptörvénnyel egy időben, 2012. január elsején lépne életbe. Az új honvédségi törvény előterjesztésével a kormány az alaptörvény sarkalatos törvényi felhatalmazásainak kíván megfelelni.
2011.06.10. 15:40
 
Szijjártó: nagy siker a horvát csatlakozásról szóló döntés
A miniszterelnök szóvivője szerint mind Magyarországnak, mind Horvátországnak, mind pedig a nyugat-balkáni régiónak nagy siker, hogy az Európai Bizottság jóváhagyta az ország uniós csatlakozását. Szijjártó Péter ezt azután mondta újságírók előtt, hogy José Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke pénteken bejelentette: a bizottság zöld jelzést ad Horvátország EU-felvételéhez. Orbán Viktor miniszterelnök szóvivője emlékeztetett, a magyar EU-elnökség egyik legfontosabb célja volt, hogy ebben a félévben lezáruljanak a horvát csatlakozási tárgyalások. Ezt sikerült is elérni, ami nagy sikere Magyarországnak, a magyar uniós elnökségnek, Horvátországnak, Közép-Európának, a nyugat-balkáni régiónak és ezáltal az erős Európának is - hangsúlyozta.
2011.06.10. 15:40
 
Borult ég, eső, 18-25 fok várható
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint a Dunántúlon a változó felhőzet mellett többórás napsütés valószínű, ott csupán szombat délután lehet több felhő, és ekkor eső, zápor is kialakulhat. Másutt ugyanakkor erősen felhős vagy borult lesz az ég, elszórtan esővel, záporral, csak szombat délután északkeleten vékonyodik el, csökken a felhőzet. Az északi szél a Dunántúlon és északkeleten több helyen megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10, 15 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 18, 25 fok között várható, a Duna-Tisza közén lesz a hűvösebb.
2011.06.10. 15:30
 
Mesterházy: karakteres baloldali néppárt legyen az MSZP
Mesterházy Attila nyitott, demokratikus, nemzeti elkötelezettségű, karakteres baloldali néppártban gondolkodik, ilyennek látná szívesen az MSZP-t. A szocialista párt elnöke erről pénteki sajtótájékoztatóján kérdésre válaszolva beszélt. Mint mondta: az MSZP-nek balközép pártnak kell lennie, amely programalapú szövetséget köthet más demokratikus erőkkel az Orbán-kormány leváltására, de nemcsak arra, hanem arra is, hogy utána "rendbe tegye mindazt, amit a Fidesz-kormány szétrombolt". Mesterházy Attila elmondta: jövő szombaton egésznapos kongresszust tart az MSZP, ahol minden küldöttnek biztosítják a hozzászólás lehetőségét.
2011.06.10. 14:40
 
 
Hamarosan a Ház elé kerül a gyorséttermeket szabályozó fideszes javaslat
Várhatóan még júliusig a parlament elé terjeszti a Fidesz frakcióvezetője azt a javaslatát, amely legkésőbb január 1-jétől szabályozná a gyorséttermek működését, kínálatát elsősorban a gyermekek érdekeinek védelméért. Lázár János szerint elképzelhető, hogy a közétkeztetésre is kiterjesztik a szabályozást az egészségtelen élelmiszerek kiszorítása érdekében. A politikus pénteki budapesti sajtótájékoztatóján kifejtette: indítványa szerint a gyorséttermek gyermekeknek szóló kínálata reklámozásában "különös figyelmet kellene fordítani" például a kalóriamennyiségre, a cukorszintre, a zsírösszetételre. A frakcióvezető úgy fogalmazott, a célkeresztben elsősorban a McDonald's és a Burger King van, valamint a közétkeztetés.
2011.06.10. 14:40
 
 
Mégis csírák okozták a hasmenésjárványt
A pünkösdi ünnepek előtt némelyest fellégezhet Németország: a hatóságok péntek délelőtt hivatalosan megerősítették, hogy csökkent a hasmenésjárvány terjedése. Ennek nyomán úgy döntöttek, hogy ismét zöld jelzést adnak az észak-németországi uborka, paradicsom és saláta fogyasztásához. A fertőzés terjedéséért az említett nyers zöldségek mellett felelősnek tartott növényi csírák fogyasztását azonban továbbra sem ajánlják. A hatóságok ugyanis arra a következtetésre jutottak, hogy az alsó-szászországi Uelzen körzetében lévő biokertészetben termesztett csíra több fertőzéses megbetegedést okozott.
2011.06.10. 14:30
 
Újabb szakszervezetek csatlakoztak a június 29-i sztrájkhoz
Újabb szakszervezetek jelezték pénteken: tiltakoznak a korengedményes és korkedvezményes nyugdíj megszüntetése ellen és csatlakoznak a mozdonyvezetők és a BKV járművezetőinek, illetve dél-dunántúli Volán-buszvezetők június 29-ére kilátásba helyezett sztrájkjához. Az Egyesült Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége (EVDSZ) és a Bánya-, Energia és Ipari Dolgozók Szakszervezete (BDSZ) - amelyek közös sztrájkbizottságot hoztak létre -, illetve a Mérnökök és Technikusok Szabad Szakszervezete (MTSZSZ) levélben is megkeresték Orbán Viktor miniszterelnököt.
2011.06.10. 14:20
 
 
Közösen demonstrál négy szakszervezeti konföderáció június 16-án
Országos demonstrációt szervez június 16-án négy együttműködő szakszervezeti konföderáció, hogy tiltakozzanak a kormány megítélésük szerint munkavállalókat sújtó intézkedései ellen - jelentették be pénteken, sajtótájékoztatón Budapesten. Az Autonóm Szakszervezetek Szövetsége (ASZSZ), az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés (ÉSZT), a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége (MSZOSZ) és a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma (SZEF) a legtöbb megyeszékhelyen és Budapesten autós demonstrációt tart délután, négy helyen pedig - Miskolcon, Egerben, Kaposváron és Tatabányán - tüntetnek.
2011.06.10. 13:40
 
 
A Hochtiefnek kell megvenni a Budapest Airport kisebbségi részesedését
A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret üzemeltető Budapest Airport Zrt. magyar állami tulajdonban lévő 25 százalék plusz egy szavazatát a többségi tulajdonos Hochtiefnek kell megvásárolnia 36,6 milliárd forint nagyságrendű vételárért - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium pénteken az MTI-vel. A nemzeti fejlesztési miniszter a pénteken hatályba lépett kormányhatározat alapján a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.-n keresztül lehívta a privatizációs szerződésben kikötött eladási opciót, amelyet a magyar állam 2011. június 18-ig gyakorolhat. Így a részvényesi megállapodás alapján a kisebbségi csomagot a többségi tulajdonosnak kell megvásárolnia a privatizációs árfolyamon.
2011.06.10. 13:20
 
 
MSZP: a szerzett jogok megvonásának próbája zajlik
Az MSZP szerint a rendvédelmi dolgozók nyugdíjkedvezményeinek megvonásával a kormány azt teszteli, hogy később más társadalmi csoportok szerzett jogait is elveheti-e. Mesterházy Attila, a szocialista párt elnöke erről pénteken azután beszélt újságíróknak, hogy az MSZP képviselői a rendvédelmi dolgozók szakszervezeteivel tárgyaltak. A pártelnök hangsúlyozta: a kormánytöbbség által hétfőn elfogadott alkotmánymódosítás nemcsak a rendvédelmi dolgozók, hanem mások esetében is lehetővé teszi a korhatár előtti nyugdíj megvonását, csökkentését és szociális ellátássá alakítását, így ha a rendvédelmisek esetében ez megtörténik, "mindenki sorra kerülhet".
2011.06.10. 13:10
 
 
Magyar termékek vásárlása mellett kampányolt az államfő felesége
A magyar termékek vásárlásának fontosságára és biztonságára hívta fel a figyelmet pénteken Schmittné Makray Katalin, a Köztársasági Elnöki Hivatal által meghirdetett "Vedd a magyart! Védd a magyart! program budapesti állomásán. A köztársasági elnök felesége a sajtó kíséretében kereste fel megszokott II. kerületi zöldségesét, illetve húsboltját, ahol egyebek mellett uborkát is vásárolt, amiből elmondása alapján salátát készít, fokhagyma és tejföl hozzáadásával. Mint mondta, nagyon megsajnálta azokat az európai és magyar termelőket, akik a rosszul kommunikált németországi hasmenésjárvány miatt kénytelenek hatalmas veszteségeket elkönyvelni.
2011.06.10. 13:00
 
 
Rájöttek, miért vékonyabbak a dohányosok
Amerikai kutatók rájöttek, hogyan fejti ki az agyban étvágycsökkentő hatását a nikotin; a felfedezés majdan az elhízás elleni küzdelmet is segítheti - közölték a Science tudományos magazin legfrissebb számában. Az amerikai Yale Egyetem kutatói tanulmányukban azt írták le, miként aktivál a nikotin bizonyos neuronokat az agy hipotalamusz nevű területén. Ezek az idegsejtek jelzik a szervezetnek, hogy eleget evett valaki - magyarázta Marina Picciotto kutatásvezető.
2011.06.10. 12:50
 
Nem a halálos veszélyt jelentő kólibaktérium-törzs fertőzte meg a szlovák férfit
Nem a halálos veszélyt jelentő kólibaktérium-törzs fertőzte meg azt a 25 éves férfit, akit a kelet-szlovákiai Kassán ápolnak - közölte Gabriel Simko tiszti főorvos pénteken sajtóértekezleten. Simko ismertette a betegtől vett minták mikrobiológiai vizsgálatának eredményeit, s azt állította, hogy a beteg székletében talált E.coli törzs nem produkálja azt a méreganyagot, amely külföldön a haláleseteket okozta. "Minden teljesen másképp mutatkozik, mint Németországban" - szögezte le a főorvos. A beteget hemolitikus urémiás szindrómával (HUS) Eperjesről szállították a kassai Louis Pasteur kórházba, ahol szerdán este kólibaktériumot mutatták ki a vérében. Még Eperjesen a székletében is találtak kólibaktériumot.
2011.06.10. 12:30
 
 
Meggyes Tamás fellebbez az ötmilliós kártérítés ellen
Esztergom volt polgármestere fellebbezést nyújt be a személyét elmarasztaló elsőfokú ítélet ellen; a Komárom-Esztergom Megyei Bíróság Meggyes Tamást, illetve az Esztergomi Televíziót és a Hídlap kiadóját, az EHIR Kft.-t jó hírnév megsértése miatt ötmillió forint nem vagyoni kártérítés megfizetésére kötelezte. "Minden állításomat fenntartom, azokat bizonyítani tudom, és ezért bízom abban, hogy a bíróság másodfokon megváltoztatja a döntését" - írta Meggyes Tamás fideszes országgyűlési képviselő az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.
2011.06.10. 12:10
 
Gyorsaságimotor, Brit Nagydíj: Sebestyén 24. az első szabadedzésen
Sebestyén Péter a 24. időt érte el a pénteki első szabadedzésen a gyorsaságimotoros-világbajnokság idei hatodik futamán, a Brit Nagydíjon, Silverstone-ban. A viadal honlapja szerint a gyakorlást a francia Johann Zarco nyerte meg. A második tréningre 14:15 órától kerül sor. Eredmények: 125 kcm, első szabadedzés: 1. Johann Zarco (francia, Derbi) 2:16.579 p., 2. Nicolas Terol (spanyol, Aprilia) 2:16.619, 3. Sergio Gadea (spanyol, Aprilia) 2:17.038, ...24. Sebestyén Péter (KTM) 2:21.816.
2011.06.10. 12:00
 
EP-képviselők állítólag az EB-hoz fordultak a magyar alkotmány ügyében
Egy baloldali szlovák EP-képviselő szerint az Európai Parlament (EP) szlovák, francia és román képviselőinek egy csoportja felszólította az Európai Bizottságot (EB), foglaljon állást a magyar alkotmánnyal kapcsolatban, hogy az összhangban van-e az európai joggal. "A szlovák kormánynak kellene lépnie, de az nem tesz semmit. Mi az európai és a nemzetközi intézményeknél most az ő szerepét töltjük be. Miután a Szlovák Köztársaság kormánya, a külügyminisztérium és a kormányfő nem léptek, írásos kérdést intéztünk az Európai Bizottsághoz, hogy foglaljon állást a magyar alkotmány néhány pontjával kapcsolatban" - jelentette ki Boris Zala, az ellenzéki Irány-Szociáldemokrácia (Smer) EP-képviselője pénteken Pozsonyban sajtóértekezleten.
2011.06.10. 11:40
 
A majdani Andrássy negyedbe költözhet a Természettudományi Múzeum
A majdani Andrássy, vagyis múzeumi negyedbe költözhet a Magyar Természettudományi Múzeum (MTTM), amelynek át kell adnia a jövendő Nemzeti Közszolgálati Egyetem számára a Ludovika főépületét. "A világvárosokra jellemző múzeumi negyed kialakítása esetén - amely a közeljövőben mint Andrássy múzeumi negyed várhatóan szerepel a kormány napirendjén - szakmailag és költséghatékonyság szempontjából is indokolt lehet, hogy oda más múzeumokkal együtt a Természettudományi Múzeum is átköltözzön" - közölte a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) az MTI-vel azt követően, hogy a tárca és a múzeum illetékesei péntek reggel egyeztetést tartottak.
2011.06.10. 11:20
 
 
Mark Webber a Red Bullnál maradna
A következő szezonban is a Red Bull Forma-1-es istálló pilótája akar maradni az ausztrál Mark Webber. Christian Horner csapatfőnök azt mondta, a 34 éves versenyző - akinek az idény végén jár le a szerződése - már közölte szándékát a csapattal, hozzátéve, hogy inkább visszavonul, minthogy más istállóhoz igazoljon. "Egyértelmű, hogy mit szeretne, őszinte és előremutató beszélgetéseken vagyunk túl" - nyilatkozta Horner a vasárnapi Kanadai Nagydíj helyszínén, Montrealban. - "Ami a jövőt illeti, megállapodtunk abban, hogy a megfelelő időben újra leülünk és beszélünk a következő évről."
2011.06.10. 11:20
 
 
Az EU Bizottsága jóváhagyta Horvátország uniós csatlakozását
Az Európai Bizottság zöld jelzést ad Horvátország EU-felvételéhez - jelentette be pénteken az unió igazságügyi biztosa. Horvátország valószínűleg 2013-tól válhat az unió tagjává. Viviane Reding az igazságügyi miniszterek luxembourgi tanácskozása előtt nyilatkozva örömét fejezte ki a döntés kapcsán. Mint hozzátette, egy évvel ezelőtt ő maga sem hitt ebben. Zágráb azonban elvégezte a feladatait, ezért nyugodt szívvel lehet igent mondani az ország EU-felvételére.
2011.06.10. 11:00
 
Iskolában árult kábítószert két diák, elfogták őket a rendőrök
Kábítószert árult hosszabb ideje két diák Budapesten, egy XVIII. kerületi középiskolában, az elfogott fiatalok elismerték a bűncselekmény elkövetését - közölte a rendőrség pénteken. A pestszentlőrinci rendőrök néhány hete jutottak olyan információhoz, hogy egy XVIII. kerületi középiskolában diákok árulnak társaiknak kábítószert. A felderítőmunka eredményeként a drogot áruló lányt és fiút szerdán fogták el - olvasható a police.hu oldalon. A fiatalok lakásán tartott házkutatások során kábítószer fogyasztásához és átadásához szükséges eszközöket foglaltak le: digitális mérleget, műanyag tasakokat, alufóliát, kábítószergyanús növényianyag-maradványokat.
2011.06.10. 10:40
 
Hajával húzott el egy 30 tonnás hajót
Larisza Trojeva jakutföldi lakos a hajával húzta öt méteren át a Viktor Rukavisnyikov 30 tonnás hajót - jelentette be a jakutföldi közlekedési minisztérium pénteken. A közlemény szerint ez csak főpróba volt: Trojeva pénteken este kísérletet tesz, hogy szintén a hajánál fogva elvontassa a Gyemjan Bednij tízezer tonnás hajót a Léna folyón. Trojeva a szélsőséges rekordok kedvelője: a hírekbe először 1998-ban került, amikor hagyta, hogy átmenjen rajta egy személyautó. Azóta egyebek között elhúzott a hajával egy Jak-18 típusú repülőgépet és egy helikoptert 2010-ben, és ugyancsak tavaly a moszkvai Luzsnyiki parkban százszor átment rajta egy motorkerékpár.
2011.06.10. 10:40
 
 
Nem lesz Forma-1-es Bahreini Nagydíj az idén
Nem rendezik meg az idén a márciusról elhalasztott Forma-1-es Bahreini Nagydíjat, miután a szervezők csütörtök éjjel bejelentették, elfogadják, hogy a csapatok ebben az évben már nem szeretnének versenyezni Szahírban. A futam az idei szezon első GP-je lett volna márciusban, ám az országban uralkodó bizonytalan politikai helyzet miatt februárban úgy döntöttek, hogy elhalasztják. A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) múlt pénteken bejelentette, hogy október 30-án pótolják a nagydíjat, a csapatok és a pilóták azonban ezt követően jelezték, ebben az évben már nem szeretnének Bahreinbe utazni. A Forma-1-es idényből így - a vasárnapi kanadai futammal együtt - még 13 verseny van hátra, a záróviadal november 27-én lesz Brazíliában.
2011.06.10. 10:30
 
Használt étolajjal üzemeltette autóját egy szakács
Használt étolajjal üzemeltette autóját egy szakács, a jármű csomagterében szűrők és szivattyúk segítették a "betárazott üzemanyag" adagolását; a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Mályiban elfogott férfi ellen a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) jövedéki törvénysértés miatt indított eljárást - közölte a NAV regionális szóvivője pénteken az MTI-vel. A motoros rendőrök szag után mentek, amikor feltartóztatták a norvég rendszámú gépkocsit, az égett olajszagot ugyanis több száz méter távolságból is érezni lehetett - ismertette az esetet Varga Zoltán.
2011.06.10. 10:00
 
VM: a magyar zöldség biztonságosan fogyasztható
A magyar zöldség jó minőségű és biztonságosan fogyasztható, együttes és összehangolt pozitív kommunikációval meg lehet szüntetni az érezhető fogyasztói bizonytalanságot - értett egyet Czerván György, agrárgazdaságért felelős államtitkár, valamint a nemzetközi és hazai kiskereskedelmi áruházláncok képviselői együttes megbeszélésükön. A Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) pénteken arról tájékoztatta az MTI-t, hogy az államtitkár egyeztető megbeszélést folytatott az Országos Kereskedelmi Szövetség és 8 nagy hazai, illetve nemzetközi Magyarországon működő kiskereskedelmi áruházlánc képviselőivel a németországi hasmenésjárvány miatt kialakult hazai zöldségpiaci helyzetről.
2011.06.10. 09:40
 
 
Aggódnak Európában a Facebook arcfelismerő funkciója miatt
Vizsgálják a Facebook közösségi portál nemrégiben bevezetett arcfelismerő funkcióját az európai adatvédelmi szervezetek - közölte csütörtökön a luxembourgi Nemzeti Adatvédelmi bizottság elnöke. Gérard Lommel elmondta: amiatt aggódnak, hogy a Facebook arcfelismerő szoftverje az érintettek megkérdezése nélkül kínálja fel az internetre feltöltött fényképeken szereplő ismerős arcokhoz tartozó neveket a felhasználóknak. "Brit és ír kollégáink is vizsgálják a problémát, és máris jelezték gondjaikat, akárcsak német kollégáink" - tette hozzá Lommel, aki szerint európai hatóságoknak összehangoltan kell eljárniuk.
2011.06.10. 09:30
 
 
Megkezdődött a Miskolci Nemzetközi Operafesztivál
Bartók Béla, Dohnányi Ernő és Liszt Ferenc műveivel, valamint Verdi operarészletekkel kezdődött meg csütörtökön a XI. "Bartók+Verdi 2011" Miskolci Nemzetközi Operafesztivál. A nyitóhangverseny előtt már a város is ízelítőt kapott a fesztiváli hangulatból, hiszen a hagyományos nyitóparádén gólyalábasok, zenészek, operajelmezekbe bújt művészek köszöntötték színes felvonulásukkal a rendezvényt. Bátor Tamás fesztiváligazgató az MTI-nek a nyitókoncert előtt elmondta: bár idén szűkösebb költségvetésből valósul meg a programsorozat, nem szeretnének csalódást okozni a közönségnek.
2011.06.10. 09:30
 
BUX: +0,04 százalék a nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 9,26 pontos emelkedéssel, 23.222,47 ponton nyitott pénteken. A csütörtöki záró értékéhez képest 0,04 százalékkal erősödött.
2011.06.10. 09:30
 
 
Orosz honlapok szerint Dzsudzsák aláírt az Anzsihoz
Orosz sajtóértesülések szerint Dzsudzsák Balázs, a magyar labdarúgó-válogatott szélsője csütörtökön aláírta szerződését az orosz Anzsi Mahacskalával. A hírt Gadzsi Muszlimovics Gadzsijev, a csapat edzője is megerősítette a Szport Ekszpressz honlapján: "Igen, valóban. Dzsudzsák az Anzsi játékosa. Aláírta a szerződést, ám pontos részleteket nem tudok." A szakember hozzátette: a magyar válogatott szélső július 3-án, az együttes ausztriai edzőtáborában csatlakozik majd a kerethez. Az MTI érdeklődésére ugyanakkor a játékost képviselő Stars & Friends Menedzseriroda csütörtök este azt közölte, hogy még mindig a délutáni közleményük van érvényben, azaz jelenleg zajlanak a tárgyalások, "amelyek lezártát követően tájékoztatják a közvéleményt".
2011.06.10. 09:20
 
Washingtonban 137 éve nem volt ekkora hőség
A washingtoni Reagan Nemzeti Repülőtéren csütörtökön a hőség hajszál híján elérte a 39 fokot, amihez foghatót eddig csak 1874-ben mértek. Az amerikai fővárossal határos Maryland államban, a waldorfi standionból, ahol sportnapot tartottak általános és középiskolai tanulók számára, 72 diákot szállítottak kórházba, mert rosszul lettek a hőségtől. A washingtoni régióban tavaly 67 napon át mértek 32 foknál magasabb hőmérsékletet, amivel utolérték az 1980-ban mért rekordot, de elképzelhető, hogy idén meg is fogják dönteni azt.
2011.06.10. 09:20
 
 
Tarlós István szerint Koltay Gábor megszegte a megállapodást
Tarlós István főpolgármester szerint Koltay Gábor, a budapesti József Attila Színház felmentett ügyvezető igazgatója megszegte a megállapodást, nem tartotta szem előtt a takarékoskodást, ezért kellett távoznia. Tarlós István a Hír Televízió Rájátszás című műsorában csütörtök este hangsúlyozta, a városvezetés célja, hogy megmentse az anyagi nehézségekkel küszködő színházat. Méhes Lászlónak, a teátrum korábbi vezetőjének azért kellett mennie, mert pazarló szerződést kötött, "Koltay Gábor viszont nem egy, hanem 23 engedély nélküli szerződést" írt alá - fogalmazott a főpolgármester.
2011.06.10. 09:20
 
 
Hárommilliárddal esett a könyvpiac
A hazai könyvpiac a 2008-as, 67 milliárd forintos csúcsidőszak óta folyamatosan csökken, tavaly már csak 61,6 milliárd forint volt a forgalom, ami egy év alatt 4,1 százalékos visszaesést jelent; a szakma nem optimista, stagnálást, s az azzal járó kiszámíthatóságot leghamarabb két év múlva várják - írta a Világgazdaság pénteken. A Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülésének (MKKE) adatai szerint 2010-ben fejenként 6.200 forintot fordított Magyarország lakossága különböző kiadványokra. A piac legnagyobb részét, 27 százalékot a közoktatási tan- és nyelvkönyvek adják, amelyek forgalma 16,6 milliárd forint volt.
2011.06.10. 09:20
 
 
Késlelteti a magyar bemutatókat a Warner Bros. a kalózok miatt
Miután az elmúlt néhány hónapban a Sony Pictures, a 20th Century Fox és a Warner Bros. Pictures filmjeinek első kalózkópiái mind Magyarországról kerültek fel az internetre, a Warner úgy döntött, késlelteti a magyar bemutatókat, ezentúl csak a világpremier után nézhetjük majd meg a legnépszerűbb filmeket - írta az index.hu. A Warner Bros. szerint ezzel a lépéssel a magyarnál jóval erősebb és fontosabb piacok mozis bevételeit védik, mivel az elmúlt hónapokban több, nagy költségvetésű film is magyar mozikból került fel a torrentsite-okra, ahonnan aztán az egész világ nézői töltötték le a vadonatúj filmeket.
2011.06.10. 09:10
 
 
A magas vérnyomás kezelése gyógyszer nélkül: fél év az űrben
Noha nem várható el, hogy a társadalombiztosítás fedezze a költségeket, de a mérések szerint a súlytalanság állapotában igen hatékonyan csökkenthető a magas vérnyomás - számoltak be a NASA orvos szakértői az Amerikai Hipertónia Társaság most befejeződő kongresszusán. A titok nyitja a nehézségi erő. Ez nem csupán hatalmas erő, de jelzőrendszer is: tájékoztat arról, hogy szerveinknek miképpen kell működniük. Ha azoknak az izmoknak, melyek biztosítják, hogy megállunk a lábunkon, a súlytalanságban nincs tennivalója, heti öt százalékos sebességgel visszafejlődnek.
2011.06.10. 09:00
 
 
A német egészségügyi miniszter a hasmenésjárvány végét reméli
A német egészségügyi miniszter bízik abban, hogy a hasmenésjárvány hamarosan véget érhet az országban. A ZDF televízióban elhangzott nyilatkozatában Daniel Bahr ennek kapcsán arra utalt, hogy az elmúlt 48 órában a korábbiknál kevesebb új megbetegedés történt. Szavai szerint mindez óvatos derűlátásra ad okot. A pillanatnyi helyzetre vonatkozó hivatalos adatok azonban változatlanul aggodalmat keltőek. Péntek reggeli információk szerint a járvány halálos áldozatainak száma 30, és a megbetegedett személyek közül több mint hétszázan vannak életveszélyben. Esetükben fellépett az úgynevezett a hemolitikus urémiás szindróma (HUS), ami súlyos vérszegénységet, valamint veseelégtelenséget jelent.
2011.06.10. 09:00
 
Kiszáll az állam a Budapest Airportból
Az állam értékesíti a Budapest Airportban (BA) meglévő részesedését, ezt a kormány június 9-re datált határozatában hagyta jóvá, amely a Magyar Közlöny 61. számában jelent meg. A kormány a határozat szerint jóváhagyta a Budapest Airport Zrt.-ben lévő állami részvénycsomagra vonatkozó eladási opció lehívását, és az állami vagyonról szóló törvény alapján hozzájárul a versenyeztetés mellőzésével történő értékesítéshez. A részvénycsomag eladásáról a nemzeti fejlesztési miniszternek kell gondoskodnia a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. útján, azonnali határidővel - derül ki a határozatból, amely a közzétételét követő napon lép hatályba.
2011.06.09. 20:10
 
Holland-magyar kormányfői találkozó: mindkét ország érdeke a másik sikere
Mind Hollandia, mind Magyarország érdeke a másik ország sikere, aminek részben az az oka, hogy Hollandia a második legnagyobb befektető ország Magyarországon - állapította meg Mark Rutte holland és Orbán Viktor magyar miniszterelnök csütörtöki hágai találkozójukon. Erről Szijjártó Péter, Orbán Viktor kormányfő szóvivője számolt be a helyszínen az MTI-nek. A magyar miniszterelnök világossá tette Mark Ruttének, hogy a gazdaság versenyképességében az adózás fontos szerepet játszik, és mivel a magyar kormány az ország gazdaságát Közép-Európa és majd egész Európa legversenyképesebb gazdaságává akarja tenni, ezért bevezette a térség legalacsonyabb adóinak rendszerét - mondta a szóvivő.
2011.06.09. 19:40
 
 
Megkezdődött a Pécsi Országos Színházi Találkozó
Közösségi élménynek és egyben próbatételnek nevezte a színházat Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter a XI. Pécsi Országos Színházi Találkozót (POSZT) megnyitó beszédében csütörtökön. "Vajon a társadalom elég erősnek érzi-e magát ahhoz, hogy szembenézzen félelmeivel és örömeivel? A jó színház bizonyos nézőpontból nézve mindig radikális, és nem is lehet más, hiszen folyamatosan tisztázza viszonyulását a lépten-nyomon változó világhoz. A világgal való küzdelemben segít a világnak" - mondta a miniszter a Színház téren összegyűlt több száz ember előtt. Réthelyi Miklós emlékeztetett arra, hogy a POSZT a magyar színházi élet legrangosabb eseménye, amelyre a szakmai válogatás után az évad legjobb bemutatói kapnak meghívást.
2011.06.09. 19:40
 
F1 Kanadai Nagydíj: versenyezhet a Monacóban megsérült Pérez
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) orvosai versenyzési engedélyt adtak a vasárnapi, kanadai futamra Sergio Péreznek, a Sauber Forma-1-es istálló mexikói pilótájának, aki a Monacói Nagydíj május 28-i időmérő edzésén szenvedett súlyos balesetet. "Minden rendben, ott lehetek a rajtnál" - mondta a 21 éves újonc a csütörtöki vizsgálatok után. Perez a monte-carlói időmérő harmadik szakaszában az alagútból kijövet keresztbe csúszott a pályán, a szalagkorlátnak csapódott, majd onnan nagy sebességgel a szemben lévő gumifalnak ütközött kocsija oldalával. A mentők hosszú percek alatt emelték ki az autóból, s kórházba szállították, ahol két napot töltött.
2011.06.09. 19:00
 
Az LMP támogatja, a Jobbik feltételekhez köti az MSZP által kezdeményezett vizsgálóbizottságot
Az LMP csütörtökön támogathatónak nevezte a szociális konzultáció MSZP által javasolt áttekintését, míg a Jobbik feltételekhez kötné a parlamenti vizsgálóbizottságban való részvételét. Nyakó István szocialista politikus csütörtökön sajtótájékoztatón jelentette be a testület létrehozására irányuló szándékukat, amely terveik szerint megvizsgálhatná, a kormány hogyan használta fel az alkotmányozással összefüggő nemzeti konzultációra és a szociális konzultációra elkülönített 600, illetve 800 millió forintot.
2011.06.09. 18:50
 
 
Az államfő egyhavi jövedelmével járult hozzá az államadósság csökkentéséhez
Schmitt Pál köztársasági elnök egyhavi jövedelmét ajánlotta fel az Összefogás az Államadósság Ellen Alapba - közölte az államfő hivatala csütörtökön az MTI-vel. Az alap létrehozásáról április elején döntött a kormány Rédly Elemér győri katolikus plébános javaslatára, illetve egymillió forintos kezdőtőke felajánlása után. Az Összefogás az Államadósság Ellen Alap célja, hogy bevételeket gyűjtsön az államadósság csökkentésére, a befolyt összeg kizárólag erre a célra használható fel. Az alap vállalkozási tevékenységet nem végezhet.
2011.06.09. 18:20
 
 
Ötmilliós kártérítésre kötelezték Meggyes Tamást, az esztergomi újságot és a tévét
Jó hírnév megsértése miatt egyetemlegesen ötmillió forint nem vagyoni kártérítés megfizetésére kötelezte Meggyes Tamás volt esztergomi fideszes polgármestert, az Esztergomi Televíziót és az EHIR Kft.-t a Komárom-Esztergom Megyei Bíróság - közölte a kft. által kiadott Hídlap online oldala. A portálon olvasható elsőfokú ítélet szerint Meggyes Tamás valótlanul állította, hogy Horváth Mihály - Meggyes korábbi kampányfőnöke - megvesztegetett egy önkormányzati képviselőt, és kapcsolatba hozható házának felgyújtásával. Ezért a helyi televízió adásában bocsánatkérést is fel kell olvasnia, és ennek szövegét a Hídlapban is kötelező közzétenni.
2011.06.09. 18:10
 
Már harminc halálos áldozatot követelt a németországi hasmenésjárvány
Hivatalos adatok szerint már harminc halálos áldozatot követelt a németországi hasmenésjárvány. A Robert Koch országos járványügyi intézet csütörtök délutáni bejelentése szerint az újabb áldozatok között egy húszéves lány is van. A megbetegedettek közül több mint hétszázan vannak életveszélyben. Esetükben már fellépett az úgynevezett a hemolitikus urémiás szindróma (HUS), ami súlyos vérszegénységet, valamint veseelégtelenséget jelent. A hatóságok mindennek ellenére azt állítják, hogy a különleges kólibaktérium okozta fertőzés elérte tetőpontját, az elmúlt 24 órában ugyanis kevesebb új megbetegedés történt.
2011.06.09. 17:50
 
BUX: +0,08 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 18,17 pontos, 0,08 százalékos emelkedéssel, 23.213,21 ponton zárt csütörtökön.
2011.06.09. 17:30
 
Megalázó segélyezési feltételek miatt fordult az Ab-hez az Eötvös Károly Intézet
Az Alkotmánybíróságon (Ab) támadja meg a szociális törvényt az Eötvös Károly Intézet azért, mert az önkormányzati rendeletalkotásban megalázó segélyezési feltételek megállapítását, például a segélyért folyamodók rendszeres tisztálkodásának vagy fehérneműi állapotának ellenőrzését teszi lehetővé - tudatta a civil szervezet csütörtökön az MTI-vel.
2011.06.09. 17:10
 
 
Az MSZP vizsgálóbizottságot kezdeményez a szociális konzultáció adatkezeléséről
Parlamenti vizsgálóbizottság létrehozását kezdeményezi az MSZP annak kiderítésére, történt-e törvénysértés a szociális konzultációs kérdőívek adatainak kezelésekor. Nyakó István országgyűlési képviselő csütörtökön sajtótájékoztatón elmondta: megvizsgálnák azt is, hogy a kormány hogyan használta fel az alkotmányozással kapcsolatos nemzeti konzultációra, valamint a szociális konzultációra elkülönített 600, illetve 800 millió forintot. Azután, hogy Jóri András kedden törvénysértőnek mondta ki a szociális konzultáció keretében végzett adatkezelést, a szocialista párt az adatvédelmi biztoshoz hasonlóan a beérkezett kérdőíveken található személyes adatok törlésére szólította fel a kormányt.
2011.06.09. 16:50
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266[1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista