2020. július 2., csütörtök - Ottó
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
Új Szó: magyar feliratokat követelnek Somorján
A magyar nyelv használatát követelő matricák jelentek meg hétfőn azoknak a somorjai boltoknak a kirakatain és az irodák ajtaján, melyek cég- és reklámtábláján kizárólag szlovák feliratok olvashatók - írja az Új Szó című szlovákiai magyar napilap. Az újság szerint egyelőre csak találgatások láttak napvilágot, milyen csoportosulás állhat a "gerillaakció" hátterében. "Jóllehet a kereskedők és az irodák tulajdonosai igyekeztek a megjelenésüket követő néhány órán belül eltüntetni a kényes kérdést feszegető ("Hol marad a magyar felirat? Mi is itt élünk! Törvény adta jogunk van az anyanyelvünkhöz! feliratú) matricát, a város több pontján még a hét derekán is megtalálható volt" - olvasható a Lőrincz Adrián jegyezte riportban.
2011.06.16. 09:30
 
 
Műholdas telefont kapnak a csukcsföldi rénszarvastenyésztők
Műholdas telefont kapnak a csukcsföldi rénszarvastenyésztők, hogy szélsőséges helyzetekben is kapcsolatban tudjanak maradni a külvilággal, s erre a célra a Csukcsföldi Autonóm Terület hatóságai több mint 60 millió forintnak megfelelő összeget költenek. Száz ilyen berendezést vásárolnak, és ez annyit jelent, hogy minden nomád életmódot folytató brigádra, valamint két brigádhoz egy járműre jut egy műholdas telefonkészülék. A készülékek árában 500 percnyi ingyenes beszélgetés is foglaltatik, ami az illetékesek becslése szerint körülbelül egy évi kommunikációra elegendő. Az autonóm területen 16 rénszarvastenyésztő gazdaságban mintegy 900 munkatárs több mint 191 ezer állatot nevel. Egy-egy csordával általában 4-5 család vándorol a tundrán.
2011.06.16. 09:20
 
Tilos lesz az öngyilkosságkészlet árusítása
Tilos lesz az öngyilkossági készlet árusítása Oregon államban, mert nemcsak a halálos betegek, hanem az ingatag lelkületűek is vásárolják. Az amerikai tagállam törvényhozásának alsóháza a hét elején jóváhagyta a tilalom bevezetését. A fulladásos halált okozó készlet kiötlője egy 91 éves kaliforniai nő, Sharlotte Hydorn, aki nyugdíjazása előtt tanárként dolgozott. 60 dollárért - 12 ezer forintért - árulja a világhálón öngyilkossági felszerelését, az árban már benne van a postaköltség is. Oregon állam azért kezdett törvényhozói szinten foglalkozni a készlet betiltásával, mert tavaly karácsonykor azzal lett öngyilkos egy 29 éves oregoni férfi, akinek testi baja nem volt, de érzelmi ingatagsága, idült mélabúja a végzetes tettre sarkallta.
2011.06.16. 09:20
 
NHL: a Boston nyerte a Stanley Kupát
A Boston Bruins nyerte a Stanley Kupát az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL), miután a döntő utolsó, hetedik mérkőzésén 4-0-ra legyőzte a Vancouver Canucks csapatát. A rájátszás legértékesebb játékosa a bajnok kapusa, Tim Thomas lett. Döntő, 7. mérkőzés: Vancouver Canucks-Boston Bruins 0-4 (0-1, 0-2, 0-1), G: Bergeron (15., 38.), Marchand (33., 58.). A párharcot 4-3-as összesítéssel a Boston nyerte.
2011.06.16. 09:20
 
Napi Gazdaság: a szociális kiadások csökkentése lehet az adósmentés ára
A Napi Gazdaság szerint nem kizárt, hogy más szociális kiadások csökkentéséből finanszírozza a kormány a devizahitelesek megmentését, ami így a költségvetésnek nem okozna többletkiadást. A cikk felidézte: a kormány azzal számol, hogy évente mintegy ötezer bajba jutott devizahiteles lakását kell kivásárolnia az eszközkezelőnek. A lakások átlagos árát tízmillió forintnak véve ez évi 50 milliárd forintjába kerülhet a költségvetésnek, miközben a Nemzetgazdasági Minisztérium ennél jóval kisebb kiadással számol: idén 7-8, jövőre 10-20 milliárd forinttal - olvasható a napilapban.
2011.06.16. 09:20
 
 
Országszerte tüntetnek a szakszervezetek
Négy szakszervezeti szövetség tart ma autós figyelemfelhívó demonstrációt 15 megyeszékhelyen, négy megyeközpontban pedig tüntetések lesznek. Az Autonóm Szakszervezetek Szövetsége (ASZSZ), az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés (ÉSZT), a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége (MSZOSZ) és a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma (SZEF) több ezer résztvevőt vár a megmozdulásokra. A szakszervezetek azt követelik a kormánytól, hogy azonnal kezdjen tárgyalásokat az érdekképviseletekkel a munka világát, a nyugdíjakat, és az oktatást érintő valamennyi kérdésben, még a döntések előtt.
2011.06.16. 09:20
 
 
A kormány megakadályozná, hogy bűnelkövetők pénzért nyilatkozzanak
A kormány vizsgálja annak lehetőségét, hogyan lehet kizárni, hogy bűnelkövetők különböző médiumokban jelentősebb összegekért számoljanak be az általuk elkövetett bűncselekmények részleteiről - mondta Rétvári Bence. A közigazgatási tárca parlamenti államtitkára kifejtette: az elmúlt időszakban többször is előfordult, hogy bűnelkövetők jelentősebb összegekért cserébe a televízióban vagy újságban nyilatkoztak az általuk elkövetett, általában élet elleni vagy erőszakos bűncselekmények részleteiről. Mint elmondta, külön szabályozás vonatkozna a büntetőeljárás alatt állókra, őket megilleti az ártatlanság vélelme. Esetükben a tervek szerint - ha pénzt kapnak nyilatkozatukért - az összeg letétbe kerülne. Ha bebizonyosodik ártatlanságuk, hozzájuthatnának a pénzhez.
2011.06.16. 09:20
 
 
Hazaengedték a kórházból a januárban fejbelőtt Giffords képviselőnőt
Hazaengedték a houstoni kórházból szerdán Gabrielle Giffords demokrata képviselőnőt, akit az év elején lőtt fejbe egy merénylő az Arizona állambeli Tucsonban. Gerard Francisco, a kórház rehabilitációs részlegének vezetője közölte, hogy a 41 éves képviselőnő állapota folyamatosan javult azóta, hogy öt hónapja bekerült a kórházba. Ezentúl ambuláns kezelésben részesül az intézményben, ami új szakaszt jelent a gyógyulás folyamatában. A képviselőnőnek minden nap be kell mennie a kórházba, ahol járni és beszélni tanítják majd. Azt nem tudni, hogy meggyógyul-e valaha annyira, hogy folytatni tudja kongresszusi teendőit.
2011.06.16. 09:20
 
Megtámadta a CIA honlapját egy hackercsoport
Egy hackercsoport bejelentette, hogy megtámadta az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) honlapját. A Lulz Security csoport a Twitter közösségi portálon tájékoztatott erről, s a bejelentés után szinte azonnal elérhetetlen volt néhány percig a titkosszolgálat internetes oldala (WWW.cia.gov) helyi idő szerint szerda este. Preston Golson CIA-szóvivő szerint az ügynökség ezt észlelte, s vizsgálja a történteket. A Lulz Security az elmúlt napokban kétszer is betört az amerikai szenátus számítógépes rendszerébe. Hétfőn szenátusi fájlokat tartalmazó listát tett fel a világhálóra, bizonyítandó, hogy behatolt a szenátus szerverére. Szerdán ugyanez a csoport a szenátus honlapján garázdálkodott.
2011.06.16. 09:20
 
Nem lesz vágányzár a 3-as metró végállomásánál
Határozatlan időre elhalasztotta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a június 16-tól tervezett vágányzárat a 3-as metró Határ út és Kőbánya-Kispest végállomása közötti szakaszon. A BKK közleménye szerint azért függesztették fel a korlátozás bevezetését, mert a KöKi-Terminál bevásárló- és irodaközpont építője nem tudta biztosítani a biztonságos közlekedés feltételeit. A BKK és a BKV bejárást tartott a helyszínen és kiderült: nem valósultak meg a bevásárlóközpont építője által vállat forgalomtechnikai feltételek a metrópótlás megkezdéséhez, nem lenne biztonságos a közlekedés. A 3-as metró ezért továbbra is teljes útvonalán közlekedik, és a buszok a megszokott útvonalon szállítják az utasokat.
2011.06.16. 09:10
 
 
A FIA megerősítette, elmarad a bahreini Forma-1-es futam
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) szerdán hivatalosan bejelentette, hogy októberben sem tartják meg a márciusról elhalasztott Forma-1-es Bahreini Nagydíjat, a debütáló indiai futam pedig visszakerül az eredetileg tervezett október 30-i időpontra. A FIA közleményében azt írta a Motorsport Világtanács tagjai egyhangúlag foglaltak állást amellett, hogy a bahreini GP-re az idén már ne kerüljön sor. "Az indiai futamot október 30-án rendezik meg, a szezon pedig november 27-én, Brazíliában ér véget" - fogalmazott a FIA. A bahreini szervezők múlt csütörtökön jelentették be, hogy a csapatok tiltakozását elfogadva, az idén már nem szeretnének Forma-1-es nagydíjat rendezni.
2011.06.16. 09:10
 
Országos közlekedési sztrájk kezdődött Csehországban
Huszonnégy órás országos közlekedési sztrájk kezdődött szerda éjfélkor Csehországban. A szakszervezetek ezzel az akcióval szeretnék rákényszeríteni a jobbközép kormányt, hogy vonja vissza a parlament elé terjesztett társadalmi és gazdasági reformokat, amelyek szerintük pusztán megszorító intézkedések, és nem oldják meg az ország valós gondjait. Petr Necas miniszterelnök a szakszervezetek követelését elutasította, s azt mondta: kormánya a reformokat nem vonja vissza, azok módosításáról azonban hajlandó még tárgyalni. Necas este megerősítette: a sztrájk miatt nem vesz részt a visegrádi miniszterelnöki találkozón Pozsonyban.
2011.06.16. 09:10
 
 
Papandreu marad, átalakítja kormányát
A görög miniszterelnök nem tudott megállapodni az ellenzékkel a nagykoalícióról, ezért nem mond le, csupán átalakítja kormányát - jelentette be szerdán. Jeórjiosz Papandreu a nap folyamán felajánlotta lemondását, hogy megnyissa az utat egy nemzeti egységkormány létrehozása előtt. A tárgyalások a konzervatív ellenzéki Új Demokrácia párttal azonban nem vezettek eredményre. A párt elnöke, Antonisz Szamarasz közölte, hogy a válságból az egyetlen kiút az előre hozott választás megtartása lenne. A miniszterelnök szerda esti közlése szerint marad a posztján, csütörtökön átalakítja kormányát és bizalmi szavazást kér a parlamenttől.
2011.06.16. 09:10
 
VEKE: új pályázatot kell kiírni a metrókocsik beszerzésére
Új pályázatot kell kiírnia a fővárosnak a metrókocsik beszerzésére; a következő 10-15 évben mintegy 700 metrókocsira van szükség - közölte a Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület (VEKE). A közlemény szerint a metrókocsik gyártójával, a francia Alstommal kapcsolatban felmerült problémák és késedelmek miatt váltani szükséges, új, a korábbitól eltérő tartalmú beszerzést kell lefolytatni. Az egyesület álláspontja, hogy az új kiírásban figyelembe kell venni az elhatározott fejlesztések miatti műszaki változtatásokat. Így a 2-es metró vonalára olyan szerelvényeket kell vásárolni, amelyek - a tervezett gödöllői HÉV-vel való összekötés miatt - a felszínen felső áramszedőt használva is képesek üzemelni.
2011.06.16. 09:00
 
 
Csökkent a benzin ára
Csökkentette bruttó 5 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelemi árát csütörtökön a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változott. A mérsékléssel a benzin ára 372-373 forintra esett, a gázolajé 366 forint maradt. A Mol egy hete szintén 5 forinttal csökkentette a 95-ös árát, a gázolaj ára akkor sem változott. Az autósok 20-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.
2011.06.16. 09:00
 
 
Nagyon erős UV-B sugárzás várható csütörtökön
Az ország szinte teljes területén nagyon erős, a 7,5-ös értéket is elérő UV-B sugárzás várható csütörtökön - olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapján. Ilyen sugárzási szint esetében a szakemberek szerint délelőtt 11 és délután három óra között nem tanácsos napozni, a fényvédő krém használata pedig a jelzett időtartamon túl is indokolt. A szolgálat szerdán arra figyelmeztetett, hogy csütörtökön a sugárzás szintje elérheti a riasztási határértéket. Ekkor normál bőrtípusnál már 17 percnyi napon tartózkodás is bőrpírt okozhat.
2011.06.16. 09:00
 
 
Líbia: a NATO gépei ismét Kadhafi főhadiszállását támadták
A NATO-gépek ismét támadták Moammer el-Kadhafi líbiai vezető főhadiszállását és környékét csütörtökön a főváros, Tripoli központjában. Robbanások sorozatát lehetett hallani hajnalban a belvárosban. Kadhafi Bab al-Azizija nevű főhadiszállásának környékén sűrű, fekete füstoszlop emelkedett a magasba. A létesítményt már többször támadta NATO légiereje. Azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan mit ért találat, és halottakról vagy sebesültekről sem érkeztek jelentések.
2011.06.16. 09:00
 
Rendvédelmiek tüntetése
Bohócsipkás és jelmezbe öltözött katonák, tűzoltók és rendőrök gyülekeznek az Alkotmány utcában, ahova déltől "bohócforradalomat" hirdetett két szakszervezeti vezető. Délután négy szakszervezeti szövetség is utcára vonul, autós figyelemfelhívó demonstrációt tartanak tizenöt megyeszékhelyen, négy megyeközpontban pedig tüntetések lesznek. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt
2011.06.16. 00:00
 
 
Női kosár Eb-pótselejtező: vereség a németektől, szertefoszlott Eb-álmok
A magyar női kosárlabda-válogatott szerdán 67-56-ra kikapott a németektől az Európa-bajnoki pótselejtező rájátszásának soproni visszavágóján, így kettős vereséggel alulmaradt a párharcban, s nem jutott ki a lengyelországi Eb-re. Székely Norbert együttese az első félidőben tíz ponttal is vezetett, ám a remekül lepattanózó ellenfél a nagyszünetre kiegyenlített (33-33). Fordulás után a fásultan küzdő hazaiak mindössze hét pontot hoztak össze a harmadik negyedben, ami megpecsételte a sorsukat a fizikálisan és mentálisan is jobb formában lévő riválissal szemben. A 2009-es lettországi Eb-től három vereséggel búcsúzott magyarok így lemaradtak a szombaton rajtoló kontinenstornáról.
2011.06.15. 20:10
 
 
Wimbledon: Clijsters nem indul
Lábsérülés miatt kihagyja a hétfőn kezdődő wimbledoni nyílt teniszbajnokságot Kim Clijsters, a női világranglista második helyezettje. "Nagyon sajnálom, hogy pont az egyik kedvenc tornám előtt történt a sérülés. Nincs más választásom, most néhány hétig pihennem kell" - nyilatkozta szerdán a négyszeres Grand Slam-győztes játékos, aki 2003-ban és 2006-ban is elődöntős volt Wimbledonban. Az idei Australian Open bajnoka a Roland Garrosnak is egy kisebb sérüléssel vágott neki, így már második fordulóban búcsúzott.
2011.06.15. 19:50
 
Balog Zoltán: 99 százalékig biztos az uniós romastratégia elfogadása
Kilencvenkilenc százalékig biztos, hogy az Európai Unió magyar elnökségének félévét lezáró június 24-i állam- és kormányfői csúcsértekezleten jóváhagyásra kerül az európai roma keretstratégia - mondta szerdán Párizsban az MTI-nek Balog Zoltán. A társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár előzőleg megbeszélést folytatott Marie-Anne Montchamp-mal, a Társadalmi Kohéziós és Szolidaritási Minisztérium államtitkárával. Balog tájékoztatása szerint francia partnere egyértelmű elismeréssel nyilatkozott a magyar kormány munkájáról.
2011.06.15. 19:30
 
 
Amerikai képviselők pert indítanak Obama ellen a líbiai háború miatt
Kereset nyújt be Barack Obama amerikai elnök ellen szerdán Washingtonban republikánus demokrata képviselők tízfős csoportja, mert törvénysértőnek tartja azt az eljárást, ahogyan a kormány háborút indított Líbia ellen. A Fehér Ház szerdán jelezte, hogy a nap folyamán jelentést juttat el a képviselőháznak, amelyben választ ad az elnököt megfeddő, június 2-i alsóházi határozat kérdéseire. Tommy Vietor, a nemzetbiztonsági tanács szóvivője szerint a kormányzat választ kíván adni a dokumentumban feltett kérdésekre, egyebek között arra, milyen célokat követ az elnök Líbiában, azokat milyen eszközökkel kívánja elérni, és miért nem kért kongresszusi felhatalmazást a katonai erő alkalmazásához.
2011.06.15. 19:00
 
Boszniában szolgáló magyar katonákkal találkozott Orbán Viktor
A bosznia-hercegovinai Butmir táborban szolgáló magyar katonákkal találkozott Orbán Viktor miniszterelnök szerdán. A Szarajevó melletti katonai bázison a kormányfő a magyar katonák előtt leszögezte: nagyon fontos helyen teljesítenek szolgálatot, hiszen Bosznia-Hercegovina stabilitása egyenlő a Nyugat-Balkán stabilitásával, azaz ha Bosznia-Hercegovinában nincs rend, béke, az egész Nyugat-Balkán fenekestül felfordul, ami Magyarországra is kihatna. Orbán Viktor rövid beszédében arról is tájékoztatta a katonákat, hogy "Magyarország átalakítása megfelelő ütemben halad".
2011.06.15. 18:10
 
MSZP: a szociális konzultáció nem lehet sarkalatos törvények alapja
Az MSZP szerint a szociális konzultáció eredménye nem lehet a leendő sarkalatos törvények megalkotásának alapja. Nyakó István országgyűlési képviselő szerdai, az MTI-nek küldött közleményében azt írta: a szociális konzultáció kérdőívei hamisak és törvénysértők, "ezért legitimációjuk a nullával egyenlő". Emlékeztetett arra: Jóri András adatvédelmi biztos a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvény előírásaival ellentétesnek találta a konzultáció keretében végzett adatkezelést, amire - írta a szocialista politikus - Szijjártó Péter miniszterelnöki szóvivő személyeskedő hangnemben reagált, ahelyett, hogy elmagyarázta volna az embereknek, mire költött a kormány 800 millió forintot.
2011.06.15. 18:00
 
 
Módosított Oscar-jelölési szabályán az Amerikai Filmakadémia
Az Oscar-díj jelölési folyamatának megváltoztatásáról döntött az Amerikai Filmakadémia, amely lehetővé tette, hogy legkevesebb öt, legfeljebb tíz filmet jelöljenek a legjobb film kategóriában. Az akadémia igazgatótanácsa kedden döntött a változtatásról. Hogy pontosan hány filmet fognak idén jelölni, csak a jelölések januári bejelentésekor válik ismertté - közölte a testület. Az elmúlt két évben tíz-tíz filmet jelöltek a legjobb film kategóriában, korábban pedig ötöt. "Ha csak nyolc film érdemes arra, hogy díjazzuk egy adott évben, akkor nem kell kötelességünknek érezni, hogy felkerekítsük ezt a számot" - hangoztatta Bruce Davis, az akadémia nyugdíjba vonuló igazgatója.
2011.06.15. 17:50
 
BUX: -1,39 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 322,74 pontos, 1,39 százalékos csökkenéssel, 22.823,59 ponton zárt szerdán.
2011.06.15. 17:20
 
 
A közmédiumok helyzetéről tájékozódott a kulturális és sajtóbizottság
A közmédiumok átalakításáról, valamint az új műsorstruktúráról számolt be többek között az Országgyűlés kulturális és sajtóbizottságának szerdai ülésén a négy közszolgálati médium vezetője, valamint a Médiaszolgáltatást-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatója. A testület a Közszolgálati Közalapítvány Kuratóriumának elnökét is meghallgatta. A tanácskozáson a bizottság tagjai a létszámleépítésről, a nézettségi adatok romlásáról, illetve az intézmények közötti feladatmegosztásról is érdeklődtek a vezetőktől.
2011.06.15. 17:00
 
 
Elrabolt fiatalembert szabadított ki a TEK
Egy Thaiföldön elrabolt magyar fiatalembert szabadított ki a Terrorelhárítási Központ (TEK) és a Nemzeti Nyomozó Iroda; a részleteket a két szervezet vezetője sajtótájékoztatón ismertette szerdán a Belügyminisztériumban. Hajdu János, a TEK főigazgatója azt közölte, hogy véráldozat és pénzfizetés nélkül sikerült kiszabadítani a Thaiföldön tanuló magyar fiatalembert, akit a napokban hoznak haza. Mint fogalmazott, "bravúros tárgyalástechnikának" köszönhetően sikerült az akció, amelyben - a TEK több specialistája, túsztárgyalója, műveleti irányítója, pszichológusa vett részt Thaiföldön. Az ismeretlenek százezer eurót követeltek, és a családot azzal fenyegették, hogy megcsonkítják a fiatalembert, ha a rendőrséghez fordulnak vagy nem fizetnek.
2011.06.15. 16:50
 
Több ezer embert várnak az országos szakszervezeti tüntetésre csütörtökön
Több ezer embert várnak az országos szakszervezeti tüntetésre csütörtökön; négy érdekképviselet 15 megyeszékhelyen autós figyelemfelhívó demonstrációt tart, négy megyeközpontban pedig tüntetések lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel. Az Autonóm Szakszervezetek Szövetsége (ASZSZ), az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés (ÉSZT), a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége (MSZOSZ) és a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma (SZEF) azt követeli a kormánytól, hogy azonnal kezdjen tárgyalásokat az érdekképviseletekkel a munka világát, a nyugdíjakat, és az oktatást érintő valamennyi kérdésben, még a döntések előtt.
2011.06.15. 16:50
 
 
Jövő év végére kiépül a 112-es egységes segélyhívó rendszer
Kormánydöntés alapján 2012. december 31-ig ötmilliárd forintból kiépül az egységes, 112-es segélyhívó rendszer Magyarországon, így a különböző helyszínekre a leggyorsabban érkezhet a szakszerű segítség - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium infokommunikációért felelős államtitkára szerdai budapesti sajtótájékoztatóján. Nyitrai Zsolt a mentők, a rendőrség és a tűzoltóság vezetőivel közösen tartott sajtótájékoztatóján azt mondta: "hosszú évek egy helyben topogása után Magyarország határozott kormánya" június 7-i ülésén döntött az egységes, ingyenesen hívható segélyhívó rendszer kiépítéséről, s egy újabb kormányrendelet szabályozza majd a projekt kivitelezését.
2011.06.15. 16:10
 
Orbán: az év végéig tovább javul a magyar gazdaság
Orbán Viktor szerint az év végéig tovább fog javulni a magyar gazdaság, a magyar kormányfő ezt szerdai szarajevói tárgyalásain mondta szóvivője, Szijjártó Péter tájékoztatása szerint. Orbán Viktor, miután találkozott a bosznia-hercegovinai kabinet központi vezetőjével, megbeszélést folytatott az ország két entitásának kormányfőjével, Nermin Niksiccsel, a Bosnyák-Horvát Föderáció, valamint Aleksandar Dzombiccsal, a boszniai Szerb Köztársaság miniszterelnökével.
2011.06.15. 15:50
 
Az Európai Bizottság alapvető jogokért felelős biztosához fordult az FRSZ
Az Európai Bizottság alapvető jogokért felelős biztosához fordult a Független Rendőr Szakszervezet (FRSZ) az öregségi korhatár alatti nyugdíjasok jogainak védelmében. A szervezet egyidejűleg tiltakozik a hivatásos állomány alapvető emberi jogainak korlátozása ellen, mert a csütörtökre meghirdetett demonstráció idejére információjuk szerint a teljes állományt berendelték szolgálatteljesítésre - tájékoztatta a FRSZ szerdán az MTI-t.
2011.06.15. 15:20
 
Napos idő, 30 fok várható
Az Országos Meteorológia Szolgálat jelentése szerint a sok napsütés mellett helyenként erősebb gomolyfelhő-képződés várható, szerdán néhol zápor, zivatar előfordul, csütörtökön csapadék nem valószínű. Általában gyenge vagy mérsékelt lesz a légmozgás, csütörtökön a Kisalföldön megélénkül a déli szél. Zivatar környékén átmenetileg erős széllökések lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 11, 17 fok között, a legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 30 fok körül alakul.
2011.06.15. 14:50
 
 
Mindenhonnan jól látható lesz a szerdai teljes Hold-fogyatkozás
Tiszta idő esetén az ország egész területén szabad szemmel is remekül látható lesz szerda este az elmúlt tizenegy év leghosszabb teljes, centrális Hold-fogyatkozása. Mizser Attila, a Magyar Csillagászati Egyesület (MCSE) főtitkára az MTI-nek elmondta, a Hold-jelenségek esetében nincsenek az ország egyes területeire vonatkozó időbeli eltérések, mindenhol egy időben lesz észlelhető a Hold-fogyatkozás. A jelenség figyelemmel követése nem igényel semmilyen védőfelszerelést, szabad szemmel is jól látható lesz, így komolyabb távcső nélkül is tökéletesen élvezhető.
2011.06.15. 14:40
 
 
Másfél év felfüggesztett börtönre ítélték nem jogerősen a Véderő parancsnokát
Egy év hat hónap börtönbüntetésre ítélte szerdán a Gyöngyösi Városi Bíróság Eszes Tamást, a Véderő elnevezésű szervezet "országos megbízott parancsnokát" hivatalos személy elleni erőszak miatt. A nem jogerős ítélet végrehajtását a bíróság négy év próbaidőre felfüggesztette. A vádlott és ügyvédje felmentésért fellebbezett, az ügyész három nap gondolkodási időt kért. A vád szerint Eszes Tamás ellenállt a rendőri intézkedésnek, amikor június 13-án hajnalban garázdaság gyanújával elő akarták állítani Gyöngyöspatán. Többször az egyik intézkedő rendőr arca felé ütött, majd harapott és rúgott.
2011.06.15. 14:20
 
A magyar és a szlovák kormányfő négyszemközt is tárgyal majd Pozsonyban
Orbán Viktor magyar és Iveta Radicová szlovák miniszterelnök négyszemközt is egyeztet majd a visegrádi csoport csütörtöki kormányfői csúcstalálkozója előtt Pozsonyban - közölte a magyar miniszterelnök szóvivője szerdán Szarajevóban. Szijjártó Péter - a bosznia-hercegovinai fővárosban tárgyaló Orbán Viktor megbeszéléseinek szünetében - magyar újságíróknak elmondta: a magyar-szlovák négyszemközti miniszterelnöki találkozó mellett a tervek szerint Orbán Viktor kétoldalú tárgyalást folytat majd Vladimir Filattal, Moldova miniszterelnökével is, akit a rendező szlovák fél meghívott a pozsonyi V4-csúcstalálkozóra.
2011.06.15. 14:20
 
 
Görögországban könnygázzal oszlatta föl a rendőrség a tüntetőket
Könnygázt is bevetett a görög rendőrség szerdán Athénban, hogy föloszlassa a parlament épületénél összegyűlt több tízezres, az újabb költségvetési takarékossági intézkedések elfogadása ellen tiltakozó tömeget. A tüntetők egy csoportja összecsapott a rendőrséggel; Molotov-koktélokat, köveket és joghurtosdobozokat hajigáltak a rohamrendőrök közé. A tiltakozó megmozdulást a szerdára meghirdetett 24 órás általános sztrájkhoz időzítették; a munkabeszüntetés miatt megbénult az élet a mediterrán országban.
2011.06.15. 14:20
 
 
Szijjártó: óriási sikerrel végződött a szociális konzultáció
A miniszterelnök szóvivője szerint óriási sikerrel végződött a szociális konzultáció, szerdáig 1 millió 65 ezer kérdőív érkezett vissza. Az eredményeket várhatóan június végén ismertetik. A Szarajevóban tárgyaló Orbán Viktor magyar kormányfő delegációjának tagja, Szijjártó Péter a bosznia-hercegovinai fővárosban magyar újságíróknak nyilatkozva emlékeztetett: arra kérték az embereket, hogy június 15-ig küldjék vissza a konzultációs kérdőíveket. A szerdáig visszaérkezett kérdőívek száma - amely több mint egymillió - szerinte azt jelenti, az emberek is hitet tettek amellett, hogy a konzultációkon alapuló kormányzás lehet sikeres, míg az emberek feje felett való kormányzás - mint azt tették az előző kabinetek az elmúlt nyolc évben - kudarcokhoz vezet.
2011.06.15. 14:00
 
Blikk - Sólyom László volt rezidenciájába költözött Schmitt Pál
Schmitt Pál köztársasági elnök elődjének, Sólyom Lászlónak a XII. kerületi, Béla király úti rezidenciájába költözött - írta szerdán a Blikk.
2011.06.15. 13:44
 
A Győri ETO FC a legcsaládbarátabb klub
A Győri ETO FC érdemelte ki a labdarúgó NB I legcsaládbarátabb klubjának járó címet.
2011.06.15. 13:41
 
PDSZ: a kormány térjen vissza a tárgyalóasztalhoz
A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) szolidáris minden - a törvényesség kereteit betartó - érdekérvényesítő megmozdulással, elutasít mindenfajta erőszakot, és felszólítja a kormányt, hogy térjen vissza a tárgyalóasztalhoz.
2011.06.15. 13:40
 
Szócska: a védőnőket is bevonnák az egészségügyi szűrőprogramok bővítésébe
A védőnőket is be kívánják vonni az egészségügyi szűrőprogramok tervezett bővítésébe - mondta Szócska Miklós egészségügyi államtitkár szerdán Budapesten. Az államtitkár, munkájuk elismeréseként, miniszteri kitüntetéseket és díszokleveleket adott át védőnőknek.
2011.06.15. 13:39
 
Gyalogost gázoltak el a Szentendrei úton
Elgázolt egy fiatal férfit egy személyautó Budapesten, a III. kerületi Szentendrei úton szerda délelőtt, a férfi a fején sérült meg - közölte a rendőrség és a mentőszolgálat az MTI-vel.
2011.06.15. 13:38
 
Nem okozott meglepetést az előzetesnél jobb ipari termelési adat
Az áprilisban a részletes adatok szerint az ipari ugyan jobban teljesített, mint az előzetes jelentés mutatta, az MTI által megkérdezett elemzők úgy vélték, az eltérés nem számottevő, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) pedig azt emelte ki, hogy ezzel a teljesítménnyel a magyar ipar volt a legjobb a régióban ebben a hónapban.
2011.06.15. 13:37
 
Fotókiállítás Przemysl erődrendszeréről és Angkor emlékeiről
Az első világháborús przemysli erődrendszer romjait, valamint a középkori Khmer Birodalom fővárosa, Angkor emlékeit bemutató fotókból nyílt kiállítás a napokban Komáromban és Pécsett.
2011.06.15. 13:34
 
A LIGA is sztrájkot hirdet június 29-re
Több szakszervezet mellett a LIGA Szakszervezetek is figyelmeztető sztrájkot hirdet június 29-re. A konföderáció szerdán az MTI-vel azt közölte, hogy a sztrájkban részt venni nem tudó szervezetek - például a rendvédelmi szervezetek, vagy a versenyszférában foglalkoztatottak -, a Független Rendőr Szakszervezet koordinálásában országszerte forgalomlassító félpályás útlezárásokat tartanak. A sztrájkkal és demonstrációkkal a LIGA Szakszervezetek azt akarja elérni, hogy a kormány ne módosítsa a bejelentett módon a Munka törvénykönyvét, a korhatár előtti nyugdíjakat és ne szüntesse meg az Országos Érdekegyeztető Tanácsot.
2011.06.15. 13:30
 
2012-es férfi kézilabda Eb: "Halálcsoportban" a magyarok
A lehető legnehezebb csoportba, az olimpiai és világbajnok, címvédő francia, a vb-bronzérmes spanyol, valamint az orosz csapat mellé került a magyar férfi kézilabda-válogatott a januári, szerbiai Európa-bajnokság szerdai belgrádi sorsolásán. Az első kalapban a franciák, a harmadikban a spanyolok, a negyedikben pedig az oroszok voltak a legerősebbek, és éppen ezt a három válogatottat "sikerült" megkapnia az előzetesen a második kalapba tett magyaroknak. Az már korábban eldőlt, hogy Mocsai Lajos szövetségi kapitány együttese Újvidéken játssza a csoportmeccseit, és továbbjutása esetén a középdöntőben is marad a szerb-magyar határtól közel 100 km-re fekvő, Duna-parti vajdasági városban.
2011.06.15. 13:30
 
Az egészségügyi szaktárca cáfolja a rendelési idővel kapcsolatos híresztelést
Az egészségügyért felelős államtitkárság cáfolta, hogy a kormány arra kötelezné az orvosokat: rendelési idejük legfeljebb 60 százalékát az aktív dolgozók soron kívüli vizsgálatára kell fenntartaniuk. A szaktárca szerdán, az MTI-hez eljuttatott közleményében hangsúlyozta: a kormány tervezett jogszabály-módosítása nemhogy nem tenné kötelezővé a 60 százalékot, hanem éppen azt írná elő, hogy a járóbeteg-szakellátások rendelési idejében a keresőképtelenség miatt soron kívüli esetek ellátására fordítható idő nem haladhatja meg az adott szakrendelés napi rendelési idejének 60 százalékát.
2011.06.15. 13:20
 
Megnyílt a Kecskeméti Animációs Filmfesztivál
Megkezdődött szerdán a 10. Kecskeméti Animációs Filmfesztivál (KAFF); a helyi Kulturális és Konferencia Központban Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke nyitotta meg a vasárnapig tartó rendezvényt, amelynek európai és magyar versenyprogramjába mintegy 250 animációs produkciót neveztek az alkotók. A legfrissebb magyar és európai animációs filmeket bemutató fesztiválon, amely június 19-ig tart, a zene és animáció kapcsolatát állították a programsorozat középpontjába a szervezők. A KAFF-on zajló 7. Európai Animációs Játékfilm Fesztiválon a nemzetközi zsűri döntése alapján versenybe került többek között a részben Kecskeméten készült spanyol Chio and Rita, két francia animáció, a Sztorizó Show és az Eleonóra titka, valamint A padláson című cseh bábfilm.
2011.06.15. 13:20
 
Répás: visszalépés a szlovák kisebbségi nyelvtörvény módosítása
Több területen is visszalépésnek nevezte a szlovák kisebbségi nyelvtörvény közelmúltban elfogadott módosítását Répás Zsuzsanna nemzetpolitikai helyettes államtitkár az Országgyűlés nemzeti összetartozás bizottsága előtt szerdán. A helyettes államtitkár szerint nem felel meg a szabályozás egy uniós tagállamtól elvárt, garantált jogvédelemnek.
2011.06.15. 13:20
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259[1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista