2020. július 6., hétfő - Csaba
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
Hétvégén emelik le az Iparművészeti Múzeum lanternájának másik felét
Az erős szél miatt a hétvégén csak az Iparművészeti Múzeum (IMM) életveszélyessé vált lanternatornyának felső harmadát lehetett leemelni; a 30 tonnás épületelem maradék részét ezért a június 25-26-iki hétvégén próbálják meg eltávolítani a szakemberek.
2011.06.20. 13:58
 
A kézfertőtlenítő is részegíthet
A mosdóban elhelyezett kézfertőtlenítőtől részegedett le egy alkoholfüggő páciens egy ausztrál kórházban - idézte ausztrál orvosok figyelemfelkeltő cikkét hétfőn a The Daily Telegraph brit napilap online kiadása (http://www.telegraph.co.uk).
2011.06.20. 13:57
 
Rangos szlovák kitüntetés Bán Jánosnak
Életműdíjat vehetett át Bán János színművész Szlovákiában, a trancsénteplici Art Film Fest nemzetközi filmfesztivál megnyitóján.
2011.06.20. 13:55
 
Életveszélyes sérülést szenvedett egy megszúrt fiatal Nyírmadán
Életveszélyes sérülést szenvedett egy 19 éves fiatalember, akit egy 16 éves fiú késelt meg Nyírmadán - közölte a rendőrség hétfőn az MTI-vel.
2011.06.20. 13:54
 
OGY: általános vitára alkalmas a közfoglalkoztatási javaslat
Általános vitára alkalmasnak találta Pintér Sándor belügyminiszter közfoglalkoztatási javaslatát hétfői ülésén az Országgyűlés foglalkoztatási és munkaügyi bizottsága.
2011.06.20. 13:53
 
Nőtt az uniós újautó-regisztrálások száma májusban
Az elmúlt 14 hónap leggyorsabb ütemében, éves szinten 7,1 százalékkal nőtt az Európai Unióban az újautó-regisztrálások száma májusban - derül ki az Európai Autógyártók Szövetségének (ACEA) jelentéséből.
2011.06.20. 13:52
 
Új nevet vesz fel a Debreceni Filharmonikus Zenekar és Kodály Kórus
Az intézmény megújulásának jegyében ősztől Kodály Filharmónia Debrecen néven folytatja működését a város filharmonikus zenekara és a kórus - jelentette be Somogyi Béla alpolgármester hétfőn a cívisvárosban.
2011.06.20. 13:51
 
 
Az államfő elutasította Geréb Ágnes kegyelmi kérelmét
Schmitt Pál köztársasági elnök elutasította Geréb Ágnes szülész-nőgyógyász és társainak kegyelmi kérelmét; a vádlottakat otthonszülések során elkövetett tetteik miatt marasztalta el a bíróság. A Fővárosi Bíróság hétfőn a honlapján azt írta: "a dr. G. Ágnes és társai ellen a Fővárosi Bíróságon halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége és más bűncselekmények miatt folyamatban volt büntetőügyben a köztársasági elnök elutasította a vádlottak eljárási kegyelem iránti kérelmét". A bíróság a döntésről az érintetteket tájékoztatta - tették hozzá.
2011.06.20. 13:50
 
Brutális rablás történt Kecskeméten
Betörtek egy 60 éves nő és 51 éves élettársa lakásába, és brutálisan bántalmazták őket ismeretlenek hétfő hajnalban Kecskeméten; a rendőrség tájékoztatása szerint a nőt súlyos, a férfit életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.
2011.06.20. 13:50
 
Opten: átlépte a tízezret a végelszámolások száma
Pénteken átlépte a tízezres határt az idén újonnan indított végelszámolási eljárások száma, az Opten céginformációs szolgáltató adatai szerint tavaly erre szeptember végéig kellett várni, ami jól mutatja, hogy gyors ütemben nő az ilyen módon bezáró cégek száma.
2011.06.20. 13:49
 
Devizahitelek - MSZP: nem megoldás a kormány javaslata
Az MSZP szerint amellett, hogy a kormány egyéves csúszásban van a devizahitelesek védelme ügyében, az e témában benyújtott, akár már hétfőn végszavazásra kerülő javaslatcsomag belső szakmai ellentmondásokkal terhelt, és látszat-, illetve részmegoldásokat kínál csupán az érintetteknek.
2011.06.20. 13:48
 
 
A jojo-étrend még mindig jobb, mint egyáltalán nem diétázni
A felváltva hízókúrán, majd fogyókúrán tartott egerek élettartama csaknem olyan hosszú volt, mint a folyamatosan alacsony zsírtartalmú étrenden élőké, viszont jóval hosszabb, mint a folyamatosan nagy zsírtartalmú étrenden tartott állatoké - idézte amerikai kutatók megállapítását az EurekAlert tudományos hírportál (http://eurekalert.org).
2011.06.20. 13:46
 
Nyugdíjügy: Együttműködésről döntött négy rendőrségi szakszervezet
Együttműködésről döntött négy rendőrségi szakszervezet, közös fellépésükről a Belügyi és Rendvédelmi Dolgozók Szakszervezetének (BRDSZ) főtitkára tájékoztatta hétfőn az MTI-t.
2011.06.20. 13:45
 
Devizahitelek - A Jobbik szerint támogathatatlan a kormány javaslata
A Jobbik szerint nem lehet támogatni a kormány devizahiteleseket megsegíteni célzó javaslatcsomagját, amelyről hétfőn szavazhat az Országgyűlés - mondta budapesti sajtótájékoztatóján Z. Kárpát Dániel.
2011.06.20. 13:44
 
Több mint 3.000 új munkahely az NGM pályázatának köszönhetően
A vállalkozások 3.095 új munkahelyet alakítottak ki, és a munkahelyeken 2.427 álláskereső legalább két éves foglalkoztatását vállalták a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) központi munkahelyteremtő pályázati programja keretében.
2011.06.20. 13:43
 
VM: módosultak a szerkezetátalakítási támogatás igénylésének feltételei
Módosult a zöldség, gyümölcs és a dohány szerkezetátalakítási támogatás igénylésének feltételeiről, valamint a mezőgazdasági vállalkozások által csekély összegű (de minimis) támogatásként igénybe vehető intézményi kezességvállalásról szóló rendelet.
2011.06.20. 13:42
 
Takács Mária újabb korosztályos rekordokat ért el
Takács Mária, az egykori sokszoros vb- és Eb-érmes súlyemelő a mesterek kategóriájában tovább javított saját világcsúcsain.
2011.06.20. 13:41
 
 
A szíriai államfő "összeesküvésről" beszél
A példátlan tüntetési hullámmal szembenézni kénytelen Bassár el-Aszad szíriai államfő hétfői beszédében országa elleni "összeesküvésről" beszélt, ugyanakkor azt ígérte, hogy rövidesen nemzeti párbeszéd kezdődik. A Damaszkuszi Egyetemen mondott beszédben, amelyet az állami televízió élőben közvetített, az elnök azt hangoztatta, hogy az összeesküvés csak "még ellenállóbbá" teszi Szíriát, és hogy a "nehéz napok" után az ország "válaszúthoz" érkezett. Kifejezte "részvétét a mártírok családjainak". A hallgatóság dicsőítő jelszavakkal és tapssal fogadta az államfőt, aki most harmadszor szólalt meg nyilvánosan a tüntetéssorozat márciusi kezdete óta.
2011.06.20. 13:40
 
Egyenként nyolcmillió forintért világították át a HM gazdasági társaságait
Egyenként nettó 7,9 millió forintért világíttatta át gazdasági társaságait a honvédelmi tárca - derül ki egy írásbeli kérdésre adott, a parlament honlapján közzétett miniszteri válaszból.
2011.06.20. 13:40
 
EU-elnökség: Európának le kell győznie a világot ötletekben, innovációban
Európának le kell győznie a világot ötletekben, innovációban - hangsúlyozta Cséfalvay Zoltán, a Nemzetgazdasági Minisztérium stratégiai államtitkára az Európai Kutatási Tanács (ERC) budapesti konferenciájának szünetében rendezett sajtótájékoztatón.
2011.06.20. 13:39
 
Ingyen kapnak Cegléd-kártyát a helyi közalkalmazottak és köztisztviselők
Ingyen juthatnak hozzá a helyi szolgáltatások egy részéből 10-30 százalékos engedmény igénybevételére jogosító Cegléd-kártyához a város önkormányzatának alkalmazásában lévő dolgozók – közölte a kártya menedzsere hétfőn az MTI-vel.
2011.06.20. 13:37
 
Csaknem kétmilliárd forintból megújul Békéscsaba belvárosa
Csaknem kétmilliárd forintos beruházással megújul Békéscsaba belvárosa; új parkolóház is épül - közölte a város polgármestere hétfőn az MTI-vel.
2011.06.20. 13:36
 
Bajnokok Ligája - A Sturm Graz vár a Videotonra
A Szabics Imrét foglalkoztató osztrák Sturm Graz együttesével találkozik a Videoton a labdarúgó Bajnokok Ligája második selejtezőkörében - derült ki a hétfői, nyoni sorsoláson.
2011.06.20. 13:35
 
 
Parlamenti határozattervezet a Kárpát-medence magyar kulturális örökségéről
A Kárpát-medencei Magyar Autonómia Tanács (KMAT) kezdeményezésére országgyűlési határozattervezet készül a Kárpát-medence kulturális örökségének stratégiai jelentőségéről, a javaslat bevezetné a magyar nemzeti örökség címet is. Tíz éve, 2001. június 19-én fogadta el az Országgyűlés a kulturális örökség védelméről szóló és az úgynevezett státustörvényt, ami jól szimbolizálja, hogy a kulturális örökségvédelem a nemzetpolitika egyik eszköze - mondta a két jogszabály tízéves jubileuma alkalmából tartott budapesti sajtótájékoztatón Tamási Judit, a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal elnöke.
2011.06.20. 13:30
 
 
Az izomvesztéstől is véd a vérnyomáscsökkentő
A korral és inaktivitással járó izomvesztéstől is védhet egy gyakran alkalmazott vérnyomáscsökkentő szer - ismerték fel amerikai kutatók. Egérkísérletek sikerén felbuzdulva már a humán klinikai próbákat szervezik a bostoni Johns Hopkins Egyetemen.
2011.06.20. 13:29
 
 
BL: a Sturm Graz vár a Videotonra
A Szabics Imrét foglalkoztató osztrák Sturm Graz együttesével találkozik a Videoton a labdarúgó Bajnokok Ligája második selejtezőkörében - derült ki a hétfői, nyoni sorsoláson. Az első összecsapásra július 12/13-án Grazban, a visszavágóra július 19/20-án Székesfehérváron kerül sor. A pontos időpontok a helyszíni egyeztetések után dőlnek el. Az UEFA honlapja szerint a Videoton még a horvát Dinamo Zagrebet, a szerb Partizan Beogradot, a cseh Plzent, a litván Ekranast és a grúz Zestafonit kaphatta volna ellenfélül. A székesfehérváriaknak - akik történetük során először résztvevői a legrangosabb kontinentális kupasorozatnak - három párharcot kell megnyerniük ahhoz, hogy a csoportkörben szerepelhessenek.
2011.06.20. 13:20
 
 
Cséfalvay: Európának le kell győznie a világot ötletekben, innovációban
Európának le kell győznie a világot ötletekben, innovációban - hangsúlyozta Cséfalvay Zoltán, a Nemzetgazdasági Minisztérium stratégiai államtitkára az Európai Kutatási Tanács budapesti konferenciájának szünetében rendezett sajtótájékoztatón. A Csúcseredmények ösztönzése az európai kutatásokban elnevezésű tanácskozásra, amelyet az ERC és az MTA szervezett, Magyarország Európai Uniós elnöksége kapcsán került sor a Magyar Tudományos Akadémián. Az államtitkár kifejtette, e cél megvalósításához a jelenleginél jóval többet kell költeni a K+F-re, ösztönözni kell a felfedező kutatásokat, s az uniós erőfeszítésekbe az összes tagországot be kell vonni.
2011.06.20. 13:20
 
 
Opten: átlépte a tízezret a végelszámolások száma
Pénteken átlépte a tízezres határt az idén újonnan indított végelszámolási eljárások száma, az Opten céginformációs szolgáltató adatai szerint tavaly erre szeptember végéig kellett várni, ami jól mutatja, hogy gyors ütemben nő az ilyen módon bezáró cégek száma. Az Opten hétfői közleménye szerint ennek hátterében azok a kényszer végelszámolások állnak, amiket a cégbíróságok indítanak el, miután az adóhivatal értesíti őket, hogy az adott cég többszöri felszólítás ellenére sem adta le mérlegét. A közlemény idézi Csorbai Hajnalkát, az Opten stratégiai igazgatóját, aki kifejtette, volt olyan hónap, amikor az előző év azonos időszakinál 78 százalékkal több végelszámolási eljárás indult a cégbíróságokon.
2011.06.20. 13:10
 
 
Egy napra csökkentené a védő nélküli fogvatartást az alkotmányügyi bizottság
Az Országgyűlés alkotmányügyi bizottsága korábbi javaslatát módosítva 48 óráról egy napra csökkentené azt az időszakot, amíg a kiemelt ügyekben fogvatartott nem találkozhat védőjével. A testület hétfőn 16 kormánypárti képviselő szavazatával, az ellenzék nem voksaival szemben, illetve a fideszes Turi-Kovács Béla, valamint a kereszténydemokrata Rubovszky György és Salamon László tartózkodása mellett támogatta a büntetőeljárási törvény módosításának erről szóló változtatását. A testület ezt megelőzően elutasította azt az ellenzéki, illetve kereszténydemokrata politikusok által benyújtott javaslatot, amely kizárta volna, hogy a fogvatartott ne találkozhasson védőjével.
2011.06.20. 12:20
 
 
Foci: a Győr fellebbezett az UEFA-büntetés ellen
A Győri ETO FC hétfőn fellebbezett az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) múlt pénteki döntése ellen, amely licencproblémák miatt három évre kizárta a csapatot az európai kupasorozatokból, továbbá 50.000 euróra megbüntette. Klement Tibor az MTI-nek hétfőn elmondta: ahogy már a fegyelmi testület döntése után is jelezte, a klub azonnal fellebbezett, amint megkapta az írásos ítéletet. A fegyelmi bizottság szerint a magyar együttes tavaly úgy játszott az Európa Liga selejtezőjének 1., 2., 3. és utolsó, 4. fordulójában, hogy nem felelt meg mindenben az UEFA licenckövetelményeinek. A testület úgy vélte, a 2009. december 31-én lejárt tartozási kötelezettségének az ETO FC nem tett eleget.
2011.06.20. 12:00
 
 
A kövér macskáknak is diétára van szükségük
Manapság a család kedvenceként élő házimacskák jelentős hányada ugyanúgy súlytöbblettel él, mint gazdájuk többsége, és ez az állatorvosok szerint sok egészségügyi gondot okoz a macskatársadalomban is. Skót kutatók macskatápot gyártó cégek jelentős anyagi támogatásával eredményes étrendi változtatást dolgoztak ki az optimális macskasúly megtartására. A jómódú társadalmak egyik legnagyobb gondja a mind több többletsúllyal élő, sőt kövér ember, de ez a probléma már a gyerekek korosztályát is világszerte érinti. Nemrég az ázsiai országokban nagy médiavihart kavart az a hír, hogy a gazdagok gyermekeit nevelő indiai magániskolák tanulóinak 70 százaléka elhízott, miközben az országban gyerekek százezrei éheznek.
2011.06.20. 11:20
 
 
Három amerikai államban tovább égnek a futótüzek
Több tucatnyi helyen pusztított futótűz vasárnap Arizonában, Új-Mexikóban és Texasban, további négy államban - Oklahomában, Coloradóban, Kansasban és Utahban - pedig fokozott készültséget rendeltek el a hatóságok. Mintegy 1700 lakóházat ürítettek ki vasárnap Arizona déli részén, miközben a mentőcsapatok a futótűz megfékezésén fáradoztak, amely a szokatlanul erős szél hatására elérte a lakott területeket is. A kitelepítések Sierra Vista várostól mindössze pár kilométerre délre történtek. Itt napokig pusztítottak a lángok, amelyek a vasárnap felerősödő, óránként 96 kilométer erősségű széllökések határára még intenzívebbé váltak.
2011.06.20. 11:10
 
 
Levelet kapott a mentelmi bizottság az ügyészségtől Gyurcsány Ferenc ügyében
Az ügyészség válaszolt, de iratokat nem küldött az Országgyűlés mentelmi bizottságának Gyurcsány Ferenc volt kormányfő ügyével kapcsolatban - tudta meg az MTI hétfőn Rubovszky Györgytől, a parlamenti bizottság KDNP-s elnökétől. Az MTI azt követően érdeklődött a kereszténydemokrata politikusnál, hogy a volt szocialista miniszterelnök Facebook-oldalán azt írta: "Egy hónapja a Mentelmi Bizottság arra kérte az ügyészséget, hogy valamivel támassza alá a velem szemben megfogalmazott gyanút. Most az olvasom, hogy az ügyészségnek ez az egy hónap arra volt elég, hogy visszakérdezett: pontosan mire is kíváncsi a bizottság? Hát ez elég soványka."
2011.06.20. 10:50
 
 
Gyengüléssel nyitotta a hetet a forint
Hétfőn a görög segélycsomag halasztására ismét kockázatkerülés vett erőt a devizapiacokon, gyengült az euró és a forint: az eurót délelőtt tíz órakor 269,11 forinton jegyezték a péntek délutáni 267,59 forinttal szemben. A dollárt 189,50 forinton jegyezték hétfőn délelőtt 1,4210 dolláros euró árfolyammal, míg pénteken 187,29 forinton és 1,4298 dolláron állt a jegyzés. A svájci frank árfolyama 223,94 forint a pénteki 221,05 forint után, száz japán jen 236,44 forinton jegyeznek 233,67 forinttal szemben.
2011.06.20. 10:40
 
 
A kabuli amerikai nagykövet bírálja az afgán elnököt
Nyilvánosan megrótta az Egyesült Államok kabuli nagykövete Hamid Karzai afganisztáni elnököt - nevének említése nélkül -, amiért megszállóknak és ellenségnek festi le az országban szolgáló amerikai erőket. Karl Eikenberry egyetemi hallgatók és tanáraik előtt beszélt vasárnap a nyugati Herát városában. "Az önök egyes vezetőinek megjegyzéseit időnként sértőnek és nem helyénvalónak találom" - jelentette ki, mondván, hogy úgy érzi, kétéves nagyköveti megbízatásának vége felé őszintén kell beszélnie.
2011.06.20. 10:10
 
 
Hoffmann Rózsa felajánlotta lemondását
Az oktatási államtitkárság hétfőn megerősítette az MTI-nek, hogy Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár levélben felajánlotta lemondását Orbán Viktor miniszterelnöknek; részleteket nem közölnek. A sajtóirodán az MTI érdeklődésére azt mondták, amíg a személyes találkozóra a kormányfővel nem kerül sor, addig mást nem kívánnak mondani az ügyben. Az MTI úgy tudja, hogy a megbeszélésnek egyelőre még nincs kitűzve az időpontja. Az MTI információi szerint Hoffmann Rózsa döntésében szerepet játszott a Fidesz etikai bizottságának közelmúltban hozott döntése, amelynek értelmében Pokorni Zoltán, a Fidesz alelnöke nem követett el etikai vétséget.
2011.06.20. 10:00
 
 
Londoni elemzők: "öt éven belül felbomlik az euróövezet"
"Szinte biztosra vehető", hogy az euróövezet a következő öt évben - de esetleg már 2013-ig - felbomlik, mivel a dél-európai tagállamokban olyan súlyos további kiigazító intézkedésekre lenne szükség, amelyeket a helyi lakosság már nem tűrne el, a folyamatos külső segítséget pedig mind a megsegített, mind a hitelező országok előbb-utóbb megelégelik - jósolta hétfőn megjelent előrejelzésében az egyik vezető londoni gazdasági-üzleti kutatóközpont. A Centre for Economics and Business Research (CEBR) prognózisa szerint Németországnak jelenleg nincs más választása, mint a kompromisszum az újabb kisegítő csomagról most folyó tárgyalásokon.
2011.06.20. 09:30
 
 
A kerékpár az új mozambiki státusszimbólum
A gazdasági fellendüléssel párhuzamosan egyre szaporodnak a kerékpárok Mozambikban, az ország több régiójában valóságos státusszimbólumnak számít a kétkerekű jármű. A kerékpár lett a fő közlekedési eszköz Mozambik középső részén is, például Quelimane kikötővárosban, ahol lassan a Dél-Afrikában gyakori iránytaxikat is kiszorítja. A 25 éves Pedro Antonio öt éve szállít utasokat zöld színű kerékpárja csomagtartóján. "Napi húsz utast szállítok, ha szerencsém van, akár huszonötöt is" - mondta. Az utasok 5 meticalt (azaz 32 forintot) fizetnek egy fuvarért, nagyjából annyit, mint az iránytaxiért, de nem kell huszad magukkal egy tízszemélyes mikrobuszban szoronganiuk.
2011.06.20. 09:30
 
 
A hazai metrógyártás mellett érvel a VEKE
A Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület (VEKE) elnöke szerint egyszerre kell kezelni a HÉV- és a metrókocsik beszerzését, a következő közbeszerzésen pedig gyártási jogot is szerezni kell, mert az a legolcsóbb, ha "itthon tartjuk a gyártást". Dorner Lajos hétfőn a Magyar Televízió Ma reggel című műsorában azt mondta: a hazai szerelvénygyártás nem lenne újdonság, korábban is készültek az országban vasúti kocsik német és francia licenc alapján. Álláspontja szerint a főváros érdeke, hogy egységes járműparkja legyen, mert annak olcsóbb az üzemeltetése.
2011.06.20. 09:00
 
 
Érvénytelen az időközi országgyűlési képviselő-választás Püspökladányban
Érvénytelen a püspökladányi időközi országgyűlési képviselő-választás második fordulója, mert a választásra jogosultaknak csupán 23,14 százaléka járult az urnákhoz - tájékoztatta Keserű László, a választókerületi választási iroda vezetője vasárnap este az MTI-t. Elmondása szerint a 40.429 választópolgár 25 százalékának kellett volna voksolnia ahhoz, hogy a megismételt forduló érvényes és eredményes legyen. Mivel a részvételi arány ennél alacsonyabb volt, az időközi országgyűlési választást meg kell ismételni. Az időközi választást azért kellett kiírni, mert Arnóth Sándor (Fidesz), a térség korábbi országgyűlési képviselője márciusban autóbaleset áldozata lett.
2011.06.19. 20:40
 
 
Akropolisz-rali: Ogier győzött, Turán kategória-harmadik lett
A francia Sébastien Ogier nyerte az Akropolisz-ralit, a világbajnoki sorozat 7. futamát, amelyen az SWRC kategóriában érdekelt Turán Frigyes, Zsiros Gábor kettős a bravúros harmadik helyet szerezte meg. "Nagyszerű verseny volt, a dobogós helyezést a jó taktikának és a kiváló autónak köszönhetjük" - mondta a Ford Fiesta S2000-et irányító Turán. A magyar pilóta az összetettben, a teljes mezőnyt tekintve a rendkívül előkelő 13. helyet szerezte meg.
2011.06.19. 20:20
 
 
Szíriában Nemzeti Tanácsot alakított az ellenzék
Szíriai ellenzékiek Nemzeti Tanácsot alapítottak a damaszkuszi rendszer megbuktatására - jelentette be vasárnap az ellenzékiek egyik csoportja a szíriai-török határ közelében tartott sajtótájékoztatón. A csoport szóvivője, Dzsamíl Szaib elmondta: a Nemzeti Tanács, amelynek tagjai ismert ellenzékiek, valamennyi közösséget, a Szírián belüli és az országon kívüli nemzeti politikai erők képviselőit tömöríti. Az ellenzékiek felszólítanak minden szíriai várost és tartományt "az együttműködésre, hogy megvalósítsák a rendszer megbuktatásának és vezetői bíróság elé állításának legitim célját".
2011.06.19. 20:20
 
 
Atlétikai csapat Eb: 6. lett a magyar csapat
Hatodik helyen végzett vasárnap a magyar válogatott az Izmirben rendezett I. osztályú atlétikai csapat Európa-bajnokságon. A magyar szövetség tájékoztatása szerint az együttes a két nap során összesen 265 pontot szerzett és ezzel a középmezőnyben végzett a 12 válogatott részvételével lebonyolított viadalon. Diszkoszvetésben Fazekas Róbert 62,31 m-es eredménnyel győzött, míg 800 m-en Kazi Tamás 1:50.76 perccel, kiváló taktikájának köszönhetően haladt át elsőként a célvonalon. 110 m gáton Kiss Dániel idei legjobbjával, 13.46 mp-cel a második helyen végzett. Az I. osztályból az első három helyezett jutott fel az élvonalnak számító Szuperligába és az utolsó két helyezett búcsúzott.
2011.06.19. 20:00
 
 
Sóbarlangban jógázik Ábel Anita
Van két dolog, ami biztosan egészséges: az egyik a sóbarlang - a só által leadott negatív töltésű ionok tisztítják a légutakat, csökkentik az idegfájdalmakat és a vérnyomást, de reuma ellen is hatásosak -, a másik a jóga. Hát még akkor a jóga egy sóbarlangban milyen egészséges lehet! Erről Ábel Anita is tudna mesélni, aki egy ismerősétől hallott a sóbarlangos jógáról.
2011.06.19. 19:51
 
 
Indiában 108 évesen szabadult egy rab
Meglehetősen érett korban, 108 évesen szabadult a börtönből India legidősebb fegyence. A szubkontinens északi vidékén fekvő Uttar Prades állam egyik bírósága szombaton rendelte el az emberölés miatt bebörtönzött Bridzs Bihari Pandej szabadon bocsátását. A hatóságok azért kérték az aggastyán elengedését, mert a fegyintézetben egyre nehezebbé vált orvosi ellátása. Pandej végül "emberiességi okokból" szabadulhatott. A hindu papot 84 éves korában 15 vádlott társával együtt ítélték el négy ember megöléséért.
2011.06.19. 19:40
 
 
Kajak-kenu Eb: négy érem, köztük két arany 500 m-en
A magyar küldöttség 11 érmet szerzett a vasárnap zárult belgrádi kajak-kenu Európa-bajnokságon, összesítésben 6-3-2, az olimpiai számokat tekintve pedig 2-2-1 volt a mérleg. A szombati 1000 m-es döntőkben Kovács Katalin (K-1), a Szabó Gabriella, Csipes Tamara (K-2) és - kellemes meglepetésre - a Sáfrán Mátyás, Sáfrán Mihály, Tóth Márton, Mike Róbert összeállítású kenus kvartett győzött, míg a Dombi Rudolf, Kökény Roland kettős (K-2) a dobogó harmadik fokára állhatott fel.
2011.06.19. 19:40
 
 
Arnold Schwarzenegger már a házassága előtt is csalta válófélben lévő feleségét
Kiderült, hogy Arnold Schwarzenegger a 80-as évek másik akciófilm-ikonjának akkori jegyesével is összeszűrte a levet - legalábbis a szőke nehézbombázó, Brigitte Nielsen szerint.
2011.06.19. 19:38
 
 
Mérgező házipor
Lehet, hogy lakásunk levegője rosszabb, mint amit a szabadban, az utak mentén beszívunk?
2011.06.19. 19:30
 
 
Médiatanács: megújulhat a rádiós piac a következő két évben
A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa szerint a testület által elfogadott díjszámítási rendszer és az új jogi szabályozás következtében megújulhat a rádiós piac a következő két évben. Az új díjszámítási rendszer következtében igazságosak, arányosak lesznek a szolgáltatói díjak, s ez a tényleges gazdasági verseny alapjaira helyezi a kereskedelmi műsorszolgáltatók üzleti tevékenységét - közölte a médiatanács szóvivői irodája az MTI-vel.
2011.06.19. 19:20
 
Elhagyta a helyszínt egy balesetet elszenvedő gépkocsi vezetője Izsákon
Egy ittasan vezető gépkocsivezető autójával áttért a menetirány szerinti bal oldalra Izsák belterületén, és összeütközött a szemből érkező személygépkocsival szombat este, utóbbi a baleset után elhagyta a helyszínt - közölte a rendőrség vasárnap az MTI-vel.
2011.06.19. 19:16
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254[1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista