2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Gazdaság ››  adóslista
127675 találat
 
 
Győri Enikő: nehéz kezdet után sikernek bizonyult a magyar EU-elnökség
Győri Enikő európai uniós ügyi államtitkár szerint "nem könnyű" kezdet után márciusban teljesen megváltozott Magyarország most végéhez közeledő EU-elnöki tevékenységének megítélése, a múlt heti európai parlamenti meghallgatásokon és a szerdai plenáris ülésen elhangzottak pedig egyértelműen azt igazolják, hogy a brüsszeli intézményeknél sikeresnek ítélik a magyar félévet. Brüsszelben szerdán újságírókkal beszélgetve az államtitkár felhívta a figyelmet arra, hogy mások mellett José Manuel Durao Barroso, az Európai Bizottság elnöke, továbbá - pártállástól függetlenül - tekintélyes EP-képviselők is méltatták az elnökség munkáját és gratuláltak annak eredményeihez.
2011.06.22. 20:00
 
Lengyelország elindította a lengyel EU-elnökség hivatalos honlapját
Lengyelország szerdán elindította a lengyel EU-elnökség hivatalos honlapját. A www.pl2011.eu címen található internetes oldalon lengyel, angol, francia és német nyelven olvashatók a július 1-jével kezdődő EU-elnökség programjai és legfontosabb eseményei, továbbá információk Lengyelországról és a lengyel kultúráról. Mikolaj Dowgielewicz, az EU-elnökségre való felkészülésért felelős külügyminiszter-helyettes szerint a honlap olyan dinamikus és színes, hogy nemcsak a tisztségviselőket és diplomatákat, hanem az állampolgárokat is érdekelni fogja, ha belenéznek.
2011.06.22. 19:50
 
 
Vége a szerelemnek Clooney és Elisabetta között
Még az irigyek és a kétkedők is szomorúan vették tudomásul Olaszországban George Clooney és Elisabetta Canalis bejelentését kapcsolatuk befejeződéséről. Az olasz pletykasajtó már a szerelem elején marketing-fogásra gyanakodott. A legklikkeltebb szerdai hírek egyike volt Olaszországban Eli és George szakítása. A Londonban nyilvánosságra hozott közlemény az amerikai sztárszínész és a pályafutása kezdetét járó olasz színésznő és eddig főleg televíziós táncosnő és reklámarc közötti búcsúról nem volt meglepetés Olaszországban. Napok óta keringett a hír arról, hogy véget ért a két évvel ezelőtt, 2009 nyarán Róma egyik szállodájának teraszán kirobbant szerelem.
2011.06.22. 19:30
 
 
Halálos baleset a 47-es úton
Az első információk szerint két ember meghalt, amikor több személyautó karambolozott szerdán Békés megyében, a 47-es út Orosháza és Csorvás közötti szakaszán - közölte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel. Az úton három gépkocsi ütközött össze, a baleset miatt teljes útzár van érvényben az említett szakaszon - mondta Vargáné Szombati Andrea, aki a karambol körülményeiről későbbre ígért tájékoztatást.
2011.06.22. 19:20
 
TÁRKI: ugrásszerűen nőtt a bizonytalanok aránya
A TÁRKI Társadalomkutatási Intézet júniusi pártpreferencia-kutatása szerint eddigi csúcsra ért a pártválasztásukban bizonytalanok aránya, az ellenzéki pártok támogatottsága pedig jelentősen csökkent. Az intézet szerdán juttatta el közleményét az MTI-hez, amely szerint a bizonytalanok aránya igen közel került a megkérdezettek feléhez. A bizonytalanok létszámnövekedése korábban a kormánypártok terhére történt, júniusban viszont a Fidesz-KDNP táborának nagysága stagnált, míg az ellenzéki pártok támogatottsága jelentősen csökkent.
2011.06.22. 19:00
 
 
Fico: Magyarországot az elszigetelődés veszélye fenyegeti
Robert Fico, az ellenzéki Irány-Szociáldemokrácia (Smer) elnöke szerint Magyarországot az a veszély fenyegeti, hogy az európai uniós elnökség bejezése után nemzetközileg elszigetelődik. A volt szlovák miniszterelnök szerdai pozsonyi sajtótájékoztatóján úgy vélte, hogy a mai magyar kormány ezt meg is érdemli. "Magyarország az (EU) elnökség befejezése után nagyon bonyolult nemzetközi helyzetbe kerülhet, és lehetséges, hogy néhány kormány nyomást fog gyakorolni a magyar kormány elszigetelésére. Csak azt kapják, amit megérdemelnek, mert mindig ezt akarták" - mondta újságíróknak Fico a Smer árnyékkormányának tanácskozása után.
2011.06.22. 18:30
 
Fővárosi Közgyűlés: levették a napirendről a Városliget államosítását
A Fővárosi Közgyűlés szerdai ülésén levette napirendjéről a Városliget egy része, valamint a Trafó és az Operettszínház állami kézbe adását célzó előterjesztést. Bagdy Gábor és Csomós Miklós főpolgármester-helyettes az előterjesztést Tarlós István főpolgármester kérésére vonták vissza, mert kiderült, hogy a javaslat szerint az ingatlanokat - köztük a Felvonulási térként ismert terület egy részét - a főváros ingyen adta volna át az államnak. A visszavont előterjesztésről a képviselők nem is szavaztak.
2011.06.22. 17:50
 
 
Tenisz, Wimbledon: Venus Williams nagy csata után a 32 között
Az ötszörös győztes amerikai Venus Williams nagy csata után bejutott szerdán a legjobb 32 közé a wimbledoni teniszbajnokságon. A 23. helyen kiemelt játékos szetthátrányból fordítva, 2 óra 56 perc alatt verte a japán Date-Krumm Kimikót. A brit főváros Grand Slam-tornáján sokáig ez volt az egyetlen meccs, amely zajlott, mert az eső miatt csak a centerpályán tudtak játszani. Délután négy óra után a külső pályákon is elkezdődhetett a küzdelem. Eredmények: női egyes, 2. forduló: V. Williams (amerikai, 23.) - Date-Krumm (japán) 6:7 (6-8), 6:3, 8:6.
2011.06.22. 17:40
 
"Éber" és "aluszékony" galaxisokat különböztettek meg a csillagászok
A galaxisokra két "tudatállapot" jellemző, a csillagvárosok vagy "éberek", vagy "aluszékonyak" - derítették ki amerikai asztronómusok, akik a kutatásaik eredményét az Astrophysical Journal legújabb számában ismertették. A Yale Egyetem kutatói a fényszűrők új készletét állították össze, amelyek mindegyike más és más hosszúságú fényre volt érzékeny. A fényszűrőket az arizonai Kitt Peak obszervatórium 4 méter átmérőjű teleszkópján alkalmazták, amellyel 75 éjszakán át vizsgálták a csillagos eget. Ezalatt negyvenezer galaxisról készítettek felvételeket, amelyek között egyaránt akadtak közeli "csillagvárosok", ahogy távoli, 12 milliárd fényévnyire lévők is - olvasható a PhysOrg tudományos hírportálon.
2011.06.22. 17:30
 
BUX: +0,25 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 56,54 pontos, 0,25 százalékos emelkedéssel, 22.539,17 ponton zárt szerdán.
2011.06.22. 17:30
 
Bírák egy csoportja tiltakozni készül a nyugdíjkorhatár-csökkentés ügyében
A bírói nyugdíjkorhatár csökkentése ügyében indítványokat megfogalmazó bíróknak jogában áll ilyen formában tiltakozniuk, de a Legfelsőbb Bíróságnak hivatalosan nincs köze ezekhez a dokumentumokhoz - közölte Szűcs Péter, a Legfelsőbb Bíróság szóvivője szerdán az MTI megkeresésére. Lapértesülések szerint bírák egy csoportja azzal a kéréssel kíván a köztársasági elnökhöz fordulni, hogy Schmitt Pál kezdeményezze a hétfőn meghozott törvénymódosítás alkotmányellenességének előzetes vizsgálatát, mert - szerintük - az "ellentmondásos szabályozás" sérti a jogbiztonság alkotmányos követelményét.
2011.06.22. 17:30
 
 
A már megkapott üdülési csekkeket nem érinti a tervezett módosítás
Az október elsejéig átadott üdülési csekkek juttatását és felhasználását semmilyen formában nem érintené az Országgyűlés költségvetési bizottságának módosító javaslata, azokat október elsejéig a most is érvényes, kedvezményes adózási feltételekkel juttathatnák a munkaadók a munkavállalóknak. Amennyiben a parlament elfogadja a bizottsági módosítót, az üdülési csekk kikerül a kedvezményesen adózó béren kívüli juttatási körből október elsejétől. Ennek azonban csak technikai oka van. Üdülési csekket csak október elsejéig lehet igényelni, és azokat egy évig, legkésőbb tehát 2012 október elsejéig lehet felhasználni. A következő évben pedig szerepét a SZÉP-kártya fogja betölteni. A bizottsági módosító tehát ehhez igazodva vette ki az szja törvény kedvezményesen adózó béren kívüli juttatásai közül az üdülési csekket.
2011.06.22. 17:30
 
 
Cozma-ügy: védője szerint Raffaelt nem ölési szándék vezette
Raffael Sándort, a Cozma-ügy elsőrendű vádlottját a védője szerint nem "ölési szándék" vezette, "csak" halált okozó testi sértést valósított meg, s ennek megállapítását kérte a Veszprém Megyei Bíróság büntetőtanácsától. A bíróság csütörtökön hirdet ítéletet. Az ügyvéd azt hangsúlyozta, hogy Raffael Sándor kényszerült védekezésre több támadóval szemben. Mint mondta: a védence el akarta kerülni a konfliktust a veszprémi Patrióta lokál előtt 2009. február 8-án hajnalban, s amikor kilépett a bárból az utcára, nem is Marian Cozma kézilabdázó irányába indult el, ám a sportoló rátámadt, mutogatva a szája szélét. Az ügyvéd emlékeztetett azokra a tanúvallomásokra, amelyek szerint a feldühödött Marian Cozmát két sportolótársa - Zarko Sesum és Uros Vilovski - sem tudta visszatartani, noha próbálták elhúzni, ellökdösni a helyszínről.
2011.06.22. 17:10
 
 
Szeptembertől két év börtönt kaphatnak a sporthuligánok
Szeptembertől akár két év szabadságvesztéssel is büntethetik azokat, akik megzavarnak egy sportrendezvényt. Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára többek között erről is beszélt azon a szerdai sajtótájékoztatón, amelyet a parlament előtt álló törvénymódosítási javaslatokkal kapcsolatban tartottak. Bánki Erik, az Országgyűlés sport- és turizmusbizottságának elnöke elmondta: amennyiben megszűnik a sporthuliganizmus, akkor automatikusan növekedhet a nézőszám, így növekedhet a klubok bevétele. Az eseményen elhangzott, hogy 2012. július 1-től minden kiemelt kockázatú NB I-es labdarúgó-mérkőzésen kötelező lesz a stadionokban a beléptető rendszer használata.
2011.06.22. 17:00
 
Mégis 90 napig járna a munkanélküli segély egy friss javaslat szerint
Mégis 90 nap lenne a mostani 270 helyett az álláskeresési járadék maximális folyósítási ideje Czira Szabolcs (Fidesz) szerdán benyújtott módosító javaslata szerint. Az Országgyűlés foglalkoztatási és munkaügyi bizottsága délutáni ülésén a kormánypárti képviselők igenlő szavazataival támogatta Czira Szabolcs javaslatát - mondta el Gúr Nándor (MSZP), a bizottság elnöke. Pintér Sándor belügyminiszternek a közfoglalkoztatásról, és az ahhoz kapcsolódó törvények módosításáról szóló javaslata eredetileg 180 napban maximálta volna az álláskeresési járadék folyósítási idejét, míg a kormány tavaszi tervei szerint 90 nap lett volna a leghosszabb folyósítási idő.
2011.06.22. 17:00
 
EU-elnökség: látványos búcsú Duna Partyval
Sokszínű, látványos rendezvényekkel, összesen mintegy száz programmal búcsúztatja Magyarország az Európai Unió soros elnökségének elmúlt fél évét, a Duna Party péntektől vasárnapig kínál szókarozást a fővárosban. Nagy Anna kormányszóvivő az eseményről tartott szerdai tájékoztatón kiemelte: a programok sokszínűsége reflektál Magyarország változatosságára, valamint arra, hogy a magyar elnökséget "a legkulturálisabb elnökségnek" is nevezték az Unió történetében.
2011.06.22. 16:30
 
 
Oroszország nem oldja fel azonnal az uniós zöldségre elrendelt tilalmat
Gennagyij Onyiscsenko orosz tisztifőorvos szerint túlzóak azok az állítások, amelyek szerint akár azonnal feloldhatják az EU-ból érkező zöldségszállítmányokra június 2-án elrendelt orosz importtilalmat, azonban úgy vélte, június végére sor kerülhet erre. Onyiscsenko arra a kérdésre, hogy lehetséges-e a szállítások felújítása június végéig, azt mondta: nem szeretne kávézaccból jósolni, de nem látja ennek komoly akadályát.
2011.06.22. 16:30
 
 
IMF: a magyar hitel előfutára volt az EU-IMF mentőcsomagoknak
A Nemzetközi Valutaalap (IMF) Magyarországnak nyújtott 2008. évi mentőhitele sikeres példája előfutára volt az állami hatóságok, az Európai Unió és az IMF a későbbi együttműködésének - írta az IMF május 24-i keltezésű, a magyarországi hitelprogram lejártát követő első helyzetfelmérésére készült háttéranyagában. Az IMF jelentésében kiemeli, hogy több tanulsággal szolgált a magyar mentőcsomag a későbbi segélyekre nézve. Így például átfogóbb fiskális célokat kellett volna alkalmazni a programellenőrzés hatékonyságának javítása érdekében, továbbá az eredeti növekedési kilátásokat túl optimistán határozták meg, mivel nem vették figyelembe kellő mértékben a világgazdasági környezet romlását.
2011.06.22. 16:30
 
 
Szeptemberben várható az új iPhone
A rajongóknak türelemmel kell lenniük, az iPhone ötödik generációja a Bloomberg hírügynökség értesülése szerint csak szeptemberben kerül az üzletekbe. A legújabb generációs készüléke az iPad2 táblaszámítógép A5 processzorát veszi át és a beépített kamera felbontása öt megapixelről nyolc megapixelre emelkedik - jelentette a Bloomberg szerdán jól értesült informátorokra hivatkozva. Az Apple szokásának megfelelően nem kommentálta az értesülést. Az iPhone új verziójának bemutatásáról már hónapok óta folynak a találgatások. A rajongók a bejáratott módon valamikor az év közepére várták az új modellt, azaz a iPhone 5 bejelentése lassan már esedékes lenne.
2011.06.22. 16:00
 
Újabb tüntetéseket tervez az MSZP
Az MSZP elnöksége úgy döntött: a párt miskolci demonstrációja után újabb tüntetéseket szervez, elsősorban hátrányos helyzetű városokba - mondta Szanyi Tibor a testület szerdai ülését követően az MTI-nek. A szocialista politikus kifejtette: amíg korábban nagy kihívást jelentett az MSZP-nek, hogy tömegeket vigyen az utcára, a keddi, több ezer ember részvételével megtartott miskolci tüntetésük azt jelezte, hogy ez megváltozott. Szanyi Tibor szerint a demonstráció hangulata és hangereje is azt bizonyította, hogy a kormány magára hagyta Kelet-Magyarországot, ahol a legnagyobb felháborodást a munkahelyek megszűnése és a közmunkaprogram "szétverése" váltotta ki.
2011.06.22. 15:50
 
Orbán: szeretnénk olyan jómódú viszonyok közt élni, mint a norvégok
Orbán Viktor szerint a magyarok mindig is irigyelték Norvégiát, mert "mi is szeretnénk ilyen nyugodt, kiegyensúlyozott és jómódú viszonyok között élni", mint a norvégok. A magyar miniszterelnök ezt szerdán Oslóban, újságírók előtt mondta, miután tárgyalt norvég kollégájával, Jens Stoltenberggel. Orbán Viktor hangsúlyozta: Magyarországon még nagyon sokat kell dolgozni ahhoz, hogy olyan színvonalon lehessen élni, mint a norvégok. A magyar kormányfő elmondta: a norvég miniszterelnökkel folytatott megbeszélésen - amelyen tájékoztatta a magyar EU-elnökség eredményeiről - szó volt egyebek mellett a két ország közötti telekommunikációs, katonai és energiaipari együttműködés lehetőségeiről.
2011.06.22. 15:50
 
Szócska Miklós: nem kerül ki vagyon az egészségügyből
A kormány által elfogadott Semmelweis Terv intézkedéseivel nem kerül ki vagyon az egészségügyből - szögezte le Szócska Miklós egészségügyi államtitkár a kamarák vezetőivel szerdán a fővárosban tartott egyeztetésen. Az államtitkár a három kamara vezetőségével folytatott nyilvános megbeszélésen röviden vázolta az egészségügyi átszervezés alapdokumentumának lényegi elemeit. Ezek közül kiemelte a kormány azon döntését, hogy az esetlegesen felszabaduló üresen álló korábbi egészségügyi intézmények hasznosításával, vagy esetleges értékesítésével - szavai szerint fontos a sorrend - a felszabaduló források az egészségügyi ellátórendszer fejlesztésébe forogjanak vissza.
2011.06.22. 15:20
 
Négy kölcsönjátékost megvásárolt a Juventus
A Juventus szerdán négy olyan labdarúgót szerződtetett, aki az elmúlt szezonban kölcsönben szerepelt a csapatnál. A január végén a Cagliaritól érkezett Alessandro Matriért 15,5, a tavaly nyáron a Napolitól megszerzett Fabio Quagliarelláért 10,5, míg az Udinese két futballistája közül Simone Pepéért 7,5, Marco Mottáért pedig 3,75 millió eurót fizet a klub, melynek három év alatt kell átutalnia a teljes összeget. A négy játékos közül hárman, Matri, Pepe és Motta négy, míg Quagliarella három évre írt alá a legutóbbi szezonban gyengén szerepelt, az olasz tabella hetedik helyén végzett csapathoz, melynek irányítását Luigi del Neritől június elején vette át Antonio Conte.
2011.06.22. 15:20
 
 
Rendőrautó karambolozott mentőautóval Budapesten
Rendőrautó ütközött mentőautóval szerdán a fővárosban, a Kerepesi út és a Hungária körút kereszteződésében; a balesetben egy rendőr könnyebben megsérült - mondta a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese. Sárdi Melinda közlése szerint a rendőrautó a Keleti pályaudvar felé tartott, amikor összeütközött a mentőautóval. Az eddigi információk szerint a rendőrautó nem használt megkülönböztető fényjelzést; a további vizsgálatok derítenek majd fényt arra, hogy a mentőautó használta-e a megkülönböztető fényjelzőjét - tette hozzá.
2011.06.22. 15:00
 
Csütörtökön hőség lesz, 28-34 fokkal
Csütörtökön továbbra is sok napsütésre van kilátás, emellett azonban a napközben időnként erősebben megnövekvő felhőzetből szórványosan - a nap első felében főként északkeleten, később elsősorban az Alföldön és délnyugaton - várható zápor, zivatar. A Dél-Dunántúlon heves zivatar is kialakulhat jégeső és felhőszakadás kíséretében. A déli, délnyugati szél többfelé megélénkül, keleten helyenként meg is erősödik. A hajnali óráktól a Dunántúlon a szél északnyugatira fordul, és megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15, 20 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön az ország nagy részén 28, 34 fok között valószínű, az északnyugati tájakon és az északi határ mentén azonban ennél néhány fokkal hűvösebb lesz.
2011.06.22. 15:00
 
 
I. János Pál pápa személyi igazolványát árverezték el az eBayen
A néhai I. János Pál pápa személyi igazolványát bocsátották árverésre az eBay internetes aukciós portálon. Az 1978-ban elhunyt pápa személyi okmányáért kedden befolyt összeget missziós célokra fordítják - közölte az Il Gazzettino olasz napilap. Az okmány abból az időből származik, amikor Albino Luciani még velencei pátriárka volt - az előtt, hogy rövid időre egyházfővé választották VI. Pál és II. János Pál hosszú pápasága között. Luciani pápasága mindössze 33 napig tartott, egyike volt azoknak az egyházfőknek, akik a történelem során csak igen korlátozott ideig ültek Szent Péter trónján. A "mosolygós pápa" személyi igazolványa, amelyet egy hozzá közel álló főpap bocsátott érverésre 5200 euróért (1,4 millió forintért) kelt el.
2011.06.22. 14:30
 
Európa Liga: Székesfehérváron játszik a Paks
Kijelölték a magyar érdekeltségű párharcok meccseinek helyszínét és időpontját a labdarúgó Európa Liga-selejtező 1. fordulójában. A bajnoki ezüstérmes Paksi FC a sorsolás értelmében hazai pályán kezdett volna, de az andorrai UE Santa Coloma kérésére - az európai szövetség (UEFA) hozzájárulásával - felcserélték a pályaválasztói jogot, így az UEFA hivatalos honlapján olvasható program szerint Kis Károly csapata idegenben kezd jövő csütörtökön 19 órakor. A visszavágót egy héttel később Székesfehérváron rendezik 20 órai kezdettel.
2011.06.22. 14:30
 
350 millió forintot kap a Heim Pál Gyermekkórház
Összesen 350 millió forint vissza nem térítendő támogatást szavazott meg egyhangúlag a Fővárosi Közgyűlés a budapesti Heim Pál Gyermekkórház működési költségeire szerdán.
2011.06.22. 14:21
 
Öt szakszervezettel egyeztet a kormány július 4-én
Öt szakszervezettel egyeztet a kormány július 4-én a Munka törvénykönyve módosításáról, a nyugdíjrendszer, valamint a korengedményes- és korkedvezményes nyugdíj, illetve az országos érdekegyeztetési rendszer átalakításáról - olvasható a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) érdekképviseleteknek írt levelében, amelyet az Autóbusz-közlekedési Szakszervezetek Szövetsége (AKSZSZ) tett fel honlapjára szerdán. Több vasutas szakszervezet értetlenül fogadta, hogy nem kepott meghívót az egyeztetésre.
2011.06.22. 14:20
 
 
Hoffmann: sok dologban hasonló az értékrendünk a miniszterelnökkel
Hoffmann Rózsa úgy véli, sok dologban hasonló az értékrendje és vélekedése a miniszterelnökkel és reméli a jövőben kevesebb akadályt gördítenek majd az útjába. Az oktatási államtitkár ezt a csaladhalo.hu portálon szerdán megjelent interjúban mondta. A kereszténydemokrata politikus arra a kérdésre, hogy milyen okok vezettek lemondása benyújtásához azt mondta, részletekbe nem menne bele, de jó oka volt rá. Szerinte, aki figyelte az elmúlt hónapok történéseit, azt talán nem érte váratlanul. Hoffmann Rózsa hozzátette: a miniszterelnök megerősítése azt üzeni számára, hogy dolgozzon tovább, méghozzá az eddiginél nagyobb lendülettel.
2011.06.22. 14:20
 
MGYOSZ: csődöket és leépítést hozhat az állami bérmegállapítás
A Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége (MGYOSZ) szerint csődökhöz és elbocsátásokhoz vezethet az a kormányzati terv, amely rendeletben rögzítené a magánszektorra vonatkozóan 2012-től két éven keresztül a bruttó 300 ezer forint alatti munkabérek emelésének mértékét - közölte az MGYOSZ szerdán az MTI-vel.
2011.06.22. 14:20
 
 
Kemény Dénes: a Vodafone Kupán is az arany a cél
Július első három napján rendezik meg a Margitszigeten a Vodafone Kupáért kiírt nemzetközi férfi vízilabdatornát, amelyen az olimpiai bajnoki címvédő magyarok mellett a görög, a német és az orosz válogatott indul. A budapesti esemény jelentőségét növeli, hogy - amint a Széchy-uszodánál tartott sajtótájékoztatón is elhangzott - alig két héttel előzi meg a sanghaji vizes világbajnokságot, ahol Kemény Dénes szövetségi kapitány legénysége éremreményekkel száll medencébe. A szakvezető a szerdai összejövetelen egyértelművé tette, hogy mind a Vodafone Kupán, mind a vb-n az aranyérem a cél.
2011.06.22. 13:50
 
Hőségriasztás rendelt el csütörtökre az országos tiszti főorvos
Elsőfokú hőségriasztást rendelt el csütörtökre több régióra az országos tiszti főorvos - tájékoztatta az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) szerdán az MTI-t. Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint csütörtökön a Dél-Dunántúlon, a közép-magyarországi régióban és az Alföldön jellemzően 26 Celsius-fok körüli középhőmérséklet várható - olvasható a közleményben. Mint írták, az országos tiszti főorvos az érintett területekre a csütörtöki napra a lakosság számára szóló figyelmeztetésként elsőfokú hőségriasztást ad ki; ezeken a területeken napközben a hőmérséklet elérheti a 34 fokot.
2011.06.22. 13:50
 
 
Átlépte az egymilliárdot a Google felhasználóinak száma
Első alkalommal lépte át az egymilliárdot a Google-honlapok felnőtt felhasználóinak száma a ComScore májusi összesítése szerint. A Google, a YouTube, az Orkut és a Gmail felhasználóinak 1,009 milliárdos számával az internetes óriás maga mögé utasította a Microsoft 905 milliós, a Facebook 713 milliós és a Yahoo 689 milliós látogatottságát májusban. A ComScore adatai szerint ugyanakkor a négy nagy internetes szereplő közül a Google tör előre a legalacsonyabb arányban, a látogatottsága 8,4, a Microsofté viszont 14,75 százalékkal nőtt egy év alatt. A Yahoo 10,8 százalékos, a Facebook 30,2 százalékos növekedést ért el.
2011.06.22. 13:50
 
 
Autóbusz-baleset az M70-esen: a hétvégén új burkolati jeleket festenek fel
A hétvégén a tervek szerint dupla záróvonalat és a vonalak közé vastag vörös csíkot festenek fel az M70-es autóút egy szakaszán, ami sebességcsökkentésre kényszeríti a járműveket - közölte az Állami Autópálya-kezelő (ÁAK) Zrt. szóvivője. Béni Gyöngyi azt mondta: éppen az előző hétvégére tervezték a 2,3 kilométer hosszú felfestést, de a hétvégi esőzés meghiúsította ezt az elképzelést, ezért tették át a munkát erre a hétvégére. Hozzátette, hogy az új burkolatjel nem a keddi buszbaleset helyszínén lesz, hanem az autóút egy másik, szintén balesetveszélyesnek bizonyult szakaszán.
2011.06.22. 13:40
 
 
Hetényi távozik a Fehérvár hokicsapatától
Az elsőszámú kapus, Hetényi Zoltán távozik a Sapa Fehérvár AV19 jégkorongcsapatától, és még hárman biztosan követik őt, ugyanakkor az osztrák élvonalban (EBEL) is érdekelt magyar bajnokhoz érkezik egy kanadai center és három válogatott játékos. Id. Ocskay Gábor szakosztály-igazgató szerdán sajtótájékoztatón jelentette be, hogy Hetényi jelenleg a finn Jokerit Helsinkinél van próbajátékon, ám kizárható, hogy visszatér Székesfehérvárra, így aztán Bálizs Bence mellé keresnek egy légiós hálóőrt, aki vélhetően Kanadából érkezik majd.
2011.06.22. 13:40
 
Villas-Boas a három évre írt alá a Chelsea-hez
A portugál Andre Villas-Boas lett a Chelsea labdarúgócsapatának új vezetőedzője a klub szerdai bejelentése szerint. A 33 éves tréner a korábbi sajtóértesüléseknek megfelelően hároméves szerződést írt alá a londoniakhoz, akiknél ő lesz a hetedik tréner, amióta Roman Abramovics orosz üzletember nyolc éve megvette az együttest. A szakember megszerzése elől kedden hárult el az utolsó akadály azzal, hogy Villas-Boas lemondott vezetőedzői posztjáról az FC Portónál, továbbá a portugál klub számára kifizetésre került a 15 millió eurós lelépési díja. Villas-Boas az elmúlt szezonban tarolt a Portóval, ugyanis a bajnoki cím, a kupagyőzelem és a portugál Szuperkupa mellett az Európa Ligában is diadalmaskodott csapatával.
2011.06.22. 13:30
 
 
Sportlövő Vk, München: Sidi döntős összetettben
Sidi Péter döntőbe jutott a férfi kisöbű sportpuska 3x40 lövéses összetett számában a müncheni olimpiai kvalifikációs sportlövő Világkupa-verseny szerdai zárónapján, melyen a női légpisztolyosok lemaradtak a fináléról. Sidi, az összetett világbajnoki és Európa-bajnoki címvédője 1175 körrel zárta az alapversenyt, ezzel holtversenyben az ötödik helyen végzett, s került be a 14 órakor kezdődő fináléba. A női pisztolyosoknál a vasárnap olimpiai indulási jogot szerzett Csonka Zsófia volt a legjobb magyar, 382 körös alaperedménye azonban csak a 21. helyhez volt elég a nagyon magas színvonalú viadalon, melyen a legjobb nyolc közé kerüléshez 385 kör kellett. A másik két magyarnak gyenge napja volt, a juniorok között tavaly sportpisztolyban világbajnoki ezüstérmes Babicz Sára csak a 83. (373 kör), míg Nemes Adrienn a 115. helyen (365 kör) végzett.
2011.06.22. 13:30
 
 
Martonyi Londonban: Magyarország jó munkát végzett
Magyarország jó munkát végzett az EU-elnöki félév alatt, a teljes elnökségi stáb "fantasztikusan" bizonyított - mondta szerdán Londonban Martonyi János. A magyar külügyminiszter, aki nemzetközi sajtótájékoztatón összegezte a magyar EU-elnöki időszak tapasztalatait, kijelentette: ez az általános vélekedés Brüsszelben és az uniós fővárosokban is. A magyar EU-elnöki időszak kiemelkedő külpolitikai fejleményei közül Martonyi János szólt az arab országokban lezajlott fordulatokról, kijelentve: az EU "reagáló, és nem proaktív" szerepet játszott, de az Arab Tavasz eseményeit senki nem látta előre. A külügyminiszter hozzátette: Közép-Európának különös felelőssége a demokratikus átmenet tapasztalatainak megosztása az arab országokkal.
2011.06.22. 13:30
 
Kihirdették a 2011-es Prima Primissima Díj jelöltjeit
Kihirdették a Prima Primissima Díj tíz kategóriájának idei jelöltjeit szerdán Budapesten. A "primákat" bemutató sajtótájékoztató keretében írták alá a Junior Prima Díj magyar népművészet és közművelődés kategóriájának társalapítói szerződését is. Rekordmennyiségű jelölés, csaknem ötszáz javaslat érkezett az idei Prima Primissima Díjakra, a legtöbb, 68 a magyar színház és filmművészet kategóriában - idézte fel Csányi Sándor, a Prima Primissima Alapítvány kuratóriumának elnöke. Mint hozzátette: noha bizonyos kategóriákban nehéz összehasonlítást tenni, a díj Társadalmi Tanácsadó Testületében minden területnek ül szakértője, így bizonyosan minden "prima" megérdemli a jelölést.
2011.06.22. 13:20
 
Félpályás útlezárásra készül egy rendőrségi szakszervezet
Félpályás útlezárásra készül a Független Rendőr Szakszervezet (FRSZ) június 29-én a Liga konföderációval közösen; valamennyi megyében, összesen negyven helyszínen jelentik be akciójukat - közölte Pongó Géza, az FRSZ főtitkára. Pongó Géza elmondta: az a céljuk, hogy kikényszerítsék a tárgyalást azokban a témákban, amelyekben nem sikerült megegyezniük a kormányzattal. Orbán Viktor miniszterelnökkel szeretnének leülni - tette hozzá. A még rendezetlen kérdések közül megemlítette a szolgálati nyugdíj azonnali hatályú megszüntetését, amit a demokrácia megcsúfolásának nevezett, a hivatásos dolgozókkal kapcsolatos tervezett jogszabályváltozásokat pedig a demokrácia lebontásának minősítette.
2011.06.22. 13:20
 
 
Júliustól fizetés nélküli szabadságra megy Nagy Anna kormányszóvivő
Családi okok miatt július elsejétől fizetés nélküli szabadságra megy Nagy Anna kormányszóvivő, visszatéréséig a szóvivői feladatokat Kovács Zoltán kormányzati kommunikációért felelős államtitkár látja el. Nagy Anna szerdai sajtótájékoztatóján, mielőtt átmenetileg elköszönt az újságíróktól, azt mondta: Orbán Viktor miniszterelnök és Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter nagy empátiával és rugalmassággal fogadta döntését, és mindketten azt kérték, hogy amikor lesz ereje és ideje visszatérni, folytassa munkáját. A szóvivő ezért köszönetet mondott nekik. Közlése szerint várhatóan őszig lesz fizetés nélküli szabadságon.
2011.06.22. 13:20
 
 
Hét év fegyházbüntetésre ítélték másodfokon Tasnádi Pétert
Hét év fegyházbüntetésre és 5,3 millió forintos vagyonelkobzásra ítélte Tasnádi Péter vállalkozót szerdán másodfokon a Fővárosi Ítélőtábla. A vállalkozót egyebek mellett kétrendbeli emberölés előkészületében és kétrendbeli, felbujtóként elkövetett, életveszélyt okozó testi sértés bűntettében marasztalta el a bíróság az ellene és társai ellen indított büntetőperben. A Fővárosi Bíróság első fokon, 2009. május 12-én Tasnádi Péterrel szemben hat év börtönbüntetést és 6 millió 300 ezer forintos vagyon­elkobzást szabott ki. Az akkori döntés ellen az ügyész és a vádlottak védői is fellebbeztek.
2011.06.22. 13:20
 
 
Tarlós: egy pontban nem sikerült megállapodni az Alstommal
A metrókocsikat gyártó Alstommal csak egy pontban nem sikerült megállapodni a keddi budapesti tárgyaláson, ám az előreláthatóan két hét múlva esedékes újabb megbeszélésen várhatóan arról is sikerül egyezséget kötni - mondta Tarlós István főpolgármester szerdán, a Fővárosi Közgyűlés szünetében tartott sajtótájékoztatóján. Közlése szerint Budapest tizenkét pontos javaslatcsomagot dolgozott ki, amelyből a francia cég tizenegyet elfogadott, az egyetlen vitatott kérdés a vis maior-ügy. Az Alstom-szerződésben ugyanis vis maiornak számít, ha a gyártó nem tudja megszerezni a Nemzeti Közlekedési Hatóságtól (NKH) a gyártáshoz szükséges típusengedélyt egy megadott határidőn belül.
2011.06.22. 13:20
 
Semjén: szeptemberben indul a nemzeti regiszter
Szeptemberben elindul a nemzeti regiszter - jelentette be Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes szerdán a Parlamentben. A kereszténydemokrata politikus a nemzetpolitikai tárcaközi bizottság ülése után újságírók előtt elmondta, hogy a regisztert a közigazgatási és igazságügyi tárca fogja koordinálni. Mint kifejtette, 2500 magyar szervezet nevét ismerik, rajtuk keresztül szeretnék elérni a különböző üzenetekkel a világ magyarságát. Az emigrációban élők nemcsak magyarul, hanem angolul is megkapják majd az üzeneteket, a későbbiekben pedig spanyolul is eljuttatják azokat a dél-amerikaiakra való tekintettel - mondta.Semjén Zsolt az ülés után szolidaritását fejezte ki a gyulafehérvári magyarokat ért atrocitás miatt.
2011.06.22. 12:10
 
Készpénzmentes övezet lesz a Sziget, a VOLT és a Balaton Sound
Készpénzmentes övezetek lesznek idén a Sziget Szervezőiroda nyári fesztiváljai: a Szigeten, a VOLT-on és a Balaton Soundon is kizárólag a - tavaly már kísérleti jelleggel bevezetett - Fesztiválkártyával lehet fizetni, készpénzt a kereskedők nem fogadhatnak el. A Sziget Szervezőiroda emlékeztet arra, hogy a három nagy nyári fesztivál új hivatalos fizetőeszköze, a Fesztiválkártya a tavalyi kísérleti bevezetés után teljes üzemben először az idei Budai Gourmet-n mutatkozott be. A látogatók között végzett kutatás eredménye szerint a kártyahasználók 80 százaléka kényelmesebbnek és gyorsabbnak ítélte a kártyás fizetést a készpénzesnél, 78 százalékuk pedig biztonságosabbnak is találta a Fesztiválkártyát.
2011.06.22. 11:50
 
Otthonról is lekérhető a hiteles tulajdoni lap
Ezentúl akár otthonról is elérhetőek az interneten keresztül a földhivatali adatok, közöttük az ingatlanok tulajdoni lapja is a most lezárult fejlesztésnek, a TakarNet24 projektnek köszönhetően - jelentette be Farkas Imre, a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) közigazgatási államtitkára. Farkas Imre a megbízható föld és ingatlan nyilvántartást a jól működő piacgazdaság egyik fontos követelményének nevezte, egyben jelentős lépésnek az e-közigazgatás rendszerének szélesítésében. Az új elektronikus adatszolgáltatást a www.foldhivatal.hu internetcímen keresztül érhetik el az állampolgárok, ügyfélkapu regisztrációval. Az E-hiteles tulajdonilap-másolat ára 3.600 forint, a nem hiteles tulajdoni lapé 1.000 forint.
2011.06.22. 11:30
 
 
Ezer forint alatt még aprópénzzel fizetnek az emberek
Jobban szeretik a bankkártyát az emberek, mint az aprópénzt, de a kártya használata az ezer forint alatti vásárlásoknál még nem elterjedt - derül ki a MasterCard kutatásából. A cég felmérése szerint a válaszadók 65 százaléka kifejezetten kedveli a bankkártyát, igaz, az egészen kis összegű, 1.000 forint alatti vásárlásoknál még nem elterjedt annak használata. A legtöbben ezt azzal magyarázzák, hogy a kisebb összegek esetén még nem szoktak hozzá a bankkártyás fizetéshez, illetve hogy az aprópénz gyorsabb fizetést tesz lehetővé.
2011.06.22. 11:30
 
Az ukrán ügyészség szerint alkotmányellenes a magyar himnusz Beregszászon
A beregszászi járásközi ügyészség megóvta a beregszászi járási tanács (közgyűlés) június 17-i döntését, amely szerint a képviselőtestület ülései a jövőben az ukrán állami himnusz mellett a magyar nemzeti himnusz lejátszásával kezdődnek. A magyar nemzeti himnusz ellen hozott óvását az ukrán járásközi ügyészség arra alapozta, hogy a beregszászi járási képviselőtestület határozata nem felel meg az ukrán alkotmány előírásainak - adták hírül szerdán ukrán internetes hírportálok. Az ügyészségi indoklásban az is szerepel, hogy a magyar himnuszról hozott tanácsi döntés ellenkezik az ukrán alkotmány állami zászlóról, címerről és himnuszról szóló 20. cikkével, valamint a helyi önkormányzati törvény 43. cikkével, amely a jelképek használatát szabályozza.
2011.06.22. 11:30
 
 
Elhunyt az emberiség "doyenne-je"
Elhunyt az emberiség "doyenne-je", a világ legutóbbi legidősebbje, a 114 esztendős Maria Gomes Valentim. Csak pár hétig lehetett hivatalos korrekorder a brazil matróna, aki "helyesbítéssel" kapta meg a címet, miután kiderült, hogy 48 nappal korosabb az addig legidősebbnek elkönyvelt Besse Coopernél. Valentim - nem sokkal 115. születésnapja, július 9-e előtt - kedden szenderült jobblétre. Most ismét az Egyesült Államokban élő Cooper a legöregebb élő ember, aki - miután május derekán "elorozta" tőle a címet latin-amerikai "kortársa", pár hétig csupán a legidősebb észak-amerikai címét mondhatta a magáénak.
2011.06.22. 11:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251[1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista