2018. január 19., péntek - Sára
Deviza:  
EUR/HUF 310,45 USD/HUF 284,19 CHF/HUF 289,1
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó  Apró
Témák ››  Gazdaság ››  adócsalás
361 találat
 
Megkérdőjeleződött a titkosszolgálati lehallgatások jogalapja Romániában
Megkérdőjeleződött a Román Hírszerző Szolgálat (SRI) által végzett megfigyelések és lehallgatások jogalapja, miután az alkotmánybíróság alaptörvénybe ütközőnek minősítette az erre vonatkozó törvénycikkelyt - közölték szerdán a román lapok.
2016.02.17. 11:02
 
"Szégyenlistával" ösztönzik Romániában az adófizetést
A román adóhatóság ezentúl nyilvánosságra hozza a magán- és jogi személyek nevét, akik tartoznak az államnak - olvasható abban a határozatban, amely csütörtökön jelent meg a román közlönyben.
2016.02.04. 18:53
 
Együtt: nincs szükség a közpénzügyi hatóságra
Az Együtt - a Korszakváltók Pártja szerint nincs szükség újabb közpénzügyi hatóságra, mert azzal csak egy újabb vállalkozói kört tesznek függővé.
2016.01.28. 11:12
 
Százmilliós adócsalási ügyben emelt vádat az ügyészség
Több mint százmillió forintos adócsalás miatt emelt vádat a Csongrád Megyei Főügyészség egy hódmezővásárhelyi cég korábbi vezetőjével szemben - tájékoztatta a főügyészség szóvivője szerdán az MTI-t.
2016.01.20. 10:25
 
Amal Clooney felajánlotta segítségét egy bebörtönzött azeri újságírónőnek
Az emberi jogi ügyekkel foglalkozó híres ügyvédnő, Amal Clooney (George Clooney hollywoodi filmsztár felesége) felajánlotta egy bebörtönzött azeri újságírónőnek, hogy képviseli az ügyét Strasbourgban.
2016.01.20. 06:37
 
 
Három évre ítélték Silvio Berlusconit a Prodi-kormány bukásához vezető vesztegetésért
A nápolyi első fokú bíróság nem jogerősen három év börtönre ítélte szerdán Silvio Berlusconi volt olasz kormányfőt. A vád szerint Berlusconi az olasz parlament egyik tagját lefizetve buktatta meg 2008-ban Romano Prodi kormányát.
2015.07.09. 00:36
 
Fiktív számlákkal áfát csalt egy magyar-szlovák bűnszervezet
Kiskőrösön magyar és szlovák elkövetők közreműködésével magyarországi cégeknek nagyüzemben állítottak ki fiktív számlákat, a valótlan dokumentumokat felhasználók közel 4 milliárd forinttal csökkentették áfafizetési kötelezettségüket. Az ügyben egyebek mellett adócsalás miatt javasolnak vádemelést a pénzügyi nyomozók - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) kedden az MTI-vel.
2015.06.02. 09:18
 
NAV: öt tonna szlovákiai tojást semmisítettek meg
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal elektronikus közútiáruforgalom-ellenőrző rendszer (ekáer) csoportjának munkatársai egy öt tonna, mintegy 80 ezer tojást szállító teherautót ellenőriztek Rajka térségében, a szállítmány ekáer-számmal nem rendelkezett, ráadásul a címzett magyar cég már 2009-ben megszűnt, a tojásokat megsemmisítették - közölte a NAV Nyugat-dunántúli Regionális Adó Főigazgatósága csütörtökön az MTI-vel.
2015.05.14. 10:00
 
El Mundo - Több mint öt millió euró adót csalhattak el a Nemzetközi Valutaalap volt spanyol vezetőjéhez köthető cégek
5,3 millió euró (1,5 milliárd forint) adót csalhattak el a Nemzetközi Valutaalap volt spanyol vezetőjéhez, Rodrigo Ratóhoz köthető cégek az elmúlt öt évben - írta hétfői számában az El Mundo című napilap.
2015.04.20. 11:35
 
Több száz millió forintos adócsalás miatt emelt vádat a Csongrád Megyei Főügyészség
Az ügyészség szerint 890 millió forint kárt okozott a költségvetésnek egy 26 tagból álló bűnszervezet, amelynek tagjai ellen vádat emeltek Szegeden - tájékoztatta Szanka Ferenc, a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője kedden az MTI-t.
2015.03.17. 09:31
 
Olaszország véget akar vetni a vatikáni adóparadicsomnak
Az IOR vatikáni bank nem egyházi olasz ügyfeleinek listáját kéri a pápai államtól az olasz kormány. Az olasz sajtó szerint csaknem négyszáz olasz birtokol vatikáni számlát tetemes összeggel anélkül, hogy ez után adót fizetne.
2015.03.08. 17:29
 
Az olasz sajtó közölte Silvio Berlusconi lehallgatott telefonbeszélgetéseit a bunga-bunga partikról
A pénteki olasz újságokban Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő évekkel ezelőtti telefonbeszélgetéseinek szövege olvasható arról, miként rendelt magának nőket az elhíresült bunga-bunga partikra.
2015.03.06. 10:06
 
 
Adócsalási vád - Horváth András és Vágó Gábor petícióval fordul az Európai Parlamenthez
A "magyar áfacsalási ügy" miatt petícióval fordul az Európai Parlament (EP) petíciós bizottságához Vágó Gábor volt LMP-s képviselő, valamint az adóhivatal két egykori alkalmazottja, Horváth András és Vancsura István - közölte Vágó Gábor, Horváth András és Jávor Benedek, a PM EP-képviselője hétfőn Budapesten, sajtótájékoztatón.
2015.02.09. 10:55
 
 
Orbán a második legkorruptabb?
A 2006-ban alakul szarajevói székhelyű Organized Crime and Corruption Reporting Project (OCCRP) szervezet pár éve minden évben kiválasztja a legkorruptabb vezetőt, szervezetet. Idén Vlagymir Putyin nyert, Orbán Viktor viszont holtversenyben második lett Milo Gyukanovics montenegrói miniszterelnökkel együtt. További helyezéseket nem osztanak ki - írja az Index.
2015.01.03. 11:28
 
Adócsalási vád - Gőgös Zoltán a korrupt vezetők leváltására szólította föl Orbán Viktort
Orbán Viktornak el kell távolítania azokat a vezetőit, akik az elmúlt időszak korrupciós ügyeibe, így a NAV-botrányba belekeveredtek - jelentette ki pénteken az MSZP elnökhelyettese a párt helyi önkormányzati képviselőjével tartott sajtótájékoztatón, Kecskeméten.
2014.11.28. 12:23
 
OGY - Költségvetés - Fidesz: több pénz marad a dolgozó családoknál
A Fidesz szerint a jövő évi költségvetésnek köszönhetően több pénz marad a dolgozó családoknál.
2014.11.19. 12:05
 
OGY - Költségvetés - KT: nincsenek alapvető ellenvetések
A Költségvetési Tanácsnak (KT) nincsenek alapvető ellenvetései a költségvetési törvényjavaslat hitelességére és végrehajthatóságára nézve - jelentette ki Kovács Árpád, a KT elnöke szerdán az Országgyűlésben.
2014.11.19. 11:00
 
Adócsalási vád - DK: a kormány fedje fel a korrupciós ügyeket
A Demokratikus Koalíció elvárja, hogy a magyar kormány fedje fel "a mindent átszövő korrupciós ügyeket" - erről a független Vadai Ágnes beszélt hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján.
2014.11.17. 13:15
 
Luxemburgi adókönnyítések - A radikális baloldal bizalmi szavazást kezdeményez a Juncker-bizottság ellen
Elkezdte gyűjteni az aláírásokat az Európai Parlament (EP) radikális baloldali frakciója annak érdekében, hogy az uniós parlament bizalmi szavazást tarthasson a Jean-Claude Juncker vezette Európai Bizottságról - közölte kedden a képviselőcsoport.
2014.11.11. 19:11
 
DK: volt-e találkozója Orbán Viktornak helyi bankok munkatársaival Svájcban?
A Demokratikus Koalíció (DK) választ vár Orbán Viktor miniszterelnöktől arra, hogy legutóbbi svájci utazásakor tárgyalt-e két helyi bank munkatársaival - mondta Gréczy Zsolt, a párt szóvivője vasárnapi sajtótájékoztatóján Budapesten.
2014.11.09. 16:37
 
Ombudsman: százból negyven közérdekű bejelentés megalapozott
Beváltotta a hozzá fűzött reményeket a közérdekű bejelentések kezelésének év elején bevezetett rendszere, százból negyven bejelentés megalapozott, és a vizsgálat során olykor a bejelentés tárgyán kívül más problémára is fény derül - közölte az Alapvető Jogok Biztosának Hivatala szerdán az MTI-vel.
2014.11.05. 16:01
 
Adócsalási vád - LMP: nyilvánosságra kell hozni a NAV átvilágításának eredményét
Az LMP másodfokon is megnyerte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ellen indított pert, így a hivatalnak nyilvánosságra kell hoznia a Horváth András volt adóhatósági munkatárs által kirobbantott botrány után egy hétvége alatt lefolytatott vizsgálat eredményeit.
2014.10.30. 12:45
 
Franciaország további 3,6 milliárd eurós hiánycsökkentést jelentett be 2015-re
Franciaország, amelynek 2015-ös költségvetési tervezetét élesen bírálta az Európai Bizottság, hétfőn "pontosításokat" és "újabb intézkedéseket" jelentett be, amelyek értelmében a tervezettnél további 3,6 milliárd euróval csökkenhet a jövő évi költségvetési hiány - jelezte Michel Sapin pénzügyminiszter.
2014.10.27. 18:02
 
Internetadó - MSZP: nem a netadóra és az "adókorrupcióra"
Az MSZP támogatja az internetadó bevezetése ellen szerveződött civil törekvéseket, az erőszakot azonban elítéli. Az ellenzéki párt szerint ugyanakkor a helyzetért minden felelősség a Fideszt terheli - áll az MSZP hétfői, MTI-hez eljuttatott közleményében.
2014.10.27. 09:47
 
Az adócsalásért elítélt Silvio Berlusconi jó magaviseletért büntetéskedvezményben részesül
Jó magaviselete eredményeként büntetéscsökkentésben részesül, és a kiszabott ítélet határideje előtt befejezi a közmunkavégzést Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő, aki vissza akar térni az aktív politikai életbe és részt akar venni a következő olasz választásokon.
2014.10.24. 16:18
 
EU-tisztújítás - Moscovici: nincs több lehetőség Európa számára
Nincs több lehetőség Európa számára - közölte csütörtökön az Európai Parlamentben tartott bizottsági meghallgatásán Pierre Moscovici, akit gazdasági és pénzügyi biztosnak jelölt ki Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke. Moscovici ezzel nyilván arra célzott, hogy a tagállamok polgárai immár konkrét eredményeket akarnak, a gazdasági helyzet javulását várják.
2014.10.02. 15:56
 
Több mint százmilliós adócsalással vádol az ügyészség egy siófoki vállalkozót és három társát
Több mint százmilliós adócsalással vádol az ügyészség egy siófoki vállalkozót és három társát - írta a Somogy Megyei Főügyészség az MTI-nek hétfőn megküldött közleményében.
2014.08.25. 09:44
 
Renzi-Berlusconi egyezség az olasz parlament átalakításáról
A római parlament szerkezetét is módosító választási reformról született megállapodás csütörtökön Matteo Renzi olasz miniszterelnök és Silvio Berlusconi volt kormányfő, az ellenzéki Hajrá Olaszország (FI) elnöke között.
2014.07.03. 13:45
 
EU-csúcs - Új stratégiát fogadott el az EU számára az Európai Tanács
Stratégia tennivalók az unió számára változó időkben címmel fogadta el pénteken az Európai Unió állam-, illetve kormányfőit tömörítő Európai Tanács az Európai Unió következő években megvalósítandó programját.
2014.06.27. 20:17
 
Adócsaló bűnszervezet tagjai ellen emeltek vádat
Több száz millió forintos adócsalással vádol a Csongrád Megyei Főügyészség egy mártélyi vállalkozót és társait, köztük egy szegedi ügyvédet – tájékoztatta a vádhatóság szóvivője szerdán az MTI-t.
2014.06.18. 08:42
 
Módosulnak a lakáscélú munkáltatói támogatás feltételei
Módosítaná a lakáscélú munkáltatói támogatás adómentességére vonatkozó feltételeket, valamint az acélipar területén tapasztalható adócsalások visszaszorítása érdekében fordított adózást vezetne be a csalással leginkább érintett termékekre az a törvényjavaslat, amelyet Bánki Erik (Fidesz) képviselő terjesztett be csütörtökön képviselői önálló indítványként a parlamenthez.
2014.06.12. 20:05
 
EP-választás - Schulz: tárgyalniuk kell a pártoknak a programról
Egyelőre túl korai lenne megmondani, hogy ki lehet az Európai Bizottság következő elnöke, a pártoknak előbb egyeztetniük kell arról, hogy milyen programban tudnak megállapodni - hangsúlyozta Martin Schulz, az európai szocialisták listavezetője vasárnap éjjel Brüsszelben tartott sajtótájékoztatóján.
2014.05.26. 00:31
 
EP-választás - Négy párt nem zárkózik el az európai szintű minimumjövedelem bevezetésétől
Az európai parlamenti választáson listát állító pártok közül négynek a képviselőjelöltjei nem zárkóznának el az európai szintű minimumjövedelem bevezetésétől. A minimáljövedelem témájáról egy, a május 25-i választáson induló pártok közötti keddi budapesti kerekasztal-beszélgetésen esett szó.
2014.05.20. 19:48
 
Csábi Bettina egykori kick-boksz világbajnokot adócsalással vádolják
Csábi Bettina, egykori kick-boksz világbajnokot bűnszervezetben elkövetett adócsalás vádja miatt hallgatta meg kedden a Kecskeméti Törvényszék.
2014.05.20. 12:27
 
EP-választás - Renzi, Berlusconi és Grillo televíziós párbaja
Egyszerre, de az olasz televízió különböző csatornáin kampányolt hétfő éjszaka az európai parlamenti választások három olasz ellenfele: Matteo Renzi olasz miniszterelnök, a jobbközépet vezető Silvio Berlusconi és Beppe Grillo, az 5 Csillag Mozgalom (M5S) vezére.
2014.05.20. 01:46
 
Ukrán válság - Berlusconi: nem szabad elszigetelni Oroszországot
Nem szabad elszigetelni Oroszországot, mert Európa helyett Ázsia felé fordulhat - mondta Silvio Berlusconi adócsalásért elítélt volt olasz miniszterelnök egy vasárnapi német lapinterjúban, amelyben hangsúlyozta, hogy nagyra értékeli Vlagyimir Putyin orosz elnököt.
2014.05.18. 14:38
 
EP-választás - Másfél órás vitában csaptak össze a csúcsjelöltek
Másfél órás vitában csaptak össze csütörtök este az Európai Parlament brüsszeli épületében az európai pártcsaládok által az Európai Bizottság élére javasolt csúcsjelöltek.
2014.05.16. 00:55
 
Adócsalási vád - Schiffer: a következő ciklusban feláll a NAV-vizsgálóbizottság
A következő parlamenti ciklusban feláll majd az a vizsgálóbizottság, ami az adóhatóságot, valamint a feltételezett áfacsalásokat vizsgálja - jelentette ki Schiffer András, az LMP társelnöke hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón.
2014.05.05. 15:21
 
Basescu: a NATO-erők átcsoportosítása esetén Románia a kémkedés erősödésére számíthat
Romániának fel kell készülnie arra, hogy amennyiben a NATO-erők átcsoportosításának "haszonélvezője" lesz, akkor területén a kémek tevékenysége is meg fog élénkülni - jelentette ki Traian Basescu államfő szerdán a Román Hírszerző Szolgálat (SRI) székházában, miután részt vett a szolgálat éves mérlegének bemutatásán.
2014.03.26. 14:07
 
Választás 2014 - Korrupcióellenes programot készített az LMP
Az LMP hétpontos korrupcióellenes programot valósítana meg kormányon – mondta a párt társelnöke csütörtöki sajtótájékoztatóján. Schiffer András közölte: a többi közt automatikus és rendszeres vagyonosodási vizsgálatot vezetnének be a politikusok és az állami, önkormányzati cégek vezetői esetében.
2014.03.20. 13:03
 
Silvio Berlusconi nem szavazhat és nem is indulhat az európai választásokon
Olaszország azt találgatja, mit fog tenni Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő, miután az olasz semmítőszék kedd esti ítélete két évre eltiltotta a közügyektől.
2014.03.19. 12:18
 
Több adót fizettek tavaly a Nyugat-Dunántúlon
Tavaly 404,2 milliárd forint folyt be a kiemelt adónemekből a Nyugat-Dunántúlon, ami 2,1 százalékkal több az előző évinél - hangzott el a Nemzeti Adó- és Vámhivatal regionális igazgatóságának szerdai győri sajtótájékoztatóján.
2014.03.19. 11:48
 
Elfogadja büntetését a Bayern München elnöke
Nem fellebbez az adókerülés miatt három és fél év letöltendő börtönbüntetést előíró ítélet ellen a Bayern München német labdarúgó egyesület elnöke.
2014.03.14. 10:44
 
Simon-ügy - Előzetesben a volt országgyűlési képviselő
Előzetes letartóztatásba helyezte Simon Gábor volt országgyűlési képviselőt szerdán a Pesti Központi Kerületi Bíróság. Az MSZP volt elnökhelyettesét adócsalással, magánokirat-hamisítással, valamint felbujtóként elkövetett közokirat-hamisítással gyanúsítják.
2014.03.12. 12:02
 
Simon-ügy - Ügyvéd: Simon Gábor tagadta, hogy bűncselekményt követett volna el
Simon Gábor valamennyi gyanúsítás vonatkozásában tagadta, hogy bűncselekményt követett volna el - mondta a volt szocialista politikus védője újságíróknak a Pesti Központi Kerületi Bíróságon szerdán.
2014.03.12. 11:08
 
Választás 2014 - Simon-ügy - A Jobbik bűnszervezetben való részvétel miatt tett feljelentést
A Jobbik nem tartja elegendőnek, hogy Simon Gábor ellen csupán adócsalás és okirat-hamisítás miatt folyik eljárás, ezért feljelentést tettek bűnszervezetben való részvétel miatt - közölte a Jobbik szóvivője szombaton Budapesten, sajtótájékoztatón.
2014.02.22. 15:25
 
Adócsalási vád - Legfőbb ügyész: hivatali visszaélés, adócsalás, csalás gyanúja is felmerül
A legfőbb ügyész tájékoztatása szerint hivatali visszaélés, adócsalás és csalás bűntettének gyanúját keltik azok az adatok, amelyek a volt adóhivatali munkatárs, Horváth András által tett feljelentés nyomozása során eddig felmerültek.
2014.02.21. 13:27
 
Olasz kormányváltás - Az olasz államfő a kormányalakítási konzultációk lezárására készül
Giorgio Napolitano olasz államfő a tervek szerint szombat estére zárja le konzultációit a parlamenti pártokkal az új kormány megalakításáról, amelyet Matteo Renzi, a balközép Demokrata Párt (PD) főtitkára vezetne.
2014.02.15. 17:23
 
Adócsalási vád - Vágó Gábor: "Rambóként folytatom a vizsgálatot"
Vágó Gábor LMP-s országgyűlési képviselő szerint a hatalom nem hajlandó érdemi ellenőrzést indítani az évi ezermilliárd forintos áfacsalási vádak ügyében, ezért elhatározta: egyedül folytatja a vizsgálatot.
2014.02.14. 11:29
 
Olasz kormányváltás - Kockázatosnak tartja a Letta-Renzi váltást az olasz sajtó
Merész akrobatának nevezik a pénteki olasz újságok a miniszterelnöki székbe készülő Matteo Renzit, a balközép Demokrata Párt (PD) főtitkárát azt találgatva, hogyan fogja megvalósítani az általa bejelentett kormányváltást.
2014.02.14. 10:51
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8Következő  Utolsó

4-es metró I adóbevallás I adócsalás I adócsomag I adóhivatal I adókedveznény I adóreform I adóslista I áfacsalás I áramexport I árampiac I árrobbanás I autópálya I benzinár I BKV I BUX I családi pótlék I defláció I devizahitel I egykulcsos adó I élelmiszerválság I eurocsatlakozás I fantomcég I feketegazdaság I fogyasztóvédelmi razzia I fogyasztóvédői feketelista I forinthitel I gázárnövekedés I gázártámogatás I gázválság I globalizáció I illetékmentes ajándékozás I infláció I iparűzési adó I kamatcsökkentés I kényszervállalkozás I Konvergencia program I közlekedés I közpénzügyi szabályozás I magánnyugdíjpénztár I Magyar Államkincstár I Magyar Posta I mezőgazdaság I minimálbér I MOL I nyugdíj I nyugdíjkorhatár I Orosz-ukrán gázvita I öröklési illeték I pályázat I pályázatfigyelő I pénzmosás I pénzügyi válság I Regionális Energia Fórum I rekordárfolyam I sztrájk I szuperbruttó I tartozás I tőzsdei árfolyamok I vagyontörvény I villanyszámla I Volán-sztrájk

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  Alföldapró  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Borika  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Apróhirdetés  I  Vásárlás
2008-2016 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista  I  XML