2018. március 19., hétfő - József
Deviza:  
EUR/HUF 310,45 USD/HUF 284,19 CHF/HUF 289,1
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó  Apró
Témák ››  Ezotéria ››  rontás
341 találat
 
HRW: Az ellenzék tömeges lemészárlására szólított fel az egyiptomi igazságügyi miniszter
Tömeges öldöklést szeretne látni a Muzulmán Testvériség iszlamista szervezet soraiban az egyiptomi igazságügyi miniszter, amit a merényletek áldozataivá vált rendőrök miatti bosszúvággyal indokolt egy tv-interjúban - áll a Human Rights Watch (HRW) hétfői közleményében, amelyben az emberi jogi szervezet arra szólítja fel Abdel-Fattáh esz-Szíszi elnököt, hogy ítélje el a tárcavezető kijelentéseit.
2016.02.08. 13:15
 
Leminősítette Lengyelországot a Standard & Poor's
Leminősítette Lengyelországot pénteken a Standard & Poor's, azzal a véleményével indokolva a döntést, hogy az új lengyel kormány több intézkedése kulcsfontosságú intézmények, köztük mindenekelőtt a jegybank függetlenségét és hatékonyságát gyengítette. Londoni elemzők komoly meglepetésnek nevezték a nemzetközi hitelminősítő lépését.
2016.01.15. 19:42
 
Német újraegyesítés - Prőhle: a belpolitikai problémák a rendszerváltáskor megkötött kompromisszumokból is adódnak
A mostani belpolitikai problémák bizonyos mértékig logikus következményei azoknak a kompromisszumoknak, amelyeket Magyarország a rendszerváltáskor megkötött - hangsúlyozta Prőhle Gergely a német újraegyesítés 25. évfordulója alkalmából rendezett konferencián, kedden Budapesten.
2015.09.29. 19:50
 
Kongresszusi meghallgatás: nyíltan kell tisztázni az amerikai-magyar viszony vitáit
Az Egyesült Államok és Magyarország szövetségesek, akiknek nyíltan kell tisztázniuk egymás között a felmerülő vitás kérdéseket - értettek egyet annak a washingtoni kongresszusi meghallgatásnak a részvevői, amelyet az amerikai-magyar kapcsolatok jövőjéről rendezett kedden a képviselőház külügyi bizottságának európai és eurázsiai albizottsága. Többen megállapították, hogy az elmúlt fél évben javult a viszony.
2015.05.20. 05:40
 
 
Volvo Kupa - Százszázalékos mérleggel tornagyőztes a magyar csapat
A világbajnok magyar férfi vízilabda-válogatott százszázalékos mérleggel hódította el a Volvo Kupát, s lett tornagyőztes, miután a vasárnapi zárómeccsén, ha nehezen is, de nyert Kanada legjobbjai ellen.
2015.02.15. 14:02
 
Hanga Ádámék legyőzték Lóránt Péteréket az olasz kosárbajnokságban
Hanga Ádám csapata, az Avellino idegenben legyőzte a Lóránt Péterrel felálló Pesarót vasárnap az olasz kosárlabda-bajnokság 18. fordulójában.
2015.02.09. 08:47
 
Egyiptomban futballszurkolók csaptak össze rendőrökkel, sok halott
Legkevesebb harmincan vesztették életüket Kairóban azokban az összecsapásokban, amelyek randalírozó futballszurkolók és a helyszínre érkező rendőrök között robbantak ki vasárnap este.
2015.02.08. 23:43
 
 
Merkel Budapesten - Német Baloldal: Merkel nem tehet engedményeket Orbánnak
Angela Merkel német kancellárnak nem szabad engedményeket tennie Orbán Viktornak az Oroszországgal szembeni egységes uniós fellépés érdekében - mondta a dpa német hírügynökségnek a legnagyobb német ellenzéki párt, a Baloldal parlamenti (Bundestag) frakcióvezetője.
2015.02.01. 12:59
 
Negatívra rontotta Görögország osztályzati kilátását a Fitch
Leminősítés lehetőségére utaló negatívra rontotta Görögország államadós-osztályzatának kilátását a Fitch Ratings, elsősorban azzal a véleményével indokolva a lépést, hogy a jelenlegi görögországi politikai bizonytalanság miatt növekedtek a görög hitelképességet fenyegető kockázatok.
2015.01.17. 00:00
 
Súlyemelő-vb - Vaspöri Gábor volt a jobbik magyar
Simon Bencének egy riválist sikerült megelőznie, míg Vaspöri Gábor közvetlenül honfitársa előtt végezve ötödik lett a 94 kilogrammos férfikategória hét résztvevőt számláló D csoportjában a kazahsztáni olimpiai kvalifikációs súlyemelő-világbajnokság csütörtöki versenynapján.
2014.11.13. 08:03
 
Ukrán válság - Orosz területen csapódott be egy ukrán lövedék, egy halott
Családi ház kertjébe csapódott egy, a feltételezések szerint Ukrajna területéről kilőtt lövedék a dél-oroszországi Rosztovi területen vasárnap. Egy férfi meghalt, egy idős asszony és egy másik ember megsebesült. Az orosz külügyminisztérium előbb kemény diplomáciai válaszlépéseket helyezett kilátásba, majd tiltakozó jegyzéket adott át a moszkvai ukrán nagykövetség ügyvivőjének.
2014.07.13. 17:33
 
Ukrán válság - Moszkva az emberi jogok tiszteletben tartására szólította fel Kijevet
Az emberi jogok tiszteletben tartására szólította fel a kijevi vezetést a délkelet-ukrajnai "büntető művelet" kapcsán az orosz külügyminisztérium emberi jogi biztosa.
2014.07.03. 12:31
 
Iszlamisták a kairói Tahrír tér "lerohanására" készülnek Murszi megbuktatásának évfordulóján
A kairói Tahrír tér és Egyiptom kulcsfontosságú közlekedési pontjainak "lerohanására" készülnek az iszlamista Mohamed Murszi hívei a volt államfő tavaly július 3-i elmozdításának első évfordulóján - jelentették kedden egyiptomi napilapok.
2014.07.01. 19:11
 
Ukrán válság - A krími államtanács a kelet-ukrajnai vérontás beszüntetésére szólított fel
A krími államtanács a kelet-ukrajnai vérontás azonnali beszüntetésére szólított fel szerdai nyilatkozatában.
2014.06.04. 11:32
 
Ukrán válság - Ahmetov sztrájkra szólította fel munkásait a szakadárok ellen a Donyec-medencében
Rinat Ahmetov donyecki oligarcha figyelmeztető munkabeszüntetésre szólította fel kedden a vállalatainál dolgozókat - mintegy 300 ezer embert - a kelet-ukrajnai szeparatizmussal szemben.
2014.05.20. 11:11
 
Ukrán válság - Basescu szerint Kijevnek tárgyalnia kell az orosz kisebbséggel
A kijevi hatóságoknak tárgyalniuk kell a kelet- és dél-ukrajnai orosz kisebbség képviselőivel, de Románia nem támogatja, hogy az orosz kisebbség képviselőit az esetleg megrendezendő nemzetközi kerekasztal-tárgyalásokra is meghívják - jelentette ki Traian Basescu államfő kedden, miután Románia álláspontjáról egyeztetett Victor Ponta miniszterelnökkel.
2014.05.13. 22:48
 
Ukrán válság - Janukovics válságrendezési tervet tett közzé
Az ukrajnai válság rendezését célzó ötpontos tervet tett közzé Viktor Janukovics volt ukrán államfő hétfőn Rosztov-na-Donuban.
2014.04.21. 17:04
 
Ukrán válság - Moszkva szerint Brüsszelnek a közös megoldásokra kellene összpontosítania
Moszkva szerint az Európai Unió jobban tenné, ha az Oroszország elleni újabb büntető intézkedésekkel való riogatás helyett az ukrán válság együttes megoldásának keresésére összpontosítana - olvasható az orosz külügyminisztérium keddi közleményében.
2014.04.15. 19:46
 
Ukrán válság - Nem közeledett az orosz és az ukrán álláspont a Biztonsági Tanács ülésén
Semmit sem közeledtek az álláspontok a nyugati államok és Ukrajna, illetve Oroszország között vasárnap éjjel az ENSZ Biztonsági Tanácsának rendkívüli ülésén, amely határozat nélkül ért véget.
2014.04.14. 06:24
 
Ukrán válság - Nem közeledett az orosz és az ukrán álláspont a Biztonsági Tanács ülésén
Semmit sem közeledtek az álláspontok a nyugati államok és Ukrajna, illetve Oroszország között vasárnap éjjel az ENSZ Biztonsági Tanácsának rendkívüli ülésén, amely határozat nélkül ért véget.
2014.04.14. 04:51
 
Ukrán válság - Londoni elemzők: súlyos növekedési áldozattal jár az IMF-program
Súlyos növekedési áldozatokkal járhat rövid távon - az idén például valószínűleg egész éves recessziót okoz - a Nemzetközi Valutaalap (IMF) által Ukrajna számára összeállított pénzügyi segélycsomag feltételrendszere - jósolták keddi előrejelzésükben londoni pénzügyi elemzők.
2014.04.08. 20:36
 
Ukrán válság - Kijev szerint Moszkva gerjeszti a szakadár megmozdulásokat
Oroszország "felforgató tevékenysége" váltotta ki Ukrajna egyes keleti és déli városaiban a helyzet kiéleződését, a provokációkat olyan csoportok hajtják végre, amelyeket az orosz titkosszolgálatok irányítanak - jelentette ki az ukrán külügyminisztérium kedden nyilvánosságra hozott közleményében.
2014.04.08. 18:44
 
Ukrán válság - Moszkva, Szentpétervár, a Gazprom és 15 oroszországi bank kilátását rontotta a Fitch
Moszkva, Szentpétervár, a Gazprom, valamint 15 oroszországi bank - köztük tíz külföldi érdekeltségű - kockázati besorolásainak kilátását rontotta leminősítés lehetőségére utaló negatívra hétfőn a Fitch Ratings.
2014.03.24. 18:33
 
Krím - Hamarosan kivonják az ukrán katonák egy részét a Krím félszigetről
Az ukrán vezetés hamarosan döntést hoz az ukrán fegyveres erők néhány egységének kivonásáról a Krím félszigetről - közölte Ihor Tenyuh ügyvivő védelmi miniszter vasárnap, újságíróknak nyilatkozva a kormány ülése előtt.
2014.03.23. 18:02
 
 
Brit költségvetés - Osborne: a brit gazdaság növekszik a leggyorsabban az ipari hatalmak között
A brit gazdaság növekszik a leggyorsabban a vezető ipari hatalmak között - mondta az új költségvetési tervezetet ismertető szerdai előterjesztésében a brit pénzügyminiszter.
2014.03.19. 16:42
 
Ukrán válság - Londoni stratégiai elemzők: Moszkva egy hónapon belül annektálhatja a Krímet
Moszkva a helyzet és a reakciók rövid tanulmányozása után, várhatóan egy hónapon belül annektálja a Krím-félszigetet - jósolták a krími népszavazást értékelő hétfő hajnali előrejelzésükben londoni stratégiai elemzők.
2014.03.17. 02:39
 
Debreceni rg-világkupa - Jó magyar szereplés a vasárnapi finálékban
Vass Dóra és a magyar együttes kéziszer-csapat is jól szerepelt a debreceni ritmikus gimnasztika (rg) világkupa vasárnapi zárónapján: Vass szalaggal nyolcadik lett, a kéziszer-csapat pedig három labda-két szalaggal, illetve tíz buzogánnyal is ötödikként zárt.
2014.03.16. 18:38
 
Választás 2014 - NVB: a levélben szavazók nem cserélhetik ki a rontott szavazólapjukat
A Nemzeti Választási Bizottság (NVB) szerint a magyarországi lakcímmel nem rendelkező választópolgárok nem kérhetik a levélben szavazás rontott vagy sérült szavazólapjának kicserélését.
2014.03.12. 08:07
 
Tizenhárom évre ítélték jogerősen a nevelt lányát megerőszakoló gyomaendrődi férfit
Jogerősen tizenhárom év fegyházbüntetéssel sújtotta kedden a Szegedi Ítélőtábla azt a gyomaendrődi férfit, aki éveken át rendszeresen megerőszakolta nevelt lányát.
2014.03.11. 11:42
 
Ukrán válság - A német külügyminiszter szerint nem látni a megoldást, a helyzet pattanásig feszült
Frank-Walter Steinmeier német külügyminiszter szerint nem látszik a megoldás az ukrajnai válság ügyében.
2014.03.04. 11:55
 
Ukrán válság - Orosz szakértő: az orosz katonaság vérontás nélkül eléri célját a Krímben
Az orosz katonaság vérontás nélkül fogja elérni célját a Krím félszigeten, mert az ukrán hadsereg szétesett - vélte egy orosz katonai szakértő a Vedomosztyi című orosz napilapnak nyilatkozva, amely a Kreml krími katonai beavatkozását bíráló kommentárokat is közölt hétfőn.
2014.03.03. 12:46
 
Ukrán válság - Medvegyev: Oroszország nem akar kapcsolatot a szerinte alkotmánysértő módon hatalomra került ukrán vezetéssel
Oroszország kész fejleszteni kapcsolatait Ukrajnával, de nem a szerinte alkotmánysértő módon hatalomra került emberek csoportjával - közölte Dmitrij Medvegyev vasárnap a Facebook közösségi oldalon.
2014.03.02. 22:36
 
Ukrán válság - Szakértő: Putyint nem érdekli a Nyugat véleménye
Vlagyimir Putyin orosz elnök nem foglalkozik a Nyugat véleményével, és határozottan, gyorsan cselekszik a Krím félsziget ügyében, hogy mindenkit kész tények elé állítson - véli a tekintélyes amerikai külpolitikai kutatóintézet, a Carnegie Alapítvány a Nemzetközi Békéért moszkvai intézetének igazgatója.
2014.03.02. 18:26
 
Ukrán válság - Timosenko hősöknek nevezte a tüntetőket, Janukovics felelősségre vonására szólított fel
A tüntetőket hősöknek nevezve a tiltakozások folytatására, valamint Viktor Janukovics elnök felelősségre vonására szólított fel Julija Timosenko volt ukrán kormányfő szombat este a Majdanon, azaz a kijevi Függetlenség téren.
2014.02.22. 22:05
 
Ukrán válság - Lavrov: az ukrán ellenzék nem tartja be a pénteken aláírt megállapodást
Szergej Lavrov orosz külügyminiszter német, francia és lengyel kollégájával szombaton folytatott telefonbeszélgetésében súlyos aggodalmának adott hangot amiatt, hogy az ukrán ellenzék nem teljesíti az ukrajnai politikai válság rendezéséről pénteken Viktor Janukovics elnökkel aláírt megállapodást.
2014.02.22. 17:01
 
Ukrán válság - Az orosz államfő azonnali lépéseket sürgetett Obamától
Vlagyimir Putyin azonnali intézkedéseket sürgetett az ukrajnai helyzet stabilizálása érdekében a Barack Obama amerikai elnökkel telefonon folytatott beszélgetés során - közölte szombaton az orosz államfő sajtószolgálata.
2014.02.22. 11:24
 
Ukrán válság - Újra éleződik a helyzet, összecsaptak a rohamrendőrök és a tüntetők
A "fegyvernyugvás" ellenére újra éleződik a helyzet Kijevben: az Eszpresszo ukrán internetes televízió helyszíni élő adása szerint a városközpontban csütörtök reggel ismét összecsaptak a rohamrendőrök és a tüntetők, a rendfenntartó erők hang- és villanógránátokat vetettek be, gumilövedékekkel lőtték a tömeget.
2014.02.20. 09:35
 
Ukrán válság - Egyre nő a kijevi zavargások áldozatainak száma, a tüntetők kitartanak
Legalább huszonöten meghaltak a kormányellenes tüntetők és a rendvédelmi szervek kijevi összecsapásaiban szerda reggelig - közölte a kijevi városvezetés egészségügyi osztálya.
2014.02.19. 09:04
 
Ukrán válság - Az ENSZ-főtitkár újra a vérontás beszüntetésére szólít
Újra a vérontás beszüntetésére szólította fel az ukrán hatóságokat és a tüntetőket Ban Ki Mun ENSZ-főtitkár, akit "sokkolt" az erőszak.
2014.02.19. 07:25
 
Ukrán válság - Tüntetésre készül szerdán az egyetemi diákság Ungváron
Tüntetésre hívta szerda reggelre Ungvár lakosságát a város egyetemi diáksága a kijevi tüntetőkkel szemben alkalmazott rendőri erőszak elleni tiltakozásul.
2014.02.18. 23:21
 
Ukrán válság - Berlin már nem zárja ki a szankciókat
A német kormány szerint az Európai Uniónak meg kell fontolnia a személyre szabott büntetőintézkedéseket a kijevi tüntetőkkel szemben alkalmazott erőszak miatt.
2014.02.18. 20:24
 
Müncheni konferencia - Szaúd-Arábia népirtással vádolja a szíriai kormányt
Népirtással vádolta meg a szíriai kormányt a szaúd-arábiai uralkodó család egyik legtekintélyesebb tagja vasárnap a müncheni nemzetközi biztonságpolitikai konferencián.
2014.02.02. 12:07
 
Müncheni konferencia - Klicsko: a rendszer megingott, a tüntetések folytatódnak
A kijevi rezsim megingott és a terror útjára lépett, de a kormányellenes tüntetések tovább folytatódnak - jelentette ki Vitalij Klicsko szombaton az 50. müncheni biztonságpolitikai konferencián.
2014.02.01. 18:56
 
Ukrajnai tüntetések - Jacenyuk: a rendkívüli állapot bevezetése nem került le a napirendről
Arszenyij Jacenyuk ukrán ellenzéki pártvezető szerint nem került le a kijevi hatalom napirendjéről a rendkívüli állapot bevezetése.
2014.01.29. 04:56
 
Ukrajnai tüntetések - A kormányban nem zárják ki a rendkívüli állapot bevezetését
Nem zárja ki a rendkívüli állapot bevezetését Ukrajnában Eduard Sztavickij energetikai és szénipari miniszter arra az esetre, ha a "szélsőségesek és terroristák" fokozzák akcióikat.
2014.01.28. 02:49
 
Ukrajnai tüntetések - Békésen zajlott le a hatalomellenes tüntetés Ungváron
Rendbontás nélkül, békésen zajlott le hétfőn Ungváron a Viktor Janukovics ukrán elnök és kormánya lemondását követelő tüntetés, amelyen az ukrán parlament kárpátaljai képviselői nyugalomra szólították fel Kárpátalja lakosságát.
2014.01.27. 15:25
 
Ukrajnai tüntetések - Enged a tüntetőknek több ukrajnai megye vezetése
Több, főként nyugat-ukrajnai megyében a helyi vezetés enged a hatalomváltást követelő tüntetőknek - derült ki a hétfői helyi médiajelentésekből.
2014.01.27. 15:14
 
Közzétették a chicagói egyházmegye papi pedofíliára vonatkozó dokumentumait
Több mint hatezer oldalnyi olyan titkos egyházi dokumentumot tettek közzé kedden Chicagóban, amelyek első ízben engednek betekintést abba, hogy a "szeles város" érseksége az utóbbi évtizedek során hogyan tussolta el és hagyta büntetlenül a pedofíliát több tucatnyi pap esetében.
2014.01.22. 05:45
 
Szíria-konferencia - Borzalmasnak nevezte a kínzásokról készült fotókat az amerikai külügyi szóvivő
Borzalmasnak nevezte az Aszad-rezsim foglyainak meggyilkolásáról és megkínzásáról készült felvételeket kedden Marie Harf amerikai külügyi szóvivő, aki szerint a fotók azt bizonyítják, hogy a szíriai kormány módszeresen és széleskörűen megsérti az emberi jogokat.
2014.01.21. 23:36
 
Román lap: megalapozatlan hisztéria Magyarországtól félteni az erdélyi termőföldet
Magyarország állítólagos erdélyi földvásárlási szándéka ugyanolyan megalapozatlan hisztériát gerjesztett Romániában, mint a román bevándorlók állítólagos inváziója Nagy Britanniában - írta a liberális kötődésű Adevarul csütörtöki számában Ovidiu Nahoi, a lap egyik publicistája.
2014.01.16. 11:04
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7Következő  Utolsó

Általános horoszkóp I Anyukák és babáik horoszkóp I átok I csillag I csillagkép I csillagrendszer I Feng Shui I Fogyókúra horoszkóp I Gyógyító horoszkóp I halál I Heti horoszkóp I jóslás I lélek I Munka horoszkóp I Napi horoszkóp I ouija tábla I rontás I talizmán I Vagyon horoszkóp I Wellness horoszkóp

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  Alföldapró  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Borika  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Apróhirdetés  I  Vásárlás
2008-2016 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista  I  XML