2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Életmód ››  betegség
127675 találat
 
 
A H1N1-fertőzést korán felismerve használ leginkább az ellenszer
A H1N1 influenza ellen 24-48 órán belül a leghatásosabbak a rendelkezésre álló szerek - közölték olasz kutatók. Stefano Merler, a trentói Bruno Kessler Alapítvány kutatója munkatársaival megállapította, hogy az újinfluenzás eseteknél igen fontos a korai felismerés. A H1N1-fertőzés megállapítására jelenleg háromféle gyorsteszt áll rendelkezésre az Egyesült Államokban. Merler kutatócsoportja megállapította, hogy a gyógyszerek mielőbbi használata sokat segíthet. Matematikai modelljük alapján az derült ki, hogy a fiatalabb emberek antivirális szerrel való kezelése számos életet megmenthet, ugyanez azonban nem érvényes az idősebbek kezelésére.
2009.07.28. 15:08
 
 
A miniszterelnök nem lát okot Iváncsik Imre menesztésére
Budai Bernadett kormányszóvivő szerint a miniszterelnök nem lát okot arra, hogy eleget tegyen Almássy Kornél kérésének. A független országgyűlési képviselő kedden beszélt arról, hogy Bajnai Gordonnak menesztenie kell Iváncsik Imrét, a titkosszolgálatokat felügyelő államtitkárt. Almássy Kornél sajtótájékoztatóján azt mondta: az UD Zrt. elleni "hadművelet" ügyének feltételezett kitervelői és végrehajtói lassan távoznak a posztjukról, ugyanakkor vannak még, akik a helyükön maradtak. Hozzátette: Bajnai Gordon miniszterelnöknek ezért menesztenie kell Iváncsik Imrét, a titkosszolgálatokat felügyelő államtitkárt, de Szilvásy Györgyöt is a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő éléről.
2009.07.28. 14:51
 
 
Egy felmérés szerint tízből nyolcan ellenzik a terézvárosi csendrendeletet
A pesti Broadway területén megkérdezettek 83 százaléka egy közvélemény-kutatás szerint határozottan ellenzi a vendéglátóhelyek és üzletek nyitvatartási idejét korlátozó terézvárosi önkormányzati rendeletet. A felmérés a Szabad Európa Társaság megbízásából készült múlt pénteken, amikor a Marketing Centrum munkatársai összesen ezer, véletlenszerűen megszólított embertől kérdezték meg, hogy mit gondol a rendeletről: 83 százalékuk úgy nyilatkozott, hogy a rendeletet határozottan ellenzi, mindössze 15 százalék ért egyet a képviselő-testület döntésével. A válaszadók 91 százaléka gondolja azt, hogy egy világvároshoz hozzátartozik a pezsgő éjszakai élet.
2009.07.28. 14:05
 
 
Az MSZP szerint a Fidesz "a terroristákat támogatja"
Az MSZP szerint a Fidesz azzal, hogy a kormányt, az MSZP-t és a bűnüldöző szerveket vádolja politikai terrorizmus előkészítésével, nem mond mást, mint hogy akik terrorizmussal gyanúsítva börtönben ülnek, ártatlanok. A szocialisták szerint a Fidesz nyugat-európai elvbarátai feltehetően nem tűrnek meg sokáig maguk között "egy terroristákat támogató pártot". Nyakó István, a kormánypárt szóvivője az MTI-nek Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője keddi sajtótájékoztatójára reagálva azt mondta: nagyon közel jár ahhoz a Fidesz, hogy "ezzel a gyűlöletbeszéddel" kiírja magát abból a demokratikus közösségből, amelynek az Európai Parlamentben maga is aktív és megbecsült részese akar lenni.
2009.07.28. 13:37
 
 
Létszámstopot rendelt el a miniszterelnök az államigazgatásban
Létszámstopot rendelt el az államigazgatásban a miniszterelnök - jelentette be a kormányszóvivő a keddi tájékoztatón. Szollár Domokos elmondta: ez azt jelenti, hogy a megüresedő állásokat sem lehet betölteni. Megbízási szerződéssel sem lehet feladatokat kiszervezni a minisztériumokból, illetve a háttérintézményekből - tette hozzá. A létszámstop nem vonatkozik a rendőrségnek az utcán, illetve a bűnüldözésben dolgozó erőire, illetve Magyarország 2011-es EU soros elnökségéhez kapcsolódó feladatokat végző szakemberekre, valamint az uniós foglalkoztatási projektekben dolgozókra. Idén ötezer betöltetlen állással számolnak, amely havonta egymilliárd forintos megtakarítást jelent.
2009.07.28. 13:10
 
 
MDF: mindent meg kell tenni, hogy a szociális juttatások elérjék céljukat
Mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy a szociális juttatások elérjék céljukat - mondta Pusztai Erzsébet, az MDF népjóléti kabinetének vezetője keddi sajtótájékoztatóján Budapesten. A rászorulókat segíteni kell annak érdekében, hogy jól gazdálkodjanak a kapott támogatással, azaz ételre, ruhára, lakhatásra költsék el a segélyt, ne uzsorások zsebébe kerüljön - mondta. Az MDF-es politikus kiemelte: egyetértenek Szepessy Zsolt, monoki polgármester javaslatával, aki felvetette a szociális kártya gondolatát. Ezzel a kártyával lehetne vásárolni, és ellenőrizni is lehetne, hogy mit vásárolnak vele - tette hozzá az MTI kérdésére Pusztai Erzsébet.
2009.07.28. 12:00
 
 
A Puskás Stadionban lép fel augusztusban Madonna
Hiába tiltakozott a szeptemberi, két sorsdöntőnek ígérkező hazai világbajnoki selejtezőre való tekintettel a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ), augusztus 22-én mégis a Puskás Ferenc Stadionban rendezik meg a Madonna-koncertet a Kincsem Park helyett - jelentette be a koncertet szervező cég kedden a honlapján. A hírt Vajtó Lajos, a Kincsem Park ügyvezető igazgatója is megerősítette, aki cáfolta és sületlenségnek nevezte az egyik bulvárlap azon értesülését, hogy a lótulajdonosok állatainak megvédése miatt kellett új helyszínt keresni az eseménynek. Az MLSZ elnöke úgy vélte, beláthatatlan következményei lehetnek, ha a Puskás Ferenc Stadionban lesz a koncert.
2009.07.28. 11:50
 
 
Hawaiin ismét megerősítették, Obama született amerikai
A hawaii hatóságok ismét megerősítették, hogy Barack Obama elnök Hawaiin született amerikai állampolgár. A bejelentésre azért volt szükség, mert bár nyolc hónappal ezelőtt, az elnökválasztás finisében a hawaii illetékesek már igazolták, hogy Obama amerikai állampolgárnak született, az utóbbi időben ismét felerősödött az "összeesküvés-elmélet", amely szerint alkotmányellenesen lett elnök, mert az Egyesült Államokon kívül született. Kételkedők azt állítják, hogy Obama valójában Kenyában, apja szülőhazájában látta meg a napvilágot. Obama még a kampány során interneten tette közzé a hawaii egészségügyi minisztérium által kiállított születési anyakönyvi bizonyítványának digitális másolatát.
2009.07.28. 11:46
 
 
Irakban kezd tárgyalásokat az amerikai védelmi miniszter
Biztonsági kérdésekről és fegyvereladási tervekről kezd megbeszéléseket Irakban az amerikai védelmi miniszter. Robert Gates Jordániából érkezett a dél-iraki Tallil légitámaszpontra, ahol az amerikai katonák elsősorban tanácsadói feladatokat látnak el. Előre be nem jelentett, kétnapos látogatásán Gates találkozik Núri al-Máliki iraki kormányfővel és Abdel Kadír Jaszim védelmi miniszterrel. A védelmi miniszter a vizit során értékeli az Irakban állomásozó amerikai csapatok új szerepét az ország fokozatos elhagyásának első lépése, a városokból történt kivonulás után. A megbeszéléseken várhatóan megvitatják annak lehetőségét is, hogy Bagdad F-16-os harci repülőgépeket vásároljon.
2009.07.28. 11:22
 
 
Malina Hedvig-ügy: két hét múlva várható az orvosi szakvélemény
Legkésőbb két hét múlva várható a hivatalos orvosi szakvélemény Malina Hedvig, a három éve Nyitrán megvert szlovákiai magyar diáklány ügyében - írta a Sme című szlováki liberális napilap kedden. Az orvosi állásfoglalásnak arra a kérdésre kellene választ adnia, hogy valóban megverték-e Malina Hedviget, ahogy azt ő állítja, vagy csak a diáklány találta ki az egészet, ahogy ezt röviddel az eset után a szlovák kormányfő és belügyminisztere, Robert Fico és Robert Kalinák állította. Malina Hedvig 2006 nyarán azt vallotta, hogy két "ismeretlen bőrfejű" megverte az utcán, mert magyarul beszélt.
2009.07.28. 11:20
 
 
Navracsics: Draskovics megrendelésre cselekedett vagy "elszabadult"
Navracsics Tibor szerint Draskovics Tibor vagy Bajnai Gordon kormányfő és az MSZP megrendelésére cselekedett a sok vitát kiváltó robbantásos felvétel ügyében, vagy "önállósodott, elszabadult". Ha megrendelésre cselekedett, az azt jelenti, hogy a miniszterelnök és a szocialisták pontosan tudták: amit az igazságügyi és rendészeti miniszter bizonyítékként mutat be, az nem igaz - mondta a Fidesz frakcióvezetője keddi sajtótájékoztatóján, Budapesten. Hangsúlyozta: a másik magyarázat - hogy Draskovics Tibor "saját szakállára", a kormányfő tudta nélkül cselekedett - azt jelenti, hogy rendkívül kockázatos akcióba kezdett a kormány egyik minisztere.
2009.07.28. 11:10
 
 
A hétvégi balatoni ellenőrzés nyomán 27 millió forint bírság várható
Az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal balatoni akciójában a hétvégén - péntektől vasárnapig - 3 nap alatt 626 ellenőrzést végeztek, a várható bírság 27 millió forint - közölte az adóhivatal kedden. A Kánikula II. nyári akcióhoz illeszkedő "Pelso 2009." névre keresztelt APEH razziában 78 revizor ellenőrizte a nyugta- és számlaadás mellett a foglalkoztatás szabályszerűségét, illetve az áruk eredetét, az adózási szabályok betartását a Balaton mindkét partján. A vizsgálatok 50 százaléka a nyugta- és számlaadás kötelezettségének teljesítésére irányult. A 320 nyugtaadásra vonatkozó ellenőrzés közül 60 esetben egyáltalán nem kaptak nyugtát a revizorok.
2009.07.28. 10:10
 
 
Hazatérésre készülődnek az Endeavour űrhajósai
Hazatérésre készülődnek az Endeavour űrhajósai, akik kedden leválasztják az amerikai űrsiklót a Nemzetközi Űrállomásról (ISS), s várhatóan pénteken szállnak le a floridai Cape Canaveral űrbázison. Az Endeavour két asztronautája hétfőn még tett egy utolsó űrsétát - a 11 napos küldetés során az ötödiket - majd elkezdődött a csomagolás: legénység hét tagja közül Tim Kopra az ISS-n marad, ő Vakata Koicsi japán űrhajóst váltja, aki négy és fél hónap után tér vissza a Földre. Az ISS-t és az űrsiklót összekötő zsilipeket kedden közép-európai idő szerint röviddel 16 óra után zárják le, majd a két űrobjektumot kézi vezérléssel választják szét: az Endeavour tesz egy tiszteletkört majd elkezdi az ereszkedést a Földre.
2009.07.28. 10:00
 
 
F1: orvosa szerint Massa egy héten belül hazamehet
Orvosa szerint egy héten belül hazatérhet Felipe Massa, aki a Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérő edzésén szenvedett súlyos balesetet. "Mivel egyelőre problémamentesen zajlik a rehabilitációja, akár egy héten belül otthon lehet" - nyilatkozta hétfőn a globo.com brazil hírportálnak Dino Altmann, aki valószínűleg a pilóta monte-carlói lakhelyére gondolt. A dpa német hírügynökség szerint előfordulhat, hogy a 28 éves versenyzőt előbb Párizsba szállítják Budapestről dr. Gerard Saillant klinikájára. A francia orvos korábban olyan sztársportolókat kezelt, mint Michael Schumacher vagy Ronaldo.
2009.07.28. 09:34
 
 
Tenisz, Stanford: Czink a második fordulóban
Czink Melinda két szettben legyőzte hétfőn az orosz Alisza Klejbanovát, ezzel bejutott a második fordulóba a 700 ezer dollár összdíjazású stanfordi keménypályás tenisztornán. A magyar játékos a nyolcaddöntőben az első helyen kiemelt amerikai Serena Williamsszel vagy a kínai Li Nával találkozik. Eredmények, 1. forduló (a 16 közé jutásért): Czink Melinda-Klejbanova (orosz) 6:0, 7:5 Gyementyijeva (orosz, 3.)-Keothavong (brit) 6:1, 6:4 Petrova (orosz, 5.) - Mattek-Sands (amerikai) 6:3, 3:6, 6:3 A. Radwanska (lengyel, 7.)-Cirstea (román) 6:0, 6:1 Sarapova (orosz)-Szugijama (japán) 6:4, 6:7 (6-8), 6:1 Niculescu (román)-Shaughnessy (amerikai) 6:1, 6:0.
2009.07.28. 09:06
 
 
Egyéni vállalkozók is kérhetik a járuléktartozás elengedését
Közel egymillió járulékfizetőt érint az Alkotmánybíróság közelmúltban hozott döntése, amely alapján az adó mellett immár a járuléktartozás mérséklésére, elengedésére is méltányossági kérelemmel lehet fordulni az adóhatósághoz - ismerteti a Népszabadság keddi száma. Korábban szakértők úgy értelmezték a határozatot, hogy az csak a magánszemélyekre terjed ki. Az APEH sajtóosztályának a laphoz eljuttatott tájékoztatása szerint viszont az egyéni vállalkozókra is vonatkozik az Alkotmánybíróság döntése: összesen több mint 992 ezer járulékfizető élhet ezután a lehetőséggel. Természetesen ez csak elvi lehetőség - állítja az adóhatóság - hiszen döntő többségüknek nincs járulékfizetési problémája.
2009.07.28. 09:00
 
 
Tizenkét pontban foglalják össze céljaikat a volt MDF-esek
Tizenkét pontban foglalják össze céljaikat azok az MDF-ből távozott vagy kizárt politikusok, akik néhány hete elhatározták, hogy a jövőben is együtt kívánnak politizálni - írja a keddi a Népszava. A megyék képviselői szombaton az Ifjúsági Demokrata Fórum (IDF) Balaton-parti táborában találkoznak egymással, hogy folytassák a három hete kezdett beszélgetésüket. Akkor parlamenti, illetve önkormányzati képviselők, MDF-alapítók gyűltek össze, de nem döntöttek arról, hogy új pártot, esetleg önálló szervezetet alakítanak. Pettkó András a Népszavának azt mondta, ha most nem is, de őszre kiderülhet, milyen szervezeti formában dolgoznak tovább a volt MDF-esek.
2009.07.28. 07:57
 
 
Emberek lopnak húst az oroszlánoktól
A kameruni oroszlánok ínséges időket élnek - prédájukat éhes falusiak lopják el az orruk elől. A kleptoparazitizmus, azaz a táplálék elcsenése a másiktól ismert jelenség, de a szereplők eddig ragadozó állatok voltak - többnyire oroszlán, hiéna, gepárd. A természetvédők most arra figyelmeztetnek, hogy egyre inkább bekerül a képbe az ember is. E szokás végzetes lehet az oroszlánok számára, azok ugyanis temérdek energiát fektetnek a zsákmány elejtésébe. Ha azt ellopják, nem tudnak új tartalékokat összegyűjteni a következő vadászathoz. - Ez súlyos hatással lehet az oroszlánpopulációra, felgyorsulhat kihalásuk folyamata - fejtegette a hollandiai Leiden Egyetem egyik biológusa.
2009.07.28. 07:44
 
 
Főállású zombikat keres egy londoni szellemvasút
Hivatásos élőhalottakat - zombikat - keres egy londoni szellemvasút; a London Bridge Experience and London Tombs azt követően bővítené a zombiszemélyzetet, hogy tavaly a legjobb brit attrakciónak választották a helyet. A siker nyomán a magasba szökött a látogatók száma - mondta el a szellemvasút menedzsere. Eddig ötven lehetséges vendégriogató jelentkezett az élőhalotti munkára, amely évente 30 ezer fontot (9,3 millió forint) fizet. A zombijelölteknek saját jelmezüket kell magukkal vinniük az állásinterjúra, és bizonyítaniuk kell félelmetességüket is. A borzongató környezetbe kalauzoló szellemvasút a brit főváros alatti katakombákban működik.
2009.07.28. 07:39
 
 
Napi Gazdaság: csak elméleti az állami garancia keddi indulása
A bankok tájékoztatással már tudnak szolgálni a bajba jutott adósok megsegítését célzó állami garanciával kapcsolatban, de a szerződések előkészítése az eddigi tapasztalataik alapján várhatóan két hetet vesz igénybe - ismerteti a Napi Gazdaság keddi száma. A bankok előzetes várakozásai szerint a kérelmek befogadása augusztus 10-étől indulhat meg. Banki szakértők szerint ráadásul várhatóan meglehetősen sokakat elutasítanak majd. A fizetési gondokkal küszködők közül ugyanis sokakat nem a válság gyötört meg, gondjaik sokkal régebben kezdődtek. A bankok óvatosságát az is indokolhatja, hogy az állami garancia csak 70-80 százalékos mértékű.
2009.07.28. 07:00
 
 
Political Capital: nem várható gazdaságpolitikai váltás a választások után
A Political Capital szerint a választásokhoz közeledve a Fidesz politikusainak és szakértőinek nyilatkozatai egyre inkább azt jelzik, hogy a Bajnai-kormány és a Fidesz gazdaságpolitikája között nincsenek rendszerszintű különbségek; az ellenzéki párt kormányra kerülése esetén szimbolikus intézkedésekkel kíván új korszakot nyitni, gazdaságpolitikai váltás nem várható. A politikai kutató- és elemző intézet elemzői szerint a Fidesz (és annak elnöke) a kormányzás lehetőségének közelebb kerültével rendszeresen fogalmaz meg olyan üzeneteket, amelyek jelentősen eltérnek a kormánnyal szemben általában alkalmazott, a megszorító intézkedéseket és a szerkezeti átalakításokat bíráló retorikától.
2009.07.27. 21:50
 
 
A H1N1 megjelent a távoli szigeteken is
Nincs hová elbújni a világjárványt okozó új, H1N1-es influenzavírus elől, amely az Egészségügyi Világszervezet (WHO) legfrissebb adatai szerint mára elérte a Föld legtávolabbi szigeteit is, köztük több kedvelt nyaralóhelyet. A WHO beszámol róla, hogy az elmúlt napokban több mint húsz újabb országban és tengeren túli területen mutatták ki az első, laborvizsgálatokkal megerősített újinfluenzás megbetegedéseket. Ezek között olyan kedvelt nyaralóhelyek szerepelnek, mint az indiai-óceáni Seychelles-szigetek vagy a sargasso-tengeri (Nagy-Britanniához tartozó) Turks- és Caicos-szigetek. De megjelent a vírus a Föld olyan elszigetelt pontjain is, mint a csendes-ócáni Tonga, Amerikai Szamoa és Salamon-szigetek.
2009.07.27. 21:18
 
 
Az Arsenal ötgólos győzelme Szombathelyen
Az angol Premier League-ben negyedik helyen végzett Arsenal labdarúgócsapata barátságos mérkőzésen 5-0-ra nyert hétfőn a Soproni Ligában bronzérmes Szombathelyi Haladás vendégeként. Tavaly még 12 ezren voltak kíváncsiak a párharc "első felvonására" ám az idén elmaradt a futball-láz a vasi megyeszékhelyen: mindössze négyezer drukker ült a lelátókon. Az angolok legtöbb sztárjukat elhozták, így pályára lépett többek között Eduardo, Gallas, van Persie és Arsavin - ám Rosicky, Fabregas és Walcott kihagyta a derbit. Az Arsenal összességében könnyedén és magabiztosan nyerte meg a gálamérkőzést, a Haladás alig tanúsított ellenállást.
2009.07.27. 21:07
 
 
Szaúdi szépségkirálynő csadorban
Aja Ali al-Mullát választották a minap Szaúd-Arábia szépének, aki a versenyen még az arcát sem fedhette fel - írta a vahhábita királyság sajtója. A 18 éves Aját testét és fejét borító abajában (a csador Szaúd-Arábiában kötelező változata) koronázták meg a "Szép Erkölcs Királynőjévé". A nemzetközi média számára megszokott bikinik és estélyi ruhák hiányoztak a versenyen, a sivatagi királyság keleti részében fekvő Szafuában. A királynőnek és két udvarhölgyének ezzel szemben egész sor tesztet kellett kitölteni a családja iránti odaadásáról és a társadalom javára tett szolgálatairól. A lapjelentés nem számolt be arról, hogy mivel tűnt ki Aja a vetélytársnői közül, de megírták, hogy kitűnő tanuló és orvosnak készül.
2009.07.27. 20:59
 
 
Az afgán elnök új szabályokat vezetne be a külföldi katonáknak
Hamid Karzai afgán elnök hétfőn kijelentette: azt akarja, hogy új szabályok szerint irányítsák az országában harcoló, Egyesült Államok vezette nemzetközi haderőt, s azt mondta, hajlandó lenne tárgyalni azokkal a tálib vezetőkkel, akik nyilvánosan lemondanak az erőszakról és támogatják a békét. Az amerikai és nemzetközi erők jelenléte Afganisztán nemzeti érdekeit szolgálja - mondta. E jelenlétet azonban "egy új megállapodás alapjaira kell helyezni", amely a lehető legkisebbre csökkentené a polgári áldozatok számát, korlátozná a magánházak átkutatásának lehetőségét és véget vetne annak, hogy vádemelés nélkül, korlátlan ideig tarthassanak fogva afgánokat.
2009.07.27. 20:40
 
 
Vizes vb: Hosszú Katinka bronzérmes 200 m vegyesen
Hosszú Katinka 2:07.46 perces Európa-csúccsal bronzérmet szerzett hétfőn 200 m vegyesen a római vizes világbajnokságon. Ugyanebben a számban Verrasztó Evelyn hetedik lett. Hosszú vasárnap délelőtt, az előfutamban 2:09.12-vel írta át először a kontinensrekordot, s bár az aznap délutáni elődöntőben elmaradt friss legjobbjától, a hétfő esti fináléban még tovább javított idején. Verrasztó 2:09.98-cal végzett a hetedik helyen. Győzött az amerikai Ariana Kukors 2:06.15 perces világcsúccsal. A korábbi rekordot ugyanő tartotta vasárnap óta, akkor 2:07.03-at úszott.
2009.07.27. 19:39
 
 
Az orvosok szerint van esély Massa teljes felépülésére
Jelentősen javult Felipe Massa állapota: a Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérő edzésén balesetet szenvedett pilótát levették a lélegeztetőgépről, és már beszélt is családjával - közölte Grósz Andor katonai főigazgató-helyettes a sportolót kezelő Állami Egészségügyi Központ (ÁEK) sajtótájékoztatóján. A pilóta szemsérüléséről egyelőre nem tudtak érdemben nyilatkozni az orvosok, hiszen most még nincs olyan állapotban, hogy ezeket a vizsgálatokat el tudják végezni, ezekre legkorábban 7-10 nap múlva kerülhet sor. Újságírói kérdésre Grósz elárulta, van esély arra, hogy Massa teljesen felépül.
2009.07.27. 19:35
 
 
A túlsúly gazdasági terhet is jelent
A népbetegségnek számító túlsúly járványszerű terjedése komoly gazdasági terhet is jelent az Egyesült Államokban; tíz év alatt kétszeresére nőttek a túlsúllyal összefüggő betegségekre fordított kiadások. Az összeg éves szinten már eléri a 147 milliárd dollárt, és míg az Egyesült Államokban 1998-ban a népesség 18,3 százaléka tartozott a kórosan elhízottak körébe, addig ez az arány 2006-ra 25 százalékra emelkedett - derült ki egy Washingtonban hétfőn ismertetett tanulmányból. Ugyanebben az időszakban az összes egészségügyi kiadásból a túlsúllyal összefüggő betegségekre fordított arány 11 éve még csak 6,5 százalék volt, míg 2006-ban már 9,1 százalékra rúgott.
2009.07.27. 19:28
 
 
Néhány héten belül indulhat az új vírus elleni vakcina humán próbája
Kedvezőek a H1N1 elleni vakcina tömeggyártását megelőző állati kísérletek előzetes eredményei, és az erről szóló jelentést napokon belül elküldik az illetékes hatóságnak, hogy engedélyezze a humán klinikai vizsgálatok augusztus közepére várható beindítását - közölte az Omninvest Kft. sajtószóvivőjel. Németh Zsolt elmondta, hogy a gyártás előkészületei a törvény által szabályozott lépésekben zajlanak. Augusztusban várhatóan több 100 önkéntes jelentkezőt oltanak majd be. Ezután a legyártott mennyiséget a társaság átadja az Egészségügyi Készletgazdálkodási Intézetnek, ahonnan az ÁNTSZ irányításával szeptemberre eljut az orvosi rendelőkbe, kórházakba a vakcina.
2009.07.27. 18:30
 
 
Forma-1: a Ferrari-elnök szerint Massa visszatér
Derűlátóan nyilatkozott a Fiat- és Ferrari-elnök Luca di Montezemolo, miután hétfőn tájékozódott a kórházban a Forma-1-es csapat szerencsétlenül járt pilótájának, Felipe Massának az állapotáról. "Hihetetlen baleset volt, de szerencsére nem ugyanaz a helyzet, mint 1976-ban, amikor az összeégett Niki Laudát látogattam meg a nürburgringi szerencsétlensége után - mondta a konszern vezetője. - Nagyon várjuk őt a csapatnál, és biztos vagyok benne, hogy Felipe visszatér az F1-be, méghozzá a legjobbak közé."
2009.07.27. 18:19
 
 
Emberi mulasztást állapított meg a belső vizsgálat az Aquaworldnél
Emberi mulasztást állapított meg az a belső vizsgálat, amelyet az Aquaworld üzemeltetője indított az újpesti élményfürdőben múlt csütörtökön történt halálos kimenetelű gyermektragédia után, a cégtől négy dolgozót küldenek el - közölte az Aquaworld Zrt. A belső vizsgálat a műszaki, karbantartó területről, illetve az üzemeltetés területéről egy-egy munkatárs közvetlen munkajogi felelősségét állapította meg, amelynek nyomán az üzemeltető a munkaviszonyukat rendkívüli felmondással megszünteti - írta Kelecsényi Ágnes marketing és értékesítési igazgató közleményben.
2009.07.27. 17:20
 
 
A Ferrari nem zárja ki Schumacher visszatérését
A Ferrari nem zárja ki, hogy a hétszeres világbajnok Michael Schumacher fogja pótolni Felipe Massát, aki a Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérő edzésén szenvedett súlyos fejsérülést. "Nem lenne helyes most rögtön igent vagy nemet mondani - jelentette ki Stefano Domenicali csapatfőnök hétfőn a berlini Tagesspiegelnek. - Ezen a héten átgondoljuk Schumi valenciai bevetésének esélyeit, de természetesen Massa felépülése most mindennél fontosabb." Willi Weber, a 40 éves Schumacher menedzsere kategorikusan cáfolta ügyfelének visszatérését, hangsúlyozva, hogy a csapat két nagyszerű tesztpilótával rendelkezik. A Ferrari két hivatalos tartalékja a 38 esztendős olasz Luca Badoer és a 35 éves spanyol Marc Gené.
2009.07.27. 16:45
 
 
Obama fontosnak tartja az amerikai-kínai viszonyt
Az amerikai-kínai viszony a XXI. század egyik legfontosabb kapcsolatrendszere lesz - jelentette ki az amerikai elnök Barack Obama Washingtonban beszélt, amikor megnyitotta az amerikai-kínai párbeszéd kétnapos fórumát a stratégiai és a gazdasági kérdésekről. Beszédében kifejtette, hogy a két országnak a realizmus talaján állva kell építenie kapcsolatait. Egyúttal felszólította Pekinget, hogy tartsa tiszteletben az egyéni és vallási szabadságjogokat, valamint az etnikai kisebbségek jogait.
2009.07.27. 16:38
 
 
Keddtől lehet igénybe venni az áthidaló lakáskölcsönt
Keddtől vehetik igénybe a nehéz helyzetbe jutott lakáshitelesek azt az áthidaló kölcsönt, amelyre az állam kétéves garanciát vállal - közölte Szollár Domokos. A kormányszóvivő emlékeztetett, hogy az Országgyűlés két ütemben fogadta el azt a törvényt, amely a lakásfedezettel felvett hitellel rendelkező munkanélküliek, illetve a gazdasági válság miatt átmenetileg nehéz helyzetben lévők számára biztosít állami garanciát. A jogszabályt az Európai Bizottság július közepén hagyta jóvá, a kormány pedig a múlt héten fogadta el a törvény végrehajtási rendeletét. A bajba jutott lakáshitelesek kétéves áthidaló kölcsönt vehetnek fel, erre az állam garanciát vállal - idézte fel a jogszabályt Szollár Domokos.
2009.07.27. 16:15
 
 
NNI: a szakértő nem tudta megmondani, mikor és hol készült a felvétel
A szakértő nem tudta megmondani, mikor és hol készült a robbanást tartalmazó felvétel - mondta Csécsi Soma, az NNI helyettes szóvivője arról a felvételről, amelyet múlt pénteken adtak át a sajtó számára. Az azóta sok vitát kiváltó felvételről akkor - a Magyarok Nyilai nevű szervezet felderítésében résztvevő rendőrök megjutalmazása után - Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter azt mondta: "ezt a bombát sajnos valódi magyar terroristák helyezték ott el, ők robbantották föl". Az NNI sajtórendezvényén azt mutatták be az egyik gyanúsított gépének hitelesített másolatával, hogy az anyag valóban az egyik gyanúsított gépéről származik.
2009.07.27. 15:10
 
 
Nem ment el a Nemzeti Nyomozó Irodába Draskovics Tibor
Draskovics Tibor nem ment el a Nemzeti Nyomozó Irodában (NNI) arra az eseményre, amelyen lehetőségeket teremtettek a robbantásos felvételek megtekintésére - mondta el az igazságügyi tárca szóvivője. Horváczy Emese azt mondta: Draskovics Tibor azért nem ment el az NNI-be, ahol bemutatták a felvételt, mert szemernyi kétsége sincs afelől, hogy a felvétel - mint ahogyan azt a rendőrség is állítja - az egyik gyanúsított gépéről származik. Korábban Havasi Bertalan, a Fidesz sajtófőnöke azt közölte az MTI-vel: a Fidesz országgyűlési képviselői csak akkor mennek el a robbantásos felvételek megtekintésére az NNI-be, ha Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter is ott lesz.
2009.07.27. 15:10
 
 
Massa szemsérülése befolyásolhatja sportpályafutását
A Felipe Massát műtő orvos szerint a Ferrari Forma-1-es pilótája nincs már életveszélyben, állapota stabil, azonban szemsérülése kihatással lehet további sportolói pályafutására. Az AP amerikai hírügynökségnek nyilatkozó Veres Róbert elmondta: nem lehet tudni, hogy a Magyar Nagydíj szombati időmérőjén súlyosan megsérült brazil versenyző bal szeme milyen mértékben károsodott. Az Állami Egészségügyi Központ (Honvéd Kórház) sajtóügyeletese az MTI-nek elmondta: az este 6 órakor tartandó sajtótájékoztatón számolnak be Massa állapotáról, addig nem kommentálják a híreket.
2009.07.27. 14:05
 
 
A Monetáris Tanács 8,5 százalékra csökkentette a jegybanki alapkamatot
A Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa 100 bázisponttal 8,5 százalékra mérsékelte a jegybanki alapkamatot hétfői ülésén, a piac 50 bázispontos kamatvágásra számított. Az elemzők többsége úgy vélte, hogy az alapkamat év végére csökkenhet 8,5 százalékra, jövő év végére pedig 7 százalékra. A monetáris tanács tavaly októberben 8,5 százalékról 11,5 százalékra emelte az alapkamatot, majd november 24-én, december 8-án és december 22-én 0,5-0,5 százalékponttal csökkentette. A január 20-i kamatdöntő ülésen újabb 0,5 százalékponttal mérsékelték az alapkamatot, így alakult ki a mostanáig érvényes 9,5 százalékos kamat.
2009.07.27. 14:05
 
 
Az állam a lakáskölcsönökre készfizető kezességet vállalhat keddtől
Az Európai Bizottság jóváhagyó határozata után július 28-án kedden lépnek hatályba a lakáscélú kölcsönökre vonatkozó állami készfizető kezesség szabályai - az erről szóló pénzügyminiszteri határozat a Magyar Közlönyben jelent meg. A parlament március 2-án fogadta el a lakáskölcsönökre vonatkozó állami készfizető kezességről szóló törvényt, majd ezt június 15-én módosította. Az utóbbi törvényben lehetővé tette az Országgyűlés a települési önkormányzatok elővásárlási jogát is akkor, ha a lakás árverésre kerül. Az állami készfizető kezesség vállalását jóvá kellett hagynia az Európai Bizottságnak is, így a törvény úgy rendelkezett, hogy ezek a szabályok csak a jóváhagyást követő 15. napon lépnek hatályba.
2009.07.27. 13:48
 
 
Izraeli támadás esetén a Hezbollah lőni fogja Tel-Avivot
Haszan Naszrallah, a libanoni síita radikális Hezbollah mozgalom vezetője megfenyegette Izraelt, hogy rakétákkal lőni fogja a legnagyobb izraeli várost, Tel-Avivot, amennyiben a zsidó állam támadást intéz a Hezbollah dél-bejrúti állásai ellen. A figyelmeztetés a hét végén hangzott el Naszrallah egy zárt körű találkozóján libanoni emigránsokkal - közölték hétfőn a síita szervezethez közel álló asz-Szafír és al-Ahbár újságok. A fenyegetés előzménye egy közelmúltbeli incidens volt a három éve többnyire nyugodt izraeli-libanoni határnál. Izrael és a Hezbollah 34 napos háborút vívott egymással 2006 nyarán. A harcok mintegy 1200 ember - többségében polgári személy - életét követelték Libanonban és 160 emberét Izraelben.
2009.07.27. 13:30
 
 
PM: a szuperbruttósítás megfelel az alkotmányos követelményeknek
A Pénzügyminisztérium szerint a parlament által elfogadott jövő évi adómódosítás megfelel az alkotmányos követelményeknek; a tárca szerint az adóalap megállapítása alapvetően adótechnikai kérdés. A Pénzügyminisztérium azzal kapcsolatban foglalt állást hétfőn, hogy az állampolgári jogok országgyűlési biztosa az szja-törvény módosításában szereplő, úgynevezett szuperbruttósítás alkotmányellenességének megállapítását és megsemmisítését indítványozta az Alkotmánybíróságnál. A PM a közleményében kiemeli, hogy a megváltozott adóalap alacsonyabb adókulcsokkal és magasabb sávhatárral párosul, biztosítva az adóteher mérséklést.
2009.07.27. 13:29
 
 
A benzin négy, a gázolaj két forinttal drágul szerdán
A 95-ös benzin literenként négy, a gázolaj pedig két forinttal drágul szerdán - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI. A múlt héten az üzemanyagok nagykereskedelmi ára nem változott, két hete pedig a Mol 8 forinttal csökkentette a 95-ös benzin és bruttó 6 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát. A mostani emelést követően a gázolaj átlagára 274 forint, a benziné pedig 292 forint lesz. A kutaknál 10-25 forintos eltérést is tapasztalhatnak az autósok.
2009.07.27. 13:25
 
 
Ecostat: novemberben 6,9 százalékos infláció várható
Júniusban kismértékben lassulhat a fogyasztói árak növekedésének üteme az Ecostat szerint, év végéig azonban - július-augusztusban az áfaemelés, szeptembertől pedig az alacsony bázis miatt - emelkedő inflációs rátát, novemberre 6,9 százalékos inflációt prognosztizálnak - derül ki a kutatóintézet legfrissebb, Mikroszkóp című kiadványából. Ugyanebben az időszakban a termelői árak szintje 5 százalékkal haladhatja meg az előző év azonos időszakának értékét. Őszre lassulhat a kiskereskedelmi forgalom visszaesése, számításaik szerint 2009. novemberében a forgalom volumene 2,4 százalékkal marad el az egy évvel korábbi szinttől.
2009.07.27. 13:10
 
 
Megkapta az engedélyt a hevesi megyegyűlés cége az egri kórház üzemeltetésére
Megkapta az egri kórház üzemeltetésére vonatkozó jogerős működtetési engedélyt a népegészségügyi szolgálattól a Heves Megyei Közgyűlés által létrehozott nonprofit társaság - tájékoztatta a megyei önkormányzat szocialista elnöke hétfőn az MTI-t. A Heves Megyei Önkormányzat Kórháza Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit (HMÖKESZN) Kft. augusztus elsejétől működteti a kórházat, illetve átveszi az eddigi vagyonkezelőtől, a HospInvesttől az intézmény dolgozóit, a korábbi szerződéses feltételekkel - közölte Sós Tamás. Minderre azt követően került sor, hogy a megyegyűlés július 6-i ülésén felmondta a HospInvesttel kötött vagyonkezelői szerződést.
2009.07.27. 13:10
 
 
Átadták a Stratégiai Légiszállítási flotta első C-17-es repülőgépét
Átadták a Stratégiai Légiszállítási flotta első C-17-es repülőgépét hétfőn a Veszprém megyei Pápán. Az óriás szállítógép bemutatóján jelen volt Bajnai Gordon miniszterelnök, Claudio Bisogniero, a NATO főtitkárának helyettese és Szekeres Imre honvédelmi miniszter. Bajnai Gordon történelminek nevezte, hogy tizenkét ország együttműködésével sikerült létrehozni a katonai légiszállítási flottát. A miniszterelnök szerint ez Magyarország, de a NATO szempontjából is történelmi lépés volt. "Nem lehet eléggé értékelni és megbecsülni azt a stratégiai együttműködést, amellyel a stratégiai légiszállítási képesség programja megvalósult" - vélte a kormányfő.
2009.07.27. 12:10
 
 
Távozik a BKV-tól a humánpolitikai igazgató
Távozik a BKV-tól Szalainé Szilágyi Eleonóra, a társaság humánpolitikai igazgatója - közölte a közlekedési cég hétfőn. Erre a korábbi közös megegyezés módosításával nyílik lehetőség, a megüresedett posztra pályázatot írnak ki. Addig Sziebert György jogi igazgató látja el a humánpolitikai igazgató feladatait - tette hozzá a társaság. A BKV a közleményben cáfolta azokat az értesüléseket, amelyek szerint Szalainé Szilágyi Eleonóra felajánlotta volna korábban kifizetett végkielégítésének visszafizetését. A Magyar Nemzet a múlt héten számolt be arról, hogy Szalainé Szilágyi Eleonórát a végkielégítés kifizetése után a BKV tovább foglalkoztatta.
2009.07.27. 12:00
 
 
Szaúd-Arábiában is van halálos áldozata az új influenzának
Szaúd-Arábiában meghalt egy H1N1-es vírussal fertőzött beteg, aki az új influenza első halálos áldozata az arab országban - jelentette be hétfőn a szaúdi egészségügyi minisztérium. A 30 éves férfi szombaton halt meg egy dammáni magánklinikán, három nappal azután, hogy kórházba került. Rijádban attól tartanak, hogy az újinfluenzás halálesetek száma emelkedhet, mert a következő hónapokban több millió muszlim zarándokot várnak az iszlám szaúd-arábiai szent helyeire. A sivatagi királyságban eddig több mint 200 fertőzöttet diagnosztizáltak. A november végi mekkai zarándoklatra kétmillió hívőt várnak.
2009.07.27. 11:47
 
 
Gyapjúpulóverrel lett befutó a Hemingway hasonmásverseny győztese
"Nagyon is elképzelhető, hogy a pulcsi miatt nyertem. Vagy hatvan fok volt benne, de megérte" - mondta az idei floridai Ernest Hemingway-hasonmásverseny győztese, aki nem volt rest az író jellegzetes gyapjúpulóverét magára ölteni a több mint harminc fokos melegben megtartott hagyományos "viadalon". Az 55 esztendős, hófehér hajú és szakállú David Douglas 139 hasonmást utasított maga mögé a hétvégi versenyen, amelyet a Nobel-díjas író egykori kedvenc törzskocsmájában, a Key West-i Sloppy Joe's Barban rendeztek meg.
2009.07.27. 11:40
 
 
Vidrakölyköt találtak Szegeden
Fiatal vidrakölyköt találtak a szegedi vízi rendészek a Tisza belvárosi szakaszán, a két-három hónapos állat a Szegedi Vadaspark természetvédelmi mentőközpontjába került. Veprik Róbert, az intézmény igazgatója az MTI-nek elmondta, hogy a vízi rendészek a fiatal állat magas sípoló hangjára figyeltek föl, így találtak rá. A természetvédelmi szakemberek számára nem volt meglepetés, hogy vidrákra bukkantak Szeged központjától néhány száz méterre, hiszen egy felmérés során már korábban kiderült, hogy a fokozottan védett ragadozófaj egyedei néhány éve megtelepedtek a Tisza e szakaszán.
2009.07.27. 11:04
 
 
Gyomirtószer okozhatta a horvátországi vonatbalesetet
A horvát hatóságok azt gyanítják, hogy a sínekre permetezett gyomirtószer okozhatta a Split mellett pénteken történt vasúti szerencsétlenséget - erősítette meg Davor Svalina vizsgálóbíró a horvát sajtóban megjelent információkat. Hétfőn Zágrábba viszik a szóban forgó szert - a horvát sajtó egy Tordon nevű készítményt emleget - és a szerencsétlenül járt vonat adatrögzítő műszerét. Svalina az eddigi vizsgálatokból arra következtet, hogy a szerrel legalább négy órával a vonat érkezése előtt kellett volna lepermetezni a síneket, holott a baleset napján a szerelvény érkezése előtt alig tíz perccel végezték a gyomirtást.
2009.07.27. 11:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017[2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

akupunktúra I allergia I alvászavar I aromaterápia I betegség I diéta I divat I dohányzástilalom I egészséges életmód I ételallergia I ételmérgezés I Feng-shui I fogyókúra I homeopátia I influenza I jóga I kismama I kullancscsípés I London 2012 I napozás I narancsbőr I orális szex I plasztikai műtét I súlykontroll I szaunázás I szcientológia I szépség I táplálkozás I vitaminok I zsírégetés

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista