2020. július 6., hétfő - Csaba
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Életmód ››  betegség
127675 találat
 
Felakasztotta magát a divatguru
Nem bírta feldolgozni anyja halálát, ezért felakasztotta magát a híres angol divattervező.
2010.02.15. 11:33
 
19 perc 21 másodperces lélegzet-visszatartási rekord
Új lélegzet-visszatartási világrekordot állított fel a svájci Peter Colat, aki 19 percet és 21 másodpercet töltött víz alatt anélkül, hogy levegőt vett volna. A 38 éves búvár a kelet-svájci St. Gallenben mindössze 19 másodperccel maradt tovább a víz alatt a korábbi, Guinness-rekordok könyve szerinti csúcseredménynél. A szabályok szerint a búvár a merülés előtt 10 percig lélegezhetett be tiszta oxigént, amellyel a vérében a normálisnál magasabb oxigén- és jóval alacsonyabb szén-dioxid-szintet érhetett el. "A merülés első 12 perce nem jelentett problémát" - magyarázta a profi búvár, hozzátéve, hogy az első légzési inger későn jött, de ebből adódóan sokkal erősebb is volt.
2010.02.15. 11:15
 
Regulatív orvoslás: van új a nap alatt!
Egyre többen fordulnak egészségük és szépségük érdekében természetgyógyászhoz. Az ágazat fejlődéséről Dr. Andrea Reupke, a düsseldorfi Interdiszciplináris Gyógyászati Központ vezetője beszélt a kisalfold.hu-nak. A szakember a szkeptikusok aggályaiknak eloszlatására is módszert kínál.
2010.02.15. 11:09
 
Heidi Klum levetkőzött - képekkel
A héten a DT magazin címlapján pózol lenge öltözetben a szépséges modell.
2010.02.15. 10:19
 
 
Péntekig lehet jelentkezni a középiskolákba, érdemes többet megjelölni
Péntekig kell leadni a középiskolai jelentkezési lapokat az alapfokú oktatási intézményekben. A Magyarországi Szülők Országos Egyesülete azt javasolja, hogy ne csak egy iskolát jelöljenek meg a tanulói adatlapon, hanem hármat-négyet, de akár ötöt-tízet is, és egy iskolán belül több tanulmányi területet is. Felhívják a figyelmet arra is, hogy március 18-19. között módosíthatják elképzelésüket, hogy melyik középfokú iskolát vagy az iskolán belül melyik tanulmányi terület választanák inkább. Ugyanakkor csak azok között az iskolák, illetve tanulmányi területek között választhatnak, amelyeket már beírtak a tanulói adatlapra.
2010.02.15. 10:15
 
 
Női tenisz-világranglista: Szávay a 32.
Az előző heti párizsi tornán negyeddöntős Szávay Ágnes két helyet javított és a 32. a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, amelyet változatlanul az amerikai Serena Williams vezet.
2010.02.15. 09:30
 
 
KSH: decemberben már nőtt az ipari termelés
Míg tavaly novemberben még 6,8 százalékos csökkenést mutatott az ipari termelés az egy évvel korábbihoz képest, 2009 decemberében - az előzetes adatnak megfelelően - már 1 százalékos növekedést mért a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). Tavaly az év egészében az ipari termelés volumene 17,7 százalékkal volt alacsonyabb, mint 2008-ban. A termelés decemberben munkanaptényezővel korrigálva 1,4 százalékkal csökkent az egy évvel korábbihoz képest, míg az előző hónaphoz, 2009 novemberéhez képest a szezonálisan és munkanap-tényezővel is kiigazított ipari termelési index decemberben 5,8 százalékkal esett. Ez utóbbi 0,1 százalékkal magasabb, mint az előzetes adatokban szereplő 5,7 százalékos csökkenés.
2010.02.15. 09:15
 
 
Janukovics erősíteni szeretné kapcsolatait Oroszországgal
Viktor Janukovics megválasztott ukrán elnök közölte: erősíteni akarja az orosz-ukrán kapcsolatokat, miáltal vége szakad majd a gázvitáknak. Az ellenzéki pártvezető, aki szoros versenyben győzte le Julija Timosenko jelenlegi kormányfőt, a Daily Telegraph című brit lapnak nyilatkozva közölte: Ukrajna stabilizáló hatalomként kíván fellépni Kelet és Nyugat között. "Az igazság az, hogy Ukrajna oldalán állok. Kiegyensúlyozott és pragmatikus kapcsolatokat akarok stratégiai partnereinkkel" - mondta. Európa biztos lehet abban, hogy Ukrajna elkerüli a Moszkvával kialakuló vitákat, amelyek a múltban a gázszállítások leállításához vezettek.
2010.02.15. 09:15
 
 
Az amerikai házasok 90 százaléka elégedett választottjával
A házasságban élő amerikaiak 90 százaléka elégedett választottjával - derült ki a CBS News felméréséből. A vizsgálatban részt vevők közül ennyien állították, hogy ma is ugyanúgy döntenének, mint amikor igent mondtak párjuknak. Ez a házassági elégedettségi mutató Amerikában az utóbbi években nem változott lényegesen, 1995-ben 93 százalék nyilatkozott úgy, hogy jól választott magának házastársat. A férjek és a feleségek véleménye azonban eltérő. Előbbiek elégedettebbek, 95 százalékuk választaná ugyanazt a nőt feleségéül. A feleségeknek viszont csak 85 százaléka gondolja úgy, hogy jól választott magának férjet.
2010.02.15. 09:00
 
 
Jó étkezés esetén ritkább a gyomorrák
Sok megfigyelés jelezte, hogy a mediterrán étrend csökkenti a szívinfarktus vagy a szélütés kockázatát, a legújabb tudományos adatok pedig azt igazolják, ez a táplálkozás a gyomorrák kockázatát is csökkenti. Évtizedeken át vizsgálták a mediterrán országokban fogyasztott ételeket és azok jelentőségét a koszorúérbetegség kialakulásának késleltetésére. A szívet védő étrend lényegében sok zöldséget és gyümölcsöt, olívaolajat, sok halat, kevés vörös húst és mérsékelt vörösborfogyasztást jelent. Most kiderült: az étrend segít a gyomorrák elkerülésében is.
2010.02.15. 08:45
 
 
VOA-tudósítás: a szélsőséges pártok Kelet-Európa stabilitását fenyegetik
A szélsőséges pártok Kelet-Európa stabilitását fenyegetik - hangzott el az Amerika Hangja (VOA) rádió vasárnapi tudósításában. A Globális Társadalom Alapítvány pénteki konferenciája kapcsán azt emelte ki a VOA: közép- és kelet-európai emberi jogi aktivisták és kormányzati tisztviselők figyelmeztettek, a szélsőjobb pártok előretörése több egykori kommunista ország stabilitását fenyegetik. A térségbeli szakértők azt mondták: a támadásoknak az az új hulláma, amelyet az új szélsőséges pártok hajtanak végre romák, zsidók és más kisebbségi csoportok ellen, veszélyeztetik néhány kelet-európai ország törékeny demokráciáját.
2010.02.15. 08:15
 
 
Olivia Newton-John Physicalje minden idők legszexisebb száma
Olivia Newton-John Physical című, 1981-es száma maga mögé utasította Madonnát és Barry White-ot a Billboard magazin listáján, amelyen minden idők legszexisebb számait rangsorolják Valentin-nap alkalmából. A könnyűzenei magazin ötvenes listájára azok a dalok kerülhettek, amelyek 1958 augusztusától napjainkig a Billboard slágerlistáján szerepeltek. A Physical annak idején 10 hétig vezette a Billboard Hot Chart százas listáját. És noha a szövege is jócskán szexuális tartalmú, a dal mégis inkább az edzőteremben játszódó videója miatt érte el a mostani első helyezést. A második Rod Stewart 1976-os Tonight's the Night című dala, a harmadik a Boyz II Men balladája, az I'll Make Love To You lett.
2010.02.15. 07:45
 
 
A hosszú házasság titka: két tévé
A hosszú házasság titka a külön tévékészülék - ez a lehető leghitelesebb forrásból, Nagy-Britannia házassági rekordereitől tudható. A 98 éves, liverpooli illetőségű Bill Turpin és neje, a 97 éves Peggy 77 éve él boldog házasságban; ezzel ők tartják a jelenlegi brit házassági időrekordot. A News of the World Valentin-napi különriportjában Peggy elmeséli: ő szívesen néz teniszt vagy egy jó kis kosztümös drámát, a focit - Bill kedvencét - azonban ki nem állhatja. Így amikor Bill leül megnézni kedvenc csapata, az Everton soros meccsét, Peggy elvonul, és nézi a maga műsorait. Így nincs a harc a távirányítóért és "egy csomó vita elkerülhető" - vallja a jó egészségnek örvendő agg hölgy.
2010.02.15. 07:30
 
 
Mol: 27,3 milliárd nettó eredmény a negyedik negyedévben
A Mol Nyrt. 27,3 milliárd forint nettó eredményt ért el 2009 negyedik negyedévében, szemben a harmadik negyedévi 12,9 milliárd forinttal és a 2008 negyedik negyedévi 33,4 milliárd forinttal, így tavalyi éves nettó eredménye 103,9 milliárd forint lett, 27 százalékkal kevesebb mint 2008-ban - tette közzé a társaság a BÉT honlapján konszolidált, nem auditált gyorsjelentésében. Ez a teljesítmény meghaladja az elemzői várakozásokat. Az IFRS szerint elkészített mérleg alapján az olajtársaság értékesítésből származó nettó bevétele 980,3 milliárd forint volt a negyedik negyedévben, 15 százalékkal több mint egy évvel korábban és mintegy 6 százalékkal több mint az előző hónapban.
2010.02.15. 07:15
 
 
Majtényi: lehetetlen, hogy a mostani választási kampány tiszta legyen
Az ajánlószelvény gyűjtési rendszernek véres a torka - állítja a Népszavának adott interjúban az Eötvös Károly Közpolitikai Intézet vezetője. A lap hétfői számában Majtényi László elmondta: az ajánlószelvényeket bevezetni a rendszerváltás idején fontos volt, hiszen százával jelentek meg a pártok, de nem lehetett tudni, hogy melyiknek mekkora a társadalmi támogatottsága. Ma az ajánlószelvényeknek kétfajta szerepük van, de egyik sem örvendetes. Az egyik valamiféle mozgósítás a választások előtt, de a rendszert nem erre találták ki. A másik tényező, hogy gáncsolja a gyengébbeket. Összeszedik azokat az ajánlásokat is, amelyeket egyébként másnak adnák oda a választók.
2010.02.15. 07:15
 
 
BKV-ügy: Bencze szerint újabb gyanúsítottak is lehetnek
A rendőrség birtokában van minden olyan bizonyíték, dokumentum, amelyek felhasználásával le tudják folytatni a nyomozást a BKV-ügyben, amelyben újabb gyanúsítottak is lehetnek - mondta Bencze József országos rendőrfőkapitány a Magyar Televízió A Szólás Szabadsága című műsorában vasárnap este. Ha minden héten érkezik tíz új feljelentés a rendőrségre a BKV-s ügyekkel kapcsolatban, az nem zavarja a nyomozást, hiszen minden ilyen ügyet egyesítenek - tette hozzá. Elmondta azt is: valóban nem érkezett a rendőrséghez annyi feljelentés, mint amennyiről "a sajtóhírek szólnak".
2010.02.14. 22:15
 
 
Demszky: "lemondásommal nem szerzek örömet politikai ellenfeleimnek"
Demszky Gábor nem mond le a BKV-t érintő botrányok miatt - erősítette meg a főpolgármester a TV2 Napló című vasárnap esti műsorának nyilatkozva. Demszky Gábor megismételte, hogy vállalja a politikai felelősséget, de nem mond le, "nem szerez ezzel örömet" politikai ellenfeleinek. Hangsúlyozta: a rendőrséggel együtt fel kell göngyölíteni az ügyet, és ha lemondana, hátralépne, azzal azt üzenné, hogy "elvállalja a felelősséget", amivel nagyon nehéz, kellemetlen helyzetbe hozná azokat, akik ártatlanok. A főpolgármester szerint az ügy azt bizonyítja: kizárólag a rendőrség képes kivizsgálni, ha egy cégnél szervezett módon történik csalás, hűtlen kezelés, egyéb bűncselekmény.
2010.02.14. 21:00
 
 
Vízilabda, Euroliga: a Partizan sokkal jobb volt a Kőér utcában is
A Honvédot a Kőér utcában is simán legyőzte a belgrádi Partizan a férfi vízilabda Euroliga vasárnapi, főtáblás csoportmeccsén, miáltal öt forduló után is százszázalékos maradt. A szerb alakulat már korábban biztosította helyét a legjobb nyolc között, a magyar együttes ugyanakkor búcsúzott az El-től. Euroliga, főtábla, C csoport, 5. forduló: Dinamo Honvéd - Partizan Beograd (szerb) 6-9 (2-3, 1-2, 1-3, 2-1), a magyar góldobók: Gór-Nagy 3, Marnitz, Mezei, Szivós 1-1. A csoport állása 5 forduló után: 1. Partizan 15 pont, 2. Budva (montenegrói) 9, 3. Olympiakosz (görög) 3 (41-45), 4. Honvéd 3 (37-55).
2010.02.14. 20:15
 
 
Az új polgári törvénykönyvről szavaz hétfőn az Országgyűlés
Zárószavazás lesz hétfőn a Sólyom László köztársasági elnök által az Országgyűlésnek megfontolásra visszaküldött, a polgári törvénykönyv hatálybalépéséről és végrehajtásáról szóló törvényről (Ptké.). Az alkotmányügyi bizottság szerdai ülése alapján változatlan tartalommal fogadhatja el újra a parlament a jogszabályt, és négy másik, a Ptk.-hoz kapcsolódó, az államfő által megfontolásra visszaküldött törvényt. az Országgyűlés kétnapos ülésének első napján az Országos Választási Bizottság (OVB) tagjainak megválasztásáról is szava. Képviselői eskütétel is lesz hétfőn, a január végén elhunyt KDNP-s Kuzma László megüresedett mandátumát a szintén KDNP-s Karvalics Ottó foglalja el.
2010.02.14. 20:15
 
 
Hó borítja az Egyesül Államok 50 államát
Az Egyesült Államoknak feltehetően mind az 50 szövetségi államában, még Hawaiin is vannak olyan részek, amelyeket a hét végén hó borított - hangzott el az MSNBC hírtelevízió vasárnapi tudósításában. Az utóbbi napokban Florida északi térségeit is befedte a fehér csapadék, Blountstown városában sűrű pelyhekben hullott a hó. Nagy meglepetésre hó esett a georgiai Atlantában és az alabamai Mobile-ban, sőt a texasi Dallasban is. Az országos meteorológiai szolgálat egyelőre nem tudta megmondani: valaha is előfordult-e már, hogy egyszerre mind az 50 állam havas volt.
2010.02.14. 20:00
 
 
Görögországról tárgyalnak az uniós pénzügyminiszterek
A nehéz pénzügyi helyzetbe került Görögország lesz a fő téma az euróövezet pénzügyminisztereinek hétfő esti brüsszeli megbeszélésén, majd kedden, az összes uniós ország részvételével tartandó pénzügyminiszteri tanácskozáson is. A február 11-i kötetlen EU-csúcstalálkozó résztvevői támogatásukról biztosították, ugyanakkor további erőfeszítésekre szólították fel Athént, hogy tegye rendbe költségvetését, hiszen a görögök fizetési nehézségei alááshatják az egész eurózóna stabilitását. Az állam-, illetve kormányfők nem konkretizálták, milyen segítségre számíthat tőlük Görögország, azt azonban világossá tették, hogy "szoros felügyelet alá helyezik" az országot.
2010.02.14. 19:00
 
 
Belovai Istvánt nevezte Rózsa Flores CIA-kapcsolatának a bolíviai ügyész
A bolíviai ügyészség szerint Belovai István révén állt kapcsolatban az amerikai Központi Hírszerző Ügynökséggel (CIA) Eduardo Rózsa Flores, aki állítólag terrorista csoportot szervezett bolíviai szeparatista erők szolgálatában. Marcelo Sosa ügyész információi szerint Rózsa Flores és a CIA számára dolgozó Belovai valószínűleg a Balkánon lépett kapcsolatba egymással, és utóbbi később technikai és pénzügyi segítséget nyújtott Rózsa Flores bolíviai tevékenységéhez - jelentette a helyi sajtó. Belovai István az előző rendszerben a londoni magyar katonai attaséi hivatal tisztje volt. 1985-ben kémkedésért elítélték, de 1990-ben megkegyelmeztek neki. Tavaly novemberben hunyt el az Egyesült Államokban.
2010.02.14. 19:00
 
 
Tenisz, Párizs: Gyementyjeva győzelme
Az első helyen kiemelt orosz Jelena Gyementyjeva nyerte a Párizsban rendezett, 700 ezer dollár összdíjazású keménypályás női tenisztornát, miután a vasárnapi döntőben három szettben legyőzte a cseh Lucie Safarovát. Gyementyjeva idei második, pályafutása 17. WTA-tornagyőzelmét szerezte meg egyesben. A párizsi viadalon a negyeddöntőig jutott Szávay Ágnes, aki az amerikai Melanie Oudintól kapott ki. Eredmény: döntő: Gyementyjeva (orosz, 1.)- Safarova (cseh) 6:7 (5-7), 6:1, 6:4.
2010.02.14. 18:45
 
 
A svájciak megőriznék a banktitkot
A svájciak 62 százaléka ragaszkodik a banktitok megőrzéséhez - ez derült ki egy reprezentatív felmérésből, amelyet vasárnap közölt a svájci sajtó. A nemzetközi pénzügyi közvélemény - nem utolsó sorban a konkurenciaharc miatt is - régóta támadja a svájci banktitok intézményét. Tavaly tavasszal az OECD a gyanúsak "szürke listájára" helyezte Svájcot mint olyan országot, amely nem működik együtt kellőképpen az adócsalás és a pénzmosás elleni küzdelemben. A banktitok egyes vonatkozásai közül kisebb arányban, 55 százalékban ellenzik a svájciak a külföldiek számlaadatainak automatikus megosztását hazájuk adóhatóságával.
2010.02.14. 18:30
 
 
Clinton ismét figyelmeztette Teheránt, gondolja át nukleáris programját
Az amerikai külügyminiszter vasárnap ismét figyelmeztette Iránt, hogy gondolja át veszélyes nukleáris programját, mert különben nem hagy más lehetőséget a nemzetközi közösségnek, mint hogy növelje ennek az árát. Hillary Clinton erről Dohában, a katari fővárosban, az amerikai-iszlám fórumon beszélt. A külügyminiszter közel-keleti körutat tesz, hogy nagyobb arab diplomáciai támogatást szerezzen Iránnal szemben. Foglalkozott az izraeli-palesztin párbeszéd hiányával is, amit csalódást keltőnek minősített.
2010.02.14. 18:15
 
 
Elzárt település nincs, de járhatatlan utak még vannak Fejér megyében
Kiszabadult a hó fogságából a szombat délután óta elzárt két Fejér megyei település, Bodmér és Vértesboglár; így megközelíthetetlen helység már nincs a megyében, de járhatatlan utak még vannak - közölte a rendőrség. A közúti igazgatóság két nagyteljesítményű hómarója kora délelőttől dolgozott a két falut elzáró másfél méter magas hófalak lebontásán, két hóeke pedig a nyomukban haladva igyekezett járhatóvá tenni az utat, ami délutánra sikerült is - mondta el László József, a közútkezelő ügyeletese. Megindulhatott a közlekedés a Székesfehérvárt Iszkaszentgyörggyel összekötő 8203-as úton is, de több négy számjegyű út továbbra is járhatatlan - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
2010.02.14. 17:45
 
 
Ismét járhatóak az utak Zalában
Megtisztították Zala megyében azt a három összekötő utat, amelyeket a szombati hófúvás miatt le kellett zárni, így vasárnap délután ismét járható volt minden út - tájékoztatták a Magyar Közút észak- és dél-dunántúli főmérnökségeinek ügyeletesei az MTI-t. Még szombaton vált járhatatlanná a Kisgörbő és Zalaszentgrót, a Galambok és Zalakomár, valamint a Zalaszentbalázs és Gelse közötti összekötő út. Az érintett szakaszokat hómarókkal megtisztították, így mindegyik járhatóvá vált, bár Galambok és Zalakomár között továbbra is csak egy nyomsáv használható.
2010.02.14. 16:45
 
 
Drezdai kitüntetés Mihail Gorbacsovnak
A kelet-európai békés átalakulás és a német újraegyesülés előmozdításában szerzett érdemeiért Drezda város különdíjat adományozták vasárnap Mihail Gorbacsov volt szovjet államfőnek. Gorbacsov Drezda város díjának első kitüntetettje, a jövőben azt évente adományozzák - jelképesen a város ellen a II. világháború végén végrehajtott szövetségesi légitámadás évfordulóján - egy olyan személynek, aki tevékenységével a háború és az erőszak elleni és a megbékélés melletti kiállást bizonyította.
2010.02.14. 16:45
 
 
Ukrajnában hivatalosan kihirdették Viktor Janukovics győzelmét
Viktor Janukovics nyerte meg Ukrajnában az elnökválasztást - hirdette ki hivatalosan a központi választási bizottság vasárnap, három nappal a határidő lejárta előtt. A végleges adatok szerint Janukovics a szavazatok 48,95 százalékát, vetélytársa, Julija Timosenko kormányfő 45,47 százalékot kapott. A választók több mint 4 százaléka mindkét jelölt ellen szavazott, amit lehetővé tesz az ukrán választási törvény. A bizottság előzőleg elutasította Timosenko panaszát, hogy a szavazáson csaltak.
2010.02.14. 16:45
 
 
Országszerte menetrendszerűen járnak a vonatok
Elindult a vonatközlekedés Székesfehérvár és Balatonkenese között vasárnap kora délután. Már országszerte menetrendszerűen járnak a vonatok. Peiper Károly, a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-t arról tájékoztatta: a vonalon szombat óta méteres hótorlasz és hófúvások miatt szüneteltették a járatokat. Hozzátette: az első, teljes vonalon közlekedő járat a Budapest-Tapolca közötti személyvonat volt; a másik irányból pedig a Tapolcáról három óra előtt indult, a Déli pályaudvarra közlekedő vonat tudott először átmenni Csajág és Polgárdi között.
2010.02.14. 16:30
 
 
Idén 4 százalékkal nőhet a világ autópiaca a német gyártók szerint
Az idei visszaesés után jövőre körülbelül 4 százalékkal bővülhet a világ autópiaca, várhatóan mintegy 52 millió jármű találhat vevőre. A német autógyártók szövetségének (VDA) elnöke, Matthias Wissmann jóslatát a Hamburger Abendblatt című német lap idézte vasárnap. Úgy vélte, a javulás elsősorban az ázsiai, az orosz és a dél-amerikai piacnak lesz köszönhető. Szakmai becslések szerint a világ autópiaca tavaly közel 15 százalékkal szűkült. A világ autógyártása valamivel több mint 16 százalékkal esett vissza, de így megmaradt a bőséges túlkínálat.
2010.02.14. 15:30
 
 
Tananyag lesz a busójárás Mohácson
Tananyag lesz a busójárás Mohács oktatási intézményeiben szeptembertől. Szekó József, a Duna-parti város polgármestere vasárnap, a busójárás főbb programjainak napján tartott sajtótájékoztatón elmondta: a tavaly az emberiség szellemi kulturális örökségeinek sorába emelt népszokással kapcsolatos ismeretek oktatását a helyi iskolák vetették fel, s mivel a szakminisztérium nem kifogásolta, az önkormányzat támogatta a kezdeményezést. Kovácsné Bíró Ágnes, a Magyar UNESCO Bizottság főtitkára arról szólt, hogy Magyarország a busójárás után feltehetően az úgynevezett táncház-módszert terjeszti fel a világ szellemi kulturális örökségei közé.
2010.02.14. 15:15
 
 
Svéd-rali: Hirvonen nyert
A finn Mikko Hirvonen nyerte a Svéd-ralit, a 13 futamos világbajnokság nyitóversenyét. Az utóbbi hat évben vb-győztes francia Sébastien Loeb lett a második és a finn Jari-Matti Latvala a harmadik. A viadalon rajthoz állt az Érdi Tibor, Táborszki Attila kettős is, a magyarok a 35. helyen végeztek. A 2007-es Forma-1-es világbajnok finn Kimi Raikkönen szintén indult a Svéd-ralin: a verseny honlapja szerint a finn pilóta a 30. lett. A vb-pontverseny állása: 1. Hirvonen 25 pont, 2. Loeb 18, 3. Latvala 15. Következik: Mexikó-rali, március 5-7.
2010.02.14. 15:00
 
Dubaji adósságrendezési elképzelés
Messze még a görög adósságválság vége, de a jövő héten újabb megrázkódtatás is várhat a felzárkózó piacokra: visszaköszön a dubaji adósságválság, amely ősszel elsőként siklatta ki a felzárkózó piaci javulást. A Dow Jones hírügynökség értesülése szerint a dubaji állami Dubai World ingatlanalap 22 milliárd dollárnyi adósságrésze rendezésére készül. Az egyik kínált lehetőség az, hogy a hitelező külföldi bankok, nagyrészt britek, megelégednek a kinnlevőségük 60 százalékával. Ez esetben a Dubai World hét év alatt törleszt, kamatot nem fizet, de a 60 százalék visszafizetésére a dubaji állam garanciát vállal.
2010.02.14. 15:00
 
 
Befejezte második űrsétáját az Endeavour két asztronautája
Befejezte második űrsétáját vasárnap az Endeavour amerikai űrrepülőgép két asztronautája. Robert Behnken és Nicholas Patrick közép-európai idő szerint hajnali 3 óra 20 perckor lépett ki a nyílt világűrbe. Az űrséta célja az volt, hogy rákapcsolják a Tranquility modult a Nemzetközi Űrállomás (ISS) hűtőrendszerére. A művelet mintegy hat órát tartott. A 18 tonna tömegű 7 méter hosszú és 4,5 méter széles, henger alakú Tranquility (Node-3) modul lesz a végleges otthona annak az életfenntartó egységnek, amely az ISS hatfős állandó személyzetének kiszolgálását lehetővé teszi.
2010.02.14. 14:15
 
 
A központi választási bizottság elutasítja Timosenko kormányfő panaszát
Elutasította az ukrajnai elnökválasztáson vesztes Julija Timosenko kormányfő panaszát vasárnap a központi választási bizottság. A miniszterelnök szombaton egy tévébeszédben közölte: a szavazáson csaltak, és megóvja a bíróságon az eredményt. A választási bizottság döntése újabb csapás Timosenko törekvésére, hogy kétségbe vonja a február 7-i elnökválasztás második fordulójában született eredményt. Viktor Janukovics a szavazatok 48,95 százalékával megnyerte a választást, Timosenko a szavazatok 45,47 százalékát kapta a nem hivatalos adatok szerint. A központi választási bizottság azt is közölte, hogy vasárnap kihirdeti az elnökválasztás hivatalos végeredményét.
2010.02.14. 13:15
 
 
Az ár- és belvíz elleni felkészülésre figyelmeztet a Magyar Tűzoltó Szövetség
Az ország valamennyi tűzoltóságát arra kéri a Magyar Tűzoltó Szövetség (MTSZ) elnöksége, hogy az önkormányzatokkal közösen kezdjék meg a felkészülést a tavaszi ár- és belvízvédelemre, mert a vízelvezető árkok és csatornák kitisztításával nagymértékben csökkenthetik az esetleges károkat. Az utóbbi hetekben jelentős mennyiségű hó hullott a vízgyűjtő területeken, és egy esetleges hirtelen felmelegedésnél a gyorsan olvadó hó árhullámokat okozhat - hívta fel a figyelmet a tűzoltó szövetség.
2010.02.14. 13:00
 
 
Janukovics nem lát esélyt arra, hogy Timosenko maradjon a kormányfő
Viktor Janukovics, az ukrajnai elnökválasztás győztese nem lát esélyt arra, hogy beiktatását követően Julija Timosenko jelenlegi kormányfő megőrizze tisztségét. Véleményét vasárnap egy tévéműsorban fejtette ki. Az ellenzéki Régiók Pártjának vezére kijelentette: meggyőződése, hogy Timosenko ötéves munkája a hatalomban nem volt hatékony, ezért nem maradt esélye megőrizni a posztot. Hozzátette, hogy már van jelöltje a miniszterelnöki tisztségre, de ezt a személyt csak beiktatását követően nevezi meg.
2010.02.14. 13:00
 
 
Véget ért a 15. Budapesti Operabál
Állt a bál az Operaházban Budapesten, a bálteremmé alakított nézőtéren és színpadon mulatott a vendégsereg. Az eseményre érkező vendégeket tüntetők fogadták hangos kiabálással szombaton este. A kordonokkal elkerített volt Balettintézet előtti téren összegyűlt tömeg nemtetszésének adott hangot "a bálok bálja" megrendezése miatt. A 15. Operabál ünnepi műsorában a Himnuszt Tokody Ilona énekelte el. Richard Staruss A rózsalovag című operájának duettjét, Az ezüst rózsa átadását Komlósi Ildikó és Rácz Rita adta elő, vezényelt José Cura.
2010.02.14. 12:45
 
 
A DBR vizsgálja, hogy fellebez-e a Közbeszerzési Döntőbizottság döntése ellen
A 4-es metrót építő DBR Metró Projekt Igazgatóság vizsgálja annak a lehetőségét, hogy fellebbezzen a Közbeszerzési Döntőbizottság (KDB) döntése ellen, amelyben a testület megtiltotta, hogy a DBR és a független szakértő tevékenységet ellátó Eurometro Kft. szerződést módosítson - közölte a DBR vasárnap az MTI-vel. A DBR 2009. végén azért kezdeményezte a testületnél az eljárást, mert az Eurometro Kft. tanácsadói feladatait meg akarta szüntetni, mivel erre a tevékenységre már nincs szükség. Így a szerződésükben döntően csak a mérnöki munkák ellenőrzése szerepelne - olvasható a közleményben.
2010.02.14. 12:15
 
 
Juncker az euróövezet "széttartására" figyelmeztet
A görög kormánynak meg kell értenie, hogy rendbe kell hoznia államháztartását, de ha minden tőle telhetőt megtesz, akkor Európa szolidárisan mellette fog állni, segítésre készen - mondta Jean-Claude Juncker luxemburgi miniszterelnök és pénzügyminiszter, az euróövezeti országok pénzügyminiszteri tanácsának elnöke. Juncker a Süddeutsche Zeitung hétvégi számának nyilatkozva azt mondta, hogy "vigyáznunk kell, nehogy még jobban szélesedjék az (euróövezeti országok) széttartása. Egy valutaövezet nem tartható fenn hosszú távon, ha a tagországok mérlegeinek eltérése túl nagy".
2010.02.14. 11:45
 
Megtartsam vagy dobjam? 5 tipp mihez kezdj a pasiddal
Öt alaphelyzet, melyből kitűnik, hogy érdemes-e megtartanod az új fiút vagy inkább add ki az útját.
2010.02.14. 11:37
 
Mennyire egészséges ön?
Az egészség nem csupán a betegség hiányát jelenti, hanem egy aktív állapotot, amelyben az ember a legtöbbet hozza ki magából. Ehhez azonban jól működő szervezetre és rengeteg energiára van szükség. Fel kell készülni az élet viszontagságainak elviselésére, ami hatékony technikákat, szeretetteljes kapcsolatokat, munkára, játékra szánt kellő időt és nem utolsósorban pozitív életszemléletet igényel.
2010.02.14. 11:26
 
 
Boldog a párkapcsolat, ha idősebb a férfi és okosabb a nő
Genfi kutatók szerint nem a vak szerelmen, hanem a megfelelő partner kiválasztásán múlik a boldog párkapcsolat. A boldogságra különösen azoknak a pároknak van jó kilátásuk, amelyeknél a férfi öt évvel idősebb a nőnél, a nő viszont képzettebb a férfinál - vélekednek a genfi gazdasági főiskola kutatói. A tudósok öt éven át 1074 svájci párt figyeltek meg, a felmérés eredményeiről pedig az European Journal of Operational Research című tudományos folyóiratban számoltak be.
2010.02.14. 10:30
 
 
Hétfőn kezdődik a Mobile World Congress
Hétfőn délelőtt megkezdődik a mobil iparág legjelentősebb eseménye, a barcelonai GSMA Mobile World Congress (MWC): az eseményen majdnem minden jelentős mobilcég kiállít, a készülékgyártók többfunkciós, az eddigieknél nagyobb érintőképernyős mobilokat és okos telefonokat mutatnak be, míg a szolgáltatók továbbra is a széles sávú, ám egyre gyorsabb internet-szolgáltatásokra építenek. Az egyik legnagyobb standon a Magyarországon is szolgáltató, T-Mobile mutatkozik be internetes és más megoldásaival, míg a mobilgyártók közül a világelső Nokia nem vesz részt a kiállításon.
2010.02.14. 10:30
 
 
Tíz rendező közös szerelmesfilmje Berlinről
Szerelmet vallanak a német fővárosnak: tíz rendező Love Berlin - How We Met címmel forgat jövő nyáron közös filmet Berlinről. A 10 epizódból álló alkotás a címnek megfelelően a nagyváros kulisszáiba helyezett szerelmi történeteket mesél el. A film producerei között a 2009-es berlini filmfesztiválon Ezüst Medvével kitüntetett - és idén két Oscar-díjra is jelölt - The Messenger című alkotás két producere, Steffen Aumüller és Claus Clausen is szerepel. A berlini szerelmesfilm azon a Cities of Love sorozaton alapul, amelynek korábbi darabjai a New York, szeretlek és a Párizs, szeretlek című filmek voltak.
2010.02.14. 10:15
 
 
Egy remek 400 m-rel kezdte az idényt Usain Bolt
Versenycsúcsot érő 45.86 mp-es eredménnyel nyerte a 400 m-es síkfutást szombaton, a kingstoni Camperdown Classic nevű viadalon Usain Bolt, a jamaicaiak háromszoros olimpiai és háromszoros világbajnok atlétája. A 22 éves, klasszis sprinternek ez volt az első versenye idén, s mint mondta: nem érezte magát százszázalékos állapotban, de azért jó kört futott. "Az edzőm azt tanácsolta, hogy az első 200 métert nagyon nyomjam meg, így is tettem. A végén aztán már lazábban futottam" - értékelt a 100 és 200 m világcsúcstartója, aki a szezon elején, a felkészülés részeként gyakran áll rajthoz 400 m-en, amelyen egyéni legjobbja - még 2007-ből - 45.28 mp.
2010.02.14. 10:00
 
 
Négy évvel ezelőtt 43 pártból csak 11 állított országos listát
Az Országos Választási Bizottság (OVB) eddig 37 jelölőszervezetet vett nyilvántartásba az áprilisi országgyűlési választásra. Négy évvel ezelőtt 43 pártot vett nyilvántartásba, ám csak 9-nek sikerült önállóan listát állítania, a Fidesz és a KDNP pedig közös listát állított. Nemcsak azért fontos a pártoknak a listaállítás, mert jelöltjeik (az egyéni megmérettetésen túl) így juthatnak be a parlamentbe, hanem azért is, mert csak akkor kaphatnak állami támogatást a következő négy évben, ha legalább a szavazatok egy százalékát sikerül megszerezniük.
2010.02.14. 09:00
 
 
Ötvenhét év ugyanazon a biciklin
57 éve használja ugyanazt a biciklit egy iskolai gondnok Nagy-Britanniában. Az immár 72 éves férfi 1953-ban vette részletfizetésre a kerékpárt, amelyet sokszor órákig csodált Haddenham városában a biciklibolt kirakatában. 15 évesen otthagyta az iskolát és beállt zöldségszállítónak. Első dolga az volt, hogy elmenjen a bicikliboltba és megállapodjon a kerékpár megvételéről: a boltos belement, hogy a gyerek havi részletekben fizessen. A kerékpár "háromsebességes" - ami igencsak ritkaság volt 57 éve. Még mindig eredeti rajta szinte minden: a váz, a kerekek, a fogaskerékváltó, az ülés, a sárhányók, a fék- és a váltóhuzalok.
2010.02.14. 08:45
 
 
Vancouver 2010, rövidpályás gyorskorcsolya: Knoch kiesett 1500-on
Darázs Péter bejutott az elődöntőbe a férfi rövidpályás gyorskorcsolyázók 1500 méteres versenyszámában, a vancouveri téli olimpia szombati versenynapján. Knoch Viktor saját futamában ötödik lett, így befejezte szereplését ezen a távon. A magyar idő szerint vasárnap hajnalban rendezett előfutamokban 36 korcsolyázó küzdött a továbbjutásért, Darázs saját futamában a harmadik helyen zárt. Az elődöntőkre közép-európai idő szerint 3:30 órakor, a fináléra pedig 4:18 órakor kerül sor.
2010.02.14. 08:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842[1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

akupunktúra I allergia I alvászavar I aromaterápia I betegség I diéta I divat I dohányzástilalom I egészséges életmód I ételallergia I ételmérgezés I Feng-shui I fogyókúra I homeopátia I influenza I jóga I kismama I kullancscsípés I London 2012 I napozás I narancsbőr I orális szex I plasztikai műtét I súlykontroll I szaunázás I szcientológia I szépség I táplálkozás I vitaminok I zsírégetés

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista